Lauiloa

Lauulu ma lipine

Lelei le manaia o lauulu i luga o le ulu, faʻavae i luga o le faisuaʻi Farani fili. E mafai ona faʻalili faʻamaufaʻailoga o le mama ona o le faʻatonuga i lalo ifo:

1. Filifili faʻatasi ma ni vaega se lua e tutusa ai laina i luga o le laina o le muaulu le lauulu o le parietal ma le temporal-lateral zones.

2. Filifili ni manoa e tolu o le lauulu i luga aʻe o le taliga tauagavale ma amata lalagaina le fulufulu Farani togi agai i le taliga taumatau.

3. Faʻamau le fusi i le pito i lalo o le vaega, faʻamau le iʻu ma se mea le vaaia i tua o le taliga.

4. E faapena foi, togiina le togi farani Farani mai le vaega o le laulu i autafa o le laina o le muaulu. Amata lalagaina fili i le isi itu.

5. Faʻapipiʻi le iʻuga o le fili faʻalua ma le le vaaia i tua o le taliga.

Lauulu ma se sulu "Waterfall"

O se afu mai le laulu o le a faʻamamafaina ai a latou taugata ma tamaoaiga. O le filifiliga lelei o se tuʻufaʻatasia o lenei ituaiga o lalagaina ma 'ie i le mea e tupu ai. O le laʻau lauulu ma le tamaʻi paʻu e mafai ona faʻaaogaina e fausia ai se ofisa ma faʻaaloalo.

1. Filifili ni manoa se tolu o lauulu mai le vae vavaeina i le vaega o parietal.

2. Amata lalagaina se faigofie farani Farani: tuu le taumatau taumatau i le ogatotonu, tuu le agavale taumatau i le itu taumatau.

3. Ave i luga le fasi fasi lauulu laʻau i le itu taumatau, faafesootai i le tuaoi taumatau taumatau, tuu i luga o le ogatotonu ma tatala, ma tuu fua. Nai lo, ave se filo o lauulu o tutusa lautele i lalo atu o le lalaga.

4. O le mea lea, faʻaauau le lalagaina seia oʻo i le pito i tua o le ulu.

5. Faʻapipiʻi ma le faʻaeteete le fili i le ulu le vaaia i tua o le ulu.

6. E faapena foʻi, lalagaina lauulu ile isi itu.

7. Faʻamau le tootoʻo i le pito i tua o le ulu.

8. Fausia curls faʻaoga ai se faʻamoe auli poo se curling uʻamea.

Filifiliga Fusipepa Hairstyles

Ua matou vaʻavaʻai i ata o tausaga o le aʻoga, matou te vaʻavaʻai lava i le laulu i laʻau i luga o le ulu i vasega muamua oe na atiaeina faʻataʻitaʻiga lelei ma matagofie. O lenei ua mafai ona e filifili mai i se numera tele o lanu ma ata o mea teuteu, lea e maofa i lona eseese: mai papaʻe, lanu piniki ma sesega lanumoana e lanumoana mumu, lanumoana uliuli ma enaena. Sulu lipine o velvet, satin, nylon ma organza.

I taimi uma, o curls matagofie na le gata o le tino mai o femininina, ae na tuʻuina atu foʻi le tulaga o lē e ana. Lea i Eleni anamua ma Roma, talavou seductresses fausiaina hairstyles ma se lipine i o latou muaulu, faamamafaina le mama ma moli silika, ma matutua fafine foafoaina tulaga maualuga ma fasi fasi ie taugata na latou aumaia o se meaalofa mai isi atunuu. Hairstyles Eleni ma lipine ofo i lo latou alofa tunoa.

Ma i le lalolagi faaonapo nei, o tamaitai uma e faʻaogaina mafaufauga, taumafai e sau ma ia lana lava sitaili tulaga ese. O se valaaulia i se fale faafiafia poʻo se aso fanau o na mataupu pe a e manaʻomia foliga foliga atoatoa. Fausiaina o se ata iloga, polofesa faʻaaogaina lipine ma rhinestones, aufana, teuteu maa ma fugalaʻau. Latou faamautinoaina o lanu ma foliga o mea e talafeagai e tutusa ma le eseese o laei ma vali.

Afai o le lauulu e folasia, mo se faʻataʻitaʻiga, ona mafai lea ona faʻaaogaina le lautele o lipine e avea ma bezel. E mafai ona mafaufauina o le faʻavae o lauulu i ai ma le lipine i luga o le muaulu, faʻapea foʻi ma se teuga teuteuina e maua ai le laulu foliga lalagaina ma alofa tunoa.

Lauulu laʻasaga ma lipine: laʻasaga i lea sitepu vasega vasega faʻatasi ai ma faʻamatalaga auiliili. Lauulu laulu foliga ma lipine

O nisi taimi, e faia ai se ata fealofani, e manaʻomia le faʻaopopoina o le laulu i se laupepa e faʻafetaui ai le leo. O fulufulu e felanulanuaʻi faia se galuega sili i lenei galuega. O se laupepa mauoa o le a mafai ai oe e filifili se teuteuga mo tofo uma. O le a le laʻau lauulu ma ni lipine o loʻo i ai, laʻasaga i lea sitepu vasega vasega ma ata matagofie, vaʻai la matou tusitusiga.

O le fili faʻatasi ai ma se lipine lalagaina i totonu o ia e sili ona faigofie ma i le taimi lava e tasi vaʻaiga muamua lauulu. O se lipine manifinifi o le a faia se malamalama malamalama o le lanu manao i luga o le fulufulu. O le taʻavale ma le satin lipine o se sili lelei filifiliga mo le savaliga ma mo faʻapitoa taimi. O le mea taua o le filifili o le saʻo lalagaina metotia ma lipine lautele.

O se laʻei manaia tele ile fulufulu mo teine ​​toaga. O le pusi puʻupuʻu o le a manaia lelei i taimi uma. O se aoga sili lea mo latou e fiafia i pulou.

E tele auala e lalagaina ai lipine i se lalaga faʻapipiʻi. O nisi oi latou e matua faigofie lava e oo lava i se tagata amataina mafai ona faia i latou lava. O isi, e sili ona faigata, ona manaʻomia le auai o le matai. Ae o le taunuuga o le a aoga. E pei o laʻei lauulu e mafai foi ona faia mo se faʻaipoipoga.

E fili lalaga faʻatasi ma lipine pito i luga o fulufulu ulu poʻo pupuni uumi. E puupuu lava se lauulu lauulu e taofiofi ai le lalagaina, ma paʻepaʻe e le malepelepe.

Mo le lalagaina, filifili se lipine ma le lautele e tusa ma le 1.5 - 2 cm. O le tele manifinifi pe mafiafia tapuni o le a maanuminumi ma mimilo. Filifili se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se uaea faʻavaʻa. Atonu e le pepelo lelei pe lavea foi lona ulu. O le umi o le fasi fasi mea e tatau ona laʻititi atu nai lo le umi o le laulu.

Lalo matou faʻamatalaina ni auala se lua e lalagaina ai se lipine i totonu o se teuga.

Tolu filo fili

Ole sili ona faigofie lauulu e faigofie ona e faia na o oe.

  1. Vavae atoa le lauulu i vaega tutusa e tolu.
  2. Afifi le ogatotonu autu i le lipine ma fusiua. Nana le pito pupuʻu i lou lauulu.
  3. Tuu le fasi agavale agavale i le ogatotonu, pasi i lalo o le mea faapipii.
  4. Tuu le fasi taumatau i luga o le ogatotonu.
  5. Tufa le mea faapipii i lalo o le curl, lea na aliali mai i le ogatotonu. E tatau ona pasi le va o le ogatotonu ma le taumatau ogatasi.
  6. Toe fai laasaga 3-5 seia oo ina e fili taʻai le fili i le umi e manaʻo ai.
  7. Faʻamaumau le iʻuga ma se paʻu paso e le o vaaia. E mafai ona e teuteuina le iʻu i se lipine nifo o le tutusa lanu.
  8. E mafai ona e faia le puaʻa matala matala, toso loka sina taimi a lalagaina.
  9. Sulu teuteu le laulu ole laulu e vaʻaia.

Fulufaʻi itu fili

A sili atu le manaia ma faigata filifiliga. I le fili i lou fili o laina e fa na o oe, e manaʻomia le tele o toleniga. Muamua, e manaʻomia le fesoasoani.

  1. Sulu lau lauulu ma vaevaeina i ni vaega se fa.
  2. Faʻamau le mea faapipii i le ogatotonu i le va o ni manoa, nonoa se fasi manifinifi o lauulu. Faapipii le pito i luga o curls.
  3. Ma le isi, o manoa o le a faitauina mai le agavale i le taumatau. Lafo le filo muamua (pito tauagavale) i totonu o le lona lua ma toso i lalo o le lipine.
  4. Togi le lona fa (taumatau) sulugatiti i le lona tolu ma pasi i lalo ifo o le muamua.
  5. Toe fai le laasaga 3 ma le 4 seia faʻapea o le fua faʻamau atoa. I le faʻatinoina tatau, o le lipine lava e aliali mai ma mou i nofoaga saʻo.
  6. Faʻamau le pito i luga o se ofu mafanafana, afifi le mea faapipii i luga ole ofuvae ma puipui le pito.
  7. Malamalama lelei lauulu ile laulu fulufulu.

Lauulu laʻasaga Eleni

Leai se sili lauiloa o laupepa Eleni ma se lipine faataamilo i le ulu. O lenei ua faʻatau atu ni paʻu faʻapitoa e faʻauʻuina ai lauulu ile laʻei Eleni. Ae e mafai ona e faʻaaogaina le lipine. E moni lava lenei mea pe a fai e te manaʻomia se fusi i se paolo. Mo se mea e faʻafaigofie, suʻi se tamaʻi uʻamea i pito o le lipine. O le a ia faʻaloaloa, ma natia lona lauulu i lalo o le a le sili atu faigofie. I le tulaga o le faʻagaioia, o se mea faʻapipiʻi e le faʻaititia lava i mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

O le masani a fafine Eleni ma lauulu uliuli ma le malo. O le mea lea, aʻo leʻi faia se lauulu lauulu curl i luga o curlers tele. Lea o le lauulu o le a foliga sili atu ona masani ai, ma tuʻituʻi ese manoa o le a faia le ata maʻaleʻale ma paʻi atu.

Curls o le a saofaga i le faʻaopopoga voluma i le pito i luga o le ulu. Afai e foliga mai e le lava, fai se faaputuga malamalama.

  1. Fulufulu le lauulu i aʻa.
  2. Nonoa lou lauulu i se lipine.
  3. I le agavale ma le taumatau, pasi le itu loka i lalo.
  4. Faaputuputu lau lauulu ia tasi ma tuu i tua i lalo o le mea faapipii. Ua sauni le fulufulu.

O loʻo i ai le isi filifiliga ma fesuiaʻi filo i loka taʻitasi i lalo o le mea faapipii.

  1. Tufa atu se vaega i lalo o le ofu fulufulu mai le naʻo le tasi pito. Faafefiloi fua lauulu o le lauulu i toega o totoe.
  2. Vavaeese le isi auvae i autafa o ia, ma filo i lalo o le paʻu paʻu tutusa ma le muamua. Mo se faʻafaigofie, e mafai ona e mimilo ese manoa ma le flagella.
  3. Faaauau tutusa i lauulu uma. O le mea lea, oe tatau ona maua e oo lava mama i le lipine, ma se saoloto loka o lauulu i le isi itu.
  4. O lenei laʻei malulu e mafai ona aveʻesea lalo o le mea faapipii, e mafai ona e faʻataʻapeʻapeina ma tuʻu e faʻataʻutaʻu, e mafai ona e fili i se taʻaloga mataga tatala. Filifili le filifiliga e sili ona fetaui ma le foliga.
  5. O se lipine o se tutusa paolo e mafai foi ona lalagaina i se lulu. Faʻafefea ona fai - vaʻai i luga.

Vitio i luga o le autu o le tusitusiga.

Faatasi ai ma le oo mai o aso mafanafana, atonu e te manaʻo e faʻaopopo faʻateleina le malulu ma le mama i lau ata. Faʻafefea ona fai? O se tasi o auala faigofie ae manaia o le teuteuina o lou lauulu i lipine.

Filifili lipine

Alu i le suisui tisaina faleoloa, oe mafai ona vaʻaia uma lipine matagofie. O fea e saʻo mo oe? O le filifiliga e faʻamoemoe i le mafuaʻaga e faia ai le lauulu ma le fausaga faʻaiuga o le ata: mo galuega, mo se pati, aso poʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻaipoipoga.

O le teuteuina o le laulu, e mafai ona faʻaaogaina ni lipine o soʻo se lanu ma foliga:

Gauai atu i mea ma mea:

  • i le tuʻufaʻatasiga ma se ofu afiafi - siliki poʻo le veleti,
  • mo teine ​​faʻaipoipo ma teine ​​faʻaaloalo - guipure,
  • lipine satin faʻaopoopo le foliga masani.

Lauulu i pulou: aufana

E faigofie ma faigofie, ae e leʻese le lauiloa le aufana i le taimi nei. Avea ma teuga a tamaʻitaʻi, matua faʻaalia manino ai le atamai ma le agamalu o ou foliga.

Ina ia fatuina se lauulu lauulu, ua filifilia se lipine o lanu pupula, ia talafeagai ma le paolo o laei poʻo le eseese foʻi. A o faʻaaoga mataupu, auala eseese e mafai ona iloiloina.

Laau maualuga maualuga

Lenei auala o le a faʻaopopoina se ata o dynamism ma talavou siosiomaga, pe a fai o se lipine o lanu susulu fiafia.

Laʻu pito i lalo

Lenei metotia o le teuteuina o laei laei e talafeagai lava mo se faiga pisinisi pe a fai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se velvetetee vaʻavaʻitiiti o se leuli pupuni uliuli ua filifilia. O le faʻamalosia ma le faʻapaleni o loʻo faʻamamafaina e se laufana laulu ma le puʻupuʻu pito.

Aufana fao

O se aufana aulelei i luga o se lipine ua nonoa faataamilo i le ulu o le a faʻatagaina oe e fatuina se foliga foliga matagofie. Ma afai e manaʻo i ai, talafeagai mo le pine-i luga sitaili poʻo le faʻalauiloaina o se ata o papeti, faʻatasi ai ma se susulu lanu piniki lipine i laugutu ma mata-vali foliga.

Punou i luga o le fili

Natura ma le faigofie e mafai ona faamamafaina e ala i se feminine lauulu e pei o se fili. O le teuteuga lipine lipine o se tu tuai Slavic tu masani. O le malamalama girlish foliga, faamamafaina e se aufana nifo, e talafeagai mo le savali atunuu ma malolo.

Lauulu laulu faa-Eleni ma lipine

O ia sitaili e talafeagai mo aso uma o vaiaso ma faʻamanatuga. Lenei lava femininai lauulu e mafai ona faʻaogaina e tusa lava mo le faʻaipoipoga teuteu.

O le laulu o lauulu Eleni o se tuʻufaʻatasiga o le matagofie ma le faigofie. I se tulaga sagatonu faigofie faʻatinoina, e mafai ona e mauaina se laʻei sili ona manaia i lauulu laei. I le taimi lava e tasi, o loʻo e mautinoa o le alofa faʻatupu ma talafeagai i le ata.

Ina ia fausia se lauulu laulu, e te manaʻomia se umi manifinifi lipine, ogatasi lanu ma le ofu. O le lauulu laʻei e mama ma e masani. E faasaʻo, vali vali.

Afai e umi lauulu sao, ona avea lea o pepe ma faaiʻuga aoga i le faʻatusa ata. Ina ia mafai e le faʻaiuga ona faʻafiafiaina oe, o lauulu e tatau ona mama, ma o 'ie e tatau ona tipi tutusa.

O le mea faapipii ma lenei faʻapipiʻi ua uma ona faʻaaogaina i le taimi mulimuli, afifi faʻataʻamilomilo i le ulu ma nonoa i le pito i tua o le ulu. Uma satin ma le ie fili fili e talafeagai mo ulu teuteuina. Ina ia puipuia uʻamea mai le gagau ese, solo le lauulu i le varnish.

Ua fili i luga o laina e fa

Ina ia fausia se lauulu laulu, e te manaʻomia se umi manifinifi lipine e ese lona lanu mai le paolo o lau lauulu. I le amataga, o manoa uma o loʻo aoina i se fusi, ona amata loa lea o le lalagaina ma le auai atu i le mea faʻapipiʻi.

E mafai ona faʻamau le pito o le fili i se fulufulu paʻu, ae o le a sili ai ona teuteu i le fugalaʻau na faia i le lipine lava e tasi ma faʻapipiʻi i lopa ma le lalaga.

Ogatotonu siʻusiʻu

Mo ia ituaiga lauulu, lauulu e potopoto i le maualalo oʻu ma se fulufulu paʻu. O le lipine umi e faʻapipiʻi i le ulu i le foliga o se rim, ona faʻalili faʻasolo lea o le iʻu i le umi atoa.

I le filifilia o se tasi o nei lauulu pe ala i le faʻailoaina o lau oe lava ituaiga ma lipine, o le a e foliga sili ona faʻalelei. Gauai atu i le sologa lelei tuufaatasiga o sitaili ma laei sitaili ma vali. Faʻamolemole faʻamanatu: lipine o se femininoa faʻafesoʻotaʻiga e tuʻufaʻatasiga sili atu ma ofu nai lo jeans.

Leitioa a fai mai "mea fou uma ua galo galo tuai." I le taimi lava na faʻaaoga ai e o tatou tuaʻa Slavs ofu eseese ma lipine e teuteu ai o latou laulu. Teine e le tatau ona faʻaalia i nofoaga lautele e aunoa ma le laulu faʻaputuputu ma se lipine. E ui lava, i le mea moni, o le talaʻaga o fulufulu fulufulu tupu na muamua mai muamua.

E oʻo lava i Aikupito anamua, o maea teuteu ma fusi sa nonoa faʻataʻali i le ulu. I Initia, o fusi ua iʻu i le ulu o le pale o fulu. Ma i Eleni anamua ma Roma, o le uluulu o se vaega o lauulu masani masani i totonu o le fafine afa o le faitau aofai o tagata. I le vaitaimi o le Renaissance, sa ofuina e tamaitai ni fasi ie paʻu o paʻu ma ie i luga o latou ulu. I le 20-30s. XX seneturi, sa faigofie ona teuteuina o 'oti pipi pipi ma fusi. I luga o mata fusi o le aufana, aufana poʻo le fulufulu mata i luga o le itu. I le 50-60s. sa sili ona lauiloa ia lipine vaapiapi, ma le fesoasoani a tamaitai na teuteuina lauulu maualuga lauluulu i fulufulu ma pepe. I le 70s. i le hippie vaitaimi, fusi ma lipine sa ofi faataamilo i le ulu, nonoa ma fulufulu mafiafia. I le 80s. ua avea le fusi ua avea ma uiga taua o tagata taʻalo o loʻo aʻafia i aerobics.

O nei aso, ua maeʻa toe laʻei fulufulu ma pulou, fusi ma lipine. O nei mea totino e le gata e faʻalelei le laulu, ae e aoga foʻi e avea o se lalelei, faʻaaliga matagofie ile faʻaaliga. A eseese ituaiga o laei ma laei e mafai ai ona e pikiina lau laulu fou i taimi uma, faʻataʻitaʻi ma faʻaali mafaufauga. I se faʻaopopoga, e tatau ona maitauina o le fusi o se fesoʻotaʻiga lautele, e fetaui lelei i soʻo se lauulu uumi ma foliga foliga. O le mafuaaga lena hairstyles ma fusi, uluulu, lipine e faʻaaogaina e tagata lauiloa uma ma masani masani mai le salafa o le lalolagi.

E tele ituaiga o lauulu e iai fusi, uluulu, lipine. Mo se faʻataʻitaʻiga, Eleni / Roma laei, Great Gatsby sitaili lauulu, rockabilly hairstyle, pepe, eseese lalaga ma lipine, ma isi. Matou te ofoina atu ia te oe aʻoaʻoga i le fatuina o fulufulu foliga manaia ma matagofie ma fusi, rims, lipine.

Eleni / Roman Hairband ma Ufiulu

I totonu o ituaiga eseese o fulufulu foliga, o se nofoaga faʻapitoa o loʻo nofoia e le Eleni (o nisi taimi e faʻaigoaina foi Roma) lauulu foliga ma se fusi-faʻailoga. O lenei fulufulu foliga foliga femininai ma faʻaaloalo. Ina ia faia se lauulu lauulu Eleni ma se fusi, oe manaʻomia le vaevaeina o lauulu i se vaega sao, fai se ofu faʻapitoa-fusi. Ona mimilo lea o manoa luma e lua i fusi ma faaloaloa atu i lalo o le fusi. Sosoʻo mai, e tatau ona tuʻu leisi o loʻo totoe i lalo o le fusi i le faʻataʻitaʻiga mai le mata i le pito i tua o le ulu, tufatufa i latou i le umi atoa o le fusi.

Lauulu-pulou lava foliga o le 20-30s.

E le mafai lava ona faʻaua le ituaiga retro. E musuia lalolagi couturiers, lauiloa stylists, tagata lauiloa ma avea ma faavae mo le tele talenia manatu. Le ata o se fafine ile 20-30s. XX seneturi e mafai ona vaʻaia ile ata tifaga "The Great Gatsby." O le ituaiga o laʻai na taimi na faʻaalia ile taimi auro o Hollywood. I le avea ai o se tulafono, o lenei puupuu lulu lauulu pe umi, taoto i Marseille galu, o se fusi faataamilo i le ulu sa faʻaaogaina o se mea fesoasoani. Ina ia faia se laulu foliga ma se fusi i le sitaili o 20-30s. lauulu pupuu e sili. Ae, afai e te le manaʻo e vaeluaina ma le umi o lou lauulu, e mafai ona e fili lauulu mai lalo i totonu o fusi ma togiina, faʻamautu ma lauulu. Ina ia maua se uiga uiga Marseille, oe manaʻomia le faʻaogaina o sui sui i luga o laulu susu. Ona vaevae lea o lauulu i ni manoa, faʻapipiʻi manoa taʻitasi ma se lauulu saʻo, teisi i lalo.Toe tuʻu i tua pe tusa o le 5 cm, toe taofi le loka ma le uʻamea, sui le itu. Maua se amio masani ile umi atoa o le pau. A maeʻa le faiga o galu, e mafai ona e tuʻu se pulou i lou lauulu ma faʻamago lou lauulu. Ona aveese loa lea o le upega ma faʻaeʻe se fusi matagofie.

Lauulu laʻau Rockabilly

O le hairstyle Rockabilly na sau ia i matou mai le 50s. O ia o le faʻailoga o se faʻamalositino maloloina ma se lagona fiafia. E ui lava i le mea moni o le rockabilly hairstyle foliga foliga ese, e na te le taliaina feusuaiga ma le fiafia. Masalo o le mea lena e mafua ai hairabyles hairabyles masani ona vaaia i luga o luga-fetu. O lauulu i sea laulu e teu faafaʻatupu ma teuteu manaia. O le mea faigaluega autu o se lautele fusi, lipine poʻo sikafu o loʻo nonoa faataamilo i le ulu. Ina ia faia se lauulu ulu ma se lipine i le sitaili o rockabilly, e tatau ona e vavaeʻese luma pito lua e lua faʻaavanoaina foliga ma fuli latou i luga mai le malumalu faʻaaoga curlers i lua lapopoa tele. Lago i lalo taamilosaga ma le malosi taofi. Nonoa se lipine faataamilo i le ulu. O mea e totoe o le lauulu e mafai ona fai faʻataʻamilomilo pe tuʻu saʻo. Ole isi auala e fai ai le hairabyle ile tuʻuina o lauulu ile pito i luma ile maualuga faasee faʻaaoga ai se bagel faapitoa mo lauulu. Nonoa se lipine faataamilo i le ulu, ma ao mai lauulu i le solofanua i le pito i tua o le ulu pe tuua.

Lauulu ma se fusi i le sitaili o le 50-60s.

I le 50-60s. sili atu-voluma sa sili ona lauiloa i foliga lauiloa. Lauiloa supermodels, tagata pepese ma tifaga fetu o na tausaga sa fesoasoani i lenei faiga masani: Bridget Bardot, Gene Shrimpton, Priscilla Presley ma isi Na latou faʻaaogaina fleeces, hairpieces ma se aofaiga tele o styling. Babette sa sili ona masani ai - o se fulufulu ma se laulu lauulu, teuteuina i se fusi pe lipine. Ina ia faia se laulu foliga ma se fusi i le sitaili o le 50-60s. e manaʻomia le faʻanusuina o laulu i le varnish, tatuʻulu faʻateʻa ma ou lima i le pito i luga o le ulu, selu le lauulu i le auala atoa. E mafai ona e faʻaaogaina le chignon, ma tuʻu i lalo o lauulu i luga o le ulu - o le mea lea e maua ai le lauulu sili tele. O le fusipau e tatau ona faʻamautuina i faʻamaʻi. Teuteu lau laulu lauulu i se lipine poʻo se fusi.

Scythe ma lipine

O se tasi o mea e sili ona matagofie ma matagofie teuteuga mo se lalaga o le lipine. Nai lo le lipine, e mafai ona e faʻaaogaina se sikafu susulu, se lipine paʻu, lopa, ma isi. O le 'aʻai ma le lipine o le a faia le ata e le gata sili romantis ma femitai, ae faʻatagaina oe e te le alu e le iloa i mata o isi. Afai e te pikiina se lipine o le a fausia ai se eseesega ma le lanu o lou lauulu, o se sili atu ona matagofie ma muamua foliga e mautinoa. Ina ia faia se fili i le lipine, nonoa se umi lipine faataamilo i le ulu. Ia amata lalagaina masani masani fili o ni manoa se tolu, ae faʻaaoga pito o le mea faapipii. Tuu le mea faapipii i lalo o ni manoa ma lalagaina e pei ona masani ai, a o le lipine ua lalagaina ma autafa itu.

O mea teuteu i foliga o lipine na motusia i le lalolagi fafine ma se lagona sili. E oo lava i Anamua Eleni, o le matagofie afa na faʻaaogaina lipine ma faʻavaʻa o mea teuteu mo lauulu. Lenei la o le faʻatonuga o sitaili, mo se taimi umi fiafia i teine ​​uma o o tatou taimi. Totoina o se aga mo le sili atu i le tasi le tausaga, o laʻau fulufulu ma lipine ua manumalo tele i le alofa ma le lauiloa, aua o fafine uma e manaʻo e taumafai i luga o le faʻatusa o le atua fafine Eleni anamua. O le sitaili i le tuʻufaʻatasia ma le faʻafesoʻotaʻi faia le teine ​​faʻafiafiaina ma le faʻamatalaina, ma o foliga vaʻaia vave suia e aunoa ma se asiasiga i le stylist.

Luga faʻalelei o le faʻaaogaina o mea faʻaoga

  1. Afai e i ai lou muaulu maualuga, o le fusi o le a foliga lelei i le ogatotonu, pe a maualalo, e sili atu le nonoa i luga o curls i latou lava pe faʻasolo atu i le laulu.
  2. Le faʻaaogaina o le rim i le lauulu laʻasaga e tuʻufaʻatasia ma soʻo se lavalava, e te le manaʻomia e filifili faʻapitoa se ituaiga sitaili.
  3. A filifilia le lanu o lau laei, mafaufau i le lanu o lou lauulu. Brunettes ma redheads e sili talafeagai mo rims o lanu mafanafana - auro, enaena. Blondes - karamel, mumu ma lanu uliuli dressings.
  4. Afai o loʻo iai sou mata ova, e sili atu le ofuina o mea teuteu i asymmetrically, pe a fai o se mata, ona lautele lusi lea o le a ofi ai le lauluulu.
  5. A filifilia le fusi i le tagata lava ia, mafaufau i le lauulu laei na faia. Afai e selu le laulu, e manaʻomia se vaapiapi nila; afai e teuteu lelei, e lautele.
  6. Filifili foi sitaili mo le ituaiga o foliga. Afai e le filifilia ma le saʻo le sitaili, tusa lava pe o le a lou teuteuina i lipine, o le taunuuga lava o le a le foliga foliga mai. O laei e tautua e teuteu ai, ae le o le nana o le atoatoa.

Lauulu ma lipine. Meaola

Muamua, o manoa e mimilo i totonu o uila matagofie, a maeʻa ona aoina le siʻusiʻu. O se lipine ua lalagaina i totonu o curls ma nonoa i le aufana.

O جمع e aoina i se fusi, ma faʻasaʻo i se fusi faʻaoso. Faatasi ai ma se scythe lalagaina se lipine. I le tulaga lea, e le manaʻomia ona faʻalelei faʻatasi ma se ofu paauli;

Faʻafefea ona fai

Matamata le vitio e faia se isi faʻaaliga o lauulu ma ni lipine:

Le faʻaaogaina o lipine ma laʻei e le gata e talafeagai mo le fausiaina o laei mo aso uma, ae ia lelei foʻi teuteu teuteu filifiliga teuteu. Pe a filifilia se lipine mo se mea faʻafiafiaga, ia manatua e tatau ona i le leo o le ofu filifilia filifiliga. O lipine ma lapoa maʻa ma rhinestones e lalagaina i luga o le umi atoa o le laulu e foliga matagofie.

O lenei vaitau, pei lava i aso ua mavae, lauulu e iai lipine e sili ona lauiloa. I se faʻaopopoga i le mea moni o se lauulu laʻititi e matua fetaui lelei mo le laʻau umi ma feololo, e matua matagofie foʻi ma femininai. I le mea uma, o a mea e te fai mai ai, ma lauulu o le teuteuga autu lea o lē e ona, ma afai latou foʻi e faʻataʻotoina faʻalelei ona leai ai lea o lona tutusa i le amataga.

Topical hairstyles ma lipine i lauulu

E tele ituaiga o lauulu:

Tele faalagolago i le nofoaga ma le taimi, faʻapea foi ma le sitaili o ou lavalava. I le taimi lava e tasi, e taua tele lou lagona lelei ma le mafanafana i se laʻulu lauulu. I le uma o lea, o nisi taimi e tupu e oʻo i le filifiliga sese o le lipine poʻo le lauulu e mafai ona faʻalavelaveina oe mai le mea na tupu, e te mafaufau ai i taimi uma, mo se faʻataʻitaʻiga, e uiga i se fugalaʻau lipine poʻo le le lava le faʻatumauina lalagaina. Teuteuga mo lauulu mai lipine ua matua talafeagai lelei pe a fatuina le laulu faʻaipoipo. E mafai ona avea le fesuisuiai tele i le faʻatinoga ma le lalagaina o lalagaina. O laʻei mo le faauuga ma ni lipine e le maualalo ifo le lauiloa ma foliga sili ona manaia ma agamalu.

Ole auala e fai ai sea laei:

  1. Faaputuputu ou lauulu i se umu maualuga.
  2. Fuga sina mea e fai ai sina faʻafefeteʻe ma malamalama.
  3. O le satin lipine e tatau ona nonoa i le pale, ma nonoa pito i se faʻapipiʻi i le pito i tua.

Lauulu mo pulu puupuu

Afai ei ai lau lauulu puʻupuʻu, e le o lona uiga e le mafai ona e faia se lalelei lauulu e faʻaaoga ai le lipine. E le gata i lea, afai o lau lauulu e mimiti teisi, o lenei filifiliga e fetaui lelei mo oe.

  1. Taulima lau lauulu i mousse.
  2. Nonoa le lipine faataamilo i lou ulu.
  3. Faaaogaina o se fulufulu fulufulu e tatau ona faia le malamalama ma le valea styling.
Filifiliga faʻapipii

E taua tele pe a filifilia se lauulu e filifili ai le lipine sao. E mafai:

E masani lava, o teineiti filifili ia lipine ina ia mafai ai ona nonoa se laulu punou mai ai. O nisi lipine atonu e i ai ni tamaʻi pulumu i le pito e foliga manaia ma matagofie.

O ai e lalagaina i ai lipine e talafeagai

Braids ua leva ona le toe avea o se sili ona laei mo tamaiti aʻoga - latou foliga foliga manaia ma matagofie, suti talavou teine ​​ma fafine matutua, lalaga mo aso uma ma i taimi faʻapitoa. E te manaʻo e aumai se mimilo i lau masani masani? Te fai fili i le lipine - o se auala faigofie ma win-win lea e aliali mai ai ma se masani masani lauulu, ae i se agavaʻa malamalama fou.

'O pulou ma lipine e talafeagai mo toetoe lava o teine ​​uma ma fafine. E le afaina pe o lau lauulu e uumi pe pupuu, pe a e galue o se freelance artist pe o se ofisa pule, o se lipine lauulu lauulu o le a foliga sili ona matagofie ma, leai se taua tele, talafeagai. Pau le mea e tatau ona filifilia ai le saʻo o ituaiga o lalagaina, e iloa ai le lautele ma le lanu o le mea faapipii.

E mafai ona fili i fili ma ni lipine atu luga o le uumi o lauulu pupuu. Naʻo le uumi o le umi ma le uumi o faʻaavanoa faʻaavanoa mai se lautele lautele mo le fatufatuga, ae e le o lona uiga e le mafai ona e fatuina se tamaʻitusi sili ona lelei i luga o le uʻamea pupuu.

Lelei o fili i lipine:

  1. Ole maeʻa ata e maua e le gata matagofie, ae lautele foʻi - E mafai ona e fauina mo galuega, savali ma se uo teine, o se taumafataga fiafia poʻo se afiafi gala. E leai se tasi o taofi oe mai le alu mai le vaa i le polo - o lona uiga, alu mai le galuega i le tafaoga ma le tasi lauulu. I le uma o mea, lipine lalaga matagofie i le lauulu foliga sili atu agamalu ma alofa fiafia!
  2. Lauulu tumau tumau - fusi lalagaina ma se lipine o le a "mulimuli" e aunoa ma faʻafitauli i le aso atoa (ma pe a talafeagai ai, umi lava).
  3. Le tutusa foliga - O aso nei e faigata ona faateʻia se tagata ma se laei manaia tele. I le taimi lava e tasi, o fili i lipine lalagaina e masani ona tosina mai.
  4. Faigofie o le faʻatinoina - taimi e puʻupuʻu, ae tatau ona e foliga lelei, o le lalagaina ma se satin lipine o le a fetaui lelei oe. 5-10 minute i le taeao - ma se foliga matagofie mo le aso atoa ua sauni.

Pigtailuʻu ma lipine e tele ona aoga - latou te foliga matagofie, e talafeagai mo soʻo se taimi, e masani lava ona le vevesi i le ao. By the way, o sea laulu lauulu e atoatoa mo se pulou.

Lauulu ma meafaigaluega sauniuniga

O le mea moni, soʻo se laulu foliga e sili ona lelei ile laulu e mama, ae afai e leai sau taimi e fufulu ai lau lauulu, e le afaina - o lea o le a faʻamatalaina foʻi le pulou. I se aotelega, e tofu le tufuga ma ana lava mea lilo o tumau lalelei matagofie. Ole mea e tatau ona e faia ma le mautinoa o le selu lelei ou curls.

Mea e manaʻomia mo le lalagaina:

  1. Faapipiiina - lanu, lautele, mea, ituaiga, filifili i lau pule.
  2. O faaputuga oloa o pulunaʻa, varnish, spray.
  3. Ogatasi paʻu manifinifi.
  4. Combs - e fautuaina e faʻamau ma oe i se lapisi tele ma se manifinifi mafiafia ma tamai ulo.
  5. Ma le le maitau, studs, togafiti.

Mo lalagaina, oe manaʻomia selu, le vaaia, manifinifi fusi paʻu ma, o le mea moni, se lipine. Afai e te manaʻo i le fili e tuʻu i le mea sili e mafai ai, faʻaoga se auala e faʻasaʻo ai le laulu.

Fusi mo lauulu umi

E te manatu o fusi ma lipine e faigata tele? Leai se mea faʻapena - mulimuli i a matou faʻatonuga, e oʻo lava i se tagata fou tufuga o le a mafai ona fausia se mea sili ona laʻei. O fulufulu umi e moni, o se mea lelei mo le lalagaina. Muamua, latou te tuʻuina atu se lautele lautele mo le fatufatuga, ma lona lua, i luga o laina i lalo ifo o tauau o le lipine latou taofi sili.

O le uluaʻi faʻamatalaga o le laulu ma se lalagaina o ia o le fili i faʻasologa e fa. Le faia o ia:

  1. Fulu lou lauulu, faia se itu vaega.
  2. Vavaeese se manifinifi manifinifi mai le itu tauagavale o le ulu ma nonoa se filifili filifilia i lona pito.
  3. Ia vaeluaina le vilivae i ni vaega se tolu tutusa ma amata lalagaina - ae le o se fili masani, ae o manoa e fa. Tolu manoa o oe, o lauulu, ma le lona fa o le lipine. Na faasolosolo malie lava, i le taimi o le lalagaina, oe manaʻomia le amata ona lalagaina laina mai itu o le ulu i le fili.
  4. Fai tutusa i le isi itu o le vaeluaina.
  5. Faapipii pito o braids i lipine. Sosoese lemu le tina.

O mea tonu ia. E totoe na ona faʻataʻatia uma fusi i le foliga o se fugalaʻau ma toe faʻalelei ma lauulu.

A e lalagaina, pe na pipii pito o lipine? E mafai ona e seleseleina.

O se lalaga faʻataʻamilo masani e foliga matagofie i luga o le laulu uumi, ae le masani ai, peitaʻi o loʻo nonoa i se lipine satin. E faʻapea foi, e tolu-lalagaina lalagaina e foliga sili ona matagofie i le manifinifi tele-lanu lipine. Le faia o sea lauulu:

  1. Selu le lauulu ma vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu, nonoa le ogatotonu ma se vaega lipine.
  2. Tuu le filo muamua i luga o le lona lua, ona faamisi lea i lalo o le mea faapipii ma taoto i luga o le lona tolu.
  3. Faapipii le mea faapipii i lalo o le ogatotonu loka, ona taʻoto ai lea i le va o le lona lua ma le tolu curls.

A maeʻa le lalagaina e tusa ma le faʻamatalaina o le mamanu, nonoa le pito o le fili i se uʻamea. E sili le faʻasaʻoloto o sina puʻupuʻu soʻotaga (naʻo le teuteuina lelei!) - o le ala lea o le a faʻaliliuina sili atu maaleale ma laufanua.

O le lona tolu o mea teuteu mo lauulu umi o se fili i le lipine na faia mai le siʻusiʻu. O le mataupu faavae o le fatuina o se lauulu foliga tutusa lava ma le lalaga seevae:

  1. Nonoa le siʻusiʻu - e tatau ona fusi ma maualuga tele.
  2. Toso le faapipii i lalo o le paʻu.
  3. Vaevae le iʻu i vaega e lua ma toso mai le lipine i le ogatotonu - o le a avea ma pito lona tolu.
  4. Faatulaga le lauulu i le va o tamatamailima i le lima agavale ina ia tofu le filo ma lona tulaga ese, ma amata lalagaina.

Nonoa le pito o le fili i le mea e totoe ole lipine - ina ia foliga mai e sili lemu ma manaia le lauulu.

Filifiliga mo laina uumi umi

Ole mea masani lava, o le umi ole laulu e faʻaaogaina lava ituaiga lalagaina e pei o le uumi lauulu - ma le eseʻesega e fai si puupuu o curls ma lipine manaʻomia itiiti. E te manaʻo i se mea faʻapitoa? Afai o lau lauulu e tauʻau i tauau poʻo tauau, lalagaina titiiti "felanulanuaʻi laʻau". I le ala, i le tulaga o le tumau, o lenei teuteuga na leai se tutusa!

Faʻafefea ona aveʻesea le susu vali: fale talavai oloa ma resepeti aiga

O nisi auiliiliga i luga o lauulu mo le laulu umi ma faʻailoga faitau iinei

Le faia o herringbone lalagaina:

  1. Fulufulu lou lauulu, vaeluaina.
  2. Vavaeese le loka ma nonoa le mea faapipii i le ulu, vavaeese le loka mai ai. Ona tuu lea o le mea faapipii i luga o le tapuni, i lalo ifo o le fuati ma toe i luga o le pau.
  3. I le itu taumatau o le mea faapipii, vavae ese se isi manoa. Ole a tatau ona e uuina i lalo ole vilivae na tuu muamua. Afifi le manoa fou, tuutuu i lalo, ma isi, seia e maeʻa ona lalagaina. Manatua o le "Kerisimasi laau" e tatau ona matua fufusi.
  4. Vavaeese le loka i le itu taumatau, pasi i lalo o le agavale i le itu taumatau ma afifi i se lipine.
  5. Faʻaauau le lalagaina e tusa ma le faʻatulagaga seia e maua ni manoa e tolu i le itu tauagavale ma fa ma le teuteuga.

A maea lalaga, e tatau ona e faʻasaʻo le faʻaiuga. E le faigata tele le faia o se Kerisimasi laau e pei ona foliga mai, ae mafai ona manaʻomia. Afai o le faʻamatalaga o le polokalame e faigata ona malamalama i ai, maimoa i le vitio faʻataʻitaʻiga.

Mamalu lalagaina ma ie faʻataʻitaʻi

Braids o le sili atoatoa faavae mo se afiafi lauulu. I luga o le lauulu uumi, lalagaina lalagaina foliga foliga foliga matagofie, ma faatasi ai ma satin lipine e avea ma moni tupu.

O le faʻavae o lauulu lauulu laʻasaga e tele, lalagaina lalagaina ma, o le mea moni, mea talafeagai sapalai. I le tulaga o lalaga faʻapipiʻi, e mafai ona faʻatapulaʻa oe lava i le naʻo se lipine pe faʻaopoopo le iʻuga iʻuga ma se laulu.

E te manaʻo e fai se sitaili teuteu afiafi? Taumafai Falani lalagaina ma lipine:

  1. Tuu lou lauulu ma se vaega.
  2. Filifili ni fasi tolu se tolu i tafatafa o le vaeluaina, nonoa le mea faapipii i le ogatotonu. Loka le pito o le mea faapipii ina ia le pipiʻi.
  3. Amata lalaga lalaga masani, ae tuʻu i taimi uma le lipine ma le fasi agavale tauagavale i lalo.
  4. O le autu autu o le lalagaina i totonu o le mea lea o le lipine e tatau ona fusi faʻataʻamilo faʻamalama i le ogatotonu. E tatau ona alu le fili mai le tasi vaega o le ulu i le isi - o le a liliu mai se mea e pei o se afu.

A e taunuʻu i le taliga mai le itu faʻafeagai mai le amataga o lalagaina, faʻamautu le lalaga faʻatasi ma se vaega ole au fulufulu. Tuu le totoe o le lauulu faʻataʻamilomilo, pe a tatau ai, e mafai ona e faʻataʻimauina teisi.

O le lalagaina Farani e faʻaatoatoa ai le laei foliga i le Eleni sitaili, talafeagai mo soʻo se ofu afiafi, ofutino poʻo isi ofu. Aia se taumafai.

O se faʻataʻitaʻiga lelei o le fausiaina o se fili ma se lipine, vaʻai le vitio i lalo

Faaiuga

O le lalagaina ma lipine foliga mai i taimi uma e manaia, matagofie, taugata ma mamalu. E mafai ona e faia i luga o soʻo se lauulu, ae e sili ona talafeagai le lalagaina o 'ie faʻataʻavale i luga o le uumi ma le ogatotonu laina. Filifili lipine i lou tofo - tele-lanu pe manino, lautele pe vaapiapi. O le laʻei lauulu e talafeagai mo aso uma ma mo taimi faʻapitoa, ae ia manatua o fulufulu "afiafi" e tatau ona sili tele ma matagofie, na fatuina e le gata e faʻaogaina, ae o faʻaopopo mea faʻaopopo.

Lauulu "Olympus"

E matua lauulu laei faigofie, E fetaui lelei mo vaiaso ma aso malolo.Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia ni lauulu, lauulu sulu ma mousse mo lauulu, uʻamea uila, le malamalama, satin lipine, selu.

  1. Matou te faaaogaina mousse, selu ma curl hair ma le curling iron ina ia mafai ona tuuina atu le tele i lauulu.
  2. Vavaeese le lauulu ma se selu i le ogatotonu.
  3. Matou te nonoa se satin lipine i luga o le ulu e pei ona faʻaalia i le Ata 6.
  4. I le isi itu, matou te pasiina ia laina i luga o le mea faapipii, amata i le itu tauagavale o laina i le muaulu (Ata 7). E tatau ona maitauina o soʻotaga taʻitasi e sosoʻo i le faʻasologa muamua ma ua maeʻa faʻatasi tatou te faʻataʻamilo i le lipine.
  5. O pito o le lauulu e faʻamautuina ma se mea le vaaia.
  6. I le tulaga lava lea e tasi matou te afifiina le lipine ma le lauulu i le itu taumatau ma faasaʻo pito o totoe (Ata 8).
  7. Faʻaititia le faʻaoso o le lauulu i le umi atoa o le lipine, ia siitia ma ia tufatufa lelei le mimilo. Afai e talafeagai, tamau lauulu ma pulupulu (Ata 9).
  8. Mai pito o le lipine matou te fausiaina se aufana matagofie, ma matou te faʻaauau pea ona faʻataʻuina ma le faʻaeteete le lauulu na totoe i tafatafa o le lipine, ma faʻamautu ma nana pito o le lauulu i lalo o le lauulu (Ata 10).
  9. Ua sauni le lauulu o Olympus! E totoe e faʻatumuina i lenei mea i varnish.

Lauulu "Ogatasi Olympus"

E lē pei o le muaulu laʻulu lea ua fetaui mo aso uma "O Oloa Gaosi Olympus»E mautinoa e faia oe e le mafai ona tetee i taimi faapitoa. E tusa ai ma le auala o le faatinoga, o lenei laulu foliga tutusa ma Olympus, ae ei ai ona lava uiga. E te manaʻomia ni satin uumi e lua, stilettos, ma se teuga teuteu.

  1. E pei o lauulu laʻei muamua, o le laulu e vaevaeina i ni vaega tutusa.
  2. Gagau lua lipine i le afa ma faapipii i latou i ni fusiua mau i nonoa o lo o faʻamalamalamaina i luma i itu uma o le vaeluaina.
  3. Tatou mimiliina o le lauulu i se lipine, e suiina le faʻaopopo i le filo. Manatua o lalaga o loʻo i le itu tauagavale o le valavala taimi i taimi, ma i le itu taumatau - faasaga i.
  4. Mai le pito i lalo o le lipine tatou te fesoʻotaʻi tasi i le isi (Ata 11).
  5. O le isi, matou te faia le mea e pei ona faʻamatalaina i le palakalafa 8 mo le lauulu laʻulu o Olympus.
  6. Matou te teuteuina le lauulu ua maeʻa i ni fugalaʻau, ma o pito o le lipine e mafai ona tuʻu i luma o mea, pe natia foi (Ata 12).
  7. Matou te faʻaleleiina le lauulu laʻititi ma le varnish.

O nuances o le filifilia o lauulu

O se lipine filifilia lelei e le gata e mafai ona teuteu, ae e mafai foi ona suia atoa laʻei lauulu. E pei lava o se laei manuia o loʻo vaʻaia le faʻaalia o se laʻau foliga laʻititi, e faʻapena foi ona teuteu lelei lou laulu.

  1. O le a manifinifi laulu o le a foliga mai mafiafia pe a e vavaeina i se manifinifi lipine. Ae o le lautele itu, i se isi itu, o le a faʻaleagaina foliga, ma atili ai ona mama le nonoa. Ia lipine 3-5 cm lautele tumau pea le pule o tagata e ona le laʻititi mafiafia ma lauulu lauulu.
  2. Ua fautuaina e filifili se lipine e fetaui ma le lanu o le lauulu, ae ina ia aua nei tuʻufaʻatasia ma latou, a le o lea e leiloa le uiga o le teuteuga. O le 'amu, peach, mumu ma le samasama e talafeagai mo teineiti ma le paolo mafanafana o le laulu, ma le lanumoana, lanumoana lanumoana e talafeagai mo brunettes, ashen blondes ma brown brown. E ui lava i lenei tulaga, e leai ni tapulaʻa: e faʻalagolago uma i le lanu lanu o se ata faʻapitoa. O se lipine i le leo ma isi mea e foliga lelei, ae ia e faʻaeteete ia aua le soona fai, aua seevae, o le taga lima, varnish, tautaliga ma le lipine o le tutusa lanu o le a foliga tofo. Ae o le lanu polokaina, aoga i nai mulimuli vaitau, o se sili lelei auala pe a filifilia le lanu o le mea faapipii. Taalo i eseesega!
  3. Ae ui i lea, o le lipine e le tatau ona na o le pau lea o le pupula nofoaga, o se tuʻufaʻatasiga talafeagai ma se lanu manumalo mo foliga o le ki i le manuia.
  4. Soo se lipine e talafeagai mo le fausiaina o fulufulu foliga, ae o le a sili atu faigofie ona faʻaaogaina i latou e feosofi solo (e le tatau ona avea ma siliki) ma aua le maanuminumi. O loo faia i flax ma satin, organza ma velvet. I le faʻaiuga mulimuli, e taua tele le lipine e le mamafa tele ma mamafa.

Lauulu ma le lipine: e faʻafefea ona fai?

O lenei, tatou vaʻavaʻai i le auala e fai ai ituaiga eseese o lauulu i lipine saʻo:

O le spikelet lalagaina metotia faʻatagaina oe e faia ni fugalaʻau manaia e eseʻese tikeri o faigata, ae e aoga le lalagaina o lipine lanu i totonu o le lapotopoto poʻo le asymmetric lalagaina, aua o le a avea ma lauulu lauulu susulu. O le lipine ua gaugau i le afa ma faataatitia mai lalo i le lua manoa, ona lalagaina lea o le ie faʻapipiʻi pei ona masani ai, ma o pito e sopoia ma manoa o lauulu. Ina ia nonoa se aufana i le pito o le fili, e te manaʻomia se lipine o le a tasi vaetolu le umi nai lo le pito sili ona uumi o lauulu.

Lenei o se ata faigofie ma aoga mo le aso malolo ma mo aso uma. O le faamaulu manifinifi o le laulu ma se lipine ua nonoa faataamilo i le ulu foliga matagofie. E mafai ona tuu le aufana i luga o le itu i luma pe nana foi i lalo o vilivae. Le tulaga o e ona le lauulu lauulu e ala i le natura e sili ona aoga: latou mafai liliu lalagaina lauulu ma se lalelei feʻaveaʻi o le lima i totonu o se laei matagofie lauulu.Ina ia puipuia le sapalai mai le faʻaseʻe, e mafai ona faʻasaʻo ia ma le le vaʻaia i nisi nofoaga pe tuu i luga o se manifinifi palasitika bezel i lalo o ia, lea o le a faʻamau faʻamalieina le lauulu, ae lalafi atoa i lalo o le mea faapipii.

Lenei o se vaʻaiga masani i mea tuai: o se malamalama bouffant pito i luga, o galugalu faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i luga o le foliga ma le lauulu e faʻamutaina, faʻapea foi ma se tamaʻi pepe na nonoa ma se lipine. E foliga e feosofi solo ma agaalofa, e le mafai ona ita i se teine ​​ma se laʻau lauulu!

Ina ia mafai e lenei filifiliga ona le faʻalavelaveina, e sili atu le le faʻalagolago i le malosi o ie paʻepaʻe i luga o le lamolemole lauulu ma fusi ia nonoa faʻatasi ma se fusipaʻu paʻu o le a le mafai ona vaʻaia i lalo o le mea faapipii.

O le isi faʻataʻitaʻiga o se tino ola pea. O se teisi solofanua fulufulu lava ia lava e liua i se laei faʻaleulu foliga, pe a teuteuina i se lipine. E mafai ona lautele pe vaʻavaʻaia, malamalama pe lanu, pau lava le tulafono o le mea lea: fai se malosi malosi i se fusi faʻamama ma nonoa se lipine i luga aʻe.

O le masaniga mo se umi ma sina faʻaletonu teisi e le tuʻua i matou ae. O le lipine o le a fesoasoani e faʻafou le ata ma faʻaopopo leo fou: e mafai ona e fusifusia faʻamau faʻataʻamilomilo i le utupoto ma tuʻu i lalo pito o le aufana i le pito i tua pe fai se tamai teuteu aufana i luma po o le itu. Faatasi ai ma se utupoto, o le-fusi i luga o le muaulu e foliga foi aulelei tele.

Lenei lauulu lauulu lauiloa e le mafai ona aunoa ma se fesoasoani, e ui lava sili sili atu ona faigofie ona faʻaaogaina e le naʻo se lipine, ae o se mea faʻaopoopoga tuʻufaʻatasia ma se vaega faʻamalosi tino. O le a i ai le tele o le faʻaseʻe, ma o le lauulu o le a sili atu le saogalemu. O lea, o le mea faapipii e tatau ona nonoa faataamilo i le ulu, ae le o lalo o le lauulu, ae o luga o latou. Ma, amata mai le ogatotonu, feauauaʻi e faʻamavae ese ni manoa laiti ma tuʻu ma le faʻaeteete i le mea faapipii. O le vae mulimuli i autafa o le itu, o se fulufulu laei foliga.

Faʻafefea ona faʻailo se "bezel" o lona fili

Afai e te fiafia i se lalelei "bezel" fili, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina atili mai faʻatonuga. O le matua lalelei lava ma faʻataʻitaʻi foliga laʻasaga e faia i luga o le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga o ituaiga e lua o lalagaina - o se Farani fili ma le iʻa iʻa. O se fugalaʻau matala faia o lauulu i tua o le ulu e faʻamalieina atoatoa le faʻafiafiaga foliga. O loʻo sosoʻo atu i lalo mea nei faʻamatalaga faʻapitoa i faʻapipiʻi lalagaina o le "bezel":

1. Filifili le lauulu o le pito i luga o se vaega ma se sagittal vaeluaina mai le taliga i le taliga ma siisii ​​lemu i luga: mo lenei, filifili ni filo e tolu o lauulu ma vaevaeina ma suia se isi selu.

2. Amata mai le vavaeeseina o vavaeina, togi se faigofie farani Farani i luga o le laina o le muaulu. Faapipii le pito o le fili i le tua o le ulu ma se selu.

3. Ia faapena foi le fili i le isi itu ma ia puipui i le fulufulu malo.

4. E fai lalaga mai i fili o le fili. Faʻalautele pito o le fili ina ia faʻateleina ai le tele ma matala.

5. Faʻataʻoto le fugalaʻau mai le iʻa fagota i tua o le ulu ma faʻapipiʻi i fulufulu laʻau ma le le vaaia.

Lesona lalagaina fili i le lipine: laasaga i lea laasaga ata

Matou te ofoina atu braiding ma se lipine laasaga i lea laasaga, faatasi ai ma faʻamatalaga auiliili. Afai e te mulimuli i fautuaga uma, e te maua se sili fili ma se lipine: o se ata faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani e oo lava i tagata amata galuega.

O lenei fulufulu foliga foliga matagofie tele e le gata i le faʻafetai i le tatala le lalagaina o lalaga o lalaga, ae faʻapena foʻi i le faʻaaogaina o lipine, o le lanu o loʻo faʻalagolago i na o ou mafaufauga.

1. Faia se itu toso vaeluaina. I le itu tauagavale o le vavaeeseina, tuuese se manifinifi manifinifi ma nonoa se lipine i lona faavae (matou te fautuaina le ave o le umi ma gagau i le afa).

2. Vavae le lauulu i vaega tutusa e tolu. Tatala ia le fili i fusi e fa, tasi o le a avea ma lipine. Numera i latou mai le agavale i le taumatau (o le tolu lona tolu o se lipine).

3. Tuu le filo muamua i lalo o le lona lua ma le lona tolu, ma le lona fa i le muamua ma le lona tolu. O lenei e tatau ona e toe faia ia lava sitepu, faʻaopopo lauulu i pito sili ona leaga. E tusa ai ma la matou numera, ua maeʻa maua nei manoa (mai le agavale i le taumatau): lona lua, lona fa, lona tolu (mea faapipii), muamua.

4. I le pito lona lua, faʻaopopo le lauulu i le itu tauagavale ma tuu i lalo o le lona fa ma le tolu.

5. Faʻaopopo lauulu ile manoa muamua ile itu taumatau ma tuu i luga ole lua ma lalo ole tolu.

6. Mulimuli i le laasaga 4-5 e faʻamaeʻa ai le lalagaina. Ua taunuu i le ogatotonu o le ulu, nonoa 8 luso ma se lipine.

7. Faʻataʻamilomilo le fili i le fa o laina e 9 ma le faʻapipiʻi i le isi itu o le valavala. Toso le tootoo faataamilo pito.

8. Faʻamau le toalima muamua. Faapipii lona pito i se mea faapipii. Toso manoa i faataamilo pito.

9. Tuʻu le fili i foliga o se fugalaʻau ma puipui i lauulu. Tipi le sili atu o pito o le lipine.

Fesuiaiga o "lipine" fili

O matagi faʻataʻavaleina ma le le mafaamatalaina o galuega a tamaʻitaʻi na mafua ai le mea moni o loʻo i ai i le taimi nei se sami o filifiliga mo pulou ma lipine. Nei fusi lima ma lima-lalaga, fesuiaiga Farani, lalaga-loto, ato, spikelets, tatala galuega lalaga. Afai e te malamalama ma faʻataʻitaʻi laʻititi, ona le foliga mai lea o mamanu o lo latou lalagaina ia oe e sili atu lou atamai ma lavelave.

O le a tatou iloiloina le laʻasaga muamua i le auala e togi ai le fili i ona taʻi e fa ma se lipine.

  1. Selu ma le faʻaeteete le lauulu, ona vavae ese lea o le vaega o lauulu i le pito i luma mai ai. Nonoa se fasi fasi ie i se manoa manifinifi.
  2. Vavaeese le vavaeeseina o le lauulu i ni vaega tutusa se tolu. Faʻapipiʻi le lipine lipine i le ogatotonu vaega. Faailoa mai vaega ma numera: agavale - Nu.1, ogatotonu - Nu. 2, taumatau - Leai 3.
  3. Amata le lalaga lalaga o le lalaga e tusa ma le masani masani, aua nei galo le oso i le mea faapipii i le va o ni manoa. Le isi, tago i vaega 1, 2 ma le lipine e tuʻu i luga ole laina 2 ma lou lima tauagavale, taofi le filo 3 ma lou lima taumatau.
  4. Tuu le filo 3 i luga o le 2, pasi se lipine i le va oi latou, ina ia le vaega 2 ma le lipine i le lima taumatau. O le mea mulimuli e tatau ona taoto i luga o le vaega 3. Tuu le filo 1 i lalo o le 3 i luga o le mea faapipii, ma momoli atu i lou lima agavale ma afifi i lalo o le vaega 1, pei ona faʻaalia i le ata.
  5. Tuu le filo 2 i luga o le 1 ma faʻaopopo i le 2 se moega saʻoloto o lauulu i le itu taumatau (ina ia faʻataʻamilo atu le lalaga i luga o le ulu). Ona tuu lea o le mea faapipii i luga o le vaega 2 ina ia mafai ona mau ai le fasi 1 ma le lipine i lou lima taumatau.
  6. Maua le vaega 3 i lalo o le 2 ma faʻaopopo le itu fua o lauulu i le itu tauagavale. E tatau ona faʻamalosi laititi nai lo le faʻaaogaina.
  7. Tuu le vaega 1 i luga o le vaega 3, lea e tatau ai ona i ai i le taimi lea. I le fasi 3, faaopoopo le lauulu i le itu taumatau ma taoto le lipine i luga.
  8. Strand 2 i lalo o le 1 ma faaopoopo lauulu mai le itu tauagavale. Aumai le vaega 2 ma lou lima taumatau ma le faapipii i lou agavale.
  9. Toe fai le faʻatusa o faʻataʻitaʻiga o gaioiga, faʻaauau i lea laʻasaga ma lea sitepu lalagaina le fili, faʻaopopo lauulu i lona itu taumatau ma le itu tauagavale.
  10. O le mea na tupu, e tatau ona e mauaina se lalaga, o le itu taumatau o loʻo i totonu, ma le agavale - sau i fafo Ina ia tuʻu i ai se faʻapipiʻi, ia toso faʻapitoa mai loka mai itu eseese. Faʻamau le fili i se fusi uaua, ma nonoa se lipine ma se aufana.

Matou te malilie, e tatau ona e galue malosi mo le taʻutaʻua, faʻaeteete ma laʻasaga-i-laasaga e fausia soʻotaga taʻitasi. Ae ui i lea, o le taʻaloga e aoga le moligaʻo - o le iʻuga o au taumafaiga o le a avea ma se lalaga faʻapitoa, e pei ona i ai i le ata i lalo, lea e mautinoa e te le maua tutusa i lou siʻosiʻomaga!

Afai na matou misia se mea, o le vitio faʻalauiloa o le a fesoasoani ia te oe faʻatumu avanoa.

Fusi tolu-filo e fesoʻotaʻi ma le lipine

Fusi tolu-mafiafia ma lipine manifinifi foliga leai se manaia. E ui i le manino foliga lavelave o le faʻatinoina, o latou lalagaina mamanu e matua faigofie. O le a tatou auiliiliina se tasi oi latou laasaga ma lea laasaga.

  1. Selu le lauulu ma vaevaeina i ni vaega se tolu. Nonoa se fasi ie i le va o le vaega lua ma le tolu.
  2. Tuu le loka muamua i le lona lua, oso i lalo o le lipine ma tuu i luga o le vaega lona tolu.
  3. Tufa le lipine i lalo o le ogatotonu ma toe faafoi i lona tulaga muamua (i le va vaega 2 ma le 3).
  4. Faʻatupu ia gaioiga na faʻamatalaina seʻia oʻo ina fai uma le lalaga atoatoa. Ma faʻasaʻoloto laʻititi le fesoʻotaʻiga, tuʻuina atu lau tama matagofie foliga matagofie.

O le maeʻa o gaioiga o le a avea ma se matagofie puaʻa.

O le lalagaina o 'ie vulu ma lipine, e le o se mea faigata lena pei ona foliga mai i le taimi muamua. Tagata uma mafai ona pulea le foafoaga metotia ma faifai pea manaoga. Ae o le taunuuga o taumafaiga uma o le a matua aulelei lava lauulu.

Matou te tuuina atu ia te oe nisi sili atu ata mataina lesona lesona: