Lauiloa

Faigofie ponytail hairstyle: sili ona lelei faʻataʻitaʻiga ma aitia o ponytail hairstyles - ata


Maea uila eletise eletise.

Aofai o filo: 10 pcs. Umi o le umi: 80 cm. Aofaʻi o matauila: 80 ESEESE ESEʻE matauila. O le uaea o le uaea siliva.


Lenei oloa ua faʻaalia i ni suiga eseese.
FILIFILI MA FAʻATAʻI LE FILIFILIGA FAʻATINOINA.


Maea uila eletise eletise.

Aofai o filo: 10 pcs. Umi o le umi: 80 cm. Aofaʻi o lamepa: 80 COLD MINILED lamepa. O le uaea o le uaea siliva.


Lenei oloa ua faʻaalia i ni suiga eseese.
FILIFILI MA FAʻATAʻI LE FILIFILIGA FAʻATINOINA.


Maea uila eletise eletise.

Aofai o filo: 10 pcs. Umi o le filo: 80 cm. Aofaʻi o matauila: 80 EXTRA WARM WHITE MINILED pou (o le lanu e tutusa ma le sulu moli). O le uaea o le uaea auro.


Lenei oloa ua faʻaalia i ni suiga eseese.
FILIFILI MA FAʻATAʻI LE FILIFILIGA FAʻATINOINA.


Garland tail Rays of Dew - o se tali e faʻamau ai mo le fatuina o se teuteuga malamalama matagofie i minute: ia faʻasalalau ma tufatufa atu filo ula i luga o le mea na e fuafua e teuteuina i le moli.

Umi o le umi: 210 cm. Aofai o filo: 16 pcs. Aofai o matau: 672 malulu paʻepaʻe moli uila (42 LED i luga o le tasi fasi). Ituaiga o uaea: siliva uaea. Eyeliner umi: 5 m. Galue mai le fesoʻotaʻiga 220V. Mo faʻaaoga i totonu ma fafo.


Garland tail Rays of Dew - o se tali e faʻamau ai mo le fatuina o se teuteuga malamalama matagofie i minute: ia faʻasalalau ma tufatufa atu filo ula i luga o le mea na e fuafua e teuteuina i le moli.

Umi o le umi: 210 cm. Aofai o filo: 16 pcs. Aofai o matau: 672 malulu paʻepaʻe moli uila (42 LED i luga o le tasi fasi). Ituaiga o uaea: siliva uaea. Eyeliner umi: 5 m. Galue mai le fesoʻotaʻiga 220V. Mo faʻaaoga i totonu ma fafo.


O se ula eletise mo le Kerisimasi Rays of Dew o se tali ua saunia mo le fatuina o se ata matagofie o se lalelei o le fulufulua i mataupu o minute: e tatau ona e ofuina le mama i luga o le pale, tufatufaina le filo ula i lala ma mea uma - o le Kerisimasi o laʻau ua sauni e faʻafiafia oe i le susulu o moli. O le uumi o filo o le a teuteuina laʻau ma le maualuga o le 150-210 cm.

Umi o le umi: 210 cm. Aofai o filo: 16 pcs. Aofai o matau: 672 malulu paʻepaʻe moli uila (42 LED i luga o le tasi fasi). Ituaiga o uaea: siliva uaea. Eyeliner umi: 5 m. Galue mai le fesoʻotaʻiga 220V. Mo faʻaaoga i totonu ma fafo.


FOU 2012! O le ula "Tailo Solofanua" o se ula sa tulaga ese lava - laʻititi manifinifi mini-diodes pupula ma suluʻe ma susulu i luga o uaea sili ona lelei ua faʻaputu i se fusi. O le uaea e matua le mafai ona vaʻaia, ma ona o lenei, e foliga mai o le "droplets" susulu lava latou, lelea pei o afi mumu! E mafai ona e faʻaogaina i soʻo se mea - pe a teuteu totonu ma fale faʻamalama, faleaiga ma ofisa. O sea "siʻa" faigofie lava ona faʻataʻatitia i luga o le pusatu poo luga o se fata - o le a aliali mai LELEI LELEI. Solofanua Tailo o se fiafia moni paʻu o le afu o moli!

Garland "Horse tail" 125 BLUE MINILED lamepa, 10 filo o eseʻese umi (mai le 60 i le 100 cm), uaea - uaea, eyeliner 1.5 mita, voltage 12V (aofia ai ma mea faakomepiuta). Tikeri o le susu puipuiga IP 20, e mafai naʻo le faʻaaogaina i totonu.


Lenei oloa ua faʻaalia i ni suiga eseese.
FILIFILI MA FAʻATAʻI LE FILIFILIGA FAʻATINOINA.


FOU 2012! O le ula "Horse Tail" o se ula sa matua tulaga ese lava - “matala laʻau” pupula ma faʻililivili i fulufulu manifinifi i le lanu o matutu na aoina i se vaega - tele pupula mini-diodes. O se maea manifinifi e faʻamamafa ma faʻalauteleina le susulu o le LED, ae na te le tausia e ia lava, ma ona o lenei mea, e foliga mai o le "droplets" susulu na o latou lava, lelea pei o afi mimilo! E mafai ona e faʻaogaina i soʻo se mea - pe a teuteu totonu ma fale faʻamalama, faleaiga ma ofisa. O sea "siʻa" faigofie lava ona faʻataʻatitia i luga o le pusatu poo luga o se fata - o le a aliali mai LELEI LELEI. Solofanua Tailo o se fiafia moni paʻu o le afu o moli!

Garland "Horse tail" 200 BLUE MINILED lamepa, 15 filo o eseʻese umi (mai le 70 i le 150 cm), uaea - BLUE maea, eyeliner 1.5 mita, voltage 12V (aofia fetuunai). Tikeri o le susu puipuiga IP 20, e mafai naʻo le faʻaaogaina i totonu.


FOU 2012! O le ula o le "Horse Tail" o se ula sa matua tulaga ese lava - “matagi laʻititi” sa faʻapupula ma susulu mai i fulufulu manifinifi i le lanu o pulu ua aoina i se vaega - tele pupula mini-diodes. O se maea manifinifi e faʻamamafa ma faʻalauteleina le susulu o le LED, ae na te le tausia e ia lava, ma ona o lenei mea, e foliga mai o le "droplets" susulu na o latou lava, lelea pei o afi mimilo! E mafai ona e faʻaogaina i soʻo se mea - pe a teuteu totonu ma fale faʻamalama, faleaiga ma ofisa. O sea "siʻa" faigofie lava ona faʻataʻatitia i luga o le pusatu poo luga o se fata - o le a aliali mai LELEI LELEI. Solofanua Tailo o se fiafia moni paʻu o le afu o moli!

Garland "Horse tail" 350 WHITE MINILED lamepa, 20 filo o umi eseʻese (mai le 90 i le 150 cm), uaea - SILVER lace, eyeliner 1.5 mita, voltage 12V (aofia ai ma le fesuiaiga). Tikeri o le susu puipuiga IP 20, e mafai naʻo le faʻaaogaina i totonu.

Faigofie fulufulu solofanua 2019-2020: sili ona maualuga solofanua

High ponytail o se sili ona lauiloa o le solofanua ponytail hairstyle e foliga matagofie matagofie ma matagofie.

O le maualuga o le solofanua luga o le lulu lauulu o le a sili ona faʻaalu i se saʻo ma masani le pisinisi aufana mo se taua fonotaga ma olaga o aso uma ofisa. Ae o le maualuga maualuga ma galu ma curls e fetaui lelei mo le foliga mai o afiafi.

Ole afiafi maualuga e mafai ona faia ma faʻamatuʻuina atu i latou i laina i luma, o le a faʻaopopoina le māmā ma le mea lilo i lau ata i fafo.

O le laulu o le solofanua i luga o le lulu lauulu laʻititi ua fautuaina e faia i se auala o le loka o lauulu e afifi faataamilo i le pito o le fusi, faʻapea lafi le pulou ma faʻaolaina ai le laulu.

Fulufulu Fulufulu 2019-2020: Faigofie Faigofie Fulufulu Pulu

E i ai le tele o filifiliga mo se laititi o laʻasaga lauulu, e faia ai le filifiliga sili atu eseese ma manaia. E mafai ona e faia saʻo le maualalo tulimanu ma le vaeluaina, lea e matagofie ma manino i lana folasaga.

Vaʻavaʻai i le laulu o laʻau maualalo o le 2018-2019, na faia i le itu poʻo le faʻataʻamilomilo foliga, o le a tuʻuina atu ia te oe femininioa ma matagofie.

E mafai foi ona e faʻaopopo se lalelei o le siʻusiʻu i lona lalagaina poʻo le flagella ma le aufana laulu, e teuteu lelei fulufulu, lea ole a avea le laulu ole laulu e sili atu ona fou.

Faigofie fulufulu o le pulu 2018-2019: mataʻina solofanua

Afai e te manaʻo i le lalelei o solofanua pailate i se feminine ma se auala masani, ona e mafaufau lelei i le tele solofanua pailate na fuafuaina e matou.

E le faigata ona faʻatumu le lauulu i se lapoa tele: oe manaʻomia se ofu tino, se pea le vaaia, se selu faʻapitoa ma fulufulu le lauulu. Faʻaaoga se selu, fau se voluma i luga o le lauulu, aoina i le ponytail ma faʻasaʻo le iʻuga ma varnish.

O lenei ituaiga lauulu sulu i le volumetric design o le a sili lelei afiafi afiafi o le lauulu mo umi ma feololo. Aua nei galo e faʻamatuʻu se lua o manoa i luma, faʻapea foi ona fatuina curls ma curls matagofie mai le fulufulu fua o le ponytail.

Luga o le solofanua solofanua 2019-2020: afiafi pupuni solofanua

O le sili sili ona lelei i le fulufulu fulufulu solofanua i le faiga afiafi o le a fai o le fulufulu fulufulu paʻu pei ona faia i se sitaili manaia ma sili ona lelei.

Ina ia fausia se lauulu i se fulufulu laʻasaga, fai se aofaʻi o lauulu ma se selu, ao mai lauulu i le solofanua piki, ma taofi uʻamea mama, fausiaina ni uila ma curls manaia.

Ia mautinoa e faʻamatuʻu se lua o manoa, ma e mafai foʻi ona e faʻaosofia se laulu i laei ma lalagaina ma mea teuteu i le foliga o se filifili mo lauulu.

Mo aufana afiafi, pei o mea teuteu ma mea e aoga ai mo le laei, filifili tautaliga ma maʻa lapopoa na faʻaatoatoa foliga o le afiafi i se laulu foliga ma se solofanua.

Lauulu mo le Tausaga Fou 2019 - taimi nei faiga

1. Natura ma le mama. Masalo o le autu masani o le vaitau, o lenei ua faʻaalia uma i laina, sitaili, ma i laulu lanu. I le taimi nei e sili atu nai lo se isi lava taimi, o le lanu masani o lauulu e lauiloa pe o le filifiliga ole valiina o latalata i le mafai masani ile natura - o ituaiga ituaiga e aofia ai tootoo ma balayazh.

2. O ata ma laina manino e le o malamalama ai nei, e sili ai le teena o le filifilia o fulufulu mo le tausaga fou 2019.
Leai se fulufulu lauulu ma ufiufi manoa. Taumafai e filifili se sitaili oloa o le a tumau ai lauulu olaola ma feaveaʻi. Mousses ma foams na o le mamafa o lauulu.

3. O le mea e sili ona lelei o le laʻititi ma le ea malulu. Ae aua le manatu e faʻamisa, ile latou faʻavae e mafai ona e faia le tele o lalelei lauulu, mo se faʻataʻitaʻiga o se voluma maualalo. O curls e mafai ona tui i le tasi itu, pe aoina mai i se maualuga lauulu laulu. Le naʻo le faʻamamala e naʻo sina mea, o nai tuʻituʻi tuʻituʻi o le a avatua le ata i se mea masani ma faʻafiafia.

4. I le masani foi o susulu manoa i lauulu, ma e te le tau saili i le fulufulu laulu ma suia le ata. E i ai mea faʻapitoa teuteu oloa e faigofie ona vali ou lauulu mo se po faʻamanatuga, ma i le taeao e mafai ona e fufuluina faigofie.

Lauulu mo le Tausaga Fou 2019 - fusi, nonoa, mules

Laititi voluma utupoto faʻavae i luga o curls - O se tasi o sili sili filifiliga lauulu mo le Tausaga Fou. O lenei laʻei lauulu e matua talafeagai mo le alu i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo e faʻamanatu le Tausaga Fou i totonu o se faleʻaiga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se pulupulu lalelei, o le a e faatoilaloina le tane afa i luga o le nofoaga!

Ina ia fatuina se fusi matagofie, e te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, talu ai o le saʻo e le o se faiga.

Faʻafefea ona fai se lauulu lauulu mo le tausaga fou 2019 i ou lava lima:

1. Fufulu lau lauulu ma faʻamamago lelei.
2. Matagi lou lauulu i luga o se curling uʻamea po curlers - o le a avea lenei ma faavae o la matou hairstyle. Faafetai i curls, o le fulufulu lauulu o le a matagofie ma malulu.
3. Filifili se nofoaga mo le bun, ma aoina uma lauulu i se solofanua. Aua le soona ufiufiina le lauulu tele. Toso mai le lauulu laititi e faʻaopopoina le tele o lauulu.

O le nofoaga utupoto e mafai ona avea ma:

- o le masani faʻapipiʻi o le laʻau maualalo i le pito i tua, sili ona aulelei ma laconic, talafeagai mo toetoe lava soʻo se ituaiga ofu
- o le bun o loʻo i le itu o se foliga sili atu ona faʻafiafiaina, o lenei fulufulu mata e vaʻaia uma i luma ma tua, o se sili lelei filifiliga mo i latou e le manaʻo e aveese uma lauulu.
- ose maualuga utupoto i le pito i luga - lelei mo teineiti ma oval foliga ma foliga saʻo. Lelei le manaia lauulu, talafeagai mo ofu i le ie lino, mo laei ma le tua tatala, ofu taofiofia, pusa.

4. Ina ia faia le bundle volumenous e sili atu le faʻaaogaina o se faʻamau faʻataʻamilomilo faasee faʻapitoa - ua tuʻu i luga o le siusiu i le pito i lalo ma avea ma faʻavae o le lauulu.

5. O lenei matou tufatufaina atu le lauulu i luga o le faasee i se le mautonu, i se mea e tatau ona e mimilo ai le sooga, i se mea e tuʻu fua. Fausia se fausaga matagofie utupoto ma faʻamau loka ma lauulu.

6. Ia mautinoa e tuua ni nai manoa i foliga - o lenei lava o se filifiliga manumalo.

O le fulufulu o le fusi e matua eseese lava, e mafai ona e faʻaopopo le lalagaina i le fusi, pe teuteu ia i se lalelei matagofie i 'ie. Tasi le mea e mautinoa - o le fusi e atoatoa lelei mo le faamanatuina o le Tausaga Fou 2019.

Luga lauulu sili ona lelei mo 2018-2019 i sitaili eseese: ata, fesuiaiga, masani

Sosoʻo mai, matou te ofoina atu ni laei sili ona matagofie ma le masani ai o lauulu laʻau i sitaili eseese, o loʻo fai le laʻau fulufulu masani, faapea foi ma afiafi o lauulu sulu mo mea faʻapitoa.

O manatu musuia o lauulu sulu mo le 2018-2019 o loʻo faʻaalia i leisi ...