Lauiloa

Lauulu sitaili metotia mo umi umi

Fesili atu i soʻo se stylist, ma o le a ia tali e aunoa ma le faatuai: medium-size curls e lelei. E mafai ona e faʻataʻitaʻia ma ia curls i soo se auala e mafai ai, ma le lalagaina o laulu feololo e mafai ona faia i se taimi puʻupuʻu. O le mafuaaga lena e toatele ai teine ​​e fiafia iai.

O le mea moni, i fale faʻataʻitaʻituina ma i fale faʻataʻataʻina o le a e maua se sitaili atoatoa, ae le o tagata uma o loʻo maua le avanoa e asiasi ai i stylists i aso uma e tausia se foliga talafeagai. Ae peitai, i le fale, e mafai ona e faia se sili atu leaga. E tatau ona iloa e tamaʻitaʻi taʻitasi le laei o lauulu laʻititi umi ina ia foliga sili atu i aso uma.

Le Tui uamea

Ina ia faia faʻaofuofu luga laulu feololo ma se uʻamea, e tatau ona muamua fufulu ma faʻamago le curls, selu latou. Ina ia faasaʻosaʻo lauulu, oe manaʻomia le vavaeese e ala i se tamai loka ma taofi mai le pito i luga i le pito i lalo. E mafai foi ona afifi ato ile liliu ole uʻamea agai i totonu pe o fafo foi. Ma o au ata o teuga i luga o lauulu laulu o le a leai se leaga tele nai lo faʻataʻitaʻiga. O loʻo fautuaina e amata le faʻagaioiga ma ia tuʻuga okipitalita ma taumafai e aua le soona fai soʻo i luga o laina tutusa.

Faaputu i luga ole faʻaaoga

O le diffuser o se mea faʻapitoa "hairdryer" foliga foliga mo se fulufulu. Faʻaoga e faʻatagaina ai oe e faia le tele o laulu mo lauulu laulu ma eseese sitaili ma i le taimi lava e tasi e faʻamaʻimau ai curls.

Le sili lauiloa auala o le fausiaina o se galugaina gaioiga o se diffuser.

Muamua e tatau ona fufulu curls ma faʻamago i se solo. E faʻapipiʻi le umi atoa, faʻaʻalu se busa poʻo se gel. E mafai ona faʻamau lou ulu i tafatafa pe o luma - pei ona e manaʻo ai, ma a maeʻa ona faia le fulufulu lauulu ma le auvae i se tulimanu e uiga i 90 tikeri i le curls. Sosoo ai, e tatau ona e aumaia le laʻau fulufulu i le curls ina ia fulufulu le lauulu i "tamatamailima" o le diffuser: i lenei tulaga, ua uma ona filo ia mama.

A matutu le tele, o nisi manoa e mafai ona toe faʻaaogaina ma mousse poʻo le gel. A maeʻa ona faʻamamaina, e te le manaʻo e selu le lauulu: tufatufa lemu i ou lima ma faʻalelei i le varnis.

Luga faʻapitoa

O le faʻapipiʻi i luga o le tasi tauau o le a fesoasoani e fausia se ata paʻepaʻe ma maaleale, ma o au faʻapipiʻi o le a faʻaosofia lava le ata. O filifiliga tutusa e mafai ona aʻoaʻoina e ala i le mafaufauina o le teuina o laei luga o laulu ata. Fuafua i mea curls e te manaʻo e maua, e mafai ona e faʻaogaina curlers ma se lapoa lapoa, bobbins, curling uons, hairpins, hair dryers, hairbrushes ma isi masini. Ia mautinoa e faʻaaoga auala faʻapipiʻi ina ia aua neʻi leiloa le lauulu foliga.

Suiga o lauulu ulu

Tusa lava pe e te masani oe o le pule o curly curls, e mafai ona e fausiaina moli lauulu mo lauulu laulu. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina se laʻau fulufulu, pulumu ma pulou. Styling amata mai i tua o le ulu: susu laulaʻau e selu ma faʻamaufaʻatasi i le pale i se fulufulu tagata, pe a uma ona tuua le tasi fasi. O se tafe o le ea mafanafana o loʻo faʻasino tonu i ai, ma le pulumu, e alu atu se curl i le umi atoa. Faatasi ai ma mea o totoe, o le latou faia tutusa lava togafiti.

O le a le mea e tatau ona mafaufau iai aʻo leʻi faʻapipiʻiina gaioiga?

Mafaufau i le matagofie o laei o foliga laʻititi o loʻo i totonu o le ata i mekasini susulu, o se tusi o le mataua na aliali mai. Ae ui i lea, i le fale, e mafai ona e faigofie sili atu ia i latou. O le mea taua o le faʻaaloalo i nisi fautuaga.

  • O sitaili uma e tatau ona faia i luga o mama mama, ma i le taimi o le fufuluina, e te manaʻomia le faʻaaogaina e le gata o le solo, ae o le conditioner, e tatau ona tufatufaina atu i le umi atoa. Matua vaʻaia tatau i le faʻataʻitaʻiga, aua o i latou e sili ona aʻafia le vaega o fulufulu.
  • A o le i teuteuina le lauulu o le uumi o le umi, o le a avea ata ata fesoasoani, aua i luma o soʻo se lauulu lauulu, e tatau ona e faʻataua muamua pe o le a le taunuʻuga manaʻomia.
  • Afai e te manaʻo e ave ni uʻamea manaia ma le fesoasoani a curlers, muamua e tatau ona e fufuluina ma le faaeteete manoa. Afai e leai sau mea mo le faʻaaogaina o curlers, faʻailoaina o se ata po o le vitio luga o lauulu feololo o le a fesoasoani e faʻataunuʻuina le faiga saʻo. O le mea taua o le matamata ao e faʻamalu ina ia maua uma togafiti.
  • A o le i taʻoto le lauulu o le uumi o le umi, i le tulaga o le faʻasaʻo, e tatau ona faʻaogaina oloa e puipuia ai loka mai le leaga aafiaga o mea vevela.
  • E taua foi le manatua e uiga i le saʻo o le soʻona fulufulu o mea faʻapipiʻi: e tatau ona tupu mai luga i le pito i lalo, ma le mamao i le va o le lauulu o le ulu ma le fagu e tatau ona i lalo ifo o le 20 cm. Afai e vali le varnish ia saʻo, o le a outou maua se manifinifi manifinifi vaega, ma afai e le o saʻo lelei, le aafiaga o le pulu ma le fufuluina lauulu.
  • Afai e i ai ni au pulepule ma mago, ona e te leʻi tuʻuina ia lauulu i se uumi, e mafai ona e "selu" ma ou tamatamaʻilima, i luga ole laʻititi muamua o le moisturizer.

Le a le mea e manaʻomia mo teuga

Ina ia foaʻi le lauulu foliga manaʻomia, e le mafai ona e faia e aunoa ma se seti o mea faigaluega, e aunoa ma le:

  • fulufulu lauulu
  • susulu spray
  • mousse / foam / volume kulimi,
  • selu
  • tagata curlers
  • mafolafola pe faataamilo moli,
  • le vaaia / barrettes / hoops.

Faʻafefea ona maua ni lauulu mananaia mai se solofanua i luga o lou ulu?
- O le faʻatupulaia o fulufulu ulu ile lauulu atoa ole ulu ile naʻo le 1 masina,
- O le vaega faatulagaina e matua hypoallergenic,
Faaaoga tasi i le aso,
- E SILI OʻI 1 MILIONA faʻamalie tagata faʻatau o tane ma fafine i le lalolagi atoa!
Faitau atoa.

Styling metotia

O isi taimi e ona tagata lauulu laʻititi uumi lauulu faʻaogaina 2-3 ituaiga o sitaili, le masalosalo o le tele o auala eseese na faia e faʻafouina ai le ata ma foliga vaaia. E tele naʻua e faia i luga o susu, ona e faigofie ona faʻafofogaina. O le averesi o le umi e faʻatapulaʻaina leai se malosi pe a faia ni lauulu.

O le autu auala mo le faʻavaeina o manoa o ituaiga uma o masini e mafai ai e le curls ona maua se ituaiga foliga. O le faʻaputuga o fulufulu faʻapipiʻi lauulu e maua ai le tele, e taua mo manifinifi ituaiga lauulu. I le faʻaaogaina o le uʻamea uʻamea, o laina faʻapipiʻi o le a maua ai fesuiaiga lelei o tulaga eseese.

Aua le faʻaititia meaʻai. O onapo nei masini ua faʻaalia i faigofie ona faʻaaoga ma le leai o ni kinks i taimi. E oʻo foʻi i se talavou ona mafai ona ia gafatia ia mea faigaluega. Ae o le mea sili ona taua o lenei ituaiga o sitaili e sili le afaina i le laulu fausaga.

O le teuteuina o laulu ile faiga faaEleni foliga sili atu le manaia. Medium umi ua lava lea e fai ai ia lauulu teuteu foliga. O le faʻaopopoina o faʻaalu ma se fusi i le faʻa Eleni o le a faia se lagona moni i le faafiafiaga. Ma le bezel faia o latou taua taua po o maualuga-lelei teuteuga mafai ona faamamafaina le statism. O le taimi lava e faʻaoso faʻataʻamilomilo poʻo le fili faʻaopoopo faʻaopopo se mea manaia faʻaopoopo, o le ata o le a vave avea ma lalelei.

O le autu auala mo le faʻavaeina o unta o ituaiga uma o masini lea e mafai ai ona faʻataʻamilomilo foliga foliga

Le fai faʻamumu poʻo le curling

Faʻauʻupegaina ma le uʻamea masani faʻataʻitaʻi, e mafai ona e faia ni ata faʻalelei mo mea uma e fai i faʻamanatuga ma mo olaga i aso uma.

O le mulimuli nei faʻasolosolo o le a faʻafaigofieina le faʻafitauli o le fausiaina o lou lauulu lauulu e manaʻomia:

  • O le umi atoa o manoa o loʻo faʻaaogaina fagu mo puipuiga malu.
  • O lauulu e vaevaeina i ni vavae ese, pe a uma ona tatau ona faʻapipiʻi le soʻotaga i luga ma se uʻamea uʻu ma faʻaloaloa i lalo. E tatau ona amata galuega mai le pito i tua o le ulu faasolosolo agai i luma.
  • O pito o le curls ua punou, pe a manaʻo ai, luga pe lalo. E taua tele le aua neʻi faʻailoaina le mea lava lea e tasi i le toe faʻataʻoto, aua o lenei mafuaʻaga e mafua ai le faʻaletonu le afaina ile lauulu.

Fulufulu lauulu

O se laasaga ma lea laasaga taiala i le teuteuina o laina ile laulu e faʻaaoga ai se fulufulu ulu ma selu lapotopoto:

  • Fufulu lauulu ma se sitaili talafeagai faamago lamolemole i se solo.
  • Sosoʻo ia manoa i tafatafa o le aʻa faiga, faʻaeteete faʻatasi ma se seluaʻo le faʻatonuina o se ea mafanafana a le ea.
  • A e manaʻo i ai, o le a faʻaiʻuina pito o laʻaulalo pe nofo tulaga.
  • O iʻuga faʻapipiʻi e tatau ona mautu. faʻaaogāina le varnish ma le faʻamaluina o iai.

Faia ma curlers

E mafai ona e faʻatauina matagofie curls faʻaaoga ai soʻo se ituaiga o curler. Velcro, boomerangs, faʻapea foi ma termo ituaiga ma fulu paʻu filifiliga e atoatoa. O mea vevela vevela e tatau ona mimilo i luga o mamago curls, ma isi ituaiga na o matau loka.

E le manaʻomia se iloa e le galuega ma e naʻo se faʻatinoga e faia:

  • O le selu selu e vaevaeina i ni tamaʻi loka.
  • A mimilo le curlers, matou te faʻamoemoe i sina taimi ma aveese ma le faʻaeteete sea mea aoga aoga.
  • O le gaʻo laʻau gaʻo faʻatulagaina e faʻamaʻi ma vali poʻo le sipika.
O mea vevela vevela e tatau ona mimilo i luga o mamago curls, ma isi ituaiga na o matau loka

I ni nai faigofie sitaili filifiliga mo aso uma.

Tuuina atu le saoasaoa o le olaga faaonapo nei o se fafine e mafai ona tuʻufaʻatasia galuega, aiga, fanau ma i le taimi lava e tasi e tausia o ia lava, e aoga le maitauina o le uumi o le umi o le laulu e mafai ona faaputuputu i auala eseese e aunoa ma le mauaina o le tele o taimi taimi tau. Le sili ona lauiloa o ituaiga faigofie o lauulu, faamatalaina i lalo.

"Vaivai galu"

Mo le fausiaina o se mea taulima, o le ae manaʻomia se lauulu laʻei, busa ma curlers o se ituaiga silikon.

Faʻaogaina gaioiga:

  • A fagota, filifili le laina vaeluaina e te manaʻomia (faʻafisi pe faʻasaʻo).
  • O lauulu e vaevaeina i ni mafiafia mafiafia, o loʻo togafitia ma le faʻaeteete i le fulu i le umi atoa.
  • O manoa ua manuʻa i luga o curlers ma faʻamago i se fulufulu.
  • Ina ua matou aveeseina le curlers, matou te tauaveina se moli nachos basal.
  • O le lauulu laʻasaga e faʻatulagaina e mausali.
Mo le fausiaina o se mea taulima, oe manaʻomia se lauulu lauulu, kulimi ma curlers o se ituaiga silikon

"Faigofie tele"

O le faʻataʻitaʻia o ia faʻaʻaulu e tuʻufaʻatasia lelei ma aga masani o mea e fai ai le laulu e sili ona matagofie lona teuteu. O le faaputuga e fetaui lelei i totonu o le pisinisi masani foliga ma e le itiiti ifo le talafeagai mo taʻaloga taʻaloga. O le utupoto e faʻapipiʻi pe i luga o le pale pe i tua o le ulu.

Faʻaogaina gaioiga:

  • Ole selu o lauulu e tatau ona aoina ma faʻapipiʻi ile lautele lautele.
  • O le siʻusiʻu o le siʻu ua loloʻu i lalo o nei mea, ua amata ona le mafai ona vaʻaia.
  • Afai e manaʻomia, o le sitepu mulimuli atonu o le faia o le mama faʻatamala, o le fausiaina o le aufana mai le lauluulu pe faʻataʻoto i lalo.
  • O le lauulu laʻasaga e faʻatulagaina ma lauulu.
O le faaputuga e fetaui lelei i totonu o le pisinisi masani foliga ma e le itiiti ifo le faigofie mo taʻaloga

"Taalo curls"

Faauupegaina i se fagu fagu vai ma faapaleni fulufulu lauulu, matou amata amata ona fatuina faʻalelei matagofie:

  • Ina ua uma ona selu le lauulu i luga o le umi atoa, tatou siitia luga lauulu.
  • Curls e mama faʻamalolo i le umi atoa ma vai.
  • O loʻo seʻe ese atu mai pito o le manoa, ona tatou seʻe lemu ai lea i le aʻa.
  • O gaioiga gaioiga e tatau ona faia vave ma tutusa.
  • Ina ua uma ona maua le aafiaga o taʻalo malie, tatou te faʻamautuina i latou i le varnish o faʻateleina fixation

Taunuuga faia

I le faia o le mea sili na ia faia, ua maua e le fafine le sitaili manaʻomia, lea, i le matagi tau ma le susu, e vave ona leiloa muamua ona foliga. Ina ia aloese mai le faʻaali o faaletonu, o le mauaina faʻaiuga e tatau ona tusia. Ole vaʻaia ma le lauulu e le lelei tele e pei o se fixative.

Varnishes e le gata e mafai ona tuʻufaʻatasia lelei foliga o le lauulu, ae e faʻapupula ai foi, faʻamalosia le faʻataʻavaleina feaveaʻi ma puipuia le vevesi faafitauli. Aveʻesea se mea faigaluega faapena e faigofie tele. Lava le faʻaaoga o se selu.