Lauulu tuputupu ae

Beauty by nature - serum - Agafia's grandmothers - mo lauulu tuputupu ae: fatuga, mea aoga, foliga o le faʻaaogaina

O aso nei, o loʻo faʻaalia se tele o oloa mo le tausiga o lauulu i faleoloa ma fale talavai, ae le oi latou uma o loʻo iai se latou natura faʻapitoa. E mo i latou e mananaʻo i le malosi o mea faʻalenatura, ma tele faʻatuatuaina i vailaʻau masani a vailaʻau, na faia e le aga a matua a Agafya - o se faʻamalosiʻaga aoga o lauulu tuputupu ae. Faʻafefea ona faʻaogaina saʻo e maua ai le iʻuga sili, o a tulaga lelei ma leaga o le faʻaogaina, pe iai ni faʻaiuga, faitau pea i le tusiga.

Mataupu faavae o le faʻagaioiga

O le vailaʻau o le suavai lanu enaena ma le mutia manogi i se fagu paʻu paʻepaʻe talafeagai. E galue i luga o le faʻavae o meaʻai ma le faʻamalosiina o pulu, lauulu root care.

O vaega e faʻamalosia toto tafe i luga o le pito i luga o le ulu, ona o lenei, le faʻaoʻo atu o le okesene ma meaʻai i sela ma lauulu ato alualu i luma. Ona o lenei, ua faʻafouina le lauulu, faʻaleleia lona fausaga, ua aʻe i luga folikelia fou, faʻateleina le laulu. Faapea foi ua faʻafaigofie sitaili, o le laulu e mauaina faʻamamalu, ma o manoa o loo i ai se susulu maloloina.

Tuufaatasiga ma penefiti

Ole aseta-sooupu a le tama matua a Agafia, e tele lava ile vaega o loʻo toto ai o loʻo tuʻuina mai, faʻatasi ma le laupepa laʻau malosi, o se faʻamalosia ma le faʻamalosia aafiaga i luga o lauulu tino:

  • vailaau vailaau (birch buds, ginseng, lemongrass, marshmallow, burdock root, lemon balm, nettle) - e felagolagomaʻi le tasi ma le isi, o vaega o lenei laʻau lulu luluina faʻamalosia ma faʻamalolo curls,
  • osofaʻiga - antifungal sooupu, puipuia le tupu ai o le susu, tifaga faʻamalieina ma le faʻaititia malie le paʻu,
  • B5 (provitamin) ma isi vitamini o lenei kulupu - faʻatoagaina gaioiga sela,
  • pepa mumu (aveese) - toe faʻaola le toto tafe, fesoasoani sapalai lauulu ato ma paʻu sela ma le okesene ma meaʻai,
  • mea teuteu o mea teuteu - tauaveina se vaega atoa o meaʻai i sela,
  • amino acids, porotini - O mea e maua mai ai le malosi ma le malosi mo lauulu ma aʻa.

Taua! O le oloa ua faʻataʻitaʻiina ma faʻamaonia e le Matagaluega a le Soifua Maloloina a Rusia, fautuaina mo le faʻamalosia o lauulu ulu, faʻamalosia lautele ma le tausiga mo curls.

O a faʻafitauli e mafai ona faʻasaʻoina

O loʻo mafai e Serum ona aʻafia lelei le tutupu aʻe o lauulu, faʻafailele ma faʻamalosia tupuʻaga, faʻagaioi gaioiga metabolic i vaega taua. E ui i le i ai o le pepa suauʻu, e le mafua ai le mumu, e le faʻatupuina ai le ulu i luga o le papama.

E mafai ona faʻaaogaina e avea ma se vaega faaopoopo i le curl care polokalame, ma mafai ona faʻaaogaina e pei o se isi meafaigaluega.

I le masani ai ma faʻaumiumi i le faʻaaogaina, e faʻamamaina ai le lauulu lauulu, faʻamalosia le tuputupu aʻe o mea fou, ma le malosi ma le susulu e sau i vaivai vaivai vaivai.

O le serum a Granny Agafia e gaosia i le 150 ml fagu, e iai le 100-120 rubles, o le tagata gaosi oloa o le kamupani "First Solution".

Anotusi

E leai ni faʻasa i le faʻaaogaina o lenei oloa., ae e te manaʻo e siaki, pei lava o se fofo, ae e te leʻi faʻaaogaina mo ni mea teteʻe. O le metotia e masani ai: apalai se tamaʻi kulimi i le pito i tua o le tapulima pe punou o le tulilima ma faʻatali i ni nai minute. Afai e leai se afaina mumu, fulafula, ita, ogaoga le vevela po o le mageso, ona mafai lea ona e faʻaogaina saogalemu le serum.

Le fuafuaina mo le faʻaoga

Talosaga tulafono

  1. O loʻo tuʻu Serum e faʻamamago lauulu laʻititi, e le manaʻomia le fufulu.
  2. Selu le lauulu, vaevaeina i ni vaevaega, salu tutusa i luga o le paʻu o le ulu atoa.
  3. Atonu e te lagonaina le laʻititi mimilo, ae e leʻo faʻatupuina ai se faʻalavelave poʻo se ogaoga o le mumū.
  4. Faatali mo faʻamama atoatoa, e mafai ona e fufuluina malie i aʻa. O nisi faiga masani mago-faʻamamago, ae e sili atu pe a fai o laulu e mate faʻa natura.
  5. Faʻaaoga le lua i le tolu taimi i le 7 aso, o le vasega e lua i le tolu masina.

Fautuaga. Afai, e faʻaopopo i ai le vailaʻau, e sili atu le faʻaaogaina o le serum ae leʻi tuʻua le fale, ae o le mea muamua, i le taimi lea, o le manogi o le serum o le a mou ai ma e le palu faʻatasi ma le manogi o le faleuila. Afai o iai se lagona o palapala ua palapala lou lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina le oloa ile afiafi poʻo le po.

Aafiaga o le faʻaaogaina

Ole iʻuga ole faʻaaogaina ole serum ose faʻaopopoga lea ile tupu tele o lauulu, lona faʻamaloloina, ole faʻateleina o le fuainumera o lauulu fou. Lenei mea taugofie ma i le taimi lava e tasi aoga mea faigaluega o loʻo i ai le tele o faʻamaoniga lelei mai tagata tomai faapitoa faʻapitoa ma tagata masani.

O loʻo i ai le faʻaititia o le leiloa lauulu, o le natura tuʻufaʻatasiga o le oloa faʻatagaina oe e faʻaaoga e toetoe lava leai ni faʻatapulaʻa, e le mafua ai alergia, faʻagaioiga faʻaeteete, e le faʻamagoina le ulu, ma e le faʻatupuina le faia o le susu.

Ole fesoasoani muamua a Agafya o loʻo iai le tele o tupe, lauulu tuputupu ae o se tasi o sili sili ona lelei oloa i le laina o lauulu tausiga ma togafitiga. I le faʻaopopoina o lauulu ulu, o le oloa e mafai ona faʻaleleia atili a latou fausaga, faia ia sili atu silky ma puleaina, taofi lauulu leiloa.

Tulaga lelei ma leaga

Tulaga:

  • afaina ai lauulu,
  • tamaoaiga afifiina ma se dispenser ma se spray, tapunia ma se tapuni,
  • tau maualalo
  • e le faia ni manoa malosi, e le faia e atili mamafa ai lauulu,
  • fetaui e faʻaaoga (fagu e fetaui lelei i le lima, o le tufatufaina e talafeagai, o le faʻapipiʻi ua fetaui lelei),
  • uiga masani ma atoatoa
  • e le faʻamagoina ma e le faʻaita le paʻu,
  • nai contraindications
  • leai se mea e fufulu
  • mafai ona faʻaaogaina ma isi sitaili oloa,

Lapataiga! O le oloa e leai ni faʻatapulaʻaina o lauulu lanu i le taimi o togafitiga.

Leaga:

  • e le fiafia tagata uma i le mauoa manogi-pepa,
  • leai se vave lauulu tuputupu ae aafiaga,
  • ma le masani ona faʻaaogaina e faʻaaogaina vave,
  • puupuu gaioiga
  • o le fagu opaque e le faatagaina e malamalama ai i le aofaʻi o totoe.

I le aotelega, e mafai ona tatou fai atu: ia faʻateleina lauulu tuputupu ae ma lenei mea faigaluega e matua moni lava. Aua le faalagolago i luga i se taimi puʻupuʻu ma faʻamanatuga, o le faiga e alu ai le taimi ma le onosaʻi. Ua mafai foʻi ona faʻaopopoina le faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o le laina atoa o mea faigaluega.

O le tuʻufaʻatasiga o auga o serum ma isi mea mai le Agafia's first-aid kit - shampoos, masks, balms o le a oʻo ai i se taunuʻuga vave, o fulufulu lelei o le a iloga alualu i luma, o le lauulu faʻaitiitia o le a tupu, ma o fua o le tuputupu ae o le a tupu.

I le faʻaopopo i lauulu o loʻo i totonu e vaʻaia, vaʻaia lelei lou soifua maloloina i totonu. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga vitamini complexes:

Vitio aoga

Products "O Fua o Tinamatua Agafia".

Granny Agafia's Recipes - Hair Care.

Feololo Vaega

Ma sa i ai le faʻataulaitu numera 7.

E tele naʻua le vaega o loʻo i ai le Agafia's serum mo le tuputupu ae o lauulu.

O nei laʻau o loʻo ola i le tele o fanua ma ua masani ai tagata uma. marshmallow, ginseng, lemon balm, lemongrass, burdock root, nettle ma birch buds.

O le tuʻufaʻatasia o latou ma le tasi ma le isi vaega i le faʻatusa o le complex mineral ma vitamini, o sauniuniga e i ai se aafiaga ofoofogia i lauulu vaivai ma malepelepe.

Faʻafefe e le gata faʻaleleia o latou tuputupu aʻe, ae o le a tau faʻasaga i faʻafitauli o le uluaoga i le lauulu laʻau.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e mauaina le tele o fua o mea mo le fale faʻapipiʻi mo lauulu ulu: ma le nicotinic acid, mai le kofe, ma vodka poʻo cognac, ma le sinapi ma le meli, ma le aloe, ma le gelatin, ma le ginger, mai le henna, mai le falaoa, ma kefir, ma kinnamona, fuamoa ma aniani.

Vaʻaiga lautele i tupe Tinamatua Agafia mo lauulu tuputupu: filifili le sili filifiliga

Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
Faitau atili iinei ...

E le tumau le lalelei faʻalelei: o loʻo aliali mai i taimi uma oloa fou mo le lauulu, o loʻo faʻaleleia atili ai fua o oloa o loʻo iai. O se fesoasoani lelei i le faʻafaileleina o lauulu o se faʻasologa lea o oloa e masani ai soʻo se tagata, ua taua "Recipes of Grandma Agafia." O nei tupe ua leva na i luga o fata faleoloa, ua faʻamaonia i latou i le itu lelei, e lauiloa i aliʻi ma tamaʻitaʻi. Mai le tusitusiga o le ae aʻoaʻo ai foliga o oloa autu o le faʻasologa, o latou aʻafiaga i le tuputupu aʻe o curls, tau, mea e lelei ma leaga.

E faʻapefea ona faʻatino

Tagata gaosi o nei mea teuteu talanoa e uiga i le masani ai oa latou oloa. O tupe uma e gaosia e tusa ai ma faʻamalosi tuai a Rusia na tuufaasolo mai i le tina o le Siberia le faʻamaloloina Agafya.

E faʻapena foi, e tele tagata faʻatau e lafo a latou meaʻai tulaga ese e fesoasoani ai i le faʻatupuina o curl. Atinaʻe filifili lelei, siaki uma mea, naʻo le sili ona lelei latou te toe faʻatumuina le laina o mea teuteu.

O oloa uma ua faʻamaonia, faia mai mea masani a le tino na aoina i Siberia, Baikal. Mea fou mo lauulu teuteu teuteu e maua i fou, mafanafana, vaivai afifi e taofia uma aoga lelei o meaola masani.

Taua! Tagata gaosi mumusu e le faʻaaogaina SLS, parabens, silicone, vailaʻau manogi. O mea teuteu faʻaleaganuʻu "Fua ole tinamatua o Agafia" e fesoasoani e faʻatupuina le matagofie, maloloina, umi nifo.

Faaiuga

Agafia's first-aid kit mo lauulu lauulu o se aoga faʻafouina ma faʻaosofia sooupu e maua ai le soifua maloloina, matagofie ma lauulu ulu. Le faʻavae o lenei oloa o loʻo aofia ai se lavelave o mea aoga aoga e faʻamalieina ai sela o le aʻa vaega o le uluulu ma elemene talafeagai. O Serum e maualalo tau ma e gafatia mo faʻasalalauga lautele.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le serum mo lauulu First Aid Kit Agafia:

  1. Fufulu muamua lau lauulu i se kulimi talafeagai.
  2. Tufatufa tutusa le serum i luga o le paʻu atoa o le ulu i le aʻa o le lauulu.
  3. E sili ona faigofie le palu o le sooupu, tuueseese loka.
  4. Tuu le oloa e faʻamamago atoa.
  5. E le manaʻomia ona fufulu ese le serum. E le fuaina i lalo ma e le filogia loka.
  6. Faʻaaoga le oloa mo le 2-3 masina e oʻo ile 3 taimi i le vaiaso.

Granny Agafia's serum mo lauulu ulu

Oo mai i le fale faʻatau manogi, aua le pasi atu i se faʻasologa o oloa a le tinamatua-faʻamalositino, lea ua avea ma uma-Rusia ituaiga mo lauulu ma tino le tausiga. Pulu, fasimoli, pulou, shampoos, serums, losions - o se vaega lea o lisi o oloa, ia e faʻavae i luga o faʻatonuga na momoli mai e lena lava faʻataulaitu Agafia.

O le igoa taʻutaʻua "First-aid kit Agafia" o se tamaoaiga tele o mea teuteu teuteu mo tino, lauulu ma foliga mata. I le gaosiga o le laina atoa o oloa, o loʻo aoina o loʻo aoina mai i le faʻaleagaina o le itulagi - Amur Region ma i Baikal itulagi.

Lauulu tuputupu auga "Fua o le tina matua Agafia" - o se matua tulaga ese oloa, talisapaia e tagata faatau nei. Le tele o tagata faʻatau i se faʻafitauli e pei o lauulu leiloa pe le fiafia i lo latou tulaga tali lelei mai i le serum.

Faʻataʻitaʻia cosmetologists fautuaina foi le serum o lenei ituaiga, ua faia i luga o le faavae o faʻavae na aoina e le lauiloa Agafia. Ua fai mai Anna Kushova, o se tagata lalelei faʻapitoa mai Moscow.

Lenei e afua fua i le uiga ese o laulaau tuʻufaʻatasi poʻo le 100% toe faʻafouina o le ulu.

Le tuʻufaʻatasiga o le oloa faʻalenatura

7 - le numera o le faʻataulaitu. O le faʻatupuina o le tuputupu aʻe, na faia e tusa ma faʻatonuga a le tinamatua o Agafia, e naʻo le 7 vaega o le laʻau. Uma le faʻailoaina pepelo i le fua faatatau o mea eseese o le oloa. Ole faavae ole serum mo lauulu ulu mai Agafia e pei ona taua i lalo:

  1. kulimi,
  2. marshmallow,
  3. ginseng
  4. burdock aʻa
  5. faaeletise
  6. pipi birch
  7. tipolo tipolo.

E i ai foi le meaʻai fefete, mumu mumu, pantothenic acid ma climbazole.

O le "fetuʻunaʻi" faʻagaioiga o le nettle metabolism e le tatau ona sili atu nai lo faʻatatau agaʻi i le marshmallow ma le lemon balm e faʻafaileleina matauila. I se tulaga sili ona leaga, o le aafiaga o se tasi poʻo se isi faʻalenatura o vaega e faʻaletonu.

O laʻau ma laʻau ua aoina i vaega talafeagai ua faʻaaogaina e le tasi le isi, ma faʻagaioiga o gaioiga i luga o le ulu, o lona uiga, latou te faia le vaega a se mea malosi. Mo lemongrass ma ginseng, o lenei accelerator o se birch bud.

Ma burdock aʻa i le tuufaatasiga ma le lanu mumu o le mumu, brewer fefete, i luma o le pantothenic acid (o latou foi o oloa masani) e mafua ai le ofoofogia o aafiaga o le susulu ma le tuputupu aʻe. A faʻalauiloaina i totonu o fulufulu lauulu, o le burdock + mumu pepa faʻamalosiʻau tino faʻaosofia ai le sela vaevaega.

Faʻatasi ai ma le faʻafaileleina o aʻa, e maua mai i le lemongrass ma le ginseng, o auala tuai o le tuputupu aʻe faalenatura tele taimi e oʻo i malosi.

Pantothenic acid, climbazole faaosofia le fesuiaiga o gaioiga. Cells regeneration i luga o le ulu. Ole mea faafefete a le Brewer e fafagaina atoa, aua o loʻo iai ni polotini - o se puna o vitamini B, amino acids. Pepper faaola toto tafe.

Faiga o talosaga

  1. Ua maeʻa ona soʻofaʻatasi le totoina Agafia serum mo lauulu ulu i aʻa ma luga o le ulu i luga o mama ma susu. O le vasega o 2-3 masina, e mafai ona e le faʻaogaina sili atu 3 taimi i le vaiaso.
  2. Ona faʻatali lea seʻia uma le faʻamamaina, aua le fufulu. Afai ua ausia le manaʻoga manaʻo, e mafai ona taofia oe le faʻaaogaina o le toto malosi Agafia's Herbal Medicine Kit mo le tuputupu ae o lauulu.

E pei ona taʻua i luga, mo mea totino meaʻai i tagata eseese, faʻapalepale taitoatasi. Afai o le tele o masina o faʻaaogaina, o lou lauulu e le o ola lelei ma pa'ū i fafo, e sili le talanoa atu i se cosmetologist.

VAAI ma UO:

Tulafono mo le faʻatumuina o fesili ma faʻamatalaga

E manaʻomia le tusiina o se iloiloga
lesitala i luga ole 'upega tafaʻilagi

Saini i lau Wildberries account pe lesitala - e le sili atu nai lo le lua minute.

TULAFONO MO FESILI MA LE FAʻAALIGA

Manatu faaalia ma fesili e tatau ona naʻo faamatalaga oloa.

Iloiloga mafai ona tuu e tagata faatau ma le toe faʻatau pasene o le itiiti ifo 5% ma naʻo luga o poloaiga ma auina atu oloa.
O le tagata faʻatau e le mafai ona tuʻuina sili atu nai lo le lua iloiloga mo le tasi oloa.
E mafai ona e pipii atu i le 5 ata i iloiloga. O le oloa i le ata e tatau ona manino manino.

O iloiloga ma fesili nei e le faʻatagaina mo le lolomiga:

  • faʻailoa ai le faʻatauina mai o lenei oloa i isi faleoloa,
  • o lo oi ai ni faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi (numera telefoni, tuatusi, imeli, soʻotaga i isi itu-upega tafaʻilagi),
  • ma le upu masoa e faʻaluma ai le mamalu o isi tagata faʻatau pe faʻatau,
  • ma le tele o mataʻitusi lapopoa (mataʻitusi lapisi).

O fesili e lomia pe a uma ona talia.

Matou te taofia aia tatau e faʻatonutonu pe le faʻasalalau atu se iloiloga ma se fesili e le o usitaia tulafono ua faʻavaeina!

Auiliiliga i luga o le tuufaatasiga

O le tuufaatasiga o le serum e aofia ai:

  1. Faiga pepa mumu. Ona o lona valea, ia faʻaosofia le toto solo i le papala, lea e faʻateleina lona pito i lalo i mea aoga ma le okesene ma faʻamalosia ai lauulu. Lona auai i le tuufaatasiga faʻalauteleina aafiaga o burdock root ma brewer's yeast.
  2. Pantothenic Acid poʻo le Vitamin B5. Pei o vitamini uma o lenei kulupu, e taua mo le tino mo le lalelei ma le soifua maloloina.E tuuina atu le malosi i le lauulu e puipuia ai mai aafiaga faʻalenatura leaga. Toe faʻafoʻiina moli ma faʻamaʻai le ulu.
  3. Bea mea faafefete aofia ai le tele o porotini, amino acids ma vitamini o le kulupu B. Latou fesoasoani i le faʻateleina o le paʻu o lauulu, lo latou faʻamalosia i ai le faʻafofoa i le papala.
  4. Altai officinalis - o se masani masani vaega o tagata ma alamanuia teuga teuteu. Marshmallow e afaina tonu ai lauulu ulu.
  5. Schisandra faʻapupula ia serum ma vitamini, faʻalauiloaina le faʻagaioia o metabolic faʻafitauli, ei ai le tonic aʻafiaga i le tino atoa, e aofia ai le lauulu laulu faiga. Le aoga aoga i le puipuia o le tino. Ole gaioiga ole lemongrass e faʻalauteleina ile serum birch buds.

  1. Melisa faʻamalosia ma toe faʻaleleia loka, fesoasoani ile tino e togafitia faʻamaʻi o le papala.
  2. Burdock aʻa Ua leva ona faʻaogaina o se vaega o fale moega faʻamalosiʻau e faʻamalosia ai lauulu. E gaoioi lelei i luga o lona faʻavae, faʻateleina le tuputupu ae ma e iai le faʻamalologa aoga. Faatasi ai ma le mumu mumu faʻavavevaveina gaioiga o sela vaevaega.
  3. Auvili faʻalauteleina le toto microcirculation, lea fesoasoani faʻamalosia folau o laulu. O ia ia taumafai e lauulu lauulu ma le matagofie, ma faʻateleina foʻi le gaosiga o le gaosi i lalo o gaʻo.
  4. Birch fugalaau faʻamalosiʻau gaʻo i lauulu, faʻaititia le lauulu o le ulu ma togafitia manoa ua vaivai.

Faʻafefea ona faʻaaoga le serum?

O le aoga o le fualaau faasaina aofia talafeagai afifiina ma le auala o lona aoga. Agafia serum mo lauulu ulu avanoa pei o se fasilaaue manaia lona manogi mama ma le manaʻomia le vaimea. O loʻo foaʻiina le suavai i ni vaega laiti, ma avea ai ma tamaoaiga.

Ia maua le faʻaiʻuga manaʻomia fautuaina le kamupani e faʻaaoga le serum 2-3 taimi i le vaiaso mo le lua masina.

Na e iloa o nisi faʻagasologa e mafai ona faʻavaveina le tuputupu ae o manoa, pei o le mesotherapy ma fulufulu ulu. E taua tele le selu lelei.

Mea aoga

Faitau a matou isi tusitusiga i lauulu toe tuputupu aʻe:

  • Fautuaga ile auala e faʻatupu ai curls pe a maeʻa le kapeti poʻo isi lauulu pipiʻi puʻeina, toe faʻafoʻi le lanu masani pe a uma le pisia, faʻavavevave tuputupu ae pe a uma chemotherapy.
  • Kalena lauulu 'oti ma a faafia ona e manaʻomia le tipiina pe a tupu?
  • O mafuaʻaga autu e ala ai ona ola le lelei uʻamea, oa hormones e gafa ma lo latou tuputupu ae ma o a taumafa afaina ai le tuputupu ae lelei?
  • Faʻafefea ona vave tupu lauulu i le tausaga ma e oʻo lava i le masina?
  • O auala e mafai ona fesoasoani ia te oe e tuputupu aʻe: solofanua lelei mo lauulu tuputupu ae, ae maise o le Andrea ituaiga, Estelle ma Alerana oloa, lotoa vai ma eseese kulimi, shampoo ma solofanua suauʻu, faʻapea foi ma isi mea fai tuputupuaʻe, faʻapitoa lava Golden activator shampoo siliki.
  • Mo le au teteʻe o togafiti masani, matou te mafai ona ofoina atu i tagata: mumia, laʻau eseese, fautuaga mo le faʻaaogaina o le sinapi ma le apu cider vineka, faʻapea foi ma le fua mo le faia o le fale moʻi.
  • E taua tele vitamini mo le soifua maloloina o lauulu: faitau le iloiloga o le sili fale talavai, aemaise Aevit ma Pentovit sauniuniga. Aoao e uiga i foliga o le faʻaaogaina o vitamini B, aemaise B6 ma B12.
  • Vaʻai e uiga i tele tuputupu-faʻateleina vailaʻau i totonu o ampoules ma papa.
  • Na e iloa o faʻatupega i foliga o faʻasasa e iai se aoga aoga i le tuputupu aʻe o curls? Matou te ofoina atu ia te oe se vaʻaiga lautele o mea aoga sapalai, faʻapea foi ma faʻatonuga mo kuka i le fale.

O le a le mea e te faamoemoeina pe a uma le vasega?

E le mafai ona faia se tali maoti i lenei fesili. E tofu lava le tino ma tali faʻapitoa i mea teuteu ma soifua maloloina oloa.

O nisi tagata faʻaaoga na talanoa i lena taimi ua alualu i luma le tuputupu aʻe o lauulu ma o le lauulu lava ia ua sili atu le malosi ma sili atu le matagofie. E matua matauina uma lelei se faʻamalologa aʻafiaga mai le faʻaaogaina o le oloa.

Atonu e manaʻomia e se tasi se alualu i luma umi e toe faʻaleleia ma tuputupu ai lauulu umi.

Ole auala e sili ona lelei e maua ai se tali e uiga ile aoga ole serum mo oe o le faʻaaogaina lea.

A filifilia se vailaau malosi mo le tuputupu ae o lauulu mai le Agafia first-aid kit, saili pe e te maʻimau i ona vaega.

Ma manatua o lou lalelei o le fua o le alofa ma lou tino ia te oe lava.

Aua neʻi e faʻatalale i lenei mea ma ia e soifua maloloina ma matagofie i taimi uma!

O le a lenei

Ole vailaʻau e maua ai le vailaʻau o loʻo tumu i fualaʻau ma minerale. Le aoga sili o serum pe a faʻatusatusa i le tele o lauulu tausiga oloa i le saoasaoa o gaioiga. E vave ona mitiia ma faʻamaonia faʻaalia tausiga. I se isi faaupuga, o se auala sili lea e vave faʻaleleia atili ai le ogatotonu o manoa. Faapipii i latou ma susu.

E tele ituaiga o lenei mea teuteu oloa:

  1. Lauulu tuputupu aa,
  2. Susulu. Aemaise lava, o Collistar Liquid Crystals ituaiga,
  3. Faamaola
  4. Faʻamalie. Ole Biomed Energy,
  5. Malamalama malosi i paʻu malulu: BioNika Ollin, B.U.T.Y, Faʻamanatuina 5 suauʻu.

Uma tupe ese mai le tasi i le isi i tufaʻatasiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻiina isi vailaʻau faʻaola poʻo mea faʻaletonu lotoifale ("Nanoderm", "Granny Agafia's Recipes", "Eveline Burdock Pharmacy Bio") ua faʻaopopoina i oloa e faʻatelevaveina tuputupu ae. Keratin, porotini, faʻapea foi ma gaosi maʻa ma tioata (OSiS FLATLINER, Pantene Pro-V, Kharisma Voltage Daily, HairGenesis TrichoCeutica ma OSIS + Flatlinerl) o loʻo fefiloi i oloa toe faʻafoʻi.

Lelei o le faʻaaogaina o le lauulu lauulu:

  1. O lenei fofo e taua mo faaleagaina lauulu. O ia curls ei ai se tino mataga mea e manaʻomia ona faʻatumu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se vailaʻau manava, ua faʻatumuina avanoa i mea aoga. O na uiga lelei ua lauiloa mo Concept Live, lupe, Estel 'Curex Therapy, Yanagiya ma le meli,
  2. O lenei fagu e mafai ona faʻaoga e pei ole puipuiga malu. O le tuufaatasiga o sili lauiloa oloa e aofia ai Panthenol, e maua ai le faʻamalologa puipuia o loka mai le soona vevela. Keune Hair Beauty Serum, Kharisma Voltage, Giovanni Frizz Be Gone
  3. Vave aafiaga. O le faʻaiuga e maitauina vave. A maeʻa le faʻaaogaina muamua, o le serum e aumaia loka e susulu ma malosi, loloto faʻamamaina ma faʻalelei latou. O le mea lea e tupu ile vailaʻau o Shiseido Tsubaki Head SPA, Salerm Kera-Plus, Frieda Fratty,
  4. Tomai faʻapipiʻi faʻapolofesa o le a fesoasoani ia te oe e maua ai le soʻona lauulu lauulu e aunoa ma le faʻaoga o le faʻamaʻamaina poʻo isi auala mo le lamolemole ma le susulu. Faʻaosoina Regime Serum, Paul Mitchell Super Skinny serum.

Ae ui i lea, o nisi ituaiga o lenei oloa ono mautinoa mea leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, Pantin nourishing serum ua lauiloa ona o lona agavaʻa e fai ai lauulu mamafa, ma fesoasoani ai i le vave faʻaleagaina. Faʻapea foi, o le tuputupu aʻe faʻagaioia mafai ona mafua ai alergi, ona e manaʻomia ona faʻapipiʻi i totonu o le aʻa (o se tali le lelei e ono tupu i luga o le paʻu maaleale).

Vaaiga Vaʻaiga i Faʻailoga

Soʻo se fomaʻi faʻapolofesa e mafai ona faʻaogaina i le fale mo le lalagaina o lauulu poʻo le pa'ū paʻu. Tagata tomai faapitoa fai mai o mo sili ona lelei aafiaga, e te manaʻomia le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega i taimi uma pe a maeʻa ona fufuluina lou lauulu. Ina ia mafai ona e filifilia se oloa e fetaui lelei ma oe taʻitoʻatasi, ua matou tuʻufaʻatasia se laulau o taʻutaʻua ituaiga ma a latou meatotino:

Talosaga

O le laina o mea teuteu ua faʻaalia e le tele o oloa: shampoos, balms, indelible conditioners, suauʻu, serum, masks. O oloa ua faʻatulagaina e fofo ai le tele o faʻafitauli e tulaʻi mai ma lauulu.

Faʻalagolago i le faʻaiuga e te manaʻo e ausia, o loʻo i ai le tele o faasologa faʻatatau i le faʻafaileleina, toe faʻafouina le lauulu fausaga, puipuia le leiloa o curls, faʻateleina le tuputupu ae fua, faʻamalosia aʻa, ma puipuia mai faʻafitauli leaga o le siosiomaga.

Tuuina atu le tau

I se faʻaopopoga o le natura tuʻufaʻatasia, faʻamaonia e lelei, le tele o filifiliga o oloa, o le faasologa o le tinamatua Agafia ua i ai se tau matagofie. E tele lautele taugofie, e mafai ona faʻatauina i soʻo se filifili faleoloa, supamaketi, hypermarket. O le a matou talanoa atili e uiga i le tau o mea faʻapitoa oloa i lalo.

Mea taua

O le faʻavae o mea uma a Agafia o loʻo avea ma mea faʻalenatura nei:

  1. E faʻaaogaina le fasimoli fasimoli e faʻaalu ile lauulu lauulu. I le taimi lava e tasi, o le oloa e masani lava, e maua mai i laʻau eseese, aemaise lava cloves: soapwort, officinalis, thistle glandularis.
  2. Liusuavai vai, lea o loʻo faʻailoaina i se palu malie, mama, aoga mo curls. O nei vai ua maua mai faʻaaogaina tekinolosi faʻapitoa: le vai ua aʻa, faʻamamaina mai leaga faʻaleagaina, ma luluina faʻanatura.
  3. E lima fasimoli pamu lea e fai mai ai: Ural licorice, amaranth, silky rock, Siberian iodine, vailaʻau falaoa vai. O nei laʻau uma o loʻo i ai saponins - o fasimoli faʻaitiitika e maua mai ai lauulu e mama ai, faʻamama le mamago, faʻatupu ole papala. O le aoga aoga o laʻau mo lauulu tuputupu ae na faʻamatalaina i se tasi oa tatou tusitusiga.

Faʻamolemole maitau o naʻo suauʻu malulu e faʻaaogaina i le gaosiga, e le o afaina i le malosi o le mafanafana. Ona o lenei mea, latou te taofia le maualuga o le aoga o latou meatotino.

Faʻaali sina vailaʻau

Sa faʻaavanoa le solo mo le tuputupu aʻe o le Bathhouse Agafia series i pusa vaivai, o le aofaʻi o le 100 ml. O le oloa o se susu susu, suavai tumau aofia ai na o le selau pasene vaega masani. O le tuufaatasiga aofia:

  • fasimoli, faʻatulagaina mo le faʻamamaina faʻamamaina o le ulu mai le efuefu, teuteu mea na totoe, ma isi vailaʻau. O le vaega masani e tausia curls, e le suia o latou fausaga,
  • O le suauu buckthorn sami e gaosia i Altai o se sili sili ona lelei o vitamini A (retinol). Retinol fafagaina le lauulu fausaga, fesoasoani i le lauulu tuputupu vave, faamaloloina vaega ua faaleagaina o le paʻu, lauulu,
  • St.John's wort aveeseina mamago, mago curls, toefuatai mai latou susulu, malosi,
  • burdock root - o se punavai o porotini e manaʻomia e fafagaina le ulu, faʻaititia le leiloa o manoa,
  • suauu pia vao ua fuafuaina e fafagaina aʻa, maua se natura aʻa masani,
  • cedar dwarf faaosofia le galuega o folikel, faʻavavevave le tuputupu ae o lauulu,
  • O le ogatotonu ole cinquefoil e faʻafoʻi mai ai le paʻu, susulu lelei ma le susulu.

E mafai ona e fufuluina lau lauulu i le Agafya's Bathhouse shampoo. E manaʻomia le tuʻuina o sina tupe i luga o mea e fulu i luga, pulu seʻi oʻo i le 'busa. E tatau ona maitauina o mea faʻamama faʻalenatura e le maua ai se tele o faʻapalapala. Faʻaalu se ulu fulufulu mo le 2-3 minute, fufulu le oloa.

O le faʻamalama e faʻaogaina na o le faʻamamaina o palapala, o lea aua le tausia i luga o le lauulu mo se taimi umi. E mafai ona taitai atu ai i le lofitina faʻaalu o uʻu. Ina ia 'ausia ai le faʻamoemoe manaʻomia, le lavelave apalai o oloa o le faʻasologa e manaʻomia. Le tau o sea laupepa o 45-60 rubles.

Matou te fautua atu le faʻaopopoina o le faʻaulu mo le balm-activator o lauulu tuputupu ae "Agafya's Bathhouse".

Masini mo le tuputupu ae

E lua faʻapipiʻi i le laina oloa a le tinamatua Agafia ua fuafuaina e faʻaleleia ai le tuputupu aʻe o lauulu.

  1. O le pulupulu ma lemongrass ma le mustard ua fuafua e faʻavavevaveina le gaioiga o lauulu tuputupu, ina ia maua ai le malosi ma le malosi. O vaega masani e aofia ai i le fausaga - sinasina suauu sinapi, suauʻu tipolo salu faia moe moe lauulu pulu, faʻateleina o le numera o filo, o latou voluma, faia latou mafiafia ma malosi. Wheat sprouts, protein, lycetin e fafagaina le lauulu, solder lauulu na faʻaleagaina, e maua ai le lamolemole, eleni.
  2. Ufimata mo lauulu tuputupu ae e faʻavae i luga ole meaola fefete. Ua maeʻa ona mai le igoa, o loʻo iloa lelei, o le vaega autu e aʻafia ai le tuputupu aʻe o tulaga o manoa o le meaʻai o le fefete. Latou te tamaoaiga i porotini, vitamini, ma vaega taua. I le faʻaopoopoina i le faʻagaioiina o le tuputupu aʻe o lauulu, o lenei mata pulepulega na toe faʻaleleia le paʻu ua maeʻa, taofia ai lo latou leiloa. O le mata pulepule masani ai le gaioiga o lapisi sebaceous, aveese le susu.

Faʻamau o loʻo faʻamamaina ile laulu mama, susu susu, e amata ile 10-15 minute. E aoga le afifiina o le ulu pe a uma ona faʻaaoga le mask. O loʻo tatalaina le faʻaiuga o le pori, ua ati loloto le oloa i totonu o le aʻoga, ua sili ona maua se aʻafiaga.

Le tau o nei oloa e matua maualalo - 70-130 rubles.

O le a e fiafia e faʻamasani i laupepa sili ona lelei mo lauulu tuputupu ae.

Fautuaga. Oe mafai tutusa tufatufaina le oloa i lona umi atoa ma se selu. Manatua o le iʻuga o le a mauaina pe a faʻaaogaina masani o matapulepule.

O lenei suauu o loʻo i ai foʻi le faʻaleoga masani, matagofie afifiina, faʻapitoa meatotino. I le faaopoopo atu i le suauu lava ia, o le fagu o loʻo iai fatu, laʻau, e maua ai le manogi uiga ese o se vai taele Rusia. Ona o le leai o se dispenser, a sili tele tupe faʻaalu o le oloa ua mauaina.

E faʻapipiʻi le suāuʻu i le ulu, ma faʻataʻitaʻia ai, 40-60 minute aʻo leʻi fufuluina le lauulu A maeʻa, fufulu ma le faʻamalama i ni faiga (e faigata tele ona fufulu le oloa mai le 1-2 taimi).

Ole masani ole faʻaaogaina ole suauu mai le faasologa Agafya Bathhouse ile 3-4 vaiaso o le a aumaia ai ia te oe le iʻuga manaʻomia, o le ae vaʻaia se tamai fluff i luga o le laulu. E pei ona faʻaalia e tagata faʻatau, o le suauu Agafia e aoga, saogalemu, manaia, ae le talafeagai i le faʻaaogaina.

E mafai ona faʻatau mai lenei oloa mo le 170-230 rubles.

Argan ma linseed suauʻu o le a fesoasoani foi faʻateleina lauulu uumi.

Ampoules faʻavae i luga o meli ma vaega vaega o le a fesoasoani ia te oe maua le lauulu o au miti. I le 10-12 masina, o ou curls o le a avea 12-15 centimita umi.

O le vailaʻau o loʻo aofia ai le arasi suauʻu, saito siama, pepa vevela. O nei mea uma e matagofie ou tino, maloloina, uumi.

E mafai ona e faʻaaoga le oloa i soʻo se taimi talafeagai. Faʻasusu le faʻamaʻai sina mea ile ulu, e tatau ona fufulu ese. A maeʻa le faʻaaogaina muamua, o le a e matauina ua faʻaitiitia lauulu lauulu, ma i le 1-2 masina o le ae vaʻai i le auala latou amata ona tupu. O loʻo faʻatau atu Ampoules i se afifi o 7 fasi, tau e uiga i 180-220 rubles.

Mo lauulu ua faʻaleagaina, o loʻo tuʻuina atu e le kamupani le faʻailoga ofoofogia "Revitalizing Serum. Lauulu tuputupu aʻe Activator. " O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai le burdock suauu, faʻatumu i vitamini ma mea ai. Faʻafetai i lenei vaega, ina ua maeʻa le apalai muamua, o le curls avea ma vaivai ma silky, ma o le faʻafitauli mago o le fautuaga e mou ese atoa atu.

O le meafaigaluega e tolu ona vaega i luga o laina:

  • fafagaina ma faamalolo,
  • susu ma toe faʻafouina
  • faaosofia le tuputupu aʻe.

Le masani ona faʻaaogaina o le fula faʻaavanoaina mafai ai ona e faʻatelevave le tuputupu aʻe o curls, fai latou malosi ma susulu maloloina.

E le taugata le oloa, na o 75-90 rubles. Fua - 170 ml.

O se sili lelei filifiliga i lenei oloa o le a fai o se pulumu mo lauulu ulu, saunia i le fale.

Ua matou masani i le mafaufau e faapea, ia maua se ulu lalelei, uumi lauulu e te manaʻomia le tele o taumafaiga, taimi, tupe. Ole faasologa ole "Recipes of the grandma of Agafia" faʻamaonia ai e mafai ona maua ni tupe miti mo ni tupe laiti. E tele faʻamaoniga lelei o lenei faʻamaoniga o lenei mea.