Mataupu

Lauulu e tauau

A vaʻai totoʻa i isi tagata, e mafai ona tatou matauina o laʻei lauulu o le tele o fafine e faia i lauulu uumi o le laulu, e oʻo i le tauʻau tauau.

O le lauiloa o lenei umi o uila ua faʻamatalaina e le faigofie o le tausiga mo latou ma le tele o numera o filifiliga teuteu.

Mai ia manoa e mafai ona fai fusifusi, fusi ma fusi, fai uma ituaiga o lalagaina ma matagi curls. O le averesi o lauulu o loʻo taua lautele, aua e faʻatagaina oe e faia ni lauulu laʻasaga e talafeagai mo soʻo se tulaga.

I luga o lauulu lauulu

    I luga o le lauulu mafiafia, o le tele o lauulu o se "malvinka" ma lalagaina tutusa lalagaina foliga sili. I le vavaeeseina o se uila tele o loʻo i luga aʻe o le muaulu, ua faʻasaʻoina ma se laʻei le maitauina ma faʻaavanoa, ma siʻi aʻe ia teisi i le selu faʻatasi ma le solofanua. O le isi laupepa tele ua tuʻueseese mai le itu o le itu taumatau ma sa nonoa foʻi i se ofu mafiafia o loʻo fusia ma le lanu o le lauulu. O le uʻu mai o se loka mai le itu tauagavale o le malumalu agavale, na amata ai ona lele ese atu se tamaʻi puʻeu Farani. Aumai le lalagaina i le pito i tua o le ulu, o le pikiina ua vavaeina ma se ofuvae ma nana lona pito i totonu o le lauulu. Le tini "Malvinka" e leʻo toe maeʻa ma e le o vaaia.

Faigofie sitaili mo pupuu pupuu

  • Le lauulu mai loka puʻupuʻu e mafai ona teuteuina i se uluaʻi tuʻufaʻatasiga o mea e le o vaʻaia, muamua-togafiti ma le laititi o laupepa o loʻo valiina poʻo le faʻamago mago (e manaʻomia e sili atu ona faʻalelei fulu i luga o lauulu). Aoina le laulu i se solofanua i le pito i tua o le ulu, o le vaega o loo selu i le tasi itu ma tutuʻi i le tele o laina o mea teuteu e le o vaaia o se V-foliga. O se faigofie ma matagofie foliga o foliga i aso uma.
  • O manoa ua maeʻa ona tauʻavea le tauau e mafai ona potopoto faʻatasi ai ma le fesoasoani a Farani lalagaina lalaga faʻapipiʻi i le isi itu, faia mai le nape i le pale. Ua uma ona teu fulufulu Farani ma ni mea e le o vaaia, o le faʻamutaina pito o lalagaina ma 'ie o paʻu ua faʻataʻatia ai ma curls, nonoa i mea le vaaia ma faʻamau i varnish.
  • Mo curls puupuu, toetoe a paʻi i le kiona, e mafai ona filifili se sili faigofie ma i le taimi lava e tasi filifiliga matagofie mo sitaili. Mo le faʻatinoina, ua tatau ona faʻasaʻo ia mama faʻapipiʻi ma se fulufulu fulufulu ma se la fulufulu, faʻataʻoto faʻalelei, faʻamautu ma varnish, ma faʻapipiʻi se fusi teuteu na faia i maʻa. Le i ai o le fusi o le a faʻamautu se laulu lamolemole ma faʻamaonia le uiga ese faʻaalia o le ata faia.

Afai e te fia iloa le mea sili mo lauulu fesoasoani, matou fautua e faitau la matou tala.

  • O le faʻaolaina ole laʻau manifinifi ole a laulu e tele naua le laʻasaga pe afai e te togafitia o latou aʻa ma se uʻamea faʻapipiʻi faʻatasi ma se mea nosa.
  • Tulaga ese tamaʻitaʻi ma faigofie i le faʻatinoina o lauulu mai pupuni pupuʻu, faia i le faʻaogaina o se styler poʻo se masani uʻamea curling. I le faia o se sasaʻo vavaeʻese tutotonu, latou te faʻataʻamilomilo se vilivili o uila uʻu, mimilo latou i le itu mai le aʻa i pito o le lauulu. Na sasaina ma le faʻatigilaloina o le meaola o loʻo i ou lima, e suluia i le vali. Ina ia fatuina se ata faʻafiafiaina, e lava lava e tuʻu i luga o le ulu se uluaʻi auvae o maʻa, e pasi atu i le ogatotonu o le vaeluaina ma ufiufi le ulu i itu.

Laʻau togafiti mo le faia o laʻasaga puʻupuʻu

  • Ina ia faʻatuatuaina ma le mautinoa lauulu i le le vaʻaia, e masani ona faʻaaoga e stylists le "loka" metotia. E aofia ai i le mea moni o le mea le vaaia e muamua faʻapipiʻi i le auala masani, ona faʻafeiloaʻi lea i le isi itu.
  • A filifilia ni mea faigaluega mo le faʻamauina o manoa manifinifi, e tatau ona e tuʻua le faʻaaogaina o wax ma mousse, mamanuina e fausia ai se faʻavae voluma. O lenei vaega o tupe o le a naʻo le faia o ni mama mamafa. O le filifiliga sili mo latou o se faigofie sitaili mousse.
  • Mo le taʻoto ma faʻamalosia o laʻau puʻupuʻu, e mafai ona e faia se oe namu e faʻamalosi ai oe. Ina ia faia lea mea, na ona fefiloi vai ole minerale (600 ml) ma masima sami (o se sipuni ti). Liligi ifo se masima vai fofo i totonu o fulufulu fulufulu sulu, e faaaogaina mo le gaosia o curls.

O le kulimi Nivea, o loʻo teu i totonu o se atigi apa lanumoana, o le a fesoasoani e faʻasaʻo le sitaili, ua leiloa foliga ona o le tau susu. Ua lava naʻo le faʻaalu ole laititi ole kulimi ile motusia ua gagau ma mimilo male toe faʻasaʻo ile mea saʻo.

Faigofie sitaili

  • O laei malulu foliga sili matagofie pompadour lauulu. O le aveina o se uʻamea mafiafia mai le parietal sone o le ulu, e vaevaeina i le afa, mama sasaina ma faʻasusu i le varnish. Ma le faʻaeteete, ina ia aua le faʻaumatia le faʻatatauga o loʻo tupu mai, latou te selu le manoa ma, siʻitia i luga ma le muaulu pei o se galu, latou tuʻia ma le le vaʻaia. O loʻo mafai ona faʻamalolo eseʻese mafola, pe faʻataʻapeʻapeina le flagella mai ia i latou ma faʻataʻoto uma i luga o lou ulu ma faʻamautu ma le le vaaia.
  • Afai o iai ni ou faʻapipiʻi 'auʻau poʻo ni vaega puʻupuʻu e ufiufi ai ou foliga, e mafai ona e faia ni lalagaina matagofie i lauulu laʻititi. O le tuu eseina o se manoa tele i le muaulu, o se tolu manoa puaʻa amata ona lalagaina ma lalagaina faʻamanuiaina o lauulu mai le agavale, sosoo ai ma le itu taumatau.

Mo sili lauiloa, e mafai ona mimilo autafa o le itu, tuu i latou i lalo o le totonugalemu uila. I le oʻo i le pito o le lauulu, o le 'ie faʻamautu ua fusifusia ma se fulufulu paʻu, mautu i le vaʻaia ma natia i lalo o le lauulu.

O lenei fale lauulu lauulu e talafeagai mo teineiti e moemiti e uiga i patupatu, ae latou te fefefe e faʻaleagaina o latou lauulu i se le manuia le lauulu. Ina ia faia se faʻataʻitaʻiga o patupatu, ua lava lava le selu lelei o se loka tele o lauulu ma, ufiufi i se muaulu, tutuʻi i tua o le taliga, natia le le vaaia i lalo o le tele o pa'ū saoloto. I se faʻaopopoga, e mafai ona e teuteuina le uluaulu lauulu i le fesoasoani a se fugalaʻau manaia, fusi paʻu poʻo le satin lipine.

Taeao afiafi

Ogatotonu uumi lauulu e lelei mo le faia o fulufulu afiafi.

  • O le faigofie filifiliga mo se afiafi foliga o le asymmetric styling ma curls. Le faia o ia mea lauulu laei, e lava mo le teine ​​ona fulufulu lona laulu i luga o curlers tetele poʻo loʻo i ai se lapoa tele mafanafana elemene. Ua maeʻa ona aoina i le isi itu ia curles curls ma faapipii atu i mea e le o vaaia. O se teuteuga elemene, ola pe fugalaʻau fugalaʻau, a diadem poʻo se lauulu fugalaʻau ma maʻa ua faʻaaogaina.

  • O se lagona e le mafaagaloina mafai ona faia se laulu sulu afiafi i le laʻei Eleni. E faia faʻafaigofie lava, ma foliga matagofie. Mo le fausiaina, e te manaʻomia se lalelei manaia i maʻa poʻo se fusi e fai i mea taugata. I le faʻaofuina o se mea manaia i le fulufulu ma le faaeteete ma faʻataʻitaʻi i se mea e teu ai mea, latou te amata luluina lemu i pito o taʻamilosaga i lalo, faʻamautuina latou ma le le vaaia. O ia laʻei lauulu e masani ona tuʻufaʻatasia ma ofu matala i le Empire style. E mafai ona e mauaina faʻafefea ona fai se lauulu i le Eleni iinei http://ilhair.ru/pricheski/vechernie/kak-ukrasit-dlinnye-volosy-grecheskoj-pricheskoj.html

O aso uma laulu i tauau e mafai ona faigofie ona liua i ni mea fiafia, pe a fai nai lo lauulu masani masani ma le le vaaia, tatou ave mea teuteu teuteuina i rhinestones po o maʻa. I le maeʻa ai le faʻatinoina o le lava faigofie sitaili, soʻo se teineitiiti e mafai ona fausiaina le tumau ata e talafeagai i soʻo se siosiomaga.

Filifiliga o lauulu laei

O le saʻo lelei filifilia lauulu 'ulu e fesoasoani fesoasoani e faʻamamafaina le matagofie masani ma faʻamamaina laiti sese. Faatasi ai ma le fesoasoani a patupatu, e mafai ona faigofie ona faʻataʻitaʻia mata ma avatu ia i latou le ofoofogia loloto. Afai e te filifilia lelei le tele o curls, e mafai ona e vaʻaia vaʻaia foliga foliga laʻititi. Ona o lenei mea, o le ata o le a foliga sili atu ona lelei ma lelei.

  • Ole galuega autu ole laulu ole tino e vaʻai vaʻai foliga ole latalata ile oval. O ia lea ua mafaufauina lelei. O le mea lea, pe a filifilia se lauulu, e tatau ona e mafaufau tatau i foliga vaaia o foliga vaaia.
  • Tagata e ona se laumata foliga e fetaui lelei mo uma tino oti ma filifiliga teuteuga.
  • O Chubby teine ​​e sili atu le filifili lelei ni filifiliga leai. O se sili lelei filifiliga o le itu itu pe o se faʻasologa o eseʻesega.

E mafai foi ona gafatia se asymmetric lauulu ma 'ie. O se fofo lelei o le teuteuina lea ma le maualuga pito i luga vaega, lea o le a fesoasoani vaʻai faʻalauteleina le foliga. Ae o le sao ma le lamolemole lauulu e tatau ona lafoaia.

  • E fautuaina mo teine ​​e iai foliga foliga e faʻafoliga e puʻupuʻu. Ina ia foia lenei faʻafitauli, e tatau ona e filifilia ni lauulu 'oti e i ai ni uʻu ma pupuni ai ou taliga. Foi se sili filifiliga o le i ai o le 'au i luma o mata. I le taimi lava e tasi, e sili atu le mumusu o laina uumi ma laina faʻatu.
  • Tagata e ona se tafatolu foliga, o le mea iloga o le lautele o le muaulu ma vaiti le auvae, o le a ofi saʻo pe faʻataʻimua au. I le taimi lava e tasi, o le teuteuina i itu lamolemole ma le pito sili ona maualuga o le a le foliga manaia.
  • Le filifiliga o lauulu e fuafua ile ituaiga o laulu

    Vaega o curls e tatau foi ona amanaia pe a filifilia se laulu. Lea, teineiti ma manifinifi lauulu gafatia gafatia asymmetric lauulu ma le aafiaga o layering. Faʻafetai i lea mea, o le a mafai ona foai atu i lauulu le tusi o loʻo misi.

    Bangs tatau ona mama e pei ona mafai. Atonu e iai ni loka faʻapipiʻi e ufiufi muamua le muaulu ma faʻasino atu i le itu. Le sao saʻo o ata lanu e fesoasoani foi e faʻaopopo le voluma. Malamalama enaena lanu o le a sili foliga mai i lenei mataupu. Ina ia faia le susulu susulu sili atu ma sili atu muamua, oe manaʻomia le faailogaina o laʻasaga taʻitasi ma se paʻu ese.

    O laʻei lauulu e i ai ni launiu e tele e sili ona lelei mo lauulu laulu. O le a latou atili ai le matagofie o galu fafati. Faafetai i ia lauulu, o le manaʻoga mo laei i aso uma o le a alofia. Afai e te manaʻo e maua se foliga e sili ona matagofie foliga ma aulelei, filifili filifili chestnut.

    Lulu lauulu sologa lelei ma le kaskade, lea e fesoasoani e faia atili ai le uila. O se sili lelei filifiliga i lenei tulaga o le a fulufulu lauulu ma sina mimilo pito. Ole fofo sili lea mo teine ​​e i ai foliga oval pe lapotopoto. Ae o le ata lanu, e sili le faʻamuamua i auro auro o loʻo i ai ni faʻaaliga eseese o lanu eseese.

    Le mea e te manaʻomia e fausia ai se sitaili

    Ina ia fausia se lalelei lauulu ile fale, e tatau ona e faʻaaogaina oe lava i auala eseese ma masini. Faia-ia-oe lava faʻailoaina o le a fesoasoani i mea nei:

    • curling iron - faʻafetai ia oe e mafai ona maua ai ni lapopoa poʻo ni laʻititi laiti, faʻapea foi ma latou maua ai se maofa ofoofogia,
    • tagata curlers
    • faaleleia auala
    • tuufaatasiga mo puipuiga mai le maualuga o le vevela.

    Mo le mauaina o se lalelei o sitaili, oe manaʻomia le faia o se mea manaia lauulu. O le polofesa poto e mafai ona filifilia se filifiliga e le manaʻomia le tele o taumafaiga e fausia se ata.

    E i ai ni nai potopoto e faigofie ai ona fai ni laei matagofie. E aofia ai bob, cascade, sikuea. O mea faigaluega faʻapitoa o le a faʻamamafaina ai le tafe maia curls poʻo le faʻatupuina o uila mananaia. E taua le aua le fefe i le fefe.

    Filifiliga lelei sitaili filifiliga

    I aso nei, e tele lava ni fofo malie o le a fesoasoani e fausia se numera tele o mea teuteu ma le mafaagaloina.

    • Curls. O ia sitaili fesoasoani e faʻaopopoina le tele o lauulu. Ina ia mauaina se laʻei lauulu, oe manaʻomia ni tele curlers. I le taimi lava lea e tasi, o lauulu e tatau ona aapa i le tauau e maua ai le atoatoa taunuuga.
      1. Muamua, o lauulu e tatau ona fufuluina ma mago. E tatau ona e faia lenei mea mai aʻa, faʻasolosolo teisi ni manoa ma se selu.
      2. Faʻamama pito i luga o le fulufulu lauulu ma mago faʻamago. A uma lena, o le ae mauaina ni matagofie matagofie.
      3. Ina ia maua se faʻaiuga tumau, e tatau ona e toe teuteuina le lauulu laei ma le lulu. E manaʻomia e manatua se lagona o faʻatatau ina ia maua ai se faʻaiuga masani.
    • Nonoa. Tele teineiti ma lenei uumi o le lauulu e le mafai ona fai se solofanua. Lenei e mafua mai i le mea moni o le puʻupuʻu laʻau ua faʻateʻaina ma fai ia faʻalavelave le lauulu. O le auala e alu ese ai mai lenei tulaga o se faʻailoga.
      1. Mo le faia o lenei sitaili, o manoa e tatau ona aoina i le ua.
      2. A maeʻa, fai se faʻasologa faigofie ma feliuaʻi i le pito o le fusi.
      3. Faʻaaoga vaʻaia e vaʻaia ai sitaili. Afai e le umi le laulu, e mafai ona e faʻaaogaina se lipine poʻo le upega e fesoasoani e aoina ia manoa. O lona iʻuga, o le a e mauaina se maofa mataʻutia ma le aulelei.
    • 'Fili. O lenei umi faʻatagaina oe e faʻatinoina ituaiga eseese o lalagaina. O le sili filifiliga o se spikelet po o rim. Afai e te manaʻo e faʻatino se laulau, e tatau ona e filifilia se lauulu laʻititi ma 'aulelei, teuteu i lavalava manifinifi. O se fofo lelei i lenei tulaga o se tamai spikelet i le isi itu. Ina ia faia lenei sitaili, oe manaʻomia:
      1. Ave se fasi manoa i le malumalu ma vaevaeina i ni vaega se tolu.
      2. Ona mafai ai lea ona e alu atu i lalagaina - o le itu taumatau e filo i lalo o le ogatotonu, ona o le itu tauagavale i lalo o le ogatotonu, ma isi.
      3. O le vaega o totoe o le lauulu, e tatau ona faʻataʻuina teisi ia maua ai le aʻafiaga o se laʻau mama ma le malu.
    • Lauulu lauulu Eleni. O ia sitaili e lelei alu ma ni mea eseʻese. I lenei tulaga, lipine, hoops, hairpins foliga sili. O le faʻamatalaga ma ni manoa i foliga o se galu foliga foliga sili ona matagofie. E faigofie tele le faia o se sitaili i le gagana Eleni. Ina ia faia lea, oe manaʻomia:
      1. Tuu se mama poʻo se fusi i lou ulu, ona gagau lea o ni manoa i lalo ifo.
      2. I se faʻaiuga, e tatau ona faʻasaʻosaʻo ma papala. Taeao po o le teuteuga o lauulu i lenei sitaili e manaʻomia ni mea faʻaopopo.
    • Lauulu sao. Lauulu straightening e sili ona lelei mo teineiti ma se bob lauulu laei. Faʻafetai i lenei, o le a mafai ona maua ai le sili ona saʻilia ma manino manatu. Ina ia mauaina se lelei faʻaiuga, e tatau ona e faʻaaogaina se gel ma le uʻamea. E mafai foi ona fai ni lauulu mo ni faʻailoga. E mafai ona e filifilia se filifiliga pupuu pe umi. Ae i le tulaga lea, e tatau ona faʻasaʻo.

    Filifiliga filifiliga ile aso malolo

    Mo le mauaina o se sili atu faʻamaoni i vaʻai o lauulu mo lauulu puʻupuʻu i tauau, ua lava le faʻataʻamilomilo ia mama. Ina ia faia lenei, e mafai ona e faʻaaogaina se uʻamea curling ma se lapoa tele. Faʻapea foi, curlers e atoatoa mo lenei faʻamoemoe. Ma curls mafai ona e mauaina le taimi nei asymmetric styling. Mo le faia o lenei mea, ao mai 'ave i le tasi itu ma tutuʻi ma fulufulu. O se ulaula fulufulu o le a fesoasoani e faʻaopopoina se mimilo i lenei ata. E mafai foi ona filifilia se fugalaʻau manaia.

    O le faiga teuteu faʻaola o le a le foliga mai e le laulelei foliga ma manaia. O se fofo lelei o le siʻu, e fauina ai mea e te manaʻomia e fai ai gaioiga nei:

    1. Vavaeese le pito i luma o manoa ma filifili luga.
    2. Afi curls i le ogatotonu i le pito i luga o le ulu ma fai se si.
    3. Afai e te manaʻomia le faʻaopopoina le tele i le faaputuga, e mafai ona e susulu malie lauulu ma le manifinifi pito o le selu.
    4. Tatala le pito i luma ma fai se vavaega.
    5. Faʻasolo mai le faʻaiuga o loʻo agaʻi i le itu, e taʻamilo i latou i tafatafa o le ofuvae.
    6. Sau faʻaiuga ma suʻega.
    7. Afai e te manaʻo e ausia se sili atu faʻamasaniga fatuga, e mafai ona faʻataʻamilomilo laʻau.

    Ina ia fausia se muamua sitaili, oe manaʻomia le faʻaofuina oe lava i le faʻamoega, togafiti ma mousse. Muamua, o lauulu e tatau ona togafitia i le sitaili sui, ona mago faʻaaoga lea o se fulufulu ma se selu lapotopoto. Vavaeese vavae ese le vavae ma forceps. I se faʻaopopoga, o latou taʻitasi e tatau ona vavaeʻese e ala i se togafiti. I le faaiuga, e fautuaina e aveese kilipa, ma selu curls ma sasa ma ou lima.

    E pei ona e vaʻaia, o le mauaina o se laʻei manaia mo lauulu laulu e le faigata tele. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia le saʻo sitaili filifiliga e fuafua i le ituaiga foliga ma manino mulimuli i fautuaga uma a polofesa. Oe mafai ona mautinoa o le mauaina o tomai manaʻomia o le a e faaitiitia le itiiti ifo ma tele le taimi faia se foliga manaia.

    Fuafuaina o le foliga o foliga ma lauulu oti ia te ia

    O le galuega o le aumai o ou foliga foliga latalata i oval, o lona uiga, i se foliga lelei. Muamua, o le foliga e fuafua. Selu uma fulufulu i tua, pe a fai o le umi e mafai ai, aoina latou i le fusi ma se fusi uaua. Tu i tafatafa o le faʻata ma tuu lau lipstick i luga o le ata o ou foliga:

    1. O se foliga foliga oval e taua tele, ma toetoe lava o fulufulu uma o le a fetaui ma ia, o le a tataina e oo lava i le tapulaʻa maualuga ma lurus punini. Faatasi ai ma foliga faapena, e le afaina pe a iai sou lauulu umi pe puʻupuʻu.
    2. O mata o se lapotopoto foliga e tatau ona faʻaʻumiʻumi tele, ma o lea la, ni vaega laʻititi fulufulu, ma se itu vaeluaina po o lauulu o eseese umi pei o le faʻamoe, o le a aoga. I se faʻaopopoga, latou te faʻaʻumiʻumi le foliga i sikaili sasaʻo poʻo se kapeti umi. Le taliaina a laeiʻoti lauulu, aemaise lava ma le vaeluaina tuusaʻo. Afai o le lauulu lava ia lamolemole, ona fai lea o se kaseti ma le fa' curls pito.
    3. O se foliga tafatolu foliga mafai foi ona aumaia latalata i se atoatoa oval ma se fulufulu mata ma lauulu i tauau. I le lautele o le muaulu ma le auvae vaapiapi, lauulu sae i luga o itu, o le faaputuga i le pito i luga ma ogalaau i luga aʻe o mata o mata. A o se vaega mamao o le umi, pe faʻasaʻo pe faʻasasaʻo, o le a matua talia fiafia. I se faʻaopopoga, e tatau ona e faʻalogo i le mea moni o laei e sili ona matagofie i le tele e mafai ai i le taliga.
    4. E tatau ona faʻataʻamilo foliga foliga faatafafa foliga laʻititi, ma 'auʻau sasaʻo faʻataʻavale ma autafa o itu o le a fetaui lelei ma lenei. E sili atu le faʻaogaina o volumetric, galugalu ma lalafi lauulu.
    5. O se foliga-pir foliga foliga e mafai ona latalata i le oval ma le mafiafia pa, oso i luga o aʻa o le lauulu, laina sao ma le tele o laulu.
    6. O le foliga-fatu foliga o le a le taliaina ni apaʻau, o le muaulu e tatau ona matala. Elongated bob, asymmetrical bean, haircuts i le tasi itu - o nei mea uma o le a faia.

    Lauulu ituaiga fuafuaina

    Ole manifinifi manifinifi e mafai ona "mamafa" ma tuu atu ia i latou le lapoʻa ma le leiloa lauulu lauulu. Ina ia faʻaopopo le voluma, taʻalo ma le tele-layer hairstyles o tulaga eseese.

    Curly curls o se meaalofa mo latou pule. Mo se pulu puʻupuʻu faia, o le faia o se fulufulu laʻititi e faigata tele, ae o sitaili o le laulu i luga o tauau poʻo lalo ifo o tauau o le a le manaʻomia ona teuteuina. Ae o pupuu puʻupuʻu e tatau ona lafoai, aua latou te manaʻomia le tele o taumafaiga e faataatia i latou pe a manaʻomia. Lauulu enaena lauulu ma aulelei lauulu lauulu o le a foliga matagofie.

    O fulufulu lamolemole e sili ona lelei e tuʻuina i totonu o se ulu tipi, lea o le a latou maua ai le taua talafeagai. O se umi bang o le a lelei. O le lanu auro i luga o le ana o le a foliga sili ona matagofie.

    Mo e ona lauulu lamolemole pe manifinifi pe a uma ona fufuluina, e sili atu le lelei e feula mago lauulu ma lou ulu i lalo. O lenei metotia faigofie o le a avatua le lauulu lauulu le talafeagai.

    Lelei lauulu i luga o le tauau o lauulu

    O se laei masani masani ua leva ona iloga o se sikuea. E iloa uma e tagata le sikuea saʻo o le sikuea, sikuea asimetris, sikuea ma autilo pito, sikuea ma le tele o manoa ua faʻailogaina ma le lanu pupula. O se sikuea ma faʻataʻamilomilo pito poʻo manuʻa i le umi atoa o le lauulu e talafeagai, e pei ona i ai i le tele o tausaga ua mavae. O lenei laʻei lauulu e tumau pea o se masani mo tausaga e tele i le laina, i lalo ole faʻasologa o suiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sikuea faʻatasi ai ma malumalu luluina ua matua faʻalelei i le tausaga talu ai. O le uumi o le faʻapipiʻi ma se lipine nape o se pito faʻafuaseʻi na maua foʻi ona tagata fiafia.

    O le fulufulu mamoe o le bob e au faʻaumi i luga o itu, e le mafaamatalaina, ma se paʻu, o le bob-taʻavale, ma isi.

    E i ai le mimilo (pe i le fulufulu ma se mimilo). O se laʻei faigofie lea, aoga ma gofie ona fai. A maeʻa ona faʻamamago, o le lauulu e fusifusi i manoa, o loʻo faʻapipiʻi soʻotaga i luga o le laina i le tasi lauulu. E mafai ona nonoa ma se lipine poʻo se fulufulu laulu.

    Lauiloa lauiloa fili. Tagata e ona laititi lauulu e mafai na o le moemiti o ia lauulu. E mafai foʻi ona avea le maʻa ma faʻaputuputu i se lio, ae mafai ona e faia faʻalua, ave faʻatasi i itu o le ulu. E manaʻomia ona avea ma lapoʻa.

    O le lofituina o le a faʻafetaia e le pisi pisinisi tamaʻitaʻi ma faletua o loʻo manaʻomia le faʻaalu sina taimi i luga o latou lauulu, ae i le taimi lava e tasi foliga vaʻaia ma aulelei. O lenei ituaiga lauulu lauulu e mafai ona faia i luga o le manifinifi, lamolemole ma mafiafia lauulu.

    Ituaiga foliga ma fetaui lelei lauulu

    Tofotofoga ma eseʻese lauulu e mafai ona seti ma le saʻo faavae - o se lauulu laʻau talafeagai mo le ituaiga foliga.

    E fa ituaiga foliga foliga iloga, ma le aia lauulu saʻo e tofu i latou ma le tasi o le a taʻalo i se faiga fou.

    1. Ua lapotopoto le mata. O 'oti ma se pito pito i luga, maʻimau i le tasi itu ma ni mea faʻapipiʻi, le faʻatamilo o faʻatulafonoina o mata vaʻai i luga o alafau ma faʻalautele ou foliga. E le fautuaina e Stylists le filifilia o se vaega tutotonu tutotonu o vaevaega ma laina uumi, aua o foliga o le a foliga sili atu ona lautele.
    2. O le foliga e sikuea foliga. O se lauulu laʻititi ma le laʻau tele ma le fala i se pito umi o le a foliga lelei. I se isi itu, o le vaeluaina ma le tele o curls o le a “mamafa” le foliga.
    3. O le foliga tafatolu foliga. Soʻo se lauulu 'ulu e talafeagai, lea e tupu ai le lauulu i le aofaʻi mai e uiga i le ogatotonu o taliga.
    4. O le foliga e mata. A filifilia se lauulu, e tatau ona e faalagolago i le tulaga o le paʻu ma le lagona. Ina ia tatalia ese maia o isi mai le le atoatoa o le paʻu, e aoga le fiafia i se valavala ma le umi o faʻataʻutaʻua.

    Maofa mataʻutia

    O le lauulu lauulu Cascade e manaia mo i latou oe mananao e ausia le natura ma le masani i le taimi e tasi:

    • O lenei laʻei lauulu e leai ni laina sao, ae o le uumi o manoa o loʻo faʻaopopo ai le matagofie ma mea lilo.
    • I tua atu Faʻalagolago i le tausaga ma le ituaiga o foliga, o le lata i lona tulaga ese i aa foliga matagofie.
    • O se mea tulaga ese faʻatasi ma se tipiʻesea pe o le tipiina, o loka masaʻa ua faʻaopopo ai se ata o faʻapitoa ma uiga.

    Ae o lenei lauulu 'otiʻese ei ai ona faʻaletonu: eseʻesega umi e le faʻatagaina le lauulu e toe ola mai mo se taimi umi.

    Le ituaiga ituaiga o le kapeti:

    • faʻatele
    • faauu
    • Tulimanu sikuea
    • ma 'ie.

    Manaia lauulu lauulu mo lauulu i tauau i le fale

    Lauulu tauau umi - o se oa moni a se fafine! Latou te le manaʻomia se tausiga faʻaeteete pei o mea uumi, ma i le taimi lava e tasi, e le pei o ni puʻupuʻu, latou te faʻatagaina oe e fatuina se lautele lautele o lauulu - i aso uma ma aso malolo.

    Masalo o se tasi lenei o le sili ona faigofie lauulu mo lauulu i tauau.

    E te manaʻomia:

    • vaeluaina selu nifo
    • ufiufi uʻamea (filifiliga)
    • fulufulu e sili ona fiafia i ai pe faʻaʻevae foi mo lauulu,
    • o lona uiga mo le faʻaleleiina o le laʻau lauulu.

    Taualumaga

    1. Palu lelei lou lauulu.
    2. Afai e manaʻo i ai, gagau pito o pito o manoa laititi (pe a fai o le laulu ua susu, o pito e mafai ona faʻataʻitaʻia e lima).
    3. Faaluu loka pito i tua (pe a manaʻo ai, e mafai ona e faia saʻo / faʻasolo / zigzag vavaeeseina).
    4. Toe fai ia nonoa o loo i luga o le pale (pe teisi teisi i lalo / maualuga) i se ofu mafanafana, lauulu, paa poʻo le le vaaia.
    5. Foliga le lauulu lauulu i le fixative.

    Matagofie uila

    Fiafia ma agamalu, mo aso uma poʻo se faʻafiafiaga filifiliga, o curls o le a avatua le ata mamalu ma sili. E le laititi se taimi e fausiaina ai lenei lauulu. Ole iʻuga e sili atu i faʻamoemoega uma!

    Fuafuaina o faigofie faia-ia-oe lava lauulu mo tauau

    Mai le sili ona faigofie lauulu sulu i luga solofanua, e mafai ona e faia le uluai lomiga:

    1. Selu ia curls ma vavaeʻese latou ma se laina vaevaega i le ogatotonu o le ulu,
    2. E tatau ona fusia faatasi le pito i luga ma aveese ina ia le faʻalavelave ai,
    3. Matou te galulue ma le pito i lalo o le lauulu. Tuʻu faʻatasi faʻatasi i totonu o le itu maualalo i le itu taumatau o le ulu ma faʻapipiʻi i se manifinifi manifinifi pe faʻaʻese,
    4. Tatou ave le lauulu pito i luga ma faia se maualalo solofanua o latou i le itu tauagavale o le ulu simetrically.

    O le utupoto maualalo e faigofie, ae foliga matagofie. Ina ia faia lenei, e tatau ona e:

    1. Ia mimilo loka i luga o malumalu i le flagella ma ia aoina uma laulu i se laulu maualalo,
    2. Vavaeese le lauulu i luga o le ofuvae fusifusi ma filo le faʻasolo mai le pito i luga i le pito i lalo ina ia maua ai se taʻimuaʻi vaega,
    3. Faaputuputuʻi tulimanu i totonu o le faaseʻe ma faasaʻo lauulu i luga ole ofuvae.

    Mo se mea na tupu i le afiafi, e mafai ona e faʻaopopo se bros, teuteu lauulu lauulu poʻo se aufana i le laulu.

    O le maualuga maualuga utupoto faia i 2 minute ma se foam faasee ma foliga manino tele e oo lava i luga o le susu lauulu i tauau.

    E masani lava ona lauiloa braids i le tatou aganuu., aua faatasi ai ma le fesoasoani a ituaiga eseese lalagaina metotia, oe mafai ona fatuina le tele o ata tulaga ese. Faʻailo i luga ole puʻeina, ile au faʻapipiʻi ole ulu, boho braids male Farani faʻamatamata ile vaʻai muamua ile laulu ole laulu. Lua braids faʻaititia taua tausaga, o lea o lenei laulu 'sulu e le o talafeagai mo le lolomiga, ae mo se pajama pati o le a saʻo.

    Volumetric utupoto

    E masani lava ona maoaʻe:

    1. E manaʻomia le aoina o lauulu i le maualuga maualuga,
    2. Matou te gagau laʻau i luma ma faʻamau i latou ma le le vaʻaia i luma o le ulu,
    3. Matou te toe faafoi le lauulu ma faaleleia le iuga ma varnish,
    4. Amata mai pito o le fusi, e tatau ona e mimilo le faaseʻe laulu ma puipui i le le vaaia i lalo ole ofuvae,
    5. Matou te faʻasaʻo le utupoto, avatu i le foliga manaʻo ma le tele,
    6. I autafa tatou te faʻatuina le laulu ma pulupulu e maua ai le aʻafiaga o se popo,
    7. Ile pito i lalo, e mafai ona e teuteuina lou laulu ile bros poʻo aufana, fuafua i le mea na tupu.

    1. Mai le laulu pito i luga, fai se faaputuga ma sulu lemu i tua o le ulu,
    2. Ina ia vaʻaia vaʻai i luga o foliga, e tatau ona e tuua le itu uʻamea ma faʻataʻitaʻi ia i latou ma uila malamalama.

    Faafefiloi o pulou ma falaoa

    Afai e te manaʻo i le itu taumatau, ona lalaga laia ia amata i le malumalu agavale.

    1. Tuʻu se fatu masani i le pito i tua o le ulu, lalagaina tamai filo mai le pito i lalo i le fili.
    2. Matou te femuaʻiina lauulu uma i se fili ma tuu i totonu o se ie mama i le itu taumatau,
    3. Matou te faʻatumauina le tali ma lauulu.

    Fale teuteu maualuga utupoto

    1. Mo potopoto uma i luga o le pale, o le lauulu e muamua faʻauʻu i se maualuga maualuga,
    2. Ina ia faia le afifi muamua, e tatau ona e ave ni manoa laiti ma mimilo i latou i flagella po rollers, matagofie faʻataoto i luga o lou ulu,
    3. O le iʻuga e faʻatulagaina e ala i mea e le vaʻaia. O isi mea na totoe,
    4. E aliali mai o se faʻataʻitaʻiga faʻalauiloa, faʻaputuputu i se maualuga tele.

    Fale teuteu maualalo utupoto

    1. Vaevae le lauulu i vae vavaeina i ni vaega se tolu ma fili i latou,
    2. Na matou afifiina puaa taʻitasi i totonu o le fusipaʻu ma toe faʻatuina i le pito i lalo o le ulu ma le le vaaia
    3. E sili atu le amata i se 'aufana itu ina ia mafai ona tuʻu manaia na fusi i le ogatotonu.

    Mamalu lauulu i le 5 minute

    1. Vavaeese le lauulu i ni vaega se lua i se vavaeina vaevaeina ma milo lea i le malamalama flagella poʻo le fili i le fili.
    2. Ave se vevela uʻamea i luga o le lauulu ma faʻatali mo ia malulu,
    3. E manaʻomia le fili i le lauulu ma faʻalelei le iʻuga ma le varnish.

    Solofanua solofanua

    1. Vavaeese luma o le lauulu ma aoina i le pito i luga,
    2. Selu le ogatotonu o le lauulu i le pale ma ao mai uma lauulu i le siusiu,
    3. Afai e te manaʻo e faʻaopopo le faʻaputuga i le faaputuga, oe mafai lemu ona lelea lauulu i luga o le pito i luga ma le maʻai pito o le selu,
    4. Tatala le pito i luma o fasi pepa ma le vaega a iai,
    5. Aveeseʻese le faʻaiuga o le pito i le tasi itu, ia vili solo le pito,
    6. O le iʻuga na faʻamautu e le vaʻaia,
    7. Afai e te manaʻo e faia sili atu le alofa faʻaalia le ata, ona mafai lea o laulu i le siʻusiʻu ona lalagaina ma laʻau laʻititi.

    Hippie pigtails

    I lenei tulaga, lalagaina o luga o lauulu lauulu o loʻo faia e oʻo lava i le vaeluaina:

    1. O se tamai fasi filo e aumaia mai itu uma i luma o le ulu,
    2. E masani ona lalaga lalaga fili. O se tasi o na mea e tatau ona tuʻu i lalo faalava i le isi itu o le malumalu, faʻasaʻo le siʻusiʻu o le puʻeu i le taliga i le taliga ma nana i le lauulu manifinifi,
    3. Ma le lua scythe faia le mea lava lea e tasi i le isi itu,
    4. I tua atu o le uluai auvae o spikelets.

    O loʻo mafai ona selu ma vilivili faʻataʻamilomilo lalagaina, pipi i soʻo se mea o le fili, tuʻu faʻatasi i se suauʻu pe fai se talo, faʻaopoopo i le lauulu ua maeʻa i laʻau fou, lipine poʻo fulufulu. O iinei e mafai ona e aʻoaʻoina auiliili pe faʻafefea ona fai ni lauulu faigofie mo lauulu laulu.

    Taofi i lauulu laulu ile laulu e tauʻau (ata)

    O le mea moni, o le uumi o le laulu i tauau, e le mafai ona faʻatagaina i lē e ona, atamai lalagaina lalagaina, ae mafai ona faʻailo fili.

    Fausia o latou e matua faigofie. Afai ua paʻu lau lauulu ma e leʻo se mea faʻapipiʻi, ona taumafai lea e fai se laulu i le aso lona lua pe a maeʻa ona fufuluina pe faʻaaoga se gel poʻo le hairus mousse.

    O le mea taua o le faʻamau malosi o lauulu i le umi atoa ina ia pei o le "fili" malosi. E ui lava, e tele ni tagata fiafia o fulufulu "tousled", e aofia ai ma fili.

    Gauai atu uma i ata uma e tolu ma fili lalagaina filifiliga. Afai o le filifiliga muamua e faigata, talu ai o loʻo aʻafia ai le fesoasoani a le prying lima, o lona uiga o le lona lua ma le lona tolu - e mafai ona faʻatinoina i se tutoatasi. Faʻasaʻo toʻa maua mai ma le le vaʻaia, tapuni soʻotaga fili (pe a manaʻomia) ma lou laulu o le a mama ma manaia.

    "Knot" - o se mea le masani ai faʻaopopo i le lauulu i luga o le laulu i tauau (ata)

    O oe o se fiafia o le masani ai ma le ita? Ma, o le laulu lauulu ma le nonoa o se filifiliga mo oe! Fufulu lau lauulu fufulu i se uʻamea curling. Ua lava naʻo se faʻamanuiaga o moli malamalama. Po o se tamai mapusaga o lauulu. Lulu lou lauulu i ou lima pe selu lemu ma se selu. Faʻamamaina, i le tasi itu, o se manoa o loʻo faʻamalieina ma lauulu mousse, gel poʻo faʻamalama. Lelei, pe a fai e le "tuleia" le vavaeina lenei. Nonoa le nonoa ina ia mafai ona tu ese mai le faʻavae ole lauulu e tasi. Nana le pito o le filo i lalo o le lauulu i tua o le ulu. Pin le mea le vaaia. Le laei masani masani ma se mea le masani ai, sauni!

    Lauulu ulu mo lauulu i tauau ma fusi ma lauulu

    O se laʻei sili ona faigofie ma le faigata, e faʻavae i luga o le "malamalama moliu" ua fausiaina e faʻaaoga ai sitaili ma faʻalelei tulaga. E le manaʻomia tele taimi ma faʻapitoa tomai. Faʻapipiʻi lou lauulu, e pei ona masani ai, faʻaaoga se curling iron poʻo le faʻamago malulu i le faʻaaogaina o se pulumu. O le mea taua o le faʻaosofia o lauulu matagofie. Malamalama selu, pe a tatau ai. Aua le mauaina faʻapitoa faʻatonuga. O le lalelei o le lauulu i lana "gaogao." Vavaeese ia autu autu mai le lua itu. Mo se lapoʻa tele ma manaʻomia i luga o le pale, fai se faʻavae nachos. Toe fulu lou lauulu. Ia milo faatasi manoa i le tua o le ulu. Faʻapipiʻi i lau fulufulu e le mafai ona vaʻaia pe e te fiafia i ai. O le fulufulu foliga foliga, i se auala faapitoa, lemu!

    Afai e te faʻataʻitaʻia le seʻi mau (pei i le faʻaaliga muamua) i le pale, e mafai ona e faʻatuatuaina se isi lauulu manaia. Ma le isi, o le lalelei o lauulu mo lona faigofie o le faʻatinoina. E leai se mea e manaʻomia faʻapitoa ona faʻatinoina le saʻo i le faʻalelei o le lauulu. O lenei fulufulu lauulu e mafai ona faʻaogaina i soʻo se taimi i le olaga - ma i se taumafataga, ma i le lalolagi.

    E i ai lou manifinifi ma le manifinifi lauulu, ae e te manaʻo lava e fausiaina se isi laupepa i luga o lou ulu? O lenei hairstyle o le a fesoasoani ia te oe i le foia o le faʻafitauli ma faʻateleina le tele o lauulu i le pito i tua o le ulu.

    Faʻaeseese ma le faʻaaloalo vaega ole occipital o le lauulu. Faapulou lauulu ma varnish. Faaopopo le voluma i le oomiina i ou lima. Ona, selu lemu le laulu. Pulea le malosi fulufulu pei o finagalo. Taofi le lauulu i le pito i tua o le ulu, sii i luga mai le ua le laina agai i luga, ma faamautu le taunuuga tusi ma le vaaia. Fulufulu le lauulu i luga o le pale, tuu le 'auʻau ma loka o laulu i foliga talafeagai. Fofo ma fulufulu pe a talafeagai ai. Lauulu ua saunia.

    Fulufulu, lauulu, bros - alofa i le laulu i luga o lauulu i tauau (ata)

    Talu ai nei, i totonu o fashionistas, ua lauiloa le faʻaaogaina o laupepa faapitoa i le fulufulu. O nei tamai ma le masani ai "fesoasoani" e mafai ona teuteu e oʻo lava i le sili ona laulu lauulu.

    Afai e i ai lou lauulu mafiafia, tuu i ai le tele i le selu atoa. Muamua, sausau i varnish e sili fofo lelei le fulufulu mamoe. I itu e lua o le ulu, vavaeese se lua o loka o lauulu. Ia milo filo faataamilo i lona matau, ma le tasi i le isi. E tatau ona sau ma aga. E mafai ona e faʻamamaina harnesses i tua o lou ulu ma le fesoasoani o scallops matagofie. O le mea taua o laulu e mama ma taofi mau i le lauulu.

    Fulufulu lauulu lamolemole. Aoina le tuʻu i le pito i tua o le ulu.

    Ia, afai o lau tomai faʻatagaina oe e faia e aunoa ma se fusi, ma aoina ma le faʻaeteete le laulu i le pito o le ua, teisi afifi i latou i se mea faʻalavelave. Tipi ese lauulu i luga o lauulu pe le vaaia.

    Faʻapipiʻi se uila manaia i le itu. O le fulufulu laʻititi e mafai ona faʻaʻofu pe ufiufi pe afiafi.

    Mo le faʻalelei ia o laulu i le pito i tua o le ulu, tuʻuina atu i le lauulu se feʻau faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina se mea e le masani ai i lauulu. Ina ia faʻaʻeseʻese le laulu o lauulu laititi, selu le lauulu i le auala atoa, lulu ma ou lima.

    Tuʻu le malamalama 'ea. Filifili manoa i itu uma e lua. Ave i tua o le ulu ma kolosi faʻatasi i latou. Faalelei le nofoaga o sopoia ma se lauulu. E sili atu le manaia o le fulufulu laupepa, lau laulu lauulu e sili ona aina iina.

    O pulou matagofie e faʻaosofia ai le lauulu i luga o lauulu i tauau (ata)

    Harnesses i taimi uma, i se auala faʻapitoa, vaʻai i se lauulu foliga. Latou te faigofie i le faʻatinoina, e faigofie ona gafatia e soʻo se fashionista.

    I luga o le lauulu saʻo, fufulu mama ma faʻamago, faʻaaoga sina mousse mo le tele. Tuu i lou lauulu laʻititi matagofie. Vavae lou lauulu vavaeeseina.

    Amata curling se loka o lauulu i se fili, i le tasi itu, i luga o le muaulu. Alu i le itu faʻafeagai, nana le pito o le tourniquet i lalo o se fasi lauulu o loʻo i le itu, faʻamautu ia ma se vaega le vaaia poʻo se ofu eli, i le lanu o lou lauulu.

    I le faʻaiuga, o le fale faigaluega i le lalagaina o 'ofu i tua o le ulu. Faigofie tele, ma a matagofie tourniquet o le a avatua i lauulu laulu o le agamalu ma atamai.

    Fulufulu mama lauulu ma mago lauulu. Faaaoga le tusi mousse. A manaʻo iai, fai se fulufulu basal fulu. A o le teuteuina o lou lauulu, vavae ese itu e lua i itu. Ia maitauina i luma o nei manoa, e latalata i le tui o le muaulu, e lua isi mea e tatau ona fai. Nonoa nonoa i le pito i tua o le ulu i se ofu mafanafana, ia sili ile lanu o lauulu, ina ia aua neʻi e solomuli ese mai le lauulu ma ia le sapasapaia le leo.

    Vavae ese maea mai le muaulu, toso i tua, ma amata ona fili laia tasi. Curled tasi, - maualalo, ave le isi, mai i lalo o le pito i lalo o le pito i luga o luga o le lauulu lauulu. Toe fili. Ma o lea, seia e taunuʻu i le pulu. Mo le foliga mulimuli, lauulu e mafai ona selu sina selu. Tuu i ai ni tusi. Faʻalelei ma le lauulu. Lauulu ua saunia.

    Faigofie sitaili

    O le a matou faia se sitaili manaia ma le le masani ai i le afa itula.

    Lenei o se faatonuga mo le fatuina manuia lau lauulu oe:

    • muamua, fufulu lau lauulu pe ufiufi i le mamago sampo,
    • Ia faʻamalulu laʻau fulufulu: e faʻavave le faʻagaioiga,
    • luga o susu matutu matou te tufatufaina atu se faʻapolo poʻo se fulu faʻafaigofie ona faʻasaʻo,
    • o le a matou taoʻai o uʻamea ma se masini eletise (uʻamea poʻo le uʻamea uʻamea),
    • pe a fatuina ni laʻei manaia o loʻo iai le lalagaina o laʻau ma sina mea teuteu matagofie.

    Lauulu mo lauulu puupuu

    Matagofie le teuina i luga o se fulufulu asymmetric.

    Tagata o lo o vaʻaiga puʻupuʻu puʻupuʻu sese manatu o lena umi e le o toe tumu i le tele o afiafi filifiliga. Ae ui i lea, o 'oti pupuʻu pupuʻu e maua ai le tele o metotia mo lalagaina latou, ituaiga o curls ma auala e suia ai le voluma.

    O le mama ma rhinestones o le a teuteuina lelei le sitaili.

    Naʻo le laʻau o le 'oti ulu, faʻaaogaina se laʻau fulufulu, faʻatasi ai ma le laʻititi lapoʻa fufulu.

    • Muamua, faʻamama ia manoa mai le pito i tua o le ulu ma faʻamaʻai latou i luga o se selu, ma aveʻesea i taimi uma mai aʻa. O lea tatou te oʻo i le tumutumu o le ulu.
    • O le taimi nei ua matou faʻatulaga le lauulu i luga o le fofoga, vili i totonu o malumalu, ma faʻatonutonu le tafe o le ea i luma.
    • 'O le a matou tuʻuina ia uʻamea mo o matou lima, ma' auʻau i le uʻamea curling.
    • A maeʻa le lima minute o le faʻamamaina o le maeʻa faʻapipiʻiina, o le a tatou ufiufi i le varnish.

    Faufautua! Matou te faia afiafi o laʻau fulufulu le itiiti ifo i le afa itula ao le i alu i fafo, aua i luga o le auala o se maalili malulu o lauulu na vevela e le fulufulu lauulu, o le a mafua ai le leiloa o le tele.

    Fiafia faʻalelei ma laʻau

    Bangs tuuina atu foliga i le ata atoa.

    • Vavaeeseina ia curls i le lua, matou vaeluaina i le lua ma togafitia i varnish e aloese mai le faasolosolo lauulu.
    • I luga o le vevela curlers matou savili tele manoa mai le pito i le ulu ma taofi mo 15 minute.

    Faufautua! Afai tatou te mananaʻo e maua le tapulaʻa maualuga, i tua o le ulu tatou te aveʻesea loka ma matagi latou i le 3 laina.

    • A uma ona aveese, faʻanusuina curls ma varnish.
    • Teteʻe faʻalelei le curls i le selu poʻo ou tamatamailima ua motusia.
    • Ia mimilo le uʻu i luga o le taliga i totonu o se sikoa faʻataʻitaʻi, ma faʻalelei i se mea e le vaʻaia.

    Lauulu maualuga

    O laupepa laiti poʻo ona ituaiga e faigofie lava i le faiga o fale.

    Maualuga maualuga faʻalelei lelei ma ofu faʻaafiafia matala.

    • O le a matou faʻamamago mama na fufulu ma aoina i luga o le pale i se fusi uaua, susu i mousse, ina ia avea a matou galuega e mama.

    • Vaelua le faʻasolo i luga ole sapelu.
    • Ua tatou selu le lua sulugatiti, ma faʻamatuʻu le pito i luga agai i luma ma tausua.
    • Matou selu le laulu mai pito i le ulu i se faasee ma fai ma fulufulu. O lea, o le faʻavae matagofie ua saunia.
    • O le paʻau tauagavale i luma o le a aoga e avatu ai se lamolemole ie faʻavae. O le mea lea, lemu ufiufi i se bouffant, ona nana lea ma faʻamautu pito i le pito i tua.
    • Afai o le loka e fai sina mafiafia ma umi, ona vaega lea o le pepe.

    Lauulu manaia i fugalaʻau

    Aristocratic foliga afiafi lauulu i fugalaau i o latou lauulu.

    • Matou te faia ni ato ti 3, aunoa ma le vaevaeina ma vaevaega manino. O le mea autu - o le solofanua sili ona tele o le a faia i ufiufi i malumalu ma muaulu.
    • Mai lo latou faavae sa tatou fili lalofoina pusi.
    • Ia maeʻa faʻalelei se laulu manaia mai ona lalagaina, alu ese mai le itu tauagavale.
    • Ona liliu lea, piki i lalo le fili.
    • Sei o tatou liliu uma lane i se taʻamilosaga masani ma faapipii le ogatotonu ia i latou. O le a avea ma se matagofie matagofie.
    • Teuteu le faʻauma o teuga i fugalaʻau ma au mea e te fiafia i ai.

    I le faʻa Eleni

    Lauulu laei-Eleni laulu i luga o le tauau-uumi lauulu e faia ai se foliga fiafia.

    Lenei taimi, Eleni fesuiaiga o lauulu lauulu lauiloa e lauiloa.

    I se faʻaopopoga, o laʻei umi e faʻaalu lelei le ata.

    Matou te fausiaina le faʻa Eleni ma le manino faʻasologa.

    • Matou te faia se aʻa faaputuga o lauulu uma pe na o le tumutumu o le ulu.
    • Sosoo ai ma faʻapipiʻi se ofu faʻamalie faapitoa.
    • O laʻau laiti e fola faʻataʻamilo i lalo o le gusi, ma faʻataʻamilomilo ni faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i luga i ai.

    Volume siʻusiʻu

    I le ata - o se filifiliga mo lauulu-umi lauulu.

    O le fulufulu o se Disney purinisese e faigofie ona fai i luga o uumi uumi.

    • Fulufulu lauulu ile foliga, uu le curler i luga ma le sipela i lalo.
    • O le a tatou nonoa ni manoa i malumalu i se faapona ma faapipii i luga.
    • Ua maeʻa ona toe feosofi aʻi pito o kolose i lalo o le lauulu: ua suia nei nofoaga.
    • Matou te toe aumaia latou ile faʻapolopolo, fusiua, nonoa ile tutusa auala ma amata le faʻaiuga lona tolu.

    Faufautua! Afai e le lava le umi, faaopoopo i lalo ifo curls.

    Faʻapipiʻi ma se faʻailoga

    Faʻatasi ai ma se sikuea, tatou te faʻaaogaina togi ma fusi mauoa.

    • E mafai ona matou curl curls e maua ai le matagofie ma faʻaopopo femininina i lauulu.
    • Mai le lauulu i tua o le ulu, fai se maualalo solofanua.
    • Ma, mai le faʻataʻavale ave faʻamalama i luga o foliga, o le a matou fili le puaʻa ma tuu i luga ole fusi, lalafi le pito.

    Afiafi afiafi o le Farani fili

    E matua matagofie pe a faʻalauiloaina galu galu faʻaluʻe i luga o ou tauau.

    Mai alatoto manuʻa matou te faia se fili mai le agavale i le taumatau, i le isi itu tuu ese le laina mai le taumatau - teteʻe ma pikiina fou mai le itu tauagavale. O lea tatou te mauaina se matagofie vaipuna mai i foliga matagofie.

    O lenei o le a tatou faia ma le poto ala o laʻei afiafi i luga o tatou lava lata ane i le 15 minute.E le gata i lea, e fetaui lelei ma o tatou manaʻoga ma le natura o le faʻamanatuga, ma o a tatou foliga vaʻaia faʻalelei o le a le faʻagaloina. Ma le isi, o le tau o le mataupu o le tau o le lalagaina o mea teuteu, lea e nofo ai pea i le tatou faʻata.

    Masini taugata o le a faʻamanatuina ma le manuia le tulaga i faʻamanatuga. Ma i le vave autalavou vaega, manaia aufana, fugalaau, ma aulelei pele e lelei. Matamata le vitio i lenei tala mo faʻamatalaga aoga.

    Faigofie lava-ia-oe lava lauulu.

    Sa ou mafaufau, mafaufau, aoina, faaputuputuina oʻu mafaufauga ma filifili e amata i na semi-musuia, semi-aʻoga pou e uiga i mea faigofie i se girlish auala. Atonu o le a aoga se tasi e faitau, faʻamalosi, se tasi e sau ma se manatu ma fai oe toe faʻataʻitaʻi :)

    Na o matou uma e malilie muamua e leai se tasi e paie. Aua i so o se tulaga, e tatau ona e faia ni taumafaiga e faia ai e foliga o se mea e pei o le ata. Ia, pe sili atu e le sili atu le leaga.

    Ma o le a tatou malilie foi o le a tatou le matamumuli e fai o latou laei ma vali i lalo o nei lauulu uma. Suia au ata i taimi uma, ia ese ma toa. E matua malie tele, ou te fai atu ia te oe mautinoa! Liliu i le manatunatuga :)

    * O matou mea uma e masalosalo, tamaʻitaʻi, e masani lava o se autu mo se isi, tele pou. O le mea moni, o le afa o oe mo nei "vae o eseʻesega", "le talafeagai o le laulu" ma "asymmetrically positioned ear" Ou te manaʻo e tuʻulafoaʻi pei o lena)))) Ia, masalo ua leva ona, ae. )))

    iinei i le taimi nei o le a leai so sooooo-sili auiliiliga faʻatonuga ma faʻamalositino mo lalagaina fili ma faʻailo otaota. Ou te manao e musuia oe i fatufatu gaioiga, togi se lua o manatu, lelei, i le taimi lava e tasi e malamalama i le mea e fai, faʻaali le isi)

    ua lelei, tatou amata loa le alii!
    Lauulu. O mea e mafai ona e faia oe lava.
    tatou amata i se laʻei faigofie mo le ofisa poʻo sina koko. O le masani, faigofie e pei o se moli, elemene i le faʻatinoina o se "atigi" poʻo le farani loli (poʻo le mimilo), e pei ona faʻaalia i luga o le Initaneti tautala Initaneti.
    Vave, faigofie, e foliga mai lava foliga matagofie ma matagofie. E lelei le fai o laʻei lauulu i luga o tauau-umi ae le o le mafiafia o le lauulu, aua o lena la e sili atu faigata ona pulea o ia.

    iinei
    * E fai si faʻatamala lava, ae e faʻapea foi ona matua lelei :)

    * Ae ui i lea, vaʻai totoʻa i le manaia o lenei laulu foliga foliga i se mea (masalo o se laʻei) ma ni ofu manifinifi ma mumu. Manatua le ata, ma i le taimi lava e tasi toe fai le lesona e uiga i mumu mumu

    E le i faia saʻu lava ata puʻe ata, i loʻu manatu o mea uma ua avanoa ma malamalama i ai. Ae a i ai ni fesili, fautuaga, le malamalamaaga, o lona uiga ou te manaʻo .. Fesili!

    o le mea pito i lalo o le afa lauulu e tatau ona selu teisi ma aoina mai e le o vaaia, ona "matagi" lea o le afa lona lua i luga.

    le vaaia! mautinoa!
    O lenei ua ou togi atu ia te oe le tele o manatu eseese!

    o lenei mea (Anton giggles e faʻavavau peʻa vaʻai i ai fafine pe a le mafai ona vaaia) i lesona Igilisi uma latou bobby pins

    Ou te fautua malosi ia te oe e faʻatau na o latou na ma le isu lapoʻa, ae le o le "lavalava" ma mafolafola, e vavae lou ulu ma pipii i lou lauulu. Filifili latou e faafetaui lou lauulu. Ia ma ioe, luga o le Initaneti, e selau afe miliona manatu mo le teuteuina o latou ma na o ola olaga hacks i le faʻaaogaina o se laʻititi, ae aoga tele.

    mea latou te le faia ai

    ma e matua matagofie ma faigofie

    ma google, i se tulaga lautele, mafai ona le gata!

    studs - o lenei lenei.


    ia i latou foi, le piliona o ituaiga uma o ituaiga e mafai ona pipiʻi i ai-sikola. Tele manatu. Naʻo le google "lauulu ulu", ma o le ae maua ni mea ua leva ona fai mo ni laʻei fulufulu mo le vaiaso atoa :)

    ioe, toe mai la matou atigi :)
    O le a faigofie atu le galue faʻatasi ma vali lanu ma / pe valiina lauulu.

    E iai se mea e le malamalama i ai? I loʻu manatu, mea uma e matua faigofie.
    o le mea taua o le toleni lemu ma filemu faʻalua pe tolu taimi e faia ai lea mea i le faʻata.

    Ole isi lesona e uiga ile atigi. O le faʻavae e tutusa, ae faʻataʻitaʻi luga o lauulu e sili atu lona faʻamaoni.

    Matou te alu atili.
    moni lava tasi ma le afa gaioiga o le a e manaʻomia e fai e faʻamaeʻaina ai le mea e taʻu o le looped tale - o se ua liliu.
    pei o lena

    e faigofie uma mea uma. ma foliga manaia.

    Ioe, o lenei mea e mafai ona faia i le itu. pe toso le tasi paʻu paʻu ma se paʻu paʻu ma toe fai soo i se faʻataʻitaʻiga, i luga ole laulu umi. Lenei e liliu ese Jasmine mai le kiona Disney.
    iinei

    Sili atu i se mataupu e uiga i fusi. Masalo o le lauulu sili ona lauiloa mo le taimi nei o le vevela.

    Muamua lava, ou te fiafia i taimi uma e sili atu pe a i ai se tamai voluma i luma - selu le lauulu teisi i luga o foliga ma luga o le palealii, ia vave foliga foliga sili atu ona mamalu, aua le lamolemole mea uma.
    lona lua, e foliga sili ona lelei pe a nana le ofuvae i lalo o le lauulu - mo lenei mea e te manaʻomia e ave se loka o lauulu, afifi faataamilo i le pito o le fusi (ma le ofuvae, o lona uiga moni) ma malupuipuia i le vaʻaia.

    tolu, aua nei galo e uiga asimetri, pigtails ma flagella - o mea uma lava lenei e sili ona faigofie mataupu, ae i le taimi nei oe vave o le a avea ma teine-teine ​​:))) mimimi)

    toʻa laiti braids i taimi uma foliga lelei i fulufulu lulu o soʻo se umi
    Ou te le iloa foi. e te manaʻomia i se isi itu, faʻaali auiliili pe faʻafefea ona lalagaina.

    . ma pine matagofie i tua

    se isi filifiliga

    o iinei le fili ua fili i tua atu ma mai le gata o le ulu, ona na o lea na lafo i luga o le muaulu. Manaomia le lauulu umi.

    o lea, agai loa i luma. Nonoa

    faapotopoto mai lauulu i tua o le ulu - fili se fili mai ia i latou - paʻu - afifi - tutuʻi

    filifiliga lelei ma se fusi

    sili ona ou fiafia i le asymmetry. Faatasi ai ma se uila umi o le a avea ma vavega i le lelei tele

    tuusaʻo atoa taiala. O nisi lauulu foliga o le faʻaipoipoga ou te faia e tusa ma se tusa o le tutusa mamanu))) Sini e faigata ona vaʻaia, ae o lona aano e tutusa lava ma le fusi i tua o le ulu - faʻaputuputu tolu fusi mai le pito i lalo, fili i le fili - toʻa ma faʻapipiʻi. Pubabamam!

    mafai ona lalagaina se lipine iina :)

    mai le le tolopo

    pe iinei

    A o ou sailia lenei atoa mea, na ou tamoe atu i se auala faigofie o le lalagaina o lauulu
    e le faigofie ona tupu)))

    Ae faʻapefea i latou e mananaʻo e matagofie, ae i le taimi lava e tasi e le o iai se manaʻo e faʻaliliuina se mea i luga o latou ulu?
    ki le lototele, tietie i le "pastel crayons Minsk" i Google, feiloai, faʻatau ma vali le afa o le ulu i le lanumoana)
    Ou te matuia)
    Seia e fufuluina lou ulu, o le lanu o le a iai ma oe. Aemaise ile blondes, moli enaena ma le laulu sinasina o teine, e foliga pupula lava. Ae a, moni, e mafai ona e faalanuina na o fautuaga. Po o se tasi manoa)

    o nei mea moni e foliga mai o loʻo valiina luga o le ombre, ae ia avea pea o se faʻataʻitaʻiga)))

    Ou te manatu e manaia)

    Ia, taʻu maia ia te aʻu, o ai na ave lena tusi?
    o le na le malamalama i se mea?
    o ai e toe fai i ai? o ai i ai manatu e lua ma le amio le manuia mo le le mautonu?)))