Foliga mata ma mata mata

Endoscopic muaulu ma fulufulu mata - Lulu ma i tua o ata, tau ma taunuuga Vitio

Ole naunautaʻiga a tamaʻitaʻi uma, ia tumau le talavou male matagofie e mafai ai. E le o se mea faʻalilolilo o le pito i luga o le foliga sone e nafa ma le aotelega o foliga. O le faʻasolosolo faiga ma le matua e matua le faʻaalia faʻaalia ma sili ona aʻafia ai lenei sone. Afai e mafai ona e faʻafetauiaina maanuminumi o mea faʻaata foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, tui, ona le mafai ai lea ona foia le faʻafitauli o le faʻapipii mata o mata i lenei auala. I lenei tulaga, o se taotoga e le mafai ona lafoaʻi.

Mafuaʻaga mo le manaʻoga mo taotoga

Le gaioiga i le vaega o le pito i luga o mata e taumafai e faʻamutaina le i ai o le faʻaputuputu o mata. I se faʻaopopoga, o loʻo mafai ona ave ese le maanuminumi i le muaulu, i le va o laulu mata, faapea foʻi ma le vaega o pito i fafo o mata. O le faʻataʻitaʻia o le faʻagaioia e mafai ai ona aveʻesea ia vaʻaia vaaia o loʻo vaʻaia tausaga i o tatou foliga.

Le mea moni sagging fulufulu mata ma tausaga foliga mai e mautinoa lava ona o le gaioiga o le kalave. O le matua e taitai atu i suiga, e aofia ai le ptosis o aano vaivai o le muaulu. O le faʻaiuga o lenei mea, o le tele o paʻu ua fausia, lea e pa'ū i luga o luga o laumata i luga, faia o mata laiti ma o le vaʻaiga vaʻaia vaapiapi. O le tino o le tagata o loʻo taumafai e faʻafetaiaʻia le lava avega na o ia, faʻagaioia maso o le pito i luma lobbe. Mo i latou, o lenei uta e le masani ai, ma ua avea ma hypertonic. Lenei o le mafuaʻaga tonu lea mo le foliga mai o le maanuminumi faalava ma le atinaʻeina o isi faʻailoga vaaia o le matua.

O fulufulu mata o loʻo tauaveina le foliga autu. E faʻalagolago foi i foliga o latou foliga. O le faʻagasologa o le faʻapipiiina o mata i mata e tau atu i foliga faʻanoanoa, ita ma le vaivai. Ma o lenei faʻaaliga atonu e le tutusa ma le lagona moni o se tagata. O le mafuaʻaga lena e tele ai fafine matutua e manatu o fafine matutua le ita, e ui lava o le mea moni latou te le o. O latou foliga faʻaalia o le tuʻuaʻia, ma o le mafuaʻaga mo lenei mea o le matua e fesoʻotaʻi suiga i le muaulu ma laulu mata.

E tele taimi, o ia gaioiga e faia mo tagata ua ova atu ma le 40 tausaga le matutua. O le vaitau lea ua amata ai ona aliali faʻaalia faailoga o le matua. Ae mo ni mafuaʻaga ma faʻafitauli tau fomaʻi, o le endoscopic lift e mafai ona faia i soʻo seisi lava tausaga. O a mafuaʻaga o le faʻagaioiga:

  • Faʻaola ole 'ie o le pito i luma o le itulagi,
  • Faʻagaloina o pito i fafo o mata,
  • Le iai o mea loloto,
  • O fulufulu mata na o mamao i totonu o mata, faʻalavelaveina i le vaʻai atoa,
  • Le iai o mea lelei matagofie ile mata,
  • O le itutino o le itulagi e iloga i le vaivai maso ma vaaia faʻaluaina.
  • O le faʻavaeina o paʻu e gagau i luga o le isu,
  • Faafitauli ile paʻu e mafua mai i le ptosis.

Endoscopic eyebrow ma muaulu siitia o se lautele auala mo le aveeseina o ni faʻafitauli e aliaʻe. O nisi o ona faaletonu aofia ai le mea moni e faapea o se siitia le mafai ona 100% aveese le faafitauli o loloto loloto maanuminumi mafua mai i le faaumiumi aafiaga o ptosis. Ma le isi mea, aʻo leʻi faia le taotoga, e tatau ona faʻamautu e le fomai tipitipi le faʻaalia poʻo le leai o mea e faʻaletonu i lenei faʻasologa:

  • Onkology
  • O le maʻi suka
  • Faafitauli faafitauli
  • Faʻamaʻi o le fatu ma alatoto,
  • Maualuga maualuga
  • Inflammatory faagasologa poʻo faʻamaʻi ogaoga o totoga i totonu,
  • Mativa toto coagulation
  • Le leai o se paʻu o le paʻu i le pito i luga lona tolu o foliga,
  • Ua tele naua o le paʻu ma taua tele le gaʻo o tino
  • Matua faʻaleagaina le paʻu o le pito i luma lobbe.

Ole endoscopic lifting e sili ona lauiloa ona o le mea moni o se matua talafeagai lelei le faʻasaʻoina o le fafine foliga. E faʻataunuʻuina pe a leai se faʻataʻoto poʻo ni kulimi, poʻo ni tui e maua ai se iʻuga talafeagai. Ae, e ui lava o le taotoga, ae le o le palasitika taotoga. Siiina aveina itiiti itiiti taimi e faia, faapea foi ma le toe faaleleia faagasologa.

Le aano o le taotoga

O le pupula o mata ma muaulu e tupu, pei o isi gaioiga, i lalo o le lautele anesthesia ma e amata mai le 1 i le 5 itula, fuafua i le galuega o loʻo loma. O le faiga o le faʻatinoga o le taotoga e faigofie lava: o le siiina o laulu mata ma le muaulu e amata i le mea moni o le fomai tipitipi faia e oo atu i le lima tipi 2 cm le umi i le temporal lobe ma le muaulu. O nei togafitiga e faia i totonu o le lauulu ulu ina ia mafai ona le maitauina iʻuga o faʻalavelave taotoga.

O vaega ia ua faʻalauiloa ai e le fomai tipitipi meafaigaluega faapitoa mo le endoscopy. Latou te tosoina ia maso e fesoʻotaʻi tonu i le fausiaina o maanuminumi ma lagolago mo laulu. I le faʻaaogaina o mea faigaluega talafeagai, o le fomai tipitipi ua i ai le tomai e siʻitia ma faʻaputu mata o mata i le mea e manaʻomia. Ole fusifusi o le endoscopic e vave faia, saʻo ma lelei ona o le mea moni o se microscopic camera ua faʻaofuina i lalo o le paʻu, faatasi ai ma le fesoasoani o loʻo iloa ai e le fomai tipitipi mea ma pe faʻafefea ona ia. O le faʻamamaluina o le gaioiga o loʻo faia ona o le mea moni o le fomai tipitipi faia tuʻusaʻo o suʻega vaivai mai le ivi i le muaulu ma le saʻo gaioiga ma ua mautu i se tulaga fou. Na oomiina tisu tele.

O lenei mata o le mata ma le muaulu e iai ona foliga lelei:

  • E faia ile lauulu ulu ma e leai se toega
  • E le tele se taimi
  • Faʻaitiitia ai le faʻanoanoa i neura faʻaiuga
  • E ui lava o loʻo faia i le sone tuputupu ae, e le oʻo i le pala, talu ai e le suia ai le foliga lauulu,
  • Laititi avanoa o faʻafitauli
  • Tali vave
  • O le toe faaleleia taimi pe a uma endoscopy taotoga o le a naʻo le tasi le vaiaso.

O se fomai tipitipi e le masani ai ona leai ni faʻafitauli ma lenei ituaiga o taotoga, ma o le iʻuga mafai ona mautinoa 100%. O le iʻuga e i ai se aʻafiaga tumau, ma i le itu o laulu e tupu, o faʻatautaiga e le maitauina ma e le aumaia se faʻaletonu i le gasegase. E le gata i lea, a maeʻa le faʻagaioiga, o le paʻu e le gata e le tautala e uiga i le matua moni, ae e le o iai foi le faʻasolosolo gaioiga. I le vaitaimi atoa pe a fausia le afaina i totonu o le fola, o le paʻu e faʻamama atoatoa maʻamaʻea ma e foliga mai laiti.

Endoscopic lifting o se auala faaonapo nei ma aoga e tausia ai se mata lamolemole ma mama mo le tele o tausaga. O tagata uma foliga o lana valaʻau telefoni ma o le toʻatele o tatou manaʻo latou te mananaʻo ia tumau pea i tulaga sili ona lelei, e ui i latou tausaga ma o latou aʻafiaga i le tino o le tagata.

Ituaiga o Taualumaga

I faiga faaonaponei palasitika, e tolu auala e faʻapipiʻi ai le pito i luga o foliga.

  • - Fulufulu mata
  • - Faʻamalosia pito i luga o laumata,
  • - Endoscopic muaulu siitia.

Ua uʻu alofilima ma lalo le muaulu o tagata ua leva, foliga ia ua matua le fiafia lava ma ua lelava lava. Ina ia mafai ona toe fausia se taimi faapena, e tatau ona e uuina se muaulu ma fulufulu mata.

I se tele tele o ia tulaga, faʻalavelave fetaomi o le pito i luga o laumata mata ma laulu mata ua faia, lea e mafai ai ona maua ai se sili atu aafiaga, faʻasaoina se tagata mai soʻo se faʻailoga o le matua. O le aano o taotoga faʻapipiʻi ma se endoscopic metotia faʻaletupe auala o le faʻagaioiga o loʻo faia e ala i se puncture poʻo tipi micro i totonu o le vaega o le pito i luga o laupepa mata po o le lauulu luga luga o le muaulu.

Fulufulu mata ma muaulu endoscopy

Endoscopic palasitika taotoga o le muaulu ma laulu mata e faia e ala i faʻapitoa milimeter punctes i totonu o le ulu. O le metotia e aofia ai i le exfoliating le malu moli o mata o le lauulu poʻo le muaulu, faʻaleleia latou ma faʻamautu ia i latou i le pito i luga o vaega faʻagaioia.

O le fomai tipitipi mataituina le alualu i luma o le togafiti e ala i le mea puʻeata (microscopic), lea e faʻaofi i totonu o le nofoaga faʻagaioiga e ala i se isi puncture. O le ata e lafoina i le laupepa i se lapopoa foliga.

Endoscopy o fulufulu mata ma vaega pito i luma e mafai ai ona faʻamalosia le paʻu o le peʻa o le pito i luga e aunoa ma le maʻilaʻila ma maʻila, ma aunoa ma le toe faaleleia umi, faʻaititia le ono tutupu mai o faʻamaʻi pe a maeʻa taotoga.

Mea e lelei o Endolifting

  • Le itiiti ifo invasive endoscopy,
  • Vaitaimi toe faaleleia,
  • Faaitiitia avanoa o aafiaga le lelei
  • Le aoga tumau
  • Le leai o maʻila ma faʻailoga o taotoga.

Endoscopic muaulu siitia e faia i lalo ole lautele anesthesia mo onosefulu-selau selau ma le luasefulu minute. O le toe faʻamaloloina e mai le sefulufa i le luasefulu tasi aso. O le endoscopic siitia o le pito i luma piilima ma fulu mata e faia i tagata gasegase pe a mavae le fasefulu tausaga, pe a amata ona faʻaalia faʻailoga o le faʻavaveina o le matua. O isi taimi, ona o faʻafitauli o le tino, o nei gaioiga faʻalavelave e faia i se taimi vave pe mo togafitiga faafomai.

Faailoga mo

  • Ptosis o paʻu paʻu o le pito i luga foliga sone,
  • Fulufulu mata
  • Paʻu ma faʻamaʻimata oʻu paʻu i le malumalu,
  • Faatautau paʻu i luga o le isu,
  • Manava upega i tulimanu o mata,
  • Faailoa mai maanuminumi i luga o le isu ma fulufulu loloto i le pito i luma,
  • Sagging luga pito i luga o laupepa ma tafaolo mai le pito i fafo o mata.

O le tau o se endoscopic mata ma le muaulu siitia e maualuga tele ma amata mai le tusa o le 95,000 i le 130,000 rubles.

Faʻaalu i fafo

O le taotoga lea o le palasitika matala, pe a o i ai le vaivai o fulufulu o le muaulu ma le muaulu, faʻapea foʻi ma le periosteal tisu, e manunuʻa i le taimi o le micro vaega. Faʻamasinoga i lenei taotoga e faia e le tolu metotia:

  1. - Fesuiaʻi incisi,
  2. - Tatalaina o le paʻu ile pito o le lauulu,
  3. - Tagavai.

Faatasi ai ma se faigofie (tulaga) metotia o gaioiga, o le incision faia i le mamao o le ono i le valu centimeters mai le ogatotonu o le muaulu i tua atu o le lauulu. O le zigzag vaega o loʻo tuu i lalo i itu uma e lua i tua atu o taliga. Faatasi ai ma nei mea uma, o le tele paʻu ua aveʻesea, le paʻu totoe o loʻo faʻaloʻosoʻo ma suiina i le laina tipi

O le teuteuga o le vavae na faia mai le malumalu i le muaulu i autafa o le laulu ma alu ifo i se isi malumalu. O le pito o le pito i luga o le laina o le lauulu e aofia ai i le tipiina o paʻu vaega e oʻo atu i le lua centimita lautele i le pito o le lauulu tuputupu ae. O faʻamalosi nofoaga na suʻesuʻe pe faʻapipiʻi i ni ata faʻapitoa (staples), ona aveʻesea lea pe sefulu i le sefululua aso pe a maeʻa le faʻamaloloina o le paʻu.

O le totoina aʻe e lauiloa mo ona foliga umi ma toetoe lava a le vaaia. Peitai, e i ai vaivaiga.

  • Le solia o vaega masani o foliga e ala i le suia o le tuaoi o le lauulu tuputupu ae,
  • Faʻaletonu le gaoioi o musele i le itu o taotoga,
  • Toe faaleleia 'umi o le tisu
  • Faʻalavelaveina le tuputupu aʻe masani o lauulu i le vaega o le incision ona o le faaleagaina o lauulu,
  • Mafia ogaoga o le epidermal tisu ma le tele o le ono tutupu o faʻagaioiga afaina,
  • Ona o le vevesi o le paʻu, ua lelea ai le laulu i luga, ma o lea o foliga o foliga lava suia.

Endoscopic frontlifting

O lenei faʻatulagaina e faʻailoa mo tagata e le lava lauulu laʻititi, faʻapea foi ma balding tamaloloa. Ole faʻatulagaina e masani ona faia i lalo ole lautele anesthesia mai le onosefulu male lua selau male fasefulu minute - e faʻalagolago lava ile tele ole galuega ma le tulaga ole paʻu.

I le endoscopic taotoga, tolu i le lima tamai mea na faia e lua centimita le umi i le muaulu ma malumalu, lea e faʻaaoga ai taotoga meafaigaluega.

E ala i nei tosotoso, ua faia ai le vaevaeina o maso o le foliga, ona o le umi ona faʻasolosolo o loʻo faia i le muaulu, ua fuluʻe mata o mata ma tuu i luga aʻe o lo latou tulaga masani.

Manaia: O lenei auala e ese ai i le faʻaititia o le leiloa o le toto ma osofaʻiga (itiiti), a o le faʻaititia o le lamatiaga o faʻafitauli. E maualuga tele le iʻuga, ma e vave foʻi le faʻamalolo o le taimi.

Endotin Siiia

O lenei metotia e aofia ai i lalo o le faʻafoega e ala i lomiga o edontipes. Edontipes o ni manifinifi manifinifi ma taʻutaʻua spikes, latou lava faʻapeʻape ina ua mavae le fa i le ono masina, i le vaega o la latou folasaga o loʻo i ai se faʻaopoopoga o collagen fibre e faʻamalosia ai le paʻu paʻu, ma faʻamautinoa ai lo latou faʻamalosia.

O le autu taua o lenei siʻitia

  • Laititi le ono iai o mea e le manaʻomia ona o ni manuʻa laiti ile paʻu.
  • E leai se teena o vaega mai fafo poʻo se tali teteʻe,
  • Toe faʻaleleia e le masini toso ile vaega oisi,
  • Traceless resorption o implants mai le tino i totonu o le ono masina,
  • O le saʻo ma le faʻatuatuaina o le faʻauiga o endotins.

Fiafia: I onapo nei palasitika taotoga, o lenei auala e leai ni mea e leaga ai.

Fulufulu mata e ala i se tipi i luga ae o le mata mata

Faʻaaoga mo lenei mea ma le tele o maanuminumi i le muaulu. E faia i lalo o le anesthesia i le lotoifale, mo le luasefulu i le tolusefulu minute.

O le mea pito i lalo o le aveʻesea o le paʻu paʻu ma toso le peʻa o le paʻu e ala i le superciliary faʻasaina. O le mea le lelei o lenei metotia o ni maitau vaaia (maʻila).

O le le tumau le laulu mata e mafai ona faia i lalo o le lautele ma le lotoifale anesthesia

Ile tulaga, e faʻatino mea uma e le fomaʻi, faʻavae i luga o le tulaga o le maʻi lava ia ma le vaega o le taotoga. O le umi o le gaioiga faaletino siitia mai le tolusefulu i le fasefulu-lima minute. O le aano o le faiga o le aveeseina o le paʻu (sili atu) e ala i le tuʻiina i latou i le itu faaletino. I le taimi mulimuli, o mata o mata e ala, ma maanuminumi mea i luga aʻe o mata o mata, ma ponaivi ua atili malamalama.

Manoa e sii ai mata ileulu ma muaulu

E faʻaautu i le folasaga o le filo faʻamau i nofoaga faʻafitauli. O se auala tutusa o le faʻamamafaina o le paʻu i le mautu faʻasaʻoina o filo ua i ai se siliʻaiga taunuuga. Mo faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaoga filo o loʻo faia i mea faʻapitoa e faʻaaogaina (3d mesothreads) poʻo ni mea e le mafai ona faʻaaogaina (platinum, polyethylene, gold).

O le fulufulu mata e ala i filo e masani ona faʻaogaina e faʻasaʻo ai foliga o laulu mata, siiina mata o loʻo vaʻaia e ala i le faʻaofi i totonu o filo i le superciliary. O talo Aptos e faʻaaogaina mo le tosoina. O i latou e mafai ona faʻaaogaina, fai i latou mai polylactic acid ma mou atu i totonu o le tasi le tausaga, pe i ai o latou e le faʻamaloloina mai uma le polypropylene.

O le aafiaga o le faʻasaʻoina o filo o mata e mafai ona tumau mo le tolu i le ono tausaga. O le tau o sea mata o le mata ma le muaulu e sili atu le maualalo pe a faʻatusatusa i metotia faʻagaoioia, i le averesi, o le tau faʻaalu ese mai le sefululima i le luasefululima afe rubles, e le aofia ai le tau o mea.

O le muaulu e faʻafefeteina ma filo o loʻo faʻatautaia i se vaega faʻapitoa ma tui Botox, pe a fai o le vaega o le botulinum toxin immobilizes pito i luma mata ma ma mafai ai ona faʻasaʻo ia filo i le tulaga manaʻomia. O tui Botox o loʻo faia i le sefulu i le sefululua aso aʻo leʻi faia le faʻagaioiga. Mo le filo o le muaʻi siitia, ua faʻaaogaina foi filo Aptos, o le umi o le faʻasologa e le sili atu ma le tolusefulu minute, faia i lalo o le lautele poʻo le lotoifale anesthesia.

O le aafiaga o metotia 'eseʻese e mafai ona fuafua mai ata i luga ole Initaneti.

Toe faaleleia le vaitaimi

I le averesi, o le toe faʻaleleia o tulaga pe a maeʻa le siʻitia mai le sefulufa i le luasefulu tasi aso.E aveese suti i le fitu i le sefulu aso. Edema amata ona malolo ma totolo leiloa ua mavae le sefulufa i le sefuluvalu aso. Leiloa o maso feaveaʻi ma se faʻaititia o le paʻu paʻitaga lea tupu o le luasefulu aso ina ua mavae taotoga e mafai ona iloiloina.

Ina ia aloese mai siama, ua faatonuina se faiga faʻapitoa o antibiotics. Matou te fautua ia oe e aloese mai malosi faamalosi tino faamalosi tino ma faamalositino, ma e teʻena foi e asiasi i sauna, tapu vevela ma taele. Faatasi ai ma le endoscopic eyebrow ma le muaulu siitia, e faʻaopopo i le pito i luga, o le muamua i le fa i le lima aso e tatau ona na o le taoto i luga o lou tua, ma aloese mai le faʻaosofia le aʻafia i le vaega o loʻo faʻaalu ai i luga o le filo, aua neʻi e faʻafefeteina poʻo le maitauina i latou.

Mo le sefulu i le sefululima aso, e manaʻomia le faʻaaogaina o ni sapalai faʻapitoa. Mo le lua i le tolu masina, o isi metotia o faʻafitauli e aʻafia ai le amio saʻo o le paʻu. I le maeʻa o le lima masina, pei ona malilie faatasi ai ma lau fomaʻi, e mafai ona e faia ni tui eseese.

Postoperative faigata ma contraindications

Matou te le fautuaina endoscopic eyebrow ma muaulu siitia taualumaga i mataupu o loʻo taʻua i lalo.

  • Faateleina le toto toto
  • Ua solia o le gaioiga o totoga o le endocrine faiga,
  • Oncological tumutumu,
  • Le iai o faʻamaʻi hepatitis male HIV,
  • Nuu toto
  • Maʻitaga
  • Faateleina o herpes, lupus, ma isi faʻamaʻi faʻamaʻi o le paʻu,
  • Togafitiga
  • Ava malosi
  • Faamaʻi pipisi ma siama pipisi,
  • Toto toto
  • Faʻaaliga faʻasolitulafono.

A maeʻa le taotoga, i nisi itu, o itu taua nei ma faʻafitauli e ono fausia:

  • Fula alatoto i taotoga tisiki,
  • Suiga i le laulu ma lauulu leiloa ona o le leaga i lauulu fol,
  • Ituaiga uma faʻamaʻi,
  • Suiga i vaevaega foliga ona o le paʻu o le paʻu,
  • Leiloa ole faʻaititia ile pito i luma ma le itu o le tino.

E maua e teine ​​uma le avanoa e aulelei tele, talavou ma maloloina i le paʻu paʻu. Lenei o le faʻamoemoe taotoga palasitika. Ole mea e sili ona taua o le filifilia lea o se auala talafeagai ma saʻo mo oe e toe faʻafouina ai oe lava, saili le sili ona maualuga agavaa agavaa fagu tipitipi ma mulimuli i fautuaga uma pe a maeʻa le taotoga.

O le a le mea e fai o le endoscopic facelift?

I le taimi nei, o se tasi o le le faʻaititia o le tuai-taotoga taotoga o se facelift ma se endoscope. O le faʻamoemoe e faʻasaʻo faʻailoga o le soifua matua i le faʻaaogaina o metotia faʻapitoa. E faʻatusatusa i le taotoga palasitika foliga foliga, ae le o vavaeina umi, o tamai mama e faia ma endoscopic siitia, e uiga ile 1 cm le umi.

E leai ni faʻailoga vaaia o le faʻalavelave a se fomaʻi fomaʻi, talu ai o le tele o nei tipi na faʻapipiʻi i tua o taliga, i le ogalaʻau, i le lauulu. Faatasi ai ma le siitiaina, tele paʻu e le i vavaeeseina, ae o le siitia o le subcutaneous fausaga ma aano toe tufatufaina atu ua faia.

Faiga metotia

Le agavaʻa o onapo nei taotoga faʻalauteleina tele i le oʻo mai o endoscopic faʻamalosia. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi gaioiga tuai.

Vala o le taualumaga:

  • maualalo invasiveness o taotoga,
  • tamai manuʻa i luga o le paʻu,
  • e puʻupuʻu le taimi e toe faʻaola ai (tusa ma le 2 vaiaso),
  • faigata e le mafai.

O a meafaigaluega o loʻo faʻaogaina

Mo le faʻatinoina o le endoscopic, e manaʻomia le faʻaaogaina o le endoscopic equipment, ona o lea e le gata i le taimi o faʻagaioioiga ua faʻaitiitia, ae ua faʻavaveina foʻi le faʻafouina.

O le endoscope e aofia ai:

  1. manifinifi faagaau ma se malamalama puna ma se mea pueatao loʻo faʻaofuina i totonu o le paʻu,
  2. mataitu, o loʻo faʻaalia ai se ata faʻalauteleina o fausaga papalagi.

O le fomai tipitipi, pe a uma ona faia ni tisiketi, faʻaofi se endoscope i lalo o le paʻu, ma e ala i isi tisipi, faʻalauiloaina mea faigaluega taotoga e faʻaaogaina e aveese ai le soona oona gaʻoa, faʻapea foi ma le fusifusia o uaele faʻalauaʻi ma maso o le mata.

Sone

E masani ona faʻatinoina le siiina o le endoscopic e faʻamamalu ai le pito i luga o foliga, faʻalelei le nofoaga ma foliga o fulufulu mata, suia le lauulu laʻei, maanuminumi mimiti i muaulu ma isu. O le pupula o mata e ala mai ai le faauu i foliga, e le gata o lea e mafua mai i tausaga e faatatau i suiga o le paʻu, ae o se mafuaʻaga foi o le faʻapitoa o le fausaga o tisu vaivai.

O lenei faʻagaioioiga e mafai ona suia ai foliga ile ou foliga, ma faʻaali atili ai. A faia le endoscopic lifting, e faia e le fomai tipitipi laiti laiti i le ulu, ina ua uma ona leai ni maʻila vaaia. Faatasi ai ma le matua, o le foliga vaaia o “papeti maanuminumi” ma “fafine ua oti lana tane” e le gata ina matutua le foliga, ae faapea foi foliga mataga ma faanoanoa.

Faʻaogaina se faʻamamaina o le ogatotonu o mata (o le nofoaga i le va o le laumata pito i lalo ma le gutu), e mafai ona suia le maualuga o tulimanu o le gutu, aveese nasolabial piilima, ma fatuina le tele i le zygomatic vaega. O suiga o le tausaga e faʻaliliu e suia ai le itu o foliga, o le voluma mai le pito i luga ma ogatotonu o foliga e alu i lalo.

I le talavou, luga o le zygomatic ponaivi maua suauu gaʻo, lea i le tele o tausaga alu agai i lalo, lea deforming e le gata i le alafau, ae faapea foi isi aano.

O le galuega a le fomai tipitipi i le toe fausiaina o le ogatotonu sone o le fausiaina o se laina maualuga o paekekbones, faapuupuuina le umi o le pito i lalo ole laumata, faʻaleleia le mata lacrimal, faʻalemu le lipine nasolabial. E mafaia nei mea uma ile fesoasoani mai ole taugata ole endoscopic masini. Mo se fufusi, 3 tipi e manaʻomia, e pei o le siʻitia aʻe i luga, faʻapea foʻi ma le isi lua i le gutu tuʻufaʻatasi (i le va o le alafau ma le kulu).

Siiʻeina le pito i lalo ole tolu o foliga e mafai ai ona e aveeseina ai maanuminumi mai le tulimanu o le gutu i le auvae, fausia se fusi o le auvae, aveese le auvae "lona lua". Faatasi ai ma lenei palasitika mata, tui e latalata i le taliga e faia e faʻamalosia ai le auvae lalo. O mea e le vaaia e faia i le paʻu o paʻu ua faia i tua o taliga. O loʻo tumau pea le le vaaia. E mafai foi ona vavaeina lalo o le auvae.

6 auala e siʻi ai fulufulu mata: mai le endoscopy i le siiina

Tuiina o le paʻu o le muaulu ma laulu mata o se ituaiga o taotoga faʻasaʻoina ina ia e toe faʻafouina le pito i luga o le tolu o le mata pe faʻasaʻo le le atoatoa fafo. Ole vaega autu ole tagata o loʻo i luga ole 40, le sili ona lelei tausaga mo faia mai ile 35 i le 60. O le faiga e aofia ai suiga ile tisiki vaivai o le muaulu, laulu mata ma laumata pito i luga, ole auala ole fetuunaiga e faalagolago ile foliga ma le loloto o le vaʻaiga. Pei o isi lava taotoga gaioiga, e manaʻomia le sauniuni ma le faʻaeteete lelei o le tulaga o le tino, e aofia ai ma le taotoga toe faʻafouina taimi.

O se fetuunaiga faʻapea e fautuaina i le iai o mata loloto loloto faʻamau i luga o le muaulu ma le isu, faʻalapopoga vaeluaina, teu gaʻo poʻo sulu mata, sagging poʻo le paʻu laulu mata.

I se faʻaopopoga o le faʻaitiitia o nei faʻaletonu, o le vaʻai i mata o mata e fesoasoani e faʻasaʻo ai foliga oval ma foliga, ma o lenei aʻafiaga o le a tumau mo se taimi umi. O le le lelei o le faʻagasologa e aofia ai lona lavelave: ia ausia le manaʻomia finagalo e mafai naʻo le fomaʻi fomai tipitipi, faʻalagolago i le filifiliga o le saʻo filifiliga mo faʻalavelave.

E le gata i lea, o le mata ma le fulufulu mata e le lava le lelei e nana ai le faʻapipiʻi o ona foliga faʻapipiʻi ma faʻasaga i laumata, i lenei tulaga, e manaʻomia le faʻaopoopoga faʻaopoopo - blepharoplasty. Faʻatalatalanoa a fomaʻi ae e te leʻi faia se faʻaiuga i le palasitiga mata alumini tatau

Fautuaga: e mafai ona e iloiloina le talafeagai o le lifi ma le faʻamoemoeina suiga i foliga oe lava. Ina ia faia lea mea, o tamatamailima e tuu i le itu i fafo o le fulufulu mata (tasi le tolu mai le pito) ma siitia lemu le paʻu o le muaulu i luga.

Endoscopic eyebrow siitia taualumaga: tau mo le lelei

I le taimi o le faʻagaioiga, sa faʻaogaina e le fomai tipitipi se mea pueata faʻapitoa 3-5 m mafiafia, o loʻo faʻaalia manino ai le tulaga o i totonu o le 'ie, o le meafaigaluega lona lua e faʻamamaina le paʻu ma galue ai ma maso. O le endoscopic eyebrow lift e iloga i le laititi o tulaga lamatia o maʻila ma se taimi puʻupuʻu toe faʻaleleia.

Faʻasaʻoina vaega o loʻo faʻaalu i le pito i luga o vaega o foliga ua toso i luga ma faʻamaʻimau manino (lelei le faʻaaogaina o masini mimilo i lalo ole paʻu).

E i lalo ole tapulaa mea e manaʻomia mo le faatofuina o endoscopes - i totonu ole 1-2 cm, e faia i nofoaga natia i tua atu o le laulu, e mafua ai le maʻi o maʻila. Endoscopic faʻatonutonuina o le paʻu i luga ole paʻu e faʻaititia ai le toto, le faʻatupuina o le hematoma ma le aʻafia o faʻamaʻi.

Sauniuniga ma taotoga: taotoga blepharoplasty

Ina ua maeʻa ona faia le faʻaiuga e siitia mata o mata ma maua le faʻatagaga mai le fomaʻi, ona amata loa lea ole sauni tapenapena.

E le i lalo ifo ole masina ae leʻi faia le taotoga, e tatau ona taofi le faaaogaina nikotini, ava malosi, soʻo se vailaʻau e ave pe a maeʻa ona faʻatagaina (tupe e mafua ai le palapala, mo se faʻataʻitaʻiga aspirin ma isi vailaʻau feteʻenaʻi, e le aofia ai).

Ina ia vave toe faʻaleleia le tino, ua fautuaina e faʻaalu le tele suavai i luma e mafai ai. E taua le tausi lelei o mea taua: meainu, se aluga lelei, faʻamama oloa ma tusi.

I le taimi lava na amata ai le gaioiga, i vaega o le lumanaʻi, tipi ese le lauulu, amata le taumafaina o le vailaau tiga ma vailaʻau antibacterial. Ina ia le aofia ai le pupuga o maʻila, o le paʻu atoa e mama ma faʻamamaina le lauulu.

O le faʻalauiloaina o mata o mata e faʻapitoa lava ile tausiga o tagata i fafo atu i lalo o le lotoifale faʻapea le lautele o le anesthesia, o lona uiga o le faʻalauiloaina lea o vailaʻau. Ile taimi lava e maeʻa ai ona aveʻesea le soʻona faʻaletonu ie ma toe faʻapipiʻi ile mea fou, ua faʻaaoga ni stitches poʻo ni taʻi tipitipi, ma faʻapipiʻi se fusi faʻamaʻi ile pito i luga.

I taimi uma lava o taotoga, puleaina ile toto maualuga, tata o le fatu ma le fatu fatu, o le tele o le okesene o loʻo taumafaina e faʻatautaia.

Toe faaleleia tulaga tusa o le lua vaiaso. Faʻaleleia le gaioiga e tupu i le faasologa nei:

O lenei vaitaimi e le itiiti ifo le taua nai lo le faʻagaioiga lava ia, gaioiga faʻamalositino atinaʻe malie malie. Ole soʻona faʻamafanafana faʻataʻele male faʻamalosiina gaioiga e faʻasaina mo le 2-3 vaiaso. O le lavelave o faiga na maeʻa taotoga e aofia ai le tatau ona savali i le ea fou e faʻaleleia ai le toto, faʻaaogaina vailaʻau antibacterial e puipuia ai faʻamaʻi, ma le faʻaaogaina o kulimi malulu e malolo ai fulafula.

Aveesega e faia i le vaiaso mulimuli ane, toe foʻi i le tino atoa tino - pe a uma le masina. E ui i le manaʻomia o le malosi pea o le toto e faʻataʻitaʻi i tagata na fai taotoga palasitika, e sili le aua le taʻalo i taʻaloga ae aua le siiina mea mamafa. Toe faaleleia o se tagata i le natura, mo soo se eseʻesega tatau ona feutagai ma se fomai.

O se aafiaga atoa mai le taotoga e maua pe a uma le ono masina, e oʻo mai i le taimi nei ua maeʻa le manuia ai suti i le laulu. O suiga mulimuli ane faʻatatau i le matua e le maalofia, peitaʻi o faʻafitauli muamua na faʻailoa e faʻamutaina e faʻavavau.

I le averesi, o le aʻafiaga o le palasitika mata mata e tumau mo le tele o tausaga: pe a ma le 6-7, e faʻamalosia ai e taua le puipuia o ou foliga mai le ultraviolet ray, matauina le soifua maloloina lelei ma fautuaga a le fomai tipitipi e sauniuni mo taotoga ma i le taimi o le toe faʻaleleia.

Ae e te lei faia se filifiliga i se taotoga ogaoga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi, o se mea e faʻafuaseʻi ai le paʻu o mata i luma o mata ma fulufulu mata, o loʻo fai ma sui mo tagata e maua i maʻi, o loʻo iai le endocrine ma le kardiovaskular.

Ina ia aloese mai faʻafitauli, e faʻagaioia taotoga pe a uma ona siaki le afaina ai o le siama ma le soifua maloloina lautele (mo faʻamaʻi pipisi).

O faʻafitauli e ono aofia ai:

  1. 1 FAʻAMATALAGA 2016 | teuteu, tausiga, lauulu, tino | SILI O SILI SILI! 20:50
  2. 2 Faʻafefea e tupu matagofie ma soifua maloloina lauulu 46:16
  3. 3 auala na ou susunuina loʻu lauulu ma faʻafefea ona sefe le 21:00
  4. 4 Lauulu laʻau laei lalelei Lyudmila Grivnak asiasi atu ia Eva Bazhen i luga o le PravDivo faʻaaliga 48:44
  5. 5 Ava Matagofie 50:36
  6. 6 ASMR FUA FUA FUA: latalata musumusu o ASMR LONG Fulufulu fufulu: Muta i luga Wisper & Hair 54:52
  7. 7 GRWM: laei ma laei i aso uma mo lauulu pupuu | BOLTALKA | MsAllatt 26:36
  8. 8 OLLI FINKEL FUAFUAINA FUA LE VAVE! FUA TAITAI 21:05
  9. 9 fafine fulufulu i luga o le ogatotonu lauulu 25:51
  10. 10 Faʻafefea ona tupu lou ulu uumi. 20:54
  11. 11 Laʻau uila - le auala e tausi ai 23:43
  12. 12 AUALA E FAʻAVAE LE LAITI MA se MULE 01:10:38
  13. 13 Wedding Hairstyles for Short Hair - Stylist Tauvaga 29:37
  14. 14 Matua vasega koli mo lauulu “Cherries” / Master Class gum hair »Cherries» 32:53
  15. 15 Faʻafefea ona tutupu vave lauulu. 28:06
  16. 16 FESILI - TALI (faʻafefea ona ou faʻatautaia o mea uma, faʻafefea ona ou vali loʻu lauulu, faʻafefea ona ou alu i Polani) 21:40
  17. 17 GALUEGA Scythe ?? Faʻafefea ona fai se fulufulu lelei i se laulu? Lauulu mo lauulu laulu ?? LOZNITSA 22:20

O mea uma e tuʻuina atu mo lau faʻamatalaga. Ae le i faʻaogaina fautuaga e faatatau i le soifua maloloina o lou lauulu, matou te fautua atu ia oe faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa. Faʻaaoga naʻo mea e faʻatagaina e naʻo le mea e iai le hyperlink i le tulaga.

Faagaioiga umi

O nai tamai manuʻa ile fulu e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o meafaigaluega endoscopic e ausia uma manaʻomia i suiga o le muaulu, pito i luga o laʻei mata, o paʻu pipi, itūʻaiʻu o le tino

  • I le avea ai o se tulafono, o le tagata gasegase e faateʻa mai le falemaʻi i le aso na sosoo ai, ae i le taimi lava lea e tasi, aua le faʻamoemoe o le a e alu vave e alu i le galuega,
  • I le aso 3 muamua ina ua maeʻa taotoga, e fautuaina le apalai malulu e faʻaititia ai le fulafula ma le palapala iula
  • Ia mautinoa e faʻaaogaina le suauu mo manuʻa,
  • Ua aveese sutures i le 10-12th aso, ina ua uma lenei e mafai ona e amata le galulue faigata,
  • I le 4 vaiaso muamua, e le tele ni avega e fautuaina e mafai ona mafua ai le tele o le palapala ona o le toto maualuga
  • O le fula o 'ie ma maʻelea faʻafuaseʻi mou atu i totonu ole 3 vaiaso,
  • O faʻaiuga o loʻo iloiloina lea pe a maeʻa 1.5 - 2 masina.

O le aso e tasi e nofo ai i le falemaʻi ua lava lea, pe a uma le taimi lea e mafai ona faʻatunuʻu lou fale. O aso muamua e tolu e manaʻomia e faʻaalu le malulu i nofoaga o faʻalavelave ina ia faʻaitiitia ai le fulafula ma le tatao, le faʻaaogaina o le 'aila mai maʻa. A maeʻa le sefulu i le sefululua aso, ona aveʻesea o le lili ma faʻatagaina e amata galuega mama. O se vevela vevela, malosi faamalositino, taʻaloga, feusuaiga (toto toto) e le fautuaina mo se masina. O le fula ma le tatao ua mou atu i le tolu vaiaso, o lona faʻaiʻuga i ona foliga faʻavae faʻatatauina pe a maeʻa le tasi ma le afa i le lua masina.

O faʻaletonu e leai se taua: fula ile siʻusiʻu, le mautonu ile itulagi parietal, asymmetry, o le iʻuga e tumau pea mo se taimi umi.

O le muaulu ma le mata o le mata e masani lava ona tuʻufaʻatasia ma taualumaga

Blepharoplasty (laumata palasitika), facelift, filo faʻaola ma soʻo se isi taotoga palasitika pe a tatau ai

O faʻaiʻuga o le gaioiga e teuina mo se taimi umi

Vaega o fomaʻi (suʻesuʻega muamua, nofo i le falemaʻi, tui faagase, taotoga taotoga, togafitiga pe a maeʻa taotoga ma le maitauina) mai i le 50,000 rubles.

Telefoni: +7 (343) 385-70-07

O le fulufulu mata siitia ma faʻailoga

Ole faʻasologa e sili atu fetaui mo tagata i luga ole 40 tausaga. E oʻo i tagata e i ai ni faʻaletonu iloga mai le fanau mai e mafai ona faia i ai. Faʻaali faʻailoga mo le siiina:

  • le iai o mea suamalie, maanuminumi,
  • tatalaina se paʻu i le isu, muaulu,
  • aveese matala pito i fafo o mata, malu moli o le pito i luma o mata, paʻu i luga o le alalaupapa o le isu,
  • o le i ai o prolapse (ptosis) o mata pito i luga o mata,
  • o le i ai o vae o le gagau i mea mata,
  • overhanging eyebrows ona o le laititi le nofoaga.

E tusa ai ma le ituaiga o faʻafitauli, le tulaga o ona faʻaaliga, e filifilia e le fomaʻi se metotia o fita, o loʻo aʻafia ai le faia o se taotoga gaioiga poʻo le le faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi.

O a mea e manaʻomia ona fai aʻo leʻi faia le taualumaga?

Ae leʻi faia le taotoga, e avatu e le fomaʻi tali i fesili na aliaʻe, faia pepa talafeagai e tusia ai i le pepa fafo, ma faʻatonu se suʻega e iloa ai lou soifua maloloina. O fautuaga taua na tofia aʻo leʻi faia le faʻagaioiga:

  • afai e te ulaula, o le a manaʻomia ona e lafoaʻi sikaleti 6 vaiaso aʻo leʻi faia le faʻasologa, aua O le Nicotine o loʻo i ai i le tapaa e faʻateleina le aʻafia o faʻafitauli ma ua faʻateleina le toe faaleleia o le paʻu
  • faʻaititia le inu ava, taofi le inuina o nisi vailaʻau,
  • fautua atu ia te oe e taofi le inuina o le aspirin ma isi aneti-fula vailaʻau, pei e mafua ai ona maligi le toto,
  • e tusa lava poʻo le a le ituaiga o taualuga o le faʻagasologa, e tatau ona toe faʻatumu ai le faʻasao o le vai i totonu o lou tino, ia ona faʻavavevave ai le toe faʻaleleia,
  • afai e i ai se pupuni puʻupuʻu i luga o le ulu, ona tatau lea ona ola lauulu i luga o le ulu ina ia nana ai maʻila na aliali mai ina ua maeʻa le gaioiga,
  • e tatau ona e muamua malilie ma se tasi e uiga i le kilivaina mai le taʻavale mai le fale i le falemaʻi ae e te leʻi faia le faʻagaioiga ma i tua pe a maeʻa le faʻagaioiga,
  • E tatau ona e taumafai e mautinoa o se tasi e latalata ia te oe i le po muamua ma le isi lua aso pe a uma le faʻataʻitaʻiga, fesoasoani ia te oe pe a manaʻomia,
  • e manaʻomia le tusi i lalo o mea uma o le fomaʻi e faʻatonuina i luma o le faʻagasologa,
  • muamua sauniuniga mo le toe faaleleia pe a uma le taualumaga manaʻomia - tatau ona faia le tausiga e uiga i le ulufale atu i meainu, muamua saunia meaai, aluga manaomia e lagolago le ulu i se tulaga sii, saunia tusi ma nusipepa mo faitau
  • aisa afifi poʻo aisa fualaʻau o le a manaʻomia e tuʻu ese ai le fulafula pe a uma le faʻasologa.

E le o taotoga

O iʻuga na maua mai i faʻaaliga e le o taotoga. Lenei, o taualumaga e faʻavae i luga o le faʻalauteleina o collagen synthesis. E masani ona latou puipuia ina ia puipuia mai le ptosis o le muaulu, i le taua ma le teteʻeina o mata.

Le lisi o taualumaga:

  1. biorevitalization - faʻatinoina i le tulaga o tui o le hyaluronic acid e toe faʻaleleia ai le paleni o le vai, fesoasoani faʻamalosiina le susu, faʻaitiitia ai lona matua,
  2. mesotherapy - o loʻo faia i le faʻasologa o tui o se tuʻufaʻatasiga tele, tuʻuina atu meaʻai, faʻamamaina, faʻatupuina le puipuiga, faʻalelei paʻu o le paʻu,
  3. Botox - tui o le botulinum toxin A, o loʻo faʻatatau i le faʻamamaina o le maanuminumi, maanuminumi, ptosis feololo, ae maua le iʻuga ona o le faʻamama mo le taimi o maso o loʻo gafa ma le paʻu o le paʻu i luga o le muaulu,
  4. masini faʻafofoina - masani ona faʻatinoina i le ultrasound poʻo le mea gaogao, faʻataʻitaʻia o le faʻateleina o le toto feaveaʻi, lymph le tafe, faʻateleina le sapalai o le okesene ma isi mea e tatau ai i sela, latou mafai ona sili ona lelei faiga i totonu, faʻavaveina gaosi kolagen, faʻaopopo elastik fafo,
  5. malamalama faʻaalia - le malamalama faʻapipiʻi o le a faʻaaogaina e le paʻu, liua i le vevela, mafua ai le siʻitia o collagen synthesis,
  6. faʻaalu o le leitio (vevela) - faʻalauiloaina o mata mata e ala i le leitio e saogalemu mo tagata, ulu atu i totonu o aano vaivai pe a le faʻaleagaina latou e faʻamalosia ai le kolagen fibre, e fausia ai le aafiaga o le faʻamamaina paʻu.

E tasi le sauniga mo le 1-4 taugofie tau e tusa ma le 2 afe rubles, ma mo 5-6 - 4-6 afe rubles. Latou faia se vasega i le tele o sauniga.

Taualumaga ua puʻupuʻu faʻafouina taimi, itiiti faʻafitauli.Ae ui i lea, latou te aumaia se paʻi vaivai, aua le faʻatagaina ona aveʻesea malosi ptosis o le muaulu. O loo i ai contraindications. O lea la, e le mafai ona fai masini faʻafuasei masini eletise pe a fai e faʻaaogaina masini pacemakers.

Faia o mata o mata

Siitiaina e ala i taotoga manaʻomia o le a mo le tele o faaletonu ma suiga faatasi ma le tausaga. O le filifiliga ole metotia o taualumaga e fuafua ile okeni ole tagata e talosaga ma manaʻoga a le tagata lava ia.

Faatasi ai ma le taotoga faʻaaogaina, e mafai e le mata o mata e aunoa ma le paʻi i le muaulu. I lenei tulaga, e faia e ala i auala autu nei:

  1. Avega le tumau - tosoina e faia i totonu o le malumalu, o le paʻu paʻu ua aveese. Ole togafiti e faʻailoaina ile maualalo o manuʻa, e mafai ona faia e faʻaaoga ai le anesthesia i le lotoifale. Faʻailoaina e vave toe faʻaleleia, faailoga iloga,
  2. Sii i luga ma se lavea i lalo o le fulu mata. E fetaui lelei mo tagata matutua. E iloga ona faʻailoga, o le mafuaʻaga lea e seasea lava ofoina,
  3. Transpalbal siitia - o se incision e faia i le pito i luga o le laumata mata ma o le a mulimuli ane malie. Ole faʻagaioiga o loʻo faia i lalo ole lautele anesthesia. Aveese le sili atu ona toso ai lea o le paʻu.

Afai o le sagging fulufulu mata e vaivai pe o i ai o ni faʻaititia faʻalava, ona sili lea o le filifiliga o le endoscopic eyebrow lift. I le i ai o se muaulu maualuga, o le subcutaneous siitia (filamentous lifting) e sili ona lelei - aloese mai le toe siiina o le lauulu.

Ma le taua tele o mata, loloto maanuminumi, o le sili atu faʻaiuga e maua i le tatala (faʻaaoga). E faia i le foliga o se tisiki umi i luga o le lafu po o le lauulu ulu, sosoo ai ma le vavaeeseina o le paʻu mai le subcutaneous tisu, vavaeina o maso, aveeseina o gaʻo teu ma sili atu paʻu. Ma le isi, faʻamamaina o le paʻu ma suturing o loʻo faia - o le mea ua tupu, o mata o tagata i le nofoaga fou.

Endoscopic siitia

O se tagata gasegase na manaʻomia le endoscopic muaulu ma fulufulu mata i totonu o le falemaʻi o le a faaalu le 1-4 itula i luga o le laulau e faʻagaioia i lalo o le lautele anesthesia. Mai taualumaga e tatau ona i ai tagata ma lona muaulu maualuga ma tagata e tele loloto loloto faʻaua foliga. E masani lava, o tamaloloa 30 tausaga pe sili atu alu i se faʻasaʻoina pe a faʻaalia ia faʻailoga o le pala.

Na o luga o le lauulu i tafatafa o malumalu ma le muaulu, faia e le fomai le sili atu nai lo 5 incitions (e oo atu i le 15 mm taitasi), lea latou latou faailoa faapitoa meafaigaluega talafeagai e vavae ai maso foliga, e tau atu i maanuminumi.

O mea faigaluega lava ia e tasi e faʻamamalu mata ole mata ile taimi ole gaioiga. Ona faʻasaʻo lea e le fomai tipitipi le paʻu i le tulaga manaomia. Mai le siitia aʻe toeitiiti lava leai ni faʻafitauli postoperative ma le manaʻoga mo falemaʻi. E faʻapea foʻi ona faʻaititi le toto leiloa. E puʻupuʻu le taimi o le toe faʻaola (e le sili atu nai lo le 10 aso), e vave maua mai ai faʻaiuga.

Sini Avanoa Faʻamalosi

E i ai ile ituaiga fefiloi. Aiaia mo le faʻatinoina o micro-incisions e aunoa ma se endoscope. Mo le siiina o le pito i fafo o le mata o le mata, o le faʻagasologa o le tatala tatala i lalo o le matauina tuusaʻo ua faʻaaogaina.

O maʻila ua natia i lalo o le lauulu i le malumalu. Faʻaititia le tele o V-foliga mai maanuminumi i autafa o mata. O le vaega mulimuli o le faʻagasologa o le aveeseina lea o le fulufulu mata e ala i le fulufulu mata ma faʻamalolosi le pito i totonu o laulu mata. O le fomai tipitipi e mafaufau i foliga o foliga ma mea e fiafia ai le tagata maʻi. Ole galuega autu a le fomaʻi o le faʻaopopoina o le agaʻi atu ma faʻaopopo le faʻalenatura i foliga o le tagata gasegase, e maua ai le sili ona talafeagai tuutuuga mo le faʻagaioiga ma mulimuli ane toe faʻafouina.

Toe faʻafouina le taotoga

O le umi o le toe faaleleia vaitaimi e eseese ituaiga o taualumaga. O le averesi vaitaimi o 7 aso. E le gata i lea, o ituaiga uma o mea e sii e faasa ai le tele o gaioiga i le masina vaitaimi pe a maeʻa le taualumaga.

Ua faasaina:

  • fulufulu mata
  • susulu o le la
  • ulaula
  • inu pia
  • taua gaioiga faaletino
  • taele ma le vai vevela.

Ole tele o taualumaga e aunoa ma le faʻaletonu ua aofia ai le faʻaaogaina o laʻei faʻapitoa. O le mea lea, feutagai ma se fomaʻi talafeagai.

E manuia ma leaga i isi auala

Le lelei o lenei faiga i luga o isi aneti-matutua-metotia metotia:

  • saogalemu o faʻaiuga tumau (7-10 tausaga),
  • maualalo itu aafiaga
  • faailoga le manino ina ua uma le taotoga,
  • toe faaleleia e vave
  • fatuina ni foliga lalelei,
  • E taugata le tau o le faʻagaioiga.

I le maeʻa ai o lenei faʻatinoga, o mea e le lelei e seasea, lea e fesoʻotaʻi ma taualuga faʻalavelave.

Peitai, i tulaga e le masani ai, e ono matauina:

  • i le mea e tuta ai, o foliga o tausaga matua,
  • solia le symmetry o le oval o foliga,
  • a maeʻa ona taia i le tino ma tua o le taliga, e mafai ona tupu le lauulu,
  • o le faʻaiuga o le faʻalavelave i lala o neura o foliga, e ono faʻalavelavea ai ou foliga,
  • o foliga o manua leaga,
  • e ulaula ulaula e ono aafia i le leiloa o le faʻaitagofie i le itu o manuʻa i luga o le paʻu,
  • siama o le paʻu.

O lenei faiga e mafai ai ona aveʻesea i fafo atu tausaga e fesoʻotaʻi suiga i luga o foliga, suia foliga o foliga ma faʻamau le paʻu.

O faailo autu o:

  • mimilo o laulu mata ma muaulu,
  • maanuminumi o le muaulu ma i le ogatotonu vaega,
  • ptosis o mata o le mata, o se faʻaiuga lea na faʻaalu ai le paʻu o le paʻu i le pito i luga o laumata,
  • "Ala o vae o Crow",
  • O fafo tulimanu o mata
  • pipiʻi alafau
  • nasolabial faʻapipiʻi
  • anatomical foliga o le fausaga o aano vaivai.

Anotusi

O le endoscopic lifi, pei o isi lava taotoga taʻavale, o loʻo i ai ni faʻailoga lautele:

  • oncological faamaʻi
  • gasegase o le fatu ma fatu,
  • leaga o le thyroid gland ma le toto maualuga o suka,
  • le lelei toto toto
  • gasegase faʻamaʻi o totoga i totonu,
  • faʻamaʻi pipisi.

E mafai ona iai ni faʻaiʻuga faʻapitoa mo le siʻitia o le endoscopic, mo se faʻataʻitaʻiga, mo tagata e i ai le faʻataʻoto ma maualuga lona muaulu.

Le aano o le taualumaga

O ona po nei e fai ai taotoga palasitika e 3 ituaiga o palasitika o vaega pito i luga i luga o foliga:

  • endoscopic muaulu siitia,
  • laugutu mata
  • fufusi o luga pito i luga o laumata.

Ua alualu i lalo le taimi o alofivae ma alualu i luma se tagata, ua ia foliga vaivai ma lē fiafia pea, tulia ese tagata mai ia te ia. Ina ia faʻasaʻosaʻo le tulaga lea, ua e manaʻomia se muaulu ma le muaulu.

I le tele o nei tulaga, e lavelavea endolifting o fulufulu mata ma pito i luga mata e fai, lea e maua ai se sili atu aafiaga, aveese uma a senile faailoga. O le aano o le taotoga i se endoscopic minimally invasive auala o le faʻatinoga o loʻo faia e ala i se micro faʻasaina i le itulagi o mata pito i luga pe i le lauulu itulagi luga o le muaulu.

Fuafuaga sauniuni. Iloiloga, suesuega

E pei foʻi o isi taotoga, e manaʻomia faʻaeteete sauniuniga mo se endoscopic facelift.

E tatau ona e alu muamua:

  • feutagai ma se fomai tipitipi,
  • fai uma suʻega (suʻega masani ile toto, mo sipisi, faʻamaʻi pipisi, mo le HIV),
  • fai se suʻega feʻau,
  • faʻasolo ile fluography ma fai le cardiogram,
  • faia se suʻesuʻega o alatoto o vaega pito i lalo,
  • asiasia se fomai, neurologist, cardiologist, otolaryngologist, gynecologist.

O sauniuniga sauni e taua tele aua latou te aloese mai ni faigata faigata.

O lenei taʻotoga e faia i lalo ole lautele anesthesia, o lea e le lagona e tagata mamai lagona le mautonu pe o le tiga.

Sauniuniga vaega

O le facelift ma le endoscope ei ai ana lava sauniuniga foliga:

  • 14 aso aʻo le i faʻatulagaina faʻagasologa, e tatau ona e mumusu e inu vailaʻau ma amata mulimulitaʻi i le meaʻai.
  • Tightening e tatau ona faia i le iʻuga poʻo le amataga ole maʻamilosaga.
  • O le faalanuina o lauulu (pe a talafeagai) e tatau ona faia aʻo leʻi faia le taotoga, aua e le mafai ona faia lea ile taimi e maeʻa ai.
  • I le aso o le taotoga, antibacterial ma antiviral fualaau faasaina ua faatonuina.
  • Ile 18 itula aʻo leʻi faia le taotoga, e tatau ona e fai 'aiga i le afiafi.
  • I le aso o le gaioiga, e faasa ona 'ai pe inu foʻi.
  • Ile taimi lava e tuʻu ai i luma o se endoscopic facelift, ofuina ni masini tui faʻamalosi.

Faʻafefea ona fai le faiga

Endoscopic facelift o loʻo faia faʻasologa:

  • faia le anesthesia
  • Tuʻu atu le vaega o taofi, faʻataʻitaʻi fomai tipitipi,
  • o le endoscope e faʻailoa i totonu o le incises, ma i luga o le mataitu o le fomaʻi na matauina le mea o loʻo tupu,
  • ua paʻu le paʻu ma ua 'aveʻesea gaʻo tele,
  • ua faia maso ma ua suiina sala.

Faʻafefea ona fai le siiina mo 'eseʻese sone:

  1. Mo fulufulu mata. Ole le faia ole laulu ole mata (ptosis) ole mafuaʻaga lea e mafua mai ile aafiaga ole malosi ole kalavea i luga o aano vaivai ole pito i luga ole mata. O le mea la lea ua tupu, ua ova le paʻu ile paʻu pito i luga, e mafai ai foʻi ona vaapiapi ai le vaʻai. O le endoscopic eyelid lift e faia e ala i faʻailoga i le lauulu (2-5 tamai fana). Endoscopic siitia o le muaulu ma laulu mata (ata, o mea e tutupu mai taualumaga - i le tusitusiga i luga o le tusitusiga) e mafai ona faasaʻo le tulimanu o feosofai mata, o latou foliga, leai se foliga.
  2. Endoscopic muaulu siitia. O le endoscopic siitia o le muaulu ma fulufulu mata (ata, o mea e fai o le gaioiga e mafai ona vaʻaia i lalo) e faʻatagaina oe e aveʻesea le maanuminumi i le muaulu, ia faʻanofiofi matala faʻasolosolo i luga o le isu, faʻamau tulimanu tulimanu o mata ma aveese le "vae o lelea". O togi laiti e faia foi i totonu o le ulu, alu 'eseʻese ma tisu feʻaveaʻi.
  3. Ogatotonu. Faʻamalosia lenei sone e mafai ona faʻaogaina lelei faʻasolosolo nasolabial ma faia volumetric toe faʻafouina. O se faiga e sili atu le agamalu lea, aemaise lava mo talavou gasegase. Ole faʻatinoga e faia i lalo ole lautele anesthesia. 2 tipi 'ua faia i le lauulu (i le itūʻaiga faʻaletagata) ma 2' oti i le faʻaoga gutu i lalo o le laugutu pito i luga.
  4. Lalo vaetolu o foliga. Sii i lalo le itu o le mata e faʻamoemoe e faasaʻoina muamua faʻailoga o le matua, pe a fai e le paʻu le talafeagai talafeagai. Faʻatagaina oe e faʻateʻaina le brylya, tuʻuina ifo aʻa i totonu o le gutu ma laugutu. Sa faʻaogaina e le fomai tipitipi 'endoscopic meafaigaluega, faʻamama ai le tino' vaivai 'i le gutu ma laugutu.
  5. Tulaga maualuga o le tolu o foliga. Endoscopic siitia o le pito i luga lona tolu o le mata e faia e ala i punctes luga o le lauulu, lea e aloese ai o foliga vaaia o maʻila ma maʻila ina ua maeʻa taotoga. O iʻuga ma iʻuga o le endoscopic siitia o le muaulu ma laulu mata e mafai ona vaʻaia i le ata. O lenei faiga e mafai moni lava ona fufulu ese foliga mo ni tausaga.
  6. Ua. O se incision e faia e le fomai tipitipi i le auvae, faapea foi ma tua o taliga. O manuʻa o loʻo i totonu o paʻu masani, o lea o le faʻailoga o loʻo faʻailoga, ma o le a masani ona le vaaia.
  7. O alafau. Lenei faʻagaioiga ua faʻaalia i mataupu o le le lava o le tele i zygomatic vaega poʻo ma sagging alafau. Avanoa i aano e maua e ala i 3 incisions (2 lateral ma 1 median) i tua atu o le lauluulu.
  8. Siiia i luga le tumau. Ole ituaiga fusifusi lea e mafai ona faasaʻo le muamua tausaga e fesoʻotaʻi suiga i totonu o mata, e aunoa ma le manaʻomia o ni ogaoga taotoga. O loʻo faʻatautaia e ala i se tamai seleni i le lauulu i le itu faʻaletino.

Toe maua mai ma le toe faaleleia

Talu ai o le faʻataʻitaʻiga i lenei faiga e laʻititi lava, o le toe faʻaleleia o le mea e tupu ma le tele o faʻaletonu, ma vave tele pe a faʻatusatusa i le toe mauaina pe a maeʻa isi taotoga palasitika. Ioe, o le ai ai ni manuʻa, fulafula ma le le mautonu i aso muamua, ae i le aotelega, o le toe faaleleia vaitaimi umi o le masina. O loʻo iai le tagata maʻi i le falemaʻi mo le 1-2 aso, ma i le 7 aso pe a uma le taotoga, sa aveeseina mea.

A maeʻa ona faʻamalosia, ua maeʻa ona faʻaaoga se masini faʻamalosi e tatau ona ofuina mo le 14 aso.

I le aso lona lua pe a uma le siitiaina, o loʻo fautuaina e uia lau vasega lea o le physiotherapy (7-10 sauniga).

A maeʻa le taotoga e le mafai:

  • taʻalo taʻaloga, faʻaitiitia uma gaioiga faʻamalositino,
  • inu ava malosi ma ulaula,
  • 'ai gaʻoa gaʻoa ma lapoʻa meaʻai,
  • ave au lava vailaʻau,
  • fufulu lou lauulu aʻo suiina
  • asiasi i le sauna ma le vaitaʻele mo le masina talu ona maeʻa le taotoga.

Ina ua uma endoscopic facelift oe manaʻomia:

  • inu le suka-leai se lauti, vai minerale,
  • moe i luga o le maualuga o le ulu ina ia sili atu lou ulu i luga atu o le tino,
  • malulu komipiuta ma le foliga mai o edema ma hematomas.

Ata Aʻo leʻi maeʻa

Tele gasegase e fia vaʻai i aʻafiaga o le endoscopic muaulu ma fulufulu mata. E mafai ona e vaai manino atu iʻuga i se ata i luga o le Initaneti pe fesili i se fomai tipitipi e faʻataʻitaʻia. E pei lava o soʻo se taʻotoga, o le endoscopy laʻau ni manuʻa ma le fulafula o le a alu ese pe a uma ni nai vaiaso. Ona aliali mai ai lea o faʻaiuga muamua.

I le maeʻa ai o le endoscopic o siʻi i luma ma mata o mata, e le toe iai ni maʻila ma se maʻila.

A maeʻa 3 masina, o le aʻafiaga o le a sili atu ona matauina, ae o le faʻaiuga mulimuli e mafai ona faʻamasinoina pe a uma le ono masina. E pei ona vaʻaia mai ata, o lenei faiga e mafai ai ona e vaʻai i le laʻititi, faʻanenefu oka i le muaulu, aveʻesea mea laiti "gagau o vae" o loʻo siomia ai mata, ma aveʻesea nasolabial folds.

Mafai ona faigata ma taunuuga

I tulaga e seasea tupu, e ono iai ma faʻafitauli nei:

  • toto
  • i le pito i tua-o le taliga, i le mea e sili ona ogaoga le 'ie ose nofoaga o maua mai, nekrosis mafai ona tupu,
  • alualu i luga le lavea o le manuʻa ona o le laulu e ulu atu i le manua pe a suʻi,
  • maʻila
  • tausaga i le nofoaga e tuta ai,
  • foliga foliga suia,
  • leiloa o lauulu i le lotoifale.

O le a le faʻagasologa faʻatasi ma

Ole endoscopic lifting e faia o se tutoatasi taualumaga mo le paʻu toe faʻafouina, ma e masani foʻi ona tuʻufaʻatasia ma isi taualumaga. Le tele o taimi, e tuʻufaʻatasia ma fusi ile neck, blepharoplasty o laumata, faʻasaga i lalo foliga, liposuction, lipofilling, ma isi. Ole taotoga ole palasitika e mafai ona maua ai le sili atu ona vaaia le lelei o le taunuuga.

O le tau o taualumaga i Moscow, St. Petersburg ma itulagi

O le tau o lenei faʻatonuga e faʻafofogaina e tele mea: o le faʻapolofesa o fomai tipitipi, le mamalu o le falemaʻi, le itulagi. O lea la, i le laumua, o le tau o se endoscopic eyelid lift prosedur o le a amata mai le 90 i le 190 afe rubles, o le pito i lalo foliga sone o le a sili atu taugata - mai le 120 i le 210 afe.

I St. Petersburg, o loʻo i ai foʻi le maualuga o tau, i falemaʻi taʻitasi e amata ai le 75 afe le tau o le lifi endoscopic. I isi vaipanoa, e mafai ona e faʻatinoina lenei faʻasologa e taugofie tele, toe, e faʻalagolago uma lava i le ituaiga o fusi ma le faʻailoga o le fomaʻi.

Ina ia feagai ma muamua faʻailoga o le matua, faʻaleleia foliga o foliga, suia foliga o foliga, faʻanenefu maanuminumi, endoscopic muaulu ma mata mata e mafai ona. I le ata e mafai ona e vaʻaia le iʻuga o lenei faʻagasologa pe a maeʻa ni nai vaiaso ma ni masina pe a maeʻa le taotoga. Endoscopic siitia faʻatagaina oe e foliga talavou, fou, e faʻasaʻo ai foliga.

Faailoga mo faʻaaoga

Ole apalai ile auaunaga a se fomai tipitipi e le masani ona mafua mai ile matua. O nisi taimi, faʻaaogaina metotia faʻagaoioiga, latou te feagai ma le tele o faʻaletonu mauaina, o faʻapitoa foliga o le foliga.

Mo uga mo le pito i luga tolu o foliga, e iai faʻailoga mautinoa:

  • maualalo nofoaga, masau mata, mata pito i fafo o mata ona o foliga anatomical mafua mai i le fausaga o le ivi faavae, tele paʻu,
  • maanuminumi, maanuminumi i muaulu, isu, ala laupapa, i totonu o mata,
  • fulufulu mata mata
  • ptosis o aano vaivai, mafua ai faʻaputuputu o laumata, mimigiina isu isu.

Gauai atu! Ole faʻalavelave e faia e tusa ai ma faʻailoga, e tusa lava poʻo le a le gasegase ole matua. Le tele o taimi, fomai tipitipi liliu atu i tagata matutua alii ma tamaitai 35-60 tausaga.

Le aoga o le taotoga

O palasitika e mafai ona foia le tele o faʻafitauli o foliga vaaia. O taotoga togafiti e faʻamoemoe e le gata i le faʻasaʻoina o le paʻu paʻu i fafo atu, ae o le faʻapipiʻi foi o loʻo paʻu maso.O loʻo i ai le faʻapaleniina o le tulaga o tisiki ma faʻaesea o se ova tele, suturing.

E le faʻatinoina se taotoga e faʻamaʻi ai le maanuminumi mo tagata maʻi le paʻu ole tino e aunoa ma se sela. Nei tagata tulaga anatomical po o se taunuuga o le muamua togafitiga. I le tulaga lea, e faʻatagaina e faia se tui faʻasaʻo ma Botox ina ia faʻamalieina maso hiperaktif.

Faʻaleleia o tulaga i tulaga faʻalilolilo

Tatala le pito i luma sii e manatu o se ogaoga aafiaga. E faia e le fomai tipitipi lapotopoto o loʻo sopoia le tuaoi o le pito i luma (i le laina o le laulu "mai le taliga i le isi taliga"). E faʻamamaina uma e le fomaʻi le paʻu o le paʻu, ma aafia ai uma aano vaivai. E faia e le fomai tipitipi se taotoga (tipiesea le soona oona). O 'aano faʻapipiʻi ua faʻataʻapeina e sulu faʻapitoa, endotins (peleti, faʻamamaina fao).

Fuafua i le ituaiga vaega, coronary frontlifting e iloga:

Tisiki bicoronary tulaga faatonuina faia 8 cm sili atu nai lo le amataga o le lauulu tupu sone. O le fomai tipitipi faia se taamilosaga lapisi mai le ogatotonu o le muaulu i taliga. Lea e mafai ai ona ufiufi maʻila, ae faalauteleina le muaulu.

Fiafia tipi faʻaaogaina i le maualuga maualuga, o le lautele o le faʻasaʻoina vaega. E faia e le fomai tipitipi se alu ese ma le punoua mai le malumalu i le pito i luga o le muaulu i luga ole laulu. A maeʻa le faʻamalologa, o faʻailoga ua le mafai ona vaʻaia, o le tuaoi o le muaulu ua paʻu teisi.

O se lavea i le pito o le muaulu faia tagata e faia paʻu paʻu, maualuga lauulu tuputupu ae. E le suia le tuaoi o le sone, ae o se maitau sili ona matauina o totoe. Mulimuli ane, e tatau ona e faʻaopopo faʻapipiʻi le faʻamau eria ma mea teuteu poʻo ni faʻailoga.

Tatala (faʻamasinoga) frontlifting fai i tagata gasegase o soo se matua. E mafai ona latou le toe faʻafoeina ni gaioiga i se paʻu o le turgor.

Endoscopic faʻaalia

O le lelei o endoscopic faʻaalia i luga o tulaga masani coronary ua faʻaititia ia trauma. E le tele se aʻafiaga o le tagata mai i luga o le peʻa, faʻaitiitia le toto leiloa, ma se taimi puʻupuʻu toe faʻafouina. Aafiaga e manatu o le alualu i luma, saogalemu.

I le taimi o le faʻapipiʻi, leai se mea ese e tupu mai i le paʻu. I nisi o nofoaga, o ni tipiina e oʻo atu i le 2 cm e faia, o loʻo faʻaofi mai i totonu ole paipa silikone lea e pasi ai le endoscope ma taotoga taotoga. Mo le faʻalavelave, e tatau ona iai se potoi e le fomaʻi.

Ole faʻatautaia ole faʻatinoina ile tagata mamaʻi ma le paʻu tele ole paʻu. Ole malosi ole ptosis e manaʻomia ai le faʻalavelave masani. O le endoscopic faʻalauiloa e lauiloa i talavou talavou 35-45 tausaga.

Malamalama mama filifiliga

I nisi o taimi, e le manaʻomia le siitia atoa o le tino e faʻafou le faʻafitauli. Faia mama filifiliga mo palasitika taotoga:

  • Malulu mata o mata. O se mea e tupu i le laina lauulu i le malumalu. O le faʻaletino e faʻaalia e faʻalautele ai tulimanu o mata, faʻasaʻo ai paʻu o alafau, aveese vae o povi, o se upega o maanuminumi i lalo o le laumata pito i lalo, ma faʻalelei le malumalu.

  • Transpalpebral siitia o mata. Le faʻagaioiga fesoasoani e faʻasaʻo mea leaga eseese o le pito i luga o laumata mata, o laulu mata. E masani lava o le aʻafiaga o loʻo faʻamoemoe e aveese le paʻu i le isu, faʻaititia ai maanuminumi i le laumata, ma faʻasaʻo ona foliga. O se mea e maua i luga o le tuaoi o le gaoioi pito i luga ole laumata. O le fomai tipitipi aveese toe paʻu, gaʻo, faʻasaʻo maso.

  • O le lifi ma se maʻila i luga o mata o mata. O le tekinolosi ua manatu ua le aoga, o mata mata e sii na o le faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina o le "lavelave" tausaga e faʻatatau i le ptosis ma tele maanuminumi o le loloto loloto, iloga faʻaitiitia turgor paʻu.

  • Filo e sii. O le taotoga e faasino i taotoga. E le faia e le fomai ni mimilo. O faʻamalosia filo o loʻo faʻaofi e faʻaaoga ai se kanula. E maua e le paʻu se maʻa malo, faʻatagaina oe e faʻamalosia se lelei.

Taua! Faatasi ai ma le māmā metotia, tisu puʻeina faaitiitia, toe faaleleia vave.O le faʻailoaina o loʻo faia e tusa ma faʻailoga i soʻo se matua.

Tala faʻatatau o le gaioiga

O tau na faʻalauiloa e falemaʻi ua taʻua o le tau aoga o le taotoga. Ole tau mulimuli ole faʻaalia e mafai ona faʻafofogaina le fomaʻi pe a uma ona feutagai ma le gasegase. O le fomai tipitipi fuafua pe o le a le tau ole tau e totogi taitoatasi e fuafua i uiga o togafiti.

Ole tau o frontlift ma se faʻapipiʻi ua amata amata mai 30 afe rubles, ma le endoscopic incision - mai le 40 mano rubles. Ole maualuga o aʻafiaga e oʻo atu ile 200-300 afe rubles. Malamalama mama filifiliga mo gaioiga o le a taugofie atu e taugofie. O le tau o filo sii amata mai 8-10 afe rubles, suspenders ma se tipi i luga o se mata o mata - mai 20 afe rubles, afaina ma se vaega le tumau - mai le 25 afe rubles.

Toe faaleleia le vaitaimi

O le umi ole toe faʻaleleia e faalagolago ile ituaiga o faʻaaliga, o uiga taʻitoʻatasi o le tino. O le toe faʻaleleia o gasegase e tausisia tapulaʻa o taimi tapenapena e vave tele. O se mea taua o loʻo faia e le matua o le tagata faʻatino.

E manaʻomia le umi o le toe faʻaleleia o aʻafiaga faʻalelotu. E toe maua mai le 3-4 vaiaso i le 2-3 masina. Isi ituaiga o gaioiga e itiiti traumatic. Ole toe faʻalelei e amata mai le 1-2 vaiaso i le 1-2 masina.

Le foliga ina ua maeʻa taotoga suia tele. Mafai:

  • fulafula
  • hematomas, tusi tomua,
  • suiga o le paʻu maaleale.

Aveʻese le pu i le 1-2 vaiaso i faʻapipiʻi i le lotoifale, mo le 3–6 vaiaso i le faʻalavelave. Hematomas, seroma pe a maeʻa le maeʻa o le paʻu i le 2-3 vaiaso mulimuli ane, e mafai ona tumau mo se taimi umi. Ina ua maeʻa endoscopy, o faʻaaliga na alu ese muamua. Numbness i le lotoifale inclines e matauina e le sili atu nai lo le masina, ma coronary taotoga e mafai ona tumau e oo i 2-3 masina.

A maeʻa le taotoga, e tatau ona latou teena 1-2 masina:

  • gaioiga faamalositino
  • loimanu
  • asiasi atu i taele, sauna, fai le tapu vevela.

E tuuina atu e le fomaʻi fautuaga taʻitasi: faatonuina vailaʻau talafeagai, faatonuina fomaʻi, togafiti. A maeʻa le taotoga, ia mautinoa e te alu i le fomai tipitipi mo se suʻega. E manaʻomia le faʻaaogaina o mea faʻapipiʻi e teuteu ai 'ofu faʻapipiʻi.

E matau loa le iʻuga o le palasitika. O totoga o manuʻaga ma le edema e faʻalavelave i le iloiloina atoa o mea na ausia. Fiafia i iʻuga 1-3 i le maea ai le taotoga. O le umi o le aafiaga e umi. E maua le iʻuga mo le 5-10 tausaga, o nisi taimi umi. E mafai ona e mafaufau i le toe faia o le faʻalavelave pe a uma ona talanoa mai ma le fomaʻi.

O auga

Soʻo se taʻotoga faʻalavelave, ae maise faia i lalo ole lautele anesthesia, e mafai ona afaina ai le soifua manuia. Le ulu, vaivai, ma le le puipuia e ono tupu. Ina ia taofia faʻaaliga, o le fomaʻi faʻataʻitaʻia togafitiga togafitiga.

I totonu o aafiaga itu:

  • leai o le paʻu
  • tiga i le muaulu,
  • ogaoga fulafula, maʻimau, fulafula,
  • o foliga o manua i le nofoaga o loʻo i ai,
  • suia lauulu lauulu,
  • solia o foliga vaaia.

Ole tele o faʻaaliga e alu lava latou, e le manaʻomia se togafitiga faʻaopopo. Ina ia faafaigofieina le ata, e mafai ona fautuaina e le fomaʻi le tausia o nisi gaioiga.

Lapataiga! O mea sese a le fomai tipitipi e mafai ona oo atu ai i le solia o galuega taua (moli, tapuni mata). Le-tausisia ma le faʻaaogaina e mafai ona afaina ai le pupuga gaioiga. Ina ia taofia mea matuia, e fautuaina ina ia e vaʻai totoʻa i le filifiliga o le falemaʻi, fomaʻi. Ia mautinoa e tausisia uma fautuaga, tapulaa.

Isi Faʻafouina Metotia Faʻafouga

Taotoga o se mulimuli mulimuli. O loʻo fautuaina e toe faia se taʻotoga faʻalavelave i le tulaga pe a le mautu isi metotia. O lenei e tele auala o le lē taotoga vaʻaia o le muaulu ma mata o mata. O le cosmetologist o le a fautuaina se tui poʻo se mea e alu i luga aʻe.I totonu o le fale faʻafiafia poʻo le fale, e mafai ona faia faʻamalositino, faia ni faʻataʻitaʻiga foliga. Tele togafiti e le o se taotoga e sili ona aoga pe a faatino o se puipuiga. E sili le faʻaali i foliga mai aʻo talavou. Ona tausia lea o fou foliga mo le umi.

Faatusatusaga ma blepharoplasty

Le mafai ona galue i le muaulu aunoa ma le auai i le faʻagaioia o le periocular space. O le siitia o le muaulu, mata o mata e aofia ai se suiga i foliga. Ile tele o taimi, a maeʻa le faʻatinoina i luma ole laiga, ona le toe manaʻomia lea o se ese blepharoplasty.

I le tulaga o le tofiaina o le palasitika taotoga i le vaʻai o mata, naʻo le vaega filifilia ua faʻasaoina. Ole Blepharoplasty e le afaina ai isi vaega. E ese le faʻasaʻoina o le vaʻai o mata pe a iai ni faʻafitauli i le lotoifale.

Manatu o cosmetologists

Fomai malosi iloiloga o le auga o vailaau, cosmetology. Ile tele o taimi, o faʻafitauli e mafai ona taumafai i ni tulaga sili atu ona maaleale. E le o faʻataʻamilomilo tagata lalelei e fautuaina le taotoga palasitika e aunoa ma le taumafai e faʻaaogaina isi filifiliga. I mataupu le aoga, fomai ma le lototele auina atu tagata gasegase mo se feutagaiga ma se fomai tipitipi. O le a se mea e sili ona lelei e filifili mo tagata uma e filifili.

Beautician le saili e ofo atu tagata gasegase palasitika taotoga i le leai o ni faailoga taua.

O tagata gasegase e le malamalama i taimi uma i le ono mafai ai o le faʻaonapo o faʻataʻitaʻiga, vailaʻau, taumafai e foia faʻafitauli o le faʻatautaiga mata o mata i le peʻa. Fomai e tatau ona faia faʻamatalaga auiliili.

A tuʻufaʻatasi, naʻo le palasitika e mafai ona ofoina atu. Ava cosmetologists e le musuia mafaufauga le aoga mo togafiti lē taotoga.

Onosai Iloiloga

O manatu o tagata maʻi e le masani. E i ai faʻailoga lelei. O tagata gasegase e masani ona le fiafia i le vave alu ese o le alualu i luma aafiaga. O nisi taimi o le faiga e le aumaia le faʻamoemoega maua. I nisi tulaga, o mea sese a fomai ua faaalia.

O le tagata gasegase e le fiafia i le taunuuga o le taotoga. O le aafiaga e le ola e tusa ma faʻamoemoega.

E faigata i le gasegase ona faʻaalia manino le taotoga. O nisi suiga na vave faʻaosoina i lalo, ae o se mata fou foliga na avea ma ponesi.

E tele taimi e faitio ai tagata mamai se faʻamaʻi vave o le iʻuga. I le taimi lava lea e tasi, o taotoga faaauau, o le taunuʻuga o le faʻalavelave e manaia.

Le tele o tagata gasegase, o le mea lea, avea ma masani tagata faʻatauina o fomai tipitipi.

O le fomaʻi o le a fesoasoani e fuafua le manaʻomia o le palasitika taotoga. O le filifiliga o le faʻaali filifiliga ua faia foʻi e faʻavae i luga o le faʻaiuga a le fomai tipitipi. Tele foliga vaaia faʻafitauli ua faʻasaʻoina e le itiiti ifo faʻalavelave faʻalavelave. Aoina o faʻamatalaga e uiga i auala talafeagai, feutagai ma le tele o tagata faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe e vave maua se fofo i le faʻafitauli.

Vitio aoga

Blepharoplasty poʻo le muaulu ea? O fea e sili?

Endoscopic muaulu siitia e Alexei Guaramia.

E lelei ma leaga o fetuunaiga

O se fetuunaiga faʻapea e fautuaina i le iai o mata loloto loloto faʻamau i luga o le muaulu ma le isu, faʻalapopoga vaeluaina, teu gaʻo poʻo sulu mata, sagging poʻo le paʻu laulu mata.

I se faʻaopopoga o le faʻaitiitia o nei faʻaletonu, o le vaʻai i mata o mata e fesoasoani e faʻasaʻo ai foliga oval ma foliga, ma o lenei aʻafiaga o le a tumau mo se taimi umi. O le le lelei o le faʻagasologa e aofia ai lona lavelave: ia ausia le manaʻomia finagalo e mafai naʻo le fomaʻi fomai tipitipi, faʻalagolago i le filifiliga o le saʻo filifiliga mo faʻalavelave.

E le gata i lea, o le mata ma le fulufulu mata e le lava le lelei e nana ai le faʻapipiʻi o ona foliga faʻapipiʻi ma faʻasaga i laumata, i lenei tulaga, e manaʻomia le faʻaopoopoga faʻaopoopo - blepharoplasty. Faʻatalatalanoa a fomaʻi ae e te leʻi faia se faʻaiuga i le palasitiga mata alumini tatau

Talanoaga ma se fomaʻi o se fua talafeagai ae leʻi suia lau foliga

Fautuaga: e mafai ona e iloiloina le talafeagai o le lifi ma le faʻamoemoeina suiga i foliga oe lava. Ina ia faia lea mea, o tamatamailima e tuu i le itu i fafo o le fulufulu mata (tasi le tolu mai le pito) ma siitia lemu le paʻu o le muaulu i luga.

Auala e fetuunai ai le muaulu, fulufulu mata, itu faaletino faʻaaoga le filo (mesothread)

Faʻalagolago i luga o le tulaga, le loloto ma le foliga o le faʻapipiʻi, o iloga taotoga gaioiga e iloga:

Endoscopy o le muaulu ma laulu mata

Endoscopic palasitika taotoga o mata ma le muaulu e faia e ala i millimeter punctes i lauulu vaega o le ulu. O le metotia e aofia ai i le exfoliating le malu moli o le muaulu poʻo mata o mata, feosofi i latou ma faʻamautu i latou i le pito i luga o vaega faʻagaioia.

O le fomai tipitipi na mataituina le alualu i luma o togafiti e ala i se mea pueata microscopic, lea e faʻaofi i totonu o le taotoga vaega e ala i se isi puncture. O le ata e lafoina i le laupepa i se lapopoa foliga.

Endoscopy o le pito i luma ma fulufulu mata e mafai ai ona faʻamalosia le paʻu o le 'ie o le pito i luga o foliga o foliga e aunoa ma le faʻavaeina o maʻila ma maʻila, ma aunoa ma le toe faʻaleleia umi ina ia faʻaititia ai le ono aʻafia o faʻafitauli pe a maeʻa taotoga.

Lelei vaega o le endolifting ma faailoga mo lona faʻaaogaina

Lelei o le muaulu endo-siitia:

  • o le leai o faʻailoga ma maʻila ona o le faʻaiuga o le faʻagaioiga,
  • faʻasolosolo invasive endoscopy,
  • faaitiitia avanoa o mea e le moʻomia,
  • vaitaimi toe faʻafoʻi
  • aafiaga umi.

Endoscopic muaulu siitia e faia i lalo ole lautele anesthesia mo 1-2 itula. O le toe faaleleia umi 2-3 vaiaso.

Endoscopic siitia o mata ma piilima i luma o loʻo faia i tagata gasegase pe a maeʻa le 40 tausaga, ina ua amata ona aliali mai faʻailoga o le faʻasolosolo o le matua. O isi taimi, ona o faaletonu o le paʻu o lona tino, o faʻagaioiga faia i se talavou tausaga poʻo mo faʻafomai togafitiga.

  • lolofi mai o mata pito i luga ma loloʻu ifo i fafo o tulimanu o mata,
  • ptosis o fibre paʻu o le pito i luga pito i luga foliga,
  • faʻailoa atu maanuminumi i luga o le isu ma faʻaliliuli loloto i le pito i luma,
  • fulufulu mata
  • se upega o maanuminumi i itu o mata o mata,
  • tatalaina le paʻu ma susulu i totonu o malumalu,
  • overhanging paʻu luga o le isu.

O le tau o le siiina o le muaulu ma laulu mata e maualuga tele ma amata mai 90 afe rubles i le 150 afe.

Endotin Siiia

E aofia ai i le faʻaopopoga folasaga e ala i micro-tipi o endotypes - manifinifi lava-faʻamalosia papatusi ma taʻiala musa. O faʻamutaina papatusi pe a maeʻa 4-6 masina, ma i nofoaga o la latou folasaga, o le faʻateleina o le collagen fibre e tupu, e faʻamausili ai le paʻu paʻu, ma faʻamautinoa ai lo latou faʻaleleia.

O le autu lelei o lenei ituaiga o siitia:

  • faʻatuatuaina ma le saʻo o le faʻamautuina o endotins,
  • maualalo avanoa o mea e le manaomia ona o nai paʻu manuʻa manuʻa,
  • faʻaolaina atoatoa ma toe aveʻese mea totino mai le tino i totonu o le 6 masina,
  • e leai se teteʻe o mea mai fafo poʻo tali mai a le atunuʻu,
  • vave toe faʻaleleia o le paʻu 'ie i le mea e tipi ai le tino.

I faiga faaonaponei palasitika, o le siitiaina auala e leai ni toesega.

Isi metotia

O loʻo faʻaogaina auala nei e faʻamalosia ai le paʻu o le muaulu:

  1. O le siitia o le fulufulu mata e mafai ona faia uma i lalo o le anesthesia i le lotoifale ma lalo o le anesthesia lautele, o le ituaiga lea e fuafuaina e le fomaʻi, faʻavae i luga o le gasegase ma le tulaga o le galuega. O le umi o le faʻamalosia tino o le 30-45 minute. O le aano o taotoga faʻapipiʻi o le aveese ese o paʻu e ala i le tipiina i latou i le itu faaletino O le faʻaiuga o le faʻataʻitaʻiga, o tulimanu o mata e oso aʻe, maanuminumi i luga aʻe o mata o mata, mou atu ai le ivi o le pupula.
  2. O le auala o le transpalpebral siitia o fulufulu mata ma piilima luma o loʻo faia e ala i faʻailoga i totonu o le gaugau o le pito i luga o laumata, gaʻoa tisu ua aveese, vavaeina o maanuminumi foliga ma faia le paʻu ua faʻataʻalise. I lenei tulaga, maanuminumi luga o le muaulu ma maanuminumi luga o le isu ua faʻamama ese.
  3. O le pupula mata o mata e ala ile tipi i luga ole mata e faaaoga mo le tele o le maanuminumi i le muaulu. E faia i lalo o le anesthesia i le lotoifale mo le 20-30 minute.O le mea pito i lalo o le aveʻesea o le paʻu paʻu ma toso le peʻa o le paʻu e ala i le superciliary faʻasaina. O le mea le lelei a lenei metotia o se maitau vaaia.

O le faʻaea o le seʻe i luga o le muaulu ma mata o mata, e aofia ai i le folasaga o filo totoga i faafitauli. O se auala tutusa e faʻamamafaina ai le paʻu ma le saʻo faʻapipiʻi o filo e i ai se aoga lelei. Mo faʻataʻitaʻiina, o loʻo faʻaoga e faʻaaoga i le filo (3d mesothread) ma le le faʻaaogaina (auro, platinum, polyethylene) mea.

O loimata mata e ala ai filo o loʻo fai e faʻasaʻo ai foliga o fulufulu mata, siiina le fulufulu mata "overhanging" i le faʻalauiloaina o filo i le superciliary. O talo Aptos e faʻaaogaina mo le tosoina. E mitiia e i latou, na faia mai le polylactic acid ma mou atu i totonu o le 12 masina, poʻo le le-maʻalofia, mai le polypropylene. Le aafiaga o le faʻasaʻoina o filo mata o le umi mai le 3 i le 6 tausaga. Ma o le tau o filo-siitia le muaulu ma fulufulu mata e maualalo pe a faʻatusatusa i metotia taotoga. I le averesi, e 15-25 afe rubles e le aofia ai le tau o mea.

O le muaulu siitia ma filo ua faia i le tuʻufaʻatasia ma botox tui, pe a fai o le vailaʻau o le botulinum toxin immobilizes pito i luma o mata o faʻailoga ma faʻatagaina oe e faʻasaʻo ia filo i le saʻo tulaga. O tui Botox e faia 10-12 aso aʻo le i amataina le faʻamalosi tino. Mo filo muaʻi siitia, Aptos filo ua faʻaaogaina foi. O le umi ole faʻagaioiga e le sili atu ile afa itula, faia i lalo ole vaifofo pe faʻapitoa anesthesia.

O le aafiaga o metotia eseese e mafai ona fuafua mai le ata i luma ma pe a uma ona siiina le muaulu ma laulu mata:

Toe faaleleia le vaitaimi

I le averesi, o le toe faʻaleleia o le vaitau ina ua uma le tumutumu siitia o 2-3 vaiaso. E aveese suti i le 7-10 aso. Ua amata ona mou atu le Edema ma ua teʻa foʻi leʻo ma le manuʻa i le 2-2.5 vaiaso. E ono i ai se leiloa o maso tisu ma feoai ma se faaitiitia o le maaleale o le paʻu, lea e tupu 3 vaiaso ina ua maeʻa taotoga.

Ina ia mafai ona aloese mai le siama, ua faatonuina se ala o fualaau faasaina. E fautuaina e aloese mai faamalosi tino faʻamalositino ma mumusu faʻamau vevela, asiasiga i sauna ma le taele. Ma le faʻaea o loʻo siiina ai le muaulu ma laulu mata, faʻaopopo atu i fautuaga i luga, o le muamua 4-5 aso e tatau ona na o le taoto i tua, aloese mai le faʻaosialia aafiaga i luga o nofoaga o loʻo tuʻufaʻatasia le filo fatu, aua le sasaina, aua le faʻailoina i latou.

I totonu ole 10-15 aso oe manaʻomia le faʻaaogaina o ni suauʻu faʻapitoa. Mo le 2-3 masina, o isi faʻafouga auala e aʻafia ai le amio saʻo o le paʻu, ua faiaina lava. I le 5 masina, i le maliega ma le fomaʻi, e mafai ona e faia ni tui eseese.

Toe faaleleia Taualumaga

Toe faaleleia tulaga tusa o le lua vaiaso. Faʻaleleia le gaioiga e tupu i le faasologa nei:

O lenei vaitaimi e le itiiti ifo le taua nai lo le faʻagaioiga lava ia, gaioiga faʻamalositino atinaʻe malie malie. Ole soʻona faʻamafanafana faʻataʻele male faʻamalosiina gaioiga e faʻasaina mo le 2-3 vaiaso. O le lavelave o faiga na maeʻa taotoga e aofia ai le tatau ona savali i le ea fou e faʻaleleia ai le toto, faʻaaogaina vailaʻau antibacterial e puipuia ai faʻamaʻi, ma le faʻaaogaina o kulimi malulu e malolo ai fulafula.

Aveesega e faia i le vaiaso mulimuli ane, toe foʻi i le tino atoa tino - pe a uma le masina. E ui i le manaʻomia o le malosi pea o le toto e faʻataʻitaʻi i tagata na fai taotoga palasitika, e sili le aua le taʻalo i taʻaloga ae aua le siiina mea mamafa. Toe faaleleia o se tagata i le natura, mo soo se eseʻesega tatau ona feutagai ma se fomai.

Le maʻaleʻaleʻi o le paʻu toe foʻi le umi - i le masani o le 3 vaiaso, o le faʻagaioiga e mafai ona ave 9-12 masina (faʻalagolago i le tikeri o le faʻalavelave)

O le a le umi o le iʻuga?

O se aafiaga atoa mai le taotoga e maua pe a uma le ono masina, e oʻo mai i le taimi nei ua maeʻa le manuia ai suti i le laulu.O suiga mulimuli ane faʻatatau i le matua e le maalofia, peitaʻi o faʻafitauli muamua na faʻailoa e faʻamutaina e faʻavavau.

I le averesi, o le aʻafiaga o le palasitika mata mata e tumau mo le tele o tausaga: pe a ma le 6-7, e faʻamalosia ai e taua le puipuia o ou foliga mai le ultraviolet ray, matauina le soifua maloloina lelei ma fautuaga a le fomai tipitipi e sauniuni mo taotoga ma i le taimi o le toe faʻaleleia.