Lauiloa

Faʻafefea ona fai se sitaili foliga lalelei o tamaʻitaʻi i le retro sitaili oe lava

Afai ua e matua vaivai lava i onapo nei lauluʻulu ma lauulu laʻasaga, ona atonu o le taimi lea e toe tepa i tua sina mea ma manatua mea na talafeagai lelei i le seneturi talu ai.

Le auala faʻa, o taʻutaʻua tagata atamamai taʻutaʻua ua leva ona faʻailoa i se isi itu ma faʻaauau ona atiaʻe maʻaʻa, ua mafai ona fausia ata tulaga ese ma faʻatosina ma se paʻi o malamalama anamua.

Atonu e te le i matauina, ae o le tele o aoina o lalolagi fale fale na faia e fuafua i faiga i laʻei, lea na lauiloa 20, pe o le 80 tausaga talu ai!

E matagofie ma olaola babetta, lea na faʻaalia ma le manuia e Audrey Hepburn i le lalolagi atoa i le taʻutaʻua ata tifaga "Tiffany's Breakfast", na avea ma faʻataʻitaʻiga o le atoatoa retro-ata i laʻei. Ma aisea e le talafeagai ai ma le tau faʻaoso mo le amio aisa, Marilyn Monroe, o se faʻailoga feusuaiga o le 50?

E le mafai e se tasi ona faʻapea le fausiaina o le "boyish" mai le Twiggy top model o le tuai o 60 ma 70s o le seneturi talu ai, faʻapea foi ma le lauiloa "malulu galu", lea sa taʻutaʻua i le mamao 20s, ma e oʻo lava i aso nei o se faʻataʻitaʻiga o se afiafi matagofie galueaina o laʻasaga.

O laei o le pulou e masani ona laʻei, manaia le laʻei ma laʻei matagofie, ma la latou fesoasoani e faigofie lava ona tu i fafo mai le "grey mass", faʻaali ai lou tofo lelei ma le mafai e foliga lelei.

O aso nei e le gata o le a tatou vivii atu ai i le alofa tunoa o le lalagaina o tino i taimi ua tuanaʻi, ae ia aʻoaʻoina foi pe faʻafefea ona fai se mea faʻapenei ma o tatou lava lima, e aliali mai o mea uma e le faigata e pei ona foliga mai i le taimi muamua!

O ia laʻei fulufulu e fetaui lelei uma i se teuteuga afiafi foliga ma faigofie faʻamalieina ai lou laei masani i aso uma, aʻo le faia o sitaili e te le tau faʻalu tele taimi, aua o le tele o latou e faigofie, ae sili ona manaia fesuiaiga i le autu o curls po o ufiufi lapoʻa. Seʻio tatou vaai!

Audrey Hepburn Style Babetta

O le laʻei o le laulu, lea na avea moni ma mea masani, na muamua vaʻaia e le le tutusa Holly Golightly mai le lauiloa "Breakfast i Tiffany's". Ina ia fausia ai, sa faʻaalu ai e le au faʻataʻoto ata le tele o le malosi ma onosaʻi, faʻaaogaina mea faʻapipiʻi laʻau, tone o le varnish, se faasee faasee ma fulufulu lauulu, ae o le taunuuga ua aoga!

O aso nei, o le tele o tagata taʻutaʻua o loʻo taumafai e toe fai le tamaʻi taʻutaʻua, sauniuni mo le ulufafo i luga o le kapeta mumu, e tele teineiti miti e toe faia le ata faʻatusa o le latou pele pele, ae ui i lea, e le o tagata uma e manuia. Ina ia aumaia se laulu i lau olaga, e tatau ona e avea ma e umi le umi ma sasaʻo lauulu, a leai, o le a faigata ona faʻafofogaina.

O fulufulu mama e tatau ona faʻamauina i se uʻamea ina ia faʻalelei lelei. Ona matou aoina lea i luga o le maualuga o le ponytail, na matou vaeluaina loa i ni vaega se lua: matou te fausiaina se fusi mai le tasi itu ma faamalosia i le fesoasoani a lauulu.

O le vaega lona lua ua toe vaevaeina i ni manoa se lua: faatasi ai ma le tasi manoa matou te tapunia le pito i lalo o le fusi i le itu tauagavale, ma le lona lua - le pito i lalo ole fusi i le itu taumatau. Faasaʻosaʻo pito o le lauulu i se pulumu ma nana i lalo o le pito i lalo o le fusi, e tatau ona faʻalelei lau laʻau i le varnis.

Faaputu Ala Monroe

Fafine, malamalama ma auro galugalu, maualuga teisi mai aa, mafai ona taʻitaʻiina soʻo se tagata valea, leitioa sa alofagia e Marilyn Monroe. O ai e alu mo se laulu lauulu?

O teine ​​ua faʻasaoloto ma le faʻatuatuaina e mafai ona mitamita i auro auro o le 'umi. E le faigata ona faia se sitaili faʻapitoa, o le mea taua o le faʻasoa i luga ma curlers tetele ma se fulufulu lelei lauulu.

O le mea lea, fatuina se lauulu laei: faʻaaoga le moisturizing foam i le susu susu, sulu lelei, ona faʻamago lea o palu i se lauulu. Ona matou faʻamamaina lea i luga o le curlers ma faʻamago faʻamago i latou i le vevela vevela.

O lenei ia aveʻese ma le faaeteete le curlers, ma taumafai e aua le faaleagaina latou, faasaʻo ia curls i galu, a o oe e le tatau ona faʻaaoga se selu. Mo se faʻaopopoga aafiaga, o le lauulu e mafai ona selu i tua pe i le itu i ou lima, ona faʻauia lea i se varnis.

Itulau lauulu na saunia e Barbara Streisend

E faigata ona taʻua se fafine faapea o se "tamaititi", e ui lava i le mea moni e faapea sa ia fiafia i se selu ma le lalagaina o le "itulau" ituaiga. E masani ona faataʻitaʻia e le tamaitai fai ata ata, ae o lona "itulau" i luga o lauulu pupuu sa sili ona fiafia i ai ana tagata fiafia, o le taunuuga lea o le avea ma ata tuai o lona taimi.

E le faigata ona fai se sitaili, naʻo le mea e te manaʻo ai o le selu ma nifo lapoʻa, mousse ma fulufulu lauulu. Aua neʻi faʻamamaina faʻataʻavale foliga mama, selu latou ma tuʻu i le itu o le valavala.

Faʻaaoga se fulufulu lauulu, faʻamago le laulu, ona faʻaaogaina lea o ni pito ina ia mafai ai e latou pito ona vaʻai i totonu. A faʻaaoga le palasi e tasi, faʻaopopo le voluma i le pale ma faʻapipiʻi le faʻamalama lia.

Malulu galu

I le amataga o le tolusefulu tausaga i Amerika, o tamaʻitaʻi faʻaletonu ma faʻaleagaina na suia e ni tamaʻitaʻi talavou faʻamalosi. Na latou tipiina o latou lauulu puʻupuʻu pe tuʻu i latou i laei lauulu.

Ina ia fausia se lauulu i galu i laei e te manaʻomia:

  1. Fai le vaevaega tulei i le itu ma tafatafa mai le taliga i le isi taliga, ma vaeluaina le lauulu i ni vaega se tolu.
  2. Faaaoga le foam poo le styling gel i tafatafa o itu.
  3. Faʻaaogaina uumi ulu e fausia ai galu o foliga manaʻomia.
  4. O togafiti e loka ai manoa i le pito o laina taʻitasi.
  5. Aoina le laʻau totoe i totonu o se bun matagofie.
  6. Faalelei le lauulu ma le varnish.
toe foi i mataupu ^

I le 60s, fulufulu lauulu, sulu pepelo ma 'auʻau na sau i foliga masani. E aliali mai i aso nei ma aso nei lauulu laʻitiiti "Papu".

  1. Ua fufuluina lauulu, sasa le mago ma selu lelei.
  2. Vavaeʻese pito o le itu i le tino mai le vaega o loʻo totoe ai le laulu ma faatasi ai ma le fesoasoani a se fusipaʻu faʻapipiʻi e aoina mai i tua o le ulu i se maualuga maualuga, fuli i le foliga ma faʻamautu ma ni uʻamea.

  • Faʻamau le faasee faasee i le pito i lalo o le fusi ma pou.
  • A maeʻa selu lelei, tufa le lauulu i luga o le faaseʻe ina ia matua natia.
  • Aoina ma le faaeteete laina nonoa ma nana i lalo o lauulu. Faʻamau ma le faʻaeteete i mea e le o vaaia.
  • O laina unta ua vaevaeina i ni vaega se lua le tutusa. Leisi selu. Tuu seisi laititi i tua atu o le taliga ma fai, ma tuu le lapoa, ufiufi le muaulu laititi, i le tasi itu.
  • Teuteu lou laulu i se selu matagofie poʻo se aufana.
  • toe foi i mataupu ^

    O faasee ma curls o le faavae o lauulu i le retro sitaili. Lenei o se isi faʻamatalaga o le ula sitaili.

    1. Faatasi ai ma le vaeluaina o vaevaega, vaevae le lauulu i ni vaega se lua.
    2. Aoina le pito i lalo ole pito i tua o le ulu.
    3. Vavaeese le pito i luga vaevaeina i ni manoa se lua ma selu i le umi atoa ma se selu manifinifi ma mafiafia bristles.
    4. I le faʻailoaina o se vavae e tasi o varnish, faʻataʻamilo i le uila faʻataʻapeʻape ma faʻamalie lemu le uʻu e aʻafia ma le le vaaia.
    5. Toe fai i le isi itu, tuu le voluma solo e latalata i le mea e mafai ai.
    6. Aoina le laulu i le pito i tua o le ulu i le ponytail, faamaʻamili, selu curls ma se pulumu ma tuu i totonu o se laufanua lauolaola.

    Laititi utupoto

    Le vevesi e faigata ma faigofie ona faʻatino - se isi faʻailoga o le retro style.

    1. Aoina le faʻasolo i lalo ifo o le nila ma sikipi lona pito i totonu o le matasele i le pito i lalo.
    2. Faʻaaoga se selu e selu le pito i lalo o le fusi, faʻapipiʻi ma varnesi e faʻapipiʻi ai.
    3. Ao mai lauulu i se laumei maualalo mumu, nonoa ma lauulu.
    toe foi i mataupu ^

    Solofanua

    Le faavae o le styling o faaputuga ma curls.

    1. I le savili o laulu i curlers i le umi atoa ma faʻauʻu loka ma varnish.
    2. Fai se fatu faʻavae e faʻaaoga ai se pulumu masani.
    3. Taʻu ia faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i foliga ile faasee, ia faʻalelei faʻalelei ia mea e le o vaaia.
    4. Aoina lauulu i se solofanua i le pito i tua o le ulu ma teuteu i se aufana matagofie.
    toe foi i mataupu ^

    O le tolusefulu na faailogaina i le foliga mai o mea e fai ai mea e fai mo lauulu i laei sitaili. O le tasi o na mea o le turban. E mafai ona e nonoa i ni auala eseese, o se tasi o na aofia ai le toeitiiti atoa le nanaina o lauulu i lalo o le ie.

    O le faigofie auala e nonoa ai se turban:

    1. Faʻamau le sikafu i le pito i tua o le ulu.
    2. Tuu i luga o le muaulu ma nonoa ni nonoa.
    3. Toe faafoi pito i tua, faasaʻo le nonoa ma nonoa se sikafu i tua o le ulu, ma nana pito.
    4. O le sikafu e tatau ona fofola ina ia tapunia taliga ma paʻu o paʻu i luga o tauau.
    toe foi i mataupu ^

    Talu mai le tuai o 40s, lauulu ma lalagaina ua sau i foliga masani. O se pale lua-faʻapipiʻi o se faʻataʻitaʻiga sili lea.

    1. Vavae le lauulu i le ogatotonu vaeluaina vaega se lua.
    2. I tua o taliga taʻitasi, togi o toʻa faʻaaogaina e faʻaoga le "spikelet" poʻo le "fishtail" auala. O lalagaina e tatau ona tele ma saoloto.
    3. Tuu fili i le tumutumu o foliga ile pale ma malupuipuia ma le le vaaia.
    toe foi i mataupu ^

    I le 60s, bouffant na avea ma lauiloa lauiloa. I tua atu o vaaiga, o le sili ona susulu ma matagofie lauulu na manatu e sili ona manaia.

      Faapipii le afu i le mama, mago lauulu i le umi atoa ma feula mago.

  • Bouffant e sili faia lelei i se selu faʻapitoa ma mafiafia fulufulu. Ole faailogaina o manoa i le pito i tua o le ulu, toso i luga ma faaputuputu mai aʻa i pito.
  • Oli ma varnasi e fai le faaputuga.
  • Faʻaaoga le pulumu faʻapipiʻi, faʻataʻatia ia manoa i le foliga o se faʻaseʻe.
  • Faasaʻo 'auvae ma loka i luga o le foliga, afifi le ulu ma faʻamau i tua o le ulu.
  • toe foi i mataupu ^

    I le 40s, se pin-luga sitaili foliga mai. E tusa ai ma ia, o loʻo taoto i se ituaiga paipa ma fusi faʻatasi ma se sikafu susulu, o le pito o lea faʻapipiʻi i luga.

    1. Filifili se lautele lautele tafatolu i le muaulu.
    2. A maeʻa ona selu lelei, tuʻu i totonu ma le fesoasoani o se uʻamea faʻataʻavale i se paʻu fufusi ma faʻauiga.
    3. I le pito i tua o le ulu po o le pale, ao mai lauulu i le solofanua solofanua ma faia se volumetric fusi.
    4. Gagau lua le sikafu ma nonoa i luga o le ulu.
    5. O pito o le sikafu ua teuteuina i se aufana matagofie.
    toe foi i mataupu ^

    Ua manumalo le manumalo

    O le "rollers o le manumalo" aʻe i luga o le pito i luga o lauiloa i le 40s.

      Fai se itu i autafa poʻo le vaeluaina.

  • Filifili se filo i le malumalu ma selu mai le aʻa i le ogatotonu.
  • Matagi mai le pito i luga o le tamatamailima ma faapipii i le foliga o se paipa ma le le vaaia.
  • Le faia o gaioiga tutusa mai le itu faʻafeagai. E tatau ona maua ni lua se tutusa i le tulaga lava e tasi.
  • O mea e totoe o le lauulu e mafai ona lusiua.
  • toe foi i mataupu ^

    I le faiga a Bridget Bardot

    I le 60s, tamaitai talavou uma na mananaʻo e vaʻaia foliga mataʻina, o lea na latou taumafai ai i soo se auala e mafai ai ona faʻataʻitaʻi atu i le lauiloa tifaga fetu.

    1. E alagatatau ona fausia le voluma ile parietal zone. Filifili 4-5 manoa, fai se faʻaputuga aʻa i luga ia i latou ma sausau ma varnish.
    2. Tumau le tele, ao mai i latou i le siʻu.
    3. Faʻaseʻe le lauulu ma faʻaiuga o le siʻusiʻu i 'au i luga o le malosi.
    4. Fusi le siʻusiʻu i se lipine susulu.
    toe foi i mataupu ^

    I le faiga a le Veronica Lake

    I le 50s, tele fafine e fiafia ile lauulu uumi. Ua lava na faʻataʻamilo latou i le galu vaivai ma togi i le tauau e tasi. O lenei laʻei lauulu e lauiloa i tagata uma o loʻo teuteuina i le sitaili a Veronica Lake - o se tamaʻitaʻi Amerika.

    1. Vaevae lauulu i loka tutusa.
    2. Faʻamau taitasi i latou i se styler poʻo curling uʻamea.
    3. O iʻuga mama e aunoa ma le tatalaina, faʻapipiʻi i le ulu ma togafiti.
    4. A maeʻa ona malulu, malolo loa curls ma selu.
    5. I pito e tatau lava ona ofoofogia galu.
    6. Lafo i latou i le tasi itu ma faʻalelei i le varnis.
    toe foi i mataupu ^

    Gatsby sitaili

    I vaitausaga o le 70, na lava ia tamaitai ina ia teuteu lelei lona laulu e feoloolo lona laʻei e aulelei ma matagofie. O le mea e taulaʻi i ai o le lulu-sitaili laei ma se fusi.

    1. Ia faʻaeʻe i luga ole fulufulu matagofie ma se uʻamea e sili ona latalata ile laulu.
    2. Filifili se filo i le tasi itu ma filo i lalo o le gusi agai i le pito i tua o le ulu. Toe fai le gaioiga mo ni nai taimi.
    3. O mea e totoe o le lauulu, e le seʻeina ma le malosi, e aoina mai i totonu o se faase a Toso i luga le pito ma nonoa pito.
    4. Afai e talafeagai, tamau lauulu ma pulupulu.
    toe foi i mataupu ^

    Ole mea na aliaʻe ile faʻaofiga ole laulu ile laulu e fai lava le umi maoʻe malie lava i le tasi itu ae o se pulupulu mataʻutia.

    1. Fai se itu o le vaeluaina.
    2. Aoina curls i se fusi, ufiufi vaega o le muaulu ma tasi taliga i lauulu.
    3. Curl pito o le siʻusiʻu i forceps.
    4. Lima uu i totonu o vilivili, faʻaaogaina fulufulu lauulu ma le le vaʻaia e taoto i totonu o le tasi volumetric fusi.
    toe foi i mataupu ^

    O laʻau o le laʻua lauulu i laʻua sitaili ma o aso nei e leʻi leiloa lona aoga.

    1. Vavae ese lau curls i luga o le foliga ma se tafailagi vavaeese.
    2. O toega lauulu e aoina i le fusi uumi i le tua o le ulu.
    3. Lili le faʻasolo i se laina sikoa ma fai se fusipau mai ia. Ia mautinoa ia faʻalelei ia faʻapipiʻi.
    4. O vavae i luga o foliga ua vaevaeina i ni manoa ma manuʻa i luga o le uʻamea uʻamea.
    5. Faʻataoto o galugalu i galu matagofie i le aʻai o le ulu, faʻatasia ma se vaega lelei.
    6. Tuu ni foliga romantis i luga o ou foliga.

    Feololo le umi lauulu lauulu

    I latou, o le sili ona lauiloa o:

    • faʻatamala laʻitiiti laiti,
    • faatonuina tele curls,
    • maualuga siʻusiʻu ma fulufulu,
    • tatala le manuʻa i le paʻu sao poʻo le paʻu,
    • maualuluga ma le maualalo o buns i lipine ma lauulu meatōtino,
    • fulufulu lauulu na faʻataʻatia i luga o se taʻavale ma isi.

    O le galuega autu i lenei mataupu o le a ausia o le lalagaina o laulu, ona faʻataoto lea i lau filifiliga, faʻavae i luga o le mataupu ma le ituaiga lavalava. O le mea ua faʻaigoaina o le "malulu galu" o se maitauga o na taimi, lea e faʻasolosolo malie lava ma le mautinoa mauaina le lauiloa i le vaitaimi nei o le lalolagi o fulufulu.

    Le gaoia laʻititi laʻau o le lauulu laʻititi mo lauulu lauulu e mafai ona siitia i tua o le ulu ma aoina mai i le soʻosoʻosaʻo, teisi teisi, poʻo le siʻusiuga maualuga. O lenei laʻei e sili ona lelei mo se pati ma se aiga aiga i totonu o se faleaiga lelei. E mafai ona e faʻaopopo sea ulu o le laulu ma le satin lipine i le leo o lavalava ma vali foliga poʻo se faʻaopoopoga mo se lauulu.

    E le masalomia, o le sili ona aoga lelei retro sitaili laulu o le a tatalaina curls manunu manu i luga o se faasee po curling uʻamea. O le mea taua o le selu o curls ao leʻi faia le faaiʻuga mulimuli ina ia faʻamalulu ai le galu ma maua ai le aafiaga o le māmā ma le agamalu. O se fofo lelei lava o le maualuga o le siʻusiʻu poʻo ni 'apaʻau faatasi ai ma se uʻumi faataamilo, aluga-leiloa, mafiafia. O lenei sitaili e talafeagai mo soʻo se ata, mo eseʻesega umi ma laulu o laʻau.

    Ina ia mafai ona faʻaleleia se laʻei lauulu ma faʻaonaponei i se auala faaonapo nei, e mafai ona e faʻataʻitaʻi ma le vaeluaina i luga o le ulu, liliu i le tasi itu itu pe avatu i ai le U-foliga foliga. O na galu faʻataʻutaʻuina i le tuʻufaʻatasia ma le susulu ma le malosi faʻa-foliga e atoatoa mo foliga o le afiafi. Faʻaopopoina tele curls ma se taofiofi pisinisi suti ma le malamalama faia, e mafai ona maua ai le sili foliga i aso uma.

    O leisi laʻei mata faʻaola mo lauulu uumi o le laulu o fulufulu mafolafola, faʻafefeteina teisi o le faaputuga i tua o le ulu i le fesoasoani a laupepa e le vaaia. E mafai ona e faia se ulu o le laulu ma le fesoasoani o sitaili i se vevela auala, tuuina atu aʻa tele. A maeʻa le mea lea, e tatau ona e faʻamalieina lemu le umi atoa o le lauulu, ona selu sina faʻaletonu laʻititi, ma avatu ia i latou le lamolemole ma le susulu.

    Lauulu laei mo lauulu umi

    O lenei o se tala ese ma se faʻasologa atoa o ituaiga eseese. O iinei e mafai ona e faʻalauiloa:

    • maualuga solofanua siʻusiʻu, ia e uʻu i le umi e le tasi galu tele,
    • faʻatuina ile laulu uʻumi ma se faaseʻe e pipiʻi ile tasi itu,

    • lauulu lavelave faʻatasi ma se faaputuga laʻitiiti laiti ma faʻataʻatitia ia curls poʻo faʻatulaga i luga o se faasee, e aofia ai ni lua curls tetele, lea e faʻaititia i se sasaʻo vavaeʻese luga,
    • se malulu malulu, pa'ū i luga o le ulu, i le tua o le ulu, lea na amata ai se laʻau e oʻo i le siʻusiʻu poʻo le uumi Longulu,
    • lauulu ma se sikafu.

    O le galuega autu a tagata e ana le laʻau mafiafia, o loʻo fuafua e fai se laulu i laʻau faʻaletonu, e le o natia uma mea taugata o curls ma faʻamamafaina le uumi o le lauulu ma le aofaʻi o lauulu. O le mafolafola solofanua e faia e aunoa ma le vaeluaina ma faamamafaina foliga masani o foliga foliga oval. O le fulufulu laʻei ile foliga e foliga mai foi lalelei.

    Umi uumi i le pito i tua o le ulu pe maualalo tulimanu e mafai ona fesuisuiai ma se tutusa pe itu ese.E oʻo lava i le masani o lauulu malulu i le sitaili o le amataga o le 20 senituri, e mafai ona fesuisuiai e ala i le mimiloina o lauulu uʻumiʻu, poʻo le fesuisuiai ni laʻau laʻititi ma le tele, poʻo le faia o ufiufi naʻo pito o le curls.

    O 'oti pupuu i le tuʻufaʻatasiga ma le laʻititi ma le le faʻaeteete o loʻo i loka uliuli, o se faʻaʻeseʻesega o le seneturi talu ai. Uma le fashionistas ma pupuu mafiafia lauulu taumafai e pupuni i latou i luga o se faasee pe fai se voluma ma se faaputuga.

    Filifiliga mo tamaiti

    O lauulu o tamaiti e mafai ona faia i luga o le mataupu tutusa tutusa ma tagata matutua. O le tamaʻitaʻi taʻutaʻua o le a foliga lelei tele i soʻo se aso fiafia poʻo se faʻamanatuga ma le tele o galu faʻataʻamilomilo i luga o le faasee, i luga o le uumi uumi ma pupuʻu lauulu o soʻo se paolo. Faʻatumu le curls i se pupula faʻapipiʻi poʻo se lipine, e mafai ona faʻatumu le lauulu ma faʻaleleia atili mo soʻo se ofu.

    O le lauulu lauulu laʻititi i ou lava lima o se galuega e talafeagai mo teine ​​uma. E naʻo le manaʻomia e mauaina se tikeri o le onosaʻi, musumusuga ma faʻataʻitaʻiga malamalamaaga o le a fesoasoani ia te oe i le puʻupuʻu le taimi e mafai ona faia lau retro lauulu i ou lava lima ile fale. O le retro glamor o se aga i aso nei, sosoʻo mai ma fashionistas o aso nei ma sui o fale fale lauiloa mai le salafa o le lalolagi. O lauulu lauulu e sili ona lelei mo taimi uumi ma pupuu, faapea foi ma le tuʻufaʻatasia ma le tele o mea.

    O pulu pupuʻu laʻei i le laei foliga foliga lelei i le tuʻufaʻatasia ma le malulu tele galu, ma le paʻu uliuli i le lalagaina o laei e atagia atoatoa ai le sitaili o le 20s o le seneturi talu ai. Faʻatasia pulou lauulu faʻavaʻa ma lavalava o le sitaili tutusa, oe faʻaveaʻi loa le taimi i lena vaitau ma fiafia i le auʻona ma faʻalelei o le amataga 20 seneturi. O galu, e lua uʻumi ma le uumi o laina, e mafai ona faʻaopopo i se lipine manaia, penina feʻilafi, se paʻu poʻo seisi lava mea fesoasoani e tatau ona fetaui faʻatasi ma lau vali ma faʻatumu le foliga.

    Lauulu lauulu laei ma lipine

    I le 60s, lauulu ma le maualuga o laulu foliga na avea ma mananaia, o ituaiga eseese o fulufulu ma uluulu laina na amata ona mauaina lauiloa lauiloa. Faʻapipiʻi ma fulufulu ma lipine o se filifiliga lelei mo aso uma ma le paʻi mai o moli uila, o le a faʻaopopoina se faʻapipiʻi faʻapitoa i lau foliga.

    Ma le isi, e le faigata ona fai se lauulu lauulu: mama lauulu e tatau ona vaeluaina i se vavaeina, lua pito i luma latalata i taliga i itu uma e lua ua vavaeese ma malupuipuia ma ni uila.

    O lauulu i luga o le ulu e tatau ona aoina i se vavae ese, selu i le pito ma lafoina i tua e fai ai se tamai "pulou". O lenei ua tatou ave le mea faapipii ma tuu i luga o le ulu e pei ona tatau i le mama, fusi pito i tua o le ulu, pe a talafeagai ai, toe fai ma vaʻai e le vaaia.

    O pito o luma, na tutuʻi i le faʻapipiʻi, e togi i luga o taliga ma tuʻi faʻapipiʻi ma le le vaaia, ina ia natia o latou pito i lalo o le lauulu. Faia! O le faʻamatalaga mulimuli e faʻapipiʻiina i varnish.

    Bouffies o 80s

    O le 80s o le seneturi talu ai mo i latou uma e alolofa ma polofesa o laʻei luga o loʻo fesoʻotaʻi ma fulufulu manu, foliga faʻapitoa ma laupepa tele, lea e foliga mai e faatupuina le le faʻatamala fuafuaina i le tulaga lautele.

    Tasi e naʻo le vaʻai i ata o mea lalelei o le 80s! O le faia o se mea faapena ma matua faʻateia ai e le faigata: e lava le faʻamau ma oe i ni mea laiti ma faʻamalosi tino. Matou te faʻaaogaina le foam i luga o le mama, susu susu, mago mago ai ma faʻamama le tele o faʻamaʻi laiti i le curlers, ma toe faʻamago ai ile ea vevela.

    Ona matou aveeseina lea o le curlers, faasaʻo ia curls ma faatasi ai ma le fesoasoani a se taamilosaga pulumu matou te faia se isi faaputuga o se tulaga maualalo. E maua mai ile laulu e mafai ona tuʻu i lona itu, aoina ile itu ose pe o taoto i tua, aua nei galo e faʻalelei mea uma ma le varnish.

    Ma, mo ni afa afa itula e te maua ai se ata manaia ma matua malamalama, lea e atoatoa lelei mo pati pe alu i se kalapu po.

    Teuteu elemene

    O ofu i le Chicago style e tatau ona teuteuina i ni mea faʻaopopo: pulou, totini lima uumi, ma mea teuteu. Seia luasefulu tausaga na i ai le tulafono: o teineiti e le o aliali mai i nofoaga faitele e aunoa ma se ulu ulu.

    Na manatu o se itu leaga lea. I le maea ai o se suiga fou i le faiga, ua vaivai ai le feusuaʻiga vaivai i le tusi, tamaitai mafai ona o atu ma o latou ulu e leʻi taʻuleleia. Aʻo le faiga o pulou, o totigilima faʻatele, na avea ma masani o amioga a tamaʻitaʻi faʻaaloalogia. O pulou mo savaliga i le ao e pei o se logo. O laei o le afiafi na teuteuina i rhinestones, upega, manoa lapoa, lipine.

    Toe fai foliga

    O le lalelei tulaga faʻaalia sa i ai e le gata i totonu o ofu, ie, laei, ae o mea teuteu. O le lalelei ei ai paʻu elefane, lauulu uliuli, susulu laugutu. Na atili ai ona vaʻai le mata o le tamaʻitaʻi, ona o le faʻamalositino o ata o paʻu, lanu efuefu, uliuli. Na toso mai tulimanu pito i luga o le laugutu i luga ma se penitala, o laugutu o laugutu na ufiufi i moli lanumumu, burgundy poʻo le lipisi lanu pulou.

    20s toe pulou lauulu

    O teuteuga o le 19 seneturi na masani ona latou valivaliina o latou lauulu. Lua leo autu sa iai: blond ma brunet. I luga o lauulu pupuu, o le "malulu" galu na tatau ona i ai. O uumi uumi na faʻataʻuina i moli uila tetele, faatasi ai ma le fesoasoani o faʻamanuiaga maea, fusi vaega, lipine sa faʻatuina i le pale ma nape.

    O le ulu o le laulu ma le laulu umi laʻau na fofoina e se lautele lautele ma ni mea teuteu elemene po o se peli. Tina na faia le aitema faaopoopo i le palealii, faʻailoga ma le fulufulu mamoe. I le faiga sa faʻataʻamilomilo curls, mafiafia o faʻailoga ma faʻataʻamilosaga.

    Tekonolosi faaonapo nei

    • Pipi mo lauulu "pato"
    • Selu
    • Le vaaia
    • Togafiti

    • Fufulu curls i selu.
    • Faʻamamaʻai ia manoa ma le vai.
    • Faaaoga le toe faaleleia mausse.
    • Fai se vaega sao / itu.
    • E faʻapipiʻi le "pato" i luga o le lauulu i taimi masani i luga aʻe o le lauulu atoa.
    • I le pito i tua o le ulu, mai tagata taʻitasi taʻitasi, fai faʻamalama ma ou tamatamaʻilima. Saogalemu ma le le vaaia.
    • Faapipiiina ma varnish.
    • Aveese pato.
    • Faatasi ai ma sulu gaoioi, selu le laulu i luma ma se selu.
    • Sulu lemu ia curls i foliga o se faasee i tua o le ulu. Ina ia faʻalelei ia lauulu ma pulupulu poʻo le aoina o se ofuvae fulufulu i totonu o se bun.

    O hairstyles e le feololo ma umi lauulu

    «S-foliga foliga "

    Ina ua maeʻa le "malulu o le galu", loka i le faʻatusa o le mataitusi Igilisi "S" sa i tulaga lua. O lauulu na tauaveina ile averesi o umi o manoa. Stylists talitonu: o le tekonolosi mo le faia o lauulu na sili ona faigata.

    A o le i faia laʻei ma mea faʻapipiʻi uila faʻapipiʻi, sa susu le lauulu i flaxseed fatuga. Sa faaaogaina le momoia nai lo le loka. Sa faʻasolosolo solo i galu fafati ma fetaui lelei tamatamailima. Ina ia maeʻa le lauulu, e tatau i le tagata puluʻulu ona iai uiga lelei.

    O le fulufulu lauulu lauulu ma le laʻei laʻau mimilo e fetaui ma tamaitai ma se sikuea ma oval ituaiga foliga.

    1. Faʻamaloloina lauulu mai se fagu fagu.
    2. Faʻapena se mea faʻamau i moega (mousse, gel).
    3. I le faʻaalu o le uʻamea faʻataʻamilomilo, faʻapipiʻi ia manoa i galu-e.
    4. Ole faʻaalu mama ma le faʻasaʻo ile aerosol.

    Fiafia sikuea "Gatsby"

    Le faʻaaogaina o le masani curling uʻamea ma le faʻauiga o lona uiga, o se ata faʻataʻavaleina o se fafine - o se aristocrat ua faia. O galu lemu e faʻaalia se foliga matagofie i lauulu pupuu / umi le umi.

    • Faʻaaoga se mea fai faʻamamalu (vevela-puipui styling gel) e faʻamamaina, susu mago ai.
    • Faʻaaoga se selu e fai ai se pito itu.
    • Vaevae le lauulu i sone.
    • Faʻaogaina curling tongs, faia se isi matasele ese mai fasi taitasi. Curling faʻatonuga: agai i le occipital eria.
    • Loka liliʻi taʻitoʻatasi ma ni mea e le o vaaia.
    • A uma ona faʻamamoina / faʻamamaina le lauulu, aveese le le vaaia.
    • Ina ia faʻasaʻo ia curls o le tasi itu o le lauulu ma se teuteuina lauulu i tua.
    • Lulu lemu le isi itu o le laulu i ou tamatamailima.
    • Fana i mea e fai.

    I le faʻaiuga: teuteu le laulu ile lautele lautele, se vavae ma rhinestones, tamai pulou ma le upega.

    Laʻau faʻaofuina mo laulu umi

    • Curling uʻamea
    • Roller mo curls
    • Fana - taofi
    • Fulufulu Fulufulu
    • Selu
    • Ofuvae mo lauulu
    • Lauiloa

    Tekonolosi:

    O le fulufulu ua fausiaina i luga mama, mago lauulu.

    1. Faʻaaoga le pito o le selu e faʻailoa mai ai le pa pisi.
    2. I luga o le lauulu o le lauulu, fai se tafailagi itu vaeluaina.
    3. Aoina o manoa uumi mai pito i tua ma occipital eria i le siusiu, malupuipuia ma se vaega faʻamalieina.
    4. I lalo o le pito o le curl, sui le faasee, faamaamulu ia manoa i luga o le masini, amata mai le pito o le lauulu.
    5. Faapipii tutusa manoa i le fusi, fai le faaseʻe ma fata.
    6. Ae le i fufuluina, apalai se fagu fixative i luga o le puipui.
    7. Palu le au i le selu.
    8. Faia ia galu tetele ma se uila faʻataʻamilomilo mai vaega taʻitasi o paʻau: uu le pito o le vali ma faʻataʻavaleina uʻamea, faʻataʻamilo le uʻamea uila i se laina o le 500.
    9. Na maua e Sisu curls. O le galu i luga o le 'auʻulu e liliu i le tasi itu o le laulu.
    10. Faapipiiina ma varnish.