Lauiloa

Lauulu foliga Mohawk o alii

Mohawk (Mohawk poo le sili ona lauiloa "Iroquois") tupu mai lona tupuaga mai Initia o le itu i matu, oe na tauaveina le igoa tutusa. O le ituaiga Iroquois na iloga i le militeli, lototele, ma sa i ai se eseʻese - o se laulu i ni foliga o ni uʻuina ulu ulu ma fulufulu uumi i le ogatotonu. E tele taimi, e faalanu ulaula lauulu, teuteuina i fulu o manu felelei ma isi amoleka, lea na atili faateleina ai le fefe i o latou fili ma fesoasoani i taua i le va o ituaiga.

I le lalolagi i nei ona po Mohawk na aliali mai i le ogatotonu o le seneturi talu ai, ina ua taumafai le au fai pese jazz na faateia foi le au maimoa i le tipiina o latou lava mohawk. E mamao mai Native American: lona lauulu e puʻupuʻu, ae i le taimi lena e fou ma faʻaalia ai nisi o tetee.

Sili ona lauiloa Mohawk mauaina i le vaitaimi o le popo o le punk culture, i le 70 o le 20th seneturi. Ona avea ai lea o le Iroquois ma faʻailoga o tagata punk rockers, ma soʻo se taʻitaʻi o Initia e ono lotoleaga i le fomu ma le lanu lanu.

O le Iroquois i lo tatou vaitaimi e leʻi toʻesea muamua lana lauiloa, ae na mauaina le tele o fomu ma ituaiga. Ma e ui o nisi ituaiga o loʻo tumau pea faʻailoga o nisi subcultures, isi ua fiafia i le tele o fetu o faʻaaliga pisinisi ma taʻaloga, aemaise i latou e fiafia i le olaga taʻaloga pe faiga a le militeri.

Eseese o Mohawk Pepa

Faatasi ai ma le tele o ituaiga o onapo nei mamanu Mohawk ese ituaiga autu:

ituaiga masani. O le Iroquois e tipi i luga o le lauulu uumi o le laulu, ae o le lautele o le selu e le o se vaapiapi, ae latalata i le averesi. O Mohawk e faʻaputuputu i luga o le faʻaogaina o oloa teuteu.

"Artificial" ituaiga. O le umi o le lauulu e tatau ona i le 15 cm le laulu, aʻo le selu e folasia ma se fulufulu male faʻamautu ma mea faʻapolofesa styling oloa. O le lauiloa o lenei ituaiga Mohawk ua faʻamatalaina e le mea moni e iai i soʻo se isi taimi e mafai ona e faia se eseʻesega sitaili ma foliga vaʻaia lelei atoatoa.

Mohawk "Statue of Liberty." O le igoa ua faʻaalia ona o le tutusa o le lauulu ma le pale o le Faʻailoga o Amerika. O le lauulu e tatau ona uumi, tipi i se vaiti vaʻaia ma faʻaputuputuina i uila maʻama faʻaaogaina auala ma superfixation. O lenei ituaiga e sili ona lauiloa i sui o subcultures ma sili ona atagia punk style.

Mohawk "O le Faigamalo Faifaʻatoʻaga." Ole vaʻaia o loʻo faʻailoaina i se puʻupuʻu uumi o le lauulu ma pei o le tipiina o le vao i totonu o se mea sili ona lamolemole "tulaga". E le manaʻomia se sitaili laʻau faʻapena, ae ia tausia pea oe e masani ona manaʻo e vaʻai i le matai.

Mohawk ma dreadlocks. Ole ituaiga lea e sili ona le fiafia iai tagata ona o lona lavelave. O loʻo tuʻufaʻatasia le uʻu vali ma le umi o faʻamasinoga, e tosina ai sui o nisi vaega, aemaise lava o mea faʻaea e pei o le paʻu ma le gothic.

A e filifili e fai le avanoa ma fai Mohawk, e sili atu le liliu i se fomaʻi lelei, a le o lea e te lamatia le maua o se laulu "lavalava." O le au fesoasoani o le Boatswain barbershop o le a fesoasoani ia te oe e filifili le ituaiga o Mohawk ma aʻoaʻo oe i le auala e faʻaaoga ai mea faigaluega faʻapolofesa mo le teuteuina lelei.

E i ai le tele o ituaiga o male mohawk lauulu:

  • Mohawk masani - o loʻo faia i luga o le laulu uumi-paʻu, o loʻo tuʻuina se selu maʻai ile faʻaaogaina o auala faʻapitoa. O le lautele o le tumutumu e feololo. O le Classic Mohawk o laupepa sili ona taatele i lenei sitaili.
  • Mohawk ma se fulufulu ulu. O le laʻei fulufulu o loʻo i ai se laʻau mohawk o laʻititi ifo i le 15-18 cm. O le mea lelei o le lauulu e le gata e mafai ona tuʻuina i se selu selu, ae ia faia foʻi se laʻasaga eseese.
  • Mohawk "Faʻavae o le Saʻolotoga" O le fulufulu ua faaigoaina i le lauiloa Amerika faʻatagata, ma aemaise ai - i le faʻaaloalogia o le pale i le faʻatusa o ni maila manogi. I lenei lauulu 'oti, o le mohawk e matua vaapiapi, ma o fulufulu lauulu.
  • O le laulu o Mohawk ile laʻau a le "le tausala le faʻatoaga". O le umi o le laulu e laititi, o le fasi o mohawk e lautele. O le fulufulu e pei lava o se fasi le sala i le vaeluaina o se nofoaga lelei. Masalo o le igoa e sau mai ii. E le manaʻomia le laʻei fulufulu.
  • Mohawk ma dreadlocks. Lauulu mai le ultra-si faasologa. E le masani ona masani ona o le seāseā tuʻufaʻatasia malumalu tafi ma umi dreadlocks i ai.

Afai e te filifili i luga o se Mohawk, ona avea lea o lenei laulu 'aina e faʻaalia se foliga faʻapitoa i laei. I se lauulu sili atu le manaia, o se masani poʻo ofisa ofisa o le a le galue. Le militeli poʻo le taʻaloga foliga o le a foliga lelei atoatoa. E manaʻomia le faia o sitaili pe a tipi le Mohawk tasi i le 2-3 vaiaso, a le o lea o le a foliga vaʻaia ma mataga. Alu i luma, taumafai ma suia. I le uma, o soʻo se lauulu laʻei e teuteu ai se tamaloa, ua avea ai o ia ma mea e le mafai ona taofia.

Laʻasaga i lea laasaga faʻamatalaga i le ala e fai ai se lauluulu afiafi "MOHAWK UPDO"

Laasaga 1 Selu ma le faaeteete le laulu ina ia leai ni nonoa, ona selu uma lea o lauulu mai le muaulu i tua.

Laasaga 2 Vavaeese lou muaulu i se lautele o loka i lauulu, mimilo ma faapipii mai luga i luga o le tumutumu o le ulu i le le o vaaia ina ia fausia ai se tamai voluma.

Laasaga 3 Vaevae le ulu i ni vaega. Matou te faia ni faʻataʻamilosaga tulaga tutusa lua mai le muaulu i le pito i tua o le ulu i le pito i lalo, ina ia mafai ai ona fausiaina tolu tutusa vaega.

Laasaga 5 O le lauulu vaevaeina i vaega i le itu taumatau ma le itu tauagavale e tatau ona tuʻuina atu i luma i foliga ma mautu i ni kilipa mo sina taimi, ina ia faigofie ona galulue ma lauulu i le ogatotonu vaega.

Laasaga 6 Lauulu vaega pito lalagaina agai i le Falani ufiAmata mai luga mai le tumutumu o ulu, loka ma agaʻi i lalo. Faʻamamago le iʻuga ma se ofu mafanafana.

Laasaga 7 Tatala le lauulu o le itu taumatau ma le itu tauagavale mai ata. Amata mai le pito i luga, tatou faʻaauau pea ona fausiaina se laulu i luga o le Farani fili, lalagaina o lauulu mai itu uma e lua.

Laasaga 8 Matou te aveina se mama le vavae mai le vaega taumatau ma tuu i luga i autafa pe toetoe lava o luga o le fili, faʻamau loa le mama i le itu tauagavale.

Laasaga 9 Matou te fesoʻotaʻi faʻatasi uʻamea e lua faʻatasi ma mimilo i le pito o ni manoa i se faʻailoga. O le faʻataunuʻuga e maua mai i le taʻamilosaga (luga o le Farani faʻapipiʻi), i se tamaʻi fusi, faʻatasi ai ma le ea lelea. E tele nofoaga tatou te toso ai le utupoto ma lauulu.

Laasaga 10 Ma le isi, matou te vavaeeseina le pau i le itu taumatau, amata i luga o le fili ma fusi le isi, matou te faia foi ma le manoa i le itu tauagavale. Muamua, matou te mimiloina le tasi manoa i le moli sikoa ma tuʻu i le liʻo ma le ea fusipaʻu, faʻamau pine. Ona tatou faia lea o le tutusa i le filo lona lua, ma tatou faʻamau foʻi faʻataʻamilomilo i le fusifusi mai le filo muamua, faʻamau ma nana pito o faʻamanuiaga.

Laasaga 11 Matou te toe faia laasaga muamua seia tasi le vaega o le loka ua tuua i le pito i tua o le ulu.

Laasaga 12 Aveese le kuluma mai le Farani Fulufulu, vaevaeina e tusa ma le lua vaega. Matou te faapipiiina le tasi vaega i le taumatau taumatau taumatau ma mimilo i latou i se fusi puipui.

Laasaga 13 Matou te kolosiina i lalo o laʻau lauulu galueaiina. Tatou faʻasino tonu le taumatau mai le pito i lalo i le itu tauagavale i le itu lauulu, e oʻo i le pito i luga ma tuʻu i lalo i le itu taumatau i lalo, pinning ma nana pito o le tourniquet.

Laasaga 14 Matou te faʻatonuina le agavale agavale i luga i le itu taumatau o lauulu siomia, ma tuʻu i lalo i le itu tauagavale. Tatou nana pito o le toso ma pine ma fulufulu. Matou te faʻaleleiina le laulu i le varnish ma, pe a manaʻomia, teuteu i le teuteu faʻapipiʻi i le itu tauagavale i le umi atoa o le lauulu.

Lauulu laulelei Eleni

Tutusa ni pine

Mohawk: o foliga vaaia o lauulu i le lalolagi

O Mohawk hairstyle na fanau na o le faafetai i le Scottish tagata pese Walter "Wattie" David Buchan, o le na faaali mai i luga o le tulaga ma Mohawk. E foliga mai o lenei lauulu 'aina sa faʻaaoga e tagata Initia, ae, e pei ona faʻavaeina e le talaʻaga, latou te leʻi vavae lava o latou ulu pei o lena ae leʻi tuʻu i latou i le selu e faʻaaoga ai mea teuteu.

Faʻafetai ia Buchan, o le toʻatele o tupulaga talavou e faʻalogologo ma ta le musika punk rock ua avea ma "sili ona matagofie". O le faiga o lauulu o Mohawk, poʻo mohawk, o punk e le gata e mafai ona maua ai le lanu o ni manoa autu, ae faapea foi ma isi lava paolo. Tusitusiga paʻu vali faʻapipiʻi pe faʻaaoga faʻapitoa vali valiina ia susulu sili atu, o lona uiga e maalili nai lo isi. I le 1996, na taofia e Buchan le faʻatupuina o le tumutumu maualuga, ma pikiina faʻamaʻamaʻea pito i le siʻusiʻu.

O tagata leaga o lenei ituaiga 'oti sa latou nonoina mai se suiga fou - o Goth. O Mohawk ua sili atu ona lautele ma e leʻi suia i lanu pupula.

Mohawk mo alii, vavaeʻese

I le taimi nei, o le Mohawk haircut e le sili ese mo le tele o mafuaaga: muamua, o le lauulu laʻitiiti e faia i ni uʻamea puupuu pe ogatotonu, ma le lona lua, pe a faia se lauulu mai le uumi uumi, o le mohawk e fetaui lava i aso taua, o le taimi o totoe tasi itu. E seasea ona faʻaalia le matamata masani a tagata poʻo ua sauni i le olaga masani.

O lenei hairstyle o loʻo faia i soʻo se fale e teuteu ai lauulu poʻo solo, ae i le fale e mafai ona e faʻafaigofie ona laei ai ma ni nai faʻapipiʻi mo manoa poʻo fusipaʻu masani, lea ua faʻatau atu e fatufatu ai lauulu mo teineiti laiti.

I le fale, o lauulu e faia lava faigofie, ae o le fesoasoani a se soa poʻo se uo o le a le afaina pe a tipi mo le taimi muamua. O le lautele o le Mohawk e fuafua, e oo lava i vasega e faia e vavaeese ai laʻau lauulu. Ma, faatasi ai ma le fesoasoani a togafiti, ua vavaeeseina le pito o mohawk. A leai ni faʻapipiʻi i totonu o le fale, ona tele lea o paʻu e fesoasoani, lea o le a faʻasaʻo i le umi atoa o le mohawk i taimi masani.

O isi ua totoe ua vaneina i se tisiki poʻo se kilipa. Ina ua maeʻa tapenapenaga faʻatulagaina, ona aveʻesea lea o le pipi, ma saea ia faʻataʻapeʻapeina i le seleulu poʻo le masini lava lea e tasi, ae ma le sili atu o le 12 mm.

O se lauulu mo pupuu ma feololo lauulu ua sauni. Long e taua tipiina i totonu o le fale, mo se sili atu ma lelei matagofie foliga.

Mohawk lauulu lauulu ituaiga

E tele ituaiga o lauulu mohawk:

  1. Classic - faia i luga o le averesi lauulu umi, o le mohawk ua fausiaina i foliga o se tamai selu ma le fesoasoani o mea teuteu.
  2. I luga o le lauulu uumi. Afai o le tamaloa e ona le lauulu ma le umi o le 15-20 cm, ona faia lea o le masani masani, ae o isi mea o loʻo faʻavaeina o loʻo folo i le busa mo le faʻailoaina ma se fulufulu ulu i le tasi itu o le ulu. O le faigofie o lenei lauulu lauulu, e pei o le olaga masani, o se tamaloa e toetoe lava le masani ona laʻuina, ae i le taimi saʻo, e mafai ona siiina le curls i luga o se selu maualuga.
  3. Oti 'ulu "Statue of Liberty." O le mohawk lea e faia i le uumi uumi o foliga e pei o se pale ma ni maʻamaʻamaʻi maualuga. Pe a vaʻai mai i le itu, o pulu e pei o le pale o le taʻutaʻua Amerika lauiloa.
  4. O le Tagata Malie Faatoʻaga. I luga o le puupuu pe ogatotonu lauulu, o le faiga masani ua faia, na o le lautele o le mohawk stripe e lautele. O nei curls e le ofi i soʻo se auala, ua naʻo le tele o latou uumi. Mowing ua faʻaigoaina i lena auala mo se faigofie faigofie: e pei o se lauʻeleʻele vao.
  5. Faatasi ai ma dreadlocks. O le laʻau lauulu e seasea lava, talu ai e le o tagata uma e iloa ona fai lelei tausiga mo dreadlocks, ma o le mataga foliga ma le le lelei tausiga o le a faʻaleagaina uma le lagona o le lauulu.

E taua le manatua o lenei laulu foliga e manaʻomia se sitaili talafeagai laʻei. O le ofu tino tolu-fasi ma Mohawk mea e le fetaui. O tane e talafeagai mo taʻaloga o lavalava, se tagata faigaluega - jeans ma se pullover, poʻo nisi talavou.

Mo fafine

O le a pei o se tamaloa 'oti lauulu e fetaui ma le vaivai o le afa o tagata, ae le manaʻomia le tipiina o ufiufi i le taimi e tasi. Le tele o taimi, a sese faʻaaliga, lea e faia i le uumi pe ogatotonu lauulu.

O se mea e fai ai le fulufulu o se fafine o le sili-lelei le faʻauluina o manoa i itu ma le mamanu o le mohawk i le faʻatusa o curls, braids poʻo se Farani faasee i luga o le umi atoa o le ulu.

O le filifiliga i aso uma e mafai ona taʻua o se pepelo mohawk i le foliga o se lalaga o le fili, talu ai o lenei ituaiga o laulu e manaia i le galuega ma i le taimi lava e tasi e aumaia ai se foliga le mafaagaloina. E mafai ona e faia se mohawk o le a tapunia atoa, le tautau o loʻo totoe le lalagaina o loʻo nana i lalo o se scythe i luga o le ulu, faʻapea foi ma le solofanua pe a potopoto uumi uila i le itulagi o le pito i lalo o le ulu i se fulufule iʻu.

O isi uma ituaiga o laulu mo fafine e masani ona faia i aso malolo, talu ai e faigata tele ona faia se mohawk matagofie mai lauulu umi lava ia oe.

I fafine, a matagofie pepelo mohawk mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se lavalava. Talu ai o lenei fulufulu ua faia mo tele faʻamanatuga, o loʻo faʻaalia i le stylist se ofu afiafi poʻo se ofu talafeagai mo le alu i fafo. O se matai lelei vave ona iloa tonu ai le aotelega foliga ma faia se sili ona laulu lelei.

Ae Mohawk e le talafeagai mo tamaitai uma: o se sikuea pe matua tele foliga ma lenei sitaili o le a foliga valea, o se lauulu lauulu o le a faaleagaina ai le aotelega lagona ma foliga.

Tele Hollywood اداکارہ fai ai le sitaili lenei e auai i tausamiga tetele ma alu lautele. E faʻaaogaina foʻi e le au faʻaipoipo mea sese a mohawk mo le teine ​​faʻaipoipo, saʻo le tuʻufaʻatasia ma se ofu ma mea teuteu.

E faʻapefea foliga Mohawk?

O le lauulu o Mohawk o se ituaiga o mohawk, o lona uiga, o le i ai o lauulu i le ogatotonu o le ulu mai le pito i luga o le ulu i le pito i tua o le ulu, o le vaega atoa o totoe o le ulu, vagana ai mo lenei fasi, e tafi mimiti puʻupuʻu le faʻaaogaina o se masini poʻo se tafi. I le amataga, o se lauulu 'lauʻeleʻele faʻaalia le i ai o le na o le tasi fusi le lauulu i luga o le ulu, o isi mea uma mo se tamaloa e tatau ona luluina i leai. O le lautele o le fasi ma le umi o le lauulu i luga ma luga o malumalu e mafai ona ese mai 4 cm ma 0 mm ma luga atu.

O aso nei, o le lauulu laʻau Mohawk o loʻo lauiloa foi i tamaloloa faaonapo nei, ae o le tele lava o taimi e ofuina e tama talavou, tagata taʻaalo ma fagatuaga o loʻo i ai le malosi o latou uiga ma sili atu le fia ola i se olaga masani. O le tumutumuga o lenei lauulu na i ai i le 70s o le luasefulu seneturi, talu mai lena taimi, sui o subcultures amata ona teuteuina o latou ulu i se laei taufaʻafefe.

E mo ai?

Lenei vaitau, faiga faʻalauiloaina lauiloa o le lauiloa o lalagaina ma sili atu ona tele lauulu mo alii, o lea o le Mohawk lauulu lauulu e sili ona manaʻomia. Ua faailoa mai e le au faitaua, e tatau i tagata ona lafoai le Mohawk, o lo o galulue i ofisa ma isi ofisa ma le tulafono laei. Ole sili atu ona sologa lelei lauulu lauulu o le a tilotilo i tagata taʻalo ma talavou sui.

O se lauulu 'oti e faia i luga o le laʻau uumi ma pupuʻu, e tusa lava poʻo a latou lanu, ae mo lauulu ma le laʻei faʻalelalolagi, o le mohawk o faʻailoaina. O le lauulu lauulu o le a foliga sili sitaili ma fou i soʻo se foliga o le foliga, seʻi vagana ai le umi, a le ese, o le a uʻumiina le foliga e sili atu vaʻaia vaʻaia. O le fulufulu ma le lalelei e mafai ona fetaui le lautele o lauulu o laulu i foliga o foliga ina ia aua neʻi fatuina se le paleni. Mohawk e talafeagai mo tamaloloa e tele a latou foliga ma foliga lototetele.

E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i lauulu pipiʻeleʻoti mai mea taʻitasi.

Lauulu Vavaeʻese

O le igoa lona lua o le Mohawk - selu lauulu, aua e vaʻai tino o le mohawk i luga o le ulu e mafai ona faʻatusa i se selu. O aso nei, o loʻo faʻataʻitaʻia e le au faʻataʻulimitu ma laʻei fulufulu ni ituaiga eseese o Mohawk, e pei:

  1. Vailaau - e tatau ona i ai se tamaloa lauulu umi, ma se fasi fulufulu i luga o lona ulu e tatau ona faʻamau i gel, wax poʻo le teuteuga varnish. O le lautele o le selu e tuʻu naʻo, e pei foi o le umi o le lauulu; o le laulu i le vaega o totoe o le ulu ua seleve i le leai.
  2. Mohawk ma se fulufulu ulu. O le umi o le laulu i le itu o le scallop e uiga i le 15-18 cm. Ona sosoʻo lea, susu susu ma se fulufulu laulu ma pulumu ua faʻataʻatia i le ituaiga o le tele o mohawk, ma faʻaaoga mea teuteu. Faafetai i lenei umi o le lauulu, o se lauulu 'ulu e aofia ai ni filifiliga teuteu.
  3. Mohawk "Faʻavae o le Saʻolotoga". O lea ituaiga lauulu e sili ona fiafia i ai tama mai ala eseese ma subcultures. O le selu e tatau na vaapiapi, ae uumi manoa. Ua folasia i se laʻau malosi, ma faʻamau se pale i luga o le ulu i foliga o ni maʻamaʻai tele.
  4. Mohawk i le sitaili "le paie le faitogalaʻau". I lenei tulaga, o le eseʻesega i le va o le umi o le lauulu i luga o le sikulu ma malumalu e ese teisi. Ua tuu lautele le selu nai lo le laei a le Mohawk masani, ae puupuu le taimi e mafai ai, o le mea totoe o le ulu ua tipiina ma le pupuu.
  5. Mohawk ma dreadlocks. Lenei ituaiga o scallop stylists uiga ile ultra-si faasologa. I lenei tulaga, o lauulu e faasaʻolotoina le umi pito i luga o le selu, i totonu o malumalu latou selea i le leai. Ina ua mavae lena, o le laulu e tuʻituʻi i se tasi tele pe tele dreadlocks, faʻataʻimata o se tagata oti.

I se tulaga lautele, o aliʻi uma lauulu laulu e manaʻomia se tamaloa e faʻatino atoatoa le aotelega masani i le autu o laʻau, faʻapea foi ma le uiga ese mafaufauga ma le vaʻaiga i le olaga. O Mohawk e sili ona fiafia i ai tama talavou e fiafia i taʻaloga poʻo aganuu. O Mohawk e sili ona tuʻufaʻatasia ma fitafita fitafita poʻo taʻaloga.

Faʻafefea ona tuʻu se lauulu mo le selu?

O le mea muamua e tatau ona malamalama ai se tamaloa pe a filifilia se lauulu o le Mohawk, o le a manaʻomia ona fetuunai e le aunoa i le teuteuina ma faapuʻupuʻu paʻu lelea, uma 2-3 vaiaso le itiiti ifo. Afai e te filifilia se puʻupuʻu vaʻaiga o le lauulu, e le manaʻomia ni sitaili, e taua lava o le laulu e mama ma e leai ni faʻaletonu i luga o le uluulu. Afai e te mafaufau i filifiliga mo le laititi ma le uumi lauulu 'ulu moto, sitaili tatau ona i aso uma.

Mo sitaili lauulu i mohawk ma se laulu ma le tele o nifo i aʻa o le lauulu, fai se selu. Ina ia maualuga le laulu, e manaʻomia le faʻaaogaina o se teuteuga teuteu oloa - mousse, varnish, wax poʻo le gel. O lenei, seʻia faʻamaʻa le oloa, faʻasaʻo pito i luga o ou lima ma ou lima i le itu saʻo ma foliga. E mafai ona faʻamagoina le laʻititi o loʻo faʻaofuina le laulu ile laulu, ole faʻatonutonu ole laulu e fuafua e le ea.

Filifiliga ata

Ina ia faamasani i foliga uma ma fiafiaga o se tamaloa sele lauulu, ua lava lena e vaʻai i se ata ma ona ituaiga eseese ma ituaiga.


Le fiafia ma sili atu le lauulu laʻau Mohawk fetaui ma le lua vaega o alii - talavou tagata atamamai ma tagata taʻalo ma se taua taua ma le olaga. O se lauulu lauulu e mafai ona faʻaalia le saua ma le osofaʻiga i totonu o se tamaloa, ma faʻaalia lona mafaufau faʻapitoa ma uiga fou i lona foliga. Soʻo se fulufulu e teuteu ai se tamaloa, o lea e fautuaina ai e le au stylists ia aua neʻi fefefe i ni suiga taua ma taumafai se paʻu Mohawk e talafeagai lelei i lenei vaitau.

Mohawk Haircut - Foliga Vaʻaia

O le lauulu o Mohawk na faaigoaina o ia mai ituaiga o Initia, lea e aunoa ma le taua, o taua uma na lulu ai o latou ulu, ma tuua ai se umi uila i luga o le pale, ma talitonu o le mea lea latou te maua ai le le fefe ma le manuia i taua. O le malosi o le talitonuina na matua tele lava lea na vave ai sui o isi ituaiga na nonoina o latou lauulu, ma o le Mohawk lauulu na sosooina ma Initia.

O le Iroquois na toe foi mai o se masani masani i le lima sefulu o le seneturi talu ai. Ona avea ai lea o se vaega taua o le jazz ma punk culture, ma na oi latou e mananao e faamamafa lo latou auai i nisi talavou nofoaga e mafai ona avea i latou lava ma Mohawk. I aso nei, o na tuaoi ua soloia, ma o Mohawk ua na o se fulufulu lauulu, pe a fai e le mafai ona faamatala faʻamatala i le lalolagi se mea, na o le fatufatuga o lona e ana.

O a eseesega i le va o mohawk ma mohawk? Muamua lava, o mohawk ua naʻo se ituaiga laʻei tipi, pe a saeina le sulu o lauulu tipi faʻatasi ma mea teuteu tino. O le Mohawk lava ia e mafai ona puʻupuʻu ma ia te ia se laei e fai ai lauulu o soʻo se umi mai le pale o le ulu i luga o foliga.

Faʻafefea ona fai se lauulu 'ulu

O le lauulu laʻititi e matua faigofie. Muamua e tatau ona e fuafuaina pe fia le Mohawk o ia lautele - o le vaega tutotonu o le ulu. Le manaomia tele o lauulu e aoina ma vavae ese le faʻaaoga o se kilipa. O isi mea o loʻo teuteuina ma le faʻaeteete ile masini masi.

E maeʻa le lauulu i le teuteuina o pito o le lauulu, e faʻalagolago i le auala o le a ofuina ai. I le tele o taimi, o le faʻafouina o lou lauulu e lava lea e faʻalelei ai lou laulu.

O le teuteuga o laʻau e mafai ona faia e faʻaoga ile vein ma le selu, pe a faʻamago ai filo i itu eseese ina ia pa'ū ai lauulu ile uʻamea saʻo ile foliga. O le filifiliga faʻamalosi, pe a faʻatu saʻo faʻamalosi ia ufi, e faia e faʻaaoga ai se faaputuga ma solo mo le faʻailoaina, ma i le faaiuga - varnis e faʻasaʻo le iuga. Faatasi ai ma le fesoasoani a silinder ma vali faʻapitoa, styling e mafai ona faʻaopopo i le lanu faʻailoga e sili atu le talafeagai i le aotelega o le ata.

Faaalia lauulu ma mohawk

O ai e tatau ona faʻaogaina le laeiʻau Mohawk? E lauiloa o ia i tagata taʻaalo, tagata fai pese. O tagata faigaluega e mafai ona latou filifilia le filifiliga puʻupuʻu. Na o tamaloloa e tatau ona tausisi i le masani masani o laei o le a tatau ona lafoai se laei foliga manaia.

O 'oti ulu e mafai ona faia i luga o laʻau uumi pe puʻupuʻu. O itu e mafai ona tipi puʻupuʻu pe tafi malieina. O ata e mafai ona tipiina i totonu o malumalu. Tagata e ona curl ala i le natura e tatau ona amanaia o le a latou e tatau ona faasaʻo. Ina ia mafai ona mautu le foliga o le mohawk, oe manaʻomia le faʻaogaina o mea teuteu oloa.

E tele ituaiga o mohawk:

  • quiff, o filifili i le ua e pupuu ma umi i le muaulu,
  • lauulu, o lauulu e vaevaeina i ni manoa i le ituaiga o nila,
  • lauulu, ogatotonu lauulu,
  • lautele, luga luga o se lauulu pupuu.

Fulufulu o tamaloa Mohawk mo lauulu pupuu

Mohawk Cropped Men's Hairstyle - Sili lauiloa. O le a le talafeagai mo ia vagana alii mo foliga umi, aua o le a ia faamamafaina le manifinifi. O le pupuʻu mohawk o le a foliga lelei naʻo le vaʻai lauulu saʻo. Talanoaina muamua ma le tagata laulu o le a le lautele o le fasi ma o le a le umi o le laulu o le a.

Lauola ulu o Mohawk Men's

E lautele le fulufulu i le lautele, mai le 4 cm. O le lauulu i luga o le pale e le sili atu nai lo le 4 cm. O ia ituaiga laulu e le manaʻomia se mea lalelei. A e manaʻo i ai, e mafai ona e tuʻuina se mohawk ma se gel.

Mohawk mo lauulu uumi

O laʻau lauulu a Mohawk e filifilia e tagata o iai le saʻolotoga manatu ma sui o subcultures. Classic mohawk e manaomia ai sitaili. Ole selu e masani ona nifo e selu ile aʻa, ole selu ua fausiaina ma mautu ma mea teuteu tino.

O le pale o le ulu e mafai ona vaevaeina i ni filo ma mai taʻitasi ma faaaoga le gel ma le varnish e fausia ai se maumaga. E sili atu ona talafeagai lenei ma se fesoasoani. O vase e masani ona vali i lanu pupula.

Faʻafefea ona fai se lautele o Mohawk: master class

O se laei faaonapo nei o Mohawk mafai ona faia uma i le fulufulu laʻau ma le fale. O le taualumaga e manaʻomia ai se laʻititi o le poto masani, o le clipper, maamao selea ma selu. Mo sitaili - gel ma varnish.

  1. Filifili ile ituaiga lauulu, le umi ole lauulu ile itu ma luga o le pale, ole lautele ole fasi. Le tele o taimi, o le lautele o le fasi le 2 po o le 4 tamatamai lima.
  2. Fufulu lou lauulu i se fagu fagu. O pana susu e sili ona usitaʻi, faigofie ona galue.
  3. Fai se vaega sao i le ogatotonu o le ulu. Mai le vaeluaina, laa i tua se tutusa mamao i itu uma e lua ma tusi le itu. Vavaeese le pale teuteu o le lumanaʻi ma faʻamau i paʻu taʻutaʻua poʻo fulufulu ulu. O nei manoa e le tatau ona faalavelaveina i le tafiina o malumalu. Afai o le lauulu o luga o le pale o le umi, ona tatau lea ona lautele le fasi lavalava, o lea o le a sili atu faigofie le tuu o se mohawk.
  4. Amata ona tipi itu. Lenei e mafai ona faia i seleulu poʻo se masini, ona faʻaaoga lea o se tafi.
  5. O manoa i le pito i luga e tipi i le seleulu ma se tamaʻi luga. Vavae le fasi i ni manoa manifinifi, faapuupuuina, fetaui i le muamua.

E tuu le mohawk, faʻaoga le gel. Afai o le mohawk e masani ai, i luga o laina uumi, ona e manaʻomia lea o le varnish ma se laulu vavae. Muamua faia se faaputuga i aʻa, o lea o le laulu lauulu o le a umi le umi. Ona faʻasaʻo uma lea o vaega i ou lima, faʻalelei i le varnish ma le solo faʻamago ma se la fulufulu.

O le lauulu o Mohawk o loʻo i le pito i luga o foliga masani. Le naunautai o tagata talavou, atamamai fatufatu, tagata filifilia filifilia o ia. Afai o le umi mohawk foliga fouvale, ona avea lea o se puʻupuʻu lomiga poʻo le quiff ua sili atu ma sili atu ona lauiloa ma ua manatu o se uluaʻi ata lauulu.

Aggrensive Mohawk Hairstyle mo toa totoa

I Lusia, o se masani ai le valaʻauina o soʻo se lauulu e aofia ai le seleina o le lauulu mai itu. I le taimi lava lea e tasi, o le e ona se atigipusa e otometi lava ona faʻavasega i totonu o ni punkai lelei e se sosaiete lelei, pe i lalo foi o masalosalo o le aʻafia i gaoioiga le aloaia. E ui lava aʻo leʻi faia se filifiliga e faia e le tagata lava ia, o tagata totoa mai le Vaega 101 o le US Airborne, ina ia faʻatupuina le amio aʻo leʻi taunuʻu mai i Normandy, sa kopi lava foliga o se tasi o ituaiga Initia sili ona le saua. O le lauulu o Mohawk (ata o le Taua Lona Lua a le Lalolagi o loʻo faʻaalia i lalo) na matua foliga lelei, aemaise i le tuʻufaʻatasia ma se masani masani o vali foliga. Peitaʻi, e ao ona maitauina i le lumanaʻi, o le ituaiga lea sa amanaʻia e fitafita, e le o lesitala.

Ae o le saua o Mohawk lauulu foliga ua maeʻa ona mafai ona malaga atu i tagata lautele. E tele naua mea na ia maua. Muamua, tausiga mo lauulu e laititi, puupuu manoa i le pito i luga o lou ulu e mautinoa o le a le liliu i se ituaiga o manulele manulele i lalo o se pulou pe mai le malosi o matagi. O se tamaloa ma lona lauulu e foliga saua faʻamalosiina foliga o se fitafita. I se faʻaopopoga, o le lamolemole luluina itu, o loʻo tuʻufaʻatasia ma se tamai selu ile pito i luga, o foliga vaʻaia faʻalaʻeleʻele ia sikuea ma sikuea foliga.

A iai sau lauulu i le fale, e mafai ona e fauina se Mohawk oe lava. O le fulufulu ulu (pe faʻafefea ona fai i ni tulaga, matou te tau atu ia te oe i le taimi nei) e faigofie lava i le faʻatinoina, talitonu mai ia te aʻu, o tamaloloa mai le vaega Amerika 101st sa mautinoa lava e le i manaʻomia le fesoasoani a stylists.

Muamua, fai sina faʻataʻitaʻiga: ave se gel ma toso le lauulu i luga o le pale i le foliga o se selu, ona selu lemu lea o mama i luga o malumalu, iloilo lau ata i le faʻata. E te fiafia i ai? Ma toe alu i le lauulu ulu. Alu e fufulu mea o totoe o le gel mai le ulu, selu ia mama susu, faʻamau lou lima ma se fulufulu tagata, lauulu sulu ma lauulu sipi.

O le laulu o Mohawk eseese i le lautele, o lea la o ou laulu mata o le a fetaui lelei e pei o laufanua. Tusi se vaeluaga mai le muaulu i le pito i tua o le ulu, taialaina e se manatu faʻaalia e i le ogatotonu pe i le amataga o le punou o le fulufulu mata. Toe faia tutusa i le isi itu. Faʻapipiʻi lauulu i le pale i ni pulupulu. Toe fai, faʻaeteete vaʻai i le laina vaeluaina - afai e te faia se mea sese i le taimi nei, ona i ai lea i le faʻasologa o gatasi e mafai lava ona nofo ai ma se ulu uila.

A leai ni faitioga, ona amata lea ile typewriter amata ona e ave ese mai uamea mai autafa mai itu. O le lauulu o le Mohawk o loʻo aofia ai le teuteuina atoa o lauulu, poʻo le i ai foi o se tamai fulufulu. Afai i le masalosalo, e sili le togafitia o le ulu i se masini ma se laititi maualalo. Ma, na toe fuaina paʻu ma leaga, faʻaaogaina se tafi e fofo ai le itu lautele.

Tipiina le fasi lauulu i le pale. O le laei o Mohawk ua sauni. E tumau pea e filifili le faʻafefea ma le mea o le ae ofuina. O se eseʻeseʻese ma le soʻona sili le laulu e le talafeagai ma le ofisa laʻei, ae o le militeri o le a foliga sili mai ona okeni.

E ui i le faigofie o le tausiga, o le Mohawk lauulu lauulu o le a manaʻomia se taʻi lua-vaiaso fetuunaiga. Ae muamua, ae leʻi oʻo mai i totonu ou lima le tagata faʻapipiʻi, mafaufau pe o le a le umi ae e le fiafia i le foliga fou. Ina ia ola lauulu mo se taimi umi, e umi masina. Afai e te le o taofi oe i nei faʻatauvaʻa, lagona le saoloto. Taaloga ma foliga e masani lava o se fiafia.

O tagata aulelei e oti i latou itu

Afai e te tuʻua se tagatanuu masani i luga o le auala ma fai atu ia te ia se fesili: "Pe na te fiafia i nei laei tagata lalelei laʻei ma sulu itu?" - i lena, masalo, toʻatele o le a fai mai latou te le auai i le punks, o lea latou te le malamalama i le lavelave o latou sitaili. O le mea moni, o le mea muamua e tusia e lo tatou mafaufauga o se ituaiga o mohawk i luga o le ulu o se le aloaia. E ui o le tisiki wiski e le o lona uiga o le auai i sui o le subculture. E oʻo lava i le saua o Mohawk, o se aga e faʻateʻi ai ma le faʻaauʻau.

Ae i le tele o taimi, tagata e oti o latou ulu ma itu e mimigi faʻailogaina se toe foʻi atu i le aulelei o faʻatupu o le 20s o le vevesi seneturi lona luasefulu. I le faʻaPeretania, o lenei tino ola pea o le mafaufauina o lauluulu mafaufau mafaufau e taua o Undercut. A o laiti lava, na faʻaigoaina e o matou tinamatua lenei laʻei sili ona faigofie - i lalo o le ulo. O le mea moni, o lauulu i le pito i tua o le ulu ma i le itu faaletino e tipi lava, matua puʻupuʻu, toetoe lava a leai. Ae i le pito i luga, ua tuu ai pea le manoa, ma le tuaoi i le va o “leai se mea” ma vortices ua le faamaʻea. I se isi itu, o mea matagofie uma e faʻatusatusa mai. O faʻataʻitaʻiga mo ia ituaiga lauulu e tatau ona faʻalauteleina.

Stylists sa matua fiafia i se matua faʻamalosi lototetele, ae le masani ai ona atamamai (ioe, ma e le tatau ona fefefe i lenei upu) ata o tino 2013 laʻau oti e tele ma le tele o Undercut eseese.

E pei o le luga o le gangster ata i le taulaga. Faʻaliliu i le gagana i aso uma - taulaga. Na iloga o ia i le lauulu foliga ma malumalu laʻititi tele ma se vaega o tuʻufaʻatasi i se tuʻufaʻatasiga ma se vaega uumi vaega. E foliga e pei o mea na ma faamatalaina i luga? E foliga mai, ae e leʻo se tulaga lelei. Ole fesuiaʻiga mai le tasi umi i le isi e faʻatinoina malie ma toetoe a le mafai ona vaʻaia. Ae ui i lea, e leai se faʻalauiloaina, i le manaʻomia o faifaipea masani ituaiga. I totonu o tagata, o lenei lava e sili ona masani 'oti tagata ma fulufulua itu mafai pea ona taʻua o le "i lalo o le fritz". O se filifiliga sili atu ona matagofie o le Hitler Youth.

O le fulufulu e matua ofoofogia lava. E talafeagai mo le talavou, ma mo le tagata matua. Faʻataʻitaʻia metotia eseʻese eseʻese, oe mafai ona tuʻuina ia oe le foliga o se Igilisi aristocrat (tusa lava pe vaeluaina, teuteu lelei lauulu, teuteuina i se gel) poʻo se tagata talavou faʻatupu faʻamalie ma ni manoa faʻapipiʻi i itu eseese.

O tagata e seleʻele ulu ma itu sulu o le a manaʻomia ai se faʻaeteeteina mai lo latou matai. E tatau ona tatou aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaoga le auala mo le faʻasaʻoina ma poto faʻataʻitaʻi ma se fulufulu laʻau. Ina ia le ofi i luga o le ulu i luga o le ulu i se vevesi, pe a uma ona fufuluina lou ulu e tatau ona susu i se solo. Faʻamigi sina mose i le alofilima o lou lima, ona faʻaaoga lea i loka. Le isi, faʻamau i tatou lava ma se fulufulu ma faʻamago le lauulu, faʻatonutonuina ma se selu i luga ma sina tua. I le faaiʻuga matou te avatua i le lauulu foliga foliga faʻamuta faʻaaoga ai se mataua o le gel poʻo le kulimi teuteu.

Faʻataʻitaʻi i luga o lauulu o tamaloloa 'eseʻese ma autafa itu, taumafai e faʻafesoʻotaʻi ma le iloa foliga matagofie i lau foliga vaaia. O ia laʻei lauulu e faʻaosofia ai o latou foliga: afai e lelei mo uo mimita, ma mo i latou o loʻo iai se taʻamilosaga lelei, i se tulaga lautele, e le afaina, ia e tatau ona saʻilia e tamaititi ma se puʻupuʻu uumi, se isi lauulu.

Faʻafefea ona e iloaina pe talafeagai le lauulu lau Mohawk? E le o le Iroquois, ae o le Mohawk lava ia, a leai ou te tafi ma o le a le foliga mai))

Helena

E taua se taumafai! O le a vaʻai i soʻo se mea, a leai faʻalelei foliga - ona soona faʻatupu! :)

E te manaʻomia le filifilia o le filifiliga sili ona talafeagai mo oe e tusa ai ma lou olaga masani (aʻoga, galuega, uo, mea fiafia).

"Mohawk masani"
I le "classic mohawk", o lau mohawk lauulu e ogatotonu uumi ma o latou manoa o loʻo faʻataʻatia i se selu mao ma le gel. O le lautele o le fasi fulufulu o lauulu e masani foi. Le ituaiga sili o foliga o lauulu laulu ma e sili ona masani ituaiga o "mohawk". E le mafua ai le teteʻe faʻamalosi i isi.

“O le pamu lauulu e sili ona mama uo”
A fou ma foliga masani i totonu o Mohawks. E pei o le Mohawk masani, ae o le umi o le laulu i le mohawk, e tatau ona i lalo ifo o le 15 cm. O lau laulu e mafai ona teuteuina i soʻo se auala: tuu se selu maualuga ile gel, fai se curl mai le lauulu, pe tuua le selu o loʻo tautau i luga o le tasi itu, pei o se taliga i luga o se spaniel. Lenei ituaiga o "Mohawk", ma le ese mai o le "spaniel" filifiliga, e manaʻomia ai le matua faaeteete sitaili ma le faʻaauau ona i ai o se fulufulu lauulu i lou olaga. E le mo le paie.

“Faatusa o le Saʻolotoga”
O le igoa "Mohawk" na tuuina atu e le igoa e le lauiloa faatagata, aua o le Iroquois i foliga foliga tutusa ma le pale o le Lady of Liberty. O le fulufulu fulufulu e matua vaʻaia, o le "pulupulu" o le laulu e matua laʻititi, o le umi e faʻaletonu. Aulelei tele.

O le Tagata Malie Faatoʻaga
O le lautele o le laulu o lenei "Mohawk" ma le pupuu o le lauulu i foliga foliga tutusa ma se fasi moa vao i luga o le lalelei Igilisi vao.Se vaaiga mataina ile faʻaipoipoga ile galuega a le faitogalaau ma faʻaosofia ai le igoa mo lenei laulu. Lenei "Mohawk" faʻataʻitaʻia e le manaʻomia le sitaili ma e talafeagai mo tagata e fia mulimuli i foliga masani, ae latou te fia fai e faia. Manaia

"O Bob Marley e alu i taua"
Na o tagata e fiafia ia Bob Marley. I lenei hairstyle, o lauulu i mohawk e tatau ona lalagaina i dreadlocks. I sea laʻulu lauulu, e le pei o galuega uma ...

O lenei o le Mohawk style o loʻo feagai pea ma se isi talavou i le taʻaloga lalolagi. Na ia faʻaalia soʻo faʻaalia o ia ile kalapu lakapi Milan. Faitau e uiga i le au a Mohawk lauulu laulu foliga i luga o le Milan fan club website. acmilanfan ru

Lafo Monster

O le ulu e le o se fugalaʻau mo le lauulu. E le o le mea taua o i ai i luga o lou ulu, o le mea autu o loʻo iai i lou ulu. Lea e mafai lava ona e maua se fusipau, pe a fai e le matagofie, e mafai ona e faigofie ona toe faia le lauulu, ae i le lautele Iroquois alu i le toetoe o tagata uma. Ou te fautua ia oe lava ia fai se mohawk lautele ma uumi, aua e foliga lelei i soʻo se laei, ae maise lava ma se peleue, ina ia aua neʻi i ai ni faʻafitauli i le alu e faigaluega.

Iroquois tino oti! Faiga pia! Fuga lauulu o Mohawk. styling pia.

  • Lauulu lauulu ata ma faataitaiga igoa o le autalavou
  • Faigofie laulu o alii
  • Lauulu lauulu 80s
  • Scandinavian lauulu mo alii
  • Fulufulu o alii e aunoa ma ni 'ie
  • Lauiloa sili ona lauiloa laulu
  • Lauulu ulu o tagata ma ni uumi uumi i le itu
  • Lauulu laulu ulu o alii
  • Anderkat lauulu mo alii
  • Lauulu pito i lalo lauulu
  • Faʻafefea ona fai ose laulu mo oe
  • Lauulu ituaiga taaloga o alii