Talotalo

Fautuaga aoga ile auala e fai ai moli malamalama (36 ata)

O se isi faʻafitauli i ituaiga curls tetele ua uma ona vaivai i le tausaga talu ai, e faia e le au mamanu ni auvae ma e laʻei mama. Graduated curls - o se uiga uiga ese o lenei tausaga, lea o le a o mai ma le tele o ituaiga eseese o curls. O lenei fulufulu foliga sili ona lelei i luga o le faavae o se cascade lauulu.

Malamalama curls sa avea pea ma tulaga masani o se ata a fafine. Ma o nei aso, o tagata mamanu latou te faʻailoaina lenei laʻei lauulu o se tasi o le tele o faʻasologa masani o le vaitau. Ae ui i lea, o moli uila ei ai numera o foliga. O tagata lauiloa e faatalitonuina i tatou o lenei lauulu lauulu e tatau ona filifilia e fua i le umi o le lauulu, lona fausaga ma le lauulu. O le aso sa matou taumafai e mafaufau faʻafefea ona fai le malamalama o lauulu laʻau lava ia.

O le alofa faʻaavanoa mama, pei lava o se tama teine ​​moni, e faʻamalosia e nei alii ma valea ma manumalo ai i o latou loto. E naʻo se laulu nalelei ma teuteu lauulu e galue i isi i se tulaga faʻapena. Lauulu laei mama curls na o na. Lenei tausaga, stylists tausisi i moli mama ma matagi o lo o fausia ai le leai se ata o se talavou urban fashionista. Sei o tatou talanoa e uiga i ni auala e mafai ai ona fatuina lenei sitaili laei i lou fale ma ou lima.

O le a e maofa pe a e iloaina le tele o ituaiga eseese o curls ai ai. Nei zigzag curls ma retro curls, spirals ma perm. O le mea lea, matou filifilia le sili ona lauiloa curls mafai ona e faia i ou lava lima!

E mafai ona faʻatusatusa nei o taʻamilosaga i se mea faʻapipiʻi. E mafai ona e faia i ni metotia eseese, ae sili ona faigofie o le cone-foliga curling iron. Spiral tafe curls foliga sili sitaili, aemaise pe a fai o iai ma fulufulu laei foliga, pei o fulufulu, ma isi. Pe a filifilia lenei lauulu lauulu, manatua ia faʻalelei lelei le lauulu ina ia mafai ai ona ufiufi latou foliga i le umi e mafai ai.

Faʻataʻamilomilo "Marine style"

Carless curls o le sili ona lauiloa filifiliga i lenei tausaga. Afai o loʻo e vaʻai mo se laulu laʻau mata, o le mea tonu lea e te manaʻomia. O le gaʻo ma le lalaga o laʻau mama e atoatoa mo aso uma. E fetaui lelei mo i latou e ana le foliga umi o foliga, aua e vaʻaia vaʻaia lauulu laupepa tele ma paleni le ata atoa.

Malamalama curls tetele

Ole malamalama ma le lapopoa curls e talafeagai mo matua teine ​​uma. O le fulufulu laʻau lea e mafai ai ona maua se ata fiafia ma i le taimi lava e foliga mamalu!
E faigofie lava ona fausia ni curls i le fale e ala i le mimilo o lauulu i le tele o curlers.

Afai o loʻo e sailia ni filifiliga faʻapitoa mo lau foliga ma e le masani ai i faʻafaigofie fofo, vaʻavaʻai i le lauulu i le sitaili o laʻau retro. O ia sitaili foliga o se mea maua fua e foliga lelei tele. O paʻu retro e pei o Marilyn Monroe, o se mea faʻapitoa. O le fulufulu laulu e avea ma sili fofo mo se pati, mo se faʻataʻitaʻiga! O sea ituaiga laulu ua leva na faʻaigoaina o le malulu o le malulu. E faʻataʻitaʻia le aʻafiaga o le sami, faʻafetai i paʻu malamalama.

Faʻafefea ona fai ni moli malamalama?

Faʻaaogaina o uʻamea curling

Ole auala pito sili ona faigofie ma aoga ile fausiaina o uila faʻaaogaina ai se curling iron. O le filifiliga foi na faʻaaogaina e o tatou tina. I nei aso e tele filifiliga mo papatusi ma le tele o namu. Ae peitai, stylists fautuaina le gauai atu i le cone-foliga curling uons, lea e fausia ai se matagofie matagofie o milo manoa.

Faʻaogaina o curlers

Ole auala e fai ai curls ole faʻaaogaina o curlers ua manatu e sili ona taugofie. Masalo na e tau ane i se tele ituaiga o curlers i le maketi nei. Tele, laiti, lamolemole ma ma Velcro, pupu ma monolithic, paʻu, uʻamea, laupapa, palasitika, uʻamea. O fea la e sili atu?
O le sili ona lelei ma faʻavavevave tagata faʻapipiʻi Thermo feagai ma le galuega. Latou faʻatagaina oe e faia ni uila i ni nai minute.

Fausiaina o aulelei matagofie ma se lauulu e faigofie tele. Uma e te manaomia o se lauulu teuteu lauulu, lauulu. Faʻamago lou lauulu muamua, ae ia manatua, e tatau ona tumau susu. O lenei faʻaaoga le styling gel i lou lauulu ma faʻamalosi ia uʻamea i ou lima. Faʻamamago lou lauulu mai le pito i luga i luga, i taimi uma, mafiafia le filo ma ou lima. O lenei ituaiga mago o le a fausia ai le aafiaga o moli malamalama i luga o le lauulu, lea tatou te manaʻomia.

Malamalama curls ei ai le tele o foliga. Muamua, latou foliga foliga faigofie ma toʻatele. Ole mea lea e mafai ai ona latou faaaogaina le faiga laʻai pito sili ona manaia mo le olaga i aso uma. Lona lua, o le fulufulu lea e faia ai le fafine foliga sili ona aulelei ma faʻamamafa folasaga faʻamanatuga, o lona uiga e mafai foʻi ona faʻaogaina e avea ma sitaili afiafi. Ma o le lona tolu, sili ona taua, o le curl hairstyle e faigofie na faia i le fale, na o oe lava, faʻaaoga se masini e faʻataʻulu lauulu, curling iron, curlers, etc.

Loka pupuu: e faʻapefea ona fai matagofie lalaga?

O curls mo lauulu pupuu e mafai ona faia i le tele o auala. Ae muamua e tatau ona e filifili poʻo le a le ituaiga o curls e tatau ona i ai le iʻuga. Nei mafai ona vaivai curls ma se lapotopoto foliga, mafiafia curls o se faaumiumi foliga, ma isi.

Faufautua!
Pe a filifilia le foliga o le curl, e tatau ona e mafaufau lelei i foliga o le foliga.
Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻasaga laiti e talafeagai mo se faataamilomilo lapisi, ma 'aofaʻi tetele mo se foliga' umi o foliga.

O le foliga ma le tele o curls e tatau ona filifilia e fua i le foliga o foliga

Mo fafine e iai le pulu nau e faʻatulaga laʻau, o le filifiliga sili ona lelei, o le faʻaogaina o se selu lapoʻa ma se fulufulu ulu.

Faatonuga mo le fatuina o se lauulu matagofie lauulu mo pulu pupuu:

  1. Ina ia tuuina atu le lauulu lauulu tusi ma foliga, e tatau ona e faʻaogaina se selu lapotopoto.
  2. Malulu lauulu, apalai le foam ma le styling mousse tutusaamata mai aʻa.
  3. Faʻaaoga se selu e fai ai se curl ma faʻamago le fulufulu lauulu i le ea mafanafana.

Volume ma curls

Mo curls ma le "susu styling aafiaga" oe manaomia:

  1. Faʻaaoga sina mea itiiti o mousse poʻo le fulufulu.
  2. Faatasi ai ma lima uma e lua, aoina loka i le pito i luga o le ulu ma lulu ma le faʻataʻavaleina.
  3. O lenei fulufulu lauulu e mafai ona fausiaina le aʻafiaga o susu susu.

Le aoga o le susu susu

Feololo uumi curls

E i ai le tele o filifiliga mo le faia o curls i luga o lauulu feololo, tele o ia mea e mafai ona faia ei latou lava. Le auala e sili ona taatele ma faigofie - o mama e mimilo ese mai le pito i lalo i le uʻamea.

I nai tausaga talu ai, na faʻaaoga naʻo le masini na e faʻasaʻo ai loka, peitaʻi i le aluga o taimi na avea ma masini lautele lea e mafai ai ona e lokaina loka ma avatu i le lauulu se siʻaiga tele.

Faufautua!
O le uʻamea e tatau ona faʻataʻamilo ma autafa, vave faʻaalu i luga naʻo fafo.

Ata o galu malamalama i luga o le averesi o le umi o le lauulu

Faatonuga mo le fatuina o galu malamalama ma se uʻamea:

  1. Ia selu ma le faaeteete le laulu, e tatau ona mago.
  2. Vavaeese se manifinifi manifinifi mai le tasi itu.
  3. Ia mimilo, tuu le uʻamea i se mamao mamao mai aʻa o le faʻavae.

Faufautua!
Ina ia puipuia loka mai le leaga aafiaga o mea eletise, e tatau ona faʻaaoga faʻapitoa mea teuteu mai overheating.
E le fautuaina foi le vevela o le tasi filo i le tele o taimi, aua o lenei mea e ono faʻaleagaina ai le fausaga o laulu, mo le toe faʻafoʻi mai e tatau ona faia le tele o taumafaiga.

  1. Vili le filo i luga o le uʻamea ma taofi seia mau.

Faufautua!
E manaʻomia le faʻagaioiga lemu o le mea faigaluega, aua le pipiʻi faʻapipiʻi, aua o le curl o le a foliga mataga.

  1. Curl uma isi filo o lauulu.
  2. Malamalama galu na fausia i lenei auala o le a faʻaopopo le faʻateleina o le laulu i lauulu ma avea ma teuteuga matagofie.

Curls ma le faiʻai

Manoa uumi: auala e fai ai ni lalelei matagofie

E tele filifiliga mo le fausiaina o le malamalama curls i luga o le lauulu uumi. Oka lapopoa e faigofie ona faia i luga o latou lava foliga sili ona ofoofogia. Mo lenei mea e faigofie e faʻaaoga le fili lalagaina metotia.

Malamalama malamalama - faiga faaonapo nei

Faufautua!
E mafai ona faʻataʻamilomilo uila i pito o le lauulu, ae tatau ona fai i le mafaufau o lenei auala e mafai ona vaʻaia vaʻaia le umi o le lauulu.

Faatonuga mo le fatuina o ufiufi:

  1. Faʻaʻofuina fulufulu susu i fulufulu i le po ma faʻatagaina i latou e faʻamamago masani, e aunoa ma le faʻaogaina o se lauulu fulufulu.
  2. I le taeao, tatala lemu ia fusi ma apalai le gel poo mousse saoloto i luga o mafuaʻaga curls.
  3. Mago mago i se mea fulufulu.
  4. Mo faʻalelei sili atu, e mafai ona e faʻaaogaina se malosi malosi varnish.

E tafe ai galu - maoaʻe ma muaʻi

Ina ia fausia ni uʻamea eleni, e mafai ona e faʻaogaina ni pipi faʻataʻavale faʻapitoa, aua e manaʻomia:

  1. Faaaoga fixative i susu susu.
  2. Tulei le curlers.
  3. A mago uma fasi faʻamalama, o le curlers e tatau ona aveese.
  4. Lulu lulu le laulu ma faʻamaʻi ile varnis pe a talafeagai ai.

Laʻasaga mo le fatuina o ufiufi ma curlers

Faufautua!
E mafai ona fai faʻataʻatoa vela i le fale ma le fesoasoani o sikaili curlers, lea e tatau ona faʻapipiʻi i se tulaga faʻatu i luga.

O lauulu e iai lamepa laʻititi e eseese foʻi ma e faia i luga o lauulu o soʻo se umi. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faia ni oe lava aulelei matagofie e aunoa ma le asiasi atu i se lalelei. Mo lenei, e mafai ona e faʻaaogaina le laupepa uʻamea, uʻamea ma isi ituaiga masini.

I le ata ua fautuaina mai i lenei tusitusiga, oe maua faʻamatalaga aoga i lenei mataupu. A iai ni au fesili, fesili atu ia latou i tala!

Auala e fai ai curls i le fale

Air curls, tafe galu pe lalaga uila - uma nei mafai ona faigofie faia i le fale i luga o lauulu feololo. O le a le mea e manaʻomia mo lenei? O le mea moni, onosaʻi, lauulu umi lava mo se fulufulu ma nisi mea teuteu oloa. E masani lava, o lenei sitaili iloga e le gata i le foliga o le curls, ae faapea foi ma le auala na fausia ai. Mafaufau i le sili talafeagai, faigofie faʻaaogaina, lauiloa metotia avanoa i matua tagata uma.

Ua umi le faaputu i luga o papillots

O le eseʻesega i le va o papillots ma curlers masani ai tatou o lo latou vaivai, ina ia mafai ona milo pea tusa lava pe o le po, e aunoa ma le fefe i le ulu tiga ma insomnia mai faalavelave. Peitai, afai o le mea na tupu ua fuafuaina mo le afiafi, e mafai foʻi ona latou milo i le vaveao, ona i ai lea o le tele o le taimi mo faʻasologa e ave ai le foliga manaʻo. O lea, matou te fausiaina ni mea manaia mo lauulu laulu:

  • Muamua, fufulu lau lauulu i se pulupulu talafeagai, ona ia mautinoa e faʻapipiʻi se pulu pasama. Ma o le lauulu o le a sili atu ona usitai. A maeʻa ona fufulu ese, mago lemu ma se solo pe i se auala masani,
  • Vavaeese se manifinifi manifinifi, matagi i luga o le papillot. Faʻaopopo ma se ofu mafiafia. O le a matou faia tutusa ma isi curls. Faʻamolemole ia matau o le laʻititi o le lapoʻa o le papillot ma le mafiafia o le filifili, o le sili atu le mimilo,
  • Tuu e faʻamago mo le 12 itula,
  • Ona aveese faʻaeteete lea o papillot taʻitasi, tufa ia faʻasologa i le lauulu i lima. E mafai ona foloina i le varnis e faʻamau i le tulaga e manaʻo ai. Faia!

Ova tetele i luga o le uʻamea faʻataʻitaʻi

Masalo o le curling iron, le mea sili ona aoga masini na faia faapitoa mo le mimilo o galu ma curls i luga o le ogatotonu ma lauulu umi. Faatasi ai ma ia, e mafai ona faigofie ona faia ni lauulu, ma e oʻo Hollywood loka i le fale o le a tuʻuina atu ia te oe. O le a le tele o le a latou faʻalagolago i le mafiafia o le mafanafana luga, o le laiti laʻititi o lona lapoa, laiti o le curls. O lea, e fausia ai se laulu manaia, e tatau ona tatou faia:

  • Muamua, fufulu loʻu ulu, fufulu i le pulu pasama. Oe mafai foi ona apalai puipuiga lavalava mo lauulu,
  • Ona matou tufatufa atu lea ole laulu ile laulu. I luga o latou taʻitoʻatasi tatou faʻaaogaina se laititi varnish pe faʻalelei fulufulu mata. Lea e mafai ona faʻaogaina le styling gel, ae matua laititi, talu ai o se sili atu o le a faʻatupuina le aafiaga o se palapala palapala toso,
  • I le toe solomuli i le senitimita mai aʻa, tatou amata amata faataʻapeina se pau i le curling iron i le pito pito. Ma i le averesi vevela tatou te mafanafana mo 10 sekone,
  • Tatala loka ma tatala malie
  • Ona matou liua lea o le mama i le mama e tusa ma le mea ua uma ona i ai i le alofilima o lo matou lima, e sausau i le varnisina ma faapipii i le ulu i le ulu. A malulu le laulu ma faʻamamago le varnish, se sikaili matagofie a matou tuʻuina mai,
  • E tutusa foi, tatou te mimilo, faʻaliliina le vaega o totoe o le lauulu,
  • A vaʻai lau lauulu, ave ese le fulufulu lauulu, ia faʻaeteete faʻasaʻo. Ua tapunia Hollywood loka!

Galugalu galu ma se lauulu saʻo

I le amataga, o lenei sitaili masini na atiaʻe o se auala e faʻasaʻo ai le laulu, ae o lenei ua mafai ona faʻaogaina faʻalelei e fausiaina ai ni uʻamea manaia, mo le laʻititi ma le laʻau umi. Mafaufau i auala uma

Uʻamea ma 'Olo

O lenei filifiliga e matua faigofie lava, ae e tatau ona e maua sina faʻapalepale.

  • Muamua, saunia le lauulu, i.e. fufulu mea faʻapipiʻi ma fufulu i le conditioner,
  • Faʻamago faʻamago atoa pe feula mago ile laulu fulufulu,
  • Matou te tufatufaina atu i ni manoa, e feosofi taʻitasi ma varnesi, ona toe liua lea i se mama i ou tamatamailima,
  • E faʻalu i se fasi pepa se iila 2 taimi, ona tatou faʻaofuina lea o lauulu i luga ole afifi, afifi ma faʻamafanafana ile uʻamea mo le 10-15 sekone,
  • Tatou te faʻamauina le maea ua maeʻa i le ulu e aunoa ma le liliu seʻia maalili atoa,
  • Matou te faia tutusa ma isi curls,
  • Tatala le pepa alumini pe a uma ona malulu, faʻasaʻo lemu ia mama ma ave vilivili. Faia!

Sulu flagella

O lenei auala e talafeagai mo le fauina o lapoʻa ma feololo, o latou lapoʻa o le a faʻalagolago i le mafiafia o manoa ua mimilo mai le lauulu. E manaʻomia le tele o le taimi ma e mafai ona faʻaaogaina o se faʻalavelave faʻalavelave faʻafuaseʻi pe a leai se taimi.

  • Muamua, fufulu lou ulu, aua nei galo e faʻaaoga le balm,
  • Fulufulu, faʻamago lou ulu atoa,
  • Ia tutusa lau tufatufa o le busa o le malosi faʻamalosi i le lauulu, toe selu faʻatasi,
  • Vavaeese le manoa e te manaomia le mafiafia, milo i totonu o se fusi (pei o se maea),
  • Matou te taofia i le tulaga lea, i le taimi lava lea e tasi, uʻuina i se uʻamea mai luga i le pito i lalo. O le umi o le faʻamafanafana o vaega taʻitasi e tatau ona oʻo atu i le 10 sekone,
  • Tatala malie le manoa, aua le tago i ai seʻi malulu,
  • Fai tutusa ma le vaega totoe o le lauulu. A saunia mea uma, selu le laulu ma se selu lautele, vali ma varnish. Ua sauni le sitaili!

Faigofie talotalo

O lenei auala atonu e sili ona vave. E le manaʻomia le tele o faʻafitauli, o se mea e masani ai uʻamea ma soʻo se mea e faʻapipiʻiina - uʻamea, mousse poʻo le varnish.

  • Muamua, fufulu loʻu lauulu i le launiu ma fufulu le fesoasoani,
  • Ona selu lea, feula le mamago pe faʻatali mo le lauulu e mago naʻo ia,
  • Vavaeese le filo, soʻona vali pe faʻamamaina ma faʻamalu,
  • Matou te faatutuina lauulu ile uʻamea, 2 cm le tua mai aʻa,
  • Alualu lemu le faʻapipiʻi ole masini i lalo i le pito, liliu le 180 tikeri. I lenei tulaga, e te le manaʻomia e pipiʻi faʻamau lava, a leai, o le a faʻataʻi o le a sau i fafo ma mataga,
  • Fai tutusa ma isi lauulu,
  • Ona tatou selu lea o mea uma ile selu lautele, nonoa ile varnis. Faia !.

Curls i luga o le diffuser

E mafai ona e faia faʻalilolilo i le fale faʻafaigofie ma vave, e faʻaaoga ai naʻo le faʻapitoa o pamu mo fulufulu laʻititi - o le diffuser. Lenei o le a sefe ai le tele o le taimi, ae o le a faʻatagaina oe e ausia se laʻititi faʻaletonu, pei o Hollywood fetu.

  • Muamua, fufulu lau lauulu i le faʻaopopoina o le ufimata, pasama pe fufulu,
  • Ona faʻamago lea o le laulu i se solo, ona faʻapipiʻi lea o se pulu poʻo se musi e faʻapipiʻi ai,
  • O le a matou faʻapipiʻi se diffuser i le fulufulu laʻau,
  • Matou te aumaia le masini ile lauulu, 180 tikeri e sui ai. Seʻi faʻamago le ulu atoa i lenei auala. Faia!

Faʻafefea ona fai curls faʻaaoga le curling iron?

Masalo e toatele latou te leʻi mafaufau i se filifiliga faapea.Peitai, pei ona latou fai mai - o mea uma atamamai e faigofie lava! E mafai vave ona e faia ni lalelei matagofie ma alofagia faʻaoga faʻaaoga masani ai lau lauulu saʻo.

  1. fufulu lelei lauulu e faʻaoga ai le laulu, conditioner, balm,
  2. faʻaaoga sina tupe laʻitiiti o loʻo i luga o le susu susu,
  3. malo mago lauulu e faʻaaoga se lauulu mago,
  4. tufa se faaputuga o lauulu i ni 'eseʻese loka - ina ia mafai ai ona sili atu ona faigofie i savili,
  5. faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea uʻamea, faʻataʻapeʻapeina manoa o manoa - mo lenei, oe manaʻomia le afifiina lauulu i luga ole uʻamea,
  6. ina ia mafai ona folafola mai curls i le tele e mafai ai, e tatau ona uu ma fetaomi malosi le uʻamea i luga o loka uma o le lauulu,
  7. i le faaiuga, le lauulu e tatau ona faʻamautuina i le varnish - o le maualuga o le fixation level, sili atu
  8. faʻapipiʻi vaega faʻapipiʻi ma mea e le mafai ona vaaia, ina ia aua neʻi ufiufi ou foliga.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le tulaga aloaia website. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Faʻafefea ona fai curls i luga o le uumi lauulu?

E mautinoa e iloa uma e teine ​​o le uumi lauulu o le sili ona teuteu. Faatasi ai ma le faaeteete lelei, latou te foliga mai e le mafaatusalia - faʻaopopo le aʻoaʻoga o le fafine, le ola mama, ma le matagofie. Soo se teineitiiti ma le laulu umi e masani ona foliga lelei. Ma afai e mafai ona e filifili saʻo ma teuteuina lelei au lauulu i lou fale i le fale - i lenei tulaga, ia mautinoa o oe ua mautinoa e manuia!

O a gaioiga e tatau ona faʻatinoina ia faia ai ni uumi lapoʻa ma faʻalelei ile laulu umi?

O le a foliga mai e faigofie mea uma. Taofi loka uma e tatau ona manua i le fesoasoani a se tamaʻitaʻi faʻapitoa masini - se uʻamea sili ona lelei - ma le taimi nei, o se ata sologa lelei, faʻalelei ua saunia. Ae ui i lea, e tele naua, faʻafetai ia e mafai ona e faia le sili ona lauiloa lauulu, i le taimi lava e tasi, manaia ma manatua pea. Stylists avatu i tamaʻitaʻi ni fesoasoani aoga e aʻoaʻo ai oe pe faʻafefea ona fai ni sili lelei i le fale. O faatonuga ia e pei:

  • faʻaoga le uʻamea ma le teflon poʻo le sima e malupuipuia - ina ia mafai ona e puipuia lou lauulu mai mea leaga o loʻo tupu ai,
  • ina ia mafai ona filifili le sili ona lelei auala, ia mautinoa e mautinoa ai o le otometi faʻailoga ma / poʻo le vevela pulea o loʻo iai i luga o le curling uʻamea faʻaaogaina,
  • faalogo i le lautele o le forceps - o le lautele o le, o le sili atu o le a curls,
  • laʻititi le aofaʻi ua le toe vaʻaia mo se taimi umi - aloese mai le faʻafesoʻotaʻi o tou lauulu ma le vailaʻau tuai ua na o tinamatua na faia i aso nei,
  • Leai se mea e aua le amata amata ona loka, pe a uma le taʻele o lou laulu e susu lava. Manatua - matou te liliu faʻapitoa i lauulu mago! E leai se aʻafiaga, ae o le laulu e mafai ona matua faʻaleagaina,
  • ina ia mafai e le laulu foliga maloloina e pei ona mafai ai, se vevela-puipui sapalai e tatau ona faʻaaogaina,
  • e le mafai ona taofia se uʻamea vevela i luga o lou lauulu mo se taimi umi - lua minute ua lava mo le curls mo pipii
  • ia mautinoa e faaaoga varnish mo malosi fixation - ina ia mafai ona pupuni lou curls i luga o lou ulu i foliga talafeagai mo se taimi umi,
  • ina ua uma ona e faʻatulagaina ia curls, e le mafai ona selu! E fautuaina i le na ona tufatufa atu le faʻataʻamilo loka ma le faaeteete ma 'au. O le mea lea, o lau sitaili o le a foliga sili atu le manaia, ma matagofie sikaili o le a le tupu.

Manatua: ina ia mafai ona fatuina se laʻei matagofie lauulu i luga o lou ulu, e tatau ona e fufuluina muamua lauulu lelei! Leai se fulufulu lauulu o le a tilotilo i le paʻu, gaʻo loka.

O nisi faʻamatalaga e faʻapefea ona fai matagofie lalelei ma faʻataʻamilomilo curls mafai ona vaʻaia i le vitio i lalo:

Faʻafefea ona fai atoatoa curls i luga o le pulu puupuu?

E talitonuina o le puʻupuʻu lauulu e le ofoina atu ia lava i soʻo se sitaili. O le mea moni, e faigata tele le faia o se lavelave o lauulu i luga o oe lava fale, ae ui i lea, o le lalelei, o le lalelei fafine, e mafai ona faʻataʻitaʻiina e oʻo lava i luga o se sikuea. O le a le mea e te manaʻomia mo lenei? O le seti e masani:

  • uʻamea poʻo le styler,
  • mousse ma fulufulu lauulu.

O lea, latalata i le tulaga. Muamua lava, vaimama lelei lou lauulu. Faaaoga sina mousse i le faaputuga susu - ina ia faigofie le laulu i sitaili. E pei ona faamoemoeina, a maeʻa ona faʻamamago lou lauulu, e mafai ona e amata faʻailoaina, lea o le a aofia ai le faia o ni malaga tele:

  1. Faʻaaoga se mea itiiti o le mousse i mea e fulufulu ai.
  2. Tuu seleni e faaaoga ai le selu.
  3. Faʻaoga le styler - ina ia mafai ai ona teuteu mama.
  4. E le tatau ona e selu lou pulumu poo pulumu ile lauulu pe a uma ona fai lau laulu.
  5. Mo le gaioiga talafeagai, e tatau ona e faʻaaogaina se varnish faʻapitoa ma keratin.
  6. Ia faanana malieina isi manoa i le faʻaogaina o le gaoia.
  7. Afai e te taumafai e filifili se laei e aulelei ma aulelei e fetaui lelei ma lau ata, e mafai ona e teuteuina ia laʻau ma se fugalaʻau e fetaui ma le laei e te ofuina, pe filifili ni mea e tutusa ma le teuteuga lautele.

I le mulimulitaia o nei fesoasoani faigofie, o le a mafai ona e faia se lalalelei, aoga lauulu laʻititi lava i le fale o le a foliga atoatoa!

Nisi faʻataʻitaʻiga aoga ile auala e fai ai ni laulu mataʻina faʻaleleleiulu ile laulu pupuʻu, e mafai ona e vaʻaia ile vitio o i lalo:

Curls faʻaogaina le vevela curlers

Aulelei, lauulu lauulu o le ki lea i le manuia o soo se teine! Afai e leai sau styler, o le faʻafitauli e faigofie lava ona fai. Ae mo lenei e te manaʻomia se ituaiga o thermobig.

O lea, o le faʻavae mo le fatuina o aulelei matagofie o lou manaʻomia muamua ona fufuluina lelei lau lauulu. Afai o le a fai e fai ai vali - toe, e sili le lelei muamua tuu lauulu i luga o lou ulu, ona e alu ai lea i le vaega o totoe o sauniuniga a le teine.

Uma e pei ona finau mai se tasi stylists o se laei manaia matagofie o le ki i le manuia. Malilie, afai o le laulu e le foliga vaʻaia lelei - leai se mea teuteu, leai se laei e sefe.

O meaola vevela i aso nei, pei ona e silafia, ua faʻatau atu i soʻo se faleoloa faʻapitoa. O le a le mea ma faʻafefea ona latou galulue?

Eseese o lauulu laeiina: filifili le sili ona lelei mo oe lava!

Aso nei i faleoloa e mafai ona e mauaina le tele o ituaiga o curlers:

  • tulaga masani - sa faʻaaoga foi e o tatou tina. E manaʻomia le vevela o le vai, fufui le curlers i totonu, ma naʻo le taimi lena o le a latou sauni mo le faʻaaogaina.
  • eletise eletise - latou vave fai se lauulu, ma e le afaina ai lauulu. Afai e te fuafua e fausia ata ma laei lauulu masani - ona, a le masalosalo, o le filifiliga o le faʻatauina o se lauulu lauulu o le a sili ona sili ona lelei ma tamaoaiga mo oe.

O se auiliiliga vitio i le auala e faʻalelei ai lou laulu e faʻaaoga se lauulu mafai ona vaʻaia iinei:

Lauulu teuteu faʻaaogaina papillots

Mo se taimi umi, e oʻo lava i le sili ona lauiloa matai faʻaaogaina papillots e faʻatupu ai le femininoa ma foliga tutusa. E ui lava i le lautele o ituaiga eseese o mea faigaluega mo le fausiaina o laʻei foliga i laulu malamalama, papillots o loʻo sili ona lauiloa i teine ​​o vaʻaiga eseese o loʻo faʻaaogaina e fausia ai lauulu i luga o latou ulu i le fale.

I le faaiuga

Afai e te manaʻo e foliga foliga manaia, o se laulu laulu ma curls ua atoatoa lelei mo oe! E i ai le tele o filifiliga mo le fausiaina o laei foliga ma matagofie o laulu malamalama: e mafai ona e taumafai e fai i latou e faʻaaogaina ai se masani ai uʻamea curling, se mea faʻaofesa styler, poʻo le masani curlers po papillots.

O le mea sili ona taua o se lalelei o laulu, o le mama, ola maloloina lauulu. O le mea lea e fautuaina ai e le au atamamai uma, teineiti e fufulu lo latou lauulu i le sili latou mafaia aʻo leʻi faia se laulu.

Afai e te fiafia i se auala e fausia ai se lalelei ma tulaga ese lauulu ma laʻau malamalama, e mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i lona fausiaina e ala i le matamata i lenei vitio: