Valivali

Faʻafefea ona vali se wig o lauulu faʻapipiʻi i le fale?

O le matagofie o fulufulu mane na faʻaalia mai e matagofie. Ae o le feiloai ai ma e ona le laulu lea e le seasea. O le mea lea, a matagofie vaega o le lalolagi faʻaaoga a togafiti laiti. Ina ia faʻateleina le tele o a latou lava curls, fafine faʻaaoga faʻamalama loka. Ae a pe a fai e le fetaui le loka fou i le leo pe manaʻo e sui le lanu? Faʻafefea ona valiina fulufulu lauulu ma e mafai ona faia se gaioiga?

Fulufulu pepelo e le o se manatu fou, ae o se auala o le faʻaulu o laulu i luga o loʻo lauiloa i taimi uma. O le wig, hairpiece, loka i luga o fulufulu ulu po o faʻaopopoga - o nei onapo nei auala e faʻateleina ai le tele o curls, tuuina atu i le lauulu lauulu ma le maualuga talafeagai.

O le toe valiina se siva po o se wig e le faʻasaina, ae le mafai ona e faʻaaogaina le masani vali mo lenei. Aua neʻi faʻaogaina tonics ma vali moliuila. E faigofie le mafuaaga: pe a uma na suiga, o le wig o le a pei o le fuluga.

Fulufulu pepelo - o se metotia lauiloa i le tele o fashionistas. O pulou ma lauulu e faia mai i loka o faʻalenatura ma faʻalenatura. Ae, e ui lava i le lelei ma fafo tutusa, o meatotino o ia "lauulu" e matua ese lava. O vali masani, e oʻo lava i ituaiga lauiloa, e le talafeagai mo le suia o latou paolo.

Peitai o faʻailoga ua faʻatagaina. Curls o le a le faʻaleagaina pe a uma na fofo, ma o le lanu o le a tumau mo se taimi umi. Filifili le leo sao ma vali ma le totoʻa ia soʻo se vaega. Ole taualumaga e tele le taimi, aemaise mo umi uumi ile lauulu. O le mea lea, e talafeagai le faʻaaogaina o tekinolosi ia suia le leo o tamai wig o moli lanu poʻo ni loka. A tamaoaiga ma pogisa paolo o le a mautinoa ai le faʻaaogaina o le vaitusi.

Vali mo valiina ie, batik, e talafeagai foi mo le suia o le lanu o le wig. I totonu o le paluga o paga o apa o vali ma ie faʻamamaina vai, e mafai e le wig ona tatalia aso e lua. Ona faʻamago lea o loka luga mo le aso, fufulu ma le faʻaeteete. Moni, e oʻo lava i le tausiga o soʻo se puipuiga e le puipuia ai ni meaola faʻaletagata mai le malulu ma le faʻamaʻi.

Valivali ma lagona-pito peni? Masalo, ae mo se taimi umi, faigata ma vaivai. E sili ona faigata ona vali uumi uumi. Afai tatou te faʻaopopoina e taua tele filo laiti e vavaeʻese mai le aofaʻi atoa ma vali ma le faʻaeteete ia maua se toniga tutusa i le umi atoa, ona manino lea: o le galuega e titanic.

E sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le metotia o le batik. O le wig ua susu i se vaifofo o sea vali i le po. E faapitoa le tulaga mo lauulu faʻapipiʻi: mo le tolu lita o vai - tolu apa o vali. Ae ina ua uma ona sui le leo, o loka o le a maaa ma malepelepe, ma selu latou o le a liua i galuega teuteu.

E sili atu le faʻatauina o se wig o le leo manaʻo i totonu o le faleoloa, nai lo le faʻaalu o le taimi ma le malosi i le toe faʻaaogaina o le oi ai nei. Ma o loka fou o le a umi le umi, ma o lena ituaiga ulu o le a foliga sili atu le lelei nai lo le uma o se fale suiga.

Atonu o loka faʻapipiʻi i luga o lauulu e fai mea lanu? Latou foliga masani, ma e le ese mai lauulu moni. Ae o ituaiga curls e fefefe uma ni tonic ma masani vali. Moni, e tele auala.

O le manaʻo manaomia na filifilia i le tumau o le ava-faʻavae faʻailoga. E vali le loka i luga o lauulu, fai totigilima. E seleʻi seleisi le toʻotoʻo ma aveese le ata puipui. E aliali mai ose momoli lanu. O se toʻotoʻo susu i le ava malosi o loʻo faʻamau i loka, ma faʻamaumau ma le faʻamalamalamaina na taʻitasi.

O le metotia batik e talafeagai mo mea faʻapipiʻi loka i luga o lauulu. I se vaifofo na faia i ni apa se tolu o vali ma le tolu lita o vai, o moʻi e tuʻu mo aso e tolu.

Ae ui i lea, o ia auala e lelei mo i latou e fiafia i faʻataʻitaʻiga. O tamaʻitaʻi e le fiafia i lamatiaga e tatau ona mafaufau ma le totoʻa, ae latou te manaʻomia le faʻaletonu o le malosi ma le taimi pe a fai o le iʻuga e le maʻitauina?

Faasoa i agafesootai. fesoʻotaʻiga:

Afai e te le o sauni mo fesuiaʻiga ogaoga o lou olaga ma foliga, ae o le manaʻo moni ia suia se mea, ona o le sili ona faigofie, ma i le taimi lava e tasi, o le auala sili ona filifilia o le suia o lou laulu lauulu. E le mafai ona mo se mea moni, ae mo sina taimi: faʻapipiʻiina i luga o se wig, faʻatuina ni laina pe faʻapipiʻi se lauulu ulu. I le taimi lava e te filifilia ai lenei filifiliga, atonu e te manaʻo e suia e le gata lou laulu, ae e faʻapipiʻi foi lou ulu. Le isi, tatou talanoa e uiga i le pe pe faʻafefea ona vali se fulu e faia i lauulu sapalai i le fale.

Faʻafefea ona vali?

O aso nei o le wig ma ie faʻapipiʻi e faia e le gata i le "pepe", ae faapena foi mai i lauulu moni. Latou te tau i le tele o taimi sili atu ona taugata, ae o la latou olaga tautua e sili atu le umi. Afai o le wig e faia i lauulu faalenatura, e mafai ona fefe e le gata vali i soʻo se lanu e te fiafia i ai, ae mafai foi ona faia soʻo se laulu i le faʻaaogaina o se curling uʻamea poʻo le faʻaʻamamaina. I le taimi lava e tasi, mo mea faʻapipiʻi, e ono avea ma mea mulimuli i lo latou olaga.

Taua! Masani masani lanu i le teuteuina o fulufulu mata e mafai ona faʻaleagaina se faʻataʻaloga faʻaulu foliga faia o Kanekalon poʻo ni mea faapena. I lalo o le aafiaga o vailaau, e na ona "mu i fafo" ma coagulations.

Ae o nei meafaigaluega o le a faia:

  • E mafai ona e valivaliina atoa le wig, ae naʻo ni nai loka, mo se faʻataʻitaʻiga, latalata ile mata. Mo ia faʻamoemoega, o se faʻailoga masani e faʻatatau i le ava.
  • Batik - o se vali mo tusia i luga o le ie, e mafai foi ona fesoasoani e vali ai se pulou na faia e paʻu laʻititi i le fale. Faapipii le vali ma vai i le 1 lita o vai i le 1 fagu vali, tuu le wig i lenei palu mo ni nai aso. Ona tatau lea ona faʻamago mo le itiiti ifo ile aso.

Taua! O nisi taimi pe a maeʻa lenei faʻagaioiga, o lauulu faʻapipiʻi e fai sina faigata, o lea e tatau ona e selu ma le faʻaeteete.

I se tulaga lautele, wig, ma maise mea faʻapipiʻi, e manaʻomia ai le matua faʻaeteete uiga, o lea suia lona lanu poʻo se mea suia, e te faia i la oe lava lamatiaga ma lamatia, i le mea e faigata ona valoia le iʻuga.

Faavae tulafono mo le valiina o lauulu gaosi

O pepelo loka pepelo e faigofie ona pisia. Afai o faʻagasologa ua faia mo le taimi muamua, ona sili ai lea ona faʻatino i totonu o ni fale faʻapitoa. I le taimi mulimuli, o le vavaeina o manoa i luga o fulufulu ulu e mafai ona faia i le fale.

Ina ia maua le sili ona lelei faʻaiuga, e taua le faʻamasani oe lava ma vaʻai ma le totoʻa nisi o faʻavae:

  • E le fautuaina e suia le lanu lanu o luga o laina o luga ole sili atu nai lo 2 tone. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e le aoga le faʻailoaina sese o le paolo uliuli, ona i ai lea i le taimi e liua ai i laulu ile a le aoga. Afai e i ai se faʻailoga talafeagai, ona tatau ai lea ona valivali latou i le leo saʻo faasolosolo malie ma tele taimi.
  • E le o mea tau vailaʻau uma e fetaui lelei mo paʻu faʻateʻa, e taua le manatua o le televave latou ufiufi nai lo masani masani. O le mea lea, pe a faʻaaogaina se vali vaega, e manaʻomia pe e faʻaititia le tuʻutuʻuina o le lanu poʻo le faʻaititia o le taimi o le faʻailoaina o vali i uʻamea. E mafai ona e mafaufau lelei i faʻatonuga o le valivali faʻavae, e tatau ona i ai le pasene o le okesene e le sili atu i le 6%.

  • A apalai le valivali tuʻuga, e taua le aloese mai le faʻapipiʻi o faʻasologa.
  • Mo le faʻamamaina faʻataʻavaleina faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina ni loamata moona poʻo ni tonics. Ae i le taimi lava lea e tasi, e mafai ona le faʻaogaina ni sui valiina mo curls ma le mafiafia vaega, e sili le vavaeʻesea le laititi o tonic i se laititi laʻititi o le vai, ona vali lea o le lauulu lauulu i le faʻamalosiina laʻititi.
  • I le avea ai o se tulafono, pe a vali i luga o laina o vali ma vailaau vali, e le mafai ai ona maua le tutusa lanu e pei ona taua i luga o le pusa ma le vali. Pe a filifilia se paolo o vali, e tatau ona e mafaufau lelei i le laulau (ata i le pito i lalo o le atigipusa) o le fetusiaiga o masani faanatura ma pisia.
  • Ina ia faia se lauulu sese foliga foliga masani e mafai, e taua le tuʻufaʻatasia saʻo o le ata lanu o lauulu ma le paʻu lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e sesega le paʻu ole mata, ona e le manaʻo lea e faʻaoga ni lanu pupula ma susulu ole vaega lanu. I se isi itu, faatasi ai ma le paʻu o mata o le tino, malulu lauulu o lauulu o le a foliga mai e le masani ai.

  • Valivali o lauulu ulu manoa e manaʻomia le tausia o tulafono taua: muamua, o le faavae valivali o loʻo faʻaogaina i le "aʻa" o le lauulu, ona sosoo ai lea ma pito, ao le taimi mo le paleina o pito o filo ua matua faʻaititia.
  • E taua le faʻaaogaina o le valivali faavae i luga o laina ile faasologa, pe a na o lou mulimuli i lenei taua tulafono, e mafai ona e maua le toniga vali.
  • E matua faasaina lava ona faʻaopopo le taimi faʻaalia o le valivali faʻavae i luga o mea faʻaleagaina. Tele teine ​​sese talitonuina o le aafiaga umi o vali i luga o le nonoa o le a avea i latou susulu ma sili atu ona osooso. Ae e le o le mea atoa, o le faʻateleina o le aafiaga o le valivali laʻasaga (e oʻo lava i le 5-10 minute) saofaga i le faʻalavelaveina o le fausaga o lauulu faʻapipiʻi, ina ua maeʻa, e matuia, matutu ma maʻilaʻulu.
  • O le manatu sese o le tatau ona fufuluina ni manoa aʻo leʻi pisia. I se isi itu, o lauulu faʻapipiʻi aʻo leʻi faia se faʻagasologa e manaʻomia ona matua fufuluina ma se laʻei malu, o le a mafai ai ona e fufuluina ese soʻo se gaʻo, uma palapala ma mea teuteu faʻapitoa i se manoa. O le valivali faavae e faʻaaoga i le mama ma faʻamago curls.
  • Ina ia mafai ai ona umi le vali i luga o loka faʻapipiʻi, pe a maeʻa le valiina o taualumaga, e tatau ona faʻaogaina se vali faʻamau pasama i curls.

Faʻafefea mafai ona ou vali faʻafilemu curls?

O pulepulega faʻaonapo nei, faʻapea foi ma sese lauulu i luga o fulufulu, na faia e le gata mai mea faʻalenatura, ae faapea foi ona faʻalenatura. E moni, o le mea mulimuli e sili atu le taugata, ae latou te foliga sili atu masani, ma o la latou olaga tautua e sili atu umi. O le faʻaopopo, o le mea moni e faʻapea e mafai ona valiina ni manoa sese masani e toetoe lava i soʻo se lanu lanu, fai soʻo se laei i luga o latou, ma faʻaaoga se uʻamea e faʻasaʻo ai uʻamea, curling iron poʻo hair dryer.

Afai e te valivali le wig o latou laʻau faʻapipiʻi i mea tau vailaʻau, ona e ono sili lea ona avea ma faʻasologa mulimuli mo ia. I lalo o le faatosinaga o vailaʻau, o le sui faʻamalosi e na ona "susunu" pe faʻataʻutaʻu. Suia o le lanu lanu o fausaga faʻapipiʻi ma vailaau vali e leaga ma lamatia mo le mulimuli - o le a avea i latou seasea, ma le chignon o le a avea atoatoa atoatoa le talafeagai mo nisi faʻaaogaina.

Fautuaga e fesoasoani ia oe ia lanu lou wig oe lava:

Mo lenei ituaiga o wig, faapitoa lanu lanu e faia:

  • Mauaina. Le faʻaaogaina o se faʻailoga, e faigofie tele ona vali luga o manoa o lauulu sapalai, e mafai ona e faia le maualuga. Ina ua uma ona faʻaaoga le faʻailoga, e le fufuluina le vali faavae ma foliga matagofie. E tatau ona e saunia mo se umi faʻasologa, pe a faʻasolosolo ona faʻaalu le laina faʻailo o se lanu talafeagai i fasi uma, pe a maeʻa ona mago laʻau ma selu. O le faʻailoga e lelei tele mo le niniina o nai laʻau pe o le valivaliina o le wig i pupuʻu puʻupuʻu.

  • Efuefu poʻo suavaia lanu valivala fuafuaina mo le valiina o fulu, synthetics, uga, fai uʻamea. O se meafaigaluega tele e fesoasoani ia te oe e filifili le saʻo lanu paolo, e mafai ona o gatasi ma lanu. A faʻaaogaina se mea faigaluega na, e taua le matau ma le totoʻa o faʻavae o faʻavae mo le faʻaaogaina.
  • Vali mo tusi i luga o ie (batik). Ina ia avatua le lanu talafeagai i se toniga faʻapipiʻi, e tatau ona faʻaosofia le 1 lita. vai 1 fagu o se lanu lanu, tuu le wig i le paluga ma tuu mo 3 aso. A maeʻa le mea lea, e tatau ona faʻamamago faʻapipiʻi meaʻai laʻau faʻapipiʻi, mo nei mea e tuʻuina i totonu o se potu mago ma faʻapipiʻi lelei mo le 1 aso. E faaiʻu le faiga ile selu ole maea.

Laasaga i lea laasaga laasaga staining faatonuga

Afai o le faʻagasologa o le valiina o se mea faʻapipiʻi wig ua faia le tonu i le fale, e taua le sauniuni mo le umi ma faigata galuega. Mo le mauaina o le faʻaiuga manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se mea e faʻatatau i le ava e faʻatatau i le vali poʻo metotia o loʻo faʻamatala mai luga (faʻailoga, batik), e mafai ona e faʻaaogaina foi le masini lolomi vaitusi poʻo le ava.

I soo se tulaga, e fautuaina e usitaʻia tulafono nei:

  1. Fai ni totini lima puipuia i lima.
  2. Puipui meafale, lavalava ma mea latalata uma mai le faʻafuaseʻi faʻafesoʻotaʻi ma le vali faavae.
  3. Saunia se vali faavae i totonu o se ipu faʻaaoga.
  4. Fufui se manifinifi manifinifi i le lanu valivali ma apalai i se loka o lauulu sese.
  5. Valivali i luga o le filo pe a uma ona fai seia vali uma curls o le wig.

E moni, e mafai ona e valiina fulufulu lauulu ile fale, ae mo lenei e te manaʻomia le i ai o le onosai ma tele taimi. E taua le manatuaina pe a uma le vavaeina gaioiga, o manoa o le a avea loa e matua ese ese mai lo latou, talu ai o le faavae synthetic e le fuafuaina mo le masani faʻaalia ia te ia ma reagenents vailaʻau. Ui i lea, faʻaaogaina lenei faiga, e mafai ona suia le ata ma fatuina le sili ona le masani ai paʻu mo lauulu, e aumaia teine ​​fiafia ma faʻamalosia.

Vaʻai foʻi: Filifili se vali ma le valiina o metotia mo paʻu paʻu (vitio)

E mafai le valiina lauulu gaosia ma lauulu ma se lauulu

Toetoe lava soʻo se teine ​​miti o se ulu umi ma le mafiafia o lauulu, ae o le natura e le agalelei i tagata uma, o lea e toatele e tatau ona faʻaoga ni sese sese i luga o lauulu e ennoble latou lava foliga. E i ai le tele o itu lelei o ia lauulu: latou te faʻaopopoina le soona ma le mafiafia o lauulu, faʻalautele i luga o manoa, aua le foliga le masani ai ma faʻaalia le foliga mai o se agamalu, matagofie ma matagofie matagofie. O le isi itu o lauulu sese o le mafai lea ona e faʻataʻitaʻia ma latou - faia le le masani o laʻau lauulu, faapuʻupu le lauulu lauulu, ma e mafai ona e valiina le laulu faʻapipiʻi i le lanu paʻepaʻe e manaʻo.

Faʻafefea ona vali se wig o lauulu faʻapipiʻi i le fale?

Afai e te le o sauni mo fesuiaʻiga ogaoga o lou olaga ma foliga, ae o le manaʻo moni ia suia se mea, ona o le sili ona faigofie, ma i le taimi lava e tasi, o le auala sili ona filifilia o le suia o lou laulu lauulu. E le mafai ona mo se mea moni, ae mo sina taimi: faʻapipiʻiina i luga o se wig, faʻatuina ni laina pe faʻapipiʻi se lauulu ulu. I le taimi lava e te filifilia ai lenei filifiliga, atonu e te manaʻo e suia e le gata lou laulu, ae e faʻapipiʻi foi lou ulu. Le isi, tatou talanoa e uiga i le pe pe faʻafefea ona vali se fulu e faia i lauulu sapalai i le fale.

Laasaga ma lea laasaga faʻatonuga: faʻafefea ona vali se wig ma se faʻailoga

O le mea lea, afai e te filifili e vali lou "lauulu" lauulu, ona fuafua lea mo se umi, galuega mamafa ma se iʻuga fuafuaina. O le mea taua, mo ia ituaiga pisia, soʻo se ava-faʻavae vali e talafeagai mo oe:

  1. Fai totigilima puipuia.
  2. Puipui ou lavalava ma meaafale mai vali.
  3. I le faʻaaoga o seleulu, ave ese le pine faʻailoga.
  4. Tipi faaeteete le pito o le au ina ia maua ai se manifinifi “pulumu”.
  5. Ave se faʻaumea loloto faʻaali, tuʻu sina tamaʻi vai inu i totonu.
  6. Fufui le fasi faʻailoga i le ava malosi, salu i se pulumu i luga o se manoa manifinifi.
  7. O le mea lea, gaoioi seʻia e vali uma lauulu.
  8. E sili le amata amata le faʻamama ma se loka latalata i le mata - masalo, ua e vaʻai i le tele o le taimi e faʻatino ai lenei gaioiga mai ia te oe, e te le maua le onosaʻi e faʻamaeʻaina le mea na amataina.

Taua! O lenei metotia e naʻo le talafeagai mo lauulu mai le teuteuina o lauulu o laupepa malamalama.

Fale Ink Dyeing

Afai e te manaʻo i se pouliuli uliuli, pei o le uliuli, lanu viole poʻo le lanumoana, faʻaaoga le vaitusi.

Le sili le afaina o nei staining, e faaopoopo atu i le lavelave o le faiga, o le le malu lelei lanu. I se faaopoopoga, curls mafai ona pisia mea uma e te tago i ai. Ona o lenei, lea auala e sili ona faʻaaogaina na o tulaga faapitoa.

Failautusi faʻapipiʻi mo lauluulu lauulu gaosi

E mafai e vali se fulufulu lauulu lauulu ma acrylics? - Ioe. Mo le pisia i ia ituaiga vali e tatau:

  • ave le apa
  • tuu le wig i luga o le nusipepa,
  • vali le vali i luga o le umi atoa o le lauulu.

Taua! Tausia uma manoa ia tutusa le lanu. I le iʻuga o le faʻagasologa, tuʻu le vali lanu i le ea fou mo le itiiti ifo ile tolu itula.

Fulufulu lauulu ma curls i luga o lauulu

Tulaga eseese, e aoga le mafaufauina i le fesili pe mafai ona valiina lauulu ulu ma lauulu i luga o fulufulu. I le tulaga o curls i luga o pulou - ioe. Mulimuli i fautuaga ua faamatalaina i luga.

Ae ua faigata ona toe valiina faʻalautele faʻapipiʻi, ona e le mafai ona vali i vali lauulu masani, ma metotia o loʻo faʻaogaina e vali ai ni mea e le masani ai o loʻo taofia ai mo iko masani. Ona o lea, ua e tatau ona oʻo i faʻamatalaga ma le oi ai nei lanu.

Fautuaga Paʻaga Wig

E talitonuina o fulufulu e sili atu ona teteʻe i mea faʻaleagaina, ma e toʻatele o loʻo tuufesili pe faʻafefea ona fufulu saʻo. Ma:

  1. Naʻo le fufulu faʻamoe e ala ile lima ma le leai se mea e fufulu ile masini fufulu.
  2. Mo nei mafuaʻaga, o se mea faʻamau e faʻaaoga sapalai vai poʻo le faʻamalu namu.
  3. A maeʻa ona fufulu atoa, e tatau ona mago le wig i luga o le tulaga ma le solo.

Ina ia le amata ona foliga tutusa lauulu taele, o nisi tulafono e tatau ona matauina:

  • A o le i fufuluina le wig, faʻaeteete lelei ae palu lemu.
  • Nofoaga masani e tatau ona fufulu lemu, e aunoa ma le mautonu i lalo - e le mafai ona e fufuluina malosi,
  • I le taimi o selu, faʻamago ma teuteu, o le wig e tatau ona faʻapipiʻi i le tulaga.

Taua! O oloa na faia mai i lauulu gaosi e le talia le mimilo, faʻamago ma se fulufulu, laulu faasee ma moli eletise - o nei mea uma e faʻaleagaina ai le fausaga o lauulu faʻapipiʻi. Ia faʻaʻautuina ma faʻamalamalamaina se lalelei maloloina ile paʻu susu, faʻapaʻiina se conditioner faapitoa. Ina ia faʻatumauina le pepa, faʻaoga se varnisina faapitoa mo synthetic curls.

Ole tausiga saʻo o le a fesoasoani e faʻasaoina le matagofie o le wig mo le umi. Ma e mafai ona e susulu i aso uma i foliga fou, faʻaofo uo.

Faʻafefea ma pe faʻapefea ona vali lauulu sapalai. O le faiga o se matua fesuisuiai foliga, ma popolega e le gata i seevae ma lavalava, ae faapea foi ma le lauulu. I le taimi lava e tasi, e sili le toatele e suia e le o wigs, ae o wig.

E faʻafefea ona vali lauulu faʻapipiʻi

O le faiga o se matua fesuisuiai foliga, ma popolega e le gata i seevae ma lavalava, ae faapea foi ma le lauulu. I le taimi lava e tasi, e sili le toatele e suia e le o wigs, ae o wig.

I le naʻo le lua itula, e oo lava i le puʻupuʻu ma le le mafiafia o lauulu mafai ona suia i se laulu lauulu.

Ae ui i lea, o tagata e fiafia i eseesega e masani ona tuufesili pe mafai ona valiina lauulu lauulu ma pe faapefea ona fai ia saʻo. O le mea lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Lea, talu ai nei na ou faʻatauina ai aʻu lava le wig mo le faʻatinoina i se anime festival i le foliga o se tasi o mataʻupu mai laʻu anime e sili ona ou fiafia iai. E tele taimi ou te alu ai i fafo ma asia loʻu iunivesete. E toatele na o latou e le mafai ona iloa pe o loʻu paʻu valea po o se tagata ulu. O tagata ese na le masani ai na latou vaai mai ia te aʻu, ma o uo latou te leʻi iloaina. Lea, o se tamai fale faafiafia ua avea ma se vaega o loʻu olaga, aua e toatele tagata miti o latou ola i se olaga faʻalua, ae iʻu ane e te le manaʻomia le faia o ni taumafaiga faʻapitoa.

Ae ui i lea, o le lanu o loʻu wig ma ona foliga e le tutusa ma le iʻuga faamoemoeina. Na vave ona ou alu i totonu o le tele o Initaneti faʻamatalaga teu fale. O le fautuaga sili ona lelei, ioe, na tuuina mai e cosplayers - tagata e masani ona faia i faʻafiafiaga anime o latou fiafia i ai tagata. O le mea e le masani ai, e oo lava i lauulu lulu ma tagata faʻapipiʻi e faʻaulu o latou lima i laʻu fesili e faatatau i le valiina o se tagata ulu.

O le a le manatu o tagata auai i anime festival? Muamua lava, e tatau ona e iloa o lauulu ulaula e le laulu i mea uma, o lea lae masani ona vavaeina le lauulu le a valeina i latou vave. Mo nisi mafuaaga, e toalaiti e o mai i lenei faaiuga, ma o lea vave ona vete le lauulu i taumafaiga e toe vali. Vavae vave loa filifiliga ma shampoos, toning tonics ma isi mea faapena. O le mea moni, o le lauulu paʻepaʻe o se sili manifinifi fagota laina. Mafaufau la pe o le a le mea o le a tupu ia te oe pe a e faʻaaogaina le lauulu lauulu ia te ia. O le lauulu o le a mumusu ma mimilo i totonu o liʻo, ma tuʻu atoa atu i fafo mai le wig.

O le auala e sili ona saogalemu i le vavaeina o se wig o le lagona-tip peni, ma tausuaga e le talafeagai iinei. O le mea moni, o se faʻailoga e sili ona lamatia oloa o le a le vavaeeseina pe a uma ona vali ma le lauulu o le a le afaina. O lenei le mea cosplayers tusi i luga o lenei mataupu: "Faʻatau se faʻailoga o le manaomia le lanu ma le faaeteete, vali lemu i luga o manoa manifinifi o lauulu. Lenei, o mea moni, a e te le mafaufau i lou taimi. Ma le isi, e naʻo le talafeagai pe a fai o le wig lava mama ma malamalama puupuu. Ae o le a le maua palapala ma peeling. ”

Faʻafefea ona tausia lelei lauulu sulu

Ese-maualuga foliga paʻu luga lauulu foliga masani, toetoe lava leai se ese mai natura curls. Ae ui i lea, mo le lauulu e taofiofi ona foliga muamua mo se taimi umi, e tatau ona lelei ma faʻalelei ia vaʻaia.

A matutu le lauulu i luga o le fulufulu, selu. Faʻaaoga se selu ma se nifo e seasea lava mo lenei. Sulu ia manoa, amata mai i le fau ma ulu atu i le pito. Afai o le lauulu e amata ona faʻamalosi, salu le nofoaga o le eletise i se laupama susu ma faʻaauau selu.

Afai e le mautonu fulu i luga o le lauulu, i se tulaga aua le tosoina i latou i lenei nofoaga i se selu, ina ia aua neʻi afaina ai. Faʻamatuʻu faʻalelei ia nodul i ou tamatamailima pe faʻaoga se fagu faʻapitoa e selu.

Gauai atu
O lauulu faʻalenatura e le fefe i soʻo se luʻitau mai fafo, o lona uiga, e mafai ona e faia tutusa ma i latou pei o lou laulu. O fulufulu e gaosia e faigofie ona mimilo, leiloa eli ma vaeluaina. E faia mai i le fibre synthetic (acrylic, polyamide, vinyl) pe mai i le matte fibre fiber e igoa kanekalon (e faʻavae i luga o galu).

Fautuaga Aoga
Ina ia le vave fulufulu lauulu mea, aʻoaʻo pe faʻapefea ona tausia lelei. Taofi le faʻapipiʻi e le gagau, ae i luga o se tulaga faʻapitoa - o le a sefe ai lona faleoloa foliga, o le a le toso uʻamea, lea e faʻafaigofie ona selu,

Fufulu lauulu faʻamalosi e le sili atu ma le faʻatasi i le masina ma i le tulaga i se masini fufulu. Faʻamamaina faʻamalama taumatau mai le pito i luga i le pito i lalo, pe a uma ona faʻamumuina i se moli moli moli,

Faʻamamago le wig i le solo, aua le faʻamoe pei o se ieie, tuu i luga o le tulaga ma faʻataʻapeina i curlers,

Faʻalu lemu le wig e aunoa ma le paʻi atu i lona faʻavae.

Link i le punavai https://otvet.mail.ru/question/

Pe faʻapefea ona valivali lauulu faʻapipiʻi luga o lauulu? | Faitotoa mo Blondes

| Faitotoa mo Blondes

ia Novema, na ou faatauina aʻu lava ia lauulu ma filifili ai e le taumate o le a vave ona ou liua i se lanu uliuli. e manaʻomia foʻi le toe valiina o lauulu. E mafai ona e taʻu maia le auala e mafai ai lea mea? pe e te manaʻo e faʻatau mai ni mea fou?

  • Login pe resitala e lafo ai faʻamatalaga
  • 22933 manatu

Miss blondik: pe o le a manaʻomia e faʻatau mea fou?

sili atu le faatauina o mea fou.

Miss blondik: i se mea ou te faitauina mea e mafai ona vali ma tonic

e foliga mai ia te aʻu o le a latou le maua le aisa pe a uma le vali. latou te le faafoliga.

Miss blondik: ia Novema na ou faatauina ai ia te aʻu ia lauulu

Miss blondik: ona ou filifili lea e le taumate o le a vave ona ou suia i se lanu uliuli.

Miss blondik: e mafai ona e taʻu maia le auala e fai ai lea mea?

fufui bawang pe a na o

Miss blondik: pe o le a manaʻomia e faʻatau mea fou?

toe o le a le mea mo oe manaʻomia lenei squalor?

Lisi ile faʻamatalaga http://blondie.ru/node/

Lauulu Clip, Tausiga & Tausiga

Faʻalauiloa e Maxim Lazarev, tolu-tausaga lalolagi siamupini i lauulu

I lenei mataupu, tatou te iloiloina le taua fautuaga e faatatau i le tausiga o le tino lauulu, e pei:

1. Auala e tausi ai

2. E mafai ona vali ma pe a

3. E mafai ona faʻatautuina

Ma faʻafefea ona fufulu. Ia, tatou amata?

Staining Vaega

O le lava valivali o curls faia o vinyl, acrylic, polyamide, kanekalon ei ai foliga taua. A uma mea uma, o ia loka e masani ai le susulu, e eli eletise ma na matapogia, vaeluaina. E mafai le valiina lauulu gaosi?

Suiaina o le lanu o lenei synthetic fagota laina ma masani lanu fausiaina mo ituaiga curls e le lava lelei ma afaina. Aua o le mulimuli ane pa'ū paʻu paʻu o le a paʻu'ū, aisea o le chignon o le a matauina manifinifi atu, o le a avea ma le aoga.

Kanekalon oloa

Kanekalon - sili ona lelei tulaga matte alava mo fulufulu.

O lauulu Kanekalon ua avea ma sili ona lauiloa i le lalolagi ona o lona natura matagofie, malosi, mama, tumama. Ma e ui lava o nisi colourists talitonu o kanekalon, pei o monofilament, e le mafai ona taofia le valivali lanu i totonu lava ia, o loʻo iai lava tuutuuga o lalo o le staining le a manuia. Lenei o le a fesoasoani i le tusitusiga tala o tagata atamamai oe ofoina filifiliga mo sea metamorphosis.

Pale filifiliga

O le auala e sili ona lauiloa o le vali Batik ma le acrylic.

  • Aniline pulu pia, fausiaina mo synthetics, e tatau ona fefiloi ma vai aniline analog gaosia e Palette, na o le batik. Ona o lanu la e masani.

E mafai ona toe valiina ma faʻailoga talafeagai.

  • Ina ua uma ona vali ma se faʻailoga, o le lanu e le alu ese, o lona uiga o le a le faʻaleagaina le mea e faʻaofuina ai le laulu oe. Ma le faʻaeteete, alualu lemu oe manaʻomia e vali vaega uma, ona mago ma selu. O lenei metotia e le leaga mo le faailoaina o se tamaʻi samu.
  • O vali laʻau pe pefu pe a valivaliina le fulufulu, pulu, synthetics ma palasitika e lauiloa ona o lona tamaoaiga. Ma tone faapitoa e mafai ona mauaina i ou lava lima e masani palu faʻafefiloi, filifilia o se sili atu lamatiaga vevela po o le matua le afaina faiga malu pe a valivali.

Kapron tulaga faatonuina

O fusi uliuli i totonu e sili atu faigata ona suia.

E le saogalemu le faʻaaluina o loka kapron: e oo lava i le sefe e sili ona sefe e mafai ona liua ai i latou i se le mautonu le mautonu. Ae faamata e mafai ona valiina le ulu lalagaina o filo kapron? O se lisi lea o polofesa faʻapitoa mo se mea faʻapenei.

O se tamaoaiga tele o vali Lucar.

Iodine, potassium permanganate, phenolphthalein, fuchsin, methyl orange color kapron wigs, aua o iai ni uamea - o se vali masani.

  • E naʻo uʻamea-paʻu paʻu e aofia ai ursol e aoga.
  • Ole Iodine e loloto lona loloto ma faavavau i totonu o se synthetic polymer, e maua ai se auro pe o le chestnut lanu e faʻalagolago i le totoʻa o le fofo.

I le ata - vali masani.

  • Potassium permanganate, o se malosi faʻamalosi o le okesene, e le gata o le a maua ai le lanu enaena-lanu enaena, ae o le a avea ma se eleele lelei mo le isi uliuli fugalaau.

Faufautua!
O se supersaturated manganese fofo tatau ona faia faʻapitoa i totonu o se tioata poʻo le uliuli palasitika pusa, ina ia mafai ai ona puipuia le wig suia faafuasei, mo se faʻataʻitaʻiga, ma uʻamea.
Ae o enameled ipu e mafai ona faateʻa leaga e potassium permanganate.

Mo hairpieces malamalama, masani potassium permanganate e talafeagai.

Alamanuia Oloa

Naʻo vali faʻapitoa ma mea e maualuga ai 3% o loʻo manaʻomia e faʻapitoa, faʻapea foi ma le amonia-leai vali. O le kapron monofilament e matua valivali ma vali.le paese i fagu, pe afai e te mulimuli i faʻatonuga mo ia tonu.

Fulufulu laupepa laiti, fulufulu faigofie e toe valiina Batik.

O pulu faapitoa mo le batik e aoga, e ui lava o se lalelei lanu tutusa o le a tulaʻi mai pe afai e te mulimuli i fautuaga nei i le auala e vali ai se pulou o laʻau faafoliga:

  • soʻo mo le 2-3 aso se vulu i le 3 lita o vai ma 3 fagu batik,
  • ona ao lea o le aso e mago ai le solo
  • A maeʻa se faiga umi, o le faʻatulagaina o alafua faʻamalosi tino o le a atili faigata, o le mea lea tatou te sisina ma le faʻaeteete, aua ua matua nunumi lava nei.

Gauai atu!
O mea faʻapipiʻi faapitoa mo lauulu e gaosia i totonu o fale faʻapitoa mo faleʻoloa.
La latou tau e taʻuamiotonuina i se faʻamaoniga iuga.

O le faigofie auala o le valivali penivali.

  • Tonics, moli moli o loʻo i ai le 2% o se faʻaʻautau o loʻo faʻaaogaina foi e talafeagai mo le valiina o manoa faʻamalosi i le tele o leo, ae le mo a latou fatuga faʻasologa. Colorists faaaoga tonics pe a mavae lauulu faalautele, lea o le tuaoi e matua mataina, ma o le uumi laina unta foliga masani.

E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma maualuga-lelei ma tumau vali na faia mo suede.

  • E faʻaaoga e papeti aliʻi kalone faʻapipiʻi o le acrylic vali e valivali ai le laulu ole tino. E mafai foi ona faʻaogaina e valivali ai lou lava pulou e ala i le faʻasalalauina i luga o se nusipepa, ma mulimuli ane faʻasusuina solo lelei le vali i loka. Ona mate ai lea mo le 3 itula.

I le taimi muamua, filifilia se lanu manuia mo mea pipi faʻalenatura, e te le tau faʻailoaina ia mea

O lea, o le tali i le fesili pe mafai ona valiina se wig o lauulu sapalai e lelei. Tulaga masani, faʻatau mai, e manaʻomia pea e filifili le lanu saʻo, aua o le lanu fou e matua le fuafuaina ma alualu i luma naʻo le oloa mama.

O le loto-iinei e faʻatumuina i le le tutusa lelei o lanu, ma o le tagata faʻapitoa o le a mafai ona aloese mai se leaga, tusa lava pe o le faʻasologa e toe fai. E tutusa uma, e toatele e manatu o se sili atu le le-lamatia, pe a fai o le taimi faʻaaluina, ituaiga - faailogaina lanu. Le vitio i lenei tusitusiga o le a faʻaalia oe i ni auala sili ona aoga.

Faʻafefea ona valivali faʻapipiʻi manoa pe a uma le fausiaina

O manoa ua fausia e matua fatuina foi. Ma e le mafai ona faʻamalamalamaina i latou i soʻo se tulaga. E oʻo i auala sili ona agamalu e mafai ona liua ai faʻafefeteata mata i le le mautonu o le vaomago.

O le valiina o se fale e le manaʻomia. O le leo e fautuaina e tatau ona avea ni uli paolo pogisa nai lo loka fou, e le tatau ona i ai se vali i luga o pulou. Talu ai le fausaga o le curled ma natura curls tumau pea ese, tutoatasi valiina tuuina atu se lanu le tutusa.

E talafeagai le faʻatuatuaina o le faʻagasologa i se tagata poto faʻapitoa. I se faʻaopopoga, o le valiina lava oe lava ia mea e mautinoa ai le faʻamaoniaina o loka fou. Ae ui i lea, o le usitaia o tulafono o le a maua ai se sili ona lelei iʻuga, ma e mafai ona e fiafia i le leo fou e aunoa ma le fefe mo le tulaga o lauulu.

E sili atu le faigofie le filifilia o se wig e fetaui ma le curls i lona leo. E le manaʻomia le pisia. E le tatau ona faʻaalialia tino faʻamaʻi le faʻatau atu. E oʻo foʻi i le faʻamamaina ma le faʻaeteete, faʻamama ai le faʻamalama. I le taimi o selu e faʻasaina ona paʻi atu i le pito i lalo o le wig.

Vali tomai faapitoa tuuina atu taunuuga lelei. Ae o mea e tatau ona maualuga. E le sili atu le maualuga i le tolu pasene le faʻaʻautau o le paʻu, ma e naʻo le amonia e leai se vali e mafai ona ave.

O loʻo i ai ni vailaʻau faʻapitoa mo le valiina o manoa faʻapipiʻi. I lenei tulaga, o tonic ma shampoo e le mafua ai se afaina. Ae o le fuainumera o le faʻasaina o faʻamaʻi i totonu oi latou e lua pasene, e le sili atu. O le tonic e le lanu ni uila, na ona suia la latou paolo ile tele o leo. E leai se aoga e faʻatali ai le tele o faʻaiuga, ae e foliga mai e masani lava.

Ma e matua lelei o le valivali mo wig ua faatagaina pea. E taua le manatuaina o le faʻamalamalamaina e le mo pa'ū e le masani ai tupuaga. Ma auala dyeing fale foi e le talafeagai mo i latou. Faʻafesoʻotaʻi le salonʻi e mafai ai ona e maua se iʻuga lelei, ma tausia i le umi e mafai ai. Faatasi ai ma le faaeteete uiga i hairpieces ma wig, o le a latou tumau mo le tele o taimi.

Faʻamatalaga o ata

Ole tausiga saʻo o le a fesoasoani e faʻasaoina le matagofie o le wig mo le umi.Ma e mafai ona e susulu i aso uma i foliga fou, faʻaofo uo.

Faʻafefea ona valivali luga o loka ma tonic?

Ina ia maua faigofie toning, filifili se paolo mai i oloa e maua mo oe. O loʻo i ai le tele o tone o toniga i luga o le maketi i le taimi nei, ma e mafai ona e faʻafaigofie le fofo, aua e te le manaʻomia le popole e ono tupu ai le ita i luga o le ulu, lea e masani ona tupu pe a valivali lou lauulu.

A maeʻa ona e fufuluina le lauulu sese 4-6 taimi, o le paolo o le a toeitiiti fufuluina ma e mafai ona e toe valiina i le tutusa poʻo le ese paolo.

E i ai a matou loka o le leisa enaena ma se tonic ma le paʻi mai o le golden blond. O le galuega o le avatua lea i malulu malulu ia faʻaalu lanu auro.

Selu le lauulu ulu, susu i le vai mafanafana, ina ia susu atoa le lauulu. Puipui ou lima i totigilima, faʻamama sina tonikolo i luga o lou lima ma tufa i le umi o le manoa, ona faʻapipiʻi lea o lou lauulu laititi e tufatufa tutusa atu le vali. Tuu le valea vali mo le taimi faʻaalia faapitoa i luga o lou lanu tonic pe pulu.

A maeʻa le taimi faʻapitoa, fufulu le lavalava lauulu i lalo o le vai ma tuʻu i luga o le solo i luga o le itu faʻalava ma tuʻu i lenei tulaga seiloga e mate.

Ile taimi nei, o fulufulu sese e mafai ona faʻaoso pe saʻo pe a tatau ai.

Faʻafefea ona vali sese lanu o lauulu?

E le pei o le tonic, o le vali o le a tumau i luga o le wig po o laina mo le umi umi, aemaise lava talu ai latou te manaʻomia ona fufuluina e seasea lava. O le mea lea, alu i le filifiliga o vali sau talafeagai, tusa lava pe o le a lona ituaiga - tumau pe semi-tumau. O le lanu o loʻo valea lauulu pepelo o le a tumau nei mo se taimi umi. Taumafai e vali se manifinifi manifinifi poʻo ni fesoasoani muamua e iloiloina le iʻuga ma naʻo le vali atoa le oloa.

Matou te le fautuaina le aveina o le vali tumau, talu ai e le tatau. E te le manaʻomia e vali lauulu lauulu ma e te le masani ona faʻaoga mo le lauulu. Filifili mo mama mama semi-tumau oloa tomai faapitoa. I le prof. valiina o loo i ai se sili tele lapoa o paolo ma e mafai ona e faasaʻoina saʻo le lanu o lauulu sese. Aua e te matamuli ma o atu ma se solo ma loka i le faleoloa o le polofesa. cosmetics ma fesili i le faufautua mo se fesoasoani i le filifilia o le mea tonu paolo ma oxidizing sooupu.

Faʻasalalau se pepa pepa i luga o le laulau, o le pepa e tatau ona i ai ina ia tuʻu saʻo uma ou manoa i luga. I le tulaga o se wig, e tatau ona ofuina i luga o se lavalava faʻapitoa. Fulufulu lou lauulu, aveese uma mea o iai.

Mulimuli i faʻatonuga mo le vali e tapena le vaitusi fefiloi.

Puipui ou lima i totigilima, ona fufuluina lea o palu ile filo. Mautinoa o lauulu o loʻo ufiufi i ufiufi mai itu uma, e sili le tuʻuina atu o isi vali nai lo le sefe ma tuu ni mea e le valiina. Faaaoga vali amata mai le mea faapipiiina, tufatufa atu i pito.

A maeʻa le valiina, ufiufi uma ia pito i luga o le pipii ina ia puipuia le palu mai le faʻamago. Aoao le valivali taimi mai faʻatonuga mo le vali.

Fufulu le vali i lalo o le vai malulu, sui se manoa i lalo o se vaitafe vai. Faʻaaoga se mataua o le sulfate-free shampoo poʻo le laulu pulou lauulu e fufulu ai lauulu lauulu saogalemu.

Taofi ia mama fufuluina i luga o le laulau, tuu le solo ma tuu i latou e mago atoa.

E mafai ona vali ma po o le a

Afai tatou te talanoa e uiga i paʻepaʻe manoa, ona le fautuaina lea o le valiina o le lauulu lauulu po o le tonic tonic, a leai, le fausaga o le "lauulu" e mafai ona faaleagaina. O aso nei, o loʻo i ai se tele filifiliga o lauulu faʻapipiʻi mo le quenching i lanu eseese, o lea e mafai lava ona e filifilia le filifiliga sili mo oe lava, ae peitaʻi, afai e te le afaina le taimi mo faʻataʻitaʻiga, matou te sauni e ofoina atu ia te oe fofo malie mo le valiina o lauulu gaosi.

Ma se faʻaopopoga. A maeʻa se faʻataʻitaʻiga, o le lauulu mai le wig o le a paʻuʻu i lalo pe e te le mafai ai ona faʻailoaina pe selu foi. Aua le pa'ū mo lenei maunu!

O le mea lea, ua matou oʻo i le faʻaiuga o le auala e sili ona saogalemu i le valiina o lauulu faʻapipiʻi o le auala lea e iai ni faʻailoga poʻo ni mea tusitusi. Ma e ui lava o le sili ona faigata ona faʻatinoina, e mautinoa e saogalemu, mo oe ma mo lou laʻei faʻalenatura!

Faapitoa mochelka.netIra Romaniy

Auala e vali ai lauulu gaosia :: JustLady.ru - teritori mo fafine talanoa

Irina Lartal, tusitala o JustLady. O le gaosia laulu e leai o se mea fou o lenei aso. E oo lava i tagata Aikupito anamua na ofuina ni ofu talaloa. Peter Na ou aumaia uiga ia i latou i Lusia.A talu mai lena taimi, e leai se tasi e ofo i fulufulu lauulu poo lauulu.

O le aupito lata foliga foliga faʻaogaina e faʻaaoga e faʻaleleia atili le ata ma matuaʻi suia foliga. E fiafia fafine e ese. O le mea lea, e masani lava ona fesiligia fesili e uiga i le valivali o wig po o lauulu ulu, lea e masani ma faʻalenatura.

O loʻo faʻapea e taugata. Ae e mafai loa ona e faʻaaogaina ia mea mo se taimi umi, ma o le tausiga o latou e toetoe lava a tutusa ma lau oe lava laulu.

E aofia ai fugalaʻau pe valivali. Moni, e sili le faʻatuatuaina o nei faʻatonuga i tagata tomai faʻapitoa.

Valivali lauulu gaosi ei ai ona lava uiga. Muamua lava, aua o acrylic, vinyl, polyamide ma kanekalon, o le matte fiber alava faʻavae i luga o taligalu, o loʻo faʻaaoga mo a latou gaosia.

O le mea lea, o fulufulu paʻepaʻe ei ai se susulu uiga ese, e faigofie ona mimilo, vaevaeina, faʻamalosi eletise. Fufulu faʻamalosi manoa i le vai mafanafana poʻo le malulu, faʻatonutonu le tafe mai luga i le pito i lalo, faʻaaogaina le laupepa.

E le gata i lea, o loʻo fautuaina e le matai, le uuina o fulufulu paʻu i totonu o le vai malulu ma le faʻaopopoina o mousse mo le faʻailoaina mo le 30 minute, ona patipati lemu lea i se solo ma faʻamago mo le 24 itula i luga o le tulaga faʻapitoa. Salu lau fulufulu poʻo ni manoa lalelei e aloese ai mai lauulu e pa'ū ma leaga.

Faʻafefea ona valiina fulufulu mata e mafai ona faʻailoa i taimi o faʻatauga. E mafai foi ona faʻafesoʻotaʻi le teineulu laulu. O le tautua a tagata faʻapolofesa o le a sefe ai le taimi ma tupe.

Faʻafefea ona fufulu se wig?

O le faʻagasologa mo le fufuluina o lauulu faʻamalosi ma laʻau e tutusa:

  1. Faʻamalo le faʻamoe i totonu o se koneteina vai,
  2. Paʻu mo le 5-7 minute. tatau ona susu, meaola e ati le fausaga,
  3. Le faavae o le wig (montage) ua faatagaina e fufulu ma se omomi,
  4. Ina ua uma moli mo 10 minute. tuu oloa i totonu o se vai malulu fofo,
  5. O se malulu malulu ma se vaalele mai luga i le pito i lalo faʻamaeʻaina i le vai malulu,
  6. O le vai o loʻo totoe ua aveʻese ma se solo, o loʻo afifiina se wig i totonu mo le 15 minute,
  7. Mago i luga o le tu, i le potu vevela mo le 10 itula.

Faʻamamago le wig i le solo, aua le faʻamoe pei o se ieie, tuu i luga o le tulaga ma faʻataʻapeina i curlers,