Valivali

Fufulu lauulu Estel lanu ese

E faʻatagaina oe ona sui ou foliga vaaia, mafai ona faʻaoga i le fale, ae leʻo taugata

O le manogi e le alu ese ma a uma ona fufuluina lau lauulu i nai p, le aoga, le manaia manogi, mago le lauulu

Ou te fia amata i le mea moni o uliuli vali tusa e 4 tausaga. I le taimi lea, sa mafai ona ola le laulu uumi, se umi i lalo ifo o tauau.

Ae, pei o le tele o fafine, ou te fiafia i suiga, ou te matauina i luma atu o se vaitaimi taua sa ou puluulu i eseese eseese suiga o lenei lanu. Toe foi i le mataupu. I le mafaufauina ai o laʻu galuega mamafa ma le taimi sa faʻaalu i lauulu toe faʻaleleia pe a maeʻa le paʻepaʻe paʻepaʻe, na ou filifili ai e faʻaaoga se agamalu, e tusa ai ma le mea gaosi mea faigaluega - o se emulion mo le aveeseina o Estel lanu ese mai vali. Ina ia faia lenei mea, sa ou faʻaaogaina auaunaga o se pulu faʻataʻitaʻina, i le salonaina na ou faʻaaluina le tele o le taimi ma tupe (na ou totogia le 600 UAH. E tusa lea ma le 1500 rubles.). na talitonuina au e le tagata fai meaʻai, faatasi ai ma le fesoasoani a se fufulua mafai ona ou faia le lanu moli i le 2-3 tones maualuga, ae sa ou fiafia i lenei filifiliga ona o le a faigofie ai ona tuu le lanu enaena i luga o le taimi. Na ou mulumuluina, ina ua uma ona vali i le lanu enaena lanu uliuli ma le silila (loka malamalama) na faia, foliga mai ina ia mafai ai ona sili atu le lanu foliga. O le toe foʻi mai i le fale ua leva ona faʻatali mai, na faʻatali ai lo matou aiga ma vaʻai ia te aʻu ua amata ona laulu enaena, ae o la latou lanu faʻateʻi na foliga mai e fai sina ese lava mai le uliuli, aemaise lava ona o le mafiafia, ae matou te faʻamatalaina uma nei mea i moli po ma filifili e vaai i le iʻuga i le aoauli. Ae. e le i tupu se vavega, i le taeao ma le lanu o le ao ua suia i uliuli ma ni nai mama ninii o lauulu

Ina ua uma ona faitau le tele o faʻamatalaga e uiga i le mulumulu luga o le Initaneti i le aluga o taimi, na ou filifili ai o le faiga e leʻi faʻatinoina saʻo i le salon ma ou filifili e toe taumafai loʻu laki, ae na o aʻu. Na ou faatauina lenei "vavega fofo", o le tau na foliga mai e matua taugofie, e tusa 200 UAH. (O lenei e uiga 500 rubles.)

O le pusa e aofia ai 3 fagu, o le faʻatulagaga o faʻaaoga o loʻo faʻamatala i totonu o faʻatonuga:

1. I se vavaeʻese e le o ni uʻamea, faʻafefiloi le aofaʻiga manaʻo o le REDUCER (fagu Numera 1) ma le CATALYST (fagu Numera 2) i se fua faatatau 1: 1 ma apalai le lauulu mago. O le faʻaalia taimi e 20 minute, ma le vevela vevela, faʻaalia taimi e ono faʻaitiitia i le 10 minute. A maeʻa le taimi faʻaalia, fufulu lou lauulu i le tele o vai vevela mo le itiiti ifo i le 5 minute. Ina ua fufulu ese le palu, e taua e fuafua ai le maeʻa o vali aveese mai le lauulu. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi se NEUTRALIZER i le fulufulu lauulu, faʻatali 3-5 minute ma fufulu i le vai. Afai o le lanu i luga o le filo vaega pe o le toe foi mai, e faʻailoa mai le le atoatoa le aveeseina o le vali ma le taualumaga mo le faʻaogaina o le paluga o le FUA MA le CATALYST tatau ona toe amata amata mai le tulaga 1.

I se tulaga lautele, sa ou faia lenei faiga faʻatolu, faatasi ai ma le fesoasoani a laʻu uo teine, e 'alofia ai le misia o ni uila. Sa latou faia e sili atu ma le tasi talu ona vali uliuli mo se taimi umi ma o le taimi muamua o le a le aoga le mautinoa. I se tulaga lautele, fufulu loʻu lauulu, mago ma leai se toe tufaina o le fiafia, o le lanu na ofoofogia. mumu. laititi e le toniga, ae foliga. i loʻu manatu e ese le aulelei. na mago loʻu laulu, ae na ou iloa o laʻu suauʻu popoto sili ona ou fiafia iai o le a fesoasoani ia te aʻu ile feagai ai ma lenei faʻafitauli.

Sa leai se tapulaʻa o le fiafia, ae i le faaiuga o le afiafi na amata ona ou iloa o le lanu ua suia, ma le lima, na ou tusia mea uma mo le taimi o le aso ma le faapaiaga. Ina ua ou ala aʻe i luga i le taeao na sosoo ai, ua uma ona ou fefe i mea uliuli o loʻo i luga o loʻu aluga, tilotilo i le faʻata ma na masani ona ou le fiafia, ona o le lanu ua pouliuli ma ua taʻe:

E le o le iuga lea o le tala. O loʻu mataʻu, na toe foi mai atoa le lanu uliuli i le aso mulimuli ane ma leai ni tali na vaaia.

O lea, teine ​​pele, oe ona lauulu matagofie, matou te mananao uma i suiga. tatou taumafai mo i latou, ae le atoa mafai e maua mai ai le lanu ma le fesoasoani a le mulumulu na o le pe afai e le o le uliuli, ae atonu enaena, ona o lea e le maua ai se faamaoniga. O le mea moni, pe a fai e te manaʻo e suia le ata mo se aso pe lua. faʻamolemole. ae e le aoga)) Afai e te alofa i lou lauulu aua le faʻatigaina i latou i soʻo se auala e le aumaia ai se faʻamaoniga iuga. Ou te manaʻo foʻi e fai atu ou te alu ese mai le uliuli, ua ou manumalo lava i le tele o taualumaga o aʻu, ae o le mea na oʻu i loʻu tagata lulu, ae ua le toe i ai iinei)

Atonu ou te le malamalama i se mea, ae mo aʻu, o se isi metotia faʻateʻaina o vali sili atu. Sa masani ona vali loʻu laulu i lanu eseʻese ma o le uliuli o se tasi o aʻu fiafia pa'ū Na ou sau i uliuli i le tele o auala, vagana ai le fufuluina. Na masani lava ona ia iloa e uiga ia te ia, ae o se mea na ave aʻu ia te ia.O a lava tulaga, avea ma lauulu lauulu i le taimi muamua o le a le aoga. E tatau ona ou onosaʻi ma tele foʻi le taimi. I le mulumuluga, na ou tau ai i le mea lenei: Na sau se uo ia te aʻu, aumai ia te aʻu se afifi ma na amata ona tatou faia mea uma pei ona tusia i le faʻatonuga! Na tu le sauʻai luga o le fale atoa, e tatau ona ou ositaulagaina se solo. Na umi se taimi mo nei gaioiga uma. ae leʻi iloa le tali. se afifi 3 fufuluina ua leai, latou fufuluina i le Shampoo mo le loloto faamamaina, faatali mo sina taimi, ave le vali, vali o latou lauulu ma na uliuli toe! O au na tatau ona matua savalivali i le fale mautotogi, togi ese solo, togi uma mea na pia. Sa ou popole i lenei muck! Sa ou teʻi. Na ou sau i fafo uliuli i le selau taimi e ala i isi auala, ae o le iʻuga lava e leai, faateʻia aʻu. Ole tele ole taimi, tupe, mea e tuʻuina atu ile tino, ole manogi mo le fale atoa ma leai se faʻaiuga. --- Ile masina mulimuli ane, sa matou taumafai e fufulu ile "capus". O si ona laulu e fai sina lanu enaena, ma i le taeao na toe liu uliuli.

Ou faitau faitau iinei. filifili i luga o le fufulu lea. Sa ou alu e saili o ia. faatau fufuluina olin. leai se mea! Sa ou faʻatali i le masina ma faʻatonu pepa e 2 o le Estelle remover i luga ole Initaneti. Na faia le mulumuluga e tusa ma faʻatonuga. 1 pack na lava mo aʻu 3 taimi. aua e eseese lanu le pito, fai ai i le 3 suʻi ma faʻaalu na o le siʻusiʻu mo le uluaʻi 2 taimi o le fufuluina. 3 taimi faʻaaoga i le umi atoa. i le va o le fufuluina, o le paluga ua aveese mai le lauulu ma se solo, i le maea ai o le lona tolu na fufuluina i le loloto-fufuluina o solo. 3 fagu na faʻaaogaina ile paʻau ole lanu e leʻi suia. ae na ou mafaufau e mafai ona fufulu sili atu ma tatala le lua afifi ma fufulu ese 3 taimi. Sa le aoga lea, aua ua le toe fufuluina le lanu. Na ou liliu mai i fafo e tele lanu, o lenei mumu-lanumeamata faʻalumaina na tatau ona tapunia i lalo nei ma sa ou tau atu i se faʻafitauli .. Na ou suʻesuʻeina le iloiloga mo se taimi umi, ae ou te le malamalama i se mea. o le lanu ou te manaʻo e lanu uliuli, na ou iloaina ou te manaʻomia 1-2 lanu o vali māmā, ae ina ua ou mafaufau e le mafai ona vali loʻu mumu, sa ou ave muamua malosi moli, mafaufau e lanu samasama ona vali lea i luga o se masani blond (ou te faamoemoe e vaai malamalama blond) o le taunuuga, o le lanu e Ina ua uma ona faʻaaoga le faʻamalamalamaina, na pogisa. Liliu ane e le mautonu. o pito e sili atu le pouliuli. Naʻo loʻu teʻi. ma ou te le iloa foʻi pe o le a le umi o le a mafai ai ona toe mama ina ia aua nei ou toe faapogisaina !? Ioe, masalo o se fufuluina lemu, ou te le iloa i le taimi nei, e faigata ona faʻamasino pe na leaga le lauulu, aua ina ua uma ona fufuluina i le faʻamalama o le a le toe lagona lelei. e uiga i le manogi, i le taimi o le fufuluina e le faʻatigavale. ina ua leaga tele. e foliga mai ia te aʻu tagata lalata ane, ua pala, manogi ua pala! lautele e vaai ata. Ua ou le faamalieina i le iʻuga.

O loʻo taumafai e avea aʻu ma aʻu e aveʻese mai se vali faʻataʻavale (amonia vali o le 3 tikeri o le teteʻe atu, 1 numera maualuga) i luga o loʻu laulu umi ma ua uma ona ou faʻataʻitaʻia 2 taugata ma le aoga mo le faʻataʻitaʻiga o le folaina o lauulu lauulu, na ou filifili ai e taumafai lenei mea faigaluega.

3 tubes i totonu o le atigipusa pusa - o se mea faʻaitiitia, o se mea e faʻaaogaina ai ma o se mea e faʻateʻaese ai - pei o le toe. pasama pe a uma ona fufulu. O se mea leaga, o le vailaau faʻapitoa e oso ai se maʻamaʻai mai i mafaufauga faʻatino o se faʻataʻitaʻiga.

Ae talu mai le poto masani talu ai faaalia ai le faʻaleagaina ma le faigata o lenei faʻatulagaina mo lauulu ma o le a lona tau e toe faʻaleleia ai, na ou filifili ai e faʻataʻitaʻi lea fufuluina i luga o naʻo le lua manoa.

Fufulu ese, tausia faʻapitoa taimi e tusa ai ma faʻatonuga, taimi 7. Naʻo le toʻalua o lauulu ua mu.

Masalo, o lenei fufuluina e mafai ona faʻafetaui ai se tasi vaivai vaivai.

E mafai ona maitauina o lenei mulumulu e sili atu le agamalu i le lauulu ma itiiti nai lo isi fufulu na ou faʻaaogaina, na faʻaleagaina ai.

Na tonu lava na ou filifili e vavae loʻu lauulu tele ma faatali seia tupu loʻu lauulu. Lea ou te fautuaina oe.

Le aso lelei mo i latou uma na tilotilo!

I lenei iloiloga ou te manaʻo e talanoa e uiga i loʻu poto masani i le faʻaaogaina o se emulsion mai Estelle, lea ua leva ona lauiloa i le toʻatele. Ma ou te mautinoa e le o se tuusaunoaga.

O le mamao 2013-2014, pe a mai le AAA uliuli vali na ou faafuasei manao e avea ma lauulu ... Ioe, ma vave, ma i le fale. Ioe, atonu e masani le tala i nisi. Sa ou manatu o loʻu poto masani na lava e faatino ai ni togafiti faigofie. Ma o le mea moni, ou te leʻi iloa i lena taimi e le mafai ona fufuluina henna mai le lauulu, e tusa lava pe faʻa-vailaʻau. Oi loʻu mafaufau?

Oi talofa, latalata i le mea. O le uluaʻi lanu e uliuli, tauʻau umi, sili tele. Na vave lava ona ou faatauina ni ato 3 lenei vavega ma faanatinati! Ona o mea uma lava i le puao! O ni nai aso e le i faʻamanuiaina ai le tuʻufaʻatasiga ma faʻalavelave ina ia moe. O le iʻuga, na ou maua le lanu enaena lanu, togitogi, mumu mumu i le la.

Sa le mafai ona taofi. Ma le isi, na ou iloaina o le fufuluina e le aveina aʻu ma fesuiaʻi i le efuefu faʻamalamalamaga. 4 sili atu moli ma faaniukilia lauulu lanumeamata, lea e le mafai ona vali lelei i luga o se tasi vali, faasaʻoa lanumeamata taufaamatau na faʻanofoa aʻu. Ae o se isi tala lea ...

O le mea la ua tupu, ua ou toe sau ma lauulu uliuli, ua faʻaitiitia le 10 cm ma mama ese ai loʻu mafaufau. O povi e tuaoi ma le filemu ia te aʻu, e malamalama lelei i ai. Ioe, o le talaʻaga semanu e muta iinei, ae ui i lea, i le taimi na tupu mai ai, o mea uma na faʻatoa amata.

Ma o mea matagofie na amata i le lua masina mulimuli ane, i le foliga o le leai o se lauulu e pau. E le mafaamatalaina lenei mea! O lauulu sa i soo se mea. Ma o lenei moemiti po na tupu ai 3 tausaga. Mauga o ituaiga eseese o vitamini, rubs, masks, shampoos ma isi sili atu pe sili atu lauiloa metotia o le sefeina o lauulu. E toe avanoa mea uma! Lauulu manifinifi i lenei vaitaimi ua avea o mala, o se apili i se trichologist ua le maua ai se iʻuga lelei.

Ma na o le taimi atoa na ou iloaina o le mea sa ou faia. O le mea moni, na na ona ou susunuina oʻu foliga i kemisi. O loʻu sese e leʻo vaeluaina, ua ou nofosala toatasi.

O le mea lea, ou te fai atu ia te oe e te faʻaeteete e tusa ai ma lenei metotia o le aveeseina o pisipisia. LELEI LE MAFAUFAU LELEI E FAIGALUEGA I SE FOLAFOLAGA, pei ona ou faia, i le taimi lava na mafai ai ona ou taofia le pa'ū lauulu. E uiga i lenei mea i laʻu iloiloga

Ma i le faaiuga, na ou iloaina o le lanu uliuli e fetaui ma aʻu ma o lea ua ou toe i ai.

Faʻafefea ona faʻasaoina le malulu folo na matou faitau i le isi toe iloiloga.

Lelei:

Le atoatoa

tasi minus tetele

Lenei o tagata uma tusi, o le a se mea lelei o lenei Estel Color Off emulsion, pe faʻapefea ona fesoasoani i tagata uma e faʻamalamalamaina o latou lauulu. Ma ou te fia fai atu o lenei mole na matua faʻaleagaina loʻu lauulu. Na ou fefe i lenei mea, ae na vave ma saogalemu le faʻaaliga (pei ona faʻailoa mai ia te aʻu e le tagata faʻatau). O lea, na ou faitauina faʻatonuga ma faia mea uma pei ona tusia ai iina. I le taimi lea, sa i ai saʻu uo teine, se luluulu, o lona uiga, o mea uma na alu i lalo o lana pule. O le fufulu e faʻaaoga i le auala tutusa e pei o le vali.

Ina ua mavae sina taimi, na ou mulumuluina ese, ma ua ou sesega mumu. I le maeʻa ai o taualumaga uma e tusa ma faʻatonuga, sa pei lava aʻu o se papamaa mumu sesega. Ae e le afaina, o lea ou te talanoa filemu ma le leaga, e mafai lava ona e toe sui. A o le mea moni o laʻu laulu e pei o se mulumulu e leai se tala. Na lagona e pei na ou valiina loʻu laulu i le tele o taimi i le taugofie enaena (lelei, pe i le mea sa faʻamalamalamaina muamua). O le mea lea, ia faia faaiuga e le mo tagata uma, ona ou togafitia lea o le lauulu mo se taimi umi. Ui i lea, na ou avatua le fasimea totoe i laʻu uo i le teine ​​e teu laʻua, ae na te leʻi fefe e fufulu lona lauulu ma se tasi.

Tulaga lelei ma leaga

O le fufulu mai Estelle o loʻo faʻaaogaina lautele e aliʻi ma e fiafia i mea tau fale. O le lelei o le oloa aofia ai:

  • faatamaia lelei lava le vali sili ona tumau o soʻo se paolo,
  • e le mafua ai se suiga i natura lanu,
  • leai ni amonia, faʻamutaina vaega,
  • gaoioi agamalu, lemu, puipuia le soifua maloloina o le lauulu,
  • faigofie ona faʻaaoga
  • gaoioi vave
  • i le taimi lava e fufulu ai oe mafai ona amata vali i se fou lanu,
  • talafeagai le tau o tupe.

O le fualaau faasaina ei ai foi faaletonu:

  • emulsion lauiloa e le faʻaumatia le iʻuga o le faʻaalia i mea masani lanu (henna, basma),
  • ei ai le manogi ma le le manaia,
  • E le ofuina ni totini lima o Estelle
  • naʻo le faʻatau mai i faleoloa faʻapitoa pe mai le kamupani sui.

O le faʻatauina o se seti mo le talepeina mai le lauiloa Estelle tau o le 400-450 rubles, lea e sili ona taugata pe a faʻatusatusa i le aofaʻi o le lauulu fufuluina i totonu o le salonona (tusa 1,500 rubles).

I tua atu o faʻatonuga mo le mea faigaluega, o le pusa e aofia ai 3 fagu o 120 ml taʻitasi. Ua faitaulia foʻi ina ia le nunumiina ai i latou ile taimi ole faʻagasologa. O a vaega nei?

  1. Faaitiitia sooupu. O le oloa e i ai le mafiafia, kulimi pe a iai, e iai se manogi faʻapitoa.
  2. Vaega taua - faʻavae ma se manogi sili ona leaga.
  3. Solitulafono. E ala i le masani ai, o se paʻepaʻe paepae ma se manogi manaia.

Faʻaaoga le tomai faapitoa Estel Color Off emulsion ae na o totigilima luga. Faatau muamua, aua i totonu o le pusa latou te le o iai i le mea faigaluega.

Le mea e te faamoemoe mai le taualumaga

O le faiga mo le aveeseina o le vali mai le lauulu o se tele gaioiga. Ia e nofo sauni a maeʻa le uluaʻi taimi o le iʻuga e le ola e tusa ma faʻamoemoega. Malamalama lelei lenei, o le gaosi mata gaosi ua matua mausali i le lauulu laʻau. Faʻaauau ona fufulu seʻia faʻamamago atoa le vali. Vaʻai vaʻai, o le aʻafiaga o le faʻaaogaina o le Estel Color Off, vaʻai i le ata i le isi vaega.

O se mea taua! A maeʻa le faʻaleagaina o le paʻu faʻalavelave, atonu e aliali mai le lanu mumu. O le aveeseina o le a fesoasoani fesoasoani pisipisia i le vali o le manaomia le leo po o le rimuina.

A o le tulaga o ia curls, o le a latou tumau pea agamalu, silika. I nisi o tulaga, tagata faatau matauina se laʻititi mago o le mea e pa'ū ai, o le toe faʻaleleia o matapulepule ma le pulupulu o le a fesoasoani e faʻasaʻo ai le faʻavaivai. I se lautele, o le faiga e le afaina ai le tulaga o lauulu.

E le faaaogaina le Estel Color Off hair wash i luga o henna curls. E talitonuina e mafai e le mea faigaluega ona motusia noataga i le va o mole o le synthetic dyes, ae le o le masani. Peitai, e i ai taimi pe a teineiti faʻataʻitaʻi ma faʻamanuiaina faʻamamaʻi o le mumu le lelei. Afai e te le o sauni mo ia gaioiga faʻalavelave, matou te fautuaina oe e liliu i isi auala o le aveeseina o henna vaega mai le lauulu.

Puipuiga muamua

Acid flushing, e ui lava i lona saogalemu, e manaʻomia le tausia o nisi tulafono:

  • O le faʻataʻitaʻiga e le faia mo tagata maʻi manuʻa, maʻi ua faʻamamaʻi, faʻamaʻi o le dermatological i luga o le ulu.
  • o vaega o le Estelle vali remover emulsion ua i ai le manogi leaga, o lea ia vaʻai lelei le faʻasaviliina i totonu o le potu,
  • fai totigilima e galue ai ma le suamalie, tuu i luga o ou tauau se solo tuai, o se ofu talaloa,
  • i le va feagai ma mata, fufulu latou ile vai tafe ma talanoa i se fomaʻi mata,
  • matau le faʻasologa o gaioiga i le taimi o le taualumaga ma le faʻatatauina o tupe,
  • aua le faʻaaogaina uamea mea, atigipusa,
  • Ia faaeteete ia aua le fefiloi fagu.

Faitau ma le faʻaeteete faʻatonuga i luma o le faʻagasologa, matamata le faʻataʻitaʻiga vitio, talanoa ma se fomaʻi faʻapitoa. Taumafai e faʻataʻitaʻi i mea faigata o le faʻagasologa e tele ina ia aua neʻi e ita i le mea na tupu.

Faʻafefea ona faʻaaoga i le fale

O le fufuluina o lauulu ile fale e faʻaaogaina ai le Estelle Color Off seti o se faigofie ae e faʻaaoga taimi. Ia onosaʻi ma mulimulitaʻi i le faʻasologa o gaioiga e faʻailoaina i le gaosi oloa.

Mo le taualumaga, sauni:

  • Estelle fufulu pusa
  • se pea totigilima
  • pulumu mo valivali,
  • samamu faamamaina loloto,
  • vali (tonic) o le paolo filifilia,
  • taele pulou po o se taga palasitika,
  • tuai solo, pulou i luga o tauau.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina:

  1. Faafefiloi le faaitiitia sui ma le vaega taua (fagu Nu 1 ma 2) i tutusa vaevaega.
  2. Faasolo mea ia ma vali vali. Ia tufatufaina tutusa paluga i luga o le lauulu i le itu mai le pito - i aʻa. Ile mea lea, taumafai e aua le faʻasagofie le soʻona tele o aʻa ma le ulu.
  3. Aua le faatuai, gaioiga e tatau ona saʻo, taulai atu.
  4. A faʻaaoga le paluga, afifi lou ulu i le polyethylene pe faʻamau i luga ole pulou lele.
  5. A maeʻa le 20 minute, fufulu le toe vaega o le paluga i le vai vevela ma se laupepa mo le faʻamamaina loloto, ina ia le maseesee ai laupepa.
  6. Valivali lelei lauulu ile solo, ae aua le mago. Faaaoga sina tamaʻi oloa mai le fagu Numera 3 i manoa. Afai e le pogisa ona faʻapipiʻi, faʻaaoga le isi vaega o le netral, ma a maeʻa le 5-7 minute, fufulu lelei ona toega. O pouliuli uliuli pe a fesoʻotaʻi ma le neutralizer fai mai o le vali e leʻo matua fufulu ese. Ina ua mavae sina taimi, toe fai le faʻaaogaina o le emulsion.

Lapataiga! Ina ia aveʻesea Estelle vaega, fufulu lau lauulu 3-5 taimi i le faʻamamago ai faʻamamalu. Ia mautinoa ia le sao lou laulu.

A fufulu le lanu le lelei, a maeʻa le 40 minute e mafai ona e amata valivali pe vali ia curls. E fautuaina e filifili se vali se leo malamalama mai le paolo manaʻo. Afai o le sikoa o paʻu o lauulu laulu, ona faʻaaoga lea ole Estelle Essex Super Blond Plus paʻu. Faavaivaia i le 3% oxide i se fua faatatau o le 1: 4.

Saili atu e uiga i isi auala e fufuluina ai lauulu vali ile fale ile tatou website.

Mea lilo o le manuia mai le au poto

E i ai ni mea lilo o le a fesoasoani e faʻateleina ai le aafiaga:

  • E mafai ona e faʻataʻitaʻia le aoga o le oloa i le tasi loka ia mautinoa ai le taunuʻu manuia o le faʻagasologa ma aloese mai i mea e le fuafuaina,
  • faia le faʻagasologa i luga mago, palapala palapala,
  • Mo se lauulu vali ma Palette vali, filifili se ese fufulu. O le mea faigaluega Estelle Color Off i lenei mataupu e le aoga,
  • gaoioi vave, pe a maeʻa le 20 minute o le paluga ua saunia ua le toe maua lona malosi,
  • palu Estel Color Off i vaega faʻavae i luga o le tasi tautua - tasi fufulu,
  • Ae le i faʻaaogaina le oloa, faia se suʻega faʻapitoa mo se aʻafiaga teteʻe,
  • vevela eseesega e mafai ona aʻafia ai le sologa lelei o le faʻagasologa, aua le tuʻua le potu seʻia maeʻa le fufulu,
  • e mafai ona e toe faʻaaogaina Estel Valivali Faʻamavae pe a uma le 20 minute, e le i vave atu
  • I le toe tausia o lou lauulu, aofia ai meaʻai lelei, toe faʻafouina masima, o le a faʻaleleia atili ai le tulaga o laʻau, faʻamalamalama ia i latou, susulu.

Estel Color Off - o se mea taua mo le taofiofia o pupuni, o le vailaʻau e le faʻaleagaina le tulaga o le lauulu ma o le a faigofie ona aveese mai le faʻaali lanu. E mafai ona e faʻaaogaina se mea faigaluega faʻapolofesa i le fale, e faia ia sili atu ona lauiloa ma manaʻoga.

O aso nei win-win lauulu valiina auala:

Oloa Puupuu

O le lanu o Estel ua faʻatuina o ia o se mea lelei e faʻamamaina e aveese esea le paʻu mai le lauulu. O le mea faigaluega suia atoa sui sooupu, e oo lava i le lanu moana-uliuli lanu. O le oloa e faʻatuatuaina ma saogalemu, ma le laʻitiiti faʻaleagaina i le lauulu e te aveeseina le le tatau ai paolo. A maeʻa le faʻagasologa, e mafai ona e vavaeina saogalemu curls i se isi lanu.

O le oloa e le suia ai le lanu masani o lauulu, e afaina malie lauulu, aua e le aofia ai le amonia. Afai ua maeʻa sau faʻamanuiaga le faʻamanuiaina ma lauulu, ona lelei lea o lenei fufuluina mo oe.

O le lelei o le Estel Valivali ese acid remover o le vailaau solia fusi i le va o le vali moli mai lauulu taitasi, ona fufuluina ai i latou i se filo. Lenei le tele faʻaopopo e faasaga i le faʻamalamalamaina, aua o le lauulu pe a uma ona togafitia tumau le aoga.

Faatulaga le Fofogaina

E tolu fagu e aofia ai i le Estelle Wash kit. E tofu i latou ma se mea e ese ai le mea ua fuafua mo nisi togafiti. Tolu fagu o loʻo i ai 120 ml o le mea e manaʻo ai. Le tau o le pusa e tusa 400-450 rubles. Oe mafai ona faʻatau mai le oloa i fale faʻapitoa teuteu teuteu, fale lalelei, luga o nofoaga.

Faʻafefea ona fufulu le uliuli lauulu lanu? Aoao metotia aoga.

Le faʻamatalaga ma penefiti o le henna ma basma mo lauulu o loʻo faʻamatalaina i lenei itulau.

O a nei fagu:

  • faaitiitia sui (fagu numera 1). O lenei gaʻo mafiafia ei ai se mea manogi faʻapitoa, pei o se kulimi,
  • vaega taua (fagu numera 2). O le oloa e sili atu vai nai lo le muamua, e leai se manogi leaga,
  • tagata liliu mai (fagu numera 3) E paʻepaʻe le lanu o le vai, faʻatusa i se faʻamama pasama. O le manogi e manaia, e le malu.

Itu lelei

O lenei oloa ei ai le tele o lelei, matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava ia i latou ae leʻi faʻaaogaina:

  • e le o iai le amonia i le mulumuluga, isi vaega mataʻutia o le a matua afaina ai le lauulu,
  • e le aofia ai le oloa faʻamanino elemene, o lea o le emulsion e le faʻamalamalamaina le lauulu,
  • e mafai ona fetuʻutuʻunaʻi le lanu o curls ina ua uma ona pisia,
  • o vaega o le tausiga faʻaeteete ma fesoʻotaʻi lelei ma lauulu, aua neʻi faʻaleagaina le lanu masani,
  • O le tau ua avanoa avanoa mo tagata uma. I mea uma, e mafai ona e fufuluina ese le lanu lanu i se lalelei mo le itiiti ifo 1000-1500 rubles,
  • Ole isi gaioiga e faʻaaoga ile fale. Mo le ausia o le manaʻomia le manaʻomia, e te le manaʻomia e avea ma polofesa.

Mo uma galuega, o le tele o teine ​​ua uma ona filifilia lenei oloa e tau ai le le fiafia i paolo o curls.

Puipuiga saogalemu

A o leʻi faia le faʻagasologa, e tatau ona e suʻesuʻeina nisi fautuaga e mafai ona fufuluina ese le vali mai lou laulu e matua saogalemu.

  • Aua neʻi e faʻaoga i le maʻilaata ua faʻaleagaina. E faʻasaina ona faʻaoga se Estel Wash pe a iai ni faʻamaʻi mama.
  • o le mea e te alu e fufulu ai, e tatau ona faʻaavagofieina, aua o oloa e iai lona maʻai faʻapitoa manogi. Atonu o le a ia niniva
  • o le faʻatinoga e faia i totigilima, latou te ufiufi le tino i se ofu faʻapitoa ina ia le faʻaleagaina le paʻu, ma o lavalava e tumau pea le ofuina,
  • Aloese mai le mauaina o le emulsion i ou mata. Afai e tupu se mea faʻalavelave e tupu, vave ona fufulu mata ile tele o vai tafe, talanoa ile fomaʻi,
  • puipuia le mea mamao mai le aapa atu o tamaiti, puipuia mai le susulu o le la,
  • Faʻaaoga naʻo le valiina o le valea (oxidative) valivali mea. Afai e te le o mautinoa atoa pe o le a le ituaiga vali na e valiina, ona fai lea o le tamaʻi suega i luga o le tamaʻi loka. O loʻo fautuaina e filifili se nofoaga i le pito i tua o le ulu, ina neʻi i ai se tulaga e le i taunuʻu i le mea na tupu, o lenei faʻasologa e le faʻaleagaina uma le ata.

Maua foi le faʻamalamalamaina loloto o le faʻamalama. Aua le taumafai e fufulu ese le henna poo le Pallett's cat, e mautinoa e te le manuia. Ma o se mea taua tele - fai se taimi vaitaimi (20 minute) i le va o taualumaga.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Faʻaaogaina le Estel's Color ese emulsion e matua faigofie; o le mea autu o le mulimuli i faʻatonuga i lalo ifo:

  • Fufulu vali faia na o palapala palapala. Faafefiloi mea uma i totonu o se koneteina uʻamea. Ole le mafai ona fefiloi vaega ile mata, tuʻu i luga o le fua e mautinoa ai le tele o le oloa.
  • Ina ia amata, faʻafefiloi le lelei saʻo i se tutusa vaega o mea mai le fagu numera 1 ma le numera 2. Faʻaaoga se pulumu faʻapitoa, palu lelei le oloa. Faaaoga vave ile lauulu, o le tele o taimi e mavae pe a palu, o le tele o vailaʻau leiloa lo latou aoga.
  • E fautuaina ai e faʻaaoga muamua i luga o le okipital vaega, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le uluʻe. E sili pe a fai se totoga pe a fai o aʻa ua fai aʻi o se alamanuia.
  • Tuu se pulou palasitika i lou lauulu, faatali 20 minute.
  • Ona tatou o atu ai i le lona lua laasaga. Mo amataga, fufulu lau lauulu lelei i lalo o le vai vevela seia oo ina le toe see ese ese mai le emulsion. O loʻo manaʻomia se faʻamamaina faamamaina loloto.
  • Faʻamago lou laulu i se solo, ae leʻo faʻamamago. Suega: apalai i luga o se isi vavae le mea mai le fagu i lalo o le Nu.3. Faatali mo le lima minute. Afai a mavae le taimi o totoe le pogisa e le pogisa, ona faʻaaoga loa lea o mea uma i le lauulu. I se isi tulaga, toe fai le fufuluina faʻasologa e oʻo atu i le lima taimi.
  • Ona tu lea i luga o le lauulu le oloa ile numera tolu 5 minute, fufulu faʻalelei curls (3-4 taimi).

Aoao uma e uiga i mea totino ma le faʻaaogaina o le hops decoction mo lauulu.

E uiga i le fale lamination o lauulu ua tusia i lenei mataupu.

I le http://jvolosy.com/sredstva/masla/gerani.html faitau e uiga i le faʻaaogaina o le geranium suauʻu mo lauulu.

O lenei oloa e lautele, e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. A maeʻa le fufuluina, agaʻi atu i le valiina o pupuni i se isi lanu, filifili se leo e mālie nai lo le manaʻomia, naʻo le 40 minute. Usitai i nei tulafono faigofie, o le taunuuga e mautinoa lava fiafia ia te oe, ma loka o le a ola ola, e le afaina.

Faʻaaoga le iʻuga

O le toʻatele oi latou na fufuluina le vali mai o latou laulu e faʻaaoga se emulsion, sa i ai sina lanu mumu mimiti i manoa. Ae e faigofie foʻi ona fai se isi vali. O nisi tagata fiafia i le taunuuga lanu, latou te tuua.

O le lauulu e toetoe lava a le o mafatia i na faiga, o nisi e maitauina na amata ona lamolemole le mafiafia, siliki.

Lauulu Feololo foliga

O le mea moni, o le faʻamalosiʻau e laʻititi le afaina i lauulu, o le mea lea ma faufautua fautuaina malosi le tausiga o curls mo le tasi masina. Fai ni meaʻai faʻapipiʻi, faʻaaoga kulimi faʻapitoa mo le tausiga o lauulu. E le tatau ona faʻamuta le faʻamamaina ma le faʻaaogaina o le laupepa, ia e mautinoa e faʻaaoga le palu.

E mafai ona inu vai taumafa o vitamini ua faʻapitoa e mo le lalelei o curls, paʻu ma fao. Matauina nei fautuaga uma, o le a mautinoa lava o le a faamalieina i le lanu ma le soifua maloloina o le lauulu.

O le mea faigaluega na aliali mai i luga o le maketi talu ai nei, o lea o le tele o iloiloga e le. Ae oi latou i le tele o tulaga lelei. E iai i latou na le fetaui le oloa. Ae ua na o lenei se tali aʻi o taʻitasi o le tino ma faʻalavelave.

Sili atu e uiga i flushing i le vitio nei:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

Taimi muamua

Na ou tuua le lanu uliuli, o le vali tasi le masina mo le tausaga ma le afa pe lua tausaga. O lou lauulu laʻau e laʻititi lauulu (e ui lava o laʻua e masani uma ona laulu atu tagata fai mai o la e laʻititi le laulu, ae o aʻu foʻi ou te manatu e ese).
O le mulumuluga o le vailaau na faʻapipiʻiina i loʻu laulu i le teine ​​laʻititi fulufulu ono i le valu taimi (Ou te le manatua le numera saʻo, faʻamolemole, o 4 tausaga talu ai).
O loʻu manatuaina, ina ua uma le fufuluina, latou te leʻi mita ia te aʻu e ui i faʻatonuga mo le fufuluina, ae na o le valiina o vali mumu i luga o le lanu mumu lanu mumu. O le mea lea, ou te manatu e leʻi ausia le tali. Na ou fesili atu mo lauulu lanu ina ua maeʻa le uliuli i le 7 (medium blond), ae foliga mai i le 6 (dark blond) pe sili atu foi le pogisa.
Ina ua uma lenei fufulu, ina ua mavae sina taimi na ou toe manaʻo foi ia ou uliuli lauulu. Ma na amata ona valiina i le "pouliuli chestnut" - le 5e maualuga.

Lua taimi

E pei ona masani ai, pe a ma le tausaga talu ona masani ona valiina le lauulu i se lanu enaena lanu enaena, na ou filifili ou te toe foi i laʻu tama. I le teine ​​fulufulu o le taimi lea sa ou fufulu ese 5-6 taimi, leai toe. Toe fufulu ese i le mumu mumu, pei o le taimi muamua. O le taimi la latou te lalagaina aʻu ma vali lea e tusa ma laʻu paolo filifilia. Na sili mamao atu loʻu pupulaa nai lo oute manaʻo - le lauulu lauulu mulimuli, ma sa ou manaʻo foʻi i laʻu lava lanu lulu e fitu. Na faliu muliʻa lemu i le toʻavalu. Na tupu uma lava i le tausaga talu ai. Ina ua mavae sina taimi, na ou vaʻai i le tele o le tupu olaola eseʻesega i le lanu mai le umi o le umi, ma sa ou valiina aʻu lava i le fale. Ternyata e leʻo mea sa i totonu o le afifi, peitaʻi na faʻamoemoeina, ae le tutusa. O aʻa na foliga mai e sili atu susulu nai lo pito. Ona atonu lea na ou toe vali foi, ae ou te le toe manatuaina lena mea. I se faapuupuuga, ou toe filifili e faaaoga se fofo ua leva-taumafai - emulsions mo le aveeseina o pea lauulu vali

Tolu taimi

Ua faapea mai ia faatonuga, ina ia fufuluina le lanu uliuli ma le lanu enaena enaena mai i lauulu, e fautuaina e tiaʻi ile tele o pasene o le okesene faʻamama. Ae, moni, ou te leʻi mauaina se decapant i loʻu fale, o lea na o le tolu taimi na ou fufuluina loʻu lauulu i se faʻamamago, faʻatau faʻapitoa mo lenei faiga, apalai pasama ma faʻamago ai.
Le ata mulimuli o le tali mulimuli.
I le ala, ao le i fufuluina, sa ou suʻesuʻe i le tele o potu teuteu o laʻau, ma i totonu o aʻu uo uma, ua ou mautinoa lava ua avea ma polofesa i lenei mataupu. Ma i valivali eseese foi.
Ina ua uma ona fufulu, sa ou vali Wella ma le paolo “Autumn Foliage” - o le 7/0.
O aʻu lava ia e le o malamalama i le taimi nei pe aisea na ou ala ai i le maualuga ou te manaʻo ai i loʻu lauulu. Ua pogisa, ioe. Ma e le gata i le pogisa, ae toeititi a tutusa lanu e pei ona fufulu ese!

Ou te faamoemoe ou te leʻi fananau oe
O lea na matou oʻo ai i le toe tofotofoga ma le mulumulu:

Fa taimi

O le a ou le faamatalaina auiliili, ma e leai sau ata mai lenei taimi. Na ou faia mea uma i le ala lava e tasi pei o le taimi lona tolu, seʻi vagana ai le tasi ma le sili ona taua - na ou vali loʻu laulu ina ua uma ona fufulu, ona ou vali lea ma le Estelle vali le leo nai lo le mea ou te manaʻo e vaʻai i loʻu lauulu. O le mea lea, o mea uma na aliali mai sili sili atu, o le fufuluina ese lanu e le toe foi mai, o lea ua ou toeititi 8-tulaga lauulu (toe, e le o le mea ou te manaʻo ai, lelei, ia le itiiti ifo i le uliuli)
Na ou vaʻaia le laulu uliuli o loʻu ulu, sa ou le fiafia ma toe ono foi ona taumafai e faasaʻo aʻu mea sese. O lenei sa ou feanu i luga o le mea atoa ma filifili ai e tupu o lou lauulu lanu, vavaeina vaevaeʻese tasi tasi uma ma le afa i le lua masina.

Tali o faʻataʻitaʻiga. O lea ua i ai aʻu aʻa o loʻu atunuʻu tulaga fitu (4 centimita ua), ma o le umi e uliuli (ou te le manatua foʻi pe na faʻapefea ona ou mauaina lenei lanu ofoofogia))))))))))))
o au lenei (o le ata na puʻeina i le taimi o le faafiafiaga o NG-2012 i luga o se telefoni feaveaʻi, o lea faamolemole aua le faʻalogo i le lelei):

Faʻafetai lava ia i latou na onosaʻi le iʻuga o le pou! O aʻu o Julia :)

O le a le fufuluina o lauulu?

O le fulufulu fulufulu o se mea faigaluega e fesoasoani aveese vali lanu. E mafai ona e faʻafetaiaʻia le lagona le fiafia i togafitiga o aiga, pei o suauʻu, kefir, meli. I lenei tulaga, o le taualumaga e ono vaiaso. E mafai ona e faʻaalu i le faʻateʻa - o le aveʻesea o le valiina o le laulu ma le fesoasoani o fulufulu paʻu. Ma e mafai ona faʻaaogaina se sili atu agamalu auala - o se saunia-faia vailaʻau oona. I lenei tulaga, o le Estel Color Off hair wash e lelei. O vailaʻau galue o loʻo fai ma ana tuʻufaʻatasiga e matua tuleia vali mai vela. Faʻatusatusa i le filifilia, o le Estel Valivali ese lauulu lavalava o le a sili atu taugata. O le tau o lenei auala o le toe foi i se masani paolo tele ese. E fuafua lava i le numera o taualumaga faia. I le uma, o le vali e le pogisa ma faʻaaogaina naʻo le tasi e mafai ona aveeseina moni i le taimi muamua. E le mafai ona e fai mai e uiga i ata o le uliuli enaena poʻo le enaena, lea na faʻaogaina pea ile lauulu e le sili atu ile tasi tausaga ile laina. I lenei tulaga, e te ono manaʻomia ni fitu taualumaga.

Valivali fufulu taualumaga

O le mea muamua e te manaʻomia o le Estel Color Off hair wash. O le faʻatonuga o lau fesoasoani tele i se mataupu taua tele. O le mea lea, faitau ma le faʻaeteete ona faatoa amata loa lea o le faʻagasologa.

Faafefiloi i paleni tutusa le vaega taua ma faaitiitia sui. Faaaoga le emulion e maua i le mago, palapala lauulu.Ia manino lelei le taimi faʻatulagaina: tuʻu le paluga ia le sili atu ma le 20 minute. Ona vaevae lea i ni filo ma soloi taʻitasi taʻitasi ma le solo i le solo solo. O le a e matauina pe faʻapefea ona susulu mai uila i se leo pe lua. Afai o le taunuʻuga na ausia e fetaui ma oe - manaia! Leai? Toe fai le tulaga lea i luga i le tele o taimi pe a manaʻomia.

Siaki le faʻaiuga

O le Estel Color Off hair wash, o le tau e masani ai o le 300 rubles, o loʻo iai foʻi se fagu e faʻateʻa ai. Aua le misia le avanoa e faʻaaogaina ai, aua e naʻo le fesoasoani a lenei vavega mea faigaluega e mafai ona e iloa pe na aveʻese atoa le pauta teuteu. Afai e te le amanaʻia le tulaga lea, ona e toe mamao lea ae te ono mafaufau i se mea e ofo ai - o le pogisa o le a toe aliali mai ma faʻaleagaina e le gata i le lanu o le lauulu, ae faʻapea foi ile laʻau.

Le taimi muamua e ao ona faʻaaogaina le mea e faʻateʻa i luga o le tasi loka. O fulufulu faʻataʻitaʻi tomai e fautuaina le filifilia o se curl latalata i foliga. Afai pe a uma le 5 minute o le lanu lea e te manaʻo e aveese mai ua toe foi mai, ia mautinoa ia fufulu le neutralizer mai le curls. Ma na o le fufuluina o vali mai Estel Valivali ese lauulu o le a toe alu. Afai ua e mautinoa o le lanu uliuli e le toe aliali mai pe a uma le faʻaseseina, ia mautinoa e faʻaaoga le emulsion i le ulu atoa.

Ma le mea mulimuli, le faʻasologa mulimuli. Ina ia fufulu ese ia toega o le kemisi mai curls, e tatau ona fufulu lou lauulu ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi tusa ma le tolu taimi. E fautuaina le faʻaoga se faʻamamaina loloto. Ona faʻaaoga lea o le pulu pasama e faʻalelei ai le fausaga o manoa, soʻo mo le taimi tatau ma faʻamago lou lauulu. O lenei e mafai ona e fiafia i lau lauulu lauulu lanu poʻo le toe valiina i se moli mama ua uma ona faʻaaogaina le vali masani.

E leaga le fufuluina o lauulu?

O loo manino mai o le Estel Color Off hair wash o loʻo i ai ni vailaʻau malosi e mafai ona faʻateʻaina ai pigment, ae le o le suauʻu ma faʻatonuga e toe faʻaleleia atili ai le fausaga o manoa. O le mea lea, pe a uma le taualumaga, ia saunia mo le mea moni o pito o le lauulu e tatau ona tipi laʻititi. Mea uma, o le maualuga tapulaʻa o vali i pito, o lona uiga o le a latou sili ona mafatia i le chemistry.

Matua afaina i lauulu e mafai ona mafua ai Estel Valivali lauulu fufulu na o pe a fai e te uuina i luga o laina e umi atu nai lo 20 minute. Aua foʻi neʻi faʻailoaina le vaivai ma le malepelepe i lauulu poʻo le lamatia o faʻataʻitaʻiga faʻapolofesa.

I le fale pe i totonu o le fale?

Tele, faʻaseseina i le faigofie o le faʻatulagaina, filifili e sefe ma faʻaalu na o latou, aua o le Estel Color Off hair wash ua avanoa mo le faʻatau atu. Ae e sili atu, o le mea moni lava, aua le lamatia le matagofie ma le soifua maloloina o le laulu, ae ia faʻatuatuaina tagata poto. A uma mea uma, naʻo le matai e iai le poto masani e mafai ona faʻaleagaina tonu le emulsion, faʻaaoga tutusa mai le aʻa i le isi, taofi le taimi tatau. A uma ona e asiasi i le teine ​​fulufulu i le salon, e mafai ona e selau pasene e mautinoa o le lanu uliuli o le a le toe foi mai ia te oe.

E le gata i lea, oi latou e filifili e faʻamamaina le fufulu i le fale e mafai ona le fiafia: o le lanu aveeseina taualumaga e mafai ona tele itula. Ma e masani ona oʻo i le le maʻea o le poto masani, o na tagata le manuia na taumafai e liliu lava i polofesa i le potu.

O le a le Estel Valivali ese?

Valivali Off Estel Wash - o se vaifofo o lona galuega o le aveeseina o pigment le manaomia mai le lauulu fausaga. Talu ai o le 'oloa na faʻataʻitaʻia mo tagata tomai faʻapitoa, e le faʻatagaina ai e oʻo lava i ie sili ona loloto e ofa i totonu o lauulu. E ui i le mea moni o fulufulu faʻapitoa fomaʻi tausaga faʻaalia i matou sili atu ma sili atu oloa fou, o le Estelle Valivali ese o loʻo taofia le taʻimua tulaga ona o lona tulaga maualuga ma le tau talafeagai tau.

E ui lava i folafolaga o tagata gaosi oloa, na mausali le oloa i luga o fata o taʻutaʻua taʻutaʻua naʻo le faʻafetai i iloiloga lelei. Faʻafeiloaʻi fafine ua faʻamaonia le aoga o le oloa i ata faʻatasi ma le iʻuga. Ata "Estelle Valivali Matua" luma ma a maeʻa oe vaʻai i la matou tala.

Aisea e matua lauiloa ai oloa estelle?

Ona o mea gaosia, vali ua fufuluina i fafo o le fausaga e aunoa ma le faʻaleagaina o le lauulu ma le suia o le lanu masani. E faʻapena ona faʻaaoga i naʻo le vali, o le lanu masani o lauulu, faʻapea foʻi ma vali masani, o le fufuluina mai Estelle o le a le mafai ona suia.

Filifiliga Oloa

Ou te fiafia i le meafaigaluega mai Estelle i le toʻatele o polofesa ona o le ato atoa o oloa e tolu, e tofu le tasi ma lana galuega faʻapitoa.

  • faaitiitia sui sooupu o lona galuega o le toe faʻafouina le fausaga o lauulu,
  • se mea e faʻamalosia ai le gaioiga a le sooupu,
  • o mea e faasolitulafono e aveese le lanu enaena mai le fulufulu fausaga.

O le faʻamamaina maualuga o le gaioiga ua ausia tonu ona o le mea moni o le gaioiga o vaega taitasi o loʻo faʻasino atu i se faiga faʻapitoa. Ole mea lea e mafai ai ona e ee ese ma le tiga le pigment le manaomia mo lauulu ma le ulu. O le a latou fesoasoani e faʻamaonia le aoga o le Estelle Color Off oloa - iloiloga ma ata o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Faʻafefea ona faʻamama gofie?

Ole mea taua e aʻafia ai le aoga o le oloa ole mafiafia ma le umi ole laulu. O se tasi e mafai ona aveʻesea le lanu i le taimi muamua, ae afai o oe o se fiafia e ana le mafiafia ma le umi lauulu, o le a tatau ona e faʻaaogaina le oloa 3 i le 5 taimi.

Ae aua le popole ma popole e uiga i le tulaga o curls: o le numera o taualumaga o le a le afaina ai le soifua maloloina o lauulu folikel ma le fausaga o le laulu. O vaega galue a Estelle Color Off tau vali lemu ma lelei.

Fufulu le vaega vali pei ona taua i lalo: o vailaau oona e faʻaleagaina ai le ie oi totonu o le fausaga o lauulu, ma ua nutipalaina i ni vaega laiti. O le mea sili ona faigata o le a mo i latou na filifili e aumai i fafo se lanu uliuli, o lea e taua tele le mulimuli i faʻatonuga faʻailoaina e le mea gaosi oloa ina ia puipuia ai se iʻuga le maʻalofia. Masalo e ono faʻagasolo taualumaga.

O se tulafono taua e tatau ona mulimulitaia i taimi taʻitasi - fufuluina e tatau ona faia naʻo luga o palapala laulu. Talu ai o le auala e faʻatino ai le faʻasologa e faigofie lava, e mafai ona faia e le mulumuluga tumaʻoti i le fale, e aunoa ma le faʻaalu i ni polofesa.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

Ina ia faʻaititia le aʻafia o se mea e le maʻalofia, mulimuli i faʻatonuga mai ma i le.

  1. Saunia se pusa palasitika, palu le catalyst ma faʻaititia mea i totonu i totonu tutusa, fuafua i le umi ma le mamafa o le lauulu. O le tele e tatau ona matua fefiloi lelei. Ole fagu ma le pulumu e le tatau ona faʻamau uʻamea.
  2. O le paluga e faatatau i lauulu, amata mai tua o le ulu. E taua e fai le fofo atoa o le lauulu i se fofo. Afai o le mafuaʻaga o le faʻagaioiga o le aveeseina o le le manaʻomia faʻamamaina poʻo ombre, ona tatau ai lea ona mulumulu o le mulumulu na o le lanu lanu, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma masani laʻititi. Ma le isi mea, e taua lava le mautinoa e le oso le paluga i luga o le ulu.
  3. A maeʻa ona faʻaaoga le oloa i lauulu uma mai le vali e tatau ona aveese, tuʻu le paluga ile lauulu mo le 20 minute. E fautuaina e faʻapipiʻi lou ulu i le laupepa masani e masani ona faʻapipiʻi pe solo. E taua le aloese mai suiga o le vevela, aua o le vevela vevela e afaina ai gaioiga o le oloa.
  4. Ina ua mavae 20 minute, o le paluga mai le lauulu e tatau ona fufulu mama. O le lata fufulu taimi fufulu ma le mafanafana vai o 5 minute. Ia mautinoa o fuainumera uma o vali fufulu ese luga o le lauulu. Afai o le lauulu e uumi ma mafiafia, o lenei faiga e ono umi le umi.
  5. A maeʻa ona aveese atoa le vali mai le lauulu, vali atu ma se solo.
  6. O lenei e tatau ona tatou siaki pe o le lauulu ua saunia mo aafiaga o le fagu lona tolu - o se mea e tuuese ai. O le faʻavaeina o le faʻataʻitaʻiga e faʻapea: o le faʻasologa o loʻo faʻaaogaina i le soʻotaga mo le 5 minute, pe a fai o le taimi lea ua amata ona pogisa le lulu, e tatau ona e toe faʻaaogaina le palu faatasi ai ma se mea faʻaitiitia ma se vaega. Afai e le suia le lanu, ona mafai loa lea ona fai malu le curls i se mea e tuuese ai.
  7. A maeʻa le faʻasologa, e tatau ona fufuluina le laulu i le faʻamama mo le faamamaina loloto.
  8. E tatau ona mago fua lauulu, pe a fai e le mafai, e sili atu le faʻaogaina o se fulufulu faʻatasi ma se taʻaloga o le ea malulu.

Afai e te mulimuli ma le faʻaeteete i faʻatonuga uma, e mafai ona e mauaina le mea e manaʻomia i le puʻupuʻu taimi puʻupuʻu ma aunoa ma le afaina ai le fausaga o lauulu.

Fautuaga Aoga

Polofesa oe na tofotofoina le tele o oloa ma faia le faitau selau o taualumaga tutusa fautuaina mulimuli nei fautuaga:

  • Afai o le faʻagasologa e manaʻomia le toe faia, e tatau ona toe fefiloi le vaega ma le faʻaitiitia ai. Se vaifofo na tu mai mo sina taimi e ono afaina ai lou lauulu.
  • Faʻaaoga se pulufana ua mamanuina mo le loloto faamamaina ma Estelle fufulu.
  • Afai o le potu vevela ua pa'ū i lalo o 20 tikeri, e tatau ona e faia se lelei faʻatulagaina le vevela faʻatulagaina ma se laulu fulufulu ma mafanafana ea. Lea o le a faʻavavevave le vailaau faʻatinoina.
  • Aua le fufulu le fofo mai le lauulu i le mafanafana pe malulu vai. O le filifiliga lelei o le vai o le feololo, e manaʻomia i tikeri o le vai e tutusa ma le potu vevela ina ia puipuia ai faʻafuaseʻi le oso o le vevela.
  • Aloese mai le fufuluina ile lauulu e leiloa. O le fufuluina e le afaina ai i latou i soʻo se auala ma o le a faʻamamaina mama luga lapoʻa aʻa.
  • Afai a maeʻa se taimi faʻapitoa na e maitauina ua amata ona toe pouliuli le lauulu, ona faʻataʻitaʻi lea o lea faʻatonuga e tusa ma tulafono uma, ma e leʻo matua fufuluina le ie mai le lauulu. O le faʻagasologa e tatau ona toe faia.

O lauulu e mafai ona vali i se lanu fou pe a uma le itula, e le afaina ai le lauulu.

O le a le plus ma le mea e fai i minus?

O autu aoga o le oloa e pei ona taua i lalo:

  • Faigofie vali tulaga.
  • Faasaoina o le masani fausaga o lauulu ma folika.
  • Ole fofo e aʻafia naʻo le vali laʻau, e aunoa ma le aʻafia ai o le lanu masani o lauulu.
  • Le mafai faʻatinoina le faʻasologa o le fale.
  • Toe fai ma le lelei tau.

Faaaogaina se fufuluina ei ai mea le lelei o:

  • Vailaau manogi.
  • Mo le mafiafia ma le uumi lauulu, e tatau ona e toe faia le faʻataʻitaʻiga tele taimi.
  • Faamamago le lauulu.

Ina ia aloese mai le soʻona faʻamago ma le vaevae pito, faʻaoga suauu ma matapulepule e faʻamalieina lou lauulu.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Faʻaoga Estelle le fufuluina ile palapala palapala. E manaʻomia ona tuʻufaʻatasia le fagu muamua ma le lona lua i ni vaega tutusa. I lenei tulaga, e taua tele le matauina o le fua tonu. Ona faʻamalieina lea o le laulu, amata mai tua o le ulu. I le taimi lava e tasi, e le aoga le faʻaosofia o le lanu masani. A le mafai ona 'alofia lenei mea, ona faia loa lea o mea uma ma le faʻaeteete. A maeʻa ona faʻaaoga le vailaʻau, e manaʻomia le afifiina o le laulu i le polyethylene ina ia mafai ai ona fausiaina tulaga talafeagai vevela. Faatali 20 minute, e aunoa ma le tuʻua mai le potu o loʻo e iai. Tatau le tutusa vevela.

Ina ia aveese le faʻamamaina o le a tatau ona faʻaaoga le tele o vai mafanafana. Fufulu mo le 5 minute seia o ese atu toega. A fufulu ese le mea faʻamalosi, ona togafitia lea o se tamaʻi manoa ma mea i totonu o le fagu lona tolu. Afai e maeʻa le 7 minute e leʻi faʻapogisaina, ona faʻailoa mai lea o le lanu ua maeʻa ona fufuluina. E mafai ona e faʻaaogaina le oloa i lauulu uma. Ma afai e faapogisaina le lauulu, o lona uiga e tatau ona e fufuluina lelei le lauulu ile laupepa ma toe faʻaaoga le vai mai 3 fagu.

E mafai ona e fufulu ese le oloa ile tele o taimi. Ina ia faʻaea atoatoa le tagata atiaʻeina mai le lauulu, e tatau ona e fufuluina lau lauulu 4-5 taimi. A maeʻa ona faʻamamaina le Estelle, e tatau ona e malolo ile 40 minute ae leʻi vali. A filifilia se vali, mafaufau o se tasi leo maualuga atu nai lo le talafeagai. Afai e tatau ona faʻamalamalamaina lou lauulu, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le 3% ESSEX Super Blond Plus paʻu (1 i le 4 fua faatatau).

I luga o le vitio estel lanu ese mai lauulu fufulu:

E mafai ona faʻatau se lauulu fufulu Estelle i le tau o 400-450 rubles.

O le a le faʻailoga o le ombre i luga o le ogatotonu-umi pogisa lauulu, faʻamatalaga mai le tusitusiga o le a fesoasoani.

E faʻafefea ona vaʻaia iinei i le tusitusiga le faʻafaileleina o lauulu laʻititi ile vali ma le faigata o ia lanu.

O le a faʻafiafiaina foʻi le aʻoaʻoina e uiga i ituaiga ituaiga o laulu o loʻo i ai, e mafai ona malamalama i le vaʻai i totonu o lenei tusitusiga.

E faʻafefea e le lauulu satushki lauulu lanu i le fale, ona vaʻaia i totonu o le vitio i lenei tusitusiga.

E mafai foi ona e fiafia e aʻoaʻo e uiga i tekinolosi o valiina amber lauulu.

  • Angelina, 23 tausaga: “Na ou filifili e sui mai le moli enaena i le lanu enaena sukalati. Sa ou faatauina se vali i le faleoloa, lea na ou fautuaina. Ae ina ua uma ona vali loʻu lauulu maua se paʻu mataʻutia. Muamua, o le vali sau i vaega, ma le taunuuga lanu e le uliuli, ae enaena ma mumu. Ou te leʻi iloa faʻafetauia lenei tulaga, o lea na ou filifili ai e faʻafesoʻotaʻi se polofesa. Sa ou faia se vali fufuluina auala faaaogaina Estelle oloa. Ou te matua fiafia lava i le iʻuga, ona o loʻu laulu mulimuli ane e leʻi lavea atoa, ae sa mafai ona ou aveese le itagia lanu. ”
  • Irina, 43 tausaga: “Na ou valiina loʻu laulu uliuli mo se taimi umi, ae o le taimi lava na ou filifili ai e vali loʻu laulu i se paʻepaʻe laitiiti. Le mafai ona ou faatali mo le lauulu e tupu i tua, o lea na ou faʻatauina le fufuluina mai Estelle. Sa ou faia le faiga i le fale, talu ai e leai se mea faigata e tatau ona faia. Ina ua uma le faʻatatau muamua, na mafai ona ou aumaia le lanu uliuli ma valivali ia manoa i se isi paolo. I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasiga o le fufuluina ua filifilia ina ia iai le laulu pe a uma na foliga maloloina ma matagofie ma leai se leaga. "
  • Marina, 36 tausaga le matua: “Na ou filifili e sui loʻu lanu enaena sesega ile lanu enaena, lea na ou matua faʻanoanoa tele ile taimi mulimuli. Ina ua uma ona vali, le lauulu na le paʻepaʻe, ae samasama, ma o le mafuaʻaga o le le vali e le oi ai ni vaega o le bleaching, e ui lava e le o taua i faʻatonuga. Ou te leʻi iloa pe faʻafefea, aua na ou foliga pei o se moa samasama. Ona aumai lea e laʻu uo ia te aʻu se fufulu mai Estelle. Sa matou faia uma mea talafeagai mo ia ma loʻu laulu na toe maua lona lanu muamua. Ina ua maeʻa lenei faʻalavelave, sa ou suʻesuʻeina ma le faʻaeteete le vaega o le vali, o lea na mafai ai ona ou maua se lanu paʻepaʻe aisa ma leai se samasama. ”

Estelle lauulu fufulu o se mea moni mo fafine e fia aumaia i fafo atu se leaga lanu. O le tuʻufaʻatasiga o oloa e matua saogalemu lava mo lauulu, ina ia pe a uma le taualuga latou te le suia a latou lanu masani ma foliga vaaia. O le gaosi oloa na atiaʻe oloa mo faʻaaoga faʻapitoa, ae le faʻasaina lea le faʻaaogaina o le fufulu fale, aua o le faiga e le faigata tele.

Mataupu faavae o le faʻagaioiga

O le faʻamamaina e mafai ona aveese ai le vali i le taimi muamua pe a maeʻa le 4-6 taualumaga, fuafua i le mafiafia ma le umi o le lauulu.

Latou te talepeina valivali moli i luga o le lauulu o lauulu i ni vaega laiti. O le pogisa pouliuli e alu atu faʻaletonu e sili atu nai lo isi, talu ai o toega pe a uma ona fufuluina toso faatasi, tuua se pogisa pogisa i le paʻepaʻe. O le mea lea, e fautuaina e fai le faʻatonuga e tusa ma faʻatonuga, ma toe faia pe a manaʻomia.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

Fufulu e tatau ona faia ile palapala palapala. O le faiga lava e faigofie, pe afai ua ausia uma manaʻoga, e mafai ona e faia le faʻasologa i totonu o le fale siosiomaga.

Savali

  1. I se pesini poʻo le palaka palaka faʻafefiloi mea o loʻo i ai ma fagu ma se vailaʻau e faʻaititia i ni vaega tutusa, faʻafefiloi lelei ma se pulumu. E le faatagaina le faʻafesoʻotaʻi atu o le fatuga ma luga le uamea.
  2. Amata mai tua o le ulu, apalai le oloa ile lauulu. O le emulsion e tatau ona tufatufaina tutusa faʻatasi ma massage massage ina ia togafitia le lauulu atoa o le laulu. I le tulaga o le fufuluina ese le vali mai tagata taʻitoʻatasi, e le manaʻomia le faʻapipiʻi le tuufaatasiga i lauulu masani. Faʻapea foi, aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma le vailaʻau vailaʻau luga o le ulu.
  3. Tuu le oloa i luga o le lauulu mo le 20 minutei le afifiina i latou i se palasitika pulou poʻo se sikafu.Ina ia mafai ona fausiaina tulaga sili ona lelei mo le tali atu, e manaʻomia ia mautinoa se talafeagai vevela vevela ma aveese ona eseʻesega.
  4. Fufulu lou ulu i le vai mafanafana mo 5 minuteseia oʻo i vaega uma o le pigment mai le laualuga o le lauulu.
  5. Solo le lauulu ile solo.
  6. Tofotofo i le saunia o laina mo le faʻaaogaina o se tagata liliu mai. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se tamai fausaga i le tasi loka ma faʻatali 5-7 minute. I le taimi o le pogisa o le lanu, toe fai le faʻagaioiga ma le faʻaitiitia sui ma le faʻamalosia toe tasi, ina ua uma ona faʻamamaina le lauulu laʻititi i se faʻagaioiga malu. Afai o le loka na teuina lona natura masani, e mafai ona e togafitia uma lauulu i se mea e faʻateʻaʻi.
  7. Fufulu ni filo faʻaaoga faʻamamalu malu-faʻamamaina.
  8. Faʻamago lou ulu i lalo o se vaitafe o le malulu ea.

Puipuiga

  1. Pigment aveese le taualumaga e tatau ona tolopo.afai i luga o le maʻila ei ai ni maʻila, o ituaiga eseese o faʻaleagaina poʻo le mea e le fiafia ai.
  2. A taulimaina le oloa Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma mata, pupula o le paʻu ma lavalava. I le tulaga o le fesoʻotaʻi, fufulu vave ou mata i lalo o le vai tafe seia o ese le tiga. Afai e le tumau le faʻaletonu pe a mavae le itula, talanoa i se fomaʻi.
  3. Flushing tatau ona fai i totigilima totigilima.
  4. Ua i ai le manogi, ma vailaʻau vailaʻau o se vaega, o le mea lea, e fautuaina e faatino faʻagaioiga i le potu ea.
  5. Taofi fagu mai le aapa atu o tamaiti.
  6. Faʻaaoga lemu le mulumulu mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe.

Tau, manuia ma leaga

Rinse e manatu o se tasi o sili sili ona aoga auala o le aveeseina vali mai le lauulu. Mo se tau talafeagai o le tusa ma le 380 rubles, o gaioiga aoga o le tuʻufaʻatasia e aveʻese mai le vailaʻau vali e aunoa ma le faʻaleagaina o le mea masani. O se taunuuga, o le masani lanu o le lauulu e tumau tutusa.

Le aoga:

  1. Aveesea pigment i se auala malu.
  2. E le afaina le lauulu.
  3. Na ona aʻafia mata vali lanu.tuu le lanu pigment masani.
  4. Talia tuutuuga o faʻaaoga.
  5. Toe Faʻaaoga
  6. Tau talafeagai.

Le atoatoa:

  1. Manogi manogi o emulsion.
  2. Mai le taimi muamua atonu e le aveesea uma le pigment.
  3. Mafai ona mafua ai vaevae pito ma lauulu mago faʻatele.

Ilona, ​​30 tausaga

I le natura, ou te pulu. Mo se taimi umi valiina ma lanu moana. Na ou filifili e sui le ata ma faʻaaoga lelei le Estel lanu ese. O le taualumaga lava na vave, faia mea uma pei ona tusia i faʻatonuga. Ole iʻuga muamua, e leʻi toe faafoʻi mai le lanu masani, ae na ou faʻamalamalamaina le lalelei na ou te le iloa foʻi pe o le a le mea e fai ai. I le 20 minute faʻatali ou te leʻi lagonaina se lagona le mautonu poʻo ni lagona mumu. Na o le manogi o sina faʻamalosi. Sa ou fiafia i le lelei o le fufulu.

Alexandra, 23 tausaga

Lua tausaga vali i le uliuli. Ua leva na ou manaʻo e suia le ata, ae ou te le iloa pe faʻafefea ona ave ese le pouliuli pogisa. Sa fautuaina aʻu e saʻu uo e taumafai ese Estel lanu. Ina ua maeʻa le fufuluina muamua, na susulu le lauulu, ae sa mamao pea mai i lona laulu. Aotelega, 4 faʻagasologa sa manaʻomia, ae o le iʻuga na ou fiafia ai. Ou te fautuaina.

Christina, 29 tausaga

Sa ia te ia le lagona faʻanoanoa i le fesuiaʻi mai le tasi lanu i le isi. Ina ua ou maua e uiga i se polofesa fufulu, na ou filifili loa e faataʻitaʻi nei. E naʻo le sili atu le mea faigaluega lea! Mai le taimi muamua na aliali mai e aveese atoa le mumu lanu. Ma o le vali fou alu tutusa. Afai e tatau ona e suia tele le ata, e le mafai ona e faia e aunoa Estel lanu ese.