Tausiga

Oti 'oti mo le faʻaopopoina o le tele i lauulu manifinifi

O onapo nei ituaiga o lauulu e mafai ai ona e teuteuina i se lalelei e aunoa ma le laulu o lauulu. O le mea lea, o le tele ma sili atu fafine e filifilia laei e le manaʻomia le taimi mo le teuteuina ma faʻamautu 'au.

I tua i le 60s o le seneturi talu ai, o le "Wash and go" gaioiga na aliali mai: le Farani stylist V. Sassoon faia se tele o oti oti i lalo o lenei upu. Na ia ofoina atu i fafine le laei ma le laʻei manaia mo lauulu pupuʻu, ae o nei aso e mafai ona e maua le tele o fesuiaiga mo soʻo se umi ma le tele.

Filifiliina o aulelei e leai se sitaili, lauiloa i 2017 ma 2018, gauai atu i foliga masani o lauulu. O le fulufulu e tatau ona faʻamamafaina le matagofie matagofie o manulele poʻo lulu faʻavae. O lona faʻavae o le soifua maloloina ma susulu ia curls, o lea aua e te tuulafoaʻiina oloa tausi.

Lauulu filifiliga e aunoa ma le teuteuina mo lauulu laulu manifinifi

Le ituaiga o lauulu lauʻeleʻele foi fuafuaina e ala i foliga o le tagata e tatau ona e taulaʻi i ai pe fetuunai.

O tagata e saʻo 'auvae lulu o le a fetaui i filifiliga nei:

Garcon.

Beanie.

Pulu puupuu.

Garson fausiaina sina foliga le lelei ma fetaui ma fafine o uma tausaga. E fetaui lelei ma foliga oval ma foliga masani masani. O laina o manoa e toe fai faalelei le foliga o le ulu, ma pou, pa, ma le pito i tua o le ulu ua olo.

O le Pixie e faʻatatau ile paʻu e faʻaopopo le lauulu ile lauulu e aunoa ma le teuteu lelei. O manoa eseese o le uumi o loʻo tuʻufaʻatasia i le laulu: faapuupuuina i le itu o malumalu ma ua o loʻo tatala le mata i le tele e mafai ai, ma se pale umi ma ni faʻailoga ua foaʻiina ai le foliga manaʻo. Pixie na toe teuteu i le 1953, ina ua faʻaalia Audrey Hepburn ma lenei laulu foliga i le tifaga "Roman Vacations." I aso nei, o se faʻaopopoga ma ni faʻailoga lanu e lauiloa, e mafai ona faʻapuʻupuʻu, maʻei pe faʻaʻumiʻumi. O le igoa "pixie" (faaliliuina mai le Farani - "fairy") faʻamaonia lava ia lava: o se lauulu laʻau foliga foliga fememeaʻi ma malolosi, fetaui i soʻo se sitaili ma e leiloa foliga i lalo o se pulou. O le mafuaʻaga e mumusu ai e filifili lenei laulu e mafai ona avea ma faʻafitauli e pei o le vaevaeina o pito, vaivai ma sili atu le susu.

Vala o le pulou - tatala le ua ma le maualuga tele i aʻa. O 'oti ulu e faia i luga o le lulu lauulu lelei, lelei e aunoa ma le teuteuina o foliga ma pei o se sikuea masani. O le lauulu foliga foliga eseʻesea ma ituaiga uma o foliga: i luga o le sikuea, e faʻaalia ai le auvae aluga, i luga o le ova poʻo le taamilosaga, o mata ma le ua namu e tosina mai ai, ma i luga o le tafatolu, foliga o le auvae o le a sili ona iloga. Stylists fautuaina le faʻamau o le pulou i le valivali poʻo le faʻamamaina ma lanu masani.

Vala o lauulu manifinifi

Lauulu manifinifi e tele laʻititi le lemu, aua le usitaʻi pe a faʻatuina, soʻosoʻosaʻoina, aua le fausiaina le tele ma leiloa lo latou foliga. I le laulu mago, o le lauulu laulu foliga e pei o se upega tafaʻilagi, ma se mata gaʻo pei o "icicles". Le leaga o le manifinifi lauulu o lo latou ulavale. O se fausaga e faigata ona tuʻuina i totonu o laulu, e maua i le maualuga electrostaticity ma vaivai. I le taimi lava e tasi, o le lelei o lauulu manifinifi o lona faigofie ma vave valivali.

Mo le mauaina o le tele o lauulu, massage ma isi togafitiga togafitiga e manaʻomia. Afai e te manaʻomia e suia le fausaga o lauulu, faʻaaoga lamination, faʻaalia i keratin poʻo lauulu ulu.
Foi, o le fausaga o lauulu mafai ona manifinifi i le olaga atoa. Lenei e mafai ona mafua i aafiaga eseese:

  • faasaʻoga
  • fulufulu lauulu
  • uʻamea uʻamea
  • lauulu lanu
  • vailaau sooupu.

E le gata i lea, o lauulu e mafai ona paʻu manifinifi pe a fai e te le ai se mea sese, ma o meaʻai e leai ni vitamini, minerale ma meaʻai. Faʻafitauli o le faʻaʻi ma faʻafitauli e mafai ona tupu i le faʻaletonu o lauulu. O tina maʻitaga e feagai ma le faʻafitauli o le suia o le fausaga o lauulu ona o le faʻaititia i le estrogen tulaga.

Tele faufautua faufautua tagata e ona le laulu lauulu lauulu o le ogatotonu po o le puupuu umi.

O fulufulu umi mo le uumi lauulu

Lelei lauulu lauulu o le miti a soʻo se fafine lalelei. O ia lauulu e faʻamamafaina atoatoa lau tamaʻitaʻi. O le umi o le lauulu, o le tele faʻapitoa lea e manaʻomia e faʻatumauina le voluma, susulu ma foliga o le laulu. E le faigofie lenei mea, talu ai o ia lauulu e masani ona lavelavea, ma pito e vaeluaina.

O lauulu lauulu oti o se mea tatau mo le umi lauulu ma se tino lelei. Faatasi ai ma ia lauulu e le tatau ona faʻaaogaina se uumi umi, aʻo latou gagau ma vaevaeina. O lenei faiga le talafeagai sa sili atu lona malosi i luga o le pito i luga ma malumalu. Ina ua faʻauʻu, o le umi o le lauulu e tausia, ma le lauulu leaga e seleina.

E i ai le tele o ituaiga o lauulu mo laulu umi, lea e faʻasaoina ai le tele o sitaili ma maloloina faʻamutaina leai se vaega. O lenei:

  • Faasologa. O se fulufulu faapena e faʻatinoina oe i le tamaʻitaʻi ma le sitaili O le laumei mama o le a avatua i lou lauulu se vaaiga vaʻalele faʻalelei ma le tele i le umi atoa. O lenei fulufulu lauulu e faigofie lava ona laʻei i galugalu matagofie, tuʻuina ia oe se ata i foliga uma retro ma i se sili fou fausaga ile foliga ile malamalamaaga mama.

  • Apefai. I se vaʻai faʻapipiʻi laʻau, ua vavaeina le laulu ina ia puʻupuʻu laʻasaga e tasi nai lo le mea muamua. O le vaega pito i luga e tumau le puupuu, ma o le pito i lalo o le sili ona umi. O se vaega o lauulu laei mo le laulu uumi e le tatau ona i ai ni vaʻaiga vaaia i le va o laupepa. O le tele o faʻaputuga o fulufulu-faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻi ia te oe, o le tele o faʻapitoa voluma e mafai ona e mauaina. I se faʻaopopoga i le tele, ma lenei lauulu 'ulu oe maua le avanoa e faʻalelei ai lou lauulu i le lautele o ituaiga o laei.

Lauulu mo le uumi uumi curls

O lauulu tauau o se sili sili ona umi mo le laulu manifinifi, lea e faigofie ai ona fausiaina le tele ma le vaʻavaʻaia umi. Faatasi ai ma lenei fausaga, e tatau ona aveese e le aunoa mea uma e le tatau ai, lea o le a faʻatagaina le lauulu e manava saoloto ma foliga matagofie. O le averesi le umi o le umi o le laulu i tauau tulaga. Mo se taimi umi, o loʻo i ai se tele o 'oti, lauulu, ma sitaili mo tofo uma. Ae, faapitoa mo lauulu manifinifi, e tele.

E tutusa lava lauulu i mea masani ma e le mafai ona alu ese atu o latou sitaili. Ogatotonu uumi lauulu e aumaia le valea o le aofaʻi ma le tele o le malosi.

  • Fa o se ituaiga.O le masani ai lauulu bob uluulu aofia ai se vaega o filifiliga ma le umi o le lauulu i luga o le lautele o le lauulu ma le i ai po o le leai o ni 'au. E fetaui lelei mo toetoe o tamaitai uma o soo se matua ma ituaiga foliga. O le sikuea e mafai ona eseese: sao, ma faʻauʻuga, puʻupuʻu, pe, faʻafoliga, e umi. O le sitaili fiafia i lona faigofie - o loʻo faʻataʻamilo i aitu i totonu poʻo fafo atu, o le pito i tua o lauulu ua siitiaina e ave i ai le tele.

  • Faasologa. O se lauulu 'ulu e aofia ai le folaina e faʻaopopo le tele i le lauulu. Faatasi ai ma le uumi o curls mafai ona faʻataʻitaʻia i le talosaga a le kalani ma tusa ai ma le fausaga. Le faia o ia laʻei fugalaʻau, oe aveese 'leaga leaga, ma teugaina o loʻo tausia mo se taimi umi. Ma cascading e faigofie ma faigofie. Le faia o lea, e lava e feula faʻamago le laulu i le uumi o le laulu ma sitaili i lou tofo.

O kulupu e mafai ona faʻataʻuina i le tasi itu poʻo le isi, e fai ai se vaega muamua. A faʻaaoga lau fulufulu ma aso malolo fulufulu ulu, e mafai ona e fatuina se lauulu laulu mo se avanoa faʻapitoa.

  • Apefai. O le masani ai lenei siama tipi volumetric, e mafai ona faia ma ni laʻasaga i luga o le itu atoa o le ulu, pe, naʻo luga o le itu, tuʻua i tua o se tipi tutusa. E tatau ona e faia se apefai ma se taiala saʻo, e maua ai le ata o se foliga saʻo ma lelei.

Oti pipiʻi

Tagata uma e ona se lauulu lauulu laʻau fasioti tele taimi e faʻaopopo le telega i la latou lauulu, taumafai e faia ia sili atu matagofie. Ina ua maeʻa taumafaiga le manuia, o le tele e faia 'oti puupuu.

Ole puʻupuʻu lauulu ile laulu e leʻo iai le uiga ole faʻamutaina o suesuega. E i ai lau lauulu latou te maua ai e o latou pule le taua tele ma talitonuina ia latou fafine taufaaofi:

  • Faauu pi. O lenei lauulu lauulu sulu na faia i luga o le faavae o se sikuea. O le uiga masani o le 'otiina o le aofaʻi o lauulu e aoina mai i tua o le ulu. O ituaiga eseese o ia lauulu e iai le laupepa "itulau" tipi ulu, lea e atoatoa mo lauulu manifinifi.

  • Faauu kapeta. O le tulaga uiga ese o lenei lauulu ulu e faapea o le umi o uumi i luga o foliga e oʻo mai i le umi o ni mea. O isi sosoʻo mulimuli ane e tipiina 1 cm le umi nai lo le taoto i luga. O le teuteu o le laulu e fai ma lauulu laei i se malu malulu, a e nana le lalafi o foliga o le olomatua. O sea sikuea e mafai ona eseese sitaili: mai le auvae i tauau.
  • O le Pixie o se lauulu lauulu e fetaui lelei mo soʻo se matua ma ituaiga foliga. Pixies mafai ona eseese: tousled i tua pe lamolemole, asymmetric. O lea lauulu 'ulu o le a avatua se mea valea i lou lauulu. Faatasi ai ma le tele o sitaili mamanu, e mafai ona e faataʻitaʻi i aso uma.
  • O loʻo tipiʻesea lauulu mo lauulu lelei. O lenei fulufulu ua taʻua o faʻauʻuga ma foliga sili ona manaia e aunoa ma le faʻaogaina faʻatagaina, faʻafetai i le matagofie o le fausaga. E mafai ona e faʻamamafaina ai se lulu laʻititi foliga i soʻo se auala mo sitaili.

Tausia ma tausia

I le lalolagi faaonapo nei, e tele auala e tausi ai lauulu manifinifi. O lau tausiga e tatau ona aofia ai ma le lauulu mo lauulu ituaiga, conditioner ma eseese ituaiga o matapulepule. O nei mea uma e fai ai le mafiafia o laulu ma faʻaopopo le tele.
Foi, multicolor valivali o le a fesoasoani e faaopoopo le voluma. Amata mai aʻa, le paolo e tatau ona māmā.

O le mea moni, a maeʻa ona e faia se sili ona manaia le lauulu mai le matai ma se lalelei o lona lalelei, na atoatoa le laulu. Ae ou te fia vaʻai atu mai le faleoloa i aso uma. E manaʻomia le faʻaogaina o tulafono faavae mo le teuteuina o laulu manifinifi.

  1. E te le manaʻomia le faʻaogaina o se numera tele o styling oloa. Olea soʻo male malosi ole faʻaaogaina o nei mea e fai ai le laulu e mamafa, paʻepaʻe ma lē lava le voluma.
  2. E tatau ona motusia le faʻaaogaina o masini vevela e tele ina ia aua neʻi manifinifi le laulu ua laʻititi. A faʻaaoga se fulufulu tagata ile laititi le vevela.
  3. O le selu manifinifi o le lauulu e le masani ona fautuaina, aua o le laulu e faʻaosofia ma avea ma maʻalili. O le mea lea, faʻaaoga se tali tutusa mo lauulu faʻapitoa. A maeʻa selu, aua le tago, fufulu lou lauulu i le tele o balm mo faigofie selu.

Lauulu laei Hollywood curls: mataʻina matagofie ma teuteuina lelei mo laulu umi ma ni faʻailoga

Mo nisi auiliiliga i le auala e feagai ai ma le mautonu lauulu, vaʻai iinei.

Uiga uma e uiga i paleti ma foliga o le faʻaogaina o pailate faʻapitoa Estel lanu: http://guruhair.ru/zhenskie/okrashivanie/professionalnye-serii-krasok-estel.html

Nisi filifiliga mo lauulu lauulu mo le paʻu lauulu, vaʻai le vitio i lalo

Filifili mo lauulu manifinifi: beusled pi

Aulelei pei o Rosie Huntington-Whiteley, Juliana Hough ma Sienna Miller e fiafia tele i lenei lauulu. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e faia lea ituaiga foliga e le gata i le Hollywood super stylist, ae faʻapea foi ma le sili ona e fiafia iai i le matai - naʻo le faʻaali ia te ia ata o nei teineiti ma fai i ai e fai se laulu e fulufulua a laʻau ma ni mea e fai i le mau.

Faafetai i se lavelave (i le taimi muamua tilotilo) fausaga, o le laulu foliga o le a foliga mai taimi e fua, ma o le a faigofie foi ile laʻei. Naʻo le faʻatumu i le fulufulu mo lauulu - tufatufa sina vaega laititi ma ou tamatamaʻilima i lau lauulu ma toʻulu solo faʻamago ile fulufulu ulu, ulu i lalo. Matou te fautuaina foi oe e sui le itu o le ea e maua ai i lou lauulu sili atu le malosi ma aʻa tele.

I le avea ai o se paʻi mulimuli, toso ou tamatamailima i totonu o lou lauulu, e maua ai i lou laulu foliga foliga atoatoa. Aua le selu ulaula mafanafana - o lenei mea e ono afaina ai le faʻatupuina o le voluma. Ma ia faia se foliga sili atu le aulelei ma taofiofia foliga, taulaʻi atu i le lalelei a Kerry Washington ma uu pito o le lauulu i totonu, agai i foliga.

Filifili mo lauulu manifinifi: 'ie

Faafetai i se faigofie faigofie pei o se pu, oe vave faʻaopopo le voluma i lou pale, ma vaʻaia sili atu le tele i le laulu atoa. E faigofie lava le faaputuputuina o puʻupuʻu pe a e saeia ana mea. O lo o totoe uʻamea mafai ona taʻalo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le masusuga poʻo le curlers. Matou te fiafia tele i le faʻatusa o se tasi o Victoria's Secret faʻataʻitaʻiga Behati Prinslow - na ia faʻafaigofie ona faʻatautaia lona laulu manifinifi, foaʻi atu i lona lauulu sina vaega o le hooligan rock and roll image.

O le lauulu lauulu o Alexa Chiang e alagatatau i se vaʻai faʻapitoa - o le teine ​​ma ona foliga foliga e leoleoina ma aulelei. Ma afai e te latalata atu i ata faʻanatura ma agamalu, ona e vaʻai lea i le lauulu ma le laʻei o Sookie Waterhouse.

Filifili mo lauulu manifinifi: umi pi

Ua uma ona matou taʻu atu ia matou tagata faitau e uiga i lenei vavaeʻesea ma sili ona aulelei lauulu tipi i le tele o taimi. Ma mo mafuaʻaga lelei - e alofagia o ia e le gata i tusitala uma o le 24hair poloketi, ae o le au sili ona lalelei ile Hollywood. O le lob (long bob - εκτεetala bob) lea ua alagatatau avea ma masani lauulu lauulu mo taimi uma - talitonu mai ia te au, e tusa lava pe a mavae le 10 tausaga o lenei lauulu 'ulu o le a foliga talafeagai ma fou.

Na mulimuli Emma Stone i le fautuaga a lana faufautua, ma faatofa atu i le uumi lauulu e fiafia i le faaumiumi pi ma se paʻimau. Ma matauina le auala na amata ona taalo ai ona mata mataina! A faʻafaigofie ona e tagofia le faʻailoaina o mea ma isi mea teuteu tino, ona e faʻalogo lea i le ata a Lucy Hale - e tatau ona e faia ni laʻasaga tetele ma se lautele uʻamea poʻo le faʻaʻamaina, amata mai le ogatotonu o le laina, ma faʻatuʻu pito. O le sitaili o Kate Mara foliga mataina: e toe fai, vaeluaina le lauulu i se vaega o le lulu, faigofie milo filo i le cone curling iron ma teisi ruffle i ou tamatamailima, pe a uma ona vavaeina i se fulufulu fulufulu sui. Ae ia faʻaeteete ia aua neʻi mamafa lou laulu.

O ulu ia e aunoa ma le faʻatulagaina o laʻau manifinifi ma le sefulia i latou e ova atu i le 50 ma teine ​​talavou

O le faaputuga o laupepa puʻupuʻu e atoatoa mo le laʻau manifinifi. O le lauulu foliga foliga lelei e aunoa ma le teuteuina ma tausia le foliga manaomia. Ae e te manaʻomia ona faʻaeteete i ai: o le tele o laupepa o le a faʻatupuina ai le aafiaga o le le faʻaalia ma faʻataʻitaʻiga.

Afai e te filifilia le saʻo pupuʻu lauulu laei mo lauulu ituaiga, lea o le a le manaʻomia ni lauulu umi, faʻaopopo le voluma talafeagai pe faʻatupuina le aʻafia o le māmū mo mafiafia faʻasologa.

I se umi 'umi, ni ofu laʻei faigofie e pei o le "Ttalianka" ma le "Debut" e aulelei e aunoa ma le faʻataina. O le muamua filifiliga ei ai le isi igoa mo ia - "Aurora", lea na sau mai le 80s o le seneturi talu ai. O le vaega pito i luga o le lauulu e tipi puʻupuʻu, ma o itu uumi pei o se masani masani.

"Italia" e tele laʻasaga, lea e teuteuina i mea matagofie "fulu" matagofie. Fesuiaiga o lenei fafine oti lauulu e aunoa ma le teuteuina o le a fetaui ma i latou uma e silia i le 50 ma teine ​​talavou. Faʻalagolago i le ituaiga o tagata, e mafai ona faʻaopopo i ai ma ni laina saʻo pe faʻauʻuina.

Muamua le oti mo lauulu umi e aunoa ma le teuteuina (ma ata)

Faigofie sitaili laei "Debut" ma se auivi faʻalelei o loʻo faia e le auala "loka i le loka". O le a natia ai le sese o le soona taamilosaga foliga foliga vaʻavaʻai ma ata o paʻu pipi lapopoa, ma o le filifiliga ma se paʻo sao e talafeagai mo ona foliga umi. E le gata i lea, o lenei lauulu e aunoa ma le faʻatagaina o se sili fofo mo lauulu manifinifi, lea i totonu o lenei faʻaaliga o le a foliga sili atu lona matagofie.

O le cascade foliga tutusa lelei ma aoga i so o se umi. E aofia ai vaega ma maʻai suiga i le va o latou. E folasia i laʻasaga taʻi lua, lea e faʻatagaina le ausia o se foliga mataina.

Vaʻai i le ata pe faʻaalia lenei lauulu 'ulu e aunoa ma le teuteu i laulu uumi:

O le faʻalavelave e faʻavae i le tufatufaina o manoa, o lea e ogatasi ma le pisia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le shuttle bus poʻo le tri-color bronding o le a faʻaopopoina le pupula i le ata.

Lauiloa lauiloa ulu e aunoa ma le teuteuina mo lauulu lauulu

E le masani ona usitaʻi i faʻamatalaga avatu ai i le tagata e tele se faʻalavelave.E mafai ona latou fausiaina le laititi i luga o le ulu, o lea e masani ona faʻaaogaina e teine ​​le tele o auala e faʻasaʻo ai. O ulu ia e aunoa ma le faʻatagaina mo lalelei lauulu laulu e fesoasoani e 'aloese mai lenei mea ma faʻaola tele lou taimi.

I latou o loʻo iai lauiloa:

Bob le umi umi.

Pulu puupuu.

Apefai.

Curly Pixie.

Oti saʻo.

O le averesi umi bob o le a teuteuina teine ​​i se tafatolu po o foliga foliga foliga. E foliga matamuli ma faʻatauvaʻa, a o le saʻo o laʻei laupepa o le a ia faia ai se ata tulaga ese o pisinisi. Lenei ituaiga o lauulu e aunoa ma le faʻatagaina e fetaui lelei foi mo lauulu manifinifi. O le a fesoasoani e faʻasaʻo le faʻafitauli ona o le folaina, faʻaopopo le leiloa tusi. Afai e vaivai curls, ona sili lea ona tuu le au, ae mo mafiafia mafiafia e le manaʻomia.

Vaʻai i le ata pe faʻaalia lenei lauulu 'aina e aunoa ma le faʻatuina mo lauulu laulu:

O ulu mo lauulu laititi ma e laʻititi galugalu (faatasi ai ma ata)

Short bob o le sili filifiliga mo teine ​​talavou. E lelei tele mo e ona se figota maaleale ma foliga mataga.

Vaʻavaʻai i le ata, e pei ona faʻamamafaina e se lauulu le manaia o laulu e aunoa ma le faʻatinoina:

I le sitepu laʻasaga (apefai), o curls tufatufa atu i luga o sitepu faʻatupuina o le matagofie, voluma ma se suiga lemu i le va o laupepa. Ole manaʻomia o pulu e faʻamatalaina e foliga ole foliga: afai e vaapiapi, ona vavaeina lea ole laulu e iai fulufulu tagata i luga aʻe o laulu mata. O le vaʻai faʻataʻamilomilo foliga faataamilo o le a fesoasoani i faʻataʻutaʻu e nana ai ivi alafau, ma lauulu mafiafia i luga o le pale. O lenei lauulu 'ulu e lelei lava e aunoa ma le faʻatulagaina o laʻititi uma mo le laʻititi malulu o le laʻau ma mo soʻo maʻopoto lava.

Vaʻaia foʻi le tamaʻitaʻi talavou ma faʻaopopoina foliga laʻititi i le fulufulu matagofie. E sili ia te ia le toaga ma le lototele tamaitai e fiafia e faʻataʻitaʻi. O le Pixie e talafeagai mo soʻo se umi o ni manoa, ae le fautuaina mo e o loʻo faʻatele foliga e faʻaaogaina. Afai e sikuea, latou te mananaʻo i le filifiliga i le faʻataʻamilomilo pa. O le elongated foliga o le foliga o le a le o gatasi ma le puʻupuʻu vaʻaiga o lauulu: o le laulu laina e tatau ona i lalo ifo o le tautaliga. O se lauulu laʻititi ma le tele o voluma i totonu o malumalu ma le umi mafiafia pa o le a faʻatonutonuina ai le foliga.

O fulufulu uumi umi ma se sasa saʻo mo lauulu lauulu e aunoa ma le teuteuina

O le oti saʻo o se tasi o mea sili ona faigofie ae le faʻaititia lau lauulu 'ulu e aunoa ma faʻailoga faigata. O le lauulu e tipi i le tasi laina, o latou pito e mafai ona gaosia ma vevela seleulu. O le mea lilo o lenei hairstyle o loʻo i ai i se uumi ma le mafiafia loka loka: latou te masani ona paʻu i tua, faʻaopopo i le faʻatusa o le natura ma le faigofie. Aua e te fefe o le tele o teineiti filifilia se laʻei lauulu, aua i luga o lauulu uma e foliga mai e masani. E le gata i lea, e eseʻese uma curls: mai curls malamalama i curls curly tutusa.

E taua le maitauina o pupuʻu pipiʻi ulu e aunoa ma le teuteuina i luga o le lauulu manifinifi laulu foliga foliga vevesi. Afai e te valea ia manoa, e mafai ona e filifilia se averesi o le umi pe faʻatupu laʻititi. E aoga le faʻaeteete i filifiliga laei foliga e pei o le puʻupuʻu lele o faasitepu, cascade poʻo tifiga o pi uumi.

Tausiga mo curls o le ki i le matagofie ma matagofie lauulu. O se lauulu 'ulu e aunoa ma le faʻatulagaina i lauulu uumi pe puʻupuʻu o le a foliga vaʻaia "sili ona lelei" pe a fai o le mama o manoa. Faʻaaoga se styler ma fixative leagaina o le lauulu, faʻavaivaia ma vaivai. Oti tipi ma "matutu" loka, o se paʻu le manino o laupepa - o se lisi le atoatoa o faʻafitauli e mafua ai le tele o mea teuteu.

O ulu e leai ni sitaili e manaʻomia tele i le tausiga faʻapitoa. Shampo-maualuga-lelei shampoo, fafagaina pulou ma conditioners o uiga taua o le mafiafia ma susulu lauulu. Faapitoa vitamini faʻamalosia latou fafagaina mai i totonu, faʻamalosia ma faʻalelei atili.

Faʻafefea ona tausia le tele o lauulu?

Ae e te lei talanoa e uiga i lauulu 'oti, e aoga le mafaufauina pe faʻafefea ona tausia o ia ina ia lona ulu i taimi uma lelei atoatoa. Aua nei galo e faia ni matapulapala 1-2 taimi i le vaiaso. Latou faʻaaogaina i le umi atoa pe naʻo luga o ki ina ia latou le mago.

O le filifiliga o mea teuteu mo lauulu tausiga o se mea taua i luga o le ala i le matagofie o filifili. E tatau ona e filifilia na togafiti ma balms e fetaui ma le ituaiga lauulu. Afai e faigata ona faʻailoa le ituaiga oe lava, faʻaaoga le fesoasoani o se pulu faʻapipiʻi. Togafitiga lautele e le mafai e "fofo" loka.

Le staining o se isi mea taua. Manifinifi manifinifi foliga sili atu le matagofie pe a vali i le tele o lanu. O le valivali i le tasi lanu e le mafai ona aumai se iʻuga tatau. E mafai ona faia faʻapitoa lava ituaiga vali lanu tele. Aua le taumafai e toe fai le lanu lanu i le fale. E le taumate o le a e maua se lanu tutusa, pei ona i ai i le ata.

I le faaopoopo atu i le fefiloi eseese leo, metotia pei o:

O se mea e manaʻomia mo le faʻataunuuina o le faʻaaogaina o ni pulu lanu malu. O le le lelei o le vali leaga o le a faʻaleagaina ai le tulaga o manoa i le "le mafai." Faʻaaoga laina faʻapolofesa. O a latou tau maualuga o le a totogia ma le aulelei o le laulu.

Faafouga o lauulu e tatau ona faia tasi i le masina. Afai o le laulu lauulu e le masani ai ma faʻaaogaina le faʻaaogaina o ni auala e faʻatumauina ai lona aulelei, ono faʻatele taimi faʻafouina ono ono manaʻomia. O a tuutuuga e tatau ona faʻafouina ai, siaki ma lou matai.

Ina ia aua neʻi galo e uiga ile faiga, o taimi uma e te asia ai se luluulu, saini mo le isi sauniga i le masina (pe sili atu foi taimi).

Oti puʻupuʻu Pixie

Pixie - o se fulufulu i luga o le manifinifi fulufulu lauulu, lea na talanoaina muamua i le seneturi talu ai. I tausaga uma e alu o ia i le pito i luga o sili ona lauiloa sitaili, tuuina atu le tele. O le pixie e talafeagai mo teine ​​talavou ma mo tina matutua. Vaʻai ile ata. Sa pei o se teine ​​i le taimi muamua ma ina ua uma ona faia pixies.

Ole mea taua faʻaopoopo ole versatility. Lenei tausaga, faʻaopopo faʻaopoopoga i pixies o:

  1. 'Au faʻailoga.
  2. Leiloa nape.
  3. Lima lamolemole.

Le manaʻomia le tele ma le faigofie i le laei i aso uma e tuʻuina atu i le tagata e ona le pixie lauulu. O se lauulu laulelei e foliga lelei i le malamalama ma le uliuli lauulu. E i ai ni sitaili filifiliga mo aso uma. I le taimi o le vaiaso faigaluega, i taimi uma pe a fufuluina, o le a mafai e le teine ​​ona lalelei lona laulu, suia lona sitaili mai le fiafia i le lototele ma le isi itu.

Vaʻutuʻuga umi lauulu filifiliga

O se filifiliga sili o le apefai. Ae taua pea taumafai e fai se lauulu "sitepu". Le aoga, o nisi teineiti talitonu o ia lauulu, i se isi itu, sili atu faʻaalia faʻaalia le leai o se paʻu. O se talafatu lenei. O le taofiofi e vave fofo ai lenei faʻafitauli.

O faʻamanuiaga - o le mafai ona vaʻaia faʻataʻitaʻi foliga oval o foliga. O loʻo iai le tele o filifiliga a le tamaʻitaʻi mo le tausisia lelei - ma le fesoasoani ile totonu ma fafo atu. Fai uma sikaili faʻafoliga. Vaʻai poʻo fea e sili ona nana masei ai foliga, pe a iai.

O tagata lauiloa, o Emma Stone e fiafia i le folaina. Mo le tuuina atu o le laulu i se foliga, e faʻaaogaina ai ni mea vevela vevela. E mafai foʻi ona faʻaaoga e teine ​​taʻitasi.

Afai e leai se taimi e faʻatali ai, fufulu lou lauulu ma faʻaaoga mousse ma tuʻi faʻafuaseʻi. Ona mamago.

Gauai atu! Oe o le a manaʻomia se faʻaalu poʻo se maasi malosi. I le taimi o faʻamago, oomi pea ia manoa i ou lima e maua ai ni ituaiga o curls. Faaaoga varnish i le taimi lava na mago ai. Sa le tatau ona mimigi curls. Latou manaʻomia se manino faʻatulaga pepa, o le foafoaga o le a e faia.

I le faaopoopo atu i le tipiina o le manifinifi lauulu, ua fautuaina e le au tatuʻuina le 'oti. E manaʻomia foʻi i le tele. Matamata i le ata. Ma le teuteuga lelei, o foliga laulu e matua manaia lava. Ma le isi, o lauulu e foliga mai e le manifinifi.

E masani lava, o faʻailoga e fusia vaega o le umi. E le manaʻomia le ositaulagaina o le umi ia foliga lelei. O lauulu e mafai ona oʻo i tauau.

O le minus o le i ai o se pa - e manaʻomia le teuteu tumau. O le a le mafai ona e alu i fafo tonu pe a uma ona e fufuluina lau lauulu. Ia mautinoa e tatau ona faia le sitaili, gauai faapitoa atu i patupatu.

O nisi teineiti alu i le togafiti ma fufulu a latou auvae eseese mai le isi o le filo. Lea la latou lauulu foliga foliga fou fou. Atonu e te manaʻo foi e faʻaaoga lelei le togafiti lea pe afai o lau lauulu e le toe vaʻai mama ona o fetauiga.

Po o le a foi lau laulu e i ai, ia manatua o lauulu laulu foliga e masani lava mafiafia nai lo tuusaʻo. Aua le faʻamoe e faia se curl i taeao uma.

O se filifiliga - e mafai ona e faia ni mea e sili ona umi i le kapeneta. O lea e te faʻaitiitia le taimi mo toleniga taeao. Mo le faʻavaeina o fale o le ae manaʻomia:

Filifili se tasi o sili ona talafeagai masini mo le faʻaaogaina.

Oti ulu foliga

O se lauulu lauulu e sili ona fiafia i ai i totonu o filifiliga mo le teuteuina o lauulu laʻau malulu ia maua mo teineiti. E lelei tele mo le faʻaopoopoina o le voluma e oo lava i le manifinifi o filo. Mo le tele o tausaga i le laina, ua avea le sikuea avea ma taʻimua i le pito i luga o sili ona lauiloa fafine lauulu. O isi faʻaopopo - o le sikuea e leai se tausaga. E mafai uma e teine ​​ma fafine.

O le ituaiga o lauulu e le afaina foi. Pau lava le mea e manatua o le manaʻoga mo sitaili. A aunoa ma le mea, e oʻo lava i le fulufulu sili ona laʻei foliga o le a le foliga matagofie e pei ona tatou mananaʻo ai.

Afai e te manaʻo e vaʻavaʻaia mata, fai ni sitaili ma lauulu lurus. Ma le isi, o mata o le a foliga maia foliga sili atu lapoʻa. O le asymmetric square foliga mai e le manaia.

A maeʻa ona saini loa mo se lalelei, fesili i le matai poʻo le a le ituaiga tipi na ia fautuaina. O lenei elemene e mafai ona tuusaʻo pe laina. A fai e leʻo le tipi, ua i le faʻataʻamilomilo totonu.

Ole umi ole sikuea e mafai ona fesuisuiai e fuafua i manaʻoga o le teine. E le talafeagai le i ai o le pa. E faia i le loto.

Lauulu manifinifi Bob

Ole isi lauiloa lauiloa mo lauulu manifinifi ole Bob ole oti. E masani ona faia faapitoa mo le voluma. I le 2017, e leʻi faʻavaivai Bob lona tulaga. O loʻo lauiloa pea o ia i le lalolagi i laʻei e faʻaauʻulu. Faʻaopopo faʻataʻitaʻiga fai mea ma faʻataʻitaʻiga masani, fausiaina isi laei fou e faʻavae i luga o le bob.

O le pi eseina foliga foliga le masani ai ma lelei. Tuu faatasi lou ulu ma se pa'ū. I lenei tulaga, o bangs e mafai ona faia i le tasi itu o foliga.

E pei o le bob, e manaʻomia e le pulu le sitaili. O le faʻamamago ma se fulufulu mumu i le mousse poʻo le busa o le a faʻamatalaina ai le laʻau.

Faʻafefea ona filifili se laulu ose afiafi?

Ole lauulu manifinifi e sili atu faigata e maua ai foliga manaʻo mo le aso malolo. Trite e le lava le mafiafia e fai ai lauulu foliga sili atu nai lo le manaia. E i ai ni filifiliga mo le auala e fofo ai le faʻafitauli ma le le lava o lau laulu fulufulu afiafi.

O 'oti pupuu na faia e avatu ai le laulu o laulu e tele le laʻititi e faigofie ona laʻei i se sitaili faʻamanatuina, faʻaopopoina ni nai mea faʻapipiʻi. O le faʻapipiʻiina lava e uiga i le 10-15 minute. Ua mago lauulu i le uʻamea poʻo le curler, i le tele e mafai ai. Meafaigaluega faʻatino taua a iinei. E mafai ona avea ma matagofie lauulu 'ulu, fugalaʻau faʻanatura poʻo tiara matagofie.

Tagata e ona le faʻauʻuga kapeta e mafai ona faʻaaogaina foʻi le uʻamea poʻo le curling uʻamea. Faʻapipiʻi lou lauulu mai mata ma aua neʻi galo e faʻaaoga se sitaili oloa.

O le lalagaina o laupepa o Hollywood e foliga maia manaia tele. O le ofuina o se ofu pupuu papae, ma se laulu ulu, e faigofie lava ona liliu le teine ​​i le feusuaiga a Marilyn Monroe. Ma afai o le lauulu e paʻepaʻe foi, o lona uiga o le ata o le a manuia ma le le faatuaoia.

O laʻei lauulu ma fugalaʻau fou e le talafeagai mo aso uma faʻamanatu. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, sitaili ma fugalaʻau fou o le a fetaui lelei i le manatu o le faʻaipoipoga 'au, o loʻo fuafuaina i se faleie i luga o le talafatai o se vaitafe, vaituloto poʻo sami.

Mo e ona le uumi lauulu ma le lauulu laʻititi, o lauulu e faʻavae i luga o le lalagaina e talafeagai. Tuu le tagavai 2 puʻupuʻu mo tamaiti aʻoga. Ave se mea e le masani ai mo oe lava.

E taua le maitauina o le lalagaina i nai tausaga ua teʻa ua avea ma lauiloa tele. Na faia mo se mafuaaga. A o faʻaaoga mea faʻaoga faaaoga fugalaʻau fou, lauulu ma isi mea.

Faigofie sitaili, lea o le a liliu atu e faia na o ia - tele curls. E mafai ona taʻua o ia o se tasi o fafine e sili ona alofagia. Aua nei galo e uiga i mea teuteu. Ina ia faia ni manoa foliga sili atu matagofie, e mafai ona e selu teisi. Mo le faʻatulagaina o le iʻuga, faʻaaoga se sitaili sui - varnis poʻo le pulu.

E masani ona faʻaaogaina e tagata lauulu lalelei teuteu e faʻapipiʻi ai soʻo se vaega. O le laulu lauulu foliga sili atu le manaia.

O teineiti laʻititi le lauulu e mafai ona fufulu ma faʻamamaina o latou lauulu, ona mimilo lea o pito o latou 'au i fafo. Aoga le itiiti ifo i le varnish. Faʻapipiʻi e tatau ona pei e leai se mamafa.

Fiafia i lauulu mo le laulu o loʻo foaʻiina le aofaʻi: ata

Fulufulu Bob

Classic Bob e matua talafeagai lelei mo fafine e laulu malulu. I le faʻaogaina o lenei laʻei lau lauulu, e aliali mai e avatua i lauulu se aulelei tele.

Ole togafiti ole lauulu e mafua ile fetuutuunai ua mafai ai ona e faamamafaina itu lelei ile foliga ole foliga ma nana le sese. E foliga fiafia tele Bob. O le lauulu e alofagia e tagata lauiloa - trendetters.

E le manaʻomia tele le taimi mo le faʻatuina o se sitaili laulu. O nisi taimi e naʻo se mea na mago, e fili mafolafola foliga foliga manaia. O sina le mautonu i le laulu o le a avatua i le ata le paʻi mai o le autalavou ma ulavale.

Kare lauulu ulu

Kare o se tasi o sili ona masani ona laʻei, teuteu le laulu o fafine mo le sili atu 100 tausaga. Classic quades i lenei tulaga o faiga masani e seasea. Mo teineiti e iai lona laulu manifinifi, o le sikuea faʻauʻu ma le faʻauʻuga e sili atu ona talafeagai. O lenei metotia e aofia ai ni pupuʻu manoa e le faʻaleagaina ai le aotelega o laʻau, ae ile tau ole umi e te laʻau ai le ea.

Ua saeia le mea

I le tepa muamua, le umi lauulu e toetoe lava a le mafai ona vaʻaia vaʻaia i luga o le tele e aunoa ma le taofiofia ma teuteu. Naʻo le fesili i le matai e fai lau faʻamatalaga poʻo le galue ma le fesoasoani pe a fai e te le manaʻo e matua suia lelei le faiga o lau laulu.

E aoga foi lenei togafiti mo lauulu pupuʻu. I le ata i luga, e le pixy ma le bob, ae o se mea i le va. O lenei pepa e talafeagai mo i latou e le manaʻo e tuʻuina atu le tele o taimi i le tausiga o lauulu uumi, ae manaʻo e i ai se laʻei manaia ma le mausali e taofia le laʻau.