Galue ma lauulu

Auala e 3 e faʻaaoga ai keratin vai

O le laʻei manaia ma le soifua maloloina o le miti pele a le toʻatele o fafine. Ma o lenei mea e le o se mea e ofo ai - silky, mafiafia ma susulu curls o le pito sili ona maualuga o tamaʻitaʻi matagofie ma tosina le mafaufau o se tane. Ae e oo lava i le soifua maloloina lauulu i lalo o le faatosinaga o mea le lelei o le siosiomaga (siosiomaga, tulaga masani, le maua o meaai, leaga masani) mafai ona suia lona fausaga ma manoa o le a avea ma vaivai, amata ona tipi ma manifinifi.

Ole auala sili e foia ai nei faʻafitauli ma toe faʻafoʻi ou curls i se soifua maloloina ma foliga aulelei o le suavai keratin mo lauulu. O le a le ituaiga vailaʻau o lenei, o le a le mea e maua ai i le tausiga o lauulu ma le auala e faʻaaoga saʻo ai - e mautinoa o le a e mauaina tali i nei fesili i vaega o loʻo mulimuli mai o lenei tala toe iloilo.

Liquid keratin - o se mea fou i le vaega o teuteu lelei lauulu

Muamua lava, o le a le ituaiga vailaʻau o lenei, suavai keratin?

O le vaega o keratin e faʻaaogaina i le tausiga o lauulu o se mea faʻapitoa, mea e fai i le biopolymer, lea e maua i le fale suʻesuʻega tulaga e ala i le faʻaaogaina o fulufulu mamoe.

O isi mea o loʻo faʻaopopo atu i le mama mea - seasea ma faʻamalolo amino acids, vitamini ma minerale complexes. I le faʻatau atu oe vaʻaia lua ituaiga o se vai pamu sauniuni suauʻu - o se suauʻu taofi ma se faʻapipiʻi.

E faʻatuina le faʻaaogaina o le spray pe a tuʻu pe selu ni manoa ma e foliga o se masani varnish mo sitaili - o se fagu talafeagai i se mea faʻapipiʻi. Ae peitaʻi, o le faʻapipiʻi e le taugata tele ile faʻaaogaina, ma o lea ole tele ole au faʻatau a le oloa e manaʻo e faʻatau le taʻimiti keratin, o loʻo avanoa ile ampoules poʻo ni tamaʻi fagu talafeagai ma se faʻataʻitaʻi. Ina ia faʻaaogaina le oloa, naʻo le kiliki i luga o le dispenser, ma o le ae mauaina se tasi fua o le vailaʻau, lava e lava e faʻagaioia ai le lauulu.

I se faʻaopopoga, faʻapipiʻi laupepa, faʻapipiʻi, pulufana ma lauulu e gaosia ma lenei vailaʻau. Ae o le mea moni lava, faʻaiuga vave e toe faʻafoʻi ai le soifua maloloina o curls tuʻuina togafitiga faʻatulagaina ma se mama mama vailaʻau.

Sei o tatou iloaina pe o le keratin mama e aoga tele mo lauulu, ma o a faʻafitauli o le ulu e mafai ona foia e ala i le tausia o manoa o le keratin.

O a aoga o manoa o togafitiga togafitiga ma vai keratin

O faamanuiaga o le faʻaaogaina o keratin vailaau i le tausiga o le uluulu e pei ona taua i lalo:

  • E aoga le tapenaina o le lauulu i lenei mea e faigofie ona tui loloto i totonu o lauulu ma toe faʻaleleia lo latou soifua maloloina - faʻafetai i le gaioiga a le vailaʻau, moli ma ua faʻamaufaʻailoga. O le mea lea, pe a uma ona faʻaogaina le keratin vai, ua le toe mafai ona vavae ese manoa, taofiina faʻanatura uʻamea faʻatulagaina i latou, ua maua ai e le ufi paʻu faalenatura,
  • vaega keratin fesoasoani fesoasoani toe faʻalelei maloloina manoa ua faʻaleagaina e le masani ona pisia, i aso uma teuteuga faʻalelei ma perm.

Ona o le aoga o le keratin tuʻufaʻatasiga mo lauulu lauulu, sauniuniga ma le suavai keratin lautele faʻaaogaina lautele i salon taualumaga mo le tausiga o curls, ae o le suavai amino acid σύνθεση e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le tele faigata i le fale.

Faailoga mo keratin togafitiga togafitiga

O le aoga o keratin mo lou lauulu e pei o le tuufaatasiga talafeagai mo le tausia o so o se ituaiga o lauulu, ma o latou faaaogaina e manaʻomia faapitoa mo nei faafitauli o le uluulu:

  • keratin mafai ma e tatau ona faʻaaogaina ma le poros le faʻatulagaina o manoa. Afai o le lauulu ei ai se porosini faʻatulagaina, o loʻo faʻailoaina e faʻateleina matutu ma lauulu, e matua faigata lava sitaili pe selu matagofie matagofie. O le vailaʻau i lea tulaga o le a fesoasoani e fai ia malosi le laulu, sola le fala o lauulu, fai ia nonoa sili atu ona usitaʻi pe a selu ma teuteu,
  • ua faʻaalia le faiga o keratin mo tamaʻitaʻi e masani ona vali o latou lauulu pe faʻapipiʻi i le faʻasaʻo faʻafuaseʻi poʻo le curling. O le amino-based σύνθεση, tui i totonu o loloto o le lauulu ua faʻaleagaina, toe faʻafoʻi ma faʻamalosia le gaosia o le keratinona masani.

Foi, o le vailaʻau mafai ona faʻaaogaina luga o lauulu vaivai, leai se ola, faigofie i leiloa ma le maaleale.

Fautuaga mo le faaaogaina o keratin formulations i le fale

Ina ia mafai e le vailaau e faʻatatau i le keratin ona tuʻuina mai le manaʻo, latou te manaʻomia le aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga saʻo.

Afai na e faʻatauina le oloa i ampoules, faʻaaoga lea ituaiga o keratin vai, i le fale, e tatau ona e faʻamalieina tulafono faʻapitoa.

  1. Ave le ampoule ma le vailaʻau ma lulu lelei. Ia mautinoa o le vailaau i totonu o le ampoule e i ai se tulaga tutusa,
  2. Toto faʻatasi ma le faʻaeteete pito o le 'aufaamalosi ma faaputu sina tamaʻi oloa i le pama mama,
  3. Faapipiiina keratin mass i curls. Amata le gaosia o le lauulu mai aʻa ma faasolosolo malie atu i pito. Aua le taumafai e faʻaaoga se tele o mea o loʻo i le taualumaga - o le keratin taofi o loʻo faʻailoaina e faʻateleina gaʻo mea ma o le mea lea e sili atu le iloa le fua i lona faʻaaogaina, a leai o le ae le maua ai lou lava lauulu o le okesene, lea e na o le a le ofi atu i le ata gaʻoa,
  4. Afai e te leʻi faʻaaogaina se tui atoa o le vailaʻau i se tasi taualumaga, togi ese. O se matala matala e le mafai ona teuina, talu ai o mea aoga uma i le oloa o le a faʻaumatia e le okesene.

Faʻafefea ona faʻaaoga le keratin mo lauulu i totonu o se fagu ma se dispenser?

E faigofie tele mea uma: aveese le pulou mai le fagu, fetaomi le faʻamau o le faʻamau, ma le saʻo o mea o le a i luga o lou alofilima. A teuteu teuteu i sea afifi e sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina fale.

Afai na e filifilia keratin spray mo le taualumaga, ia e manatua e te manaʻomia le faʻaaogaina le vailaʻau tuʻusaʻo i mama mama. E le mafai ona faʻamago le ulu ao leʻi faʻapipiʻi le fagu - o le amino acid acid ua maeʻa faʻamalieina i susu susu. O loʻo faʻaaoga foi le spray e pei o se varnish masani - faʻasusuina i le lauulu mai le mamao o le 20-25 centimita.

Lapataiga! Afai e te matauina a maeʻa ona faʻapipiʻi le keratin, o lau lauulu na amata ona palapala vave, poʻo ua avea ma mamafa ma sili atu le tele i le voluma - faʻaititia le aofaʻi o le fualaau faasaina i le isi taimi talosaga.

Pe faʻasoaina le vailaʻau i luga o matutu tapuni - ina ia faigofie mo oe le faʻailoaina o le aofaʻi o oloa e sili ona lelei mo le togafitia o lauulu. Mo tamaʻitaʻi ua lalagaina lona laulu e ala i mea faʻateleina gaʻo, fautua cosmetologists fautuaina e fufuluina lau lauulu i se faʻamamaina faʻamamaina faʻapitoa a o le faʻaaogaina le vailaʻau i luga o le taʻavale, a leai o le faiga o le a le aoga.

Lardi mai le fulufulu e le faʻatagaina le gaosi mea mai le fausaga ona ulu atu i le fausaga o lauulu, o le tuʻufaʻatasiga o le a tumau pea i luga o le laualuga o manoa, ma o le lauulu o le a foliga vaʻaia sili atu le valea.

E tatau foi ona e malamalama e te le manaʻomia le faʻaaogaina le vailaʻau ile tausiga faifai pea - e toe faʻaleleia le soifua maloloina o curls, ua lava lea e togafitia le lauulu i se mea faigaluega 2 taimi i le vaiaso.

Faatasi ai ma le masani ona faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga, e mafai ona e faʻaletonu le paleni paleni masani i lauulu, faʻaosofia ai le le lelei o le sebaceous glands.

Mo lava mafuaʻaga, e le fautuaina e faʻaaoga suavai keratin i le tuʻufaʻatasi ma keratin masks ma shampoos.

O le a le aoga o le keratin?

O la matou lauulu e toetoe lava 90 pasene e aofia ai ma se porotini faapitoa e igoa o le keratin. O ia lea na te faia ia silika, lamolemole, susulu ma susulu. O le mea lea, afai e matutu meaʻai, leai ma le ola ma malepelepe, o le faʻailoga muamua lea ua latou le maua lenei porotini.

O mea faigaluega i aso nei e mafai ai ona e toe faʻatutuina ia faʻatonuga o lenei mea i totonu o curls. Ole porotini o aso nei ua faʻaopopo i mea eseese. O le mea moni o keratin molecules ei ai sina laupepa laiti, lea e faʻatagaina ai i latou e faigofie ona ulu atu i le fausaga o lauulu, ma maua ai se aoga aoga. O polotini o nei porotini e faʻatumuina uma maʻelega i le fausaga o lauulu, faʻaleleia o latou lauulu. Keratin foʻi o le a avea ma panacea mo i latou o loʻo mafatia i ni vaevaega - o nei vailaʻau e mafai ai ona e faapipii faʻamau loka ma toe faʻafoʻi latou i o latou tino soifua maloloina muamua.

Peitai e tatau ona manatua i le taimi e pei o se toefuataiga e le tumau, o lea la e tatau ona toe fai faasolosolo taimi le taualumaga. E fautuaina e togafitia lauulu ma keratin a itiiti mai e tasi i le tolu masina uma. Ae o le faʻasolosolo ma le numera o taualumaga e faʻalagolago i le tulaga o lau lauulu.

Keratin-faavae oloa

I aso nei, eseese kamupani ofo atu:

O nei oloa uma i la latou tuʻufaʻatasiga o loʻo i ai uma le porotini talafeagai ma le numera o faʻaopoopoga meaʻai ma faʻamalosi tino. E mafai ona e faʻaogaina uma i le fale, maitauina fautuaga na faʻaalia i luga o afifi.

Ae o le sili ona talafeagai o le pasī, lea e mafai ai ona e soʻona saʻo faʻapipiʻi le fusi i le umi atoa o le laulu. Keratin i lenei pepa faʻaoga sili e faʻaaogaina ma e naʻo ni nai minute e faia e oe lava e aunoa ma le faʻaogaina i le fesoasoani a fomaʻi.

I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻatau mai fulufulu lauulu o loʻo i ai na o le polotini talafeagai i le suavai foliga, ma tuʻufaʻatasia faʻavae i luga ma faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o isi meaʻai. Fuafua i le tulaga o curls, e mafai ona e filifilia le fofo sili mo le toe faʻafoisia o latou soifua maloloina.

Vaega o mea faapena

O le aoga tele o ia mea faigaluega:

  • E faigofie ona e faʻapipiʻi ma salalau atu i lauulu - na ona faapaʻu le teuteuga i lou lauulu.
  • Ole suavaia keratin e sili ona faʻaaogaina.
  • E galue e faʻamalosia ma toe faʻalelei lauulu.
  • E faʻatagaina oe e tuʻu le loloto i totonu o le lauulu ma mea 'ai talafeagai e faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi.
  • O oloa faapena faʻatagaina lalagaina o lauulu e aunoa ma se afaina.
  • O se fagu faʻapipiʻi ma lenei vailaʻau e puipuia mai vela mai le soona faʻaalu, vevela faʻaletonu.

Faaaogaina o tupe

Afai e te matauina ua le toe pupula lau lauulu, o laʻei ua avea ma ola le gaoia ma faigofie, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faleoloa lea e te maua ai le faʻapipiʻi togafitiga keratin. O le tau o ia gaioiga e mafai ona fesuisuiai mai i le setete o lauulu ma le manaia o le matai, o le faleoloa.

Ole a taugofie atu ma faigofie le faʻatinoina o oe lava faʻagasologa faʻaaoga se faʻapipiʻi.

Ma le isi, e matua faigofie ona faʻaaogaina:

  • Fufulu lau lauulu i le faasamoa masani.
  • Faʻamago afu ma se solo - e tatau ona susu sina, e te le manaʻomia e faʻamamago atoa.
  • Nofoaga le fusi i luga o le ulu, tutusa i le umi atoa o le laulu. A iai ni ou matala - utagia faapitoa ia i latou.
  • Tuu faatasi ma lapoʻa lapoʻa.
  • Faʻamago lou laulu i se fulufulu laʻitiiti - o le a faʻalelei atili ai le aʻafiaga o le taualumaga.

E le tatau ona fufulu ese le mea faigaluega mai le lauulu, e le fuaina lalo curls, e le faia latou gaʻo. Lau laulu lauulu o le a foliga sili atu le lelei pe a uma le muamua faʻatulagaina.

Ua e taumafai le keratin spray mo lauulu? O a iʻuga? Na e faamalieina i se mea faigaluega? Faasoa atu ou manatu i tala.

Liquid keratin o se vailaʻau e talafeagai mo lauulu ma fao. Na latou mauaina mai fulufulu o fulufulu mamoe, ua faia se faʻaputuga faapitoa mo le tausiga o lauulu, e aofia ai:

  • Amino acid o le cysteine.
  • Vitamini
  • Minerale

Ona o lona gaosiga, keratin e mafai ona tui i totonu o le fausaga o lauulu, fafagaina le lauulu lauulu, tuuina atu i le lauulu susulu, eleni, malosi.

Keratin o se vaega o nisi lauulu tausiga oloa.

Mo le faʻaaogaina faʻalelei, tolu ituaiga o afifiina ua atiae:

  • I le manatu o se sua uila, e tuʻu i lauulu i le taimi o laʻei. O lea ituaiga faʻaletonu o le taimi o le puʻeina le tele o vaega o le vailaʻau o loʻo faʻasalalau i le ea. O le mafuaaga lena o lenei ituaiga e le lauiloa tagata faʻatau.
  • Faʻamalologa i totonu o '' ampulles. Ole tasi ampoule ua mamanuina mo le tasi apalai, fuafuaina mo le lauulu feololo.
  • Fagu ma dispenser. E sili ona lauiloa i le au faʻatau. O loo i ai le dispenser i le itu o le fagu, ma e sili ona talafeagai ma talafeagai.

O loʻo faʻailoaina mai ni suavai mago ile lauulu e faʻaleagaina. Keratin fesoasoani e faʻamau vaeluaina pito, faʻapea foʻi ma i latou e masani ona faʻaogaina straighteners ma lauulu.

Keratin ampoules mo lauulu ei ai puipuiga, togafitiga, toe faʻafouina meatotino. O le tuufaatasiga o keratin ampoules mo lauulu toe fuataina e aofia ai vitamini cocktail, e mautinoa mautinoa maualuga taunuuga. E mafai e Keratin ona ofi atu i totonu e le gata i le laʻau, ae o totonu foʻi o le pulu laʻau faamalosia le lava fausaga o le lauulu . Keratin i totonu o ampoules e le o se fufulu fesoasoani. A maeʻa ona apalai e tatau ona feula le lauulu. Ona o lona lapopoa tele, keratin ulu atu i le lauulu ma faamau ai flakes.

E lelei le maitauina aʻo leʻi manaʻomia ona e feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa.

  • Faʻaopopoina vai keratin ile lauulu balm

E manaʻomia le faʻaopopoina o le 1 ampoule o keratin vai i le pulou lauulu, palu lelei. O lea e mafai ona e faʻaaogaina le kolagen i le tuʻufaʻatasiga ma le keratin, e maua ai se iʻuga lelei . Keratin ati le fausaga o le lauulu ma faamalolo mai totonu, ma collagen mulimuli ane puipuia le lauulu mai le siosiomaga fafo. A faʻaopopoina le keratin, e le suia le palama i lona tusitusi ma lanu, e le lagonaina le manogi o keratin. E tatau ona faʻaogaina i lauulu fufulu lelei. Faapena balm ma massage massage, taofi mo le 2 i le 5 minute, fufulu ma feula le lauulu mago.

A maeʻa le uluaʻi talosaga, o le iʻuga lava o le a matauina. Lauulu o le a sili ona usitaʻi, o se pupula olaola o le a faʻaalia, o le a faigofie ona selu.

Faaaoga taimi uma pe a uma ona suamalie.

  • Faia o se faʻamaligiina ma suavai keratin

Faʻafetai i le keratin-based spray, e faigofie ona selu le lauulu.

E fautuaina e saunia se keratin-faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le ave o vai e leai ni kopita vai, faʻaopopo i le 100 g. Tasi le ampoule o suavai keratin, faʻaopopo ai se vaega o vitamini o le kulupu B. Liligi le paluga i totonu o se fagu ma se faʻapipiʻi. E mafai ona faʻaaogaina uma i le susu susu ina ua fufuluina ma susu le lauulu i le taimi o styling.

Faʻafetai i le sperm, o le a amata ona usitaʻi le lauulu, taofi le mautonu, ma faigofie ona selu. A pupula olaola o le a aliali mai, matagofie le a mou atu, lauulu o le a le toe tipiina.

  • Pure Keratin Faaaoga

Fuafua i le umi o le lauulu, e tatau ona faʻaogaina le keratin vai i totonu o se manifinifi manifinifi, e aunoa ma le fufuluina e soloia le laulu ma se fulufulu ma, a talafeagai, toso i fafo ma le lauulu uʻamea.

A maeʻa ona faʻaaoga le auala lea, e atili ai ona malosi le laulu, nila. Tusa lava pe a maeʻa le faʻamaluluina, o le laulu e le maua le paʻu, susulu.

  • Faʻaopopoina le suavai keratin i laulu pulapulu

E fautuaina e filifili pulou pulou matagofie. E manaʻomia le ave 1 - 2 ampoules o suavai keratin ma faʻaopopo i le laulu mata. Faafefiloi lelei le paluga maua mai ma apalai ile lauulu. Mo le mauaina o le sili atu faʻaiuga, fautua faʻatonu tagata faʻapipiʻi tuu se pulou i luga o lou ulu mo le taele ma faʻapipiʻi lou ulu i se solo, ma faia se mafuaʻaga sauna. Ina ia tatalia se ufimata ua tatau ai, le fufuluina. E fautuaina e feula lou lauulu.

O le iʻuga o le a maitauina pe a maeʻa le muamua faʻapipiʻi, o lauulu o le a faigofie ona selu, avea silika, maua se susulu olaola.

O sili lauiloa lauiloa gaosia ampoules ma keratin mo lauulu:

  • O le mea taatele ma manaʻomia le igoa ua iloiloina COCOCHOCO . E le o se mea taugata meafaigaluega ma o lea e manaʻomia i tagata faʻatau. A faʻaaoga le ampoules PUMP, e le faʻatagaina ona fufulu lou lauulu mo 72 itula.
  • SOA SILI E ui lava o le mea moni o le ampoules e taugata, o le iʻuga ina ua uma ona latou faʻaogaina e vave vaʻaia ma e umi se taimi.

  • FAIFEAU o se tasi o lauiloa lauiloa o suavai keratin. E masani ona faʻaalu i faleoloa taugata.O le iʻuga e vaʻaia i le taimi lava e faʻatatau ai. E faigata ona maua se isi fofo muamua, e masani lava ose vailaʻau pepelo.
  • BOMBSHELL KERATIN o se mea lelei meafaigaluega o loʻo mauaina le lauiloa i totonu o fale faʻafiafia. Lelei, maualuga maualuga. E vave ona iloa le iuga. I le taimi o faʻapepeina, e faʻaitiitia ai le tele a faʻapepe pei o mea ua taʻua i luga. Ole tau e mafai ai ona e faʻaaogaina ile fale.
  • Totogi - O lenei oloa e faʻavae i luga o keratin o le matua maualalo uiga. Atonu o loʻo iai se leai atoatoa o se faʻaiuga. E le tatau ona fufulu ese INOAR mo 72 itula.

I se faʻaopopoga i latou, o loʻo gaosia le keratin mo lauulu ituaiga Estelle, Kativa, MCY. Moni, e le o mea uma e maua i totonu o ampoules.

Ona o mea eseese fafo ma le tulaga o le soifua maloloina o tagata, lauulu suia taimi i lona fausaga, avea lesu ma leai se ola, leiloa lanu pupula, malologa ma vaeluaina. Mo le feagai ai ma ia faʻafitauli ma toe faʻaleleia le lauulu i lona uluaʻi foliga mataina, e mafai ona e faʻaaogaina suavai keratin mo lauulu, lea i se taimi puʻupuʻu o le a toe faʻafoʻiina e oʻo lava i le sili ona le aoga faʻaleagaina.

Keratin o se mea e taua tele i meaola a manu, e talafeagai mo o tatou lauulu, fao ma fulufulu mata

E ala i lona fausaga, keratin o se mea biopolymer o loʻo aumaia mai le fulufulu mamoe. Mo le tausiga o le lauulu, ua fausiaina se faʻapitoa o keratin i le faʻatusa o se vailaʻau faʻamaloloina, lea e faʻavae i luga o le aoga amino acid cysteine ​​i le tuʻufaʻatasi ma vitamini ma minerale.

Mo le faʻafaigofieina o le faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga i luga o lauulu i le fale, e lua ituaiga o afifiina o lenei faʻataʻitaʻiga oloa ua atiae: i le faʻasologa o se moli mama poʻo se faʻamalolo gaʻoa. E faigofie ona faʻapipiʻi le spray i luga o pipi i le taimi o le faʻapipiʻi faʻagasologa, peitaʻi, i lenei faʻatulagaina, toetoe lava o le afa o le faʻasologa e na o le evaporates i le ea, ma o lenei filifiliga e le taʻutaʻua tele i tagata. Ae mo le faʻamalologa, o loʻo faʻatau atu i ampoules poʻo tamai fagu faʻatasi ma se itu dispenser, lea e avea ai le meafaigaluega ma mea taugofie. Tasi kiliki i luga o le pulou mafai ai ona e maua se fua o keratin mo togafiti lauulu-umi lauulu.

Ona o le lapoʻa tele o moli keratin, o le vailaʻau tui loloto i totonu o le lauulu e ala i microcracks ma patupatu, faʻamau mai i totonu. Lenei metotia o le feagai ai ma faʻaleagaina faʻatagaina oe e aveese 'eseʻese matutu pito, vaevae pito ma toe faʻaleleia se ulu ua taʻe ma lauulu ma fusi laʻau i se taimi vave.

O le suavai keratin e faʻatau atu i totonu o ampoules, ma i le faʻailoga o se faʻapipiʻi, ma i fagu ma se dispenser, ma e mafai foi ona avea ma vaega o saunia-tele-vaega oloa tausiga lauulu.

Fuafua i le ituaiga afifiina o le oloa, le algorithm mo lona faʻaaogaina foi eseese.

  • Ole tele a o taimi mo le faʻaaogaina o le fale, filifili se suauu susua i totonu o ampoules. E faigofie lenei filifiliga, aua e faigofie ona faʻaaoga ma e i ai le tau e mafai ai, o se mea e sili atu, pe a faʻatau se oloa i le fale talavai, oe o le a ofoina atu faʻatonuga mo lona faʻaaogaina. A o leʻi faia le apalai, e tatau ona luluina le tuufaatasiga ina ia o foliga o mea i totonu ole ampoule. Ole mea lea e tatau ona e tipi ese le pito o le ampoule ma faapipii sina vaega laititi i le alofilima o lou lima. O le suavai susunuina ua vavaeina ma lima ma faʻapipiʻi i pito mai luga i le pito i lalo. Talu ai o le keratin σύνθεση e matua gaʻo, e sili atu le faʻaaogaina i ni vaega laiti. Ae peitai, o lenei ituaiga afifiina e le mafai ona taʻua le tamaoaiga, talu ai o le vaega le faʻaaogaina o le ampoule e tatau ona lafo ese.
  • O lona lua, sili atu le aoga filifiliga o le faʻatauina o keratin vai i totonu o se fagu ma se dispenser. O le faʻavae o lona faʻaaogaina e tutusa, o le mea taua o le lulu atoa o le fagu ao leʻi faʻaaoga. Faʻafetai i le tapuni ma le ato, mafai ona aveina ma se fagu keratin i luga o le auala e aunoa ma le fefe, o lea mo le faʻaaogaina o le fale e sili atu le filifili i na o lenei ituaiga.
  • Afai e te faʻaaogaina le keratin spray, ona tatau lea ona faʻaaoga i luga o se ulu mama, ma e mafai ona e faʻaaogaina le vailaʻau i le taimi aʻo leʻi mago, ma pe a maeʻa ona mago atoa curls. Ua lava naʻo le faʻapipiʻi i luga o le ulu mai le mamao mai le 15-20 cm, le fagu e tatau ona faʻatonuina e tusa ma lauulu uluola, i.e. pito i luga i lalo

Afai e maeʻa ona faʻapipiʻiina lau keratinini lau laulu e soʻona gaosia ma leiloa lona laʻititi, taumafai e faʻaititia le tele o oloa faʻaaoga i le taimi, pe faʻaoga le mea na o laʻau mago, pei o lenei mea e faigofie le faʻatonutonuina ole aofaʻi sili ona lelei le aofaʻiga.

Keratin o se siamupini i le toe faʻafouina o manuʻaga eseese, o lea o le a aoga tele ai ia i latou e le mafai ona mitamita foliga maloloina o latou lauulu

Suavaia keratin e talafeagai mo toetoe lava o soʻo se ituaiga o lauulu, ma e i ai taimi e faʻaaogaina ai na o lona aoga. O loʻo manatu e faʻaaogaina le faʻaaogaina o keratin styling oloa ma tuʻufaʻatasia mo le toe faʻafoʻiina o laʻei pe a:

  • E i ai le tino i luga o le tino lauulu o loʻo ia te ia ni sitaili o lauulu laʻititi e faigata ona faʻaofuina o lauulu, talu ai, e tele naʻo matagi ma malepelepe. Keratin i lenei tulaga faʻamautuina le faʻaleagaina o le lauulu ma faʻamalosia i latou, faʻasaʻo curls, ma saturates le lanu ma toe faʻafouina le lanu,
  • ua faʻaleagaina lauulu ona o le tele o vali ma le sili atu o faʻaletonu aafiaga - pe a fai e te masani ai ile valiina ma faʻamamafa, faʻaaogaina pea le uʻamea ma le uʻamea uila, lou lauulu suia ai lona foliga i luga o le taimi. Ua malo le fulufulu, ua filo faʻataʻamilomilo i itu eseese, ma ua le mafai ona tuʻu i latou e aunoa ma le faʻaleleiina o ni mea. Mo lenei mataupu, o le amino acid σύνθεση e matua aoga, aua, o le ulu atu i totonu o le lauulu, e le gata faʻapipiʻi ma toe faʻaleleia, ae o loʻo fesoasoani foi i le gaosiga o keratin masani i le tino,
  • o le laʻau gaʻo e le mafai ona faʻaʻofuina ma foliga le lelei - ae leʻi faʻaaogaina le keratin i luga ole laʻau uila, e tatau ona e fufuluina lau laulu ile laupepa ma faʻaoga ia le sili atu 1-2 taimi ile vaiaso. Afai e te faʻaaogaina le keratin o mea e fai ai vaega manogi, o toega o sebaceous tupe teu o le a le faʻatagaina le oloa e tui i totonu, ma o le lapoʻa o le a tumau i luga o le lauulu, naʻo le faʻaopopoina ia i latou gaʻo ma susulu.

E tatau ona manatua o le sili atu o se vailaʻau vailaʻau atonu e le manaʻomia pei o lona leai, o lea e le tatau ona faʻaaoga sese keratin vailaau. Ole faʻaaogaina sili ole 1-2 taimi i le vaiaso pe a uma ona suamalie, taumafai e aua le faʻaaogaina le keratin vai ia luga o lauulu e leʻi fufuluina, aua e te ono lamatia le aʻafia o le palapala lauulu.

Ma le mea moni, ia mautinoa e leai se mea e maua mai i isi mea e tausia ai le keratin, talu ai o le faʻaaogaina o le laupepa, lipine ma faʻamalologa gaʻoa ma lona i ai e mafai ona oʻo ai i se suiga tele i le fausaga o le lauulu, ma a maeʻa ona e tatau ona aveʻese e le o le leaga, ae o manoa ma manogi manava.

Trissola ma Maciez Professional: Saili Sefulu Eseesega

Lauulu straightening ma toe faaleleia o se isi vaega o talosaga mo keratin. O le aso o le a tatou uaʻi totoʻa ai i ni vaega se lua o le keratin straightening formulations, Trissola ma Maciez Professional. Uma gaosi oloa folafolaina manino le iʻuga mo soʻo se ituaiga o lauulu, a itiiti le leaga ma se umi gaioiga.

Ae ui i lea, o faʻailo taʻitasi e mauaina lona tausisi i totonu o lauulu lulu. Masters tuuina atu se manino manino le fiafia i lenei po o lena tuufaatasiga, talu ai o tekinolosi ma talosaga avanoa o Trissola ma Maciez Velvet Professional e le tutusa. Afai e manumalo Trissola ma se seti o tausiga vaega i le tuʻufaʻatasiga ma le ono mafai o se tagata faʻalatalata manatu i tagata taʻitoʻatasi, ona faʻalagolago lea ia Maciez versatility. O le aso o le a tatou iloiloina ai le taua o eseesega ma mea e tutusa ai i tuʻufaʻatasiga o ituaiga e lua.

... ae e i ai tomai masani

Ae i mea e tutusa ai fatuga o nei ituaiga:

  • Tamaoaiga taumafaina: e uiga i le 25 ml mo lauulu umi o feololo tapulaʻa.
  • Tekonolosi o faʻatinoina. E mafai ona e faʻatusatusa laʻasaga auiliili i luga o le upega tafailagi a le tufatufaina aloaʻia - i luga o le faʻamatalaga itulau o oloa uma e lua. Toetoe o mea uma latou te tutusa ai, e ui lava ia ma Maciez le taimi i nisi o tulaga mafai ona faʻateleina ona o le matua o le faʻavae i luga o lauulu.
  • Aloaia vaitaimi. Uma gaosi oloa folafola atu i tatou tagata faatau se taunuuga o le ova i le ono masina ma le tausiga lelei.

Ma iʻuga

Uma gaosi oloa ofoina toe fausiaina vaevaega pito: Maciez Professional Seal It ma Trissola Forever Ends, lea e galue foi eseʻesea ese. A o Maciez e alu atu i le faigofie auala toe ma ofoina tasi-taimi le toe faaleleia, Trissola taulai atu i le aafiaga faʻaputuputu ma ofoina atu e oʻo atu i le fa faʻasologa e ausia ai le maualuga faʻaiuga, lea e tuʻuina atu i le matai se mafuaʻaga e feiloaʻi ai ma le tagata faʻatau masani.

Ua mago lou laulu ma leai se ola? Masalo ua oʻo i le taimi e te suia ai lau tausiga lauulu ma taulaʻi i le toga keratinisi! Na matou filifili e taʻu atu ia te oe mea uma e uiga i keratin hair products, e tatau ona e aulelei lauulu!

Keratin εκπαιδευ polokalame

O matou curls o le 80-90% keratin, o se lavelave pamita (protein), a aunoa ma lea e le mafai ona "fausia" nifo, ivi ma lauulu. I luga o le lauulu, e mafai ona tatou maitauina ua uma ona oti keratin sela, ua tuleia i fafo e fou, ma fausia ai se ituaiga o puipuiga vaega.

Valivali, la, vai sami, o le fiafia i ofu vevela, lauulu lauulu, masani ai le teuteuina manifinifi o le keratin tipi, ma tuua oe e salamo i le leiloa leiloloa ma le susulu o lauulu. E mafai ona e togafitia lou lauulu i le toe faʻafoʻi o shampoos ma masks, vai latou i balms ma suauʻu, ae le vaʻai i le iʻuga. Ma o mea uma aua a leai keratin e le mafai ona toe faʻaleleia se taʻutaʻuga ua faʻaleagaina. Keratin i lauulu mea faʻatumuina nofoaga faaleagaina, o le tipi e avea ma tutusa ma lamolemole, lea e fai ai curls malosi ma susulu.

I tupe e mafai ona faʻafeiloaʻi ai ituaiga e lua o porotini: faʻalenatura ma faʻalenatura. Le au atamamai iloga fautuaina le gauai atu i oloa ma non-hydrolyzed porotini, e faʻatumuina avanoa i totonu o le kutikula ma i le taimi e tasi e faʻamalosia ai le laulu fuata.

Lauulu oloa ma keratin: filifili le sili ona lelei

Ina ia toe fausia lauulu, amata i le tatau teuteu! O lenei laupepa e lelei mo mea e leai ni ola, e faʻamamaina lelei ma faʻatupuina le puipuiga i luga o lauulu. Lenei e le gata o le a faʻaititia ai le leaga le aʻafia o mea leaga i lou lauulu, ae o le a fesoasoani e faʻalelei ma susulu. By the way, tagata atamamai i sili atu alualu i luma fautuaina fautuaina le toe faia o le taualumaga mo ulu maanuminumi ua toe lua taimi!

Afai ua faʻamalosia lou lauulu ona o le masani ona valiina, filifili lenei oloa mai se ituaiga Italia. E le gata na te faʻafouina le le lava o porotini, ae na te faʻafaileleina lau curls i le suauʻu popo ma Tiare fugalaau. By the way, o lenei shampoo e le aofia ai mea leaga silicones ma parabens, ina ia mafai faʻamaualuga ai se nofoaga i luga o le fata pe a fai o oe o se lagolago o faʻalenatura oe lava-tausiga!

Ata o laulu faʻaletonu "i totonu o lapisi" ma faʻafefea ona ou toe faʻaleleia a ia i le suavai keratin. O aʻu mea e fai, mea e fai mo le fulufulu fale o le fale ma ata

E masani ona iai soʻu lauulu mimiti, faigofie ile mago male vaega ole pito. A le selu, o loʻu olomatua masani pe a uma ona fufuluina loʻu lauulu foliga foliga faapenei:

Afai e selu loʻu laulu, ona foliga mai lea e pei o lenei:

I loʻu manatu, a maeʻa selu, latou te soʻona fulufulu ma le faʻataua lava, o lea ou te alu ma lauulu selu naʻo le taumalulu, aua i lalo o loʻu pulou, o auli masani e le "ola".

Toetoe o le atoa o le 2016, na ou savali ma loʻu masani curls. Ina ia faamamafa atu latou, latou te leʻi fulu i le matagi, ma e masani lava i le aso atoa, na ou faʻaaogaina sina mea teuteu teuteu (foam, mousse) ina ua uma ona fufulu. Ma ina ia le mafai ona faʻamamago lauulu nei oloa, na latou tufatufaina muamua ni mataua o le suauu masani poʻo le faʻatauina "le fufuluina" (lauulu, spray, suauu, kulimi, pasama, ma isi mea faapena) e ala i le lauulu.

O le mea na tupu, i le taumafanafana o le 2016, o loʻu laulu na sau i se foliga mataga. Pe mai i aso uma faʻaaoga oloa gaosi, pe mai le vevela ma le la, o le lauulu na matutu, le palapala, ma malo pei o se ie i le faaiuga o le taumafanafana, mou ese le curl. I se tulaga masani ma selu i le faiga, latou amata foliga tutusa lelei:

Ma o lenei pepa na ou alu ai e galue i Aukuso atoa! O le faʻamamaina ma faʻamaʻamalu o nei paʻu faigata, e le mafai ona avea ma soo se ituaiga o le "le fufulu". Sa tatau ona ou taofi le faʻaogaina o foams, faʻataʻusina o mousses ma amata togafitiga lauulu. I luga o le fautuaga, sa ou filifili e taumafai keratin hair rest. Na ou faʻatauina le keratin vai mai le Bodyton.

Tagata gaosi: Kamupani Rusia, LLC Bodydon.

Tufuina: fagu palasitika faʻatasi ai ma se masini e faigofie ona faʻaaoga, e ala i le oomiina se vaega laititi o loʻo faʻasusu atu i fafo. Na fagu le fagu i se palasitika pusa.

Hydrolyzed keratin, deionized vai, siama faʻaopopo.

Germal Plus o se non-paraben preservative, e manaʻomia, aua a uma mea o se mea masani oloa ma mafai ona leaga. I le avea ma vaega o le 100% porotini faʻanatura.

Le aoga o le aso: 2 tausaga. E fautuaina e teu i totonu o le pusaaisa, ae e faʻatagaina teuina mai +5 ° C e +25 ° C.

Tau: 545 rub. Na ou okaina i le faleoloa i le Love Organic [link]

Tumau: suavai ma manino e pei o se kulimi suavai. O le manogi e tau le iloa gofie, leai se faʻaaloalo.

Nisi faʻamatalaga mai le kamupani gaosi oloa.

Uiga aoga o le keratin:

  • faʻaleleia ai le folo o laʻau
  • aveeseina le mamago, malepelepe lauulu ma satauro vaega o lauulu itu
  • faapipiʻi filo mata, faʻalauiloa lauulu toe
  • faʻaopoopoina le toto o le papala
  • faʻaleleia atili le aafiaga o le faʻataʻatitia poʻo le faʻasaʻo.
  • le faʻaaogaina o le keratin ao leʻi valiina fesoasoani e puipuia lauulu mai aafiaga leaga o le aldehyde, amonia ma isi vailaʻau
  • i lalo o lona aafiaga, lauulu maua susulu ma elelei
  • faatelevaveina lauulu ulu, puipuia lauulu lauulu
  • puipuia mai aafiaga o le vai, matagi, susulu o le la
  • faafaigofieina sitaili ma selu
  • toefuatai mai le laulu pe a uma ona faʻaaoga togafitiga vevela
  • faaaogaina e tausi fulufulu ma le laulu mata
  • faʻamalosia le fao fao, e puipuia ai le malepelepe ma le teuteuina.

Metotia o le faʻaaogaina: 5-10% mo le tui e tasi o le mimiti, balm, lauulu pulu poʻo mascara

Talosaga. E taua le faʻaoga lelei o le keratin mo lauulu saʻo. E faʻaoga mai le pito i luga e oʻo i lalo i le umi atoa o le lauulu, e fesoasoani lea e faʻafofoa ai fua. A maeʻa ona faʻaopopoina le keratin serum i le shampoo, balm poʻo le pulou o lauulu (5-10% i le mea e tasi), ona tatau lea ona fufulu lelei i le vai mafanafana. Keratin foi ei ai se aʻafiaga lelei i le tulaga o mata mata; e mafai ona faʻaopopoina ma le saogalemu i mascara. Ina ia faʻaleleia atili le lelei o fao, e mafai ona e faʻaogaina le keratin i luga ia latou. O le faʻataʻitaʻiga e faia i le tele o taimi i le vaiaso, e faʻamoemoe i le tulaga o fao laʻau. A maeʻa ona faʻaogaina le vailaʻau, faʻaaoga le suauu paleni. Ona mafai lea ona e faia se manicure.

Lapataiga! Afai o mai au curls e maloloina, aua le faʻaaoga sese le faʻaaogaina o le keratin serum. Lenei, i se isi itu, o le a faia i latou e mamafa ma tuuina atu foliga vaaia o le le masani ai le "uila" lauulu.

Anotusi Ma le faʻaeteete: le vaitaimi o maʻitaga poʻo faʻasusu, maʻaleʻaleʻi ile vaega, tamaiti i lalo ole 13 tausaga, lauulu laititi ifo o le 10 cm, afaina ai faʻamaʻi.

Keratin o le faʻavae o le fausaga o la tatou laulu, o lea la, e le o se mea e ofo ai le mafai ona faʻatumuina avanoa ma microcracks i le lauulu, toe fuataʻina.

O loʻu aafiaga ma keratin. Na ou amata muamua faʻaopopoina keratin i se faʻatau pulou ma faʻapipiʻi ile lauulu laʻau e aunoa ma le aʻafia ai o aʻa peʻa fufulu ma faʻamalama mo le 15-30 minute. Ina ia faia lea mea, sa ou faʻatauina se taugofie faigofie o ufimata mai Agafya e aunoa ma silicones, ma e le soona gaʻoa, aua i le faʻataʻitaʻiga ma mea sese sa ou iloa ai o laupepa masima, o keratin ua faʻataʻavaleina i ni flakes. Na o ia lava, o lenei ufimata mo lauulu e le aoga (na ou taumafaia muamua), e galue i luga o loʻu laulu e pei o se pulu masani. Keratin, na amata ona ou faʻaopopo le sili atu ma le 10% ole aofaʻi o matapulepule, saʻeu ma vave faʻaaoga ile lauulu.

Ona ou fufuluina lea o le mata ma faʻaaoga le pulou lauulu masani mo 1-2 minute. Ma ina ua fufulu, ou salu pe na o ni mataua o keratin i ou alofilima ma tufatufa atu i luga o susu susu mai luga i lalo, faʻalelei ia i latou. Ina ua maeʻa lena, e leʻi faʻamamaina ma e leʻi faʻapipiʻia se isi mea. Na ou faia uma nei 2 taimi i le vaiaso.

Ina ua maeʻa talosaga muamua, na amata ona toe foʻi mai le pupula i loʻu laulu, na faasolosolo malie, malu ma sulu i le tago atu.

I le faʻaopopo i le faʻaopopoina o masikini ua maeʻa ma faʻapipiʻi le keratin i le lauulu i lona foliga mama, na amata ona ou faia fulufulu lauulu ulu: faaopopoina sina suavai keratin, D-panthenol (mai le gaosi tutusa e pei o keratin) i le hydrolyte poʻo le minerale vai, aloe vera gel ma faʻapipiʻi luga o le mama lauulu e pei o se fagu fufulu mai se fagu fagu. Na ou faia lenei i le taimi lava na maeʻa ai le fufuluina o loʻu lauulu (ae na ou leʻi faʻaogaina le keratinese vavaeʻese) ma o nisi taimi ou te mulumulu ai lalo fluff i se sapalai. Na ou teuina lenei fagu i totonu o le pusaaisa mo le sili atu nai lo le 3 aso, talu ai ou te leʻi faʻaopopo mea faasao. Na ou puʻeina se vaega o le fua mo lenei sosolo i luga o le Initaneti, ae i le aotelega e tele fesuiaiga o ana fuaitau. I le teori, o nei vaega uma e manatu e aoga mo lauulu: keratin ma D-panthenol mo le toe faaleleia, aloe vera mo le susu.

O le umi na ou faʻaaogaina ai le keratin, o le vave ona lamolemole ma faaiila loʻu laulu na fai (faʻapitoa o fesoasoani, ona ua ou faʻaaogaina le tele o tupe ia i latou):

Loʻu lulu e leʻo atoatoa, aua ole mea lea e tatau ona ou faʻasaʻo i se uʻamea. O le mea lea, sina mea itiiti i luga o le ulu - mo loʻu laulu o le masani lea (leaga).

I se taimi vave (i le masina) e leai se fofo e tasi na toe faia loʻu lauulu. O le taimi na ou galue malosi ai loʻu lauulu ina ua uma ona ou susunuina i le olopalaina. Ae na ou alu loa 2 tausaga (2014-2015), na tatau ona ou tipiina uma lauulu mago uma ma faia ni matapulepule i aso uma 7-10 aso. O se mea e faanoanoa ai ou te leʻi iloa e uiga i suavai keratin ona ...

Ou te manatu e le tatau ona ou faʻaaogaina le keratinoa e oʻo mai i le taimi nei, o le a ou faʻaaogaina faʻaitiitia taimi uma, naʻo le tausia o loʻu lauulu ia ola maloloina.

Ou te fautuaina! Aemaise mo i latou ua paʻu pe paʻu ni laulu. Mo aʻu, o lenei o le numera 1 fofo mo lauulu toe faaleleia. Naʻo le taimi nei e le lamatia ai ona ou faʻapipiʻi i luga o aʻa - ma faʻafuaseʻi ai ona pupuʻu pori i luga o le paʻu.

Aisea e tumau ai le maualuga o keratin i lou lauulu?

E masani lava, o le curls oe mafai faʻamatalaina ai le tulaga o le aano atoa. Faʻamaʻi, mafatiaga ma le leaga le tamaoaiga - o nei mea uma e aʻafia ai le faʻatulagaina o manoa. I se faʻaopopoga, tele togafiti lauiloa, pei o le valiina ma le curling, leaga foʻi afaina ai lauulu, fai e malepelepe ma vaivai.

Lauulu faasausili

O le malosi ma le lalelei o le lauulu e faʻalagolago tele i le tulaga o porotini i totonu, o keratin molecules. O le aoga sili o lenei elemene o le tui loloto i totonu o lauulu fausaga ma toe faʻaleleia vaega ua faʻaleagaina, lea e toeititi lava iloga ese mai le masani keratin vaega.

O tagata e fiafia i mea masani e faia faʻataʻitaʻiga i lauulu lanu ma eseese curls ua fautuaina e faʻaaoga moli polotini i curls, talu ai o taualuga uma taualumaga ma malosi elemene e faia ia lanu faʻaleagaina le lauulu fausaga i le taimi.

Lauulu lanu e afaina ai lo latou tulaga

I luga o le Initaneti punaoa e mafai ona e mauaina le sili atu ma le tasi iloiloga, lea o loʻo faʻamautu mai i latou e ona le laʻau masani ma mago le laulu e faʻaaogaina masani ai le keratin, o le lauulu ua toe tuʻu atoa.

E taua le maitauina o se mea faʻapena e faigata tele ona maua i manava manoa, talu ai o le gaʻo e puipuia keratin mai le faʻasolosolo loloto i totonu o le vavae.

Faaaogaina keratin mo lauulu toefuatai

Faʻafefea ona faʻaaoga le MCY suavai keratin i le fale e toe faʻaleleia ma faʻasaʻo le lauulu

Faʻapea foi mo le faʻaaogaina gofie i le fale, e lua filifiliga afifiina ua atiaʻe:

  1. O se fiva e faigofie mo le faʻaaogaina o le biopolymer i laina i le taimi o faʻailogaina. Ae i le taimi lava e tasi, o se vaega taua o mole moli e sosolo i le ea e aunoa ma le oʻo atu i le lauulu.
  2. O le gaʻo gaʻo lea e faʻatau atu i fagu ma se masini e fau i totonu.
  3. O lenei keratin i totonu o ampoules ua maua i le 9 ml.

Keratin Ampoules

O le averesi o tau i totonu o se fale talavai mo keratin e amata mai 400 i 700 rubles. I se tau talafeagai, tagata uma e mafai ona toe faʻafoʻi le matagofie ma le soifua maloloina o laina ile fale e aunoa ma le faʻaaogaina o ni mea taugata faʻapitoa meafaigaluega, o le tau o na o le fia afe rubles.

Le faʻaaogaina o le suavai keratin: spray, ampoules

O le faʻasologa o le faʻaaogaina o keratin vai faalagolago i le ituaiga afifiina:

  • O le filifiliga taatele mo le faʻaaogaina o fale o se vailaʻau i totonu o ampoules. O lenei metotia e sili ona talafeagai ma taugofie. A o le i faʻapipiʻi ile lauulu, o le vailaʻau e tatau ona luluina seia maua se fofo tutusa. Ua matala le fagu, liligi se vaega laititi i le alofilima o lou lima, ona faʻaaoga lea o le keratin i luga o vaimalu amata mai aʻa.

Ae paga lea, o lenei metotia e le faʻatupeina, ona o loʻo totoe ai le vailaʻau o totoe

  • Faʻaogaina keratin mo lauulu, lea e i totonu o le fagu ma se faufautua faʻapipiʻi, e sili ona aoga ma aoga. O le faʻavae o talosaga e tali tutusa ma le metotia na talanoaina muamua.
  • E fautuaina le faʻapipiʻi o le keratin spray ile lauulu lauulu uma ile faʻamama ma muamua. O le tui o le fagu e tatau ona valiina mai luga i lalo i le mamao o 15-20 cm mai le ulu.

O loʻo fautuaina e faʻaititia le aofaʻi o le vailaʻau faʻaaogaina pe a vave ona faʻasusuina ia manoa ma ua leiloa le malamalama.

O faailoga autu mo le faʻaaogaina

O le aoga tele o keratin-o loʻo i ai oloa o le talafeagai mo ituaiga uma o lauulu ma avea ma mea e tatau ai i "fesoasoani" i le taimi o styling.

Lauulu pe a uma ona faʻaaogaina le keratinisa vai

  1. E tele taimi e faigata ia i latou e ana le mea faʻamalosi tino ona fai, pei ona fai aʻi ma magumagu. O le mea lea, o le faʻaaogaina o le keratin i lenei tulaga o le a oʻo atu ai i le toe faʻaleleia o le fausaga, o le faʻasaʻo o manoa ma le toe foʻi mai o le lanu masani.
  2. I le tulaga o le masani ona valiina ma vevela taualumaga, le curls avea ma malo ma ulavale, o lea e avea atili ma sili atu faigata e teuteu lou lauulu taimi uma. Ina ia toe faʻaleleia le lauulu i ona mea muamua faʻalemu ma silkiness, le faʻaaogaina o amino acids mea e sili ona talafeagai. E le gata i lea, a uma ona faʻaaogaina masani, o le tino o le a amata ona fua mai ai le keratinona naʻo ia lava.
  3. A o leʻi faʻapipiʻiina le keratin i lauulu suauu, e tatau ona fufuluina i le faʻamamaina loloto. O lenei mea o le a aveʻese ai toega o le sebaceous o loʻo taofia ai le faʻasolosolo o le vailaʻau i totonu o le faʻavae o manoa.
  4. Aua nei galo o le masani ona faʻaaoga o le amino acid mea e mafua ai le faʻaletonu o le tulaga o lauulu.

Lauulu faasausili

O le filifiliga pito sili ona lelei o le 1-2 taimi i le vaiaso. I le tulaga o le faʻaaogaina o isi tausiga oloa o loʻo i ai keratin, oe mafai foʻi ona sili atu le sili atu manaʻomia, lea o le a oʻo atu ai i se suiga tele i lauulu.

O le a le suavai keratin?

Ava keratin o se mea e maua mai i fulufulu mamoe. O le vai vai lea e faʻaaoga ina ia mafai ai ona maua lelei le tausiga o lauulu. Ole aoga tele e mafua ile iai ole aoga ole amino amino i le tuufaatasiga o le vailaau - cysteine. Keratin e iai foʻi le tele o vitamini ma minerale.

Le faʻaaogaina o keratin e faigofie ma faʻafiafia e mafai ai, o tagata gaosi faʻatonutonu fou na fausia ampoules, spray, masks ma shampoos faʻavae i luga o keratin.

Ona o le mea moni o keratin molecules e laititi, latou vave ulufale atu i le loloto o le lauulu ma toe faʻafoʻi mai le totonu.

Faʻafefea ona faʻaaoga le oloa?

E tatau ona e faʻaaogaina le mea faigaluega e aunoa ma le tele o faʻamalosi. Liquid keratin ma fomai manatu i lenei vailaʻau faʻaalia ai e mafai ona afaina le vailaʻau pe a faʻaaogaina soʻo ma masani. E masani a, 1-2 taimi i le vaiaso ua lava. I le lautele, e iai ni 3 auala autu o le faʻapipiʻi o le keratin i le lauulu:

  1. Faʻaaogaina le keratin i totonu o le spray e sili ona faigofie. Mo le faia o lenei mea, naʻo le lulu le fagu i le dispenser ma faʻapipiʻi le fiva i le umi atoa o laʻau naʻo le taʻele ma faʻamamago. O lauulu malulu, na faʻapipiʻiina keratin, ua fautuaina e faʻamamafa mama, faasolosolo malie atu agai i le ulu.
  2. I le tulaga o le ampoule, o lona faʻaaogaina e matua tele foʻi primitive ma malamalama. O le keratin ampoule ua lūlūina, i le maeʻa ai ona faʻaalu le vailaʻau i le vaega e tausia laulu ma faʻaoga i le curls, tusa ai ma faʻatonuga.
  3. E le manaʻomia ni faʻamalamalamaga i moli mo Keratin. La latou foliga iloga ma se lapoʻa tele o le ono mafai ona faʻaaoga soo. Lenei o le a le afaina ai lauulu, ae, i se isi itu, o le a faʻaleleia o latou tulaga ma toe faʻaleleia atili motusia uaea.

Lea suavai keratin mo lauulu e filifilia: o se toe iloiloga o le sili ona aoga oloa

Le lelei filifiliga mo keratin ona mafai ona filifilia i le faʻataʻitaʻi. E le mafai ona faʻamaonia poʻo fea vailaau e talafeagai mo le fausaga o lauulu e aunoa ma le faʻataʻitaʻia ia le itiiti ifo 1-2 ituaiga eseese o oloa e aofia ai lenei vaega.

E tele keratin-faavae oloa i nei aso. Ua lautele tele le filifiliga lea ua oo lava i nisi o fafine le fefe lava e faasese. Ina ia aloese mai faʻataʻitaʻiga sauniuniga ma keratin, e aoga le iloa poʻo fea fofo e matua faʻatagaina ma manaʻoga, ma e manaʻomia foi e tagata faʻatau mai le lalolagi atoa ma o loʻo avanoa i totonu o le tatou atunuʻu.

E mafai ona e faʻatuatuaina tupe nei:

  • Malu faʻalemafaufau Gliss Kur
  • Ola Gain Premium Aromatic Keratin Ampoules
  • Fana ia Vitex Keratin
  • MCY suavaia Keratin
  • Keratin mo lauulu Chantal Sessio

E taua le mafaufau i mea taʻitasi i auiliiliga sili.

E faʻafefea ona galue le keratin i le ampoules?

Keratin ampoules mo lauulu ei ai puipuiga, togafitiga, toe faʻafouina meatotino. O le tuufaatasiga o keratin ampoules mo lauulu toe fuataina e aofia ai vitamini cocktail, e mautinoa mautinoa maualuga taunuuga. E mafai e Keratin ona ofi atu i totonu e le gata i le laʻau, ae o totonu foʻi o le pulu laʻau faamalosia le lava fausaga o le lauulu. Keratin i totonu o ampoules e le o se fufulu fesoasoani. A maeʻa ona apalai e tatau ona feula le lauulu. Ona o lona lapopoa tele, keratin ulu atu i le lauulu ma faamau ai flakes.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le suavai keratin

E taua le maitauina i luma o keratin hair straightening e tatau ona feutagai ma se tagata faʻapitoa.

  • Faʻaopopoina vai keratin ile lauulu balm

E manaʻomia le faʻaopopoina o le 1 ampoule o keratin vai i le pulou lauulu, palu lelei. O lea e mafai ona e faʻaaogaina le kolagen i le tuʻufaʻatasiga ma le keratin, e maua ai se iʻuga lelei. Keratin ati le fausaga o le lauulu ma faamalolo mai totonu, ma collagen mulimuli ane puipuia le lauulu mai le siosiomaga fafo. A faʻaopopoina le keratin, e le suia le palama i lona tusitusi ma lanu, e le lagonaina le manogi o keratin. E tatau ona faʻaogaina i lauulu fufulu lelei. Faapena balm ma massage massage, taofi mo le 2 i le 5 minute, fufulu ma feula le lauulu mago.

A maeʻa le uluaʻi talosaga, o le iʻuga lava o le a matauina. Lauulu o le a sili ona usitaʻi, o se pupula olaola o le a faʻaalia, o le a faigofie ona selu.

Faaaoga taimi uma pe a uma ona suamalie.

  • Faia o se faʻamaligiina ma suavai keratin

Faʻafetai i le keratin-based spray, e faigofie ona selu le lauulu.

E fautuaina e saunia se keratin-faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le ave o vai e leai ni kopita vai, faʻaopopo i le 100 g. Tasi le ampoule o suavai keratin, faʻaopopo ai se vaega o vitamini o le kulupu B. Liligi le paluga i totonu o se fagu ma se faʻapipiʻi. E mafai ona faʻaaogaina uma i le susu susu ina ua fufuluina ma susu le lauulu i le taimi o styling.

Faʻafetai i le sperm, o le a amata ona usitaʻi le lauulu, taofi le mautonu, ma faigofie ona selu. A pupula olaola o le a aliali mai, matagofie le a mou atu, lauulu o le a le toe tipiina.

  • Pure Keratin Faaaoga

Fuafua i le umi o le lauulu, e tatau ona faʻaogaina le keratin vai i totonu o se manifinifi manifinifi, e aunoa ma le fufuluina e soloia le laulu ma se fulufulu ma, a talafeagai, toso i fafo ma le lauulu uʻamea.

  • Faʻaopopoina le suavai keratin i laulu pulapulu

E fautuaina e filifili pulou pulou matagofie. E manaʻomia le ave 1 - 2 ampoules o suavai keratin ma faʻaopopo i le laulu mata. Faafefiloi lelei le paluga maua mai ma apalai ile lauulu. Mo le mauaina o le sili atu faʻaiuga, fautua faʻatonu tagata faʻapipiʻi tuu se pulou i luga o lou ulu mo le taele ma faʻapipiʻi lou ulu i se solo, ma faia se mafuaʻaga sauna. Ina ia tatalia se ufimata ua tatau ai, le fufuluina. E fautuaina e feula lou lauulu.

O le iʻuga o le a maitauina pe a maeʻa le muamua faʻapipiʻi, o lauulu o le a faigofie ona selu, avea silika, maua se susulu olaola.

Aisea e tulaʻi mai ai le mativa i le mata o mata, e iai ni auala e malolo ai?

E mafai ona faia se fafine patogen oe i le fale? Aoao fua.

Lea keratin ampoules e sili atu: o se aotelega o sili ona lauiloa ituaiga

O sili lauiloa lauiloa gaosia ampoules ma keratin mo lauulu:

  • O le mea taatele ma manaʻomia le igoa ua iloiloina COCOCHOCO. E le o se mea taugata meafaigaluega ma o lea e manaʻomia i tagata faʻatau. A faʻaaoga le ampoules PUMP, e le faʻatagaina ona fufulu lou lauulu mo 72 itula.
  • SOA SILI E ui lava o le mea moni o le ampoules e taugata, o le iʻuga ina ua uma ona latou faʻaogaina e vave vaʻaia ma e umi se taimi.

  • FAIFEAU o se tasi o lauiloa lauiloa o suavai keratin. E masani ona faʻaalu i faleoloa taugata. O le iʻuga e vaʻaia i le taimi lava e faʻatatau ai. E faigata ona maua se isi fofo muamua, e masani lava ose vailaʻau pepelo.
  • BOMBSHELL KERATIN o se mea lelei meafaigaluega o loʻo mauaina le lauiloa i totonu o fale faʻafiafia. Lelei, maualuga maualuga. E vave ona iloa le iuga. I le taimi o faʻapepeina, e faʻaitiitia ai le tele a faʻapepe pei o mea ua taʻua i luga. Ole tau e mafai ai ona e faʻaaogaina ile fale.
  • Totogi - O lenei oloa e faʻavae i luga o keratin o le matua maualalo uiga. Atonu o loʻo iai se leai atoatoa o se faʻaiuga. E le tatau ona fufulu ese INOAR mo 72 itula.

I se faʻaopopoga i latou, o loʻo gaosia le keratin mo lauulu ituaiga Estelle, Kativa, MCY. Moni, e le o mea uma e maua i totonu o ampoules.

Iloiloga e uiga i le faʻaaogaina o le keratin mo lauulu i ampoules

Maria 29 tausaga:

O le taimi muamua lea na ou faʻataʻitaʻia ai lauulu ia faʻasaʻo ma le keratin ile faleoloa. Na ou matua fiafia i le aafiaga na vave vaaia. O lenei ua ou faʻaaogaina masikulu ma le faʻaopopoina o le keratin, o le aafiaga e leʻo tutusa ma le salonona, ae ua amata ona faigofie ona selu le lauulu, se pupula maloloina na aliali mai, o pito i luga ua le toe vaeluaina. Mo Masks faaaogaina keratin i ampoules mo lauulu toefuatai Kaaral.

Julia 49 tausaga:

Talu ai nei sa ou faitau ai i luga o le Initaneti e uiga i meatotino o le keratin. Sa ou faʻatau i le faletalavai ampoules o suavai keratin o le BOMBSHELL KERATIN fefaʻatauaʻiga. Faʻaaogaina e faamama ai lauulu, mago ma maofa i le iʻuga, o le lauulu e malu, susulu. O le oloa e le manogi. Mo se taimi umi na ou sailia se auala e faʻamalosia ai loʻu lauulu, lea ou te leʻi taumafai, keratineleti na sili atu faʻamoemoega. Sa ou matua fiafia, ou te fautua atu. Na ou faʻalogo foi i le tele o iloiloga lelei e uiga i Camaleo suavai keratin, o le a ou taumafai i le isi taimi.

Faʻafefea ona toe faʻafouina le lauulu keratinovy ​​ile fale? E uiga i lenei i le vitio:

Faʻafefea ona faʻaogaina le keratin mo lauulu: o le lelei ma le leaga o lenei faʻatinoga. Suavai keratin: ampoules mo lauulu toe faaleleia.

Aulelei lauulu sa avea pea ma mitamitaga o fafine. Ae paga lea, i nei aso e le o teine ​​uma e mafai ona mitamita i le atoatoa tulaga o lona laulu. O le leaga tulaga o le siosiomaga, o le le lelei o taumafa ma le soona faʻafuaseʻi e aumaia ai le tele o faʻaleagaina i curls. Ina ia toe faʻaleleia le fausaga o lauulu, e tatau ona faʻaogaina ni mea faigaluega faapitoa. O se tasi o na mea o le suavai keratin.

Suavaia keratin - o le a lea?

I le fausaga, o lenei mea o se mea biopolymer maua mai i fulufulu o mamoe. Ina ia mautinoa latou curls atoatoa tausiga, faaaoga se vailaau vai. O faʻaaoga aoga o lenei oloa e faʻavae i luga o le i ai o le faʻapitoa amino acid - cysteine.E le gata i lea, e i ai vitamini ma minerale.

Ina ia faigofie le faʻaaogaina o tapenaga, sa matou atiaʻe ni ituaiga se lua mo afifiina mo lenei oloa - i le ituaiga o le mama moli poʻo le faʻamalologa faʻatasi ma se gaogao foliga. Lea, e mafai ona faigofie ona faʻaaoga le fagu i luga o curls i le taimi o sitaili. Ae ui i lea, i lenei tulaga, o le afa o le gafatia e le maua i luga o le lauulu. Aua o lenei meafaigaluega e le lauiloa tele.

O le faʻamalologa o loʻo faʻatauina i totonu o ampoules. O lo o gaosia foi i tamai fagu faʻaauva faʻatasi ma se dispenser. Ona o lenei mea, o le oloa e sili atu ona taugofie. Naʻo le tasi kiliki le aia tatau o le keratin. Ona o le laiti laʻititi o moli o le keratin, o le oloa e tui loloto i totonu o le lauulu ma fesoasoani e soli mai i totonu. Faʻafetai i lenei metotia, ua mafai ai ona faʻafetaiaʻia le matutu ma le vaevae pito, faʻapea foi ma le toe faʻaleleia o curls.

Faʻafefea ona faʻaaoga se mea e teu ai lauulu

Ina ia faia lea mea, mulimuli i laʻasaga nei:

  • Lulu le keratin fagu e maua ai le sili ona tutusa homous mass. Ona tipi faʻapitoa lea o le pito i luga o le '' ampo ma seleulu.
  • A maeʻa ona faʻaopopoina le mea teuteu teuteu, faʻafefiloi lelei e maua ai le sili ona tutusa foliga. Ole taunuʻuga sui faʻatasi ma keratin e tatau ona faʻaaoga e tusa ai ma faʻatonuga.

E taua le mafaufau o le aʻafiaga o nei faʻaputugatupe e le tatau ona i lalo ifo o le 10 minute. O le tuusaunoaga mo lauulu.

Ina ia maua se lelei aafiaga, o teuteu teuteu e tatau ona faʻamuamua i luma o le faʻaaogaina. Keratin e le tatau ona faʻaopopo i le acid shampoos poʻo isi oloa - latou te le aoga tele. Le mea lava e tasi e mafai ona fai e uiga i suauu-faavae oloa.

O le faʻamaʻamama o le pH faʻamaʻi e mafua ai le sao i luga o lauulu, e taofia ai le keratin i le ulufale atu i nofoaga manaʻomia. Afai tatou te talanoa e uiga i suauʻu, ona le maua ai lea o keratin le malosi e ati atu i totonu o latou pa puipui.

Chantal igoa

Lenei o se sili mama malamalama meafaigaluega e maua ai le tausiga atoatoa mo le mamago, leaga ma matte curls. E aofia ai le keratin, lea ua taʻua le faʻafouina ma le faʻatulagaina uiga. O lenei vailaʻau e tui loloto i le fausaga o lauulu, fesoasoani i lo latou toe faaleleia mai totonu ma faʻatumuina avanoa.
Faʻafetai i le faʻaaogaina o le keratin, ua mafai ai ona ausia se faʻaalia faʻafouina aafiaga pe a uma le faʻaletonu i curls e lauulu laʻasaga. Ona o le i ai o se lavelave o vitamini, ua mafai ai ona faʻatumauina le masani ai le susu o le curls, ina ia faʻaʻumiʻumi atu ma sili atu ona lamolemole.

Kativa Keratina Liquida

Faʻafetai i le faʻaaogaina o le keratin, ua mafai ai ona toe faʻaleleia le fausaga o manoa ua faʻaleagaina. O lenei oloa e fausia mai i le suavai suavaia keratin, e fausia ai le le vaaia ata i luga o curls. Ona o lenei, ua avea i latou lemu ma maua le ofoofogia susulu. O lenei mea faigaluega e faʻalauiloaina se tonic aoga ma maua ai le toe faʻafouina o laulu uma mai totonu. O le mea lea, e mafai ona maua vave le aʻafiaga o le soifua maloloina ma matagofie lauulu.

Mo le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e te manaʻo e tuʻu moni ni mataʻitusi i luga o laina mago, ma e tatau foʻi ona vaʻai i mea faʻaletonu. E matua manaʻomia lava togafitiga faʻapipiʻi i le suavai keratin ao leʻi pisia.

Ola Gain Premium Aromatic Keratin Ampoules

O lenei oloa ua fuafuaina mo le tausiga o mago ma manoa. E mafai ona faʻaogaina pe a uma le valiina, faasaʻo, curling. O le aoga o le fualaau faasaina e mafua ona o lona ofoofogia fatuga. O lea la, o le suavai keratin e ulufale atu i le faʻatulagaina o curls, fesoasoani i lo latou toe faʻaleleia o le tulaga moli, pipii faatasi flakes ma faʻatumu nofoaga le mautonu. Faafetai i lenei, o le lauulu e atili maloloina ma susulu.

O loʻo iai le Asu Glutamic i le tuʻufaʻatasiga o lenei vailaʻau, e fesoasoani e faʻatumauina le susu i le fausaga o curls. Ona o lenei, ua mafai ai ona puipuia manoa mai aafiaga o mea le lelei. Ile ma le fausaga e iai le aspartic acid, o loʻo atili ai ona pupula mai uila.

Mai le gaosi MCY

O lenei keratin ei ai lagona faʻamalosi ma faʻafouina tino. O loʻo aofia ai i totonu o le tele o matapulepule ma e manaia lona manogi. O le vailaau ulufale atu i le lauulu fausaga, fesoasoani e faʻatumu i vaega ua faaleagaina, lelei faʻamau le fua ma faʻatuina se ata mataina e puipuia i luga o le laualuga.

O lenei mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina mo le tomai faʻapitoa poʻo le tausiga o aiga. E talafeagai mo lauulu manifinifi, malepelepe ma mago. Ina ua uma ona faʻaaoga le vailaʻau, vaevae faʻateʻa mou atu, curls avea atili matagofie ma usitaʻi.

Moli mo lauulu Gliss Kur Extreme Recovery

I le avea ai o se vaega o lenei mea faigaluega, o loʻo iai se tolu vaega o fagu keratins. O le mea lea, e fesoasoani i le toe faʻafoʻi o lauulu e le gata mai fafo, ae faapea foʻi mai totonu. Toe maua mai ona o le mea moni o keratins e faʻatumuina vaega na faʻaleagaina o ni manoa.

O le aoga o lenei meafaigaluega e mafua foi ona o le mea moni o keratins ei ai se aafiaga i nofoaga na o mea leaga i curls. Ole faʻaaogaina o lenei moli e fesoasoani e faʻaititia ai le maʻaleʻale o filifili ma faʻamalieina ai ma i pupula.

Fana ia Vitex Keratin

Ina ia puipuia ou manoa mai le faʻateleina o le mago ma le faigofie, e mafai ona e faʻaaogaina o se fagu. O lenei meafaigaluega na faia e faʻatino ai le vevela - e mafai ai ona e puipuia lelei ni uʻamea mai aʻafiaga leaga o le maualuga le vevela.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei mea, e mafai ona e faia lou laulu sili atu lalalelei ma sili atu ona lamolemole, faʻaavanoa ia te oe ma le matagofie o le susulu, fai ia sili atu le puleaina. O le tulaga ese faʻavae fesoasoani e toe faʻafoʻi manoa ma maua faʻataʻamilomilo lamolemole ina ua maeʻa.

Vitio ile faʻaaogaina o le suavai keratin ile fale

O le suavai Anian keratin e leai se aoga faʻapitoa ile lauulu. Masalo e mafai ona e maua se aoga sili atu pe a faʻaaoga se fulufulu fulufulu poʻo le faʻamaeʻaina. Peitaʻi, i le vaʻai masani e taoto ai i luga o lauulu, e le tele se suiga o lenei fagu. O lenei lava manatu na faʻailoa i totonu o le vitio:

O taimi uma lava, o ni laufanua mafiafia ma mafiafia o le teuteuga o soʻo se teine. Talu mai taimi anamua, o lauulu tausiga na tuuina mai i le tele o taimi. Ia maso poʻo le decoctions, o le autu o ia mea, o le tausisia o le lalelei ma le soifua maloloina o curls. O aso nei, o cosmetology faaonaponei e ofoina mai le tele o togafitiga togafitiga ma vailaʻau, e aofia ai le suavai keratin.

Malulu ma lelei teuteuina lauulu

Kerini Tamaloa

E iai auala e 2 e faʻaogaina ai le oloa - o loʻo faʻatauina se mea moʻi ma se keratinati.

I le muamua tulaga, o le sili ona lauiloa ma aafiaga o mea ia:

  • Lʻoreal Pro-Keratin Refill Tomai Faapitoa,
  • Nivea lelei aoga Volume,
  • Gliss Cur Extreme Toe Maua,
  • Maea Taft Keratin,
  • DSD De Luxe Simona Dixidon.

E mafai foi ona faʻatau mai keratin suavai mo lauulu i ampoules ma faʻaopopo mea o loʻo i ai 2 fasi i soʻo se laupepa (voluma e oʻo atu i le 300 ml). E sili le faʻatau i ituaiga ituaiga tupe nei:

  • Lalolagi Keratin,
  • Cocochoco,
  • Faatulagaina Keragen,
  • Diora Keraterapy,
  • Luxliss,
  • Toe Faafouina KerAcai,
  • Ola Maua Goto Aratin Keratin,
  • Vita Rino, ma
  • Ristrutturante Dikson.

I sauniuniga fuafuaina, keratin o se suauu suauu suauu ma a maualuga συγκεντρώi porotini natura. O le itu o ana moli, e faigofie ona latou ulu atu i le faʻavae o le laulu ma faʻatumuina avanoa. O le mea ua tupu, ua maeʻa toe faʻaleleia manoa ma maua ai se teuga matagofie, ua faʻalelei saʻo.

E taua le maitauina o se mea lea e fautuaina e faʻatamaoaigofie ai mea teuteu ma keratin i luma o le faʻaaogaina, ma o le faʻaaliga taimi e tatau ona i lalo o le 10 minute.

Masini keratin mo lauulu i foliga o se fula

E vave maua ni mea faʻalelei mea e faʻaalu vave.

O mea teuteu o loʻo i luga o loʻo faʻaaogaina ile lauulu malulu ma mimiti laulu. A uma loa ona e togafiti, e mafai ona e amata faʻaofi O nei vailaʻau e le gata e fesoasoani i le toe faʻaleleia o manoa ua maeʻa, ae ua toeitiiti lava matua faʻatoʻilaloina le faʻafitauli.

Liquid keratin o se vailaʻau e talafeagai mo lauulu ma fao. Na latou mauaina mai fulufulu o fulufulu mamoe, ua faia se faʻaputuga faapitoa mo le tausiga o lauulu, e aofia ai:

  • Amino acid o le cysteine.
  • Vitamini
  • Minerale

Ona o lona gaosiga, keratin e mafai ona tui i totonu o le fausaga o lauulu, fafagaina le lauulu lauulu, tuuina atu i le lauulu susulu, eleni, malosi.

Keratin o se vaega o nisi lauulu tausiga oloa.

Mo le faʻaaogaina faʻalelei, tolu ituaiga o afifiina ua atiae:

  • I le manatu o se sua uila, e tuʻu i lauulu i le taimi o laʻei. O lea ituaiga faʻaletonu o le taimi o le puʻeina le tele o vaega o le vailaʻau o loʻo faʻasalalau i le ea. O le mafuaaga lena o lenei ituaiga e le lauiloa tagata faʻatau.
  • Faʻamalologa i totonu o '' ampulles. Ole tasi ampoule ua mamanuina mo le tasi apalai, fuafuaina mo le lauulu feololo.
  • Fagu ma dispenser. E sili ona lauiloa i le au faʻatau. O loo i ai le dispenser i le itu o le fagu, ma e sili ona talafeagai ma talafeagai.

O loʻo faʻailoaina mai ni suavai mago ile lauulu e faʻaleagaina. Keratin fesoasoani e faʻamau vaeluaina pito, faʻapea foʻi ma i latou e masani ona faʻaogaina straighteners ma lauulu.

Keratin ampoules mo lauulu ei ai puipuiga, togafitiga, toe faʻafouina meatotino. O le tuufaatasiga o keratin ampoules mo lauulu toe fuataina e aofia ai vitamini cocktail, e mautinoa mautinoa maualuga taunuuga. E mafai e Keratin ona ofi atu i totonu e le gata i le laʻau, ae o totonu foʻi o le pulu laʻau faamalosia le lava fausaga o le lauulu . Keratin i totonu o ampoules e le o se fufulu fesoasoani. A maeʻa ona apalai e tatau ona feula le lauulu. Ona o lona lapopoa tele, keratin ulu atu i le lauulu ma faamau ai flakes.

E lelei le maitauina aʻo leʻi manaʻomia ona e feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa.

  • Faʻaopopoina vai keratin ile lauulu balm

E manaʻomia le faʻaopopoina o le 1 ampoule o keratin vai i le pulou lauulu, palu lelei. O lea e mafai ona e faʻaaogaina le kolagen i le tuʻufaʻatasiga ma le keratin, e maua ai se iʻuga lelei . Keratin ati le fausaga o le lauulu ma faamalolo mai totonu, ma collagen mulimuli ane puipuia le lauulu mai le siosiomaga fafo. A faʻaopopoina le keratin, e le suia le palama i lona tusitusi ma lanu, e le lagonaina le manogi o keratin. E tatau ona faʻaogaina i lauulu fufulu lelei. Faapena balm ma massage massage, taofi mo le 2 i le 5 minute, fufulu ma feula le lauulu mago.

A maeʻa le uluaʻi talosaga, o le iʻuga lava o le a matauina. Lauulu o le a sili ona usitaʻi, o se pupula olaola o le a faʻaalia, o le a faigofie ona selu.

Faaaoga taimi uma pe a uma ona suamalie.

  • Faia o se faʻamaligiina ma suavai keratin

Faʻafetai i le keratin-based spray, e faigofie ona selu le lauulu.

E fautuaina e saunia se keratin-faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le ave o vai e leai ni kopita vai, faʻaopopo i le 100 g. Tasi le ampoule o suavai keratin, faʻaopopo ai se vaega o vitamini o le kulupu B. Liligi le paluga i totonu o se fagu ma se faʻapipiʻi. E mafai ona faʻaaogaina uma i le susu susu ina ua fufuluina ma susu le lauulu i le taimi o styling.

Faʻafetai i le sperm, o le a amata ona usitaʻi le lauulu, taofi le mautonu, ma faigofie ona selu. A pupula olaola o le a aliali mai, matagofie le a mou atu, lauulu o le a le toe tipiina.

  • Pure Keratin Faaaoga

Fuafua i le umi o le lauulu, e tatau ona faʻaogaina le keratin vai i totonu o se manifinifi manifinifi, e aunoa ma le fufuluina e soloia le laulu ma se fulufulu ma, a talafeagai, toso i fafo ma le lauulu uʻamea.

A maeʻa ona faʻaaoga le auala lea, e atili ai ona malosi le laulu, nila. Tusa lava pe a maeʻa le faʻamaluluina, o le laulu e le maua le paʻu, susulu.

  • Faʻaopopoina le suavai keratin i laulu pulapulu

E fautuaina e filifili pulou pulou matagofie. E manaʻomia le ave 1 - 2 ampoules o suavai keratin ma faʻaopopo i le laulu mata. Faafefiloi lelei le paluga maua mai ma apalai ile lauulu. Mo le mauaina o le sili atu faʻaiuga, fautua faʻatonu tagata faʻapipiʻi tuu se pulou i luga o lou ulu mo le taele ma faʻapipiʻi lou ulu i se solo, ma faia se mafuaʻaga sauna. Ina ia tatalia se ufimata ua tatau ai, le fufuluina. E fautuaina e feula lou lauulu.

O le iʻuga o le a maitauina pe a maeʻa le muamua faʻapipiʻi, o lauulu o le a faigofie ona selu, avea silika, maua se susulu olaola.

O sili lauiloa lauiloa gaosia ampoules ma keratin mo lauulu:

  • O le mea taatele ma manaʻomia le igoa ua iloiloina COCOCHOCO . E le o se mea taugata meafaigaluega ma o lea e manaʻomia i tagata faʻatau. A faʻaaoga le ampoules PUMP, e le faʻatagaina ona fufulu lou lauulu mo 72 itula.
  • SOA SILI E ui lava o le mea moni o le ampoules e taugata, o le iʻuga ina ua uma ona latou faʻaogaina e vave vaʻaia ma e umi se taimi.

  • FAIFEAU o se tasi o lauiloa lauiloa o suavai keratin. E masani ona faʻaalu i faleoloa taugata. O le iʻuga e vaʻaia i le taimi lava e faʻatatau ai. E faigata ona maua se isi fofo muamua, e masani lava ose vailaʻau pepelo.
  • BOMBSHELL KERATIN o se mea lelei meafaigaluega o loʻo mauaina le lauiloa i totonu o fale faʻafiafia. Lelei, maualuga maualuga. E vave ona iloa le iuga. I le taimi o faʻapepeina, e faʻaitiitia ai le tele a faʻapepe pei o mea ua taʻua i luga. Ole tau e mafai ai ona e faʻaaogaina ile fale.
  • Totogi - O lenei oloa e faʻavae i luga o keratin o le matua maualalo uiga. Atonu o loʻo iai se leai atoatoa o se faʻaiuga. E le tatau ona fufulu ese INOAR mo 72 itula.

I se faʻaopopoga i latou, o loʻo gaosia le keratin mo lauulu ituaiga Estelle, Kativa, MCY. Moni, e le o mea uma e maua i totonu o ampoules.

MCY suavaia Keratin

O lenei keratin e i ai se matagofie matagofie fausaga, ma e mafai ona maua i le tele o laupepa faʻapipiʻi laulu. O le gaioiga o lenei keratin e le gata faʻafouina, ae o loʻo faʻapipiʻiina, lea e taua tele i le faʻagaioiga o le tausia o le soifua maloloina o le lauulu.

E mafai e le mea faigaluega ona fausiaina se ata le vaaia i luga ole lauulu, e mautinoa ai lo latou atoatoa ma lelei puipuiga. O le oloa e talafeagai mo ituaiga o laulu nei:

I le maeʻa ai o uluaʻi talosaga, o le vailaʻau o loʻo amata ona galue malosi ma faʻaalia ni taunuuga lelei, e aofia ai le toe faʻaleleia o se fausaga faʻalelei, mafiafia o lauulu ma susulu masani.

Le tau o le suavai keratin mai MCY e sili maualuga atu nai lo le tele o analog ma e tusa 600 rubles.

Faʻafefea ona e le paʻu mo le au taufaasese?

E i ai ni tulafono e tusa ma le faʻatauga o keratin e tatau ona faia:

  1. E fautuaina e faʻatau le vailaʻau ile fale talavai. Ui i lea, e le o se tulafono e tatau ona usitaʻia faʻapitoa. E mafai foi ona e mauaina ma faʻatau mai lenei lauulu oloa tausiga i fale teuteu.
  2. A faʻatauina keratin suavai mai 'upega tafaʻilagi luga o le Initaneti, e tatau ona e faʻalogo lelei i le i ai o le lelei tusi faamaonia mo keratin. Afai e le mafai e le tagata faʻatau ona tuʻuina mai le tusi pasi, o lona uiga o keratin e pepelo ma e le lelei lona uiga.
  3. Ae le i faʻatauina le vailaʻau, e tatau ona e alu i le fale faigaluega a le 'upega tafaʻilagi aloaʻia ma ia faʻamasani i le tusia o le afifi ma le fagu i keratin. Afai e ese mai le afifiina o le fualaau faasaina i le tilivaina ese, oe tatau ona teena se mauaina faapea ma fesili mo se tupe toe faafoi.
  4. Keratin e ono samasama manino. O le masani lenei. O le fesuisuiai mai le faʻataʻitaʻi o keratin, o lona faʻatulagaina o mea e pupuni, e i ai uma fatu pe e le manaia le manogi. O mea faigaluega faapena e ono afaina tele mo lauulu.
  5. E aoga le mataala i faʻatonuga mo le vailaʻau. Afai o loʻo tusia i Lusia faʻaleagaina, masalo o loʻo feagai oe ma le pepelo. Toetoe o tapenaga uma ma le keratin e faia i Polani. Le masani o faʻatonuga i Lusia poʻo Polani.

Liquid keratin, tusa lava poʻo le a le ituaiga e maua ai, e masani ona iloga i manatu lelei. Nei o nai o latou:

Iloilo 1:

Liquid keratin na fautuaina e loʻu laʻau folau. Ou te leʻi talitonu i lenei "faʻasalalauga" muamua, pei ona ou masani ona vaʻaia vitio i luga o le TV, na le toe talitonuina le mea faigaluega. O le mea moni, keratin sa o se sili-tulaga maualuga fofo. I le tagata ia, ou te matua fiafia i le meafaigaluega.E taugofie, e mafai ona e mauaina i soʻo se mea, e oʻo lava i se tamaʻi aʻai, ae leʻo le mea autu lea. Le aafiaga autu! Ma o ia lena! Na malulu tele le lauulu, o le fausaga e lamolemole, pei lava ona uma ona laminasi. Ma toe tasi faʻaopopo - o le lauulu e le mautonu, selu e manaia ma faigofie tele.

Iloilo 2:

O se tasi o sili ona tumau finau fasioti tagata o le pulou. poʻo le faʻaputuga, poʻo se fausaga - e leai se mea o totoe pe a uma ona i luga o le ufiulu ulu. Keratin i lenei mataupu, o le fesoasoani e aoga tele. Sa ou faatauina mo aʻu se vitex spray. E lesi taugata le mea faigaluega, e fetaui lelei e faʻaaoga. O le mea taua, o le laulu pe a uma le pulou foliga masani, e le fememeaʻi, e le maua se foliga. Ia i latou uma o loʻo soifua i se tau malulu - E na ona ou fautuaina.

Iloilo 3:

E tele loʻu taimi i le la e fesoʻotaʻi ma galuega. I nai tausaga, ou lauulu na liu i lauulu laʻua e leai se foliga, ma sa ou alu e faʻataʻuina i le tagata fai meaʻai. O le mea e lelei ai, na sau se matai lelei, ma na ia taofia au. Nai lo le fulufulu, na ou faʻatauina keratin suavai ma amata na ou faʻaaogaina. I le taimi muamua, toetoe lava a leai se iʻuga, na oo lava ina ou le fiafia. Ae ina ua mavae ni nai vaiaso, na amata foʻi ona usitaʻi loʻu lauulu ia te aʻu, ma ua atili ai ona māmā ma manaia le fausaga. Na toe foi le lanu masani, o teine ​​la, ave ma e te le salamo!

Iloilo 4:

Na i ai se isi aʻu faʻafitauli, faʻauta, e toetoe lava leai se isi na ia tauina ia Keratin. I se aotelega, o au e matua lulu enaena. Sa leai se solaaga mo le tele o tausaga seʻia oʻo ia amata ona faʻaaoga le Gliss Kur keratin shampoo. O oʻu vaipuna i luga o loʻu ulu mai le fufulu muamua na liu i uila manaia ma teuteuina. Ou te manaʻo foʻi e faʻataʻitaʻi le keratin i le ampoules, latou te fai mai e tutusa le aʻafiaga, naʻo le taugofie.