Lauiloa

Lauulu Taulaga: 8 Stylish Hairstyles

O se tamaʻitaʻi e aulelei lona laʻau pe umi lona lauulu e masani lava ona le mafaitaulia pe a oʻo le taua o lenei oa masani i tauau, tafe ifo i moli malamalama pe ufiufi ai, fatuina tulaga faʻataʻitaʻiga matagofie ma matagofie.

Ae, oe vaʻai, pele pele, e le o taimi uma lalagaina o lauulu - o se filifiliga talafeagai lea mo le laulu.

O nisi taimi tatou te manaʻomia ai se mea faautauta, malamalamaʻai, manaia ma mananaia. O nei uiga faʻaalia o loʻo i ai ile fulufulu laʻau, o se lautele fofo lea i lauulu, mo i aso uma ma mo se faʻapitoa taimi.

O laʻei felanulanuaʻi e lelei foi mo le mea moni e fatuina latou, o le mea moni, pe a fai e te le o fuafua e faia se sili taulima i luga o lou ulu, e te le manaʻomia ni tomai faʻapitoa i lauulu.

Ma o le laei o laei i aso uma, ma le laʻei faigofie o le laʻua fulufulu i laʻasaga e faia ma faigofie tele.

Mo nisi, o se fulufulu lauulu foliga foliga manaia ma masani, uiga o fafine faʻasao o le seneturi talu ai, ae o le mea moni o se laconic fulufulu lauulu e mafai ona matua ese, faailoa le faapitoa matagofie, femininity ma sensuality o le feusuai talafeagai.

I le gasologa o tausaga, ua alualu i luma ma suia le laulu o lauulu. O tamaitai faaipoipo e faʻateleina le filifilia o ni laei foliga, o le laei o le afiafi o le laulu e matua lauiloa, ma o aso uma o le fulufulu fulufulu mai le soʻona faʻataʻatia ua faataʻapeʻape na o le taʻapeina o faʻamaumauga i le lauiloa, aua e le mafai ona e mafaufauina se sili atu le laulu lelei lauulu mo le laulu ma umi lauulu mo aso uma.

Mo i latou e fiafia i se bun hairstyle, ma i latou o loʻo vaʻai mo ni manatu fou mo lenei hairstyle, ua matou saunia se lelei tele toe iloiloga ata i luga o le autu "Bun hairstyle photo".

I la matou aoina matou te maua o laʻau faʻaipoipo, o mea manaia afiafi lauulu.

E i ai sitaili ma faigofie lauulu mo aso uma. E te vaʻai i filifiliga ma metotia e fai ai le moʻae, aua na matou ofoina atu ni ituaiga o faʻaulu mo lauulu feololo, faʻapea foi ma buns mo lauulu uumi.

Hairstyle bun - o loʻo iai nei le faiga o lauulu mo lauulu ma le umi o lauulu

Afai o le bun hair style e fiafia i ai oe, ma e te manaʻo e fai oe lava ia, faʻaaoga ata ata ma faʻataʻitaʻiga vitio, o loʻo i ai nei i le tele i luga o le Initaneti, e mafai ona e feagai lelei ma lenei galuega.

Mo se lauulu lauulu, e te manaʻomia se fusifusi o ofu mananaia e faʻalelei ai lauulu, sitaili, le vaʻaia poʻo ni lauulu e fofoa ai le foliga, ma e mafai foi ona faʻaogaina se faasee faʻapitoa poʻo se fagu e fesoasoani i le faia o lau foafoaga foliga vaʻaia lelei.

I le faʻaopopoga o mea masani, o se lauulu lauulu e mafai ona teuteu i le fusi, fusi faʻaʻofuina, ni pulou lauulu ma isi mea e teuteu ai lauulu e ogatasi faʻatasi ma lou laʻei.

E pei ona matou faʻaalia muamua, o loʻo faʻaalia se moega o lauulu ile tele o manatu. Ina ia e faamasani ia te oe i lenei matagofie lauulu, matou te taulai atu i nisi o latou.

Lauulu laulu i se masani masani

O le faigofie, ae i le taimi lava e tasi e taofiofi ma toe faʻalelei, o se lauluuluulu lauulu i se faiga masani.

O lona uiga o le lamolemole lauulu lauulu mo le laititi ma le umi lauulu, e faia e aunoa ma le faia o isi mea mai le lauulu.

O se lamolemole fulufulu lauulu ile faiga masani e mafai ona maualuga ma maualalo. E faʻalagolago uma lava i le ata o loʻo e manaʻomia e fausia ma le fesoasoani o se fusipa laʻau.

O le afiafi fulufulu laʻasaga e atoatoa mo se fafine o soo se matua. O le teuteuga o fulufulu mata o le a foliga matagofie, e mafai ona faʻaopopo i le ie puipui, mea teuteu teuteu i foliga o fugalaʻau fou, teuteuga o faʻaipoipoga.

O se vaitau faaonapo nei o lenei lulu o le a avea ma se eseʻeseʻulu lauulu laupepa e lua, lea e foliga e le masani ai.

Lauulu laulau o curls

O le lauiloa lauiloa i faʻaipoipoga ma faʻauʻu o le laulu o se fusi o laʻau ma curls, lea o aso nei e masani ona mafai ona vaʻaia i lisi eseese o faʻaipoipoga ma afiafi faiga.

O se afiafi ma se lauluulu faʻaipoipo e faia i se fusi o pupuni faʻaaoga le tele o numera o mea e faʻapipiʻi ai mea ma le teuteuina o masini. Ole mea e masani ai, o ia mea e fai ile laulu ole tino ole a foliga sili pe a fai e fausia e le polofesa.

Lauulu laʻititi se fusi o curls mafai ona faʻaopoopo i le lalagaina. O le maualuga o le fulufulu lauulu o le a fesoasoani e fatuina le faʻatusa o se fafine moni, ma se laʻititi bun hairstyle ma curls o le a foliga fiafia ma matagofie.

Ina ia avea le laʻau faʻaipoipo i foliga tumau tumau, ua teuteuina i fugalaʻau, rhinestones, penina, pulou, ie puipui, ma mafai foʻi ona faʻaʻatupuina ma le diadem poʻo le tiara. E mafai foi ona teuteuina fusifusi fulufulu afiafi ma curls, pe a i ai se manaʻomia.

Lauulu laei ma lalagaina

Ina ia faia se laei manaia, o nisi taimi e te le manaʻomia ai ni tomai faʻapitoa. Afai e te fiafia i se lalagaina o lauulu ma oe iloa le lalagaina o se 'ie faʻafefiloi, tuʻufaʻatasi nei metotia e lua ma fausia se uluai faʻaupuga o le bun hairstyle.

O le laulu o lauulu ma ni fusiua e mafai ona mataalia lelei i foliga i aso uma, afiafi ma faʻaipoipoga. Faʻalagolago i le lavelave o lalagaina, faʻapipiʻi ma le tele o utupoto, o fulufulu laʻasaga faʻatasi ma lalagaina

O le fusi e mafai ona fai i luga o le faavae o se fulufulu fulufulu lauulu, o le Farani ma le faʻapipiʻi toefoi, faapea foi ma le faʻaosofia o se laʻei lauulu matagofie i se fusifusi o le faʻapipiʻi Eleni poʻo toʻa laiti.

E le gata i lea, o le laulu o fusifusi ma faʻamau ma puʻupuʻu e mafai ona mama ma faʻatamala foʻi, ma matua mama ma lamolemole ile faʻatinoina.

Lauulu laulu ma le aoga o lau laulu faʻaataata mo aso uma

O aso uma o laʻau fulufulu ma le le faʻamamaina o loʻo faʻaogaina e le tele o teineiti o loʻo ola ai i se olaga galue, o taimi uma lava e agai ai, filifili se sitaili talavou a laʻei, ma e le fefe e faʻateia i le taʻalo ma le leʻi mafaufauina o ata.

E mafai ona e faia se paʻu maualalo mo aso uma pe e te manaʻomia le maualuga o le bun i aso uma. Tuufaatasia metotia lalagaina ma a bun sloppy e faia ai se uluaʻi ma tulaga ese lauulu mo aso uma.

O sea fulufulu lauulu ua faia lava faigofie, ma e sili ona taua, e te le manaʻomia le mataʻituina pe o soʻo se mama o loʻo folasia lelei.

Lauulu laupepa o fusi

Ole isi filifiliga foliga mama ma matagofie - ose fulufulu laupepa o fusi. O le teuteuina lelei o fulufulu fulufulu se fusi o fusi ua fetaui lelei mo se faauu, teine ​​faʻaipoipo, teineitiiti.

O se fofo lelei o le fulufulu lauulu o fusiga mo faʻauʻuga pe faʻaavanoa foliga, pe a fai e te manaʻomia e faʻaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, o se moli sulu laʻau poʻo se ofu masani A-laina.

Lauulu laei ma se 'ie poʻo se fusi

I aso uma ma afiafi fesuisuiai, o laei ma se uili ma fusi e iai le masani. E foliga mai, pe faʻafefea ona fai se laulu o lauulu se pulu mo le laititi ma le umi lauulu, ina ia e muamua, taʻalo pe agamalu pe faʻamalieina foi ma faʻapalepale.

O isi faʻaopoopoga o faʻamatalaga pei o se headband ma headband i mea eseʻese o le a fesoasoani e fausiaina le tele o aitia manatu mo se faaputuga o lauulu o le a fiafia ia te oe, aua e leai se mea faigata i le faia o sea laʻulu.

I la matou ata aoina o le a outou vaʻai i se faaputuga o lauulu mo mea lelei uma ma mo taimi eseese.

O ai e tatau ona faʻaogaina le lauulu o le fulufulu?

E ui lava i le mea moni o ia ituaiga lauulu ma se talo e talafeagai mo tagata uma, e taua le amanaia o foliga o le foliga ma le tuputupu ae, ina ia le lalelei foliga foliga tutusa ma faamamafaina na o mea lelei.

O nai tulafono nei:

  • Mo fafine ei ai foliga foliga oval, e talafeagai uma filifiliga - faigofie, faatamala, aoina i le pito i luga pe maualalo. Ae aua nei galo e mafaufau i le tuputupu aʻe.
  • Foliga foliga faatafafa ma lapotopoto
    mafai ona faamamafa, o le mea lea, oe manaʻomia le faʻaaogaina o elemene o loʻo vaʻaia ai foliga. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga bangs ma ufimata uumi tautaliga.
  • O le tafatolu o foliga o loʻo manaʻomia foʻi ona faʻasaʻo mo ia ituaiga lauulu. Ina ia faʻamalieina le auivi, faʻaaoga se mea.
  • Tamaitai ma se puimanava puupuu foliga maualalo.
  • Mo tamaʻitaʻi maualalo, o le maualuga lauulu lauulu o le a avea ma filifiliga manumalo.
  • Ae o tamaitai uumi faia ofi lauulu i le ogatotonu o le ulu po o le itu.

Faia o se faaputuga: laasaga i lea laasaga faatonuga

Ina ia faia se matagofie fusi, e le talafeagai le i ai o le ulu umi o le lauulu. Lava ma curls o le umi umi. Ina ia fausia se sitaili oe manaʻomia se selu ma lauulu. Ma faia se volumetric beam, faʻaputu i luga o se foam roller.

Ole faʻapipiʻi e manaʻomia ni taga faigofie: i tua o le ulu poʻo le pale, o manoa e aoina i se fusi, mimilo i se fusifusi ma faʻapipiʻi se fusiua, lea e faʻamautu ma ni faʻamoe. Ae o sina laititi mafaufauga - ma se laei foliga lalelei e suia i se lavelave teuteuina. E faigata, e ui lava ina foliga, ae o le mea moni, e faigofie mea uma.

O nisi nei o faʻataʻitaʻiga o faʻafefea ona fai
felanulanuai bunch mo eseese umi.

Faigofie ma matagofie

Le faiga masani teuteu e faia i sikaili ma pou. O lea moi mo le puʻupuʻu lauulu, faʻapea foi mo le umi ma le faʻalelelei, e foliga faigofie ma i le taimi lava e tasi e matagofie.

  1. Faaputuputu ni manoa i le siʻusiʻu ma faʻamau i se fulufulu paʻu.
  2. Uli le iʻai faʻataʻamilomilo ma milo i se tourniquet. Ou fili i se fili ae leʻo le fili.
  3. Ufi faataamilo i le faavae.
  4. Faʻaaoga studs e faʻasaʻo le fausaga e mafua mai Nana mea faʻapipiʻi o loʻo vaʻaia pe a manaʻomia e te vaʻai ma le malosi, pe 'aveʻese ina ia foliga laʻititi teisi lau laulu.

Ina ia faia se sitaili masani, e te manaʻomia le lua i le tolu minute, ma le lauulu laei foliga foliga matagofie ma matagofie. E le gata i lea, e matua faigofie tele.

Lauulu i se bagel mo pupuu ma feololo lauulu

Ina ia faia se volumetric utupoto i luga o le ulu, oe manaʻomia se masini faʻapitoa - o le "donut". E sau i lanu eseese - filifili le mea e sili ona latalata i le paolo o lau lauulu ina ia aua neʻi e vaʻaia, ma le tele - e fausia ai lau laʻau e eseese ituaiga. Ma mo pulu pupuʻu, mo sili faufauga, bagels ma faʻateʻa manoa ua faia.

E mafai ona e fausiaina se sitaili i luga o lou ulu ma se donut pei o lenei:

  1. Faaputuputu le siʻusiʻu, ia amanaia le tulaga o lau laulu - pe a manaʻomia e fai se maualuga fala, ona fai lea o le siʻusiʻu maualuga, ma afai maualalo - o le siusi e tatau ona i ai ma le mea talafeagai.
  2. Tuu i luga o le ato e pei o se ofu tino.
  3. Oʻo lava e tufatufa ia manoa i luga o le laualuga atoa o le ato, faʻatumu i pito.
  4. Faʻasaʻo le faʻaiuga styling ma studs. Mo sili faʻatuatuaina, vali vali.

Gauai atu! Afai e leai sau donut, ma e te manaʻo i laʻasaga lauulu, faʻaoga se totini masani. A maeʻa ona tipi ese le mulivae ma le vae, mimilo i se foliga o se donut ma afifi faataamilo i le siusiu. E tumau pea le faia o gaioiga tutusa pei o le faaputuputu ma se ato ia maua ai le tele.

O le fluny bun ma se faasee i luga o le lauulu laulu

O fusi o fulufulu uumi e faʻaaogaina ai se faasee e tele ma matagofie, ae manaʻomia tomai. Faʻafefea ona fai i latou?

  1. Nonoa se fusi maualuga. Puipuia ma se paʻu paʻu masani.
  2. I lalo o le siʻusiʻu, faʻaaoga le pine ma mea e le vaʻaia e malupuipuia ai le paʻu.
  3. Ia faʻataʻoto lemū solo i le faaseʻe, selu ma puipui i lauulu.
  4. Teuteu le lauulu o loʻo potopoto i se 'ie ma ni lauulu.

Maualuga tufusi i luga o le ulu ma se selu

Ina ia faia se talo i luga o le lauulu uumi, faʻaaoga le fulufulu tino metotia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona mama mama ia curls, sili atu peʻa faʻamama lelei.

  1. Faʻapipiʻi agaʻi i luma ma feula ia laʻau (ua mago!) Ma se laulu fulufulu mai le pito i tua o le ulu. Ona tu lea ma faʻasaʻo ou lauulu i ou lima. Fai e uiga i le faia o toe fai e sefulu - ia sili atu le matagofie o le fulufulu mamoe ma sili atu le manaia.
  2. Nonoa lou foa ma ia faʻaeteete, ina ia aua neʻi faʻaumatia le laulu, faʻapipiʻi ma varnish.
  3. Vavaeese le faʻasolo i manoa ma selu taʻitasi taʻitasi.
  4. Nonoa ia filo i fusi, taoto ma faʻamautu i lauulu ma fulufulu lauulu. Maua se aulelei manaia o lauulu.

Faia o ni fulufulu se lua o lauulu

Le masani ai foliga lauulu, pe a fai e te faʻatu ai ni fusi lua i itu. Ae o lenei filifiliga e talafeagai mo teineiti, ae le o fafine matutua. Le faia o se lauulu laei:

  1. Vaelua curls i se vaeluaina.
  2. Nonoa lua ato fusi i autafa.
  3. Milo taʻitasi solofanua i se tafaoga ma fusi faʻatasi o ia i solofanua. Faʻasaʻo lelei i faʻamaʻi ma vali.

Filifili lou sitaili ma bun ma ia matagofie

Le magafagafa

Faia o se laei malepelepe o lauulu e faigofie. O le faʻavae o le masani ai aʻi o le laulu lea, ae nai lo le faʻamaʻapeʻapeina o tulou, e manaʻomia ona tataina. A maeʻa ona nonoa maualuga, fai se fusi. O pito o le a gofie. Ma e tatau ona e faia se pipiʻi faʻapipiʻi i luga o le ulu, ma le loto i ai le lamolemole le lauulu ma aua le faasaʻoina ia nonoa tuʻituʻi. Ma manatua: o le sili le saʻo o lauulu, o le sili matagofie ma suamalie foliga.

O le mea e le faia e lau fulufulu e talafeagai mo lauulu pe umi le laulu, ma faatasi ai ma le donut e mafai ona e taumafai e fai se sitaili mo lauulu puʻupuʻu.

Afai e te manaʻo e fai se fulufulu malulu poʻo se umu maualuga mo fulufulu uʻumi, ia manatua o le lauulu atonu e le galue vave. Ae e leai se onosaʻi, leai se malosi, ma o le ae faia faʻataʻitaʻia i ai ni faigata i le na o le lima minute!

Vala o le faʻatinoina o se fusifusi o lauulu pupuʻu

E mafai ona e faia se fusifusi o pulu puʻupuʻu pe a manaʻomia. Mo lenei mea, o se kapeta ituaiga lauulu ma lauulu umi e oʻo i tauau e manaʻomia. Atonu e le mafai ona faʻapipiʻi ia manoa i se fusipaʻu masani, ae mafai ona faʻaleagaina i luga o curlers poʻo se curling iron ma loka o curls i le faʻatusa o se laititi teisi, ae lemu ma faasiʻaili sitaili. E tuu i luga o le ulu, e le o se mea maualalo.

Mo galuega, e te manaʻomia le vaivai ufiufi, le vaaia poʻo ni lauulu, sitaili, curling po curlers, ma mo manifinifi laulu sa i ai se selu faapitoa mo le vavaeina (selu).

Afai e te valivali le galuega sitepu i lea laasaga, oe maua le faasologa lenei o gaioiga.

  • Taulima pito o le lauulu i le sitaili soʻo ma faʻataʻavaleina curls.
  • Aumai lauulu i tua o le ulu ma se fulufulu paʻu.
  • Sulu sisila manoa taʻitasi i le pito i lalo e avatu ai le utupoto tele ma matagofie.
  • Ia faʻasolosolo malie ia manoa, taoto ia laʻau ina ia latou maua ai se lagona o se fusipaʻu na aoina mai le lauulu migimigi.
  • Faapipii le laulu ma le le vaaia poʻo le fulufulu.
  • Faauʻu ma se moli malamalama i totonu o le spray.

Ina ia faia se pupuga foliga masani, e aoga le tosoʻese mai ni nai manifinifi fasi mai le laulu. Afai o le laulu e puʻupuʻu, e mafai ona e filifilia luga o le laulu, saunia ni laʻei fulufulu ma e oʻo lava ua uma ona teuteuina faʻapipiʻi ma mea teuteu - e taua le filifilia i latou tonu i le leo o le lauulu. Lelei lelei ie e fai i lauulu lauulu po o kanekalon mafai lelei palu faatasi ma latou lava curls ma ia atoatoa iloga iloga tusa lava pe o le a suʻesuʻe totoʻa.

Vala o le faʻatinoina o se fusifusi o le uumi o le uumi ma ogatotonu uumi lauulu

O le fusifusi o fulufulu umi o se mea moni masani. O ia laʻei lauulu e le alu lava i sitaili ma foliga sili atu i soʻo se ituaiga lauulu. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma ni pu eseese, faʻaaoga lavalava faʻapitoa mo le voluma, pe tuʻu ese. O fusi e mafai ona fai i luga o le lauulu uumi lauulu, sili ona taua, mulimuli i tulafono faigofie:

  1. E faigata tele ona fai se moega i lauulu mago - e vave faʻaumatia. E sili atu le faia o sea laulu i le aso lona lua talu ona fufulu.
  2. Ina ia faʻasaʻo le laʻau i lalo o le moʻomaga, e tatau ona e filifilia se fusipaʻu e faʻafetaui ai le lauulu ma mai se mea vaivai, ina ia aua neʻi afaina le lauulu.
  3. O fusi e mafai ona matua eseese lava, e mafai ona teuteuina i fulufulu 'eseʻese, bros, sikafu ma isi mea teuteu.

I le fale, o le faia oe lava o se fusi e le faigata. O fulufulu e tatau ona matua selu lelei, potopoto ma se manoa paʻu ile fulufulu ma mimilo faʻataʻamilomilo lona faavae. E mafai ona fesuisuiai le lauulu - vaevaeina le lauulu i ni manoa ma milo ai ma se fulifau, ona aoina lea i totonu o le talo, mimilo lemu ia nonoa ina ia maua ai le masani ma le tele o fusifusi, pe a faʻalumaina i se fili, ona afifi ai lea o se laei faʻamalosi ma ia - e te maua se fusipau saʻo "a la aʻoga faiaoga ”.

Faʻafefea ona fai se faaputuga? Ia lava o le teine ​​fulufulu.

O le tulafono autu e aoao e fai se utupoto tutoʻatasi ma ia mafai ona fetuunai i lalo o le ata poʻo le lagona. O le fusi e mafai ona aoina uma i le ogatotonu o le pale, faʻapena i le itu poʻo le pito i lalo o le occipital vaega o le ulu. Curl tail locks ma faʻataʻatia i latou i se foliga ese. Tatala ni nai manoa i luga o le mata pe fai se selu mai se uumi umi ma tuu i lou muaulu. E tele fesuisuiai; e mafai ona e faʻaalia uiga fatufatu toetoe o aso uma, faia o tele ma sili atu ata fou.

Ae o le lavea o le tausaga, o le mea moni, o se bun hairstyle na faia e faʻaaogaina ai se malulu faaseʻe faasee - o se donut.

E mafai ona e faia se faaputuga i luga o lou ulu mai lauulu o soʻo se umi. Ae e tatau ona e manatua o lauulu pupuu o le a tuʻituʻi i fafo atu o le ofu mafiafia, ma o le umi o le laulu e potopoto i se bun o le a foliga mamafa i luga o le ulu. Lauulu Bun Fashion Teine tauleʻaleʻa ma ni lauulu manifinifi. Ma faʻapipiʻi tatau, o lenei mea sese e le mafai ona vaaia. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai ni ato 'ato e toe faʻaalia atoatoa le lanu o le lauulu ma fatu ai le aʻafiaga o le fulufulu mata mai le mafiafia o lauulu.

Faʻafefea ona fai se fusi o lauulu ma se donut?

Le mauaina o se fulufulu fulufulu e le faigata; ua faatauina atu i toetoe o soʻo se lugalaina talavou lavalava faleoloa. E le gata i lea, e mafai ona e fausiaina se laei faigofie, ae manaia mai se mimiti mai se totini masani terry, ma tamaivae vavae ese.

I se faʻaopopoga i le faasee, oe manaʻomia se selu, gel poʻo le varnisina e fofola lelei le lauulu ma le fulufulu lauulu poʻo le le vaʻaia e vaʻaia le 'ave lava ia.

Laasaga 1. Selu le lauulu i luga o le umi atoa.
Laʻasaga 2. Aoina lauulu i le tulaga o le lumanaʻi fusi.
Laasaga 3. Faʻamau le siʻusiʻu i eleni.
Laʻasaga 4. Faʻapipiʻi le siusiu ma sisi i luga i se tulaga masani, faʻatu le laulu ile gel.
Laasaga 5. Faʻapipiʻi se faasee faaseʻe i le pito o le siʻusiʻu.
Laasaga 6. Faʻamau manoa i le faasee, mimilo ma savali agai i le ulu.
Laʻasaga 7. Faalelei le fulufulu lauulu ma le le vaaia ma lauulu.
Laasaga 8. Faʻaoga varnish ile lauulu laueʻa.

Lauulu Hairstyles

O le faaputuga o lauulu laititi i le faaiuga o le a foliga mai e pei o se atoatoa lapotopoto fulufulu fusi hoop. Ina ia fesuisuiai se vaʻaiga ma se donut i lenei teuteuga filifiliga, e mafai ona e faʻaogaina ni mea teuteu lauulu - lauulu laʻei vaʻaia e faia i penina poʻo rhinestones. Fugalaʻau pe fugalaʻau fugalaau, selu, tiara, lauulu.

Lauulu fulufulu lauulu , pei o se tulafono, aofia ai le faʻauʻuina o se fusifusi o le afa o le laulu mai le fusi, ina ia aloese mai le le talafeagai le mamafa-foliga faʻaputuputu luga o luga o le ulu. Ole afa lona lua o lauulu o le teuteuga mo lauulu laulu. E fili faʻamaʻamulu mai lauulu poʻo faʻamalosiʻau ia mimilo, o loʻo fili le faʻailoga ile pito i lalo. O fulufulu uumi e mafai ona fili i fili mai le tui ma lalagaina le faasee, ona foliga ai lea ole lauulu foliga e masani ma lavelave ona o le fefiloi o le tele spikelets.

Lauulu fulufulu lauulu Lauulu fulufulu lauulu Lauulu fulufulu lauulu Lauulu fulufulu lauulu Fulufulu fulufulu fulufulu Fulufulu fulufulu fulufulu

A faigofie fulufulu laupepa mo aso uma ata ata laʻasaga i lea laasaga

Tatou amata se ata iloiloga o le fulufulu fulufulu 2019 mai le faigofie filifiliga i aso uma. O se laei faigofie faigofie ma se ato e mafai ona faia uma maualalo ma le maualuga - i lau faitalia.

E mafai ona e faʻaopopo se aufana i se isi ituaiga lauulu e iai le aufana, o lenei filifiliga e sili atu talafeagai mo suʻesuʻega ma savali.

I le avea ai ose laulu maulu mo aso uma, o le laʻei manaia ma le malulu o lauulu e talafeagai. O se lauulu laulu e lua-foliga foliga sili ona manaia ma talavou.

Afai e te manaʻomia se vaʻaiga faʻapitoa o le fulufulu, fai se tamai faaputuga i luga ma toso 'ese mai pito i luma.

Tele filifiliga mo aso uma lauulu laupepa 2019, vaʻai le ata laʻasaga i lea laasaga i lalo.

Matagofie afiafi afiafi bun - manatu mo se teuteuga o laulu

E mafai ona faʻalelei matagofie lau fulufulu mo se afiafi fulufulu laʻasaga 2019 i auala eseese. O le faigofie faigofie o le mea moni o le talo ma se ato, ae o iinei e mafai ona e laʻei lou lauulu i auala eseese.

O se sili aulelei ma matagofie foliga laʻei fulufulu ma lalagaina. O le uluaʻi fili i faʻavaea o foliga ma liliu i totonu o le moi o le a avea ma sili lelei filifiliga mo se faʻauʻuga lauulu.

O le laulu o afiafi o le fusi e mafai ona tuʻu atoa i le lalaga lalagaina, lea e matagofie ma tutasi ai.

Lelei lauulu laʻititi paʻu foliga foliga sili atu ona matagofie ma lelei pe a fai e faʻamama lelei loka. O se tutusa afiafi lauulu laulu e fetaui ma le 'aiga o le afiafi i se faleʻaiga, vaega pisinisi ma isi pati.

O le mea moni, e le uma lenei ma filifiliga mo se afiafi laulu ma se fusi o le 2019, o le ae vaʻaia sili ata i la matou faʻaaliga.

Lauulu lauulu - Matagofie Ata Filifiliga mo Fafine

A oʻo mai i le laʻei lauulu 2019, o le filifiliga muamua mo lauulu faʻaofuina o le a avea pea ma bun.

Lelei le aoina o lauulu i se lapopoa bun - le sili ona manaia lauulu mo se faʻaipoipoga. A talafeagai, manaia, matagofie ma sili ona matagofie o le lauulu lauulu laupepa o se faaputuga curls e atoatoa lelei mo se ofu faaipoipo.

E le gata i lea, o le laʻauulu faʻaipoipo e mafai ona faʻaopoopo i teuteuga o mea teuteu o le laulu. O le pale fulufulu laʻau, laufali malo, fulufulu ulu, selu le selu ma le laulu lea.

Tuʻuina atu faʻaipoipoga uiga o se veli o le a fetaui i soʻo se ituaiga o laulelei lauulu, o se lamolemole faʻataʻotoina poʻo le aofaʻi o paʻu maualuga e faʻavae i luga o curls.

Faʻafefea ona tatou faʻavaeina le fusi

O fusifusi manaia o lauulu o le a sili atu le faʻatulagaina o le mamalu o tatou foliga ma le ata atoa.

  • O se teuteu, matagofie aulelei ituaiga o curls o le a teuteuina atoatoa a se tamaitai lalelei, ma faamamafaina lona aulelei angsa ua, faapea foi ma foliga saʻo foliga.

Gauai atu! A tuu le maualuga i luga o le pale, e taua lava o laulu latalata i le ua e teisi laititi.

  • Faatasi ai ma le faʻamanuiaina faʻatasia ma mea e maua ai, o lona foliga faʻalavelave foliga foliga fiafia, fememeaʻi ma o le a faʻamalieina saʻo foliga foliga.
  • Afai matou te le manaʻo e taulaʻi i le ua, fatu i lalo. Ui i lea, o lenei suiga e lelei mo teineiti umi.
  • Lalo ma vaivai, o le a faʻamalamalamaina ai sina umi pe manifinifi le ua.
  • Ole ala lea e mafai ai ona fai ia sitaili maaleale ma teine ​​laiti: fufusi vaʻai fusi ma curls e talafeagai mo latou, ma e sili atu le vave vave 2, ae i luga o itu.
  • I luga o le mafolafola nape maualuga maualuga fulufulu foliga foliga sili: volousous, curly poʻo le "valu".

Fautuaga Aoga

O loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia mea lilo o ala e matagofie le teuteuina o lou lauulu i totonu o le talo.

  • Fausiaina se ulu faʻapitoa, tatou te le filifilia uma loka. Lelei tuu le ufiufi malie o foliga.
  • O manoa lamolemole o le a faʻaalia ai foliga o le faigata ma le lelei, ma flirty curls o le a faʻatupuina faʻalelei.

O curled curls e talafeagai tele mo se sitaili matagofie.

  • O 'auʻaunaga o le a faʻateleina le aofaʻi o numera o sitaili suiga eseese i lenei autu. Tuusaʻo pe lamolemole, o le a taʻalo lelei i le faafeagai, ma asymmetric o le a faia tatou foliga faʻaalia matagofie.
  • O le a tatou teuteuina le teuteuga matagofie i mea tau mea teuteu: teuteuina fusi eleni, fugalaʻau paʻu, uluulu, kilipa, ofu Eleni.

Faia o se lalelei matagofie o le bun hairstyle

Muamua, taumafai e faʻapipiʻi lau ata ma vaʻai pe faʻapefea ona foliga mai lenei hairstyle ia te oe

O se polofesa lauulu lauulu filifiliga tautua mo a tatou tagata lesitala e matua leai se totogi

Faʻailoga faʻapitoa e taʻu mai ai suiga eseʻese

O fulufulu uumi ma le ulu e lelei mo faʻataʻitaʻiga fatufatu ma nonoa e taʻamilo i ou lava lima: aoina le solo i le itu, fusi faʻataʻamilomilo ia fusi ma le soʻosoʻo ma faʻalelei ia i laʻau fulufulua.

Faufautua! Eseese lauulu lauulu o le a faʻaopopo le tele o mea i luga o le lauulu: lauulu ulu, faʻaulu faasee.

Faʻagasologa masani

O se teineititi talavou o le a mafai ona faia se lalelei matagofie i luga o le laulu lauulu.

  • O le a tatou selu le selu selu ile maualuga poo le maualalo o latou siʻusiʻu.
  • Nonoa ma se sikoa sikoa ma nonoa i se nonoa.
  • Lalo e mafai ona matou tuua se manoa uaea manifinifi.
  • Matou te faʻaleleiina i se pou samasama poʻo se lauulu - ma faʻamaʻi.
  • O lenei o le a tatou faʻaalia faapitoa i mea faʻapitoa.

Faufautua! Le nonoa ma le tino ole laulu e mimilo e flagella foliga muamua. Ma faʻataʻutaʻu pito o le flagella ma mama ma faʻauʻai i latou e le vaʻaia.

Fusi faʻatasi

O lenei hairstyle ma foliga matagofie foliga foliga lelei-teuteuina ma onapo nei.

O uliuli ma matagofie lugi i luga o le laulu e mafai ona maua mai se nonoa masani.

  • Faalava tuuese 5 vaega tutusa.
  • O le a matou liliu le lauulu o vaega taʻitasi i le ponytail, lea matou te mimiloina ai se fulufulua malosi. I lenei tulaga, matasele pei o tusiata ua fausia.
  • O lenei sikaili "astrakhan" o le faʻafanua flagella ua puipuia ma le vaaia poʻo studs.

Faigofie aso malolo

Laʻasaga e fatuina se utupoto mo le afiafi.

  • Matou te vaeluaina le lauulu i le sap, aʻo matou totoe sili atu i le tua o le ulu.
  • Matou te vaevaeina pito i luma e lua i se vaega ma faʻapipiʻi i togafiti.
  • Ma manoa i le pito i tua o le ulu ua lelei ona selu ma siitia i le pito i luga o le ulu, lea tatou te tosoina malosi ai le ofuvae i le fusi.
  • O lenei matou te fatuina mai ia i latou se soft tourniquet lea matou te afifiina le faʻavae o le fusi.
  • I se tamaʻi matasele tatou faʻalautele le pito o le siʻusiʻu ma faʻamau le nonoa.
  • Ona tatou nana lea o pito o le faʻasologa i totonu, faʻamautu ma pine ma varnish.
  • O lenei ua matou selu le auvae itu, ona matou amata loa lea o le agavale i le pito i luga o le faapona, matagofie le faapipii atu i se le le vaaia i luga o le taliga.
  • Ma matou te faia tutusa ma le itu taumatau o lauulu.

Lauulu lauiloa

Matou te faʻaaogaina ni ie - ma o le utupoto o le a avea ma sili atu lona matagofie.

  • A faʻamago i le mafolafola gel, matou te sasaʻaina atoatoa ia mama.
  • Ona matou aoina lea o le siʻusiʻu, faʻagasolo laʻasaga lo latou toʻulu i luma.
  • Sa ma tuu le siʻusiʻu i le muaulu, ma afifi faʻataʻamilomilo iai.
  • Mai le suʻe tatou te faia ai se faaputuga fua.

Mai fulufulu lauulu

Fausia lenei matagofie fulufulu i luga o le lauulu uumi i ou lima.

O le sitaili busa o le a taofiofia le malosi malie mo umi, lea o le a matou ufiufi ai ma ni lapisi tetele.

  • Mai curls ua uma, ona tatou faʻatulagaina lea o le siʻusiʻu, lea o le a tatou faʻamau faʻailogaina ma se fusi eleni. I le taimi lava e tasi, ia faʻamaʻapeʻaleina le faʻasologa.
  • Matou te faʻamutaina lenei faʻamalama i luga o le ofu mafiafia ma faapipii i faʻamaʻi.
  • O sea mea teuteu matagofie e lelei i satin lipine ma lauulu varnish.

Faufautua! O mea teuteu teuteu o le a liua ai le laei i aso uma e avea ma matagofie o laei fulufulu. O latou tau e faʻalogologo ma e lelei le faʻaaliga. Lauulu teuteu teuteu, brosches, fugalaau, sulu faamamafa tatou faʻataʻitaʻiga tofo.

Maualuga ili

Laʻasaga o le fausiaina o se "ili" e sili ona talafeagai mo siva poʻo taʻaloga.

  • Tuu mai ou manoa i se fulufulu ma le pulumu e faʻamalieina ai sina mea.
  • O loʻo nonoa le siʻusiʻu, i le uluaʻi faʻataʻitaʻiga o le a matou faʻalautele ai uʻu atoa i luga o le taamilosaga
  • Ma i le lua - tatou tuʻua se matasele, lea tatou te faʻamaʻi, liliu faʻatu i le pito i lalo o le siusiu.

I le ata - o uluai sitepu 4 o lenei sitaili

E le manaʻomia se laʻei muamua lenei lauulu.

  • I le fusi uu i le tua o le ulu matou te aoina uma lauulu.
  • Ona matou fusifusia lea ma se paʻu paʻu faʻapipiʻi ma tuʻu i lalo.
  • Ia faʻasolo foʻi i lalo le pito i lalo, ina ia faʻasolo i le avanoa.
  • O le a matou aveesea le ausilali.
  • Vaelua ia free curls mo braiding.
  • O le a faʻalautele foʻi lulu faʻapipiʻi i le tutusa auala, fausia se pea faʻavili.
  • O lea ua sauni le laʻei fulufulu.

O le fusi o le sili filifiliga mo soʻo se sitaili ma tulaga. O lenei ua matou iloa faʻafefea ona fai se matagofie falaʻu mai le uumi lauulu poʻo faʻalelelei. Faatasi ma ia o le a tatou fiafia i aso uma. Matou te tuuina i le pito i tua o le ulu, i itu o le ulu pe i luga o le ulu.

E taua tele le ma ua matou fiafia foʻi i ai, faʻafetai i le faʻapipiʻi saʻo. A maeʻa ona maimoaina le vitiō i lenei tala, ona tatou amata fatuina a tatou faʻatonuga.

Eseese o utupoto

O le fulufulu lauulu ma le talo o se faʻafetai faʻafetai mo le faʻataʻitaʻia o ou foliga vaaia. E mafai ona e aoina manoa i se lamolemole ma le fusi mafiafia maualuga i luga o le palealii, pei ballerinas. O sea ituaiga fusi o tamaiti o le a fetaui mo teineiti masani ma maaleale foliga foliga ma lelei, mafiafia lauulu. Afai latou te manifinifi, o le fusi e mafai ona liua e laiti, lea o le a faʻateleina atili le lagona o le "suavai" curls.

Mafiafia mafiafia lauulu e mafai ona teuteuina i ni auala eseese - tuu i se faapona i le pito i tua o le ulu, tuu i luga o le tumutumu o lou ulu, faia se asimetris bun, ma isi. E tele ituaiga fusi, ma o latou filifiliga e faʻalagolago i ai naʻo le manaʻo o le talimalo ma le tulaga o lona laulu. Faigofie fusi, ma o le taunuuga e sili. Ae o lenei ituaiga o laulu e mafai ona taufaʻamataʻu - afai e te faia se mea sese i le filifiliga o meafaigaluega poʻo le filifili sese o ofu, e ono foliga mai o se lapisi pe faʻaopopo tausaga, ma e leai se tasi e manaʻomia.

Vanilla fusi

I le taimi muamua, teine ​​o lenei ituaiga na taʻua o Turgenev's, ae o lea ua latou mauaina le igoa vanila. O le mea masani lava, o la latou lauulu laulu e sili ona fiafia i ai tutusa igoa. O se moega vaivai, femininai ma faʻafaigofie lava, lea e manaʻomia ai le laʻititi taimi ma mea e faʻaoga e fausia - se fusipaʻu paʻu, selu, lauulu, ma sapasapea faʻapipiʻi fulufulu e faʻamautu ai le fala ua uma.

O le fagu vanila e iai ona uiga faʻapitoa - e le tatau ona soona mama, "lalelei", ma pupuʻu le laulu latou te aumaia ai le faʻatosina faʻapitoa, e pei o le teine ​​faatoa alu ese mai lona moega ma na faʻailo lona lauulu i se pulu. Ma le isi mea taua tele - o le vanilla bunch e faia na o le pale.

Ina ia fausia, e te manaʻo e selu le lauulu, sisi ia luga i luga, ia faʻapipiʻi i luga o le ulu i le fusi. Toe selu le lauulu ua aoina ma mimili lemu le pito i lalo o le siusiu, malupuipuia ma lauulu. O le fulufulu ua maeʻa e mafai ona lalagaina, ae aua le tiaʻea - o le moi e tatau ona foliga teisi lelea ma malolo.

Matamuli patipati

O lenei hairstyle foliga mai na faia i luga o le alu, ae e oo lava i se faigofie fusi ua manaʻomia nisi malamalama ma tomai.

E masani lava o le fusifusi lea e maualalo, e mafai ona maua i se asimetasi, ma nonoa ina ia le o ni ulu taʻitoʻatasi o loʻo tuʻituʻi mai i ai, ae o sulu atoa, ae manifinifi, ia alofagia. E le mafai ona faʻauia lauulu ile fulufulu paʻu ile tuli, ae vave ona fusifusi faʻataʻamilomilo lona au, ae le soona fufusi. Ma o le utupoto foliga sili atu masani ma malolo.

Bagel ato

O se ie faʻapipiʻi faʻapitoa i le foliga o se donut poʻo le fagu e mafai ai ona e mauaina se lalelei maualuga faʻasamoa ma se foliga manino. O le filifiliga o le tele o le donut e faʻalagolago i le lapoa o loʻo e manaʻo e maua se fusi, ao oe e tatau ona mafaufau i le umi ma le tino o le lauulu.

Ole taimi nei e masani ona latou faia se fuga tele ma le ato, e tu maualuga ile ulu. Ina ia fatuina, e te manaʻomia se ato i le leo o lou lauulu (e avanoa i lanu eseese - mo blondes ma brunettes, e mafai ona maua e oʻo lava mo redheads), lua fusipaʻu fusipaʻu, se selu, se fulufulu fulufulu mo le lamolemole ia uamea, fulufulu lauulu.

Ua selu lelei le laulu e faaaoga ai se palasi ma fulufulu faalenatura - ia faapea le laulu e lamolemole ma suamalie. Ma e tatau ona e tuʻuina i lalo le ulu i lalo, selu ia manoa ma aoina maualuga i luga o le ulu i le ulu. Tuu se donut i luga o le siʻu ma tuʻu faʻatasi ma le faaeteete loka o le siʻi i luga. Tuu i luga o le lona lua ofu fusifusi o le a faʻasaʻo le lauulu i luga o le bagel. Tumau malie lau manoa i lalo o le pito i lalo o le ato ma malupuipuia le laulu atoa i lauulu e faafetaui le lanu o le lauulu. Mo le faʻamoemoeina, o le lau utupoto e mafai ona varnishing.

Volumetric utupoto

Fiafia ma aoga volumetric utupoto e faia faigofie faigofie. O le mea taua o le lauulu o loʻo lelei le حالت ma sili atu i le aso lona lua pe a uma ona fufuluina, pei foi o "fou" filo faʻataʻapeʻapeina, ma o le tele o fusipaʻu mafai vave ona salalau. Afai o le lauulu e matua mama lava, e mafai ona e faʻaogaina mea teuteu oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, pefu faʻaavae.

A faaputuga e faigofie ona fai e aunoa ma le faʻamalieina i se faʻamalosi ofu poʻo le nonoa e le fufusi tele. E mafai ona e faʻaogaina le togafiti "togafiti" - polo le vaaia i foliga o se fasi fasi telefoni. Na te le saeia lona lauulu ma faataga oe e aoina mai i se e le soʻona punitia lona siusiu.

O le lautele atoa o lauulu e tatau ona vaevaeina i ni manoa ma fufusi malie faatasi. O se tulaga taua o le lauulu e le manaʻomia le toso soʻona u, a le o lea o le voluma manaʻomia o le a le galue. Afai o le laulu e matua manifinifi pe vai, e mafai ona selu sina mama le umi i le umi, ae le o le soona finau.

O filo filo pe mimilo vaivai ua faʻamau i se nonoa, faʻamautuina i faʻapipiʻi. Ole faaputuga e tatau ona malu. Afai e le lava le tusi, e mafai ona e "falo" faʻateleina, faia ia sili atu matagofie.

O se faaputuga i le laʻau lauulu

O le faʻaaogaina o le faʻataʻamilomilo i laʻau o le laʻua faʻaipoipo o se aga masani tuai, o lea e sili atu le faigofie le faʻaleleia o se mea faʻapitoa poʻo se mea e teu ai le ie i le ulu o le teine ​​faʻaipoipo. O lenei fulufulu foliga foliga lalelei ma faʻamamafaina le matagofie ma le agalelei o le teine ​​faʻaipoipo.

Ina ia mauaina le atoatoa foliga, e tatau ona e aoina ma le faaeteete lauulu ma teuteu ma le faaeteete le talo. E leai se tamaʻitaʻi faʻaipoipo e fiafia iai pe a oʻo i le ogatotonu o le faʻamanatuga o lona lauulu na faʻafuaseʻi i lalo ua taʻe. Lenei tasi mafai faʻaleagaina uma le lagona.

E masani lava, i le laulu o se teine ​​faaipoipo, le faaputuga e aoina mai le lauulu ua mimilo i totonu o curls. E faʻaeʻe lemu i latou, faʻalelei le itu o le itu ma le pulumu pulumu, ina ia faʻaoloolo le laulu. Maualuga i le tumutumu o le ulu, tapuni nonoa i se ofu mafiafia e faʻafetaui ai le laulu, ina ia le maitauina, ona faʻataʻatitia lea o soʻo i tafatafa o le pito o le fusi. O loka ua faʻamautu ma ni mea e le o vaʻaia, talu ai o faʻamoe e faigofie lava ona "oso mai".

A tusa ma se faaputuga, e faigofie ona e teu se fugalaʻau o moli fugalaʻau ma se veli po o le tuu foi isi teuteuga o le faʻaipoipoga.

Bun ma se totini faavae

Afai e te manaʻo e fai se lapoʻa faʻalelei lelei, ae leai ni donut poʻo se faaseʻe i lalo o ou lima, e mafai ona e faʻaogaina le "auala i lou lima" - o se totini masani. Oe manaʻomia le filifilia o se oloa o le umi o loʻo vaʻai, mai le vaivai lava maʻuluʻulu mea e fai ai le lavalava, e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga e latalata i le ono i le lanu o le lauulu

O le hairstyle-based hairstyle e matua faigofie lava. Ina ia faia lea mea, o vaega o tamatamaʻilima ua vavae ese i le totini, ae o loʻo totoe le "paipa" o loʻo faʻasolo faʻapipiʻi i se mama tusi. Ma o mea uma e matua faigofie lava - o se totini mama na te faia le matafaioi a le bagel masani. Ile tulaga tutusa pei ole taga ua maeʻa faʻapipiʻi, ole mama tamatamaʻilima e tuʻu ile auvae o loʻo tuʻu i luga, ole lulu ole lauulu, fusifusi ma se uʻamea paʻu ma tuʻu i lalo ole ea. E lava ona faʻasaʻo ma fulufulu lauulu, faʻapipiʻi ma varnish - ma ose sitaili laei matagofie ua saunia!

Utupoto ma faaseʻe

E mafai ona e fauina se sitaili sitaili vave lava pe a e faʻaaogaina se faasee faʻapitoa busa. E fetaui ma le lanu o le lauulu, ei ai se faamau fusi i le pito. Mo le mauaina o se fulufulu mata, oe manaʻomia le faʻafesoʻotaʻia manoa i le fusi, ona matala faʻalelei lea o mea i le faasee, amata mai le pito i lalo ma oomi pito o le lauulu i ou tamatamailima.

A oso le faasee ma le lauulu manua i luga e oso i luga o le ofu eleni, o pito o le mea ia ua fesoʻotaʻi e ala i le faʻamau o le faʻamau. O lenei e totoe naʻo le faʻasaʻo lemu lauulu i le nofoaga o le fusi ina ia le mafai ona vaʻaia, ma malupuipuia i lauulu.

Fausia paʻu

O lenei ituaiga o bun e matua talafeagai lelei mo le manifinifi tele o le lauulu, aua o le a matua faigata ona fatuina mai ia i latou e aunoa ma selu. "Gulka" mafai ona liliu mai laiti, aemaise pe a fai o le laulu laʻititi. Combing o le a vave faaleleia lenei.

E mafai ona e faia se fagu volumetric faigofie e ala ile selu ma se isi vavaeina, faʻalelei ia i latou ma se pulumu ma tuʻu faʻatasi. Ae e mafai ona alu i le isi auala. E mafai ona e selu lou lauulu i lou muaulu ma luga o lou ulu, a e loka lamolemole ile itu. I le faʻatutuina o lou lauulu pei o coca, e mafai ona e faia se fusuga matagofie i le pito i luga poʻo tua ole ulu. O le ae mauaina se filifiliga lauulu lauulu e fetaui lelei i le sitaili o 60s.

O sea laulu e manaʻomia ona faia ma le faʻaeteete, a leai, o le vaega o selu o le a maitauina, ma o le fusi o le a matapogia ma mataga. O le matua ma avea le faʻaaliga foliga tuai.

Filifiliga mo matagofie lauulu e faʻaogaina ai se talo

Faʻavae i luga o le fusi, e mafai ona e fatuina le tele o filifiliga mo lauulu laei e mafai ona ofuina i aso uma ma faʻaoga o se mea faʻaopoopo i le ofu faʻaalu.

O le talofa e iai ma le malulu o lauulu o se tasi o filifiliga sili ona faigofie ma sili ona lelei. E faigofie ona fai. E manaʻomia le aoina o le pito i luga o le lauulu pei o se "malvina", malupuipuia ma se fusi faʻauʻuga i le pito i tua o le ulu, ma aoina le manoa i se fusi malie, faʻamautuina ma fulufulu poʻo se teuteu lauulu lauulu. E mafai ona faʻasaʻosaʻo pito o le lauulu i se "uʻamea" poʻo se sikaili uʻumi uʻamea ma se uʻamea uʻamea.

Ina ia maua se mama laʻau lelei i luga o le ulu, e ao ona togafitia le lauulu i le sitaili busa ma selu ma se fulufulu selu seia matua lamolemole. Aoina lauulu i se solofanua fulufulu ma mimilo mafiafia, piniki ma lauulu. Luga le utupoto i le gel e faʻamau ma susulu. O lenei ituaiga utupoto e mafai ona tu i soo se mea - i le pito i luga o le ulu pe i tua o le ulu. O se laei lamolemole foliga foliga foliga manaia ma se lamolemole lamolemole mafiafia.

Mo teine ​​talavou ma le totoa, o le fusi maua ai se tele lautele o mafaufauga. E mafai ona e faia ni uila se lua i itu o lou ulu i le sitaili o le Princess Leia mai le Star Wars, ma o se sikuea siliva umi e aoga mo le fausiaina o se avanoa avanoa. Ina ia faia e le faigata tele pei ona foliga mai, o le a na o ni nai "terry" fusipaʻu fulufulu mo laulu, lea e laeiina i luga o le siʻusiʻu e oʻo atu i le maualuga manaʻo, ona faʻapipiʻi lea i lauulu manifinifi. O le iʻuga, o se ula suauʻu sikulini lea e foliga lelei i laʻei na faia i le paʻu ma neoprene.

Ole fusifusia e sologa lelei e le gata ile lauulu laʻuina lelei.

  • E mafai ona tuʻuina atu i fafo le nonoa, ma faʻatupu le aoga o le soʻona faʻaoleole i le boho style, e maua ai le aristocracy pe a fai e te faʻaaogaina le styling oloa ma le pupula o le susulu poʻo le kilikiti mo lauulu.
  • Afai e te faʻaogaina ni faʻapipiʻi masima masima, e mafai ona e fauina se fausaga faʻapitoa i le sitaili o le "surfer girlfriends". O ia fulufulu laʻititi sina galugalu, lea e maua ai le tele, o lea o le faʻaalu o le a iʻu mai e matala, fausaga ma matua onapo nei.

E mafai e tamaʻitaʻi talavou ona maua sina fiafia ma faia pusi namu mai fusi, faʻaaogaina le faiga lava e tasi pei o le taimi e fatuina ai le ulo. E mafai foʻi ona tuʻufaʻatasia lalagaina ma le lalagaina, o loʻo fou pea i lenei vaitau. E tele 'fili ma lattices' o le a teuteuina lelei ai le ulu, ma e leai se mea e mafai ona natia i le leai o ni lauulu, ae faia i fusi. Faʻalagolago i le ituaiga o lalagaina, o mea ia e mafai ona avea ma mafolafola tui, "atigi", mafiafia "cones" poʻo togi manifinifi lalaga faʻapipiʻi ma fusi faʻataʻamilo.

O sitaili laʻititi e i ai mafiafia ma uumi lauulu o le a fetaui ma le afa-sikuea i le sitaili a Angelina Jolie. Ina ia faia lea mea, faʻaali le sulugatiti ma faʻaleleia o latou, aoina i latou i le maualuga o le siʻusiʻu, ia faʻavavaeʻese se soʻotaga lelei ma afifi faʻataʻamilo i le pito o le fusi. O sea laulu foliga o le a foliga sili atu ona faʻaosofia luga o lauulu laʻei teuteu lelei, tipi i se laina sao.

Ole faaputuga e mafai ona eseese pei o lou mafaufauga e faʻatagaina. Faʻaaoga loka i luga aʻe, puʻupuʻu ma faʻamau i totonu, faʻaaoga fulufulu laufana, aufana ma lipine, faataʻitaʻi ma overlays - o le vaega e mafai ona maofa matagofie. O lenei laʻei lauulu e le mafai lava ona alu i fafo o sitaili ma o le a foliga vaʻaia i aso nei ma lelei, pe a e faʻaaogaina a matou fautuaga faigofie ma faʻamatalaga.