Faasaʻoina

Lauulu straightener

O se faʻasaʻoga i le 21st seneturi o le a le faʻateia ai se tasi. Soʻo se teineitiiti e masani i le faʻavae o le auli. O se tasi le mafai ona mafaufauina la latou sitaili i aso taʻitasi e aunoa ma ia, o se tasi faʻasaoina le faʻaaogaina o se masini vevela faʻapitoa e fatuina se ofu atoatoa laʻei. O isi e sasi atoa a latou mea faigaluega, e faitio i le ono afaina o le lauulu. E tele manatu, ae o le mea moni tumau o le masini e le fou ma ua uma ona avea ma masani o le ituaiga nai lo se mea fou. Ae peitai, faatasi ai ma le faʻaosofia o le eletise eletise e fofo i luga o le maketi, ua toe amata ai ona talanoa le lalolagi e uiga i nei masini.

Galulue mataupu faavae

Faaulu eletise lauulu o se masini vevela faia i le foliga o se massage pulumu.

Faʻafetai i le tekonolosi o le gaosia le laʻasaga, na ia faʻatino le matafaioi o le masani uʻamea - faʻasaʻo lauulu, ae gaoioi i se ese ese ese auala. Leai ni togafiti ma faʻamoemoe - o le gaioiga e tupu vave.

Faaaogaina le masini e faigofie: a maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi le masini i le mains, faʻatulaga le malosi manaʻomia, ona amata selu lea o lou lauulu i le masani ala, loka i le loka.

O le selu e oʻo mai lava i le laʻititi ulu le mautonu. Ona o le mea moni o le vevela togafitiga faia i le taimi o selu, toeititi uma lauulu e togafitia eseese ma tutusa. O lauulu e tumau ona ofuvae, lamolemole. Faaitiitia Stacking taimi e matua faaitiitia. I le averesi, umi (i luga o le coccyx), laʻititi o le laulu, e faʻaalu le 15-20 minute.

I le faʻaopopo atu i le faʻaalia o tekonolosi, o le eletise sela o loʻo i ai le faʻamanuiaga sili i luga ole masani faʻafoe - ionization. O le pulumu ei ai turmaline ufiufi, lea i le taimi o le faʻamafanafana foliga ionu molia leaga. O i latou na, e faʻatino le lauulu i se auala e aveʻesea ai le eletise eletise, faʻalelei le laolao ma susulu ai.

Gauai atu! O loʻo i ai le filifiliga e faʻaoga ai le pulumu e faʻaaoga ai le massager mo le uluulu. Ole faʻamalulu filemu e faʻamalosia ai le tafe toto, faʻamalosia le folo o lauulu ma maua vave ai le tuputupu ae ole laulu.

Vala

O sela eletise mo lauulu ia faʻasaʻo e tutusa ma latou "tupuga" i le isi: le tasi ata eseese mai le tasi i le isi i le faʻatinoga. I lenei tulaga, o le:

  • Cogas. O latou numera ile laina, le faʻasologa ma le faʻasologa o laina luga. Le iai o se lapotopoto, mea e gaosia ai. O nisi pulumu e iai lauulu faalenatura.
  • Vevela Mo mea faʻatau masani, o le maualuga o le vevela e i ai le 200-220 C. O nisi kamupani latou te ofoina atu i latou o loʻo iai ni faʻafitauli e pei o le lauulu ua faʻaleagaina, o se masini e sili ona maualalo le faʻamafanafana. Foi, o le tulaga faʻafeagai e tupu, pe a fai o le vevela e sili atu maualuga atu nai lo le averesi, e mafai ona oʻo atu i le 250 C ma maualuga atu.
  • Vaega ma le faʻatinoina o le palasi lava ia. E mafai ona lapotopoto, faatafafa, lapoʻa / tele - o se mataupu o le tofo ma le fiafia i ai.
  • O se itu e le afaina ai faʻatekinisi foliga, ae o le "tala" i luga o le tagata faʻatau faamaoni lanu. O le lanu sili ona lauiloa mo le eletise mo le lurus o lauulu e lanu piniki. O lenei filifiliga e tosina mai ai le mafaufau ma faʻatauaina oloa i luga o fata fata.

O le auupega o kamupani e masani ona faʻaalia ia lava faʻataʻitaʻiga i lanu eseese, ina ia faʻaaogaina le masini e maua uma ai le aoga ma le matagofie matagofie.

Lauiloa faataitaiga i luga o le maketi

E pei lava o soʻo se lauiloa, fou mea gaosi, o se eletise eletise mo lauulu lalagaina o loʻo avanoa i luga o le maketi i le tele o faʻasologa. Lalolagi lautele ituaiga o lauulu teuteu masini o loʻo faʻalauteleina latou laina e ala i le faʻaopopoina o se masini e fiafia tagata uma.

O nei tagata gaosi oloa o loʻo tauivi mo le aia tatau e faʻaalia i luga o le faʻata laulau:

Lauulu straightener lauulu

O le kamupani muamua na faʻaalia lona oloa ile maketi Rusia. O le mea fou i se taimi puupuu maua lauiloa ma le alofa i le tele o fafine. Ma, e tatau ona tatou faʻaaloalo, e le leiloa le gaosi oloa lona tulaga faʻataʻitaʻi.

Naʻo le a lava le tele o faʻasese na faʻaseseina ai tagata faʻatau le malamalama!

O se mea taua! E mafai ona e faʻatau mai Fast Hair Straightener i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia a le kamupani poʻo mai tufatufaga i lau taulaga.

O le masini ei ai uma "tulaga" uiga o se selu-rectifier:

  • tourmaline ufiufi
  • nifo keramika
  • faatotogaina i se faʻapitoa aneti-mimilo faiga,
  • taimi mafanafana ile maualuga tapulaa (230 C) - 30 sekone,
  • faʻaleleia le laufusi, fai le laulu e lamolemole, pupula.

Ole tau averesi i Rusia o 1800 rubles. Manatua, faʻatau se uluaʻi, oe totogi mo le lelei!

Avon Advance metotia

E le faʻasaoina le universal "BOOM" ma le sui o le pisinisi pisinisi - Avon. O loʻo iai le tele o aofaʻiga a le kamupani, e faigofie lava ona faʻaavanoaina se mea e pei o le selu e faʻasaʻo mai, o se mea e faʻafaigofie ai.

O le eseesega autu o le pepa. Avon, lē pei o isi tagata faigaluega ile fale faigaluega, na faia se tamai masini. Lenei o se sili atu o le tamaʻi selu mo selu nai lo le faʻamalosi.

O le lona lua o eseesega o e le o se eletise eletise. O le oloa e sili atu ona foliga mai e tuʻuina atu foliga vave i le taimi o se taʻele, ae o le a le faʻatupuina faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.

Le tau e tusa ma le 200 rubles. E mafai ona e faʻatau mai na o sui aloaia.

Naʻo mea sao

Le lauiloa gaosiaina o pulumu eletise. Le tele o teineiti e sili atu Naʻo le faʻatonu - le tagata e maua ai lauulu ulu. O lenei filifiliga e mafua i se manaia tau-faʻatinoina lelei. E uiga i oloa oloa:

  • O le straightener saunia 3 tulaga vevela mo eseese tikeri o lauulu faaleagaina,
  • vevela i luga maualuga vevela i lalo ifo o le minute,
  • galuega luga ofu - sima,
  • ua faʻaogaina nifo o nifo i ni faʻapitoa faʻapitoa e puipuia ai le ulu mai le susunuina,
  • tele laʻititi.

Ole tau ole 3500. E mafai ona e faʻatau i faleoloa uma o mea tau eletise.

Faʻaaliga remington cb7400

O se kamupani o loʻo galue malosi i le fausiaina ma le faʻaleleia atili o mea teuteu masini. Remington's Electric Hair Straightener Comb o se masini e tumau mo le tele o tausaga. Vaega Taua:

  • selu e maua ai se sili lamolemole tapoleni, aʻo faatumauina se nanu faʻaatura,
  • anti-static coat, puipuia le fememeaʻi,
  • ua i ai 3 vevela tulaga o 150, 190, 230 C. E talafeagai mo le faʻaaogaina ile paʻu tele e paʻu ai, masani ma maloloina, faʻatulagaina,
  • O loʻo iai se ato faʻapitoa i le pusa.

O le lomiga mataupu o le 5 afe rubles. E mafai ona faʻatau i faleoloa o mea tau eletise, e pei o M-Vitio ma faleoloa i luga ole laiga.

Papelonia HSB100E

Babyliss curling ma straightening masini o loʻo avanoa i luga o tele eletise eletise eletise.

Bebilis's electro-hair straightener o oloa ma se lapoʻa faatafafa luga luga o le galuega. Ole gaioiga la e vavaeeseina ai le masini mai mea faʻatusa, talu ai pe a faʻaaoga i le taimi, e faʻagaioi se vaega tele ole tapoleni. Lenei matua sefeina le taimi, lea e avea le masini aoga e pei o se aso taeao sitaili.

Tulaga iloga:

  • ua 126 nifo ma eseese itu
  • 50 totonu e faʻafaigofie ai selu
  • 42 vevela, i ai fautuaga e puipuia ai maʻi,
  • 34 fafo - e naʻo le selu foʻi,
  • aveese static mai le tapoleni,
  • 3 vevela tulaga
  • teuga sima.

Ole averesi o le tau o se oloa o 5 afe rubles.

Braun satin lauulu

Braun e lauiloa e le gata i fulufulu tausiga fiafia, ae faapea foi i totonu o polofesa. Stylists tuuina atu le fiafia i lenei tagata gaosi oloa, ona o oloa e sili atu uiga lelei ma umi le ola tautua. E leai se faʻalavelave o le pulou lauulu "vevela".

Vaega Taua:

  • aveese statics
  • e alu i maa
  • malamalama ma laʻititi - mafai ona ofi i se ato tupe,
  • e lamolemole lava pito sili ona le lelei o fufuluina.

Le tau o le masini eseese lava i le itulagi o 2 afe rubles.

Philips HP8651 / 00

O le isi ituaiga na faʻatuina ia lava i le maketi o mea tau eletise. Philips tuu lona oloa e avea ma fulufulu lauulu, ae e le taofia ai le galue mai o se rectifier.

O le masini e ese mai uma faʻaalia muamua, pei O le fagu e fai ma faʻamau 'eseʻese. Ole pulumu-pulumu, lea e faʻasolosolo ile taimi mago ma teuteuina, faʻalelei ma faʻateleina le aafiaga.

Le aoga sili i le va muamua o le mafai ona faʻaogaina luga o susu susu. Ole tau o le 1800 rubles.

Faʻafefea ona filifilia se pulumu lauulu

A o le i faia se filifiliga faʻatau, fuafua mo oe ia mea nei:

  1. O le paketi. O le a le tele e te naunau e faʻaalu i se faʻatauga? O le tau o laina eletise eletise e lautele, i vaega taʻitasi e mafai ona e mauaina se mea aoga.
  2. Le lelei o lau lauulu. Afai e tatau ona e galue ma se lau ua sili ona faʻaleagaina, vaʻai totoʻa i faʻataʻitaʻiga e iai le laʻitiiti maualalo tau 150-180 C. A leai, o le faʻaaogaina pea o le masini e naʻo le afaina.
  3. Uiga masani o faʻaaoga. Afai o le faʻasaʻoina o se gaioiga i aso uma, ona e faʻalogo lea i se oloa ma le maualuga maualuga o puipuiga mai faʻaleagaina.
  4. Faʻatuatuaina naʻo faleoloa ma tagata faʻatau atu. O pepelo i luga o ituaiga lauiloa e tele taimi e taugofie ma i fafo e le mafai ona iloga. Peitai, ia e manatua e muamua ona e le faʻatau se oloa, ae o mea aoga e maua mai ai. O se maulalo maualalo faʻailoga e le mafai ona toe faʻatagaina atoatoa le galuega o le uluaʻi. Talosagaina se tusi faʻamaoni o le faʻatau mai.

Faatonuga saogalemu

Le faʻaogaina o tuʻuga faʻapitoa e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa.

Taua le manatua o se mea e manaʻomia muamua mo le faʻaaogaina (seivagana ua faʻaali e le faʻataʻitaʻiga le faafeagai) o le paʻu matu.

Ina ia faasaʻosaʻo, tatala pito. Vavaeese le filo ma ou lima, savali 1-2 taimi i luga ma le masini. Na pau lava o lea. Toe fai le umi atoa seia taunuʻu le taunuʻuga manaʻomia. Ole lapoa o le manoa e te fetuunai ai oe lava, fuafua i le mamafa ma le tulaga o lauulu.

Ae peitaʻi, i le faʻagaioiga o soʻo se masini eletise, o le faʻaaogaina o se selu e taʻu mai ai le mulimulitaʻi i le saogalemu puipuiga.

  1. A e vaʻai ua malepe uaea, ua paʻi uaea - aua le faʻapipiʻi le pipi i totonu o se eletise.
  2. Aua le aapa atu ma lima susu.
  3. Afai oi fafo atu tino ese (oneone, vai) i totonu o le masini, aua le taumafai e fufulu oe lava. Faʻafesoʻotaʻi se polofesa.
  4. A e maua ni mea leaga manogi pe a faʻaaogaina le mea faigaluega, taofi le faiga.

Faʻafefea ona faʻasaʻo lauulu

Afai o oe o le pule o uʻamea uila, ona mafai lea ona e faia saʻo ia i latou, tutusa pa'ū e ala i le faʻaavanoaina o le salalau tulaga taualumaga, pe faʻasaʻo na o lou uumi naʻo oe e faʻaaoga ai se ironesi poʻo se fulufulu lauulu. O le auala muamua ei ai lona aoga i se taimi umi, ae e tatau ona e mafaufau e le taugofie se faiga. I le taimi lava e tasi, o curls e matua faaleagaina lava, aua e afaina i osofaʻiga malosi e mafai ona suia le fausaga o lauulu.

Ole mea e tatau ona faʻamanino mai ai o se mea le saʻo e faʻaalia i luga o foliga ma le soifua maloloina o ou manoa mafai ona maua ile fale. E masani ona tupu lenei mea pe a faʻaaogaina meainu maualalo, le mafanafana o le vevela, ma le laulu e le togafitia faʻaalu le puipuiga. O le aoga o lenei metotia aofia ai le mafaia e sui tusa ai ma le lagona o le taʻoto i le galugalu curls poʻo laina uumi. Afai e te le faʻatagaina le laulu e faʻalialiavale i tulaga maualuga tele ma faʻamaeʻaina le faʻaʻofuina ma le malulu ole ea, o le a le lalagaina le fausaga o laʻau.

Ina ia ogatusa na na o ni nai minute, o le lalelei pisinisi alualu i luma ua atiaʻe fou, sili atu sili talafeagai masini mo tagata taitoatasi tausiga o lauulu. O nei mea faigaluega e tuʻufaʻatasia meatotino a se pulumu ma se lauulu e faʻamaligiulu poʻo se curling iron. E faapena foi, pei o le selu eletise, e gaoioi vave ai le saoasaoa o lauulu. O nisi taimi o mea faʻatonutonu e mafai ona mauaina e ala ile mea e fai e le masini, e pei o le selu e faʻasaʻo ai le laulu mai Avon. Vaʻai se auiliiliga faʻamatalaga o nisi mea faigaluega e filifili ai le oloa e te manaʻomia.

Lauulu masini faamago lauulu

O mea faapena, e tatau ona faʻaopopo i le faʻaosoina o le mafiafia o se mea faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ai uila. O pamu o le fulufulu mago lauulu e eseese laʻasaga, ma e tatau ona e iloa, mo le ogatusa, o vaega o taʻele, o meaola mafolafola, sili ona talafeagai. Foi, se selu-fulufulu mo le teuteuina o lauulu ma se lapoa lapoa atagia matagofie i galuega faapena. E faʻatagaina oe e ona nifo e uu ma toso lelei le manoa, ma faʻalaʻo ai nei.

O lenei masini o le a fesoasoani ia te oe e faataʻatia manoa o soʻo se ituaiga ma eseʻesega umi. Mo le lelei o le laugaina le lelei ma i le taimi lava e tasi e vaʻavaʻai i mea, e te manaʻomia le faʻaaogaina o mea teuteu ma vevela puipuiga oloa i luga o le lauulu lauulu atoa. Ma le isi, oe manaʻomia le galueaina o totoa o le electro-racial, vaevaeina i latou i ni manoa, ona fufulu lea mai aʻa i le pito. E mafai ona manaʻomia muamua le faia o lenei sitaili togafiti ina ia le faʻalavelaveina le fili i le selu. A e masani ona faʻaaogaina le fulufulu lauulu, oe e te manaʻo e sefe le taimi, pe a uma le mago e te le manaʻomia le faʻagaioia uʻamea ma se uʻamea.

Lau selu Uamea

E le manaʻomia le fesoʻotaʻiga o lenei masini i le ogaoga. O le 'au malosi, o le tasi leve o loʻo i ai le selu, ma le isi itu o loʻo i ai ni pu e mafai ona ui ai ona nifo. E mafai ona puʻeina ma toso faʻataʻamilo le soʻotaga e se masini, ona faigofie ai lea ona tuʻuina atu ma tosoina i le taimi e faʻamamago ai ma se lauulu fulufulu pe pipiʻi le vavae, ina ia mafai ona ave vave i se uʻamea.

O nisi teineiti faʻaaogaina nei masini e aunoa ma faʻaopoopoga aafiaga vevela. Latou faʻaoga teuteu tino ile lauulu e faʻalelei ai le laulu ma toe faʻasaʻo ia loka e faʻasaʻo ai. Lenei metotia o talosaga o le a maua ai sina aʻafiaga i luga o le laititi curaids. O fulufulu uumi sapasapaia e mafai ona faʻamalieina i se selu-uʻamea, ma e te le ausia se laʻei sili ona lamulu lauʻulu e aunoa ma se faʻalavelave.

Lauulu Fulufulu Selu

O le auala e faʻasaʻo ai uila i le tosoina o latou i pulumu o le sili faigofie lea pe a e manaʻomia e faʻaopopo le voluma i lau laulu i le taimi e tasi. O le fulufulu lulu lauulu ma se fulufulu fulufulu mata - o se masini e le taugofie, e mafai ona faia i mea eseese. Faʻalagolago i le faʻatulagaina, o pulumu faapena e mafai ona faʻatinoina galuega eseʻese: faʻamagoina, faʻatupuina o le voluma, faʻasolosolo manoa pe mimilo i latou, pe faʻatupuina foʻi le fausiaina o laʻau faʻapipiʻi.

Ina ia filifilia le selu e sili ona fesoasoani ia oe i lou faʻasaʻo ai au fusi, vaʻai lelei i mea faapena.

  • Oval lapoa pulumu o le a faasaʻoina ia curls e aunoa ma le tulaga lamatia o tangling latou i le selu i le taimi o faaloaloa.
  • O le sela skeletal e mafai ona selu le ulu susu e aunoa ma le maualuga o lamatiaga o mea leaga. E aoga tele mo le faʻamamaina ma faʻamaʻamaʻi manoa, ona o lona faʻapitoa foliga na faigofie ai ona alu i le ea.
  • O le masoa pulumu ma le mafolafola foliga e mafai ona puʻea ai lautele faʻaʻeleʻele, evens ese o latou foliga faʻalelei, sefe lelei le taimi.

Lapotopoto selu mo lauulu faasaʻo

Le tele o ia mea e maua e lapotopoto, lapisi i foliga, lapoa, ae o le mataupu faʻavae o la latou gaioiga e tutusa: toso mai ni manoa i le taimi e faʻamago ai. I le taimi lava lea e tasi, o le paʻu o paʻu o loʻo tapuni, o lalaga faʻamaʻelea e avea ma sasaʻo ma matagofie le pa'ū.A faʻatau se pulumu mo le gatasi, e tatau i se tasi ona mafaufauina o le pulumu mo le faʻasaʻo lauulu e tatau ona lapoa tele ma faia o mea o le a saofaga i le lelei faʻamafanafana o filo ma puipuia a latou eletise. Mo ia mafuaʻaga, faʻalogo lelei i selu ma sima, turmaline coatings ma fulufulu masani.

Faʻapefea ona faʻaaoga le fufuluina mea

I le faʻaoga o le selu mo le faʻasaʻoina o lauulu, o le a faigofie le faʻasaʻo o laʻau, i le mulimulitaʻia o ia faʻasologa faigofie o gaioiga:

  • faaaoga puipuiga vevela i le fili faʻamago i se auala masani ma, pe a manaʻomia, se sui sui mea,
  • vaevae ia lauulu i ni manoa ma, amata mai aʻa o le lauulu, taʻimua ma se pulumu lapotopoto agai i pito, ma tosoina 'ie matau,
  • faʻatonu le ea mai le lauulu fulufulu mai aʻa ma sosoʻo atu i pito o ikusi, mulimuli i le pulumu,
  • ina ia taofi le lauulu i le voluma, e sili atu le amata amata ona faʻamama ia fusi, amata mai le pito i lalo o le ulu, faasolosolo malie agai i le pito i tua o le ulu, ona faasolosolo atu lea i le muaulu laina.

O le a le foliga o se pulumu?

I nai tausaga talu ai, na mafai ona faʻasaʻo lauulu naʻo le fesoasoani o se faʻapipiʻi uʻamea poʻo se mea e teu ai laulu ile selu. Na umi se taimi ma lavea le lauulu. O le rectifier fufulu o se mea fou. O le masoa selu e fesoʻotaʻi atu i le pito. O nifo o le masini faia o mea eseese, ese foliga ma le tikeri o le agamalu. I luga o le lima o loo i ai se faʻailoga mo le faʻamauina o le vevela faʻamalolo ma ni isi faʻamau. Tasi liliu ma tape le styler, o le isi o loʻo faʻataʻitaʻiina auala e faʻaaoga ai. A maeʻa ona oso ai cloves le vevela manaʻomia, e tatau lava ona e selu lou lauulu, o lona iʻuga o le a e maua aulelei lamolemole.

a uma le pulumu, o loʻo tumau pea le laulu mo ni nai itula, ina ia maua se umi aafiaga, e tatau ona e alu i se vailaʻau faʻasaʻoina auala

Mea o nifo ma galuega luga

O le vaʻaiga uiga ese o le mea o le tuʻufaʻatasia o le tufatufaina o le vevela i luga o le laualuga atoa ma lelei salu. E saogalemu le vaalele sima, faatasi ai ma le aʻafiaga o le mu o lauulu e laititi, e le mago le laulu i le taimi teuteu. Le sili mautinoa faatuatuaina fusi o nifo i le galulue eria faia o keramika.

Le tele o lauiloa gaosi faia masini ma nifo palasitika, ona latou te manaʻo e faʻaopopo se faʻailo gaioiga i le pulumu. Ole maualuga ole palasitika e saogalemu ma manaia le faʻaaogaina. E le lelei le mea o loʻo iai le manogi leaga e mafai ona puʻeina e aunoa ma le kiina ole masini.

Aso nei sui sui mo palasitika. E vaivai nifo Silicone, e leai se tofo faʻapitoa.

Tourmaline blotches i nifo mai soʻo se isi mea, pe a vevela, faʻamamaina leaga faʻapipiʻi fasimea ma aveese le faʻaputuputu eletise eletise.

Le sili le aloaʻia inisiua i luga o le maketi. Uamea o se taʻavale le tutusa, e le mafai ona faʻalelei lalelei lau curls, o le a latou pipii i nifo ma mu. Faʻaaoga i mea pepelo ma le taugofie aulelei.

Thermoregulation

O le tulaga vevela faʻataʻitaʻi mo stylers o:

  • mai i le 80 i le 170 tikeri - mo manoa, malamalama, vaivai vaivai,
  • mai i le 170 i le 200 tikeri - le "auro uiga",
  • mai le 200 tikeri - mo le mafiafia, malo, maalili o ufiufi i le natura.

Lelei faʻataʻitaʻiga o pulumu ua faʻaogaina i se faʻaaliga LED o loʻo faʻaalia ai le vevela vevela.

Avanoa faaopoopo

Ole Styler e le gata faʻaaogaina e tuʻuina atu ai le lamolemole i lauulu, ae e tele lona aoga.

O le aafiaga o cloves i luga o le paʻu ma lauulu folau faʻavavevaveina lauulu ulu, malosi latou, faʻamaloloina le vevela, fesoasoani e tau le faʻamafu ma maua ai se lagona manaia. I nisi o faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai ni mata faʻapipiʻi i nifo, e nafa ma se maʻilaʻila taugofie.

Tausia

A faʻapea e mago ou alaʻaga, vaeluaina ma malepe, latou te manaʻomia se togafitiga atoatoa, ae leʻo le taimi puʻupuʻu e vaʻaia ai ni faʻaletonu. O nisi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e iai seisi faʻatanoa vai. E mafai ona faʻatumuina i vai poʻo vailaʻau ma fomaʻi agavaʻa (suauʻu, teuteu teuteu). Pe a vevela, o le lauulu o le a mitiia le sao aofaʻi o tupe ma faʻasolosolo ona maua le soifua maloloina. Tagata e ana ia curly curles ua fautuaina e sasaa le vai i totonu o le potu. O lea e te mauaina atoatoa fusi, tusa lava pe o le natura o lou lauulu e mafiafia, migimigi ma ulavale.

Tulaga lelei ma leaga o le masini

O le fulufulu lauulu e tele ona lelei faʻatusatusa atu i lauulu lurus ma lauulu uʻamea, e pei:

  • lautele - e le gata e te faia laʻei, ae e fufulu foi lou laulu, tausi ia latou,
  • faigofie le faʻaaogaina - e te le toe manaʻomia e faʻaeteete faʻapitoa laʻau ma tu i luma o le faʻata mo se taimi umi,
  • māmā - i le taimi o le faʻaeʻeina o le lima e leai se taimi e te lelava ai,
  • faʻaopopo faʻapipiʻi - o se ponesi manaia mai le faʻaaogaina, faʻaleleia le toto toto, faʻavaveina le tuputupu aʻe o lauulu tino,
  • faaitiitia le taimi faaeeina,
  • faaleleia le fausaga o curls - o le lauulu ua "faamauina", taofi le fuina, tipi ma le mautonu,
  • compactness - o le pulumu e mama (e uiga i 400 g), e le aveina tele avanoa, e faigofie e ave i femalagaaiga.

O le tagata e faʻaogaina le tasi minus - ose tau maualuga. Lenei ona o lona faʻaalia lata mai i le maketi (2016) ma le maualuga-lelei mea faʻaaoga i le gaosiga. O le mea lelei e le mafai ona taugofie.

Faʻafefea ona filifili se mea lelei masini?

A faʻatau se faʻatuatuaina masini, faʻaaoga la matou fesoasoani.

  • E sili le faʻatauina o oloa i totonu o se faleoloa ua lauiloa - o faʻafoliga e tele ina faʻaseseina. Ua mafua lea ona o le maualuga o le tau o le uluaʻi masini. I luga o le Initaneti e faigofie lava ona e solia i se mea pepelo.
  • O le laualuga o se pulumu lelei e lamolemole, saoloto mai faʻaletonu ma oso. Fesootaiga e aunoa ma nota. Ua mau lelei nifo.
  • Afai e te manogi i se manogi maʻai o palasitika poʻo paʻu - aua le faʻatauina oloa, o lona uiga o lona uiga ua faia i mea maualalo tau.
  • Ave le faʻamuamua i le masini mai se au kamupani faʻamaonia i le maketi.

Faʻafefea ona faʻaaogaina se rectifier?

Tomai faʻapitoa ma vave faʻasaʻo lauulu i le fale o le a fesoasoani ia matou faʻatonuga.

  • Fufulu, faʻamago (pe a fai o lau mea faigaluega e le o iai le aoga o se fulufulu fulufulu) ma selu curls.
  • Faʻaitiiti se laʻititi o le vaega puipuia mata faʻapea le tufatufa tutusa lelei i le uumi o manoa.
  • Faatulaga le vevela manaʻomia, faʻatali mo le masini e vevela atoa (pe a ma le 30 sekone).
  • Salu lemu le curls mai le pito i luga luga. Amata galue mai le tua o le ulu. Mo le faigofie, o le vaega o totoe o le laulu e mafai ona aveeseina ma le kiliva.
  • Aua le faatopetope, ae aua le faʻataalise i se tasi o 'upega tafaʻilagi umi atu nai lo le isi. Aua le toso ese maea.
  • Fai tutusa ma lauulu totoe. Pe a ma le 2 minute.

Satin Hair 7 IONTEC BR 730

O se tamai lanumeamata pu i luga o le galulue luga o le ipu laveaʻi le faitau afe o iona a o faʻaaogaina le masini. Latou te ati atu i ala uʻu, faʻamalamalamaina ma aveʻesea le eletise eletise, saturate ma faʻamafanafana mai le ea ma faʻamalolo. E faigofie ona fufulu le masini - o le tosoina o le ua mafai ona fufulu i lalo ole vai. Faʻamama nifo lemu lauulu i luga o le lauulu e aunoa ma le faʻaleagaina. O le lapopoa foliga o le selu e aveese ai le mafai ona lavelavea.

Ofo Braun Satin 7 iontec br 730

Satin Hair 7 IONTEC BR 710

O le pulumu teuteu e faia i luga o le palasitika uliuli tulaga lelei lelei, ma faʻaofi faʻaʻatoa uamea. E fetaui lelei ile lima, e faʻafaigofie ai ile faiga faʻalelei. O nifo palasitika ma faʻamau i pito o le toso luga 1 cm i luga aʻe o le laualuga. Pamu faʻagaoioia. E faagaoioia le ionization galuega e se faʻamau faaopoopo, ina ua uma ona susulu le masini ma se moli lanumeamata vaivai. Ina ua mavae 5 minute o le faʻaaogaina, e sui le masini. A e fetaomiina se faʻamau faʻapitoa, o le pito i luga o le selu ua vavae ese mai le tino, e mafai ona fufulu le laulu ma fufulu. E nifo nifo, latou te le afaina i le laulu fausaga. Styler tuuina lauulu pupula, tuuina atu se teuteuina lelei foliga, aveese eletise eletise. E vaʻai 'aʻau-vaʻai latou aitia le aoga faʻapitoa o pulou ma sweatsume i le taumalulu.

Braun Satin Lauulu iontec br 710

O le kamupani moli eletise, lea na aliali mai i le 19th seneturi, ua avea ma popolega faʻavaomalo e maua ai e le gata o mea faigaluega i totonu o aiga, ae o oloa faʻapolofesa e faʻatumauina le matagofie. O le Style Care HP8668 brush straightener model e faʻatautaia ai le tele o faʻatulagaina mo vave fausaga masini. O le a ia selu ma faʻasaʻo lona lauulu ma avane lona susulu, faʻaopopo le susulu. Faʻaopopo nila o le a faia se lauulu manaia. O le ufiufi keratin keramik o le a le faʻatagaina lauulu e pipii i luga. Ua fufulu le pulumu i se ionization ma faʻamago galuega. 3 auala o le fetuutuunai o le vevela ma le ea sapalai.

I lenei mataupu, matou folasia oe i sili sili ona lelei o lauulu lauʻeleʻele ma faʻamatala faʻapefea ona filifili le sao styler o le a fesoasoani ia te oe faʻalelei lelei lau laulu i se taimi puupuu ma faia ia maloloina. Ia e aulelei ma faaeteete i mea pepelo!

Lei poʻo se faʻamalosi tino

Manuia fulufulu lauulu saʻo

Filifiliga lelei mo le laʻei lalelei lelei. E le tosoina ma e le gagau loka, e faʻaosoina le ulu, faʻateleina le toto ma faʻamalosia le tuputupu ae o lauulu. O tutusa tufatufaina vaega ole puipuiga o gaʻo masani ma faʻafetaui lelei manoa.

“Iʻa iʻa"

Manulele Lau selu

E faʻaaoga e lenei ituaiga selu e faʻamago ai lauulu. E pei o se iʻa, mai le mea na maua ai lona igoa. Lelei mo le lauulu laulu e faigata ona mago. Ona o le ea ventilasi, ua faʻasolosolo solo, o le ea vevela mai le lauulu pulu e le susunuina le ulu ma le mago le lauulu.

Lapotopoto selu ma lauulu faalenatura

Lauulu mo lauulu ulavale

E le faʻatagaina ona selu le laulu uumi e pei ona tatau, ae e matua taua lava mo le faʻatulagaina o laulu ulavale leaga. I le lulu ma le malo o lauulu, i se faatusatusaga, e mafai ona pupuʻu. E manaʻomia le tausiga faifai pea, e tasi ile vaiaso.

Se selu mo faasaʻo i lauulu lauulu

Seisi sela sela e mafai ai ona e faʻamamago lou lauulu e aunoa ma le soona vevela ma faʻasaʻo i latou i se lelei lelei. O le sili faʻaopopo o le multifunctionality. Oe mafai ona faʻateleina le aofa o le basal, faʻaali le pito pe faʻaʻautuina laʻau fulufulu.

Uamea lapotopoto selu

Fulufulu lauulu meaola selu

O le a fesoasoani pe a fai o oe e ona le lauulu manifinifi ma e le iloa le selu e filifili mo sitaili. Lenei ituaiga o le a faʻamuta ai lava e tusa lava i laʻasaga sili ona fouvale ma fatuina aulelei matagofie, ma i le faʻamafanafana o le uʻamea, fai atili faʻaʻalili ma maʻamaʻe.

Selu mo selu

Ia seasea selu lauulu

E faʻaaogaina e tuʻuina atu le aofaʻi i lauulu naʻo, sii aʻe i luga o aʻa. Afai e te filifilia se pulumu ma fulufulu masani, ua le afaina ai manoa. O le selu e galue ia i latou le faaeteete, e le mafai ona masae ma le malepe.

Faatau ulaula

Sulu mo lauulu manifinifi lauulu

O se mea fou fou mai le UK o se selu cvex e fetaui lelei i lou lima. E faigofie foi ona selu e oo lava ile lauulu susu, unravels le tangles ma fusu ma electrification.

Talafeagai mo lauulu ulu. Masani tele ma i ai se ufiufi e puipuia ai nifo mai le faaleagaina. E i ai i ni ituaiga lanu ma e mafai ona faigata le filifili poo fea lauulu selu e filifili. Ia faaeteete, ona o le lauiloa maua ai se avanoa e faatau ai se mea pepelo.

Laau selu

Selu mo ua malepe vaevaega

O se sili lelei filifiliga mo tagata e mautotogi ma vaevae pito. E pupula ai uila. E mafai ona latou valiina lou lauulu, aua le tali atu i se auala. O scallops Oak e iai lona aoga faʻafetaiaʻi. Ma o le selu o le birch o le a le gata selu, ae faʻamaʻimau foʻi le ulu.

Faaeletoroni selu ma ionization

Sisua mo electrifying ma fluffy lauulu

O le pulumu faapena e faʻamama le laulu ma faʻamalieina i le susu. Fesoasoani e toe faʻatuina le fausaga o laʻau manifinifi ma fulufulu ua faʻaalia i le eletise eletise. Faʻamaʻimau pulu ma faʻamaufaʻailoga pito vae. Le downside na o se tau maualuga lava mo se selu.

E tele naua ituaiga selu, atoa foʻi ma mea mo a latou gaosia. Mulimuli i fautuaga ile faʻafefea ona filifili se selu o lauulu ma o ou curls o le a susulu mai ma le soifua maloloina. Lelei filifilia faʻataʻitaʻiga o le a tumau ia te oe le umi pe a e le faʻagalo e uiga i le alu. O aso uma, e tatau ona e aveese le lauulu sa mau i le va o nifo. O selu e tatau ona fufulu tasi i le vaiaso i le mafanafana vai i le shampoo, ma lapisi selu ma ula ma se fofo faʻapitoa (3 mataua o le amonia ma 1 mataua o le faʻamalama mo le afa lita o vai).

Filifili le selu saʻo ma fiafia i le soifua maloloina o lau lauulu!

Vitio aoga

Iloilo i luga o le Jade Hair Straightening Ceramic-Tourmaline Brush.

Tofotogia o le eletise selu-rectifier.

Lauulu straightener: mataupu o gaioiga

Na maua e le selu lona malosi e aʻafia ai le fausaga o lauulu ona o:

  • mea vevela o loʻo tiʻetiʻe i fale,
  • galulue vaega ma sima (ma o nisi taimi tourmaline) ufiufi.

O le taimi lava e faʻafesoʻotaʻi le mini-styler i le fesoʻotaiga, o elemene natia i lalo o le malamalama ae maufaʻataina palasitika amata ona gaosia le vevela, o le keramika faavae faʻamafanafana ma galue i luga o loka, lea i lalo o le faʻamalosi o le maualuga o le vevela maua palasitika ma faʻafaigofie. Ia, o cloves o le lauulu, i le taimi nei, puʻe ma tosoina le lauulu, tuuina atu ia i latou le foliga manaomia.

O le mea moni, o le masini o se mea faʻaopoopo i le va o se uʻamea masani ma faʻapipiʻi pulumu, ua faʻaogaina ai le sili ona lelei o ona "prototypes" ma toetoe lava leai ni faʻaletonu.

Fautuaga a tagata tomai faapitoa

E oo lava i le sili ona aoga masini o le a itiiti aoga pe a fai e te le faʻatautaia faʻasaʻo pe faʻatau se taugofie pepelo ae le o se masini lelei. Ina ia taofia lenei mea le tupu ia oe, e taua le vaʻaia o nisi puipuiga saogalemu.

Faʻapefea ona faʻatau se "saʻo" lauulu mea saʻo?

  1. Faia faʻatau e ala i naʻo le 'upega tafaʻilagi aloaʻia, i faleoloa tetele faʻapitoa poʻo fale talavai.
  2. Lagona le saoloto e fesili i le tagata faʻatau mo se tusi pasi lelei.
  3. Siaki lau faʻatau i le lumanaʻi: ua leaga, taʻe, e manogi ni palasitika taugofie mai le pusa?

Aua le tuli taugofie! I le mauaina o le oloa taua i luga o le Initaneti, faʻatau atu i le tau afa o se tagata gaosi oloa, o oe e sili atu ona ono maua se pepelo i lou umiaina.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

Muamua, e sili ona fautuaina e faʻatau se faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina ma se vevela faʻatonutonu, ma aua le faʻaleaʻoa e faʻatulaga le vevela i luga, fetaui lelei ma le ituaiga o lou lauulu. O le mea moni, o se selu e galue i le sili atu le mana o le a fesoasoani e feagai ma sitaili vave, ae o le a matua afaina ai le tulaga o curls. Ua lapatai mai tagata atamamai:

  • e ona, le au paʻu manifinifi, seasea, paʻu le laulelei e le tatau ona sili atu i le tuaoi o 190 °,
  • mo fafine e mafiafia, mafiafia, maaa le laulu, e vevela ile 210 ° ma e oʻo lava ile 230 ° e faʻatagaina, ae i le tulaga lea, e le manaʻo le faʻaogaina o se selu i aso uma.

Lona lua, matau pe faʻapefea ona e selu lou lauulu. O gaioiga e tatau ona lamolemole, malu, aunoa ma maʻa teteʻe. Masini loka i le taimi o le faʻagasologa mautinoa e le manaʻomia ou curls.

Afai e te manaʻo i le lauulu e le gata lalagaina, ae na mauaina foʻi se isi voluma, selu mai i lalo, pasi le nifo o le faʻasaʻo i lalo o le loka, ma le faʻaleleia o ia mai luga.

Lelei sili ona lelei o lauulu o le 2017

Le tausaga talu ai faʻaalia ai o le manaoga mo "poto" selu faaauau pea ona tuputupu aʻe, ma muamua laina i le faʻailoga e mautinoa lava aveina e ni pulumu ma se fulufulu fulufulu galuega - foliga mai, o le tele o fafine fiafia i a latou fesuiaʻiga. Ae ui i lea, o le faʻafaigofie faʻataʻitaʻiga o rectifiers e le o le foʻi foʻi e le maua ai le le faʻalogo i tagata faʻatau.

Fulufulu Fulufulu Rowenta CF 9520

Le fulufulu fulufulu-pulumu, e manatua ai o se pulumu tele pulumu, malo loto ma se mamanu matagofie ma mafaufau lelei, faigofie o le faʻaaogaina ma le i ai o le tele o fiafia ponesi faʻatasi:

  • teuga sima
  • galuega ionization
  • tomai e faʻamili i le tasi itu pe o le isi, faʻalagolago i le lima o loʻo iai,
  • lua eseese nila,
  • rotating maea mount, lea e taofia ai le milo ma tangling.

O faitioga na mafua ona e le o le maualuga o le mana (1000 W) ma le on-off faamau, e latalata tele i le au. O le isi faʻataʻitaʻiga o le kamupani lava lea e tasi sa manaʻomia e le faʻaititia tali lelei,Rowenta CF 9530.

Talu ai nei na tipiina loʻu lauulu, faia se vavae ma ni pu. Na latou tuuina ma le aulelei i le potu, ae a uma ona fufuluina o lona lauulu, o ia lava ua le mafai ona mauaina se aafiaga faapena. Sa ou faitau e uiga i lauulu fulufulu ma se pulumu laei ma ou alu i le faleoloa. Na pa'ū le filifiliga i luga o lenei, aua nozzles 2: mo bangs itiiti, mo le vaega o totoe o le lauulu sili atu, o loʻo i ai ionization ma natura fulufulu. Ou te leʻi salamo ai lava. E matua faʻaalia lava le aoga o le kaponi mo le fale.

Katya

Fulufulu Fulufulu Polaris PHS 0745 (2015)

Laʻititi le malosi o lenei la fulufulu ua faʻaolaina atoa e le iai o le 3 ese auala faʻagaioia, e aofia ai le "Malulu ea" galuega e tuʻufaʻatasia ai le taunuʻuga taunuʻuga. O le faʻatonutonuina o le lapoa o le pulumu ulu faʻatagaina oe e faʻafetauiina ia galue ma lauulu o eseese uumi, o le overheat puipuiga galuega o le a o mai e laveaʻi pe afai e te faʻagaloina le pu mai le fafo. Ae o le maea, tusa lava pe faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, faʻaitiitia i matou - o lona umi feololo atonu e le lava mo le faletaele ma outlets e tu i le fola maualuga pe i se mamao mamao mai le faʻata.

Ua leva na ou moemiti i se mea faapena ma mulimuli ane na mafai ona ou gafatia. Lelei ma vave faʻatagaina oe e teuteu lou lauulu, e le mu. E le manogi palasitika i le faiga, ma e le vevela le mea. E aoga foi le matasele mo le tautau o le pulumu

Tokareva Dasha

Lauulu straightener BaByliss HSB100E

O le galulue luga o lenei selu, faʻaopopoga i laʻau keramika, ua faʻaʻofuina i palasitika ma silikon protrusions mo faʻataʻitaʻiga sili ona malosi o le fulufulu ma faʻafaigofie faiga. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai: se faʻaalia o le malosi, o se ionization galuega faʻatino, 3 eseʻesega mana eletise - 60, 180 ma 200 ° - ma le mafai e otometi ona tape pe a uma le 75 minute. Moni, o nisi tamaitai talavou na faitio e uiga i le tau maualuga o le masini ma faigata i le fausiaina o le voluma, ae ui i lea, e mafai i le tulaga mulimuli e sili atu le leai o se poto masani nai lo se lauulu lava ia lava.

Maoae selu! Vave faʻasaʻosaʻo, faʻasolosolo lelei i lauulu, faʻamalamalamaina, aveese faʻalemafaufau mai lauulu. A faʻaaogaina le faʻasaʻo masani, o mata o le lauulu na matutu ma malepelepe, e leai se faʻafitauli i lenei selu, ma faʻaopopo e mafai ona e filifilia le sili ona lelei le vevela. Ou te fautuaina!

Babankova Vera

Lauulu straightener GA.MA Innova Extrem (GB0102)

Ergonomic, e le mamafa tele (e le sili atu le mamafa nai lo le faʻamama uʻamea), ma le maea umi i luga o le mimilo pa, o lenei selu e le o se aoga e aoina mai ai viʻiga. O le sauni saunia-e-galuega faʻaalia o le a faʻaalia pe a faʻamafanafana atu i le tikeri manaʻomia, o le faʻaaliga faʻatekinolosi o le a faʻatagaina ai oe e seti le vevela manaʻomia mai le 150 i le 220 °, o le built-in ionizer o le a tuʻuina atu lau lauulu i le faʻamaoni ma silkiness, ma bristles keramika o le a faʻasaʻo uʻamea i le maualuga tulaga lelei ma le tausiga. Na pau lava le minus: o le pulumu e le mafai ona galue i se auala e itiiti ifo i le 150 °, o lona uiga e lamatia le feagai ai ma le sili atu le mago, manifinifi ma le lauulu lauulu.

Ou te fiafia i lauulu lulu, ma o loʻu laʻau e tino soʻona tino i le fausaga, e faʻamalosi malosi ma pipii i fafo. O lenei selu na foʻia ai oʻu faafitauli. Ou te matua fiafia lava o le faʻasaʻo e tupu pe a selu, e te le manaʻomia le vavaeeseina o laina, naʻo le selu ma alu. Ae afai o le laulu e matua manifinifi, o lona uiga e leai se uiga faʻapitoa, talu ai latou te seʻe i le va o bristles. Ma o loʻu laulu e sili atu le pupula.

O le Gudkova Alexandra

Lauulu straightener GA.MA Innova Duo (GB0103)

O le GA.MA lua-itu itu selu e pei o se uʻamea, ona e aofia ai ni paʻu se lua. Ae nai lo ia lamolemole lamepa, o lona lautele lautele e faʻaʻofuina i laupepa e fai ma mea e faʻamama ai i luga ole laʻau e faʻatulaga ma faʻasaʻo ai mama i le taimi e tasi. Lua ki i luga o le selu tagavai faʻatagaina oe e faʻatulaga soʻo se vevela e oʻo atu i le 230 °, o le faʻaaliga fesoasoani e pulea lona tulaga, o le fausia-i ionizer ei ai se aoga aoga i luga o le tulaga o le lauulu ma faʻamama latou mai le eletise eletise. O loo puipuia puipuiga overheating.

Malulu selu. E faʻasaʻosaʻo le mafiafia o le lauulu vave, 5-7 minute ua lava mo le teuteuga atoa, aua e vave maua ai le mafiafia atoa o le lauulu. Le laulu pe a maeʻa teuteuina lelei, e leʻo susunuina, pei ona tupu ia te aʻu ina ua uma ona faʻaʻamalu. Leai ni tomai faʻapitoa e manaʻomia e faʻaaogaina.