Foliga mata ma mata mata

Tridiing o le aveeseina o lauulu foliga

E masani lava tagata uma e vaʻai i teineiti e aulelei ma paʻu le ulu e leai sona lauulu. Ae paga lea, o nisi o loʻo feagai ma foliga le lelei pei o foliga o se fana i luga aʻe o le laugutu pito i luga. Mo i tatou taʻitoʻatasi, o lenei faʻatiga leaga, ma afai e pouliuli foʻi i lanu, ona i ai lea i se lapoʻa tele. Aua le popole! Ole taimi nei, e tele lava faʻagaioiga ma metotia e faʻatagaina oe e tiaʻi e sili atu le laulu o foliga. Ma e le o se manaʻomia le faʻaalu o tupe i faleoloa ma mea faigaluega.

Fōliga

Aveese lauulu i se filo i le fale ma i le fale saloni o se faigofie faigofie lea e tuʻuina atu ai le tele o laʻau pe a uʻu le lauulu e ala i le mimiloina. Talu ai o le lauulu ua 'aveʻese ma aʻa, o le faʻaiuga o le faʻasologa e mafai ona faʻamolemole i totonu o le lua i le tolu vaiaso. Ua faʻamaonia e le tele o teineiti i a latou iloiloga o lenei faʻaogaina.

Ina ia mafai ona lelei faia le aveeseina o lauulu, o le umi o le lauulu e tatau ona i le sili atu ma le fa milimita. Lenei, o le taualumaga o le a pasi vave ma lelei.

E taua le maitauina, e tusa ai ma le tele o fafine, o le togafiti e fetaui faapitoa mo foliga, talu ona faʻamalosia le tino e manaʻomia le tele o le tele o le taimi ma taumafaiga. A o le fulufulu lauulu, o le faʻagasologa ua faʻamaonia ia lava aemaise lava i le vaega i luga aʻe o le laugutu. Afai e malo le mata, o lenei metotia atonu e le aoga, talu ai o loops o le filo e laiti, ma atonu e le puʻeina le mafiafia o laulu.

Sauniuniga

Manatua: mo le aveeseina o lauulu e faʻaogaina se filo ina ia sologa lelei, e tatau ona e faʻalatalata atu i le tulaga sauniuni. O le tauaveina o lauulu aveese e aunoa ma le amanaia nisi lanu e mafai ona taitai atu ai i manuaga paʻu, leaga taunuuga, faapea foi ma faigata ona faʻatinoina o le faiga lava ia.

A maeʻa ona faitau iloiloga na tusia i fonotaga a tamaʻitaʻi, e ao ona matou manatua, o le aveeseina o lauulu e tatau ona faia i luga o le paʻu mama. E fautuaina le fufuluina ile vai vevela poo le faʻasusuina o ou foliga. O le tatalaina o pori o loo fesoasoani i se sili le tiga ma faigofie le aveeseina o lauulu.

I le taimi muamua e vave amata ona 'aveʻesea lauulu, e tatau ona togafitia le paʻu i se tonic ma faʻamama le vaega togafiti. O ia togafiti o le a fesoasoani e aveʻesea le soona gaʻo i luga o le paʻu ma maua ai se avanoa e faigofie faʻaaoga ai filo e aunoa ma le mimilo.

Amata pe a faʻamago atoa foliga. Ma le isi, o le paʻu vaega e mafai ona togafitia i le talcum efuefu: e faigofie ai i lauulu ona uu.

Aʻeʻai lelei i le fautuaga mo le taimi muamua e faʻataʻitaʻi ai ona sui. Afai o loʻo e faia lenei faiga mo le taimi muamua, ona mafai lea ona e faʻaititia le maaleale i se aisa kulimi pe faʻaaoga se kulimi faʻapitoa ma se vailaʻau.

Tusa ai ma fefaʻatauaʻiga iloiloga, o le tele o fafine uma ua afaina e laumei foliga. Aemaise o le a le fiafia o le mea moni o nei vaega e maaleale. O le mea e lelei ai, o le fulufuluina laʻasaga gaioiga e sili atu le le mautonu pe a faʻaaogaina le filo lau fulufulu auala. Iloilo a le tele o teineiti na ona faʻamaonia o nei faʻamatalaga, ma le manaʻoga mo le faʻasologa i totonu o potu salalau o loʻo maua pea le malosi.

Mo togafiti e te manaʻomia ni filo vavae, talcum pefu ma se moisturizer.

  1. Faamama ma faʻamamaina le paʻu paʻu vaega.
  2. Efuefu ma pepe pefu.
  3. Tipi le filo mai le 50 i le 60 cm le umi.
  4. Nonoa pito i luga ia faia se mama.
  5. Tuu i le va o tamatamailima o lima uma.
  6. Suʻe le filo pe a ma le 8-10 taimi ia maua ai se ata faʻataʻitaʻi valu.
  7. Uu i pito ma le limamatua ma limatusi, tusi le vaega ua gagau agai i lauulu.
  8. Faaigoa le filo i se isi itu. Ona o lenei faiga faigofie, o le lauulu e faigofie ona fusi ma saeia ma aʻa.

I le maeʻa ai o se auala faigofie e faʻamoemoe i le soloʻesea lauulu ma se filo, o le aʻoaʻoga o loʻo tuʻuina atu i le laʻasaga i lea sitepu tulaga i luga, aua nei galo e togafitia le paʻu o loʻo aʻafia vaega ma se moisturiser i le iʻuga o le faʻagaioiga.

Ma manatua o le taualumaga e tatau ona faia faʻapitoa e faasaga i le tuputupu aʻe o lauulu. Afai o loʻo e faia le faʻatonutonuina oe lava mo le taimi muamua, ona e tatau lea ona e faʻataʻitaʻi i se nofoaga tapunia o le paʻu.

O fulufulu mata matagofie ma le aulelei e taua tele o se faʻavaʻa mo o tatou mata matagofie, e mafai ona faʻasaʻo ai le le atoatoa ma faʻamamafaina o aoga.

Faitau fono ma iloiloga, e mafai ona maitauina o teine ​​faʻaonapo nei e agavaʻa i auala sili ona eseʻese: shugaring, tweezers ma isi metotia o lauulu sapalai. Le asō, fefaʻatauaʻiga - lauʻeleʻele fulufulu ma se filo - ua maua tele lauiloa.

O le lelei o lenei metotia e mafaufauina:

  1. Gafatia e fausiaina soʻo se foliga o lauulu mata.
  2. Mo sina taimi puupuu, aveese se nofoaga lelei o le laulu.
  3. Sefe le faʻaiuga mo se taimi umi.

Mo e amataina ua amata nei ona aʻoaʻoina lenei faʻavasega, ou te fia fautuaina oe e amata le faʻagaioiga ma le lauulu o loʻo i luga aʻe o laulu mata. A maeʻa ona e faʻatumuina lou lima, e mafai ona e agaʻi i le vaega i le pito i lalo. Manatua o le faʻatulafonoina e tatau ona faia ma le faʻaeteete ia aua neʻi e faʻaleagaina le paʻu mananaia ile vaega i luga aʻe o le laumata pito i luga O lenei fautuaga e masani ona taʻuina i iloiloga o taualumaga.

O le fanafanua o loʻo i luga aʻe o le laugutu pito i luga e tele ai le le fiafia i le faʻatinoina o feusuaʻiga. I nisi o fafine, e manifinifi ma mama le lanu, i isi e pouliuli, ma e mafai ona vaʻaia mamao. Lauulu i lenei nofoaga e le tatau ona tafiina, aua o lenei mafai ona faaosofia le tuputupu aʻe malosi ma tele. O le filo vavae mafolafola o se fesoasoani sili lea i lenei faʻafitauli.

Ina ia faia le taualumaga faʻamalieina e mafai ma aunoa ma le le fiafia iʻuga, e tatau ona matauina nisi tulafono:

  1. Manipulation tatau ona faia i matutu mamago togafitia i se vailaʻau.
  2. Afai o le fluff e mama, lauulu aveeseina e tatau ona faia i le malamalama lelei.
  3. Ina ia faafaigofie le faʻagasologa, mafuli i luga le laugutu. O le mea lea, o le paʻu i luga atu o le a faʻamalosia ese, ma o le laupepa ma le gaugau faʻaalia lenei vaega o mata o le a le faia ni papupuni.

Le aoga

Atonu e te matauina o le faʻateleina o numera salon e ofoina ai fefaatauaiga taualumaga. Ma e tusa ma iloiloga i luga o fonotaga, toatele teine ​​e manaʻo e faia lenei faʻatinoga i le fale. Mafaufau i lelei lelei o lenei metotia:

  1. Fai mai le tele o fafine, o le auala e lelei tele mo le aveeseina o paʻu manifinifi i luga o le mata - i le fulufulu mata, auvae ma luga o le laugutu pito i luga.
  2. O se paketi faʻatupe e mafai ona faia i le fale.
  3. Lelei mo le paʻu maaleale.
  4. Ole faʻaiuga e lua pe tolu vaiaso, e fuafua lava ile tagata.
  5. E le mafua ai le le fiafia ma aliali mai.
  6. A maeʻa nisi faʻagaioiga, o le laulu e manifinifi ma telegese le tuputupu aʻe.

Le atoatoa

O le toe fai o se gaioiga mo le aveeseina o lauulu o loʻo faia pe a oʻo le umi o le fana lapoʻa e oʻo atu i le 4-5 milimita. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona susu i le nofoaga ua togafitia mo le 2-3 aso, ona e i ai le aʻafiaga o faʻamaʻi. Leai se taimi e le fiafia ai o le i ai o se tulaga lamatia o le ita, mumu ma ulu ulu. Ae paga lea, o manatu faʻatatau i iʻuga o taualumaga o se faʻamaoni tuʻusaʻo lea.

Anotusi

O le filiga o lauulu lauʻeleʻele e iai le tele o contraindications, lea e le fautuaina ai le faʻaaogaina o lenei metotia:

  1. Tagata ua maua i le herpes ma isi faʻamaʻi pipisi.
  2. I le tulaga o le afaina i le togafitia vaega o le paʻu.
  3. Nofoaga e fai ai togafiti.
  4. Afai o le umi o lauulu e i lalo ifo o le fa milimita.
  5. E l ه manaʻomia le faʻatinoina o oe lava lea gaioiga, aua e le talafeagai lea.
  6. Faatasi ai ma varicose vevesi, i luma o le faʻailoaina vaskular network.
  7. I le taimi o maʻitaga.
  8. I le taimi o le lactation.
  9. Ae e te leʻi alu i le sauna, vaitaʻele ma isi nofoaga lautele e mafai ona e mauaina ai se faʻamaʻi.

Afai e te pa'ū i le vaega o se tasi o luga mea, o lea e sili atu le teena o lenei ituaiga o lauulu aveeseina.

Tausiga

Le vaega mulimuli o fefaatauaiga o se taua taua. E taua tele le faʻapipiʻiina o se ofu malu ile ao togafitia ole paʻu. Ona faʻamaʻi lea ma faʻaaoga se kulimi e faʻamalieina ai le paʻu o le paʻu.

Leai seisi lauiloa o kulimi-faavae sauniuniga e fesoasoani lemu le tuputupu ae lauulu. O auala na e faʻaaogaina e le saʻo e aunoa ma se mea. Faʻafetai i a latou tusi apalai, ua mafai ai ona siʻitia le vaitaimi o le faʻaiuga i se taimi. E tatau foi ona maitauina pe a aveʻesea le lauulu i se filo, faʻalelei le microcirculation o le nofoaga togafiti, e tusa ai, o le laulu e mafai ona tupu tele vave vave nai lo masani.

I le maea ai o fefaatauaiga taualumaga, oe tatau ona saunia mo le mea moni o le paʻu vaega lea na faia ai le togafiti na faia e mafai ona ita. O le mea lea, e sili atu le faia o epilation ao leʻi moe, ina ia mafai ona toe maua le paʻu i le po, aua, o le mea e leaga ai, o nisi teineiti maua ai paʻu ma, ma mulimuli ane faʻasea o le fula ma le mumu.

E tusa ai ma faʻamatalaga mai fefaʻatauaʻiga iloiloga, e manaʻomia le mulimulitaʻi i tulafono faavae ma puipuiga i le taimi o loʻo faʻatinoina luga faʻasologa. Afai o loʻo e faia lau oe lava uʻu eseʻesega ona o oe lava ma o le taimi muamua, ona muamua lea e sili atu ona lelei le faʻataʻitaʻi i luga o se vaega le iloa tino o le tino, aua e tusa lava pe a paʻu le paʻu lanu, o le a le matauina i isi.

A iai ni au fesili e uiga i fefaʻatauaʻiga, e mafai ona e faʻasino i le tele o iloiloga e uiga i le taualumaga ma faʻamasani i faʻamatalaga e uiga i ai.

Le manuia ma leaga o lauulu lauulu filo filo

A o lei aʻoaʻoina le auala e ave ese ai lauulu i le laulu e vaʻaia, o le a tatou faʻamasani ia i tatou i mea lelei ma mea le lelei o lenei metotia. E maitauina o lenei faʻatulagaina e talafeagai mo le tuʻueseina o le tele o laʻau i isi vaega o foliga ma le tino. Le tele o taimi, e faʻaaogaina foʻi e faasaʻo ai laulu mata. O faʻamanuiaga e aofia ai ma le agavaʻa e toso mai fafo lava pulu pupuʻu, o se mea e maofa ai le vaʻaiga i le vaʻaiga i le faigofie o le mea faigaluega.

O faʻaletonu e aofia ai le tiga o le faʻagaioiga lava ia, lea e matua faʻapalepale i isi metotia lauulu e aveʻesea. Faʻaogaina se filo o le a mafua ai faʻaletonu le itiiti ifo nai lo le faʻaaogaina o se solo poʻo se epilator tomai faʻapitoa. Faʻaitiitia foi o le tulaga lamatia o le ita, e faʻaitiitia ai lea e le tatau ona tatou faʻagaloina i le faʻaaogaina o le faʻamamaina o kulimi ma tonics. Afai e te matauina le masani o lauulu ola i lalo o le paʻu, ona taumafai lea e faʻagaioia vaega laiti ina ia a uma le lua vaiaso e te le tau "toso i latou i le malamalama."

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

Ole aveeseina ole lauulu ile pito pito i luga ole fulufulu ma le filo ua faia e faʻaaoga i le siliki masani. O mea o le a faʻasolo lelei atu, ma tusa ai, o le a maua le sili ona aoga o faʻaiuga. Matou te manaʻomia foʻi se tamai faʻata ina ia mafai ai ona matou nofo i se nofoa lelei ile taimi ole sauniga. Ma aua nei galo e uiga i se moisturizer o le a faʻamalieina le dermis le mautonu pe a uma le gaioiga.

O lea, tatou amata amata ona saunia le mea faigaluega:

  1. Ave se fasi filo silika ma nonoa faʻatasi ona pito.
  2. Tuu le mama mama i tamatamailima o lima uma ma amata ona milo i tua.
  3. Ole iʻuga e tatau ona avea ma foliga ile ata ole ata e valu ma le mimilo mimilo ma mama o isi uumi.
  4. Ia tuu nei le faʻata i le sili ona talafeagai auala ma pasi le faʻasino lima ma lima matua o lima uma i totonu o mama maua.
  5. Faʻapipiʻi le filo i le paʻu ina ia mafai ona tuʻu ese lauulu o loʻo i luga aʻe o le pito o le vavaeina.
  6. Toso vave tamatamailima o le mama maua i itu.
  7. Lenei e oʻo atu ai i le suiina o le matasele o le tatou valu agai atu i le faʻafeagai sili ona mama.
  8. Faatasi ai ma lenei, lauulu maua i totonu o le vaimea vaega o le a vave aveesea.
  9. O lenei ua suia le tulaga o mama, ma e tusa ai, oe mafai ona filifili se isi eria ma lauulu, tuu i latou i luma o le isi mama.

E mafai ona aveese lauulu mai foliga ile filo? Ioe, o se faiga faigofie tele ma aoga, o le tele o taimi e faʻatelevaveina ai le galuega ma faʻapalepela faigofie. E ui lava e le tatau ona galo le tiga. O le taimi nei, e toʻaititi fafine tamaʻitaʻi o le a filifili e faʻatautaia nei sauniga i le fale, ae a le o iai ma le fasi faʻamalosi ma le le naunau e sailia ni taugata - o se metotia atoa lea e foia ai le faʻafitauli.

Tausiga Tulafono

Na matou aʻoaʻoina le auala e aveese ai lauulu i se filo i luga o le laugutu pito i luga, ae o lea ua manaʻomia ona tatou tausia lelei le paʻu o le tino lea ua oʻo i ona mafatiaga. O lea la, ia e mautinoa e vaʻavaʻaia le i ai o se moisturising poʻo faʻamalieina kulimi. Afai na e faia atoa le paʻu e faʻamamaina a o leʻi faia le sauniga, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se kulimi faʻafefeteina, faʻaopopo faʻamalieina le epidermis ma mea aoga.

E mafai ona faʻataʻitaʻia se faʻamalieina o tonic, lea e faʻaogaina malosi pe a uma ona vavaeina ma faʻapena foi taualumaga. Manatua mo le dermis, o le depilation faagasologa o se tele popole. Ma i nofoaga o le leai se alofa aveeseina o lauulu, tasi auala po o le isi, mumu foliga. Afai o faiga faavae mo le faʻamamaina ma le tapenaina o mata ua faia, ona e le manaʻomia le fefe i le foliga mai o le pupuga. Ae ui i lea, aua nei galo e uiga i le sulu o totoe ma le ita follicles.

O le mea moni, fefaatauaiga e le o le auala e sili ona matagofie matagofie i aso nei. Afai e te mafaufau e uiga i le tagata lauiloa faʻamamaina o lauulu foliga, ona avea ai lea o le tali o le lalelei cosmetology, malie i le masani tiga ma ma ofoofogia i aoga aoga. Ae afai e tatau ona e feagai ma se tulaga pe a fai e te manaʻomia vave le foia o lenei faʻafitauli, ma o le a leai se isi mea e ese mai le filo, oe iloa le mea e fai!

Afai ua uma ona e faʻaaogaina lenei metotia, ia mautinoa e faʻasoa atu ou manatu, aua o aʻu lava ou te leʻi faia se filifiliga. Mulimuli i talafou o le blog ma faʻasoa mea sili ona manaia i uo. Vaʻai oe i le isi mataupu!

Vaega o le faʻagasologa

Aveesea lauulu e faʻaaoga ai le siliki filo ua taʻua o fefaʻatauaʻiga. O le talaʻaga o lenei auala e amata i Asia, ma o le auala lea na aveʻese ai e alii ma tamaitai le tele o laʻau. O le filo filo e faʻaaoga e epilate ai soʻo se vaega o le tino, ae tele lava ona faia i foliga. E iai le talitonuga o le filifiliga sili ona agamalu ma le tigaina, ma o lona aoga e tumau mo ni vaiaso.

Ole pupula ole lauulu filo e faaaoga e fetuunai ai foliga ole laulu mata ma alu ese ai lou vae. O le filo filo e mafai ona gafatia tusa ma le mafiafia o laulu, lea e faia ai lenei auala o le faʻamutaina e taua tele.

Threading ua avea o se mea faigaluega salon, aua na o se tagata poto faʻapolofesa mafai ona pulea lenei metotia ma faʻaaoga i tagata. Peitaʻi e toʻatele tufuga mafai ona latou aʻoaʻoina lenei suʻesuʻe faigofie e o latou e faia le faʻasologa i le fale. Lenei mea e le gata o le a faʻasaoina ai le tupe, ae faʻatagaina ai foʻi le teine ​​e aʻoaʻo se mea fou.

O le faiga lava ia e tolu vaega:

  • Sauniuniga paʻu vaega
  • Mimilo filo
  • Laveaʻi mai lauulu.

I le taimi muamua na tepa ai, e foliga mai o mea uma e matua faigofie lava, ae leai. O le filo filo taumatau ma le sese le faʻafefeteina e mafai ona faʻaleagaina ai le fulufulueseina o gaioiga.

I fale lalelei o le tautua "tungsten uaea electrolysis", I ni ituaiga se lua e filo o loʻo faʻaaogaina: 0.8 ma 0.1 milimita i le lautele. Faʻalagolago i le mafiafia o le laulu, e filifili e le matai le filo manaʻomia, lea e faʻaoga mo le eletise. O lenei metotia sili atu le aoga ma le tiga pe a faʻatusatusa i le fale fefaatauaiga.

Ole eletise ma le tungsten filament e mafai ona saofagofie i le mea moni e faapea, i totonu o nai masina, o le lauulu i vae, lima ma le faʻaʻi o le a taofi taofi tuputupu aʻe. O le mea lea, tele teineiti latou te mafaia lenei metotia. E le gata i lea, o lenei masini i lima o le matai o le a sefe ai le taimi ile tutoatasi lauulu aveeseina.

Totoga

Ina ia mafai ona faʻatautaia le fefaatauaiga, e tatau ona e saunia se filo malosi, se faʻaata tele, se mea faʻamamaina, pepe kulimi, talcum efuefu poʻo le paʻu, ma se suauu e faʻagesegese ai le tuputupu ae lauulu. Ina ia aua neʻi afaina ou tamatamailima i le taimi o le gaioiga, e tatau ona e mauaina ni masini faʻapitoa mo le faʻamau o le filo, e mafai ona faʻatau mai i le fale teu oloa. I le iʻuga o le faʻagasologa, e te manaʻomia le aisa poʻo se malulu malulu, e faʻaitiitia ai le mumu ma fulafula.

Faʻafefea ona faʻaaoga i le fale?

Aveese lauulu i le fale ma ou lima e le faigata pe a fai e te mulimuli i le faʻatonuga. O le faagasologa atoa e le tau le tele o taimi pe a e sauniuni ma le faʻaeteete mo ia.

Auala Aveesea Ava:

  1. Muamua e tatau ona e faamama paʻu paʻu mai le afu ma gaʻo. Mo le faia o lea, o se vaivaiga vaivai o le ava malosi e talafeagai, lea o le a fesoasoani e faʻamama ai le paʻu vaega.
  2. O le paʻu e manaʻomia ona faʻapaʻauliina ia le tiga le afaina o le aveeseina o lauulu. Ina ia faia lea, e sili ona e ave le vai vevela pe faʻapipiʻi se mea vevela vevela mo le 10 minute. A maeʻa le taimi, e faʻamago le paʻu ile solosolo ma faʻanusuina ile paʻu.
  3. O lenei e tatau ona e faia le filo. O ona pito e tatau ona nonoa faatasi, ona tuu lea i tamatamailima uma o lima uma, vagana le lima matua. Lenei ua tatau ona faia ina ia fausia se matasele, lea e tatau ona mimilo taimi tele.
  4. Lima ma limatusi o loʻo e manaʻomia ona faʻalauteleina loops ia lua ina ia le tutusa.
  5. Na maʻi uma loli e numera 8. E tatau ona faʻaaoga i le nofoaga o le a aveese ai lauulu ina ia o le nofoaga o le milimiliina o lalo o le lauulu i le itu o le latou tuputupu ae. Ole lapoa lapoa e tatau ona i luga o lauulu.
  6. O le nofoaga o le mimilo ua faaloaloa i lalo o le lauulu ma vave faʻasalalau a latou tamatamaʻilima i le pito i lalo ifo. Le nofoaga o mimilo e puʻeina le lauulu manaʻomia ma toso i fafo.
  7. I lenei auala, o lauulu uma e le talafeagai e aveesea.
  8. Ina ua maeʻa le faʻagasologa i le nofoaga o le aveeseina o le solo malulu e sili. Lenei fesoasoani fesoasoani faʻaititia le mumu ma faʻafitia sina fulafula.

E fautuaina e aʻoaʻo le faʻataʻitaʻi i vae.e fetuunai e maua le taumatau lauulu. I luga o foliga o se tagata amata, o lenei mea e toetoe a le mafai ona faia, o lea e tatau ona e "faʻatumuina lou lima." Naʻo le taimi e te aʻoaʻoina ai le aveeseina o lauulu sili atu ma le atoatoa mafai ona e fesuiaʻi i laulu mata ma antennae.

E taua tele mo lenei metotia o le depilation e filifili se filo faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, i fale teuteu faʻatau faʻapitoa filo e faʻatau atu na mamanuina mo lenei faiga. Afai e leʻo le mea nei, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le filo masani masani na faia mai le lavalava masani.

8 mafuaʻaga e tatau ai ona 'ese le lauulu

E tofu teineiti iloa le tele o le taimi e manaʻomia ona tuʻuina atu ia oe lava-faʻataʻitaʻiga ina ia manaʻomia i taimi uma manaʻo ma matagofie. O meaʻai saʻo, alu i le malosi ma le faʻaaoga o matapulepule e sili mamao atu mai taualumaga uma e ala i tamaitai. O se tulaga faʻapitoa o loʻo i lenei lisi ole aveeseina o lauulu.

Lauulu aveeseina filo

E tofu teineiti ma auala se tasi e faʻatumauina le malu ma paʻu le paʻu. O le aveʻeseʻeseʻe ole laser, faʻataʻavaleina ma le faʻaʻi o le paʻu o se tasi o auala taatele mo le aveeseina o le tele o lauulu. Le lauiloa, ae sili aoga o filo lauulu 'aveʻesea.

Faʻafefea ona aveese lauulu i luga ole laugutu

O le metotia o lauulu 'aveʻese ma se filo e faigofie tele, ina ia mafai e teine ​​uma ona tauaveina i le fale. A o le i amataina le faiga, e tatau ona e sauni:

  1. Manoa filo.
  2. Antiseptic sooupu.

Le tele o taimi, lauulu 'aina e faʻaaoga se filo ua faʻaoga e faasaʻo ai lauulu mata ma aveese ese luga lauulu foliga

E faigofie ona aʻoaʻo pe faʻamamaina lou lauulu

Le filo laulu mai foliga, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga:

  • Ole mea na e amata ona tapena, e tapena lou paʻu mo le faiga. Fufulu lou paʻu i se fasimoli faʻamama taele.
  • Faʻamama se solo i vai vevela. Ona tatau loa lea ona tuʻu i fafo i le paʻu mo sina minute. Ole mea lea ole mea e matala ai pori ma uu le paʻu.
  • Faʻamama le vaega, e taofia ai le maʻi ma puipuia le faʻatonutonuina o feoai o le filo.
  • I le fuaina o se filo 45-55 cm le umi, nonoa ona pito.
  • Faaloaloa le filo i se liʻo foliga i lou limamatua ma limatusi.
  • Ia milo le filo ile ogatotonu 10 taimi.
  • O le iʻuga, e tatau ona e maua se faʻailoga o le valu poʻo le leiloa se faʻailoga.

Valu poo le leai se mea e iai se filo

  • Ole mea lea e tatau ona e faʻataʻitaʻi se laʻititi e faʻagaioi ai le vaega faʻataʻamilomilo e faʻaaoga ai lima.
  • Faʻapipiʻi se mea faigofie "paʻu" i le paʻu ma sui lemu le ogatotonu, faʻalautele ma aumai faʻatasi lima.
  • E tatau ona faamautinoa o laulu e paʻu i totonu o loʻo faʻatupuina faʻatu ma toso mai ile itu ole tuputupu aʻe.

Filifiliga o le aveeseina o lauulu

I le amataga, o le auala e ave ese ai lauulu ma se filo e foliga mai e faigata tele, ae e aoga se laititi fetuunaiga ma o le a iʻu lelei mea uma. A maeʻa le faʻasologa, e tatau ona malolo le paʻu ma ua faʻaititia pori. Ina ia faia lenei mea, faʻaoga le faʻamama malu i le nofoaga galuega. Ona faʻaaoga lea o se mea e puipuia ai oe.

E taua le maitauina e le mafai ona faia le faʻagasologa i luga o le nofoaga o loʻo i ai mol ma uta. I le tulaga o le afaina i le nofoaga faigaluega, e tatau ona faʻatali e se tasi mo le aveeseina o lauulu.

Afai e te le maua tele faʻataʻitaʻiga poto masani pe fuafua e aveese lauulu faʻaaogaina lenei metotia oe lava mo le taimi muamua, ona sili ai lea ona ave se filo vavae. Le faʻaoga o le siliki, e mafai ona e laveaʻiina ou lima.

O nei aso, o loʻo i ai ni mea faigaluega e leai se faʻalavelave e aloese ai mai le ono afaina ai o lima ma e faʻafaigofie ai ona faʻatonutonu le aveeseina o lauulu tele.

Le lelei ma mea e le atoatoa

O le aveeseina o lauulu ma se filo na o mai i Europa mai Sasaʻe, lea sa faʻaoga ai e le lalelei a le lotoifale lenei metotia mo le faitau selau o tausaga.

O le sili sili aʻafiaga o le 'aveʻesea o lauulu e maitauina i le va o le va mata o mata ma luga aʻe o le laugutu pito i luga

O aso nei, o matai o lalelei e ofoina atu e toese le tino atoa o le soona lauulu.

O aoga o le faʻaogaina o se filo o:

  • Faatasi ai ma sina poto masani, o le a mafai ona aveese lauulu ma se filo i le fale.
  • E le manaʻomia lenei auala tau tupe faʻapitoa.
  • Vailaau ma masini faʻaleagaina le paʻu e le aofia ai.
  • Ole taualumaga e aoga mo lauulu o soo se umi ma le mafiafia.
  • Foliga mulimuli ane foliga manifinifi ma manifinifi.
  • Ma faʻaopopo faʻapipiʻi ole vaega ole paʻu.
  • Leai se isi teuteu faʻapipiʻi, e pei o le sulu mafolafola ma solo faʻamalama, o loʻo faʻaogaina i le taimi e sui ai lauulu.

Le aoga masani o le le faʻailogaina

Ae paga lea, e tusa lava pe faigofie ma taugofie taualumaga e tele ni afaina:

  1. Ua amata ona aliali mai fulufulu fou i le vaiaso.
  2. Le pupuga ma le mageso o le paʻu, a o i ai le faʻaletonu o faʻamaʻi.
  3. Faʻagasolosoina gaioiga o vaega taua o le tino.
  4. Le foliga o le tiga pe a toso mai fafo ni lauulu.
  5. O fulufulu e tatau ona tupu i le 4 mm, a le o le mea o le a faʻaletonu le laʻititi.
  6. Nisi fesoasoani manaʻomia.
  7. Vaivai atinae o le metotia i polofesa salon ma le leai o matai ma le poto masani.

Motugaafa 1: Faʻafefea ona aveʻesea lauulu lauulu ile filo

I aso anamua, o teineiti na te aveeseina le tino le manaʻomia o le lauulu ma se filo. O lenei metotia sa manatu vave, faigofie, ma uluaʻi. Ole taimi nei, ua tele ina faʻaogaina e ave ese ai lauulu ile auvae, luga o le fatafata i le vaega o matāsusu, luga aʻe o le laugutu pito i luga, faapea foi ma le faʻasaʻoina o mata.

Tusi lesona

  1. Afai e te leʻo masani, o lenei metotia e ono afaina ai oe. E sili malosi atu nai lo le faʻaaogaina o lamepa, lea e sili talafeagai ma mamanuina faapitoa mo lauulu 'aveʻese. Ina ia faʻaititia le tiga le lelei, faʻafefete le paʻu i le aisa. O le a malu le paʻu sina laititi.
  2. Ina ia taofia lauulu mai le pipii atu i luga o le paʻu pe a uma ona faʻamavae ese le tino, lea e ono faʻalavelave ai i le faʻagasologa, e sili atu le fufuluina i le aisa ma se solosolo ona faʻasusu lea ma le talcum pefu.
  3. Ina ia faʻafefeteina le paʻu ma lauulu, a faʻapipiʻi le paʻu i se kulimi e faʻamaluluina ai ma faʻamau se ie ufi palapala i le vai mafanafana. Uu ia mo ni nai minute ma faʻasolosolo le faiga o le aveeseina o lauulu. Faʻamau le filo i le lauulu ina ia maua ai se matasele. Ia e fufusi i lalo, ma le lauulu e faʻapipiʻi ile auala lea e gagau ese. Le aafiaga tumau mo le toeititi masina. Ona toe tupu lea o le laulu, ae e le suia lona fausaga.

Lelei tele latalata: Lauulu Aveesea filo

O tatou uso a tagata i le tau faasaga i le itagia foliga lauulu sili teuina ofuvae po o salon taualumaga. Aveesea lauulu ma se filo e manatu o se auala fou e manaʻomia tele tomai ma tomai, ona oi latou e le masani ai i le "togafiti" o se tamai filo mafaufau faʻapea.

O se tamai antennae poʻo sina maitauina fulufulu lauulu e matua leaga faʻaleagaina ai le ula

O le a talafeagai le fai mai o lauulu 'aveʻese ma se filo o se tasi o le matua tuai lauulu' auʻitaga auala o fafine o Sasaʻe faʻaaoga poto. I aso anamua Aikupito Talmuds e uiga i le lalelei ma le soifua maloloina, o le filo metotia ua taua "fatlah" po o le "khite".

O le metotia na faia i taimi anamua e ala i turisi aulelei, ae o loʻo vaʻaia lelei ma faʻalilolilo o lona faʻatinoga na tuʻufaʻasolo mai lea tupulaga i lea tupulaga. Aveʻesea lauulu o foliga ma le filo i Sasaʻe e mafai ona faʻatusatusa i lalagaina i Rusia.

Masalo e leai se fafine ei ai ma aʻa oriental o le a le iloa pe faʻafefea ona aveese lauulu ma se filo

E uiga i le lelei o le metotia

I le Ogatotonu Sasaʻe ma Initia, latou te puleaina poto filo pulega i le matua. A o matou teineiti taʻalo ma pepe meataalo, aʻoaʻo tamaʻi tamaʻi aʻoga aʻoaʻo le poto o le matagofie. Agree, o se tomai aoga.

Lea, aisea ua faʻateleina ai filo?

  1. E afe ma afe o le aupito laʻititi o lauulu e mafanafana lava i luga o matou foliga, lea e avea ma mea tiga matuitui mo ona e ona. Galulue ma tiʻetiʻe e mafai ona toso pea mo le umi o itula, ma o salon auala e tumu i le ita. Ae o le manifinifi manifinifi e mafai ona sefe ai oe le pu le laititi.
  1. E taua foi le filogia o lauulu aveeseina e le tupu ai le le fiafia ma e aofia ai i le vaega o mea sili ona leaga auala. Ole mafuaʻaga lena e faʻaalu ese ai lauulu ole pito i luga ole laugutu, luga o le auvae, alafau, faapea foi ma foliga o mata.
  2. O le filo e lava le tele o faʻavaʻa vaega ma mafai ona aveese loa le tele o lauulu, ma faʻaitiitia ai le taimi o taualumaga.
  3. Ma o le mea taua mulimuli e taua o le tamaoaiga. Pau mea e te manaʻomia o le 50 cm le filo filo ma le laʻititi o le tonic ma le ava.

O le lē faʻatonutonuina o le mamanu o le a fesoasoani e faʻatino ia lauulu o i latou na o loʻo vaʻaia le iloa o le sasaʻe metotia o lauulu 'eseʻese

Tekonolosi

E mafai ona e faia le epilation ma ou lima poʻo le fesoasoani ole masini.

Ata o le saʻo o le filo

Faʻapipiʻi se faʻamafanafana mafanafana i le vaega o le ila, o le a faʻafiafiaina le paʻu ma atili matagofie ai taualumaga.

A o le i aveʻesea lauulu i se filo, faʻapipiʻi le paʻu i se tonika teuteu o loʻo iai le 'ava malosi.

Suʻe le filo i le faʻatusa o le faʻatusa 5-7 taimi.

Faʻapipiʻi le filo i le vaega uʻu o le paʻu ina ia faʻamau le vaega mimilo i lalo o lauulu, ma le mama tele o loʻo i luga aʻe.

Faʻasalalau ou tamatamailima i se taga tele, o le mimilo ogatotonu o le valu e tatau ona totolo i luga ma uu lauulu. O le mea lea, o le lapoa tele o le valu o le a avea ma laiti, ma lauulu e pa'ū i totonu o le "mailei" o le a aveʻesea.

Gauai atu! E mafai ona e agaʻi atu i le tuʻu saʻo i lauulu naʻo le paʻu ua maeʻa atoatoa. A le o lea, o lau amataga e le aoga.

Fautuaga ina ua mavae le lauulu lauulu:

O le a lafoina mo ni nai aso asiasi i se solarium, taele, sauna, faʻapea foʻi ma le sunbathing

  1. Tuu i luga le manatu o le asiasi i se solarium, sauna poʻo le tapu mo nai aso.
  2. Taumafai ia aua le faʻaaogaina ni mea teuteu faʻapitoa, ae maise ova tonal creams ma powders, mo le isi 24 itula. Fufulu ma vai mama.
  3. Ultraviolet ray ma le alofa tele o le universal luminary mafai ona mafua pupula paʻu.

Faufautua! Ina ia faʻatumauina le afaina pe a maeʻa lauulu, faʻaaoga kulimi e faʻalavelavea ai le tuputupu ae o lauulu.

O le tele o kamupani e gaosia kulimi e faʻagesegese le lauulu ulu, ma o le Bioder popole e le o se tuʻusaunoaga, lea na ofoina atu le Bio Epilation laina i faʻamasinoga tagata faatau (tau - mai le $ 20)

O ni nai upu e uiga i mea sese

  • O le autu le lelei o le auala o loʻo taoto i lona exoticism. E tatau ona e faʻaaluina se taimi tele e te sailia ai se matai e malamalama lelei i le metotia.
  • O le filinous auala o lauulu aveeseina maua se taimi-umi aafiaga. Toe fai le taotoga uma 3-4 vaiaso.
  • O le le saʻo le faʻatinoga o le metotia o le a taʻitaʻia ai le malepe o lauulu ma le faʻateleina o lo latou tuputupu aʻe.
  • O paʻu lapoa ma mafiafia, mo se faʻataʻitaʻiga, i vae, e le mafai ona aveeseina ma se filo.

Mo fulufulu lauulu i vae, e sili atu le filifilia o se isi auala o le aveʻeseʻese: wax, shugaring poʻo le laser hair removal

  • Tagata e ona le manifinifi ma le maaleale paʻu e tatau ona saunia mo le faʻaititia o le laititi.
  • O le toe fai o le tripping, ma o le mea lea ua taʻu o le metotia o lauulu 'eseʻese, mafai ona faʻatinoina naʻo le taimi o le laulu fou maua le umi o 3-6 mm.
  • O lo oi ai se maualuga maualuga o le foliga mai o lauulu ulu, lea e matua le lelei vaaia i lalo o le paʻu.
  • Mo se tutoatasi taualumaga i luga o le mata o le a manaʻomia le tele o toleniga.

Afai e faʻatautaia faʻalelei, fefaʻatauaʻi ma le saogalemu mafai ona mauaina le igoa o le sili ona aoga, vave ma taugofie auala e feagai ai ma lauulu foliga. Afai na faʻaosofia oe i la matou tala, matou te ofoina atu se vitio i lenei tusitusiga o loʻo faʻaalia manino ai vaega uma o le filo.

Lauulu aveeseina ile laugutu MATAUPU ile fale. Laasaga ma lea laasaga faatonuga ma se ata. A TA OUTE MA LE AFI!

Lenei aso faʻafetai le vitio KamillaTalelei luga o lou faagaauSa vave ona ou mauaina le metotia aveese le manaia lauulu lauulu.

O se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga ma le PHOTO o loʻo tuʻuina atu i laʻu toe iloiloga i le vaʻai o mata i le filo

I se faapuupuuga, e pei o lenei:

Faamanuiaga o le taina o antena ma filo:

1. E vave ona suʻi le laulu ma tele le aofai. Aisea e te manaʻo ai e taofi, aua e tiga. Ae na ou iloa o le isi taimi o le a fai e leʻo le tele o lauulu ma o le sasaina o le a televave tele ma itiiti tiga.

2. Naʻo ni nai minute ma le vaega atoa Ova le laugutu pito i luga fufuluina o laulu e le manaʻomia! Ole paʻu lamolemole ma mama ua sili nei ile laugutu! Naʻo se vaʻaiga mo mata tiga! Ua ou fiafia!

Le atoatoa o le taina o antennae ma filo:

1. O le paʻu o le mea moni liua mumu pe a uma o le lauulu aveʻesea ma se filo, ae o le mūmū pasia vave lava (i se mea i le afa itula sa le mafai ona vaʻaia).

O le iʻuga o le suʻiina o le laufanua OVER LIP (kiliki e faʻalautele)

Ina ua ou tilotilo i ata, sa paʻu mai loʻu mata i se paʻu papae i lalo o le laugutu pito i lalo.

O lenei ou te manaʻo foi e tape foi.

Afai e te vaʻai totoʻa, ona e iloa atu lea i luga o le filo lauulu na maeʻa. Na ou mauaina loʻu fiafia tele ina ua ou vaai ia i latou ma iloa o loo ou faia mea uma saʻo.

Ou te tagataOU TE fautuaina tagata uma e taumafai foliga lauulu lauulu!

Ou te manatu o lenei metotia e talafeagai ma MEGA vave mo le aveeseina o lauulu le fiafia.

Faʻaoga foi faʻauiga I faʻa vave tafiesea le le fiafiaina lauulu i luga o mata o mata.

Faʻafetai ma vaʻai ia oe i totonu toe iloiloga

Faasaʻoina oʻu mata mo le 10 tausaga!

Faʻafefea ona aveese ni manuʻa i lalo o mata pe o loʻu fiafia iai

Laʻu togafiti faamaneta Tatau ona iai Elena Krygina.

Na ou pulea le aveeseina o lauulu - ou te fetufaai!

Mo i latou e popole e uiga i le fluff i o latou foliga .. foi o lenei auala e lelei mo fulu mata ma antena (ma mo isi mea uma, ou te mautinoa)! Na ou faitau i le tele o mataupu e uiga i filo ia e manatu e le o le laulu e tutupu i mafiafia e oo lava i le laititi o laulu ua aveeseina i lenei auala - O LE UIGA LENEI! Sa ou tilotilo i luga o le YouTube - ma maua ai ni ata vitio. Na le mafai ona ou tatalia, tamoe mo le filo. 15 minute mulimuli ane (ma o le taimi muamua lea, o lona uiga, e leai lava se tomai) oʻu foliga ua leiloa lona "halo" :) Ua uma ona faʻasolosolo ona mata o mata i fulufulu, ae o le isi taimi o le a ou taumafai atu i le filo.
Lenei o se lelei faʻataʻitaʻiga, i le Igilisi, ae o loʻo manino ma manino mea uma e aunoa ma ni upu :)
Manuia ma ia matagofie.
http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpM&feature=related

Tashka

Na latou faia ia te aʻu talu ai nei, na ou manatu na faʻateʻia ai aʻu, sa tiga, ae o le mea e sili atu! Faafetai, o le a ou aoao!

Tufuga bo

Ma o le a latou le tuputupu ae mafiafia ma pouliuli? : - /

Ku

Ou te le fautuaina. O lauulu, e ui i lea, e le tupu olaola pei o le mea lea, pe a uma ona 'eseʻese lauulu. Ae ua paʻepaʻe le paʻu sinasina. Ma (e le pei o electrolysis, mo se faʻataʻitaʻiga), o le laulu e le taofia le ola. Ma electro - poʻo photoepilation e mafai ona aveeseina le lauulu e faʻavavau.

Tagata asiasi

e i ai moni se eseesega e toso ese ai lauulu? )) mei, sulufaʻi poʻo filo. o le aano e tasi, e seʻi le lauulu))

Pandora

6 ua itiiti le paʻu o le paʻu, ona ua leai se fesoʻotaʻiga ma ia. Faatasi ai ma tweezies, tutusa lava, ae waxes, epilator faafesootai ma le paʻu. Ae, i le tele o taimi, afai o le paʻu e le mafaamatalaina, e leai se eseesega. Ou te faʻaaloalo tele i wax.

Princess Turandot

A o ou tamaitiiti, sa naʻo loʻu vaʻai atu i le taimi na faʻamama ai e le aunese lo latou lauulu ona o le leiloa o fulufulu. E le o aʻu o se tagata faʻapitoa, ae e foliga mai ia te aʻu o le tosoina ese o le laulu o le lapisi e palu ai na Tweezers galue pointpoint, ma o le filo latou moa mea uma e manaʻomia ma e le tatau.

Tagata asiasi

ina ua uma ona faamalivali e mafiafia nai lo le i ai o se epilator. aisea?

Marquise

Mmmmmm. Ma sa ou taumafai, ou te fiafia i ai. Vave ma tiga.

Lisa

Po o ai lava e iai le fluff (ma o ia e le fiafia i ai) - oe ua mafatia i tweezee toso le lauulu. Ma o mea uma e vave toso ese, i le tele. "o le a le mea e manaʻomia ma le mea e le tatau" - faʻafefea? :) Fulufulu mata e tatau ona sili atu le faʻaeteete ina neʻi faʻalavelavea le foliga. Ma o le a se isi mea o iai i luga o foliga o le "tatau"? :)
Marquise - ua e laki, sa ou maʻi lava, ae sa matua faʻapalepale.
Ou te iloa e le o le faʻavavau, e leai se isi na talanoa mai ai e faavavau. Ou kiliki i le leisa i na nofoaga i luga o le tino ou te manaʻo e matua aveeseina - i le ala, pe a uma le tolu taualumaga, 30 pasene taofi taofi toe tupu.

Natalechik

O le leisa ma le ata e le fesoasoani foi i tagata uma i le faʻavavau, ina ua maeʻa le ono masina na amata ona ou toe tupu, ma ua leiloa foʻi le sami, e lelei lava na mafai ona ou siakiina i luga o oʻu foliga, e ui lava o le lalelei faʻapea le mea: e leaga uma mea uma, seʻi vagana le leisa ma le ata! Oe tatau na e vaʻaia aʻu pe a maeʻa faʻagasologa. Lea e sili atu i le fale ma se filo poʻo faʻamaʻi, e maʻi, ae e leai se totogi ma e te iloa le iʻuga!

Nina

Natalechik, ua ou malilie atoa ia te oe, o laʻu uo ua aveese lauulu ma se epilator eletise mo le valu tausaga ma o lo o latou tuputupu aʻe pea ia te ia. E pei ona latou tusia i luga, latou na ona avea ma fulufulua leai ma ioe latou manifinifi, ae e ui i lea latou te le mou esea selau pasene

Ivanna

vchera pervui raz zdelala epuliatcuiy nutkoi, o le teper boiys, chto bydet tolko xyze. (Myz kruchut chto teper y menia bydyt chernue ysu. Neyzelu posle odnogo raza bydyt otrastat chrnue volosku?

Pauline

O le taimi lava na faia ai e laʻu uo mata fulufulu ma se filo; o ia o se cosmetologist. Sa matua manaia. ma leai se sili ona tiga nai lo le tiʻetiʻe, aua uma faʻatasi) O aʻu nei ou te fia taumafai i oʻu vae ina ia aveese le laulu)

Maria

Faʻamolemole, o fea ou te faʻatau ai se filo, taʻu mai ia te aʻu, faʻamolemole :-)

Aso M.

Maria, ioe, o soʻo se filo masani mai fale oloa.

Maria

AAA, faʻafetai :-), ua uma na e telefoni i faleoloa uma, o oe lava ua amata ona mafaufau faʻapea ma na e faʻamautuina i le aso :-). Faʻafetai :-)

Aso M.

Leai lava)) I lenei aso sa ou taumafaia e aʻu lava, e sili atu nai lo le faʻalavalava, ma le mumu vave vave ona alu ese. Ou te fiafia i ai

Kari

Mo i latou e popole e uiga i le fluff i o latou foliga .. foi o lenei auala e lelei mo fulu mata ma antena (ma mo isi mea uma, ou te mautinoa)! Na ou faitau i le tele o mataupu e uiga i filo ia e manatu e le o le laulu e tutupu i mafiafia e oo lava i le laititi o laulu ua aveeseina i lenei auala - O LE UIGA LENEI! Sa ou tilotilo i luga o le YouTube - ma maua ai ni ata vitio. Na le mafai ona ou tatalia, tamoe mo le filo. 15 minute mulimuli ane (ma o le taimi muamua lea, o lona uiga, e leai lava se tomai) oʻu foliga ua leiloa lona "halo" :) Ua uma ona faʻasolosolo ona mata o mata i fulufulu, ae o le isi taimi o le a ou taumafai atu i le filo. Lenei o se lelei faʻataʻitaʻiga, i le Igilisi, peitaʻi o mea uma e manino ma vaʻaia e aunoa ma ni upu :) Manuia ma ia matagofie. http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpM&a mp, feature = faʻasino


e le uliuli le laulu?

Nikki

E iai le fesili a teine.
ma pe a uma ona aveese le filo, i le a le umi o le a amata ai ona amata ona toe ola mai lauulu?
Ua amata ona faigata?
e fia taimi i le masina fai mai e te manaʻomia ona fai le aveeseina o lauulu ma se filo?
ma e le o tamai maile pe a uma le filo i lena nofoaga?

Tagata asiasi

AIGA LELEI AUA LE MAFAI. E LEAI NI AIGA LE TAIMI FAʻAPEʻI, AE LE FAATAGAINA MAI LENEI LOMIGA LAINA O MAFUA FAʻAPEʻE. O LE FAAFITAULI SILI I LENEI GALUEGA, E MAFAI ONA TATOU MAUTINOA MA LE SAʻILIʻILI O LE LENEI E LE LELEI lemu, televave ma e leai ni metotia faʻamamaʻO ​​MO LE TULAGA FUA. MO FAʻAʻOAʻOGA, TAULAGA FAATINO E FAʻATINOINA O LE THREAD SAVALI FOMA MO LE MAUA 2 MONS.

Tagata asiasi

e le tatau ona uliuli, aua na toso i fafo, e le tipiina!

Tagata asiasi

[11/18/2011 23:46:53] Saak: teine, ou te iloa o se matai lelei i le electrolysis, ua leva na ou faia ma ua ou lelei na ou faia. Ua ou faia lelei tele, fai le anesthesia sili aoga ma e leai se tiga pe taugata i uma. e mafai ona taʻu atu foi ia i latou e nonofo i Moscow! o lana numera 8 916 370 22 63 lily

Faatuatua

e le uliuli le laulu?

Po o ai lava e iai le fluff (ma o ia e le fiafia i ai) - oe ua mafatia i tweezee toso le lauulu. Ma o mea uma e vave toso ese, i le tele. "o le a le mea e manaʻomia ma le mea e le tatau" - faʻafefea? :) Fulufulu mata e tatau ona sili atu le faʻaeteete ina neʻi faʻalavelavea le foliga. Ma o le a se isi mea o iai i luga o foliga o le "tatau"? :)
Marquise - ua e laki, sa ou maʻi lava, ae sa matua faʻapalepale.
Ou te iloa e le o le faʻavavau, e leai se isi na talanoa mai ai e faavavau. Ou kiliki i le leisa i na nofoaga i luga o le tino ou te manaʻo e matua aveeseina - i le ala, pe a uma le tolu taualumaga, 30 pasene taofi taofi toe tupu.


[yauote = ЛLisa ъ] Poʻo ai lava e i ai le fluff (ma o ia e le fiafia i ai) - e faapuapuagatia oe i tweez e toso se lauulu. Ma o mea uma e vave toso ese, i le tele. O le a le mea e manaʻomia ma le le manaʻomia - faʻafefea? :) Fulufulu mata e tatau ona sili atu le faʻaeteete ina neʻi faʻalavelavea le foliga. Ma o le a se isi mea o i luga o foliga o le pulini? :)
Marquise - ua e laki, sa ou maʻi lava, ae sa matua faʻapalepale.
Ou te iloa e le o le faʻavavau, e leai se isi na tautala mai e faʻavavau. Ou te kiliki i le laser i na nofoaga i luga o le tino ou te manaʻo e matua aveeseina - i le ala, pe a uma le tolu taualumaga, 30 pasene taofi taofi toe tupu. [/ I
Talofa Lisa. Faʻamolemole taʻu mai poʻo fea e mafai ona e faʻatau mai ai filo mo le eletise. Ou te le maua i Odessa. Ma i St. Petersburg ei ai le tagata ou te faʻatau. Faʻafetai O laʻu meaʻai ia. tuatusi: orlenko [imeli puipuia] meli. ru

Matagofie

teine, ou te fautua atu ia te oe, o le aafiaga e matua malu ma le mumu alu ese vave

Lena

I le vaiaso talu ai, na ia faia ai lauulu tipi i luga o lona laugutu pito i luga. Sa tiga tele, ae e leʻi umi se taimi e faʻataʻitaʻi ai, ona e mafai lava ona onosaʻi. Ma o mea uma o le a lelei pe a le mo le TASI. I le aso lava na sosoo ai, o le tele o manua na faʻasa mai ma mo le vaiaso latou te leʻi oʻu i loʻu foliga, e ui lava o le mea moni o aso uma ou te fufuluina ai oʻu foliga i le tonic ma faʻaaoga le salicylic acid. Ua paʻu le paʻu, ua mou atu le pupuga, ae o le vaiaso mulimuli ane (!) I luga o foliga o loʻo i ai pea le fuafua, e aunoa ma se paʻepaʻe o le ulu. Ua amata ona aliali mai lauulu, ma e foliga mai ia te aʻu ua latou suia le lanu ma fausaga, ou te matua popole lava i le mea na atili faʻaletonu ai. Tusa lava poʻo le a le faʻamanuiaina o le faʻaaogaina o filo, o mea uma e patino ma o laʻu fautuaga i teine ​​uma e sili atu le LE faʻailoaina pe a fai e te maʻaleale pe faʻaititia le paʻu.

Elena

Talofa e te iloa nei e tele fofo i lenei faʻafitauli, o le masini ua leva ona i ai i aso anamua, ae le o le umi, kulimi, vevela, malulu malulu, phytoresin ma sili atu, vaʻai iinei http://www.epilmag.ru/video/ ma e le gata oe mai le lauulu aluese ae ou te manatu foi o lou paʻu o le a le afaina ai i le mea lea.

Tagata asiasi

Ou te le fautuaina. O lauulu, e ui i lea, e le tupu olaola pei o le mea lea, pe a uma ona 'eseʻese lauulu. Ae ua paʻepaʻe le paʻu sinasina. Ma (e le pei o electrolysis, mo se faʻataʻitaʻiga), o le laulu e le taofia le ola. Ma electro - poʻo photoepilation e mafai ona aveeseina le lauulu e faʻavavau.


Afai o le ata ma le eletise e fesoasoani e tafiʻesea lauulu e faʻavavau, o le taimi lea o lenei ituaiga tautua ua leva ona le faʻalauiloaina. Fesoasoani uma mea le tumau. Naʻo le eletise ma le ata e maua ai le umi ona aoga. Ma o le mea moni o loʻo i ai i le vavaeʻese taimi lauʻeleʻele oloa, e leai se tasi e taʻuina atu ia te oe e uiga ia i latou) Naʻo le mafaufau pe faʻafefea le malosi o lenei alamanuia - oloa ma auaunaga mo lauulu 'aveʻese)

Tagata asiasi

ina ua mavae le apili ma se filo - e tatau ona togafitia ma chlorhexidine ma o le a leai se mageso)
Lena

I le vaiaso talu ai, na ia faia ai lauulu tipi i luga o lona laugutu pito i luga. Sa tiga tele, ae e leʻi umi se taimi e faʻataʻitaʻi ai, ona e mafai lava ona onosaʻi. Ma o mea uma o le a lelei pe a le mo le TASI. I le aso lava na sosoo ai, o le tele o manua na faʻasa mai ma mo le vaiaso latou te leʻi oʻu i loʻu foliga, e ui lava o le mea moni o aso uma ou te fufuluina ai oʻu foliga i le tonic ma faʻaaoga le salicylic acid. Ua paʻu le paʻu, ua mou atu le pupuga, ae o le vaiaso mulimuli ane (!) I luga o foliga o loʻo i ai pea le fuafua, e aunoa ma se paʻepaʻe o le ulu. Ua amata ona aliali mai lauulu, ma e foliga mai ia te aʻu ua latou suia le lanu ma fausaga, ou te matua popole lava i le mea na atili faʻaletonu ai. Tusa lava poʻo le a le faʻamanuiaina o le faʻaaogaina o filo, o mea uma e patino ma o laʻu fautuaga i teine ​​uma e sili atu le LE faʻailoaina pe a fai e te maʻaleale pe faʻaititia le paʻu.

Lena

Ma e leai ni contraindications i le faʻaaogaina o le chlorhexidine?

Natalya

Masalo, le sterile o le faʻataʻitaʻiga sa solia ma se faʻamaʻi na faʻalauiloaina ma se filo (ou te faʻamoemoe e leʻi toe faʻaaogaina), o lea na oso ai le maʻi, ma atonu o ia te oe le paʻu pa'ū tele. Sa ou taumafaia lava aʻu, ae masalo e le lamatia, ona e soli e mea uma le filo. malie foi. ma faʻamasinoina e tagata maʻi (O aʻu o se tagata lalelei), o le fluffy ua pogisa ile taimi. -le filifilia, ae mo se taimi umi.

Natalya

Na ou faia le aveeseina o lauulu 2 vaiaso talu ai. e oʻo mai i le taimi nei, na toetoe lava a leʻi amata ona tupu o lauulu, ae o le 'ati na aliali mai i luga o le paʻu, i le taimi muamua e leai se taua, ona faasolosolo ai lava lea ma sili atu. Sa ou faia foi le laulu e tasi i loʻu auvae (e ui na toetoe lava a leai se mea iina), ae o iina o le tele o faʻafitauli. E le alu pts ile afu mo se taimi umi. ua tupu tele le le fiafia. e ui o le metotia ma le matai sa fautuaina mai ia te aʻu e laʻu uo, o ia na amata ona manifinifi le laulu ina ua uma na faiga ma liu avea ma fluff .. o lenei ua ia matua le fiafia ma le pupuga e le faʻaititia, ae ua atili sili atu (.

Lena

Lenei sa ou tutusa le mea. Natalia, na e togafitia le paʻu i se mea pe a uma le taualumaga?

Lena

Na ou toe faia le epilation ma se filo, ina ua uma le aveeseina sa ou faʻaaogaina loa chlorhexidine, e pei ona fautuaina, ou te leʻi fufulu ou foliga mo 24 itula, ou te leʻi paʻi i ai ma oʻu lima. Ole iʻuga - i le aso lona lua i le ita e tasi, ou te popole e faʻaopopo i moli mumu, ua toe aliali mai foʻi. Ou te fufuluina le paʻu i le kulimi ma le chlorhexidine, tusi le salicylic. Ae o le a fesoasoani? O lenei metotia e le talafeagai mo tagata uma, teine ​​faʻaeteete, mafaufau i le selau taimi ae leʻi faia. Ma afai o le paʻu e maaleale, e le tatau ona lamatia.

Tagata asiasi

Ile taimi lava e maeʻa, aisa e tatau ona faʻaaogaina mo le 30-40 minute. Sa ou taumafai ia te aʻu

Tagata asiasi

Teine, o le auala e sili ona lelei, ae aua nei galo le mea e le mafai ona e faia i le taimi aʻo le i oʻo i le masina) a le o lea o le ono mafai o pupuga faateleina

Karina

Oi lena tino lauulu! Lelei, leai se auala e aveeseina ai i latou (

Kenul

O ai na te iloa pe faʻatau se filo filo? E faamama lelei lau lauulu? Ua palapala laulu?

Gunilla

Le mafai ona ou toso ese se lauulu e tasi ma se filo. ((

Tagata asiasi

ina ua mavae le apili ma se filo - e tatau ona togafitia ma chlorhexidine ma o le a leai se mageso)


Aua le popole. Sa nofo o ia mo le lima tausaga i Uzbekistan. Uma le fafine Uzbek, amata mai i le lima tausaga le umiaina lenei tomai. A uma le 4-5 taimi, e taofi le tuputupu aʻe. A maeʻa le faʻagasologa, gaʻo ma Boro Plus kulimi i se pusa meamata.

Lea

talofa teine, e mafai ona ou aveeseina lauulu i se filo, o le a se mea e mafai ona ou fai atu ia te oe, o loʻu lauulu ua matua aveeseina ma le mama, ae i le tagata lava ia ua ou maua pupuga, ua paʻu loʻu paʻu ua mumu, ou te le iloa pe faʻapefea manatu o tagata uma, ae o le lauulu mai le filo e le uliuli ma e le matuia, na ona Le mafai ona ou faia se filo o le ita, ona alu ese ai lea mo se taimi umi, o se faʻanoanoa, e i ai ni mataupu o le ita!?

Lea

Na ou faitauina sili atu, leaga, lelei, aisea e susulu mai ai le paʻu, oka se faʻanoanoa

Lea

i le ala e uiga i le tiga, ae leai se tiga, o lea na ou faia electro, e sili atu tiga tiga o le mea moni, ae sa ou taliaina.

O le a le aano o le lauulu aveeseina metotia

O le soloia o lauulu i luga o le foliga ma le tino ma le siliki poʻo le vulu laʻau ua taʻua o fefaʻatauaʻiga. O lenei auala e sili ona taatele i fafine i atunuʻu Arapi. E faʻaopopoina i le mea moni o se filo masani e faʻaviliina i se auala faʻapitoa, ma pe a faia ni gaioiga faʻavasegaina, o le filo e pueina se tasi pe sili atu lauulu ma tosoina i latou mai le paʻu luga faʻatasi ai ma aʻa.

O le mea ua tupu, ia tumau le paʻu lamolemole mo le 2-3 vaiaso. Foliga mai fou lauulu o le a iai se vaivai tino. O le mea lea, i le faʻaaogaina masani o manoa o vao i luga o le tino ma foliga, i le tele o tausaga, toetoe a leai se toega. Fefaatauaiga e masani ona toe faia i le 3-5 vaiaso uma, fuafua i le mamafa, mafiafia o lauulu ma a latou fua faatatau tuputupu ae.

E mafaia ea ona vavaeeseina lauulu e faʻavavau

A faʻaaoga le filo, o lauulu e tosoina mai i fafo i le aʻa, ae o le laulu folikel e le pa'ū. O le mea lea, pe a mavae sina taimi o le a tulaʻi mai se aʻa fou i totonu ma, e tusa ai, o se lauulu fou o le a tupu, e ui lava o le a teisi le vaivai nai lo le lauulu na muamua. O le mea lea, i le fesoasoani a se filo e le mafai ona e fufula lauulu e faavavau. Afai e le masani ona e aveʻesea lauulu i luga o le paʻu, ona faʻatopetope ona toe lelei le laolao i luga o le tino.

Faʻapefea ona aʻoaʻo?

I le tepa muamua, fefaatauaiga foliga mai o se faigata ma le malamalama i ai metotia, ae ma le faʻaeteete auala, e mafai ona faʻamaonia le itu faʻafeagai. Ina ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona aveese lauulu ma se filo oe lava, o le a e manaʻomia le maelega ma le onosaʻi, a aunoa ma lea e te le mafai ona aʻoaʻoina se mea.

Ina ia faʻaititia le ono le mafai, e tatau ona e filifilia le saʻo umi ma le mafiafia o le filo. E tatau ona puʻupuʻu ma e leʻo le manifinifi e faigofie ai ona faʻatautaia. E mafai loa ona faʻalautele le filo pe a maeʻa ona tupu atoa le metotia.

O le moli i totonu o le potu e tatau ona suluia, ina ia mafai ona vaʻaia vaega o le paʻu e manaʻomia le faʻaumatia. I lalo o tulafono nei, aʻoaʻo le aʻoaʻoina e mafai ona faia i se taimi puʻupuʻu.

Faʻafefea ona mimilo?

Ole mea pito sili ona leaga ile faiga tau fefaʻatauaʻiga o le mimilo ole filo. Ina ia piilima, e tele teineiti e tele le taimi ma le malosi, ae leʻo latou uma e manuia. E leai se mea faigata i le mimilo o le filo, o le mea taua o le malosi ma lava le umi.

O le filo e tatau ona i ai foliga o le valu, lea e mimilo i le ogatotonu i le tele o taimi. Lenei e manaʻomia ina ia mafai ai ona fai se matasele, ona piki lea o fulufulu manaʻomia ma aveese.

Faʻafefea ona taofiofi?

E i ai se faʻapitoa faʻapitoa i le ala e uu le filo pe a aveese lauulu.. O lenei togafiti e aʻafia ai lima uma, o le limamatua ma le limatusi o loʻo taofi le matasele. Ua fautuaina e nisi matai le uuina pito i luga i se moto.

E tatau ona mago lima, ina ia le mou ese le filo ile taimi ole sauniga. A 'aveʻese lauulu, naʻo le lima matua ma le tamaʻilima o loʻo aʻafia, lea e tatau ona salalau solo faʻateʻa pe a uu le lauulu.

Faʻafefea ona epilate?

Ae le i faia le faiga mo le aveeseina o velo i luga aʻe o le laugutu poʻo le mata o mata e tatau ona e saunia se filo ma le umi o 35-45 centimita. O ona pito e tatau ona fesoʻotaʻi ma faia se nonoa. Le isi, oe manaʻomia le faʻalautele le filo ma lima uma ma milo ina ia i ai le 5-6 mimilo i le ogatotonu.O le mea taua o se taimi i le lauulu 'eseʻese gaioiga tasi matasele e tatau ona sili tele teisi nai lo le isi - o lenei o le a faʻafaigofie ona toso ese mai o laulu.

Ina ia mafai ona sologa lelei mea uma, faʻatautaia le faʻasologa i luma o le faʻata tele i le ao. O pulu e pipii i le filo, oomi lelei i le paʻu. E tatau ona i luga ole lauulu le mimilo, ma se tamaʻi fusi e tatau ona i lalo ifo. O le pito i lalo o le fulufulu ua tosoina ma se maopopo gaioiga, ina ia le nofoaga o le milimili e pikiina le lauulu ma vave vavae ese.

E taua ma le metotia lea, ua aveʻese foʻi folikelia o le laulu, lea e faʻatagaina le gaioiga e faia faʻatasi i le masina, aua lauulu ona tupu lemu lava.

Ua vaʻaia mata o le mata mai le ala laupapa o le isu, ma naʻo le alu atu ile nofoaga ole laumata. O antena ua aveʻesea amata mai le pito, lemu agai i le vaega i luga aʻe o le laugutu.

Aʻoaʻo le auala e faʻapipiʻi ai ou foliga ile filo siliki e mafai ona e faia. Ae le tatau ona faʻamoemoe se tasi o mea uma o le a aoga i le taimi muamua. O nai taumafaiga - ma o le atinae o tekinolosi o le a maea.

O auga

Fefaatauaiga - O se mea e tiga tele tau faʻatonuga, ae peʻa fai e le aunoa, e mafai ona e aʻoaʻo e aua le maitauina le tiga. A uma ona aveese lauulu, o le a afaina le nofoaga o le a liua mumu ma fufula sina mea, ae o lenei e mafai ona alofia e ala i le faʻaogaina o le aisa poʻo se solo malulu. O le puʻeina o mata ma vulu ma fulufulu o le tutusa lava faʻafitauli lea pei o fefaʻatauaʻiga, ae o nisi taimi e tele ai le taimi ma le maelega.

Ina ia aloese mai taunuuga le lelei, pe a uma le fefaatauaiga, oe tatau ona mulimuli i nisi fautuaga:

  • Aua neʻi e faaaogaina i nofoaga e 'aveʻesea ai lauulu faavae poʻo le paʻu mo le aso e tasi.
  • Fufulu sili ile vai malulue faʻaititia le fula ma faʻamafanafanaina le paʻu.
  • E le mafai ona ofi i totonu ole 24 itula paʻu mata aliali i sinar ultraviolet.
  • Mo ni nai aso a maeʻa le faʻagasologa, e le mafai ona e faʻaipoipo i se vai taele poʻo se sauna, e le manaʻo foʻi e aemoe.
  • Ia aloese mai ulu ulu, pe a uma le 5-7 aso e tatau ona e faʻapipiʻi le paʻu i se maosia.

Le manuia ma le leaga

Soʻo se metotia o lauulu 'aveʻesea poʻo le faʻaumatia o loʻo iai lona manuia ma le leaga. A maeʻa ona e suʻesuʻeina, e mafai ona e filifili le auala sili ona talafeagai mo le tagata faʻatau. Tofotofoga e tele a latou agavaʻa nai lo isi metotia o lauulu aveese, e faʻaopopoina i lona lauiloa.

Tulaga:

  • Atoatoa atoatoa - ua mafai foi ona pikiina ni lauulu pupuu ma toso i fafo. Ole mea lea e mafai ai ona e aveʻese uma lauulu e le talafeagai, e faia ai le paʻu e lamolemole.
  • Muliaga saoasaoa - o le faiga faʻataga e mafai ai ona e 'aveʻesea le tele o lauulu e faʻavaveina le lauulu' eseʻese gaioiga.
  • Iʻuga umi - ona o le mea moni o le filo e toso ese le lauulu faʻatasi ai ma le pulu, faʻasolosolo lemu latou tuputupu ae. O le mea lea, e mafai ona e faʻagaloina le sala ma le sipiina mo 2-4 vaiaso.
  • Saogalemu - O le tasi-taimi filo ua faʻaaogaina mo fefaʻatauaʻiga, ina ia aua neʻi i ai se aʻafiaga o le maua mai soʻo se faʻamaʻi.
  • Le maua o lauulu ulu - o le filo faʻatagaina oe e aveese ma le faʻaeteete lauulu faʻatasi ai ma folikel, lea e fesoasoani e aloese ai mai le ulu ulu i totonu.

Leaga:

  • Tiga - O muamua taotoga e ono foliga tiga, ae o lenei tiga e mafai ona tumau.
  • Faigata - Amatamata mafai ona faʻaleagaina foliga o le fulufulu mata pe a latou filifilia le filo le saʻo pe latou te faʻatautaia le faʻagaioiga foi lemu.
  • Vaʻaia - O le saʻo le faʻagaioiga e mafai ona oʻo ai i totonu ulu, ma o lenei mea e tumu i pupuga.

Aveesea lauulu e faʻaoga ai le filo filo ua avea ma lauiloa tele e le gata i totonu o le feusuaʻi o feusuaʻiga, ae faʻapea foi i alii. I le uma, o fefaʻatauaʻiga ua mafai ai ona e 'alo ese mai le seleina o lauulu poʻo isi auala o le aveeseina o lauulu mo le 2-4 vaiaso. E oʻo i pupuʻu lauulu e le mafai ona 'aveʻese ma faʻamaʻi e mafai ona aveeseina ma se filo.

Iloilo e uiga i fefaatauaiga e tele lelei. E ui lava i nisi tiga, o le taualumaga e tele avanoa e faʻatagaina ai oe e onosaʻi i lenei faigata. A maeʻa nai sauniga, o le le fiafia o le a mou atu ma o le tagata o le a masani ai i togafiti o loʻo faia.

Oe na latou tutoatasi faʻatinoina lenei metotia, maitau lona faigofie ma le saoasaoa. I se faʻaopopoga, latou te fiafia i le lelei o le fale tuʻufaʻatasiga. A maeʻa le 'aveʻesega o lauulu, e leai se paʻu o le tino e tupu pe a uma ona tipi ma leai ni fulufulu. E umi naua e aveese ai le lauulu i le filo tutoʻatasi i vae, lima ma i le bikini eria, ae e mafai ona e faia se foliga matagofie o fulufulu mata pe aveʻesea le loi i ni nai minute.

I le isi vitio, matamata le aliʻi vasega o se taualuga taualuga faʻataʻitaʻi - fefaʻatauaiga.

O afea ma o fea e faʻaaoga ai le filo

E mafai e tagata uma ona faʻaaogaina le metotia o lauulu 'eseʻese e faʻaoga se filo, tusa lava poʻo le a le matua, ituaiga, paʻu o le paʻu, lauulu ituaiga. Tuala e faʻamau i vaega uma o le tino. Ae ui i lea, e masani ona faʻaoga le filo mo:

  • fulufulu mata foliga
  • aveeseina o antennae i luga o le laugutu pito i luga,
  • aveese le fana i luga o alafau,
  • lulu lauulu i le bikini eria.

O fafine Arapi na te aveeseina lauulu ma se filo i luga o latou tino atoa.

E tatau ona maitauina, o nisi taimi e sili atu le lelei o le fai o taualumaga ile fale, ae le o oe lava. E fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le tautua a tagata faʻapitoa i tulaga nei.

  • faasaʻo mata o mata. O se polofesa faʻaʻofesa o le a mafai ona avatua i le fulufulu mata se foliga mataina ma le fesoasoani o se filo. I le fale, toʻatele e mafai ona faia lenei mea i le faʻaputuputuina o se poto masani,
  • faasolo lima. Lenei e faigata tele le fai o oe lava taualumaga, aua o lima uma e uuina le filo i le taimi o fefaatauaiga,
  • aveesea lauulu axillary.

Tausiga ile Fulufulu Mavaega

Ile taimi lava e uma ai ona faasee ma se filo, mumu ai le aliali i luga o le paʻu. O le a sopo na o ia i totonu o 2 itula. Ae ui i lea, mo le vave tuʻufaʻatasia o le paʻu, e mafai ona malulu i le faʻaaogaina o aisa kulimi.

Mulimuli ane tausiga o le togafitia nofoaga e pei ona taua i lalo:

  • faʻapipiʻi le paʻu i se antiseptic. Talu mai le fulufulu ua toso faʻatasi ma aʻa, ina ia puipuia ai faʻamaʻi mai le ulufale atu i le folikel tatala, e tatau ona togafitia le paʻu ma Chlorgesidine po o Miramistin,
  • tuu le moisturizer i le paʻu,
  • va o taualumaga ua fautuaina e faʻaaoga oloa e faʻaitiitia ai le tuputupu aʻe o lauulu,
  • i totonu o le 7 aso ina ua maeʻa le faʻagasologa, e le tatau ona e asiasi i vaitaʻele, taele ma solariums.

Filo masini faʻapipiʻi

Mo i latou e leʻi mafai ona faʻaaogaina le filo lima lelei e aveese lauulu, gaosiʻoaʻo e faʻaalu filo. O latou na:

  • masini, pe a fai o le "filo" o le filo o le "tamoʻe" i le tusi lesona faʻatonutonu auala,
  • eletise. I lenei tulaga, o le filo e matua faʻamalosia ma pulea e le masini lava ia.

Vitio: masini faʻaumatia

A o le i amataina le vasega, e tatau ona tapena le paʻu i le auala tutusa aʻo leʻi faia le masani fefaʻatauaʻiga. Ma le isi, o le taualumaga e pei ona taua i lalo:

  1. E tusa ma faʻatonuga, filo le filo i le masini i se auala e sopoia ai faʻasolosolo.
  2. Afai e faʻaaoga se masini masini, aumai le masini i luga o le paʻu ma amata ona fetaomi. A faʻaaoga se masini eletise, e tatau ona e kiina muamua le depilator ma aumai i le paʻu.
  3. O filo kolosi o le a laloa ma toso i fafo le lauulu.
  4. A uma ona faasee, togafiti le paʻu i le vailaau.
  5. Faʻaaoga se moisturiser i le nofoaga o loʻo togafitia.

Vitio: faʻafefea ona galue se eletise eletise

O le lelei o le faʻaaogaina o filo masini o a latou fesoasoani e mafai ona faʻaitiitia ai ou lima ma faʻaititia le faʻagasologa taimi i le 2-5 minute.

I saloni uma i Turkey, na faasaʻo ai lauulu, naʻo le filo e ave ese mai le le fiafia o lauulu o foliga. O le tau o ia taualumaga i totonu ole fale ole 10 lira (200 rubles). E tele fafine ua latou masani ai ma ua latou faia i le fale se ituaiga o laulu e le gata o isi, ae ia i latou lava. Ua ou nofo ai iinei mo le 5 tausaga, ma sa ou aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻatautaia le filo. Faamaoni, e leʻo se mataupu faigofie lenei, e tatau ona e masani ai. Afai e te suesue malosi, o le taunuuga o le a le faʻatali. Matou te faʻaaogaina le satauro o le filo i le paʻu, o lauulu e mapuna i ai ma ua aveese. Le taimi muamua o le a le galulue, ae a faʻalua taimi o le galue malosi, ma o le a lelei mea uma. A e fetuunai, o lenei faiga e le aveina oe le tele o le taimi (20-30 minute). Oe mafai foi ona fetuutuunai mata. Ou te mautinoa a uma le filo e te le manaʻo e faʻaaogaina fulufulu. A maeʻa le faʻamoe o le uʻamea, ua atili ai ona malo le laulu, mafai ona gagau lauulu i le taimi e fai ai taotoga ma tupu i le paʻu. Ae leai ni faʻafitauli faapena i le filo.

Meli suamalie

Ou te fai atu o le filo o le laʻau sili ona tiga e aunoa ma se mea na ou faia, pe a faatusatusa i fasi ma se epilator, e leai se talanoa e uiga i fulufulu. I nisi o fale, o loʻo faʻaogaina lenei auala, e oʻo lava i mata e vaʻai latou mo latou, ae, ou te toe fai atu, e manaʻomia foʻi le tomai ile mea nei, a leai, e mafai ona e faia se laina le tutusa, ae o loʻo avea pea ma foliga.

fou

Ole paʻu e lamolemole lamolemole ma manaia ile tago atu. E le ola le laulu mo se taimi umi. E tusa ma le 2-3 vaiaso. E tiga tele, ae mo le maua o ia iʻuga e aoga tele le puapuagatia. O le itu pito i lalo o le mafai ona e tipi ou tamatamailima i se filo. Nei, pei o isi pisinisi, e tatau ona e masani ai.

Akhmedova29

Na ou muamua sau i luga o se vitio pe faʻafefea e se teine ​​ona aveese lauulu lauulu ma se filo masani. Sa ou faʻataʻitaʻiina, e iʻu ane, aʻo lenei o se faiga e faʻaalu tele. I luga o se faʻasalalauga i lalo o le vitio, sa ou vaʻai ai i se taʻavale lanu piniki, i foliga o le ulu ma le tino o le pata ma filo o lo o uumi luga. Na ou liliu i le vitio, ma matamata pe faʻafefea ona galue, ma ou filifili ai o laʻu filifiliga lea. Leai se mea e faʻamama ai ou lima ma toleni ou tamatamailima e aveese lauulu o foliga. I laʻu pele faleoloa i luga ole laiga, na ou tau atu ai ile tau e leai se fulufulu Bradex Intex depilator-epilator (na ou tau 600 rubles) ma faatau loa. O le taimi muamua, ioe, sa ese lava ma mamaʻi, ona ua amata ona mafiafia le lauulu ma e leʻi faigofie ona lolo atu i totonu. Ina ua mavae 5 talosaga, na ou vaaia le aafiaga. Talu ona ua vaiti pori i ia aveese, o le mafiafia o le laulu na amata ona vaapiapi. Ma na amata ona latou tutupu soo. Ma o le mea moni, o le aveeseina o latou e le na tiga. Ae! Ou te lapataia oe i le taimi lava: e le aoga le mamanuina o laulu mata i lenei auala! Tasi le gaioi taga, ma oe tipiina ai oe lava se mata o mata, ma o le a tupu mo le itiiti ifo i le masina.

Olnv2017

Aveesea lauulu mai foliga ma le tino o se aoga ma talafeagai tau metotia. O le metotia e tele faʻamanuiaga na i lo isi ituaiga o faʻaumatia o fale. Pau lava le faʻailoga taua o fefaʻatauaʻiga o le manaʻomia lea e maua ai sina tomai.

Talafaʻasolopito o taualumaga

Tagata na amata aveese lauulu ma se filo i le tele o seneturi talu ai. E toʻatele e finau mai o fefaʻatauaiga na muamua aliali mai i Peresia. Sasaʻe tagata faʻapitoa e taulaʻi i le lamolemole o le paʻu, o le atunuʻu lava lea na faia ai shugaring.

Sa faaaoga e Peresia se filo siliki mo lauulu aveeseina, fesootai i se auala faapitoa. Ma lona fesoasoani, lauulu ma se aʻa na puʻeina, ona latou toso lemu lea i fafo. Ina ua maeʻa lea, e leʻi umi se taimi ona aliali mai le vaomatua, na paʻu le paʻu ma manaia i le paʻu. O le maitauina o lenei metotia sa le faʻaaogaina e le gata o fafine, ae faʻapea foi tamaloloa.

I luga o le Initaneti e mafai foi ona e mauaina le manatu e faapea o tagata na faia le fonotaga o ni tagata malaga mai atunuu Asia, ae e leai se faʻamaoniga o lea talitonuga. Ma o lenei e le afaina poʻo ai na faia lenei metotia, aua naʻo le iʻuga e taua!

O le vitio faʻaalia auiliili auiliiliga metotia. E aoga le mataʻituina e vaʻai pe aoga le faʻagasologa.

Laasaga o le umiaina

E taua le mafaufau i vaega uma o le gaioiga ina ia aua neʻi faaleagaina le pau. I le faʻagasologa o lauulu 'aveʻese oe manaʻomia ni mea faʻapena:

  • filo 40-50 cm le umi
  • susu
  • ua afaina le vailaau
  • faʻaitiitia le kulimi poo le tonic
  • solo mamago ma susu, solosolo
  • swabs

E pei ona e vaʻai, e masani lava ona i ai mea tatau uma ile teine ​​i le fale. A maeʻa tapenaga, e mafai ona e alu saʻo i le fefaʻatauaʻiga.

Faamaapeina ma seʻiina

O le mea lilo autu o le lelei o fefaatauaiga o le saʻo filo filo. Ina ia faia lea mea, mulimuli i laʻasaga nei:

Nonoa pito o le filo.

Uu i luga le filo ma le lima matua ma le limatusi o lima uma, faaloaloa i se lio.

Fuli tamatamailima 6-8 taimi i ou tamatamailima ina ia pei o se valu valu. Ua faia le matasele i le ogatotonu.

Oe manaʻomia e aumai faʻatasi ou tamatamaʻilima i le tasi lima ma tuʻu ane i le isi itu, o lenei gaioiga e pei o le faamalositino “seleulu”.

A maeʻa aʻoaʻoga, e mafai ona e agaʻi i luma: lauulu o loʻo tuʻu i se matasele, ona taʻamilomilo lea lea i luga o tamatamailima gaioiga faʻasolosolo.

Afai e te mulimuli i faʻatonuga, o le a sulu mai laʻau ma le aʻa, pa'ū i totonu o le matasele.

O le filo faʻamau lelei e mafai ona aveese ai le lauulu i soʻo se vaega o foliga ma le tino

E uiga i fefaʻatauaʻiga ma isi metotia faʻasaʻoina o mata, vaʻai ile tusitusiga Faʻafefea ona puʻeina mata o mata e aunoa ma fulufulu.

O le a se isi mea e tatau ona e iloa e uiga i fefaʻatauaʻiga

Naʻo filo ma filo filo e talafeagai mo lauulu 'aveʻese, leai se mea e tatau ai ona e avea ma mea faʻapipiʻi. O le mafiafia filo faʻailoga 10 e sili ona lelei.

E tatau foi ona e manatua e tele lauulu o loʻo aveeseina i le taimi e tasi. Afai o loʻo faʻaogaina fefaʻatauaʻiga e faʻasaʻo ai lauulu mata, e sili atu le tusia muamua i o latou foliga.

I le fale faʻataʻitaʻi o loʻo iai ni mea taua mo lauulu ese. E mafai ona okaina i luga ole laiga.

O filo lauulu aveʻesea e faia i totonu o le tele o fale faʻalelei. Mo matai, o toleniga o loʻo fai ai iina, e masani ona faʻaaogaina meafaigaluega faapitoa e faʻafaigofie ai le solo eseʻesea faʻagasologa. E mafai ona e faʻatautaia le muamua faʻatulagaina ma se fesoasoani a se tagata poto, ma i le lumanaʻi ua uma ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona e faia mea uma oe lava.

O a vaega o le tino e faʻaogaina

Ole aveeseina ole lauulu e faaaoga i soʻo se vaega o le tino, ae o le tele o taimi o fafine Oriental e fufulu o latou foliga i lenei auala. E faigofie ona nonoa le filo i le auvae, o le musika i luga aʻe o le laugutu pito i luga. O lauulu e aveʻesea ma se laina manifinifi, e mafai ai ona e fausiaina mata o mata.

O le filo e talafeagai foʻi mo le tuʻueseina o vae, bikini. Ae o le a le mafai e le ofi lalo ona aveʻese vao vegetation lava latou ona o le le talafeagai - e manaʻomia uma lima. Ae e masani lava e te liliu ile aliʻi: e tele faleoloa e faʻatau atu le tautua.

O fea le filo e saʻo

Ina ia aveese lauulu tino, ua fautuaina e faʻaogaina se vulu filo o le mamafa mafiafia. O filo Nylon e mafai ona faʻaleagaina lima, e le gata i lea e seʻe ese ma faʻapipiʻi atili i le laulu. E faʻatagaina ona fai ni lauulu e aveʻesea ma le siliki laʻau masani, ae e le faʻatauina i soʻo se vaega.

O le filo filo e matua fetaui lelei mo le tosoina o se tamai fana i foliga.

Paʻu tausiga pe a uma le faʻagasologa

Lenei auala o lauulu aveeseina e mafai ona mafua ai le ita ma e oʻo lava pupuga. Ina ia faʻaititia le lamatiaga o mea le lelei, e tatau ona e tausia lelei le paʻu pe'ā uma ona faʻamutaina ma se filo.

  • Ile taimi lava e maeʻa ai le faʻagaioiga, ole paʻu e tatau ona togafitia ise antiseptic (Chlorhexidine, Miramistin, Furacilin, Hydrogen Peroxide). E le tatau ona faʻaogaina le ava malosi, e faʻamamago tele le paʻu.
  • Ina ua mavae ni nai itula, e mafai ona faʻaaoga se solo faʻamalulu lelei. O se fofo aoga o se tamaititi masani.
  • Afai e tupu le ita, vailaau: D-Panthenol, Bepanten, Radevit, Sinaflan o le a fesoasoani e vave aveese.
  • 5-7 aso talu ona tuʻuina i fafo, e fautuaina e olo ese le paʻu pe folo i se solo malosi. E taofia ai le ulu i luga o lauulu. Faʻaaoga se fusipaʻu (ie puipui) e fautuaina 2 taimi i le vaiaso.

I totonu ole 3-4 aso pe a uma ona faia le lauulu, e te le mafai:

  • e susulu e la
  • taele vai vevela, alu i sauna,
  • aau i totonu o se vai ma le vai maualuga
  • asiasi i vai matala o loʻo iai se tulaga o faʻamaʻi.

Faʻafefea ona fai se suʻesuʻega o le paʻu

Peppermint essential oil o le a fesoasoani e faʻaititia le tiga: ua faʻamamaina i totonu o le vai (3 mataua i le 20 ml vai) ma o le paʻu ua folo faʻatasi ma lenei fofo.

I totonu o le fale talavai e mafai ona faʻatau le ava malosi Menovazin, lea e i ai foi le malulu aafiaga. Ledocaine i le ituaiga o fulufulu o se malosi i le lotoifale anesthetic.

Mo tamaʻitaʻi e maualuga tele le tiga, ae e te leʻi aveina ni vailaʻau ile vailaʻau. Ae o lenei auala e sili ona lelei e alofia.

Filo epilator

Ua fausia e Bradex se mea faigaluega tulaga ese - o le Epilator filament eletise "Intex". O se tamai masini e toe faʻaaogaina, lea e aofia ai foi. O le masini e faʻaaogaina e pei o se epilator mo foliga. E faigofie mo i latou ona aveese antennae, laʻititi lauulu i le auvae. E talafeagai foʻi mo isi vaega o le tino. O se faʻamalama faʻapitoa ua tuʻuina mai i luga o le case ina ia aua nei misia se tasi lauulu e tasi.

Faʻaaogaina se masini i le fale e faigofie ma faigofie. E taugata le filo e le taugata tele - e tusa ma le $ 21.

Lelei o Fefaatauaiga

  • e le manaʻomia tau tupe,
  • faigofie auala, e mafai ona e vave aʻoaʻo le sao taotoga,
  • e le tupu le laulu umi - i le 4 vaiaso,
  • e leai se faʻamaʻi o se maʻi teteʻe,
  • talafeagai mo le aveeseina o soʻo se lauulu (faigata, manifinifi, pogisa, malamalama),
  • ua le aofia ai manuʻa o le paʻu
  • ma le masani ona faaaogaina, o le lauulu avea manifinifi, tupu itiiti.

Faʻafefea ona aveese lauulu ma se filo ina ia le toe tuputupu ae mulimuli ane?

O le togafiti lava e le afaina ai le tuputupu ae. O lauulu e tupu i lalo o le paʻu pe a maeʻa ni lauulu e tosoina ona tosoina i fafo i le aʻa. E mafua mai i le mea moni o le lauulu e le tupu ola mo se taimi umi ma o le pito i luga o le epidermis amata amata ona faʻamalosia lelei le folikel.

O le faʻatonuga autu lea ma nuances uma o le aveeseina o ni mea e le manaʻo ai le laulu ma se filo masani. I le maeʻa ai o le fautuaga, e tofu teineiti ma mafai ona taumafai e fai le metotia naʻo ia i le fale.

Category: Lauulu Aveesea. Filifiliga i le faiga o lauulu aveeseina, soʻo se fafine faʻamoemoe e maua le paʻu lamolemole ma matagofie.

Lauulu aveeseina filo. Lauulu 'aveʻese ma se filo (fefaʻatauaʻiga) o se tasi o auala sili ona leva e tuʻu ese ai.

Lauulu aveeseina filo. Lauulu 'aveʻese ma se filo (fefaʻatauaʻiga) o se tasi o auala sili ona leva e tuʻu ese ai.

Lauulu aveeseina filo. Lauulu 'aveʻese ma se filo (fefaʻatauaʻiga) o se tasi o auala sili ona leva e tuʻu ese ai.

Lauulu aveeseina filo. Lauulu 'aveʻese ma se filo (fefaʻatauaʻiga) o se tasi o auala sili ona leva e tuʻu ese ai.