Tausiga

Pigtails e masani ona i ai i foliga masani: luga o le 30 lauulu laulu e fatuina ai se foliga fiafia

I lalo o se tulaga lautele faʻamatalaina o "lauulu i luga o fusiua" o se sili tele filifiliga lauulu lauulu filifiliga. O loʻo iai fofo mo lauulu o eseʻesega ma le aofaʻi, e mafai foi ona e filifilia le fili sili ona talafeagai mo le ofisa, masani lavalava pe faʻapitoa taimi.

Ae e te lei faia i le hairstyle ma se lalaga, e aoga le vaʻai i le tele o ituaiga, ona filifili ai lea o le sili ona talafeagai, faʻavae i luga oe lava fiafia.

O nisi o filifiliga lalaga lalagaina e fai lava sina faigata ma o le a le faigofie ona e feagai ai ma latou lava, ae o le a iai sau ata maeʻa lea e mafai ona faʻaalia i le matai ina ia toe fai ai le mea e fiafia iai i le laulu o loʻo ia te ia i se fili. Ma o nisi o sitaili i lalo e faigofie ona fai e aunoa ma le fesoasoani mai fafo.

Tele kolisi o laʻei faʻatasi ma fili.

Ata o ona fili lalelei

Faitau atili i la tatou mekasini:

  1. Lauulu laʻei lauulu ma fugalaʻau!Le aso sili ona fiafia ma manatua i le olaga o teine ​​uma o le faʻaipoipoga. Na pau o lena aso.
  2. Faiga 2016 laei luga o laei ata masaniSoʻo se fafine laki e faʻaipoipo i se taimi lata mai e tatau ona sauniuni muamua ma filifili ni.
  3. Faʻafefea ona filifili se selu, o le a le pulumu sili ona lelei mo le teuteuina o lauluO se tagata tomai masani o loʻo faʻataʻitaʻitele na tuʻuina mai ia i matou ni fautuaga lelei i le filifilia o se selu lauulu e le afaina ai.
  4. Lauulu teuteu mo laulu lauuluFai mai le poto tuai a le Igilisi: "O le fafine moni e iloa i ona laulu ma seevae." Soifua maloloina ma teuteuina lelei.
  5. Lauulu laei 2017Toeitiiti lava teineiti mulimuli i aga masani ma mananao e avea, pei ona latou fai mai i le masani nei.
  • Faʻafefea ona valivali lauulu?

E toetoe lava o tamaʻitaʻi mai lea taimi ma lea taimi taumafai e suia lona ata, ma lauulu laʻititi e taua tele lona sao i lenei. Lenei ...

Ata o fulufulu e foliga laititi ma ola atili

O fea le lanu e filifilia? O le paolo o lauulu e mafai ona toe faʻafouina, natia le le atoatoa ma faʻafouina o tatou paʻu. E i ai le lautele o le paleti o le a fetaui i toetoe o tagata uma. ...

Lau selu: e i ai se eseesega i le va taugata ma taugofie

E eseʻese a latou foliga, umi ma le mafiafia. O se pulumu lauulu o se mea faigofie e i totonu o fale uma. Ae o loo i ai ...

Pigtails i taimi uma i se faiga masani.

O Scythe na avea ma masani ile tele o tausaga talu ai. I le aluga o tausaga, o le talafeagai o lalagaina o fulufulu laʻua na o le faʻaleleia ma mauaina le malosi. E faigata ona mafaufau i se sili atu fealofani mata nai lo se teine ​​i totonu o le ofu ma le scythe.

Ma afai muamua na oi latou e umi o le umi lauulu mafai ona laʻuina se laulu, e oʻo lava i le laʻititi ma sili ona masani-foliga o le "solofanua" mafai ona suia i se puaʻa matagofie ma manaia.

I le fesoasoani a se fili, e mafai ona e faamamafaina le aofaʻi o lou mafiafia lauulu pe nana le le atoatoa o lauulu manifinifi. I se faʻaopopoga, afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona fufulu lou lauulu, toafaga o le a faʻasaoina oe i le nana o lenei faʻaletonu.

Ma pigtails e talafeagai mo savali i le taulaga paka, ma mo se faauo pati, ma mo se pisinisi pisinisi asiasi atu i paaga. E te fia aulelei, tamaʻitaʻi ma feusuaʻiga? Lauulu ma pulou o le mea e te manaʻomia!

Top 30 lauulu mo le fatuina o se foliga foliga fiafia

E tele naua filifiliga mo lalaga lalaga. E mafai ona avea ma fusi i le puimanava i le sitaili o Tuafafine Alyonushka mai tala masani a tagata, se sitaili "spikelet" po o se mea moni aʻoaʻoga sili o gaioiga faigata. Pau a le mea e te manaʻomia o le naunau ia foliga unististible ma fantasy!

O le faatonu faatonu o JoInfoMedia o loʻo fautuaina le filifilia o le laulu e sili ona talafeagai ma se pu i la matou ata ata. Matou te ofoina atu ia te oe le tele o 30 aitia mo le fatuina o se ata fiafia. Manaia lau vaaiga!

O loʻo iai foʻi a matou faʻamatalaga mo e fiafia i laulu vali. Saili pe o le a le ituaiga o pisia o le a faia ai oe le luasefulu tausaga laiti ma o le a sili talafeagai i le taumafanafana o le 2018.

2018-2019 lalagaina lauulu: fili i lona siʻusiʻu

O laʻei lauulu ma le puʻeu ile faʻatasiga ma le fusi e faigofie tele ma e le faigata le faʻatinoina, ae i le taimi lava e tasi e aulelei tele ma matagofie.

O le fili i le faʻaʻiliga foliga sili atu mo aso uma ma i se faʻamasaniga atamai sitaili, matagofie le tatalaina o le ua laina ma faia se faamamafa faapitoa i ai.

O le 'ie faʻaputuga ma le siʻusiʻu e mafai ona faigofie ona fausiaina e aunoa ma tomai faʻapitoa ma i se taimi puʻupuʻu. Ona o lenei mea, faʻapea foi ma le aoga o se lalaga faʻatasi ma le siʻusiʻu, toʻatele teine ​​ma fafine na alofagia i lenei ituaiga o lauulu.

Fiafu i laʻei fulufulu mo le tausaga 2019-2019: lalaga faʻatasi ma ni faʻamama

E mafai ona fesuisuiai le laupepa masani, faʻapipiʻi ma le lalaga faʻapipiʻi, o le a faʻaopopoina atili matagofie ma sili atu le atamai i lauulu. Lalaga fili i le tuʻufaʻatasia ma se fusi ua faaata mai e eseʻese filifiliga: fili i tua, fili i faʻamaufaʻatasiga, fili i le itu, ma isi.

O le manaia o laulu ile launiu ma se talo e masani ona alualu i luma ma matagofie laei ole laulu e fai ile laulu uumi male ogatotonu e fetaui ma le tele o teineiti.

Matagofie lalaga lalagaina 2019-2020: fili i luga ole afa-ola lauulu

O se sili manaia mo le fulufulu lalagaina lalaga 'ie i lona lauulu o le a avea ma afu. O le sili ona lalelei o le laulu o se afu e foliga i galugalu lauulu ma i le tuʻufaʻatasia ma curls.

O le laʻau lauulu ma le lalagaina o luga o fulufulu malulu o le a fesoasoani foi e faʻamamafa ai le laulu o laei, faʻailoʻuina o tagata taʻitoʻatasi ma faʻatupuina se aafiaga matagofie o se afu i luga o lauulu.

Uluaʻi laʻau lauulu e ala i fili ma fili I le 2018-2019

E faʻaavanoaina le tele o filifiliga o lauulu ma pulou, faʻataga oe e filifili filifiliga sili ona matagofie ma lalagaina metotia mo lau ituaiga lauulu.

O le lauiloa o le tofa Eleni, lea e masani ona amata mai le pito o le lauulu, ma foliga matagofie ma matagofie.

O lea ituaiga lauulu e iai pulou e taatele i le tele o tagata lauiloa oe faʻailoaina le lalaga faʻa Eleni mai lea taimi i lea taimi i mea eseese na faia ma tafaoga.

O le Farani braid foliga matagofie ma lona lomiga faaonapo nei o le faasee Farani toafilemu, faapea foi ma lalagaina "fish tail", o se tafaoga ma le tele o isi.

Ole tuʻufaʻatasiga ole laʻei sili ona eseʻese ma le lalagaina o 'auvae ile 2018-2019, e mafai ona e faia ni ata ofoofogia mo soʻo se taimi.

"Maliu o le sulu"

I le avea ai ma masani i nai tausaga ua tuanaʻi, o le "thrush wreath" o loʻo tumau pea i le pito i luga e oo mai i nei aso. Talu ai nei, o se lavea tele faʻatuina o faʻaaliga foliga na mafai ona teuteuina ulu o e le gata o ni ata faʻataʻavaleina, ae o loʻo tele foʻi le ata o Hollywood. Faigofie ma i le taimi lava e tasi o le lalagaina o lalagaina o se ituaiga o lonalua faʻamau faʻailo Eleni, faʻapipiiina le ulu e pei o se fugalaʻau fulufulu poʻo se pale. Ua ausiaina se laei lauulu ma faʻafiafiaina ona o sina laititi faʻaletonu ua i ai i totonu. E mafai ona avea soʻo se fili ua avea ma faavae o le "thrush wreath" - masani "Lusia", Farani tuusaʻo pe fesuiaʻi, Eleni ma isi. O lenei faapipiiina e faia i faʻauuga se lua - classic poʻo grunge. Ae mo le mea mulimuli, ua iloga i se tamai aafiaga o le le atoatoa. Taumafai le faigofie sitaili o le "thrush wreath" lauulu. Talitonu o le faʻaiuga maua mai o le a le faʻatagaina oe i se mea itiiti. Mulimuli i laʻasaga nei:

1. Amata lau lauulu i le fufuluina o lou lauulu. I se faʻaopopoga i le masani ai o le kulimi, faʻaaoga le balm poʻo le conditioner. Faʻafetai i nei mea faigaluega, o le curls o le a avea lamolemole ma lamolemole, lea o le a faʻafaigofie tele le lalagaina faiga.

2. Faʻamago lau laulu i se fulufulu ma faʻaaoga se moli gaʻo i luga o le moli - pei o le pulu poʻo le mousse.

3. Selu ma le faʻaeteete le laulu, ona faʻaaoga lea o se selu manifinifi e vaevae ai a latou maso i ni vaega tutusa se lua ma se vaega sao. Faʻasaʻo se tasi o na mea e faʻaaoga i le ulu poʻo se ofu mafolafola, ma mai le lona lua, fai se lalaga faʻamau ma malupuipuia ma ni pulou i le itu mai le pito i tua o le ulu i le malumalu.

4. Fai tutusa ile lauulu e totoe. Tuu le pigtail lona lua i lalo o le muamua, ma teuteu le nofoaga o la latou fesoʻotaʻiga ma se lalelei fesoasoani.

5. Faalelei lauulu laulelei i le varnish.

Le metotia o le faʻatinoina o le "thrush wreath" i le grunge sitaili e tali tutusa ma le ata masani. Pau lava le mea e paʻi mai ai, o nai manoa ua tuʻituʻi mai i le upega, ona o foliga mai o le fili ua atili ai ona gagau, ma o le laulu e pei lava o se mea manaia.

Lelei, na o le pito i luma poʻo occipital vaega e mafai ona faʻaaogaina i le lalagaina. I lenei tulaga, e tatau ona faʻataʻitaʻi mai le tasi malumalu i le isi, ae o isi vaega o le laulu o loʻo fili faʻamalosi i se spikelet, faʻaputuputu i se fusi pe faʻataʻoto i totonu o le talo.

Boho hairstyles ma fili

O le saolotoga ma le faigofie e masani ai foliga mo lauulu uma i le sitaili o le “boho” (“bohemian”). O le tuʻufaʻatasiga o fugalaʻau (hippies, retro, folk, safari) ma le leai atoa o faʻatapulaʻaina e mafai ai ona faʻaalia o latou lava i le tele e mafai ai, lea e sili ona taua mo teine ​​fatufatu e avanoa i faʻataʻitaʻiga. Toeititi lava fili o se vaega taua o le tele o faaputuga-boho. O le faiga o le lalagaina latou e mafai ona faigofie pe lavelave. O le mea autu o loʻo i ai i lutua itu uiga faʻapalepale ma teuteu teisi laeʻimia galuʻe pe mimilo lauulu. Faigofie, lamolemole sitaili, fausaga sili ona lelei ma fufusi ua leai se mea e faia i lenei moni faʻatemokarasi sitaili. I le taimi lava e tasi, o ituaiga uma o mea susulu sulu e matua talia lelei - pulupulu, bandana, laʻei, lipine, pulou ulu, fusi lanu, fugalaʻau faʻale-tino ma mea faʻapipiʻi, teuteu tuai. O le fulufulu i lalo e mafai ona e faigofie lava oe lava. Tatou amata loa:

1. Faʻamago lau lauulu mama e faʻamamago muamua i se solo ma faʻaaoga i se laulu fulufulu, aʻo lilifa lou ulu i lalo.

2. Taulima curls i le fulu poʻo le mousse, ona faʻamalosi lemu ai mai aʻa e oʻo i pito. Faʻaauau le solo faʻamago, ae aunoa ma le faʻaogaina o se selu.

3. A toeitiiti mago lau lauulu, fai se laina sao, sulu poʻo le itu loloto.

4. Faʻafoʻi atoa le aano o lauulu i le tasi itu ma amata lalagaina tootoo mai le pito i lalo i soʻo se metotia e te manaʻo ai. Aua le taumafai e faʻamalosia ou laʻau - manatua le faigofie maua mo le "boho" sitaili.

5. Faʻamau le puʻeu ua maeʻa i se fulufulu paʻu ma afifi faʻatasi ma se manifinifi manifinifi o lauulu pe afai o iai se manaʻo e nana.

Filifiliga mo lauulu i le sitaili o le "boho" faʻavae i luga o braids e le uma. Ia faʻamaonia lea, na ona vaʻai ile ata aoina.