Faalauteleina

Ultrasound: o se auala lelei e fau ai ni laina

O lenei metotia na fatuina e se tasi o tagata e uluulu ulu i Hollywood. O le togafiti faʻaaogaina sa faʻaaogaina muamua na matua faʻaleagaina uma laʻau faʻalenatura, ma le faapipiiina fale e le mafai ona faia i luga o pupuʻu puupuu pe seasea.

Ultrasound faʻalauteleina tuʻufaʻatasia taimi sili o nei tekonolosi. Thermal forceps ua liusuavai keratin e le i vevela, ae ma ultrasound. Le aano o le faʻagasologa aofia ai i le faapipiiina o le lauulu lauulu i le natura faʻaaoga se keratin capsule, lea e aʻafia i le ultrasonic waves. Ultrasound, i luga o le pusa, liliu i le vevela, faia se puipuiga, ma le faʻamoemoe e faʻamauina fusi.

O le taualumaga lava e amata mai 2 i le 4 itula, fuafua i le lavelave o le galuega. O le umi o tagatanuu moni (lalo ifo o le 6 senitimita) faʻamaʻimauina le auaunaga.

Taualumaga tau

Ole tau o lenei tautua e aofia ai ni mea taua:

  • le tau o mea mo le umi o faʻaaogaina,
  • le tele o lenei mea
  • lau tomai o laʻau
  • iʻuga maoaʻe
  • Le itulagi o loʻo e fausia ai.

I le laumua o laumua, o lenei auaunaga na saunia e lalelei mo mea sili atu ile 20-25 afe rubles. I itulagi, o le tau e faʻaititia teisi, amata mai 17 afe rubles. E toetoe lava leai se tau tapulaʻa, o le tau e mafai ona 100 afe rubles.

Fautuaga. E te totogia le tele o tupe, o lea e filifili ai ma le faaeteete le matai. O le faiga o le fausiaina ultrasound e mamao mai le pulea e uma lauulu ulu.

O ai e le tatau ona faʻaogaina le ultrasound

Ultrasound lauulu faʻalautele e talafeagai mo le tele o fafine, tusa lava poʻo le uumi o manoa e mafai ona faʻaʻumiʻumi. O nisi faasaina e iai. E le mafai ona faʻaogaina le faʻasologa peʻa fai:

  • e i ai ou papala i maʻi,
  • hormonal tulaga paleni i lou tino,
  • oe leiloa le tele o lauulu
  • ua e faʻateleina faʻamaʻi tau i taimi,
  • Ua e toe malosi ina ua uma le mafatiaga, fanau fanau.

Mea mo le fausiaina

Ina ia galue, o le manaʻoga o le a manaʻomia e 120 laina, faʻamau e fatu ai ni pusa, se masini e faʻaalu ultrasonic galu.

O le gaosiga faʻagasologa o 'fugalaʻau' uʻamea sa sili ona galue, taimi alu. Mea mo le fausiaina o curls moni o le sili sili ona lelei. A maeʻa ona faʻaaoga ia manoa ma se faʻaputuga faʻapitoa, ona tuʻuina lea i totonu o le vai pe a ma le masina. O lauulu e pa'ū ai lona pigment, avea manino atoatoa.

Le isi, curls o lo o pisia i le manao manao lanu. Tamaitai ina ua uma le faiga mafai ona vali saogalemu o latou lauulu. I le vaega mulimuli, o auli e aoina i se ie ma keratin capsules.

Fausiaina auala

O le faʻalauteleina o lauulu i le fesoasoani a ultrasound e tupu i ni laasaga:

  1. E faia e le tagata fai fuluʻisi ni vaega vaʻaia faʻalelagi, vaevaeina i latou i ni manoa.
  2. I le sola ese mai aʻa e tusa ma le tasi le senitimita, le pule e faʻatonu ai ni mea faʻapipiʻi.
  3. O se masini faʻapitoa e galue i luga o le pusa ma le ultrasound, faʻatuatuaina faʻamaoni ia manoa.
  4. Tomai faʻapipiʻi fai se laupepa mafolafola. A i ai se manaʻomia mo se lapoʻa kaputa, ona faʻasolo lea i ou tamatamaʻilima.

O le faiga e faʻatumauina ai lau curls, faʻaopopoina le tele o lauulu i laʻititi sili ona lua faalua. Manoa e pei o le masani. Capsules e le o vaʻaia.

Aafiaga aoga, faʻasaʻoga

O le nonoa e le afaina ai le lauulu, o lea e mafai ona e ofuina mo le ono masina. Ae ui i lea, o lauulu o tagata o lo o tupu pea ona tupu, o lea a uma le 2-3 masina e tatau ai ona e sau i le faʻatonutonuga faʻavasega.

E manaʻomia ona alu i le matai e tasi na faia muamua le faʻatonuga. E tatau ona ia tatalaina le avega puipuia. Ona toe faapipiʻi lea e pei ona faamatalaina i luga. O le mea lea, o pupuni e toe iai i le mamao o le 1 senitimita mai aʻa.

Taua! O le faʻasaʻoga e i ai taua tele: o le a tumau mo le lua itula le umi nai lo le fale muamua.

Tausiga Vaega

O le faʻataʻitaʻia o se lauulu laʻititi na faʻaalu faʻaopopo ma le ultrasound e ese sina ese mai le masani ai. Curls mafai ona susu, faʻamago ma se fulufulu vali, vali, faʻataʻamilo ma le uʻamea, curling iron.

Ina ia tumau le laulu matagofie, e tatau ona e mulimuli i nisi faigofie tulafono:

  • fufulu lou lauulu i le 2-3 aso, tu i lalo o se vaitafe vai, o lauulu e tatau ona tuu i luga saʻo i luga,
  • Aua le alu e moe ma le susu susu, solo faʻamago i latou i le iuga,
  • balms, masks mo le tuua ai e le manaʻomia e faʻapipiʻi i luga o se keratin capsule, e mafai ona avea ma malu, liusuavai, pa'ū ese,
  • Alu e moe, fili i le fili,
  • Faʻaaoga se selu e leai ni polo i ona nifo.

Matou fautua atu ia e faʻamasani oe i tulafono ma foliga o le tausiga o lauulu faʻalauteleina i se tasi oa tatou tusitusiga ua tuanai.

Le lelei ma mea e le atoatoa

Le lelei o lenei faiga manino:

  • atiaʻe e lava se vave
  • ua faaaoga mea masani,
  • e leʻo le laulu i le vevela,
  • o le iʻuga o le faʻaopopoga e ofoofogia: o le lauulu foliga mai o se tagata moni,
  • e le tulaʻi le lauulu o latou sulugatiti,
  • e mafai ona e valivali lauulu, ufiufi, fai ni sitaili,

Leaga:

  • le tau e mafai ona oʻo atu i le 100 afe rubles,
  • sili atu mea e manaʻomia ile tausiga o lauulu
  • e manaʻomia le faia o se faasaʻoga e faigata tele.

O tala nei o la matou 'upega tafaʻilagi o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo atili ai e uiga i lauulu faʻalautele:

  • E mafai ona tupu lauulu mo pupuʻu pupuʻu,
  • o le a le umi o lauulu sosolo mulimuli
  • o le a le eseesega i le va vevela vevela lauulu ma malulu lauulu, o le a le mea e filifilia,
  • O le a le metotia o lauulu faʻalauteleina e tatau ona filifilia mo tina maʻitaga?
  • e e afaina i le tupu o lauulu
  • metotia ma le tau o le fausiaina o lauulu migimigi.

Ultrasound lauulu faʻateleina - o le a lea?

O lenei tekonolosi na faia i sili atu ma le 10 tausaga talu ai. I se taimi puupuu, na mafai ai ona ia maua le lauiloa lauiloa. Ole mea autu ile vaʻaiga ole auala lea, e leʻo paʻu le laulu, e pei ole mea na iai i nisi metotia masani. O le faiga lava e aofia ai le tuʻufaʻatasia o auala e lua - pulou ma malulu. Faʻaaoga le laupepa faʻapitoa ma se mea faigaluega e faʻaaogaina ma le ultrasound ma faʻapea ona faʻamaua ai laupepa. E leai se manaʻomia mo le faʻaalia i fua maualuga. O lenei mea e faʻaitiitia ai le ono afaina o le fausaga o lou lava lauulu ma le faʻatulagaina o mataga mataga i le faʻapipiʻi vaega o le manoa.

Lauulu ulu

Ultrasonic faʻaleleia e maua ai faʻatuatuaina faʻamautuina o faʻalautele uʻamea ile laulu. E faapitoa le matauina pe a faʻatusatusa i isi fale. Peitaʻi, e manaʻomia foʻi faʻasaʻoga pe a maeʻa. O muamua o latou ia tatau i le 1.5-2 masina. I lenei taimi, o le lauulu ua uma ona tupu tele, ma ni laula o le a alu i lalo. Ina ia latou le o vaaia, e taua le aveese uma o lauulu ulu ma toe totoina 1 cm mai aa. E tofu ofu e mafai ona ofuina mo le 7 masina, pe a iai o loʻo lelei tulaga.

Aveesea lauulu ulu tupu tupu i le fesoasoani a se vai. E faʻamaluluina le keratin ma fesoasoani e aveʻesea manoa e aunoa ma le faʻaleagaina o lou lauulu. Ina ua uma ona aveese ese manoa, ona faʻamamaina lea e le aliʻi o keratin ma toe loka. E manaʻomia le tele o le taimi (aemaise pe a faʻatusatusa i le faigofie faʻasaʻoina o mea faʻapipiʻi luga). I se aotelega, faʻasaʻoga pe a maeʻa ultrasound e matua faigata ma umi. E manaʻomia le faʻalauiloaina e le matai ma le tagata o tausia, aua e 2 taimi le umi nai lo le faʻaopoopoga lava ia. E masani lava, o na galuega o le a tatau foi ona totogi sili taugata. Lenei o se ogaoga ogaoga o le ultrasonic buildup. O le mea lea, i latou e fiafia i le capsule fausia, ae le mafai ona taliaina le aafiaga o mea vevela, alu i ai.

  1. maaleale ulu
  2. o le vaʻa
  3. vaivai vaivai vulu e manaʻomia le tausiga faʻafomaʻi.
Setema 25, 2013 OLga 1533

Taualumaga tekonolosi

E pei ona maitauina, i le taimi o le gaioiga, e faʻaoga le ultrasound i le keratin capsule. O le capsule e faia e le faʻamaluluina o le keratin i luga o alualu i luga. O le tekonolosi ua lauiloa o le saogalemu ma agamalu, pei o le taimi o taualumaga, loka masani e le o faʻalialia i le vevela. O uiga o ultrasonic faʻaopoopo e aofia ai mea nei:

  • O faʻailoaina o le ultrasound e faʻapitoa lava i keratin capsules ma vaega laʻititi ma o latou lava laulu, lea e faʻapipiʻi i ai le faʻasolosolo manoa,
  • o le tulaga o le ultrasonic radi i le taimi o le gaioiga e i totonu o le masani, lea e faʻavae e tulaga o loʻo i ai le tumama ma le tumama.

O le aoga o lenei ituaiga fale e aofia ai:

  • ofu taimi uumi o curls,
  • o mea e le vaaia, poʻo le mea e faʻapipiʻiina mai,
  • malosi malosi capsules.

Tele tamaʻitaʻi e mitamita i o latou matagofie, lapopoa ma fulufulu uumi, na latou ola aʻe e ala i le ultrasound.

E uiga i masini faʻaaogaina

Ultrasonic galu faʻapipiʻi se masini faʻapitoa ma se fausia-i microprocessor ma faʻamau-apalai. I mataupu taʻitasi, e manaʻomia le faʻataʻitaʻiga ole faʻasologa e faʻaosofia ai, e aʻafia ile faʻaalia e pei ole laupepa lapoʻa ma ituaiga laulu.

O meafaigaluega o aso nei e tele galuega, e aofia ai ma le tomai e fetuunai ai le taimi faʻagaoioiga.

Foliga foliga

Ultrasound lauulu faʻateleina - o aso nei, o se tasi o sili ona lauiloa ma onapo nei metotia o lauulu ulu. Na faia o ia i le 2006 e se tagata fulufulu Hollywood, ua fiu e faʻalogologo i faitioga a ana tagata faʻatau e faapea, pe a maeʻa ona faʻaletonu le masani ai, e faʻasolosolo le lauulu ma leiloa foliga, ma sa ia tuʻufaʻatasia auala e lua o lauulu faʻapipiʻi laulu ma le malulu.

Na ia tuʻufaʻatasia le sili o nei lua metotia. I le avea ai o se faʻavae o 'au e faʻaaogaina i le faʻaaliga a Italia, na ia faia se mea e faʻamaonia ai mea e lusi ai lalo o le faʻamalosiʻau o le vevela, ae i lalo o le faʻamalologa a le ultrasound. I le auala, o le tau o le masini lava ia e le masani maualuga ma amata ile $ 100 (polofesa sili taugata).

Ultrasound Lauulu Faʻalautele

Ultrasonic faʻalauteleina e faʻasino i le capsule faʻaopoopoina. I lenei umi, naʻo ni manoa masani e faʻaaogaina, o lea e te gafatia le faia o le valiina, poʻo le perm.

O le tekonolosi o lauulu faʻalautele o se masini faʻapitoa e faʻamalu le laupepa e aunoa ma le fesoasoani a o maualuga le vevela, ma i lalo o le faʻaosoosoga o ultrasonic pulses, o le mea lea, e le afaina ai le lauulu ma le ulu. E loka foai ona o papalagi keratin. Latou te tuʻuina atu le umi o laʻasaga o manoa, faʻapea foi ma le puipuia o faʻamalosi masani mai le paʻu'ū faʻatasi ma mea foai.

O le capsule faʻaaogaina o se polimini faʻamalositino, gaosiina faʻaleagaga keratin, lea e aofia ai ni alava ma e latalata i le mafai i le tuʻuina atu o tatou lauulu.


O le matai e toe savali i tua e tusa ma le 1 senitimita mai aʻa, ona ave lea o le ie manifinifi ua saunia o fulufulu lauulu ma lemu faʻatau atu i le kalani masani a lauulu. I lenei auala, e mafai ona faʻalauteleina lau lauulu e le sili atu nai lo le 60 senitimita. O nei laupepa fulufulu lautele o loʻo manatu e sili ona saogalemu ma sili ona agamalu i le taimi nei.

Ultrasonic Tausiga

Le manaʻomia faʻapitoa mo ia lauulu e le manaʻomia, masani le faʻamaligiina ma le faʻamalama, ae e tatau ona e popole e uiga i se pulumu mo selu, e fautuaina e ave le faʻamuamua i mea masani a le tino - bristles. E mafai foi ona faʻaogaina ni pulumu masani e seasea nifo.

E selu e aoga le umi atoa muamua, ona faʻaeteete lea o aʻa. I isi metotia o lauulu faalauteleina, ua fautuaina e aua le oso le pulu i luga o le lauulu, ae le o le tulaga lea, e mafai ona e vali ma vali le lauulu e aunoa ma le fefe.

Fausiaina o mea

Talu ai o le lauulu o se tagata o lo o tupu pea ona tupu, i le leai se tulaga tatau ona tatou galo e uiga i le faasaʻoga. O lenei faiga e faʻatinoina i luga o le averesi tasi i masina 2-3 uma.

Ae paga lea, o le faʻasaoga e umi se umi nai lo le faʻaopoopoga lava ia. O sulugatiti tuputupu ae ua aveʻesea mai i le sousou o uʻamea ua seʻe i se nofoaga fou, latalata i aʻa.

A maeʻa ma vave ona faʻasaʻo, e mafai ona faʻaaoga loka i totonu o le ono masina. O le mea taua, o le faʻasaʻoga e tatau ona faia e le matai na fausia lou lauulu.

Leaga ma mea e lelei ai

  • Muamua lava, o le tau lea o le tautua, e i ai mai le 15 afe rubles ma luga atu.
  • O se tele-faʻaalu ma umi faasaʻo e tele se taimi alu ese nai lo le fausiaina lava ia.
  • E le mafai ona faʻapipiina ni ufimata eseese, balms, conditioners, suauʻu, serum, fana, ma isi. i luga o laupepa, a leai, o le a latou faamaluluina ma paʻu o le a paʻu'ū ese.

E tutusa lava le taua o le mea moni, aʻo leʻi faia le faʻalauteleina o le ultrasound, o lou lauulu e tatau ona matua soifua maloloina, pe afai e paʻu i luga tele, ona tatau lea ona e tolopoina lenei faiga. E mafai ona e faʻamalamalamaina aʻa pe a uma ona tupu, ae e tatau ona e faia lenei mea ina ia aua le alu le vali i luga o ni pusa poʻo, pe e te valiina na o le pito i luga luga lea e leai ni ni laupepa.

  • e vave tele le galuega e fai - tusa 1-2 itula,
  • o le faʻaaogaina o masani faalenatura,
  • tagata e leʻo iai ile fale pe a le tau
  • e leiloa le ofi ma le sela mai fafo o laina,
  • capsules e le mafai ona vaʻaia ma se tasi vaega o curls,
  • I lenei faʻaopoopoga mafai lanu, vali, lanu eseese, ma isi,
  • E mafai ona e asiasi i vaitaele, solariums, taele, sauna, faapea foi ma le sami vai e le afaina ai i latou.

O le isi itu lelei o lenei faʻatinoga, o le mafai ona faʻaogaina pe a fausia i luga o le puʻupuʻu lauulu - mai le 10 centimita.

Auala o le fausiaina: tekinolosi faʻagasologa, faʻaopoopo, minus ma isi foliga

Faatasi ai ma le fesoasoani a loka foai, e mafai ona faʻateleina le umi o le laulu i 65 ma e oʻo lava i le 70 centimita

Muamua lava, e manaʻomia ona faʻamanino o lenei laʻei fulufulu mea faʻaavanoaina o loʻo tuʻuina atu mo le faʻaopopoina o laina ese mai (tele taimi umi) i lauulu masani - o lenei faʻatagaina oe e radical suia le lauulu.

O nisi nei o manatu taua atonu e te aoga ai:

  • O le mea faʻaaoga e suia le lauulu e mafai ona i ai ma se polymer mea ua uma ona faʻaaogaina mo le faʻamauina, poʻo se faigofie le tipiina o lauulu e manaʻomia ona atiaʻe atili.

Mo faamatalaga! Mea e atoatoa sauni mo le faʻalauteleina ua taua o "Muai-Bond", ma manaʻomia nisi atinae - o se lauulu tipi.

  • Tusa lava poo le a le tekinolosi o lauulu faalauteleina, o le mea e masani ona faʻaaogaina masani. E tatau i le matai ona filifili saʻo e talafeagai mo oe ile fausaga, umi, lanu. Valivali e mafai i luga ole talosaga (faʻaopopoina se loka o lanu eseese i le lauulu).

  • Soʻo se faʻaopoopoga ua fuafuaina mo se vaitaimi o le 1 i le 3 masina, ina ua maeʻa le faʻasaʻoga, ona o lauulu laʻau e tupu i luga o le taimi faʻapitoa ma o fusi o loʻo taofiofi loka faʻailo ua matauina. I se faʻaopopoga, o lauulu paʻu paʻu (e oʻo i le 100 i le aso) e le 'aveʻesea, ae tumau pea le pipii i fusi, mafua ai le le mautonu.

Faiga vevela vevela ma le faʻaopopoina o loka lanu

  • I aso nei, e lua ituaiga autu o fale ua lauiloa: vevela (faʻaaogaina vevela vevela) ma le malulu. Ua taʻitasi ma vaevaeina i lalo subspesies, lea tatou te iloiloina lalo.

Tuuina atu faʻaaogaina faʻalauiloa uaea foai

Faalauteleina tekonolosi

O lenei faiga e faigata tele. E manaʻomia le poto ma le poto faapitoa mai le matai. E aʻafia ai foʻi ma le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa. O le faʻataunuʻu tekinolosi o loʻo faʻapea:

  • O fulufulu fulufulu fulufulu e faʻapipiʻi ile aiga e faʻaaoga ni kaputa faʻapitoa.
  • Mo le faʻamamaina o laumua, o loʻo faʻaaoga se masini faʻapitoa e galue ai ia i latou faʻaalu ultrasonic.
  • I le faʻaaogaina o forceps, o faʻapipiʻi ua faʻamau lelei.

Ultrasonic galu galue faapitoa i vaega o le faʻapipiʻi o pea. O le iʻuga o le mauga le vaaia. Talu ona masani ona faʻaogaina uila sili ona maualuga, o laulu e foliga mai e masani lava.

Mo lenei metotia, lauulu o le Slavic poʻo le ituaiga Europa e faʻaaoga. Ole fuainumera o fusifusia ua filifilia e fuafua ile tele o o latou manoa aiga ma le faʻaiʻuga manaʻomia. I le averesi, 100 i le 125 fusi manaʻomia. Ole taualumaga e le silia male lua itula.

Le masini faʻaaogaina ua i ai se polokalama faʻatulagaina o galuega e seti le manaʻomia faiga. Lea e mafai ai ona e filifilia le manaʻomia auala o le faʻatinoina mo teineiti taʻitasi, i le amanaia ai le manaʻomia iuga, fausaga ma foliga o le laʻau moni.

Iʻuga o faʻasaʻoga

E ui lava i le maua ai o se faʻaiuga tumau, i le aluga o taimi, o le laulu e tupu i tua, ma o lea o le a manaʻomia ona faia le faʻasaʻoga o pito uumi. A maeʻa masina e lua, o le a tatau ona e asiasi i le salonone, ina ia toe faʻatautaia e le matai le foliga mama i lauulu. O le faʻatulagaina faʻasologa e umi se taimi nai lo le fale faiaina lava. Muamua, o pulou e tatau ona liusuavai. Ia faia lenei mea, faʻaaoga se vailaʻau faʻapitoa. Ona toe fusia lea o laina e faʻaaoga ai ultrasonic togafitiga.

Lauulu tausiga pe a uma le faiga

E leai ni faʻatapulaʻaina faʻapitoa ma tulafono faʻatonutonu, ae ui i lea, ina ia mautinoa le sili ona tumau faʻaiuga, e aoga le aʻoaʻoina e uiga i nisi o faʻalanoaga i le tausiga o lauulu. Faʻaaoga pulumu ma nifo sili ona manaia. Luga-nifo selu e mafai foi ona faʻaaogaina. E sili atu na faia i le palasitika poʻo fafie.

Palu ma le faaeteete manoa. E tatau ona amata mai le aofaʻiga, faʻasolo atu i aʻa. Afai o isi metotia mo le faʻasaʻoina o foaʻi fusi e le faʻatagaina paleina poʻo le valiina o lauulu, ona a uma lea o se faʻasologa faʻamalosi ultrasoni, e mafai ona vali. O lenei mea e le afaina ai le lauulu ulu.

Ultrasonic hair extensions - tau

Pei ona taʻua i luga, o le tasi le itu sese o lenei metotia o le tau maualuga. Ole tau e fuafua ile ituaiga ma le aofaʻi ma le umi ole manoa ua faʻaaogaina, le tulaga ole faleoloa ma le maualuga ole matai. E mafai ona e filifilia se umi mai le 30 cm i le 1 mita. Ole aofaʻiga e filifilia foʻi taʻitoʻatasi (mai i le 50 pe sili atu fusi). Pe a faʻaaogaina maualuga-maualuga Slavic poʻo European curls, o le tau e mafai ona oʻo atu i le 16,000 rubles.

Ultrasound lauulu faʻaopoopoga - iloiloga

O tali lelei mai fafine ua maeʻa faia lenei faiga o le a fesoasoani e iloa ai pe fetaui ia oe. E tele teineiti na talitonuina le saogalemu atoatoa mo le lauulu o se togafiti e pei o ultrasonic hair extensions - iloiloga faʻamaonia lea.

Christina, 35 tausaga

Na ia faia le lauulu faʻaluaina o le tino i se taimi lata mai. E tusa o le 1.5 masina ua mavae - ua uma ona faʻavae ia fusi, o laʻei lauulu e foliga manaia ma masani. Ou te fiafia i le gaioiga e le afaina i le lauulu. O le mea lea, ua ou filifilia o ia. E le pei o le Sipaniolo tekonolosi, ina ua uma na fau-fau, ou te leʻi lagonaina se mea leaga. Na masani ona ou masani paulia.

Alexandra, 25 tausaga

Ina ua maeʻa se maalili tele, sa ou savali ma uumi lima mo le 3 masina. Ona alu ese lea e aunoa ma le faasaʻoga. Ole taualumaga e matua saogalemu lava. Ua matagofie a latou paʻepaʻe.

Arina, 34 tausaga

Na ou faia lenei fale ma le matai, o le na ou alu i ai mo se taimi umi. Na ou mautinoa lona tomai faʻapitoa ma ou te leʻi salamo atoa na ou filifili i lenei faiga. O le laulu na avea ma mea sili ona matagofie. O manoa e lamolemole ma foliga mataina. Pau lava le mea le lelei o le taualuga e taugata, ma le aʻafiaga ua faʻatinoina mo naʻo le lua masina.

Isi faʻamatalaga aoga

I le taimi o le fausiaina e ala i le ultrasound, na o manoa masani e faʻaaogaina: Slavic ma Europa. E mafai ona e valiina curls, perms, ma toe faʻaaoga latou mo le fausiaina.

Tagata tomai faapitoa i le vaega o faalauteleina le le fautuaina le faaaogaina o lauulu gaosi mo lenei faiga.

E fia ni manoa e faʻaaogaina mo le fausiaina? E masani lava e uiga ile 100-125, e ui o le aofaʻi tonu e fuafua ile mafiafia o lou lava laulu.

A o le umi o le taualumaga, averesi e 2-4 itula. O le iʻuga e faʻasaoina, pei ona matou fai mai i le amataga, mo le itiiti ifo ma le ono masina. O nisi fafine na fai mai e umi taimi e mafai.

Faʻafefea ona tausia lauulu pe a maeʻa?

I le avea ai o se vaega o le tausiga mo lauulu ua tupu na faʻaaogaina ultrasound, ua faʻaaogaina uma ituaiga masani styling oloa. I lenei tulaga, e tatau ona e matua faʻaeteete i le faʻapipiia o matapulepulega, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le tele o lauulu pasama. Afai e te filifili pea e faʻaaoga nei oloa, ona tufatufa atu lea i lou lauulu, ae aloese mai le tago i le keratin capsules.

E taua foi le fufuluina pea o lou lauulu - le itiiti ifo ile 3 taimi ile vaiaso. Ma le mea mulimuli, e taua le selu o lauulu tele taimi i le aso, ma fili lauulu ile po.

Ultrasonic hair extension technology: faʻamatalaga, foliga, tausiga

Ole mea moni, ole tekonolosi lea e tutusa ma le fulufulu Italia. Pau lava le eseesega o le taimi o le ultrasound building, o loʻo faʻaaoga se mea faʻapitoa e faʻalu ai le keratin capsule faʻaoga i le ultrasound. I lalo o le aafiaga o acoustic vibrations, o le pusa galugalu e malulu ma suamalie ma pipii lelei i lauulu masani. Ina ua maʻea le faʻamauina, o le fusifusi e matua manifinifi, ae i le taimi lava e tasi e tumau. O le masini ultrasound o loʻo faʻaaogaina ma se polokalame e mafai ona faʻatulagaina, lea e tuʻuina i luma o taualumaga taʻitasi. O le matai e ulufale mai faʻamatalaga i luga o le ituaiga ma le mafiafia o le laʻau a le tagata o loʻo galue, i lalo o le auala e faʻasaʻo ai le masini ma gaosia se ituaiga ituaiga galu. O le fausia-i faiga faʻatonutonu o le mana ma faʻaaliga taimi faia le fausia-taualuga saogalemu e pei ona mafai. I se faʻaopopoga, o le ultrasonic wave o loʻo vaʻavaʻaia vaʻaia ma galue faʻapitoa i luga ole laupepa, ma e oʻo atu ai i le mea moni o le aʻafiaga i lauulu lauʻeleʻele ua faʻaitiitia i le leai.

Mo faʻaalu ultrasonic, naʻo lauulu masani e faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Slavic poʻo le ituaiga Europa. O le iʻuga foliga vaʻaia faʻalenatura ma faʻalenatura, ma le soʻotaga o foai taʻi e toetoe lava a le vaʻaia i le paʻi atu. Le faʻaaogaina o se ultrasonic masini e maua ai le televave saosaoa ma saʻo o fixation, e faʻaitiitia tele ai le taimi o le faʻaopoopoga taualumaga. Faʻalagolago i le manaʻomia, o se eseʻese numera o pepa foai o loʻo faʻaaogaina, ma o le faiga lava ia e amata mai 1 i 2 itula. Ae o le taunuʻuga na maua umi mo le ono masina, i le taimi lava e fuafua ai faʻasaʻoina, o le mea moni. E ui i le mea moni e faapea o le avega i luga o le lauulu e laititi, o le au tufuga latou te le faʻapipiʻi le faʻasologa faʻapipiʻi i aʻa, ae toe solomuli 1 cm le maualalo.

Fulufulu lauulu

O fusi tapunia faʻamau e uuina mau faʻatuʻu, ma afai e le seanoa le ola faʻamalosia o lauulu faʻalenatura, e mafai ona e savali ma i latou e le faʻavavau. A maeʻa le lua masina, e tatau ona faʻasaʻoina. I le taimi o lenei faʻagasologa, o le matai faʻamaʻamalo kapsula ma se vailaʻau faʻapitoa ma aveʻesea le foai uʻamea. O le lavelave o faʻasaʻoina o loʻo taoto i le mea moni e te manaʻomia e toe soli keratin i luga o fasi taitasi ma naʻo le amata ona fausia. O lenei taualumaga e fai 1,5-2 taimi umi atu nai lo le muamua, i.e. afai o le faʻaopopoina na 2 itula, ona mafai loa lea o le faʻasaʻoga uma uma 4.