Lauiloa

Faigofie lauulu o laʻua i lalaga faʻapipiʻi

O se laulu manuia e laʻei e mafai ona teuteu le teine ​​faʻaipoipo, maeʻa atoatoa lona faʻatusa ma lona foliga filifilia. E le gata ile foliga vaaia ole teineititi i le aso mamalu, ae faʻapea foʻi lona uiga faʻalagolago i luga o le filifiliga o le lauulu. Ae uma ane, maaleale sitaili, lea e le tu i le suʻega o savali faʻamanatuga, mafai ai ona faʻaleagaina ai le malie o le teine ​​faʻaipoipo. O le lalelei o laʻei ile laupepa ose filifiliga lelei lea mo i latou e fia susulu ile taimi atoa ole faʻaipoipoga e aunoa ma le vaʻai ile malosi ole sitaili na faia.

Filifiliga mo le faiga o laʻau faʻaipoipo ma pulou mo fulufulu umi

Tele teineiti, i le sailiga o le sili sili faʻaipoipoga suʻega mo i latou lava, filifili mo lauulu i le lalagaina o elemene. Afai o le taimi muamua le maise o se uiga taua o tamaiti aʻoga o soʻo se tausaga, ona faʻaonapo nei faʻaipoipoga faʻatulafonoina faʻaosofia aga masani, ofoina atu teine ​​faʻanofonofo e fili lo latou laulu i lalelei matagofie. Lauiloa-faavae sitaili foliga feminu ma aulelei. O lenei hairstyle o loʻo tausia lelei ona foliga i le aso mamalu, ma e te le tau popole i lona saogalemu i le taimi o se savaliga poʻo le ata puʻe.

Scythe vaipuna

E masani ona faʻailoaina ni totoa masani i ni manoa se tolu. Ae o loʻo i ai isi ituaiga fulufulu, mo se faʻataʻitaʻiga, o le lalaga-paʻu. Ole itu taua ole fulufulu lauulu lea, e le ole tolu manoa e lalaga ile ie lalaga, ae e lua. O le manoa lona tolu e tumau pea le pa'ū, e fatuina ai le lagona o le tafe vai. I le o lea o le igoa "afu" poʻo le "gafa punouva." O le fulufulu foliga foliga sili atu agamalu ma agaalofa. I luga o le uumi umi, o le afu o laulu i le tuʻufaʻatasia ma le tele o ufiufi e fatuina le tele ma le matagofie.

O isi taimi o tagata e fautuaina le lalagaina o lalaga faʻapitoa e leʻo le tasi ie-afu, ae o le faia o se mimilo o se lua poʻo le tolu wicker fatuga. O le lalagaina e fai e le gata faalava mai le malumalu i le isi malumalu, a o le isi mea tutusa. O pito o le lauulu e totoe pa'ū, mimilo i latou i curls po o le faia o se faaputuga i tua o le ulu. O sea laei e manaʻomia se teuteuga faʻapitoa, aua o le faʻaopopo ma se faʻaipoipoga ufi o le a faʻafitauli. E fautuaina e pale le ulu i se laʻititi faʻataʻitaʻiga, teuteu i le fugalaʻau fugalaʻau poʻo se lauulu 'ulu.

Eleni tofa i lona itu

O teine ​​faʻaipoipo e faʻatulaga se faʻamanatuga faʻafiafiaga pe manaʻo e pei o le atua fafine Aphrodite, e tatau ona vaʻavaʻai i ula Eleni. O le fausiaina o se laʻulu lauulu e amata i le lalagaina o se masani faʻamama tolu vaega, e faia i le itu poʻo le isi itu. O se teuteuga o ia sitaili foliga tutusa ma le laupepa Eleni laei, lea e matagofie le lalaga o le ulu.

O teineiti e iai lona paʻu manifinifi, ma le paʻu vaivai ua fautuaina e lalagaina i se saʻolotoga, ma seʻi toso faʻamau mai le ogatotonu o le fili. I le taimi o faʻagaioiga, e filifili lalaga mai le itu o le ulu e lalagaina i totonu o le faʻavae. Ina ia faʻatumauina le faʻaolaina o le Eleni, ua teuteuina le fili i se satin lipine, fulufulu manu ma penina peiseai poʻo rward roses. O laei o faʻaipoipoga i le Eleni sitaili o le sasaʻe ma mea e fesoasoani ai e faʻaosofia le faʻatusa.

Lauulu mo lauulu laulu

E i ai le tele o lauulu hairstyles ma fili. Latou te lelei e le gata mo le umi, ae faapea foi i lauulu uumi o lauulu. Fuafua i foliga manaʻomia, e mafai ona e filifilia le laʻei talafeagai. Lauulu e sili atu ma soʻo se foliga o foliga. Ona o le tele o mea na faia ona o le tele o le lauulu, o le a mafai ai ona nana nisi o faʻafitauli o le faʻaipoipo ma faʻamamafa lona taua.

Uila lalagaina liliu atu i se "fulufulu"

O le fulufulu laei ma le fili ua faʻaliliuina i le "fulufulu manu" e sili ona lelei mo agaalofa, agamalu. O le sitaili foliga foliga taofiofi ma sitaili, o le a faʻatumauina atoa lelei lona faʻamaoni tusa lava pe a maeʻa se savaliga malosi, tietie i luga o le aau, ma se ata manaia ata. O fulufulu i itu uma e lua o loʻo faʻamauina i fulufulu (tatala, masani, tele, Farani), ina ua maeʻa faʻafesoʻotaʻi i le "bun" i le pito i tua o le ulu, pei o se fusi.

O le fusifusia ua faia i luga o matala mai lalagaina poʻo le faʻavaeina i luga o fulufulu lulu. Tuu i le occipital eria poʻo le maualuga o le pale. Mo ia ituaiga laʻei, e tatau ona e filifilia mea saʻo. O se fofo lelei o le faʻaaogaina lea o se pulou laʻititi faʻatasi ma le 'ie puipui. Afai e te filifili e faʻaopoopo le ata faʻaipoipo i se ufiufi, ona fautuaina lea e faʻalelei i lalo o le "bun" i le pito i lalo.

Openwork fili

Openwork lalaga lalaga e lauiloa i teine ​​fou. E avatua le faʻatusa mamalu, uluaʻi, poto. O le manatu o openwork lalagaina o lona uiga o le ituaiga tekonolosi lea e toso ese manoa manifinifi mai le fili. Faʻafetai i le faʻalautele o lauulu, se lalelei matagofie mai mamanu e aliali mai ile laulu ulu. O pito o ni manoa o loʻo lalagaina i se lalagaina, faʻataʻatia i foliga o se fugalaʻau, se fusifusi poʻo se manuʻa ma curls.

A fausiaina se laulu o le laʻau faʻaipoipo, e lalagaina se spikelet i le ogatotonu o le ulu, lea e faʻasino atu i le pito i tua o le ulu pe faia o le faʻapipiʻi i le itu. E i ai isi filifiliga mo fulufulu lauulu, lea e tuʻufaʻatasia le soʻosoʻo lalagaina o nisi o lalaga faʻamafanafana. O se laei manaia lauulu e foliga lalelei ma fememeaʻi, faʻaopopo i le laʻititi laiti fugalaʻau, lopa, lauulu ma rhinestones ma maʻa. O le ea matala matala tatala faia le foliga o le teine ​​faaipoipo tulaga ese ma suamalie.

Falani Farani

O le isi itu auala e fai ai lau laulu o le lalagaina o ou lauulu e tusa ai ma le Farani taʻaloga faʻavae. O le sitaili foliga mataina ma mananaia, e fetaui lelei ma laʻei o le laʻei o soʻo se sitaili ma tipi. A lalagaina e tusa ma Farani tekonolosi, faʻaopopo loka i itu uma e faasolosolo lalagaina o loʻo lalagaina i totonu o le tolu tolu galue faʻavae. E te manaʻo e fai lou laulu e augofie ma lauusiusi? Ma, a o le i amataina galuega, ua fautuaina e faʻanusimea fusi ma se mea e fai ai le sitaili ma fai se tamai faaputuga i luga o le umi atoa. I lenei tulaga, o le lalagaina o mai o le a sau lemu ma savili.

O se laʻei le masani ai ma laʻei ma se laei Farani o le a aliali mai i lalo. O le lalagaina o loʻo amata faia mai le okipital zona agai atu i le muaulu, o le laulu e selu i luma. Ua maeʻa faʻataʻamilomilo pito o le 'ula i se fusi, i lalo o le ie faʻaipoipo. Afai e manaʻo i ai, se satin lipine, penina filo poʻo isi mea e faʻatusa e tutusa ma le sitaili o le teine ​​faʻaipoipo e lalagaina i totonu o le fili.

Faiga sela a le ulu mai fili mo le lauulu pupuu

Scythe o le aia tatau a le gata o teine ​​uumi ulu. E sili atu le lalagaina o loʻo lalagaina. Ina ia fausia ni laei matagofie faʻaipoipo ma pulou i luga o lauulu pupuʻu, e te le manaʻomia le faʻateleina o ufiufi pe faʻaoga lauulu. E naʻo le faʻatagaina e filifili le ituaiga sitaili talafeagai i le fausaga ma le umi o lou laulu, ona mafai ai lea ona e susulu ile la faʻaipoipoga ile faʻaaloalo manatu.

Rim-pigtail foliga

O le fili i foliga o se rim o se masani o laei o le laʻau faʻaipoipo. O lenei sitaili mo le aso faʻaipoipoga e filifilia e le tele faʻaipoipo. Afai e puʻupuʻu ou fusi, o le a faʻaliliuina le lavalava i le ata, ma ni laʻei matagofie mai le tua o le ulu e maua ai le malosi. O le laʻei fulufulu e talafeagai mo soʻo se ofu o le faʻaipoipoga, pe o se masani masani pe puʻupuʻuina talavou laʻititi.

O le lalagaina amata i le itulagi faaletino, ona faʻaauau ai lea i luga aʻe o lona muaulu, ma agai atu ai i le itu o leisi malumalu. O loʻo totoe pea mea ua lalagaina ua manunua i laʻau laiti poʻo le faʻataʻotoina o le fatu o se mea leaga. Hairpins teuteu i maʻa po o lopa o le a fesoasoani e tuuina atu mamalu. O le ie puipui e tuu i luga o le tumutumu, ma taumafai e faʻasaʻo i le pito o le pito.

Scythe-pale

E te manaʻo i lagona e pei o se alo tamaʻitaʻi i le faʻaipoipoga, o ou laei e faia i le sitaili talafeagai ma o seevae atoatoa mo le laei o loʻo filifilia? E naʻo le faʻauma o le ata ma se laulu e talafeagai. E tatau ona iai le pale i luga o lona ulu. E mafai ona pale lou ulu mo le aso o le faʻaipoipoga e le gata i se igoa o igoa, ae ma faʻaofuina o latou lauulu pei o se fili-pale.

A fatuina se lauulu laʻau, ua faʻamauina faʻamanuiaga i se 'ie faʻataʻavale i le itu atoa o le ulu. E ese le faiga lalaga. Ina ia malosi le laulu, taofi lelei lona foliga i le aso atoa, faaaoga le faiga masani o lalagaina lalagaina. Ma e tuuina atu femininai ma fiafiaga, o le fili lalaga lalagaina e tusa ai ma Farani tekonolosi, toso ese nisi loka. Ole avanoa o le pale pupula o le a foliga ese ma maoaʻe. O nisi taimi o se pale e faia i le lua poʻo ni mea se tolu braids.

Fili i luga o 'au

O se fafine e iai ona foliga lalelei e fautuaina e filifili se laei o le laʻau faʻaʻulu ma fusi o le a fesoasoani e tatala le mata, faʻamamafa lona taua. Lenei fesoasoani le lalagaina o i luga o le malosi. Ose suiga o lenei sitaili o le fili bohemia. E atoatoa lelei mo le faʻamanatuina o se faʻaipoipoga retro poʻo se hippie-faiga faʻamanatuina. Latou te faʻaopoopoina le faʻaʻofuina ma se laʻei fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, i se fulufulu matagofie poʻo se fusi.

Tuu faatasi le fili i luga o le faaputuga o le a mafai ai i eseese ituaiga o sitaili. Lea, e alu lelei ma afaina, manuʻa curls. E iai taimi e ao ai ona faʻamamaʻi manoa i se fusi pe faʻaauau pea lalaga lalagaina o se iʻa poʻo se koloa Eleni ile itu o lauulu uma e maua. O se laulu lalelei ma se fulufulu i luga o le pa o le a tulaʻi mai matagofie. Ina ia faia lea mea, o loka e aunoa ma le lalagaina o loʻo aoina i luga o le tumutumu o le solofanua, atigi ato pe faataʻoto i foliga o se fugalaʻau.

Vitio: se filifiliga o lauulu lauulu i le lalagaina

Lauulu laʻau lauulu ma le lalagaina o elemene o se lavea o le vaitau. E te manaʻo e aulelei ma teuteu foliga i lau faʻaipoipoga? Filifili se sitaili o le a iai braids. O ia laʻei lauulu e matua faʻamamafaina ai lau tama, le alofa faʻatupu faʻamolemole, fatuina se lagona faʻafiafia mo le mea atoa na tupu. O le sili atu ituaiga o lauulu i le lalagaina o le a faʻatagaina ai tamaʻitaʻi taʻitasi ona saili se sitaili talafeagai. O le vitio o loʻo i lalo e faʻaalia ai le tele o lalelei ma muamua lauulu ma pigtails mo se faʻaipoipoga. Filifili le filifiliga e lelei mo le sitaili o ou ofu faaipoipo.

Ata o laʻau o le laʻua faʻaipoipo e faʻavae i luga o fusi ma ma a leai se ie puipui

Pigtails e fetaui lelei mo le ata mamalu o le teine ​​faʻaipoipo. Latou te aumaia tala o le fiafiaga, faʻafiafiaga ma le paie. Lauulu laʻititi faʻatasi ma lalaga faʻapipiʻi faʻaopopo se ie puipui poʻo isi mea faʻaipoipo. Ae e i ai filifiliga ma lalagaina elemene mo na teineiti na filifili e lafoai le faʻaaogaina o ie puipui i faaipoipoga. I le filifilia o se tasi o filifiliga, fai atu i lau lulu e faia se toe faʻataʻitaʻi ina ia mautinoa e saʻo le faʻaiuga. O le ata filifilia i lalo o le a fesoasoani ia te oe e filifilia se lalelei ma tulaga ese sitaili.

Manatua Faʻaaliga

Ina ia mafai ona manuia se laʻau faʻaipoipo ma lalagaina o ia, aua nei e faʻatamala i ni mea taua mo le faia.

  • Fautuaga 1. A o leʻi lalagaina ie (fulu), e tatau ona amanaia foliga o le teine ​​faaipoipo foliga (ituaiga / foliga) ma lauulu (umi / mafiafia / fausaga).
  • Fautuaga 2. Faʻapipiʻi lou lauulu i se tagata poto, talanoaina faʻatasi ma ia ou manaʻo uma e faʻatatau i le lalagaina o faʻaipoipoga.
  • Fautuaga 3. Uma tatau lauulu meatōtino ma lauulu oloa e faʻatau muamua.
  • Fautuaga 4. "Toe fai "lauulu" ma "taumafai" lona ofu ma le vali foliga.
  • Fautuaga 5. O laʻau o le laʻau faʻaipoipo ma ni puʻeu i le tasi itu e foliga lalelei, ma o totoga i le pito i tua e foliga sili ona manaia.
  • Fautuaga 6. Win-win filifiliga lalagaina - o lenei Farani fili i soʻo se mamanu, iʻa iʻa, spikelet, wreath.
  • Fautuaga 7. Bangs mafai ona avea ma mea e tasi o hairdressing ma se faʻaopopoga i le autu lauulu: e mafai ona mimilo ai, taoto i le tasi itu pe selu ona.

Lelei lauulu sili ona laʻei ma lalaga faʻapipiʻi

O lenei laei lalelei ma le faʻafiafiaina o matua e faigofie tele i tekonolosi. E lua manoa faigaluega e masani ona aʻafia i le lalagaina, ma o le lona tolu e ala, fausiaina se lagona o tafe vai. Ina ia faʻaosofia lenei aʻafiaga, o loʻo viliina faʻataʻamilomilo tetele, o le a avea le lauulu lauulu laʻei ma maofa.

Solemnly o le a le foliga mai e tasi le afu, ae o le milo o le lua poʻo le tolu tuʻufaʻatasiga. O lalaga lalaga 'ie e mafai ona amata mai i lea malumalu i lea malumalu i se laina faʻamalama poʻo luga o le laina. O le lauulu mulimuli e le mafai ona maitauina: e mafai ona faʻataʻatitia matagofie ni uila poʻo se laconic fusi.

O le veli ma le fusi o le afu e toetoe lava a le talafeagai, o lea e te manaʻomia e teuteu lou laulu i se auala masani. E mafai e le teine ​​faaipoipo ona tuu se tiara matagofie i lona ulu, pe faʻaaoga fugalaʻau fou ma fugalaʻau, pe filifili se laʻau fulufulu talafeagai mo le aso malolo.

Lauulu laʻau faʻaipoipo ma ufiulu ma veli uumi

E taua le mafaufau muamua i le filifiliga o teuteuga ma mea faigaluega. Soo se laei o le laei ma le fili ma le veli o se mea sili ona faigata faiga tuufaatasiga, sili ona lelei i se duet o le "faapotopotoina" lavelave ma sili ona lelei le sitaili ma se matagofie ma le muamua mamanu, o lo lalagaina o loʻo faʻaaogaina o se teuteuga elemene.

O se sili filifiliga mo se laʻei lauulu ma se pulou umi o loʻo teuteuina i se pale poʻo se palealii, o loʻo faʻataʻitaʻi uma lava i luga o lou lava lauulu umi ma luga o fulufulu ogatotonu-faʻaopoopo, faʻaopoopo i sese sese. E mafai ona faʻataʻatitia uʻamea, pei ona masani ai - Lusia - tolu-laina, e faapena foi i Farani fili i le saʻoloto. E iʻu i le mea e amata ai - maualalo i le pito i tua o le ulu, ae o laina i luga o le muaulu ua faʻataʻatia maualuga - ma se pale tele o le pale poʻo le pale, aʻo le sitaili laʻasaga lava ia, e filifilia faʻapitoa lava mo le ituaiga o ou lava foliga. E lelei tele mo e ona foliga foliga uumi, vaapiapi pe oval ma faʻaopoopo le fealofani i foliga ma foliga foliga tutusa.

Ae faʻapea ona faʻapitoa lava ona faʻatapulaʻaina i tagata e faʻataʻamilomilo poʻo le "sikuea" tagata - e na ona faʻatupuina le mamafa o o latou i ai. O le pale e alu lelei ma le lalelei teuteu - laʻititi fou fugalaʻau, manaia stilettos ma penina po rhinestones, faʻapea foi ma le ufiufi o se masani masani.

Hairstyles faaipoipo ma se sulu i lona itu ma fugalaau (ma le ata)

Asymmetrical silhouettes and Styles - i faiga masani ma faʻaipoipoga i laupepa i se lalaga i le tasi itu - o se tasi o sili ona teuteu filifiliga sitaili, lea e mafai foi ona faia i luga o laupepa e tele uumi ma feololo. O lenei sitaili e faʻataʻitaʻia atoatoa le lapisi ma le "sikuea" foliga o loʻo faʻafefiloi, ma tuʻufaʻatasia ma paʻu o soʻo se sitaili ma alu i le toetoe o mea uma.

A faʻatupuina, e faʻaaogaina le lautele o Farani poʻo le "faʻafoi" togi, ma e tuʻufaʻatasia ma le soʻosoʻo ma le soʻosoʻo pito o manoa. Malamalama, ae o le matua faatamala faatamala na o le a faʻaopopoina i lenei mea teuteu matagofie foliga. E mafai ona fai i le masani masani, lea e selu uma lauulu i lona itu ma fausia i le leai ose pili faʻapipiʻi. E mafai foi ona faia i se lalelei matagofie i luga ole laligi i tua ole ulu - o se tuʻufaʻatasiga o metotia lalagaina eseese ma tuʻuina pito o ni manoa i le leai o saʻo o se tasi lea o le sili ona manuia fofo mo na faʻaipoipoga e fatuina se foliga masani, ae foliga mai ma tagata taʻitoʻatasi.

I soo se tulaga, pe a fatuina sitaili ma se lavelave ma aulelei mamanu lalaga, aua le faʻaaoga sese le soʻona fai ma faʻamalieina teuteu. O le sitaili sitaili lava ia e sili atu le mauoa ma faʻaalia, o le teine ​​faʻaipoipo e mafai ona tuʻu iai le lagona saʻo.

O se laʻei lauulu o le faʻaipoipoga ma se sulu ma fugalaʻau foliga foliga sili - o le faʻasalalauina o tamaʻi laupepa, faʻafetaui i le leo o le teuga o le teine ​​faʻaipoipo, o le a avea ma mea sili faʻaopoopo i lana ata matagofie o le teine ​​faʻaipoipo. Ae i le mea e leai, aua le faʻaaogaina fugalaʻau fugalaʻau, o fugalaʻau fou ua maeʻa faʻapipiʻi i fulufulu ulu poʻo fulufulu e le vaaia.

Aua foʻi neʻi faʻaoga le tele o fugalaʻau e teuteu ai se sitaili - o soʻona teuteuga e mafai ona ova le ata.

Vaʻai i le matagofie o laʻasaga o le laʻasaga o le faʻaipoipoga faʻatasi ai ma se sulu i le itu i nei ata:

Ole uumi o loʻo faʻapipiʻiina ile laʻau faʻaipoipo ma pulou mo fulufulu uumi e foliga mai o se mea taua, e fai ma faʻavae mo ia sitaili, e mafai ona e avea le fulufulu pese bun-bun poʻo le "babette".O fea e tuʻuina i latou e faʻalagolago i naʻo mea e te manaʻo ai, ae o se sitaili faigata vaʻaia faʻatasi ma le laulu lalagaina o lauulu mai foliga foliga sili ona matagofie.

A o le i amata foloina i luga o le pale o le ulu, e manaʻomia le vavaeʻese ni filo ma fili i latou masani masani tolu-laina fili i le tutusa pe eseʻese mafiafia. Ona fai lea o le siʻusiʻu maualuga i luga o le pale ma fuli faʻamau i se lamepa lamepa, pe na faʻataʻamilo, ma faʻapipiʻi i fusi masani masani ma fusipepa, ma filifilia ma le faʻaeteete ia fetaui lelei ma le lanu o latou lava curls.

Ma e tatau ona e afifiina fili-lalaga faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo i luga, faʻamau se laei matagofie ma le faigata o sitaili, tuʻu i latou faʻaʻafaʻafa ma luga o luga. E tumau lava ona nana ma le faʻaeteete pito o foʻese i le sitaili ma puipui latou i faʻapipiʻi.

O lenei lalelei matagofie e lelei ia lava ma foliga mai e masani ai lava, o lea i se tulaga e tatau ai ona ova faʻateleina i le teuteuga faʻaopopo. Tele fulufulu ma penina, lopa po o rhinestones, laiti laʻau fugalaʻau poʻo se laconic diadem faʻalelei atoatoa lona ata.

O lenei sitaili ua tuʻufaʻatasia faʻatasi ma se ie puipui o soʻo se sitaili, ae afai e te faʻapipiʻiina le lapoa tele o lauulu i luga o le pito i luga, faʻaopopo faʻatasi ma se ie puipui, o loʻo teu i tua o le ulu.

O na mea teuteu lauulu ma pulou pei o nei ata o le a taʻu atu ia te oe manatu mo lau oe lava sitaili sitaili:

Lelei lauulu lauulu i ona lalaga mo lauulu laulu

Long ma mafiafia curls mafai ai ona e faia ia hairstyles matagofie o se moni seasea. Ae e le o se mafuaʻaga nei e te teena ai le matagofie o sitaili, e mafai ona e faia soʻo se laʻau faʻaipoipo faʻatasi ma lalaga faʻapipiʻi i luga o lauulu feololo. Ina ia faia lenei mea, e lava pe a fai e tuʻu ia i latou, pe faʻaoga luga o lauulu i luga o fulufulu ulu poʻo faʻapipiʻi, fetaui lelei i le paolo o ou lava lauulu pe.

E aoga le pikiina i latou e le gata i le lanu, ae faapea foi i le sitaili sitaili o loʻo e fuafuaina - le aulelei ma le teuteuina o lauulu laʻititi ma le maʻai matala pito sili ona faʻamamafaina e ala muamua ona lalagaina. Latou saogalemu ma atoatoa mo le fausiaina o se foliga faʻapitoa mo se aso. E oʻo lava i tauʻaiga i luga o tauau, latou te faʻatagaina oe e faia se tuʻufaʻatasiga ma ni taʻaloga laʻititi pe toe faʻaleleia se lavelave o lalaga lalagaina.

Tuufaʻatasia lauulu ulaula ma le lalagaina o 'ie lalaga faʻataʻitaʻiina ma "gata", "snails", "sockets" - o se sili lelei filifiliga mo se sili ona lalelei ma tulaga ese foliga i se masani masani poʻo vailaloaʻulu foliga. Tusa lava pe faʻataʻatitia uumi uila, e fatu ai ia teuteuga elemene e aoga le faʻaogaina o laina uluulu. O se lavelave, matagofie fantasy poʻo le avant-garde ata o se laulu e maua ona o le lavelave ma le lalelei o le lalagaina o ia lava ma le filifilia filifilia.

E mafai ona e taoto i lenei auala pe o taamilomilo lemu i luga o le mata pe i tua o le ulu, uma masani ma asymmetric filifiliga mo ituaiga sitaili foliga sili. O le filifiliga o sitaili e faʻalagolago i lau mea e fiafia i ai ma le ituaiga o foliga, ae i soʻo se mea, o le teuteuga o ia mea e le tatau ona puʻeina ma soʻona faʻaalia, diadem poʻo fugalaʻau e tatau ona lafoaia mo le fiafia ai i le faʻataʻapeapeina o tamai penina ma mulivae lavalava ma pulou matagofie.

O le manaia o laʻasaga o le faʻaipoipoga ma pulou ma faʻailoga o filifiliga ia o teine ​​sili ona lalelei e le o suia a latou lava ata mafaufau lelei. Toeitiiti lava uma ituaiga o sitaili tuʻufaʻatasia ma le umi, asymmetric ma manifinifi bangs. A manaʻomia, ae maise pe a fai e te filifilia se mea faʻapitoa poʻo se ie puipui e sili ona lelei, e sili ai le faʻaofiofi lelei o nei mea i totonu o le sitaili.

Faaputuputu lauulu

Faapipiʻi o se lauulu lauulu e mafai ona fetaui mo tagata uma. Afai ei ai lau lauulu puʻupuʻu, aua e te manatu o le tele o lauulu e le avanoa mo oe ma e tatau ona e mumusu mai le lalagaina. I se isi itu, o le tele o lalagaina metotia foliga sili atu ona fiafia tonu i lenei umi.

E pupuu fulufulu lauulu lauulu laupepa (o le mea e taʻua o Farani). Se manatu manaia o le Dutch lalaga.

Lauulu laʻau e teuteu ma lalaga: lalagaina o Dutch

O le uluaʻi 'oti ulu o le a feanu ile faiga ole boho"- o se fefiloi mai itu eseese, o le itu taua lea o le tuʻu faʻafuaseʻi lalagaina lalagaina faʻatasi ma vintage mea.

Ole tuʻufaʻatasiga o taimi ua tuanaʻi ma le paʻi mai o tufaʻonofo - ole auala saʻo

Afai o le teineititi e i ai le pu, e mafai ona e nanaina i le matagofie ma le masani ai, le faʻaaogaina o le tutusa lava sipika ituaiga i le fili.

E i ai foliga sili ona lalelei lalagaina sitaili lalagaina, talafeagai mo lauulu sao ma le migimigi. O le a ia foliga manaia i lauulu maualuga. O lea fuafuaga e faʻavae i luga o le mea moni e tasi le soʻotaga fesoʻotaʻi ua tuua e tautau fua.

Lalagaina i le sitaili o "vaipuna" mo le faʻaipoipoga

Lauulu laʻau mo se faʻaipoipoga mai pulou mo fulufulu umi

E i ai le tele o ituaiga o Eleni lauluʻulu, curls, iʻa iʻa, ofuvae ma fulufulu o lauulu o manaia matagofie. Lalagaina tootoo mo se faʻaipoipoga, tuʻufaʻatasia atili ma sili atu laina i le faasologa, o le a faia se lauulu lauulu ma le tele o lalagaina ma faʻafiafia malo i se mamanu lavelave. E le manaʻomia ni teuteuga faaopoopo o lauulu lalagaina o tamaʻitaʻi faaipoipo.

I le uma, o le sili mataina le lauulu, o le faigofie le laupepa ulu e tatau ona

Ma e mafai ona e filifilia se mea faigofie, ae le faʻatosina mai ai seisi, e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻotoina i se mea faʻapipiʻi i tua - sitaili, faigofie ma suamalie.

O se fofo lelei o le filifili lea o lauulu lauulu e fesoʻotaʻi ai lalagaina ma airy curls. O lona uiga, na o lauulu o loʻo i le parietal eria e aʻafia. O mea uma i lalo e matala. O le lalagaina e mafai ona oʻo i foliga o se fugalaʻau poʻo se laʻau uiga ese. O lenei sitaili o le a fetaui lelei i le faʻaipoipoga sauniga.

Nana foliga le masani ai foliga fesoasoani aseta asoaavea sili ona lauiloa. E le manatu iai le ula, "iʻa foa".

Taʻitaʻi mo le faʻaipoipoga ile lauulu laʻititi

Faʻaonaponei laeiulu faaipoipo mai luga o le fili mafai ai ona e faamamafaina le tulaga ese o le lalelei o se teine. Mo lenei, e taua tele le mafaufau i le ituaiga tagata:

  • Afai o le teine lapotopoto foliga, lalagaina ma faʻalauiloa laina faʻataʻulelei ma lauulu luga e talafeagai.
  • Afai o le teine mata tafafao, sili ona lelei mea uma, o le a foliga mai le lalagaina o laulu faʻapipiʻi i le itu o taliga.
  • Afai o le teine tafatolu foliga, o le peniea o le a faʻaatoatoaina atoatoa le paʻu sasaʻo laina.
  • Aua foliga sikuea O se filifiliga lelei o le Farani fili.
  • I le tulaga o oval foliga O se filifiliga mo le lalagaina e mafai ona avea ma feteʻenaʻi Farani braid, tuu ese. O lenei pepa ua manatu e sili "saʻo", o le mea lea, uma volumetric sitaili ma manifinifi lalagaina e talafeagai mo ia.

O le saʻo ma malamalama auala i pisinisi o le a fesoasoani ia te oe e filifili i le lauulu o au miti.

Ata o taʻavale o le faʻaipoipoga i luga o lauulu laʻau

Faʻafefea ona faʻailo Farani volumetric braid ala i lea laasaga

O lenei hairstyle o le a fetaui lelei i tagata uma. Faʻafefea ona fatuina?

  1. Muai-faʻamamago mama conditioner lau. Matou te selu le lauulu, fai se faaputuga i aʻa, faʻamautu paʻu manifinifi ma gel.
  2. Mai le pale tatou te vaeluaina le lauulu i ni vaega tetele se tolu ma amata ona lalagaina, pei o se masani fili. Tatou lafo le agavale agavale i le ogatotonu, ina ua uma ona avea ma ogatotonu. Le isi, matou te tuʻuina le vaega taumatau o lauulu ile ogatotonu. Toe fai, toe fai le gaioiga i le agavale tauagavale ma tuu le totoa atoa i le lima e tasi.
  3. I le maeʻa ai o ni suiga, matou te lalagaina ni manoa fou i itu uma e lua o le ulu, ma sui i latou i le masani ai o le lauulu. Ma lou lima fua o loʻo matou aveina atu isi pito i luga ma lalagaina i le ogatotonu. Matou te faia tutusa mai le itu agai.
  4. O loʻo faʻaauau pea lo matou lalagaina seia matou uʻuina atu manoa taʻitasi, faʻamautuina ma se vaega faʻamalieina, faʻalelei ma le vali.
  5. Ina ia avatua le faʻatamala ma le faʻateleina o le mamafa, matou te faasaʻo ia manoa ma o matou lima, faʻavaivaia le lalagaina.

Aoaoga i le lalagaina o se Farani fili mo se faaipoipoga

I le taimi muamua, ina ia faʻafaigofie le lalagaina, faʻaaoga le vave: nonoa le sikaini muamua filifilia ma se fusipaʻu paʻu, o le a sefe lea le totonugalemu o le lauulu laʻititi ma ia aua neʻi sese i ni isi togafiti.

O le manatu o pigtails ua suia tele radically: o lenei ua le lelei sloppy ma lavelave mamanu, iloga i le aoga ma le i ai o isi elemene. Aua le fefe e faataitai i le sailiga o lau teuteuina atoatoa, ma se vitio o lau faʻaipoipoga hairstyles ma lalaga filifilia i luga o le autu o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

Laei ma foliga elemene


Pe a filifilia lauulu i luga o le fili, mafaufau lelei i le laei o le laʻau. Afai o le ofu e teuteuina i maʻa taua, rhinestones, volumetric elemene pe iai se crinoline, filifili se faigofie lalaga faʻataʻoto tui i le tasi itu. Ma, i se isi itu, pe a fai o le laei e faigofie le tipi, ona latou faia lea o le lalagaina o sitaili ma teuteu i le ie puipui poʻo fugalaʻau.

O laei i ituaiga ma mea e fai mai i le masani mai mea masani e tuʻufaʻatasia ma fili faigofie lava e aunoa ma isi faʻamatalaga. Faatagaina laititi le faʻatamala i sitaili ma le faʻaaogaina o rims poʻo fugalaʻau.

O se teuga matagofie e faʻaipoipo i se sitaili masani tuʻufaʻatasia lauulu sili ona lelei ma le tele o elemene. Mo se faʻataʻitaʻiga, "fili mimita". E mafai ona fili i luga o le lamolemole ma galugalu lauulu. O le mea taua o le umi o laina.


Lalaga lalagaina sitaili e atoatoa na o teineiti e uumi ma le lauulu lauulu. Tagata e ona ultra-puʻupuʻu lauulu oti e tatau ona faʻaaogaina loka sese pe filifili se isi filifiliga mo se laʻau lauulu faʻaipoipo.

I luga o le faavae o fili o fausiaina manaia faaipoipoga teuteu mo lauulu umi:

  • Falani Farani - le lauulu amata lalagaina mai le pale, faʻaauau i le umi atoa ma faʻaiʻu i se fusi masani. Faavae i lenei metotia, eseese sitaili ua faia,
  • 'Aʻo fili - O se tasi o filifiliga mo Farani lalaga. O le iʻuga o le sogasoga e leai se mamafa e foliga matagofie ma faʻafiafiaina,
  • Openwork lalagaina - lavelave lavelaveina o soʻo lalagaina curls ua teuteuina i se ie puipui po o pupuni puupuu,
  • Scythe ma lipine. Curls curl, ma amata ona fausia se lalaga, faasolosolo lalagaina lalagaina satin lipine i ai,
  • Maea. O le siʻusiʻu, e nonoa maualuga i le pale, e vaevaeina i ni vaega se lua. Muaʻiʻi, ua faʻamauina latou i se laina sikoa tuʻuʻese, ona maeʻa lea o lo latou milo faʻatasi i le umi atoa ma faʻauʻu i se paʻu malulu. O le iʻuga o se ulugaliʻi lauulu laʻau faʻaipoipo e mafai ona teuteuina i teuteu lauulu ulu poʻo se diadem,
  • Iʻa faiʻa. O se lalelei o laʻei manaia e foliga matagofie i se ofu faʻaipoipo. E mafai ona e teuteuina le laulu i se ie puipui po o se pulou matagofie. O le iʻa faiʻa e mafai foi ona asymmetric,
  • Lauulu fili faa-Eleni faigofie tele e fausiaina. E uu lauulu i se fili ma faataoto faataamilo i le ulu. Ona vali vali malosi malosi ma nonoa i studs.


O le ulu cascading poʻo se fili afu o se tasi o le sili ona matagofie lauulu lauulu. O le faʻatinoina tekonolosi e faigofie ma tutusa ma lena faʻaaogaina i le Farani braid.

Oe mafai ona fatuina lenei lalelei lauulu mo se faʻaipoipoga oe lava, na e aʻoaʻoina muamua ni nai aso aʻo leʻi faia le faʻamanatuga. E sili ona pupula tele luga o laulu ua vali faʻaaogaina le faʻailoaina o metotia. Scythe-waterfall e faia i lauulu uma ituaiga vagana ai curly.

E tatau ona faʻaaogaina paʻu e tusa ai ma le tekinolosi tutusa lava i le lalaga faigofie. Naʻo le faiga lava, fou uʻu mai le pito i luga o lauulu o loʻo puʻeina ma lalagaina. Ma sulugatiti pito i lalo pe a uma le tasi liliu tuua le tafe saoloto i luga o tauau. Ole itu ole lalaga ole fili e mafai ona sasaʻo pe laina. O filifiliga uma e lua e manaia ma le masani ai.

Eleni - sao ma autafa

Elaid braid foliga tutusa lelei i luga o uumi uumi ma luga o lauulu umi. Ina ia fausia se fulufulu lauulu, selu, sitaili, lauulu, le vaaia ma ofuvae. Eleni-faiga faʻaipoipo e mafai ona taʻalo gofie lauulu i luga o latou laulu ma bob, bob-hairstyles ma sili atu lauulu ulu.

I le fausiaina o se lalaga ile faʻa Eleni, e leai seisi lalaga ie e faʻaaogaina. E mafai ona e faia ni mea matagofie aulelei mai se puʻeata masani po o lalagaina lalagaina pei o se "lalaga lalaga".

O le volumetric Greek hairstyles ma se lalaga ua faia e faʻaaoga se selu. O lenei filifiliga e sili mo teineiti ma malulu lauulu. O le lauulu ua manua i le faʻaogaina o se styler, se selu ma nifo e seasea faʻaopopo le tele i aʻa ma faʻataʻamilo i le ulu. I se isi fausaga, le lalaga faʻamau i luga o le sasaʻo vavaeʻesega ma tauagavale e tafe mai le tasi itu.

E taʻamilo i le ulu, e mafai foi ona e faʻamamaluina se tamai puʻe, ma faʻataʻapeʻape le vaega o totoe o le laulu i luga o le curlers tetele ma faʻatulaga se laina faʻamau tolu laina. Teuteu se laʻei o le laʻau faʻaipoipo i le fesoasoani a fugalaʻau poʻo lipine.

Openwork braids, e ui lava i le faigofie auala o le faatinoga, foliga sili matagofie. I le faʻavae masani, o paʻu manifinifi e toso mai le mimiti fufusi. Faafetai i lenei, o le lauulu foliga sili volumenous ma faia i luga o foliga matala. O le tele strands toso mai le lauulu, o le sili mataina foliga.

E mafai ona fai le fili i se itu itu pe a fai o togafiti uma e faia i le itu e tasi. Ina ia faia se ata matagofie, se satin lipine e lalagaina i totonu i lona leo ma le lanu autu o le faʻaipoipoga. O se faʻamatalaga e sili ona lavelave faʻapea e faʻapea ae le faʻaaoga ni laina se tolu mo le masani aʻa.

O le lalaga fili i le lalaga o se isi auala o lavelave lavelave tatala. Le fatuina, o vaega o le lauulu e valavala ma selu i le tasi itu. Ona latou lalagaina lea o le aufana Farani i totonu ma i le faiga e lua isi laina ua vavaeese. Ile maeʻa ai ole vaega muamua, ua fili ai se isi fili mai toega o loʻo totoe, ole a faʻapipiʻi ile laʻau muamua.

Ma le suiga i le "bun"

Mo faʻameaalofa agamalu ma agamalu, lalaga 'ie faʻamau ma le faʻaliliuina i se "fulufulu" o le a avea ma sili atu filifiliga lelei. Faʻafetai i lona lalagaina, o ituaiga faʻaʻoleʻole o le a taofiofi ona foliga lelei i le taimi o le umi savali ma ata puʻeina.

Fusi kuno fili i luga o itu o loʻo fesoʻotaʻi i totonu o se fusi, tutusa ma se moi. I lenei tulaga, e mafai ona avea lalaga soo: tatala avanoa, masani pe faia ile faiga Farani. A i ai se ie puipui, ona faʻapipiʻi lea i le pito i lalo ole faʻavaa.

Ma le isi, o le lauulu e teuteuina i se ie puipui, o mea teuteu mo fulufulu ulu, o se fulufulu laei pe o le filo filo.

Mea faigaluega

Ina ia faʻamaeʻaina le ata o le teine ​​faʻaipoipo ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi o le laulu, e faʻaaogaina mea eseese mea faigaluega:

  • Fatou. E mafai ona tasi-tier, lua-tiered pe multi-tiered. E sili le filifilia o mea mai malamalama malamalama ie,
  • Fugalaʻau fou. Faʻaaoga e fau ai se foliga faʻamalamalamaina,
  • Faapipii. Atonu o le 'ie, satin poʻo le velvetet. O se filifiliga talafeagai e filifilia ma le mata i le faʻataʻitaʻiga o le laʻei o le faʻaipoipoga ma le sitaili o le faʻaipoipoga,
  • Faʻafiafiaga. O le soa alu lelei ma ofu i se sitaili masani,
  • Fulufulu. O se mea lelei mo fesoasoani mo se faʻamanatuina i ituaiga ituaiga,
  • Selu. Na te uuina le ie puipui ma i le taimi lava e tasi, o se fesoasoani sili ona lelei,
  • Lauiloa. Auauna atu mo le faʻasaʻoina o fugalaʻau, rims ma lipine. A o se teuteuga teuteuga faʻaaogaina oloa ma maʻa taua po o latou tomai faʻataʻitaʻi.

Fautuaga a stylists

Fausiaina o se lauulu lauulu faaipoipo manaʻomia le tele o le taimi ma taumafaiga. Sauniuniga amata i luma:

  • Ina ia sili le usitaʻi i lauulu, latou fufuluina o latou lauulu 1-2 aso i luma o le faamanatuina,
  • A tofotofoga styling faia ai i ni nai aso luma o le faaipoipoga,
  • O mea faigaluega uma ma mea teuteu oloa e faʻatau muamua,
  • A o le i amataina le galuega, latou te suesueina lalagaina mamanu ma faʻamautuina filifiliga mo laʻei laufanua faʻatasi ma lopa.

Vitio aoga

E i ai le tele o lauulu hairstyles ma fili. Latou te atoatoa mo lauulu o le toetoe lava le umi. Fuafua i le foliga manaʻomia, e mafai ona e filifilia le saʻo le sitaili. O se tasi faʻataʻitaʻiga o le uluaʻi lalagaina o loʻo i le vitio:

Faaiuga

O le teuteuga o lauulu e ala i pulou e mafai ona faia i le tele o fesuiaiga. Ua tofu ma le mea na i ai lona aʻa ma le faʻapitoa foliga. A filifilia, e tatau ona fausia i luga o mea e te manaʻo i ai ma mea e pei o foliga, laei, faʻaipoipoga autu, ma e le na o le tauaso mulimuli i faiga masani. Na o le auala lava lenei e mafai ai ona atoatoa le faʻaipoipoga.

Fautuaga mo le fatuina o laʻau lauulu mai pulou:

  • A o leʻi fili, e taua le fuafuaina ole ituaiga, foliga o foliga, fuafua ile umi ole lauulu, lona umi ma le fausaga,
  • ua teuteuina i le teuteuga o le laʻai lauulu ma mea teuteu mai lavalava tetele poʻo ni tamaʻi taʻusulu ma le laei o le teine ​​faʻaipoipo, o ona foliga ma mea teuteu tino,
  • e tatau ona e saunia mea uma, mea faigaluega muamua, faʻatau varnish, mousse, teuga mo fulufulu umi,
  • aua le taumafai e fai lavelave faʻapitoa oe - e sili atu le muamua ile lesitala ma le aliʻi i le salon, talanoaina mea uma ma mea e fiafia ai,
  • uumi lauulu foliga foliga matagofie pe a fai o se fili fusifusia lalagaina o fili i lona fili, luga ma lalo pe toe,
  • o le filifiliga masani o se iʻa faiai, spikelet, ose pito o le ulu ma le pupuni pupuu i le itu,
  • bangs, pe a maua, e mafai ona selu, selu, aveʻesea i le tasi itu,
  • hairstyles o le faʻaipoipoga i le itu o le a faʻaopopo ai se ata o tamaʻitaʻi, sitaili ma pigtails i le pito i tua o le a foliga sili ona matagofie ma fiafia.

Ina ia fatuina se ata matagofie o se alo tamaʻitaʻi poʻo se tagata moemiti i lau oe lava faʻaipoipoga, e mafai ona e teuteuina pulou lalaga faʻatasi ma faʻapitoa eseese. E tele taimi, e faʻatulaga e matai le fesoʻotaʻiga o filo ma rosa ola, lili, chrysanthemums, ma faʻaaoga fugalaʻau fugalaʻau.

Tele teineiti latou te fiafia e ofuina se ie ufiufi pupuni i o latou itu, aemaise pe a fai o le laei e matagofie, fola-umi. O metotia mo le teuteuina o lalaga faʻamoemoe e faʻalagolago i le maualuga o le tomai o le matai, o le filifiliga filifilia o lalagaina.

Filifiliga mo lauulu laulu ile laupepa faʻapipiʻi male puʻupuʻu

Fulufulu mafiafia lauulu, lalagaina i se ie fili, foliga matagofie ma femininai. O laʻei o le laʻau faʻaipoipo mo faʻaipoipoga mai i pulou taugata e talafeagai mo lalelei talavou uma i laʻei uʻumi o laʻau ma teine ​​faʻatauva i laʻei masani o le faʻaipoipoga. E mafai ona e fili faʻamaʻi ia manoa, i le itu, faataamilo i le ulu, ma ia filifilia ai le fiafia a le teine ​​faʻaipoipo, le foliga o ona foliga. Tele teineiti pre-check le tausisia o styling ma vali, se ofu faaipoipo ma le atoa foliga foliga.

10 lauiloa faʻaipoipoga filifiliga lalaga:

1. lalagaina manoa i le tasi itu e faʻaaoga ai metotia eseese.

2. E lalagaina i totonu o le puaʻa o fugalaʻau fou pe faʻafefiloi, mea teuteu eseese.

3. O fulufulu uumi ua fili i se zigzag, se gata lapoʻa.

4. Fulufulu lauulu laʻau mai nisi lalagaina faʻaputuputu i se laʻei matagofie, mamanu, laʻei lalelei ma le lalagaina mesh.

5. Vaipunaʻo o valu faʻatafunaina, teuteuina i le lapisi, fugalaʻau.

6. Tasi le totoa i tua o le ulu po o le itu. Tele taimi e lalagaina Farani faʻaaliga, o se spikelet poʻo se iʻa fagota, faʻamau loka faʻamaʻi ese, sosolo ese.

7. Ose poloaʻiga manaia, teuteuina i puie, o se lalelei matagofie o filifili nonoa. E mafai ona fai i le maualuga o le pale pe tatala i tua o le ulu, le faʻavae o le ua.

8. O le pale fulufulu poʻo le peli, faʻapipiʻi i se lipine, fulufulu manu, fugalaʻau. E aoga ma mamalu, e pei lava o se pale, sili atu le faʻatupu manatu alofa - pe a faʻamaea i tua atu mai lea malumalu i lea malumalu.

9. Ole tuʻufaʻatasiga o ie lalaga mafiafia, mafiafia o mafiafia, faʻaputuina i fusi, fulufulu matala.

10. O le fugalaʻau, nonoa poʻo le fatu o fulufulu mimiti teuteuina i rhinestones, laʻau laiti.

Faʻataʻitaʻiga o lauulu i ata ma faʻamatalaga

O laʻasaga o le laʻau faʻaipoipo i le lalagaina e faia e le matai, e amanaia ai le manaʻo o le teine ​​faʻaipoipo, e maua ai mea teuteu, faʻaoga. Oe tatau ona muamua filifilia le filifiliga talafeagai, siaki le tuʻufaʻatasiga o se lalaga ma se ofu faʻaipoipo, vali, teuteu. O fulufulu uumi e mafai ona fili i lou manaʻo, muamua fufulu ma faʻamago i se laulu fulufulu.

Nei o le sili ona matagofie sitaili ma pigtails ma lalagaina:

1. Lau laʻau o le laʻua faʻaipoipo mo teine ​​mai Falani. E mafai ona filiina mai le tua o le ulu, o le palealii, o le malumalu, o loo taamilo i le tasi itu. E fautuaina e lalagaina fugalaʻau fou i fulufulu, teuteu i latou i pulou, laʻau faʻaipoipo.

2. Faʻataʻoto i le maʻa o le iʻa. E masani ona tuutuu ifo i lalo i le tasi itu o foliga pe faia i tua. O nisi matai mimilo 2 poʻo le 3 iʻa iʻa i se tasi lalaga matagofie, teuteu i le fugalaʻau, matagofie mea faʻaoga.

3. O le lalelei o le laʻau faʻaipoipo mai i laʻau manifinifi, aoina i se teuga manaia i tua ole ulu. Pigtails e mafai ona faataatitia i se ili, ni nonoa, e augofie ai le fugalaʻau volumetric. O se fusifusi mama ma faʻafefiloi manoa foliga foliga mataina, faʻaopopo i le spiral curls, loka uumi uumi i foliga.

4. E manaia le pulu i luma poʻo tua o le ulu i lugā lauulu laulu. O sea ofa fulufulu e mafai ona faia fufusi pe tatalaina, teuteuina i se lalagaina o lipine pe a manaʻomia.

5. Fafine femoumoaʻi mai curles curls. Braiding amata mai i le malumalu i le malumalu po o le tifato, fuafua i le fiafia a le teine ​​faaipoipo. E leai ni pito uʻu e faʻataʻapeʻapeina ma se uʻamea faʻataʻamilomilo, o nisi taimi e aveʻesea i lalo ole ie puipui.

6. Lauulu laʻau faʻaipoipo ile laupepa uumi. O lenei sitaili aofia ai lauulu laʻitiiti, leai ni aui i luga o foliga. O loʻo mafai ona faʻaavanoaina uila i soʻo se metotia, e amata lava ona fili mai le pale poʻo le nape. Le tele o taimi, matai faia se pu i le pito i tua, fili i lona itu. Mo teuteuga, fugalaʻau, lauulu laʻititi, laʻititi fulufulu lauulu i luga o le uaea ua faʻaaogaina.

7. Fausiaina o se lavelave foliga, o se mamanu o lalaga 'ulu poʻo le paʻu o loʻo faʻapipiʻi i totonu o se moʻi. E le mafai ona e faia lenei mea naʻo oe, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le aliʻi poto masani.

8. Faʻatinoina o laʻei lauulu faʻa Eleni ile maualuga o sitaili, hoop ma fugalaʻau. O se ata faʻanatura e fetaui ma talavou moemiti, o teine ​​faʻaipoipo ma le maaleale foliga.

9. Tuʻufaʻatasia fulufulu mamoe, auvae o lalaga faʻamafanafana, leai se lalagaina o filo umi. O lenei sitaili foliga mataina i na o mafiafia maloloina curls.

10. lalagaina fili i luga o le ulu, o latou fusiua i foliga o se mafiafia mafiafia ma milo mimilo lelei. O lenei fulufulu lauulu e mafai ona teuteuina i le diadem, siliva poʻo paʻepaʻe 'ulu.

O nei mea faaipoipo uma mai le lalagaina mafolafola foliga ese ese matagofie, femininai, aulelei. Latou fetaui i ituaiga eseese o foliga, foliga, soʻo se faʻaipoipoga. Tele faʻaipoipo teuteu o latou laulu ma fugalaʻau, ofuina se pupuni puʻupuʻu malamalama. E sili atu le faia o se lavelave teuteuga ma se matai faʻatuatuaina, saʻo fuafua lelei le taimi e fatufatu ai se ata matagofie matagofie.


Mafaufau i ni filifiliga mo lauulu lauulu i ona fili

Afai e te manaʻo e faʻamama lou lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina le filifiliga feanafana-vaipuna ma pa'ū curls. O le fulufulu laʻititi e mama, savili, ae i le taimi lava e tasi e faʻafiafiaina ma matua mamalu.

E mafai e le fili ona teuteu 'auʻau ma alu i totonu o le lauulu, e oʻo lava i se manifinifi puʻupuʻu e mafai ona teuteu ia le lauulu ma tuu se mimilo.

Mo tagata lagolagoina o laei foliga masani, e mafai ona e ofoina atu se eseʻesega o le aoina o laulu, teuteuina i le matagofie lalagaina.