Mama

Toning lauulu Estel (Estel)

O le masaniga mo fulufulu lauulu e masani ona aliali mai i tulaga eseese i le vaitaimi atoa o le talaʻaga o tagata. Ma na o tausaga talu ai na faʻailogaina e se sitaili mo faʻalenatura masani ma faʻaleleia suiga. I le aluga o nai tausaga talu ai, le tuuga mo malulu leo ​​ua faateleina. O le lelei o lau mea e fai ai le fulufulu lelei - vali ma le le lelei le valiina, mo se faʻataʻitaʻiga, o le valiina o lauulu i le Estelle vali pe a uma ona māmā e fesoasoani i lau laulu e foliga sili atu.

Estel ituaiga mo tagata nei lanu

Lelei amonia-leai staining talisapaia i tagata faaaoga. A maeʻa, e foliga mai e laʻau maloloina le laulu, e lē matutu, faigofie e selu. Faatasi ai ma le tele o oloa mo le valiina, o le Rusia gaosi oloa, o le Estel ituaiga, e tu faapitoa lava. Na fanau o ia i le 2001 ma talu mai lona talitonuga mautu faʻatumauina lona tulaga i le matagofie pisinisi alamanuia.

E toetoe lava o soʻo se fale e teu goto, e mafai ona e vaʻai i Estelle lauulu vali i totonu o le matai mea sapalai. Faʻapena foʻi i le tupe na apalai ai le toʻatele o fafine ua mananaʻo e sui a latou ata i le fesoasoani a auala agalelei.

O loʻo talisapaia e aliʻi ma fafo Rusia le Estel Professional mo le aoga mo le tupe. Na mafai e le kamupani gaosi Rusia ona fausia oloa lelei lelei i se tau e le taugofie. O oloa faʻapolofesa atonu e le faigofie le faʻaaogaina, ae o loʻo iai le poto masani a colorists maua taunuʻuga faʻatusatusa i oloa taugata.

O se auiliiliga o fonotaga a tagata tomai faapitoa ile laulu e faʻaalia le faʻaalia o Estel coloring formulations tumau o se tasi o sili ona lauiloa. O faleoloa faʻafiafia latou te faʻatino ai a latou vaega i mea taugata taugata. O nisi taimi o matai e matua faʻamutaina ese mai le faʻaaogaina o le atunuʻu e fiafia i isi oloa. Ae o ia mea e fiafia i ai le tagata ua le aofia ai le tulafono. I le taimi lava e tasi, o sitaili ma lauulu tausiga oloa mai Estelle e le lauiloa i lauulu ulu.

Tele faʻaaoga e faʻaaoga se tulaga lelei mai le faʻaaogaina o le tupe ile fale. E toʻatele e fai mai e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻafefiloi vali, aoao tekonolosi. O le iʻuga o se tulaga ese faʻamalieina paolo ma le lelei tumau.

Lapataiga! Ae le i faia le valivali taualumaga, e tatau ona siaki muamua le paʻu tali atu i le lanu. O le isi faʻaaogaina e mafai pe a leai se alergi, mageso, ita.

Tonga i le fale

E faigofie lava le faiga. O le faʻatinoina lelei gaioiga ma faʻasologa, e mafai ona e mauaina le taunuʻuga manaʻomia:

  1. Puipui le laualuga i se ata tifaga mai ni faʻalavelave e faʻalavelave, faʻaaoga se pulou o fulufulu tagata, fai totini lima.
  2. Taulimaina ma se kulimi poʻo vaseline ma se laulu.
  3. Faafefiloi le fausaga ma faaaoga i selu matutu loka, ona selu ma ou tamatamailima ma se selu lautele.
  4. Lulu mo le 20 minute ma fufulu ia manoa i le pasama, fufulu le vali seia manino le vai.
  5. Aveese solo le vali mai i le paʻu, faamago fasi fasi masani.

I le taimi o le faʻagasologa, e le manaʻomia se pulou faʻamalolosi-vevela; O le vavaeina o Estel dyeing e galue i le masani o le potu vevela.

O le a le vavaeina?

I le leai o ni contraindications, valiina pe a uma ona faʻamalamalamaina o le a ofoina atu i soʻo se kalani e soʻo se matai-faʻaaloalo. Discoloration e fesootai ma le aveeseina o pigment ma le tui o le valivali fatuga i totonu o le lipid layer. A maeʻa se aʻafiaga leaga, o le faʻavae o le lauulu laʻititi ua faʻavaivaia ma e ono gagau ma selu masani. Toning fesoasoani toe faʻafoʻi ia manoa susulu, susulu ma le mautu. O le tausiga faigata o le a fesoasoani i le lumanaʻi e faigofie sisina lou lauulu ma fai laʻei.

Taua! Mo lauulu sinasina, o lenei faiga e le talafeagai: o se kulimi vaivai e le mafai ona feagai ma lauulu sinasina. Faʻaaoga ni ofu lanu faapitoa mo lauulu sinasina.

Faʻatasi ai ma uiga lelei uma, o le valiina e tele ona faʻailoga:

  • maʻitaga ma faʻasusu (o nisi e manatu o le mea e le afaina, o lea e tumau ai le faʻaiuga i tina talavou),
  • matua malepe lauulu fausaga,
  • gatalia, mageso, manuʻa i luga o le papala,
  • o le iai o le faʻamalamalamaina e le silia le 3-5 aso,
  • le lava faʻamalosi i vaega.

Estelle vali mo toning paʻu malulu

Estelle o se tasi o sili ona lauiloa lalelei teuteu i fale faʻalelei. Ua ia gauai atu i manaʻoga o fafine ma laei, taumafai e fai le lanu valivali malie ma aumai oe i le latalata i le mafai i le taunuuga manaʻomia. O nei faasologa e tu i fafo atu o le faʻamaonia vali vali:

Estel lagona de luxe - O lenei matata faʻataʻitaʻi na fiafia i le tamaoaiga o le palette o moli malamalama, fatufoni-leai se fatufatuga, agamalu, tausiga pe a vali. Vailaau vali fefiloi faigofie, ma panthenol, avocado suauu fafagaina loloto le curls i le faagasologa o suiga.

Estel Haute Couture Crystal Blond - valiina kulimi vali mo tagata tomai faapitoa. Iva susulu lauulu sulu o le a faia lau foliga sili atu faʻaaloalo ma mataina. O le tulaga ese o le oloa fesoasoani e faʻataunuʻuina le lanu manino manino i curls.

Estel SOLO TON - O se laina ese o le lanu malulu, e aofia ai 18 tone. E le pei o sui taugofie tau, SOLO TON oloa o loʻo i ai UV tapuni e puipuia vave leiloa leiloa. Ole iʻuga mai le valiina e tumau ma mafai ona tatalia e oʻo ile 9 fufuluina.

Estel ALOFA FAʻALAVA - Le laina o le l-faʻapolofesa sooupu tinting. O le tagata gaosi oloa e ofoina atu 17 laupepa o le a taoto faʻatasi malie i lauulu ma teuteu ou foliga. Vali solo ma 6-8 flushes, o le a lelei mo latou na o le na o le sailia o se ata fou.

Estel solo faʻatusatusa - o se tamaʻi pale o tone. O le vali fuafuaina mo malamalamaaga malosi (5-6 tulaga) ma toning. A tamaoaiga ma tumau le lanu o le a fiafia i le tele o fafine faigata.

Tulaga aupito lelei ma gauai atu i tagata faʻatau aumaia oloa Estelle i le lalolagi maketi. Lenei, o se sili, faamaonia faamaonia ituaiga meafaigaluega mo vave, agamalu ma muamua-vasega suiga. Faatasi ai ma Estelle, o fafine e mafai ona suia e aunoa ma le popole i le soifua maloloina o curls, aua ua leva ona vaʻaia e se tagata gaosi oloa lauiloa.

Fautuaga mo le filifilia o se foliga fou

O lona uiga Estelle mafai ona faʻatinoina se leo malu ma le malosi. Agamalu aofia ai le faʻaaogaina o moli vali ma pulupulu faʻapitoa. I soo se tulaga, o vaega e le tui loloto i le fausaga o lauulu, i ai se laualuga aafiaga, ma faʻamautuina flakes o le toʻotoʻo. Fufulu faasolosolo ile 2–4 vaiaso.

Le le lelei le aafiaga o le valiina o nisi teine ​​ma Estel oloa e masani ona fesoʻotaʻi ma le solia o tekinolosi poʻo le sese le filifiliga o ata. O faʻamatalaga e uiga i le faʻailoga e taʻu mai ai lena mea. O i luga o lauulu eseese o le lanu tutusa o le a foliga eseese.

Ina ia maua le lanu saʻo o manoa, e tatau ona e foloina se tele tele o oloa. E iai tulafono lautele mo le filifilia o ata:

  1. E le tatau ona faʻaaoga e Blondes ni ata ile brunettes ma le isi itu.
  2. O oloa hue e le o fuafua e faʻamalamalamaina uliuli mafiafia.
  3. Mo Honey blonde, e sili atu le filifilia o karamel tones e faʻaleleia ai le susulu auro.
  4. I le ulaula ata, o se penina, siliva, platinum tone o le a aoga lelei.
  5. O afifi laʻau lanu mumu poʻo le mumu e sili le lanu i le apamemea ma lanu mumu.

Se filifiliga o lanu mai le Estel palette

Faiga masani ma tausaga faʻamalosia fafine e suia. Faatasi ai ma lenei, o le lanu o latou lauulu e suia. Ae faʻafefea ona alu saʻo ma le filifiliga o lanu, ae o le a le mea e fai i le vali sosoo ai? Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia 3 vaega o le rebus (muamua lauulu lauulu, filifilia se leo fou ma pasene o le okesene faʻamaʻi) i totonu o se mea mataina manaʻomia? Lenei o le a tatou faia nei ile faʻataʻitaʻiga ole laulau Estelle.

O le a le uiga o vali lanu code?

I le avea ai o se tulafono, o le lanu o vali mo colorists ma masani tagata faatau, e malamalama ai i le ata atoa o le paolo, gaosi faʻaalia faʻaali i 2-3 numera, e le masani ona faʻaaoga 4, vavae ese e se koma poʻo sala. Mafaufau i tulafono faavae mo decrypting lenei "tulafono".

Muamua numera o le numera faailoa le autu leo ​​e tatau ona faamoemoeina o se taunuuga o le staining. Na vaeluaina i latou i ni vaega 10 mai le 1 - o le sili ona pogisa ile 10 - o le laʻititi mama. O lona iʻuga, o le faʻauʻuga e pei o lenei:

  • 1 - uliuli
  • 2 - pogisa uliuli uliuli,
  • 3 - pogisa chestnut,
  • 4 - chestnut,
  • 5 - malamalama chestnut,
  • 6 - pogisa uliuli,
  • 7 - laulu,
  • 8 - malamalama moliuli,
  • 9 - laulu
  • 10 - lauuluulu enaena.

Le numera lua o le numera filifilia le malosi malosi. Latou te tufatufaina 8, faʻaopopo ma se laʻau e tutusa ma le lanu masani o lauulu. O le faʻavasegaina o Estel o lanu foliga mai:

  • 0 - o se paʻu masani e foliga tutusa i le lanu tele,
  • 1 - paʻu
  • 2 - ie puipui (pearlescent),
  • 3 - auro
  • 4 - apamemea
  • 5 - mumu
  • 6 - lanu enaena
  • 7 - penina.

Tolu, numera fa - o isi laʻasaga nei. La latou numera faʻailo foi ua filifilia e tusa ai ma le faʻavae o faʻavae e faʻatupu iloga.

Faamolemole matau O nisi ituaiga o lauulu lanu e mafai ona alu ese mai i tulaga faʻavaomalo tulaga mo faʻaopoopo lanu. Aemaise lava, o lenei e aoga i le lauiloa Palette.

Leisi o faiga:

Vali 7/38 aofia ai le mauaina o se lanu enaena lanu ma se auro penina (samasama) paolo.

Ma ina ua mavae 9/34 ona e liliu i le enaena ma se auro-apamemea hue.

Matou te malamalama i le lavelave o pisipisia

E faʻapipiʻi ai uʻamea, e te manaʻomia foʻi le okesene. E faʻapea foi le okesene, faʻaalia susu poʻo emulsion. Ma le mea moni, o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai hydrogen peroxide. O lona pasene o loʻo faʻamaonia le mea tonu na tupu i le 1 lita o faʻavae. Mo le manino, e pei o lenei: 3% oxide o loʻo aofia ai le 30 ml o le peroxide i le 1 l o le faʻavae, 6% - 60 ml, ma isi.

O loʻo faʻaogaina oxides i valivali eseʻese mai le 1.5 i le 12%, e faʻalagolago uma lava i le faʻaiʻuga manaʻomia ma le eseʻesega i le va o le uluaʻi ma le lanu filifilia:

  • e faʻatonutonuina ai le okesene o le 1.5-1.9% - e naʻo le faʻamatalaga o le faʻamatalaga.
  • 3% - faʻaalia se talaʻaga ole faʻamalamalamaina ma faʻamalamalamaina le lauulu ile 0.5-1 leo,
  • 6% - faʻaalia se talaʻaga ole faʻamalamalamaina ma faʻamalamalamaina lauulu ile 1-2 tones,
  • 9% - faʻaalia se talaʻaga o le faʻamalamalamaina ma faʻamalamalama le lauulu ile 2-3 tone.
  • 12% - faʻaalia se talaʻaga o le moli ma faʻamalamalama lauulu e 4 tone.

Malamalamaaga i tua - O se faʻaopopo paʻu lea i le laulu pe a uma ona faʻamalamalamaina, i se isi faaupuga, o toega ia o le puleaina o le lauulu laʻau masani. O le faʻamatalaga manino o le a fesoasoani e faʻalauteleina le aʻafia manaʻomia, pe a faʻafetaui le leo filifilia, pe a fai, i se isi itu, faalavelave, ona faia lea o ni faʻamalamalamaga e faʻamalamalamaina ai pe faʻaʻautu atili.

I luga o le paletisi o valiina, o le gaosiga o le valivali vailaʻau faʻaalia manino le paolo e mafai ona maua. Ae ia manatua, paepae gaosi paʻepaʻe na faʻaaoga mo le valiina, ina ia mafai ona laititi suia i luga o lou lauulu.

Fautuaga. Le oloa filifilia e mafai ona tofotofoina i luga o le tasi loka. Afai o le faʻaiuga e faʻamalieina, e mafai ona e alu e vali le lauulu atoa.

I le palette o lanu e iai foi se faʻapitoa faʻapitoa faʻasologa (i lalo agavale) mo le suia lanu e 6 tone. O nei vali e tatau ona faʻavaivaia i le 12% oxide ma ia tuu e tutu mo le 45-50 minute.

Mo master colorists, Estelle faʻaopopo foi se numera o lanu faasaʻo ma vali mo lanu malamalama, vali (pito i lalo o le laulau i le itu taumatau), ae e le tatau ona faʻaaogaina i le fale, e aunoa ma le tomai galuega, faʻatuatuaina lenei i tagata tomai faapitoa.

Le aotelega

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a tatou filifilia ni lanu se lua:

  • muamua - 7/0 (moli enaena),
  • le lanu o loo tatou suia i 9/34 (blond auro apamemea).

Algorithm mo nisi gaioiga i le valivali:

  1. Matou te fuafuaina le eseesega i leo - i la matou mataupu 2.
  2. Mai le laulau o oxides, matou te filifilia le pasene manaʻomia - i la matou mataupu, 6%.
  3. Faʻapalapala lou lauulu aʻo leʻi faʻamalamalamaina le laʻau moli, ae aua le faʻaaoga balms, conditioners.
  4. Faapipii vali ma oxide i le taimi lava aʻo leʻi faʻaaogaina i curls, faʻaalu solo ina ia leai ni vaega o le matutu vali.
  5. Tufatufa le faʻavae i ni manoa: amata valiina le laulu uumi ma feololo mai pito, le ogatotonu vaega, ona faʻasolo atu lea i aʻa. O pupuu pipi oti e valivali atoa, i le umi atoa.
  6. Tu i luga le mea faigaluega mo le taimi atofaina ma fufulu.

Ina ia tausia paʻu malulu, ua faʻataʻuina e tagata atiaʻe siliva siliva ma ufimata, lea e aoga aua o le ie lanu viole i le faʻaputuga e soʻona faʻaitiitia ai le samasama. Glitter shampoos ma gloss balms ma panthenol ma keratin o le a faʻamalamalamaina ai uila mai totonu. Oe mafai foi ona apalai le suauʻu tausia mo taumafa ma teuteu lelei.

E le faigofie le folauga o oe se mea faigaluega a oe. O le mea lea, mea muamua e faʻataʻitaʻi ma lanu suia e sili ona faia i totonu ole fale. O le tagata tomai i mea tomai faʻataʻitaʻi o le a filifilia le paolo lelei ma fautuaina lelei le tausiga. Tutoatasi suʻesuʻega e aoga amata, i ai se amataga teuina o le malamalama i lanu.

E tatau i teine ​​taʻitasi ona maua le faʻailoga o le a tuʻuina mai le iuga o loʻo finagalo i ai ona mama. I le tulaga o le toilalo, e tatau lava ona manatuaina o le vali ua faʻamama ona fufuluina, toe faʻafoi i lē e ona se lanu e tutusa ma le muamua.

Lelei e iloa mo toning:

Vitio aoga

Malamalama ma le valiina o fale.

Faʻafefea ona lanu le lauulu ua paʻu.

Estelle Hair Toning - Faamanuiaga

I le Estelle laina o loʻo iai ni ata faʻavasegaina e faʻatagaina oe e suia le lanu o le lauulu e aunoa ma le faʻaleagaina o le fausaga o lauulu. Faʻatasi ai ma le lelei o vali mai lenei gaosi oloa, e tatau ona faʻamanino:

  • Filemu i le cuticle.
  • A maeʻa le valiina, o le lanu e maua le faamalieina ma le loloto.
  • O le pigmen ua fufulu tutusa, o lea e leai se tuaoi tuaoi i le va o le natura lanu ma vaega vali.
  • E mafai ona e faʻaaogaina ni vali valiina i aso 3 uma
  • E leai se samasama tūlaga pe a uma ona pisia i moli malamalama.
  • Lauulu fausaga faaleleia.
  • Lauulu maua se lalelei matagofie.
  • Fetaui lelei mo le faʻaaogaina o fale.

E ui lava i nei tulaga lelei uma, o le valiina o lauulu ma Estelle vali e tatau ona faia i se taimi vave i le 5-6 aso talu ona faʻamamaina. O lenei foi, o lanu lanu o lenei ituaiga e talafeagai mo le valiina o ni ie le vali. O lenei faiga e faʻatagaina ai oe e suia le lanu masani o manoa i le 1-3 leo ma fai le lanu e sili atu le oso, loloto.

Estel de luxe fai

Ole ituaiga o Estel de Luxe (Sense) e aofia ai le amonia-leai ni vali e fetaui lelei mo le siiina o le paolo pe a uma ona faʻamamaina. Toning lauulu Estelle Deluxe e mafai ai e oe ona lamolemole eseʻesega eseʻesega pe a uma ona faʻalauiloa pe vali lou lauulu vali-luga-tone, faia le lanu e sili atu le osooso ma le paolo sili atu. O le tuufaatasiga o vali kulimi e aofia ai:

  • suauu avoka e aofia ai vitamini A, B6, E, D,
  • suauu olive
  • keratin
  • panenenol.

Ona o le tulaga ese tuʻufaʻatasiga o fua, o le faʻaaogaina o ia vailaʻau e fesoasoani e faʻamalosia curls, avea ai i latou sili atu maalili ma palapala. O le mea lea, a maeʻa le valiina, o lauulu e malosi, lamolemole ma susulu. Ona o le i ai o le panthenol, ua toe faʻaleleia atili le toe faʻaleleia o vaega o le laulu, vaevaeina pito. Faʻapea foʻi i vaega o loʻo puipuia le lauulu mai aʻafiaga leaga o le ultraviolet ray.

Estel lauiloa

O lenei faasologa e talafeagai foi mo vali. I le pali na, e le gata o le amonia o loʻo toesea, ae o loʻo i ai foʻi ni ona mea e maua mai ai, ma le mea lea e le afaina ai ia i latou. Ona o le faʻapitoa faʻapitoa, o le aafiaga o le susulu ua mautinoa. O nei vali e talafeagai mo faʻaaoga i le fale.

Estel tusitusiga

Mo le alofa loloto, e mafai ona e filifilia le ESSEX vali. O le tuufaatasiga o loʻo i ai foi ma le keratin complex, lea e faʻamalosia ai le laulu. Ole tulaga ese ole Vivant System formula e maua ai le agamalu male tausiga ma le tausiga mo ufiufi vela. Ona o le i ai o le guarana ma le lanumeamata lanumeamata i le laupepa, o lenei vali fafagaina ma faʻamalosia le lauulu.Ina ua maeʻa le valiina ma se mea faigaluega faapena, o le lauulu vaaia vaaia avea ma tele ma maua susulu.

Estel Valivali Ata

O loʻo valiina foʻi le laʻau o Estel ile faʻaliliuina ole ole Nu Nu ole alofa. O lenei palu e faʻaalu malie ai le lauulu, valiina e aunoa ma le ulu atu i totonu. O loʻo fufuluina vave, ina ia mafai ona suia le ata i le tele o taimi e aunoa ma le faʻaaogaina o ni faʻamamaina faʻapitoa.

Solo Ton o le isi palama o lenei gaosi oloa, e faʻatagaina oe e aveese ese le samasama e le manaʻomia ma faia le lanu e faʻaʻeseʻese pe a maeʻa ona faʻapupula ia manoa. 18 lanu eseese o le a faʻatagaina teineiti uma e maua ai le lanu sao.

Valivali mo le valiina o lauulu Estel - palet

O le isi aoga o se alualu i luma e pei o Estelle lauulu valiina o se paleti na taia ma le tele o lanu. Tusa lava poʻo le a le faʻasologa filifilia, e mafai ona e faʻaogaina uma le paolo ua maeʻa ma fatuina se metotia tulaga ese o le palu faatasi o lua pe sili atu lanu.

O le gaosi oloa e ofoina atu se tele filifilia o paolo mo valiina 4 lanu muamua: moli blond, blond, blond ma light brown. O le asuga o loʻo i ai lanu viole-lanu enaena, asu malulu, faʻapea foʻi male apamemea ma mumu lanu.

Toning vali Estelle ile fale

A e filifili e fai ni lauulu vali i le fale - Estelle o le a sili filifiliga. O na vali e faigofie ona faʻaaogaina ma faigofie ona faʻaaoga i luga o ni manoa. E ui i le malu fetuuina, ia mautinoa e fai se suʻega teteʻe aʻo leʻi pisia. Ina ia faia lea mea, palu le vali ma le activator i vaega talafeagai e faʻailoa mai i faʻatonuga. Tuu le iʻuga gaʻoa (aofaʻi laititi) i luga o lou tapulima ma mataitu le paʻu.

Mo ia ituaiga vali i le fale, e sili atu le faʻaogaina 1 o paʻu ua leva ona fauina. Naʻo se tagata poto e mafai ona filifilia le mea tonu lanu mo le fefiloi. E faigata tele ona fuafua oe lava ia numera talafeagai.

Faʻataʻitaʻi le vali ma totigilima, ona e faigata ona fufulu ese le paʻu mai le paʻu. A maeʻa ona e faʻatauina se vali o se paolo talafeagai, e mafai ona e agaʻi atu i le taualumaga lava ia:

  • Tuu se solo poʻo se ie le talafeagai i lou tua ma tauau ina ia aua neʻi pisia ou lavalava.
  • Faʻapipiʻi le ua ma le paʻu i le laina laulu ma se kulimi poʻo Vaseline masani.
  • Tuu totigilima.
  • Saunia se valivali fatufatu ma faʻamau vave i le lauulu, pe a uma ona selu ia manoa. Faʻaaoga se selu ma pulumu e apalai ai.
  • Leai se mea e ufiufi ai le lauulu. E tatau ona faʻafesoʻotaʻi le fulufulu toto ma le ea.
  • Tausia le tuufaatasiga ua faamaoti mai i le faatonuga.
  • A uma le taimi lea, fufulu le vali ma le tele o vai.
  • Faaaoga se pasama i luga o siku e faʻasaʻo ai le lanu.
  • Faʻamago lou lauulu masani.

Toning lauulu Estelle - iloiloga

Tele teineiti na latou vaʻai i o latou lava aafiaga ile mataalia ma le agamalu aafiaga o Estelle vali lanu. Atonu o latou manatu e fesoasoani ai ia te oe e filifili i le fiafia i le filifilia o lenei oloa.

Lyudmila, 34 tausaga

Ina ua uma le isi faʻamanatuina, na ou tilotilo i le faʻata ma iloa ai o se mea e faʻalavelaveina ai aʻu i le lanu. Ua saʻi eseʻesea manoa ma foliga e le masani ai. Ou faitau e mafai ona e faʻaititia ese le faʻaaogaina o le vali. Na ou faia lena mea. Na ou filifilia le paolo “enaena paepae” saunia e Estelle. Ina ua maeʻa le faʻagasologa, sa amata loa ona foliga laulu foliga sili atu ona masani ai. Ole iʻuga e matua fiafia lava. E le gata i lea, faatasi ai ma Estel, lauulu valiina tele taugofie.

Yana, 40 tausaga

Ua ou faia le maualuga ma valivali ma lenei vali e le tasi matai ona ua 2 tausaga Oute fiafia pea i le iʻuga. Ou te faʻaaogaina le mālo mo lauulu lanu. Ou te le faia ni faʻapitoa tau togafitiga tausiga o lauulu. Ae ui i lea, tusa lava pe masani le lanu, o le lauulu foliga malosi ma maloloina. O lona uiga lelei vali ...

Alina, 28 tausaga

Sa ou taumafai e vali le lauulu o le amonia-leai Estel Sense de Luxe. O le iʻuga sa matua faʻateia lava: o loʻu lanu uliuli lanu enaena o le “efuefu efuefu” na matuā olaola ma ua malosi. E leʻo suia uma le laulu (e leʻi faʻateteleina le leaga).I le isi itu, na aliali mai se pupula matagofie, lea e leʻi mafai ona faʻataunuʻuina ma soʻo se tausiga oloa.

Faʻafefea ona valivali lauulu: o tulafono o le taualumaga

Ina ia suia le paolo o lauulu, e le o se mea e manaʻomia le vali atoa o le lauulu. E lava le faʻatinoina o le vali o curls - o lenei faʻagaioiga o se luga faʻamau o le valivali lanu, lea e mafai ai e suia laititi le lanu o le lauulu.

O lenei auala o le suia o le lanu o curls ua amata ona lauiloa. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le auala e faʻaʻo lelei ai le valiina ina ia maua ai e au mea paolo le paolo matagofie ma faʻatumauina lo latou soifua maloloina.

O le paolo matagofie ma manaia e aunoa ma le afaina i le soifua maloloina o curls

Faamatalaga lautele

Ae tatou te le i talanoa e uiga i le faiga o vali lauulu, sei o tatou vaʻai totoʻa pe o le a lenei faʻasologa, pe o le a vali sili atu ona faʻaaogaina, ma vaʻavaʻai foi i isi faʻamatalaga aoga (vaʻai foi le tala "Toning oloa mo lauulu: 5 eseese ituaiga e fausia ai le lanu atoatoa. ”)

Toning o le mafai e suia ai e aunoa ma le afaina ai i lauulu laei

Mea e fiafia ai, e tele e le mautonu le lanu ma le lanu atoa. E ui o nei faiga e lua e matua ese 'ese mai le tasi i le isi.

Gauai atu. O le toning e leʻo le afaina ma e lamatia i le soifua maloloina o curls, aua mo lona faʻatinoina, vailaʻau lea e leai se amonia o loʻo faʻaaogaina. I se faʻaopopoga i le leai o le amonia, e tatau ona matauina se laʻititi o pasene o le okesene faʻamama i le aofaʻi atoa o le paluga.

Toning mafai ai e oe ona maua lou lauulu soʻo se lanu

Peitaʻi, e ao ona maitauina o loʻo i ai foʻi ni mea e taua o semi-tumau tuʻufaʻatasiga e lelei tuʻufaʻatasia o faʻamalositino ma vailaʻau faʻamatalaina o i luga. Semi-tumau lanu lanu o loʻo i ai le amonia, ae o lona aofaʻi e laititi lava, ma o le mea lea, o le leaga faʻafitauli i le lauulu e itiiti.

Faʻailoa e le mafai ona faʻaaogaina soʻo se vali tetele ona e masani ona faʻaaogaina, aua latou te afaina ai le soifua maloloina o lauulu, ma faʻapea:

Afai e te fiafia i le faʻafia ona mafai ona faʻapaʻu lau lauulu, ona sili atu lea ona faigofie mea uma - e mafai ona faia moni i vaiaso uma lua. O lona uiga, o le ae faʻatumauina lau paolo filifilia e aunoa ma le afaina ai le soifua maloloina o curls.

O le a le lelei o meatotino o le vali

O le mea lea, pe a fai e te manaʻo e sui lau ata, sui le lanu o ufiufi, tagata faʻataʻitaʻitamaʻuluʻulu e faʻatonuina le filifilia o se lanu, nai lo le atoa le lanu.

A maeʻa le lanu, o lou lauulu o le a:

  • ofuvae
  • malie
  • aulelei
  • (faigofie e selu ma faaputu).

Toning e le gata e suia le lanu o le lauulu, ae ia avea foi i latou ia sili atu le soifua maloloina ma olaola.

I mea uma, o lenei faʻataʻitaʻiga e le gata o le faʻalelei, ae o le teuteu teuteu.

I mea uma, o nei onapo teuteuga fuga o lenei ituaiga avanoa i luga o fata o fale teuteu teuteu aofia:

  • fafagaina ma faʻamalieina mea aoga
  • fua vaega ma vitamini.

O nei mea uma, e moni lava, e iai se aafiaga lelei ile tulaga o lauulu.

O le a le lamatiaga

O le pa pupuni o paʻu

Peitai, e le tatau ona manatu o lenei taualumaga e le maua ai se lamatiaga i uma.

E ui i lea, ei ai se mea le lelei.

  1. E ui lava itiiti, o le aafiaga i luga o le fausaga o lauulu o loʻo faia.
  2. Tusa lava pe a maeʻa ona fufuluina ese le sooupu le valiina, o le curls o le a le toe foʻi atu i lo latou paolo masani - e mafua lea i le i ai o le hydrogen peroxide i le tuufaatasiga o le sooupu.

Ole mea lea, le valiina o se lelei faiga pe afai e te filifili:

  • sui lou foliga i le taimi muamua e ala i le suia o le lanu o lou lauulu,
  • e te le manaʻomia e faʻamama lau moli,
  • e leai se lauulu efuefu o latou.

Gauai atu. O le lanu gamut o tinting sui e sili atu le talafeagai nai lo le tuufaatasiga mo le atoa lanu o lauulu.

Tulafono o le faʻagasologa

Ia vaʻai ia oe pe faʻafefea ona lelei le valiina o lauulu pe a uma le paʻu ma lauulu e leʻi tupu se suiga i le paolo.

I le ata - lauulu i luma ma pe a uma ona vali

Afai e te filifili e fai le faʻasologa i ou lava lima, ona e tatau lea ona saunia mea nei:

  • se peleue e puipuia ofu mai le valivali mea fefiloi,
  • totigilima
  • se palasitika poʻo le keramika ipu ma pulumu,
  • tagata faʻatatau
  • soʻona faʻamalosi
  • valiina lanu.

Faufautua! Mo se faʻafefiloi o mea uma, ua fautuaina e faʻaaoga ipu palasitika poʻo sima. Talu ai o se faʻamoemoe e le faʻaalia mea e mafai ona tupu i totonu o le uamea ipu ma o le faʻaiuga o le valiina o le a le mautu.

Faasologa o gaioiga

Matagofie ma susulu e aunoa ma le faʻaogaina o ni mea faigata lanu

Muamua e tatau ona e fufuluina lau lauulu ma ia faʻamago magaʻi.

A vaivai laʻau, e mafai ona e agaʻi atu i le faʻasologa:

  • palu mea uma
  • matua tausisia faatonuga a le gaosi oloa faʻaalia i luga o le afifi poʻo i le faʻaofi,
  • apalai le vali ua tupu i se pulumu,
  • taofi le paluga i luga o lou ulu mo le umi lava pei ona faamaoti mai i le gaosi oloa faatonuga,
  • fufulu i le mafanafana, ae le o le vai vevela,
  • Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e togafitia le lauulu i se pulou toefuatai.

Gauai atu. Aua le faʻaaogaina le valiina o lauulu ua paʻu ma mamaʻi. Afai o loʻo masalosalo le soifua maloloina tulaga o lou lauulu, ona faʻaaogaina lea o mea toe faʻafou mea mai mea masani.

Faʻafefea ona kuka latou - faitau atili i tala tusia i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. O le ala o togafitiga e le itiiti ifo ma le tolu ufimata.

Tonga pe a uma ona faʻamamaina

Sei o tatou talanoa e uiga i le vavaeina o lauulu pe a uma ona faʻamamaina. O le faʻamalamalamaga o loʻo agaʻi lava iʻo atu ai i le mea moni o le lauulu ninii e matala toeitiiti atoa, ma o le mea lea e oʻo lava i le lapoʻa o moli o le vali, o loʻo tui i totonu ia galugalu, e sui ai le vavaeina faʻaititia. E mafua ai le faʻatuina o se lanu fou.

O le lauulu pe a uma ona faʻamauina maua se susulu masani

O le mea lea, pe a uma le faʻamalamalamaga o le faʻatulagaina, e le o fautuaina e faʻaaoga se maʻelega tumau, faʻamalosiʻau, ma umi ona tumau, lea o le a i ai foi se aʻafia tele. E sili le faʻatapulaʻa o oe ile tonic.

Le faʻavae o le tinting sooupu

O le eseesega taua i le va o le valiina ma le valiina o le faʻavae o gaioiga: o le vali e ufiufi luga o le lauulu e aunoa ma le alu atu i totonu o totonu. O le pigment e le faifai pea, o se taunuuga o le lanu e le umi se umi i luga o le lauulu.

Vali masani e galue ona o le amonia, e matala ai lauulu flakes ma faʻafaigofie ai mo le pulu e faʻasolo i totonu. I le toning, o le vaega autu o loʻo faia e le faʻaʻautau aitu, o loʻo nafa ma le laʻasaga maualuga o le pigment luga o le lauulu.

Ituaiga o valiina

O loʻo iai ni metotia o le valiina, e eseʻese mai le tasi i le isi ile tikeri o le laʻau ile laulu ma le taimi e sefe ai le taunuʻuga maua:

  1. Malamalama toning: suia itiiti le lanu o le lauulu, tuuina atu ai se susulu maloloina. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga mousses ma gels. O le lanu maua e fufulu ese pe a uma ona fufuluina le lauulu.
  2. Valivali agamalu: amonia-leai ni vali ua faʻaaogaina, o le iʻuga e mafai ona fiafia i ai e oʻo i le 4 vaiaso.
  3. Valiina ogaoga: tutusa lava i vali masani, oloa ma se laititi o pasene o amonia ua faʻaaogaina iinei.

O le a le umi e tumau ai toning?

Le fua o le moueseina o le vali mai lauulu e faalagolago i mea taua:

  • le meafaigaluega na faʻaaogaina
  • lauulu foliga (o latou ituaiga ma fausaga),
  • uluai paolo o lauulu
  • vali faaaogaina.

Afai o le malamalama toning na faia, ona faʻaalia lea o le iʻuga uma faʻamuta pe a uma 3-5 aso, pe a uma ona fufuluina lau lauulu. O le filifiliga agamalu o le a mafai ai ona e fiafia i lanu mai le 3 i le 4 vaiaso, ma ova - sili atu ma le 1.5 masina.

E mafai ona faʻalautele le paʻu tetee e pei ona taua i lalo:

  • faʻaaoga ni pulupulu faʻapitoa ma se pasama mo pulu vali i le taimi o fufuluina,
  • ia mautinoa e faʻaaoga ni pulou meaai (sili atu nai lo le 1 taimi i le vaiaso),
  • faʻamago lauulu e aunoa ma se fulufulu faʻaaoga ma faʻaaogā ni mea teuteu faʻalelalolagi.

E lelei ma leaga o lauulu vali

Faapaleni lauulu i le fale, pei o isi mea teuteu teuteu, ei ai itu lelei ma le lelei.

Tulaga lelei o valiina:

  • le tele o filifiliga o ata e mafai ai ona e faʻafouina foliga lauulu lanu,
  • le mafai ona suia foliga mo sina taimi puʻupuʻu, ia talisapaia le fou lanu ma filifili i suiga ogaoga,
  • faʻaolaina le faʻavaeina o lanu e le afaina ai le lauulu,
  • o se auala lelei e faʻalauteleina ai le paolo masani
  • faigofie o le tutoʻatasi faʻaaogaina.

Leaga o le valiina:

  • e le mafai ona ausia se suiga tele i foliga,
  • le manaʻoga e faʻafou le leo i 2-3 uma vaiaso,
  • fufulu vave lanu ma faʻamamalu masani,
  • le mafai ona faʻamalamalamaina lou lava lauulu laulu.

O afea e le fautuaina ai le vali?

Ole mea taua: e le fautuaina le tipiina ole laulu e leʻi leva ona maua e maua ai le perm poo le lightening lightening. Ole alu ile paʻu laititi ole taimi e mafai ona afaina ai lauulu.

I se faʻaopopoga, o le aʻafiaga o le valiina o sui i luga o lauulu ma faʻailoga o le pisia i le henna ma basma e mafai ona oʻo ai i faʻaiuga le mautinoa.

Le lanu

Toe usu i le lauulu soʻo se paolo ua taʻua o le le lanu. O loʻo faʻatinoina ina ia mafai ai ona faʻaleleia foliga vaaia o lauulu, faʻamalosia lona fausaga ma faʻamalamalamaina.

Ole faʻatulagaga e faia i mea e leʻo iai se amonia ile latou fatuga. Ole ituaiga togafitiga lea e faʻailoa mai mo ia laulu:

  • manoa ua uma ona pisia ma avea ma manua ma leaga,
  • curls ua avea ma le le mautonu ma leai se ola,
  • masani lauulu lauulu.

Valivali le lanu e mafai ona faia e pei o lenei:

  • fufulu lou lauulu
  • fai se matapulepule e fafagaina ai le lauulu ma tuu mo le afa itula,
  • fufulu mama lauulu ma mago sina mea itiiti,
  • faʻamalo le vailaʻau o le a faʻaaogaina mo le valiina,
  • e tatalia taimi ma fufulu,
  • faaaoga lauulu balm.

I le maeʻa ai o le faʻaalia o mea, e le suia e le laulu lona lanu, ae ui i lea, e mauaina faʻamalosia, mama ma se faʻata pupula.

Natura lanu

I le fale, e teuteu ai lauulu mo le lanu o lauulu lanu masani. E aofia ai: papala suamalie, basma, chamomile, henna, saffron ma black tea.

O nei mea uma e le mafai ona mafua ai ni manoa se paʻu e tasi o le afaina, ae latou tele lo latou lelei faʻaletonu i le tulaga o lauulu:

  • ua faamalosia folika lauulu,
  • ua fafagaina lauulu i le umi atoa,
  • matagofie foliga susulu
  • faaitiitia lauulu.

E mafai e vali faalenatura ona vali luga lauulu sinasina lelei, aemaise lava ile henna ma basma. E le gata i lea, latou te nonofo i luga o lauulu mo le 2 masina.

O a mea e fai mo le vali?

E mafai ona faʻamalamalamaina lau lauulu ile fale e faʻaaogaina ai le tele o oloa: shampoos, sprays, mousses, gels ma tonics. O le mea taua o le filifilia o le mea e talafeagai mo se ituaiga ituaiga lauulu, o le a le mafua ai faigata i le talosaga ma o le a faʻatagaina oe e 'ausia lau sini.

Sa faapea le moega moli i auala e faigofie ai le lanu mo lauulu. E faʻaaoga i soʻoga a o fufuluina le lauulu. A filifilia se fofo, e tatau ona taʻitaʻia se tasi e le mea moni o le taugofie o fatuga e ono le aumaia tele aoga i lauulu; e sili atu le faʻatauina o se fomaʻi faʻasologa. O sea laupepa o le a mauaina le paolo manaʻomia ma e le afaina ai le lauulu.

Moli mo toning mafai ai e teisi laʻitiiti suia le oi ai nei le laulu:

  • mo blondes, violet po o lanu lanumoana talafeagai e fesoasoani i le taua faasaga i yellowness,
  • E mafai e brunettes ona faʻaali le lanu o plum, mumu ma mumu,
  • mo teine-lauulu lauulu, lanu mumu, enaena ma auro o se filifiliga sili.

A fuafua e vali lou lauulu i le lauulu, e tatau ona e manatua e uiga i ona ituaiga:

  1. Taimi puʻupuʻu - fufulu ese i totonu o le 1.5 - 2 vaiaso.
  2. Taimi uʻumi - taofi le lanu i luga o le lauulu e oʻo i le 2-3 masina.

Valivali Palu

O le isi auala e faʻamalieina ai le vali o le faʻaaogaina lea o se tint balm. O itu taua nei o lona faʻaaogaina e mafai ona matauina:

  • vailaau o loʻo aofia ai i lona tuʻufaʻatasia le laulu ma se ata vali, e puipuia mai le afaina ai o le siʻosiʻomaga,
  • balm faatagaina oe e tausia le filifilia lauulu lauulu e le suia mo ni nai vaiaso,
  • o manoa o le a faʻaopopo atili fafagaina ma susu,
  • faigofie le faʻaaogaina ma le manaʻomia e faʻatau oloa faapitoa mo pulu lanu,
  • taugofie tau.

Valivali ituaiga vali ese mai o latou paʻu paʻu paʻu i le malu o latou aafiaga, ona o le eseʻesega o le maualuga o le amonia o loʻo i totonu i latou. I le tele o taimi, o lona fua faatatau leai se mea pe faʻaletonu, o lea o ia vali le a mafua ai se aafiaga leaga i curls.

O vali mo le valiina o lauulu o loʻo i ai mea faigata

  • valivali
  • susu
  • Vitamini
  • fafagaina
  • toe fuataiga.

Le tumau o lenei ituaiga vali e maualalo, e le sili atu i le 2 masina. O lenei aʻafiaga e afua mai i le mea moni e le ofi atu pigments i totonu o le lauulu, na o le teuina i fafo mai le itu i fafo. O le mea lea, e le manaʻomia e mafaufau i se suiga tele o foliga i lenei mataupu.

E iai le tutusa o le fatuga o le vali foliga ma le ituaiga itu o le lanu pei o le pulu lanu. O le eseesega e na o le faigofie o le talosaga: mo se isi e sili atu le faigofie le faʻaaogaina o se vailaʻau oona, e filifilia e se tasi le faigofie o le teuina o oloa i luga o le lauulu. Oomi le kulimi i luga o le lauulu susu laititi ma tufa lemu i le uumi atoa o filo.

O le paolo i luga o le lauulu pe a uma ona toe tasi le 2 i le 4 vaiaso.

I le fale, o le fagu e matua faigofie e faʻaaogaina, lea e faʻatagaina oe e vali lou lauulu saogalemu ma faigofie. I le aotelega, o mea faapena e iai aʻafiaga lelei i le tulaga o curls:

  • totoina
  • valivali
  • aiga meaʻai.

O lea aʻafiaga o loʻo tuʻuina mai i faʻapipiʻi mai i laʻau ma vitamini e aofia ai i latou fatuga. Sprays fesoasoani atoatoa i le valiina luga tupuʻatu po o faʻaali paʻepaʻe ni manoa. Faʻaalia faʻailoga e mafai ai ona e le aʻafia uma lauulu, ma sipika le oloa naʻo le mea e manaʻomia.

E taua le maitauina o le ufiulu faʻamalosi e aʻafia ai le faʻaoga faia i le spray, ae le o le sili ona lelei. O le mea lea, o loʻo manaʻomia le faʻaauau ona faʻafouina ata o le valiina.

Luga lauulu gaosi gaosi

O fale teuteu teuteu e tumu i oloa mo fale ma faapolofesa lauulu vali mai tagata gaosi eseese.O nei tuufaatasiga uma eseese i le tikeri ma le tulaga lelei o le faʻaalia, o le i ai o isi gaioiga ma tau.

O oloa o lenei ituaiga, ua faʻaaogaina mo le valiina, e le maua le amonia i latou fatuga ma e faʻavasegaina o semi-tumau.

Le autu lelei o le gaosi oloa o Londa oloa:

  • o le i ai o faʻamaʻi vela ma keratin i le faʻavae, e maua ai le susulu o curls,
  • le valiina ma oloa o lenei faʻasologa e le gata e suia ai le lanu o le lauulu, ae ia faʻalelei foi le mafolafana o manoa, e mafua ai ona suia o latou foliga,
  • fetaui lelei ma lauulu sinasina,
  • faʻafouina lanu masani

Matrix Valivali Sync

O lenei vali o loʻo faʻaogaina e polofesa e maua ai le sili atu o le paʻu faʻalenatura, o loʻo faʻaogaina e sui a latou lava lanu, ma faʻasaʻo ai le laulu ua maeʻa faʻalanuina.

Lelei oloa:

  • Le lava le pupula i lauulu lauulu e matala,
  • tamaoaiga o lanu
  • le i ai o ceramides i le valivala mea, e mafai ona toe faʻaleleia vaega na o le lauulu ua faʻaleagaina,
  • o le avanoa e vali ai le paʻu o manoa,
  • tusi talosaga mo lauulu malamalama,
  • e mafai e oe ona oʻo atu i fafo aʻa poʻo le faʻaleagaina o le pisia na faia muamua.

Pau lava le tulaga o le faʻailoga o le faigata o lona aiga faʻaaogaina. Faʻataunuʻuina le faʻamoemoe e mafai ona naʻo le galue ma se tagata poto ile potu.

O lenei tagata gaosi oloa teuteu ua lauiloa i le lalolagi atoa: oloa na fausia e le kamupani faʻapitoa e faʻaaogaina uma mo le tumau vali ma mo vali le laulu.

Laulelei oloa lau valiina lauulu

  • le lava le amonia e afaina ai le laulu,
  • i le tomai faʻaaogā e oʻo lava i tagata e afaina i le maʻila,
  • anagata o le paʻaga e mafua mai,
  • toefuataiga o vaega ua faaleagaina o lauulu,
  • tausiga lauulu lautele.

Le ofo atu kamupani le tele ituaiga o valiina sui:

  1. Dia Malamalama: o se mea vaivai e faaaoga mo lauulu pe a uma le perming. O le tuufaatasiga faatagaina e le gata i le leo, ae faapea foi i le tausiga o lauulu. E le mafai e le vali ona sui lona lanu, ae naʻo ona valivali i ai, saturating ma le matagofie.
  2. Dia Richesse: faʻatagaina oe e vali eseʻese ni manoa, faʻamalamalamaina i latou i le tele o leo.
  3. Apamemea Banisher: aveese yellowness mai lauulu pe a uma ona faʻamalamalamaina pe faʻamaninoina ni fasi. E galue mo 5 minute ma faʻatagaina oe e faia ni lalelei malu lanu o lauulu lauulu.
  4. Faʻataʻitaʻiga Creme Gloss: o se agamalu ua faʻafaigofie ona faʻaoga le oloa lea e oʻo lava i tina maʻitaga ma faʻasusu.

I le fale, e mafai ona e faʻaaogaina ni lauulu valiina o oloa mai le ESTEL.

Le lelei o tinting sui o le ituaiga:

  • tamaoaiga o lanu
  • aafiaga na o luga ole lauulu i fafo,
  • fufulu mo 8-9 lauulu fufulu taualumaga,
  • atoatoa le lanu efuefu o lauulu,
  • faigofie le faʻaaogaina o le fale
  • o le iai o sunscreens i le tuʻufaʻatasiga o lanu,
  • meafaigaluega faapitoa e suia ai le samasama samasama.

Filifiliga lanu e ala ile lauulu

O le sili filifiliga mo le filifilia o le lelei paolo o lauulu e manatu o se auala e faʻavae i luga o le ituaiga o lauulu ma lona paolo masani.Toning, le amanaia o nei tapulaa, e le gata o le a taoto i luga o le lauulu saʻo, ae e sili ona talafeagai mo se fafine.

Lelei lauulu

Natural blondes mafai gafatia toning light. E iai filifiliga:

  • sukalati, chestnut po o karameli paʻu tonic o le a faʻatagaina oe e suia lou lava leo i se pogisa,
  • oloa ma le saito, ulaula poʻo le lefulefu fugalaʻau o le a fesoasoani e faʻataunuʻuina le aafiaga o le faʻailoaina o laina,
  • o le faʻaaogaina o balms poʻo le shampoos o laupepa latalata i le faʻalenatura o le a faʻatagaina oe e toe faʻafouina lau oe lava lanu pe ausia le aʻafiaga o le mu mu.

Pulu uliuli

Faatasi ai ma lauulu uliuli, o le tulaga e fai sina faigata. E mafai ona faʻataʻitaʻia mea nei:

  • faʻaaoga le oloa i ni uliuli seisi pogisa ma vali le seleni filifiliina faʻaaogaina balayazh poʻo metotia moli faʻamalu
  • apalai se tonic e aunoa ma le lanu e pupula ai ile lauulu.

Lulu enaena lauulu

E enaena lauulu e lanu ile lanu, e faalagolago ile paolo ole lanu:

  • malulu leo: e mafai ona e faʻaogaina se tonic ma le paʻi ile siliva, lefulefu, penina, asu poʻo le saito,
  • leo mafanafana: o lanu o le meli, kapeti, apamemea, sinapi poʻo le auro uolanati o le a paʻu lelei.

Lulu mumu

Lulu lauulu lanu e sili atu le fulufulua, e le faigofie le suia. O le faʻamamaina o lau curls mafai ona faʻaleleia atili ai le lanu masani, fai o lauulu laulu ma olaola.

Tagata e ona o lauulu mumu e mafai ona faʻaalia ia lanu:

  • apamemea mumu
  • apamemea auro
  • kinnamona
  • mahoni.

Laulauina o laulu malulu: uma metotia lauiloa ma auala o le tumau pe le tumau gaioiga

O lo matou manaʻo ina ia atagia pea le fiafia faʻamalosia faʻataʻitaʻiga ia faigofie ona suia le lanu o curls. O le suia o lauulu pe a uma le faʻamatalaga e matua manuia lava. Lenei o le sili ona taugofie ma saogalemu le faʻamatalaga o se tulaga lelei faʻafouina ata.

Toning o le a puipuia le soifua maloloina o lauulu taitasi, faateleina lona matagofie ma susulu tele taimi.

O le mea moni, masani ona valiina o le faʻapipiʻi o uila i fale faʻalelei e manaʻomia le tele o le taimi ma tupe. O le mea lea, matou te aʻoaʻoina le auala ma le faʻafefea ona matou tutoʻatasi ai o latou fale.

Toning na o se silifugalafi ufiufi lauulu ma gaosi lanu. O lona uiga, o le agamalu lanu lea o manoa ma malamalama malamalama.O lenei ua atiaʻe mea faigaluega faʻapitoa, o le faʻaaogaina o mea e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa: o gaioiga uma e faigofie, pei lava pe a fufulu lou lauulu.

Le aano o le faʻagasologa

O le mafuaʻaga o le faʻagasologa o le tuʻuina atu lea i le lanu susū, lona mālie ma le manaia atagia ai lanu.

  • Toning e matua ese lava mai le pisia. E le faʻavae i le faʻaauau ona valiina e faʻatupu se vailaʻau gaioiga lea suia ai se maaleale paʻu lanu olaa masani o la tatou laulu.
  • A faʻaaogaina se vali le mautonu, o ana mole gaʻo e le ofi i totonu o lauulu, ae tumau pea i luga o lona atigi faʻalenatura. O le mea lea e vave faʻamamaina - ma matou toe valiina ma se isi paolo na matou fiafia ai.
  • O le pasene o le faʻatamaʻia o loʻo aʻafia i lenei vali o se mea sili ona maualalo - o se taua faʻaopoopo lea, aua o loʻo faʻamaninoina uila e tatau ona toe faʻaleleia.

Gauai atu! O loʻo tumau pea le 'aʻai faʻamalosiʻau i le vaega o le lauulu, lea e le taliaina mo lauulu lea ua maeʻa faʻamamaina. O se moli faʻamama faʻasoesa o se sui valiina na o le fesoasoani i le mole o le gaosi mata e maua ai se vae i le lauulu.

  • Mo se taimi umi le faʻaaogaina, e faʻaaogaina ai ile laulu ole laulu e teuteu ai lauulu laʻititi e tumau ia foliga ole amonia. Ae faʻapefea ona valivali lauulu pe a māeʻa le moli, matou te filifili, i le mafaufauina o lo latou tulaga: faʻamalieina ma vaeluaina-vavaeina loka e sili atu ona valiina e aunoa ma le amonia.

O fesuiaʻiga fou o nei oloa ua faʻaogaina e faʻaleleia atili ai o tatou lauulu.

  • O le vali paʻu e uʻamea ma faʻamalosi tino, o nei e le malepe mai le taimi o le faʻapipiʻiina, aua le mou ese mai le fufuluina.
  • Faʻatasi ai ma le aesthetic effect, le lauulu o le a mauaina foi le tausiga atoa, aua o le tuʻufaʻatasiga o onapo nei teuteu teuteu o loʻo i ai aoga aoga moisturising, fafagaina.
  • O le mea moni, tinting sui e afaina malie le olaola o lauulu, ae o nisi solia o latou fausaga pe afai o le hydrogen peroxide o loʻo i ai i le tuufaatasiga.

Lauulu Toning Metotia

Filifili poʻo le a le valiina lauulu sinasina.

  • O mea e sili ona lelei e valiina valiina o loʻo avanoa e aunoa ma le amonia, ae o loʻo vaivai ni vailaʻau faʻasaina ma 2 masina mulimuli. Hue dye o le a manuia faʻamalamalamaina pe faʻapogisaina curached uaea e 2-3 tone.
  • Ma le agamalu toning, le paolo umi 1 masina, ae e sili atu manuia mai ai, aua o nei fatuga ua faʻamalosia i vitamini ma aoga faʻaopopo. Faʻalagolago i le taimi o le talosaga, o nei oloa ma toa pigments o le a faʻafouina le lanu pe suia ai.

I totonu o le ata, o se tamaoaiga o paleti o pulumu o le a faʻafiafia lava e oʻo i le tele o uiga fashionistas.

  • Mo le faigofie aʻafiaga, o le a tatou faʻaaogaina shampoos, valivali foams, mousses poʻo sipisi. O lona uiga ua fufulu ese mo ni nai fufuluina, e taua tele mo le teteʻeina o ata. E aoga foi ia i lalelei lauulu lalelei e fiafia e faʻataʻitaʻi ma lanu o curls.

Avatu le ata tonu

Faʻailoa le manaʻo o le palama mai lenei laulau.

O le tutusa o laulau o le a fesoasoani ia i tatou e filifili le saʻo lanu malamalama, e faʻaalia ai pe faʻafefea le lanu i le lumanaʻi faʻalagolago i le tulaga o le faʻamalamalamaina o lauulu.

O le a tatou ave nei nuances i le tala ma maua le lanu manaʻomia, ae o le latalata atu i le muamua muamua o le a sili ona sili ona manuia.

Faufautua! A filifilia ni lanu, matou te mafaufauina se taua taua: luga o le loka uaea, le paolo o le a mama nai lo luga o le faʻataʻitaʻiga.

  • Blondes ma se mafanafana mumu, mumu lanu e tatau ona filifilia se paolo o lanu auro: siamupini, karameli. O le a latou faafouina le foliga ma avatu ia curl se talavou talavou susulu.
  • Faatasi ai ma māmā tonal ala, o le a tatou maua se sili atu aafiaga lelei o sulu susulu, lea o le a matua teuteuina uumi uumi.
  • O le malulu ulaula ma le lefulefu lauulu o le a faʻafouina faʻatasi ma se penina mata, siliva, platinum poʻo saga vali.
  • Fulufulu-laulu ma laulu-lalelei o fashionistas, faapea foi ma uliuli blondes, o le a mautinoa masalosalo fetaui lelei foliga o apamemea po o lanu mumu mataina.

Manuia tele faʻataʻitaʻiga ma le tuʻufaʻatasiga o tele valiina auala o le tasi laina.

  • Afai tatou te faʻamalamalamaina taʻitoʻatasi manoa, ona vali lea o le ulu atoa o lauulu, tatou te mauaina le lanu sili ona matagofie oa tatou ufiufi.
  • O le vavaeina lautele vavae foliga foliga mauoa, ae e mafai ona tatou faia se lauulu ma luga o le aufaasese luga - vali ua matagofie nei.
  • O le aafiaga faʻapitoa o mea faʻalenatura e mafai pe a palu faʻatasi e le sili atu nai lo 3 ata, lea e mautinoa e latalata i le muamua lanu o tatou lauulu. Ona o le matagofie o le pogisa ma le malamalama silau vaʻavaʻai ia matou curls i 3D foliga.

Talia o le isi laasaga o blonding

Tinting vali fua le sao sao pe a uma le lanu.

Ina ua uma ona faʻamamaina le pigment i le lauulu fausaga e le. Ma ua fofola fua fulufulu, o lea o le lanu lanu e pasi atu i totonu o lauulu, ma toe faʻatumu le pigmented.

I le taimi lava e maeʻa ai le selu, matou te aloese mai vali tumau, aua o le lauulu ua uma ona faia se togafitiga malosi. Ma o le aafiaga o le valiina mea teuteu gofie, ma lona pigment e le matautia.

Mafaufau pe faʻapefea ona vali le lauulu pe a uma ona faʻamalamalamaina ma pe aisea e tatau ai.

  • O mea fou e tumau-tumau e le gata faʻafetaui le lanu o laufiʻila faʻamanino, ae e maua ai foʻi le tausiga lelei mo i latou.
  • Keratin o le a faʻatumuina mea le mama mai lanu moli togitogi i le lanu. Mai i lenei mea, o lauulu laʻau o le a laugatasi i fafo, saogalemu lelea mai le mafiafia ma leiloa.
  • Uma valeina lauulu o loʻo molia lelei, ma o le valivali moli i moli lelei. O le mea lea, o nofoaga manifinifi e tumu i pigment, lea e faʻamalosia malosi le lauulu.
  • Wax i totonu o semi-tumau valiina e faʻamalosia ai foʻi le laulu ole laulu ma faʻamalamalama ai.
  • Protein malie malie le lauulu lauulu, lea ua atagia nei le lanu i le tele e mafai ai.

O le mea ua tupu, matou te faʻamemelo i le matagofie o lanu o curls mo 1-2 masina, latou matagofie lustre ma tisaina. O le mea lea e fiafia ai fashionistas i le valiina, aua e masani ona e mafai ona suia le ata i lenei sili ona taugofie ma vave.

Tekonolosi

O le sitepu muamua o le filifili i le filifiliga o le paolo.

  • Peignoir ma collar i le taimi o le valiina o le a puipuia o tatou lavalava mai mataua o le vali, ma totini lima e puipuia o tatou lima mai ai. Matou te mauaina foi se pesini, pulumu poʻo se mea faʻapipiʻi, faʻatau se tinting soʻo ma se mea e faʻapipiʻi ai le tino.
  • O le a matou saunia le valiina ma se faʻaʻaʻonaʻofua i le vaega e fautuaina e le faʻatonuga. Sauni-faia fugalaau vali ma se faʻaosofia sui e faʻatau atu.
  • Faʻamamago lou laulu e faʻamago i se laupepa masani (e aunoa ma le palama).

Gauai atu! O lauulu malulu e faʻatali tutusa le lanu, ae a vaʻai i fulufulu paʻu e vave mimitiina ma palapala leaga.

  • O lenei faʻaaoga le paluga ile susu mama loka.
  • Matou te vaevaeina i vaega e 4: mai le tasi taliga i le isi, ona amata mai lea o le ogatotonu o le muaulu i le ua.
  • O le a tatou valivali ia manoa i le pito i tua o le ulu, pe a maeʻa - i le foliga ma i le mea mulimuli - lalofoina aʻa. I le taimi lava e tasi, matou te selu faʻapitoa lava non-metallic ma rare selu ina ia vali tutusa le vali.
  • O manoa sa matou feoaʻi ai muamua le fatuga, ona pogisa ai lea.
  • E mafai ona foliga pouliuli pito ona o le matala tele.

Faufautua! Ua matou aveese ni mataʻu ole oloa mai le paʻu ile pulu palu lolo i le ava.

  • Tatou aʻoaʻo e uiga i le umi o le faʻagasologa mai faʻatonuga mo le sui faʻatauina tinting, ae i le averesi o le a faia e uiga 20 minute Ma e te le manaʻomia le faʻamafanafana o lou ulu i se solo.
  • Ona matou fufulu lelei le vali i le vai ma a maeʻa ona matou faʻaaogaina le sapani masani. E le manaʻomia ni fesoasoani i ni feteʻenaʻiga, ona o le faʻasologa e le o se vailaʻau.
  • Mulimuli ane, matou te vaʻavaʻaia, pei o lanu manoa, faʻaaoga faʻapipiʻi talafeagai.

Agamalu ma le malamalama

O gaioiga mataʻutia o nei oloa o le a faʻaleleia ai lou lauulu pe a maeʻa se faʻamalosiʻau moli auala.

E le susulu le vali luga, ae a uma le pipiʻi, e mafai ona siitia ile 1 tone. O le pupula paolo e mulumulu lemu ma mafai ona tatalia e oo i 24 puʻeina. Ma faifai pea le faia-ia-oe lava le valiina o se lelei tausiga lea e fafagaina le lauulu, puipuia lo latou leiloa ma delamination.

Pulu pasama ma matapulepule

  • 100 ml o le balm (ufimata) ua lava lea mo i tatou e 4 lauulu vali o le uumi o le uumi.
  • O le a matou fufuluina susu mama lauulu ma le pasama, tufatufa atu ma le selu foi.

Faufautua! Valivali lou lauulu i tamai laina o le a maua ai se sili atu, toniga faʻaiuga.

O le valivali o ufimata o se tali faigofie i le fesili pe faʻafefea ona valivali le lauluulu vela.

  • Staining taimi e faʻalagolago i le malosi o le paolo manaʻo.
  • Ona matou fufuluina lea i le mafanafana vai, ae matou tago i laina i le solo ua leva, aua o mea faapena, e paga lea, o le a pisia ai.

Taimi pupuʻu gaioiga faʻailogaina

O loʻo ua faʻatulagaina foʻi ni laupepa e māmā tele, lea e faʻamamaina ile taimi muamua na mulumulu ai.

Special shampoos o le a faigofie ona avatua ia tau moega le manaʻomia mo sina taimi.

  • O le aoga o ia laupepa i la latou faʻalua gaioiga: latou faʻamamaina lelei le lauulu ma i le taimi lava e tasi e vali mama ma o lea - leai se afaina.
  • Matou te faʻamamaina faʻapipiʻi i lauulu malulu, ina ia mafai ai ona tutusa le lanu.
  • Taimi faʻamalama i loka susu mo le 5-10 minute, ma o le a latou maua se faʻanatura matagofie paolo.
  • O le umi lava e te uuina ai i luga o lou ulu, o le mauoa, e susulu atili i le lanu.
  • I le 2-3 tali, o le a tatou faʻateleina faʻalelei le lanu, ma mai le faʻaaogaina pea ona avea atili malosi.

O le vali valiina e le faʻamalamalamaina ai laina, ae latou te avatua ia i latou le sili ona matagofie paolo ma susulu.

E faʻafefea la ona faʻamalosiina lauulu olopalaina?

  • Toning ma le pulu ma le mousse o le a maua ai le paolo puʻupuʻu - seʻia oʻo i le muamua fufulu. Lenei e aoga tele mo pati ma aso malolo, aua o le mea e leʻi mafaufauina ai le susulu ata e ofoofogia ma le mafaagaloina.
  • E mafai ona matou ufiufi ma le mea faigaluega naʻo le tasi uʻu uʻu poʻo pito ia fausiaina le volumetric color overflows (valivali).
  • Matou te valiina na o mea mama susulu.
  • Tatou uu busa i luga o curls mo le afa itula.

Lauulu valiina, o le a tatou manuia le suia o le paolo o faʻamalamalamaina curls

O le mea e lelei ai, o vali lanu e le osofaʻia lauulu, ae na o le ufiufi ma uʻuina e lauulu lauulu. O le mea lea, i le faʻavasega o lauulu laʻau ua faʻaleagaina e le faʻamamaina, o le a matou toe faʻafoʻiina le susulu matagofie ma le lelei lanu i la matou lauulu.

O le lanu vali lanu e faasolosolo ona fufuluina, ae i le taimi lava e tasi latou te le o tuua ai le maʻai pito i le va o le vali ma le soona uumi lauulu. O le isi aoga taua o vali o lenei ituaiga o lo latou vaivai malosi i aʻa ma pito o le lauulu. O le vitio i totonu o lenei tusitusiga, o le a faʻaalia mai ia tatou le faʻagasologa o le ala e te tuʻuina ai oe lava foliga faʻatusa, volatile ata mo le itiiti ifo o le taimi ma tupe.

Ogatasi lauulu lanu: 2 filifiliga mo matagofie

Tele fafine e fiafia e faataʻitaʻi ma o latou foliga. O fulufulu lauulu o se lauiloa faiga. E mafai ona valiina curls i soo se paolo e aunoa ma ni faʻafitauli, ae i le faʻagaioiga o staining latou masani ona feagai ma le faʻafitauli o le le mautonu lanu tufatufaina. Ae e le o se mafuaʻaga lenei o le le fiafia: e tele auala e faʻaleleia atili ai foliga.

Lelei pe a o le lauulu e tutusa tutusa le lanu ma

O mafuaʻaga pito sili ona taatele o le le mautonu le valiina o:

  • faifaipea ma masani ona faataʻitaʻia ma lauulu lanu,
  • o le faʻaaogaina o taugofie vali o le le lelei le lelei,
  • solia o tulafono o le faatonuga i le taimi o le taualumaga.

Afai e te faʻaogaina se vali fou i luga o se paʻu tuai e leʻi sau, e mafai ona e mauaina le moli o lanu eseese i luga o lou ulu. Ole mea lea, ole lalagaina o lauulu laʻau e fesoasoani e faʻasaʻo le tulaga e aunoa ma le faʻaogaina o auala faʻavavevave.

Fautuaga lautele

O nisi taimi e tupu ai nisi paʻu leiloa lanu malosi atu ma le matauina. E mafai ona e faʻatali fafo le lanu o lou lauulu i le maeʻa atoa o sinasina. Ina ua mavae lena, o le vali fou o le a taoto tutusa i luga atoa o le lauulu. O le mea malie, o lenei auala e mafai ai ona e maua tonu le lanu o loʻo faʻaalia i luga o le atigipusa ma le vali.

Ae e sili atu le faʻaogaina o lenei auala: pe a fai o le lauulu e masani ona valivali, o le a avea i latou malulu, palapala, manifinifi. Ma o le faaleleia le faʻaleagaina faia e le faigofie. Malamalama malosi e faʻaleagaina ai le laʻau o le lauulu, o lea, tausiga mo le soifua maloloina o lau lava lauulu e tatau ona faʻamalosia. Ole mea lea, o lenei filifiliga e faʻaoga pe a fai o mea leaga tele na faia i le taimi muamua vali.

Puipui le soifua maloloina o lou lauulu, faʻaaoga metotia o le a sefe ai, ae le faʻaleagaina lou lauulu

A le faamanino le faʻamalamalamaga, ma ua maeʻa maua ai ni manoa o se lanu samasama e le manaʻomia, ona faʻasaʻoina lea o le tulaga i vali ma tonics o oneone ma penina lanu, e le oi ai le amonia. Ae aveeseina le samasama i le vali paʻu o le lanu viole.

Ina ia faʻaitiitia i le oʻo i tulaga lamatia o le toe-faʻapipiʻiina, muamua e tatau ona e aveesea le le mautonu faʻaliliu o ata. Ina ia faia lenei mea, filifili se vali talafeagai mo nofoaga pogisa, ma faia le vali. O le sui lanu e tatau ona 1 tone le pogisa nai lo le lauulu ina ia mafai ai ona aveʻesea manoa tusitusi. I lenei tulaga, le valiina e faia i lenei faʻatulagaga: o pito e vali muamua, ona o aʻa lea.

A o leʻi maeʻa ma maeʻa le paʻepaʻe o lauulu - o le aʻafiaga e iloa atu

A faʻapea e mama le lanu pe a manaʻomia, peitaʻi e faasaʻoina i ni faʻamalama lanu poʻo le palama, e mafai ona faʻatau mai i soʻo se fale teu oloa.

E tele lava taimi e i ai se tulaga pe a manaʻo se fafine e toe foʻi i lona uluaʻi lanu masani ma tupu loa curls. I lenei tulaga, o loʻo i ai se faʻaaliga manino i le va o faʻalenatura pogisa masani ma paʻepaʻe malamalama, lea e aumaia ai le foliga lalagaina o foliga. I lenei tulaga, faʻaaoga lavalava agamalu latalata e mafai i le muamua lanu o le laulu paolo.

Faasaʻo lauulu lanu pe a uma ona faʻamamaina

E mafai ona e vali laulu lanu pe a uma le moli e pei ona taua i lalo:

  1. Muamua, pulu pito o taliga.
  2. A maeʻa, e vali pito ia i le vali filifilia.
  3. O le kuata o le itula o faʻatali.
  4. O le vaega o loʻo valiina o loʻo faʻaaogaina i aʻa ma o loʻo tufatufa tutusa uma lauulu uma.

O le mea la lea ua fai mai, o le paolo e latalata i le tuputupu aʻe o aʻa e maua, o le mea lea, ma le toe tuputupu aʻe, o le suiga i le va o le lanu ma toe i luga o lauulu e faigata ona vaʻaia i le lavalava mata. I le aofaiga atoa, o le lanu foliga tutusa ma se vaivai, e le mafai ona matauina suiga mai se pogisa leo i se malamalama tasi.

Valivali le fetaui ile fale

E le o tagata uma e lava le taimi ma tupe e totogia le asiasiga i le teine ​​faʻataʻoto, o lea o se malaga i le salalau tolopo e le faʻatapulaʻa. Ae ui i lea, faʻaeteete le usitaʻia o fautuaga a polofesa ma le faʻaaogaina faigofie mea faʻaleleia fesoasoani o le a fesoasoani e faʻataʻamilomilo le lanu o lauulu i le fale e aunoa ma le afaina ai lou lauulu laei. Faigofie fofo tagatanuu, e le pei o taugata tonics ma valiina, aua le afaina le lauulu fausaga.

O le meli o se togafiti faigofie e fesoasoani faʻaalia lava lauulu lanu. E tusa ai ma le faʻavae o gaioiga, o le meli e tai tutusa ma le peroxide ma faʻamalamalamaina curls. Ma le isi, o se meli masker e fafagaina atoatoa folika folika ma lauulu lava i latou, faamalosia, fafagaina ma mea ai lelei. Talosaga: i le afiafi, fufulu lou lauulu i le laupepa ma le soda poʻo le masima sami. I luga o fasi ie susu, latou te faʻaaogaina le meli, ufiufi le ulu i se ata tifaga, afifi i se solo mafanafana. I le taeao, aveese le ufimata, ma fufulu ese le malologa i le vai mafanafana.

E tele mea aoga a le meli.

Kefir fufulu lelei le vali. O le tuʻufaʻatasiga o lenei oloa gaosi susu e iai i totonu susu polotini (casein), o loʻo taumafai e faʻapipiʻi i vailaʻau vailaʻau i vali. A o le i faʻaaogaina, o le kefir e faʻamafanafana teisi ma faʻapipiʻi i manoa. O le umi o le faʻagasologa o le afa itula, a maeʻa ona fufulu le masikulu i le mafanafana vai.

O le oloa faʻavae i luga o laupepa fufulu aveese yellowness ma evens fafo lanu. E mulumulu le paʻu magumagu, sasaa i le vai, ma faʻaiʻu. O le fofo o loʻo finau atu mo le 3-4 itula ma faʻamamaina. E faʻapipiʻi le pulu i curls, pe a maeʻa le 30 minute e toe fai le faʻagaioiga, e tuu le ato i luga o le ulu ma faʻamama i se solo. E sili ona fai le ufimata i le afiafi, ina ia uma ona ala i le taeao e fufulu ese. O vaimama ia vaia ma vai malulu ma le faʻaopopoina o sua o le tipolo.

Ina ia aveese se manogi faapitoa, faʻaopopo 3-4 mataua o le suauu taua lavender i le vai

O le sua o le vine e aveese ai le le lanu samasama le talafeagai. Le sua e fefiloi i se fua faatatau 1: 1 ma faʻamalama masani. Ole aofaiga eseese e fuafua ile mafiafia ma le umi ole lauulu.O le aotelega e faʻaaogaina tele i le ulu ma aʻa, ona tufatufa atu lea i luga o le umi atoa. I totonu o le 3 aso, o taualumaga faapena aumaia se aafiaga matagofie.

Tomai faʻapitoa lanu ina ua uma le pisia ma fufulu: blondes ma mumu

Ole gatasi ole lauulu laʻau ile fale e le mafai ona faʻaleagaina i taimi uma ile faʻaiuga lelei. O le mea lea, o se malaga i le teineulu laʻau o le sili sili lea fofo. O le tagata faʻapitoa o le a faigofie ona filifilia mea talafeagai meafaigaluega ma ogatasi tekonolosi.

Afai e te masalosalo i lou malosi, ona e alu lea i le matai

Faʻafefea e mafai na oʻu fulufulu mata?

E le gata i lea, o le wizard o le a ofoina atu ni filifiliga e mafai ona e foia ai le faʻafitauli:

  • faailoga (liliuese le gauai mai i le le tutusa o lanu lanu),
  • bronding (fesoasoani e taia lelei ai le loloʻu aa pogisa),
  • ombre (vali ma se suiga lemu mai aa pogisa i malamalama malamalama),
  • valivali (valivali i le tele o leo, ogatasi ma le meli),
  • lauulu oti (faʻaitiitia ese le lanu lanu, faia se fou foliga).


E i ai lava se auala e alu ese ai mai le tulaga. E tatau lava ona e filifili poo le fea filifiliga e sili ona faia ina ia foliga matagofie ma aua le afaina ai lou lauulu.

Faʻafefea ona lanu le lauulu ua paʻu

Teine fesoasoani! Ua 7 nei tausaga o faʻamamaina loʻu lauulu, naʻo aʻa o le BLONDORAN le mana o le LONDA, o le sui faʻaʻofu CEHKO 3%, ae e matua leaga tele loʻu ulu e ui lava i moli faʻapolofesa, masima ma pulupulu. Ou faitau i mea e tatau ona vali ma o le a latou atili malosi ona o le mea moni o le lauulu lauulu e tumu i pigment. Ou te manaʻo e tuʻu le moli lanu ae ia sili atu tamalii :) Atonu o le a fautua atu se tasi i le valiina vali (ma se ata pe a mafai ona e mauaina le lanu lea o loʻo iai), i totonu o fale faʻatau e matua taugata lava e vali ai loʻu lauulu 60 cm (E iai loʻu laulu laititi :), ae e tatau ona ou valiina i le tele o taimi ( le masina muamua) ina ia le fufulu ese le lanu (ua ou mautinoa ua ou sauni e faʻaalu lelei, i le sili atu 3000 rubles), ae ou te le iloa o salon masani i Moscow, na faʻamaonia lava. na o se mea tiga matuitui mea pe a, pe tusa ma 5 tausaga talu ai, sa ou manaʻo e faʻafaigofie lanu i aʻu faʻamalamalamaina, ae na latou suia aʻu i se malvina ona toe faʻalelei lea mo se taimi umi. e mafai ona faʻamalosia, ma vali ia aʻa mulimuli ane ina ia aua neʻi afaina! Ou te manao e nofo lauulu lauulu! FESOASOANI FAAMALOLI!

Tagata asiasi

Naʻo lou faʻalanu ma ni sainu vali ma tonics, le lanu e leaga tele, faʻapea foi ma mea vete. Uma vali ma tonics e afaina. Ou te avea le faʻatonuga a le Loreal - e ui lava e fufuluina, e pei lava o lanu uma, o le leo e tumau, o le muamua samasama ua le toe aliali mai, sa masani ona ou faʻalanu muamua, i le taimi nei naʻo le a ou valiina aʻa. Loreal ei ai le faʻasologa o lanu e aunoa ma le amonia. Aua le avea Pallett aunoa ma amonia - mataga lanumoana-efuefu lanu ma faaleagaina le lauulu

Tagata asiasi

E te manaʻomia le faʻatau mai se vali lanu vali faʻapitoa, mea e faʻatau atu i faleoloa masani, e ui lava latou te tusia e aunoa ma le amonia, ae e faʻamaligiina lauulu ma manifinifi, ou te fautua ia lelei le lanu paʻi, filifili se paolo oe lava. e tele eseese

Trolley pasi

Faletalimalo m

Faʻafetai i tagata uma. Ioe, ou te faʻaaogaina naʻo mea faigaluega faʻapolofesa, ae ou te matua fefe lava i mea e ofo ai. Wella color touch.

Lau maitau

e-maina. ma le olopalaina le laulu, o lanu uma ua fufulu ese faʻaselau taimi vave talu ai nei lauulu e matua leaga ma le lanu lanu e le taofiofia lelei iina.

Faletalimalo m

e-maina. ma le paʻeina o laulu, o lanu uma ua fufulu ese fa' selau taimi vave talu ai nei lauulu e matua mataga ma le lanu lanu e le taofiofia lelei iina.

Lau maitau

o le puluʻo ma le paʻepaʻe lelei lona lauulu o se taugata tele. fua fulufuluina ma pisia aa pe a manaʻomia

Tagata asiasi

O loʻo ou faʻamalosi ma le moli moli. ua maua le lanu matagofie. Ou te taofia pea i luga o loʻu ulu mo le umi, 10 minute.

Faletalimalo m

na ona e masani ona valiina le mea lea (ile vaega ole laititi ole 1.9%) e oʻo i le taimi e faamalosia ai le lauulu le paʻu? E moni o le laulu ua amata ona malo?

Faletalimalo m

O loʻo ou faʻamalosi ma le moli moli. ua maua le lanu matagofie. E le umi se taimi, o loʻu mafaufau e 10 minute. [/ Quot
O le a le leo?

Lau maitau

ioe. sili ona taua.e le mafai ona ofuina pipiʻi lauulu e aunoa ma le lanu (ie, e le mafai ona faʻatumuina lauulu i le lanu lanu), aua o le gaogao lauulu vave suia (ua avea ma manifinifi ma malepelepe o se taunuuga)

Tagata asiasi

O loʻo ou faʻamalosi ma le moli moli. ua maua le lanu matagofie. E le umi se taimi, o loʻu mafaufau e 10 minute. [/ Quot
O le a le leo?


Na ou mautinoa e le malosi le lanu, ae na o se paolo - na ou aoina vai malulu (pe a ma le 5 l) i totonu o le pesini, ua uma ona faʻaititia e itiiti ifo nai lo le sipuni tele o irrida i totonu, fufui loʻu ulu ma taofiofi mo le itiiti ifo ma le minute. O fulufulu sa valivali tutusa nai lo le sasaina. Ma susulu atili. Ave se lanu violē ae le lanumoana

Faletalimalo m

Innochka o loʻo ou faʻamalosiina ma ifi moli. ua maua le lanu matagofie. E le umi se taimi, o loʻu mafaufau e 10 minute. [/ Quot
O le a le leo? Na ou mautinoa e le malosi le lanu, ae na o se paolo - sa ou aoina le malulu vai (pe a ma le 5 l) i totonu o le pesini, ua uma ona faʻaititia e itiiti ifo nai lo le sipuni tele o irrida i totonu, fufui loʻu ulu ma taofiofi mo le itiiti ifo ma le minute. O fulufulu sa valivali tutusa nai lo le sasaina. Ma susulu atili. Ave se lanu violē ae le lanumoana


Ae faʻapefea 'ona e faʻamalamalamaina? e le solia e lauulu?

Tagata asiasi

Ou te le iloa poʻo le a le fale, ma paʻepaʻe henna, ma taugata ma taugofie. E iai le Estel-professional powder, e susulu i le taimi lava lena, e toetoe a leai se lanu samasama, o lea ua na ona ou viliina Loreal (o loʻo iai laʻu pepa e 1), e na o latou pau lava - o le lanu e foliga mai e fai sina pogisa nai lo luga o faʻataʻitaʻiga, ave le leo malamalama ma o lena lava. E i ai le au faʻapipiʻi i tauʻau tauʻau - e tasi le afifi ua lava, faʻatasi ai ma le Loreal faʻamoemoe o le balm e lelei, lava mo le tele o taimi. E le gata i lea, ina ia faʻafaileleina atili o le laulu, soʻo se lauulu pasama e mafai ona faʻapipiʻi i pito aʻo leʻi fufuluina. I se taimi muamua atu, sa ia ave Estelle i totonu o se atigipusa lapoa o 250 r-one i le taimi lava lena e fai ai le lanu viole, se moli ma vali vave, lona lauulu e masani lava ona le iiova ma sili ona susulu, o lenei ua ou le mauaina se tasi. Ma taugofie Estelle (mea uma mai 50 i le 80 rubles) faʻaleagaina lona lauulu. e ui lava e iai a latou lanu lanu

Chris

Ou te le iloa le valiina. Ioe, pe a uma le palu, e tatau, ae afai o le valiina e umi le umi? o le a le mea o le a tupu? e leaga foʻi lenei

Tagata asiasi

Ou te faʻaua Loreal i se tasi taimi ma le isi laupepa i le isi

Fulufulu

Fuafua. O iinei na latou tusia ai, ma le lauulu laʻau susulu vave. E fuafua lava ile pigment. E iai i latou e le fufulu nikada-nikada. :) E tusa ai ma le leo - ave se talafeagai leo mo soʻo se prof. vali, oxide.3 pasene ma - alu pea i luma. Ma afai tele e aunoa ma le polofesa. ma i le fale, o lea e iai le tutusa faapitoa. mo pipiʻi lauulu. I se tulaga faigofie, lanumoana ma lanu viole :) pe a fai e lanumoana, o lona uiga e tatau ona e mafaufau iai pe a fai o le laulu e le paʻepaʻe ae mumu, ona mumu ai lea o le mumu o le a pouliuli.

Faletalimalo m

ua lanu tutusa loʻu lauulu. Na ou faʻamalamalamaina oʻu aʻa ma se 3% faʻapipiʻi o faʻamalosiʻau ma maua sina papaʻe, ma oe fai mai ua vali faʻatasi ma le% lava lea. o le a latou paʻu'ū ese ma mea uma e leai se lauulu I :)

Faletalimalo m

E faʻafefea ona e fesili i teineiti o loʻo fusifusia pea lauulu paʻu (e le oona, ae o vali. Vali) o le a le faʻaiʻuga ma le tulaga o le laulu e leʻi faʻaleaga? ma le isi itu taua o loʻu laulu e umi

Tina

ma o loʻu laulu e umi. Na faʻamalamalamaina i vali, ona valivali lea ma vell kalori kalapu. Ou te leʻi fiafia i ai. T. Ia. A maeʻa ona fufuluina ona amata lea ona mumu lona lanu. Ae na ou malamalama ua e faʻamamaina atoa, ma mo oe e le taua tele lenei. E le olopalaina pe le faʻapogisaina toning, o le mea lea pe a faʻaleaga, ona i ai lava i se laʻititi laititi) Sa i ai sau uo aʻoga, vali paʻepaʻe, ma vali foi kalori mai luga. lauulu pei o le siliki, umi. malie. O au lava na taumafai Estelian vali le valiina, Lonetona ma le Well. E umi le umi ole Estelle. ae ituaiga o tafe. soifua maloloina le lauulu pe a uma le wheelbarrow. Londa o le averesi. E leʻi fiafia Estelle.

Katya Katerina

Talu mai aso o le aʻoga, mo le 7 tausaga i le faasologa na ou valiina le enaena, o ia lava o le uliuli uliuli. Ou te vali i masina uma Palette E20. Uma 7 tausaga lauulu sa i tulaga sili ona lelei! Long, mafiafia, aulelei paʻepaʻe.
Uma mataga amata i se pogisa, i lona uiga, i le lanu i le susu sukalati.Lauulu mataga leaga, aʻe. Lanu ua fufulu ese pe a uma le 3 vaiaso! E ui ina faʻamalosiina i le potu, mo le taimi lona 4. I le talitonuga, le pigment e tatau ona toe faaleleia i totonu o lauulu, ae o mea uma ua fufulu ese!
O isi taimi e foliga mai e sili atu pe a ou tumau i le paʻepaʻe ma le Pallet, o loʻu laulu e selau taimi e sili atu le soifua maloloina.

Tagata asiasi25

Faʻataʻitaʻi le Redken glam blonde series, sa fautuaina aʻu e tagata uma ae e leʻi talitonu na matua silisili mea uma, o lea ua ou talitonu ua aoga. E malu le lauulu, e le malepe ma malulu.

Natalia V.

Ina ia mafai ona taofi pigment i lauulu ua pipiʻi, muamua-pigmentation tatau ona faia a o lei valiina, ia faʻavaivaia le vali e te manaʻomia i le vai ma apalai i pipi uaea pe a uma le 15 minute, apalai le tutusa vali 50 50 (dye / oxide) i le lauulu, taofi mo 20 minute ma fufulu Oe o le ae aua le fufuluina vave! O le faʻafitauli o aliʻi uma e le o malamalama pe a faʻatauina e le tagata ma fulufulu lauulu fesili ma ita, aisea e vave ona mulumulu ai mea uma)

Natalia V.

E faʻafefea ona e fesili i teineiti o loʻo fusifusia pea lauulu paʻu (e le oona, ae o vali. Vali) o le a le faʻaiʻuga ma le tulaga o le laulu e leʻi faʻaleaga? ma le isi itu taua o loʻu laulu e umi


E le faʻatatau i lanu, e aʻe i lima o le matai, afai e salamoina ou lima, e le mafai mai iina ma le prof. toe prof. e valivali ma vali) E manaʻomia e teine ​​le poto ma se matai lelei!

Karina

Sili le toe faafoi lou lanu. Ua ou iloa mai loʻu oona matuitui. Na na ona ou valiina mo le 5 tausaga ona ou faʻaleagaina lea. Ma taugofie e sili atu le ola ma le lanu

Natusik

suluina lauulu, e iʻu i se manuia (faʻafefea ona fufulu?

Tagata asiasi

Fai mai, faʻamolemole, ou te manaʻo e faʻapipiʻi lauulu sinasina ma le lanu enaena, nai lo lou faʻamalosi?

Marina

fulufulu nei laulu lauulu faamatala mai ia te aʻu poʻo le a le vali mafai ona vali ina ia lanu samasama liliu lanu samasama !!

Faatuatua

O loʻo ou faʻamalosi ma le moli moli. ua maua le lanu matagofie. E le umi se taimi, o loʻu mafaufau e 10 minute. [/ Quot
O le a le leo?

Faatuatua

Muamua, o le a ou faʻamamaina loʻu ulu i le moli ma i ai le platinum ma le lanu uliuli i luga o le laupepa

Tagata asiasi

Ua 'ou faʻamamaina loʻu laʻau mo le 10 tausaga i le taimi nei, nai loʻo le le mautonu: le mamalu, Garnier, ma le supra ma le 6% oxidant, vali taugofie.
Talu ai nei, na ia faia basal highlighting ma toning.
Le mafai ona ou fai atu o loʻu laulu ua sili ona lelei i uiga lelei, masalo o loʻu laulu ua leva ona vaivai i nei lanu ma e oo lava i le valivali ua le fesoasoani.
Mo le 10 tausaga na ou faia e naʻo le tasi le faʻaiuga: afai ua uma ona faʻamamaina, ona kulimi Kara, ae le o le paʻu. Mo le 4 tausaga, sa ou faʻamamaina le kulimi i le vali ma loʻu lauulu sa malu, masani. Ma le efuefu mago le lauulu ma avea ai e pei o straw.
O le leai o le kulimi Karski o le le faʻamalamalamaina le lauulu e pei o supra, ma e te samasama.
O le po a o leʻi vali le kulimi, na masani ona lanu samasama. O le mea lea ou te manaʻo e alu i le pulu faʻapipiʻi i le lanu sili pupula, malamalama.
Afai e tupu, ona lelei lea - o le kulimi o le a valivali ma vali ma valivali.

Katerina

E i ai le Igora valiina vali, e na ona folasia lanu i le lauulu ma lauulu e olaola ma susulu. e aunoa ma le amonia, faʻatau atu naʻo le prof. faleoloa. Sa ou atavali mo 5 tausaga ua,

Olya

le lelei o lauulu e le gata faʻalagolago i le faʻapolofesa o le matai, ae faʻalagolago foi i aso uma o le tausiga o fulufulu laulu. o le matai e mafai ona avea ma tagata tomai faapitoa ma e sili atu le lanu-lanu, ae e le aoga pe a fai o lae fulufulu i aso uma, uʻamea, faʻataʻitaʻiga ma ufimata fale (le talafeagai le faʻaaogaina), taele i le masima vai i tafaoga, ma isi iinei, faʻamolemole, aua faalagolago i le matai

Le iloa

fesoasoani e iloa ai? vali estelle, faʻamama sela aʻa ma le 3% povi, pe a uma ona valiina estelle sos (10gr 101) + (10gr116) + (10gr 108) aʻa ma 3% povi. faʻamaeʻaina i le 1.5%, o se lanu lelei lava na maua. i le lautele, i le isi taimi na ou faia le mea lava e tasi ae sa ave le 10th laina e le sos. ma le mea sili na faaopoopo 116 ma 108 i le 5 g 101 10g povi 3%. o le mea na tupu, ina ua mavae ni nai mulumuluga, na amata ona liu lanumeamata. o le a le mea na sese aua e muamua atu e sili mea uma i mea uma?

Lea Inna

Ou te valivali loʻu laulu faalua i le masina i le matrix paint, ash blondinka, mo le tausaga i loʻu laulu mai le umi i lalo ifo o le tauau ua motusia i luga o oʻu tauau, o lea ia mafaufau ao leʻi viliina, ma o loʻo fai mai lava loʻu matai ia te aʻu le mea e manaʻomia, o le mea e manaʻomia, e le afaina, ma o lenei iʻuga

Elli *

Naʻo lou faʻalanu ma ni sainu vali ma tonics, le lanu e leaga tele, faʻapea foi ma mea vete. Uma vali ma tonics e afaina. Ou te avea le faʻatonuga a le Loreal - e ui lava e fufuluina, e pei lava o lanu uma, o le leo e tumau, o le muamua samasama ua le toe aliali mai, sa masani ona ou faʻalanu muamua, i le taimi nei naʻo le a ou valiina aʻa. Loreal ei ai le faʻasologa o lanu e aunoa ma le amonia. Aua le avea Pallett aunoa ma amonia - mataga lanumoana-efuefu lanu ma faaleagaina le lauulu

le lelei o lauulu e le gata faʻalagolago i le faʻapolofesa o le matai, ae faʻalagolago foi i aso uma o le tausiga o fulufulu laulu. o le matai e mafai ona avea ma tagata tomai faapitoa ma e sili atu le lanu-lanu, ae e le aoga pe a fai o lae fulufulu i aso uma, uʻamea, faʻataʻitaʻiga ma ufimata fale (le talafeagai le faʻaaogaina), taele i le masima vai i tafaoga, ma isi iinei, faʻamolemole, aua faalagolago i le matai

Ou te valivali loʻu laulu faalua i le masina i le matrix paint, ash blondinka, mo le tausaga i loʻu laulu mai le umi i lalo ifo o le tauau ua motusia i luga o oʻu tauau, o lea ia mafaufau ao leʻi viliina, ma o loʻo fai mai lava loʻu matai ia te aʻu le mea e manaʻomia, o le mea e manaʻomia, e le afaina, ma o lenei iʻuga

Ae a, le lanu e leaga ma ou. ma aunoa. Ou te leai. ou te Ethanolamines nai lo am. ma latou matua matutu o latou lauulu i luga o le taimi motusia. E mafai ona e togaina le umi atoa naʻo le 2-3 masina ma e naʻo le 1.5% hydroxy. Ma o le mea moni e tatau ona o mai i luga ma ni togafiti le tele o tupe mai le tagata maʻi o le lava sina moli ma faʻamau e tapuni ai fua ma faʻatumu i se tamaʻi pigment e faʻalogologo ai. Ma o le mea moni, e le Tonic ma isi e fiafia ia i latou, ae o oloa lelei e faʻamaloloina ma faʻafailele foaʻi le lanu.

Ane4ka

ua lanu tutusa loʻu lauulu. Na ou faʻamalamalamaina oʻu aʻa ma se 3% faʻapipiʻi o faʻamalosiʻau ma maua sina papaʻe, ma oe fai mai ua vali faʻatasi ma le% lava lea. o le a latou paʻu'ū ese ma mea uma e leai se lauulu I :)


O le a le tele na e tumau ai i lou lauulu?
O le a le mea e te faʻaogaina mo le faʻamalamalamaga?

Ane4ka

fesoasoani e iloa ai? vali estelle, faʻamama sela aʻa ma le 3% povi, pe a uma ona valiina estelle sos (10gr 101) + (10gr116) + (10gr 108) aʻa ma 3% povi. faʻamaeʻaina i le 1.5%, o se lanu lelei lava na maua. i le lautele, i le isi taimi na ou faia le mea lava e tasi ae sa ave le 10th laina e le sos. ma le mea sili na faaopoopo 116 ma 108 i le 5 g 101 10g povi 3%. o le mea na tupu, ina ua mavae ni nai mulumuluga, na amata ona liu lanumeamata. o le a le mea na sese aua e muamua atu e sili mea uma i mea uma?


E matua uiga ese lava)
Afai e fetaui lelei le faʻasologa, aisea la e sui ai?)
Masalo na faʻaaoga se ituaiga ufimata "masani"?
Ma ua eseese vaevaega: Aisea o loʻo i ai se isi pulu faʻalua mo le taimi lona lua? 1: 1 ua faia. Ma le isi, e te le o se lanu. A sui le faatatauga ☝🏻️☝

Alice ma le malosi

Masalo seia tupu le lauulu i tua ma le toe manuia faaaoga le lanu malamalama. I le laina Schwarzkopf e iai, e tele lanu, piki se mea mo oe. O sea oloa ua togafitia ma le faʻaeteete le lauulu, ma e oʻo atu i le 10 vaimea teuina. Mo le faʻaaogaina o fale e faigofie tele.

Alice ma le malosi

Masalo seʻi vagana ua tupu le lauulu ma le toe malosi, faʻaaoga se lanu malamalama. I le laina Schwarzkopf e iai, e tele lanu, piki se mea mo oe. O sea oloa ua togafitia ma le faʻaeteete le lauulu, ma e oʻo atu i le 10 vaimea teuina. Mo le faʻaaogaina o fale e faigofie tele.

Le lelei ma faʻaletonu o le vali

Masini lauulu sinasina e tele ona lelei:

  • Faʻasaʻo le laʻau ma faʻapupulaina atili ma sili atu le satura,
  • Faamalosia follicles
  • Fausia se ata puipuia i luga o le lauulu,
  • Tuu atu i lauulu lamolemole, susulu ma silkiness,
  • Kelu flakes, fai le faʻavae o usitaʻi ma faʻafaigofie le faiga o selu,
  • Faataga oe e aveese le lanu mumu i luga o le lauulu pe a uma ona fufuluina auala,

  • Faʻalautele le iʻuga o le maumau pea le pisia,
  • E evens ese le lauulu fausaga ma faʻatumuina avanoa e mafua mai i le mafuaʻaga o le faʻaumatiaina o le pigment masani,
  • E i ai se tau talafeagai
  • Aveesea samasama, faamamaina le paolo,
  • E i ai se malosi malosi faʻamalosi tino,
  • E mafai ona faʻaaogaina faʻateleina e aunoa ma se afaina ile lauulu,
  • E le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, e faigofie ai ona faatino i le fale.

Taua! Masalo o le sili aoga o le valiina o fatuga o le toesea o le amonia ma le hydrogen peroxide. Afai o loʻo iai i latou, la i ni aofaʻi laititi.

Pau lava le faʻaletonu o le valiina o le vaivai ai o le iʻuga ma le le mafai ona suia radically le lauulu lauulu (maualuga 2-3 tone). E tatau foi ona e saunia mo le mea moni o mea o totoe o le valiina oloa o le a tumau ai i luga o moega po o pulou. Ae masani ona tupu lenei mea pe a fai e leʻo fufuluina curls.

Ia talisapaia atoa le taunuʻuga o lenei faʻatinoga, vaʻai nei ata.

Faʻafefea ona filifili le ata saʻo?

Ina ia mafai ona fiafia i le mea lelei atoatoa ma faʻanofoaina lauulu ua matua matagofie, e tatau ona e filifilia le paolo lelei. Kamupani o loʻo aʻafia i le gaosiga o le valiina o mea teuteu vali latou te ofoina atu se lautele lautele lanu, ae le o tone uma e talafeagai mo lauulu malo. Ina ia aua neʻi sese suʻesuʻega lau filifiliga, faʻaogaina le laulau faʻapitoa faapitoa, lea o le a faʻatagaina oe e vaʻai muamua pe faʻafefea ona avea le faʻamalamalamaga moli o le a afaina ai le lumanaʻi paolo. Tatou taua fesoasoani mafai foi ona fesoasoani ia te oe:

  • Fiafia i le meli meli. Tones Golden (champagne or caramel) e lelei tele - latou te avatu i lauulu se lalelei matagofie. E mafai ona e faʻaaogaina ni moli mama - i lenei tulaga, e mafai ona e faʻamoemoeina i le maua o le nei modable aafiaga o laʻititi mu mu,
  • Lefulefu, ulaula ulaula - faʻaaoga se ario, platinum, saito poʻo penina lanu e faʻafouina ai le paolo,
  • Pulu uliuli ma moli uliuli - uma moli malamalama ma mauoa mumu, mumu poʻo le 'apamemea o le a fetaui lelei oe.

Taua! I le valiina o lauulu ua paʻu ile pulu, aua le faʻaogaina oloa na fuafuaina mo le uliuli poʻo le chestnut lanu. O le a faʻamatalaina ai le matua i foliga ma avea ai le faʻaaliga le masani ai.

Auala mo valiina

A viliina ni mea, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o nei filifiliga:

  • Hue shampoo o se masani masani ma taugofie sauniaina e maua ai i le lauulu se malamalama, masani lanu. Ina ia maua le aʻafiaga, e tatau ona e faʻaogaina faʻatele i taimi uma,
  • Nofoaga - faʻatagaina oe e maua vave se iʻuga, lelei mo le togafitia tele lapoʻa aʻa (e aofia ai lau efuefu). Fufulu ese pe a uma le mulumulu muamua,
  • Foam - fuafuaina e faʻasaʻo lanu, aveese le samasama lanu ma le tausiga o lauulu,
  • Balm - faʻalauiloaina faigofie lanu, aofia ai vaega tausiga, faia le lauulu susulu ma usiusitaʻi, tumau pe a ma le masina,
  • Semi tumau vali - talafeagai mo tumau vavaeina, tumau e uiga i 3 masina.

Fautuaga mo le aveeseina o samasama pe a uma le lanu:

Sili ona teuteu

Afai e te fiafia i le faʻapelepele moli uila, tusi se lisi o mea aoga.

  • Kemon Kroma-Life - o le kamupani e gaosi mai laupepa e aveʻese ai le samasama ma le tele o isi oloa o lanu eseese mo eseʻese ituaiga o manoa. Tele o latou e puipuia lauulu mai le ultraviolet radiation ma ua i ai se aafiaga faʻaalia, faʻapea foi ma UV puipuiga,
  • Kapous - o lenei ituaiga e faʻatau mai ai le ie, vali, tonics, balms, e aofia ai masima masima, porotini, vitamini, faʻapea foi ma fualaʻau ma mea taua e mafai ona toe faʻafoʻi e oo lava i uʻu na afaina ai,
  • O le Wella Color Touch o se polofesa faʻailoga e gaosia ai le tele o laina o le valiina o sauniuniga. O lona eseesega taua o se faʻavae tulaga ese e fesoasoani faʻamalieina curls ma avatu ia i latou se tamaoaiga ma tumau lanu,
  • Alfapart Milano - i totonu o oloa a lenei tagata gaosi oloa e mafai ona e mauaina le tele o vali foliga. O le lanu tumau umi lava e tusa lava pe masani le samu puipui. O oloa a lenei kamupani e le oi ai le amonia ma isi mea pala.
  • Estel - o se tasi o lauiloa ituaiga, ei ai lautele lautele lanu ma lelei aafiaga. Faafetai ia keratin, o le lauulu e malulu, malosi ma susulu,
  • Schwarzkopf Blondme - oloa o lea ituaiga e mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava e faʻamama moli ai uila. E i ai 6 ata i le auupega - e malulu ma mafanafana,
  • Londa - o loʻo iai microspheres, keratin ma wax, e maua ai seisi avanoa, mafai ona atiaʻe ma le 50% laulu efuefu. O le paleti e oo atu i le 40 lanu,
  • Manatu Faʻamanino paʻi - a aunoa ma le amonia vali, mamanuina mo tumau toning ma lauulu tausiga. O lona uiga e i ai se lavelave o le tele-faʻavae vaega ma i ai uiga faʻamaonia,
  • Matrix - lelei mo le laulu o lauulu, maua ai se paolo matagofie mo le 2 vaiaso, e aofia ai le tusa o le 60 shades.

Faʻafefea ona vali paʻu uaea i le fale?

Ia vavae lou lauulu ia oe lava, faʻaaoga lenei faʻamatalaga auiliili. E te manaʻomia:

  • E manaʻomia e le paolo se sui lanu,
  • Cape
  • Fulufulu
  • Pusa palasitika
  • Selu
  • Totigilima
  • Fufulu
  • Fulufulu
  • Pulu pasama

Taua! Mo galuega ma valiina o valiina, o mea ma uamea elemene e le talafeagai.

O le isi taualumaga e pei ona taua i lalo:

Laasaga 1. Fufulu lou lauulu i le faʻamoe - sili ona faʻaaogaina e aunoa ma mea sulfate.

Taua! Auala mo valiina e tatau ona faʻaogaina naʻo le mama, faʻamamaina loka. O le mea moni o le dye molecules e vave galue. O lona uiga o na mea na valiina muamua o le a fai sina pouliuli. Afai ua i ai lau lauulu samasama, o le aʻafiaga o le a sili atu ona leaga. Ae o le vai e faʻatagaina oe e faʻaaoga tutusa tonic i le umi atoa o le lauulu.

Laʻasaga 2. Fai se ufimata faʻapipiʻi ma se faʻamalosiʻau lelei poʻo faʻamalosiʻau lelei - o le a ia saunia ni fasi mo le lalagaina lata mai ma vali poʻo seisi lava auala.

Laasaga 3. Faʻamago lemu lau lauulu i le solo, aveese le faʻaopopo vai.

Laasaga 4. Saunia se lanu. E mafai ona faigofie (mousse, shampoo, spray ma balm) poʻo le lavelave (vali). O le muamua e mafai ona faʻaaogaina toetoe a vave, le mea mulimuli e tatau ona faʻafefiloi ma se faʻaʻautau o tuʻusaʻo i nisi vaega.

Laasaga 5. Vaevae le lauulu i ni vaega tutusa 4. Ina ia faia e faʻatino lelei, fai 2 vavaega - faʻataʻamilosaga (mai le ogatotonu o le muaulu i le faʻavae o le ua) ma tafailagi (mai le tasi taliga i le isi).

Laasaga 6. Toning amata i le pito i luga, apalai le faʻapipiʻi i manoa ma se pulumu faʻapitoa. Ona valivali lea o le pito i tua o le ulu ma alu i foliga. Tuputupu aʻe aʻa loloto mulimuli.

Laasaga 7. Faʻatali mo le taimi tatau - o le saʻo aso o loʻo faʻailoa mai i faʻamatalaga i luga o le afifi. I le avea ai o se tulafono, e le sili atu i le afa itula. Mo le umi faʻalautele, o manoa e mafai ona aveeseina i lalo o le ufiulu.

Laasaga 8. Fufulu lau lauulu i le vai malulu e aunoa ma le faʻaaogaina o le solo. Fufulu lau lauulu seia mama le vai.

Laasaga 9. Faʻaaoga le pulu pasama.

Laasaga 10. Faʻamago ma se solo (faʻaaoga le mea tuai, aua o loʻo totoe le tonic e mafai ona pisia ma faʻaleagaina) ma faʻamama ia manoa e mago ai faʻanatura.

Faufautua! Ina ia avatu le lauulu faʻaopopo le laʻasaga ma ausia se sili atu faʻalenatura aʻafiaga, palu 3 paʻu latalata i le uluaʻi lanu.

Vaʻai foi: faʻafefea ona pupuni lelei lauulu - o mea uma e uiga i le valiina o lauulu

Le a le tele e mafai ona vali ma vali sui?

O lenei faiga e mafai ona faia 1 taimi ile 2 vaiaso. Ole a faʻatumauina pea le pupula ole paolo ma lamolemole le tuaoi ile va ole tagatanuu ma lanu lanu e aunoa ma se afaina. Ae o le mea moni, mea uma e faalagolago i le fofo (malosi poʻo le malamalama) o lo oe faʻaogaina.

Manaia le mea lea! 10 fesoasoani e fesoasoani aveese le samasama o le laulu pe a uma le jehfibdfybz

Tausiga Tulafono

A maeʻa le taʻimofioina, e manaʻomia e lauulu le tausiga malosi, aua o le a le i ai ni nai lanu vali na o ia. I totonu o lenei, o nei faigofie tulafono tulafono mautinoa le fesoasoani ia te oe.

Tulafono 1. A maeʻa le faʻagaioiga, aloese mai le fufuluina o lau lauulu mo le 3 aso. Lea o le a faʻatagaina ai le pigmen e faʻasaʻo lelei i luga o le lauulu.

Tulafono 2Tuu mea uma i le selu fafie - e faaeteete i lauulu ma aveese le eletise.

Tulafono 3. Aua le selu le laulu susu - e mafua ai ona fulufulu ma vaevae.

Tulafono 4. Faaaoga se fulufulu tagata na o le taimi o faalavelave faafuasei. Lenei mea e mafai ona faʻamatalaina faʻalelei i curling uʻamea, curlers ma styling oloa.

Tulafono 5. Puipuia lou lauulu mai le susulu o le la ma le chlorinated vai. Latou le lelei afaina ai le tulaga o paʻepaʻe ma fesoasoani i lelea o le paolo.

Tulafono 6. Faʻaʻai tatau i ai ni vailaʻau, suavai, sapalai, ma suauʻu. Galue lelei au fesoasoani aemaise.

Tulafono 7. Fufulu lou lauulu ia sili atu ile 1 taimi ile 3 aso.

Tulafono 8. Faʻatasi i le vaiaso, faʻapipiʻi mea totino pe teu ni matapulepule e faʻafailele poʻo le susu.

Tulafono 9. Toe tasi le masina, asiasi i le puluʻai oti e tipi pito e asia.

Tulafono 10. Aua le faʻatinoina le 2 valiina taualumaga i le laina. Afai e te le fiafia i le faʻaiuga, naʻo le fufuluina lou lauulu tele taimi - o le a fesoasoani lea e fufulu ese le lanu.

Contraindications i le taualumaga

O loʻo faʻamaninoina mai i le taimi nei ni laina e faʻaalia ai:

  • Talu ai nei faʻatinoina perm - tusa ma le 2 masina e tatau ona va i le va o nei faʻagasologa. I le ala, vavaeina seevae i le taimi lava na uma ona faamalamalamaina e le mafai foi. E tatau ona e faʻatali pe a ma le lua aso,
  • Matagi ua afaina - tusa lava pe o le a le faigofie o lau fofo, o le a mafua ai le faʻaleagaina o lauulu ua faʻaleagaina. I le amataga, alu i se auala e toe faʻafoʻi ai ni pulou, ona e alu ai lea i valiina,
  • Agaʻi i faʻapitoa lagona. Tinting sooupu e seasea faia alergi, ae o le muamua suʻega allergy le a afaina. Mo le faia o lea mea, faʻaaoga sina tamai tino o le faʻavae i totonu o le tapulima poo le tulilima. Faatali mo le kuata o le itula ma siaki le faʻaiuga. A leai se mumu ma le ita, lagona le saoloto e amata paulia ia manoa,
  • Maʻitaga, faʻasusuina ma le aveina antibacterial fualaau faasaina - o se suiga i hormonal tulaga mafai ona taitai atu i sili taunuuga le mautonu.

E pei ona e vaʻaia, o le vavaeina o lauulu pe a uma ona faʻamamaina o se mea moni o se faiga lautele e faʻatagaina ai oe e tuʻuina ia loka i le faʻatulagaina i le afa afa itula.

Vaʻai foi: pipiʻi ma faʻamalulu lou lauulu ia oe (vitio)

Toning faatagaina oe e te suia laititi le lanu o le lauulu ona o le laualuga faatulagaina o le valivali pigment.

Ina ia maua se paolo matagofie ma faʻatumauina le soifua maloloina o curls, e taua le mulimuli ma le faʻaeteete i tulafono pe a faia le taualumaga.

E le o tagata uma malamalama o le valiina e ese mai le valiina, ao vali lauulu mafua ai itiiti leiloa. E mafua lenei mea ona o le le lava o le amonia ma le laʻititi o le okesene o faʻamalosiʻau i le tuʻufaʻatasiga o le tint meafaigaluega.

Semi-tumau teuteuga aofia amonia, ae ona o lo latou maualalo anotusi, latou te gaioi se mea. Faatasi ai ma le fesoasoani a se lanu valivali, o lauulu lauulu e laugatasi, latou amata amata ona sili atu atagia le la, ma o le iʻuga latou te foliga susulu. E i ai le susu i totonu o lauulu, o lea e taofi ai le paʻu ma e le malepe.

Aisea e taua ai le valiina o lauulu pe a uma ona faʻamamaina

I le faagasologa o le faʻamalamalamaina, o se pigment masani e faʻaleagaina i le lauulu. Ma le manino atoa, o le curls ua faaumatia. Tasi i le lipid layer, le faʻapipiʻi faʻafefeteina faʻaleagaina ai, lea e mafua ai le leiloa o faʻamalosia. O le mea lea, tusa lava pe selu, o lauulu e faigofie ona malepe.

Toning ma le faʻaaogaina o vali semi-tumau pe a uma le faʻamalamalamaga e le naʻo le fetuunaiga o le lanu: o le taualumaga e iai se aga alofa. Faatasi ai ma keratin, o lauulu laʻasaga e faʻapaleniina, avanoa o loʻo tumu i totonu. Mo se masina, curls o le a fiafia ia te oe i sili atu lanu, susulu ma lelei tulaga.

Ina ua uma le viliina, o curl avea ma:

  • aulelei
  • malie
  • ofuvae
  • faigofie ona selu
  • faigofie ona faaputu.

E ui lava i le tele o tulaga lelei, o le taualuga ei ai itu le lelei:

  • laiti afaina mea i le lauulu,
  • Ole a le mafai ona toe faʻafoʻi le paolo masani e tusa lava pe a maeʻa ona fufuluina maeʻa le ata vali (ona o le i ai o le hydrogen peroxide i le tuufaatasiga).

E lelei le po nei pe a:

  • oe manaʻomia le suia o le foliga e ala i le suia o le lanu o le lauulu,
  • leai se moli e manaomia
  • leai se lauulu sinasina.

Toning sui sooupu lemu le taua o le lauulu ma aua le solia o latou fausaga pe a le o aofia ai le hydrogen peroxide.

O le lanu saʻo

O kamupani vali foliga e ofoina atu le tele o ituaiga lanu. Ina ia pikiina vali vali teuteu, o loʻo i ai fetusiaiga laulau e faʻailoa mai pe faʻafefea ona avea le tikeri o le faʻamalamalamaina o le a afaina ai le lumanaʻi lanu.

I le faʻaogaina o oloa valivali, e le mafai ona faʻamamaina ni manoa uliuli. Malamalama oloa lanu o le a le mafai ona vaaia i latou. E le fautuaina foi e faʻaaoga e blondes oloa valiina mo brunettes - o le a matua ai le foliga. O ata pogisa e le fetaui i mata malamalama (o lenei foliga le masani ai).

Talia filifiliga mo lauulu ulu

Ina ia maua le lanu manaʻomia, e tatau ona e filifilia le mea e latalata i le muamua:

  • Blondes ma le honeyed tint ua fautuaina e filifili se mea valivali meafaigaluega i lanu auro (karamel, champagne) e avatu ai se susulu i lauulu.
  • O moli tonal mama e maua ai le aʻafiaga o "loka i fafo" loka e teuteu ai le lauulu.
  • Malulu malulu (lefulefu ma ulaula) o le a faʻafouina i le saito, platinum, siliva poʻo penina lanu.
  • Pulu uliuli, o loʻo umiaina moli enaena ma lanu mumu mumu e sili atu ona talafeagai mo lanu mumu poʻo paʻepaʻe.

A filifilia se lanu, e tatau ona e mafaufauina o le paolo i luga o filo uaea o le a mama nai lo luga o le faʻataʻitaʻiga tuʻuina atu.

Le faʻaaogaina o le TM "Estelle"

O le faʻapaleniina o lauulu pe a uma ona faʻamamaina ma Estelle oloa e mafai i 2 auala:

I mea uma e lua, o le oloa e le ofi atu i totonu o le lauulu, e le afaina ai le faʻalenatura masani ma e le suia ai. I le faʻagasologa o le valivali, o loʻo ufiufi i luga o le pito ma faʻamauina le vavae i luga o le fua. E faasolosolo malie lava, o le sui lanu e fufulu ese, e leai ni paʻepaʻe ma ni lauulu e le pala.

Ammonia-leai vali mo vali Estelle Sense

O se metotia malosi e mafai ai ona e suia le lanu i 2 - 3 leo. O vaega e fausia ai Estelle oloa (keratin complex, green tea ma guarana seed extract, Vivant System) moisturize ma fafagaina curls, avatu ia i latou elastik ma susulu.

Faʻaogaina le auala agamalu (shampoos and balms for toning) e talafeagai mo le tele o taimi faʻaaoga ma le faʻamoemoe o le suia o le ata. Mango extract, o se vaega o Estelle shampoo, fafaga, toe fuataina, puipuia ma faʻamamaina curls.

Faatasi ai ma le fesoasoani a tinting, e mafai ona tuu atu i manoa se lanu tulaga ese ma susulu. O lenei faiga e faʻaogaina i totonu o salalau pei ona faʻatagaina ina ua maeʻa le suiga lanu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le paleti, e mafai ona filifili le paolo talafeagai, ma o le malulu aoga afaina lelei le lauulu.

E i ai ou lauulu lanu uliuli ma e te manaʻo e faʻafouga latou lanu? O le faʻaofuina i luga o lauulu uliuli o le sili faigofie lea. O le a e mauaina laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo le valivaliina, atoa ai ma fautuaga mo le filifilia o tupe i la matou '' upega tafaʻilagi.

Oe o le a aʻoaʻoina uma mea e uiga i le lelei ma le le mautonu o lauulu valiina i lenei mea.

Fesootai vitio

O lo matou manaʻo ina ia atagia pea le fiafia faʻamalosia faʻataʻitaʻiga ia faigofie ona suia le lanu o curls. O le suia o lauulu pe a uma le faʻamatalaga e matua manuia lava. Lenei o le sili ona taugofie ma saogalemu le faʻamatalaga o se tulaga lelei faʻafouina ata.

Toning o le a puipuia le soifua maloloina o lauulu taitasi, faateleina lona matagofie ma susulu tele taimi.

O le mea moni, masani ona valiina o le faʻapipiʻi o uila i fale faʻalelei e manaʻomia le tele o le taimi ma tupe. O le mea lea, matou te aʻoaʻoina le auala ma le faʻafefea ona matou tutoʻatasi ai o latou fale.

Toning na o se silifugalafi ufiufi lauulu ma gaosi lanu. O lona uiga, o le agamalu lanu lea o manoa ma malamalama malamalama.O lenei ua atiaʻe mea faigaluega faʻapitoa, o le faʻaaogaina o mea e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa: o gaioiga uma e faigofie, pei lava pe a fufulu lou lauulu.

Lelei ma penefiti

Sefulu manatu lelei:

  • valiina faasao le keratin fausaga o lauulu,
  • O le faʻagaioiga e manaʻomia ni semi-tumau vali e aʻafia malie ai le tipi,
  • lanu faasaʻoina o curls tupu e aunoa ma le matauina afaina i le lauulu,
  • ina ua uma ona faʻatautaia le valiina le lanu, e maua e le lanu le malosi, loloto,
  • vaega o le faasolosolo fufuluina fufulu ese i solo uma. E leai se laina tuaoi i le va o mananaia o lanu ma lanu,
  • O loʻo faʻatagaina le faiga e fai taʻitasi ile 3 vaiaso,
  • o le sao filifilia o le valiina le vavaeina o le a aveʻesea ai le samasama le lelei, e masani ona aʻafia ai paʻu uaea,
  • ina ua uma ona faʻaogaina le vali vali, o le fausaga o lauulu vali faʻaleleia, o le susulu masani e toe faʻaleleia, faʻateleina le matutu, maʻaleʻe lauulu ua mou atu,
  • O le faʻagasologa e mafai ona faia i luga ole fale.

Ituaiga o vali moli sui

O le polofiti faʻaaogaina tapenapena teuteu faʻatasi ai ma le tele o tulaga o le aʻafia o loʻo fai mo latou. Faʻalagolago i le fofo filifilia, o le aʻafiaga e afua mai le vaiaso i le masina.

Taua! Faʻamalamalamaina, valivali ma le lanu valivala mea na o le soifua maloloina ua faia.

Lauiloa oloa lanu lauulu:

  • bio vailaʻau. Vitamini complexes, suauʻu, faʻamaloloina moli faʻamatala faʻamatala le maualuga puipuiga malosi pe a uma le faʻaaogaina. O vaega e maua ai se paolo fou, i le taimi e tasi faʻamalolo le lauulu,
  • valiina o le faʻamalama ma palu. E fetaui lelei mo teineiti e le mananaʻo e faʻaitiitia suiga. O le aafiaga e tumau i le 7 aso, pe a maeʻa le lua i le tolu ulu fufulu
  • vailaʻau o gaioiga agamalu. Lulu e aunoa ma le hydrogen peroxide ma le amonia e toetoe lava le faʻaleagaina lauulu. I totonu o 14-20 aso, o le paolo e faasolosolo ona fufuluina ese mai le lauulu,
  • o lona uiga mo tumau aafiaga. O vaega o le kulimi vali e le solia le fausaga o le tipi. O mole o le valivali fatugaʻo o loʻo taofiofia e le fua o lauulu. Hue umi atu i le 4 vaiaso.

Toning Estelle ile fale

O le Rusia ituaiga o polofesa faʻapolofesa o se taʻutaʻua aloaia i le maketi mo oloa tausiga lauulu. O vali mai Estelle o loʻo faʻaogaina e tagata faʻaolaina ole fale faʻapitoa ile teuteu lelei. O le faʻaogaina o Estel cream-paint e faigofie ona maua le paolo manaʻo, ae faʻatumauina le soifua maloloina o lauulu.

O le oloa e aofia ai vitamini, biologically gaosi mea. A maeʻa le faʻagaioiga, susulu curls, taofi eleni. O ofu malu, usitaʻi, e faigofie ona selu, e fausiaina se laulu manaia. Ole filifiliga ole paʻaga e faʻalagolago i luga ole filifiliga a le tagata faʻatau.

Gauai atu! Matai fautuaina e fai le maualuga o mea i totonu o le potu, ma e mafai ona e vavaeina ni manoa i le fale. I le va o sauniga e tatau ona faia 5-6 aso, a le o le mea e tupu, e le mafai ona alofia le faaleagaina o laulu.

Faaalia kulimi vali mo faamalulu lauulu vali i le fale Estel ESSEX:

  • o le oloa e aofia ai le fou moli faiga "K & Es" mo le tumau, lanu malosi,
  • keratin complex faʻaavanoaina le toe faʻafoʻiina o le faʻaleleia o curls,
  • o le tulaga ese Vivant System e vaʻavaʻaia ma le faʻaeteeteina ni ufiufi
  • lauti lauti ma guarana meaʻai fua faʻafailele, faʻamaloloina le lauulu laʻau,
  • a maeʻa le sauniga o le lauulu, maua mauaina faʻapipiʻi susulu ma le tele.

Oa:

  • mo curls o le ogatotonu umi tasi tube e lava (60 ml),
  • mo le 1 vaega soft cream paint, ave 2 vaega o le activator ESSEX faʻapitoa o le 1.5%,
  • taimi gaosi o manoa o 20 minute.

Puipuiga

  • galue ma totini lima puipuia: o le vali o loʻo i ai vaega o vailaʻau e suia le lanu o le paʻu,
  • E faasa ona valivali mata ma lauulu. Mo lenei faʻamoemoe, faʻaaogaina le meafaigaluega faʻapitoa ESTEL ENIGMA,
  • ia mautinoa e faia se suʻega e iloa ai le agaʻi i mea,
  • aua le faʻaaogaina le mea i mea neʻi faʻalavelave i le paʻu, mageso, manuʻa, maosiosia,
  • afai e afaina, mumu, mumu le paʻu i luga o le paʻu, vave taofi le pisia, fufulu faʻamago ma le moulu,
  • i le tulaga o faʻafesoʻotaʻi ma mata, pulapula mukosa, fufulu vave ile vai e tele,
  • A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, ia mautinoa o loʻo fufuluina uma le vali mai le lauulu ma paʻu.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Ina ua maeʻa faʻamaninoina ua mavae ni nai aso? Valivali lau curls ma le vali ESSEX faʻapitoa a Estel.

Manatua ia siaki pe faʻapefea ona tali atu le paʻu i le lanu valivali:

  • faʻafefiloi sina laititi o vali ma activator i vaega talafeagai,
  • faʻapipiʻi i le tapulima poo totonu o le tulilima,
  • matamata le tali atu i mea gaosi,
  • le vevela, mageso pe mumu na le aliali mai? I le afa itula, fufulu lou paʻu,
  • Afai e maeʻa le 48 itula e leʻi tali mai le tino ise auala i le vailaʻau fou, ia lagona mo oe le le faʻalanuina o manoa.

Faitau lelei le faʻaofi. Manatua: solia fua faatatau, taimi faʻaalia, auala o le gaosiaina ma le aveeseina o le paluga e masani ona mafua ai ni faʻafitauli leaga, e afaina ai le faʻaiuga o le tinting.

Taualumaga

  • ufiufi le foloa i se ata tifaga poʻo se laupepa le talafeagai,
  • fai ou ofu tuai, pupuni ou tauau i se solo po o se solo fulufulu tagata,
  • puipuia le lauulu i le suauʻu suauu, suauu kulimi poʻo vali faʻapitoa faapitoa,
  • fai totigilima puipuia
  • selu fasi mama
  • sauni lelei le fatuga e tusa ai ma faʻatonuga, vave faʻaaoga i curls. Tuu faatasi ou manoa ma ou tamatamailima, ona sosolo ai lea ma se selu e seasea lava
  • aua le ufiufi lou ulu, o le paluga o le a galue e aunoa ma le faʻaaogaina o se faʻamafanafana pulou,
  • tausia le lelei e pei ona faʻaalia i faʻatonuga. Leai se mea e sili atu umi le gaosi nai lo le taimi faʻapitoa,
  • ina ua maeʻa ona faʻatulagaina minute, fufulu uʻu i se pama faʻapitoa, lea e te maua i le seti mo faʻamalosi toning mai Estelle,
  • faʻatali seʻia matua mama le vai mai le lauulu,
  • ina ua uma ona valivali le maualuga lauulu, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le laulu: o le aʻafiaga o le a umi le umi,
  • gaʻo mama mama ma le paʻu ma faʻafefeteina pasama,
  • Aveese se vaitusi o totoe i lou muaulu, taliga po o le ua. Solo le vaega o loʻo filogia ma se ie faʻafefete ole palapala ile mea faʻapitoa. Estelle maua sea oloa i taga talafeagai,
  • faamama fasi manoa masani. Vevela vevela o se mamafa matuia mo vali lanu.

Mo le faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia Estel ESSEX vali ma se faʻamalosi tino o le 1.5%. A faʻafefiloi, e maua se tele o palu tutusa. E le salalau le faʻaputuga, e faigofie ona faʻaaoga i lauulu.

E mafai ona maua i le fale gaosi mea teuteu a Estel i fale teu oloa teuteu, faleoloa o Palitra, lea e faʻaalia ai oloa a le Estel ma sapalai mo aliʻi o fale lalelei. Ole kamupani faʻaopopo tuʻufaʻatasiga paʻu i tagata faatau masani.

Faʻafefea ona fai se palasi malulu ile laulu lauulu? E i ai a matou tali!

I le faʻaaogaina o le dandelion lau mo lauulu togafitiga ua tusia i lenei itulau.

I http://jvolosy.com/sredstva/drugie/esvitsin.html, aoao e uiga i penefiti ma faʻaaoga o Esvitsin mo lauulu.

Poloaiga vali ma activator i le faleoloa i luga ole laiga. E mautinoa e te tele sefe.

O le averesi o tau o se seti o Estelle mo vilivili toning:

  • vali Estel ESSEX (tusi 60 ml) - mai le 140 i le 150 rubles,
  • activator Estel ESSEX (tusi 1000 ml) - 390 rubles.

Le tau o 1 taualumaga:

  • vali. Mo le umi o loʻo vaʻai - 1 faagaau, mo lauulu pupuu - ½ pusa,
  • faʻaolaina. Tusa - 60-120 ml, fuafua i le umi, le aofaʻi o vali na faʻaalu.

E lelei le vali faʻapupula o ou mama. Le tagata gaioiga o le a lava mo le tele o taimi, o le valivali fatuga ona o le vaega tupe.

Nisi faʻamatalaga e uiga i fulufuluina o lauulu o loʻo mulimuli mai i le vitio lea.

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

Valivali lauulu i le fale. Ata MAI LE MA LE AFI ma le toning. Faatonuga mo le valiina o lauulu i le Estelle vali.

Na faasusuina loʻu lauulu i sina taimi lata mai, tusa ma le tausaga.Ou te matua faʻanoanoa lava i le mea muamua na ou taumafai e ausia le manaʻomia o le paolo o lauulu e faʻaogaina ai ni ie lanu masani, lea e faʻaleagaina ai loʻu laulu. E le faigofie le maua o se paolo manaia o le uliuli, aemaise peʻa faia le mea lea e le i se fale faʻalelei, ae i le fale.

O vali lanu e seasea ona maua mai se mea e manaʻomia, e paʻu tonu lava i le leo o loʻo ou manaʻo e vaʻai i loʻu laulu, ae maise i sulufaʻiga malamalama.

E pei ona aliali mai, o le mauaina o le lauulu o lo o manaʻomia tele ia te aʻu e aunoa ma le samasama ma le susunuina o lou lauulu i le taimi lava e faigofie, e tatau lava ona e faʻamalamalamaina le lauulu i le pupula pauu ma vali i le paolo taumatau. E uiga pe faʻapefea ona 'ou faʻamamaina loʻu laulu mafai ona faitau i ai iinei ma iinei.

O le a le vali ma aisea e manaʻomia ai.

I se faapuupuuga, ona le lanu o se laulu malulu lea e valivali ai le laʻititi o le pasene o faʻaʻautaina o faʻamaʻi. O le valiina e leʻo tumau ma e le o se mea leaga lea, aua e mafai ona e faʻamaluluina lou lauulu masani, tasi i le fa vaiaso.

O le poʻo e le afaina ai lou lauulu e pei o masani ona valivali, pe a vavaeina, o le vali e le sao i totonu o le loloto o vaega o le lauulu, ae na o le ufiufi lauulu i le pigment mai fafo.

Faʻaaoga le valiina, e mafai ona maua tonu le paolo e te manaʻo ai.

Le iʻuga o lauulu o lanu.

Ma le fesoasoani o le toning, ou te tuʻieseina le samasama i luga o le lauulu manifinifi.

Lenei ata faʻaalia ai le tele o le paolo suia.

Mai le le malamalama lanu samasama (faʻanoanoa, tusa lava pe a uma ona faʻamalamalamaina ma le paʻu, ua maua se lauulu tutusa lauulu), e mafai ona e mauaina se laʻei manaia.

Pe a tone, e mafai ona fetuunai le paolo o le vali. Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te le manaʻo i le lanu efuefu poʻo le lanu uliuli o se blond, e faigofie tele le fofoina o lenei faʻafitauli, e tatau lava ona e faʻaopopo le faʻasaʻo lanu lanu i le vali pe a palu.

O lenei faʻaiʻuga e mafai ona 'ausia ma le Estelle Deluxe vali. O laʻu iloiloga o lenei vali ma le faʻaaogaina o se neʻi faʻasaʻo e mafai ona faitau i ai iinei.

Faʻafefea ona lanu le lauulu.

E mafai ona vali le lauulu na ole tau maualalo ole oxide; ou te valiina lava ile 1.5%.

Talu ai nei, sa ou faʻaaogaina le Estelle vali mo vali.

  • Muamua ma sili, iloa le faʻavae faavae, o lona uiga, le lanu o le lauulu lea e i luga o le lauulu i le taimi nei. Faʻafaigofie, naʻo le vaʻai i le lanu lanu i luga ole Initaneti.
  • Ona filifili lea o le vali o le paolo manaomia. Ina ia faia lenei mea, matou te tilotilo atili saʻo i le vali numera. O le a le uiga o fuainumera i luga o le numera o lanu Estelle:

Le faʻainumera numera o tones i le palet Х / хх - le numera muamua - le loloto o tones / Хx - le numera lona lua - lanu nuanceхХ / хХ - le numera tolu - faʻaopoopo lanu lanu

  • Faafefiloi le vali ma se oksidate sui i se fua faatatau o le 1 i le 2. Talosaga i mama, susulu lauulu mo le 20 minute.

Faatonuga mai le gaosi oloa:

E taua tele o le lauulu e mama, fufuluina e aunoa ma se pulu poʻo se mata pulepule, le togafitia ma le tele o le le fufuluina ae le i valiina le vali. A leai, o le vali o le a taoto e le tutusa.

A maeʻa le faʻapipiʻi i le lauulu, o le vali amata ona suia lanu ua i luga o lauulu, i le itu tauagavale ata le vali na faʻaaogaina, i le itu taumatau - pe a uma le 15 minute.

Lauulu pe a uma ona vali.

I le taimi lava e maeʻa ona fufulu ese le vali mai le lauulu, e mafai ona e iloiloina lona moni agamalu aafiaga. O le lauulu e sili ona malu, malie i le tago atu. A uma le mago, o lauulu e amata ona susulu matagofie, foliga sili ona lelei.

lauulu pe a uma ona vali

O le auala lea i lauulu foliga i le lua vaiaso talu ona faʻatau, o le lanu e tutusa lava, e leai se samasama. Ua uma ona fufuluina le toning pe a ma le 4 vaiaso, pe a fai ou te faia pea gaʻo faʻapipiʻi lauulu (i lenei fesoasoani e fufulu le pigmen).

lauulu o lanu

Ou te le vaʻaia ni mea e faʻaletonu i lauulu, o lea e faʻafetai i le lanu lelei (efuefu faamalamalamaina ma valiina) na amata ona laʻititi foliga mai loʻu laulu nai lo le taimi o valiina o laulu e vali mai le supamaketi.

Lenei o se lelei faʻaali mo tumau valiina e talafeagai mo i latou oe mananao e sui faaeteete latou laulu lanu.

O laʻu iloiloga e uiga i vali Estelle

O laʻu iloiloga e uiga i vali Estelle DeLux

O laʻu iloiloga e uiga i le malulu amonia-leai ni fulufulu mata

Faʻafetai mo lau silasila, matagofie ma maloloina .. Hair Wai

O le a le tele ou te fiafia e avea ai fatuga =) palu 10.1 "siliva" ma 10.76 "Scandinavian", 10.65 mo toning blached lauulu. O le a le mea na tupu i le le-hydrol blonde

Ou te fesili atu iinei. FUAFUAINA !! faʻamalamalamaga o aʻa mai 10.76

Ma le isi "galuega vali ata" galuega. Ona o le leai se filifiliga i se taulaga laititi faatau le Estelle Celebrity. Ou te masani i le palaka o lenei ituaiga, ou te iloa o nuʻu i fuainumera numera o:

Le vaega atoa mo efuefu lefulefu lauulu ma muffling mumu-samasama lanu.

Tagata lauiloa Sa ou valiina..10.65+10.16 1.5% oxide. Na tumau mausali mo le 3 vaiaso, o se faʻataʻitaʻiga lelei lea mo le le-amonia. Leai se fealofani poʻo le maʻi na matauina, ma na ou filifili loa e toe fai.

Na liu enaena ona o le le "mama" faavae. O le piniki laʻititi 10.65 o loʻo taoto i luga o le perhydrol.

Tonga 10.1 + 10.76.

Afa faagaau 10.76 ma faagaau 10.1. "Sa faamaluluina" le lefulefu. Lenei o le mea ou te fiafia i ai Estelle - afai e te agaʻi i ai ma le saʻo, e mafai ona e aloese mai le togavao, o numera o 'ie e aunoa ma le palapala "e fefiloi lelei i le ulufafo. Ua ou le fiafia.

O le oxides o le 6% ma le 1.5% faʻalavelave ai .. o a mea ua uma ona maua. Ma ou te taʻua lea o lenei faataʻitaʻiga mamafa toning aua % o tagata atiaeʻe ua manino luga 1.5% liliu mai (90ml 1.5% ma le 30ml 6%

3.3%, faʻamaoni pe a fai e leʻo aʻu ose matematika)

Mea uma na fefiloi vave ma tutusa. Faaaogaina vali mai lalo laina, agai i faaputuga i le pale. Sa leai se manogi.

O le fefiloi-vali faiga na faia 15min. Sa ma savavali ma ia mo le 35 minute. O le tele lenei. 25 ua lava lena, ae ala aʻe i luga laʻu tama) ina ua ou fau o ia, na ou alu e fufulu.

O le a le fai mai lauulu o le matutu ua fufuluina, ae na o latou le mautonu. Ae o lenei balm i vali Ua ou sauni e pese pese! Ma le fualaau 'aina fualaʻau acido le a “faʻamama” ma faʻamaʻimau le lauulu lauulu, faamaluluina le lauulu ma susulu! O lauulu na avea ma mega-malu, fesoasoani ola.

Ou te leʻi faia se ata faʻapitoa AE LEʻI i ai le ata auala na puʻeina i le aso na muamua atu.

I le tagata lava ia, ou te vaʻai i le eseʻesega - i le faʻata ou te le iloa le mumu, o loo i ai le lefulefu-auro, se lanu malu. Ma mulimuli ane Purple Shampoo Manatu o le a na o le uma.

Ou te fautuaina vali, ae. sui le okesene tapunia. 9% o le faʻamalamalamaina o le umi e leaga! E ui lava i le manuia lava e tasi e mafai ona faʻatau mai ai le faagaau o prof. Mautinoa

Ma sili atu - o fea o loʻo iai lenei amonia e aunoa ma se amonia?? Ou te leʻi mauaina se mea

Ou te malamalama o le tele o tagata faitau e mafaufau i faʻaiuga. hmm .... i le toilalo. Ae muamua lava, o aʻu vali na o aʻa (e aunoa ma le tele o faʻalooso i le umi), ma le lona lua, e leai ni oʻu mafaufauga e uiga i loʻu laulu lanu. E nei valivali O loʻo ou taumafai e faʻaitiitia le faʻaʻoleʻole o le tala o le malamalamae uiga i le umi, aemaise latalata atu i pito. O le toning, o loʻo taoto i luga o le lauulu faʻafefeteina o latou lauulu ma Indola, e sili mama nai lo le tutusa lanu i le uumi.

Suesuega ma fiailoa o radium faamalamalamaina se tamai eriao aʻa mai le 10.76 i luga o le moni 9% oxide.

Faʻaola e le leaga (VAAI O SAʻO SAʻOAʻI). I le tulaga 2, ia. AAPI, ma se mumu. Ma i le lua vaiaso, o lenei mumu o le a sili atu ona manino. O le mea lea, faamama lenei vali ou te fautuaina tamaitai talavou ma lauulu manifinifi. Aua le faʻafefeteina, e malulu ai lauulu.

Lou Uro i se mea i le va o 6 ma 7.

O aʻu isi "vali" ma e le gata i iloiloga

Kane 1517 ma le 1012 Tinta

Toning Capus, lelei lefulefu

Mountain lefulefu Vali, lanu enaena ma "le atoatoa"

Po pamaa mo lauulu pe a uma le popolega ae le o ni mea masani

Lauiloa Mask, lea ou te le tutusa faasoa

Polofesa Shamp Revlon Uniq tasi, e le aoga le tupe ma faʻaaoga i fafo o puipui o le fale.

Malosiʻaga Manuia Lauulu

Lapataiga! & # 127800, O le vali na sefeina loʻu lauulu mai le lanumeamata paʻepaʻe, paolo 10-0, lauulu o iai i le tulaga)))) valiina pe a uma 3 Lightenings + ata

Na ou tusia se iloiloga e uiga i le syoos 13-0 ma le 12-0,

E mafai ona e vaʻai i ai.

i manatu uma

I le maeʻa ai o faʻamatalaga muamua e lua

Na ou iloa ai

O le lona tolu o pupula na oʻu faʻateʻi ai, i le naʻo le 10 minute, na amata ona liu lanumeamata loʻu laulu. Ina ua maeʻa le isi 5, na avea loa ma palapala. Sa ou tamoe e fufulu ese, loʻu lauulu ua vali tutusa le tutusa, o pito ua le suia, ma ua amata ona tupu aʻa, ma sa ou teʻi.O le aso fanau o loʻu toalua o le Aso Toonaʻi, e o mai tagata malo ((((o lea na ou filifili ai e vave vali. E ala i laʻu mea e fiafia i ai igooods.ru. Na ou faatonuina le vali, ina ua uma ona faitau i le iloiloga, sa ou filifilia Estel Celebriti 10-0, o se lalelei manaia tele!

Faʻaaogaina i luga o lauulu malulu, i le taimi lava e maeʻa ai le lona tolu fufulu ma le faʻamaʻi mai le faʻamalama,

E leʻi leva na sau le iʻuga, na amata ona paolo le lauulu, ae foliga mai e le lava ia te aʻu ma na ou faʻaopopo le faʻamalosiʻoa mo le aulelei ile pito i luga o le mousse, ia teu faʻatasi ile taʻi 15 minute, ma o nei mea uma na ou faʻaaogaina e le gata ile laʻuina ole laʻau, ae o aʻa foi.

Ioe, o le iʻuga e maua e le o le mea na ou manaʻo ai. Ae o lenei o le a ou faaumaina le lanu na o vali.

Na ou faatauina ni ato lanu se 2 mo le 150 rubles, ae o loʻu umi (i le puimanava), i luga o le susu susu, na ou faaaluina na o le tasi le pusa. Na amata ona ia faʻaaoga i se pulumu, ae ona ia iloa lea na faʻaaogaina lelei o se pulumu.

I ni nai aso, O le a ou toe valiina o ia. I le faʻamoemoe, e sili atu le tutusa o le lanu. Lenei le taunuʻuga mo le aso i le lua aso, le iloiloga o le a toe faafou!

Ae ui i lea, ou te manaʻo e matau, pe a uma 3 faʻamanino ma tasi valiina (i le 2 vaiaso) o le lelei o loʻu laulu na tumau pea le agavaa faʻafetai faafetai mo lena i laʻu suauʻu sili ona fiafia i ai) ae o se ese ese lea tala!)))))

Laʻupepa e faʻasao loʻu laulu ma fesoasoani e faʻasolosolo lona tuputupu aʻe (aemaise lava pe a taofi le leaga ma e masani ona taofia le tuputupu aʻe) iinei

O i maʻua o le tane ma le toʻalua, ina ua mavae tausaga e tele sa la nonofo faʻatasi: e leʻo se alofa faʻapelepele, ae o se alofa agalelei. (ata paolo 4/65 + faʻafouina ata 4/0)

O laʻu staining tala e le sili tele. I le taimi muamua, ao ou i ai lava i le aʻoga, na vali Igora ma vali, ona umi lea ou te leʻi suia Matrix, peitaʻi, e leʻi leva (i le tausaga talu ai), na amata ona ou vali Estel tusitusiga. I taimi o malologa sa ou faʻaaogaina ni vali le aoga, ae latou te leʻi faʻaosoina aʻu. Ou te fiafia e fai le valiina o mea i le teineulu laulu, pei ua mafiafia loʻu laulu ma afai e le o vali faʻapitoa, o lona uiga o loʻo i ai se faʻaaogaina tele pe leai se mea (e le o se tasi poʻo seisi e faʻafiafiaina au aemaise).

I le natura, e iai loʻu lauulu enaena, ma se ituaiga o grafite hue, ou te fiafia i isi saturated lanu, o lea ou te filifili pe o le isalaelu po o le lanu uliuli. Lua taimi mulimuli na ou aveina numera 4/65 (brown brown red red / wild cherry), ma le lanu lava lea e tasi O le a ou lafoina ata i lalo, e mafai ona e vaʻaia le paolo o isalaelu i laʻu iloiloga e uiga ia Elseve shampoo "Color and Shine".

E uiga i le Oloa: Estel Essex kulimi vali ua fuafuaina mo tumau vali ma lanu. Le iai i totonu o le moli faʻatulagaina "K & Es", maua ai sili lelei tumau ma lanu malosi ona o le maualuga loloto.

Nofoaga faʻatau: Krasnodar Territory, Armavir, Aksinya faleoloa.

Vali afifi i totonu o le pusa pepa lanumoana i totonu 60 ml paipa, ma faatonuga. ((Tau tasi afifi 110 rub. FAAFOUGA mai 07.2014: 130 rub). Oxidizing sooupu manaomia ona faatau ese, ou ave le 3%, ma afai e le o le, lea 6%. Tasi le fagu oona e alu i 60 ml vali (Ou, tusa, manaʻomia 2). O lona aoga o le 60r mo 1 pc.

Ina ia aua le mumu o lauulu Ou te faʻaaogaina ni ampoules mo lauulu chromo-energy complex (HEC) Estel, se afifi o 10 ampoules o 5 ml taitasi tau 250 r. (Faitau atili e uiga HEC iinei ===>)

O lea, ao le i alu i le teine ​​lavalava, na ou puʻeina se ata i le setete na latou i ai i lena taimi. Aso o le pisia mulimuli: Iuni 1, 2013, o lona uiga, toeititi atoa le lua masina.

Le lanu:

2 paipa vali + 2 fagu oona faʻaosofia + 2 ampoules HEC. Muamua, vali luga o aʻa ma taofi mo le 20 minute, apalai mo le umi atoa ma taofi foi mo le 20 minute.

O le iʻuga, o se sulu susulu lanu, e iloa gofie lava ile la. I totonu o fale, e foliga uliuli chestnut. ESTEL Essex 4/65

Anagata:

Ou te toe fai atu o le lua taimi taimi na ou vali ai i le tutusa lanu 4/65 ia Iuni 1, 2013. Vaʻai i lalo le ata na puʻeina ile 07/19/2013. E mafai ona vaʻaia le toe iai o se faʻamalosi tino, ae o loʻo tumau pea le matagofie o le lanu.

Ou te fiafia i le paolo o isalaʻelu. A fufulu ese, e tumau le pogisa nai lo vao vao. (Mulimuli ane, o le a ou faaopoopoina le toe iloiloga ma ata i se isi lanu)

I le aotelega, O le a ou fai atu ua ou fiafia i le vali. Ou te fiafia i lona tamaoaiga ma le tumau.

***** FUAFUAGA O 07.16.2014 *****

Vaivai e faʻataʻitaʻi ma lanu, ma o lea i le taumafanafana na ou filifili ai e faʻasaʻo))) Ou te faailoa atu ia te oe paolo ata 4/0. Mai le pisiga lona lua, na ia togiina uma le lanu "nota".O le ata e faʻaalia ai lauulu mama, i le taimi lava e fufuluina ai lauulu, mago faʻamalosi (ina ua uma ona niniʻi 3 aso ua mavae). ESTEL Essex 4/0 ESTEL ESSEX 4/0

Ole lauulu vali Estel S-OS e naʻo le lauulu e iai lona lanu e 7

O loʻo faʻaauau pea aʻu masani ma le valiina o mea tau lauulu mai Estel. O le taimi lenei na ou filifili ai e faʻataʻitaʻi le SOS susulu faʻasologa - o lenei e faʻamalamalamaina ma le faʻatasi le valiina.

Ou te le i manatu i se tasi lanu - o lenei vali galue ma lauulu ia le itiiti ifo tulaga 7. Sa ou mafaufau i taimi uma o loʻo ia te aʻu le tulaga 7, ae foliga mai i le va o le ono ma le fitu (paʻepaʻe paʻepaʻe malulu malulu) + efuefu lauulu (((

Faʻaaoga le 9% oxide, talu ai e 12% e le mafai ona galue ma aʻa. SOS faasologa e mafai ona faʻaaogaina naʻo luga o lauulu masani - e le pipiʻi ma le vali.

Sa ou faataʻitaʻi 101 as paolo.

E palu lelei, a homogenous mass of paepae e maua.

A faʻaaoga, e le tafe, e leai se faʻatiga o le paʻu o le tino poʻo le mu, o le manogi o le vali e le maai ma e le o le mafuaga) ()

O le mea na tupu, na ou maua auro i luga o aʻa (e aunoa ma le mumu):

Ina ua fufulu ese, sa ou milo loʻu lauulu laititi i le umi atoa:

Lenei e le tatau ona faia pe a fai o le lauulu e pipiʻi, ona o le emulsified vali o le a tuuina atu se manino manino. Ioe, o le a fufulu ese o ia i le taimi mulimuli ane fufuluina o lauulu, ae o le a ia vave iloa)))

Ua uma le lauulu lauulu. O le lanu o aʻa na faʻalogologo mai lava e manaia - e le samasama pei o le maeʻa ona faʻamalamalamaina ma e leai se lanu mumu. E foliga mai ua auro.

O lea la, teine ​​talavou aulu sinasina o loʻo manaʻo se lauulu e aunoa ma le faʻamanino muamua, ou te manatu e talafeagai le faʻasologa lea. Poʻo se uliuli uliuli, o loʻo iai se paolo auro i le umi o le laulu.

O lenei faʻasologa e i ai se aafiaga lalelei i lauulu pe a vali. O le vali e le taugofie.

Faafetai mo matamata.

10.0 e le leaga, ae i ai le minus

Talofa, tagata fiafia o iloiloga!

O le a ou taʻuina atu ou uiga i le paolo o 10.0.

Muamua, sina talaʻi:

Ua amata nei ona ou valiina le uliuli talu mai le 19 tausaga, o loʻu tagata uliuli o moli sinasina, ma sina lefulefu (lanu matagofie). E tusa o le tausaga ua mavae na ou tau ai i se pepelo - Sa ou susunuina loʻu lauulu i le masani vali lea sa ou masani ona faaaogaina (mo 1 tausaga mautinoa) - o se ofu o lanu nechurals 113 111, (uma malulu malulu ma se kiona). Na pa'ū malosi lauulu, i luga o malumalu o le pauna. Na i ai le faʻateʻaina, o le faʻatinoina o le uluulu na amata, na amata le le susu. o lenei ua uma mea i le taimi ua tuanaʻi, lauulu olaola i tua, antena pipii atu ma le le fiafia :) ina ua mavae lenei mea na tupu, sa ou le manaʻo e toe foi i lenei ituaiga, na ou filifili e vaai mo vali mai laina faapolofesa.

O le filifiliga e telē, mata faʻalauteleina, Irik na fesoasoani, na ou tu i Estela, faʻafetai lava, teine ​​mo le tali mai. E masani ona valiina le numera 10, o lea ua ou filifilia ai le 10.0., Oxide 9%. E leai lava se mea ou te malamalama ai i aa - e masani lava ona vali le vali. + O e o totoe.

Ua valivali: o le lanu e manaia, o le tau foi (sa ou manatu i taimi uma o vali tomai faapitoa e taugata), ae i le laina muamua, pe a uma le ono masina po o le 3 vaiaso, foliga mai o le samasama, o le vali ua fufuluina leaga, e tatau ona ou faʻaaogaina le laupepa samasama, ae ou te le fiafia i ai . na avea ma mea inosia tele. Sa ou filifili e suʻe loʻu vali atoatoa. I le lumanaʻi, o le a ou fai atu na ou maua. faʻamatalaga e uiga i ai o le a mulimuli ane (sefe i luga ata).

O lenei vali e matua lelei, ae o lenei minus na mafua ai ona ou tuʻua. Le laki e maua le mea atoatoa!

• ● Lelei lanu pe a uma ona faʻamamaina. ● • +++ tele ata

Le mania mo Estelle oloa amata i le tausaga talu ai. Sa ou manao lava lauulu lauulu! Ma o le mea moni, mai i aʻu suʻesuʻega talu ai, ua uma ona aʻoaʻoina aʻu poʻo a ni aʻafiaga e oʻo mai i le faʻaletonu le lanu.Ona, faaauupegaina i le Initaneti, sa amata ona ou suesue nofoaga ma iloiloga, fautuaga o tagata tomai faapitoa ma tagata masani. I le faitauina o faʻavae, na ou filifili ai i le faʻataʻitaʻiga e taumafai e faʻaaoga uma nei aʻu lava. Ae o le mea moni, e leʻo latou lima.) I le fale, vavaeina o aʻa ma valivali i masina uma e taugata tele, ae i lau oe lava vali e sili ona taliaina ma taugofie. E le gata i lea, o le a ou iloaina uma le ituaiga o eleelea iina. Sa ou okaina mea uma i se lugalaina faleoloa. Na vave ona taunuʻu mai. Pau lava le mea na ou faʻatonuina o loʻo i le ata, o le faʻamalama mo fulufulu malulu o laulu ma le paʻu ma mago le lauulu, paʻu, activator ma vali 101, okesene 9%, Hack, ufimata, mo lamination, suavai puipuiga puipuiga ma le faʻasaʻo. Na aliali mai mea uma na sili atu le taugofie nai lo le faia o nei faiga uma i masina uma: malulu lauulu efuefu + 9% okesene, ona valivali activator 1.5% + vali 101, ufimata + lamination. I le ata mulimuli, vali 7 + valiina.

Mafai foi ona ou fautuaina se lelei lelei polofesa. vali lea na faamalumalu mai i loʻu manatu!

Estel Essex Tele taunuuga! Lulu paʻu paʻu 10/7 + 9/7 Faʻafefea na fufuluina le lanu.

O loʻu poto masani muamua i le valiina o laulu ma Estel sa matua laki!

Na sili atu nai lo le vaiaso talu ona maeʻa loʻu lauulu http://irecommend.ru/content/osvetlitel-sdelal-svoe-delo-osvetlil ma ina ua le manuia tele le valiina ma Schwarzkopf lanu uila 1010 http://irecommend.ru/content / zhemchuzhnyi-blond-1010-ne-ochen-sovsem-ne-. , Na ou filifili ai ua oʻo i le taimi e momoli ai lenei faʻamataʻu i se foliga manaia.

I le suesueina o le tele o faʻamatalaga i luga o le Initaneti, na ou filifili loa e faʻaoga le Estel Essex. O le muamua mafuaʻaga na ou filifilia ai lenei ituaiga o le le maualuga o se tau ma se tele filifiliga o lanu uliuli.

Ina ua uma ona taʻimamaina ma o le taumafaiga muamua i le vali, mo le vaiaso (aso uma!), Na ou faia ni mea e faʻamalolo ai masima ina ia mafai ona toe fufuluina loʻu lauulu ma fufulu ese le Schwarzkopf mask mask.

1. suauu ufimata: suauu olive + suauu linseed + yolk + meli (le po)

2. porofesa. Maso lauulu Kapous http://irecommend.ru/content/maska-dlya-volos-kapous-maska-dlya-volos-ka. (mo le 20 minute)

Ou te fai atu na matua malosi le lauulu, amata ona susulu. O le lanu fufulu ese lelei. Na avea aʻu ma samasama

E pei ona aliali mai, o le lanu uliuli o le enaena e le fetaui ia te aʻu, na ou filifili ai e vali i le mafanafana lanu.

Na ou faatauina Estel Essex 10/7 ma 9/7, Estel Essex 3% okesene, HEC.

Faafefiloi 60g 10/7 + 30g 9/7 + 90ml okesene + 2 pcs HEC

A o le i apalai, sa ou faʻataʻitaʻi mo allergies.

Sa iai le manogi o le amonia. Na sulu faʻafuaseʻi le papala i le muamua lua minute.

Faʻaaogaina vave ile umi atoa, ile mago, le fufuluina o laulu. Ina ua maeʻa le talosaga mulimuli, taofia mo le 25 minute.

O le lanu o le vali i totonu o le pesini pogisa, avea ma lanu o le kofe ma le susu, pogisa luga o le lauulu laititi.

A o le i fufuluina, pulu le ulu ile vai.

Fufulu ese. Na ia fufuluina lona lauulu e le shampoo. Sa ia faia se ufimata mo faaleagaina ma valiina lauulu mo le 20 minute.

1. O lauulu e pei o le siliki. Faaata pupula. Malu.

2. Le lanu o le mea na ou manaʻo ai. Natura beige ma auro. O le mea e ofo ai, afai e te le iloa lena lanu, e foliga mai o lona lanu mai le natura.

Mo paʻepaʻeina lauulu ma e masani ai lauulu enaena lauulu, o lenei lanu lanu o le mea e te manaʻomia!

P.S. O le a ou faaauau pea suʻesuʻe ma le mafanafana lanu o Estel

P.S.S Pe faapefea ona tetee le lanu, ae lesitala mulimuli ane.

Uma lelei le ula.

E le mafai ona ou fai atu se mea leaga i le lanu saoasaoa. E masani lava, na ata, ae le faitio. O le beige paʻepaʻe ua fai sina laititi, faʻatutu auro. Valivali faia lava aʻu fiafia tele :-)

O le a ou faʻaauau pea le faʻaaogaina o lenei toning formula.

Ou faapipii se ata o le lauulu i le lua vaiaso, e tusa o le 6-7 fufuluina.

O le a le ese mai le pisia?

Suiaina o le lanu o le manoa fesoasoani fesoasoani teine ​​foliga sili atu lagona lelei ma mautinoa. Ina ia aua neʻi misia lo latou soifua maloloina ma atamai i nei mea fou, o ni tagata atamamai ua iai le poto masani e ofoina atu tagata sui le valiina ma le lanu.

O le a le eseʻesega?

  1. Mo valivali vali ma vailaʻau vaega ua faʻaaogaina. O la latou gaioiga e taulaʻi i le suia o le fausaga o lauulu mai totonu, i se tulaga sili atu e afaina i manoa. E ala i le tone, e te faia se mafiafia atigi i luga o le lauulu. E leai se faʻalavelave i totonu ma se suiga e tupu, o manoa o loʻo taofia la latou fausaga.
  2. Valivali faʻaleagaina le faʻatulagaina o curls, galugalu ma vaevae pito e masani ona aliali mai. O le teuteuga valiina o loʻo faʻatulaga lelei ma faapipii le fua o laulu, fai ia lamolemole ma usitaʻi.
  3. O le tonics e faʻapipiʻi faʻapipiʻi manoao le mea lea, pe a uma lenei faiga, e faʻailoa e tagata faʻatau se tulaga taua i le tulaga o lauulu. A o le valiina na o naʻu lava le pupuni ma leaga atili ai le fausaga o lauulu.
  4. E mafai ona e valiina pe a uma le lanue faʻasaʻo i le iʻuga ma e teteʻe vaega i mea leaga na faia
  5. Pau lava le aoga o le masani vali o le mafai e radically suia le lanu o curls. O le valiina o vailaʻau e mafai ona faʻatagaina nai suiga laititi e latalata i le paolo moni.

Valivali ma le valiina o lua eseese faʻagasologa. O le mea muamua e faʻaleagaina le soifua maloloina ma le lalelei o lauulu, ma le lona lua e fausia se ituaiga o puipuiga "atigi" i o latou itu. Aua neʻi e mauaina le avanoa e faʻamamaina ai le afaina o vailaʻau, ia mautinoa e faʻaaoga le valiina pe a uma ona pisia.

Aisea toning pe a uma moli

Malamalama aofia ai le faʻaleagaina o le masani lanu enaena o lauulu. O le tonic e faʻatumuina vavaeina gaʻo ma le faʻaituau pigment e ala i matala tatala. O sea pigment galue galu ma e le afaina ai vaivai vaivai, e faapipiina folo tatala, afifi lauulu i se puipuiga ata.

Ole vailaau ole vailaʻau e faʻaoso ai ni manoa e vaivai ma paʻu, e masani lava ona le mautonu le lauulu, ma a selu e malepe. O se vaega faasaʻo le tulaga pe a uma le faʻamatalaga o le a fesoasoani tinting tinting fatuga. O la latou matafaioi e pei ona taua i lalo:

  • fetuunai le lanu, fai ia sili atu oso,
  • faʻamalosi, faʻatupu se ata puipuia
  • fai ia manuia le sulugatiti ma silika,
  • faʻamalamalamaina, laulelei foliga matagofie ma maloloina,
  • ua paʻu manuʻa, aua le mapu pe a selu,
  • pisia aafiaga umi umi
  • curls e faigofie ona fetaui.

Faufautua! A filifilia se tonic, matau lelei i le faʻavaeina. Afai o loʻo i ai le hydrogen peroxide, o lona uiga o le oloa e itiiti lava, ae ua solia le fausaga o lauulu. I se faʻaopopoga, pe a maeʻa se fofo e faigata ona toe foʻi i le taimi muamua, paʻepaʻe masani, tusa lava pe a maeʻa le vaimea faʻaiʻu.

Faʻafefea ona faʻamalulu eseʻese lauulu pe a maeʻa le moli

O le faafitauli autu mo faʻamaninoina o manoa o le le mautonu leo ​​ma le samasama. O le a le mea e fai mo i latou e toetoe o le atoa vaega o malamalama malamalama i curls?

Ina ia foia le faʻafitauli o le le manuia le noda, ua ofoina mai e le au polofesa ni fofo:

  1. O le vavaeina o ufi ma le toe valivali o se filifiliga aoga, ae o loʻo iai le maualuga o se tulaga lamatia o le faʻaumatia tumau o latou, ma faʻaliliuina i le "ie taele",
  2. Afai o le fesili e uiga i samasama, o le auala sili ona lelei o ese o tinted shampoos ma balms o violet lanu poʻo tonic vali ma penina ma oneone paolo. E maua i pisinisi faʻataʻitaʻiga ma e le afaina.
  3. Ole faʻamalieina o tapulaʻa i le va o fulufulu o le a fesoasoani i le faʻamalosia ma se laʻititi le faʻaititia (o le paolo ua ave ifo teisi na pogisa).

Fautuaga. Ina ia faʻasaoina le matagofie ma le malosi o le laulu pe a uma le le faʻamaninoina, aua le faia ni au mea oe lava; feutagai se tagata tomai faʻapitoa. Curls faʻavaivaia e le vali e faigofie ona faʻaleagaina atoa ma le ausia le manaʻomia aafiaga. I se faʻaopopoga, a e filifilia ma le le mafaufau se vali, o le a lamatia le avatua i faʻamalosi se laʻau lanu meamata pe sili atu.

Filifili le paolo lelei

O le maoaʻe ma matagofie o foliga mai o lauulu e faʻalagolago tele i le tonic filifilia. E mafai e le mea faigaluega ona faʻaalia le lalelei o le paolo o curls i le atoa, ona e avea ai lea ma lou le malosi. Ina ia faafaigofieina le galuega, kamupani teuteu ofoina se laulau faʻapitoa-palette o paolo. Faʻaaogaina ia, oe fuafuaina le iuga mafai.

A sao filifilia paolo o le a faʻamamafaina le matagofie ma le fetaui lelei o lanu, ae e tatau ona e mulimuli i tulafono faigofie:

  1. O le latalata o le uluaʻi lanu i le filifilia, o le sili atu faʻateleina foliga.
  2. Tonics o lanu mafanafana ma auro o le a fesoasoani e faʻafouina, faʻalelei le mata, faʻamamafa le soʻona mumia o faʻamaligiina o manoa o blondes.
  3. Mo lanu uliuli mafiafia ma mumu-lauulu, e lelei le faʻaaogaina o 'ie apamemea latalata i mumu lanumoana.
  4. Silvery, platinum tonics vaʻaia le pulu lauulu.
  5. E te manaʻo e ave le faʻaiuga o manoa ua susunuina i le la, taumafai faʻaola malamalama.
  6. O teineiti fulufulu e le fautuaina e faʻaaogaina oloa ua mamanuina mo brunettes. O ata pogisa o le a avatua foliga i isi tausaga ma le le fiafia.
  7. Faafefiloi 3 tone e latalata i le masani lanu e vaʻaia faʻaopopo isi voluma i luga o laina.

Faufautua! A filifilia se tonic mo faʻamalamalamaina curls, ia manatua o le taunuuga mulimuli o le a teisi lemu nai lo folafola i luga o le palet.

O fea le taimi e sili ai ona tolopo le faʻagaioiga

Fai atu leai i le valiina o vali lauulu mo le tino, pe a fai e te:

  • efuefu lauulu e iloa (le tonic o le a le natia),
  • lauulu ua valiina ma nifo faʻanatura,
  • i lalo o le 7 aso ua mavae atu mai le faʻamaninoina atu o taofi,
  • o loʻo iai se afaina mai ile faʻaaoga o vailaʻau.

Ae le i faaaogaina se vali, vali le oloa, suʻega mo allergies.

I le fale

O se faiga faʻapena e mafai ona fai e le gata i le fomaʻi faʻapitoa i se fale fulufulu, ae o fale foʻi. O la matou fautuaga o le a fesoasoani ia te oe e ausia ai le maualuga o taunuʻuga.

Vitio aoga faʻamamaina o toe vaʻaia lauulu laʻau ma le vali mulimuli:

Saunia se faʻaalu lanu

E i ai vaega e lua o le valiina oloa:

  • Faigofie - o le oloa ua uma ona sauni mo le faʻaaogaina i manoa. O nei mea e fai ma shampo, mousses, balms poʻo spray.
  • Faigata - aofia ai ma se mea faʻasoasoaina ma se vali. Aʻo leʻi faʻatatauina, e manaʻomia ona fefiloi i se vaega patino.

A o leʻi faia le faʻagasologa, tausia le soifua maloloina o manoa, fai se meaʻai lelei, vitamini ufimata, ma a maeʻa ona fufuluina lou lauulu, faʻaaoga conditioners ma balms. Manatua, o le tele o moli fefiloi e le malolo, ae naʻo le puipuia mai faʻafitauli mai fafo o se siosiomaga faʻamalosia.

Le a le mea e te manaomia

Toning e ala i le faʻataunuʻu e pei o le valivali, o lona uiga o le seti o mea e tatau ai ma mea faigaluega e tutusa

  • Tonic po o le lanu vali ma se oksidating sui,
  • Ofu talaloa ma kola ina ia aua neʻi pisia ofu,
  • Totigilima
  • Pusa palasitika
  • Fufulu
  • Selu.

Lapataiga! E le talafeagai le uʻamea mea mo le galueaina o vali, e faʻapipiʻi ai mea.

Taualumaga

E iai le faʻasologa o gaioiga, o se ituaiga faʻasologa:

  1. Fufulu lau lauulu i le faʻamalama laupepa.
  2. Faʻamago le laulu teisi.
  3. Vaelua uma curls i vaega e 4 ma ni vaega se lua: tūmata - mai le ogatotonu o le muaulu i le laumei i le ua, faalava - mai le tasi taliga i le isi.
  4. Amata mai le pito i luga. Faaaoga le paluga tutusa i luga o manoa. Muamua lava, faʻataʻitaʻi ia curls i le ua ma faasolosolo malie mai i foliga. Tuputupu aʻe aʻa loloto mulimuli.
  5. Aua le fufulu ese le faʻapitoa o loʻo taua i totonu o faʻamatalaga, pe a ma le 20 minute le umi.
  6. Fufulu le tonic i le vai mafanafana mama, ae le vevela.
  7. I le iʻuga, fufulu lou lauulu i le faʻamalama ma faʻapipiʻi se pulou soifua maloloina.
  8. Fusi ia nonoa i le solo tuai, aua o le tonika o totoe e mafai ona pisia ma faaleagaina.

Faufautua! Taulimaina le paʻu i le ua, tua o taliga, luga o le muaulu ma malumalu tele i le kulimi mata. Ole mea lea ole a e faigofie ai ona tuʻu i fafo vaega o le kulimi pe a maua.

O le valiina o le lauulu lauulu e faigofie ma saogalemu. O le mea taua o le faʻalogo i fautuaga a tagata faʻapitoa ma mulimuli i le faʻasologa faʻapitoa.

Faamatalaga aoga aoga ia te oe lava ile fale:

Filifili vali

Ole vaitaimi nei ole maketi mo mea teuteu ofoina tele se tele o tonics. Nei o togi, shampoos, mousses, spray, e mafai ona vali, ae o le aafiaga e le umi le umi, mo le sili atu 1 masina.

Sei o tatou suʻeina poʻo fea le vali e valiina le lauulu pe a uma ona faʻamamaina. Tomai faʻapitoa faʻaaogā vali semi-tumau. Afai ua lulu lou laulu e faʻamalamalamaina, ona tatau lea ona faailoa i luga o le tonic. Mafaufau po o le a le mea e faʻaaoga e le au faʻataʻoto:

  • Kapousa vali - mamanuina faʻapitoa mo mama mama. E fetaui lelei le faʻaiʻuga lanu, faʻapipiʻi.E tatau ona faʻafaileleina le oloa. O le tuufaatasiga aofia ai foi taua ma vailaʻau suauu, porotini ma masima masima,
  • Estel ituaiga oloa - o se tasi o lauiloa ituaiga o kulimi mo lauulu. O se tamaoaiga tele o paolo, o se faʻamalosiʻau lemu ma sili ona lelei faʻalelei faia ia manoa vaivai ma 'iila, ma keratin faʻaopopo faʻamalosia atili le laulu vaivai. Hue dyes ua faʻamamaina ma se faʻaosofia ai le tino i se fua faatatau o le 1: 2, faitau foi e uiga i le faʻaaogaina o le Estelle vali mo vali,
  • Schwarzkopf foliga mai - le oloa mafai ona faʻaaogaina e faʻamalamalamaina curls. O na vali e na o le 6 ata i lona auupega, malulu ma mafanafana,
  • Wella lanu paʻi - O se faʻapolofesa faʻamatalaga o tinting sooupu. O loʻo i ai i se iʻuga uiga ese, fesoasoani faʻalelei mulivae ma mautinoa mautinoa tumau, saturated lanu,
  • MANUIA paʻi paʻi - e le o iai le amonia, a o le tumau o le leo e le tigaina i lea. E tausi lelei e le mea faigaluega mo manoa, faʻafetai i le tele o mea ai lelei meaʻai, ma e mafai ona faʻaaoga e vali ai uila. O le oloa e faʻamaonia.

Faatasi ai ma le valiina, o lau curls o le a susulu i se malosi fou. E le gata i lea, o le a latou foliga malosi ma maloloina, ma o le matagi ma le malosi faʻatupu o le ea e le afaina ai i latou. Faʻaopopo ou filo o susulu matagofie ma silkiness!

Foliga maualuga lauulu

Lelei toning filifiliga e mafai ai ona e aveese le samasama o lo o faʻamamafa ai uila ma faʻaʻumiʻumi le lauulu atoa. Oe manaʻomia le filifilia o se fofo mo se auala faʻapitoa, faʻavae i luga o le ituaiga o lauulu ma le lanu o ni faʻailoga maualuga.

Le faaauluina atu o lauulu maualuga o le a le maua ai se suiga taua i le lanu, ae ui i lea, o le paolo mafai ona suia e tusa lava i le malosi i le fale.

O le a le mea e manaʻomia mo le faia o suavai i le fale?

I le fale, e mafai ona e vave ma sao lauulu lauulu. Mo lenei faiga, e te manaʻomia mea faʻapitoa:

  • o se mea faigaluega talafeagai mo le faʻamalosia o se ituaiga o lauulu,
  • puipuia totigilima paʻu
  • o se fagu mo le faʻaiʻuina (pe a manaʻomia) le valivali fatuga,
  • pupuni mo le puipuia o lavalava.

O a faʻafitauli e mafai ona aliaʻe?

Toning, pei foi o ni lanu, e le aunoa ma ni mea e ono faateʻia ai:

  • o le eseesega o 3-4 leo i le va o le paolo masani ma le valivali fatuga e mafai ona taʻitaʻia atu i le leai atoa o se iʻuga,
  • e leʻo le fofo uma e mafai ona vali luga lauulu sinasina, ae ui i lea, e mafai ona e mauaina le aʻafiaga o le maualuga lauulu lauulu, pe a fai e te faʻaoga lanu lanu,
  • faʻamalamalamaina lanu uliuli ma le suiina o sui e le aoga,
  • pe a iai se vaega o lauulu e pisia ile henna poo basma, ole iʻuga e ono le fuafuaina.

Valivali lauulu tausiga

A maeʻa ona faʻamalosia le lauulu, faia i le fale, e tatau ona e mafaufau totoʻa i lauulu tausiga:

  • aua le faʻaogaina se selu ma mea faigata malo, e sili le faʻaalu o se selu na faia i mea masani, pei o fafie,
  • aua le selu le lauulu susu i le taimi lava e fufulu ai,
  • faʻaaoga le fulufulu laʻau, tali ma moli i sina mea itiiti e mafai ai,
  • teena le fufuluina o lauulu i aso uma (e sili atu le fufuluina 1 taimi ile 3-4 aso),
  • aua le vali nai lo 3-4 masina pe a uma le curling,
  • ia mautinoa e faʻaaoga maso toefuatai.

E faigofie ona ausia se sili atu ona lelei mai le vali lauulu lea o le a fiafia ai ou mata i aso uma. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le filifili o le mea tonu paolo, filifili le mea saʻo mea faigaluega, mulimuli i vaega uma o le faʻamalosiina ma lelei tausiga mo lauulu pe a uma le faʻagasologa.

Ata vitio: matou te valiina lauulu i le fale

Valivali lauulu i le fale. E maeu le aoga:

Valivali lauulu i le fale. Taugofie ma faigofie: