Fautuaga Aoga

Lelei lelei Auala Aveesea Auala e Faavavau: O se Vaaiga Lautele i Auala

O aso nei, e toʻatele e manatu o lenei auala e le toe aoga, ae matou te fautua malosi lava ia aua neʻi e tusia ese, aua e leai ni tauvaga i le itu lelei.

Faʻafefea ona fai? E faʻapipiʻi e le matai se nila faʻapitoa i totonu o le folini o le lauulu ma faʻaleagaina faʻatasi ai ma le taimi nei. Ina ua mavae lenei mea, lauulu e tatau ona aveeseina ma tweezers, ao ona tatau ona tulaʻi mai e aunoa ma se taumafaiga. Afai e te lagona pe faʻafefea e le matai ona toso i fafo, o lona uiga e i ai se mea na sese, ma o se mea fou o le a mautinoa lava aliali mai i lenei nofoaga.

E mo ai? O lenei metotia galue i soʻo se ituaiga paʻu ma 'aveʻese e oʻo lava i le laulu uliuli, e le mafai e isi ituaiga o lauulu aveeseina ona taulimaina.

E afaina? I luma o le faʻatasiga, o sone talafeagai e masani ona tuufesua ma lidocaine. Ae i le faʻateleina o le mafaufau, o le a e le fiafia pea. O le faagasologa atoa i luga ole averesi e mai le afa itula (o le eria i luga aʻe o laugutu pito i luga) i le fa itula (vae fulufulu ese). O le faiga e tiga, ae o le taumafaiga o le a tauia i le atoatoa lamolemole toetoe o taimi. Aʻo le mea pito sili ona taua, aua nei faia se taimi mo le isi aso: o pala ninii o le a tumau ai luga o le paʻu. E le tatau lava ona paʻi atu.

Leisa lauulu aveese

O le taualumaga e toetoe lava a leai se tiga ma e itiiti ifo le taimi nai lo le muamua. E le pala le paʻu, o lea la e le mafai ona fefe i iʻuga.

Faʻafefea ona fai? O le laser laser e faʻamafanafana le lauulu, faʻaleagaina uma le folikel ma le vaʻa e fafagaina ai. A maeʻa le faʻagaioiga, o lauulu e tumau i luga o le paʻu. E taua tele le faʻatali i le tasi ma le afa i le lua vaiaso, e aunoa ma le tosoina ma faʻateʻaina ma le paʻu, ina ia paʻuʻu lava ia. O le sauniga e fai sina taimi: o vae e 20 minute, o vae e atoa 40, ma le mea ole bikini e mafai ona faia ile na ole 10-15. E i ai ni ituaiga o lasers e eseʻesega i le umi o le umi o le faʻaliliuina malamalama ma le umi o le pulses. Sei o tatou vaʻai i penefiti o mea taʻitasi.

O a mea e fai iai le faʻailoga? O le taatele e masani ai o maʻi paʻu, maʻi suka, maitaga ma le susu o le susu, tele mol, alergi i le matuia tulaga, mu, susuga, maosiosia, herpes, oncology.

E iai ni lamatiaga? Filifili ma le faʻaeteete le falemaʻi ma le taulaitu. I le maeʻa ai o faʻataʻitaʻiga, o se fomaʻi faʻataʻitaʻi foliga faʻapitoa poʻo luga o se mea faigaluega le atoatoa sa i ai le avanoa e maua ai ogaoga afaina poʻo le faʻaosofia ai o foliga o matua.

Alesania

Ua faʻaigoaina ona o le faʻaaogaina o se tioata o le alexandrite ua faʻauoaina i le kromium. E le pei o isi, e susunuina lauulu ma luga o le laualuga, o lea la pe a maeʻa le taualumaga o le paʻu o le a lamolemole. Vaʻai lelei mo le nofoaga i luga aʻe o laugutu pito i luga.

E mo ai? Brunettes paʻu-paʻu, pei o le uila faʻaaogaina e sela o loʻo i ai melanin. O le uliuli ma le paʻupaʻu lauulu, o le sili atu ona vaaia le aafiaga. E sili le amata o le kosi lua vaiaso muamua pe a maeʻa sunbathing - o le faʻaletonu o mu e maualuga atu nai lo pe a faʻaaogaina isi lasers.

E afaina? O le faʻafitauli e o mai faatasi ma le tafe o le ea malulu, e faigofie ona feaveaʻi ma e oʻo i latou e paʻu i le paʻu.

E manatu sa matua saogalemu. O se polokalama e na ona poloka pe a fai o le faiga e i ai sina masalosalo e uiga i le saʻo o taualumaga. O le lauulu o le a mou ese atu mai luga o le paʻu 10-14 aso pe a uma le sauniga.

E mo ai? O le tele o masini e galue i le paʻu paʻu, e lava ma totoe e 3-5 aso ina ua tuanaʻi i le la.

E afaina? O se gaioiga faʻavevesi - leai o ni mea faʻapona, faʻamamaina faiga - fesoasoani e faʻaititia le tiga. O le maualuga o le mafai ona e lagonaina o le mafanafana o le paʻu ma sina lagona le mautonu. Mumu o le a pasi i le itula.

Neodymium

Ole neodymium laser radi e le lelei ona faʻaaluina e le melanin ma lelei e le hemoglobin, o lea e faʻaaoga e togafitia ai le toto toto, aveʻese peʻa ma faʻafouga faʻagaioiga.

E mo ai? O le faiga na muai atiaʻe mo tagata paʻu-uliuli ma paʻu-paʻu tagata, o lea foʻi tanning e le o se faʻalavelave mo ia. E mafai ona faia sauniga e oʻo lava i le taumafanafana. Ole fefiloi-ituaiga masini tuʻufaʻatasia alexandrite ma neodymium laser, o le mea lea latou te aveeseina lauulu o soʻo se mafiafia.

E afaina? Le masini o le augatupulaga aupito lata mai ua faʻaogaina i se maalili faiga, ma e foliga mai e leai se lagona le lelei.

Ata puʻe

O lenei taualumaga o le a fesoasoani e faʻatino se vave faʻaaliga vaʻaia, ae ina ia mafai ona e maua atoa le laulu, e tatau ona e maua le tele o le onosaʻi.

Faʻafefea ona fai? E aveese moli e ala i le malosi o le moli eletise. O le matala "fasiotia" le lauulu pe a o i le tuputupu ae vaega, ma i le isi 20 aso e paʻu ese atu. O le togafiti o le puʻeina o lenei taimi. A le o lea, o le laulu o le a toe aliali mai, naʻo le manifinifi ma le māmā, o le a toetoe lava a le vaʻaia, ae le aveesea atoa.

E mo ai? Muamua lava, brunettes. E taua e sili atu le pogisa o le laulu nai lo le paʻu paʻu, o lea afai o oe o se tanned blonde, o lenei auala e mautinoa e le mo oe. Ma ia manatua o le atoa ala o photoepilation e umi umi ma umi averesi mai 6 masina i le tausaga.

E afaina? Le au faigaluega fou a au o loʻo i ai se faʻaavanoaina o le faiga e fai ai faʻagasologa e toetoe lava a le tiga. O loʻo totoe e saili se falemaʻi o loʻo faʻapipiʻiina ai meafaigaluega fou. I le auala, soʻo se mea faigaluega faʻapitoa ua faamaonia e le FDA. O lona uiga o le auala e saogalemu ma aoga. Fai atu e faʻailoa le tusi folau o le masini. O le leai o se pepa o se soli tulafono matuia.

Aveesea lauulu o Elos

Mo se taimi umi, na mafaufauina e matua aoga ma saogalemu. Ae o le maualuga o le tau ma le tele o tapulaʻa faʻaitiitia tele le numera o ona ili.

Faʻafefea ona fai? Ona o le tuʻufaʻatasiga o le malosi o le malamalama moli ma eletise eletise (Electro Optical Synergy), lauulu i le tuputupu ae tulaga faʻaleagaina. O fafo

O le faʻagasologa e leai se ese mai se ata poʻo se laser. O nisi taimi e laʻititi lava le fula i le paʻu, lea e masani ona faʻaitiitia i totonu o le aso - e mafua mai le faʻaaogaina o le taimi nei. O lenei auala, e masani ona iai paʻu ma faʻalauiloa. Ia faaeteete, o nisi taimi sala le mafaufau e sefe mai i le taimi e sui ai le palu ma faʻaititia le tau o taualumaga i le faʻaaogaina o le mea tuai.

E mo ai? O se mea iloga e manaʻomia ai le malosi o le eseesega i le va o paʻu ma lauulu. Ma manatua: o le faʻagasologa e le mafai ona faʻatinoina pe a fai e te foʻi mai le matafaga ma le malosi tan pe oe alu i le sami. O le tauaveina o elos-epilation i lenei tulaga e mafai ona mafua ai se solia o pigmentation.

E afaina? Ina ua aliali mai lenei metotia i Rusia, na tuu ai e matua leai se tiga. Ae ole mea moni, e faʻamoemoe uma lava i lou paʻu o lou ulu. I soo se tulaga, o le matai e muamua ona faʻaaoga le tui faagase i le nofoaga togafitiga. Ae talitonu le toʻatele e oʻo i le taimi lena latou te fesoaʻia le faʻafitauli ma le faigata.

Mafuaaga o Hairiness

I vailaau, o le soʻona uluulu ua taʻua o le hypertrichosis, ma o se mea masani masani ona tupu. E mafai ona atiaʻe pe a:

  • faʻamaʻi o le endocrine system,
  • masani ona togafitia (masani psychotropic),
  • gaosia testosterone gaosiga
  • ina ua maeʻa manuʻa i le ulu (aofia ai faiʻai o le faiai).

Hirsutism o le isi fafine manuia. I lalo o lenei igoa o se mea ua aliaʻe mai, nai lo le lauulu masani lemu, le lanu o le manava, auvae, fatafata, lauulu "tane" tupu. E faigata nai lo masani ma tupu vave. E mafai ona tupu lenei mea ona o neoplasma ose tino o fafine, pei o ovarian cysts, ma isuka, faaletonu ile faʻatinoina o le adrenal glands. Ma o se laulu e mafai ona faʻaalia se tasi, pe o le tele foʻi.E le gata i lea, i le nofoaga lava lea e tasi, o le a ia tuputupu pea i taimi uma, pe a fai na e seleina.

Auala Faigaluega e aveʻesea lauulu

I fale lalelei eseese, latou te sauni e ofoina atu le tele o fesuisuiai o lauulu aveese, e aofia ai:

  • aveeseina o lauulu elos,
  • leisa
  • ata puʻeina,
  • eletise.

O filifiliga uma ei ai lona lelei ma le manuia, e te manaʻomia e te faʻamasani ai oe ae e te leʻi filifilia. E tatau ona manatua aʻo le i iai nisi o nei faiga, e tatau ona e musu e asiasi i le solarium ma le matafaga, pau le mea e ese ai o le electrolysis. I se faʻaopopoga, o le a aoga le feutagai ma se cosmetologist ma dermatologist muamua, atonu o le auala filifilia mo nisi mafuaaga o le a le aoga mo oe.

Aveesea lauulu foliga tumau: 14 sili ona lelei auala!

O fafine uma e seasea iloa foliga lauulu ma o lenei masani. O le isi mea o le taimi e amata ai ona suia a latou fausaga: o lauulu ua mafiafia, maua se paolo pogisa. I lenei tulaga, ua faigata tele ona latou nana faʻatasi ma le fesoasoani a oloa teuteu.

E tatau ona tatou vaʻai mo isi auala. Ioe, ma le tele o faʻasalalauga faʻailoga faʻalauiloaina o le aveeseina o lauulu lauulu o le a faʻavavau oe e mafaufau i ou foliga vaaia, e oo lava ia i latou e le popole i lenei faʻafitauli.

Ina ia faʻaumatia tumau o lauulu foliga ile fale, e mafai ona e faʻaogaina se kulimi faʻapitoa poʻo se tweezers. Tele salalau lalelei ofoina a latou leisa lauulu lauulu, ata lauulu aveeseina auaunaga.

E tofu le mea faigaluega ma lona lelei ma le leaga. I se faʻaopopoga, ina ia maua ai le aʻafiaga sili atu, e sili atu le muamua sailiili pe aisea e aliali mai ai lauulu foliga. I le malamalama ai i lenei mea, o le ai ai se sili atu metotia auala mo lo latou aveeseina.

Mafuaʻaga o le vaaia o le sili atu foliga o le laulu i se fafine

O lauulu foliga e mafai ona aliali mai i taimi uma pe leai. Ae ui i lea, latou le talafeagai, i le taimi muamua tilotilo, foliga vaaia mafai faʻailoaina ni tulaga le lelei i le tino. Ona e tatau ona sailia se fesoasoani mai se faʻafomaʻi vailaʻau ma faia se faʻamaonia atoatoa.

O le faʻaaogaina o nisi vailaʻau fofo sauniuniga poʻo faʻafitauli o isi mea mai fafo e mafai foi ona afaina ai le tino. O le mea lea, afai o le lauulu i luga o le mata (auvae, alafau, pito i luga o le laugutu) aliali pe a uma ona e faatonuina ni vailaʻau, ona tatau lea ona e matauina lenei mea.

O mafuaʻaga autu o lauulu foliga:

  1. genetik agavaʻa, tupuʻaga,
  2. suiga i le galuega o le tino e fesoʻotaʻi ma se maʻi ogaoga,
  3. ogaoga o le popole, popolega le mautonu, atuatuvale,
  4. afaina hormonal, e aofia ai le sili atu o tama tane o hormone,
  5. vailaʻau poʻo le faʻasāina i totoga,
  6. le lelei o le endocrine system,
  7. o le faʻatulagaina o kanesa o vae,
  8. matua, menopause, maitaga,
  9. leaga faiga teuteu.

I le amanaia ai o ia ituaiga o mafuaʻaga mafuaʻaga, o foliga vaaia o lauulu o foliga e le tatau ona iloa e na o le matagofie auga. E sili le faia o se faʻamaʻi atoatoa ma ia mautinoa e leai ni faʻamaʻi matuia ma faʻamaʻi. Aveesea lauulu foliga e faavavau e le o se tala fatu pe a ia, ae o se taunuʻuga maua.

O lauulu foliga e mafai ona mafua ai le tele o faʻalavelave, faʻalavelave i agafesootai. Tele fafine i le sailiga o le lalelei, ina ua maeʻa ona faitauina iloiloga i luga o le Initaneti, faʻaaoga auala le migao ma le leaga e na o le leaga lava le tulaga.

Ina ia aua neʻi afaina le paʻu, mafaufau i auala e sili ai le aua le taumafai e aveese lauulu foliga ile fale pe i totonu o fale lalelei.

  1. e le fautuaina i le tafi eseʻese o le lauulu ma tosoina i fafo ma le auvae, lea e mafai ona faʻavaveina le tuputupu ae faʻagasologa, taitai atu ai i le faʻaleagaina o le laulu folikel ma le afaina,
  2. fufuluina o le tino, paraffin masks, whitening cream (o loʻo aofia ai le mercury derivatives) faʻalauiloaina o lauulu ulu tuputupu ae,
  3. soʻona faʻaalia i laʻa le la poʻo le la ultraviolet, aua neʻi e tuʻu faʻatamala mea e puipuia ai,
  4. faʻaaogaina biostimulants poʻo se kulimi-faʻavae kulimi ua fautuaina ma le faʻaeteete, e mafai foʻi ona latou faʻalauiloaina le tuputupu ae o lauulu o foliga.

E pei ona e vaʻaia, o le aveeseina o lauulu o foliga e faʻavavau e le faigofie e pei ona foliga mai i le taimi muamua. Ina ia aua le faʻaosofia isi faʻafitauli, faʻaaoga kulimi ma isi auala ma le faʻaeteete.

Aveesea lauulu foliga i totonu o le lalelei

O fale faʻafiafia e matua lauiloa lava, e pei ona faʻamaonia i le tele o iloiloga i luga o le Initaneti. Faʻasalalauga faʻailoga faʻalauiloaina folafola le aveeseina o lauulu o foliga i le faʻavavau, e faʻaopopo atu i le paʻu o le soifua maloloina foliga ma le lamolemole. Tele fafine e manaʻo e faʻaaoga le tautua tautua o polofesa faʻataʻitaʻi, nai lo le suʻesuʻe o le togafiti pele ia latou lava pe faʻaaoga se kulimi.

Ma e le faia fua. E le masani ile fale, e mafai ona e ausia le aʻafia manaʻomia. O le kulimi e ono mafua ai le ita, faapea ai ma le tele o vaega o loʻo faʻaaoga i togafitiga a tagata.

I se faʻaopopoga, o lauulu fulufulu mata e masani lava ona manaʻomia faʻapitoa, taugata meafaigaluega. Le tau lea e ono le totogia mo le faʻaaogaina.

E tele saogalemu tele le faʻatuatuaina o tagata faʻapitoa oe na te faʻaolaina oe ma lauulu lauulu, e aunoa ma le tele afaina o lou soifua maloloina ma atotupe.

Aveesea o le laser

Aveesea lauulu mata e pei o se tasi o sili ona lauiloa ma aoga metotia. E galue ona o le faʻatamaia o le paʻu folikel ma le laser. O lea la, a uma le sauniga muamua, o le a vaaia le eseesega. E ui i lea, ina ia maua se taunuʻuga lelei, e tatau lava ona e auai i le tele o sauniga. E fuafuaina faʻatasi lea mo tagata uma, ae averesi, e tatau ona faʻatino se isi vasega 2-4.

Leisa foliga lauulu aveeseina o se toetoe lava a leai se tiga taualumaga o le a faʻamamaina tumau ai oe o le le mautonu. E naʻo le tau o lea mea e ono foliga mai i le tele o tamaʻi tamaʻi taugata. Ioe, ma o le mea faigaluega e le talafeagai mo tagata uma. O le mea moni o le laser e mafai ona aveʻesea lauulu uliuli i ou foliga, e le mafai ona e aveʻesea le malamalama laulu e faʻavavau ma ia.

Lima Epilator

Le aveeseina o lauulu mata ma se tautotogo tupu e pei ona taua i lalo:

  1. e manaʻomia e matua faʻamalosi lelei le vaipuna i le tino,
  2. loloʻu i foliga o se matau poʻo le mataitusi "U",
  3. salu malie fusi o le tautotogo.

Tulaga:

  1. e mafai ia tutoʻatasi fetuʻutuʻunaʻi o le saoasaoa o faʻasolosolo o 'au,
  2. le pei o isi masini faateʻaina ese o lauulu foliga (tweezers, razors) pe a uma le tautotogo e leai se ita ma le afaina,
  3. tau maualalo.

Leaga:

  1. tiga o le faʻagasologa
  2. e le mafai ona tafi 'eseʻese lauulu lauulu,
  3. le manaʻomia e toe fai le taotoga tusa ma le lua vaiaso,
  4. faigofie ona faʻaaoga na o le vaega i luga aʻe o le laugutu pito i luga.

E pei ona e vaʻaia, o le 'aveʻesea o mata ile fale e le mafai ona sili atu lona aoga nai lo le' oti o laulu, photoepilation poʻo se kulimi faʻapitoa.

Fulufulu mata lauulu

O se kulimi faʻapipiʻi faʻapitoa e mafai ona faʻatauina toetoe o faleoloa uma. Ma lana fesoasoani, o lauulu lauulu aveeseina o le a le gata e aoga, ae e leai foi se tiga. E gaoioi le kulimi ona o le vailaʻau i luga o le laulu, e sosolo i totonu o le lauulu ma faʻaleagaina lona fausaga.

A uma ona faʻaaogaina, o le lauulu o le a tuputupu ae faʻaaliga malie. Ma i le faʻaaogaina masani, e mafai ona e aveesea i latou i le uiga moni o le upu e faʻavavau. Faaaoga lenei kulimi ma le faʻaeteete ma tuʻu e tusa ma faʻatonuga.

Lauulu aveeseina togafitiga tagata

E ui i le salalau lauiloa o mea taugata, metotia tagata mo le aveeseina o lauulu foliga e faavavau, e fiafia pea i le manuia i totonu o tamaitai o onapo nei.

O le tau o na taualumaga e sili atu maualalo ifo nai lo i le saliona, ma e mafai ona e faia i latou i soʻo se taimi talafeagai. O nisi e fiafia i togafiti tagata ae le o le tele o le tau o mea, ae ona o le le talitonuina o “faatau” fualaau, talitonuga i o latou leaga. I le mea uma, o le kulimi na te faʻaumatia le folika lauulu ona o lona vailaʻau.

Lefulefu ma fasimoli

  1. valivaliina masani ole fasimoli pepe ma olo i luga o se sala lelei,
  2. o le lefulefu e tatau ona faʻamamaina e ala i se sulu lelei ma faʻaopopo i le fasimoli,
  3. o le faʻatonuga o loʻo tupu, faʻaalu, liligi vai vai vevela ma aumai i se homogenous mass,
  4. apalai tasi le aso seia oʻo ina mou ese lauulu foliga e oʻo.

Iodine ma le amonia

Ina ia saunia se mea aoga meafaigaluega ma aveese lauulu e faavavau, o le ae manaʻomia:

  1. 50 ml o le yodium
  2. 2 sipuni tele o le suauu olive,
  3. 40 ml o le amonia.

Faafefiloi mea uma, ona tuu ai lea o le tincture mo le aso i se pogisa, malu nofoaga. E manaʻomia le muamua o le teuteuina o lauulu ile foliga, ma ona faʻatoʻa faʻaalu lea ole paluga e tolu ile aso, tasi ile vaiaso mo le 1-2 masina. Fuafua i iʻuga.

Walnut Partitions ma Ava

  1. tipi 50-100 kalama o uolanati,
  2. vavae ese mai fua o le septum, matou te manaʻomia i latou,
  3. olo latou ma faʻaopopo le 150 ml o le 'ava malosi ia i latou,
  4. o le faʻatupulaia o paʻu e tatau ona aveina atu i se pusa faʻapitoa ma teu i se pogisa, malu nofoaga,
  5. apalai i nofoaga faʻafitauli tasi le aso (i le po) mo se masina,
  6. I lenei taimi, o lauulu foliga o le a avea maitauina manifinifi manifinifi ma mama.

Isi auala

Aveesea lauulu o foliga e le tatau ona faia i le fale e faʻaaoga ai fofo a tagata poʻo le alu i le potu solo. E mafai ona e faʻaaogaina metotia pei o shugaring, le faʻaaogaina o solo faʻamau. Latou, pei o isi metotia, ua i ai o latou lelei ma mea le lelei. I nisi o tulaga, o le iʻuga lava o le a aoga e pei o le laser, ae o le tau e sili atu maualalo.

Iloiloga Aveesea lauulu foliga

Eugene, 29 tausaga, e tusi:

Na ia faia le eletise i le faleoloa, teine ​​teine ​​fautua. Sa ou fefe lava e alu, aua faitau tala leaga e uiga i nila! O se taunuuga, ou te matua fiafia, e leai ni mea e totoe, ma o le tiga e tau lava. E ui o le lauulu i luga o oʻu foliga e le tupu tele, faʻapea, o le faiga na faʻaalu sina taimi.

Svetlana, 33 tausaga, tusia:

Sa ou tauina lauulu foliga mo sina taimi. Ona o le hormone faʻafitauli. Sa masani ona ou faʻatauina ni kulimi Saina, e fesoasoani tele. Ona umi foi lea na ou le mauaina o ia, ae mo isi na ou ita. Sa ou faitauina iloiloga e uiga i fulufulu mata i luga o lauulu ma filifili loa e saini mo se fale. Fesoasoani Photoepilation 100%, o le lauulu na mou ese atu!

Victoria, 32 tausaga, tusi:

Ina ua uma le maitaga, na ia vaaia ai le mataʻutia lauulu na amata ona aliali mai i luga o lona laugutu ... Fai mai le fomaʻi e tupu lenei mea ma fai mai e leai se mea e popole ai. I le taimi muamua sa ou filifili e leai lava se mea e popole ai. Ae ina ua mavae sina taimi na amata ona ou saʻili malosi saili mo faʻamatalaga i luga o le Initaneti, faitau iloiloga ma filifili e aumai lauulu o foliga "i lima", faʻaaoga fofo tagata. Ou te le manatua pe o le a le umi na fai ai aʻu, ae i le iuga na fai mai laʻu uo e tatau ona ou taofi le toe faʻataʻamilo ma otaota ma ave saʻu tusi pasi i le faleoloa! Aveese laser le sili atu uma oʻu faamoemoega!

Ituaiga o lauulu aveeseina

Le taimi nei, e tele ituaiga o lauulu aveeseina o iloga i modern cosmetology:

  • aveeseina o lauulu elos,
  • ata puʻeina,
  • aveesea lauulu laser
  • eletise.

Mafaufau i nei auala o lauulu aveese ese ma faailoa uma tulaga lelei, leaga, faapea foi ma contraindications mo metotia taʻitasi.

Le afaina o soʻo se taimi faaonaponei tekonolosi e tupu ile lauulu ile gaioiga galue

Ina ia maua se loloto malamalamaaga o nei tekonolosi, oe manaʻomia le iai o ni faʻamatalaga i luga o le mataupu.

I tagata, o folasaga fatu e tolu tulaga:

  • Ole vaega ole tuputupu aʻe o mea na e vaʻai i luga.
  • Le fesuiaiga vaega, ina ua le o le lauulu i luga o le laualuga, ae o le soʻotaga ma le folikel ua uma ona leiloa. E faasolosolo malie, o le lauulu faagasologa agai i luma i luga o le paʻu ma pa'ū ia lava.
  • Le malologa poʻo le malologa pe a leai se fulufulu hemp i luga.

Le afaina o soʻo se taimi faaonaponei tekonolosi e tupu ile lauulu ile gaioiga galue.

Lauulu tuputupu ae vaega

O nei laulu ua aveʻesea ma a uma le masina ma le afa, o loʻo aliali mai nei, o loʻo aveese foʻi.

Ma faasolosolo malie lava ona avea le laulu o laʻau laiti ma i luga o le taimi latou taofi le tuputupu ae atoa. O le mea lea, ia sauniuni mo le a mo le 1 taimi uma lauulu e le mafai ona aveese. Ia onosaʻi ma alu i le sini mo le tele o masina, poʻo tausaga foi.

E taua le manatuaina! Ole mea e fai mo le lā ile la ma asiasi ile solarium, aʻo leʻi faia le faʻamasinoga ole aveeseina o lauulu, e matua faʻasaina lava. E faʻapenei i mea uma tau tekonolosi, sei vagana electrolysis.

Aveesea lauulu o Elos

Elos hair hair is a modern ituaiga o lauulu aveese folafola e aveeseina i latou e faavavau. E tele fafine e iloga o le itu pito sili ona aoga. I lenei tekonolosi, cosmetologists faaaoga 2 ituaiga o malosiaga: malamalama ma le taimi nei. Ole mea lea e mafai ai ona e galue lelei ile lauulu uliuli, moli, mumu male efuefu.

Aveesea lauulu o Elos

Ole faiga e le maua ai se mea tiga, naʻo lagona vevela. A maeʻa ona faʻaalia, e amata ona malepe mai i lalo le maʻa o fulufulu. E faasolosolo malie lava, o lauulu o le a tulaʻi mai lava latou. Ma o taimi uma o le a itiiti ifo.

Ina ia aveesea atoa uma lauulu, fautuaina vasega mai le 6 i le 12 mea tutupu. O sauniga i le va o le faʻagasologa e mafai ona amata mai le 7 i le 8 vaiaso, talu ai le tuputupu aʻe o fua o lauulu gaioiga i tagata taʻitasi e ese.

Ile va o oe e mafai ona faʻaaoga se manava lulu I le 5 tausaga, e tatau ona toe faia le taotoga

Ole auala mo le elos hair removal prosedur:

  1. I luma o le mea na filifilia, i le tusa o 2 aso, e tatau ona seleina uma lauulu i le eria o loʻo e manaʻo e faʻatautaia le faʻaaogaina o lenei tekonolosi. O le umi o lauulu e tatau ona tusa ma le 2 mm.
  2. A o le i amataina le sauniga, e tui ese le tino ma faʻamalieina ma se gel faʻapitoa.
  3. E manaʻomia le tagata ma le lalelei e ofuina ni tioata uliuli.
  4. Ole tagata faʻatatau e tatau ona iai se mamao ese mai le tino. I le taimi o le tagata talosaga, e tatau i le tagata o tausia ona lagona sina le mautonu lagona.
Vaega o le tino e mafai ona e faʻaaogaina ai lauulu ese

E mafai ona e faʻaogaina elosulu 'aveʻesea i le tele o vaega o le tino:

  • ketiʻa
  • o le mata, mo se faʻataʻitaʻiga, o le vāega i luga aʻe o laugutu pito i luga,
  • vae, tauau ma alofilima,
  • bikini vaega
  • manava ma tua.

Contraindications:

  • afaina i le malamalama,
  • onkologi
  • peʻa
  • maitaga

Tulaga:

  • fesoasoani e aveese lauulu mo se taimi umi,
  • e leai se ita pe a uma le taotoga,
  • o le faiga e gaoioi e leai se tiga,
  • afaina ai lauulu malamalama,
  • faʻalauiloaina le gaosiga o elastin, e faia le tino lagona lelei ma matagofie,
  • mu faatasi ma lenei tekinolosi e laititi.

E tele faʻaitiiti minus, lea e sili ona malie:

  • E le masani ona aʻafia le paʻu ile lauulu mafiafia.
  • Ina ia maua se faʻailoga lelei, o lenei metotia e faʻaalu taimi.
  • O lenei ituaiga o lauulu aveeseina e taugata.

Fautuaga

Aua le faʻaogaina masini aveeseina o lauulu ile fale., talu ai na o tagata atamamai poto masani e mafai ona faʻatautaia faʻapitoa auala faʻapitoa. Aua le lamatia lou soifua maloloina, ae ia e feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa.

Aveese lauulu lauulu Elos e tatau ona faia na o le salonona

Ituaiga o Laser aveesea mai

Shortwave Lasers:

  • metotia ruby ​​- faʻaaogaina e naʻo tagata lava e paʻu le paʻu ma lanu uliuli latou paʻepaʻe.
  • Alexandrovsky. I lesi tulaga, ole aulelei ua tuuina atu le avanoa e faatonutonu ai le aafiaga. O lenei leisa e talafeagai mo ituaiga uma paʻu.
  • Leotete. O lenei laser e talafeagai foʻi mo lanu uliuli lanu.

Longwave:

  • neodymium leisa. E matua malosi lava e mafai ona aveese uma le malamalama ma le uliuli lauulu, e tusa lava po o le a le lanu o le tino lava ia.

Taualumaga tulaga:

  1. Ia mautinoa e maua se feutagaiga ma se cosmetologist. Faʻailoa ni auala e teteʻe ai. A leai ni contraindications maua, o le a faʻatautaia le aulelei o le a sili ona lelei le ituaiga laser mo lou paʻu ma lauulu gaioiga.
  2. Mo 2 vaiaso, tusa lava pe tasi le masina, ua fautuaina e aua le seleina, ona o le hemp o se alamanuia lelei. O le lava le umi o le laulu mo le laser o le 2 mm.
  3. Le vaiaso aʻo le i aveeseina lauulu, o oe e tatau ona lafoaia mea teuteu teuteu, kulimi uma ma eseese suauʻu.
  4. Ia mautinoa e fai le mea na tupu ma tioata.
  5. E tasi le sauniga e le lava, o lea la pe a uma le 1 masina ma le afa tasi e toe manaʻomia e faʻagasolo, ona faʻaitiitia lea o aiaiga o gaioiga. Ina ua mavae sina taimi, e masani ona tatau ona faia e le sili atu naʻo le tasi i le ono masina.
  6. Ma afai o le a maʻi le vaega o le tino (le bikini eria, o le vaega i luga aʻe o le laugutu pito i luga poʻo le axilla) o le a faʻagaioia, ona tatau lea ona manaʻomia le anesthesia faaopoopo mai le matai. E tele taimi e faʻaoga ai le aisa poʻo se vaitafe o le ea malulu o se tui faagase.

Faʻafefea ona ou faʻanofonofo le paʻu aʻo leʻi faia se taotoga:

  • faʻamama le tino ole vaega ile lidocaine 15 minute ae leʻi tupu le mea na tupu,
  • inu 30 kalama o le cognac 15-20 minute ao le i amataina,
  • olo lelei le paʻu i le vai taele faalelei
  • faʻalogo i musika mo malologa i taimi ole faʻagasologa,
  • i luga o le fautuaga a se fomaʻi faʻapitoa, e mafai ona e faʻaaogaina le kulimi kulimi pe tusa o le tasi le itula ae leʻi taotoga.

Fautuaga: amata faiga i le tautotogo, tautotogo poʻo le taumalulu a e le-ga le la.

Contraindications:

  • Soʻo se paʻu
  • maʻitaga ma faʻasusu
  • o le i ai o neoplasms i le tino,
  • le malulu
  • moli, utu.

Tulaga:

  • talafeagai mo le aveeseina e le gata lauulu lauulu faagasologa,
  • ina ua mavae ni mea na tutupu, o lenei ituaiga o lauulu aveeseina faʻamaonia maeʻa le faʻaʻai o lauulu malulu,
  • o le faʻaitiitia o lauulu 'eseʻese e faaitiitia i taimi uma.
Lenei ituaiga o lauulu aveeseina e mautinoa faʻamaea atoa le vaʻai lauulu.

Leaga:

  • o nisi taimi e lava tiga
  • moomia nisi taualumaga
  • sauniga o lenei ituaiga e matua taugata,
  • susunuina paʻu mafai
  • ono aliali mai afaina
  • mafai ona e galue ma se tamai eria o le paʻu i le taimi,
  • susulu lauulu e maua ai se le manogi le manaia i totonu o le potu o loʻo tupu ai le faʻagaioiga.

Faʻaaogaina o le fale

E le pei o isi uma tekonolosi fou e mafai ona faia i lenei fale tutoʻatasi le aveeseina o lauulu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatau se photoepilator, faitau ma le faʻaeteete faʻatonuga ma amata faʻaaogaina. O le ata faʻapipiʻi faigofie faigofie ma saogalemu mo le tino.

Photoepilator mo faʻaaogaina i le fale

E le gata i lea, ona o lenei taotoga, ua tatala ai le kolagen - o se porotini e nafa ma le faʻamalosia o le paʻu. O le mea lea, o lona laualuga o le a vevesi ma muʻamuʻa.

Contraindications:

  • psoriasis
  • maitaga
  • mai
  • eczema
  • tatalaina manuʻa
  • manino lelei.

Tulaga:

  • aumaia ni faʻaiuga lelei i vaega na e iai se aʻafiaga,
  • mea na tupu ave itiiti taimi nai lo isi tekinolosi,
  • leai se tiga
  • i se taimi puʻupuʻu e mafai ona faʻagaioia le upega tafailagi nai lo isi tekonolosi.

Leaga:

  • tele sauniga e manaʻomia e aveese uma ai lauulu lauulu,
  • e taugata le taualumaga
  • susunuina e mafai.

Fautuaga & togafiti

A malamalama lelei i le mataupu, e mafai ona e filifili poo fea le auala o le fulufulu solo e talafeagai mo oe o le sili ona aoga, e aveese lauulu tumau pe mo se umi umi vaitaimi.

Ae a, aveese lauulu e faavavau e mafai na o le fesoasoani o le tele tau tekinolosi, na faia ni nai malosi malosi taualumaga.

Ma faʻaaogaina metotia ua faʻaalia mai e matou, o lauulu i luga o lou tino o le a avea sili tele laʻititi, o le a pupula ma faʻamatamata i luga o le taimi, o le a le i si taimi itiiti e aveʻese ai, ae o le a le mafai ona e aveesea atoa lauulu. O lea, e aoga le mafaufau i lou taimi ma paketi.

O le poto masani i cosmetologists faaalia ai lena o le auala sili ona aoga o loʻo i ai pea ma o le a tofu tagata taʻitoʻatasi ma lana, tagata taʻitoʻatasi. Faatasi ai ma le fesoasoani o metotia faaonapo nei, o lauulu sapalai atonu e le avea ma faigata tele tulafono i le soifua maloloina i aso uma, ae o le a mafai ona faasaoloto oe mai ia e faavavau.

Ae, muamua filifili se tasi poʻo se isi metotia, fuaina tulaga lelei ma leaga ma na o le alu atu i le lalelei.

O le a le aveeseina o lauulu o le elos? E faʻapefea ona ese mai ata ma ata? Ma o le a se mea e te manaʻomia e te iloa e uiga i lenei tautua, ae e te leʻi asiasi i le faleoloa? O tali i nei fesili ei ai i lenei vitio:

O fesili e masani ona fesiligia e uiga i ata pueina ua taliina e se tagata poto faʻapitoa i mea masini.

Faʻafefea ona faʻatino le eletise, e faʻapefea ona aoga? Matamata lenei vitio mo tali i au fesili:

Vala o Elos Lauulu Aveesea

O lenei auala ua folafolaina atoa le lafoaia o lauulu e faavavau. Ole tekonolosi e aofia ai le faʻaaogaina o ituaiga e lua o le malosi: eletise ma le malamalama. O le mea lea, o le metotia tutusa aafiaga i lauulu lauulu ma pouliuli. O le faiga e leai se tiga, o le tagata gasegase aafia ai na o lagona vevela. Lauulu folau ua faʻaleagaina e ala i le faʻaalia, ma faasolosolo malie lava lauulu tafe mai latou lava.

Mo le sili ona aoga, ua fautuaina e faʻataʻitaʻi atoa le vasega mai le ono i le sefulu vasega. I le taimi lava e tasi, e malolo ai le malologa o le lua masina ina ia maua ai e lauulu fou le taimi e tupu ai. Aveesea lauulu Elos e talafeagai mo vaega nei:

  • ketiʻe
  • tagata
  • tauau ma alofilima,
  • vae, lima
  • manava, tua,
  • vavalalata sone.

E faigofie lava le faiga:

  1. Lua aso aʻo leʻi oʻo i le faʻatulagaina o sauniga, e sele uma lauulu. Ole umi e faʻatagaina e le sili atu ile 2 mm.
  2. Aʻo leʻi faia le sauniga, e faʻamaʻi le tino, aveina ma se gel faʻapitoa. O loʻo ofuina e le tagata faʻatau ma le lalelei mea lanu uliuli ile taimi o lenei gaioiga. O se tulaga muamua lea mo puipuiga.
  3. Ole tagata faʻapitoa e tu ile mamao ese mai nofoaga o loʻo manaʻo iai le tino. I le taimi o lana galuega, e maua e le tagata faʻatau sina lagona le mautonu.

A maeʻa le faʻagaioiga, e leai se mageso. Lenei aafiaga atili fesoasoani i le gaosiga o elastin. Ae e leʻo se mea lelei e maua i lauulu mafiafia. I le male, o le taualumaga e manatu taugata, ei ai le tele o contraindications:

  • oncological faamaʻi
  • Le iai o tattoos,
  • afaina i le malamalama,
  • maʻitaga, faʻasusu.

Vala o leisa lauulu aveeseina

O se sili lauiloa filifiliga mo le aveeseina o le le fiafiaina lauulu. O le faʻagasologa e faʻaaogaina ai se leisa, o ave faʻasolosolo o aʻa, ma faʻaleagaina ai le folika. I le averesi o le valu sauniga, o le aveeseina o laʻau faʻavavau e ausia.

O le aveeseina o lauulu o le laser e faʻasaina ona tuʻuina ia lauulu i taliga ma le isu!

E tele taimi e faʻaogaina ai lenei tekonolosi i luga o foliga, ae o isi vaega i luga o le tino e mafai foi ona gaosia. Aveesea lauulu laser e vaeluaina i le tele o ituaiga:

  • Ruby metotia. E fetaui lelei mo le paʻu paʻu ma lauulu uliuli.
  • Leotete. Talafeagai mo le uliuli o leo o le epidermis.
  • Alesania. O le tagata lalaga faʻalelei ia lava e faʻatonutonuina le tikeri o le faʻaalia. E fetaui lelei mo ituaiga paʻu uma.
  • Neodymium leisa. Le filifiliga sili ona mamana, tutusa lava le feagai ma lauulu uliuli ma malamalama, e tusa lava pe o le lanu o le paʻu.

O taualumaga mo le faʻatulagaina ua faʻapea:

  1. Muamua, o le tagata o tausia e talanoa ma lona lalelei. Mafai ona faʻailoa contraindications, ma a latou le o iai, le sili ona metotia filifilia.
  2. Lua vaiaso ae le i faia le faʻagasologa, e le mafai ona e tafi - lauulu e tatau ona ola ma laʻititi ifo ma le 2 mm. Ole vaiaso e tasi aʻo leʻi faia le togafiti, e le faʻaaogaina ai kulimi ma isi suauʻu i vaega filifilia ole tino.
  3. I le taimi o epilation, tioata tuu i luga o le gasegase ma le beautician. I le maeʻa o le masina, ua toe faʻatautaia lenei faiga.
  4. Afai ua togafitia nofoaga maaleale o le tino, ona faʻaaogaina lea o le faʻapipiʻi anesthesia. E mafai ona tafe mai le malulu ole ea poʻo aisa masani. Ua malilie muamua lea.

Mo i latou e maualalo le tiga tiga, o le faʻasologa e foliga mai tiga. I nisi o taimi, susulu o le paʻu, o le tutupu mai o aʻafiaga teteʻe e mafai.

Vaega o ata pue

O le tekonolosi e tutusa ma le laser, ae e i ai eseesega. O le pulu fulufulu e afaina i moli vaivai. O lauulu mai na faʻaalia tulaga paʻu i lalo, e le toe tupu i lenei nofoaga.O le metotia e fetaui lelei mo lima, vae, ketiʻi, bikini eria.

O lenei tekonolosi e faʻamautuina le aveeseina o lauulu uliuli! O le pulupulu moli ma mumu o le malamalama o le a le maua se aʻafiaga.

O le faiga e pei ona taua i lalo:

  1. O e na auai e ofuina mata tioata. O le tagata faʻapitoa e togafitia le manaʻomia o le paʻu i se malu gel.
  2. Le isi, o le taualumaga lava amata: o le lauulu ua togafitia ma se photoepilator. Ole taimi ole faiga e fuafua ile vaega ole faatosina.
  3. A maeʻa le sauniga, apalai se kulimi aoga. Ina ua mavae se masina ma le afa, o le faiga e toe fai. Ole numera o sauniga e tofia taʻitoʻatasi (e le sili atu ma le ono).

O le lelei vaʻaia faʻailoga e mafai ona e faʻavasega vave ni vaega tetele o le paʻu. Ae o le taualuga e taugata. A maeʻa, e mafai foi ona tupu ni vevela. E le tatau ona e nofo i ai aʻo leʻi malaga i le sami, pe a uma le sauniga, e tatau ona faʻatagaina le epidermis e malolo mo ni vaiaso.

Vaega o eletise

O folauga o lauulu e aafia i le faateia eletise. O lenei auala ua taʻua o le sili ona aoga. O se nila manifinifi ua faʻasalalauina i le nofoaga o fulufulua ma vaivai vaivai i le taimi nei loloia ona ui atu ai i totonu. Faafetai i lenei, tuputupu ae i totonu o le fatu o le a taofia e faavavau.

Ole Electrolysis e naʻo le tolu subspesies:

  • Thermolysis Laititi eletise eletise. E manaʻomia le tomai tele ole matai.
  • Eletise. Lenei ua latou faʻaaogaina galvanic taimi nei. Le filifiliga tiga e itiiti atu nai lo thermolysis, ae umi umi.
  • Le tuʻufaʻatasiga o le thermolysis ma electrolysis. I le taimi o sauniga, e faʻamafanafana uila. E iai le afaina o maʻila.

O nila e mafai ona faʻaaoga eseese. Ua tofu i latou ma ona lelei ma foliga. O ituaiga nei e mafai ona iloaʻesea:

  • faaaoga nila uila faaaoga mo le soifua maloloina paʻu ma mo i latou gasegase e masani ona taliaina le electrolysis taualumaga,
  • Teflon-insulated nila e faʻaaogaina mo le paʻu ma le maualalo o faʻavae o lagona tiga, o le aoga o ia nila e latou te le mafua ai mu,
  • auro-coated nila e faʻaaogaina tele mo gasegase gasegase.

Mo le faʻaiuga mulimuli o lauulu, lima i le ono sauniga e fai. E manaʻomia le talanoa muamua i tagata tigaina. O le taualumaga e tatau ona faia faʻapitoa e se tomai faʻapitoa, ona leai ai lea o ni faʻalavelave le lelei. Mumu mumu i luga o nofoaga o lauulu e mafai ona faʻaalia i mea masani masani, ae o le a mou ese atu na o latou i le vaiaso, sili atu o le lua. Afai e le fuafuaina sese le malosi oi ai nei, e aliali mai faʻailoga. Ole auala e faʻaalia mo le faʻaogaina i taliga, isu ma mimita!

Lauulu Tuputupu Ae Retardants

Afai e le o fuafua e aveʻese mai laʻau e faʻavavau, ona mafai lea e auala eseese e faʻagesegese ai lona tuputupu aʻe pe a maeʻa ona laulu. E moni lenei mea aʻo leʻi oʻo i le matafaga. E mafai ona e faʻaogaina le faʻatauina o tupe:

  • Ingrow Alu Lotion. E iai le glycolic acid, propylene glycol, ava malosi. Faʻaaoga e faalua i le aso, faʻafitauli nofoaga o loʻo togafitia i le cotton pad mo le faigofie.
  • Lauulu Leai se Afifi. O se seti lea o mea faigaluega e lua. Muamua, faʻaaoga se kulimi e aveese ai vao, ona faʻaaoga lea o se meafaʻi. O le tuufaatasiga o loʻo aofia ai le arnica, salicylic acid, St. John's wort extract. A maeʻa le 'aveʻesega o lauulu, e faʻamalieina le paʻu.
  • Lotion e faʻagesegese le laulu ulu O paʻu. O le togafitia aiga. O se faʻamatalaina o se aoga ua faʻafetauiina ma le toe faʻaleleia o le paʻu ua paʻu. Tuʻu ese atu i le foliga o se mea e faigofie ai le fulufulu mama.

Faʻafanua ata: lauulu tuputupu ae inhibitor

I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻagesegese le tuputupu ae o lauulu i le fesoasoani a taua suauʻu. O le vaega filifilia na o le faʻaopopoina i le kulimi i aso uma ile aofaiga o le lua ile tolu paʻu. Mo nei mafuaʻaga, latou masani ona ave jojoba suauʻu, peppermint, lavender. Tina mafai ona tofo i meatotino o ia oloa i latou lava. Le faʻaiuga pito i luga - o le a manaʻomia oe e taumafai e faʻaalu lauulu laititi ifo i taimi uma, le laʻitiiti - aveeseina o le ita, mumu.E mafai ona e faia se koko vai o jojoba suauʻu (sefulu paʻu), mint (lua mataua) ma lauti laʻau (fa mataua). Faʻapipiʻi i le mea faʻapaʻu i le taimi lava e tafi ai.

Ole faʻaaogaina o suauʻu e iai lona aoga ile paʻu, o lona uiga e tatau ona e faʻaaogaina i le taimi masani. Latou faʻamafanafanaina faʻapitoa حساس paʻu o paʻu ma bikini eria pe a uma ona faʻamutaina.

Na faʻatau mai le auʻaunaga e faʻaʻeseʻeseina lauulu

Afai e leai se taimi ma naunau e faʻaalu i togafiti tagata, ona mafai ai lea ona faʻatauina talavai vailaʻau e fesoasoani e aveese le le manaʻomia o laau. Lua tupe faʻapitoa lava iloga - Rivanol ma Nuri.

E i ai o latou tulaga lelei ma mea le atoatoa. Ae le i faʻaaogaina le mea lea poʻo le fofo, e tatau ona e faʻamasani oe lava i le contraindications.

Rivanol mo le faateʻaina

Ole aafiaga ole Rivanol e le malamalama atoa i dermatologists, o lea e leai se tali mautu pe o le fofo e aveesea ai lauulu. Ae toʻatele tagata latou te faʻaaogaina le mea faigaluega mo le teʻa o le paʻu, faʻapipiʻi se ie manifinifi ile lauulu o paʻu. Afai e leʻi tupu le mumu ma le mumu, ona latou faʻatalitali lea mo le fasefulu minute. O le faʻasologa e toe faia pe a uma le lua i le tolu aso. Lua vaiaso ua lava. Leai se sauniuniga muamua e manaʻomia, ae e fautuaina e faʻapaʻu le paʻu muamua.

Faailoga e aofia ai le aveeseina o le manifinifi laulu i luga o le foliga, ae o loʻo faʻaaoga foi mo isi vaega o le tino. I vailaʻau, e manaʻomia se mea faigaluega mo le faʻamamaina o le tino, faʻapea foʻi mo le togafitia o le paʻu pe a uma manuʻa ina ia mafai ai ona puipuia faʻamaʻi.

E taua le maitauina i luga o le afifi ma le vailaʻau leai se upu e uiga i lona faʻaaogaina o se metotia o lauulu 'aveʻese. O le mea lea, e manaʻomia le faʻatinoina o se suʻega alergi aʻo leʻi faia le faʻagasologa, faʻatatau sina tupe i se vaega laititi o le paʻu ma faʻatali se aso. Ua lapatai mai le gaosi oloa i faatonuga: le oloa e le mafai ona faaaoga mo fatu gaʻo, maitaga. Lenei le tatau ona tuulafoaia!

Nuri mo le faateʻaina

O le vailaʻau e faia i luga o le faʻavae o laʻau eseese, minerale, Persian faamalolo palapala. O le tuufaatasiga o loʻo iai foʻi talc, henna, kalisiu. Ae o le matafaioi a le epilating elemene alu atu i le barium sulfate, o loʻo i ai lelei afifiina meatotino.

O le paʻu e talafeagai mo le faʻaumatia o paʻu uma, aua e faʻaleleia atili ai foʻi lona tulaga. Fetaui lelei lava mo fegalegaleaiga vavalalata. O le fualaau faasaina e tele ona aoga:

  • polokaina le gaioiga o folikel,
  • atoatoa le leai o se auga tiga,
  • o le umi o le faʻaiuga
  • faigofie o le faʻaaogaina
  • o le avanoa o le faʻamutaina atoa o le tuputupu aʻe o le tele o le laulu,
  • faasolosolo faʻaleagaina le lauulu fausaga,
  • malulu solo.

Ae e te manaʻo e faʻaoga saʻo le mea faigaluega:

  1. Ave le 50 g o le matutu oloa ma palu faatasi ma le 50 ml o vai mafanafana. Ole a liliuina homogen homuel.
  2. E faʻapipiʻi i le paʻu, faatali i le lima minute, ona aveese ai loa lea o le oloa ma se faʻapitoa spatula.
  3. E faʻamamaina toega i le vai, ae le faʻaaogaina le fasimoli poʻo se palolo. Naʻo le taele, e faʻaaogaina le moisturiser.

O le lelei o faʻapipiʻi o le a tuusao faʻamoemoe i le ituaiga o paʻu, lauulu umi ma le tele o faʻaaoga. Mo le mafiafia, maaa le laulu o lauulu, tasi lava le a le lava, o le atoa ala i le ituaiga o sefulu sauniga o le a manaʻomia, i le va o latou matauina se malologa o le lima i le fitu aso. Ae mo lauulu malamalama, e oo atu i le lima taualumaga e lava.

Mai le faʻailogaina, o le le faʻaletonu o vaega ma maʻitaga e iloga ese, talu ai o le aʻafiaga o le gaosiga o mea gaosi i luga o le tino e le o iloa.

Lauulu Aveesea iloiloga

A maeʻa le faʻagasologa, e i ai sina taimi mo nei togitogi mumu e pasi. E oʻo lava i le vaiaso mulimuli ane, ua mamago “maosiosia” - o ni faailoga e tutusa ma maosiosia. I se tasi taimi, o le ELOCOM kulimi na fesoasoani tele ia te aʻu. Na ou faia le faiga ae e leʻi taitai le Tausaga Fou ma ua ou sauni e teena se ofu tatala, ae o lenei kulimi na avea ma mea moni vavega! O le mea taua o le faʻaaoga loa lava (!) A maeʻa le taualumaga. Ma o se faʻataʻitaʻiga o lona uiga pe a maeʻaeʻeina le lauulu - kulimi "Lifeguard" poʻo le "Panthenol". Ae latou te le fesoasoani lelei, ma "valuu" a e aliali mai pea. Ma i tulaga o gaioiga, ou te le matauina se eseesega i le va oi latou.Ui i lea, o le laulu ei luga o loʻu lima e le mafiafia, ma o le mafuaʻaga lea ua tuu ai le paoa, mo le sili atu le lelei. O le aveeseina o lauulu o le laser e aʻafia ai le pigment, ma o le mea lea e leʻo afaina ai le leisa lauulu sinasina ma le enaena lauulu ma laulaʻi na mumu ile tan. O le mafuaʻaga lea e le mafai ai ona sasaina le lauulu aʻo leʻi faia le faʻagasologa ma sunbathe. Lelei mo le laser hair removal - uliuli lauulu ma paʻepaʻe paʻu. ) Mai loʻu lava poto masani e mafai ona ou fai atu pe a uma le 5-6 taualumaga lau lauulu o le a le leiloa, o nei faʻamatalaga uma ua naʻo se faʻasalalauga gaioi. A 'A, e masani ona faʻatinoina manuia le faʻaogaina o lauulu i le lauulu laʻititi fulufulu. Ou te fia fai atu e ala i le natura ua ou pogisa, ma e tusa ai, o le tele o vaomatua pogisa. I se mea pe a uma le 5-6, e le o ni faʻatonuga, ae o tausaga (!) O le masani ai le faiga, na ou matua aveeseina le fana i loʻu pito i luga o loʻu laugutu. Ma naʻo le pau lea o sone na ou mauaina ai ni faʻaiuga moni, masalo ona sa ou faia soʻo nai lo isi sone. Ina ua maeʻa muamua faiga, sa vave ona tupu lauulu na, ma foliga mai ia te aʻu o lenei faiga atoa o le maʻimau o taimi ma tupe. Ae ou te lei taofia, aua e leai se filifiliga faapitoa. O le mea lea, a maeʻa le iʻuga o le taimi, sa amata ona faʻaitiitia le vaivai, faʻalemu, ma toe faʻaititia ile paʻu o lauulu. Ma e oʻo foi i nei lauulu na ou alu ai e aveese ma le laser. Ou te leʻi tosoina lava i latou, na ona tipiina i latou ma fao fao. Sa ou faia le epilation soo masani. O se iuga, ua latou o ese nei. Ae ui lava i lea, e feʻaveaʻi lava loʻu matai i lenei nofoaga. Ae ui i lea, o ou luga na ou faia ai foi le faiga i le taumafanafana - leai ni mu ma ni togi, ma toetoe a leai se mumu.

Dusha-x

Na faia ituaiga uma o lauulu aveeseina ma mafai ona ou faamautinoa atu ia te oe o le photoepilation o le sili ona aoga lauulu lauulu faiga. Manaia le paʻu o se bikini ma vae e aunoa ma le fulufulu ma ni ulu ulu, ou te mautinoa. Leai ni fulufulu ata, ua naʻo se tuʻufaʻatasiga o le photoepilation + pulu e maua mai ai se taunuuga ofoofogia.

i totonu ole12

O le nila e sili ona faʻaofi ua faʻaofi i totonu o le folini o le laulu, e ala mai ai le sapalai o iai nei, ma faʻaleagaina ai le fol. Ae o loo i ai se tasi taua TAPU: le folikel ua faʻaumatia pe a fai o le lauulu o loʻo i ai i se laasaga malosi o le tuputupu aʻe. Ma o ia lauulu i luga o le paʻu e le sili tele. O le mea lea, o le taimi muamua e le sili atu nai lo 25-30% o lauulu. E manaʻomia ona toe fai pea le faʻasologa, aua vaega o le lauulu "moe" i lalo o le paʻu ma e le tolotolo vave i fafo, vaega i le taimi o le taualumaga e le i le tulaga tuputupu ae, ma e tatau ona latou toe aveesea. Ae, e pei ona folafolaina, o le isi faʻasologa mulimuli ane o le a puʻupuʻu nai lo le muamua, ona o le laulu o le a tumau le itiiti ifo. Ma o faʻasologa lata mai ua naʻo sina vaega o laʻasaga taʻitasi. I se tulaga lautele, filifili mo oe lava pe ua e sauni mo lenei. Sa ou saunia mafaufau mo le ono masina. Na ou faitauina le tele o faʻamatalaga, Sa ou sailia se matai lelei. Lenei o se umi ma faʻaalu tupe epikia e faʻalavelave itiiti i le olaga i aso uma, ae ua aveeseina lauulu e faavavau!

sayumi52

Aveʻese lauulu e faʻavavau, e ui e le mafai ona taʻua o se galuega faigofie, ae afai e te filifilia le auala sili ona lelei mo se ituaiga ituaiga paʻu, o lona iuga e mautinoa lava faʻamolemole. E tatau lava ona e faʻamasani oe i le faʻaogaina metotia ma filifili se tasi e te fiafia iai.

Aveesea Lauulu Aveese: E lelei ma leaga

O le vavae ua sili ona lauiloa, ae le o se sili auala aoga e aveese ai lauulu. E faʻavavau, o lenei metotia o le a le faʻasaoina oe mai ia i latou, i le isi itu, o le tafi e mafai ona fesoasoani i le mafiafia o le laulu, o le a avea faigata, pogisa ma matauina. O le isi vaivaiga o le faʻaaogaina o se avega o le paʻu o le paʻu. Mautinoa epidermis mafai tali atu i le tafi ma mageso ma mumu. Foi, a uma ona sulu o i ai le avanoa o le foliga mai ingrown lauulu. O lenei mafuaʻaga e mafua ai faʻamaʻi pipisi i lalo o le paʻu, mafua ai faʻailoga le manaia: gatalia ma susunuina.

Le faʻaaogaina o le masini e leʻo soʻona mama, aua e le mafai ona tuʻua atoa ia microbes o le a faʻateleina i se siosiomaga susu. O le auala i fafo o le faʻaaogaina o se masini tuʻu vave. Na o le pau le isi faʻatasi o lona avanoa. E mafai e tagata uma ona faʻatau le mea faigaluega lea.Le faʻatauina o se mea faigaluega masini, o le palu ma ni pisini, o le tafi o kulimi ma le kulimi pe a uma le tau e fitu selau rubles.

Mafuaʻaga o le le fiafia i lauulu ma fomaʻi faʻailoga mo o latou faʻateʻaina

E tele nofoaga i luga o le tino o le tagata e le tupu ai le laulu. O alofilima nei, vae ma laugutu. I isi vaega uma o le tino, o lauulu e manatu o la tatou "meaalofa mai tuaa." Ae afai o le tele o laʻau, e pei ona masani ai, e le mafua ai le faʻalavelave i tamaloloa, o lona uiga i fafine o se faʻafitauli moni lava.

O nisi o hormones i alii e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe o lauulu i luga o le tino ma foliga ma i le taimi lava e taofia ai o latou tuputupu aʻe i luga o le ulu. I le isi itu, o fafine fafine na galue. I le feusuaʻiga lelei, o le fafine hormone hormone estrogen e gaosia e le faaopoopoga o ovaries ma adrenal glands. O ia e nafa mo femininio - lagona lagona, foliga, tulaga o le paʻu ma lauulu. Afai o le tino o le fafine e maualalo le maualuga o lenei hormone, ona ono i ai lea o ia televave tuputupu ae o laʻau i ona foliga, lima, vae ma isi vaega o le tino, faapea foi ma vave vavae o le paʻu ma foliga o maanuminumi.

Le fafine fafine maua ai le ovaries ma le adrenal glands ma le tane hormone testosterone. O le tele o le tino i le fafine e mafua ai le pa'ū o lauulu i luga o le ulu ma le soona uluʻe o isi vaega o le tino.

Ole tiroid gland e maua mai ai le isi hormone e nafa ma tulaga o le lauulu - somatropin (tuputupu ae hormone). O lona soʻona taʻimua e tupu tele i luga lauulu. Endocrine faamaʻi, popolega, talavou, maitaga, menopause, ma isi e mafai ona faaosofia ai hormonal faʻalavelave. O le leai o saʻo foliga i lauulu o se masani masani faʻafitauli i totonu o fafine.

Le fua o le malosi o le lauulu tuputupu ae mafai faalagolago i genetics, tagatanuu, nofoaga ma le tau o tuaa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fafine o le au tamaʻitaʻi a Caucasian, e le pei o Slavs, o loʻo i ai le uliuli, mafiafia o latou lauulu ma ufiufi le tino i luga atu o se vaega tele.

Peitaʻi, e mafai ona togafitia le le manaʻomia o laʻau, ae taua le manatua o manatu o fomaʻi i lenei mataupu ua fefiloi. Na saunoa le aufaigaluega a le Royal College of Obstetricians and Gynecologists i Peretania e uiga i le lamatia o le lafi o lauulu. I o latou manatu, uma lauulu sapalaiina ma le aveeseina o lauulu e afaina i le tino. Ae latou te manatu o le lona lua sili atu ona leaga.

A e faʻaaogaina le manava (aʻi), e mafua ai le faʻatupuina ole paʻu. Lea, faʻatasi ai ma se mafanafana, susu siosiomaga i le itupa o faʻamaʻi, avea ma sili ona lelei nofoaga faʻatupuina mo siama ma faʻamaʻi.

Dr. Vanessa Mackay, Sui o le Royal College of Obstetricians and Gynecologists

O loʻo iai se galuega puipuia ile laulu o le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻau afu e puipuia ai siama mai le ulufale i le faʻaʻi. I le faʻaopopoga, o lauulu sapasapaia e tau atu i le tatalaina o le microscopic manua. O se finauga mamafa e faʻatatau i finauga a saienitisi mai le King's College o le lauulu e fesoasoani e faʻatonutonuina le susu i luga o genitalia.

Ae e ui i lea, o le tele o fomaʻi ua manatu le aveeseina o lauulu o se tasi o vaega o le tumama, pe a fai o le tele o lauulu tuputupu ae e le mafua mai i faʻamaʻi. I lenei tulaga, tau fulufulu e matua taua e tatau.

Tumau Tumau Auala Aveesea

E lua auala e aveʻesea lauulu: lauulu 'eseʻesega ma le aveeseina o lauulu. O le mea muamua e le aveesea lauulu e faavavau, talu ai na te aveese na o le pito i luga o le lauulu ma e le paʻi i le folikel. O le o le tafi, faʻafefeteina, faʻamalieina, o le faʻaaogaina o kulimi faʻapitoa, etc. O le auala lona lua e faʻagesegese ai le tuputupu ae o lauulu ma faʻaleagaina o latou aʻa. E tatau ona faʻatuatuaina i se polofesa. Epilation ua vaevaeina i le laser hair hair, electro-, eletise ma le eletise e aveʻesea ai lauulu. Sei o tatou auiliiliina metotia nei i isi auiliiliga:

  • Leisa lauulu aveese. Ole taualumaga e le faʻaleagaina le paʻu, e faʻatupuina tiga ma e itiiti se taimi. O le mea taua o se ave e galue i luga o le folikel, faʻaleagaina. A mavae le 10-14 aso, o le lauulu e pa'ū na o ia. Aveeseina lauulu laser vaevaeina i:
    • Epilation ma se alexandrite beam.Le lelei o lenei metotia o lauulu e susunuina i le taimi o le muamua faʻagasologa. O lona uiga o le paʻu o le a lamolemole vave. E fetaui lelei mo brunettes ma le paʻu paʻu, aua e faʻamamaina e le leisa mata e le pigmen melanin.
    • Epilasi ma se diode utupoto. O le le aoga a metotia o lauulu aveeseina, o lona aafiaga e mafai ona matauina ina ua mavae 2 vaiaso. E fetaui lelei mo tagata e paʻu lona paʻu.
    • Epilation ma se neodymium beam. E mafai ona faʻatinoina uma i tagata e ona le malamalama ma pouliuli paʻu, e lua brunettes ma blondes. Ina ua maeʻa lauulu lauulu laser, e pa'ū le lauulu pe a mavae ni nai vaiaso.
  • Eletise. O lenei metotia e aofia ai le faʻalauiloaina o le nila ma le faʻaeaea o le taimi nei i totonu o le folika lauulu. Ma o le laulu e ulufafo e aunoa ma le teteʻe atu i lamepa. O le le maaa, lauulu ma le paʻu ole lanu e le afaina mea.
  • O ata puʻe e ave ese ai lauulu ma suluia tele o le malamalama. Ona o le mea moni o le lauulu e tele vaega o le atinaʻe, ma le aveeseina o laʻau e ala i photoepilation ua na o le taimi o gaioiga galue, o le tauiviga mo le paʻu lamolemole e mafai ona tumau mai le ono masina i le tausaga. Fetaui lelei mo brunettes. O le tulaga taua o le lauulu e uliuli nai lo le paʻu paʻu. I se aotelega, o lenei metotia e aoga ma e le tigaina.
  • Aveesea lauulu o Elos. Tuufaatasia photoepilation ma lauulu lauulu aveesea, faaleagaina lauulu ma flashes o malamalama ma lafoaia o eletise eletise.

Ina ia aua le faʻalavelaveina pigmentation, e manaomia se eseesega i le va o paʻu paʻu ma lauulu lanu.

Laulau: tulaga lelei ma faʻaletonu o le le fiafiaina lauulu aveeseina taualumaga

  • saogalemu
  • lelei
  • mafai ona faʻatinoina uma i le taumafanafana ma i le tau malulu vaitau.
  • susulu i totonu o le paʻu
  • o le lamatiaga o se tali teteʻe,
  • Toe faia o le herpes ma le vaivai o le puipuia.
  • maualuga le faʻatinoina o le auala e le faʻalagolago i luga o le faigata ma le lanu o le lauulu,
  • le taugofie o taualumaga,
  • sina tikeri o le tiga.
  • vasega le umi
  • le mafai ona faʻaaogaina e ave ese ai lauulu i axillary eria,
  • o foliga o le uluina o lauulu e mafai,
  • ita.
  • o le mafai ona apalai i lauulu o soʻo se ituaiga,
  • ua faaitiitia le tiga
  • aafiaga itu
  • saoasaoa o tauaveina.
  • maualuga tau
  • tuu i totonu o le fale.
  • e tusa o le 20 minute le sauniga
  • le mafai ona faʻagaioia soʻo se sone.
  • le talafeagai mo moli ma lauulu sinasina,
  • e iai se tulaga e ono mu ai,
  • ua manaʻomia le mapusaga tiga.

Fofo togafiti e tetee ai le le fiafiaina lauulu e faavavau

O le faʻafitauli o le tutupu aʻe o lauulu i luga o le tino e mafai ona fofoina i le fale. Aveʻese fuga o laʻau ma le solo faʻataʻavaleina, faʻaluʻesea, faʻafefeteina kulimi - o auala uma iloa ma taugofie e aveese ai le le fiafia i lauulu ulu. Ae latou te le o aumaia se aafiaga mo se taimi umi. Ole paʻu lamolemole pe a maeʻa le sulu o le a faʻafiafiaina oe i le averesi 1 aso, o le a aoga le kulimi kulimi o le a tasi ma le afa vaiaso, o se fale epilator o le a tuuina le lamolemole mo le vaiaso, ma wax ma suka mo 2 vaiaso. Aua le taʻua le mea moni o mea o loʻo lisiina e le lautele ma e le talafeagai mo vaega uma o le tino. O le mea lea, o fafine o loʻo sailia pea se mea ofoofogia meafaigaluega na o le a laveaʻiina i latou mai le 'inoʻino lauulu, pe a fai e le o le faʻavavau, ae mo se taimi umi lava.

Nei o ni auala e aveese ai lauulu i tagata auala:

  • O lona uiga e aofia ai vailaʻau vaega:
    • Fufulu le paʻu i le potassium permanganate poʻo le taʻele i le vai o loʻo iai le potassium permanganate. Lenei e faigofie tele, ae e le mafai ona e faʻasauaina. O le soʻona faʻateleina o nei vaega e ono mafua ai mu.
    • Lotion mai amonia (6 g), ava malosi (35 g), ova (1.5 g) ma le suauʻu suauʻu (5 g). E faʻapipiʻi i le paʻu ma le laʻau saʻo 2 taimi i le aso.
    • Faaiʻuina le paʻu ma le Rivanol toto 1: 1000. I le mavae ai o le vaiaso, ua amata ona paʻu le lauulu.
    • Ufimata o kulimi. I le 10 g o le lime faʻaopopo le kalisiu sulfite ma le iuga faʻafefiloi e faia ai masker mo 10-12 minute O le aʻafiaga e maitauina pe a mavae ni nai taualumaga.
    • Ova faʻaalu I le 1 lita o vai faʻapuna faʻaopopo 1 tsp. fefete. Fufui se ie vavae po o se fusi i totonu o le tali ma faʻamaonia i le po.A o lenei metotia e matautia aua e mafai ona faʻamago le paʻu.
      O le soda compression o le a fesoasoani e faʻateʻa ai le tele o laʻau i luga o le tino, ae mafai faʻamamago le paʻu
    • Hydrogen peroxide mo le solo. O loʻo faʻatau atu e le fale talavai le hydrogen peroxide i le 1% pe 3%, ae le lava lea. Ole maualuga ole peroxide mai ile tolu pasene e manaʻomia le siitia. Mo lenei, 100 g o le peroxide e tatau ona faʻaopopo e faʻateʻa ai le hydroperite (2-3 pills). 1 kulimi. l o le iʻuga e lima pasene o le hydrogen peroxide ua faʻatasia ma le fasimoli vai i le aofaʻi e tasi ma le 10 laʻititi o le amonia. Faatasi ai ma le fefiloi o mea uma, fufulu le vaega o le paʻu o loʻo e manaʻo e teʻena ia lauulu, ma faʻatali 15 minute. O le faʻasologa e toe faia 1 taimi i le vaiaso.
  • O lona uiga e aofia ai phytocomponents:
    • Fufulu ma se faʻafefiloi o upega nettle (40 g) ma suauu fualaʻau (100 g). E tatau ona e toe faia le faiga masani i le taimi, ma a maeʻa le masina o le lauulu o le a le toe faalavelaveina oe, talu ai nettle fatu faʻaleagaina le folika lauulu.
    • Le sua, faʻafefiloi poʻo le tuiina o ni uolanati (atigi, fatu poʻo se vavaega) e solo ai:
      • 1st metotia. Totoina, lanumeamata lanumeamata tipi 'afa. Faʻaaoga le sua e folo ai le faʻafitauli vaega. O le faʻagasologa e toe faia i nisi taimi i le aso. E le o toe umi, o le a le aoga o lauulu o le a paʻu ese ma o le a le toe tupu.
      • 2nd metotia. O le lapisi uila uila e fefiloi ma le vai. O le iʻuga gaʻoa e faʻamama le paʻu i le tele o taimi i le aso seʻia oʻo ina le toe tupu le laulu.
      • 3rd metotia. Crush talavou uolanati (1 ipu) ma palu faatasi ma tar (1 sipuni L.). I totonu o se tapuni tapuni, tuu le paluga i se nofoaga pogisa. I le maeʻa o 3 vaiaso, o le fuainumera e tatau ona vaia i aso uma i totonu o le paʻu seia taofi le tuputupu ae o lauulu.
        Le pito i lalo o le faʻaaogaina o uolanati o le lanu lanu.
    • Fualaʻau 'ava suamalie fou mo fufuluina i aso uma. O lenei auala e saogalemu ma talafeagai mo nofoaga maaleale.
      O le sua o le vine o le a fesoasoani e aveese le lauulu o loʻo i nofoaga maaleale.
    • Fuataga.
      • 1st metotia - se decoction o dope aa (150 g) mo solo i nisi taimi o le aso.
      • 2nd metotia - o se ufimata mai le ava malosi-doped tipiina datura fatu. Le tui e tatau ona tu i se nofoaga pogisa mo 2-3 vaiaso.
        Aveese lauulu ma Datura e lamatia aua o se mea oona. Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma membrane mucous.
  • O lona uiga e aofia ai lefulefu, atigi, fasimoli ma isi:
    • Ufimoli o fasimoli ma le lefulefu. Ave le lefulefu ma seisi ile faʻamama, liligi vai faʻapuna ma tuʻu le fasimoli mumu ile paluga e maua mai. Ole iʻuga e tatau ona avea ma mafiafia mafiafia. Faaaoga lenei oloa ile paʻu i aso uma mo 2 vaiaso mo 20 minute. A maeʻa le 2 vaiaso o le faʻaaogaina, o le lauulu e le toe faʻalavelave ia te oe.
    • Eleele mafiafia atigi mo le oloina i totonu o le paʻu. O lenei faia le paʻu lamolemole ma le lauulu manifinifi.

Aveesea o laulu e le manaʻomia le faʻaaogaina fofo tagata mafai ona aoga ma, e sili ona taua, taugofie.

Puipuiga tulaga mo le aveeseina ole leiloa lauulu

Ae e te leʻi amataina lauulu lauulu, e tatau ona e sailia pe o iai ni au faʻailoga:

  • maʻitaga ma faʻasusu,
  • afaina ai lagona
  • mali suka
  • onkologi
  • fulū
  • ARVI,
  • herpes.

Ma e tatau foi ona tolopoina le faigamalaga i le aveeseina o lauulu i le taimi o le palapala masina, talu ai o le tiga i lenei vaitaimi ua faateteleina.

I le male, laser hair removal, e faaopoopo atu i masani lautele, ei ai lava ana contraindications:

  • ua paʻu
  • mole
  • isi fa' soliga o le faʻamaoni o le paʻu.

O fautuaga mo le lauina o le eseʻese gaioiga e pei ona taua i lalo:

  • O le paʻu e tatau ona mama mai kulimi, afu ma palapala palapala. Ole matai e tatau ona faʻatinoina uma galuega ile totini lima. Tusa lava poo le a lona finau i le musu e faʻaaoga, e tatau ona ia puipuia oe mai faʻamaʻi.
  • Afai o loʻo faia lau oe lava ile fale, e tatau ona e faʻaaogaina tioata saogalemu ma mulimuli i faʻatonuga. I le taimi lava e tasi, e faʻasaina ona faʻatonuina le utupoto i moli ma lauulu o loʻo tutupu mai. Latou te manaʻomia le tipiina.Aveesea lauulu mai mole ua tumu i le suia ai o na neoplasms i leaga.
  • Ina ia faʻaititia le tiga, e faʻatagaina ia faʻaaogaina vailaʻau tigaina faapitoa.
  • A maeʻa ona soloʻuina o lauulu, e mafai ona e faʻaogaina fulufulu toe faʻafouina fulufulu ma a faʻamalu kulimi.
  • I ni nai aso aʻo leʻi maeʻa le faʻagasologa, e le mafai ona e sunbathing, asiasi ile taele ma le vaitaʻele.

Iloiloga mo le aveeseina ole le fiafiaina lauulu o foliga

E tele taimi e pa'ū fafine i se mailei: i le tasi auala e aveesea ai le lauulu foliga le fiafia i se tasi auala, ona faamalosia ai lea o latou e gaoioi i totonu o lenei lio leaga mai lea tausaga i lea tausaga. Ina ua maeʻa ona iloiloina le poto masani o teineiti na uia nei auala, e mafai ona e aʻoaʻo se mea taua mai ai.

Ae o le a ou taʻuina tasi auala - o le mea lea a tagata! E tele naua i se ita tele! Ma, pei ona latou fai mai, seia e taumafai, e te le iloa. O le a ou talanoa e uiga ia i latou na ou taumafai ai. Ma e i ai se iʻuga mai ia i latou uma!

  • Talia o nati - Leai!
  • Hydrogen Peroxide - MATAʻI LE MAMOE.
  • Lefulefu ma fasimoli - ou te leʻi fesoasoani.

Irinka Mandarin

Ole teineititi lava lea e tasi na tautala e uiga i lona poto masani ile photoepilation.

E faʻanoanoa laʻu tala! Ma sa ou 'inoʻino ia te aʻu ma oʻu foliga. Ma na amata uma lava i suiga talavou ... I le 13 o ona tausaga, na amata le vaitaimi ina ua tupu le teine ​​i le teine. Ma na suia loʻu olaga! O vae ma lima e ufiufi i fulufulu e masani ona fuaina, e tau le iloa. Ou te fautuaina tagata uma ia faʻagalo e uiga i le tafi. Ae o le foliga lenei ... Aisea. E fia taimi na ou fesili ifo ai ia te aʻu lava lenei fesili !! Tamoʻe i le fomaʻi, suʻe suʻega, hormone, o lona mafuaʻaga ua i totonu, oe fai mai. TAOFI. Ua oʻo ina lelei mea uma, o mea uma lava e masani ai, sili atu ma le tasi fomaʻi ofisa na o atu ma togi le faʻailoga o le faitau selau o falemaʻi! E tofu lava le tali a tagata uma: teine, e iai lou tino maloloina. Sa ou tamoe e saili se mafuaaga i oʻu matua! Ma na ou mauaina! I se faapuupuuga, e tatau ona tuuaʻia le tama. Genes, malaia latou. I se faapuupuuga! O laʻu loʻu faaola lea - o le photoepilator! Ma o lenei ua foliga mai ia te aʻu ua lava lea masini e oʻo lava i fanau a laʻu fanau. Ua ou faia foi se faʻasaoga ou te leʻi faʻaaogaina ni isi metotia: fufulu, tipi, ma isi.

Irinka Mandarin

O le faiga photoepilation lelei fesoasoani e aveesea soʻoga i luga aʻe o le laugutu pito i luga

E uiga ile lauulu lauulu aveeseina na faʻaalia e pei ona taua i lalo.

O le tele o ou tausaga o le poto masani i le aveeseina o lauulu e faʻaaoga ai se alexandrite laser: aoga, ae taugata, tiga, e le afaina moli ma le lauulu sinasina, e le mafai ona e susulu, 8 faʻatonuga e le lava.

Dusha-x

O se fou fou lauulu lauulu auala o le totogiina.

Na ou faia le apili o vete i luga aʻe o loʻu laugutu pito i luga. O i latou o loʻo pogisa ma latou tepa aʻe i luga o oʻu foliga, na mafua ai na faigata. I le maeʻa ai o sauniga e lua, na mou ai le maʻalili ma lē toe tupu. Ou te matua fiafia lava i le iʻuga ma ou te manatu o le elos e sili atu nai lo isi taualumaga uma i le tulaga o lauulu aveeseina lelei.

Tamara, Minsk

Aveesea o laulu o tino i aso nei e manatu o se mea matagofie ma tumama. O le paʻu solofanua atoatoa o le sini a soʻo se fafine, ma ia mauaina e ia lava i lana lava ala. O se tasi o loo sailia le faʻaolataga i lenei tauiviga i fale lalelei ma faʻaalu tele tupe, a o se tasi na te sefeina le paketi a le aiga ae ua fia vaʻavaʻai i vailaʻau faʻale masani, faʻataʻitaʻiina e le silia ma le tasi auga o fafine. E tasi le mea ua manino - ia aveeseina le le manaʻomia o fualaʻau i luga o le tino e mafai e faavavau, pau le mea e tatau ona e onosaʻi.

14 auala e soloia tumau lauulu

Aveese lauulu foliga o se faafitauli e le gata mo alii. Afai o le itupa malosi e mafai ona totoina se 'ava, moge, ona mo teineiti lenei e le taliaina. I totonu o le masani ua lelei lamolemole le paʻu e aunoa ma se laulu e tasi. Ae ui i lea, o le natura e afaina, e le o amanaia manaʻoga o tagata, o e e leai se mafiafia, uliuli lauulu latou te i ai e le gata i luga o le ulu, ae o isi vaega o le tino.

Masina lauulu foliga

Mafuaaga o le foliga vaaia o lauulu foliga i fafine

O fulufulu mata e tupu foi mo isi mafuaʻaga, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le siʻitia o le maualuga o le testosterone. O lenei hormone e nafa ma le male.Aisea e gaosia ai i le fafine fafine? O le mafuaʻaga mo le faʻateleina o lona numera atonu o le umi o le faʻaaogaina o le hormonal piliona poʻo vailaʻau, menopause, tupuʻaga, talavou. O le oso tele o hormones e aafia ai le soifua laulelei ma foliga vaaia. O hormone hormone ua avea atili i matou ma tamaitai, o male male hormone e avea ai i matou pei o se tamaloa, tusa lava po o le a le itupa.

Muamua lava, e manaʻomia ona e faʻamautu le mafuaʻaga o le faʻaletonu ma tineia - vaʻai se fomaʻi mo fautuaga.

Lua, oe tatau ona faʻatumu le aveeseina o lauulu foliga le laoa e manaʻomia.

Faia taualumaga ile fale pe i totonu o se fale lalelei

O le a matou faʻamatala atili atu ia mea e uiga ia i latou ina ia mafai ai ona e filifilia le filifiliga pito sili.

Aveesea lauulu foliga ile fofo sili ona lelei ile fale, faapea foi ole filo

E le faigata ona se esea o lauulu foliga ile fesoasoani aloaʻia o togafiti a tagata. Ia faia lenei mea, faʻaaoga nisi ituaiga o laʻau ma vailaʻau o loʻo maua i fale uma pe faʻatau atu i fale talavai. Aveesea lauulu o foliga o le a fesoasoani:

Walnut tincture

Ina ia sauniaina oe, e tatau ona ave le vavaeina o uolanati ma atigi arasi - 150 g. Faafuʻeina i le 70% ava malosi, soʻo mo le 1 vaiaso. Faʻamamaina nofoaga faʻafitauli i le vai mo 2 vaiaso, 1 taimi i le aso aʻo leʻi moe.

  • Walnut sua. Ave le fufulu o le lanumeamata lanumeamata, olo ma lou paʻu. O le sua o le a faʻaosofia ai le gau lauulu. O le Walnut e aofia ai tanin, iodine, taua o suauʻu, masima. Latou te faʻatinoina le aʻafia o le faʻaumatia, ma i le faʻaaogaina pea, latou te faʻaumatia uma matauila, a maeʻa le tuputupu ae e faʻavavau.
  • Walnut lefulefu. Suaʻu le pulupulu, faʻamama le lefulefu i le vai, faʻaopopo le fasimoli faʻapipiʻi. Faamalosi faapipii 12 itula, faʻaaoga 3 taimi i le aso. O le umi o le gaioiga o 20 minute. Toe fai mo 2 vaiaso.
  • Amonia. Faafefiloi 35 g o le ava malosi, 5 g o le amonia, 5 g o le suauʻu kastor, 2 g o le yodium. Faʻamama vaega o faʻafitauli faalua i le aso.

Falaoa fai fefete

Depilation: solo gaʻo ma kulimi karameli

Lenei o se alofagia faʻateleina lauulu 'eseʻese mo le tele o sui tamaitai. Ole avanoa lenei e faʻatino ai taualumaga ile fale, e le gata i lea e le taugata tele. O le faʻatupulaia o fua o laulu fou e tutusa lelei ma le taimi e aveʻese ai ma 'au. O le lelei o lenei metotia o le saoasaoa. Ua aveese lauulu i luga o vaega tele i se tasi gaioiga. Le talafeagai mo vaʻaiga mata o mata. O le paʻu paʻu e mafai ona mafua ai le mageso o le paʻu, mago ma mago.

Epilator masini

Afai e le fesoasoani le fausiaina oe, ma le tafi i aso uma poʻo isi aso uma mafua ai mafatiaga, ona e faʻatauina lea o se masini e aveʻesea ai lauulu. O faʻaoso toso otometi e faʻaaogaina i le soloia o nila ma faʻamau uʻamea. A e uuina le epilator i luga ole paʻu, ona tata ai lea e oo lava ile manifinifi ma le puʻupuʻu lauulu i se pulu. Lenei faʻatagaina oe e faʻaogaina le masini naʻo le tasi i le masina.

E aoga le faʻatauina o se epilator lea e lua faʻavavevave. I le maualalo, o le ae masani lou paʻu i tiga tiga ma iloa pe faʻafefea ona fai le masini. Ole saoasaoa e talafeagai mo le aveeseina ole pa fulufulu lauulu ma vaega ole bikini. E televavevave e manaʻomia mo lima ma vae.

I le fale, o le auala sili lea e aoga e aveese ai lauulu. E le aoga le faʻavavau, ae mo le taimi umi. Ae peitai, o le faiga e tiga. E le mafai ona e faʻaaogaina le epilators pe a iai le papilloma, moles, paʻu o le paʻu ma le veicose vevesi.

Suga - o le a lea?

Shugaring o le sili sili ona lelei e ave ese ai lauulu i le fale nai lo le faasolo. E faʻatatau i le suka, le sua o le tipolo, vai ma le meli. E manaʻomia le fefiloi o mea uma, tuʻu i luga o le afi ma puaʻi. A maeʻa ona malulu, apalai ile paʻu, faapipii mea vavae, lolomi ma toso faʻasolosolo. E fai lava si maʻi, ae aoga. I le faʻaogaina o le shugaring, e mafai ona e mauaina se iʻuga faʻaofo, faʻalelei lamolemole o le paʻu o vae ma foliga, galo le sulu ma isi auala mo le masina. Le talafeagai mo nofoaga faigata (o vaega ia o keti ma ole sakiini).Faʻailoaina peʻafai e iai moli, lafitoga, papilloma ma le kanesa o le paʻu.

Eletise

Ole electrolysis o se ituaiga o electrolysis, e mafai foʻi ona sapasapaia oe lou lauulu e faʻavavau. Ole eletise e fai si faigofie ma le agamalu auala. O lona aano e taoto i le mea moni o galvanic i le taimi nei e pasia i totonu o nila, na te faʻatuina le hydrochloric acid i luga o le lauulu, lea e fesoasoani i le oti o le aʻa. A maeʻa le faʻagasologa, ona aveʻesea lea o lauulu i fulufulu.

Ole electrolysis e fia lua minute e faʻaleagaina ai le lauulu o le tasi vaega, o le electrolysis e laʻititi ane lava. O le tau o ia taualumaga e mai le lima selau i le afe rubles i le itu. O se tasi lea o auala vave.

E uiga i mea a contraindications electrolysis ma electrolysis ua i ai, e tatau ona e mautinoa feutagai se poto faapitoa. Latou te le faia i tagata e iai gasegase o le neuropsychiatric, oncology, faamaʻi o le paʻu, fatu ma toto toto, ma le maʻi suka ma i le taimi o maitaga. Le talafeagai i fulufulu lalagaina i le bikini eria ma i le keti.

Hyologen Peroxide Decolorization

Valivali ma hydrogen peroxide - apalai le peroxide i le cotton pad, susu le nofoaga manaomia, faatali 30 minute, fufulu ma malulu vai. Ina ua mavae lena, o lauulu foliga i fafine avea malamalama, manifinifi ma le vaaia.

Hydrogen peroxide e aveese

Avanoa Faapitoa Avon, Surgi ma le le fiafiaina lauulu pusa o faʻapipiʻi: faʻafefea ona faʻatau, faʻaaoga ma tau tau

Depilation kulimi. O se kulimi faʻapitoa lava mo fulufulu mata e faʻatau atu i fale teu oloa. E faʻaoga mo ni nai minute ona tofa lea ma se spatula faʻatasi ai ma tootoo. O le mea faigaluega e tui loloto i totonu o le paʻu, e soloia le vaega o le lauulu o loʻo i lalo o ia, e matua taofia lava le toe tuputupu ae. Ole tomai e faʻateʻa e faʻavae i luga ole vailaʻau kalori thiol glycolate, e faʻaleaogaina le porotini i le autu. O le kulimi o loʻo iai ni vailaʻau, ae na latou faʻataʻitaʻiina, aua le afaina ai le soifua maloloina.

Lauulu aveeseina i luga o foliga e se tagata le poto masani e mafai ona afaina ai le paʻu. Ina ia aloese mai lenei mea, matou te fautuaina oe muamua suʻe i luga o se tamai eria natia i lalo o lavalava. O le mea lea, o le a e mautinoa o le taunuuga e fetaui ma oe, e leai ni faʻalavelave, mumu pe mumu.

I le gasologa o taimi, o le lauulu o le a faʻaititia, o le a faʻavaivaia, leiloa lo latou lanu, ma afai e te faia le masani ai, o le a latou le toe tupu.

I se faʻaopopoga, o le fale metotia e mafai ona sefe tupe.

Aveesega poʻo se faʻamaʻi eseʻesega ma fasi manu

Waxing - vevela pe malulu. E faʻapipiʻi i le paʻu ma aveese ma le fesoasoani a lima poʻo ni fasi pepa faʻapitoa faʻatasi ai ma sulu. E faigofie le tekinolosi ae manaʻomia tomai. Waxing tuuina mai se aafiaga tumau mo 4 vaiaso.

Ua i ai se aoga tumau

Faatasi ai ma le masani ai i luga o le lautele, le lauulu avea malie ma manifinifi. O le aʻafiaga e faʻalauteleina e le faʻaaogaina o le tuputupu ae o faʻatagaina. Latou faʻateleina le faʻaopoopoina o taimi i le va o sauniga.

Shugaring - suka fulufulu lauulu, o loʻo faia e tusa ma le tutusa metotia pei o solo. E manatu e itiiti tiga. Shugaring faapipii - kapikala viscous. E tele taua e taua i lona ogatasi: e tatau ona i ai ni palasitika - ina ia faigofie ona faʻapipiʻi i le mata o le tino, ae le o se mea mafolafola - ina ia aua le pipii i lima, vave aveese pe a aveese.

Lauulu Aveesea Faaaogaina Shugaring

Taualumaga Aveesea Enzymatic Hair

Aveesea o le Enzymatic - o se gel ma mea totino - enzymes - ua faʻaaogaina i le paʻu. Thermobands o loʻo faʻaaogaina mai luga, e faʻamalamalamaina e ave infrared e faʻamafanafana le paʻu. Enzymes faʻaletonu le metabolism i le folikel, maliu le pulu mai le leai o se taumafa ma okesene. O le metotia faʻaaogaina pe a uma ona faapiʻopiʻo masani. Faʻaitiitia le tuputupu ae - 30% mo pogisa lauulu, 50% mo le malamalama. E fautuaina e faia le 4-7 sauniga.

Ina ia faʻatuatuaina o fomaʻi faʻapitoa tino o le filifiliga tonu. E i ai mea uma e tatau ai ina ia taunuʻu le faʻamoemoe e leai se taunuʻuga leaga.

Lelei le aveeseina o lauulu i se mea faʻapitoa - epilator

Epilators mo le lalagaina o lauulu 'oti

Polokalama faʻapitoa - epilators ua faʻapipiʻiina mo lauulu ulu 'eseʻese ua uma ona atiaʻe. O i latou e faʻatau atu, e mafai ona e faʻatau mai se tasi o ia mea ma faʻaaoga i le fale pe faʻafesoʻotaʻi le fale faʻafiafia o loʻo iai ni mea faʻapena.

Uma auala lauulu lauulu o lo oi ai ona contraindications - suesue i latou ma aua le tuulafoaia i latou.

Metotia o meafaigaluega ma mea lafoaia o laʻau e faʻavavau ma iloiloga

O le sini o metotia uma o le faatamaia atoatoa o le lauulu laupepa ma aa, na o lalo o nei tulaga, tuputupu ae o le a le toe amata.

  • Electrolysis - o se metotia e faʻamuta ai lauulu e ala i le maualalo-voltage taimi nei faʻateʻa. O le vaivai eletise eletise e faʻasino atu i foliki, o le vevela e faia e faʻaleagaina ai i latou. O lauulu o soʻo se lanu ma le mafiafia, 4-6 mm uumi, ua aveese. Mo le 100% aʻafiaga, e tatau ona e alu i le tele o sauniga. Contraindications: faamaʻi o le fatu, toto toto, endocrine faiga, maitaga, susu susu, fula o le paʻu, patu.

Photoepilation - o se metotia o lauulu aveeseina faʻaaogaina maualuga-pulse malamalama

O galu vevela na galue i luga o kapilerari, latou te le toe fafagaina le pulu. O se vevela gaioiga e tupu, o le folo ulu e oti, lauulu e pa'ū. Pe a maeʻa, e le toe amataina le latou tuputupu aʻe. E taʻi 5-30 minute le sauniga. Contraindications: alergi, dermatitis, eczema, herpes, varicose alatoto, maitaga, lactation.

  • Aveesea o le lauulu laser - le faʻatamaia o foliga o lauulu e leisa leisa. O le pigan melanin mitiia galu o se umi faapitoa, e vevela i luga, matrix sela, ipu e fafaga ai le folika, sebaceous glands ua faatamaia. O le faʻavae e pau i le aʻa. O le a faia se faasologa o gaioiga, o le va i le va i latou o le a 20-45 aso. Contraindications: lalelei lauulu, maʻi suka, paʻu uliuli, maitaga, maʻi faʻamaʻi.
  • Aveese lauulu Elos - o se tekonolosi fou mo le aveeseina o lauulu, tuʻufaʻatasia laser ma photo hair hair.

O se masini faʻapitoa faʻapitoa taulaʻi le moli eletise ma le eletise eletise i luga o le togafitiga togafitiga

O le faʻatonutonuga malosi na te faʻamafanaina le folika ma faʻaumatia. Ole ituaiga aveeseina o lauulu e le afaina ai vaega o loʻo sosolo, mu, e le aliali mai le pito o tausaga. O le masini ei ai le faʻamaloloina o le tino, e ui lava i tulaga sili atu le vevela vevela, puipuia mai tiga. O le metotia e iai se aafiaga lelei i le fausaga o le paʻu, fai ia lamolemole, velvety, faʻaopopo elastik.

E oʻo mai i le taimi nei, o auala sili nei e aoga mo le aveeseina o lauulu. O le a latou fesoasoani e aveese lauulu foliga ma puipuia lo latou toe foliga mai foi.

Toʻatasi tino aveeseina o le tino: moni poʻo tala fatu

O le tuputupu aʻe o lauulu i luga o le tino o se gaioiga masani lea e tupu i lalo o le faʻafitauli o genetics, hormones ma uiga taʻitoʻatasi o le tino. Ina ia taofia o ia e faʻavavau, e manaʻomia le tele o taumafaiga. Leai se mea faigaluega e mafai ona gafatia le galuega ile taimi. Ole taunuʻuga e ausia pe a uma se alualu i luma o lauulu laʻasaga gaioiga Ona tatau lea ona tausisi e le aunoa, toe fai sauniga 1-2 taimi i le tausaga.

O loʻo faʻapea e masani lava i tamaʻitaʻi le maua o lauulu laʻititi i vaega: luga o le laugutu pito i luga, i lalo ifo o le tua, faataamilo matua ma i le va o susu susu, i lalo ifo o le manava, luga ma pito i tua o vae, luga o vae ma lima, i le bikini eria. Ua seasea lauulu i luga o le auvae ma luga o le manava pito i luga ua faatagaina. O le tele o lauulu tuputupu e faʻailo mai ai le hirsutism poʻo le tuaoi. Mo le faʻailoaina o faʻafitauli, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le endocrinologist.

O vae - naʻo le pau lea o auala e talafeagai uma mo fulufulu ma teea.

O mea nei e aʻafia ai le aoga o se lauulu faʻapitoa metotia faʻatonutonu:

  • lanu o le paʻu
  • lauulu
  • ituaiga o le leisa (mo masini mea faigaluega),
  • faʻatonutonu o taualumaga
  • tane hormone i le toto.

O i latou e paʻu le paʻu ma lauulu uliuli latou maua le saoasaoa ma sili ona iloga le iʻuga.Malamalama ma lauulu laulu e manaʻomia se ituaiga filifilia faʻapitoa, o lea e sili ai le togafitia i latou ile vailaʻau poʻo fofo togafitiga.

Leai se matai e mafai ona tuʻuina mai le 100% faʻamaoniga o le lauulu e mou atu e faʻavavau. Ae ui i lea, i le saʻo faʻagasologa, paʻu lamolemole mafai ona ausia mo 5-7 tausaga pe sili atu.

Tumau Tumau Auala Aveesea

Epilation aofia ai i le faifai malie faʻaleagaina o folika lauulu. Talu ai ona e le o mea uma e mafai ona i ai i le tulaga o le ola galue, e tele sauniga e manaʻomia. O le a avea ma faʻataʻitaʻi mea faigaluega faʻapitoa poʻo ni mea faʻamalosi tino, olo i le fale - o oe e filifili.

Malamalama fulufulu auala e sili lelei mo le togafitia o le vaega i luga aʻe o le laugutu pito i luga

E faʻafefea ona galue a Elos Hair Removal

O le a se mea faʻapitoa e uiga i lenei metotia? Aisea o le a le tupu ai le lauulu ua uma ona togafitia i lenei masini? O mea uma e le faigata e pei ona foliga mai muamua. I lalo o le faatosinaga a le tino, melanin (lauulu laulu) e matua vevela, lea e fesoasoani ai i le aafiaga i luga o vaʻa e ala ai le lauulu maua meaai. O nei ipu e foliga mai ua faamauina. Faatasi ai ma lenei gaioiga, le folikel atrophies, taofia le toe maua o meaai talafeagai. O le mea tonu lea e avatua i ai se iʻuga - o le lauulu i lea itu e le toe aliali mai.

Foliga togafitiga mo lauulu tino

I vailaʻau faʻasamoa, fatu, sua, fua ma laʻau o laʻau eseese e faʻaaogaina e tau ai le le manaʻomia o vao. Arenisi, vineta, iodine ma le ava malosi e masani ona faʻaopopoina. O tagata atamamai e masalosalo i nei ituaiga faʻataʻitaʻiga. O le tali i luga o le tino e mafai ona sili ona le masani ai: mai le faʻatupuina i le ogaoga mataala pe o le mu. Afai na e filifilia pea lauulu lauʻeleʻele i le fale, ona avea lea e avea ma faʻamaoniga ma saogalemu o fua!

Manganese fofo - lauulu manifinifi

Potassium permanganate e talafeagai mo le aveeseina o lauulu i itu uma o le tino vagana le mata. Le sili ona lelei fua faatatau o vaega ile tali:

  • 250 ml vai mafanafana mafanafana,
  • 3-4 g o le potassium permanganate (i le pito o se naifi).

Faafefiloi vai lelei ina ia lanu tutusa. Alu pea mo le 5 minute seʻia uma ona faʻamutalia atoa tioata. Toe sisii ma alu mo 5-10 minute. Auala e faʻaaoga ai le mea faigaluega:

  • Mo vae. Liligi le fofo i totonu o se pakete vai ma tuʻu ou vae iina mo 20 minute. O le tulaga vai e tatau ona oʻo i tulivae,
  • Mo se pesini. Ufiufi aluga vavae ma se vaifofo ma apalai i lauulu mo le 20 minute.
  • Mo le tino atoa. Liligi le fofo ua saunia i totonu o se vai mafanafana ma faatofu i totonu i le ua. Puipui le laulu i luga o le ulu i se pulou pulupulu, ma faʻapipiʻi ou foliga i se kulimi mafiafia. Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi atu ma mata.
  • Faasino Faʻasusu le cotton vavae i le potassium permanganate concentrate ma le faʻaavanoa i lauulu o le tagata.

Toe fai le gaoioiga seia uma le lauulu. A uma ona faʻafesoʻotaʻi le fofo i le tino, fai le taʻele i se faʻamamago ma se fasimoli faʻamamalu e aveese ai le paolo pogisa. Ma faʻapipiʻi lou paʻu i kulimi poo kulimi.

Ae le i faʻaaogaina le auala lea e ave ese ai lauulu, fai se suʻega alergi. Afai e pa'ū malosi le paʻu, faaititia le tele o le potassium permanganate.

Ole igoa ole faʻauo ole potassium permanganate o le potassium permanganate

Walnuts: faʻafefea ona faʻaaoga mo lauulu aveeseina

Ina ia faʻafetauia laʻau i le fale, oe manaʻomia 14 fua mama matala. Faʻaaoga se tasi nati i aso uma, mulimuli i le tekonolosi:

  1. Oti le uoleni i vaega e lua.
  2. Fai ni lavea i totonu.
  3. Solo ese vaega i le laulu e tutulu ese.

A maeʻa le 2 vaiaso ona paʻu atoa lea o lauulu, faʻaopopo le alualu i luma o gaioiga i le isi 1–1.5 vaiaso.

Masini Aveesea Lauulu Tumau

Faafefiloi mea na i luga o le lisi:

  • 1 kulimi. l chickpea falaoamata
  • 2 kulimi. l susu
  • 1 tsp 33% kulimi
  • 1/2 tsp laufanua.

Tufatufa le homogenous mass i luga o le ulu. A faʻamalosi le paluga, aveʻese ma se sapalai susu poo le solo taele. Toe fai le 3-4 taimi o le vaiaso mo le 2-3 masina.

Pasta mai chickpea falaoa ma turmeric e tatau ona fou saunia.A masani ona faʻaaogaina, e faʻatagaina oe ona aveese le 90% o lauulu mo le 1.5-2 tausaga. Ina ia faʻasaoina le iʻuga mo le olaga, ia fai se mea e puipuia ai - 1 taimi i le masina.

Iti laʻau faʻamanuia teteʻeina le laulu

Liligi se ipu vai o fualaau faisua 40 g o nutipalaina fatu nettle. Inisiua i totonu o se apa pogisa mo le 14 aso. O aso uma e faʻamama le nofoaga ma le tele o lauulu tuputupu ae seʻia oʻo i le taunuʻuga manaʻomia.

Mo le siakiina o le paʻu mo mataʻutia, faʻapipiʻi sina tamai tincture i totonu o le tulilima mo 3-5 minute.

Fasimoli ma lefulefu lauulu faʻafefeteina

Ole ala ole faiga ole pasta e aofia ai vaega e tele:

  1. Sulu le lefulefu i se faamama lelei.
  2. Liligi vai inu i luga o le lefulefu.
  3. Faaopopo chips mai le tagamea fasimoli ile vaifofo.
  4. Toso i luga seia lelei.

Faʻamamago vaega ole tino ile laulu ma tuu mo le 15-30 minute. Toe fai i aso uma aʻo leʻi taʻele.

Alkali sili atu le lofituina o le paʻu. A maeʻa le faʻagasologa, ia mautinoa ia faʻamaʻimauina nofoaga togafiti i se kulimi faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi.

Vitio: soda tuputupu ae mo lauulu aveeseina

I totonu o nei 2 tausaga sa ou faʻaaluina le 70,000 rubles i luga o lauulu lulu. Ou te salamo Leai lava. Mo le taimi nei, o loʻu olaga na avea ma sili faigofie tele, e ui lava ou te leʻi aveesea atoatoa le sili atu. Afai e leai sau faʻailoga, lava tupe ma e te manaʻo e faʻafaigofie ona faʻatinoina le faiga o le puʻeina o le mea puʻupuʻu faʻatulagaina, OU TE FAʻAMOEMOE tatau ona e alu i le sili atu i le lua vasega o laser le aveeseina lauulu. Ae sa leai se manaʻomia e totogi faʻaopoopo mo iasami malulu - le laser lona lua (Italia) na sili atu faʻamaoni i loʻu nofoaga agamalu. Ma aua e te faʻamoemoe o le a matua foia ai le faʻafitauli o le le mautonu lauulu FOREVER - o lenei ua toʻatele ua uma ona faia se faʻamasinoga e le mafai se tasi laser mafai ona tuʻuina atu ia te oe se mautinoa atoa.

Tatyana

I loʻu manatu, o nei fua uma o mea folk, latou te le mafai ona aveeseina tumau lauulu. E faigofie atu le fai ole laser hair removal, sa ou faia na ole tasi le taimi, na tupu foi laʻu moge. Na ou faia ni faʻagasologa se fa i luga o se epilator, i luma o taimi taʻitasi o le fa i le lima vaiaso. Lea aveese lou misai e faavavau e le o se vave fiafia. Ina ua maeʻa lauʻeleʻele fomaʻi, na faʻaaoga e le fomaʻi se kulimi fulafula i loʻu paʻu. O lea la e le mafai ona e fefe i se mūmū, galu ma tiga! Ma o lenei, ina ua mavae le ono masina, e leai soʻu misai! Ma e leai lava, o le a le mea e sili ona taua)

Tagata asiasi

A o aʻu, o le auala pito sili ona lelei o le ammonia + o le yodium. E le taugata, leai se tiga, aoga. Faafefiloi 35 g o le ava malosi, 5 g o le amonia, 1.5 g o le yodium, 5 g o le suauu kastor. Faatasi ai ma le tali e aliali, faʻamaʻimau le paʻu ma lauulu e le manaʻomia 2 taimi i le aso. Ina ua mavae ni nai aso, o le lauulu lava e pa'ū e faavavau. Afai e leai se sprite ma o fea e le maua ai, e mafai ona e suia i le vodka.

Sofia

Poʻo le a lava le metotia o lauulu 'aveʻese e te filifilia e faavavau, manatua pea e uiga i latou aafiaga i le soifua maloloina. Saili auiliiliga auiliili, ono afaina itu. A manaʻomia, talanoa i se fomaʻi, endocrinologist poʻo se cosmetologist faʻatuatuaina. Aua le matamuli e fesili i se fomaʻi faʻapitoa mo se pepa e faʻamaonia ai lona agavaʻa, ma tusi faʻamaonia mo vailaʻau ma masini faʻaaoga.

Faʻafefea ona saunia mo le elosulu 'aveʻesea?

Afai e leai sau contraindications ma filifili i elos 'aveʻesea, ona sauni lea mo oe i le taimi muamua. E le mafai ona aveeseina le lauulu i le mea na togafitia mo se masina ma se isi mea e ese mai le tafi. Sulu mea mafana ile lua aso aʻo leʻi faia le faʻataʻitaʻiga, isi vaega uma - tolu aso. I le taimi o elos hair hair, le lauulu umi e tatau ona i le sili atu ma le tasi milimita. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, aua e te goto mo le lua vaiaso, ave vailaʻau oʻona, vailaʻau ma faʻaaoga kulimi o le sunblock mo le vaiaso. I aso e tolu talu ona aveeseina ia lauulu, aloese mai le asiasi i le vaitaʻele, sauna ma le taele.