Meafaigaluega ma mea faigaluega

Burdock shampoo e faasaga i lauulu leiloa

Matou te moemiti uma o a matou curls maua le malosi, susulu matagofie ma amata tupu vave. Ae toʻaititi tagata e malamalama o nisi shampo na faʻatau atu i fata teu oloa e le o iai se faʻatonutonuga, ae naʻo lona faʻamamaina. O le isi mea o loʻo iai ni vailaʻau faʻapitoa mo vailaau faʻapipiʻi ma teuteu, o loʻo i totonu o le afifiina o loʻo lisiina "mo le tupu aʻe ma le leiloa o lauulu". O nei tupe faʻapitoa e fesoasoani ai i le fafagaina lelei o foliki ma le faʻatulagaina o microcirculation o le paʻu. O lena burdock shampoo ua na o le mea e mafai ona faʻaleleia ai le tulaga o ou curls.

E faʻapefea ona faʻatino

Burdock shampoo o se sauniuniga e faʻavae i burdock suauu, lea e mauoa i vitamini, antioxidants, flavonoids, minerale ma elemeni. Ona o le loloto totoina o aoga vaega i totonu o le folika lauulu, ua ausia lona tatau tatau. O le taitai atu i le mea moni o:

  • le "moe" lauulu ulu fafagu ma le lauulu ua mafiafia,
  • ia tuputupu ae vave (o le averesi i le masina o latou umi e faʻaopopo e 1-1,5 cm),
  • matagofie foliga susulu
  • ua faʻatuina le paleni o le 'ulu o le uluulu,
  • humidification tupu, o lea ina ua mavae sina taimi o le a amata ona matauina pe faʻapefea ona faʻaititia le numera o fautuaga vavaeina.

O le burdock suauu e maua mai i aʻa o burdock poʻo, i se isi auala, burdock. O le tulaga ese o le faʻapipiʻi o le seʻi mai aʻa e aofia ai le inulin, e faʻavaveina ai le metabolism i le epithelium. O le mea lena laupepa faʻavae i luga o burdock suauu faʻamalosia e le gata i le laulu tuputupu ae, ae puipuia foi alopecia (tele leiloa). E faʻamamaina le susu, suia le paʻu mai le olii pe faʻamago i le masani ai. Mo nisi faʻamatalaga faʻapefea pe faʻapefea fesoasoani burdock suauʻu ma le fefete i luga o lou ulu, siaki lo matou '' upega tafaʻilagi.

A apalai

Faailoilo mo faaaoga.

  • e toe fausia curls pe a uma le pamu poʻo perm,
  • mo lauulu ulu
  • i le taua faasaga i le pala,
  • ina ia mafai ona faʻaleleia ai le sebaceous glands,
  • e faasaga i le susu
  • ma se lanu le mautonu ma satauro-vaega o curls.

E taua le iloa! E le tatau ona i ai i lau suʻega mo parabens, manogi ma mea faʻapipiʻi. Taumafai e filifili se suʻe e faʻavae i luga o le suauʻu burdock, e leʻo aofia ai le lauryl sulfate. E tatau ona faʻatonutonuina e le tele o mea masani a le tino, ma e manaʻomia le lanu ina ia paʻepaʻe pe manino.

Anotusi

E leai lava ni faʻailoga mo ia ituaiga shampo, e mafai foʻi ona faʻaogaina e tina maʻitaga, o tamaiti ma tina tausi. O foliga o lauulu tuputupu ae i le taimi o maitaga, faapea foi ma tulafono mo le tausiga mo latou, faitau i luga o la tatou '' upega tafaʻilagi.

Ae o le le faʻatamala i tagata taʻitoʻatasi o vaega eseese o le vailaʻau e mafai. O le mea lea, matou te fautua e faʻatautaia se suʻega faʻapitoa: sisina ni mataua o le laulu i totonu o le tulilima.

I le maeʻa o le 10-15 minute o le faʻatali, vaʻai vaʻaia le tulaga o le paʻu. Afai e le o iai le urticaria, edema ma isi ituaiga o le fiafia, ona talafeagai lea o le oloa mo lau dermis.

I tina faʻafailele, o laulu e amata ona paʻu'ū matuia 3-5 masina talu ona fanau. Ole mafuaʻaga lena ina ua avea oe ma tina, e sili ai le faʻatauina o le faʻamalama e faʻavae i luga o le burdock oil, o le a tuʻu ai lau fuluʻeleʻele ma faʻaititia ai le leiloa.

Tulaga lelei ma leaga

O le lelei o burdock shampoos o:

  • o latou lavelave aafiaga (faʻamalosia lauulu ulu, faaleleia le tulaga o siama ma maua ai se aoga aoga i luga o le lauulu lava),
  • faigofie o le faʻaaogaina (faʻaaoga i se tulaga masani),
  • fufulu lelei (e le pei ole burdock suauu, ua iai faʻamalama o iai ni mea faʻapitoa mo le fufuluina)
  • aafiaga vave (i le masina o le ae vaʻai i le faʻafefea ona tupu vave ia curls ma maua se susulu matagofie),
  • puipuia o curls mai le siosiomaga malosi aafiaga (vevela vevela, aafiaga leaga o le la, matagi, ma isi),
  • lautele (talafeagai mo ituaiga eseese o lauulu).

E leai se faʻamalologa o le burdock shampoo. Pau lava le mea, o tagata le faʻamalolosi i le vailaʻau e mafai. O le tele o mea teuteu teuteu e laʻititi foaming, ae fautua mai lea, ae, latou te le o iai le malosi surfactants, aemaise lauryl sulfate. E leʻo faʻaaoga uma e tagata le manogi o meamata faʻalenatura.

Vaaiga lautele i sili ona lauiloa

  • Faletalavai Bio Lab. Le faʻavae o le vailaʻau, faʻaopopo atu i burdock, o se atoa seti o faʻaopoopoga o faʻafitauli o laʻau vailaʻau: nettle, lovage, calamus, clover, faapea foi ma hop hop. O le oloa e aofia ai faʻavaomalo faʻalelei mea, o lona uiga, i lona faʻasologa e leai se lauryl sulfate ma isi parabens. O le Shampoo Pharma Bio "Burdock" e faʻaleleia atili ai le microcirculation o le paʻu ma saunia ai le sapalai o fulufulu folika i mea faʻamalolo. E faʻamaloloina faʻaputuga lelei, o lea ina ua mavae ni nai vaiaso o lou lauulu o le a susulu, pei o le faʻaosioina. O le tau o mea taugata faʻatinoina e maualalo - na o le 150 rubles.

  • "Burdock" mai le Floresan. E uiga i lenei mea faigaluega, tagata faʻaaogaina tali lelei. Se tulaga ese tulaga faʻavae i luga o burdock suauu ma se seti atoa o faʻaopoopoga o laupepa, olive suauu ma eseese esters. O loʻo faʻamalosia le faʻamalologa mo le faʻatuina o le lipid paleni o dermis o le ulu, faʻamalieina ma vitamini A, B, C ma E. E tusa ai ma tagata e faaaogaina, ina ua mavae se masina galue malosi o le faamalologa tuʻufaʻatasiga, e maitauina uumi lauulu, ma i luga o le pulumu ina ua selu e tele naua lauulu pauu. O lenei mea teuteu o le a gaogao lau atotupe e na o 110 rubles.

  • Laupapa mai Mirrol ma le faʻaopoopoina o le burdock suauu. O se lauiloa gaosiga o mea teuteu gaosi oloa e maua ai le tele o oloa i le taimi e tasi: ma vitamini e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe ma tuuina atu le malosi i lauulu, ma ceramides, e faʻaopopoina le maualuga ma le tele o lauulu, ma ni polotini e fesoasoani e toe faʻafouina le fausaga o lauulu ua faʻaleagaina. A maeʻa le masina o masani ona faʻaogaina, o le a e maitauina se faʻaleleia o le tulaga o lauulu. Le tau o le shampoo e 90 rubles.

Mo i latou e le mafai ona tatalia le “kiona” i o latou ulu, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le Mioll's sulsen shampoo e faasaga i le susu.

  • "Samperi Sampian No. 3: burdock propolis." Le kamupani "Secrets of Granny Agafia" ofo atu i fafine e faʻaaoga uma le matagofie o decoctions o vailaʻau vailaʻau luga o latou lauulu. O le pulupulu e faʻamalosia ai le lauulu lauulu ma e masani aua e le i ai sulfates. O se fofo aoga i le lauulu e faʻatauina i luga o le maketi i se tau taugofie o 120 rubles. I se faʻaopopoga, o loʻo ofoina mai e le kamupani se faʻasologa o lauulu tuputupu o oloa Granny Agafia.

  • Burdock shampoo mai le kamupani a le Elf. O le kamupani Iukureini i lana lata mai atinaʻe na mafai ona pikiina se faʻailoga tulaga ese o mea ma suauʻu. E tusa ai ma faʻamatalaga tagata faʻaaogaina, pe a uma ona faʻaaogaina le solo mo lauulu lauulu, o curls avea ma ofuvae, malosi ma olaola, pei lava pe a faʻaaogaina se pulou masani faalenatura. E ui lava o le vailaʻau o se paketi filifiliga (e naʻo le 100 rubles), a uma ona fufuluina le laulu i lona faʻaogaina, o se faʻaofo ofoofogia e maua.

  • «911». O le mea faigaluega o loʻo tulaga faʻapipiʻi e teteʻe atu i pito vae. O le faʻamalologa faʻamalologa e le gata e tetee i le mamago, ae ua fesoasoani foi faʻamalosia ma tupu lauulu. O faʻatulagaina metabolic i dermis o le fulufulu ulu e fetuʻutuʻunaʻi, ma vitamini ma vaega o loʻo i ai i totonu o le suauʻu burdock, aloe sua, hop umoction, chamomile ma henna, ulu tele i totonu o le folika lauulu, maua ai le lalelei ma le malosi i lauulu taʻitasi. Le tau o le faamaloloina kulimi amata i 150 rubles.

  • Shampoo “Burdock” “Faʻailoga lalelei e selau. E paʻu i le vaega o mea tau teisi o aso uma. Faia e lelei tele, ae e faigata ona fufulu. A maeʻa le 2 vaiaso o le faʻaaogaina, o le a e maitauina i le auala e maua ai e le curls le matagofie pupula ma malosi. O le tau o se kulupu teuteu oloa ese mai le 100 i le 150 rubles.

  • Shampoo Poliplant Stimulant mai le tagata gaosi oloa Natural Care. Le tuʻufaʻatasiga o le oloa aofia ai e le gata o le burdock suauʻu, ae o se faʻaopoopoga o burdock aʻa, faʻalauteleina le aafiaga. O loʻo faʻalauiloa le faʻapipiʻi mo tagata e maua i le alopecia, faʻaleagaina ma tuputupu ae lauulu vaivai.

  • Viva Oliva ma burdock suauu. E au i le vaega o le phyto-cosmetics. O le Iukureini gaosi oloa o lona uiga i luga o le afifi: "E teteʻe atu i le lauulu e leiloa ma mo lo latou tuputupu aʻe." O vaega malosi o le oloa o le olive ma burdock suauu. Ae paga lea, o le lauryl sulfate o se vaega o mea teuteu. Le tau o le gaosiga o 90 rubles.

  • Malamalama faʻapipiʻi Alloton "Burdock". Na ia faamaonia o ia lava lelei. O se faʻavae faʻapitoa e faʻavae i luga o faʻatonuga o burdock ma suauʻu taua e faʻamalosia ai le toto, faʻateleina le faʻagaioioiga o le sebaceous glands ma toe faʻaleleia ia curls. O le isi itu lelei o le mea lea ua fasi ai e le oloa ni siama ma meaola e nonofo i luga o le ulu o le ulu, ina ia mafai ona faʻaogaina i le amataga lava o le pili faʻataʻitaʻi. Surfactants ua i ai. O se apa e iai le malosi o le 200 ml o le a tuʻua ai lau atotupe e 250 rubles.

  • Maoae Paʻepaʻe Aseta mai Vitex. Aulelei teuteu Belarusian, aoga 130 rubles, ei ai se aoga aoga i lauulu. Burdock extract faalautele lauulu tuputupu ae ma puipuia lo latou tele leiloa. I totonu o mea sese, tagata faʻaaogaina matauina se vaivai le mulumulu ma le ulaula o lauulu.

E pei ona e vaʻai, o le tele o oloa ia tatou te mafaufauina e le taugofie. O nisi o fale teuteu teuteu e maualuga maualuga lo latou natura (sili atu i le 50%).

Faamolemole matau afai e te faʻatusatusaina auala masani mo le fufuluina o lau lauulu i mea taugofie, ona, pe a faʻaaogaina, o le mea lava e tasi o le a ausia (i nisi tulaga, taugata faʻalauiloaina vali faleʻoloa foʻi maumau). Aisea la e tele totogi, aua e mafai ona e faʻaleleia atili le tulaga o lauulu i se auala faigofie ma taugofie.

Burdock shampoo e mafai ona saunia i le fale. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se luʻi o laulaau mamago o le burdock, 1 lita o aisa ma 1 ipu kuka o le vineta. O mea uma e tuʻufaʻatasia ma kuka i le afi mo le tele o itula. E mafai foi ona e faʻaaogaina le suauʻu burdock naʻo aa o lauulu, ae e fautuaina oe e faʻamafanafana i totonu o le vai taele, aua i se mafanafana foliga, faʻamalosiina aʻa o burdock e sili atu le ulu atu i totonu o le lauulu ma le dermis.

Talosaga foliga:

  1. E masani lava ona faʻaalu moli mo lauulu susu, ona faʻaaga lea.
  2. E fautuaina e faʻafofogaina le papala mo le 5-7 minute ina ia mafai e vaega aoga o le burdock ona ati i totonu loloto o le dermis.
  3. Fufulu le oloa i le tele o vai. Ia mautinoa e faʻaaoga le mafanafana, ae le o le malulu pe vevela vai.
  4. Ua fautuaina e faʻaaoga se faʻamalologa faʻamalolo 2 taimi i le tasi auala: mo le taimi muamua, palapala ma gaʻo mao i lalo o le gaʻo ua fufulu ese, ma ua uma lava i le isi talosaga, o vaega aoga o se tulaga faʻapitoa auala o le a mafai ona tui loloto i totonu o le pito i luga o le epithelium, matauila ma tuusaʻo lauulu.

E le manaʻomia le saili mo se faʻapitoa faʻasologa o laumei ma burdock suauu, faʻasaga i le ituaiga o lou ulu. E lava e faʻaaoga ai le ethers na faʻatau i le fale talavai. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai sau uila poʻo se tuʻufaʻatasia, tuʻu atu ile faʻamalu ole laʻau, laʻau pasama, poʻo le suauʻu moli i totonu o le fagu moli. Tagata tomai faapitoa fautuaina tagata e umia le paʻu mamago ma lauulu e faaopoopo ylang-ylang, muro poʻo lavender suauu taua.

Manatua, vaivai le tuputupu aʻe ma le tele o le laulu e mafai ona fesoʻotaʻi ma faʻalavelave faigata i le tino. O le mea lea, e manaʻomia e le gata i le faia o faʻalelei teuteu o le dermis ma curls ma burdock shampoo, ae ia aloese ai mai faʻafitauli foi, inu le vitamini complex ma faatea ese tu leaga.

Aafiaga o le faʻaaogaina

Tele fafine o loʻo tuufesili pe faʻafefea ona vave faigaluega burdock shampoo. E mafai ona matou fai atu se mea e tasi e mafai faʻamoemoeina se iʻuga lelei ae le o le masina i le amataga o le faʻaaogaina.

O mea aoga e aoga, e ui ina latou tui i totonu o le foloa i fufulu taʻitasi o le ulu, e tatau ona teʻa le taimi aʻo leʻi malosi le pulu ma toe maua e le lauulu lona malosi.

E fautuaina e faʻaoga mea teuteu faʻalelei ile tele o taimi ole vaiaso. O mea e fai ma vaʻaiga ile lauulu e mafai foi: o lona uiga, muamua e vaʻai i le iʻuga, ae a maeʻa sina taimi e mou atu ma e le toe aliali mai.

Ua faʻatuina mai e aulelei, o le itu lea, ua oʻo i le taimi e alo ai i se faʻafeiloaʻiga faigofie - taofi le faʻaaogaina o le burdock shampoo mo le lua vaiaso.

A faʻaaoga se oloa e leʻo iai le lauryl sulfate, fufulu ma le faʻamama ese le fasimoli faʻavae mai lou lauulu. O le mea moni o suauʻu e mafai ona le lelei aveʻese mai le fausaga o curls, faʻaavanoa mo latou.

Fautuaga. Afai e te le manaʻo e faʻaalu se tupe pe suʻeina se sapalai burdock faapitoa, naʻo le faʻaopopoina ni nai sipuni tele o le suauʻu burdock i le fagu paʻu o lau oloa e te fiafia iai. O le faʻamoemoeina aʻafia e le sili atu le leaga i lo se faʻapipiʻi faʻapitoa.

Ona o le mea moni o burdock shampoo e mauoa i vitamini ma minerale, e maofa a le iʻuga - e aliaʻe ia folika o lauulu. O le tuputupu aʻe o ni manoa ua faatelevaveina, ma faapea foi ma le lauulu maua maua se matagofie susulu masani. O le mea autu o le filifili lea o mea saʻo e faʻaaoga e fetaui lelei ma lau derma ma o le a tuʻu faʻapitoa e pei ona mafai. Aua le faaseseina oe e tau taugofie. O nisi taimi, latou te matuaʻimauina burdock shampoo, taua o le 100-150 rubles.

Tuputupu ae activators o le a fesoasoani e faʻamalosia ma faʻaleleia le tuputupu ae o lauulu. O le sili ona aoga o na:

Vitio aoga

Fale Talavai Eveline Hair Care Burdock.

Faʻafefea ona faʻatelevave lauulu ulu.

7 kulimi aoga burdock o le a lavea lou lauulu mai le pa'ū ese

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo lauulu toe. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

O mea teuteu fale e faʻaauau ona sui mai vailaʻau masani mai fata faleoloa.

Teine uma, tusa lava pe o le a le tulaga o lona lauulu, miti o le faia o ia foliga sili atu matagofie, maloloina ma silky

  • Meatotino Burdock
  • O le a le aoga o le faʻamuta mo burdock?
  • Vaʻaiga o maketi

Burdock shampoos ua faʻamaonia ia latou lava, aemaise le aoga ile alopecia (lauulu leiloa).

Meatotino Burdock

Burdock (poʻo "big burdock") o se laau taua ma le tele o uiga aoga. Na maua lautele le faʻaaogaina i vailaʻau faʻa masani, ae sili ona lauiloa o se fofō faʻamaonia mo le tulaʻi.

Mo lenei faʻamoemoe, burdock suauu e maua mai i aʻa, lea e aofia ai:

  • mea taua
  • porotini
  • vitamini A, B, C, E, P,
  • polisakarida
  • okeni okeni
  • peectins, carotenes,
  • minerale vailaau

O le a le aoga o le faʻamuta mo burdock?

O mea teuteu e faia i luga o le faʻavae o le suauʻu, seʻu le tisaina poʻo se mea e ave i le fale. Latou faʻaopopoina isi mea masani o loʻo i ai se aoga aoga i le tulaga o le lauulu.

Moli mo burdock suauu ei ai uiga nei:

  1. E le maua ai ni papala ma le vevela i le papala.
  2. Puipuia le lauulu lauulu.
  3. Aoga mo gagau, vaivai, maʻatiʻaina ia lau.
  4. Faatelevaveina lauulu tuputupu ae.
  5. E na te fafagaina folasaga o lauulu ma faʻamalosia le faafouga o sela.
  6. Aveesea vaivai ma vae vae.
  7. Fufulu lemu curls.
  8. Faatonutonu gaioiga o gaioiga a sebaceous glands.

Vaʻaiga o maketi

O le maketi a Rusia e tele naua meaola susulu.

Faatasi ai ma shampoo e faʻavae i luga o le burdock lapoʻa. Mo se faataitaiga, o lenei:

  1. O le 'eli. O se tasi o mea e sili ona lauiloa tolu-i-tasi oloa: faʻamalama, conditioner ma ufimata. O le tuufaatasiga e matua tulaga ese faʻafetai i le Bh Intensive + complex, lea e faʻaosofia ai le toto sapalai i le ulu, toe faʻafouina sela ma toe faʻafouina le lauulu.Nei o le averesi o tau: o se elf burdock shampoo tau e uiga i le 150-200 rubles. mo le 200 ml.
  2. 911. O le tuʻufaʻatasiga o lenei oloa o se tuʻufaʻatasiga o laʻau mai vaega o vailaʻau tau vailaʻau, e aofia ai le chamomile, aniani, sage, birch leaf, green tea, hops, millet ma isi. E togafitia lelei ma fafagaina paʻu ua faʻaleagaina, tafiesea le mafiafia, faʻamalosia ia aʻa, ma faʻatonutonu gaioiga metabolic. Tau - 130-150 itu. mo le 150 ml.
  3. Mirroll. O se lauulu lauiloa burdock e faasaga i lauulu leiloa. E 'aina lelei le vaimea, fufulu uʻu ma e le faʻatupuina le ulu maaleale. E manaia foi aua o loʻo fauina e faʻaaoga ai metotia tekonolosi Europa e faʻamaonia le faʻasaoina o le maualuga o le maualuga o le faʻatinoina o vailaʻau. O le faasologa aofia shampoos ma vitamini, o se lavelave o ceramides ma porotini, mamanuina e feteʻenaʻi ai le pala, faʻateleina le tele ma toe faʻafoʻi ia curls. Latou te le taugofie: e uiga ile 50 p. mo le 150 ml.
  4. E selau taleni mo le lalelei. Taugofie meafaigaluega masani e faʻavae i luga o vaega o masani tupuaga. O lenei shampoo-sulfate-free foams atoatoa, faʻamalosia curls, maua ai le malosi ma le susulu. 200 ml tau e uiga i le 100 p.
  5. Burdock shampoo mai Pharma Bio Laboratory. E fausia i luga o le faavae o se decoction o le tele o laau, e aofia burdock aʻa, birch ma nettle lau, hop cones, mumu mumu. Faʻamalosia aʻa, faʻamalosia le toto i le toto, faʻamamaina ma le faʻamutaina agavaʻa. Mo le 200 ml oe e tatau ona totogi le 150 p.
  6. Laasaga faʻapitoa Siberia numera 3. O lenei fofo mai le TM "Recipes of Tinamatua Agafia" faia i luga o le faavae o burdock propolis ma le faʻaopopoga o faʻaaliga o hop hop cones ma fugalaʻau meli. O le oloa e le taugofie: o le 600 ml fagu tau 100-120 p.
  7. Faalenatura Tausiga Burdock Shampoo. O se sili aneti-lauulu leiloa fofo e faavae i luga burdock aʻa puna ma Polyplant Stimulant lavelave, e faʻaleleia ai le toto toto, fafagaina aʻa ma faʻamalosia le tuputupu ae lauulu. 500 ml o le vailaʻau o le a tau 170-200 p.

O faamatalaga sili ona lelei na aoina mai e Elf ma Mirroll burdock shampoo.

E mafai ona maitauina le lelei o le oloa pe a uma le muamua apalai

Faʻamolemole ia matau o le shampo sili e le aofia ai sulfates ma isi vaega e ono mafua ai le afaina, e taitai atu ai i faʻamaʻi papalagi ma e oʻo foi i le susu.

I se isi itu, o isi gaioiga e fesoasoani e tau ai faʻamaʻi o le maʻi ma maua ai le tausiga lelei o lauulu.

Le faaaogaina o le burdock suauu mo lauulu leiloa: aoga fua

Burdock suauu, o loʻo i ai bactericidal ma stimulating meatotino, ua faʻaaogaina e toe faʻaleleia ma faʻamalosia lauulu, ma faʻafetaiaʻi le mativa mo se taimi umi. E lava lona toe manatua o mamanuina uumi ma le mafiafia o lalelei o aso ua mavae!

I totonu o lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i mea totino o lenei oloa, pe faʻafefea ona faʻaaoga le mea faigaluega mo lauulu leiloa ma o a fua o loʻo i ai mo lenei mea.

  • Le lelei ma vaivaiga o le faʻaaoga
  • Faʻavaeina
  • Faʻapefea ona faʻaaoga le mea faigaluega pe a paʻu paʻu'ū paʻu ese?
  • Fua faatatau mo le faia o matapulepule
  • Lava le faʻaaogaina o le fualaau faasaina
  • Mata e fesoasoani le feagai ai ma faʻafitauli?
  • Anotusi

Le lelei ma vaivaiga o le faʻaaoga

Faʻaaogaina i le togafitiga o ia lauulu faafitauli:

  • o le vaʻa
  • ogaoga leiloa
  • malu
  • tuputupu ae lemu
  • susu le susu.

Ina ua maeʻa ona faʻaogaina lenei vailaʻau masani, o le laulu e pupula, e aunoa ma le vaevaeina e faʻaalu ma tupu sili atu le lelei, e mou atu le susu, o le leiloa lauulu.

Ae o nisi taimi, nai lo le aoga, o togafitiga e mafai ona afaina. Le uiga o le burdock faalagolago i le a le ituaiga faavae suauu na faʻaaogaina mo lona gaosiga e tausisi burdock aʻa.

Ma afai, mo se faʻataʻitaʻiga, suauʻu faʻaaoga faʻatekinisi na faʻaaogaina o le suauu faavae, ona burdock ae le o togafitiga o le a afaina ai le ulu, pupuni o pori ma faʻaleaga ai le tulaga o le lauulu, faia latou le malie ma malepelepe.

O le aoga o le aveeseina o pili ma le lauulu leiloa, toe faʻaleleia o latou fausaga ma le fesoasoani a burdock ua faʻamatalaina e ana vailaʻau.

  • tanimini
  • minerale - uʻamea, calcium, chromium,
  • vitamini - A, C, E ma le kulupu B,
  • inulin - o se vailaʻau masani e taʻua o se faʻamaʻi masani,
  • acid (palmitic ma stearic),
  • porotini.

Taitasi vaega o le auiliiliga vaega i lenei:

  1. Inulin ma tanin, o loʻo tui i luga le vaega o le epidermis, fesoasoani i le faʻamamaina loloto ma le masani ai o faʻafitauli o le metabolic i le ulu, ona o lenei vitamini ma minerale e fafaga le folikel le taofia, lea e aoga lelei i le tulaga ma le tuputupu ae o lauulu.
  2. Palmitic acid faʻamalosia le gaosiga o vailaʻau e faʻatuai le paʻu le soifua matua.
  3. O le gaʻo stearic acid e tumau le susu.
  4. Protein maua ai faʻafouina faagasologa (faʻatelevave tuputupu ae, toe faʻaleleia o le vaevaega pito).

E te iloa e uiga i mea aoga uma a le burdock suauu iinei:

Ufimata ma aloe, meli mo le mamago ma faaleagaina lauulu
  • 1 tsp burdock suauu
  • 1 kulimi. l aloe
  • 1 kulimi. l meli.

  1. Faʻapipiʻi le paluga i aʻa.
  2. Faʻamatalaina le ulu (faʻatasi ai ma polyethylene ma solo i luga).
  3. Alu mo 20-30 minute.
  4. Fufulu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi.

Faʻaogaina le oloa - le sili atu nai lo le faʻalua taimi i le vaiaso. Aoao vasega - 2 masina.

Fafaga mo le uluulu
  • 1 kulimi. l burdock suauu
  • 1 kulimi. l lanu oona oona mumu mumu,
  • 1 kulimi. l cognac (po o le vodka),
  • 1 kulimi. l sua o le tipolo
  • 1 kulimi. l meli
  • 1 fuamoa fuamoa
  • tausia 20-30 minute.

O le aafiaga o le pepa tincture e faʻavae i luga o le mea moni o le ava malosi faʻamalosia le tafe atu o le toto i le folini lauulu.

Faatasi ai ma vevela papala e toe faʻatuina ai le toto
  1. 1 tsp burdock suauu.
  2. Faaopopo le 1 pod o le mumu mumu mumu (minu).
  3. Fofo le paluga i totonu o le ulu.
  4. Umia mo le 10 minute.

Taualumaga ma pepa pepa e sili atu le faia i le sili atu 2 taimi i le vaiaso ma mo le masina. A maeʻa le kosi, fai sau malologa pe a ma le ono masina.

  • Manatua ia siaki le tali atu i le pepa,
  • afai e laitiiti le lagona mu - o lenei masani, ma ogaoga mu - fufulu vave,
  • pepa faʻalauteleina le faʻailoaina o sebaceous glands,
  • fufulu lelei ou lima ina ia le ofi i totonu o ou mata.

Faatasi ai ma castor, tonic
  • burdock suauu - 1 kulimi. se sipuni
  • castor suauu - 1 kulimi. se sipuni
  • cognac - 1 sipuni ti,
  • meaola fefete - 1 sipuni ti,
  • fuamoa fuamoa - 2 pcs.
  1. Faaaoga le paluga luga o le paʻu ma i luga o le umi atoa o le lauulu.
  2. Alu mo le 2 itula.

Ua lava faʻaoga 2 taimi i le vaiaso.

Ma taua taua
  • burdock suauu - 10 ml,
  • suauu rosemary - 5 mataua (e faʻalauteleina ai le tuputupu aʻe),
  • patchouli poo le lavender suauu - 5 mataua (mo le susulu),
  • suauu laʻau lauti - 5 mataʻu (mo le pamita).

O se tasi o mea lauiloa e faʻaaoga mo nei faʻafitauli o le aniani. Se pulupulu e faʻavae i luga o aniani ma burdock suauu o se tasi o sili sili fofo mo lauulu leiloa:

Faʻapefea ona talosaga?
  1. Ae le i faʻamauina le paluga, oe manaʻomia le faʻamafanafanaina sina laititi i totonu ole vai taele.
  2. E taua le manatuaina mo masker i le suauu, o lauulu e tatau ona mama ma mago.
  3. O le paluga ma le suauu e sili le aoga i le lauulu e le atoa le umi, ae i luga o le paʻu ma vae vae.
  4. O le ufimata e tatau ona avea ma homogenous mass.
  5. E sili le faʻapipiʻi o le ufimata i le taimi e maeʻa tapenaga.
  6. A maeʻa ona tuʻufaʻatasia le paluga, e tatau ona e selu ma le selu le lauulu pe faʻataʻamilo ma faʻamalosi mo le 3-5 minute.
  7. O le faʻapipiʻi o le oloa i aʻa faʻaleleia ai lona aoga.
  8. I pulou mo lauulu uʻumi, tusa lava poʻo le a le fua, e aoga le faʻaopopo o le meli poo le sinapi.

  • le taimi o le faʻaaogaina o matapulepule o le sili atu lua taimi i le vaiaso ma e le sili atu nai lo le tolu masina, le sili ona lelei vaitaimi o le 2 masina,
  • ua toe faʻataʻitaʻia le vasega pe a maeʻa se taimi malolo i le umi.

  1. Faapipii solo le ulu, faʻamama lelei, faʻamama ma fufulu ile vai vevela, toe fai pe a tatau ai.
  2. E le tatau ona faʻaaogaina le fasimoli: e faʻamama ai le lauulu ma e leai se aʻafiaga mai le ufimata, ma e le mafai ona fufulu le suauu.
  3. E mafai ona e faʻaogaina le tincture o le sinapi po o le cognac ma masima.
  4. Ae sili atu lelei - faʻaopopo le fuamoa fuamoa i le faʻamalama.
  5. E fautuaina e faʻaopoopo saʻo le moli i le ufimata i soo se faʻatonuga ma le suauʻu.

Mata e fesoasoani le feagai ai ma faʻafitauli?

Masks ma burdock suauu i tulaga o faigata matuia (mo se faʻataʻitaʻiga, lauulu leiloa poʻo le faʻaleagaina o latou fausaga) o le a aumaia se faʻailoga mautinoa pe a maeʻa faʻaaoga umi. Togafitiga o loʻo faia mo le 2-3 masina 2 taimi i le vaiaso.

Ae o suiga lelei e aliali mai i le lua vaiaso talu ona amata le togafitiga: o le lauulu e atili olaola, ma faaitiitia lo latou lusi.

A maeʻa le tasi poʻo le lua ufimata, ua amata ona mou ese le paʻu, faʻaititia le aofaʻi o palapala. Ae ina ia mafai ona faʻateʻa atoa o le susu, o le alualu i luma e tatau ona toe faia i le tele o taimi.

Le aoga o le faʻaaogaina o burdock shampoos

Burdock tusitusiga, o le mea autu i le burdock shampoos, ei ai le tele o faʻamalolo meatotino mo lauulu. O le tuufaatasiga o burdock suauu e aofia ai vitamini (A, B, C, E, P), tanin, okeni okeni, vaega o minerale, protein, inulin, ma isi. Faʻafetai i lenei mea, burdock shampoos ua faʻaaogaina o se puipuiga ma fofo vailaʻau.

I le faʻaopopo i le togafitiga o le pulu, o lenei fofo ua i ai numera o faʻailoga:

  • malo mago, paʻu le paʻu,
  • leaga le tuputupu ae, lauulu lauulu,
  • faateleina le malepelepe, vaevae pito,
  • lanu le malie.

Burdock ose mea taua taua faʻamalosia ma faʻafouina mea; na te fasiotia siama, faʻamamaina le susu, seborrhea, ma le tele o gaʻo mea.

911 Laʻepaʻe faʻapipiʻi ma le suauʻu burdock

O lenei le faʻamalologa gaosia ua mamanuina e vaʻavaʻaia mamago, leaga lauulu, faigofie ona leiloa. O le vailaʻau fomaʻi ua faʻavae i mea masani aano, o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai vaega nei: burdock suauu, henna, aloe vera suauu, sage, aniani, millet ma hops. O le mea faigaluega faʻafailele aʻa o le lauulu, fafagu i luga o le foliga o lauulu, ma faia le mafiafia o lauulu, silika ma maloloina. Ua avanoa le mageso ile fagu 150 mililita. I totonu o le faasologa o 911 shampoos e mafai ona maua ai aniani, tar ma isi lauulu toe faʻafoʻiina oloa.

Mirol ma se aofaiga o meaola

Mirrolla Burdock Root Shampoo o se aoga aoga tausiga. O le oloa o loʻo i ai se vaega atoa o meaʻai ma vitamini e toe faʻaleleia atili lauulu, mago. O faʻatonuga mai le tufuga fai mai e mafai ona faʻaogaina lenei oloa teuteu e tausia lelei ai le papala, o le hypoallergenic. O le mea faigaluega e faʻafailele ma toe faʻalelei le lauulu, puipuia le atinaʻeina o le alopecia.

Selau selau matagofie laiga 2 i le 1

Taugofie, ae maualuga-lelei oloa fuafuaina mo faʻaauau pea le faʻaaogaina. O le oloa aofia ai burdock suauu ma le numera o ausilali vaega masani. Rosehip infusion toe faʻaleleia le vaevaeina ma vaevaega, faʻagaioia gaioiga metabolic i le dermis ma faʻamalosia le pulu. E faʻamama lelei le ufi mo le shampoo, ae ona o mea o loʻo i ai i totonu o vailaʻau, e leʻo fufulu mama. O le mea teuteu teuteu o se faʻamama ma conditioner, fai lauulu pe a uma ona faʻamalieina fluffy, susulu ma lemu.

Floresan Formula 80

Laʻepaʻe faʻapipiʻi ma manogi manaia, maua i fagu 250 mililita, talafeagai mo le faʻaaogaina pea. O loʻo iai se faʻatusatusaga o burdock suauu ma bumblebee cones, lea e i ai se malosi faʻamalosi ma aoga fafagaina i lauulu. Ua faʻamoemoe le Shampoo Floresan i le toe faʻaleleia o mea ua leaga ona o le faʻaaogaina o se fulufulu mata ma lauulu lanu. Puipuia le pala, fai ni manoa matagofie, silika. O lauulu e manaia ile tago atu, e maua ai se susulu maloloina.

Weis Active Fula ma Vitamini E

Ole Weiss Active Formula o se pulu moli e aoga tele na faia i luga ole faavae o burdock ma saito germ protein. O loʻo i ai i se lavelave o vitamini e manaʻomia mo lauulu ulu. O le oloa e maua i totonu o tubes o 200 milliliters.

Faigofie ona faʻaaoga, e i ai le manogi manaia. Ina ua uma ona faʻaaoga le balm, e fulufulua le lauulu, silika, i nai masina talu le amataga o le faʻaaogaina, e tupu vave le lauulu, maitauina se faʻateleina o lo latou paʻu.

Faamalo

Faalenatura burdock shampoo o faʻatauga i le lotoifale, gaosia i fagu o 200 mililiters. E i ai se faʻamama faʻafitauli, faʻamalosia lauulu laʻau, puipuia le faʻaletonu o loʻo, faʻaosofia aʻa, faʻalauteleina le tuputupu aʻe malosi.

O le oloa e i ai le manogi manogi, faigofie ona faʻapipiʻi, foams lelei, e mafua ai le aʻafia o mea. E le o iai i le kulimi le 'ava, parabens, poʻo isi foʻi mea leaga.

Mafaufau i isi laupepa ma burdock suauu, lea e mafai ona maua i le maketi o mea teuteu gaosi: