Valivali

Brondirovaniye i luga o laulu lalelei (45 ata) - o le la i ou loka

Nofoaga Autu mo Advanced Tekonolosi o Lauulu Valivali ma Perm

Toefuataʻiina o le fausaga o lauulu na faʻaleagaina i le aso e tasi!
Faamautu saogalemu moli ma perm!

  • Auaunaga
  • Lauulu bronzing
  • Lulu enaena lauulu

2018 BROND Valiina Tulaga

Ituaiga ma ata o bronding luga lauulu enaena

Faʻailoaina o le 2018 SEASON TREND - Hollywood hair coloring BROND (brown & blond), poʻo le teuteuina o lauulu.

Polofesa lauulu lauulu o se tuʻufaʻatasia, e masani ona tele-tulaga, lauulu valiina faʻaaoga tekinolosi faʻapitoa o le iloga ma multitonal lanu o lauulu, faatasi ai ma le fesoasoani o le a sili aʻafiaga faʻaleaganuʻu o vaivai lalagaina o tele lanu po o ata.

Valivali i le BROND faiga e sili na iloga i lanu lanu i totonu o le faalenatura sukalati enaena, kofe ma nati, auro meli, moli enaena ma lanu samasama ma malamalama malamalama o le blond. E ui lava, mo lauulu enaena, isi filifiliga apamemea e mafai foi, lea o le a tatou talanoaina mulimuli ane.

Tumau BROND-faiga tumau pea i le pito i luga o lauiloa i le 2018 vaitau.

O le sili lauiloa lauiloa o bronding i le lalolagi atoa e faʻamalamalamaina e le gata i le matagofie "taugata" matagofie, o le natura ma le matagofie o lenei ituaiga o vali, ae faapea foi ma le anoanoai o numera eseese o filifiliga ma ituaiga o le "brondes" faiga.

I tausaga uma, o le au fai tulafono o le lalolagi fulufulu laei e tele ma sili atu nuʻu i lenei manaia tele ituaiga o vali.

O tagata e faʻaogaina o Bylca Lux o fale lalelei e ofoina atu ia te oe ni ituaiga sili o le ofutau o le vaitau 2018 mo lauulu puʻupuʻu, feololo ma le uumi, e aofia ai:

  • faʻapitoa lanu eseese o lanu i brond faiga ma faʻataʻitaʻiga faʻavasegaina o ata,
  • ofu talaloa faʻalelei ile aʻafiaga o le OMBRE - lamolemole "faʻalauteleina" o lanu i le faʻatonuga mai i pito o le laulu e oʻo i aʻa,
  • apamemea ma se pogisa basal sone faʻaaogaina le tekinolosi "Kalefonia faʻamamafa",
  • pupula faʻaataula i faiga brond,
  • bronding i lanu pupula ma le aafiaga o lauulu ulu ma sulugatiti,
  • matagofie le teuteuina pastel i le brond style ma le sili ona masani aafiaga,
  • valivaliina o lauulu i luga o foliga po o le vavaeina o se lauulu i le sitaili brond - ombre,
  • bronding ma le aafiaga o le "opeopea" ata tafe lemu i le tasi ma le isi,
  • vaeluaina ma le lugalaina o lauulu,
  • ma sili atu.

I le teuteuga "BROND" e mafai ona e alu mai toetoe lava o soʻo se lauulu lanu, e aofia ai mai soʻo se lanu o lanu enaena. E mafai ona faia le laʻau faʻamau i luga o le laulu uumi male pupuʻu ma le laititi.

Pulu apamemea mo moli enaena lauulu i lanu masani

Brondirovaniye o lauulu enaena eseʻese mai le bronding luga lauulu uliuli ma le faʻaaogaina paʻu o paʻu ma faʻatagaina oe e faia se sili ona masani ma masani le lanu suiga.

E masani ona faʻaogaina le apamemea faʻaulu mo lauulu enaena, i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻaonapo nei o lavelave faʻapitoa eseese lanu ma vali laʻau, e faʻaosofia ai le aoga ole faʻateleina o laupepa faʻalenatura i se malamalamaʻaga faʻaalia.

Zonal bronding e talafeagai pea, lea e na o le pito i luga o le lauulu o lo o valivali i le brond style, ma o vaega pito i lalo o le lauulu e le lanu, pe valiina pe vali i se lanu latalata i le lanu masani. O mea faapena e masani lava ona faʻaalu i le loloto o le lanu i aʻa e faʻafetaui le pito i lalo o le lauulu.

O le masani uʻamea bronzing mo enaena lauulu e mafai ona faʻatinoina i malulu ma mafanafana lanu, faʻalagolago i le muamua paolo o lauulu, fulufulu mata ma lanu o le paʻu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o apamemea masani i lanu samasama-enaena, lanu enaena, kofe ma mumu-enaena lanu ma se "veli" auro poʻo le saito enaena foliga "mauoa" i lauulu enaena.

E mafai ona faʻaalia i lanu malulu ia filifiliga matagofie ma sili ona matagofie mo pulu masani i le laulu enaena.

Afai e te fiafia i leo malulu, matou te fautua e faʻatautaia le matagofie o le tuʻufaʻatasiga o kofe malulu-enaena, enaena enaena, beige-ash ma nut shades ma taofiofia aofia ai o ie ma lanumoana nut enaena.

Mafuaaga mo lauiloa

Faʻafetai i auala faʻapipiʻi faʻapitoa, e foliga susunuina tino, ae i le taimi lava e tasi e taofi la latou lanu masani. O le a le foliga vaʻai lau curls: faʻaleaga, magaugofie ma leai se ola.

O le mea ua tupu, o le a e maua se paʻepaʻe atoa faʻalenatura, ma le aʻafia o uʻamea susunuina, pei o oe na toe taliu mai se tafaoga ile sami.

I le taimi lava e tasi, o loʻo iai le tele o ata matagofie auro:

I le maeʻa ai o lenei metotia o le pisia, o le paʻu o mata foliga foliga vaʻaia fou, o curl foliga foliga mafiafia, ma matua manifinifi - sili tele.

Le uiga o le upu

E taliaina lautele o le lanu o bronds i se tulaga sili atu e le gata i se lanu (monocolor), ma e le o se laititi lava, pei o tagata uma ua masani e mafaufau. O le itu fagu lea o nai ata.

O le upu lava e sau mai le tuʻufaʻatasiga o 'upu Igilisi e lua: brown (brown) ma blond (blond).

Brown + blond = FUA

Mea e te lelei i tekinolosi

  • o le lanu lea e faʻataunuʻuina lelei le paʻu ma faʻalelei foliga. Ma o lenei i tuʻufaʻatasiga e faʻaalia ai le aotelega o foliga o se fafine faʻaalia atili laiti ma sili atu le fiafia,
  • faʻafetai i le faʻaaogaina o le lautele o paletisi o lanu, o le tele o curls vaaia atili, latou foliga mai sili sili atu matagofie, mafiafia ma maloloina.
  • e aoga le togafiti pe a manaʻomia e nana lauulu lauulu,
  • pe a uma le taimi pe a uma ona vali le faʻaaogaina o le metotia o brondes, curls e le manaʻomia le pisipisia faifai pea o aʻa na tupu. O le a latou foliga matalelei tusa lava pe le o ese mai lanu mai le lautele manatu,
  • le lava o le susulu ma le fefefe o ata, lanu masani masani,
  • faʻaaogaina i le laei ma le laulu o lauulu,
  • tuuina mai se mea fou i le aotelega foliga o na teineiti e le totoa e faia suiga tetele,
  • lauulu foliga manaia, matagofie ma matagofiee uiga.

Vali tekinolosi

Susulu i soo se curl.

O le mea taua e manaʻomia mo le valivaliina o lenei metotia o le eseʻesega i le tuʻufaʻatasia o leo talafeagai e fai ai se paʻu paʻu vaivai mai lanu enaena i blond tatau ona le itiiti ifo i le lua tone.

Ma le isi, pe a pisia, e manaʻomia ona e solomuli i le tasi senitimita mai le aʻa, pe a fai o lenei mea e alu i kilika mama. Faʻafetai i lenei taimi e foliga e leai se taua, o le lanu e loloto, ma o lona lautele ma le faigata e faʻaalia atili sili atu.

Staining e tusa ma le uluai pigment

O i latou e ofaina lanu enaena curls ma le teine ​​ma le lanu "masani lanu enaena" sili ona manuia mo le valiina i lanu lanu brondes. O leo ia ua ave o le faʻavae.

A oʻo i le bronze, uliuli enaena lauulu laulu ma brunettes na muamua suia i moli (feololo) enaena lauulu lauulu, ma na o le taimi lena latou te maua ai le aafiaga o le susunuina-fafo curls.

Mo blondes, i le isi itu, curls o le pogisa e tele tone. Ina ua uma lena, na o tuuga o lo o pisia, o lenei metotia ua taʻua o le “glazing”. Naʻo le faʻatulagaina o gaioiga ua maeʻa ona faia.

Faufautua! I le maeʻa ai o le faʻataʻitaʻiga, o le tele o tagata lalelei laʻau fautuaina biolamination. O le a faʻaopopoina curls sili atu ona tumu i le lanu, ma faʻalelei foʻi le iʻuga o vali.

Valiaina Brond Vali

Ole sini autu ole maualuga latalata ile natura. Ua filifilia ia ata i se auala latou te fesoʻotaʻi ai le tasi i le isi.

O le faiga e tutusa o le faʻamamafaina, ae o le eseesega autu o iinei o filo e lanu, e filifili faʻatasi i le lanu, ma e le tuʻituʻi mai i le masani lauulu laulu. O lauulu ua valiina i le auala lea e faʻaalia ai le lautele foliga o se faʻamalulu lemu ma se auro auro.

Ata: O Jennifer Aniston o loʻo faia ia ituaiga masani o bronding

Sone Reservation

O lenei ituaiga e mafai ona faʻaigoaina faʻapitoa, aua e mafai ona avea se teine ​​ma tagata fulufulu male paʻepaʻe ile tasi tagata, tusa lava pe o le a lona uiga ese.

O le laina pito i lalo o le sone pito i lalo o le lauulu e faia i le tasi lanu, e masani lava latou te malolo i foliga e pei o sukalati, chestnut, natura lanu enaena. I le pito i luga, o loo faʻaaogaina ai se moli moli. O nisi taimi o loʻo faʻamalamalamaina aʻa i pito ma uumi pito i lalo.

O le mea ua tupu, ua tatou maua se faʻaaliga ofoofogia - o le fusi o pogisa ma malamalama lanu. E i ai se vaaiga ofoofogia, ma i lou siʻosiʻomaga o oe o le a sili ona faʻaali.

Lenei le foliga zonal metotia o lanu lanu foliga

Ombre Lauulu Valivali

Talu ai nei, o lenei ituaiga ofutau i le pito i luga o lauiloa. O lona autu autu o le lanu e matua lamolemole faʻataʻamilomilo i luga o le umi atoa o le tapuni, ma i le aʻa e pogisa faʻalenatura.

Afai e te manaʻo e i ai se suiga lilo, faʻatele, ma le lalelei lelei o luga o uati, ona tatau ai lea ona e mafaufau i lenei auala.

Faigofie lanu fesuiaiga i Ombre Hair Valivali

Le mea e amata ai

O le booking taualumaga lava ia o se umi umi ma faigata faʻagasologa. Muamua e tatau ona e filifili ile tulaga lanu.

E tatau ona faʻalenatura, pe filifili le paolo manaʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, lanu enaena poʻo uliuli paʻepaʻe. I le tulaga o brunettes, o le faʻagasologa e umi atu, aua o le laulu atoa e manaʻomia ona mama vave, ona vali lea.

Valivali Bronds mo Teine Fulufulu

Bronding o lalelei lauulu amata i lo latou pogisa. O faʻatonuga e pei ona taua i lalo: mo le filifiliga o le talaʻaga autu, e mafai ona e ave sukalati, apamemea poʻo le kofe paʻu. A maeʻa, e taʻitasi foʻi vaega e ave i ai le moli, e faʻalanu i le mafanafana - samasama, saito, meli, amber, uolanati, ma isi.

O le auala o le apamemea i luga o le laulu lalelei اپیل i Cameron Diaz

Faapolopolo ia manoa i luga o le faʻavae o le makaina, luga o le pepa. Latou te amata galuega ae le ole aʻa, ae lua ile tolu centimita i lalo ifo. E i ai ni nai manoa (ono i le fitu) ia tuu atu e fai sina malamalama.

O manoa e mama e tatau ona vaapiapi. Faʻafetai i le taʻaloga o le tele, o latou faʻalavelave i le nofoaga ma le mamao, ua faia se aʻafiaga masani.

Ina ua maeʻa le faʻamaninoga (iloga), toega vilivae e aunoa ma se faʻatulagaina faʻapitoa, fatuina se faʻatusa faʻataʻoto ma valiina vaega. I lenei mea, o mea uma foliga sili atu le faʻaalia.

O le tulaga taua o le lauulu e tatau ona foliga masani e pei ona mafai.

O le faʻagasologa o le faʻamamaina o manoa

Faufautua! Ina ia le foliga e le lanu e pei masani masani faʻamamaina, filifili le paʻu paʻu taumatau. O le eseʻesega i tone o pogisa ma malamalama mama e le tatau ona sili atu nai lo tolu tone.

O lenei metotia o vali foliga foliga tutusa lelei, i luga o le lauulu uumi ma luga o lauulu pipiʻi.

O le faʻaagaga metotia o se matua matagofie ma matagofie taualumaga. E matua faigata ma faʻasolosolo le taimi e faʻatino ai, e matua le mafai lava e tagata fou faʻatino ona faia lelei i le fale, ae maise lava mo tagata amataina (ia aʻoaʻo foʻi pe faʻafefea ona fai le apamemea i luga o le uliuli lauulu).

O le mea lea, e sili atu le liliu atu i se tagata e faʻataʻotoʻulu lauulu-stylist o ia ma ona lava lima o le a fausiaina se matagofie matagofie lanu mo lau lauulu. Ioe, o le tau o ia galuega o le a le maualalo. Ae o le faʻataʻitaʻiga o ave o le la i lou laulu, o le taʻalo le mafaatusalia o le la e aoga tele le tupe faʻaalu.

O lea e alu i luma e faʻafetaiaʻi le la ula i lou laulu! Ae o le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe e fuafua ai le foliga ma auiliiliga o le bronding metotia.

I luga o uila o le malamalama ma pouliuli paolo

Afai e te malamalama i lenei mataupu, o lona uiga o mea uma o le a faʻalagolago i le umi ma le faʻatulagaina o lauulu.

Brond metotia foliga sili i moli lanu uliuli ma pogisa curls. E tatau ona manatua i le taimi umi, e oo lava i taʻamilosaga poʻo sina laʻau peʻafai e faʻalelei mo le lalagaina - i ia curls, flicker ma silau foliga foliga manaia ma iloga.

Feololo pe puʻupuʻu le umi

Afai o le umi o curls o 10 cm pe itiiti ifo, ona sili atu lea e aua le faʻapipiʻi bronding - o le a le lava le umi e faʻaloaloa ai ata lanu i se lalelei matagofie. Aua foʻi neʻi faʻaogaina le auala lea pe a fai o le laulu e matua matala pe susulu, faʻaleagaina e masani vailaʻau. I le tulaga o le pupuʻu vavaeina lauulu, e sili atu le tupu o lauulu i le umi e manaʻo ai, ma naʻo le faʻaogaina loa le brondes.

Tulaga lelei ma leaga

O le Brond metotia ei ai itu lelei nei.:

  • o le afaina mai lenei pisipisia e itiiti, aua o le aafiaga o le valivali fatuga na faia na o pito o le curls,
  • o se lauulu laei na faia e faʻaaogaina ai lenei metotia faʻaalia foliga foliga faʻaalia, vaʻaia faʻalelei le ata ma avea ai ia fou,
  • nana le lauulu sinasina, ae na o pe a le o le tele,
  • afai o le lauulu ua toe valivali, ona mafai lea ona faasolosolo faafoi lou lauulu lauulu lanu,
  • e te le manaʻomia le faʻafouina pea le lauulu, talu ai ina o le misela e le paʻi i le vali ma pe a tuputupu ae latou te le foliga faʻalemalotalo ma leaga,
  • faʻaopopo le matagofie i lauulu, siosiomaga faʻanatura ma faʻaletonu masani,
  • o le lanu pe a uma ona faʻaaogaina bronding avea loloto ma tumu,
  • Talafeagai mo fafine o soo se vaitausaga.

Ae, e ui lava i se tele tele o tulaga lelei, o lenei valivali ei ai mea le lelei e tatau ona e iloa e uiga i:

  • e faigata ona filifili se ata lanu, o lea e le mafai ai ona faia ni tuʻuaiga i le fale, e aunoa ma le poto masani, ona o le faʻaiuga e ono mataʻutia,
  • le talafeagai mo lauulu pupuu,
  • A o le i faia le faʻagaioiga mo se masina, e tatau ona e saunia ni curls ina ia aua neʻi afu ma le vaevaeina o fesoasoani - a leai o le mea o le pisia o le a le faamalieina.

Pei ona e vaʻaia, e tele lava faʻaitiititi, ma a manaʻo iai, e mafai ona aveʻesea uma.

E mo ai?

Bronding e talafeagai mo matua uma tamaitai:

  1. O teine ​​talavou o le a foliga vaʻaia foliga ma susulu.
  2. Mo tina-matua, o lenei auala o le a avatua se ata fou ma toe faʻaleleia.
  3. I luga o curls o tina matutua, o lenei pisia foliga foliga matagofie ma matagofie.

E tele ituaiga ofutau e foliga sili i moli enaena curls. Tuʻu lou lauulu i se mea mataʻutia ma se maʻelega.

Sun silila

O lenei sitaili na aliali mai e leʻi leva talu ai, ae na mauaina lauiloa i totonu o le laulu-laulu lalelei matagofie. O le faʻavae o lenei metotia o le valiina o pito i luga i laʻititi malulu leo, o le iʻuga o se laʻei matagofie lauulu ma le aʻafia o le la silila i luga o le ulu o lauulu.

O lenei metotia sa fiafia foi i ai teine ​​laulu-lauulu, aua e mafai ona faʻaoga i luga o pupuni o loʻo feololo ma puʻupuʻu uumi, lea e masani ona faʻalenatura fesuiaiga masani i le va o ata. I luga o le lauulu uumi, ituaiga bronze o le a foliga mai e le manaia tele. A faʻaaoga le tekonolosi o le la pupula, faʻaoga pei o moli uila, penina moli, poʻo le susu susu e faʻaaogaina.

Vasega lauulu enaena

Classic bronde o se metotia uiga. A faʻaaoga le masani bronding, pisia o loʻo faia i le 2 vaega.

O le sitepu muamua o loʻo faʻapupula, ma e naʻo ni nai aso mulimuli ane, o le faʻailogaina ma se pulumu i le lanu manao te ia ua fai.

A faʻaaoga lenei metotia, o ata nei e faʻaaoga:

  • kofe
  • lefulefu
  • lanu enaena
  • lanu enaena
  • meli
  • auro
  • moli sukalati.

O le paolo e filifilia e fuafua i le uluaʻi lanu o lau oe lava lauulu. E tele taimi, e faʻaaogaina e le matai le faʻaaogaina o faʻamalosi e faʻaitiitia ai le malulu o fulufulu, e maua ai i le laulu le tele lautele.

Ombre aafiaga

Brond ma Ombre aafiaga o le masani o le vaitau 2018. Ole lalelei mai ole suiga mai le lanu uliuli ile aʻa ile moli malamalama ile pito, e vali le faʻaaogaina ole togafiti. E le afaina poʻo le a le fesuiaʻiga o le a fai, eseʻesega pe o le lamolemole, e faʻalagolago uma lava i le matai ma le manaʻo o le fafine lava ia. Ae ui i lea, pupuni i lenei metotia foliga foliga masani e mafai.

Ina ia maua ai le faʻateleina ova i luga o le lauulu, e mafai e le matai ona faʻaogaina se aofaiga tele o laupepa o le a latalata latalata i le mafai i gamma i le autu autu o lauulu. O le mamao mai aʻa e mafai ona mai i ni nai centimita, pe oʻo atu i pipi.

I le ata o loʻo i lalo e mafai ona e vaʻaia le laulu e enaena enaena muamua ma ina ua uma le valiina faʻaaoga le metotia o bronding:


Faʻafefea ona filifili se paolo?

O le lanu mo bronze light brown hair ua filifilia e fua i le lanu o ituaiga lauulu:

    Mo teineiti ma le tautotogo lanu poʻo le tautoulu ituaiga, ma paʻepaʻe paʻu, lanu mafanafana e lelei:

  • uila kofe
  • penina
  • lefulefu enaena
  • tina-o-penina, i lenei tulaga ua maua mai ai le aafiaga o se loloto susulu o curls.

Valivali o le Ava - O Se Tataʻitiʻuga Aʻoaʻoga luga o Lauulu Tausiga

I le moni 15 tausaga talu ai, o le tele o teineiti na iloa na o le lua ituaiga o vali: faigofie ma faʻamamafa. Ae o lenei ua tele ituaiga eseese, ma o teineiti ua uma ona le mautonu i igoa o le ituaiga o lauulu o lanu. O ata i tusi laupepa e faʻaalia i le iʻuga manuia o le tele-vaega pamu, ma ou te matua manaʻo e faʻataʻitaʻi aʻu lava. Ia o le a le eseʻesega i le va balayazh ma faʻamaninoina, ma le rookery mai le ombre?

Valivali o lauulu - se pupuu puupuu o le lauulu tausiga i ProdMake.ru

Valivali

Lenei o se tasi-lanu o lanu, o lona uiga, o le masani masani lanu e masani ai tagata uma. Ina ua uma le tone, o lauulu uma e tutusa lanu i le lanu tutusa. Faatasi ai ma lenei metotia, e leai ni suiga, leai ni fetuunaiga, pe faʻafefiloi ata o lauulu. Ae o le lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia mai le tele o tui ma eseese lanu e ausia ai le mea e manaʻomia.

O se tasi o ituaiga fou o lauulu lanu, lea o le lanu i aʻa e sili atu le pogisa nai lo pito. I le ogatotonu, o lenei metotia e latalata ile faʻailoaina, ae e leʻo ni loka e mama ai, ae o le lalelei i le uumi o le lauulu. O le lanu uliuli i aʻa i pito e malamalama ma mama. E tusa ai ma tulafono, o le fesuiaiga e tatau ona lamolemole, o le taunuuga e le tatau ona pei o le lapoʻa o aʻa aʻa o se brunette lea o lo o valiina i le enaena.

Mai i ituaiga uma o laulu lanu, shatushi foliga sili ona masani ai. E le o tagata uma o le a mateina o le laulu ua vali. I lona autu, o le shatush e faʻapena ona faʻapupula, o le faʻamam foʻi foi lea o loka ma a latou toe valiina. Ae o laupepa o loʻo faʻaogaina e latalata ile lanu masani o lauulu, tuʻufaʻatasiga.

Masalo o le ituaiga sili ona laei o lauulu o lanu o balayazh. Ole lelei lea ole auala ole ombre. Balayage o se Farani upu ma faaliliuina o le "salu". E pei foi o le ombre, o le sini o le faia o le valea mai le pogisa i aʻa i le malamalama i pito. Ae o lanu e faʻaaoga masani ma ese mai le lanu masani o lauulu e le sili atu nai lo le 3 tone.

Valivali

I le 2016, o se suiga fou amata - lanu laulu. Teine, tusa lava pe o le a le ituaiga ma ona tausaga, na amata vali o latou lauulu i lanu manaia pei o le lanumoana, piniki ma e oʻo lava lanu viole. I le taimi muamua, na o talavou fiafia i le aganuu ma cosplay rock fiafia i lenei. Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasia faʻatasi ma lavalava, vali ma mea teuteu matagofie, e foliga sili ona matagofie ma matagofie. E toaitiiti tagata e mananaʻo e savavali pei o lenei mea i o latou olaga atoa, ae o le taimi e taumafai ai se mea faʻapenei, e leʻo i le ogatotonu o se aga.

Tauia

Lenei o le faʻailoga masani a vali i le enaena, o le cardinal lightening, e aunoa ma ni suiga. Permanent blonding e le o se fiafia taugofie, ae na o le suia o nai teine. O le sili ona manaʻomia mo teineiti e filifili e avea ma blondes o se malulu Scandinavian blond. Ae o le mea sili ona faigata e fai, talu ai o le tele o teineiti e iai se mumu lanu i o latou laulu, lea e faigata tele i le togitogi. O le mea lea, o matai le talafeagai i le lanu samasama.

Ole eseesega autu ole fou staining metotia

I faʻamalamalamaga faʻapitoa, o loka a tagata taʻitoʻatasi e mama, e faia ai le laulu e sili ona matagofie. O le mea autu e tumau pea lona moli lanu uliuli. Ae faʻailoaina mataga ia loka a tagata taʻitoʻatasi, ina ia blondes tatau ona toe faʻalelei lauulu mo se taimi umi pe a maeʻa le faʻatulagaina. O le bronding foia lenei faʻafitauli. O le faʻaaogaina o tekinolosi fou e aofia ai le lalagaina o valiina o lauulu laʻau faʻaaogaina paʻu e latalata i le paolo i le lanu moni, o eseesega e na o ni nai leo.

O le tele shades faaaogaina mo bronding, o le sili atu masani o le lauulu foliga o le a foliga mai.

I le faʻaaoga o ata eseese, o le matai e avatua le lauulu laei e tutusa lona taalo. O mama i le pito i luga o le ulu e mama, i pito e liu pogisa, e faʻaosofia ai le aafiaga o le mu mu. Ae aua le fenumiai le ofi i le amber, lea e faʻaogaina ai ni lanu muamua se lua ma se lamolemole sologa lelei. Bronding e sili atu e pei o se farani felanulanuai maualuga, ae ma le faʻaaogaina o sili atu agamalu lanu. O lenei togafiti e talafeagai mo i latou e manaʻomia le tuputupu aʻe o latou lauulu pe mo i latou e ana le lauulu lauulu e manaʻo e toe faʻafou le lanu ma foaʻi le lauulu masani.

Le autu lelei o lauulu lauulu bronzing aofia ai:

  1. Ua faʻamalieina ia uʻamea i le la, ma e maua ai le lauulu i le laulu,
  2. O lauulu lanu e foliga masani
  3. I le palu faatasi o lanu eseese latalata ia latou lava, toe maua aa toe maua le mata, ma pisia e mafai ona faia itiiti masani,
  4. E sili ona agamalu lanu o loʻo faʻaaogaina, e faʻapea laʻititi le paʻu,
  5. E faigofie le talosaga tekonolosi.

Afai ua uma ona e maua le poto masani faʻailoaina o le fale, ona e le faigata lea e faʻatinoina le faʻaagaga. Ae o le faiga e manaʻomia ai le mausali ma le saʻo.
Afai e te faia se mea sese pe faʻaaogaina ni lanu mai lanu eseese, e mafai ona e maua se laulu lulu lauulu. O le mea lea, matou te fautua atu ia e talitonuina le lanu o lou lauulu i tagata tomai faapitoa.

O le tau o le tautua i salons e le itulagi amata mai 2 000 r. Mo faamatalaga: valiina ma se muamua fufulu le tau o oe mai 5 000 r. Ole tau e faʻalagolago ile mafiafia o lou laulu, lona umi ma le tomai ole matai. Ae e le tatau ona sefe.

Faʻafefea ona filifili se togafiti mo lau laulu?

I luma o le faʻamau togafiti, e tatau ona faʻamatalaina po o le a le paolo lauulu lauulu e aofia ai: meli ma le paolo mafanafana, malamalama moli pe latalata atu i le platinum ma se malulu malulu. Faʻalagolago i le iʻuga, o lanu mo le lanu e filifilia. E tatau ona ogatusa ma le lanu tele ma ese mai le tasi i le isi i 1-2 paolo. E le tatau ona avea le vali o ituaiga eseese, i le malulu ma mafanafana paolo, o le a avatua lea se laʻei malulu laulu.

O lanu e tatau ona fetaui ma le lanu o le paʻu, mata. O le sili atu faʻatalanoaga auiliili e mafai ona faia e le matai ile faleoloa pe a maeʻa Ke vali lelei le mafaufau, aua le faʻaaoga le tele o lanu, 3-4 ua lava. Tomai faʻapitoa ma semi-faʻapolofesa e talafeagai mo le faiga. E fautuaina e ave uma foliga e tolu mai le tasi gaosi oloa. Lulu mai 'eseʻese gaosi oloa e mafai ona tali le lelei le tasi i le isi, ma o le a aliali mai i luga o le ulu.

I luma o se auala lavelave, e fautuaina e siaki pe o i ai se alergi i le filifilia vaega. Mo le faia o lea mea, faʻapipiʻi sina vaega i le pito i tua o le lima ma faʻatali. Afai e le aliali aʻe tali ile foliga mumu poʻo le fulafula, e mafai ona e faʻagasolo taualumaga. A filifilia ni lanu, e tumau lava ona iloa tonu le metotia faʻaaoga. I le ituaiga o tusi ua vaevaeina i:

  • Le faiga faʻapitoa - faʻatinoina i le tusi atoa e faʻaaoga ai moli lanu masani,
  • Filifiliga Zonal - o le pito i luga o le ulu e lanu, o le laulu e tasi e tumau le pogisa. O le suiga e faia lamolemole faʻaaoga lanu uliuli,
  • Le faʻataʻitaʻitia o le amber o le sili ona faigata filifiliga mo le pisia. E lua uila e fai faʻavae, e pei ona i ai le amber metotia, o loʻo fefiloi faʻaali. Ae mai lalo ma i luga o le pale, o uliuli e pouliuli. Ole a le “gaogao” e foliga masani, e pei ona i ai i le tele o aso malolo i tafatafa o le sami i lalo ole la.

O le lua filifiliga mulimuli mo bronding e sili atu talafeagai mo tagata e umi moli uila, ona o le tala o le lanu i latou o le a sili atu aoga. Mo se pupuʻu puʻupuʻu, faʻaaoga le lomiga masani.

Faʻafefea ona tupu le pisia?

O le taualumaga e faia e faʻaaoga ai metotia o tatala ma tapuni faʻamamaina.

O le fulufulu lauulu vaevaeina i ni tamaʻi loka, e valivali lava tagata ma afifi i le pepa. O pupula mama e faʻaaogaina mo le pale ma okipitaliti. Ole mea lea e faʻatupu ai le pupula ole curls. I le masani ai metotia, e tofu uʻamea ua valivali, amata i le bangs ma vaega faaletino.

Pe a tofitofi lauulu malamalama, vali lanu eseese e faʻaaogaina le tasi ma le isi, ae le o ni laasaga. A staining, symmetry matauina, pe afai o le pale i le tasi itu e mama, lea i luga o le isi foi. O manoa o le a pouliuli e tatau ona tuua vave ma vali i le pito. Masters moni i le galuega ave loka sili ona manifinifi, o le mea ua tupu, o le faʻagaioiga e tele se taimi, ae o le lauulu foliga foliga masani.

A maeʻa le faʻagasologa o fulufulu mo lauulu, e le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa. Ina ia puipuia le matutu, e mafai ona e faia faʻamalosi tino faʻamoe o le meli ma kefir tele taimi o le vaiaso, pe faʻaaoga pasama mo lauulu lanu pe a uma ona fufuluina lau lauulu. Ua faʻaaoga foi laupepa mai le faʻasologa lea. Aua le fufuluina ni manoa malamalama i vailaʻau tuʻu, o lenei mea o le a avatua i lauulu laulu le lanu lanumeamata. O fulufulu o le aʻa ma se laina sao o le valiina ua faʻaleagaina sina mea itiiti, o lea e te le lamatia ai i le perch ma leiloa.

O le metotia o bronding e talafeagai e le gata mo tagata e ofaina lauulu lauulu, ae e faapea foi mo tamaitai enaena lauulu. Iloa faʻafefea ona faʻaaogaina le lalolagi atoa ma e faʻaoga tagata faʻaaliga e naʻo. O le mea taua o le filifilia o se matai e mafai ona faʻatuatuaina ma lau lauulu.

10 motugaafa e faʻatumauina lau saloniki foliga umi pe a mafai

Valivaliina o lauulu - pe faʻafefea ona tausia se fale gaʻo i le umi e mafai ai - fesoasoani mai ProdMake.ru

O nisi nei o fautuaga ile auala e faʻatumauina ai le iʻuga o ituaiga fou o laulu e vali ai mo le umi e mafai ai:

  1. Faʻaoga mea faʻamama mo lauulu lanu, e leʻo se faʻasalalauga faʻalauiloa, latou te fufuluina lava le vali i lalo ifo.
  2. Aua le tuulafoaia le conditioner, na te faʻamauina le pigmen.
  3. Fufulu lau lauulu i le vai malulu.
  4. Ina ia aloese mai le lanu samasama i le lauulu, pe a uma ona fufuluina ma aʻo le i faʻamalamalamaina balms, faʻaaoga se moli lanu viole mo le 10 minute.
  5. Aua le faʻaaogaina ni suauʻu ile lauulu, aʻo latou fufuluina le vali.
  6. Aloese mai le tuusaʻo i le la susulu ma faʻamamaina moega, ultraviolet malamalama o le a faʻaleagaina le mea faʻataunuʻu.
  7. A uma ona asiasi i le salon, taumafai e aua le fufuluina lau lauulu mo le 2 aso, ina ia faʻamaʻa ai le vali.
  8. Fufulu lau lauulu laʻititi lava pe a mafai, pe a vave ona gaosia, o lona uiga, e talafeagai le faia o uo ma laumei mago.
  9. Sauna ma le vaitaʻele afaina ai le lanu o lou lauulu, o le mea lea pe 'alofia le asiasi mai pe puipuia lou lauulu i le solo ma le pulou.
  10. Taumafai e asiasi i se matai faʻatuatuaina a itiiti mai e tasi i le 2-3 vaiaso, ona maua ai lea o le iʻuga le suia. -