Mama

Uma le atamai o le faʻaaogaina o le henna e faʻamalamalamaina ai lauulu

White henna e masani ona faʻatutuina o se mea fou e faʻasaoina le laulu i le amio saʻo pe a uma ona pamu. Pe, e ui i lea, pe i ai ni mailei e tatau ona iloa e tagata alolofa i latou e suia o latou foliga? O le a le mea e tatau ona mafaufau i ai pe a faʻatau se oloa faapena ma le fea e tatau ona fiafia iai?

Le tele o le feusuaʻi faia o feusuaʻiga saʻo se tasi taimi mafaufau i auala e faʻamalamalamaina ai latou laulu, ae leai se tasi e manaʻo moni e afaina ai i latou, o lea e toʻatele o loʻo suʻesuʻe nisi auala.

O se tasi o ia mea o le toe foʻi i tua i se mea faigaluega e toaitiiti tagata ua latou iloaina nei - o se supra o loʻo i ai le paʻepaʻe henna ma le malosi o vailaʻau (autu - ammonium persulfate). Afai e te filifili e avea ma se tagata uliuli, oe tatau ona faʻamasani oe lava i mea e ono maua mai i lenei laina.

White henna mo lauulu: faamatalaga, aafiaga ile lauulu

White paepae e leai se mea e sili atu nai lo le faʻafefiloi ituaiga oloa o loʻo i ai i lona tuʻufaʻatasiga o vailaau faʻamamaina vaega ma mea masani. O le oloa na sili ona lauiloa i le tele o tausaga talu ai, ina ua i ai i le perhydrol blond sa i le faiga, o nei paʻu e le masani ona masani ai, ae, e ui i lea, o le tele o manaoga.

Ole vaega autu ole mafaufau teuteu mo lauulu o amonium carbonate (alkali o natura tupuaga), lea e galue ai, o le mea moni, o se pipi, fufulu uma le pigment mai le lauulu.

O le mea moni, blaching ma paʻepaʻe henna e leai se ese mai le faiga salon, vagana ai, i le tulaga muamua, o le auala e sili atu agaleaga (aemaise lava pe a fai o le oloa na faʻatauina i se taga aoga 30 rubles).

Aua nei galo o supra e patino i se tasi o ituaiga o henna ma nisi faʻapipiʻi, o lona uiga e mautinoa faigata o le a vavalo le moni o le taunuuga. Ina ua uma ona valiina i le paepae henna, nai lo le lauulu enaena, e mafai ona avea oe ma e mumu lou laulu mumu (pe afai o oe o se brunette).

Londa blonding efuefu

O se mea faigaluega faʻapolofesa mo faʻamalamalamaina soʻo se ituaiga lauulu i foliga o se paʻu. O loʻo iai ni lipid faʻapitoa e fesoasoani e taofi le susū ile laulu (faʻapea le puipuia ai o latou maʻaleʻale), faʻapea foʻi ma vaega o le suauʻu e taofia ai le fausiaina o le pefu efuefu.

O le efuefu e mafai ona faʻamamaina lauulu e oʻo atu ile 7 tone, ma atagia lelei tusa lava ile lauulu na paʻi ile lauulu sinasina pe ua vali foi muamua. E faʻaavanoa le mea faigaluega ile lauulu, talu ai o loʻo faʻaaogaina se mea e faʻapipiʻi ai se mea e faʻamalosia ai le lanu (Le sili atu i le 3%). Ole taunuuga o le pa'ū o lauulu faʻaatura.

Afai o le lauulu ua uma na valia ona o le taimi o le valivali ma le efuefu, maau lanu fesuiaiga o le a le matauina pe a uma le taualumaga, lea e taua tele.

Metotia o le faʻaaogaina: o le efuefu e tatau ona faʻafefiloi ma le faʻamamaina emulion i se mea e le o se uamea i se fua faatatau o le 1: 1.5 poʻo le 1: 2. O le paluga e faʻaalu i lauulu e leʻi fufuluina (e fautuaina e aua le fufuluina lau lauulu i nai aso ae leʻi faʻataʻitaʻia le taofiofi) ma le mafiafia paʻu (aua e te fefe e susunuina le paʻu, aua o le ono afaina o le epithelium).

I le faagasologa o le staining, e taua le puleaina o le aafiaga ole efuefu i 20 minute uma. O le tapulaa maualuga lauulu dyeing taimi o 50 minute. A maeʻa le mea lea, e tatau ona fufuluina lelei le faʻavae ile vai mafanafana, ona fufulu lea o lou lauulu ile laupepa ma faʻapipiʻi se meaai manaia.

Supra (mai le Galant teuteu)

O le mea faigaluega e fuafua e faʻamalamalamaina malie ai lauulu o soʻo se ituaiga. E aofia ai le vaega malosi o le paʻu malosi (ammonium persulfate ma faʻaopoopoga faʻaopopo), o se kulimi faʻasaina ma se faʻafailelega balm e faʻavae i luga o laʻasaga papaʻe paʻepaʻe ma vitamini A, E, F, mamanuina e toe faʻaleleia ma fafagaina lauulu pe a uma ona vali.

Metotia o le faʻaaogaina: faʻaopopo le faʻaʻautسی faʻamalosi ma se vaega ole puluna fafagaina i le moli moli e faʻamalulu ese ai le gaioiga o mea pala. Saini le paluga seia oʻo ile homogenous, mafiafia mass maua. Mo le tapenaina o le valivali tuʻufaʻatasiga, e sili le faʻaaogaina o se metotia e leai ni uamea. Faaaoga le paluga uma i lauulu ma tuu mo le 50-60 minute. I le faagasologa o le staining, mataitu le tulaga o le fulufulu mata, ma puleaina le lanu na maua.

A maeʻa se taimi faʻapitoa, o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona fufulu ese ma le vai mafanafana, ona fufulu lea o lou laulu i se vaifofo vaivai o le acetic acid (1 kulimi. Sipuni o le vineta i le 1 lita o vai).

Faʻafefea ona fai?

Hena mo blaching afaina ai le lauulu matua malosi. O nisi e palu ai i le vai vevela, aʻo isi e tuʻufaʻatasia ma le okesene. O le ulufale atu i luga o manoa, o le tuufaatasiga suia ai le lanu moni, vavae ese foliga nai lo.

I le taimi o le aʻafia o le vailaʻau, o le susu ma meaʻai ua aveʻese mai le curls, o lea la, pe a uma le pisia, e mafai ona e maitauina ua avea le lauulu ua leai ola ma mamago, pipii atu i itu eseese. Iloiloga o teineiti na uma ona latou taumafai latou vali faʻamaonia e faʻapea e lagona se mea le lelei i soʻo se mea.

Henna fesoasoani e faʻamalamalamaina curls i le 4-6 tones, ae tele taimi e tasi le gaioiga e le lava e faʻataunuʻu ai le faʻaiuga manaʻomia. E faʻalagolago uma lava i le uluaʻi lanu o lauulu ma lona fausaga.

Faʻamalosiʻau ma le malamalama mai faʻasologa o le natura e faʻaosofia ai le sili atu ile gaoi, e mafai e le fatuga ona galue ia i latou ile taimi muamua. Afai o oe o le pule o le uliuli ma le malo le laulu, o le vali o le a manaʻomia ona faʻaogaina i le tele o laasaga ma se vaitaimi o 1-1.5 vaiaso. O le taimi lenei e tatau ona faʻatali mo le toʻulu ia toe maua.

Ia saunia e le taimi lava o le paolo o le a mumu mumu pe 'apamemea, ae a faʻatasi ma staining taitasi o le a mama.

Leai lanu o se auala lelei tele e pupula, pei ona vaʻaia mai ata o loʻo lafo e teine ​​i luga o le Initaneti. Le afioaga o le hydrogen peroxide i le faʻatulagaina mafai ai ona e 'aveina pigment masani ma vave suia i pupula blondes.

O le isi, ma e foliga mai o le mea sili ona taua, o le tau. O le tau o afifiina henna e sili maualalo ifo nai lo tomai faʻapitoa auala mo faʻamalamalamaga.

Isi tulaga lelei e aofia ai:

  • le i ai i le tuʻufaʻatasiga o vaega masani,
  • faigofie le faʻaaogaina - e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻia o le salon,
  • le mafai e tutoʻatasi ona fetuʻunai le tulaga o faʻamanino e ala i le fesuisuiai o le taofiofia taimi o le tuʻufaʻatasiga i luga o curls.

O le ili, atoa foi ma soʻo se faʻatusa e i ai foʻi mea e le atoatoa ai. Muamua lava, o le maualuga o le faʻatusatusaina o vailaʻau malosi malosi e afaina ai le fausaga o curls ma le ulu.

A le mulimulitaia tulafono na faʻatino i faʻatonuga, e iai le lamatiaga o le leiloa o manoa ma e oʻo foi i ni afi. Ae ui i lea, o mea le lelei e ono faʻaitiitia e ala i le mulimulitaʻi i fautuaga mai le tagata gaosi.

Vaʻaia faʻapitoa e tatau ona totogi i le matua taimi o le tuʻufaʻatasiga - i le taimi o le muamua valivali e le tatau ona sili atu i le 20 minute, faʻasolosolo ona mafai ona faʻateleina i le 40 minute, ae leai se isi mea, i se isi itu, e i ai se faʻaletonu o le afaina o lauulu.

Le minus aofia ai foi uiga nei:

  • iʻuga faʻamoemoeina - e le mafai ona fai mai e mautinoa pe a maeʻa ona e maua se lauulu uliuli ae le o le lanu mumu sesega,
  • le le mafai o le vali e faʻaletonu lauulu lauulu,
  • o le maaleale o le faʻaiuga - o le paʻepaʻe paʻepaʻe e fufulu ese pe a uma le 2-3 vaiaso,
  • le le mafai ona toe foi mai i le taimi lava ua maeʻa ona moli i le lanu muamua - i ni manoa ua togafitia ma le le henna lanu, o le vali e le fetaui lelei ma toetoe lava a le uu.

Faamaninoina taualumaga

O le saʻo le faʻaaogaina o le henna ma le faʻaaogaina faʻalelei malu o manoa i le maeʻa ai o le faʻagaioiga o le a fesoasoani e faʻaititia mea leaga o le lanu. Muamua lava, suesue ma le totoʻa le oloa faʻamatalaga - latou te faʻailoa mai ai ituaiga uma o faʻafitauli le lelei, contraindications ma laasaga o faʻamanino.

Ia maitauina foi o le faʻaaogaina o masini puipuia i le taimi o staining e le o se faʻamoemoe o le gaosi oloa, ae o se faʻamaoniga e te le afaina ai oe lava ma au mea. O le tuʻufaʻatasiga o le vali e agaʻi tele, o lea e te manaʻomia le mulimulitaʻi i tulaga saogalemu uma pe a faʻaaoga.

Mafaufau pe faʻafefea ona e liua i le lauulu e aunoa ma le lamatia i le soifua maloloina o lou lauulu.

Sauniuniga

Ua fautuaina malosi e le au fai oloa, e te le fufuluina lou lauulu aʻo le i loteina mo 1-2 aso. I lenei taimi, o se puipuiga masani a sebum o loʻo faia i luga o loka ma dermis, e faʻateʻa ai mea leaga e ono.

Taumafai e aua le faʻaogaina mea teuteu oloa, latou mafai ona tali atu ma le vaega o henna, lea o le a oʻo atu ai i se faʻaaliga faʻaalia o le paolo.

Ae le i faʻamalamalamaina, ia mautinoa e leai ni au faʻailoga i lea mea, e aofia ai:

  • lata mai perm ma tumau valiina - pe a uma ona latou 1.5-2 masina tatau ona pasi, a leai o le paolo o le a le mafaufauina,
  • vaivai ma faʻaleagaina uʻamea - aʻo leʻi faʻaaogaina se faʻamalamalamaga, e tatau ona malolo,
  • le i ai o manuʻa, mageso ma isi manuʻa i luga o le ulu,
  • le faapalepale o le tagata ia le itiiti ifo i le tasi o vaega o le paepae henna.

Ina ia e mautinoa e te le aliali i mea o le vali, e tatau ona e suʻe se aso ae leʻi faʻamalamalamaina. Saunia se faʻaititia o se tuʻufaʻatasiga, ma mulimulitaʻia faʻatonuga, faʻaaoga i le pito i totonu o le tulilima. Afai ua maeʻa le 24 itula e leai ni mea e le lelei mai, e mafai ona e amata vali. Soʻo se suiga i le paʻu poʻo le le mautinoa o se faʻamaoniga e faʻapea e le talafeagai le oloa filifilia mo oe.

Galuega lisi

Ina ia mimiti lauulu, tatou te manaʻomia e le gata o le pusa faʻatau i se faleoloa. Ina ia mafai e le iʻuga le faʻaita ia oe, i soʻo se tulaga, aua le faʻatagaina le vali ia faʻafesoʻotaʻi ma mea uʻamea - o mea faigaluega uma e tatau ona fai o palasitika, porcelain po o tioata.

Aua foʻi neʻi e mautinoa e le paʻu le oloa i luga o se paʻu, e mafua ai ona o se vailaʻau. I le taimi o le faʻamamaina, o le a matou faʻaaogaina le suesuega lenei:

  • suavai uʻamea e puipuia ai tauau ma lavalava mai vailaau faʻapitoa,
  • totigilima uila i lima o le a matua faʻaesea mai le malosi faʻatupu,
  • tioata poʻo se koneteina palasitika, e manaʻomia ai ona faʻaitiitia le gaosiga,
  • pulumu mo valivali - o le a manaʻomia mo le faʻaosoina ma le faʻapipiʻi o le teuteuga,
  • togafiti faʻatasi ai ma matou
  • kulimi suauu e puipuia le paʻu i luga o le laulu,
  • susu le pulupulu.

Staining faagasologa

E le oi ai se fuafuaga faʻamaninoina mo henna, ona o tagata gaosi eseʻese e ofoina atu oloa eseese. A faʻapea e faʻaalia mai i tusitusiga, e tatau ona faʻamamaina le paʻu i le vai, mulimulitaʻi i faʻamatalaga manino. Aua le faʻaaogaina le vai faʻapuna ina ia aua nei faʻateleina gaioiga o mea leaga. A maeʻa, tuʻu le paluga i totonu o se vai taele ma aumai ina ia faʻamaeʻaina atoatoa, ae aua le faʻafefeteina!

O vali ma faʻatupu o vailaʻau e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina - e tatau lava ona e faʻafefiloi vaega i le faʻatusatusaga saʻo.

A ua sauni le faʻavae, alu i lana faʻaaogaina faʻapitoa:

  1. Matou te togafitia le paʻu i luga o le laulu atoa ma taliga i le suauʻu peli poʻo kulimi gaʻo, puipuia o matou lima i totigilima, ma o matou tua ma se afifi.
  2. Matou te vaevaeina ia uati i vavae ese, faʻamautuina i latou ma faʻapipiʻi.
  3. E amata ona tatou faʻaaoga le tuʻuga mai aʻa, tatou te faʻatautaia ia ma le faʻaeteete tele.
  4. A uma ona ufitia le ulu atoa ile vali, palu lemu le paʻu, selu ia curls ma se palasitika selu ma nifo e seasea.
  5. Matou te mafanafana le lauulu i le palasitika pulou ma se pulou faʻapitoa, pe a le o iai iina, faʻaaoga se mafiafia terry solo.
  6. Tatou te tausisia le tuʻufaʻatasiga o le taimi seti.
  7. Fufulu ile vai e tele e aunoa ma le faʻamalama.
  8. Matou te gaosia le loka ma le ea malulu, tuu mo le 5-7 minute, ona fufulu ese lea.
  9. Faʻamamaina o lau lauulu e sili ona faia faʻalenatura.
  10. A manaʻomia, toe fai le faʻagaioiga pe a uma le vaiaso.

Tausiga pe a uma ona faʻamamaina

A maua sau lanu e te manaʻo ai, aua e te malolo. A maeʻa le faʻamamaina, o loʻo manaʻomia le puipui mo le puipuia ma le faʻaeteete. O le a latou manaʻomia le fafagaina i taimi uma ma mea aoga ma faʻamalieina faʻapipiʻi ina ia toe faʻaleleia le paleni paleni o elemene. Mo lenei mea, polofesa maualuga-lelei teuteu faʻatau tino ma oloa masani e mafai ona saunia i le fale e talafeagai.

Ia faaeteete pe a faʻaaogaina vailaʻau faʻa masani - nisi o latou vaega e mafai ona tuʻuina se paolo e le maʻalofia i se uaua, suesue ma le faaeteete le mea na i ai, pe a fai o loʻo i ai pigment mea, aua le faʻaoga.

Matau foi tulafono nei:

  • i le taimi e māmā ai ona fufulu lou lauulu mo le 3 aso e faʻalelei le iʻuga,
  • faʻaaoga na o mea teuteu mo lauulu lapisi e toe faʻaleleia ai lona ola maloloina ma puipuia le paolo mai leleach,
  • faʻaoga vai ua faʻamamaina mo le fufuluina ma fufulu, ona o loʻo i ai ile tapuni vai e iai mea e ono afaina ai le paolo,
  • fufulu manoa i le sua o le tipolo (e le o le citric acid mai le afifi!)
  • faʻaaoga mea teuteu vevela e tau le tele le mafai ina ia aua neʻi afaina le lauulu,
  • togafiti loka ma puipuiga puipuia i le malulu ma vevela vaitau,
  • lalafi lou lauulu i lalo o le ulu ulu mai le malulu matuitui ma le la mumū,
  • masani ona faʻaaogaina le fafagaina ma le faʻamalieina o ufimata.

E eseʻese manatu i le faʻaaogaina o le paʻepaʻe henna mo faʻamaninoina. O nisi tagata fiafia iai aua e fesoasoani e faʻauluʻulu loka i le fale, o isi e le faʻamalieina iʻuga ma e talanoa e uiga i le leaga faʻafitauli o le tuʻufaʻatasiga.

Soʻo se mea e faʻamamafaina ai mea e faʻatamaʻia ai ia curls, e oʻo lava i mea faʻaoga e faʻaaoga i faleoloa. Ina ia faʻaititia le ono lamatia o mea le lelei, e tatau ona e mulimuli ma le faʻaeteete i faʻatonuga mai le gaosi oloa ma vaʻai totoʻa mo lauulu pe a maeʻa le faʻatulagaina. Tagata tomai faapitoa latou te le fautuaina le faafouina o taunuuga sili atu ma le tasi i le masina, o ia faasologa o le a fesoasoani e faatumauina le matagofie ma le soifua maloloina o le lauulu.

Filifili le saogalemu auala mo le suia o lau ata ma fiafia i ata fou ola.

O le a le henna e mafai ona faʻamalamalamaina ai le lauulu?

O le mea masani, masani henna, lea ua tatou masani ai, e le talafeagai mo lenei faiga. Tusa lava pe faʻaaoga i luga o le uliuli lauulu, e le mafai ona e maua se faʻaaliga iloga. I se isi itu, o au lanu uliuli pe enaena o le a mauaina se sili atu e faʻaali paolo, lafoina uliuli pogisa.

Ina ia faʻamalamalamaina manoa i le potu poʻo le fale, e tatau ona e faʻaogaina faʻapitoa henna. E mafai ona e faʻatauina lenei mea faigaluega i na o vailaʻau e seasea lava ma fale faʻataʻitaʻoto faʻapitoa.

O le mea moni, o le paepae faʻaaliga e le o se tasi o le ituaiga o le lauiloa-natura vali ma e faatatau i lauulu i se auala ese atoa. Ole vailaʻau lenei na maua ai lona igoa ona ole mea moni o le paʻu na matou masani ai ona faʻaaoga ile gaioiga o lona gaosiga.

Ona o le mea moni o le paepae henna i lona tuufaatasiga e le o se fofo atoatoa, e mafai ona afaina tele ringlets, aemaise lava pe a le faʻatamala togafiti. E masani lava, e matauina e tamaʻitaʻi aulelei, a uma ona faʻaaoga le vailaʻau lenei, na matua vaivai o latou laulu, leai se ola ma malepelepe i le umi atoa. I se faʻaopopoga, i le le faʻaaogaina tatau o lenei vailaʻau, e mafai ona e fetaiaʻi ma faʻafitauli e pei o le matua leiloa atu o lauulu o le ulu ma le tupu ai o le ogaoga o le mu.

E ui lava i mea leaga uma, o lenei mea faigaluega e lauiloa i teine ​​ma fafine e moemiti e avea ma blondes.Lenei e mafua mai i le mea moni e mafua mai i le faʻamalamalamaga ma henna, o se toniga moli moli e toetoe lava maua mai, lea e le lafo samasama.

I se faʻaopopoga, i le saʻo faʻagasologa, vaega uma o lauulu laʻititi lea ua valivali tutusa, e le pei o metotia lemu fou o faʻamalamalamaina.

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le lauulu ile sinasina o le henna?

O le faʻagasologa mo le faʻamalamalamaina o lauulu ma le paʻepaʻe henna e aofia ai i le tele o faʻasologa, e pei:

  • Muamua lava, o le a tuʻuina le sasaa le aofaʻi o le paʻu i le mafanafana, ae le o le vevela, vai ma palu lelei seia faʻatupu se homogenous gruel ua fausia. E tatau ona faʻaalia i le aufaʻatauga o oloa na e faʻatau mai, le vaega tonu mo le sauniuniga o le tuʻufaʻatasiga,
  • ona tatau lea ona faʻaaoga i luga o lou lauulu le tele o le faʻaiuga, valiina uma ni fasi ma faʻalogo lelei i aʻa o le laulu,
  • I le tusa o le afa itula, e tatau ona e fufuluina lau lauulu i le masani auala, ona faʻaaoga loa lea o le pamu mimita o meaʻai pe faʻa gaosi ile gaʻo. A le faia lenei mea, o le a sili atu ona susu le fulufulu o lou ulu, ma e ono mafua ai ona oʻe le susu ma le soʻosoʻosaʻo.

Afai o le faʻatonuga na faʻatinoina muamua e se teineititi ma se lanu uliuli o lauulu, e maua ai le paolo manaʻo, ono, e tatau ona e toe fai le faʻamalamalamaga tasi pe sili atu taimi. O lenei mea e tatau ona faia e le o se vaiaso talu mai le pamu na muamua, ina ia aua neʻi afaina tele lou lauulu.

O ai e le tatau ona faʻaogaina le paepae henna?

E ui lava i le tele o tulaga o le feusuaʻi faʻamalieina ua faamalieina i le lanu latou te maua e mafua mai i le faʻamalamalamaina o le laulu ma paʻepaʻe henna, i nisi tulaga o lenei fofo mafai ona aumaia se paolo atoa unpredictable. Le tele o taimi e tupu lenei mea pe a faʻaaoga lenei vailaʻau vailaʻau i le lanu muamua lauulu, ma e itiiti ifo nai lo le masina ua mavae talu mai le toe faʻaaogaina o isi vali.

I lalo o ia tulaga, o le lanu e mafua mai i le faʻaaogaina paʻepaʻe henna e mafai ona o soʻo se mea mai le asena poʻo samasama e lanu viole poʻo le lanumeamata. I se faʻaopopoga, o se mea faigaluega e le tatau ona faʻaaogaina e teineiti ma le laulu mago - paʻepaʻe henna na o le a faʻateteleina le tulaga ma avea i latou e matua malepelepe, le malie ma ulavale.

Ma le mea mulimuli, aua nei galo, o le paepae henna o se faʻafefiloi o vailaʻau ma mea masani, o lea e ono faʻaosofia ai se alergi. Ina ia aloese mai ia ituaiga tali, e manaʻomia le faʻaogaina o se suʻega mo le laʻau faʻaititia o le paʻu aʻo leʻi faʻaaogaina lenei oloa. Ina ia faia lenei mea, ole laititi o le paʻu e faʻamaloloina ile vai e faʻapipiʻi ile vaega i tua o le taliga poʻo le vaega ole tulilima ma o loʻo mataituina le tali i le aso atoa. O nisi o teineiti latou te manaʻo ai le vali ia i isi uma o lo o fai ma sui i aso nei i le aofaʻi o fale teu oloa, ona o latou avanoa ma maualuga le lelei.

Ae ui i lea, e tatau i se tasi ona manatua pea mea leaga o lenei vailaʻau ma ia le faʻaaogaina soʻo.

Maitau ma le faʻaeteete le tulaga o lou lauulu ma, afai e tatau ai, faʻaaoga lalelei kulimi e sili taugata, ae aua le afaina le curls.

White sinasina mo moliina lauulu

Malamalama paepae paʻepaʻe henna e faatatau i se paketi auala e avea ma lauulu lauulu. O lenei meafaigaluega e taugofie lona tau ma ua leva ona lauiloa ile teine.

E uiga ese faʻamatalaga e uiga i le paʻepaʻe henna mo le faʻamalamalamaina o lauulu. O nisi teineiti fai mai latou te le i mafaia ona ausia le mea e manaʻomia ma latou te le toe faʻaaogaina lava lenei mea faigaluega, ma o nisi tamaʻitaʻi o ni tagata fiafia i paʻepaʻe henna ma fai mai e naʻo le vali lea e maua ai se faʻaiuga atoatoa.

O le a le paepae henna?

O lenei pupula ua taua paʻepaʻe henna ona o le mea moni e tatau ona faʻamamaina atoa lauulu. O le mea moni, o se vailaʻau atoa lea e le “manogi ai” o laʻau, pei ona masani ona valiina henna. I se faʻaiuga, o le faʻamama lea o le paʻu ma le faʻaʻamau o loʻo mimilo, lea e tele ai le hydrogen peroxide.

Paʻepaʻe henna mo faʻamalamalamaga ono maua ai se lelei o le paʻepaʻe paʻepaʻe aafiaga, e taua lava le mulimuli i faʻatonuga uma ma ia mautinoa e fai se suʻega alergi e ala i le taumafai o le oloa i lou lima.

O ai e tatau ona faʻaaogaina le lanu paʻepaʻe henna?

White sinasina e mafai ona mafua ai le tele o faʻaletonu i le lauulu, aemaise lava pe a fai ua uma ona faʻamamaina i le pisia ma perms. Naʻo le malosi ma le soifua maloloina o le lauulu i le mafiafia o le tino o le a faʻataliina le taʻimofiofi ma lenei mea faigaluega.

Natura blondes mafai saogalemu taumafai e pulu o latou lauulu i paʻepaʻe henna, aua o le faʻaalia taimi o le vali i luga o le lauulu mo i latou o le a fai si puupuu.

Brunettes, e ui i lea, e le tatau ona faia se faʻataʻitaʻiga, aua latou te lamatia e le gata le mu ma faʻaleagaina lauulu, ae ia maua foʻi le lanu samasama poʻo le ele ele o lauulu.

Faʻafefea ona vali lou lauulu i le paʻepaʻe henna?

  1. Manatua ia e faia se suʻega alergi.
  2. Faafefiloi vaega o loʻo i fafo atu o le atigipusa e tusa ma le tufuga a gaosi.
  3. Faapena vali e faamago fulufulu lē pulu.
  4. Faaaoga se lanu lanu i le lauulu, amata mai aʻa.
  5. Ina ia faʻaleleia ma faʻavaveina le faʻamalamalamaga, ofuina le pulou pulou ma afifi lou ulu ile solo solo.

O teine ​​paʻu magafagafa e le tatau ona ofuina se pulou.

  • Tuu le tuufaatasiga i luga o le lauulu mo le 10 - 25 minute (fuafua i le mea e manaʻomia).
  • Fufulu le paʻepaʻe paʻepaʻe mai le lauulu i le vai mafanafana ma faʻapipiʻi se pulupulu fafaga i lauulu, lea e tatau ona tuu mo le 15 minute.
  • Fufulu lauulu ma patupati mago ile solo.
  • Faataga lauulu e mago i le natura.
  • Ina ua uma ona faʻamalamalamaina le lauulu i le paʻepaʻe henna, e sili atu le alu i le teine ​​lalaga tipi ma tipi ese matutu pito o le lauulu.

    Ata muamua ma tua atu faʻamalamalamaga ma paʻepaʻe henna

    I lenei ata, o le iʻuga o le pisia ma le paepae henna se isi vaega o le lauulu.

    Lenei ata faʻaalia ai le iʻuga o le faʻapipiʻiina o lauulu i le paʻepaʻe henna e mama.

    Fautuaga & Lapataiga

    • Valivali o le faʻatulagaina igoa "White Henna" o loʻo iai le hydrogen peroxide, lea e fesoasoani i le faʻamaligiina o laulu.
    • Valivali lauulu ma le paepae henna mo faʻamalamalamaga masani taʻitaʻia matua malepe lauulu fausaga. O le mea lea, o lenei mea faigaluega e talafeagai na o tamaʻitaʻi e malosi ma soifua maloloina lauulu.
    • Ina ua uma ona vali lou lauulu i sinasina henna faʻateʻese le faʻaaogaina o uʻamea ma uilaʻu mo le tele o vaiaso.
    • Tatau ona mataala i faaitiitia sui: suauu, fafagaina faʻamoega ma lafoaʻi a tagata.
    • Tele teine ​​i o latou iloiloga faʻaalia o le paepae henna e sili atu le faʻaaogaina mo faamalamalamaina le manaomia o le tino lauuluae le ole ulu.
    • White sinasina e masani taoto le mautonu i lauulu, fausia mama ma pouliuli nofoaga. A maeʻa ona faʻamalamalamaina tatau ona sauni mo le valiina o lauulu.
    • E le fautuaina Brunettes lenei meafaigaluega, aua o le pisia ma le paepae henna e mafai ona fai lou lauulu mumu ma samasama.
    • Oiena sinasina e le o se fofo.

    Ole faʻamalamalamaina ole laulu ma le kinnamona e mafai ona faigofie ona faia ile fale e faʻaaoga taugofie.

    Malamalama lauulu i le hydrogen peroxide - o le taugofie e faigofie ma taugofie. Tele teine ​​e faʻaaoga.

    Ole faʻamamaina o lauulu ile chamomile ose aoga ae le aoga tele. O le Chamomile broth e tele atu.

    Faʻamalamalamaina o lauulu ma le kefir o le a fesoasoani e le gata i le faia o le lauulu o ni nai leo mama.

    Malamalama lelei lauulu i le meli - o le faiga e aoga tele, ae le gata i lea mai fafo.

    Lauulu toe faaleleia ina ua uma ona faʻamamaina o se galuega faigata, mataʻutia ma umi. Tele teine.

    Revlon Tomai Faʻaavanoa Fiafia Paʻepaʻe Paʻu Paʻu

    O le oloa teuteu o se paʻepaʻe paʻu, lea, pe a tali atu ma se faʻaʻamau oona, suia i se palu faʻamalosi, mafiafia, homogenous e faʻasaʻoina ai le lauulu.

    O le efuefu e mafai ona faʻaogaina e le gata mo le faʻamalamalamaina, ae e faʻapitoa foi ile faʻamalamalamaina, valiina ole laulu.

    I le faʻaaogaina tatau, e mafai ona e maua ai se lalelei lauulu e aunoa ma le samasama ma le maualuga o lauulu puipuiga.

    Metotia o le faʻaaogaina: o le paʻu ua fefiloi ma le 3/6% oxidizing sooupu seʻia oʻo le homogenous mass faʻaaoga e faʻamago fulufulu (e fautuaina e aua le fufuluina lou lauulu i ni nai aso ao le i faʻaaoga le vali). Faʻamamago le paʻu ile lauulu e le sili atu ile 50 minute, ona fufulu lea ile vai mafanafana ma fufulu lou lauulu ile pulou malu (Post Color Shampoo).

    Schwarzkopf Tomai Faapitoa Igora Vario

    O le oloa o se malu agamalu lanu matagofie oloa ma, e ui i lea, e faʻaalia se sili atu-malosi taunuuga. O loʻo i ai amonium persulfate ma mea masani o loʻo galue faʻamalieina ma puipuia lauulu mai le faʻaletonu i le taimi o faʻamamaina.

    O le oloa e talafeagai mo moli eseese ituaiga o lauulu, e tusa lava pe valiina ma le efuefu.

    Le auala sili e fesoʻotaʻi ai ma valivali efuefu o oxidizer Igora Royal. Faafefiloi efuefu ma le oxidizing sui i se 1: 2 fua faatatau. Faʻaaoga mafiafia e mago fulufulu lē mafaamamaina, faʻapipii ai manoa manifinifi. O le vali tumau i luga o le lauulu mo le 20-45 minute, fuafua i le malosi o lauulu blaching.

    A maeʻa se taimi faʻapitoa o le taimi, o le tuʻufaʻatasiga e tatau ona fufulu ese ma le mafanafana vai ma faʻaaoga B Valivali Faʻasaoina fafagaina oloa puipuia mo lauulu lanu.


    E pei ona outou vaʻaia, o le faʻasaoina o le faʻamamaina o lauulu e le o se talafatu, ae o se mea moni. O le mea autu o le filifilia lelei o se oloa ma faʻaogaina ma le poto, e aunoa ma le faʻaleagaina o lou lauulu i gaioiga sese. Fai se faʻataʻitaʻiga lelei!