Valivali

Uiga uma e uiga i teuteuga ombre (44 ata)

O le Matai ausia le paolo aafiaga i le faʻaloaloaina o lanu i le umi atoa o le lauulu, o aʻa e mafai ona tuua le faʻalavelaveina pe teʻi ua pouliuli, o le a maua faʻailoga malamalama. O le eseʻesega i fesuiaiga e mafai ona manino pe teʻi ua punitia. E lei leva talu ai, o le i ai o aʻa tele na manatu o ni leaga foliga, ma o lenei o loʻo avea ma pule o loʻo aʻafia o aʻa ua mafaufauina o ni ofu lelei.

O le lauiloa o ombre na amata i le 2013, o le mea moni, ua avea ma foliga talavou i totonu o le fashion fashion. Ombre tulaga tulaga mauaina faatasi i le masani ma masani.

Na amata le faiga ile faʻatulagaina e le aliʻi ole aʻafiaga o lauulu na susunuina i lalo ole la, ile mea e suia ai le lanu uliuli ile pito. Kalefonia o le aso fanau o lenei manatu, ona salalau atu lea i le lalolagi atoa.

Alualu i luma suiga o leo i le tasi ma le isi ma le fesoasoani o le faʻamanino - ombre. Valivali o lenei sitaili e tele avanoa.

Vaega lelei o ombre:

  • O le laulu e toe faʻaleleia e aunoa ma suiga ogaoga.
  • E leai se faʻatapulaʻaina o tausaga.
  • Faigofie o tausi. Leai se mea e manaʻomia ai le faʻamatamata masani o aʻa, i.e. masani ai.
  • O se iloga faʻailoga o se masani, masani masani.
  • Faasaʻoina o le lē atoatoa i foliga. E mafai ona faʻaʻumiʻumi le oval o mata ma sina faʻamalamalamaina o laina i luga o le mata. Pe a pupula pito o se lauulu lauulu, o le aofaʻi o lauulu laulu e faʻateleina.
  • O se tele filifiliga o lanu, faʻaopopo atu i ata faʻalenatura, e mafai ona e filifilia sili faʻateleina: se paolo o raspberry, lanu viole, lanumoana, lanu piniki pe lanumeamata. E taua foi le manatuaina o le ombre i le taimi muamua o se taumafaiga e fausiaina se natura aafiaga o lauulu mu.
  • E mafai ona e faʻafouina le lauulu, aveʻesea faʻalavelave manatu malamalama - naʻo tipi ese.

Leaga le itu

  • E le fautuaina le faia o Ombre ile vaivai o lauulu mago. O loka magau ma susunuina o le a le teuteuina oe.
  • Aua e te mulimulitaʻii le palanuina le faiga oe lava; i le sili ona lelei, o le a e aveesea le le mafaamatalaina aafiaga o le tuputupu ae aʻa.
  • Tau maualuga o taualumaga.

O ai e fetaui i ai le faʻamalu?

Ombre e talafeagai mo tamaitai e le o sauni mo suiga tetele, ae latou te manaʻo e avatu le faʻatamaʻuina i le ata. Aunoa ma le suia lona lanu masani, faʻatasi ai ma le fesoasoani a moli moli e mafai ona e suia.

E te manaʻo ile lanu mafanafana male malamalama, ae 'aua le fiafia ile laʻei paʻepaʻe, ona lelei lea o lau sitaili.

Pe a valivali le umi atoa o le lauulu, e te teina lava, ma le fesoasoani a le ombre, o le soifua maloloina o le lauulu e tausia i le maualuga.

Faatasi ai ma puʻupuʻu pixy 'oti, o le garcon poʻo le bob e matua faigata tele le ausia o se matagofie lalelei suiga o fulufulu.

  • Vailaau - le sili ona lauiloa ona o lona masani masani masani. Paʻu suiga i le va lua leo latalata.
  • Manino le tuaoi - pe a suia laina lanu.
  • Solofanua - faʻataʻitaʻiga o susunuina lauulu i le la, aoina e le solofanua.
  • Transverse - faatasi ai ma le fesoasoani a mafiafia faʻamalamalamaina, o le aafiaga o se masani lamolemole suiga.
  • Faigofie - o le aʻafiaga o le toe ulu i luga o le laʻau, o aʻa e pisia i le paolo uliuli (sukalati, uolanati, cognac), ma faʻamalamalamaina le ogatotonu o manoa ma fesoasoani.
  • Afi afi - fetaui lelei mo lauulu uliuli. Curls vali ma piliki, apamemea, meli ma isi mafanafana lanu ua faaopoopo i le lanu masani.
  • Tele (cardinal) - e le masani ai ni paʻu pei o le lanumoana, piniki, lanumeamata, ma isi faʻaaogaina.

Ombre mo eseese uumi

Fulufulu lauulu - o le masani. O luga o le lauulu uumi e mafai ona e toe faia le faʻalenatura aʻafiaga ma ni avanoa sili mo le faʻataʻitaʻiga.

Feololo lauulu - ia ausia le aʻafia manaʻomia, e manaʻomia e le lauulu e oʻo atu i tauau.

Lulu lauulu - A faʻataʻitaʻia tele, ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻataʻitaʻia pe a iai sau matai lelei.

Ombre ma lauulu lanu

Pulu uliuli e talafeagai mo moli, latalata i lona masani. I le faʻaopopo atu i le paolo o lauulu ulaula, e mafai ona e faʻaogaina ata o sukalati, nati ma le mumu.

O lauulu lauulu e masani ona faʻanenefu i pito, seasea ile aʻa o tupu. Le sili lototele fetaui lelei le pupula ese le paolo i pito.

Lulu mumu ma le faʻaopoopoina o auro ma mumu ma faʻamalosiʻau aʻa.

Ae le i faia se faʻaiuga, vaʻai i lou matai ma o le a ia taʻuina atu ia te oe le filifiliga sili ona lelei mo oe, aua o le saʻo filifiliga lanu o se galuega e sili ona tiga ma e manaʻomia ai tomai faʻapitoa tomai.