Lauiloa

48 ata o lauulu 'ulu cascade mo lauulu uumi, feololo ma pupuu

I le taimi nei, e tele teineiti latou te faia ni foliga matagofie o laulu i luga o latou ulu e faia le foliga o fafine foliga ese ma faʻaalia. O le lauulu lauʻeleʻele 2017 Cascade o laʻasaga sili ona lauiloa ma fatufatu i fafine. Ina ua uma ona fausiaina se lauulu ulu i luga o lona ulu, o le teine ​​e faia le ata tagata taʻitoʻatasi ma se tasi o ituaiga.

Faiga mo laei o fafine o se aiga manatu, tasi fiafia i se mea e tasi, ma se isi tagata

O le mea lilo sili i luga o le lauulu lauulu o foliga pe a faia i luga o le ulu o le fafine, stylists eseese tufatufaina stylistic vaega i lauulu a le tagata o tausia.

Lenei tusitusiga talanoa i le auala e tipi lou lauulu i faiga masani - pe faʻafefea ona mafai e se teine ​​ona tipiina lona lauulu i se vavaeina o lau laulu.

2017 lavelavea lauulu: umi lauulu lauulu ma isi filifiliga

O aso nei, o aliʻi salon e faʻaleleia atili le ata o tagata ma eseese filifiliga mo ia ituaiga o laulu. O le mea lea, ina ia mafai ona i ai se laʻei manaia mo le taimi muamua, e tatau i le teine ​​ona alu i le teine ​​fulufulu.

Afai o le teineititi e uumi lona lauulu, o lona uiga e faʻatupu e le matai le siʻo i luga o lona ulu e aunoa ma le puʻupuʻu o le umi o lauulu. O le mea ua tupu, ua avea loa lauulu fafine ma pulupulu ma maoaʻe.

I se tulaga faapena, o le lauulu lauulu o se "apefai". O le mea lea ua fai, o le lauulu faʻaiʻu ua avea le fafine laulu e lalelei ma tele.

Afai o le fafine uumi lauulu o loʻo iai se foliga foliga, o le faʻasolosolo o lauulu umi o se laʻasaga sili ona lelei lea e faʻaititia ai le tele o foliga i le itu taumatau ma le itu tauagavale.

I le ogatotonu lauulu - o le sili ona masani ai ituaiga o lauulu

Ole tele o taimi ole laulu ole laulu e fai i tamaitai e feololo lauulu. O ulavale foliga ulavale e faigata ona tuʻuina i se laulu foliga tutusa foliga manaia ma sitaili - o le mea ua tupu, o laʻo fafine saʻo e le taoto i ni lauulu lauulu laʻau.

Ina ia mafai ona teuteuina lelei lauulu, pe a uma ona fufuluina le ulu, e faʻamama e le teine ​​lauulu ma se laulu vavae. Faatasi ai ma le fesoasoani a curling iron ma curlers, faia teineiti faia se lauulu lauulu fatuga ma o latou lava lima.

O lauulu lauʻeleʻele e oʻo mai i le 2 ituaiga - faʻavae ma fatufatu. O le tele o taimi, o tamaitai o sitaili faia se “ofuvae masaesae” i luga o le ogatotonu lauulu.

O tamaitai o Balzac matutua ma olomatua matutua latou te faia le "sili malie" lauulu laulu i luga o latou ulu lea latou te faia se "apefai" na o le lauulu pito.

Faia o se lauulu lauulu lauulu, e faigofie ona aveese e fafine pito vae.

Pulu puupuu: lapisi lata mo foliga lapotopoto

A lalelei lauulu foliga foliga lelei foi i lauulu pupuu. I se tulaga faʻapena, e nana e le teine ​​ni nai mea sese.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fausia se "cascade" o laulu ma lauulu pupuʻu, fafine nana se laʻau tele. Faigata vaʻai foliga faʻataʻamilomilo faʻamoe ia loka i fafo - ma o le iʻuga maua ai foliga i foliga lapotopoto.

Lauulu filifilia e ala ile ituaiga o lauulu

I teineiti e manifinifi ona laʻei faʻalenatura, o se lauulu lauulu foliga foliga lelei foi. O le mea ua tupu, ua sili ona faʻateleina lauulu o fafine.

Afai o le teineitiiti e lamolemole, e oo lava i lauulu, ona foliga mai lea o se lauulu aulelei foliga manaia i luga o le lauulu uumi.

Le filifiliga o lauulu i le foliga o foliga - o eseʻesega o lauulu

Afai e iai se fafine faataamilo mata, ona faia lea e le matai ia se lauulu lauulu ma faia se mea e faʻataʻulu ai. I se tulaga faapena, le stylist fausia loka tele-tulaga i luga o le ulu o le fafine, ma faʻaosofia ai foʻi se sitepu matagofie o lauulu o 'eseʻese uumi.

Afai o le teineititi ei ai foliga mataga, ona le fetaui lea o le oso sao. I se tulaga faapena, o le tagata teuteu e faia se laei "ulu foliga" i luga o le ulu o le tagata o tausia ma se liligi lima ma loka faavaa i le malumalu.

Afai o le fafine ei ai foliga umi, ona fetaui lea o ia ni faʻailoga, sei vagana ua umi. I se tulaga faʻapena, o paʻu e mafai ona tipiina e oe naʻo.

Valivali

Foi, o se lauulu lauulu aulelei e faia ai se fafine foliga foliga lelei pe a fai e le masani fai se lanu lanu i luga o lona ulu. I se tulaga faapena, le stylist vali le fafine lauulu i luga o le mata 2 paʻepaʻe mama nai lo le lanu masani - faʻaleleia le aafiaga o le lauulu lauulu.

A felanulanuaʻi, e tuʻua e le matai le lauulu fafine i le umi e mafai ai - ma o le mea ua tupu, o le tagata o le mea e faʻaalu ai lauulu foliga foliga mataina.

Ina ua fausia se lalagaina loka umi i luga o se lauulu lauulu, o le lalaga e faia le fafine foliga foliga lalelei ma matagofie.

Pe a filifilia se metotia mo le gaosia lauulu e faʻamutaina, o se teineititi iloa ai le foliga na ia manaʻo ia maua - maʻaleʻale ma faʻafiafia pe faʻalemafaufau ma faʻalelei.

O se fafine e iai lona laulu lelei e faʻalu lona matagofie

O le iʻuga, a maeʻa ona faitau i luga o faʻamatalaga i luga, o le a mafai e teine ​​taʻitasi ona filifili se laʻau talafeagai cascading - ma mulimuli ane suia mo le sili atu ma faʻaonaponei ona foliga.

O 'oti ulu e paʻu i luga o le lauulu uumi

Tagata e umi lauulu e masani ona feagai ma se filifiliga faigata - ia tuu le umi o lauulu pe, ia foliga laei ma matagofie, tipi lauulu. Maea 'oti ulu i luga o le laulu uumi o le a foia lenei faafitauli o filifiliga lelei. Faavae i luga o le lauulu, o le cascade mafai, e aunoa ma le paʻi i le uumi, foaʻi le tele ma le matagofie i le leiloa umi o lauulu. E le pei o le tipi o le bob, lea e pa'ū uma ai lauulu i le laina tipi, o se lauulu lauʻeleʻele lauulu o se ituaiga o "apefai". O pito o le lauulu, e tu i maualuga maualuga, faʻateleina le voluma. E oo lava i le manifinifi laulu sa tipi i lenei auala o le a foliga mai malosi ma sili atu le mausali. Ma afai e te faʻamamafaina sina laititi, o le laulu foliga o le a faia i se foliga sili ona matagofie. O se gaioiga ma ni pu i luga o le lauulu uumi o se lauulu 'ulu e le o se mea mo le tele o tausaga.

Ituaiga o Cascade

Suiga ma se lata e faigofie ma faigofie. E mafai ona e ofuina le pu, pe mafai foi ona e faia e aunoa ma ia, e faʻalagolago uma lava i foliga o foliga, atoa ai ma manaʻoga a le tagata o tausia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo tamaʻitaʻi ma foliga umi, o le paʻu mafiafia paʻu i mata o mata e atoatoa, maʻaleʻa ma matagofie matagofie. O ulu mo lauulu uumi e aunoa bangs o le a teuteuina pea fafine i se foliga matagofie o le muaulu, a leai, e mafai ona e filifilia se pulu o le a faʻauma ai le foliga.

Tuuina atu i uiga taʻitoʻatasi / manaʻoga o fafine i le faʻataʻotoʻilauulu, o se masani ai le iloga ituaiga nei o cascading lauulu: masani, ragged, asymmetric, graded.

O aga aloaia ma alofa tunoa e tuʻufaʻatasia i se ala faʻapitoa: o le lamolemole o laina ma tuaoi. O lauulu e foliga mai e sili atu le lapopoa. E le manaʻomia le faiga o lauulu uumi, naʻo le solo i lou lauulu ma selu. E tusa ai ma le ata lanu o lauulu, o le mea sili ona fiafia lea ile lanu enaena lanu. O lenei ituaiga o lauulu e lelei mo foliga i aso uma.

Afai e te manaʻo e faʻaopopo sitaili i faiga le lelei, ona tatau lea ona e faia se chesca. E i ai le tele o filifiliga mo 'au: mai faigofie e oʻo i asymmetric.

E le fefe le Autalavou i faʻataʻitaʻiga. O tamaitai e lototetele ma maumaututu e le masalomia le filifilia mo le le lelei o le ata o se lauulu laʻua. Lea e malamalama i ai: le teena o tulaga faʻatatauina e tagata lautele manatu, saili mo ia lava, o se faʻamamafa i uiga o se tasi. O le eseʻesega i le va o laina i luga o le ulu e maua ai se ata uiga ese: o le pito i luga e matua ese lava ma le lelei pito i lalo.

O se lauulu laei e faia e ala i le vaeluaina o tekonolosi o le a avea ma sili ona lelei filifiliga mo aso uma: o le fatufatu mea leaga i luga o le ulu e leʻi afaina ai le lalelei fafine.

Asimetri

O aso uma o pisi ma manaʻo mo atinaʻe ua faʻaalia i lenei laʻei lauulu e ala i laina asymmetric. Faʻapipiʻi ma le taugata o voluma - le faʻavae o le ata. O se faʻaopoopoga lelei i ai o le a avea ma se asymmetrical fringe. Ae ui i lea, e taua le mafaufau o lenei ituaiga o lauulu e tino lelei e fai i sitaili: e tatau ona faia i aso uma.

E mafai ona e aumaia se mea fou i lenei hairstyle e ala i tamai togafiti:

  • Malosi i vaega eseese
  • Lulu le malumalu mai soʻo se itu
  • O se uumi uumi i le tasi itu i le pito i lalo o le lauulu.

Mo le faamamafa i le le manatu i le lauulu, e talafeagai sitaili manaʻomia: faʻasaʻo ma se uʻamea.

Faʻauʻuga

O lenei ituaiga e latalata ile faʻasologa masani, ae ui i lea, e i ai eseesega: o pito e maua tasi i luga aʻe o le isi, i nisi nofoaga latou te faʻateleina le uumi. Foliga manino o tuaoi ma atoatoa Faatasi ai ma le fesoasoani a se faʻauʻu faʻauʻu, ua mafai ai ona saʻo foliga o oval o foliga.

Ae sili ai, o lenei filifiliga e totogi i le e ona le paʻu lauulu. O le galu e maua ai e le fafine le alofa faʻamaoni ma agamalu. E faapitoa le fiafia o le filifiliga filifiliga.

A filifilia se sitaili mo se cascade i luga o le lauulu uumi, e tatau ona matua taua le mataala i foliga o foliga.

  • Ole mata foliga o le miti a soʻo se teine ​​fulufulu - stylist: o le saʻo o foliga faʻatagaina e faʻaoga ai oe e faʻaaoga lou mafaufau e aunoa ma ni faʻatapulaʻaina, matua o soʻo se laʻasaga e talafeagai. Peitai, o fafine ei ai foliga uumi e tatau ona taoto i fafo.
  • Mo teine ​​mimiti, e sili le faʻaopopo o paʻu (faataʻimoa, asimetris), faʻapipiʻi ia manoa i totonu.
  • O le sikuea foliga o foliga o le a faʻaofiofiina ai le filifiliga o se vafealoaʻi ma 'auvae masaʻa. Lea, o le a maua mauaina foliga foliga sili atu tafe.
  • Faʻaoga corugation e faʻatupu ai se mataga ma paʻaga foliga. I lenei pepa, e mafai ona e alu i se pati.
  • Maualuga maualuga o le a natia ai le le atoatoa i foliga o foliga (sikuea, liʻo). E talafeagai le tuʻuina o le laulu i le solofanua pupuʻu, bun poʻo le fili.
  • E tatau ona e faʻataʻuina uma le ulu i luga o lou ulu i se fulufulu ma se selu lapotopoto.
  • A cascade aunoa bangs e talafeagai mo tamaitai ma teineiti ma le saʻo o foliga o foliga.

Filifiliga mo le faia o O ufiufi mai foliga e foliga aulelei, susu susu, faʻaʻevae lelei lauulu.

Filifilia se cascade mo lauulu umi o lau laei fou, e tatau ona e saunia mo le mea moni o le taimi nei e tatau ona tausia lauulu i se foliga teuteu lelei. Lenei e le fefe ai le fafine i onapo nei, ona o le manaʻo e faaosofia ai le faamemelo mai le malosi feusuaʻiga o le ki, o le mea lea, mo le lelei o lona lalelei, o le muse ua sauni mo soo se mea.

O fetu lauiloa a Hollywood na le ano i lenei faʻaaliga o lauulu. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, Jessica Alba faʻataʻitaʻi i luga o le fulufulu ma se paʻepaʻe ese o laulu: mai le siisii ​​enaena i se lanu auro saito. O le isi ata tifaga e fiafia tele i le ata o Angelina Jolie: mai le lauulu i luga o le le mafaufau.

Fautuaga poto ma fautuaga

  • Fai le filifiliga saʻo o lauulu, filifiliga, ile fautuaga a le aitu.
  • Mautinoa lelei lauulu tausiga: ufimata, fafagaina suauu, vitamini, ma le tatau meaai lelei.
  • Faʻaogaina ni oloa sili ona aoga i le teuteuina lelei.
  • Mo lauulu laʻititi - tele ma le mafiafia, mo mafiafia - māmā ma matagofie.
  • O le moega mo lauulu umi e talafeagai mo tagata o saito, moli enaena, ma lanu enaena enaena.
  • Ina ia faʻalauiloa le ata, faʻailoilo o le a fesoasoani: sili malamalama ma le tele o lauulu.
  • Mataʻituina le lelei o pito o le lauulu, a le o le la, o le fulufulu leiloa leiloa lona faʻatulaga tatau.
  • O se lauulu o le lauulu uumi e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi e talafeagai mo se vaʻai pe ova foliga, e taua tele le fausaga o lauulu (apefai) amata mai le auvae vaega.
  • O le vaega lafoai o le laulu e fautuaina i le tulaga o se foliga le tutusa, faapea foi ma teineiti ma foliga lautele.

O se lauulu lauulu cascade luga o le lauulu uumi o le a fesoasoani i tamaitai taʻitasi ia faamamafaina lona mamalu! O se olaga galue malosi e le aveeseina le aulelei o le afa o agafesootai manaʻomia na tuʻuina atu ia i latou muamua: ia foaʻi le agalelei, matagofie, tausiga. Faʻafefea ona fetaui ma le tulaga o se fafine moni, e faʻamau ai loto ma faʻafiafiaina isi? - Le mea lilo i le ata filifilia: mai le ato i lauulu laulu.

Ituaiga o le umi i le umi

  • Cascade mo lauulu pupuu. Lenei ituaiga o lauulu oti faʻatagaina oe e faʻatupuina le maʻi o le pipiʻi i luga o lou ulu, e laʻei i aso nei. O lenei fulufulu foliga foliga matagofie ma natura, fetaui lelei i teine ​​talavou.
  • Cascade luga lauulu lauulu. O le masani lea o le ituaiga o lauulu, o le umi o lona umi e masani ona amata mai le "e tauʻau" i le "i lalo tonu o tauau." O lenei hairstyle e alu i le toetoe o tagata uma, e tusa lava poʻo le a le matua ma le ituaiga o foliga. Curls teuteu i lenei auala e le gata e mafai ona ofuina ese, ae ua faʻataʻoto foi i le tele o lauulu.
  • Cascade luga o le lauulu uumi. O le ituaiga lea e seasea maua nai lo isi muamua. Ae ui i lea, o se laʻei fulufulu faʻatagaina oe e tuʻuina atu se uluaʻi foliga i uumi uumi, e foliga sili atu le manaia nai lo le na o le tipi lauulu tutusa.

Fuafua i le ituaiga o lou lauulu ma foliga, faapea foi ma le manaʻomia iʻuga ma le fuafuaina sitaili metotia, se lauulu lauulu e mafai ona faia i ni auala se lua.

  • O le filifiliga muamua e tutusa lelei lava lau bob lauulu, ae a faʻaeseese mai ai foliga, e sili atu le vaivai ma sili atu le le malamalama e mafai ai ona e faʻatonutonu foliga o foliga. O 'oti lauulu e faia i le "apefai", o pito o le laulu e tuʻufaʻatasia i sone o le umi lava e tasi, lea e faʻasolosolo malie ma lemu le tasi i le isi.
  • O le filifiliga lona lua e ese mai le tasi o loʻo faamatalaina i luga i totonu o loka o lauulu e le tuʻufaʻatasia i sone o le umi lava e tasi, ae e tufatufa tutusa tutusa i le ulu. Faavae i luga o lenei lauulu lauulu, e mafai ona faigofie faia se teuteuga sloppy sitaili.

I se faʻaopopoga, o loʻo iai ituaiga eseese o lauulu e iai ni faʻailoga o foliga pe a leai, ae o le mea lea e le o se isi tutoʻatasi tutoʻatasi o lauulu, ae o se auala e filifili lelei ai mo le ituaiga foliga ma lauulu. Lenei o le a talanoaina atili atili.

Matou te filifilia le lauulu lauulu mo foliga foliga ma lauulu fausaga

O le vavao o se lauulu e le faʻataʻitaʻia, e talafeagai mo toetoe lava o ituaiga uma o lauulu (e seasea lava ona vaʻaia) ma teuteuina foliga o soʻo se foliga, e le pei o se sikuea o lona foliga manino e manaʻomia ai foliga toetoe lava atoatoa foliga. Ae o loʻo i ai ni nuʻu e faʻatagaina oe e faʻasaʻo nisi o mea sese ma faʻatulagaina se laʻei sili ona lalelei.

Tatou amata i ituaiga o lauulu lea e iai lenei ituaiga o lauulu faʻailoaina lelei

  • Muamua lava, o laʻau ia e mafiafia ma mamafa. I luga oi latou, o le lauulu laulu o le a leiloa lona matagofie māmā ma le faʻatamala, o lea e sili atu le filifilia o isi faʻataʻitaʻiga.
  • Lona lua, o le cascade o se lauulu 'ulu e le fetaui lelei ma lauulu lauulu - le soʻona taʻua o le "Aferika ituaiga". O na curls i latou lava e faigata ona faʻataʻitaʻia, ma afai e te tipiina i le cascade, o le a latou faʻateleina le fiafia, faia le teine ​​foliga o se valea valea.

Faʻafefea ona filifili se lauulu talafeagai e fetaui ma oe? Manatua ni tulafono mo le filifilia o se lauulu tipi e faʻalagolago i le fausaga o foliga.

  1. O le soʻona faʻaletonu foliga o le a fesoasoani e faʻasaʻo le ata mo le laʻititi lauulu, faʻaopopo i se laʻau umi ma mafiafia.
  2. Tagata e ona faataamilo foliga o le a fiafia i le vasa, faia i luga o le uumi lauulu. O loʻo vaʻaia ua vaʻaia tele le lapoʻa o foliga ma fesoasoani e fausia se ata faʻalelei fafine.

Lauulu paʻu cascade mo lauulu umi ma pupuu, vitio:

Pe a filifilia se lauulu lauulu foliga, aua nei galo e uiga i lona talafeagai i le ituaiga o lau lauulu, a leai o le mea e ono tupu mai o le a le aoga.

Ae afai o le lauulu e soona faʻavaivaia ma manifinifi, e sili ona lelei le muamua faʻatinoina le faiga mo latou faʻamaloloina, ona fai ai lea o le 'oti ulu. O le a le mafiafia o lauulu manifinifi o le a le aoga ma faʻamaloloina - o le a faʻaalia ai i latou e manifinifi.

Faʻafefea ona teuteuina se lauulu lauulu?

O le laulu o le laiga e faigofie lava i sitaili ma faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma foliga vaaia e faʻalagolago i le tulaga, fausiaina pe o se faʻatagata saʻo, ona faʻafiafiaina lea, poʻo se mea mataga.

  1. Mo le sili faigofie sitaili, e te manaʻomia se lauulu fulufulu ma ou lava lima.
  2. O fulufulu ua maeʻa ua faʻamago ma se laulu vavae, ulu i lalo - o le a faia ai se voluma.
  3. Ona faʻataʻoto lea o loka ma tamatamaʻilima, pe a manaʻomia, faʻasaʻo pito i le fesoasoani faʻapitoa auala - ma ua maeʻa saunia le laulu, e naʻo ni nai minute na fauina ai! O lenei sitaili e sili ona lelei mo lauulu pupuu.

  • Mo sauniga masani, e mafai ona e vavaeina uʻamea pe, i se isi itu, tosoina i latou i fafo ma faʻapipiʻi faapitoa, tuuina atu i le lauulu laʻupulelei o se lamolemole talafeagai, manino ma foliga foliga.
  • O le cascade e tutusa lelei mo galugalu lauulu ma laina saʻo.

Tomai Faapitoa gaosi tino ulu - vitio:

E lelei ma leaga o Cascade Hairstyles

Matou lisi atu, aotelega, e le masalomia faʻapea foi lauulu lulu cascade.

  • Faigofie: o le lauulu lauulu e talafeagai mo toetoe lava o soo se ituaiga o foliga ma lauulu.
  • Faigofie sitaili.
  • Eseesega: e mafai ona faigofie ona faia se foliga tulaga ese.
  • O sea fulufulu foliga e faʻaopopoina le tele o voluma, foliga mai i taimi uma teuteu ma matagofie.

Ae o loo iai ma nisi mea leaga.

  • Ona o le eseese umi o le nonoa, o le cascade e le ofi i soʻo se laeiʻulu: taʻitasi taʻitasi o le a mautinoa e tuʻituʻi i fafo ma fluff, ma o lenei e le talafeagai i taimi uma.
  • O lauulu e leʻo talafeagai mo le mamago tele, malepelepe, vaivai lauulu. Ae ui i lea, e aoga lea i le tele o isi lauulu, o soʻo se mea lava, e sili atu le faʻamalolo o curls muamua ona tipi ai lea.

O le mea lea, afai e te manaʻo e foliga vaʻaia i taimi uma lava faʻalelei, maua se laʻei manaia, suia lau foliga o lou lagona e aunoa ma le faʻaaluina o le tele o itula i le faʻata ma se fulufulu ma mea faigaluega i ou lima, o lona uiga o le cascade sili ona sili ona fetaui lelei mo oe.

Ituaiga o lauulu cascade luga lauulu lauulu

“Fasioti Tagata Vaʻaia 2016” e mafai ona faʻatinoina faʻatasi ma 'aʻai ma aunoa ma ni patini. Le tele o taimi, teine ​​filifilia se lauulu mo le laulu uumi, lea e i ai se pu, ma e mafai ona ese: puʻupuʻu, umi pe faʻapea. A 'oti fulufulu ma le faʻapipiʻi tino foliga sili ona manaia. Lenei faʻaupuga, asymmetry o loʻo i ai, faʻafetai i ai nisi foliga foliga e mafai ona faʻasaʻoina.

  • O le faaluaina lata mai o le a faʻaopopo le tele o voluma i lauulu manifinifi.
  • O le faʻauʻuina cascade o se sili lelei filifiliga mo uma ituaiga o lauulu.
  • O le ata matala e matua manaia lava ma e talafeagai mo fafine e fiafia e faataʻitaʻi ma o latou foliga vaaia.

Ituaiga o lauulu cascade: faalua mata (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: faauu lata (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: masae ata (ata)

Ituaiga o lauulu cascade mo lauulu pupuu

I luga o pulu puʻupuʻu, o le tino maliu e na o le pale e teuteu ai, ae le o le umi atoa, pei o le lauulu laititi ma umi. O le faʻataʻamilomilo mo lauulu puʻupuʻu e masani ona faʻatinoina ma se pa, lea e mafai ona puʻupuʻu, saʻo pe leʻo saʻo. Vaʻaia le maoaʻeina o faʻataʻamilomilo ma tutusa pito. O lenei vaitau, o se taʻaloga ma le laulu eseese e talafeagai. Afai e te faʻalogo i le vaʻai i tua, o le a mafai ona e vaʻai uma i le le masani ai o lenei 'oti.

Lua ituaiga autu o lauulu cascade mo lauulu pupuu mafai ona iloga.

  • E fa o le ituaiga ma le pa'ū laasaga.
  • Ole fata ma le manino sitepu ile pale.

O le sikuea ma le manino ma le "faʻamataʻu" laasaga.

O nei filifiliga foliga foliga lelei ma lelei lava. Ma afai e te vali lou lauulu i foliga laei, ona mafai ai lea o le laulu 'ulu o le a taalo i se tulaga ese. O le a avea atili faʻata' mataʻiga tele ma muamua. I tagata matagofie aulelei, stylists fautua mai le faia o lanu lanu.

Ituaiga o lauulu 'ulu cascade luga o le lauulu uumi

Masalo se lauulu lauulu i luga o le lauulu laulu e ono, o se manumalo-win filifiliga mo tamaitai uma. O sea laulu e alu i tagata uma, e aunoa ma se tuusaunoaga. E masani lava ona laei foliga ma mananaia. O le mafuaaga lena ua avea ai le matafaga sili ona fiafia i ai i laei o tagata lauiloa ma Rusia.

  • Vailaau masani E fetaui lelei mo aso uma. I lenei faʻatinoga, o le suiga o sitepu e matua lamolemole. Faafetai i lenei mea, o lauulu foliga foliga sili tele ma matagofie. O le le masalomia lelei o lenei lauulu o lona faigofie lea o le tausiga. O le tala faʻasolosolo foliga foliga lelei uma e aunoa ma se pa ma faatasi ai.
  • Talepe ataE masani ona maoaʻe. I se faʻaopopoga, e faʻatagaina oe e nanaina lautele ona alafau ma foliga tetele lava. O lenei filifiliga e masani ona filifilia e teineiti i lalo ole 30 tausaga le matutua.

Ituaiga o lauulu cascade: masani ma ragged cascade (ata)

  • Asymmetric laina - Ole taimi nei, sili ona tipiʻulu lauulu e mafai ai ona e soʻona foliga lelei. E le pei o le faʻasologa masani, e manaʻomia le teuteuina ma le faʻapitoa.
  • Fausiaina cascade e aofia ai ni sitepu, e masani ona lua. O se fulufulu e lava le talafeagai ma e talafeagai mo fafine e le fiafia i le monotony ma taumafai e tu i fafo mai le motu o tagata. O se vala o le lauulu 'ulu o le faʻatinoina metotia, lea e teuteu ai le pito i luga ma se pulou, ma le vaega o totoe o le lauulu tumau le tagofia.

Ituaiga o lauulu cascade: asymmetric ma fausaga cascade (ata)

Ituaiga o lauulu cascade ata

O se lauulu lauulu cascade o se sili lelei filifiliga mo se teineitiiti faaonapo nei. O aso nei, o tagata faʻaalia o loʻo tuʻuina mai ituaiga eseese o laʻau tipi (ata e mafai ona vaʻaia i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi) O filifiliga uma e matagofie i lana lava ala. Ae o le filifiliga e na o oe lava. Matou te ofoina atu ia te oe e faʻamasani oe i se filifiliga manaia ata e faʻaigoaina "ituaiga o lauulu lugalaina", lea e aofia ai fugalaʻau lauulu 2016-2017 ituaiga "cascade". Manaia lau vaaiga!

Ituaiga o lauulu cascade: vafealoaʻi ma faʻailoga (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: vafealoaʻi leai ni 'au (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: lata mai vaaiga (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: faasologa i luga o le lauulu lauulu (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: faasologa i luga o le lauulu lauulu (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: o se masani masani mo lauulu umi mo brunettes (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: laufanua mo lauulu pupuu (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: laufanua mo lauulu umi tua manatu (ata)

Ituaiga o lauulu cascade: o se masani masani mo lauulu umi e aunoa ma ni 'au (ata)