Tausiga

Lauulu seleulu oti - iloiloga ma penefiti

I le 2003, na faʻalauiloa e se tasi kamupani Siamani se tekonolosi fou mo le tipiina o lauulu, e le gata i le "faʻatau atu" ia fautuaga, ae ia togafitia i latou. E leʻi umi, ae faʻaavanoaina lenei faiga. Lenei ua matua lauiloa o ia i le tele o lalelei tutotonu. O loʻo matou talanoa e uiga i se auaunaga faʻapitoa pei o lauulu seleulu vevela. O faʻamatalaga i ana iʻuga e mafai ona maua i lenei tusitusiga. O lenei faiga ua avea ma lauiloa i le tele o lauiloa aulelei. Mulimuli ane ia i latou, o isi fafine na masani ona vaʻaia lelei o latou foliga foliga na alolofa ia te ia.

O le a le vevela vevela seleulu

Ma o lenei o le a tatou taʻuina atu auiliili e uiga i le a se vevela seleulu otiʻulu. O manatu faaalia o tagata taʻitoʻatasi e uiga i lenei faʻagaioioiga e matua lelei, o loʻo tele le talanoa i le faigata o lona faʻatinoina. O le mea moni o le mea ina ia mafai ai ona faia se laʻei fulufulu, oe manaʻomia ni sele faʻapitoa faʻapipiʻi i se vevela regulator. E taua tele le ituaiga curls o loʻo ia te oe: mafiafia pe seasea, mafiafia pe manifinifi. O le matai i totonu o le faleoloa e filifilia se faʻapitoa o le faʻatulagaina o le vevela mo lauulu ituaiga taʻitoʻatasi. E taua tele lenei mea. I le taimi muamua o le faʻagasologa o le laulu, ua fulufulua le lauulu i flagella, ma o le taimi lena na tipiina ai. I le taimi lava e tasi, o latou fautuaga latou "faʻamaufaʻailoga". O le iʻuga o le faʻatulagaina o se laʻei manaia, suluie lamolemole, ofuvae ma le susulu lauulu i le umi atoa.

O lenei taualumaga e tele ona foliga:

  • O le tipiina o pito o le lauulu o se galuega tiga, e manaʻomia mai le 40 minute i le 2 itula,
  • A o leʻi tipiina le laulu, ua fulufulua i laʻititi flagella ma naʻo le maeʻa ona tipi,
  • e mafai ona faʻatino e se matai aʻoaʻoina i lenei tekonolosi, pe a fai o se seleulu seleʻulu lauʻeleʻele, lea o le a e mauaina se iloiloga i lenei tusitusiga, ua faia e se le aulelei faʻatulafonoina lauulu, ona afaina lea o lou lauulu,
  • ina ia mafai ai ona faʻateleina le aoga o lenei lauulu 'ulu, ia le itiiti ifo ile 3 sauniga ma malologa i le masina e tatau ona faia.

Ou te taʻutino atu, o le tipiina ma seleulu vevela e le taugofie. Le tau o le tautua mai 380 i 2900 rubles. E faʻalagolago lava i le umi ma le tulaga o lauulu. A faʻapea e te manaʻomia ona tipi i latou, ona tau, a moni, taugofie. Ma afai e tatau ona e faia se fugalaʻau pe faʻataʻitaʻitiga lauulu, o lona uiga o le a taugata isi taimi sili atu. Ole tau maualuga mo le faʻapitoa o togafitiga ole laulu umi aʻo faʻatumauina lo latou uumi.

Iloiloga Faigaluega

Ma o lenei sei tatou vaʻai poʻo a na fafine na ua uma ona faʻataʻitaʻia fai mai e uiga i le taualumaga. O le toʻatele oi latou na maitauina o le laulu pe a maeʻa ona lamolemole ma susulu, o latou pito e tutusa lava, peiseai "polesi". O le mea lea, tipi ma curls ei ai se aafiaga lelei i curls. O le flagella, o le ua mimilo e le matai, faʻatagaina oe e faʻateʻaina mai vaevaega pito i luga o le umi atoa. O le mea lea, tagata faʻatau iloiloga na maitauina se alualu i luma i le foliga mai o lauulu e mafai ona talitonuina. E moni, sa i ai, i latou sa le faʻamalieina, oe na tautala le lelei i le itu o lenei tekonolosi. E foliga mai, o le tau o le tautua na latou le fiafia ai. E foliga mai, ona o lenei tupe na latou mafaufauina se sili atu ona matauina aafiaga.

Na matou oʻo i le faʻaiuga o le tipi i le vevela seleulu, o se toe iloiloga o lea e mafai ona faitau i lenei tusitusiga, e fesoasoani tele e tausia lelei vae vaevaeina ma vaivai lauulu. Peitai, aua e te manatu o lenei auaunaga o le a foʻia uma ou faafitauli i curls. Ina ia latou e matagofie i taimi uma, tumau fale ma fale tausi mea e manaʻomia.

O le a le aano o le tipiina ma vevela seleulu?

E i ai se lauulu ma le seleulu faʻamatalaga iloiloga o le miliona fafine, ma o le tele o nei iloiloga e lelei. Ma o le a le aano o lenei faʻatinoga? Ina ia malamalama i lenei mataupu, e tatau ona e muamua mafaufau i le fausaga o lauulu ma le faʻalagolago i le soifua maloloina o le lauulu i le setete o latou fautuaga.
I lona fausaga, lauulu o se toʻotoʻo mafiafia, o ona puipui e ufitia i le tele microscopic fua. Afai o le laulu e maloloina, o lona uiga o fala uma lava e matua fusifusia i le tasi ma le isi, o lea le laulu e susulu. Ae o taualumaga pei o le fufuluina o lauulu i le fasimoli, feula-faamagoina, faaaoga plaques, fulufulu lauulu, vali lauulu, mousses, gels ma isi, e le afaina ai le fausaga lauulu i le sili auala. O le faʻaiʻuga o se mea leaga i luga o le lauulu e oʻo atu i le mea moni o le fala i luga o le lauulu ua sosolo ese mai le tasi ma le isi ma o le lauulu e na ona faʻatusatusa i se pulumu. O le mea masani, o le susulu o lauulu i le tulaga lea e mou ese atu, latou te pa'ū ma vavaeina.

I se faʻaopopoga, o le tele o taimi e tatau ona e feagai ma se faʻafitauli e pei o le vaeluaina o pito o le laulu pe a e tuputupu aʻe lou lauulu mo se taimi umi. Ma ina ia toe faʻafoʻi le lalelei o le laulu e tatau ona e tipiina se vaega tele o le lauulu, o le faʻaiuga o lea ua toe fai ai le tuai o lauulu toe tuai mo se taimi umi lava.
O pulenuu ma seleulu masani, o le mea moni, e fesoasoani foi i le faʻaleleia atili o le tulaga o le lauulu, ae na o le faʻaalia o sea vaʻaiga e sili atu le umi. E mafua mai i le mea moni o le seleulu masani tuʻuina se "matala" tipi o lauulu, o se taunuuga o le fulufulu lauulu vave vaeluaina ma mea le lelei gaioiga i luga o le lauulu sili atu le malosi. Mea pito i lalo: o le lauulu vave vave leiloa o latou soifua maloloina foliga.

O le a la mea e avatu ai se vevela seleulu tipi? O lenei faiga e mafai ai ona e foia le faʻafitauli o le vaeluaina itu mo se taimi umi, aua i le taimi o le tipiina o lauulu i le vevela seleulu i pito o le lauulu, o le fua e fusi, ina ia tumau le susu ma le palapala i totonu o lauulu. I le maeʻa ai o nisi faʻagaioiga, o le lauulu laʻasaga atoa ua toe faʻaleleia ma le soifua maloloina susulu, eli ma faʻalelei le toe foʻi atu i le lauulu.

Ma faʻafefea ona e faia se lauulu 'ulu ma vevela seleulu? Tekonolosi, vevela vavaeina o mea nei. I le taimi o le tipiina masani o le tino, e ave e le tagata fulufulu loka o laulu ma tipi latou, ae i le taimi o le vevela vevela, e ave e le matai, ni pito sili ona vaivai, milo i le flagella ona vilivili lea o nei flagella. O ia ruffling mafua ai le mea moni o mea uma tipi pito o le lauulu amata ona pipii atu i fafo, ina ia mafai ona faigofie ona tipiina, lea e faia e le teine ​​fulufulu i lenei tulaga.

Aotelega, vevela vevela seleulu lauulu iloiloga e tele na lelei. O fafine na faia lenei faiga fai mai o laulu e le gata e foliga sili atu le soifua maloloina, ae o loʻo tupu vave foʻi, ma e na te uʻumi pea le laulu i ona foliga. O le mea lea, tipi ma seleulu vevela o se aoga le mautonu mafai ona fautuaina i tagata uma e aunoa ma se faʻatagaina.

Tulaga lelei ma leaga o le tipiina i vevela vevela


Vevela seleulu tipi e le gata o se tasi o lata mai nei togafitiga tausiga o lauulu, ae o se tasi foi o sili ona lauiloa. Ma le isi, i le fesili faaeteete i fafine, "o le tipiina ma vevela sele afaina?" E mafai ona e tali sao: "Leai!" O lenei faiga e iai lona aoga togafitiga ile lauulu, pei ona matou uma ona taʻu atu ia oe. O le faamaloloina aafiaga o le tipiina ma vevela seleulu avea ma matau i tua o le muamua muamua taualumaga. Foi, o le tumutumu o le mataalia mai lenei faʻatulagaina e ausia pe a uma le lauulu 2-3, lea e mautinoa faʻamaea atoa le faʻaletonu o se mea le lelei faʻafitauli pei vaeluaina pito o le lauulu. I se faʻaopopoga, i le maeʻa o le 4-5 lauulu paʻu, o le aofaʻi o le aofaʻi o lauulu ua atili ai ona maitauina - pe a faʻalua taimi Lenei e mafua mai i le mea moni o le faʻateleina o le mamafa i pito o le lauulu, ma o le mafiafia o laulu uma e tutusa lavalava tutusa i luga o le umi atoa. Ma afai o se lauulu 'oti e sui soʻo se lauulu i se mea masani, ona paʻu lea o le a pa'ū faʻaitiitia laʻititi, o le a sili atu le malosi ma mafiafia.

Afai e te fesili i luga o fonotaga luga o le Initaneti e uiga i le tipiina o lauulu i le vevela seleulu, o iloiloga a le fafine o le a mautinoa lava faia oe mafaufau, ae o le a le taimi mo oe e faʻaaogaina lenei faʻatulagaina mo lou lalelei. E aoga tele le faʻaeteete i ia vaʻai mo tagata e le gata e fulufuluina o latou lauulu, ae e taʻuleleia foʻi. E masani na uumi lauulu e matua malepelepe. Ae mo i latou e pupuʻu lauulu, o lea laʻua fulufulu e le afaina foi, talu ai se vevela seleulu tipi saofaga i faigofie ma umi le laulu. O lenei faiga e aoga foi mo le togafitia o lauulu i le taimi lava e faʻamamaina pe vali ai, talu ai le tipiina i le vevela seleʻele e i ai se le masalosalo aoga mo ia lauulu: o pito o le lauulu ua faʻamago e le chemistry ma vali ua aveese.

Ia, sa matou mafaufauina pe o le tipi ma vevela vevela e aoga. Ae, pei ona latou fai mai, o pine uma e i ai le vaʻai. E leʻi faasaoina. Ole mea sili ona le lelei iinei o le lavelave o lenei faʻatulagaina - o ia laʻei fulufulu e sili atu nai lo le lua itula. Ma le isi, o le umi o le lauulu ma le leaga lo latou tulaga - o le umi le umi e tipiina.

I se faʻaopopoga, e mafai e se tasi ona finau e uiga i penefiti o lenei faʻatulagaina. O le mea moni, e le mafai ona fai atu ma le malosi pe o le tipiina ma vevela sele e afaina. E tofu tagata uma ma iinei. I le tele o tulaga, o le tipiina ma le seleulu vevela e i ai mea lelei, ae o lea foi e tupu pe a uma na taualumaga, i le isi itu, le lauulu ua amata ona faʻavaivaia ma amata ona paʻu atili i luga. O lona uiga, o se lauulu 'ulu ma vevela seleulu faʻamatalaga e le lelei atoatoa. O nisi e faʻamatalaina lenei faʻavaivaia o le lauulu i le mea moni e faapea o le laulu e manavaina i le pito, lea, pe a tipi ma seleulu vevela, ua "faʻamau", lea e taofia ai le tafe o le okesene i totonu o le lauulu. Ae o le mea muamua, o se minus e tupu naʻo taimi e le faia ai se fulufulu vevela e le faia o se tomai faʻapitoa.

O lea e filifili ai pe o se vevela seleulu lauulu fesoasoani fesoasoani e avatu i lou lauulu foliga maloloina pe leai, e mafai na o oe lava pe a uma ona e faia lenei faiga.

I se faʻaopopoga, e le tatau ona e sese o le tipi faʻatasi ma seleulu vevela o le a laveaʻiina oe mai le faʻafitauli o le vaevaeina faʻamutaina e faʻavavau. Oi talofa, e le o lena. Faafetai i lenei faiga, o le lauulu e le vaeluaina mo se taimi umi, ae i se taimi vave pe oʻo foi na tupu ai. O le mea lea, e taua le mafaufau pe faʻapefea ona tausia le soifua maloloina lauulu e faʻaopopo i le vevela vavaeina.

O le a le mea e manaʻomia e lauulu e faʻaopopo i le vevela tipi?

E te iloa nei pe o le tipi faʻatasi ma seleulu vevela fesoasoani ia latou soifua maloloina. Ina ia mafai ai e le faʻamaloloina aafiaga o le vevela vavaeina e umi tele, oe manaʻomia e le gata e masani ona faia lenei faiga, ae ia mulimuli foi i nisi tulafono mo le tausiga o lauulu. O le manaʻoga mo le tipiina masani o pito o le lauulu e mafua mai i le mea moni e faapea pe a taunuu se umi le umi, o le vaega puipuia vaega o le lauulu e amata ona talepe i lalo. I se faʻaopopoga, e le tatau ona feula faʻamago lou lauulu i se laulu fulufulu - faʻamau ia latou mago latou lelei sili atu. Afai mo nisi mafuaʻaga o le faʻaaogaina o se lauulu e tatau ona matua taua (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a e alu i se mea, ae e te le maua le tele o taimi), o lona uiga o le vevela o le lauulu e tatau ona setiina i se averesi, ae le sili atu i le tele. Faʻafesoʻotaʻi ma uʻamea vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, i mea e faʻamalosia ai lauulu, e ala foi ona afaina ai lauulu. I lenei tulaga, e sili atu le faʻaogaina o masini ma se sima, nai lo le uʻamea. Ia, e taua le aloese mai le le tatau ai mafatiaga, talu ai mafatiaga e le gata o le faʻaletonu faʻaletonu foi atoa, ae ua aʻafia ai foʻi ma le tulaga o lauulu, fao ma paʻu.
E aoga foi e inu vitamini ma faʻaaogaina oloa e tausia ai lauulu e talafeagai mo lou lauulu ituaiga. Ma e le tatau ona e faʻasua se 'ava malosi ma sikaleti, aua o nei leaga leaga, e le fai so latou sao i le soifua maloloina ma le lalelei o lauulu.

Ia, o la matou mea vevela lauulu 'oti tusiga sau i lona faʻaiuga talafeagai. O lenei ua e iloa mea uma e uiga i se vevela lauulu, e aofia ai pe o se lauulu 'uaʻe ua vevela saina seleulu. Ma i mea uma o loʻo i luga ou te manaʻo e faʻaopopo le faʻaauau o lenei faʻatinoga e mama atoatoa tagata. O le tulaga atoa e le gata i le auala o le tipiina, i le taimi, faʻafetai i le lalagaina o lauulu i flagella, o le lauulu i lona umi atoa aveeseina le tipiina lauulu, ae faʻapena foi i le saoasaoa o lauulu tuputupu ae. I lenei tulaga, e asiasi atu se tasi i se fomaʻi faʻapipiʻi vevela i le tasi i le ono masina, ma e tatau ona faia e se tasi lenei mea i le 3-4 masina. I se faʻaopopoga, o le tele o taimi o lenei faʻagaioiga e manaʻomia ai lauulu e masani ona faʻaalu i le perming po o le valiina.

I se tulaga lautele, vaʻavaʻai lau lauulu ma lona susulu maloloina, ma le silkiness o le a le gata e tosina maia le mafaufau o tagata, ae o le a foaʻi atu foi ia te oe le tele o lagona lelei ma lona matagofie foliga. Ia e matagofie i taimi uma ma soʻo se mea!

Lyubov Zhiglova

Psychologist, Initaneti Faufautua. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

- Ianuari 28, 2010 15:34

fai sili bio-lamination.

- Ianuari 28, 2010 15:36

Se mea e tasi, se tasi e pei o .. loʻu aliʻi na ofoina mai ia te aʻu se paʻu ma seleulu vevela ma fai mai, vaʻai oe lava ia, o le a e vaʻai i le eseʻesega, tipi toe vevela. Ae pei ona ia fai mai, o nisi o nei seleulu i le talipalau ona o le fausaga o lauulu, e foliga mai i nei, ua ou tipiina loʻu laulu faatolu i se laina ma ou le iloa ai ni suiga.

- Ianuari 28, 2010, 15:45

(1) O le a le aano o le BIO lamination ?. O lenei ua ou faitau i luga o salon website, moni sa latou valiina mea uma i lanu sili ona lelei. Mai ia te ia o le a le lauulu o le a le mativa?

- Ianuari 28, 2010, 15:53

Ou te malilie e sili le elute (laminate) lauulu, leai se afaina, ma o le aʻafiaga ile aso fanau ma le isi 3 vaiaso e ofoofogia)
Sa ou faʻalogoina leaga faʻamatalaga e uiga i le vevela faʻaaliga mai loʻu lauulu.

- Ianuari 28, 2010, 15:53

ioe! e uiga i le seleulu vevela)

- Ianuari 28, 2010, 16:05

Na fai mai loʻu aliʻi e le mafai ona soli uma lauulu i se laulu e tasi na, o lea na o le tosoina o tupe.

- Ianuari 28, 2010, 16:12

Damn, o loo matua tele lava, sa leʻi faataitaiina i lauulu - o lea sa i ai lou ulu matauʻa o lauulu. Ma e mafai e se tasi faʻamatala mai nisi mea e uiga i le lamination?

- Ianuari 28, 2010 16:26

O lea ou te fai pisinisi ia Setema ae ou te le alu i le sami! Na pupula ma fai. Alofa tele i le laulu malulu fetaui lelei, i le taunuu mai pe a uma le la ma le masima, o le lauulu foliga lelei (e masani lava pe a uma lenei. Sa pei o se solo taele)

- Ianuari 28, 2010, 16:36

ua matua vaevaeina loʻu laulu, ma i luga o lona umi atoa, sa tipi ma le seleulu vevela, auga 0. o lea ou te le talitonu i ai, ae atonu e fesoasoani ai i se tasi. talu ai o lenei faiga e matua lauiloa i faleoloa

- Ianuari 28, 2010, 16:45

Le tusitala! Lenei o se sootaga mo oe na o le vaeluaina pito ma e uiga i le tipiina i vevela vevela: http://www.woman.ru/beauty/hair/article/54762/

- Ianuari 28, 2010, 16:46

- Ianuari 28, 2010, 16:49

- Ianuari 29, 2010 01:10

Sa fesoasoani ia te aʻu. O lauulu na sili atu le mafiafia, mafiafia ma le vaeluaina mo le tele o tausaga.

- Ianuari 30, 2010 12:15

A maeʻa le 1st taimi e te le vaʻai i se aʻafiaga. Na lapatai vave mai loʻu alii, i le averesi ina ua maeʻa le lauulu e 5 pe 6, e te vaai moni lava i se alualu i luma i le tulaga o pito o le lauulu.

- Ianuari 31, 2010 01:05

Ia, ua ou tipiina loʻu lauulu mo le sili atu nai lo le tausaga - Oute vaʻaia le aoga mo na o le lua vaiaso ina ua uma le lauulu. Ona tutusa uma lea, o pito e amata ona vaeluaina. Ae e mafua foi lenei i le mea moni e masani ona ou faʻaogaina se styler mo faasaʻoga.
I se lautele, o lauulu i tua atu o latou e sili mama lelei mo taimi umi. Ma o lenei, le itiiti ifo, e le talafeagai.

- Ianuari 31, 2010 13:01

A maeʻa le 1st taimi e te le vaʻai i se aʻafiaga. Na vave ona lapataia e loʻu alii, o le averesi a uma le 5 pe 6 o le fulufulua, ua e vaai moni i se alualu i luma i le tulaga o pito o le lauulu.

Pe atonu Eugene, e fetaui le tusitusi mo ia lava?
Mo laʻu uo, mo se faʻataʻitaʻiga, o seleulu nei e leʻi fetaui lelei. E manifinifi le laʻau lauulu, ma sa mafiafia pito ona o le sulu vevela, ma e masani ona le mautonu i pito. Ma i le masina mulimuli ane, na ia tipiina nei 3 cm toso (na latou matua malo malosi i pito).
Ou te fiafia i tagata masani seleulu + laa tipi :)

- Ianuari 31, 2010 13:03

Tusi i auiliiliga e uiga i lauulu lamination, o le na faia o le mea moni, pliz)))))) e matua manaia.

Faatatau mataupu

- Ianuari 31, 2010, 20:58

Sa ou tipiina loʻu laupepa vaevaeina uaʻele ma seleulu vevela - i pito (o latou pito i latou e saʻo) sa latou le toe tipiina uma, ae i le umi o le umi (faapea foi ma le lauulu sa vavaeina i le tele o nofoaga) ina ua vaeluaina, o mea uma na tumau pea. Ma o lea, na motusia faʻaiʻuga faʻamaufaʻailogaina ona faʻavae loa lea o mea uma i se faiga fou.

- Fepuari 10, 2010, 19:09

I se tasi taimi i le salonio na ma talanoa ma le matai ma na ia taʻu maia ia te aʻu le tele "manaia" e uiga i taualuga faʻataʻitaʻiga ma e uiga i seleulu vevela aofia ai. O nei mea uma o lapisi - mo lauulu e leaga! A vevela, uʻamea uamea avea ma le faʻamalieina ma naʻo le afaina o lauulu. Lenei mea e le maua ai se tali togafitiga, oe malamalama i ai.

- Aperila 14, 2010 01:48

Ma ou te matua fiafia i le vevela vevela. Latou matua solder pito - o se meaalofa lea mo le laulu! Ua silia ma le 2 tausaga o ou faʻaaogaina.

- Aperila 14, 2010 01:56

Aʻo le "tagata atamamai" ma le "tele tagata atamamai" nofo iinei o le a ou fai atu lenei! E leʻo se taugata faʻataʻitaʻi lea, ae o le mea sili mo le vaeluaina! Ma i ufimata ma vai e le mafai ona tutoʻatasi, o se mea valea le seleulu lauulu seiloga e leiloa le pulse, o soʻo se tagata faʻapitoa e taʻu atu ia te oe o le tipiina ma se seleulu vevela "sapu", o lona uiga, vaeluaina lauulu, o se avanoa e toe faʻaleleia le fausaga o lauulu.

- Iulai 15, 2010 15:01

Ou te leʻi fiafia i le seleulu vevela. Na ona wiring. Ma afai e aʻe lima o le matai mai le tasi nofoaga, ia faʻapea uma tagata i lauulu. Na tupu ia te aʻu: ina ua uma ona tipi ma seleulu vevela, na avea loʻu lauulu pei o mamago magumagu. Ona sau ai lea i se tipi sa masani ai, o lea na fesili mai ai le teine ​​ia te aʻu: na e mu i le afi, latou te fai mai ai, ma lauulu. Ioe, afai e te le saʻo le faʻatulagaina o le vevela o le ai ai le mataga! a o le a. Ou te le fautuaina. Ioe, e sili atu le taumafai o le lamination lea filo

- Iulai 15, 2010 15:02

I se tasi taimi i le salonio na ma talanoa ma le matai ma na ia taʻu maia ia te aʻu le tele "manaia" e uiga i taualuga faʻataʻitaʻiga ma e uiga i seleulu vevela aofia ai. O nei mea uma o lapisi - mo lauulu e leaga! A vevela, uʻamea uamea avea ma le faʻamalieina ma naʻo le afaina o lauulu. Lenei mea e le maua ai se tali togafitiga, oe malamalama i ai.

patipati. *** Uaea nei seleulu vevela.

- Iulai 16, 2010, 20:21

E i ai loʻu lauulu migimigi, ma e masani lava ona vaeluaina i pito ma i le umi atoa, o pito i le masina talu ona malulu le laulu e pei o se sasa. Ua tolu taimi na o e aumai se 'oti ma le seleulu vevela, faamalieina. Ina ua maeʻa le muamua faʻatulagaina, sa amata ona vavaeʻese le lauulu i le 3 masina, a uma le lona lua pe a uma le 4, ina ua uma le lona tolu ou te faʻamoemoe ia mafai ona tupu pea le umi na ou miti ai. O le vevela vevela na foia ai loʻu faafitauli, o le tele e faʻalagolago i le matai, e le tatau ona tatou faʻagaloina vitamini ma maloloina meaʻai. Ma pulu lauulu i aso faʻapitoa lelei

- Aukuso 19, 2010, 22:03

E i ai loʻu lauulu migimigi, ma e masani lava ona vaeluaina i pito ma i le umi atoa, o pito i le masina talu ona malulu le laulu e pei o se sasa. Ua tolu taimi na o e aumai se 'oti ma le seleulu vevela, faamalieina. Ina ua maeʻa le muamua faʻatulagaina, sa amata ona vavaeʻese le lauulu i le 3 masina, a uma le lona lua pe a uma le 4, i le lona tolu ou te faʻamoemoe ia mafai ona tupu pea le umi na ou miti ai. O le vevela vevela na foia ai loʻu faafitauli, o le tele e faʻalagolago i le matai, e le tatau ona tatou faʻagaloina vitamini ma maloloina meaʻai. Ma pulu lauulu i aso faʻapitoa lelei

- Aukuso 19, 2010, 22:07

E saʻo uma nei! Ma e mafai ona faia afaina ai ma faigofie seleulu. tilotilo i se matai!

- Aukuso 25, 2010 01:29

ina ua maeʻa biolamination, ua mafuli loʻu laulu i mailei, na ou faia i le 4 aso talu ai, latou talepe i luga solofanua;

- Novema 24, 2010 15:40

Sa ou tipi loʻu lauulu tasi i le vevela seleulu, ua pa'ū i lalo ifo o le Steel (e foliga mai ia te aʻu), ou te matua fiafia lava, e ui lava na latou fai mai a uma se tasi lauulu lauulu o le a toetoe lava a le matauina. 3 masina ua teʻa, nei toe saini mo le salon.
Ou te malilie faatasi ma teine, o le mea e tupu faʻalagolago i le matai ma le fausaga o lauulu.
Le manuia tele i tagata uma.

- Me 4, 2011, 13:08

Vevela selea solder vae vaevaega. Tele taunuuga)))
http://www.liberty-salon.ru

- Iulai 4, 2011 15:22

pe a le lava meaai mo le lauulu. ona faʻaauau ai lea ona tipi i se taimi umi. faʻaopoopo iai - pe afai e te faʻasauaina stylers. vevela lava seleulu i lenei mataupu le aoga. Ae afai e te vaʻaia ma faʻamama latou ma seleulu vevela - o le aʻafiaga o le a faʻateʻia fiafia ai oe. Ae! tasi le osofaʻiga o le faʻagasologa e le lava - e te manaʻomia ni nisi - Ma !! - alu i se faʻatuatuaina faʻapitoa - o le a ia setiina le vevela faiga e saʻo, aua a leai, latou o le a fusi i pito ma vaʻai ma o le paʻi o le a sili atu ona leaga nai lo i latou.

- Setema 14, 2011 00:21

Ma ou te matua fiafia i le vevela vevela. Latou matua solder pito - o se meaalofa lea mo le laulu! Ua silia ma le 2 tausaga o ou faʻaaogaina.

e mafai ona latou "solder" pe a faʻamataʻu. sili atu maualalo nai lo masani uʻamea.
O tala uma e uiga i penefiti o le seleulu vevela ua naʻo matai o tamaʻitaʻi, e moni lava e vaai iai le tamaloa ma fai le mea sili ae aua le vpar ***
tatou talanoa pei ni uo!
lava ia lelea ai le mafaufau o blondes ma pamu tupe)) faʻamaonia le moni penefiti o seleulu vevela i le tipiina ma se tipi saʻo ma le malulu seleulu i lima tomai
E i ai laʻu tagata maʻi e fiafia tele, leai se mea na tipi ma tupu lauulu seia oʻo i le au ositaulaga)))

- Fepuari 22, 2012 00:42

Ou te malilie faatasi ma Dmitry

- Fepuari 29, 2012, 10:58

Tusi i auiliiliga e uiga i lauulu lamination, o le na faia o le mea moni, pliz)))))) e matua manaia.

Sa ou faia lamination. E masani ona iai soʻu manifinifi ma magulu lauulu. E leai lava se mea e maʻimau .. E le gata i lea, sa galulue tamaʻitaʻi i le pitonuʻu mai laʻu galuega. auala e fai si laʻasaga - faʻatasi ma ni suauʻu suauu, suauu suauu, fufulu. e mafanafana, ona malulu lea. i le taimi lautele. le itula ma le afa. ae peitai! ina ua maeʻa le iʻuga-sa maitauina le aafiaga! -o le laulu e iila, e le i suauia, Pts e faigofie ona selu! minus na o le a uma le fufuluina o le ulu le afaina e mou uma taimi))) sa lava mo 2 vaiaso! Ou te manatu o lenei faiga e talafeagai mo taimi pupuu o mea na tutupu)))) ma e le faʻapipiiina, ae faʻailoa! e pei o lenei!

- Mati 2, 2012 23:40

Na ou tipiina pito i le seleulu vevela tasi. O le a ou fai atu lenei mea, na amata ona tipi malosi loʻu laulu ma na leai se lauulu masani na le fesoasoani. Ina ua mavae le vaiaso sa ou vaaia le vaeluaina toe uma. Na ou tipi pito i le seleulu vevela, ou te lei vaaia se leaga i lauulu mo le sili atu nai lo le masina, e le gata i lea, o loʻu laulu e tupu tele vave. O lenei ou te manaʻo e alu mo le faʻataʻitaʻiga atoa, o le a ou toe faʻaleleia le laʻau o lauulu lea na ou leiloa ona o le curling.Na ou faʻalogologo lelei i faʻamatalaga e uiga i biolamination, ou te manaʻo foi e taumafai :)

- Mati 21, 2012, 21:42

Oute tetee i le seleulu vevela, ua na o le maimau o tupe. Oti malulu pito ina ua matou suesue i le teine ​​fulufulu, o tagata atamamai lava latou talanoa e uiga i lenei, ma aua le maimauina lau tupe ma taimi, e le malie le faamoemoe mo sili atu lauulu i lenei auala, ia matagofie!

- Mati 22, 2012 02:10

teine! faamalositino e le aunoa ma faia feusuaiga! aai meaai kuka
ma o le lauulu o le a matua matagofie. pei oʻu))

- Aperila 6, 2012, 15:42

Sa ou faia lamination. E masani ona iai soʻu manifinifi ma magulu lauulu. E leai lava se mea e maʻimau .. E le gata i lea, sa galulue tamaʻitaʻi i le pitonuʻu mai laʻu galuega. auala e fai si laʻasaga - faʻatasi ma ni suauʻu suauu, suauu suauu, fufulu. e mafanafana, ona malulu lea. i le taimi lautele. le itula ma le afa. ae peitai! ina ua maeʻa le iʻuga-sa maitauina le aafiaga! -o le laulu e iila, e le i suauia, Pts e faigofie ona selu! minus na o le a uma le fufuluina o le ulu le afaina e mou uma taimi))) sa lava mo 2 vaiaso! Ou te manatu o lenei faiga e talafeagai mo taimi pupuu o mea na tutupu)))) ma e le faʻapipiiina, ae faʻailoa! e pei o lenei!

o aʻu oute enaena. Na ou filifili foi e fai lea faiga. Lelei, e lelei le mea na tupu (mo se pulumu uʻamea) Lelei, ou te leʻi fiafia i le mea moni e faapea, ina ua mavae ni vaiaso, e le mafai ona vali loʻu ulu. e le pipii le vali.

- Me 25, 2012 11:07

tipi ma seleulu vevela mo 2.5 tausaga. ua manifinifi loʻu laulu, lē mafiafia, paʻepaʻe. ina ua mavae le 2 tausaga o le tipi, sa ou maitauina se vaega o lauulu i le uumi (na muamua, pe a tipi ma seleulu masani, na o pito ua tipi ese). tipi faʻatasi ma seleulu vevela i totonu o le salon lelei (o loʻo iai mea faigaluega uma ua faʻamaʻapeina, ma o mea teuteu faʻataʻitaʻi e naʻo polofesa, matai, tofu, o ni tagata faʻapolofesa) mo loʻu aofaʻi lauulu umi o le 1400-1600r. Ma, ina ua mavae toeitiiti 3 tausaga o le taugata faʻamanuiaina, faʻasao le pisia ma polofesa Wella shampoos, sa ou mafaufau: e aoga? e mafai ona 'ata oe, ae sa ou filifili e lafoai lau' oti ma seleulu vevela, vali loʻu laulu ma le kemisi =) O le a ou alu e tipi ma seleulu masani, na amata ona ou fufuluina loʻu lauulu i se fuamoa ma fufulu i se vaifofo o le sua o le tipolo (na ou tofotofoina aʻu lava - o se fufulu fufulu loʻu ulu e le sili atu le leaga nai lo shampoo!) leai se mago ma le fufusu, pei o le moega o shampo ma sili atu e leai se taetaei. O le a ou faataʻitaʻi mo se tausaga ma vaʻai poʻo le a le mea ua suia i le tulaga o loʻu laulu ma loʻu ulu. Ma afai o loʻo ola le fonotaga, o le a ou le lesitala)

- Me 25, 2012 11:13

Ou te fai atu foi: Sa ou faia lauulu eli i totonu o le faleoloa lava. o le taualumaga umi mo le vaiaso (o lona uiga mo le 2-3 shampoos), o le elumen ua fufulu ese ma o lena lava! o le aafiaga e leai. ma e tusa lava pe faʻapefea ona latou faʻamautinoa mai ia te aʻu e tui le lauulu ma e tumau lava i le 2 masina, o le tulaga o le lauulu, e oʻo lava i mea mama vaʻai, e faʻailoa mai le faʻafeagai. pei o luma o le taualumaga.

- Me 26, 2012 13:35

Talofa. E umi loʻu lauulu, seʻia oʻo i le suʻisuʻi, 'ou te tipiina loʻu lauulu faʻatasi i le taʻi tolu masina. Ina ua uma ona veleina ma seleulu vevela, taofia le lauulu olaola. Ou te le manaʻo foi e masae le pito, ma o le uliuli lea na mafua ai ona latou, ae ou te leʻi iloa. E le i lapataʻi le matai. Ua amata ona malo le lauulu, amata pipii faatasi. Ou te leʻi fiafia i ai. E afaina ai le lauulu.

- Me 26, 2012 7:23 PM

Talofa Katyush, o lea lenei faʻafitauli? tusi i luga o fasimoli, 'oti lelei loʻu lauulu (faatasi ai ma seleulu malulu)

- Me 28, 2012 11:51

Afai e te faitau i mea latou te tusia. o lea e aliali mai taʻitoʻatasi, e iai se aafiaga o se tasi, e leʻo e se tasi))) e taʻua o ai e talitonu i le mea ma o le a se mea e faʻamoemoe e tupu se mea?

- Me 28, 2012 11:54

teine! faamalositino e le aunoa ma faia feusuaiga! aai meaai kuka

ma o le lauulu o le a matua matagofie. pei oʻu))

molimau :))) o iinei e avea pe leai foi iinei o le fesili. ma toʻatele e mafaufau le mea e tipi ma masani ai seleulu poʻo vevela :))) hehe)) ma e te faʻafeusuaiga)

- Me 28, 2012, 18:20

Ou te manatu o teine ​​na e masani lava latou mea uma e le manaʻomia le manaʻomia tele. Fao, lauulu, paʻu. O le mea moni, sa ou taumafai i mea uma aua e tele tauʻavea e faʻagaoioia. Ma e leai se tasi faiga na sili atu mo aʻu nai lo le natura. Na ona ou faʻasino atu i le fautuaga a teine ​​mai le faleʻaiga.O le taimi muamua latou te fautua mai e le o le lalelei loʻu laulu, paʻu, ma fao. Ma latou pamu tupe. Ae leai se gaioiga ua sili atu nai lo tina natura. Sa ou fiafia i taimi uma i le mea moni o lauulu uma ulu ma vevesi lauulu. Muamua latou te faʻamamaina i latou ona faʻapipiʻi lea oi latou i isi.

- Me 28, 2012 23:10

Dmitry teine faamalositino e le aunoa ma faia feusuaiga! aai meaai kuka

ma o le lauulu o le a matua matagofie. pei oʻu))

molimau :))) o iinei e avea pe leai foi iinei o le fesili. ma toʻatele e mafaufau le mea e tipi ma masani ai seleulu poʻo vevela :))) hehe)) ma e te faʻafeusuaiga)

ae ou te matuia! mo metotia maloloina
o se faʻasologa lea - o latou e soona paie e alu i totonu o taʻaloga e filifili liposuction.
togafiti le lauulu mai totonu ae le o le tapuni i masks ma ampoules (e ui lava o se matai e matua aoga mo au le toe fuataina o le lauulu pe a uma au suesuega i le salon)))
ao mo seleulu, e mafai ona e aoteleina - malulu SHARP (o lona igoa tajam) seleulu, sili atu nai lo vevela
o le ai ai fesili, tusi i le [email protected] Dmitry

- Me 28, 2012 23:31

Ou te manatu o teine ​​na e masani lava latou mea uma e le manaʻomia le manaʻomia tele. Fao, lauulu, paʻu. O le mea moni, sa ou taumafai i mea uma aua e tele tauʻavea e faʻagaoioia. Ma e leai se tasi faiga na sili atu mo aʻu nai lo le natura. Na ona ou faʻasino atu i le fautuaga a teine ​​mai le faleʻaiga.O le taimi muamua latou te fautua mai e le o le lalelei loʻu laulu, paʻu, ma fao. Ma latou pamu tupe. Ae leai se gaioiga ua sili atu nai lo tina natura. Sa ou fiafia i taimi uma i le mea moni o lauulu uma ulu ma vevesi lauulu. Muamua latou te faʻamamaina i latou ona faʻapipiʻi lea oi latou i isi.

Ou te matua ioe! Ae afai e te faʻalogologo iai faʻamatalaga mo le toe faaleleia lautele! masani ona e le sau i le lulu mo le mea lea)))
a o le au matai, e i ai se mea le manuia o oe .. e taʻu i le kalani o loʻo i ai se auala e matua uiga ese lava. Ou te fiafia e taʻu atu ituaiga faʻaiuga moni e maua.

Le mataupu faavae o le lauulu

O fugalaʻau e vevela o se togafitiga faʻaonapo nei o ni manoa, faʻafetai i ia e mafai ona e 'aveʻese mai pito vaevaega, ia puipuia a latou foliga, faʻaola faʻamalosi malosi ma matagofie. Le faʻaaogaina o seleulu vevela, le faʻapitoa tagata faʻatau atu le tipi, lea e faʻafaigofie lelei le laulu. E le gata i lea, o le seleulu lava latou e malulu lava, naʻo latou blades e vevela i le itu o le tipi. Latou te mauaina se vevela, e faʻamoemoe i le ituaiga o laulu o le teine, e faʻapena ona faʻatulaga le faʻamafanafana laʻititi mo tagata asiasi taʻitasi.

Tekonolosi tipiina lauulu vevela

  1. I le faʻaaogaina o faʻamaumauga a le komepiuta, o se tagata tomai faʻataʻitaʻiina e iloa ai meatotino a tagata o le lauulu: mafiafia, fausaga, etc. O iʻuga o le suʻesuʻega e fesoasoani e iloa ai le vevela faʻatulagaina o le seleulu (sili atu - 180 tikeri), ma, faʻaopopo foi, i luga o latou tulaga, e mafai e le matai ona fautuaina le kalani i mea talafeagai tausiga curl.
  2. E fesuiaʻi e le pulu faʻatasi soʻo se vaega i se laina sikoa ma faʻamutaina ese le vaevaega.
  3. O le fulufulu ua mauaina le foliga talafeagai. Ole mea faigaluega e mafai lava ona suia pe afai e manaʻomia ona tafiina ni isi vaega - ona faʻaaoga lea e le matai se vulu vevela.

Aua le fefe i mu - ua le aofia ai, aua o le seleulu e iai se puipuiga faʻapitoa (fusi sa faia i le palasitika), lea e le vevela i luga faʻatasi ai ma lau. Lea ua maua ai se avanoa e fausiaina ai se mea, e oʻo lava i sili ona lavelave, o laʻei fulufulu e faʻaaogaina se mea vevela. O le galuega a le matai lava mai 1 i le 4 itula. Afai na faia e le teineulu laʻititi i lalo ifo o le itula, atonu na faia leaga le faiga ma e tatau ona e sailia se isi faʻapitoa.

Tau o le tautua i Moscow salons

Ole tau o ia togafitiga togafitiga e fai si maualuga atu nai lo le tipi laʻititi. E le gata i lea, o lona tau e ese ai i salalau eseese i Moscow. O mea taua lava e aʻafia ai le tau o taualumaga o le umi, tulaga o le faʻaletonu o lauulu a le tagata faʻatau ma le faigata o le tipiina. E mafai ona e filifilia a le lelei ma le faʻalelei lauulu. A faigofie tipi o pito e tau e uiga i le 1000 rubles, o se sili atu faigata filifiliga, o le tau mai le 1500 rubles ma luga atu.

Iloiloga e uiga i le taualumaga

Kristina, 27 tausaga, Nizhny Novgorod: Ona o le vaeluaina, mo se taimi umi ou te le mafai ona tino mai laʻu miti - ia tupu lauulu umi. E masani ona e faia se fulufulu mata ina ia foliga laʻau foliga foliga sili pe a teuteuina lelei. Ua uma ona ou faʻataʻitaʻia le lauulu o le keratin e faʻasaʻo ma laminasi, ae ou te le fiafia i le iʻuga - ina ua mavae sina taimi puʻupuʻu o foliga na toe faʻamataʻu lava. Ae ou te leʻi toe fiu, o lea na ou filifili ai i le isi fomai togafitiga - o se vevela lauulu, ma o le aafiaga na sili atu nai mea uma ou te faamoemoeina. E ui i le itula ma le afa ou te faʻaalu i le nofoa oti ulu tasi le masina, ae aoga.

Diana, 20 tausaga, i St.Petersburg: E tatau ona ou alu mo se vela vevela, aua sa ou matua faʻaleagaina loʻu laulu i le perm. Ou te liliu i le matai i masina uma, o le iʻuga e maofa lava - o curls ua malu, susulu. O lenei faiga sa o se faʻaolataga moni ina ua maeʻa lau ulu lamatia. Naʻo le pau ole tau ole vevela faʻaalu o le maualuga le tau, ae o nei tupe alu e faʻamatalaina uma.

Anastasia, 32 tausaga, Smolensk: O aʻu o se lauulu uliuli, o la matou faʻafitauli tele o le manifinifi o le lauulu, lea pe a uma le vali muamua avea e pei o se toso. O le tulaga masani o manoa aʻo leʻi vavaeina le vevela, sa leaga tele, o le masani ona tipi o pito e le fesoasoani - o le laulu ua toe foi mai se foliga mataga ua leva ona 2-3 aso talu ona asiasi i le salonona. Naʻo le 4 sauniga o faʻagaioiga o manoa faʻatasi ma seleulu vevela sa ou fiafia ai i loʻu laulu.Ua matutua i latou i tauau, ua le toe vaeluaina, ua foliga mai e mafiafia!

Lauulu seleulu oti: muamua ma ina ua uma ata

O lauulu malulu e le gata o se auala sili lea e maua ai i le laulu se foliga matagofie, ae o se auala aoga foi lea e faʻamaloloina ai ni manoa, faʻafetai ia i latou e avea ma lamolemole, susulu, tele. O le matagofie o aʻafiaga o le faʻagaioiga e faʻamatalaina e le mea moni o pito o le laulu e faʻamau pe'ā uma ona faʻaalia le seleulu vevela. O le mea lea, ua le toe vaeluaina ia curls, amata ona tupu vave, itiiti manua mai le taoto i le uʻamea poʻo se fulufulu laulu. O mea nei o ni faʻataʻitaʻiga o ni auala e suia ai foliga vaaia o lauulu pe a uma ona vavaeina vevela.

Taualumaga amataga

I le faitau afe o tausaga ua mavae, na iloa ai le mea lilo o le soifua maloloina ma le umi o le laulu. O se tasi o sili ona lauiloa lalelei - Queen Cleopatra faaaogaina ma le faʻaogaina o se laʻei lauulu. Ae peitaʻi, ona ua matua ese lava le faʻatusa, aua e leai se eletise poʻo seisi lava mea. Na o le vevela o lana pologa i le afi o le lau ma tipi pito o lona lauulu. E tutusa lava faʻamasinoga na matauina i totonu o le au Slavs, oe na togafitia o latou lauulu i le afi, ina ua maeʻa ona mafai e teineiti laʻei umi ma matagofie lalagaina.

Tasi lea pisinisi mai Suitiselani na amata suʻesuʻeina lenei mataupu. I le umi o faʻataʻitaʻiga, na ia iloaina ai, mo faʻaiuga sili ona lelei, o le seleulu e tatau ona faʻafefe e le eletise, ae i taimi uma faʻafesoʻotaʻi ma le vai, o lenei faʻafitauli.

I le faʻaiʻuga mulimuli, na latou masani mai ia matou mai le Kamupani Siamani, Jaguar. Na latou fausia se matata faʻapitoa na fesoasoani i le togafitia o le vaeluaina ma faʻavaivaia fautuaga. Tagata na taumafai vevela seleo ia latou lava tuua le sili ona ofoofogia iloiloga, ona o se auaunaga na liliu atoa malamalama.

Le ute o le tipiina ma vevela seleulu

Ina ia malamalama pe aisea e manaʻomia ai se lauulu 'ulu, e tatau ona e malamalama i nisi itu. O tatou laulu, e seasea ona tautala, o se toʻotoʻo mafiafia, ma ona puipui e ufitia i fala e lata ane le tasi i le isi. Afai e fetaui lelei - le lauulu susulu. Le faʻaaogaina o uʻamea mo teuga, laʻele fulufulu, le faʻaaogaina tatau o laupepa ma vali lauulu e mafua ai le solia o le fausaga o curls. O le mea lea, i le tele o taimi, o le fua e vavae ese mai le tasi i le isi, faia le lauulu vaivai ma fafo fafo le fiafia. O le iʻuga - laʻititi mago le lauulu ma tipi pito. Ole togafitia o ia taunuuga e tele le taimi ma taumafaiga.

E le masalomia, o le umi iloa o le auala o le tipiina o lauulu e aoga foi, ae o le aafiaga e le tumau tele. I le uma, ina ua uma ona faʻaaoga seleulu masani, le tipi i luga o le lauulu tumau matala, ma le flakes faaauau pea ona vaeluaina ona o lenei, tuua le lauulu vaivai. Ma le faatosinaga o mea le lelei ua masani ai io tatou olaga, na o le faʻateleina le tulaga. A tipi ma seleulu vevela, o le iloiloga e tumau sili ona lelei, aua o le aafiaga pe a uma na taualumaga tumau mo se taimi umi. Afai, a uma na tipi le masani masani, tipi le 'otiʻoti toe foʻi mai pe a uma le 1-1.5 masina, ona sosoʻo lea o le seleulu faʻatele i lenei vaitaimi i le 3-4 masina. I le taimi lava e tasi, o pito i luga o loʻo faʻamaufaʻailogaina ona o le maualuga o le vevela, lea e filifilia taʻitasi.

Tulaga lelei ma leaga

O le vevela lauulu togafiti ua maua le lauiloa i teineiti tausia o latou curls, ma afai muamua sa i ai masalosaloga e uiga i lona leaga, o lenei e mafai ona faʻaalia e aunoa ma se masalosalo: o se lauulu lauulu e matua le afaina! Ioe, surfing i luga o le Initaneti, e mafai ona e faitau e uiga i fafine na maua le vevela seleulu; latou iloiloga eseese. O a ni mafuaʻaga mo faʻalavelave le lelei?

Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o tagata le mautonu mo lauulu ulu atonu e i ai se tasi o mea taugata faʻapitoa o le a suia i se taugofie taufaasese. Ole a latou le eseese i fafo, ae ona o latou ono le aoga, e mafai ona latou afaina. O le mea lea, afai e te manaʻo i se lauulu ma le seleulu vevela, lona tau o le a le tutusa ma le masani masani. I salonone eseese, o le a eseese lava, ae oe manaʻomia ona mafaufau e faapea o le faʻaogaina i se laʻua sele o le a matua tele, e ono sefe ai lau tupe.

Afai oe fiafia i se lauulu ma le seleulu vevela, iloiloga o se aoga aoga o faʻamatalaga, ae e tatau ona e iloa i lenei tulaga. O le isi mea na aʻafia ai le faʻaiuga o le polofesa a le matai. O le sao ona faia o le a amata mai le itula i le tolu itula, e fuafua i le tele o galuega. O se masani masani mo fugalaʻau lauulu o le mimilo o manoa i le sele ma se laulu malulu togafitiga i le umi atoa.

Afai na e faʻaogaina seisi polokalame faʻapitoa mo le galue ma seleulu vevela, tuʻu faʻamatalaga talafeagai ina ia lapataia ai isi e uiga i le le agavaa o lenei salon. E le gata i lea, o le taimi muamua e oʻo i ai le mea fesoasoani, o le a latou mou atu na o sina taimi, mo le toe faʻaleleia atoatoa, o le itiiti ifo i le 3 asiasiga i le teulu e manaʻomia. I totonu o se lalelei salonisi, o le maualuga o le tautua e tatau ona maualuga, ma se lauulu 'ulu ma seleulu vevela, o le tau mo ia e talafeagai. Lē gata i lea, pe ae vaai o le lauulu ua iloga faateleina i le tele ma amata ona tupu vave, e te le manaʻo e toe faʻavasega toe foi i auala masani.

Oe mafai ona tausia le faʻaiuga ma ni ufimata eseese ma, o le mea moni, taumafai e faʻaititia le aafiaga o mea leaga: e le tatau ona faʻaseseina oe o se lauulu laʻuina le a vavaeʻeseʻeseu pito i luga e faʻavavau.

A uma ona faitau iloiloga e uiga i le seleulu vevela, e mafai ona e aʻoaʻoina tele, ae e tatau ona e iloa le mea e tasi ia mautinoa: afai e te le taumafai, e le tatau ona faʻatuatuaina se tasi lelei poʻo le leaga fautuaga.