Meafaigaluega ma mea faigaluega

Argan Suauu mo Lauulu Kapous Arganoil

Soo se ituaiga lauulu e manaʻomia le faʻaaogaina atoatoa. Ole togafitiga pito sili mo lenei vaega ole tausiga Kapousa lauulu argan suauu, iloiloga na ona faʻamaonia lona aoga.

Suauu talafaasolopito

Ole suauu Argan o le suauu sili ona aoga ile lalolagi. O le laau argon e ola i se ogaoga o le toafa o le toafa, o lea e fua mai ai na o le tasi i le lua tausaga i totonu. Aoina fualaʻau faʻanatura. E maua le suauʻu i fatu o fua o Argania, e talitutusa ma plum, ae le talafeagai mo taumafa, aua e i ai oona aano o latou tino. E gaosia le suauʻu argan moni mai i Morocco.

Uiga o Natura Argan Suauu

E taua tele le iloa pe faʻapefea moni le argan suauʻu, ona o le maualuga ma le tau aoga, tele mea pepelo ma mea taufaʻasese foliga mai i luga o le maketi i tausaga uma.

Manogi: faʻalauiloa, ma nota o le uolanoma manogi. Ae le i faʻatau, ia mautinoa e faʻataʻitaʻi le suauʻu i luga o lou tapulima. A maeʻa le 3 minute, o le manogi mai le nofoaga o faʻaaoga le suauʻu e tatau ona mou ese atu. Afai e leai se manogi i le amataga - o se pepelo suauʻu, o le faʻamaloloina meatotino na leiloa i le taimi o felauaiga poʻo le le lelei gaosi.

Valivali: teuteu suauu samasama, suamalie ei ai lona lanu mumu.

O le teuteuga o le mea e iloga ai le argan suauu mai isi suauʻu fualaʻau. E masani lava pei o le vai, pe a uma le faʻaaogaina e faʻamamaina i le taimi lava, e aunoa ma le faia o se ata ma le pipii i luga o le paʻu.

Suauu laulu o le Kapous ua faʻailogaina arganoil, o lona uiga o le suauʻu e faʻalenatura. Faʻamatalaga faʻamaonia le uluaʻi faʻatonuga.

I se faʻaopopoga, o le Aragania suauu o lenei kamupani o loʻo i ai i polofesa faʻapolofesa, pei ona outou iloa, o le mea sili lea o mea taugata e iloga i lona mamafa aoga.

Argan gaioiga i luga o lauulu ma le ulu:

  • Faʻasusu o le ulu.
  • O le faʻamamaʻi ese le paʻu ma mago.
  • Sese lemu o lauulu.
  • Lau toe setiina atigi.

Le tuʻufaʻatasiga o le suauu mai Capus

Talu kapous lauulu suauʻu o se teuteuga matagofie, o loʻo i ai mea faʻaopoopo, o le gaioiga o loʻo taua foi e iloa ina ia aloese ai faʻamatalaga o loʻo taʻu mai ai le le masani ai ma le faʻaogaina o vailaʻau o lenei suauu.

  • I le tulaga muamua i le faʻasologa o le cyclopentasiloxane ma dimethicone. O nei mea e aofia ai i le vaega o malamalama silicones, latou avea o emollients mo lauulu. Faʻamata vave susulu i lauulu. Faamaonia e INCI.
  • Sosoo ai i luga o le lisi o argan suauu ma o lenei matagofie, talu mai le latalata vaega i le amataga o le tuʻufaʻatasiga, o le maualuga o lona anotusi i totonu o le oloa.
  • Schisandra seed oil o se sili sili ona lelei i le argan suauu. Auai i le toe faʻaleleia o le lauulu laʻau, talafeagai mo lauulu mago ma gaʻoa.
  • Flaxseed suauu. O le vaega e tamaoaiga i vitamini e fesoasoani i le togafitiga ma le toe faʻaleleia o lauulu. E ese ai lauulu i le lauulu.
  • Tocopheryl acetate. O se mea na tupu mai ai le vitamini E i luga o se gaosia, ae e le faʻaleaogaina ai lona aoga i luga o le ulu ma le lauulu, e avea o se antioxidant malosi.
  • Isopropyl palmitate o loʻo i le vaega o emollients, ma o le vailaʻau e faʻateleina ai foʻi le tino ma le ogatasi o le mea teuteu teuteu. E mafai ona maua mai fualaʻau ma mea gaosi. E le aʻafia tele le tulaga o le laulu, e mafai ona faʻaletonu leai se lelei pe a le gaʻoa le papala. I le tulaga o le le faʻaletonu i le vaega, e sili atu le aua le faʻaaogaina le suauʻu i lauulu.
  • C.I.47000, C.I.26100 - saogalemu ie e le afaina ai le tulaga o le laulu ma le uluulu, e le oona. O le i ai i le nofoaga mulimuli i le faʻavae o lona uiga o loʻo i ai i lalo o le 0.1% i le suauʻu.

Le aoga

Argan suauu mo lauulu Kaposo Fuafuaina faapitoa mo manifinifi lauulu lauulu.

E faʻavae i luga o se oloa na maua mai le argan laau nati i faʻatoʻaga faʻapitoa i Morocco.

O le faʻavae o le mea faigaluega e iai lona pateni. O lenei tuufaatasiga e talafeagai mo le faʻaaogaina ma soʻo se ituaiga o curls.

O le oloa na toe faʻafoʻiina lauulu lauulu, ma faʻaauau taimi faʻaoga e toe faʻafoʻi mai i se soʻotaga maloloina, susulu, mausali ma faʻamalosiʻau.

E vave ona mitiia le malamalama i le moli, e le tuua ai se gaʻo faʻamalie i uila.

O se mea sili ona lelei mo le toe fuataina o lauulu pe a uma ona faʻamamaina curls, valiina ma faʻapipiʻi perm, faʻapea foi ma ina ua uma ona faʻamamaina loka ma se fulufulu tagata, curling uʻamea pe a maeʻa le leaga o le afaina o le ultraviolet radiation

Argan suauu o lenei ituaiga ua tuʻu i totonu o se fagu talafeagai ma se dispenser, lea e mafai ai ona e ave i le mea saʻo aofaʻiga, ae aua le solia le faʻamamaina mama o le oloa.

Kapous Professional Arganoil o loʻo iai mea nei:

  • Cyclopentasiloxane ma dimethiconol - silicones e sili ai le puleaina o lauulu ma avatu ai le lamolemole.
  • Argan suauu e fafagaina curlsfesoasoani toe faʻafouina fausaga mai totonu i fafo.
  • O le suauu o le Meadowgrass o loʻo faʻamamaina ia manoa, tuuina atu puipuiga mai le leaga aafiaga o le siosiomaga, e aofia ai mai le la susulu.
  • Flaxseed suauʻu faʻatelevaveina lauulu tuputupu ae.
  • Vitamini E - O se mea sili ona lelei e faʻaalu ai le uila ma ola ai taʻitasi o lauulu.

Malamalama fractional popo suauʻu o se lelei lelei faavae mo suauu faʻamamaina, lea e aumaia ai se manogi manaia i le oloa.

Faʻafetai i lenei faʻatulagaina, o le mea faigaluega e le gata e fesoasoani e toe faʻaleleia ia curls, ae ia puipuia foʻi mai i isi taimi e oʻo mai i mea leaga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a faʻaaogaina o se puipuiga malu.

Faapefea ona talosaga

E lua auala e faʻaaogaina ai lenei mea faigaluega.

  • Aso Taʻitasi

O le oloa faʻaaogaina e fufuluina mago le laulu faʻaititia. Ina ia faia lenei mea, ave ni nai mataua (i le averesi le umi o le tusa o le 5-6 mataua), olo i latou i le va o alofilima, faʻamafanafana i lenei auala, ma tufatufa i le atoa umi o curls. Afai o le uluulu e masani pe masani ona gaosia, e tatau ona e aloese mai le mauaina o le oloa ile lauulu. E faapitoa le faʻaeteete i totogi ma aua le fufulu. O sea talosaga o le a sefe mai curls mai le sapalai ma electrification, faia ia sili atu lemu ma sili ona usitaʻi, ma puipuia foi mai luga o le televave pe a faʻaaoga se curling uʻamea poʻo i le taimi umi faʻaalia i le la.

  • Faʻaoga e pei o se matapulepule.

Mo le tausiga mamafa o lauulu, o le oloa e fautuaina e faʻaaoga e lua i le tolu taimi i le vaiaso. Oe iinei e manaʻomia foʻi le fufuluina o lou lauulu i le shampoo. Ma faamamago laititi ma le solo. Na faʻaaogaina atili "Kapous Tomai Faapitoa Arganoil". Le aofaʻi o oloa i lenei tulaga e tatau ona faʻateleina i le 10 mataua i le averesi umi uʻamea. O curl liliu atu i se solo mafanafana, oe mafai ona mafanafana i se lauulu lauulu i luga o lou ulu. O le oloa e tuua i luga o le lauulu mo le 10-15 minute. A maeʻa, fufulu lelei lauulu i le vai tafe.

I lenei tulaga, o le vai e tatau ona faʻaoga e le sili atu le maualuga nai lo le vevela o le tino o le tagata, ina ia aua le faʻagaioiina le sebaceous glands.

O le tuʻufaʻatasiga o le oloa, ma o le kamupani kamupani e gaosia ai le suauʻu

Fulufuluaʻi le suauʻu toe gaosia Kamupani Rusia Kapous Professional.

Faʻafetai i le gaosiga i totonu o Europa i Sisifo ma le pasi uma o suʻega talafeagai ma tulaga faʻapitoa, e le gata i Europa ma Rusia tulaga faʻapitoa, o le oloa e maualuga ma lelei.

Kapous Tomai Faapitoa O loʻo faʻatautaia i le gaosiga e le gata i le suauʻu suauʻu, ae faʻapena foi ma le tele o ituaiga o tausiga, mai le faʻamalolo i le faʻailoaina o oloa.

O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e masani ai mo soʻo se suauu. Aemaise lava, o loo i ai vali, silicones, cetearyl ava.

Ae o le autu aoga o le oloa o lona 'anotusi argan suauu. O lenei suauu ua avea ma fesoasoani faʻatuatuaina i le tauivi mo le lalelei ma lauulu lauulu.

Ioe, o le fofo e le tupu fua aafiaga ofoofogia, ae pe a uma ni nai faʻaaogaina, o le a maitauina e le teine ​​se iʻuga lelei.

Argan suauu tui i totonu loloto o le lauulu, faʻatagaina faatuatuaina ma lelei tausi mo faaleagaina lauulu. O le natura faʻavae o le ufimata o se faʻamaoniga e le tupu le oloa tui mata.

E te fia iloa pe faʻafefea lelei le suauu gata mo lauulu tuputupu ae? Faitau e uiga i ai iinei.

Uiga o ArganOil Capus

O le Professional Studio Arganoil e faia mai le argan suauu, o le mea ofoofogia o le meaalofa o le natura. Maua mai i fua taua o le evergreen argan laau, e moni mai Morocco. Argan suauu ua leva ona lauiloa ona o lona agavaʻa e toe faʻafoʻi le soifua maloloina, malosi ma susulu ile laʻititi ua faʻamalosia.

Ole Kapousa Argan Oil o loʻo iai le faʻaogaina o le fulufulu faʻapitoa e fausia ai fulufulu lelei.

  1. Cyclopentasiloxane - se vailaau o se tasi o le faʻatonuga o le silicone. Ua i ai le tomai e faʻasolo loloto i totonu o le lauulu, faʻatumuina uma gaʻoa i ai nei.
  2. Dimeticonol - silicone polimini e faʻateleina le malu o le lauulu ma faʻafaigofie le faʻasologa o selu. O ia foi e nafa ma le faigofie talosaga ma vave faʻaaogaina o le oloa.
  3. Faalenatura Argan Suauu, lea e faʻaosofia ai i se sili atu ona faʻailoaina atu o fua o lauulu, e faʻafaigofie ai le tuʻuina atu o meaʻai loloto i totonu o le lauulu. O lenei vaega o loʻo tuʻuina atu foʻi le suauʻu gaosi o le oloa manaʻomia e togafitia le mamago ma malulu lauulu.
  4. Siosiomaga laufanua fanua ogalaau (Limnanthes Alba), e iai le antioxidant ma le faʻamaʻi o meatotino. O le suauu e fesoasoani e faʻamalulu atu ai le lauulu i mea taua gaʻo gaʻo, maua ai faʻamalosi ma le faʻateleina tuputupu aʻe.
  5. Fuga Suauʻu Faia Suauʻu - o se vaega e nafa ma le toe faʻafoʻiina o le mamafa o lauulu ma faʻamalosia le galuega o lauulu folikel.
  6. Vitamini E, se lava faʻapitoa i totonu o le oloa o loʻo fesoasoani i le faʻaogaina ma taumafa o manoa.
  7. Isopropyl palmitate - o se vailaʻau o le isopropyl alcohol ma palmitic acid, o lona gaioiga o loʻo faʻamoemoe e faamaluluina ma faʻaleleia le fausaga o curls.

O le tulaga eseʻese o Kapous Professional Studio Arganoil suauʻu e maua ai le talafeagai meaʻai e oʻo lava i galugalu ma leaga uaea paʻepaʻe. O loʻo iai le tele o vailaʻau e manaʻomia mo le soifua maloloina o lauulu masani. Le masani ona faʻaaogaina le argan suauu mafai ai ona e toe faʻalelei lauulu lauulu, lalelei, o le susulu masani ma le mafanafana. O le malamalama faʻatulagaina o le oloa e vave ona mitiia, e aunoa ma le tuʻuina ese o se susulu gaʻo ma aunoa ma le mamafa i curls.

Faʻaaliga mo le faʻaaogaina o lenei teuga oloa o:

  • faaosofia le tuputupu ae ma le tausia o le masani susulu o le soifua maloloina lauulu,
  • vaitau taimi mo lauulu malulu ma vaivai,
  • faʻafuaseʻi ona toe faʻaleleia le setete o sulugutu pe a maeʻa le pisia pe faʻapipiʻi,
  • faʻaaoga faʻaopopo puipuiga pe a faʻaaogaina fulufulu lauulu ma stylers,
  • o le i ai o meaʻai, faʻamamaʻi eseese ma mataʻu o le ulu,
  • puipuia o lauulu mai le leaga o le aafiaga o le ultraviolet radiation ma isi afaina o le siosiomaga.

Faʻapefea ona ou faʻaaogaina i le fale?

E mafai ona faʻaaogaina le mea faigaluega i ni nai auala:

  1. Faʻaoga e faʻamago loka aʻo leʻi taʻoto. Faʻaaoga sina tamaʻi o le oloa (6-8 mataʻitusi) i le laulu i le itu mai le ogatotonu o le umi i le faʻaiuga. Tufatufa atu ma faʻasolosolo galugalu o alofilima seʻia oʻo ina mimilo. Ma, a aunoa ma le fufuluina, fai le sitaili pe naʻo le selu ma le sulugatiti.
  2. Faaaoga ile lauulu susu. I luga o le mama mama, apalai ile nai meafaigaluega, afifi lou ulu i le solo ma faʻatali 10-15 minute. Ona fufulu lau lauulu i le mafanafana vai i le masani laupepa.
  3. Faʻaopopo i oloa tausi. Argan suauu e mafai ona faʻaopopoina i moli mo masini e faʻaaoga i aso uma.

Tagata tomai faapitoa fautuaina le faaopoopoina o le 10-15 mataʻu o Kapous Professional Studio Arganoil i se fagu (ma le gafatia 270 ml). A maeʻa ona fufulu, ona fai ai lea o le faʻaalu o le curls, faʻapea ona silika, ma faigofie ona selu.

  • Faʻaopopo i lauulu vali. Ua fautuaina e le au atamamai, ia faʻaopopo le 1 sipuni ti o le argan oil i le 100 ml o le sauni-valivali poʻo le faʻamalamalamaina o le paluga. Lenei mea o le a faʻatagaina ai le vali tumau e faʻaalia atili ai lona lanu, ma moli faʻasaʻo - ia vavaeina ai faʻamalosi ua sili atu le tutusa ma le saogalemu.
  • Home masks e faʻavae i luga o le suauʻu argan mafai ona tuʻuina le pulu o le lauulu ma mea taua uma, ma e i ai foʻi le faʻaalia o le moisturising ma faʻafouina aafiaga. Mo le puipuia lauulu faamalosia, 4-5 taualumaga e tatau (ua fautuaina e le au atamamai faaaogaina masker e faʻavae i luga o suauʻu masani faalua i le vaiaso).

    E tusa o le 15 taualumaga e ono manaʻomia e toe faʻaleleia atoatoa lauulu ua faʻaleagaina pe faʻavaivaia foi lauulu. A maeʻa se alualu i luma faʻafitauli, e fautuaina le faia o se malologa o le 3-4 masina. I le aluga o taimi, o fulufulu solo o loʻo faʻamaloloina ma o le numera o taualumaga talafeagai e mafai ona faʻaititia.

    Le gaioiga o le faʻaaogaina o se argan oloa

    O le faaaogaina masani o le argan suauu i le tausiga o curls fesoasoani i:

    • maloloina meaʻai ma faʻamamaina o manoa,
    • toefuataiga o lauulu fausaga,
    • faʻatumauina le foliga o lauulu ma le suauʻu maualuga,
    • faʻamalosia curls, fai i latou pupula ma silky,
    • UV puipuiga
    • aveese le papala matutu, o le puipuia lea o le faʻavaeina o ituaiga ituaiga o laʻei,
    • faaosofia lauulu tuputupu ae,
    • faʻamalosia o laʻau folo,
    • toe foi atu i curls o foliga maloloina, aulelei ma agavaʻa.

    Contraindications ma ono le lelei taunuuga

    Kapous Professional Studio Arganoil, pei foi o nisi mea teuteu teuteu, e tele ona faʻaletonu, e tatau ona faʻamasani i ai aʻo leʻi faʻaaogaina.

    O ona faʻaletonu e aofia ai:

    1. Mafai ona le faʻatamalaʻi tagata i vaega. O le suauu masani e fausia ai le oloa e mafai ona mafua ai se tali teteʻe i le lotoifale (faʻamaʻi ma ogaoga le paʻu o le paʻu o le paʻu).
    2. Le maualuga tau o mea teuteu. Ole mea taua ole argan suauu o se oloa aoga ma taugata. O lona iai i le tuʻufaʻatasiga e masani ona faʻateleina ai le tau mulimuli o mea tau tausiga.

    O se fomaʻi ua maua le tomai faʻapitoa o le a iloiloina le tulaga o curls ma fesoasoani ia te oe e filifili le mea saʻo oloa tausiga tausiga.

    Faaiuga

    O le Kapous Professional Studio Arganoil o loʻo faʻafaigofie ona toe faʻafouina mafatiaga, lea e ausia faʻafetai i suauu faʻapitoa ma isi vaega o loʻo i ai se aoga aoga i le tulaga o lauulu folikel. O le faʻaaogaina o lenei oloa e mafua mai i sutiie, iila ma faʻamanuiaina maea. O le mea lea, o le tele o fafine e filifili mo Kapous ituaiga argan suauu.

    Kapousa polofesa arganoil mea teuteu

    Kapus argan suauu o se vaega o taugofie taugofie o le Kapous tomai arganoil laina, lea e iloga i lo latou mataalia, sili ona lelei le faʻaogaina ma le tamaoaiga faʻaoga.

    O le faasologa aofia eseese ituaiga o teuteu teuteu ma togafitiga mo lauulu:

    Le argan suauu sili ona lauiloa mo lauulu o le kapous arganoil. A faʻaaoga le vailaʻau e leai se palapala faʻapipiʻi, e vave faʻafou mea na faʻaleagaina, fesoasoani e faʻamalosia.

    A valiina curls, e fautuaina e faʻaopopo ni mataua o le suauʻu i le vali, faʻafetai ia o le a palu faʻafefiloi o le a faʻaaoga faʻalelei i le lauulu ma vali lemu.

    Capus Argan Oil - Puipuiga mai Faʻafitauli uma e aulelei

    Kapous arganoil ei ai le tele o mea aoga i luga o mea taugata faʻaaoga i cosmetology.

    • E i ai aafiaga aneti-pupula i luga o le paʻu. O teuteuga teuteu ma le faʻaopoopoina o le suauʻu e taua tele i le togafitiga o fuafua ma fuafua.
    • Na te faamaloloina maʻila. A masani ona faʻaaogaina, e fesoasoani e faʻalelei le paʻu i faʻafitauli o faʻailoga.
    • Faʻaleleia le faʻamaʻi ma faʻaoso foliga ole paʻu.

    • Fafagaina le mamago paʻu. Faʻalauiloaina le toe faʻaleleia o se soifua maloloina e aunoa ma le faʻaaogaina o le foundation creams ma le efuefu.
    • E faʻaogaina i le tausiga o paʻu paʻepaʻe i mata.
    • E i ai aafiaga anti-allergies i le taimi o diathesis ma eseese ituaiga o le fiafia.
    • Taofia le faʻaalia o soʻo faʻailoga i le taimi o maʻitaga.

    • Maua le susulu ma le maloloina foliga o lauulu ile masani faʻaaogaina i se mama foliga ma o se vaega o sauniuniga. O le taimi lava e faʻaaoga e lava e faʻamama ese ai le aluʻe ma le paʻu o faʻamaʻi o le ulu

    Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

    E mafai ona faʻaogaina tapenaga Argan i foliga mama e ala ile sulu i totonu ole tino. A faʻatautaia se maso, e fautuaina e faʻafefiloi se mea eseʻese sauniuniga ma faʻatau talafeagai sui.

    Ina ia puipuia mai le ultraviolet radi i le taimi o le malosi tanning, ua fautuaina e faʻaaoga le oloa i luga atoa o le tino ma se laupepa vavae faʻapipiʻi. Mo lauulu, o le argan suauu o loʻo faʻaaoga i le tuʻufaʻatasia ma isi vailaʻau.

    E manaʻomia le faʻamigi lelei ina ia i ai le auga maualuga

    E faʻaaogaina le fefiloi o le argon, castor, lavender ma sage suauʻu e faʻafailele ai le ulu. Ina ia faʻamalosia le lauulu, ua faʻaaogaina se paluga ma burdock suauu. Afai e te faʻaopopo ni nai mataua o le argan suauu i le vai taele, o le tonic aafiaga o le a faʻamaonia.

    Iloiloga o le suauu (serum) o se moisturising mask

    Natalya Efremova, 21 tausaga

    Ou te faaiila loʻu laulu i taimi uma. O lenei faiga, e masani lava, e matua afaina ai o latou uiga. Talu ai nei, na ou mauaina ai le argan suauu ma amata ona faʻaopopo lima mataua i le vali ae leʻi faʻapipiʻi i loʻu lauulu. O le aafiaga e na o ofoofogia. O lauulu na latalata i le tulaga masani, taofi le paʻu i fafo, talepe ma tipi ... Ua ou matua fiafia lava i iʻuga.

    Elena Arutina, 54 tausaga

    E masani ona ou faʻaaogaina tapenaga o le Kapous professional arganoil series, faʻatasi ai ma le fesoasoani e faigofie ai ona faʻatulaga lelei lauulu ma le aoga lelei lauulu ma le ulu. Ina ua uma ona ou masani ai ma le teuteu teuteu, o le laulu na le toe paʻu, maua se foliga masani ma maloloina, e ui lava o le mea moni o latou vali pea. O le tausiga o lauulu i le taimi nei e le alu le tele o loʻu taimi.

    Capus Argan Oil - Puipuiga mai Faʻafitauli uma e aulelei

    Kapous arganoil ei ai le tele o mea aoga i luga o mea taugata faʻaaoga i cosmetology.

    • E i ai aafiaga aneti-pupula i luga o le paʻu. O teuteuga teuteu ma le faʻaopoopoina o le suauʻu e taua tele i le togafitiga o fuafua ma fuafua.
    • Na te faamaloloina maʻila. A masani ona faʻaaogaina, e fesoasoani e faʻalelei le paʻu i faʻafitauli o faʻailoga.
    • Faʻaleleia le faʻamaʻi ma faʻaoso foliga ole paʻu.

    • Fafagaina le mamago paʻu. Faʻalauiloaina le toe faʻaleleia o se soifua maloloina e aunoa ma le faʻaaogaina o le foundation creams ma le efuefu.
    • E faʻaogaina i le tausiga o paʻu paʻepaʻe i mata.
    • E i ai aafiaga anti-allergies i le taimi o diathesis ma eseese ituaiga o le fiafia.
    • Taofia le faʻaalia o soʻo faʻailoga i le taimi o maʻitaga.

    • Maua le susulu ma le maloloina foliga o lauulu ile masani faʻaaogaina i se mama foliga ma o se vaega o sauniuniga. O le taimi lava e faʻaaoga e lava e faʻamama ese ai le aluʻe ma le paʻu o faʻamaʻi o le ulu

    Aoao faamatalaga o le meafaigaluega

    Amber-lanu, manino, suauu suavai ua sasaa i totonu o fagu o le voluma 75 ml ma 200 ml ma dispenser.

    E i ai se moli manaia manogi. E mafai ona e faʻafetaiaʻi Kapous oloa i fale faʻapisinisi gaosi.

    Ole Density, susulu ma le soifua maloloina e ausiaina ona o le uiga ese ole fausaga:

  • cyclopentasiloxane - gaosi o le silicone lea e ulu atu i le lauulu, pupuni uma patupatu ma faʻamau le flakes. Talu cyclopentasiloxane - e faasino i le vaega volatile o elemene, e le afaina ai manoa, e mulimuli ane fufulu pori,
  • dimethiconol O se silicone polymer e fai lauulu malulu ma faigofie ona selu,
  • Argan suauu togafitiga mama ua faaleagaina. Fesoasoani faʻaalia flakes mo sili tui o silicones. Faʻafetai i le suauu oloa, isi vailaʻau elemene afaina ai le tulaga o curls, toe faʻafouina le fausaga o mamago, manoa vaivai,
  • limnantes alba suauu - O se malosi antioxidant e puipuia ai le atinaʻeina o patogenic meaola, faʻamama avega o le papala. Faʻasologa sikoa ma gaʻo gaʻo, faʻafouina le toe faʻafouina, susu faʻamalosia ma faʻaleleia atili le tuputupu aʻe,
  • flax fanau suauʻu gaosi E i ai se faʻaogaina faʻafouina, ina ia faʻamalosiʻau ia manoa. O fatuga ua faʻagaioi ma ua amata ona tupu olaola lauulu fou,
  • vitamini eo loʻo iai i ni aofaiga tele, faʻamaloloina ma faʻafailele fulufulu uma,
  • isopropyl palmitate faamaluluina curls, ma isi tuufaatasiga fesoasoani e sili atu le ulufale atu i totonu o le fausaga. O le mea lea, e faigofie le faʻaaogaina o le suauu, e faigofie ona mitiia ma e leai ni mea totoe.
  • Iloiloga o le Arganoil Arganoil Hair Oil mai Kapous (Capus):

    Faʻamatalaga auiliili mo faʻaaogaina

    O le fuaitau e mafai ona faʻaaogaina i ni auala se tolu:

  • apalai i mago laulu aʻo leʻi teuteuina ile teuteu. Lenei o se masani masani talosaga auala. O nai mataua o le oloa e tatau ona faʻaalu ile mamago loka mai le ogatotonu i le pito. Tufatufa lelei peʻafai e faʻamamaluina atoa. A maeʻa lenei faʻagaioiga, e mafai ona e faia i le sitaili, pe naʻo le selu foi o curls,
  • faʻaopopo i shampoos, conditioners. O lenei auala e aoga i le tele o suauʻu. 15 sulu i le fagu 270 ml. A maeʻa ona fufuluina le lauulu i le faʻamalu suamalie, ua avea le lauulu silky, susulu ma selu lelei.
  • faaopopo ile vali lauulu. O le ArganOil strand dye ei ai le afaina tele i luga o le ulu ma o latou mama. Valivali faʻataʻoto tutusa ma tumau umi.
  • I le muamua metotia, o le saʻo faʻaaogaina o le oloa e taua. Mo se sili atu tutusa lau tufatufaina i luga o laina, e tatau ona e mulimuli i nisi algorithm.

    Ulu o lauulu vaevaeina i 4 zones: o le ogatotonu o lauulu uma e tatau ona vaevaeina i le pito i luga (i tua o le ulu) ma lalo, 2 ma 3 sone - curls tumau pea i luga o malumalu tutusa i le tasi ma le isi.

    Faʻaalu 2-3 mataua o le suauʻu i soʻo se vaega ma olo lelei.

    E le pei o togafiti tagata O tatau ona faaaoga le suauʻu kapo i luga o lauulu mago ma aua le fufuluina.

    Manatu manatu

    O tamaʻitaʻi sui na latou faʻaaogaina lenei mea ia latou lava na tali lelei mai. Tele fautuaina ai mo le faʻaaoga.Mafaufauina le faʻaiuga o le faʻaaogaina:

    • faigofie tatala pepa. Se tamaʻi fagu e ofi i lau ato tupe
    • susulu malamalama. E vave ona faʻaaogaina i totonu o le lauulu, e leai ni mea totoe o totoe. E matua faigofie pe a manaʻomia e tuʻua vave, ae leai se taimi mo matapulepule,
    • puipuiga o manoa i le taimi valiina le gaioiga. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa faʻaititia le afaina mai le vailaʻau lanu,
    • susu. E tele teineiti na susu susulu e susulu i le pupula, e faigofie ona selu,
    • koluse. O taofi ua le toe vaeluaina pe a uma le 3-4 taualumaga (tusa ma tagata faʻatau).

    Ae e ui i tali lelei, sa le fiafia nisi tamaitai i le mea moni pe a sapalaiina se tele o le suāuu, o le laulu ua gaʻo.

    Faʻapena foi, e toʻatele e le o faamalieina ile tau, ae toʻatele e talitonu o le tau e suia i le uiga.

    Tau maualalo

    Ole suauu Argan ole Kapus e mafai ona faʻatauina mai i fale faʻatau gaosi, faʻapea foi i faleoloa faʻapitoa i luga ole laiga.

    Ae o lea ua faʻatumuina le anoanoaʻi o nei oloa i faʻamama supaʻo.

    E i ai tausiga taugofie faʻapitoa i matagaluega faʻapitoa. Fuafua i le tele, le averesi tau pine o le oloa eseese.

    O le upega tafaʻilagi aloaʻia a le Kapous ituaiga e ofoina atu tau nei:

    • 75 ml - 460 rubles / iunite.
    • 200 ml - 660 rubles / iunite.

    E taua le amanaia o le mea moni o loʻo eseʻese i itulagi o le Russian Federation le tau o oloa mo mea teuteu tino.

    Ae le i faʻatauina ArganOil Kapous, e tatau ona e vaʻavaʻaia totoʻa i le igoa o le gaosi oloa, talu ai e le o faʻavalea

    • Redken ma Allin,
    • Avon ma Garnier,
    • Vella ma Estelle
    • Loreal ma Taiala,
    • Phytocosmetics ma Natura Siberica,
    • Schwarzkopf ma Dove.

    Puipuiga ma contraindications

    Contraindication e faʻaogaina na o o le faapalepale i le tagata tasi o vaega o le oloa. Ole Capon Argan Oil o loʻo iai se aofaiga tele o oloa masani ile paʻu.

    O loʻo iai pea ia i latou tupu mai ai le afaina. Ole mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina, e tatau ona e faia se suʻega faʻapitoa mo le mataalia.

    Manaʻomia foʻi apalai i le faaeteete pe a faaopoopo i vailaau lanu. A e faʻaopopo le tele o suauʻu i le vali, e mafai ona taoto leaga i luga o laina, e le fetaui le faʻapaleniina o mama.

    Le taimi e faʻamoemoe ai se aʻafiaga

    O le uiga o le Kapus brand o lena le aafiaga pe a uma ona faʻaaogaina e mafai ona faamoemoeina i se taimi puʻupuʻu. Ae ole a faʻatoa fai pe a faʻaaogaina e masani.

    Faʻalagolago i le faʻafitauli e faʻafefe ai le mea faigaluega e faʻaaoga, le taimi o le iʻuga e eseese. Ina ia faamalosia le curls, o le 4-5 taualumaga ua lava. Mo se faʻamalologa atoatoa, manaʻomia se vasega o le 12-15 tusi talosaga.

    E masani ona faʻataʻitaʻi 2-3 taimi i le vaiaso. A maeʻa le tasi vasega, e manaʻomia se malologa o le 3-4 masina. Le aluga o taimi, o le a manaʻomia le faʻaaogaina soʻo tele, aʻo le laulu e malolo.

    Ae ina ia tausia se soifua maloloina lelei, e fautuaina nisi taimi e faʻaaogaina le suauu mo puipuiga.

    Mark Kapus i Rusia e lauiloa e leʻi leva atu, ae ua uma ona faaali mai o ia i le itu lelei.

    O sui o le itupa vaivai ua matauina lona sili ona lelei. Ne mamanuina, pupula, tumu i le soifua maloloina.

    O le a le faʻafitauli o lauulu na te fofoina?

    O lea, o a faʻafitauli e mafai ona foia faʻaaogaina le meafaigaluega:

    aveeseina o faʻafitauli ma mea ua faaleagaina o laulu,

    mata lelei i le susuʻe ma le laulu mago,

    faʻafouina o le lauulu vaivai ma le toe maua ai muamua le matagofie ma lamolemole,

    fufuluina o lauulu leiloa

  • faaopoopoina faʻamalosi atili o lauulu ma le ulu.
  • E masani lava pe a uma ona fai togafiti, pe a uma ona vali pe perming, o lauulu e sau i se tulaga mataga.

    Lenei, e naʻo le lua filifiliga a le teineititi: tipi ese lona ulu leiloa pe tau mo le latou toe faaleleia.

    Ia ausia maualuga maualuga, e le tatau ona faʻaaogaina le le aunoa suauu mata, ae faʻatau foʻi faʻapitoa balms ma shampoos mo lauulu ua faʻaleagaina.

    Faʻafefea ona faʻaogaina le mea faigaluega

    Argan suauu o se puipuia lelei puipuia mai lauulu faaleagaina.

    O lona uiga fesoasoani i le toe faaleleia muamua malosi ma manaia o le lauulu.

    Peitaʻi o le toʻatele o fafine ua tigaina i le fesili pe faʻapefea ona faʻaaoga saʻo le oloa?

    E tele auala e faʻaoga ai le mea faigaluega. Muamua, e mafai ona faʻaaoga 6-8 matau tupe mo susu ma mago lauulu.

    Ole suauu e tatau ona tufatufaina tutusa, ma maua ai le sili sili ona lelei le faʻaiuga. Leai se mea e fufulu, ma o le mea lelei o iai i le taimi.

    Lona lua, mo se faʻaiuga sili atu ma sili atu malosi, e manaʻomia le faʻaaogaina o se mea faigaluega luga susu susu ma tufatufa tutusa. Le isi, ufiufi lou ulu i se solo, ma atoa 10-15 minute fufulu le suauu.

    E te fia aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se vitamini mask mo lauulu ulu? O taleni sili ona lelei ma ata vitio o loʻo naʻo matou lava.

    Aafiaga o talosaga

    Ioe, e taua lava i teine ​​uma ona iloa poʻo fea lelei aʻafiaga o le a faʻaogaina i lona lauulu pe a faʻaaogaina se fofo tutusa:

    maualuga le lelei o le siosiomaga o lauulu ma le ulu,

    faaleleia o tulaga lautele o le lauulu,

    aveeseina o vaevaega pito,

    fafagaina le lauulu mai totonu, lea e faʻaopopo le susulu ma le matagofie o lauulu,

  • faaleleia lauulu ulu.
  • Ua na o se lisi puʻupuʻu o aʻafiaga mai le faʻaaogaina o le meafaigaluega. Se vailaʻau faapena faatuatuaina puipuia mai nisi faaleagainatoefuataiina leaga lauulu fausaga.

    I se taimi puupuu, e mafai e se teine ​​ona galo na faʻafitauli na matua tiga ai o ia.

    Tulaga lelei ma leaga

    O le a la faaopoopo mai le faʻaaogaina o tupe e mafai ona faʻasoaina:

    o le mafai ona faʻaaogaina le suauu e le gata i le potu, ae faʻapea foi i le fale,

    faigofie ma le faigofie o le faʻaaogaina o le vailaʻau,

    le faʻailoga agavaa e faʻaalia o ia lava pe a uma le lua pe tolu talosaga,

    toefuatai mai e oʻo lava i lauulu na sili ona faʻaleagaina, toe faʻaleleia muamua ona susulu ma le aofaʻi,

  • le ono faʻaaogaina mo teineiti taʻitasi, tusa lava poʻo le a le ituaiga o lauulu ma le tikeri o le leaga.
  • I le faʻamaoni, e tatau lava ona maitauina ma mea leaga vaifofo e faʻatino e teineiti le vailaʻau i:

      taugata o se fale e oʻo atu 450 rubles,

    lauulu mamafa ma le masani ona faʻaaogaina le oloa,

  • se vaega laititi o le fagu, e puʻupuʻu lava mo le puipuia ma le faʻaaogaina o le vailaʻau.
  • E matauina o faʻaletonu o le mea faigaluega e laʻititi ifo nai lo aoga. Masalo o le tau o le fualaau faasaina foliga mai i se tasi maualuga tele, ae e alofagia atoatoa lelei ma le lelei galuega fale.

    O lenei e tumau pea le maua o faʻaiʻuga mai mea uma o loʻo i luga, lea e fesoasoani e aotelega faʻamatalaga e uiga i le Kapus suauu.

    E aliali mai foʻi aʻafiaga i le vailaʻau seasea, a o le i faʻaaoga, e sili le suʻega o le vailaʻau i luga o le paʻu o le lima. Faatasi ai ma itu lelei o le vailaʻau e mafai ona maitauina le aoga o le vailaʻau ma le ono mafai ona maualuga-lelei faʻaaoga i le fale.

    I totonu o mea sese, e tatau ona maitauina e le tau gafatia ma se mea e seasea mamafa o lauulu. Suauu Capus ma Argan fesoasoani i le toe faaleleia lauulu lauulu ma muamua matagofie.

    Se mea faʻatuatuaina meafaigaluega ua uma ona faʻataʻitaʻia e le tele o fafine, toe o loʻo totoe matua fiafia i le iuga.

    Lau amanaia o lauulu suauʻu Mataafa e alofa ia te oe se tagata alofa lauulu lauulu lelei. Matamata le vitio: