Lauiloa

Hairdresser Tips: 10 Tulafono mo le leai o se laulu

O la latou e fai mai, a manaʻomia ona e faia se filifiliga ogaoga, ina ia aua le faia se mea sese, e tatau ona e mafaufau totoʻa ae e te leʻi faia se mea, filifili se mea. E sili atu le mafaufau i ai faʻafitu, ona oti ese ai lea pe a tasi. Mea uma lava, e tupu i le olaga o le tagata o nisi taimi e le mafaufau i le iʻuga o le olaga, mafaufau faʻamoe le mafaufau, ma ona tatau lea ona faʻasaʻo nei mea sese, toe mafaufau ma saga mafaufau pea, ina ia faʻasaʻo, ia tele galuega e manaʻomia.

ose isi atamai tupu mai le faʻagaioiga e tasi. E saʻo oe, e tatau ona mafaufau lelei i au gaioiga pe a fai o ni tulaga faigata.

Spontaneity e lelei pe a tupu se faʻalavelave faʻafuaseʻi))

E faatatau lea i gaioiga e manaʻomia ai le mataala ma le faʻaeteete (i lea tulaga, leai se faʻataʻitaʻi), ae leai se mea. I mea uma, pei ona e iloa

I le faʻataʻitaʻiga lelei poo le talitonuina i se mea lelei e tupu mai, e le tatau ona faʻamalosia lou ulu.

Ole manatu lava lea e folasia i le fesili e le aoga lea ile tulaga e manaʻomia ona gaoioi, pe a iai se tuai e taua tele (ose faʻataʻitaʻiga - sefeina o le ola).

I se tulaga lautele, pei ona masani ai: o le tala fatu o se pepelo, ae tatau ona amio se tasi e tusa ma tulaga.

O le lalelei o le a le avea oe ma fetu

Fai mai Peni e masani ona o atu fafine ia te ia ma le talosaga e fai se laulu e pei o le lauiloa a se tasi. Ma e masani ona aliali mai e le o lenei e uiga i le umi o le lauulu, ae e uiga i latou foliga.

Manatua lena fai lauulu ulu pei o se fetu, e talafeagai le aoga pe afai o lou lauulu e tele e tutusa. E faatatau i le mamafa, uumi pe lauulu lauulu. Ia manatua o tagata lauiloa e mafai ona asiasi soo i se stylist o le a mataituina foliga o latou laulu.

Afai e te mafaufau totoʻa

Na puaʻa ma sosolo le puao i paʻu o le la o Tesema. O le lagi, faʻafuaseʻi ona kilia, faʻatumuina i se lanumoana mou. Na fao e Dawn Hogwarts.

Na nofo mai Harry Potter i luga o le faʻamalama o le faʻamalama maualuga vaapiapi o le Gryffindor Tower, ma matamata atu i ave o le la ma le le mautinoa ua lagona le pa puipui. Sa taufaaleaga ona foliga.

O le mea moni, e le mafai ona ese. I nai itula mulimuli, o ona mafaufauga na faʻataʻamilomilo solo e uiga i le lesona o Potions ananafi. Ma o le lumanaʻi fonotaga faʻatasi ma le faiaʻoga o lenei mataupu aso nei e leʻi faʻaopopoina ia Harry lagona lelei.

Snape, ina ua uma ona logoina i le manaʻomia e toleni Potter mo le isi lua tausaga ao le i mulimuli Hogwarts, sa ita. Ma na foliga mai, na ia tuʻuina ia lava le sini: e faʻateʻese le lalolagi mai le taulaitu taulaitu. E le gata i lea, e manaʻomia e Potter faia ia lava. O le faifaiaga a Snape i aso ua mavae na foliga mai e pei o se faatulagaga, ma o le faaulaula e leʻo se tala malie. Ma aisea na foliga mai ai ia te aʻu e le mafai ona sili atu leaga nai lo le lima tausaga? O aʻu o se tagata le mautinoa. Tusa lava pe o le a le mea e mafai - o le tulaga lena e tatau ona uia, e tuʻuina atu ai le avanoa mo le tulaga.

E leai se faʻalumaina lea na le mafai ai e Snape ona tuʻu i lalo le ulu o Harry i nei lua tausaga. Na foliga mai o mea fou uma a le tauleʻaleʻa na faʻatupuina ai le malosi o lona inoino tiga. E le i osofaʻiga a le Death Eaters na amataina ina ua atoa lona ono tausaga o Harry, pe na oʻo foʻi le afaina i tamaiti aʻoga ma faiaʻoga i lenei taua, na latou aumaia faʻatasi ma Potter.

Lenei e ui lava i le mea moni e sili atu i le tasi taimi na tatau ona latou faia i le taimi e tasi, tauau ma tauau.

Peitai, na tumau pea Snape ia te ia lava. I luma o faiaʻoga, sa ia faʻalogologo ia Harry ma le inoino tele, ma i tamaiti aʻoga pe (tuʻufaʻatasi Merlin) ua tuʻu naʻo ia ma ia, sa ia faʻaluma tele ia te ia, na mimiti ai ona lima, e ave i fafo lona toʻotoʻo ma faʻataʻitaʻi pe o le a sona manuia i lenei tulaga o le faʻaaoga o Crucio. Peitai, na te le i faʻatagaina o ia e faʻagaloina. I le uma, o Snape sa avea pea ma ona faiaʻoga, ma o ia o se tamaititi aʻoga na faamalosia e usitaʻia tulafono a le aoga. E le gata i lea, o le le amanaiaina o nei tulafono na o le pau lea o le Snape. Ma e leʻo mautinoa e Harry i aso nei i le itu a Snape ma pe o le a fasiotia o ia pe a iai se avanoa faʻaosooso.

Talu ai na filifili Harry e leai se tasi e faʻasoaina nei mafaufauga i se malosi fou na toe foʻi mai ina ua mavae le maliu o Sirius (e le faʻalogo foʻi Ron poʻo Hermione ia te ia, tusia ese le masalosalo o le uo ona o se lagona popole, ma na faʻatuatuaina e Dumbledore Snape i se isi itu). Na o le taʻu o Harry e mataala i le mataala ma le faaeteete.

Ma e tatau ona ou fai atu, na ia faia. Na alualu i luma uma le tausaga talu ai ma toetoe o le afa o le mea lea. Ae ina ua maeʻa le mea na tupu ananafi, na iloa lelei lava e Harry, ua le mafai ona taofia, ae tautino atu e ono le mafai ona ia iloa pe faʻafefea le faʻaiʻuga o le Taua a le Lelei ma le Leaga ... O le a le mea o loʻo iai - atonu na te le o iloaina foi ni meaʻai o le a momoli atu nei mo le taumafataga i le Maota Tele. Ona o aso nei i le aoauli, na fai ai lana feiloaiga ma Severus Snape, ma ina ua maeʻa, e mafai e Harry ona maua o ia i nofoaga e matua leai lava so tatou iloa. Poo a lava le tulaga, a o ola.

Ioe, e leai sana aia e soli ai. Sa tatau ona le amanaia le isi mea oona matuitui o Snape faafiapoto. Ae i le taimi mulimuli, seʻia oʻo i le aso na muamua atu ananafi, sa leʻi mafai lava e Harry ona fasioti i se taua tau saʻo. E leʻi mafai foʻi ona vaʻaia le auala na atagia ai i moli lanumeamata o le Tolu le Faʻamagaloina i mata oti o le fili, maua mai mo se sekone le lanu o ona lava mata. O le aso na muamua atu, na lagona ai e Harry mo le taimi muamua le ala e mafai ai ona tetete tamatamaʻilima o loo fufusi lona auvae, e oʻo i ni itula talu ona tupu le mea na tupu.

Ia Folafolaga ia Hogsmeade ina ua maeʻa le isi fonotaga o le Poloaiga a le Phoenix, lea na latou talanoaina ai le fuafuaga ma le tuʻufaʻatasia o nisi vaega faʻagaioia. Ona o le tulaga o faalavelave faafuasei, ua faasaina ai le faasaina o le faaaogaina o togafiti faataulaitu e le fanau laiti, ma ua tuuina atu ia Harry le avanoa e faaaoga ai lona sipai, meafaigaluega, ma isi mea taua e aunoa ma le tulaga lamatia o le aumaia e avea ma tagata ese i le Matagaluega o Magic.

I le faaiuga o le fonotaga, o ia, Dumbledore, ma McGonagall na o atu i Hogsmeade, o le latalata ane lea i le Hogwarts apparatus, vavaeese. O Harry, o le uii ma le poto masani, sa muamua i. Ma o le taimi na ia faʻamalo atu ai ia te ia lava i lona toe foʻi mai ma le manuia, na ola aʻe ai Lucius Malfoy i ona tua. Atonu e leai se taimi e iloa ai e Harry pe ana le seanoa le tagi a Ron lea na matua faamanuiaina i Hogsmeade. Na punou Harry, tuu le fetuu muamua e pasi atu ia te ia, ae liliu i le taimi lava lea e tasi, faasaga i le fili faafesagai.

O le lagona muamua na asia o ia o le toomaga: Malfoy na o ia. A aunoa ma a latou paaga - masalo latou te leʻi maua se taimi e faʻamalosia ai i latou lava, ma o lea na faʻatagaina ai ona maua ni nai sekone.

Ma o Lucius e aunoa ma ni tagata leoleoina leoleo i itu uma. Ina ua ulufale mai nei meaola, sa leai se avanoa o taulaitu malamalama, oe na leai se uʻamea tumau. A uma mea uma, toetoe lava a le mafai faʻatoa faia ma taofiofia Patronus malosi malosi e faafefe ese tagata nofo moe ma fesuiai matau oti.

O Dementors atonu na maua le fiafia tutusa mai taua e pei o Muggles mai itu.

O le faʻaiuga o le Death Eaters i Azkaban ina ua maeʻa le lima tausaga o Harry, o le mea moni, e le i alu ese atu - na toetoe a latou tuʻua le matala ia te ia faʻatasi ma latou leoleo. O lenei, mo le taimi muamua i lona talaʻaga, ua tuʻua le falepuipui, ma o ona puipui na le avea ai ma mea e faʻatupuina ai le fefe i se tasi.

O Malfoy na tatalaina le taʻitaʻiga o le Death Eater. O le mea lilo a Harry, o le mafuaʻaga lea na faʻaauau ai pea e Draco Malfoy ana suʻesuʻega i Hogwarts.

Ma, sa mafai ai e Harry ona iloilo lelei ona avanoa. Laititi - e ui lava i le mea moni o Malfoy Matua sa mafaufauina pea o se malosi fai togafiti faataulaitu e le fefe e luʻiina na o ia, atonu, ia Dumbledore. E le talitonuina na ia mafaufau ia Harry Potter o se ogaoga fili. Ma Harry, mo lana vaega, sili pe a vaai i le Bellatrix Lestrange i lona tulaga. E le ona ona o loʻo feagai ma ia o le a faigofie - e na ona ia te ia lenei fafine faʻapitoa mo lenei fafine. Mo Sirius.

Peitai e leʻi tatau ona filifili pe solomuli.

Tama, ”o Malfoy na ataata malulu,“ o a mai oe. ” Ia, Harry, ua maua. Na pau lava o lea. Oi?

Alu i seoli, ”o Potter toe togi i lalo ona nifo, ma lagona le sipela o se talita e tupu faataamilo ia i latou - se talipupuni e le mafai ona talepe ia te ia le fesoasoani. Ae na te le maua foi ia Malfoy.

Sa ia tu i luga ma sii lona pa i se valaau masani.

A e na ofo Malfoy, e leai. Na osofaia. Uila uila.

E leʻi mafai e Harry ona manatua tonu lava le alualu i luma o le taʻamilosaga, tusa lava poʻo le a le tele o lona taumafai. Ae na ia matua manatuaina lelei le faʻaiuga - e ui lava na ia mautinoa o le a le faia muamua le fasioti tagata i ana miti taufaafefe.

Na ia manatua foi mea na ia maua mai sina taimi: o tagata uma na taunuu i le vaaiga - Dumbledore, McGonagall, Lupine, Ron - uu o latou fata i le sauni, malulu i le vevesi, sauni e faanatinati i luma i le taimi na pa ai le talita a le talita.

Ma o iina na tapa ai Snape (ma o fea na sau ai?), Sa pipiʻi ma le le faʻamaoni ona lima i luga o lona fatafata ma mimilo solo. E foliga mai e leʻi 'aveʻesea lona toʻotoʻo.

Ma ina ua fasiotia e Harry Malfoy ma palasi ai i tua lona tua e aunoa ma se malosi, na o atu loa Snape ia te ia. Na ona liliu lava ma savali ese atu ma se moli mama - pei ose manulele uliuli lapoʻa.

I le po, taoto i le moega ma tilotilo atu i le malala-uliuli ata i tulimanu o le potu, Harry mafaufau loloto i le tulaga e faapea o Snape e le i le nofoaga o le feiloaiga faafuasei - masalo ono Foliga mai Malfoy, ao latou o atu i ni fonotaga masani o le Death Eaters. Ma na manaʻo lava Potter e faʻailoa le faʻalata.

Manaia pe a na le faia e ia i le tau o lona ola ... ma aisea e matua faigata ai mo ia le taofia o ia lava pe a sau i Snape? O lo latou ita i nei aso sa matua felagolagomaʻi ma, atonu, tutusa le malosi. Leai se finauga tatau na faʻamau ii.

Ae e tatau ona ia le pisa.

O le aso na sosoʻo ai, i le isi vasega Polofisi - talu mai lesona, i le filifiliga soʻofaʻatasi o faiaʻoga ma tamaiti aʻoga, e faʻaauau pea e ui i le taimi o taua (peitaʻi, e ese mai ia te ia) - e leʻi faʻatalivale ia Snape ona toe faʻatupu ia Harry o se tagata valea ma leai se taleni.

O lona manumalo i se finauga e matua faigata lava, na le mafai ona faalavelaveina ona ua vave tele fesuiaiga o sipela ma talita, na taua o le le malamalama i le Snape, lea, i lona manatu, na o le faʻamaonia o le tulafono lauiloa. O le tulafono o le mea lea: Mr. Potter, sefulufitu tausaga le matua i Hogwarts, e le fetaui mo soʻo se gaioiga e manaʻomia ai le laʻititi tausiga ma le mafaufau loloto. O le mea lea, ana manuia uma ua mafua ona o le faʻatamala ma se faʻalavelaveina, ma o taimi uma e mafai ona avea lona mulimuli.

I lenei, o Harry, tulai, na tali poo ai tonu lava ia, Harry Potter, manatu Polofesa Severus Snape - o se faiaoga ma o se fitafita o le Order of the Phoenix. Na ia tautala mo le itiiti ifo ma le minute.

Ina ua maeʻa upu faaiu o le lagona o le le fiafia, na paʻepaʻe Snape, e ui lava e leʻi i ai sona lanu manaia. E le o moli mataga masani na susulu i ona mata, ae o le folafolaga o le vave ma le leaga oti.

“O le a e totogia au upu, Mr. Potter,” na ia folafola atu i le musumusu. Mai lenei afa-musumusu, amata atu ona feosofi solo i luga o le vasega atoa. Ae le o Harry. E leai se mea na maua. “A e faamolemole, lau susuga,” na vave ona ia oso ane ai, “ae afai e te maua le lototele e alu ai le tasi, e toʻatasi le tagata o loʻo tatou oti.”

Talu ai sa i ai, i se tulaga lautele, leai se mea e faʻaopopo i luga o lenei mea, o Potter e le toe faʻaopoopo ana mea ma alu ese mai le potuaoga i le leai o se pisa - Na foliga mai ua leiloa le tautala a Snape ona o le ita, naʻo ona isu na faʻasolosolo tele i luga o ona foliga leai se toto.

I le le logoina o se mea mai le toto pisapisao, na alu lemu agai atu Harry i le potu o Gryffindor. I le gatete ma lona popolevale, sa ia le maua le malosi e nofo ai i lalo, ma tu i le faamalama, tuu lona tauau i le puipui. O lana tilotilo na sioa mai i le mamao. Leai, e leʻi uma lona salamo i le mea na fai mai ai Snape. Sa faaauau pea ona tatagi upu ita i lona ulu. Na mapuea Harry i ni nai taimi.

Ina ua maeʻa le lesona, na latou tuʻituʻi ma le matamuli i le potu. E leʻi tali Harry. Ona matala teisi ai le faitotoʻa, ma sese le agaʻi a Hermione na toso i autafa i totonu. Sa ia foaʻi lemu ia Harry le atolaau, faamaufaailogaina ma le Slytherin.

Na tatalaina e Harry le tusi. Na matua manino lava o ia: "O taeao ua i loʻu ofisa. 12:00."

O le tusilima a Snape na tutusa lava ma maʻamaʻea, pei lava ona masani ai, laupepa laiti, ma taʻu mai ai ua faanatinati pe oomi malosi i luga o le peni, e le o luga o le pepa. Na ia tusia ma le malulu ulu.

Sa leʻi popole o ia.

Ua oʻo i le taimi e fefe ai.

Afai Snape manao e fasioti ia te ia, Harry i le afa itula talu ai, tuuina atu ia te ia se avanoa manaia.

Na ia tilotilo atu i le Hermione e le gaoioi, e faatali mo ni manatu, ae na faaalia e le teine ​​le matua le leoa mo ia. Na ia liliu ese e aunoa ma se upu ma, punou lona ulu, alu i fafo. Ua tapunia le faitotoʻa.

O le mea e ofo ai, e ui lava ina faʻapea e naʻo le ono i le taeao e moe ai, ae na moe lelei Harry.

Na toetu lemu mai le moega, ma toe alu i le faamalama-avanoa o le Gryffindor Tower ma, nofo i luga o se malulu malulu, sioa atu i se mea. Mai le tulaga o le mafaufau loloto, o le leo o Ron na aumaia ia te ia:

“Harry, ua ta le sefulu i le afiafi.” E te le ... alu mo le 'aiga o le taeao?

Na lemu le taulealea o lona ulu ma autilo solo i le potu. Ioe, ua uma ona gaogao, ua maeʻa ona teu uma moega, ma e leai foʻi ma faupue tusi i luga o laulau moega. O latou aso nei, a aunoa ma se upu, o ese uma mai ii i lenei taeao? Po o ou tutuli?

Leai, e le ona o lona manaʻo e faʻaleaga Ron - i totonu o le tulaga o loʻo i totonu i totonu ia te ia le mea, o meaai e le alu i lona gutu. O le uo foliga mai na malamalama ia te ia ma alu lemu i fafo, tapuni le faitotoʻa - pei o Hermione ananafi.

Na nofo Harry i luga o le faamalama, suesue i le masina o Tesema ma mafaufau loloto ma tuʻi ona fao i le tioata.

Afai o le a alu, e soli uma - e ui lava e palapala i le taua - o aʻoga tulafono mo se taua ma lona faiaoga, o ia foi na le malamalama pe faʻafefea ona alu atu i luma o le pule o le aʻoga, sa tatau ona ia fuaina mea uma mo le taimi mulimuli.

Sa tatau ona taumafai e malamalama pe faʻafefea ona tupu mea uma. Malamalama oe. Ma malamalama lau fili. Na aʻoaʻoina e Potter lenei mea i se taimi ua leva. A e le malamalama i sini o loʻo tuli e le fili, e leai se aoga o le toe taumafai e toe taʻalo ia te ia. Malosi malosi? - E leʻi mauaina e Harry. O ana auupega autu o le agavaʻa, agamalu ma poto. Sa tumau pea e mafaufau i le nofoaafi o mafaufauga o le tasi lea o loo faatali mai ai le tauiviga ia te ia i aso nei. E ui e mafai ona malamalama iinei talafeagai? Ma aisea ua ou masalosalo ai. * Aua e tatau ona e amata mai ia te oe lava, a ea, Harry? * Foa, fai aʻu.

Ma. O Snape sa i ai le miliona ma e tasi lava alofaga e ita ai ia Harry Potter.

Muamua, mo lona atalii.

Lona lua, mo le mea moni o ia e tutusa ma le tasi o lona atalii o ai.

Lona tolu, ona o Snape sa tatau ona faʻaola le tama a le aʻoga fili e sili atu pe faʻalua pe faʻalua foi. Ma masalo na ou manaʻo e faʻasolo taʻi loʻu ua i le taimi e tasi. Ona o Potter Jr. na iloga i lona le fananau mai faʻatamalaʻi ma le faʻamalosiʻau lototele, lea na foliga mai e Snape le saʻo.

Aotele. O le tuʻufaʻatasiga o ia mea na maua ai le talitonuga a Snape i le itu taumatau e amata ai se militeri faʻasaga ia Harry mai le aso muamua na ia ulufale ai i Hogwarts. Lea sa ia le leʻi faia.

Masalo i le Snape faiga, o le taui ma sui na talafeagai. Ae maise o le manatu e faʻamalosia Lupine ma Sirius e fesoʻotaʻi ma le manaʻoga mo vasega faʻauia. O se meaalofa lelei mo le toʻalua na totoe o le fa Marauders. "O le a ou faia ni tala i lau tama i le auala lava e tasi e fai ai a oe ma tala i le taimi o lou fiu ma le le fiafia."

O le au faʻavalevale o loʻo oona ia Snape ana tamaiti aʻoga uma i tausaga taʻitasi, e faʻaluma ai lona faʻamaualuga - e le o se mea e ofo ai pe a mavae le tele o tausaga, o lona tauimasui sa paʻu ifo i se tagata na mafai ona ia aapa i ai.

Seia oʻo mai ananafi, o nei mafuaʻaga i mata o Harry na tau mafaufauina (pe a le pei o se matala matala), ae, faʻanoanoa, o le le lelei i le aso ananafi na faʻamaonia i se tasi itu o la latou aia i le ola.

Na ou vaai i mea e sili ona maasiasi, ma e sili ona faalilolilo na manatua ia Snape ile Whirlpool o manatuaina. Ou te manatua lelei le ala na mafai ai ona ou taofiofi lana puipuiga i le sasaina o le Legilimens ma vaaia se talavou ulavavale, tuʻuaʻia, ma taʻutaʻua.

O aʻu na toe fausia le Snape ma le faalumaina tanu ifo i lalo i lona loto. Atonu, o le mafuaaga muamua lea sa ou ita ai ia te ia. O ananafi o le lona lua. Ae Snape, a uma, e le o se tasi o latou e faamagalo.

E leai se faaletonu mo aʻu, sa ou taʻutaʻu ia te aʻu lava i lea tausaga ma lea tausaga. E leai se mea e inosia ai aʻu.

I aso nei, o lenei finauga ua le o toe talafeagai.

Na iloa e Harry na ia sopoʻia le laina - o lana moliaga ananafi na tuʻuina atu ia Snape o loʻo iai ni nai faʻailoga o mea na ia vaʻaia.

O le tala e uiga i le "taleni a le tagata aʻoga na lulu solo ai ana uo aʻoga i le taimi o tausaga aʻoga," ina ua mimilo ma le mataga. Ma na iloa e Harry e le mafai lava ona faamagalo o ia e Snape. Ae moni, atonu, o le a tumau le saʻo.

Aua e tasi le mea e faamaasiasi ai se tama i lona atalii, ae o le isi o le mauaina o le talitonuina i le amiotonu o ana gaioiga.

Na galo atoa ia Harry le tele o tau faifai na faia e Harry i le ono ma le afa tausaga. Atonu ona o le leo o se lotofuatiaifo ua faʻafuaseʻi na fafagu mai nei ia te ia ua alu mamao. Na taia e na o le pau le mea e vaivai ai le tamaloa, ma ana le seanoa le manaʻo o Snape, e mautinoa lava e Harry e mautinoa na fasiotia o ia.

Nai lo lena, na mafai ona ia tuua le potu aoga e aunoa ma le faalogo i se upu e tasi i tua.

Na ia manatua upu a Dumbledore e faatatau i amioga a Snape: e i ai manuʻa e le mafai ona malolo. O se manua na o le 'inoʻino o Polofesa Potisi i le toeaina Potter, o se' inoʻino tele na mauaa a o talavou. Na o lona paʻepaʻe na pau na pau ia Harry.

Pe o le fefe tele o Dumbledore na faʻasaoina ai e Snape loʻu olaga ona sili atu ma le faʻatasi ma lea uiga?

I se mea loloto i potu o le maota, na toe taʻua ai le sefulutasi uati. Sa maʻi a Harry. E tasi le itula ae leʻi feiloai ma Snape, ma ia fautua pea lava ia ia avea lenei itula ma itula mulimuli.

O lea la, Mr. Potter. Faatasi ai ma uiga o Snape, oi matou, e aunoa ma le mafaufau mafatiaga, sa matou iloa pea. E tumau lava ona faʻavasega ou lava lagona, ina ia aua le faʻafoʻi pe a fai o le a le mea (o le a? - ioe se mea) e taia ai le maʻi.

Oi talofa. Na nofo saʻo i luga Harry mai lenei mafaufau le mafaufauina. O fea o ia, fia iloa pe a iloa, tiga ogaoga pe a oʻo i le Snape? O le umi lava na ia manatuaina ai o ia lava i Hogwarts, o lenei aliʻi o lona faʻasalaga tumau. (* Leai se mea, ou te mautinoa e matua felagolagomaʻi lenei. *)

O le a se mea e mafai e se tasi ona talanoa ai iinei, e ese mai i le loloto o le talimalo ma le masalosalo faifai pea?

Ma o le mea sili ona leaga o mea uma lava i tulaga na saʻo ai Snape. Ma sa saʻo o ia - seivagana, ae a, o lona manatu e faʻamautu, o Harry i fafo ma totonu o se kopi a James na tuʻua - sa ia i taimi uma. Ae ole oti ole Sirius Harry e le mafai lava ona faamagaloina o ia. Na ia iloa atonu e sese lona tino, ae le mafai ona ia faamagalo. Talu ai ona o lona manatua lelei o le tele o le naunau Snape e "fafaga" Black le agaga i le Dementors - tasi, i lona tolu tausaga, lua pe tolu ola talu ai.

Ma maeu le manaʻo o Harry e taui ma sui! I le loto, o ia lava e le talitonu o Snape o lo o faalataina le Poloaiga a le Phoenix - ae o lea na mafai ai ona maua se auala e le fiafia mo se tamaloa ma ona pogisa mata pogisa ma le sili ona le leoa savali i Hogwarts.

Ma e fiafia tele i taimi uma e le fiafia i le Snape - e sili na ia fiafia i ai pe a leai Dumbledore ua sauni e faʻalavelave i tafatafa ane.

Aua na ia faʻamoemoe o le tasi aso o le a le lava ai le pule a Snape ma ia faʻaoʻo ai i le faʻatosina. O le tauvaga na le musuia le fefe ia te ia, tusa lava pe o ai le fili - masalo o le teʻi na tupu i le lona fa tausaga na tafiesea le fefe. Na iloa e Harry i aso uma o soʻo se taimi e ono feagai ai ma se filifiliga: fasioti pe fasiotia. O lenei faifai pea, talavou sauniuni vave lava le leva o ona mata, faataatitia se manifinifi ae loloto i le va o ona fulufulu mata - ma fesoasoani e feagai ma Malfoy.

Ia, e ono mafai e se tasi ona fai mai o le ita na iu lava ina manuia, o le a le eseesega e maua ai. E mafai ona e faitauina mo tausaga uma le taimi, i le paolo o po o ala Hogwarts, na ia vaai faalemafaufau i foliga o lenei tamaloa, faamalosia o ia e gatete ma le popole ma afifi atili ia te ia lava le fufusi i le ofu le vaaia. Sa ou fiu e faifai uma, ma ou faalumaina, ina ua ou manaʻo e paʻu i lalo, ma ou lagona ai le pei o se anufe ma ua masaʻa.

Sa mapuea Harry. E tasi auala, o lenei itula sa folafola moni e avea ma mulimuli i lona nofo ai i puipui o le maota. E tusa lava pe le fasiotia e ia ma Snape le tasi ma le isi, latou te tuliesea o ia toetoe lava - Snape o le a muamua faia le tausiga o lenei. Afai e te leʻi tausia.

Na vave lava ona mafaufau Harry, o le tagata gaosi fua ua latalata atu i le ofisa o Dumbledore ma se laa lelea, uu lana password i le gargoyle, ma i se le faʻaeteete ua ia togiina le laulu mamafa mai ona foliga ... i lea taimi na faafuasei lava ona le toe mafaufauina le taulealea. Ma o le mea na tupu mulimuli ane toe vaʻai atu, pei o le lemu lemu - Snape, tauʻai mai se lima vaʻaia faʻaletino lima i ona foliga, malo uumi lima nana lafi i lona lauulu, malulu laugutu uu i se masani faatauva laina ...

Harry malulu e pei o ia na vaai i se hantu. O le ata na faʻaalia ai na mafua ai se lagona uiga ese - na manava lona manava, peiseai mai se tamai manava i lalo o lana manava, na oʻo i le faʻaʻi le faʻaʻi. Ma, ma le ofoofogia tele, na ia vaʻaia le taimi na liliu ai Snape ia te ia ma tamoe lona lima i luga o le maʻila, ma aveese ana paʻu mai lona muaulu e pei lava ona ia aveese le fasi lauulu mai ona foliga.

Na seʻe mai le laugutu Potter ma le filemu ma le mataga. Lenei mea e leʻi aʻe ai i totonu o se faitotoʻa! Nofo i le tausaga lona fitu i luga o le faʻamalama e mafaufau ai poʻo a ni vaivaiga o iai lau fili, poʻo a sipela e faʻaaoga e faʻatautaia tonu ai nei vaivaiga, e toe manatunatu ai i le natura o lou lava 'inoʻino - ma i ni nai itula e te iloa ai lona natura! Ma o le a le natura tofa ...

Leai lava. Leai lava. Leai lava. E matua le mafai lava. Faʻafefea, e faʻapea, ona fetaui Ginny i lenei manatu faʻavae, na ou na ou taʻoto lua masina talu ai? Ae a pe a ou mafaufauina Snape o paʻi mai i loʻu muaulu, ou te ...

Na alu ese Harry mai le faʻamalama, faʻavave atu le savali i totonu o le potu mai lea tulimanu i lea itu. Ua ou vaai Snape sili atu ma le selau taimi. Ma e masani lava ona ia faaosoina ia te au se lagona o le le fiafia. O le a le suia - e le mafai ona suia - o mea faapena e le suia i nai minute.

* Ma afai e na paʻi moni ia te oe? * Ioe, na ia paʻi mai! Mo le tele o tausaga - na te leʻi luluina aʻu i le kola! Aisea ua ou faʻafuaseʻi ona ou mafaufau i ai nei, aisea ua ou fiu ai?

Na tu faafuasei Harry i le ogatotonu o le sitepu. Na foliga mai ia te ia ua malamalama, ma o le malamalamaaga lea na mafua ai ona ia aapa atu i le moega, faapau i luga ma sioa i le taualuga. Na ia vaaifaʻalemafaufau e leʻo le vaʻai a Snape. E le o lona leo oʻona. E oo lava i le soona faʻaliliuina o tauau.

Sa ia vaaia atu i ona luma ona paʻu paʻu ma le popole, ma ona tamatamailima poto. O nei lima, e oʻo i le pipiʻi o latou lima, e leʻi faʻaalia ai le inoino o Snape ia Harry Potter. Na foliga mai i latou o se tasi tagata. E pei lava o se tagata ese, o le Gryffindor na foliga mai na vaʻaia lona polofesa sili ona le alofa.

Ma i le taimi o laʻu taua ma Lucius ... o fea na sau ai o ia? Ou te manatua le auala na ia tu ai ma ona lima i lima o ona lima o lo o ufiufi i lona fatafata. Pe ona na ia sopoia i latou ua ia fefe e le mafai ona feagai ma ia ma faanatinati atu i luma?

Leai, e mafai ona e mafaufau i se mea. Sa iai le Dumbledore, McGonagall, o le a la faalavelave pe a tupu se mea ... ona - lea o le a fefe ai Snape mo aʻu?

Ma ina ua ia vaaia ua fasiotia Lucius ma leai se mea na toe fefe ai aʻu, na alu ese vave, ma atonu e leai se tasi na iai se taimi e vaai ai ona foliga. Ou te fia iloa le mea o iai.

O lea ia faalogo, Potter. Oe fou. E te le usitaʻia le mafuaʻaga - ma o aʻu, i le ala, o lau mafuaʻaga - ae ou te faʻamoemoe o le a e talitonu i le fetuu o le a malepe i le afa itula mai le laugutu ma le laʻau o Snape. Naʻo le taumafai i se mea e aloese mai ia Avada, aua le feiloaʻi ia te ia ia le itiiti ifo o se faʻailoga o le nofoaga!

Malilie. Mamalu ia Merlin. Na o faʻaiuga mai se talanoaga ofoofogia ma oe lava na mauaina ... ae le o ni mea tatou te mananaʻo ai. Na aliali mai na faʻatagofie lava e Harry Snape, ma taumafai e tosina mai lona mafaufau, ma i le taimi lava lea e tasi e leʻi iloga lona fiafia.

Ma ana faʻapea o Snape na taumate - ua soʻona vaʻai foliga Harry - semanu na te faʻailoaina le afaina o Amerika mo lana tama aʻoga. Sa le toe i ai se masalosalo - Potter e le masani i le pepelo ia te ia lava. O le auala na tali uma ai lona tino i le ata o Snape, tilotilo ia Harry e aunoa ma le ita masani i ona mata, ma paʻi ia te ia, na faʻamaonia lona fiafia i tui sili atu nai lo ni upu. Ma o lenei aia e le faʻapea na o le poto meatotino.

O le a nei le mea a fai?

O lenei (o se tasi o le ki e mautinoa lava mo mafaufauga tagata) O Harry e leai se taimi e mafaufau ai i se fesili. O le uati faailo a Muggle i le ulu o lona moega ua tagitagi, ma molimau le numera o le kuata i le aoauli.

E tatau ona ou alu.

Mo le tele o tausaga, tele taimi o le vaiaso e tatau ona ou alu i lalo i le falepuipui - ae, i loʻu manatu, e matua le mafai lava ona fai se vave. I soo se tulaga, o nisi taimi o minute e le afaina.

Le aotelega. Ma, sa ou fiafia i le polofesa o Potions, o le tagata atonu Voldemort sili ita ia te au. Ma e foliga mai, e le i tupu lenei mea ananafi. Aisea na tupu ai lenei mea? Ia, ona, masalo, ou te fiafia e manumalo i faigata.

Na o le taimi muamua lea na ou vaai atu ai ia te ia ma le iloa lelei i ona mata. O ia e malosi, malosi, atamai. (Ma ua lelei, ou te ioe - e le o ia o se sipai.) Na lamatia o ia lava i le tele o taimi ona o aʻu, i se tasi auala po o le isi. E ui lava sa leai se mea mo ia e alofa ia te aʻu, mo se taimi umi na ia le faʻavaivai i le manaʻo e saeia loʻu ulu. Masalo, semanu ou te le faʻamalo pe ana fai ou te le faʻaleaogaina o ia i le taimi i le taimi na ia toe mafaufau ai e uiga i le a le ituaiga o vavega laveaʻiina au i le taimi lona i ai mai se oti faigata tele.

Na ou pau tonu lava i lima o Malfoy. Ma le mea uma, sa tatau ona vave Toe faʻatinoina i tua, e pei ona aʻoaʻo Flitwick, ma na ou faanatinati atu i le taua. O le mea moni, sa sao Snape - na ou manumalo i le na o le osofaʻiga osofaiga, o le taunuuga o le maofa.

Sa e toe taumafai e lapataʻia aʻu, lau susuga - ma na faʻafefea ona ou tali atu ia te oe?

Ae ua ou sauni e taʻutino ou te sese. Ioe, o lenei le a le suia ai lou uiga ia te aʻu ma o le misa o le a le puipuia, lelei, lelei.

Ua ou iloa le mea e tatau ona ou taʻu atu nei ia te oe, polofesa. Na o le taimi muamua lava, ou te fefe e le maua sou lototele e fai ai lenei mea, ae ia e maua le taimi e susunuina ai aʻu i laʻu vaʻai.

Na tu ai Harry mo se sekone i luma o le faitotoʻa tele o le ofisa o le Snape, manava loloto, pei o se aau aʻo leʻi aau, ona ia tuʻituʻi lea, ina ia aua neʻi maumau lona naunautaiga, sa ia toso loa i le pa o le pa.

Snape tu i tafatafa o lana kesi ma lona tua i le tagata e ulufale. E leʻi foliga mai na ia faalogoina Harry tuʻituʻi. Ae ina ua tatala e le taulealea lona gutu e tale, na faafuaseʻi lava ona faliu le polofesa. O le faʻaaliga i ona foliga na tutusa lelei le vaʻai a Potter: e malulu i le malulu, tapunia, le mafaamatalaina. O fulufulu mata na oʻo mai i luga o le ala laupapa o le isu i le tasi laina, mai lalo ifo o latou mata sa nenefu le agaleaga. Ma e lemafai foi ona ia maumau le taimi e talanoa ai.

Na faʻafofogaina e Harry le faʻalogo, faʻamoemoe ma lona loto atoa, o foliga o lona fiafia, o le a le iloa atu. Ioe, e leʻi tupu lenei mea. Snape fuaina le Gryffindor ma se foliga le manaia tele, ma ina ua mavae se taimi umi na ia tautala:

- Lau susuga Potter. Ou te faʻamoemoe tele, o laʻu feiloaʻiga mulimuli lea ma oe i lenei olaga. Ou te masalo e te faaseʻe oe lava ile faʻamoemoe lava e tasi. O le taimi lava e te ui e ui maia fuafua e sau, tatou amata. Na laa mai lava i tua mai le laulau le laulau, o lo o poloka ai lona tua, ma maua ai le avanoa ia Harry e tilotilo solo ai i le avanoa. Ma o mea na foliga mai i le tauleʻaleʻa foliga, na te leʻi manaʻo tele.

O le laulau, i le tasi itu e masani ona tumu i paʻu ma isi suʻega, ma i le isi itu ma mea ua faʻataʻotoina ma le faaeteete mo meaʻai, ua matuaʻi gaogao lava, vagana ai le mea e tasi i le ogatotonu o le laulau. Na manatua lelei e Harry lenei mataupu: pe a na o oe na galo Omouth i le manatuaina o Dumbledore, aemaise lava pe a e vaʻai i ai i taimi uma faʻatasi i tulaga ogaoga! (Moni, o le taimi mulimuli na tupu na amata ai le Harry ina ua alu ese mai ai - i le taimi na sili ona leaga le manatuaina Snape. O le poto masani lagona e oo lava i le taimi nei na mafua ai ona fefe.) Ou te mafaufau pe aisea na aumaia ai o ia Snape iinei? E manino lava aua le faʻasoaina ma Harry taimi susulu o lona talaaga.

I tua atu o le pesini, i luga aʻe, pei ona masani ai, o se siliva siliva na oso mai, sa leai se faʻailoga i luga o le uliuli polished laau. I le oʻo mai o se lagona le lelei, na faʻasaga lemu ai Potter mai le laulau ma tilotilo solo i totonu o le potu. Ua maeʻa teuteu lelei le kapeneta. Leai, atoatoa - e le o le sao upu. Sa faataamilo mama ma leai. Sa mafai ona faʻagaioi iinei. Leai se mea na faʻaalia ai le i ai o le e ona, leai se mea na faʻapea mai o nei puipui e i ai le pule tumau. O foliga na vaʻaia e le ofisa o le ZOTS aʻo leʻi oʻo i le taumafanafana atoa - ina ua maeʻa ona faʻateʻaina se isi faiaʻoga. O Snape o lo o alu i tafaoga? I le ogatotonu o le tausaga aoga? I le taimi o le taua? Po o le ... aotelega? Ma oe Khan, Potter. Azkaban, o le mea moni, e le aoga, ae o ai na te iloa, Snape, o le a ia faʻaumatia Harry ma malaga ese atu i se mea i Zimbabwe, mamao ese mai Dumbledore, o le ai ai gaioiga faʻalavelave e faasaga ia Voldemort. Ma o iinei o le a latou filifili ai ua leiloa, atonu o le a faaalia se feagaiga ...

Ae e le i fiafia i ai nei mafaufauga ia Harry e pei ona latou tatau. E leʻi teteʻi foi o ia i le mafaufau i le faigofie ona ia lafoaia o le mea sese a Snape. O le a ia faʻamaeʻaina - le mea autu o le maua o le taimi e faʻailoa atu ia te ia le mea sa ia mafaufau i ai i le lima itula mulimuli. O le a aoga tele le vave - o le a matua sili atu faigata ona faia i lalo o Crucio - ae o le gutu na teena le tatalaina. O le mea e lelei ai, Snape ia lava gau le umi filemu:

“Oi la, Potter.” I le mautinoa ia te oe o le mea moni ou te aitalafu ai ia te oe le itiiti ifo i le uma lipoti i luga o aʻu gaoioiga, ae ui i lea, na ou filifili e avatu ia te oe le avanoa e vaʻai ai i ou lava mata o le a e oti totogi mo le faʻataʻuina sese faʻatiga sese. Ma e te oti, ou te mautinoa ia te oe lena.

Ae e te le i faia, Potter, o le vaʻai o manatua - e leai soʻu masalosalo, na e iloaina o ia, aua o au matatiʻa, na aumaia mai lenei punavai, e iloga i se faʻamanatuina ... tamaoaiga o lanu. Na mumusu le leo o Snape ma le ita, ma ia tilotilo atu ia Harry ma se vaaiga mumū. Na ia luluina lona ulu lemu, ma taliaina le aoaiga. Ae ui i lea, na te leʻi toe taua i ai le faʻamatalaga mai le Omut of Memory nai lo ananafi i lana saunoaga tuuaia.

"O lea, ua tuuina mai ia te aʻu le Polofesa Dumbledore le faʻatagaina e faʻamasani ai oe i faamatalaga ou te manatu e tatau ona faʻailoa atu ia te oe." O ia, i le isi itu, ua sauni e faʻamaoni i lona moni. Pau le mea e leʻo iloa e le faʻatonu, ole mafuaʻaga o le a faʻaalia ai se faʻamaumauga o loʻu manatua o le suiga i le itu malamalama. Ma, o le mea o le a ou faia o le mea lea na le manuia ai Lucius Malfoy: luʻi oe i le finau ma fasioti oe. Na uumau lima o Snape i fusi, ma na ia tatalaina i latou ma le vaaia lelei. “O le a se mea e fai e le faatonu ia te aʻu mulimuli ane, oe, Potter, e te le toe tagofia.” Aua ou te faamoemoe o le ae le mafuta ma matou.

Sa mapuea Harry. Ioe, e leʻi faʻamalieina le faʻamoemoe e Snape, ae i lalo o isi tulaga semanu e sili atu ona popole ia te ia.Le Polofesa Polani na foliga mai na matua fiu ia Harry Potter ma ua ia sauni e fuafua ia te ia i tau uma - tusa lava po o le a lona soifua. Uʻamea pulea ua faʻafuaseʻi ona muta. Ia, Harry mafaufau, ma uamea mafai ona vaivai. Ae masalo ua oʻo i le taimi e faʻaliliu ai le malosi i mea e tautala ai, seʻia oʻo ina faʻapea e Snape ua le mautonu i le fefe. Le polofesa, i le taimi nei, ma le lautele o le faʻamuamu foliga valaaulia le tama i Omut:

“Susu maia i le toe sauniga eli i loʻu mafaufau.” Faʻamolemole, aua le faʻavaivai - o le a leai ni vaaiga ma lou tama. "Ma le vaaia o Potter o lo o tutu pea, Snape faaopoopo," po o e fefe e taʻutaʻu atu mea sese, Mr. Hope-of-magic-world?

Na nofo i luga Harry ma filifili ma le savali i luma. Ae le ole laulau, aʻo Snape ia lava, vaai totoʻa i ona foliga. Ua oo mai le taimi: nei pe leai foi. E tatau ona ia faia. Mo lona lava ia ... ma mo Snape, e ui lava e mautinoa o le a le fiafia.

“Lau susuga, faafetai mo le filifiliga na iʻu ina aveese ai oʻu masalosaloga.” Faafetai mo le filifiliga e talanoa muamua ia te aʻu. Seʻi ou fai atu ni upu se lua. Ma, e mafai ona fai atu tofa. Na ia oso i luga le ea i lona fatafata ma, na ia lagona le tata o lona fatu i se mea i lona faai, na ia fai mai ai, ma tilotilo i le Snape tuusaʻo i ona mata.

- Ou te taʻu sa ou sese. Ou te taʻutino atu o aʻu masalosaloga na le faʻavae ma e leai se faʻavae moni. E i ai lau aia tatau e te faʻamalieina ai aʻu mo le faʻalumaina. Ma - talu ai ou te taʻutino o le sese e taoto atoa ia te aʻu, o le a ou le tilotilo atu ia Omut ... ma ou te le puipuia foʻi aʻu. E leai foʻi ni oʻu toʻalua ma aʻu. E mafai ona e fasiotia aʻu, polofesa, ou te le tetee.

I le faia o nei mea uma i le tasi manava, na lagona e Harry o le taimi nei o le a na ona pa'ū i le maʻa papa o le Slytherin dungeon. Aua o le mea sili lea na ia mafai ona fai i lalo o le vaʻai lea na tilotilo atu ai Snape ia te ia. Na maua lava e Harry se lagona o le deja vu: o le vaaiga na foliga mai na toe faia mai ananafi Potions lesona. Snape sa tu paʻepaʻe atoa ma le ita ma na ona manava lemu - o le leo mataga o lona manava na o le pau lea na solia ai le loloto lemu o le ofisa. Masalo, afai e itiiti le faʻaaliga e le tagata inu, semanu na te lavea Potter o loʻo tu i ona luma - ae ui i lea, o Harry e mafaufau lelei, e ono tupu. Mulimuli ane, na mafai e Snape ona faamatala:

“Maʻeu lona matagofie,” na ia fai atu ai i se leo na ootia ma le ita. "Sa e faia se isi faʻalumaina lautele ia te aʻu, foliga mai e faamoemoe o le a alu ese ma oe, pei o isi muamua." Ina ua le tupu lenei mea, o oe, Potter, na e filifili e te tamalii ma faʻaalia le salamo ma le loto maualalo i le taunuuga. Ae o le a le mea na e ono le mafai ai ona e pasi ese lou lototoa o lou lototele !? E mafai ona e fasiotia aʻu, polofesa, ”sa ia tomanatu ai. “Ioe, ioe, e pei la o lea ua faʻaali mai lau faʻatiga mataʻutia i le faʻatonu faʻatasi ai ma le isi tala e uiga i le aliʻi leaga Potions na fasiotia le tamaititi le paga lea!" E leʻi lava lea mo oe le toeititi fitu tausaga na ou faʻaleagaina ai loʻu olaga, o oe na e manaʻo e faʻafefe aʻu mai le avanoa o se oti filemu pe a ou iʻu ina aveeseina oe! O le a vave ona e ave lau maau ma puipuia oe lava, Potter! Aua e te oti pei o le palaʻai ua uma! - Le fiva mumu foliga i luga o alafau Snape, lea, i le tele, ma le taimi muamua, Harry faalogo Snape siitia lona leo. Na oʻo foi i le faʻalua taimi, ae ina ua malolo le tagata na talanoa mo le sekone, sa toe faʻaaogaina e Harry mea uma i le auala lava e tasi:

“O le a ou le puipuia aʻu, alii.”

Mo lona lava saogalemu - sa sili ia te ia le faia o lenei. Ae e leʻi tilotilo Harry i foliga o le polofesa i le taimi nei, ma o lea na le mafai ai ona ia iloa atu foliga faʻaalia ia te ia. Na le mafai ona ave ese ona mata mai lima o Snape: mai ona alofilima, ma uumau le tasi i le isi, ma ona tamatamailima, sa fusifusia ma le malosi i se loka i luga o le fatafata. Na pei na lemu lana vaai pe faʻafefea ona vaeluaina nei lima, ma mai se mea mamao mai na ia faalogo ai ia Snape faʻafuaseʻi ona suia lona leo. Na fai mai le leo:

- A, e te le faia? Sili. Ou te manatu, ona o le mea faʻapena, e faʻatagaina ona suia le le fiafia o loʻo ou lagona ia te oe, Potter. Afai e le mafai e lou paʻu ona faʻalumaina se upu, tatou siaki pe faʻafefea ona e tali atu i le faʻalumaina e ala i gaioiga. Ma o lona lima tauagavale ua mou ese atu mai le vaʻai a Harry mo le sekone, alu ese mai mo le mamafa o faʻafofoga i foliga.

Peitai, Harry e aunoa ma se mafuaaga o le au Quidditch au.

E ui lava o le taua na mafua ai ona faamalosia tamaiti aoga, faamalosia i latou e tuputupu aʻe i le lima i le lua, ma le sefululima, Quidditch na tumau pea. Naʻo le taimi la lea na latou le taʻalo ai e leʻo le ipu a le aʻoga ae leʻo ni mea faʻaopopo, ae ina ia toe taliu atu ile latou taimi fiafia talu ai. Lelei, e toleni le tali.

O le atoa o Hogwarts o loʻo faʻaputuputu pea mo taʻaloga, ma mai fafo na foliga mai a le sili atu iinei, i le malae taʻavale, o mea uma lava na tumau ai pei o muamua. Ae naʻo sina tepa muamua. Leai se tasi na taumafai e faʻataʻitaʻi i galuega malie a le tusitala Lee Jordan - Lee, o le na fasiotia ia Iuni talu ai faʻatasi ma George Weasley ao taumafai e ulufale i se tasi o le ofisa autu o le Death Eater. I luga o le malae na le toe i ai ni tagi faʻataʻitaʻio a tagata na faʻataʻitaʻi se sikoa. O se manuia sogasoga o le Bludgers sa faafeiloaia ma le fiafia tele, talu ai le mafai ona faia iinei mafai ona fesoasoani e aloese ai le au a le sipela.

Pe mai i le masiʻu foliga.

Snape gaoioi vave - o se tagata le toleniina masalo o le a le maitauina lana gaioiga ma ala ae i luga o le fola. Ae ua masani Harry i le mea moni e faapea, ina ia mafai ona sefe le ola i se tulaga faigata, e tatau ona le itiiti ifo i luma o le fili. Sa ia faalagolago i lalo ma le le fiafia i luma ma togi i luma lona taumatau tulilima, faʻalavelaveina le pito i tua. Ma ina ua lavea lona lima e Snape, sa uu vave e Harry le tapulima a Snape.

O le iʻuga o le ofo, fai mai? Ua lelei, ia i ai se aʻafiaga o le teʻi. *

Na manatu e faʻalogoina e na o se leo, se upu palauvale, pe na tagi i ona nifo - sa tatau ona matua mataʻutia le tino. Ae ou te leʻi faʻalogoina se leo i le foliga e foliga e leai se umi. Na vave ona tilotilo atu Harry i le Snape: ua pipii mau lona gutu mausali. Ma o le isi taimi, Snape saugofie le lima o lona lima ia te ia. I lalo o tulaga masani, e ono tuʻufau lava le faiaina ia Potter ma taofiofi lona lima, ae e leʻi fananau mai le tauleʻaleʻa ananafi, ma e malamalama lelei i le mea na puipuia ai o ia.

O le mea lea, na uu ai e Harry le vailaʻau. E le gata i lea, sa ia uu ia lava ma le mafanafana, o loʻo uumau nei le lima manifinifi, ae ofoofogia o tauivi ma ona lima uma. O se fatuga ese sa tata i lalo.

Sa faifai malie lava, fai le taumafaiga lava lea e pei pe a tau i le lala o le Willow Willow, Harry faʻamalosi Snape - inisi e inisi - toe faliu le pulumu ma lona lima i luga. Na vave ona ufiufi lona moto - o lea na faʻasolosolo loloto ai fao i totonu o le paʻu, ma folafola mai na te tuua ni faailoga loloto iina.

Na mapuea Potter ma taumafai malosi e tatala nei tamatamailima, aisea - ua na le mafai ona faamatalaina. Ae o le lesona na iu ane ina leai se aoga: o paʻu maaleale sa foliga mai e lafo mai uʻamea. Ma na o lona tuua o se galuega le aoga, na iloa e Harry e oʻo mai i le taimi nei sa ia le faʻafofogaina se upu se tasi.

Na toe tilotilo foi i luga, ma manaʻo e faitau i se mea itiiti - e oo lava i lona oti - i ona foliga sesega, e le mafai ona lavea. Ae o le taimi lava na ia mimilo ai, na faʻata ona toe faʻamalosi le tamaʻitaʻi Snape, toeitiiti lava faasaoloto ia lava mai le pa.

Afai ou te faʻatagaina o ia, e na te fasiotia aʻu. Afai ou te le faʻatagaina o ia e alu, na te fasioti aʻu ia te aʻu, i le taimi lava e aapa atu ai i lona laʻau. E le mauoa le filifiliga. O lea, e mafai lava ona tauva aunoa ma le lamatia se mea i uma. Na ita Grry e aunoa ma le tatalaina o ona laugutu. Ma na faasolosolo lemu lava ona faasolo mai ona lima, ma uumau lona lima Snape, i le taimi nei sili faaeteete nai lo le faia pea. Mo ni mafuaaga, na ia manaʻo lava e fia vaʻai pe o le a le alofilima o loʻo nana i tua o uilima. Na umi se taimi na te leʻi manaʻo ai i se mea tele, aemaise lava i le le talafeagai.

“Tuu mai au e alu,” na sau i tafatafa o lona taliga. Na latou tutū latalata mai, ina ia mafai ai e Potter ona vaʻaia le ofu tele o lo o tetete mai i lana manava i le fatafata o Snape. Mo le faia o ni puipuiga, e sili ia te ia le le vaai i le polofesa - e le o tagata uma e teteʻe atu i le Medusa Gorgona, ma e masalosalo lava Harry o ia o se tasi o nei laki. Ae o le leo o Snape na matua uiga ese lava lava lona fia iloa, e leʻi tamau mai e oʻo mai lava i le taimi nei, na uunaia aʻu e vaai po o le a le mea o lo o tupu i foliga o le tagata malosi. Pei na iai se mea na vaaia muamua.

“Potter, let go,” sa taʻu mai ai e le leo i luga aʻe o le taliga e aunoa ma le faia ai e le aunoa se leo. Ae na o le malulu. Ma sa faʻamalosia lava. Na goto ifo e Harry lona auvae e feagai ai ma le oti pe afai o lana itula, faafesagai ma muamua na ia matauina o Snape na o le afa lona ulu e maualuga nai lo ia.

"O anafea na tatou maua ai?" - Mafaufau ae e leʻi tuua le mafaufau e mafaufauga. O le mea moni, mo le taimi muamua i lona olaga, na vaʻaia e Harry mata o Snape - ma sa fai si fefe. O le mea lea, o isi gaioiga na faʻatonuina e soʻo se mea ae le masani mafaufau. Na sisiʻi ma le faaeteete e Harry lona lima o loʻo tauivi, ma ia tago lemu i le fatafata o uʻu le ufi o le polofesa. E tuusao lava i le la plexus, o se nofoaga e le mafai e Snape ona iloa, e sili ona lamatia i soʻo se fetuu e lafoina. Na uu e Harry lona lima ma ataata.

Lenei la ua avea lemu le mea moni. Talu mai le manava, e sui, o se faʻamatalaga foi o le leo. Mo le taimi muamua i lona olaga, na lagona e Harry o le tele o feeseeseaiga i le va o ia ma Snape, lea na tupu mai le lesona ramaina muamua i le tausaga muamua, na motusia ao le le tumau le manumalo. E fia tagata na mitamita i lea tulaga? * Ole susuga Potter. La matou ... fou ... tagata taʻutaʻua. * Snape tilotilo ese.

“E te manatu o saʻo lava lau mea?” Na ia fesili i se leo le mautonu, e le liliu ia Harry. I le teʻi (ose fesili ae le ose fetuu), na faʻamaumau e le Harry lona lima, ma na iu lava ina toso ese atu e Snape lona lima. O lenei, mafai moni lava ona ia faʻaʻea e faʻavavau lana tama ita i ona mata - pe a, o le mea moni, sa tilotilo atu ia te ia. Ae e leʻi tilotilo.

Sa faliu ma, lapoʻo le laulau, nofo i lalo i se nofoa faʻavave tele, lea na masani ai ona ia siakiina le pule. Lona tua i Potter, maalili ma le ofo. Na foliga mai i le sekone e tasi na ia faʻagaloina le iai o Harry i totonu o lona ofisa ma e uiga i lona i ai i le natura faʻalauaʻitele.

Na tauanau lemu le tauau o Snape.

Mo sina taimi (i nai seneturi), sa tilotilo filemu atu ai Harry ia te ia i le pito i tua o le ulu. O mafaufauga na faʻafuaseʻi ona oʻo mai i le taʻaloga faʻamalolosi le pasi atu i luga o le ulu ma le televave tele. Ma o le autu na mafua ai le Gryffindor e amata siitia. Ua galo ia te ia le tama le tamaititi lea na le taʻapeʻapeina, ma ua maua e Snape le avanoa e faʻasaʻo ai lenei mea.

Na savali faataamilo Harry i luga o le laulau ina ia mafai e le Snape ona iloa atu o ia faalatalata mai, ma lemu lemu na ia goto ifo i le maʻa papa i ona vae. O lima o Snape na taoto le gafa i ona tulivae, na le masani ai, tapunia ona foliga i ona foliga. E leʻi tilotilo ese Harry, mai foliga o le tagata o loʻo nofo mai, ma paʻi lemu atu i lona tapulima ua leva ona faapalepale, lea na mumu ai se lanu mula, ma na au lona auvae i luga o le alofilima ua matala.

E leai ma se mea na suia i foliga o Snape, sei vagana ai le le mautonu o le tusi. Sa ia foliga mai i le mavae ai o le malosi o le teʻi atu i le tino: le lava, le lava, ua leiloa uma le malosi o le malosi.

Na paʻi atu Harry i le paʻu malulu ma malulu ma ona laugutu.

Snape mulimuli ane tali atu i lenei gaioiga:

“Merlin, Potter, e te le i oti.” O le a le seoli e te manaʻomia pea iinei? Aua e te manatu e alu ese mai loʻu ofisa? Na e sao mai, oe mafai ona faʻailoa atu lenei tala lelei i au uo.

“Lau Susuga ... E mafai ona ou nofo?”

Ia, o lona uiga la, ou te le manaʻo e alu ese mai nei.

Ma na vaʻaia muamua le popole i lalo o lou matapulepule.

Ia ona e foliga mai e te fasioti ia te aʻu nai lo le taʻutino e te inoino e le gata ae le o le tele tele aua o aʻu o Harry James Potter.

Ma, o lea ou te iloa le mafuaaga ua e inoino ai ia te aʻu - aua ou te 'inoʻino ia te oe i le auala lava e tasi ma mo le mafuaaga lava lea e tasi.

E mafua ona ou te le o toe manaʻo e toe pepelo ia te aʻu lava ma ou te le manaʻo e te toe pepelo ia te oe lava.

Ma e tusa lava pe o le a ou fai atu nei, lau susuga, ua e matua vaivai lava e ala i le tatou mafaufauga faasoasoa - po o sauniuniga mo. Ua lata ona e fasioti oe? Au - poo oe lava?

Ou te fia i ai iinei - ou te manaʻo e te talia foi.

I le ootia umi, na fai mai ai Harry ma le filemu:

- Lau Afioga. E mafai ona e fasiotia aʻu mulimuli ane pe o le taimi nei. Ae o le a ou matua talisapaia pe a fai e te faatagaina aʻu e faauma.

“Pei, Potter.” E te leʻi taʻu mai ea mea uma? O i ai pea se mea leaga e pei o le iloaina o au faʻatafunaga?

“Ioe,” e leʻi talisapaia e Potter le maliega. "I le tulaga la e te manatu ... Ia, e le o se manuʻa mo le ola pea." Ma e leai se tasi na te iloaina o lea ua ou sau - e le o Ron, poʻo Hermione o loʻo leoleo i lalo o lou faitotoa e momoli aʻu i le falemaʻi pe vili atu i le Faatonu. Ou te leʻi taʻuina i latou le mea ou te alu i ai ma le mea o le a matou faia.

“Matou, Potter?” O lea la, o loo e tausisi i le sini o le fasiotia aʻu - le mafai ona finau mo se lelei na tupu.

- Ia, mai ananafi ua suia ai aʻu fuafuaga. Sa i ai le taimi ou te fuaina ai mea uma ma faia le ... tonu faaiuga.

- A o e faʻapea e saʻo ou fua. Ma o le a, maofa ia iloa, o nei faaiuga?

Sa olo e le auʻa lona auvae i luga o se pama malulu ma faamaʻimau, ma toe toʻa lelei. O a sailiiliga? E te fiafia lava? Ia, mo se faʻataʻitaʻiga, ou te le toe faʻalagolago ia Ron ma Hermione mai le taimi nei, onosaʻia a latou leoleo ma faafoliga ou te le o vaʻaia a latou tafaoga ogatotonu o po. Ua leva ona fiu e avea ma latou tolu sili atu. O le mea moni, latou te le fiafia i tala o le a ou taʻu atu ia i latou e uiga ia te oe - ae o le latou popolega lea. Ona ou te le iloa i loʻu mafaufau, ae i loʻu tino atoa: O le a le maua soʻu tauau sili atu ona faʻatuatuaina nai lo oe pe a mafai ona ou talitonuina oe o ia ma aʻu ... e taua le faia o uo.

I le nofo mamao i le mafaufau loloto, e leʻi iloa atoa e Harry o le masani a le tuuatoatasi - e oʻo i tafatafa o uo - na aʻoaʻo ai ia te ia e mafaufau leotele. Ma le itiiti ifo i le afa ona manatu na faʻalogoina e Snape. Sa ia taufaʻafefe, ae na le lava mea o le leaga mo lena Snape, o le sa faia ma le alofa ia Harry Potter i taimi uma.

- Ia uo. Faatasi ma oe? E te valea, Potter? E te manatu e tatau ona ou mafaufau i lau vavega ua suia le manatu o aʻu o se meaalofa o le malaia? O le a le sili sili ona lelei ua tupu ia te aʻu i loʻu olaga?

“E le afaina,” o le faamaʻi lea a Harry mai le faai mago. "E sili le avea o se avanoa lona lua mo se faʻauooga sa leʻi i ai muamua. Ma afai e te leʻi manaʻo e faauo iai latou," o lana faʻaopopopoto lea, ma vaʻai atu ua faʻalogologo mata o Snape ma toe fufusi o ia i luga, "ua na o se avanoa ... e faʻamasani ai aʻu."

- Ou te toe fesili atu ia te oe: aisea ?!

“Ia, o le a le mea ou te manaʻo ai, alii.” E te iloa le manifinifi o le laina i le va o le inoino ma ... Mea uma, na ou maeʻa. E mafai ona e fasiotia aʻu.

“Potter,” o le tala lea a Snape ma le musumusu, faaeteete, e le mimili, tilotilo atu i le taulealea, “ua e valea?”

Ae o Harry, na tali i lena foliga, na lue le ulu lemu.

Sa sii lemu le lima o Snape ma tilotilo ma le fiafia i lona alofilima.

Sa i ai Harry i le lavea.

Ma na ia lagonaina lemu tamatamailima toso lemu i lalo i le manua i lona muaulu, i luga o le alalaupapa o lona isu, alu i lalo i ona laugutu ... Na paʻi lemu atu ia Harry i latou ma tatala ona mata.

"Ou te le o uo ma aʻu tamaiti aʻoga," o le tala lea a Snape ia te ia i lona masani masani. O sekone uma na tau leiloa ai le pupula o ona mata, toe malulu mai, pei o ni papalagi. “E leai sau mea e fai i loʻu ofisa.”

“Ma afai ou te nofo pea?”

"E te leʻi aumaia ia te aʻu le tali o loʻo e manaʻomia mo lenei filifiliga."

“Lelei,” o le tala lea a Harry, ua mate mai totonu. E leai ni filifiliga: O Snape, e foliga mai, na naunau e faatino se mea ia te ia pe a fai o Potter e faaalia moni mai ia te ia. I se isi faaupuga, o le a faʻaalia ai na matua matauina lemu vaivaiga e le o se mea Snape Ron tatau ona iloa. Ma afai o lenei ua ia faia se taumafaiga e alu i fafo, o le polofesa o le a mafaufau i ana gaioiga o se isi Potter faafoliga. Ma e leʻi manaʻo ai Harry.

Na manaʻo e nana le agasala, tofo i le igoa o lenei alii. Ave le faʻamataʻu e taʻu atu ia te oe lava. Na ou manaʻo e faʻamautu loʻu loto i loʻu loto faamaoni - e ui i lea, e leai se isi na faʻamaoni ia Severus Snape nai lo Harry Potter, o le ua sosolo i aʻa o lona laulu i le taimi nei. Talitonuga ... Ioe, ua leiloa lona mafaufau. Aʻo lenei tulaga, o le nofo ai pea i le lalolagi agasala, o le a le faʻatuai. Ma afai, e feteʻenaʻi ma tulafono uma o le olaga, e saʻo o ia, o lona uiga e sili atu le faigofie le fasioti ia Voldemort.

Muamua, ona o ia e te le o le lagona o se faʻaaluina uma o le maasiasi.

Ma lona lua - o ai isi e i ai se uo faʻapea ma oe e te alu i ai e le gata i le atamai, ae o seoli ma ou nifo? Ma o Harry o le a. O le a ... Severus, pe a fai o le Snape e le lavea muamua o ia.

Ina ua uma ona fuaina le lelei ma le leaga, na filifili Harry e maua se avanoa. I mea uma lava, o tulaga lamatia o se mafuaaga lelei. E ui e lamatia.

“Ou te fia faatasi ma oe ona ou te alofa ia te oe.” Ua leva le alofa. Ma ou te iloa e uiga i lau taʻitaʻiga: Le vaitausaga o le manatuaina ... - sa tautevateva le taulealea mo se sekone, ae ona ia ui i lea na malie, i le lototele tuʻufesili i lua laasaga:

“Afai e te le tulia aʻu mai ia te oe, alii, o le a ou faia mea uma e foia ai au faanoanoaga ua tuuina atu ia te oe i lou talavou.” Ona o aʻu foi e nafa ma i latou.

Afai ua ou ... leiloa loʻu mafaufau (atonu), o le maasiasi e aoga ia te aʻu o se lava سزا, talitonu mai ia te aʻu. Ae afai ou te fai teisi laʻa saʻo ... afai e te - pei o aʻu - ua na o le mafuaʻaga ... Le mafai ona ou inoino ia te oe ... O le a ou alu nei.

O le upu mulimuli na foliga mai e toetoe lava a le lagonaina. Mo sina taimi i le ofisa sa leai se motusia loloto o le tapu. Sa manaʻomia le ala i luga ma alu i fafo, ae ua mumusu ona vae e feaveaʻi Harry i tua o le Snape le leoa. Ina ia pa'ū i lalo o le vaai tuʻia, o le a le malie o ia i le taimi nei, e tusa lava pe i lalo o le taufaamatau o le oti vave. Sili atu le tuu ia te ia e punou lona ulu. Na pupuni e Harry mata tigā, ma lagona le vevela o ona alafau - loimata maligi i ona mata.

Peitaʻi, e le mafai ona nofo se tasi, alaga, ma faʻatali ia te oe e te leʻi vaʻaia. Na sese o ia. * Na ou lapataia oe. * Ioe, sa ou lapataʻia oe, ae poo ai i lenei olaga e leʻi sese? Na ou manao lava ia saʻo ... Na toetoe a ou talitonu ia te aʻu lava i lenei sao ... Ia, e amata atu nei, ou te le mafai ona vaʻai ia te ia. Na avea o ia lava ma ata faʻataʻavale. Ia ua lelei, Potter, tu i luga. Ua silafia e le Atua le tele o le taimi ua alu, uo o le a toe amata ona popole ua toe faoa aʻu, sauaina, o le a ou faʻaleagaina ... Aisea e foliga mai ai ia te aʻu, o le a le sili atu le leaga nai lo nei i lalo o sauaga. Ae e le tatau i Harry Potter ona lamatia o ia ma fesuiai mo faigofie lamatia o taimi o taua. O loo feagai o ia ma se taua ma World Evil. E pei o Malfoy, na o ia. Leai se tasi e tu i le isi: o agavaa e le lava. O le a latou i luga o le upega saogalemu. O lau taua lea o loo loma, Potter.

Leai, e le o le mea autu. Na ou leiloa le autu.

I le lagona o loimata maligi na sau i ona mata, na taumafai ai Harry e tu i luga. O le lima ua goto ifo i luga o le ulu ua punou ua taofi ai o ia.

"Nofo, Potter." Ou ... faʻaali atu ia oe mea sese na faia i le galuega muamua.

E leʻi sui le iota i le porofesa o Polofesa. O lona leo na ia taofiofia uma upu taua, ma le leo - o le masani masani. Naʻo Harry na foliga mai, i totonu o potu laola o Slytherin na malamalama, pei o le 'olo o fetu, ma le iloiloina o mea sese i le galuega suʻega o se mea na fiafia iai. E faʻalagolago lava i le mea e faasino iai latou.

Na tau i luga e fulufulu mata Potter, mamafa mai le sosolo masima, ma tilotilo saʻo i foliga o se tamaloa na te leʻi toe vaai i ai i le lua taimi talu ai e oʻo lava i lalo o Imperio. Sa tilotilo ifo Snape ia te ia ma le faʻaeteete ma foliga ese atu nai lo taimi uma.

Ioe, i le fitu tausaga e mafai ona e masani ai i le mataina faʻaaloalogia. Ua masani Harry. O lea la ua leiloa, feiloai ma e le faʻaleaga, ae ua naʻo le suʻesuʻeina o mata.

I le lagona o se tagi masusu ua latalata atu i lona faʻa, na ataata Harry ma tetete ona laugutu ma musumusu atu i le tasi upu: