Lauiloa

Faʻafefea ona fai se mea e fai-oe-oe lava Eleni lauluulu

O le tele o mea e fai i lauulu i mea lauiloa na lauiloa i taimi uma. I atunuʻu 'eseʻese, fugalaʻau fou, lipine, selu, tiara ma fulufulu faʻapipiʻi na faʻaopopo i le laulu. Le mea mulimuli ua sili ona lauiloa i aso nei.

O lauulu ulu e mafai ona eseese ituaiga. Tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga mo taʻaloga ma pati. O le manifinifi paʻu manifinifi o le a talafeagai e vaʻai i aʻoga pe a savali ma uo. O fusi i le faiga o lipine, pipi i ni le gaosia o laulu faʻapipiʻi poʻo filifili e talafeagai mo le lolomiina. Mea faʻapipiʻi ma fulu, rhinestones ma fugalaʻau tetele e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le ata atoa. O aso nei o le a iloiloina pe faʻafefea ona fai se laulu i se fusi i se fusi eseese.

O le saʻo filifiliga o fulufulu mo lauulu. Fautuaga lautele

E fautuaina e faʻatau se fusi i se fale faʻapitoa faleoloa, aua e masani lava ona i ai se tele filifiliga o mea. E tatau ona uu mau le elemene ia i luga o le ulu, ae aua le faʻamama, ina ia, a uma le aso e faʻaalu i se lauulu, e le afaina ai le ulu.

A taumafai i luga o se mea fesoasoani, ia manatua o le ai ai pea se vaega o lauulu i lalo ifo.

Lauulu laulelei Eleni. Tolu filifiliga

I le taʻua o le Eleni, o le tele o teineiti e vave a latou faʻauʻuga i o latou ulu ma ofu uumi, seevae ma solo mafiafia ma, o le mea moni, o laei matagofie. Aso nei, o sitaili faʻapitoa e matua lauiloa lava. E mafai ona faʻamatalaina lea i le talafeagai o lenei metotia e aoina le lauulu i tulaga eseese o le olaga.

Ina ia mafai ai ona faʻatino se lauulu lauulu Eleni ma se fusi, e te manaʻomia:

- o le pulumu e fau ai le faaputuga,

- lauulu, le vaaia ma lauulu,

- ufiufi uʻamea poʻo uila pupuni,

- lauolaola tapuni varnis.

O le faʻaaogaina o se mea faʻapitoa e ono le manaʻomia ai mea faigaluega uma.

O le uluaʻi faʻataʻitaʻiga o le lauulu Eleni faʻatasi ai ma se fusi

1. Tuu lou lauulu ma tuu se fusi i lou ulu. I luma, ole ofuvae e tatau ona teisi aʻe i luga ole ogatotonu ole muaulu.

2. I le itu taumatau, vavaeese se fasi fasi lauulu ma nana i lalo o se fusi. Fai tutusa ma le vaega i le isi itu o le ulu, pei ona iai i le ata. O le lauulu laulu ma le fusi e le faigata uma.

3. Ia faapena foi ona nana 3-4 manoa i itu uma. I lenei laasaga o le fausiaina o se fulufulu laʻau ma se fusi, oe manaʻomia le mataituina o le symmetry o le nofoaga o le lumanai lauulu. E mafai ona e vave faʻaleleia le vaega mai le muaulu i le pale o le varnish.

4. O lauulu mai tua o le ulu e nana i lalo o le fusi ma faʻamau lautele. Ina ia latou le pauu ese, e te manaʻomia le faʻaogaina o fulufulu mata, pinning i latou ma lauulu elemene mai i luga i le pito i lalo.

5. Fai faalelei mea uma ma varnish.

Afai o se laulu e iai se fusi i se mea, o lona uiga laʻau mai le muaulu e tatau ona tuʻi i tua ona solo ai lea ile ofuvae.

I le leai o ni pu, e mafai ona teisi fetuunai le lauulu e fuafua i le nofoaga o le valavala. O le filifiliga masani o le vavaeeseina o lauulu i le ogatotonu. Ae e mafai ona e faia se itu vaeluaina, faatasi ai ma le o le ogatotonu o le faataatiaga o le a teisi siitia atu i le itu.

Le lua filifiliga mo lauulu

1. Sulu lou lauulu i tua. Tuu se fusi.

2. Faʻapipiʻi pito o le lauulu i se paʻu manifinifi paʻu e tusa o le 5 cm mai o latou pito.

3. Amata faʻavili le pito o le iʻuga e maua i totonu o le faaseʻe. A oo atu i lona ulu, ua manaʻomia ona natia i lalo o se fusi.

4. Tufatufa malie lauulu ile lautele atoa ole laulu. I nisi nofoaga latou te toe nana.

O lenei filifiliga e televave atu nai lo le muamua, ae e sili atu faigata ona tuu simetris loka i luga o le foliga.

E mo ai?

Tagata e ona lauulu lauulu lauulu o le a foliga matagofie. Loka curly mafai ona faʻataʻamilomilo teisi i curls ina ia maua ai le sili ona saʻo foliga. Teine ma se foliga manifinifi ma faʻafefeteina mafai e laititi "paleni" ia. Ae o le mimiti e sili atu le aloese mai ia ituaiga laʻei. E tumu le foliga ma foaʻi le aofaʻi e le talafeagai.

E le afaina le lanu ma le umi ole laulu. E sili lava le fausiaina o laʻasaga ile umi umi. Ae oi latou e umi le ulu o lauulu o le a tatau ona taumafai, tuu o latou lauulu i lalo o se ofu tino. Mai le taimi muamua e ono le mafai ona e faia lelei se laʻei manaia lelei i ou lava lima. Leai se mea e te faʻatamaia ai, o le poto masani e vave sau.

O le laulu ile laei ile Eleni na faʻapea lava ona fiafia iai teineiti na amata ai ona faʻaaoga ile toeititi lava tulaga uma. Sa i ai filifiliga mo pupuu ma le uumi lauulu, ma ma e aunoa bangs, mo vaiaso ma aso malolo, mo moli malamalama ma pogisa. Lalo o auala sili ona lauiloa e fausiaina ai se galuega tauloto i le gagana Eleni i ou lava lima. Faia o latou o se popoto.

Laulalo maulalo

Tele teineiti latou te ofuina. O le a manaʻomia totoga ma se faʻamaʻapeʻulu ese foliga.

  • fufulu lelei lauulu ma se pulumu,
  • faaaoga mousse po o le foam,
  • fufuluina o lou lauulu e filifili, ae o manoa e tatau ona mama,
  • faamaulu se ofu mafiafia
  • mimilo o lauulu i tafatafa o mata ma fusi i totonu o se tafaoga. Ia tuʻu lemu i lalo o le tagi ma tuʻu i fafo,
  • ave ni isi manoa se lua ma afifi faataamilo i le auala tutusa,
  • faia tutusa gaoiga ma lauulu totoe,
  • Ufiufi lauulu o totoe i le mea faapipii tele taimi ma nana faʻaeteete. E mafai ona e faʻatinoina lenei mea i ni puʻupuʻu.
  • a manaʻomia
  • tamau ma varnish.

Filifiliga utupoto

O uumi uumi e faigata ona faʻaofiofiina faʻaopopo i luga ole ofuvae. Latou te feosofi ma toso i lalo. E sili le faia i se sili faigofie vaʻaiga o lauulu i le Eleni sitaili. E aofia ai le fauina ole matagofie o utupoto i le pito i tua o le ulu. Faafaigofie.

  • i luga o lona ao,
  • e selu le lauulu ma aoina i le solofanua. Tou te le manaʻomia ona faʻalelei ia i se ofu tino,
  • o le siʻusiʻu e faʻafilemu i se agavaʻa ma tosoina i se vaega faʻamalositino,
  • e fetaui lelei lauulu i se lauusiusi matagofie laʻasaga ma ua faʻamautuina i lauulu ulu,
  • ua faʻatumauina mea uma ile varnish.

O lenei sitaili ei ai ona lava filifiliga: e mafai ona e afifiina le pito i luma o laina uʻamea ma ni mea faʻataʻamilo i le fusi, ma aua le pikiina mea o totoe, ae tatala. O le iʻuga o se moli foliga foliga mama.

O le a le mea e fai i patupatu? E le aoga le ave o ia i lalo o fusi mata - o le a ia tolotolo atu i fafo. E sili le tuu pe a tuu i le "free flight" pe tuu i le isi itu.

Malie filifiliga

Mo le faauuga, faʻaipoipoga, faʻamanatuga aso ma isi faʻamanatuga, o se sili faʻalelei Eleni lauulu ma se fusi e talafeagai. E tatau ona faia se faaputuga.

  • mimilo fulufulu uumi ma 'au ile uʻu poʻo le uʻamea uʻamea,
  • selu nai manoa i le tua o le ulu,
  • faamaulu ma le faaeteete
  • milo filo i se tourniquet ma afifi i latou i se ofu lelei,
  • Faalautele lauulu o lauulu e foaʻi teisi lava.

O le a le mea e fai i sina puupuu umi?

E mafai ona e faia lenei faiga i luga o le puʻupuʻu lauulu ma ni faʻailoga. I lenei tulaga, o le metotia o le a fai sina ese. Muamua, susu laulu e tatau ona fufulu ma faʻamago i se fulufulu ma se faʻapipiʻi au. Faaaoga le foam po ole gel. Tulei ile curlers. Ona tuu lea i luga o le mea faapipii ma afifi curls faataamilo ai. E le aoga le faia o se sili matagofie lauulu. Ae o le ata foliga sili ona manaia.

Filifiliga fesoasoani

O le fusi eleni o se tasi lea o elemene taua o le fulufulu i le sitaili Eleni. O le mea lea, ua manaʻomia ona e filifilia ma le faʻaeteete.

  • e tatau ona ofi le oloa i le tele. A leai, o le rim o le a tautau, ma o le fulufulu mata o le a pa'ū ese,
  • lauulu pupuu e fetaui lelei ma se lipine vaiti. Wide o le a foliga valea. O le uumi lauulu e iai le faʻafeagai
  • e sili lava le filifilia o se fesoasoani ua faia i le ie masani. E le tatau ona oso solo i lona lauulu
  • le lanu e tatau ona teisi ese ese mai le paolo o curls, ae e tatau ona o gatasi ma le ofu laei,
  • e sili le iai o ni ofu faapena - taʻitasi mo lona lava mataupu,
  • e le o taua le ave na o ie. O ituaiga uma lava ituaiga nonoa, ma lalagaina, ma faʻapea foʻi ma filifili e talafeagai mo lea faʻamoemoe. O se mea e tatau ona iai - e le tatau ona fusi ia fulufulu ma fenumiai le laulu uumi.

Nisi fesoasoani

E mafai ona e faia se galuega sili lava ia oe. Ae ui i lea, i potu salun, e tele e aoga faʻamanuiaga e matai. O nisi nei o:

  • Mo le taimi muamua, styling ono vaivai. Ina ia tausia lelei ia, e taua le lagolagoina o ia i studs. Na o le tasi le fusi ile laulu e le taofia. O le tuusaunoaga e manifinifi ma puupuu curls. E faigofie lava le faia o lauulu mai ia latou,
  • mo aso uma e sili atu le filifilia o se ofu faigofie. Ae mo se taimi faʻamanatuina, e sili atu teuteuga teuteu talafeagai. E lava le mafaufau lelei i faʻataʻitaʻiga ma ia ituaiga laei. O mata o lo o teuteuina i fugalaau fugalaʻau ma maʻa foliga manaia
  • taufaʻafefe e mafai ona malo pe mālosi. E faʻamoemoe uma lava i le foliga o le ulu ma foliga foliga. A teisi laʻititi lauulu lauulu laʻititi lea o le a fesoasoani e faʻapuʻupuʻu puʻupuʻu foliga,
  • Ina ia tuʻuina atu i le ata sili atu chic, e mafai ona fili uʻamea taʻitasi i pigtails poʻo le faia spikelets. O se Eleni lauulu lauulu ma se fusi e fetaui ma teine ​​laiti uma ma tele fafine matutua.

Styling tuuina atu le faatusa taofiofi, fafine ma le faigofie. E faigofie ona fai, ae foliga manaia. O le laulu e foliga lalelei lava i laʻei laʻei chiffon, ofuvae tau leiloa ma isi ofu manaia. O nisi teineiti faʻatautaia ona o atu i le faletaalo ma ia. Lenei faamamafaina atili lona versatility.

Filifiliga filifiliga lauulu numera 3

1. Selu le lauulu ma faia se selu basal i luga o le ulu atoa ma se pulumu faʻapitoa.

2. Tuu se fusi ma faʻamau lelei lelei ina ia aua neʻi seʻe.

3. O le laulu i le pito i luga toso toso teisi mai lalo i lalo o le faʻamauina fusi sikoa e ausia ai se lapoa tele.

4. Amata tuʻi i luga pito i luma mo le paʻu o itu e lua.

5. O fulufulu i tua e tatau ona selu ae e te leʻi lafi i lalo o fusi o mata. O le aofaʻi e tatau ona i totonu o le lauulu ina ia na o lamolemole lamolemole ia iloa mai fafo.

6. Faʻapipiʻi maka faʻapipiʻi i se tamaʻi varnish.

O lenei volineous hairstyle ma se fusi e talafeagai mo taimi faʻapitoa. E tatau ona maitauina o le faʻapipiʻi soa e tatau ona fetaui lelei i sitaili ma lanu i laei uma. Ole susulu ole laulu afiafi ma ofu pupuu e le tuʻufaʻatasia ma le laulu lauulu Eleni. I le isi itu, o ofu malamalama i le foloa ma atigi paʻu o ata e fetaui ma ia.

Lauulu o Roma. Filifiliga Filifiliga

Tamaitai aristocrats i aso anamua Roma na foliga masani lava. Na iloga iloga latou aulelei matagofie sitaili. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i le faiga o lauulu laulu ma se fusi i le loma Roma.

Mo lenei sitaili, lauulu lauulu o le umi ua sili ona talafeagai. Afai e le tauia e le natura le teine ​​i mea faʻaalia, ona mafai lava lea ona faʻasaʻoina i le fesoasoani a fulufulu lauulu laʻau poʻo faʻataʻamilomilo uʻamea. Faʻafefea ona fai o se laulu foliga ma se fusi i le laʻei Roma?

Lotoa lemu Roma

O se vaʻai faʻaata Roma faʻatasi ma le fusi e maua ai le laulu faʻaopoopo le laumafa.

Laʻasaga-i-laasaga faatonuga mo le faia o se fili ma se fusi:

1. Fufulu lou lauulu ma ufiufi lou lauulu i totonu o curl tetele. Sulu sisina i latou ma ou tamatamaʻilima e faigofie ai ona fili.

2. Tui se faaputuga i luga o le ulu. Toe ave uma curls.

3. Tuu i luga o se fusi, teisi le toso i fafo le tele o lauulu mai lalo.

4. Ia vavae ese le manoa e latalata i le taliga, mimilo i totonu o se fusi puipui. Ave se isi vaega o lona lauulu ma faia tutusa ia te ia. Tuu faatasi ni aufana e lua ma nana i lalo o se fusi i tua o le taliga.

5. Fai tutusa ile curls i le isi itu o le ulu.

6. Vaelua le lauulu mai le pito i tua o le ulu i ni manoa se tolu ma fili le Farani toʻo.

7. Ia toso mai loka mo voluma mai ai.

8. Ia faʻalelei se lauulu laʻititi ma se varnish.

Afai e manaʻo ai, e mafai e le teine ​​ona sui tulaga mulimuli i le faʻatinoina o le lauulu laʻei, ma faʻaogaina ai se isi metotia. I lenei tulaga, e manaʻomia le vavaeeseina o loka e tolu i le pito i tua o le ulu ma faia mai ia i latou le masani pigtail. O toega o curls o le a faapipii i ai ma le fesoasoani a le le vaaia ma lauulu. Curls e tatau ona faataatitia i le itu o le fili ina ia latou ufiufi atoa. I lenei tulaga, o le lauulu lauulu o le a foliga mai e pei o se sitaili afu o lauulu.

Hairstyle o Aikupito ma Fusiua

O tagata Aikupito uma anamua sa i ai lurus lauulu. O le faʻavae o le lalelei o le latou vaevaega i ni vaega se tolu, lua o paʻu i luga o tauau i luma ma le tasi i tua.

Faʻafefea ona fai o se fulufulu ma se fusi i le faʻaaogaina o Aikupito, o le a avea nei ona manino.

Ina ia fausia na e manaʻomia:

1. Fufulu, faʻamago ma faasaʻo lauulu.

2. Vaeluaina i le ogatotonu.

3. Tuʻu i luga le fusi faʻalelei mai le pito i luga i le pito i lalo ma aua le toe gaoioi. A leai, o le lauulu o lalo o le a avea ma fluffy, ma o le a faʻaleagaina uma le lagona.

O le mea lea, e manino atili pe faʻafefea ona fai se lauulu laulu ma se fusi faʻalelelei ma vave. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻo e filifili le mea sao fetaui ma ia faʻasaʻo ma le saʻo.