Fautuaga Aoga

7 faʻamaonia auala e aveeseina ai lauulu e faavavau

O le faʻamaʻi, lea e tupu tele ai laʻau ma feololo, aliali i nofoaga e le masani ai, e le tutusa ma le ituaiga poʻo le matua, e taʻua toto maualuga ("Fiafia le laulu"). O lenei faamaʻi e aafia tele ai fafine.

I se taimi, e i ai le manaʻomia e aveese le lauulu i luga o vae, lima, fatafata, foliga, luga o le laugutu pito i luga. I nisi o taimi, o fualaʻau e le manaʻomia o se mafuaʻaga o le faʻamaʻi o le cerebrovascular, afaina o le ulu, endocrine poʻo faʻamaʻi faʻafitauli o le tino. Ole hypertichosis e mafai ona mafua mai ile tupuga o le mafaufau ma le mafaufau.

E le tatau ona faʻatigaina le paʻu o i latou ua maua ile maualuga o le paʻu i le paʻu, pe faʻatapulaʻaina foʻi ma masima e ala ile pamu, o loʻo tuʻufaʻatasia ma faʻailoaina ni vailaʻau.

O nisi taimi i fafine, nai lo le vaivai ma le vaaia o lauulu ulu i luga o le auvae, i le sternum, i le pito i luga o le manava ma tua, pogisa, faigata ma uumi lauulu uiga o tagata tuputupu. O lenei tuputupu aʻe o "tane" lauulu e taua faʻasoesa.

Ole manaʻoga mo le aveeseina o lauulu o lenei ituaiga e mafai ona mafua mai i se ovarian faamai (cyst, tumutumu), adrenal gland dysfunction.

I nisi o taimi, afā o laʻau totogo e aliali i luga o nofoaga o mea manua, maosiosia pe a o pia e iniseti, o se taunuuga o le le lava o le venous.

Faatasi ai ma le faateleina o le laulu i se teine ​​talavou, talanoa i le endocrinologist, faia se suesuega o totoga i totonu.

Puipuiga mo lauulu le manaʻomia

  1. Aua e te sunbathe, e aofia ai ma lalo o le quartz lamp.
  2. UHF taualumaga e tatau ona lafoaia.
  3. Nofoaga o le faʻaopoopoina o lauulu tuputupu ae e le tatau ona faʻaʻoaʻoina ma se fafagaina kulimi, faʻapea foi ma sui faʻamalosia e tafe toto i le paʻu.
  4. O nisi whitening creams faaleleia lauulu tuputupu, o lea e tatau foi ona lafoai foi.
  5. Fualaau Hormonal ua faʻatagaina ona faʻaaoga pe a uma ona talanoa i se fomaʻi.
  6. Aua le faia ni matapulepule ma paraini pe tino.
i mea o iai ↑

Faʻafefea ona aveese lauulu ile peroxide i le fale

O nisi, ina ia tiaʻi ese ai le lauulu e le manaʻo, e aveina e toso ese pe piki. E le aoga le faia o lenei mea, pe a naʻo o se auala e faʻateleina ai lo latou tuputupu aʻe.

O se tasi o faigofie ma i le taimi lava e tasi itu aoga auala o le aveeseina o lauulu i luga o foliga ma lima o le masani lava lubrication o faʻafitauli vaega hydrogen peroxide . O le fale e faʻatinoina e leai se tiga, o le taimi nei e liu lauulu, e le vaaia, e faigofie ona malulu.

A o le i faʻaaogaina lenei metotia, e aoga le faʻataʻitaʻiina ma le totoʻa o se vaifofo o le hydrogen peroxide (3-10%), filifili le sili ona lelei le umi o le faʻaalia, ia mautinoa e leai se paʻu o le paʻu.

  • Ia aveese lauulu i luga o lima ma vae e 50ml 3% hydrogen peroxide faaopoopo le afa sipuni ti amonia. Faafefiloi ma fulufulu uʻamea, faʻaaoga i nofoaga ma laʻau le talafeagai, faʻamago. Fufulu ma faʻamama vai i le pito. Ina ua mavae ni nai taualumaga, lauulu suluia, leiloa lo latou lanu, avea toetoe a le vaaia.
  • Ia maua le aʻafiaga o lauulu paʻu, faʻavaivaia se tasi vaega o le 3% hydrogen peroxide sefulu vaega vaifaʻaopopo 2-3 matau amoniae laititi falaoa. Faʻaoga gruel mo se itula i aso uma seʻia oʻo i le vao pupula lona lanu.
i mea o iai ↑

Aveʻese faʻamalosi tino o lauulu tino

O nisi fusi le paʻu e aveese ai lauulu apalai maa. E aliali mai o lenei mea faigaluega e le gata e faʻaleagaina ai le paʻu, ae o loʻo faʻaosofia ai foʻi le tuputupu ae o laʻau faigata.

O le soʻona taua malosi lafoaʻi - aveeseina o le le fiafiaina lauulu ma suka sapalai.

  • Aveese 10 fasi suka i sina vai itiiti, faʻaopopo sua o le tipolomaua mai i le kuata o le tipolo. Faʻamaʻimia seʻia mimilo le lanu enaena ma le toe pipii mau i tamatamaʻilima.

O le taunuʻuga o le fofo mo le lauulu e faʻaaoga i le vaega o faʻafitauli ma faʻatali seʻia matua faʻamalosi. Ia aveʻese faʻatasi ma laʻau le talafeagai. E le pei o le faʻaogaina o pumice, o lenei auala e le faʻaleleia atili ai le tuputupu ae o lauulu.

Le fua mo le fale lauulu aveeseina:

  • Fufulu ile vai vai taele 30g paʻepaʻefaʻaopopo le 30g o le resin mea manogi.

Faaaoga le oloa vevela, faʻamama, ona vili lea ma aveese faʻatasi ma laʻau. Toe fai le gaoioiga pe a uma le lauulu toe tuputupu aʻe i le 20 taimi.

Vailaau leiloa o lauulu

Ina ia aveese lauulu i luga o vae ma lima, apalai mauaʻi - salapoto faʻapitoa poʻo kulimi. O se vaega manifinifi o ia mea e faʻapipiʻi i le paʻu. I le amataga o le tali atu (itagia, susunuina), ua olo ese ai ma se mea mausali mea noa faatasi ma lauulu, fufulu ese ma le mafanafana vai acidified. O lenei metotia faʻataga ai oe e toese le lauulu na o luga o le mata o le paʻu, o lea la le faʻataʻitaʻiga foliga tutusa ma le luluina.

Ina ia mafai ona aloese mai le afaina ai le afaina i mea faʻavae, e aoga le faʻaaogaina o sina vaega itiiti i le punou o le tulilima faʻapitoa muamua faaaoga. Afai ua liu mumu le paʻu, ua aliali mai le vevela, faʻaaoga le mea lea e aveese ai le laulu e le aoga.

Sasaina moli faigofie ona kuka i le fale:

  • Tiligi 20g suauu kesi10g le anhydrous lanolin0.5g antifibrin6 mg perhydrol (30% vaivaʻa hydrogen peroxide fofo).

O se taunuuga o le faʻaumiumi ona faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, o lauulu e malepelepe ma mouese.

Aua palu o le tino lauulu Saunia se vai faʻapitoa:

  • Tufaaga i vaega e lima komepiuta, ava malosi, suauu lafofaʻaopopo 30 vaega 5% iodine tinctures.

Faʻapipiʻi faʻafitauli vaega ma lenei fulufulu oloa 2-3 taimi i le aso. A mavae sina taimi, ua amata ona paʻu le laau. O faʻailoga o le iodine ua aveʻesea ma se vaivaiga vaivai o le amonia.

Faʻafefea ona kuka lauulu aveeseina fulufulu :

  • Tufaaga i vaega e tolu faʻalata ma le tagata tolauapi ava malosi, faaopoopo se tasi vaega vai malulu.

Foliga auala e faatea ese ai le tino lauulu :

  • Brew o se lita o vai faʻafefe 150g laulaau Dope masanifaʻafilemu seʻia oʻo i le malosi o le fale susu.

Faaaoga le oloa ile lauulu laʻau ma se vavae poʻo se fusi fufulu.

Ola pe masani i le itu i saute, e 'eseʻese ai le tino mai o lauulu fesoasoani meamata moli lanumeamata . Faʻamamafa nofoaga faʻafitauli ma lenei fofo tagata i isi aso uma mo 1-2 vaiaso.

Faʻafefea ona alu ese lauulu e ala ile eletise

I falemaʻi teuteu, tasi poʻo le isi ituaiga e faʻaaoga e aveʻesea ai lauulu i luga o le foliga ma le tino. eletise. O le gaioiga o se eletise eletise e faʻatamaia ai folikelia, e mafua ai ona amata lemu le laulu, faʻatupugofie ma le le vaaia.

I le tele o itu, o le mea e tupu faʻalagolago i le poto masani ma le tomai faʻatautaia. O sauniga o loʻo faia i le 2-3 aso.

O vasega e tatau ona faia soo i taimi, aua i le toeititi lava afa mataupu, o lauulu amata ona toe tuputupu ae.

O le a le eseesega i le va lauulu 'aina ma le faʻaumatia?

Aulelei e manaʻomia ai le taulaga. E tatau ona e faʻataʻitaʻia le taimi, tupe ma lau oe lava faʻamafanafanaga, aemaise lava pe a oʻo i le aveʻesea o laʻau le talafeagai i luga o le paʻu.

O fea le metotia o le a taugofie tele i itu uma: aveeseina ole tino poʻo lauulu?

I le taimi o le depilation, na o le vaega o le lauulu o lo o tu i luga aʻe o le pito i luga o le paʻu ua aveese. O se auala faigofie ma talafeagai lenei. Ae o le mea e leaga ai, o le aafiaga pe a le uma le umi.

Ole faʻi e faateʻa ma ni vailaʻau. Mo le mea muamua, o le masani le tisaina masini e faʻaaogaina, ma mo le lona lua, eseese kulimi depilatory ma isi mea teuteu teuteu.

O i latou e le o sailia ni auala faigofie, ma manaʻo i se taimi umi e mautinoa ai le paʻu lamepa e aunoa ma se faʻaopoopoga taualumaga, e tatau ona filifili mo le aveesea o lauulu.

O lenei metotia e aofia ai i le tuʻuina atoa o le lauulu ma se vaega o lona pulu, e faʻapitoa tele le taofiofia o le tuputupu ae o fulufulu fou ma faʻasolosolo ona avea ai i latou e vaivai ma manifinifi tele i luga ma toe.

Epilation i totonu o le fale

O nisi o ituaiga o salon taualumaga mo le aveʻesea ova laʻau o loʻo i luga o le tino o loʻo i ai a latou lava faʻatusatusaga mo le tutoʻatasi faʻaaoga i le fale.

Ae ui i lea, o le sili ona aoga ma, tusa ai, o le sili ona taugata e mafai naʻo tulaga o potu faʻapitoa potu teuteu foliga.

Eletise

O lenei metotia faʻataga ai oe e aveese lauulu tumau i le tele o faʻagasologa. O folauga o lauulu e faʻailoaina i se eletise eletise e faʻaleagaina e le vaega le fausaga o le folikel.

O le electrode o loʻo tu saʻo i le vaega o fulufulu mata, o lea la o le gaioiga e masani ona faia i nofoaga laiti poʻo le aveeseina o lauulu taʻitoʻatasi.

O le taimi o le faʻaalia i eletise eletise e matua faʻatapulaʻaina. A leai, e faigofie ona e mauaina se mea mu. O le metotia e matua tiga ma e faʻataʻitaʻi le faʻaaogaina o vailaʻau tigaina.

Aveesea lauulu tino e ala ile electrolysis e taugata tele, ma taugofie ofo mai le le mautonu o faʻalapotopotoga o se mafuaʻaga e masalosalo ai le tulaga lelei o latou auaunaga.

Ae e te lei filifili i le electrolysis, oe manaʻomia le filifilia o se lalelei matagofie ma se igoa lelei ma ia mautinoa o le aufaigaluega e tomai. O le le faʻatautaia lelei o faʻatonuga e mafai ona oʻo atu ai i faʻalavelave tau maloloina.

Leisa lauulu aveese

E mafai ona e aveese lauulu foliga ma le tino i le laser. E ui lava i le mea moni o feaveaʻi masini leisa lauulu foliga mai ua aliali mai i luga o le maketi i aso nei, e sili atu le talitonuina tagata tomai faapitoa ma mea faigaluega faʻapitoa.

E le pei o electrolysis, le laser gaoioi faʻatiga tiga ma e talafeagai tusa lava pe pa'ū paʻu. O lenei auala o loʻo taulaʻi atu i le faʻatamaia o folau o lauulu ma le tele o melanin.

O le mea lea, o le taumafai e seʻe ese le laʻau manifinifi ma le malamalama e ala i le laser hair removal. Ae o le lauulu pogisa lauulu o le a mou atu i le moni 3-4 faiga.

E pei lava o soʻo se isi ituaiga lauulu sapalaiina, le laser ei ai contraindications:

  • faʻamaʻi o le cardiovascular system,
  • faʻamaʻi pipisi faʻamaʻi
  • vevesi alatoto
  • o se tino paʻu
  • paʻu uliuli poʻo le paʻu uliuli,
  • onkologi
  • maitaga
  • o le i ai o nai afaina laiti i le paʻu i le leisa-togafitiga nofoaga.

A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, mumu ma le mageso o le paʻu e ono aliali mai, ae o nei mea vaʻaia e mou atu i le tusa o le lua aso.

O le a mafai ona iloilo atoa le aoga o le metotia i le lua vaiaso, talu ai o le lauulu e le mou uma uma i le taimi e tasi, ae mo sina taimi. O le mea moni, e leai se faʻamaoniga o le le aoga o le vao o le a mou ese atoa. A o le toe faia lauulu aveeseina o le a manaʻomia vave.

Ata puʻe

Masalo o le auala e sili ona se saogalemu e faatea ese ai lauulu tino. O lenei metotia e faʻavae i luga o le tomai o le vali lanu i totonu o lauulu folika e mitiia malamalama. I lenei tulaga, e sau le vevela i totonu o le folikel, e mafua ai ona faʻaleagaina.

Photoepilation na o le pau le auala e leai se tiga e aveese lauulu e le manaʻomia ma se lisi laititi o contraindications.

I se fale faʻataʻitaʻi faʻapitoa, o se tagata lalelei e filifilia muamua le ata sili ona lelei e fetaui ma le paʻu, lanu ma lauulu tagata tino o le tino o le tagata gasegase. Lea faʻataga ai oe e faʻaleleia atili le iʻuga ma aloese mai faʻafitauli le lelei o taualumaga.

Lauulu Aveesea tupu i ni laasaga. Flashes o le malamalama na mafai ona afaina ai le lauulu i le faʻagaioiga tuputupu ae vaega. O le mea lea, o le togafitiga muamua faʻamamaina na o le tasi vaetolu o le lauulu.

Tuliese le vaega o totoe i le isi vasega. O le vaitaimi malologa i le va o faʻagasologa e mafai ona oʻo i ni vaiaso.

Aveesea o le Ultrasonic ma le enzymatic

Lauulu folau ua faʻaleagaina e ala i le faʻaalia i se mea gaosia e ati loloto i totonu o le paʻu faʻaaoga ultrasound poʻo le faʻamafanafana.

E leai ni faʻatapulaʻaina o laʻasaga i le lanu ma le mafiafia o le laulu, ae tatau ona faʻatupuina faʻamalosi tino.

Ina ia maua se faʻaiuga lelei, o se masani faifai pea o lauulu aveese mo se taimi umi e manaʻomia. O le tuʻufaʻatasiga o vailaʻau faʻaaogaina e ave ese ai lauulu e masani ona aofia ai:

  • tapea
  • elastase
  • chemotrypsin
  • trypsin
  • vaega 'eseʻese e faʻalavelaveina ai le atinaʻega o folika lauulu.

Ultrasonic hair removal i le faʻatusatusaina ma le enzyme ei ai se aoga aoga i le paʻu, talu ai na ia taofiofia le aoga aoga faʻafofoa o maualuga-taimi leo galu.

O nei fulufulu lulu e sili atu le taugofie nai lo leisa ma ata lauulu, ae e matua leiloa lava le lelei. E mamao lava i taimi uma mafai ona e 'alo ese lauulu ma lenei metotia.

Aveesea o le Aiga Fale

O le faiga faʻapitoa e faʻafetaui lelei ai le aveʻesea o laʻau e le manaʻomia i luga o le tino, ae i le taimi lava e tasi e manaʻomia tele le taimi ma tupe.

Mo i latou e le manaʻo e faʻaalu se taimi taua i luga o auaunaga a se cosmetologist ma faʻaeteete e uiga i le paketi a le aiga, o loʻo i ai le tele o taugofie ma faigofie auala e aveese sili atu lauulu i le fale.

Faʻaogaina se epilator

Ole auala lenei e ave ese ai lauulu ile aʻa ile fale o loʻo faʻatinoina e ala ile faʻaaogaina ole eletise eletise.

O lenei masini ei ai le tele o tūlaga faʻataʻatitia, lea, fusi malosi mai le tasi i le isi, uu le lauulu ma toso i fafo i le taimi o faʻataʻamilomilo. O le faʻagasologa e fai lava tiga, ae o le taunuʻuga e tumau umi atu nai lo le faʻaumatia.

Aveesea lauulu tumau i lenei tulaga e le mafai, talu ai o le vaega autu o le lauulu pulu o lo o tumau pea i lalo o le vaega pito i luga o le epidermis.

Ole tele o ituaiga o aso nei o epilators ua faʻaauʻuina ma ni mea faʻaopoopo, lea e mafai ai ona e faia ni vavaeʻese mafanafana poʻo le puʻupuʻu o lauulu i le taimi lava a o leʻi tuʻua.

I le faʻaitiitia o le tiga, e mafai ona e faʻaogaina ni masini e faʻaalu ai le leai o ni fasi fasi fasi, poʻo se vaega o le gel e faʻamaluluina ai.

I se faʻaopopoga i vaega mo le masini, ua fautuaina e faʻaaoga vailaʻau oona ma kulimi e puipuia ai le afaina o le paʻu.

Se ituaiga o modable bio-epilation. Faʻafetai ia te ia, ua mafai ona faʻatinoina lauulu i le fale e aunoa ma le mauaina o ni mea taugata.

E tatau ona faʻamalieina ni ituaiga se tolu:

  1. Faʻaaogaina malulu malulu. Le filifiliga e sili ona tiga. Lautele faʻaaogaina mo le aveeseina o lauulu fale. Ua maeʻa ona faʻatau atu le paʻu o le paʻu e faʻaaoga e faʻaaoga ile mafiafia o mea niniʻi pe faapipii mo le faʻamamaina ile paʻu. I le mea lona lua, o se fasi ie vavae e faʻaaoga i luga o le solo ma tufatufaina tutusa i luga o le laulu, e faʻamau faʻamalosi i le paʻu paʻu ma o loʻo aveeseina ma se maʻai feʻaveaʻi agai i le tuputupu aʻe o lauulu.
  2. Solo mafiafia. O loʻo faʻapipiʻiina i pusa faʻapipiʻi e faʻauia ma se faʻaseʻe faasee mo le faigofie faʻaaogaina. Ole faʻapipiʻi e tutusa lelei ma le malulu malulu, ae o le tuʻutuʻuga i totonu o pulufana e manaʻomia le vevela i 40 tikeri.
  3. E masani ona faʻaaogaina le fulufulu vevela i potu faʻalelei. O le faʻamafanafana vevela o le pa pipi e tatau ona i ai i le maualuga o 60-65 tikeri. Le faʻaogaina o se laʻasaga e faʻapipiʻi ai lauulu ile fale, e tatau ona fai ma le faʻaeteete ia 'aua neʻi e fufula le paʻu. Waxing e le o le tiga e pei o le tulaga o le malulu, ae le manaia i totonu.

O se tasi o mea sili anamua anamua ituaiga metotia o lauulu aveese. O le masani ai, suka, vai ma le sua o le kulimi o loʻo aofia i totonu o le paluga mo shugaring.

O ni isi o kuka e aofia ai le faʻaopopoina o isi suauʻu taua e faʻamaluluina ma faʻamalu le paʻu.

E mafai ona faʻatau faʻatau le suka i se fale faʻapitoa pe saunia se tutoʻatasi.Mo le faia o lenei mea, palu 6 sipuni popo suka ma lua sipuni tele o le vai vevela.

Faʻasolo lelei ma kuka i luga ole vevela mumu seia mago suka suka. Ona faʻaopopo lea o se sipuni tele o le sua o le tipolo poʻo le vaega o citric acid. Faʻaauau ona faʻafefeteina le paluga seia aliaʻe se lanu pupula.

Ole kuka pasta ile fale e manaʻomia le taimi ma sina tomai, ia o loʻo i ai nei aso e iai mea fai ua uma ona teu faʻapipiʻi ile maketi.

Luga ma le faʻaumaina o mea ai e tatau ona tuʻu ese mai le ogaumu ma tuu le malulu laititi. Ina ia faʻafaigofie ona aveese lauulu i ni vaega laiti o le paʻu, e sili atu le mafanafana o mafanafana mafiafia, ma tuʻuina atu i le foliga o le ipu.

E tufatufa atu le ipu faʻasaga i le lauulu o le laulu e latalata i le mata o le paʻu i le mea e mafai ai, ma 'aveʻese atu i le faʻatonutonuga o le tuputupu aʻe ma le tasi iʻa.

Aveesea lauulu suka, pei o le solo i lalo o le tino, o se tiga sili ona tiga le gaioiga, ae e maua ai iʻuga lelei.

A maeʻa nisi faʻagaioiga, o le laulu e manifinifi ma le masani ai, ma faʻasolosolo le faʻaaogaina masani e mafai ona mou ese atoa.

O le sili atu ona taugofie ma faigofie le filifiliga o mea uma.

Faateleina le laulu i teine ​​- mafuaʻaga

Ole fulufulu soʻona sili ile gagana fomai e taʻua toto maualuga ma atiaʻe:

  • ma gasegase o le endocrine system,
  • ma le faʻateleina o le testosterone gaosiga,
  • pe a ave ni vailaʻau, mo se faʻataʻitaʻiga, psychotropic fualaau,
  • ina ua maeʻa le ulu,
  • o nisi o faiʻai.

Hirsutism - O le isi mea leaga fafine, pe a le pei o fulufulu vaivai, laititi ma e leai se lanu, faʻafuaseʻi i luga o le auvae, latalata i le fatafata poʻo luga o le ogatotonu o le manava, malo "male" faigata.

O lenei mea e faʻaosofia e neoplasms le lelei o le itupa o le fafine - o se ovarian cyst, o se patu, faʻaleagaina le aoga o le adrenal glands, o le faʻaaogaina o nisi paʻu whitening sui ma isi mea teuteu fofo faʻatasi ai ma hormonal aofia.

Faʻafefea ona aveeseina le tino o lauulu ile fale e faavavau

  • Afai o le fafine ua faʻateleina lona laulu, latou te masani ona mulimuli i le ala e sili ona le malosi ma vave ona foia le faʻafitauli - latou te saeia le ulu ulavale ma faʻapipiʻi, ae, paga lea, o lenei auala e le tumau, ma e le gata i lea, o le isi laulu, ua tupu i le nofoaga lava e tasi, "faamolemole »Sili atu le umi ma le malo.
  • Ou te le talanoa e uiga i le tafi, o iloa e tagata uma o le laulu o fafine o le a le pa'ū mai lenei, ma e itiiti ifo o le a mou atu. E le gata i lea, o se auala le tumau, ma mo se taimi puʻupuʻu lava, ina ua maeʻa na o le tolu aso, o vae poʻo isi faʻafitauli o loʻo faʻanoanoa e ala i lo latou "mimita".
  • Ioe, o loʻo i ai foʻi mea e fai ile fale ole fale ... Ole taimi mo se malologa e fai sina umi, e oʻo ile 2, o nisi taimi ole 3 vaiaso, faʻalagolago i le fulufulu taʻitasi tagata.

Tagata gaosi o epilators folafola e faapea i taualumaga uma lauulu e avea lemu ma laiti ma, ae e le masani ona tupu lenei mea.

  • Waxing e masani lava mo masochists, o se tasi o le sili ona tiga faʻafoeina e aveesea ai le soona toto. E lava le sili mo le masina.
  • O le suka suʻeina ua fai sina laititi, e ono mafai ona faʻatinoina i le fale, o le fua mo le faia o pasta mai le suka, lemon ma le honey o le a laititi teisi.
  • E i ai foi fofo fale ma tagata mo le aveesea o le le fiafiaina lauulu i luga o le tino ma foliga.

Faʻafefea ona faiʻeseʻeseʻe le lauulu - faʻaumatia fofo togafitiga

  • Mo blaching ma manifinifi lauulu foliga, e fautuaina e faaaoga hydrogen peroxide. Sili atu 6%.

Faʻatasia se sipuni ti o le peroxide ma se sipuni ti o le fasimoli vai, faʻaopopo 5 mataua o le amonia, apalai i nofoaga faʻafitauli mo le 15 minute, ona fufuluina lea i le vai pe, i le faʻafitauli o le paʻu maaleale, se tui o vao anti-inflammatory rumput - chamomile, calendula.

Afai e manaʻomia le faʻatulagaina mo laufanua tele, o lona uiga o le 50 ml palu o le peroxide o loʻo manaʻomia ai le afa sipuni o amonia, o loʻo faʻafefiloi foʻi ma le faʻavae - fasimoli vai poʻo le nonoina o loʻo lulu mai le tane.

O nisi tagata e fiafia i se mafiafia mafiafia o le paluga, latou te fai mai e faʻamama vave lauulu - ave le afa sipuni ti o le hydrogen peroxide, 5 sipuni vai, 3 mataua o le amonia ma faʻaopopo le falaoamata i le ogatasi o le mafiafia sour cream, apalai mo le itula i aso uma.

  • Mo le isi faʻatonuga e te manaʻomia yodium, suauʻu castor, amonia, ava malosi. Faafefiloi 2 ml o yodium, tutusa lava le amonia, 4 ml o le suauʻu kastor, o le sipuni tele o le ava malosi.

E sili le aoga i le afiafi mo nai vaiaso, pe a uma ona vaimama le paʻu. Ona malolo ai lea o le 10 aso, talu ai o le yodium o le a faaputuputu i totonu o le tino, ma e le o taimi uma aoga. Mo le mou ese atoatoa o lauulu, o nisi taimi e taua e toe faifai pea vasega vasega e oʻo i le 3-5 masina.

O le paluga e tatau ona tu mo le tele o itula (le itiiti ifo i le 4), o vaega e tali atu, o le suavai decolours, ma faʻapipiʻi i le tino mo le kuata o le itula.

  • O le isi vaifofo mo le aveeseina o le le manaʻo fua i luga o le tino o le lanumeamata lanumeamata lanumeamata.

O le fua o le nati e mauoa i iodine, o le sua na lelei ona faaluaina mai ai pe a uma ona olopalaina i se aano o meaʻai, ma lenei sua suamalie vaega vaega faʻafitauli i le aso. Lauulu pe a mavae sina taimi ua le toe aliali mai. O le vasega e 2 vaiaso, pe a tatau ai, pe a maeʻa sina malologa puʻupuʻu, toe fai.

  • Lauulu Aveesea ma Turmeric ma Initia Initia

Initia nettle o se lauiloa vailaau i le atunuu ma e aofia ai fofo moe moe, antiparasitic, emetic, anthelmintic, antimicrobial ma analgesic meatotino. Lenei o se matagofie vailaau mo le togafitia o le paʻu, manua, papala, pneumonia, foma, ma isi mea. O le tuʻufaʻatasia ma le turmeric i le tasi fua o se auala sili lea e alu ese ai le tino lauulu.

  • Ave le Initia Initia ma lafo lelei.
  • Faaopopo turmeric pauu i le paluga, palu.
  • Faʻaopopo ni nai mataua vai e maua ai se sili atu o suavai tumau ma faʻaaoga le paluga i nofoaga faʻafitauli mo le kuata o le itula.
  • Fufulu ile vai.

E mafai ona e faia lenei togafitiga e le aunoa ina ia tupu malie ae aoga le aveeseina o lauulu mai le tino tupu.

Lentils o se sili oloa e mafai ona aveesea laualuga le manaomia mai i foliga ma isi vaega o le tino. O lenei fofo mo le soona lauulu e matua faigofie lava ona fai, ma o le a matua faʻamatalaina, lamolemole ma faʻamamaina le paʻu.

Mo taualumaga oe manaʻomia: aano meaʻai moli, susu, meli ma le ipu ma mumu lentils.

  • Olo lelei lio ma lulu le pefu.
  • Ave ni nai sipuni tele o le paʻu ma faʻaopopo le susu, meli e fai se homogene faapipii.
  • Tuu mo le 15-20 minute, le toe vaega o le lentil paʻu i totonu o le koneteina e mafai ona teuina mo le faʻaaogaina mulimuli.
  • Faaaoga le paluga luga o le foliga ma tuua mo le 20-25 minute.
  • Fufulu le paluga ma vai fou.

E manaʻomia le toe faia o le faʻasologa 3-4 taimi i le vaiaso.

Afai ua mamago le paʻu, ona toe fai lea ole faʻasologa 1 taimi i le vaiaso. E mafai foi ona e faʻaopopo le mamago paʻu paʻu paʻu, suauʻu pateta, sandalwood pefu poʻo le vai vai e faʻamalamalamaina ai le paʻu ole paʻu ma aveese lauulu ole tino.

  • Phytoestrogen-mauoa meaai

Faatasi ai ma le faʻateleina o le testosterone i le tino o le fafine, o se le paleni o hormones tupu mai ma o lenei e mafai ona faaosofia le tuputupu ae lauulu i nofoaga le manaomia.

Afai e te faʻaaluina nisi meaʻai maualuga i le phytoestrogens, e mafai ona e pulea le testosterone, ma faʻapea e aloese ai mai lauulu tuputupu ae. Phytoestrogen e tutusa ma le hormone estrogen, o oloa o loʻo aofia ai e tatau ona faʻaopopo i lau taumafataga i aso uma.

O nisi meaʻai e tamaoaiga i le phytoestrogen o:

E faʻaauau pea ona ta u eseʻesega lauulu ile fale ...

Suauu maso

O se tasi o mea sili fesoasoani i le auala e aveʻese ai tino lauulu o se suauʻu suauu. O le suauu pamu e le gata e fesoasoani e faateʻa lelei ai fulufulu tino, ae e fesoasoani foi e malolo pe a maeʻa se aso faigaluega.

E faigofie lava le fofo:

  • E manaʻomia le faʻamafanafana o nisi suauʻu, pei o le suauʻu vavae, le suauʻu moli, ina ia e fufuluina i latou i aʻafiaga, ma faʻapea ona oso ese ai le lauulu.

Molasses (molasses fafaga)

O le faaletonu o minerale i le tino e taitai atu i lamatiaga ma faʻafitauli ma le faʻaalia o lauulu e le manaʻomia. Faaaogaina molasses uliuli, lea e tamaoaiga i uʻamea ma minerale, o se tasi o le faigofie auala e faateʻaina ai le tino lauulu ma taofi lauulu tuputupu ae e faavavau.

O le metotia o lenei:

  • E tatau ona e ai i ni nai sipuni ti molasses i aso uma ina ia tiaʻi ese le lauulu e le manaʻomia.

Afai o se tagata ua maua i le maʻisuka, e tatau ona feutagai se fomai.

Lemon, Meli ma Suga

O le fa’apipiʻi uafue matua faigofie e gaosia ma faʻaaoga.

  • E naʻo le faʻafefiloi o le meli, tipolo ma suka i le vaega o le 30g. / 10g / 60g.
  • Vevela le paluga maua mai i le microwave seia maua se homogenous tele.
  • Tuu le gel e malulu, ona faʻaaoga lea i le nofoaga e te manaʻo e aveese lauulu
  • Faʻapipiʻi tino leisa i luga o le gel nofoaga i le faʻatonuga o lauulu tuputupu ae.
  • A maeʻa, e tatau ona e faʻamamaina le mata o le paʻu, susu le tino ma faʻataʻitaʻia se paʻu malamalama ma lamolemole.

A faʻaaoga le metotia lea, e tatau ona e matua faʻaeteete, aua e te ono susunuina.

Peppermint Herbal ti

O nisi taimi o hormones (tele o testosterone) o le mafuaʻaga sili o le le manaʻo, sili atu nai lo le masani ona tupu lauulu i fafine.

E te manaʻomia le faʻaaogaina o le peppermint tea e faʻaititia ai le testosterone level, lea, o le mea moni, mafai faʻaititia le le manaomia o lauulu ulu. E manaʻomia le inu se ti o le faʻamalolo ti ti i aso uma, taeao uma, ia maua ai le iʻuga finagalo.

Turmeric Powder ma Coarse Flour

O lenei auala e sili ona lauiloa i Initia i le va o tagata talavou o loʻo manaʻo e aveese le lauulu e le manaʻomia, ona o le mea moni o isi metotia e faigata atu i lo latou paʻu maaleale.

E tatau ona e faia le palu faʻaaoga le falaoamata, kunyitika efuefu, ma le sisi cottage, ona tatau lea ona e faʻaogaina i luga o le nofoaga na tupu tele lauulu ma faʻamago ia mago mo le 30 minute.

Ona e manaʻo e faʻapipiʻi lau mata ma lemu lemu i le isi itu o le lauulu tuputupu ae. A maeʻa, fufulu ile vai malulu. O lenei metotia faʻaaoga tasi i le vaiaso mo le tusa o le 4 masina.

Turmeric ma masima

Ina ia faia lenei paluga, e te manaʻomia le palu o le kulimi fou i le sami masima, ona faʻaaoga lea o le paluga i ou vae. Alu mo le 10 minute, ona fufulu lemu lea ma fufulu ile vai. O lenei oloa e le aveʻesea atoa le laulu e le manaʻomia, ae e fesoasoani e faʻagesegese le laulu o tupu, ma le turmeric e faʻamalamalamaina foi le paʻu.

Suga, vai ma sua o le tipolo

Tasi le fa ipu vai suamalie, tasi le fa ipu vai ma lua ipu o suka e tatau ona faʻaaogaina e fai ai lenei paluga.

Lave le apa ma sasaa uma mea. Le isi, e te manaʻomia e faʻamafanafana luga i lalo ole vevela maualalo ma faʻaauau ona palu faʻatasi seia oʻo i le faʻamatalaina ua liusuavai atoa. Ona liua lea o le lapoʻa i se mafiafia enaena faapipii, lea e mafai ona faʻaogaina i le taimi lava e maeʻa.

Ae e te lei amataina, e tatau ona e siaki le paluga ina ia le vevela tele. Sosoʻo mai, faʻaaoga le paluga i le mea o loʻo tupu ai lauulu e le manaʻo ma faʻapipiʻi se fasi ie mama ia i ai, ona fautuaina lea e toso i le itu o le lauulu tuputupu ae. A tapena mea uma, e mafai ona e faʻapipiʻi aisa e faʻamalosi ai pori.

Turmeric (Khaldi), chickpea falaoa (Besan) ma cottage cheese

Oe o le a manaʻomia le kukaina o se mafiafia fefiloi o sisi kate, bisan ma haldi. Ona faʻapipiʻi lea o le paluga i le paʻu ma tuʻu ia faʻamago. A maeʻa, ia fufulu lemu le paluga mai le paʻu ma fufulu ile vai mafanafana.

Afai o se tagata e tele naua lona lauulu, e mafai lava i le taimi o taualumaga mo lo latou aveeseina, o se tasi e tatau ona tigaina i le vevela galu. O le a fesoasoani nei ...

Le kulimi ma le meli

Oe manaʻo e faʻafefiloi 10 ml le sua o le kulimi ma le 40 ml o le meli e fai ai se palu faʻapitoa ma vaivai.

Ona tatau lea ona e ave se vavae swab, ma rub le paluga i le itu o le foliga lauulu tuputupu ae. Ona fufulu lea o ou foliga pe a uma le 15 minute. O loʻo fautuaina le toe faia o lenei gaioiga faʻalua i le vaiaso mo le 14 aso, ona faʻaaoga lea i vaiaso uma e vaʻai ai se vaʻaiga iloga i le tulaga o lauulu foliga.

Faatatau mataupu

- Setema 2, 2014, 16:54

O le a ou faʻatau atu le laser diode DM4050 891396-1513 Natalia, Omsk

- Oketopa 13, 2014 18:10

Ae e mafai ona ou taʻu atu i tagata uma, electrolysis o super. O le mea taua o le tuʻuina atu o mea uma i le muamua lua sauniga, ona amata lea o le aofaʻi e amata ona faʻaitiitia, aua o le lauulu o le a amata ona alu ese. E iai lo matou minute aoga e 35 rubles. Latou fai mai e iai taugofie, ae talu ai o loʻu aulelei ma se poto masani umi, ou te le manaʻo e suʻe isi nofoaga. E le gata i lea, o aʻu foʻi na talitonu i le aoga o lenei metotia. Sa faʻatulagaina aʻu i lenei teine ​​poto e se teine ​​na alu i fafo ma galue o se stripper. Na ia faia uma lava le solo ese o ia mo ia lava i aso ua leva, tusa ma le 10 tausaga talu ai, ma e oo mai i le taimi nei e leai se mea ua tupu. O le mea lea, ou te sau mai Khabarovsk, pe a iai se manaʻoga o iai, e mafai ona ou avatua le numera telefoni o laʻu cosmetologist-electroologist. Oute tusi i luga o fasimoli, ina ia aua neʻi manatu iai o se faasalalauga.