Lauiloa

Faiga laʻau o le taumafanafana: 20 manatu talafeagai mo aso uma

Scythe "Iʻa fagu".

O sitaili laʻau o le taumafanafana, pei o lopa, e talafeagai mo aso uma, ma mo taimi faʻapitoa.


A faaputuga.

O nei laei e le mafai ona suia mo le taumafanafana e talafeagai i le vaitau nei. Tuu le lauulu i le pito i tua o le ulu, ao mai i le solofanua pupuʻu, fili i le fili masani, le mafiafia. Ia taʻimua le fili i le pito i lalo o le fusi, ma faʻamau se fusi. Pipiʻi faʻamausali i fulufulu ma fofo, pei o se lauulu.

Fusi "Tui - Pepe".

Nonoa se maualuga maualuga i le pito i tua o le ulu, teisi ifo i lalo le pulu i lalo. Vaevae le iʻu i vaega e lua mai lalo (i lalo o le vaega eli. Faapipii le fusi i totonu o le pu na fausia, e peiseai e feliuaʻi i totonu. Le ofuvae nana i le taimi lava e tasi. O na laei o le taumafanafana lauulu e mafai ona faasaʻoina ma mea e le o vaaia.

Lulu o pu puaa.

Vaega i le muaulu. Ave se fasi filo taumatau i le ogatotonu ma amata lalagaina ie Farani fusi i le itu. Faʻaopopo sina fasi manoa, agai i le taliga. A fili le puʻeai ua tele atu nai lo le taliga, e mafai ona e faʻasaʻo e ala i le faʻailo o lona pito i le tele o lauulu. O le tutusa pigtail mafai ona lalagaina i le isi itu, pe mafai ona e tuua. O le taumafanafana o lauulu o lenei ituaiga e talafeagai mo fiafiaga masani.

"Flagella" o le laulu.

Fai se vaega sao. Ave se fasi filo i le muaulu ma amata milo i se flagellum, faasolosolo ona faʻaopopo ona manoa manifinifi i ai mai lalo. Fai lenei mea seʻia uma le lauulu i le taliga o loʻo faʻalava. Fai tutusa i le isi itu. Faʻamau uma flagella i le pito i tua o le ulu ma se lauulu lauulu. Hairstyles mo le taumafanafana o lenei ituaiga e lelei i le vevela.

O le tau mafanafana o lauulu o lenei fuafuaga i le timu e atoatoa. La latou vaega autu o le atoatoa lamolemole. Salu lelei lou lauulu ma uila atu i le varnish. Toe selu ma le faaeteete lau lauulu i luga o le fusi, nonoa i lalo o lou fulufulu, fili i se fili ma faʻamau lelei i le pito i lalo, malupuipuia ma lauulu. Ua sauni le fulufulu.

Mousse lauulu mea e fai ai. Vavaeese itu o autafa o itu i itu uma e lua. Faaputuputu le vaega o totoe o ou lauulu i ou lima (faatamala), tuu le loka i luga o le loka, fai se "Nest". Faʻasaʻo i lauulu. Hairstyles mo le taumafanafana o lenei ituaiga o malolo e sili.

Muai lalaga lau lauulu i curls. Nonoa se lipine, fusiua, paʻu paʻu ma isi mea i luga o le ulu ina ia tulaʻi le lauulu mai luga. Sulu malieina pito i lalo o lauulu i le fusi i le tasi itu ma le isi. O lauulu e totoe mai tua o loo afifi foi. Lauulu laulu Eleni o taimi uma ma soo se mea talafeagai.

Vavaeese le lauulu vavaeeseina. Ave se loka mai lou muaulu, vaevae ia i ni vaega se lua. Ia taʻimua faalua ia manoa i le va o le tasi ma le isi. Uu ia lua curls i le tasi lima, ma i lou lima isi ave se isi manifinifi o le lauulu o lo o maualuga atu nai lo nei lua. Tuu se filo fou i le va o le lua muamua. Mimilo i manoa muamua e lua e faʻalua taimi, faʻapipiʻi se tasi fou. Ave se isi manoa o loʻo i luga aʻe o le iʻuga fusi ma faʻapipiʻi foʻi i le va o manoa e lua. Toe fai i nisi taimi seʻia oʻo i le pito i tua o le ulu. Faʻamau le loka ma se lauulu ulu. O ia laei o le taumafanafana i lauulu o le a tosina mai ai manatu o isi.

Aulelei tuʻi.

Fa selu lou lauulu, faapipiiina luga o lauulu.
Ave se ie malu (pei o le fulufulu mamoe), afe i totonu o se faʻaseʻe. Tuu le faasee i pito o le lauulu ma vili le lauulu faatasi ai ma ia i le ua. Faʻamau lauulu i lauulu i le itu, nana le faasee.

E faapena foi laʻei lauulu mo le taumafanafana e taua tele mo le faigaluega i le ofisa, mo matafaga, faafiafiaga ma faafiafiaga. Vika?

Faiga laʻau o le taumafanafana: 20 filifiliga mo aso uma

O le “bezel” tofa mai se spikelet poʻo le Farani faʻanana o le a fesoasoani e fausiaina le tele o lauulu manifinifi.

Taʻai i se tasi itu o le mata, togi i le isi itu, taufaalili i itu uma ma fugalaʻau le vaaia. Matua ia tagata taʻitoʻatasi ina ia olaola ai lau lauulu.

O se tasi o aga o se tuʻufaʻatasiga o lamolemole ma le aofaʻi i le laulu e tasi O se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafetaia malie le pale ma vaeluaina le vaega o totoe o le lauulu i ni vaega se tolu.

Mai le lua pito i luga, tasi luga o le isi, fai ni tulimanu, ona mimilo lea ma bagels. Ma tuʻu i lalo le laulu i se 'afa-'ulu. O lenei fulufulu o le a foliga lelei atoatoa ma se ofu afiafi.

O se auala lelei e faʻapipiʻi ai lauulu ulaula pe pulumu ou lauulu ananafi. A le lava le pu i le pale, e mafai ona e faia le faaputuga malamalama.

Ia mimilo lauulu ma faʻaseʻe i itu uma e lua, faʻapipiʻi ma fulufulu lauulu, ma aoina latou i se pamu maualalo. Na o le fasioti ia te ia. E mafai ona e faʻaaluina ma varnish.

Lauulu mo le talavou ma le totoa, ia atoatoa le faʻapipiʻi i se taumafanafana ofu poʻo laei ma le tatala pito i tua. Lotoa se fatu i le tasi itu o foliga.

O fesoʻotaʻiga i le pito i luga o le ulu ua faʻataʻapeʻapeina ina ia latou foliga sili atu le lapoʻa nai lo le uumi. I le pito i tua o le ulu, fai se siʻu, e aofia ai se fatu i totonu. E mafai ona fula se fulu, aufana, lauulu i le rhinestones - e faʻalagolago uma lava i lau ata.

Lelei mo latou e fiafia e fufuluina o latou lauulu i le po. Aua o le taeao "fatufatuga gaoa" e faigofie ona pupuni e lenei sitaili.

Ufiufi faʻailo i le afiafi (e le tatau ona fufusi ina ia aua neʻi afaina le ulu). Ma pe ae ala mai, selu ma fai se malamalama maualalo maualalo. E mafai ona e tuua ni ulaʻai i itu o lou ulu e pei o le ata.

Fai se vaeluaga lautele. Taumafai e vavaeʻese le lauulu ina ia mafiafia le pito i luga nai lo lalo. Lulu o se tamaʻi ato i fafo. Nana le pito o le lauulu i lalo ifo o le lapoʻa tele o lauulu, e mafai ona e faʻamaloloina faʻamoe, pe e mafai ona e fili i lou fili poʻo le faia o lou siʻi.

Faatasi ai ma lenei sitaili, o mea uma e faigofie. Toe togi uma lauulu, e aofia ai patupatu, i le itu e tasi ma faʻalelei i mea faʻalelei. o le mea taua o le aua le soona fai.

O le pito i lalo ole tolu o lauulu e pa'ū manuʻa. Faʻamama le pale o le ulu i le gel. O lea e te mauaina se laei foliga sulu i le agaga o le vaitaimi o le 20s, lea e talafeagai mo laei i aso uma, ma mo le lolomiga.

instagram.com/lucyhale

Fulufulu lauulu mai luga o foliga. Faʻataʻoto lua pito i lalo itu o loʻo iai le 'mataui'. O se laʻei manaia ma le le masani ai ua sauni. Vaʻai totoʻa ile faʻasaʻoina o manoa i foliga - e le tatau ona lafoaʻiina i latou.

instagram.com/lucyhale

Faʻalautele lou lauulu i se uʻamea ma faʻapipiʻi se pupula moli. Aua le faia faʻataʻitaʻiga nei masani, a le o lea e te ono lamatia ai le faʻaleagaina o le fulufulu laʻau faʻaalu soo se vevela.

Ia milo aʻe le aufaʻi maualuga, aua le nanaina pito i lalo ole ofuvae. Tuu latou e malolo i luga o lou ulu. O lea e te maua ai sina faʻatamalii foliga, faʻalelei i lenei vaitau.

Faaulu lau lauulu i curlers. Ma e aunoa ma selu, tuʻu ia curls i le pito i luga o le ulu. O se teuteuina afiafi matagofie i le sitaili o se ata tifaga fetu o 50s ua sauni!

Sii le lauulu i tua o le ulu, ma solo ese luga. E mafai ona e faʻaʻataʻuina uʻamea teisi, ma o le ae mauaina le aʻafiaga o le faʻailoaina o le "teine ​​surfer".

Afifi lauulu mai foliga ma fai se faaputuga. Mo le umi faʻamautuina, selu ia manifinifi manifinifi i luga o le papaʻu selu, ae tuu le nonoa e le tagofia, ma "ufiufi".

Curl manifinifi mama i se uʻamea, suia le faʻatonu i totonu ma fafo. Tatala le solo i ou lima, e aunoa ma le selu, ma taʻoto i se itu.

Faʻamau lou lauulu i se fulufulu laei, siitia i luga o aa ma mimilo solo i pito. Ole ae mauaina se taimi puʻupuʻu, ae sili ona lelei le teuteuina mo aso uma. A faʻamautu ma se maualuga-tetee varnish, o le a tumau ia te oe le umi.

A faʻamamaina, faʻatonu le tafe mai o le ea mai le pito i lalo i luga. Foliga agalelei ma varnish. Fantasy hairstyle-pixie mo pulu pupuu ua saunia!

Faaaoga se basal mousse i le aofaʻi i lauulu mago. Ma faʻamago latou i se fulufulu laʻau, siʻitia ma i le taimi lava e tasi e selu ou tamatamaʻilima i le itu o foliga.

Tuiina le lauulu i foliga ma itu, i le maeʻa ona selu loloto. Mo lenei mafuaʻaga, lauulu lapoʻa lauulu poʻo ni seti o laʻasaga e le o vaʻaia lauulu e talafeagai.

Valivali loka i soʻo se poloaiga ma soʻo se sili-susulu "le tumau" spray. E mafai ona e filifilia se paolo e tusa ma lau lanu ituaiga ma mea e fiafia iai le tagata.

Filifiliga faʻataʻitaʻiga i le 2017

I le taimi lava e tasi, o le tau mafanafana o se taimi vevela, ma lauulu laulelei masani ona avea ma galuega faigata tele. E le gata i lea, o le ulu e tumau e le ufiufi ma e masani lava i matagi. E le uma lau laulu e tumau e le suia pe a timu i fafo pe o le la e mu le le alofa.

Le filifilia o le ata o le taumafanafana hairstyles fuafua muamua muamua uma le umi o le lauulu, ma na o le pau lava le lagona ma ofu. Uma - faʻatagaina oe e faʻaali atili ni mafaufauga, ae i le taimi e tasi e manaʻomia ai le tele o taumafaiga.

Mo le umi lauulu, i le taumafanafana e mafai ona e filifilia se fesuisuiai o le mimiti mai le iʻu poʻo togi. Ae pupuʻu mea e sili atu ona lelei le tuʻu faʻatasi ma le fesoasoani o se fulufulu laʻei. Feololo e mafai ona tuʻuina i le faʻaaogaina o se fulufulu fulufulu ma kulimi. Ae sili atu le teena varnish ma le gel i le taumafanafana: i le vevela o le a latou fatuina lagona le lelei o le fale vevela i luga o le lauulu, ma i le maualuga o le susu, o le laulu atoa atoa i lalo o latou ua suia.

Lauulu sulu mo lauulu umi

O sitaili sili ona faigofie, ae e mafai ona fai i luga o le faʻavae o le siʻusiʻu poʻo ni mea faʻapipiʻi. Tagata e umi le laulu e iloa e matua faigofie lava ona tuu lou ulu i le faʻatulagaina ma le fesoasoani a nei lava lauiloa metotia i taimi uma. Ae afai e te faʻaogaina mafaufauga, ona mai ia i latou e mafai lava e faia le tele matagofie lauulu lauulu.

O le siʻusiʻu faʻatagaina oe e faʻatinoina ituaiga eseese mai ai:

  • Faaputuputu lauulu, mimilo ma se sikoa sikoa, taoto i tua o le ulu ma se mama ma malupuipuia i lauulu.
  • Le lava filifiliga, ae tuu le lauulu pito i luma saoloto. A maeʻa le tafaoga ma faʻataʻoto, selu le lauulu i luma lemu i luga o le mama ma malupuipuia i le siusiu.
  • E mafai ona e faia le mea lava lea e tasi i le tourniquet e le ole tua o le ulu, ae i le tumutumu o le ulu. Ma e maua se solofanua aafiaga.
  • Tuʻu le vae i luga o le pale o le siʻusiʻu, ae ia faʻamama matagi e ala i le faʻamaloloina pe laʻititi le teuteuina.
  • Aoina le siʻusiʻu i le pito i tua o le ulu, ma vavae le lauulu itu faataamilo i ni vavae ese.
  • Ia milo le seʻi i se atigi i le pito i tua o le ulu ma siosiomia i ni fasi mama uʻamea.
  • Nonoa le siʻusiʻu i le nonoa i le pale, ma selu le umi o le laulu, fai pito i luga o curls faʻaoga ai le uʻamea. I le auala, le nonoa mafai foi ona faia o foliga eseese, faʻatusa, i foliga o se 'aufana, ma isi.

Scythe poʻo Scythe

Tele filifiliga mo le taumafanafana hairstyles mo le laulu uumi o le a faia le faʻavae - lalaga poʻo lalaga faʻapipiʻi. Tagata uma e fiafia i na o lenei ala o le folaina ua leva ona masani i le tele o lalagaina filifiliga. Ae e oʻo mai foʻi i nei sikaili fili e mafai ona e faia ni lauulu:

  • O le asimetric laʻau faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i le itu, pe a saʻoloto le lauulu i le isi lima e mafai ona selu ma milo sina faʻaaogaina o le busa.
  • O se fili e faʻafesoʻotaʻi le laulu uumi, nonoa i latou ina ia aua neʻi paʻu i luga o foliga.
  • O le 'ulu ose ulu i le ogatotonu o le pale, ae o loʻo pa'ū lauulu. E fili mai le totonugalemu o le laulu ma se itu o le itu, e latalata i le fofoga i le itu faaletino.
  • O le isi itu filifiliga: o le fili faʻalauaʻitele i tua i tua atu o fulufulu mama, aʻo le pito i luma o fulufulu o se ituaiga pa ma e le lalagaina i totonu o le fili.
  • Le masani ai faʻatulagaina o laʻau faʻapipiʻi i saoloto fua. O lona uiga, o lalagaina amata amata mai tauau, o toega o le laulu e selu sina laititi mo le matagofie mai luga.
  • O nisi braids aoina uma lauulu i luga o le ulu ma ofi i totonu o se mama i le pito i tua o le ulu.
  • Mai i nisi pulou, o loʻo faia se ata i tua o le ulu i luga o le tuulafoaia ma le agavale, ma ufiufi o laei.

E pei ona mafai ona e vaaia, o le lautele mo le foafoaina mafaufauga e sili. Soʻo se laʻeiʻulu e mafai ona teuteuina i le seleni, aufana, fugalaʻau. Ae o le mea moni, o ia ituaiga lauulu e tatau ona faia i aso uma. Ole tau lea ole lauulu umi.

Lauulu sulu mo lauulu puupuu

I le fausiaina o le taumafanafana hairstyles mo pupuu lauulu, o se lauulu lauulu lauulu o le a fesoasoani e tusa ai ma tausaga ma uiga. E sili le faia o se fulufulu laʻititi fulufulua, lauulu faʻataʻapeapeina e peiseai e ala i le matagi e faʻamautu i le fulu pe faʻataʻoto ma se fulufulu. O ituaiga laei e le fefe i le matagi, ma i le aso vevela, o le a le afaina ai le ulu mai le vevela.

Aua le alu i fafo o faiga masani mo le tele o tausaga i le taimi nei, o se sikuea, e mafai ona e teuteuina ma le le faʻatamaina faʻataʻatitia ma faʻamalama lamalama. Ole isi filifiliga: selu sina laulu laititi ile pito i luga ma fai ia sili atu le lapopoa ma lauulu ole laulu.

Fautuaga

Fai ia oe lava taumafanafana lauulu mo aso uma e faigofie. Pau le mea e manaʻomia e faʻaali ai mafaufauga ma fai sina maelega. Ma o foliga vaaia o le a muai ma talafeagai i le tau, taumafanafana lagona. Tusa lava poʻo le a le umi o le lauulu, e mafai ona faigofie ona pikiina ma fai oe lava le tele o le sili ona eseese lauulu.

E tatau ona e manatuaina o le a le tatau ona faia ni lauulu soona faʻamamafa i luga o lou ulu ma, afai e mafai, aua le faʻaogaina auala mo malosi malosi. E sili le mea e fai naʻo le selu, fulufulu ma se lauulu fulufulu, i mea ogaoga - moli uila.

Faigofie fulufulu o mea

O teine ​​e iai le uumi ma le fai sina umi e mafai ona aoina le laulu i le solofanua. Lenei le manaia o lauulu mo aso uma.

Na maua i luga o le vpfashion.com

Ina ia faia se laʻei manaia, e tatau ona e selu ma le totoʻa lau lauulu. Vavaeese lauulu eseese ile palealii, nonoa i le ponytail. Ona ao mai ai lea o toega i le tutusa fusi, nonoa ma se vaega faʻamalieina. A manaʻomia, o le fusi fusi mafai ona afaina i luga o le uʻamea faʻataʻitaʻi pe faʻasaʻo ma se uʻamea.

Na maua ile therighthairstyles.com

Faigofie lauulu i se laulu foliga foliga sili ona matagofie pe a fai e te faia ni fusi i le taimi e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu le tasi iʻu luga o le pale, lona lua i le pito i tua o le ulu, ma le lona tolu i lalo ifo. O sea laulu foliga o le a foliga vaʻaia foʻi le masani ai ma sili ona matagofie le laʻititi. E mafai foi ona faʻaopopoina filifiliga i le faʻatamala poʻo le lalagaina.

Na maua ile luxyhair.com

O le utupoto i tua o le ulu

O le moega i tua o le ulu na maitauina i le vaitau ua teʻa, ma o loʻo avea pea ma lauiloa ma laei o laei mo lauulu o soʻo se umi.

Na maua i le websta.me

Ina ia faia sea laʻei lauulu, e tatau ona e selu ma le totoʻa lau lauulu. Aoina uma laulu i luga o le pale ina ia mafai ai e isi lau curls ona ufiufi ou taliga. Matou faia se fusifusi maʻimau mai le lauulu ma teuteu ma le faaeteete i lauulu. O pulou e mafai ona ufiufi i se manoa o lauulu poʻo se sikafu.

Maua i luga o le self.com

E mafai ona e faʻataʻuluina lou lauulu i totonu o le tuʻi faʻatasi ma se fulufulu paʻu. O se taunuuga, e te mauaina se laei matagofie ma faigofie.

Maua i luga o camillapihl.no

Lauilo ulu

E masani lava ona avea braids i mea taugata ma fiafia tele i le tele o teine. I le faia o se sitaili laulu foliga ma lalagaina, o le a matou taumafai e faʻaali o matou mafaufauga. E mafai ona e faia se spikelet mai le pito i luga o le ulu, lua spikelets poʻo se lalelei matagofie i luga ole ulu.

Na maua ile shevoke.com

Le isi lomiga o lauulu i le lalagaina o lauulu o le a foliga matagofie. Fulufulu lauulu lelei, vaevae ia tolu tutusa tutusa, lalagaina tolu fili. O nei mai nei fusi e toatolu lalagaina tasi fili. E mafai ona e fatuina lauulu mai eseʻese eseʻesega.

Maua i luga o lebeautydepartment.com

O le taumafanafana e teuteuina le laulu mo lauulu umi ma fili e foliga sili ona manaia ma lelei. O le teine ​​na te filifilia lauulu lalagaina mo lauulu i aso uma o le a i luga pea o luga.

Fusiuauaʻu

Afai o le teineititi e i ai le laʻau umi lona umi, e mafai ona ia filifilia se faʻaʻupuʻuga o le fulufulu i le ituaiga o se fusiua.

Matou te selu o matou lauulu, fai se fulu i tua o le ulu. Ia na o le lulu o le suʻi i le pu i luga aʻe o le iʻu. O sea vaitau o le laulu mo lauulu laulu e talafeagai mo soʻo se taimi: e galue ai, i le atunuʻu, i le faleoloa, i se tafaoga faamasani, ma matua lava soʻo se sitaili. Lenei faigofie sitaili metotia faatagaina oe e faia manaia lauulu.

Maua i luga o ofu.jp

Pulu o lauulu

O le pulu o lauulu o se sili sili ona lelei ile laulu ile tele vevela. Ina ia faia se patu, e manaʻomia lou selu lelei lou lauulu, aoina i luga o le pale poʻo tua o lou ulu ma nonoa malosi lou fusi. Ona aoina lea o lauulu i se tourniquet, milo i le snail ma faapipii i lauulu.

Founв luga hercanvas.com

Aua nei galo e mafai ona teuteu soʻo se laulu e laulu ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fulufulu laʻititi matagofie i foliga o le pepe, o se rimoni ma fugalaʻau, o se mea manaia o loʻo i ai ma maʻa.

Lauulu puupuu hairstyles

Tagata e ona laititi lauulu o le a le tuua foi e aunoa ma le gauai. Ole fulufulu laʻei lelei mo aso uma e mafai ona faia i totonu o ni nai minute. Matou te aveina se pusa poʻo se lau fulufulu lauulu, faʻamama i o matou alofilima, faʻaloia o matou ulu, ma amata, peiseai e selu o matou tamatamailima i lauulu mai le ulu e oʻo i le pito.

Maua i luga o pophaircuts.com

O le ae mauaina se sili matagofie, sili ona lelei ma matagofie foliga o le taumafanafana lauulu. E mafai ona e teuteuina lauulu pupuʻu ma se laei manaia ma le manaia.

Na maua i luga o popsugar.com

A oe vaʻai, e tele lava filifiliga mo le taumafanafana hairstyles mo aso uma.Aua le fefe e faataʻitaʻi, fai ni nai lalagaina, ni nai fusi, faʻataʻapeʻapeʻa le aoga, se fulufulu matagofie o lauulu, ma o le a e masani ai i le sili ona lelei i se aso vevela vevela.
Aoao mea uma fou, faʻalelei ma aoga i laʻu blog. Tusi au fesili ma fautuaga i manatu. Lesitala i laʻu VKontakte poʻo le Twitter group. Faʻalauiloa e: TyttaYa