Lauiloa

O sitaili sitaili manaia mo tamaʻitaʻi o le aulelei o tausaga

E faʻamanino e le au fulufulu mea faʻataʻitaʻi e tusa lava poʻo le a le lautele o filifiliga i lauulu eseʻese mo lauulu, e filifili e teineiti na filifiliga na latou masani ai. Ae ui i lea, o loʻo i ai filifiliga mo le laʻei lauulu mo le tautoulu vaitaimi, lea e le aumaia ai ni faʻavae taua ma o le a fesoasoani e faʻafouina se isi ata.

Ma le isi, o le masani a, o le tufaina maualuga ma faʻatuʻatuʻuina ai manoa o lauulu e masani lava ona ofuina e teineiti ma lauulu umi. O le fusi e mafai ona faʻaleaogaina ma faʻataga atu ni nai manoa i taliga. Ma, ina ia faʻaalia le mautu i mea faʻataʻavaleina ma le mautu faʻapipiʻi o le utupoto, e manaʻomia le faʻaaogaina o le mamago sampo i le teuga.

Le sili ona taatele o laulu foliga - bob, ua toe lauiloa. O le pi lamolemole i le sitaili o le 90s e talafeagai mo tagata e ona foliga foliga oval, ma faʻamamafaina o latou laina o le pipi. Ua fautuaina e le au polofesa ia faʻalautele uʻamea ma ni uila, ona faʻaaogaina lea o le suauʻu faʻamalosi i lauulu, faʻafetai i le laulu o loʻo i ai se susulu o se laʻasaga ma le aofaʻi.

Uʻa ulaula suia le solofanua. O ulutala muamua na faʻamatuʻu mai e tuʻuina atu se faʻailoga faʻapitoa i le ata. I le Autumn, o ia ituaiga lauulu lauulu o le a sili atu ona aoga nai lo se isi taimi, talu ai o se matagi malosi e tuʻuina atu ia te ia se faʻatamala, faʻaopopo le femininioa i le ata.

O le lelei o se maua fua malvina lauulu o le teuteuina vave. O fulufulu faʻataʻitaʻi polofesa fautua ia oe e aveese lauulu o lauulu i le taimi lava e solo ai faʻaopopo e faʻaopopo le faʻalenatura faʻatalale ma fausiaina le voluma i ou malumalu. O se filifiliga lelei o le teuteuina o lou lauulu i le fulufulu ma rhinestones pe faia i mea masani.

O le ata Hollywood o le 20s o le a le tuʻu ese lava i le masani, tusa lava pe o le a le mautu le lauiloa o le 90 tausaga, o le a le muta ai le avea o se masani i totonu o le au fiafia i le matagofie foliga o le Golden Age o le tifaga. E fautuaina oe e tagata e lalaga lauulu e pupuni lau lauulu i se tamai galu, aveʻese latou i le itu o le itu, ona fai lea o le tamai faaputuga o manoa i le pale ma faʻalelei le lauulu i se varnish.

Sese i le tusitusiga? Filifili ma le isumu! Ma fetaomi: Ctrl + Enter

O faatonu o le '' upega tafaʻilagi e le tali atu mo le saʻo o kopi o tusitusiga. Talitonu i ai pe leai - oe filifili!

Lelei lauulu sili ona laʻititi ma mea e fai

O le laulu o le teine ​​faʻaipoipo e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma mea e leai. Fugalaau fugalaʻau poʻo ni fugalaʻau lalagaina i fusi, rims, maʻevae ma laʻau le masani ai o le a faʻaopopoina le feminini ma mauoa lanu i le ata. Lelei filifilia i le lanu, foliga ma lapoʻa, le fugalaʻau poʻo le teu fugalaʻau o le a fetaui lelei le fetaui ma le sitaili o laei ma le paolo o lauulu.

Faiga fale e fai mo lauulu laulu

Faigofie lauulu i le averesi o le umi o curls mafai ai e se fafine ona tumau fou ma lelei-teuteuina. Le masalosalo avanoa o lenei umi o soʻo se laulu foliga foliga faʻaalia ma masani. Babetta, se puaʻa, tele filifiliga mo fusi ma isi laei faigofie i le fale e mafai ona faia i lalo ifo o le 10 minute.

I aso nei, e leai se teine ​​faaneionapo e mafai ona faia e aunoa ma ia ituaiga laulu. E naʻo nai minute le umi e faia ai se fusi lelei ma matagofie. I se faʻaopopoga, e tele eseʻese o fauga eseese. I le faʻaaogaina o mea faʻaopoopo, e mafai ona e faia se lavelave o lauulu lea e te le ma e faʻaalia i se mea na tupu. Ina ia fausia se faigofie utupoto, e tatau ona faia le 3 laasaga:

Se faaputuga puʻa

  1. Vavaeese le ulu selu i ni vaega se tolu ma nonoa le ogatotonu vaega ma se paʻu manifinifi.
  2. Ia fili faʻaʻoleʻole e tolu i le nonoa o pito i se fusipaʻu.
  3. Aʻo le isi mimilo puaa uma i se fusi, ona faʻapipiʻi lea o loʻo i luga o lauulu.

Greek ponytail - o se laʻei faigofie mo lauulu i aso uma

O le laʻei lauulu ulu i le fale e le tau taofi i tuʻu masani ma faʻanana masani. Ponytail Eleni e talafeagai mo le uumi ma le lauulu lauulu.

Mo e ona 'auʻaunaga uʻamea, o lenei laulu foliga foliga sili ona manaia ma ofoofogia.

  1. Faʻaaoga se vaevaega vaeluaina, vaevae le lauulu i ni vaega se lua
  2. Amata ona fili lavalava "puʻupuʻu" i totonu o le malumalu.
  3. A oʻo togi fili i lalo ifo ole nape, faafesoʻotaʻi uma fili i le solofanua.
  4. O le faʻauʻuina o le lauulu i se fulufulu paʻu, ia faʻaalu le lauulu i se mea sili ona matagofie e ala ile faʻataʻamilomilo poo le selu o le siusiu.

Iʻa faiʻa - o le faigofie faigofie lalagaina

E le faigata le aʻoaʻoina o le ulu o se ulu fagota e fai lava, aua o lenei ituaiga o puʻeupuʻu e fili lava ia nai le lua filifili. Ina ia mauaina se laʻei matagofie, e tatau ona e faia ni laʻasaga se tele:

Sloppy atigi: fai ia oe lava matagofie

O lenei ituaiga o lauulu foliga e masani masani ai. E tali tutusa lauulu ile fale e mafai ai ona faia se teine. Ina ia fatuina se leoleoga atigi, e tatau ona e faʻataʻitaʻi fa laasaga:

  • Palu lou lauulu ma sasa i lou lima.

  • A o fai le auivi o le atigi, ia faʻamuta pito o faʻavae.
  • Tuʻu faʻapipiʻi faʻapitoa i faʻapitoa, faʻalelei le lauulu pe a manaʻomia e laʻititi fulufulu ulu.
  • Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.

Lauulu maualuga mo lauulu laulu - o le faigofie filifiliga mo teine ​​ile aʻoga

Lauulu maualuga hairstyles mafai ai ona e iloa le sili atu le manaia fantasies o lauulu i lalo o le tauau umi.

O le mea sili faʻaopoopo i le faʻataʻitaʻiga foliga mai o le a laʻititi fulufulu ma aulelei pe selu.

Lauulu aufana: vave ma aoga

  • Tuu lou lauulu e faasaga i le tuputupu ae.
  • Nonoa se atigi pu i le pale ma tuu lona pito i lalo ole ofuvae.

  • Vaevae le iʻuga maua mai i vaega e lua.

  • Ina ia fausia le ogatotonu o le faila faila, togi le pito o le toe suʻi i tua ma faʻamau i le le vaʻaia. Foliga i le styling ma varnish.

Fausia o le ituaiga laʻau "Babete"

  • Faatasi ai ma lautele lautele vavaeeseina, vavae ese le pito i luga o le lauulu.

  • Afi le pito i luga pito i luga ma taoto i le pito i luga o le faasee i se faasee, faʻaopoopo faʻalelei ma se pulumu i luga.
  • Faasaʻo le selu vaega o le laulu ma le le vaaia.

  • O mea e totoe o le laulu e tatau ona pipiʻi ma se selu ina ia avea i latou ma foliga o galu.
  • Aua nei galo e faʻasaʻo le iuga ma varnish.

Faʻaputuga masani i teuteuga o fugalaʻau

E te manaʻo e avatu lou aso i se uiga matagofie ma le fiafia? Bet i luga o le sitaili Sipaniolo blogger Madame de Rosa. Taʻai se fili masani, faʻataʻatia i luga o le tauau e tasi. E le manaʻomia le atoatoa, aua le faʻaititia le mama o lane faʻanana. Afai ei ai lau lauulu e paʻu e tasi, tuʻu ni manoa i luga o mata. I le mea mulimuli, uu mai ni teuteuga fugalaʻau ma tuʻu i le fili. O le a e sili!

Faʻafefea ona fai se laei matagofie oe lava ile fale

O le aulelei e faʻamatalaina lava le matagofie ma pei lava, ae e le faʻapea la le itu uma o le lalelei laʻau lauulu e tatau ona matua ma mataga. Muamua lava, e tatau ona mafaufau lelei ma ia fetaui lelei ma foliga. Mo le lelei o lenei, e aoga le sailia o le fou faiga masani, ae i se tulaga aua le mulimuli i latou i le tauaso. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o loʻo iai sau foliga faataamilo pe faʻataʻamilomilo, tetele ma faʻaali foliga e fa, ona laʻei manaia lea o le aulelei ma matua matagofie sitaili faʻaleagaina uma ou foliga.

O oe lava uiga e tatau ona avea ma amataga o le fausiaina o se aulelei manaia lauulu poʻo tisaina. Ma, o le mea moni foi, le tulaga o lau lauulu, e tusa lava pe a le aulelei o le sitaili, lauulu malulu ma le lelei o le a faʻaleagaina uma le aʻafiaga. Tusa lava poo le a lau ituaiga lauulu e i ai - manifinifi, mafiafia, sao, po o le curly i tamai curls, latou tatau moni susulu maloloina. Ma e oʻo lava i le sili ona faigofie ona faʻaʻofuina poo fulufulu gutu e maua ai e oe le taunuʻuga manaʻomia.

O le aulelei o lauulu mo lauulu pupuʻu o le a faʻatagaina oe e faia se lalelei laʻei lauulu, o nei ona o faʻatonuga e le faʻatapulaʻaina mafaufauga o fashionistas. E talafeagai uma faʻamatalaga masani ma faʻataʻitaʻiga pei o pipi pei o le "bob" ma le "bob". E taua na o le lauulu 'ulu e faia faʻapitoa, o lea e le tatau ona sefe i luga o se puluulu

O le mea lava lea e tasi pe a filifilia ni sili talafeagai talafeagai laʻau-puʻupuʻu pei o le "Garcon" poʻo "Pixie".

E faigofie lava le sitaili, ma i le taimi lava e tasi e faʻaleleia, faʻafetai i ia lauulu e mafai ona e faia i le fale, ae e naʻo le faʻamanino pe faʻapefea ona fai se laʻei manaia.

O le auala pito sili ona faigofie o le faʻamamafaina lea o le 'otiina laʻasaga ma le laʻititi le faʻailoaina ma se fulufulu ulu, toso pito o manoa i totonu pe fafo atu. Reception o le a galue e aunoa ma le pa'ū i luga o 'ulu ma multilayer poʻo faʻauʻuga o soʻo se mamanu. O le a lava e faʻaopopo ai le taua tele i le ua poʻo le pale e faʻaaoga ai le laulu e tasi, ma faʻaputu le pito o filo faʻaaoga ai soʻo se sitaili ma le le malosi faʻamautuina. O le natura o nei sitaili o se mautinoa foi i le matagofie.

O se afiafi po o le mamalu faʻavae o ituaiga sitaili o le a le faigata foʻi e tusa lava mo se amataina. Mo 'oti ulu pei o le "bob" poʻo le "sikuea" o le a e manaʻomia ni curlers lapoa, lea e te manaʻomia ai ona tuʻu lauulu i luga o le pale ma le ua. Faigofie laʻititi ma le aulelei laʻititi e leʻo i faiga i nei aso, ae palu vaivai, faʻamamafa se lalelei ma manatunatuga lauulu laʻasaga, fetaui lelei uma i manaʻoga uma o masani ma sitaili. O sea laei foliga lauulu o le a le avea ma autu autu o le ata, e tatau ona iai le tagata e ona.

I le fale, o lauulu laʻei manaia mo aso uma i luga o le puʻupuʻu lauulu e sili atu ona faigofie le faia - na faia i le na o ni nai minute. E te le manaʻomia se lauulu sulu, ae naʻo le solo i le sela poʻo le styling gel.

I filifiliga i aso uma, e lava le teuteuina o pulu, faʻamanuiaga i le pito i tua o le ulu ma malumalu, faʻamamafa le tata o laʻau.

Ma ao leʻi oʻo i le afiafi, e mafai ona e faʻailoaina ni sitaili i soʻotaga uma ma faʻatulaga i latou i le malamalama "fulu", na o lou luluina o ou tamatamai lima. O le puʻeina o lauulu pupuʻu ma le aʻafia o lauulu susu e matua manaia lava, mo lenei mea, na ona selu le lauulu lamolemole, pe a uma ona faʻaaluina le gel luga ia latou. O le susulu susulu ma laina saʻo o le faʻatulagaga o se sitaili, e eseʻese mai uma stereotypes e na o le uumi uumi foliga femininoa, avatu le ata o feusuaiga.

Faigofie ma matagofie matagofie laei

Faigofie ma aulelei lau-mo-oe lava lauulu mo feololo-uumi lauulu ma le uumi lauulu e faigata tele ona faia. Ae o sitaili sitaili ma metotia o le fausiaina o ia sitaili faʻatagaina oe e faia lenei mea i le fale. I se faʻaopopoga i le masani selu, curlers, hair dryers, hairpins ma styling, e tatau ona e mautinoa faʻaogaina se faʻaata lona lua poʻo le trellis faʻata e vaʻai i le faʻagasologa ma le faʻaiuga mafuaʻaga mai itu uma.

Pe a filifilia o ia sitaili, e taua le mafaufauina o le maualuga, sili ona lavelave sitaili mamanu masani pea faaopoopo tausaga i e oo lava i tamaitai talavou ma e le mo tagata uma. O le mea lea, o le filifilia o le sitaili o se sitaili faapena, mo aso uma ma mo taimi faʻapitoa, e aoga le fuaina o mea e lelei ma leaga, ae o le ituaiga o ou foliga ma lauulu e tumau le filifiliga filifilia sili.

E ui i le mea moni e faapea, o faiga masani e le setiina faʻavaʻa, latou te toe faʻamatala le faʻatulagaina masani mo laʻei matagofie matagofie. Ina ia tuuina atu lau oe lava faʻatusa o le alofa faʻaaloalo, i nei aso e le o se mea taua le tuu o lou lauulu i curls ma faia lavelave "tele-tala" lauulu. Mafiafia malamalama, lalaga faʻalelei, "susu" sitaili ma e oʻo lava i le laʻei fulufulu i laei tuai o se faiga, lea e faʻamamafaina ai mea lelei uma ma le tamaʻitaʻi o foliga.

Vaʻai totoʻa ile aulelei o lauulu mo fulufulu laʻititi ua tuʻufaʻatasia ma le foliga i nei ata:

O tagata o aso nei ua faʻamalosi latou i le faigofie o le e le gata o le ata, ae o ala foʻi e mafai ai ona faia se laʻei manaia, e aunoa ma le faaaluina o le afa aso. Ae, e taua le mafaufauina o latou foliga foliga atoatoa i luga o fulufulu-teuteuina lelei, ao latou faʻaalia faʻaalia latou uiga lelei.

I se faʻaopopoga, o le tele o sitaili foliga sili ona lelei i luga o pupuni ma le lavelavea o lanu poʻo le valiina lelei, lea e aoga le filifilia mo le lanu ma le fausaga o oe lava curls. O le valivali faapena e le gata o le a maua ai le tele o lauulu ma faʻaiʻuina ai, ae o le a avea atili lona faʻatusa ma lalelei. O lenei faʻaopopoga paʻi ia lava o le a faia le ata sili atu tagata taʻitoʻatasi.

Faigofie ma faigofie ona aoina o lauulu: sitepu ma lea laasaga faatonuga

O se tasi o le sili faigofie ma i le taimi e tasi matagofie lauulu e masani tuʻufaʻatasia ma aso uma ma foliga foliga o le afiafi o se faʻaputuga i se lautele lautele ituaiga. Laʻasaga faʻavae i luga o lea e mafai ai ona e fausiaina se lalelei matagofie mo foliga - o manoa i luga aʻe o le muaulu ma i malumalu e mafai ona e faia soʻo se manaʻoga manaʻomia, faʻasaʻoina foliga foliga. O le laulu e fofo tutusa ma le au faʻapipiʻi, ma o le fusifusi lava ia e mafai ona tuʻuina maualuga uma i le pito i luga o le ulu, ma i tua o le ulu poʻo itu, ina ia manaia ma le lapoʻa, faʻaputuputu mai i faʻataʻamilomilo.

O se laasaga ma lea laasaga faigofie faatonuga o le a mafai ai oe ona fatuina se laei matagofie, se mea e mafai ai ona fai lau oe lava sitaili. Muamua lava, o le lauulu e tatau ona muamua saunia, fufulu ma faʻaaogaina ma soʻo se pulu poʻo se mea e faʻaalu ai e tuʻuina atu ia i latou le palasitino ma le agamalu. E taua tele le mea lea mo le manifinifi, fulufulu ma le mafiafia o lauulu lauulu - e tatau ona faʻalogologo lau curls.

Afai e te fuafua i le teuteuina i curls, o pito o le manoa e tatau ona pipiʻi ma curlers po tongs. A faʻaaoga se fulufulu fulufulu, salu lemu uʻamea i luga aʻe o le muaulu ma i malumalu, ona aoina lea o lauulu uma i le siʻusiʻu ma faʻamaumau i se fusi ua e fuafua e tuʻu ai le talo. Ina ia faia se matagofie lauulu lauulu ma se pulou mama ma lamolemole, o le a faʻatagaina oe e se tagata fulufulu "bagel" poʻo se faasee, o le a faʻaopopoina foi se voluma i le fulufulu. Ua lava lena e tuu i luga o le siʻusiʻu e maua mai, ma afifi ma le faʻaeteete i ni manoa, faʻamautu ma se isi paʻu ma fulufulu, ma faʻaiʻu ai se foliga lapotopoto.

O le fusi e mafai foi ona tuʻuina atu i se foliga sili atu ona lavelave ma faʻaalu mimilo. O pito o sulugatiti manaʻomia e tatau ona taʻape ese ma ou lima (e aunoa ma le selu!) Ma malupuipuia i le fesoasoani mai o fulufulu ulu poʻo lauulu e le o vaaia, faia se aulelei matagofie ma lavelave. Faigofie o le a avatua ni faʻamanuiaga faʻasaʻolotoina, o sea sitaili e tatau ona faʻamautuina i le varnish.

Lauulu manaia i lauulu mo teine

I le faiga lava lea e tasi, sili ona aulelei hairstyles ua faia mo le teineitiiti ma luga o le le umi lauulu lauulu. Ioe, latou te le o fuafua mo faʻataʻitaʻiga i aso uma, ae mo faʻamanatuga poʻo taimi faʻapitoa e pei o se fusi faʻapitoa faʻapitoa fetaui lelei. O sitaili o tamaiti e mafai ona teuteu i soʻo se auala, e alualu lelei i le lapoʻa lauulu fulufulu poʻo le tiara, faʻapea foʻi ma fugalaʻau ma lipine.

E mafai ona i ai le tele o filifiliga filifiliga i luga o le faigofie o le fusi, mo se faʻataʻitaʻiga, matagofie lauulu i mea taugata o soʻo se sitaili. O manoa ua sisina malie mai le malumalu ma le muaulu ua tuʻufaʻatasia lelei ma ituaiga uma o puʻupuʻu ma uʻumi lamolemole, ia faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo. Ua manifinifi, teuteuina i "fulu" poʻo se faitotoa faʻapipiʻi e sili ona faʻaalu i tafatafa o saʻolotoga e faʻamatuʻuina mai, faʻatupuina ai se paʻu malu ma le mimilo o foliga. O na sitaili foliga foliga mai e le faʻatagofieina ile pa le asymmetric, aua o lea e te manaʻo e tuʻu le lauulu i se itu itu, faʻaopopo le itu loka i le pa ma tuʻu i latou i se tasi galu, faʻamautuina i ma ni pine i luga o le malumalu.

I le filifilia e le tagata lava ia se ata o se sitaili mo ia lava ma galueaina le metotia o lona fausiaina, e mafai lava ona faʻaoga o se aso e aunoa ma se galuega ma taimi faʻapitoa, e moni lava na faia i lalo ifo o le afa itula.

Lauulu manaia matagofie lauulu "atigi"

O le isi lauulu lauulu e aulelei e mafai ona fai i lauulu umi o se "atigi".E mafai foʻi ona faʻatulaga i ni ala eseese - o le faʻataʻamilosaga tasi e taʻua o le "Farani", ma le tafailagi e tu i lalo ifo i le pito i tua o le ulu ua taʻua o "Eleni". O le filifiliga i le va o latou e faʻalagolago i ai lau ituaiga foliga ma e naʻo au ata i le faʻata e mafai ona taʻu mai. O nei laʻei matagofie mo lauulu laulu ma ou lima e mafai ona faia i luga o curls sili ona usitai, o lea la e tatau ona saunia le lauulu muamua, ma ia maua ai le malu ma plasticity.

Mo le fausiaina o se pu Farani, loka e tatau ona selu loka mai le muaulu, aoina i latou i le pito i tua o le ulu ma milo i latou i se fufusi poʻo le le faʻamiga sikuini - e faʻalagolago lava naʻo le sitaili o lau laulu. Mau lelei o le a avatua ai le faʻamalosi ma le faʻafaigofie, ma tatala - faʻafaigofie, faʻamau le faasee e maua mai i fulufulu, nana le pito o uaea i faʻataʻitaʻiga. Ia mautinoa e fai le sitaili o le sitaili ma varnish - ina ia tumau ai lona amataga foliga umi.

O le atigi Eleni e faia foi i luga o le faavae o se faasee, o le lauulu mai le muaulu ma malumalu e aoina maualalo i luga o le pito i tua o le ulu ma sulu malieina ma nonoa i lauulu.

Fai-e-oe aulelei lava lauulu i le sitaili o le 50 mo aso uma

O le sitaili o vaitausaga 50 o le seti o le leo i nei faiga, o se laei sili ona manaia mo aso uma, na e faia e oe lava i lenei sitaili, o le a faʻatagaina oe e faia se sili atu mea faʻalelei fafine. O sea sitaili e mafai ona faia i luga o laʻau uumi i luga o laʻau feʻaveaʻi-umi ma e faia i se tuʻufaʻatasi metotia. Fufulu ma faʻamamago lou lauulu i se peʻa ma ni mea faʻataʻavale, faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo matala i pito o le manoa, ma faʻaoga se selu i soʻo se uumi e fai ai se tamai faaputuga i le pito i tua o aʻa. E afea mai le muaulu ma malumalu le faaeteete, fausiaina le pu e te manaʻomia, selu i tua ma aoina mai i tua o le ulu ma nonoa i latou i fulufulu lauulu poʻo ni mea e le vaaia. Faalelei le styling ma moli fixation varnish ma sasaina mama ma ou tamatamailima, tuuina atu le foliga manaomia.

O lenei sitaili mafai ona faigata e ala i le faia o se tasi o sili ona teuteu i laʻei foliga - laititi. Ina ia faia lea mea, ua lava lea e siitia i luga o le occipital strands ma toe faʻalelei ia i latou i le fesoasoani o pine, faʻatupuina se volumenous, ae i le taimi lava e tasi, teuteu mama.

Lauulu manaia mo lauulu uumi pei o nei ata foliga sili atu ona manaia i le tele o foliga foliga foliga mai.

Faigofie ma teuteuina laulu tino afiafi (ma ata)

Ole afiafi ma e faapitoa lava ata mamalu o le a lagolagoina le laʻei manaia ma le manaia, o le filifiliga o latou sitaili e le gata e faʻamoemoe i le ituaiga foliga, ae faʻapea foʻi ma le faʻafaileleina o lau ata. Lelei le faʻatuatuaina sili tuʻuina atu i tagata tomai faʻapitoa, ae mafai ona e faia ni laʻei sili ona manaia i laʻau lava ma faia ia oe lava, aemaise lava talu ai o le faigofie ma le laconicism o sitaili talisapaia i faiga i nei aso.

Le tele o taimi, o le faavae mo le afiafi i fafo o se ofu cocktail, a fusi mamanuina silhouette, faapuupuuina umi, o se uaua foliga ma tatala lima - o lenei faiga i le tele o fesuiaiga tumau tumau i le manaomia mo mea semi-aloaia ma paia, mea e alu i le fale mataaga po o faleaiga. O le faʻatamaiga ma le faʻaalia o se ituaiga faʻatusa o le a faʻamamafaina e matagofie, ae i le taimi lava e tasi faigofie faigofie laulu sulu afiafi, latou, i se tulaga, e le tatau ona soona faʻateleina le ata faia.

O pulu puupuu e teuteuina i le bob poʻo le bob e mafai ona teuteuina i se laulu fulufulu poʻo ni fagu. Vavaeese ia nonoa o le vaega parietal ma se selu ma vilivili i latou, fausiaina laʻau uʻamea, e mafai ona vavaeʻesea faʻaaogaina ai soʻo se sitaili talafeagai, folaina curls ma le pito i fafo ma teisi salalau atu. O le fuainumera o ia sitaili ma se laʻititi e le taua tele o loʻo tuʻufaʻatasia ma soʻo se ofu afiafi.

Vaʻai i le manaia o laʻei fulufulu i nei ata, o le faigofie o latou laei faʻaopopo se foliga o le atamai i le alofa tunoa:

Faigofie ma aulelei maualuga lauulu mo lauulu umi

E pei ona masani ai, o le sili mafaufau ma masalosalo pe a filifilia sea sitaili e mo e ona o le umi-uumi lauulu ma uumi lava curls. O le auala lilo o amioga i fafo atu o afiafi, afai e le o se malaga i le kalapu, e aofia ai ma le aulelei o lauulu lalelei mo laulu umi. Matua mautinoa i lau oe lava irresistibility o le a faatagaina oe e avea afiafi filifiliga ua uma ona faamaonia ma, o le mea moni, alu i lou styling.

Le faʻataʻitaʻia ma le foliga mai aʻo leʻi tupu mea na, e le aoga, ae i se auala fou, e mafai ona tuʻu ai se sitaili talafeagai ma talafeagai i ala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, i foliga o le 'aufana. Faʻata ia lou lauulu e pei ona masani ai i le pito i tua o le ulu poʻo le pale i le fusi, vaevae ia i ni manoa e tolu - tuʻu le tasi itu e manifinifi. Toe faʻamau isi lua ma le paʻu ma le fesoasoani o lauulu, fai se matasele, faasaʻo ia manoa i le aulelei "aufana", ma afifi ma nana le vaega lona tolu ma nana le ofuvae, puipui i soʻo se auala talafeagai. Ia mautinoa le teuteuina o le sitaili ma varnish o faigofie tele fixation.

E mafai ona fausiaina se lauulu maualuga maualuga fulufulu i luga o le tutusa o le siusiuga, pe a fai e te tuʻuina muamua lau lauulu i fusi mafiafia, vaeluaina i ni manoa, fofo lemu ma varnish ma faʻamau i soʻo se faʻatulagaga ma le fesoasoani o lauulu ulu, fatuina o se saʻolotoga, vaivai ma fememeaʻi. I le tuʻufaʻatasiga ma se lauulu laʻau, o matala ia maualuga i luga i luga o le muaulu o le a foliga sili ona lelei, aua o lea e manaʻomia latou te selu teisi i aʻa ma faʻapipiʻi i se matagofie "coca". Ma o le mea, oe mafai ona tuu se umi umi bang, taumafai i luga o se ata fou mo oe lava.

I soo se tulaga, maualuga sitaili, faʻaopopo atu i le mea moni e latou te foliga vaʻaia pea i taimi sili ona lelei, faʻamamafa atoatoa le fealofani ma le matagofie o le siluisi.

Latou matamata "matala" e le gata i foliga, ae o le ua ma tauau, o lona uiga o le a latou faʻaalia matagofie matagofie teuga afiafi, uma tautaliga ma asoa.

Faigofie lauulu faaipoipo mo lauulu laulu

O le filifiliga o se laei matagofie o le laʻua lauulu e faʻalagolago atoa i le ata o loʻo taumafai le teine ​​faʻaipoipo e faia, ma, muamua lava, i luga o le sitaili o laei na filifilia mo le sauniga. O le fausiaina o ia sitaili e sili atu ona faʻatuatuaina i se tagata tomai faʻapitoa, ae o le filifilia o lana sitaili, e aoga ona manatua o le ata o le teine ​​faʻaipoipo, tusa lava pe o le a lona sitaili, e tatau ona suia i se uiga agamalu, fememeaʻi ma atamamai. E leai se mea e tatau ai ona faʻateleina i ni mea lavelave e faʻaopopoina le matutua, e pei o le ufiufi mafiafia i totonu o curls. Lava maualuga ma matagofie laʻei lalagaina o laʻau, faʻapea foi ma le lalagaina o laulu, aua nei tuʻufaʻatasia ma le ata o le ulugaliʻi, aemaise lava pe afai o loʻo e fuafuaina e le o se tematik, mo se faʻataʻitaʻiga, i le sitaili o le "hippie" poʻo "Rococo", ae o se faʻaipoipoga masani.

Soʻo se faʻaipoipo miti o le avea ma purinisese, o le mea lea, o le filifilia o se laei matagofie o se laʻau faʻapitoa mo laulu laititi, e tatau ona e faʻalogo i ata o le faʻaipoipoga o tamaʻitaʻi moni. I aso nei faʻaipoipoga masani, o le leo e setiina e matua faigofie, i le taimi muamua e tilotilo ai, sitaili, na faia i luga o le faavae o le tutusa tutusa. O le selu e sisina malie mai foliga i luga o solofanua, faʻamautuina ia curls ma aoina o latou siʻusiʻu poʻo le agavaʻa faʻataʻitaʻi ai se laei matagofie ma le paʻu i tua o le ulu. E mafai ona faʻapea ma mafaufau masani, faʻaopopo i le tele o pu lusi poʻo le faʻataʻavaleina. E sili ona aulelei, aemaise lava i ofu ma faʻapipiʻi tino, ofu tuʻufaʻatasia uma ituaiga moni "pepe", e matua faigofie lava ona faia i ou lava lima, ma pe o le a pe a - le faʻatamala, poʻo le lemu lauulu i le laulu faʻataʻatia e faʻalagolago i na o le sitaili o le ata.

O le teuteuga e filifili tele i le filifilia o se sitaili, pe a fai e te manaʻo e faʻaaoga fugalaʻau fou, ma sili atu ona laei o le ie puipui, ona teuteu, lalelei faʻaavanoa foliga ma i le taimi lava e tasi faʻaalia le matagofie o lauulu, o le sili sili ona lelei ma sili ona lautele filifiliga mo soʻo se tamaitai faaipoipo.

Faʻafefea ona fai matagofie lauulu mo le Tausaga Fou

O le manaia o laʻei fulufulu mo le Tausaga Fou o le a fesoasoani e fatuina lalagaina, o le sili ona lalagaina lalagaina, o lenei faiga masani, na mamanuina i le sitaili o le Kerisimasi Europa e fetaui lelei i le siosiomaga o lenei aso malolo. O lenei sitaili mafai ona faia i soʻo se ituaiga o laulu, umi i lalo ifo o tauau. Ae le manifinifi pe feʻilafi lauulu pe a uma ona fufuluina ma aʻo leʻi teuina ua sili ona togafitia mai aʻa i le pito ma soʻo se laʻasaga e faigofie ona faʻalelei mo lou lauulu. O curls mo se lalelei ma sili ona lelei lona lalagaina e tatau ona matua faʻaaloalo lava.

O se tasi o sitaili sili ona faigofie i lenei sitaili ua faia i luga o lauulu, vaevaeina i vaevaega, aulelei matagofie asymmetrical e le o le tausaga muamua e taʻimua ai aga. Vavaeese le lauulu mai le muaulu i se selu ma, faʻaaoga ia manoa i luga o le malumalu ma luga o le pito i luga, amata amata ona lalaga le fili. O lana sitaili e mafai ona o soʻo se mea: masani, Farani, "spikelet", ma fesoʻotaʻiga ua liliu i totonu ... ua lava lena mo la e mafaufauina ma lauulu lauulu. Na faasolosolo lalagaina lalagaina fou manoa, e aofia ai mai tua o le ulu, e mafai ona faʻataʻoto lau lauulu i se nimbus poʻo se palealii, pe e te mafai foʻi ona e tuʻuina atu se tasi o faʻamau, faʻaopopoina i se manoa fuluʻi poʻo le atigi "tagata Eleni" atigi. O sea sitaili e fetaui lelei ma mea teuteu, o lea e le aoga ai le soʻona faʻaletonu, pe a faʻapea e foliga fiafia ma teuteuina oe.

Laʻu solofanua

O lenei masani masani ua sili atu lauiloa i nei aso nai lo se isi taimi. E tele fetu e fiafia tele i ituaiga eseese o le atuleti. O Olivia Palermo e laʻei tele lava ile laulu ile maualalo maualuga. E mafai ona e avatua se lalelei i lou siʻusiʻu, ma faʻamama lelei ai ona manoa. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi se aofaʻiga tele o solo i le laulu ina ia leai se tasi lauulu e faʻamalosi e "paʻu ese" mai le ata. Ma le isi, fili i luga o le filo fuafuaina e nana le ofuvae.

Lulu le laulu i lalo o le pulou

Afai e te le o se poto i le teuina o laei, pe e te filifili e ofuina le laulu o lauulu ona o lou umi "muaulu" lauulu, mafaufau lelei i le ata o se isi it-teine, Chiara Ferranha.

Tuu sina pulu i luga o lou lauulu, mago. Ina ia faʻaopopoa le tele, fai lenei i le faʻapipiʻi o lou ulu i lalo. Fai lou pulou lalelei. O lenei faʻatusa e talafeagai mo aso taumafanafana ua maeʻa taunuʻu mai.

Sii utupoto

Afai o aso nei ua le usitaʻia lou lauulu pe e naʻo le palapala, ona faʻapea mai ai lea o le ata o Bella Hadid ia oe e "faʻamama" oe.

  • A maeʻa ona tuʻu le paʻu poʻo le vase ile laulu, faʻaputuputuina ia i le maualuga ma fufusi le 'au.
  • I le pito mulimuli o lauulu i se fulufulu paʻu, aua le pasi le pito i totonu.
  • Mai le matasele fausia, fausia se faʻamau lelei pipiʻi, faʻamautuina ma studs. Tuu i lalo pito o manoa i lalo.

I le faʻaopopoga i le fausiaina o se facelift, lenei laʻei lauulu mo palapala palapala, na ia faʻamanuiaina manuia.

Mo le mauaina o se faʻaiuga matagofie, e taua le i ai o lauulu umi ina ia e le maua se faʻailoga saʻo o le ballerina, ae o se faʻailoga ma le faʻataʻamilomilo i le foliga o se saʻoloto.

Puta tau

Ina ua aliali mai le Masiofo o Sepania Leticia i le Europa Press aso fanau ma se lauulu manaia, na ia faia tagata uma e tatalaina o latou gutu.

E te manaʻo e kopi se faʻamoemoe e le masani tupu?

  • Ao mai laʻau i le siʻu (faʻamautu le tuʻutuʻuga e te manaʻo ai).
  • Tuʻu ese se manifinifi manifinifi, sisina malosi, lamolemole le pito i fafo o le solo solo mafua ai.
  • Le isi, amata fausia se faʻasologa o vaega. I le mamao lava, faʻatasi ai ma ni tini uʻamea, toso lou lapoʻa tele i le tele o nofoaga.
  • I le maitauina o le “bubble” taʻitasi ma ou tamatamaʻilima, nana le uʻamea mafanafana ma le fesoasoani o le filifili filifilia.

Nonoa i luga o le lauulu manifinifi

O le faiga masani o mea ua taʻu o le afa-utupoto e le mou ese atu, i se isi itu, o tagata lauiloa e le manaʻo e tuʻua. O le ata na fausia e faʻaaoga ai lenei hairstyle mafai "fetuʻunaʻi" i soʻo se tulaga. O se fulufulu ma le ulu malulu e lelei i le ao i le ofisa ma i le afiafi i se tafaoga malie. E mafai foʻi ona valaʻauina Jiji Hadid o le amapasa o le Malwinki i lea faʻafiafiaga.

Ina ia faʻaopopoina le paʻi o glamour i lau tama teine ​​laititi, e mafai foi ona e ofuina ile tuʻufaʻatasia ma galu i luga o lou lauulu. O le sitaili sitaili e ausia moni i le lua lima gaioiga. Filifili le pito i luga o le lauulu ma tuu i totonu o le micro bundle.

Maualuga scythe i se uiga faʻaalia

Ala ala maia ma tuai ona o le galuega? Aua le popole e uiga i le laulu! Fautuaga i luga o le ata o le tamaitai fai pese Jessica Chastain.

  • Aumai se maualuga maualuga i luga ole ofuvae (e le o se mea atoatoa).
  • Ua vaevaeina i ni manoa se lua, gagau se tasi o ia, faʻatuina ai le foliga o le leiloa taʻaloga.
  • Faʻafefiloi le faʻaiuga o le faʻasologa ma le lona lua o le faʻamatalaina o se manoa ma le faʻailogaina o ia i le faʻaaogaina o le fishtail metotia e aunoa ma le soʻona sapaia.

Maua se foliga mataina!

Laititi utupoto ma se uila

Ua vevesi lou lauulu, ma filifili ai e faʻaalia se uiga fouvale? O le 'aufana a le tamaʻitaʻi o Charlize Theron o le a mafai ona avea i latou ma "iloa lo latou nofoaga." O le fulufulu e matua faigofie lava, ae ma paʻi i le matagofie. Ina ia faʻataʻamilo i ai, ua lava le aoina o lauulu i se fulufulu maualalo, fili, faʻapipiʻi le faʻanana faʻataʻamilomilo ile ofuvae, tuʻuina le foliga ole fusi, ma malupuipuia ile lauulu.

I le mea mulimuli, uu le bezel po o le lipine ma tuu i luga o le ulu. Afai e te ofuina ni puʻupuʻu, poʻo ni pupuʻu o ni manoa, e mafai ona tuʻu i latou i taliga pe faʻateʻe ese mai le pito.

Vaʻai foi i luga o la matou 'upega tafaʻilagi: