Lauiloa

Garson haircut - ata, filifiliga, fautuaga

I le le mautonu o le mea moni o loʻo i ai nei, e masani ona le mafai e se fafine ona faʻaavanoaina se taimi e faʻaola maloloina ai lauulu ma umi le tausiga mo latou. Peitai, e manaʻo uma tagata e foliga aulelei. I lenei tulaga, e manaʻomia le sailia o lenei ituaiga o laulu ma filifili se lauulu lauulu e mafai ona iloga i lona matagofie foliga, ma i le taimi lava e tasi e faigofie i sitaili, e le manaʻomia se mafaufau totoʻa. Fulufulu Farani - o se fulufulu e le manaʻomia le sitaili, e le manaʻomia le taimi umi ma e masani ona le lava le tausiga. E i ai le tele o taimi. O lona foliga e tumau le aulelei e tusa lava pe amata ona amata le laulu. Ma le faʻaopopoga, o le laulu lauulu e nana ma le poto natia vaeluaina.

Fulufulu Farani - o se tuʻufaʻatasiga faʻatasi o natura ma alofa tunoa

E i ai ituaiga tane ma fafine o lenei 'oti ulu, e fetaui lelei i alii ma tamaitai. Fesuiaiga o Farani lauulu e maua ai se lautele filifilia o iai o ituaiga o lenei lauulu. O fulufulu Falani e tele vaega, talafeagai mo le talavou ma se fafine matua, lea e talanoa e uiga i lona lautele.

Lauulu patino

O le mea autu e iloga ai lenei laulu mai isi o le faʻamamafa lea i le tua o le ulu ma luga o le pale lea e faia ai le voluma. E masani lava o se isi faʻaopoopoga o se lauulu laʻau o le pa, lea e mafai ona i ai le tele o foliga: asimetri, faʻatafafa, puʻupuʻu, umi. Mo ituaiga uma o uumi, o ia 'oti ulu e faia e faʻaaogaina ai le metotia "loka i le loka" ma faʻapitoa lava i susu susu.

Fiafia Farani lauulu

Afai e te vaʻavaʻai i se ata ma le ata o lenei hairstyle, e mafai ona vaʻaia o ona ituaiga eseese, e aofia ai:

sikuea - lauulu laulelei iloa e sili ona talafeagai mo ituaiga uma o foliga. O le tele o ona faʻaputuga e faʻaavanoa le tele ma le tau e faʻapipiʻi ai. O le taatele e masani ai o ituaiga ma faʻapitoa ituaiga. O se sikuea e mafai ona ofuina pe a aunoa foi ma ni pu (e faʻatatau i tofo ma mea e fiafia i ai),

Gavrosh - O se ituaiga Farani e tipiina fulufulu mo fafine e fiafia i laʻasaga matagofie mo lauulu pupuʻu. Latou faʻaopoopoina moni Farani matagofie ma lalelei i le foliga. O le fulufulu lauulu e talafeagai mo tagata agamalu, miti, ma mo le toa, mautinoa, malosi fafine. Pei o le tele o ituaiga o lauulu laʻasaga faʻapitoa o lenei ituaiga, o gavrosh e sili ona faigofie e teuteu,

ulaula - o se taatele masani ma le taimi nei lauiloa lauulu lauulu i totonu o tagata talavou. A faʻataʻitaʻi, o le faʻamamafa o loʻo tuʻuina i luga o foliga, lea e faʻatupuina ai le aulelei foliga o tamaʻitaʻi foliga, aulelei mataʻutia ma taʻalo malie. Ae ui i lea, e taua le matauina o le garcon e manaʻomia ni tausiga tuga ma tele taimi e vaʻaia i tagata e aulelei.

-pipiia polesi - faia mo teine ​​atamamai ma mananaia. Na ia faamamafaina le patino, muamua ma le tulaga ese o le ata. O le faiga mo le faʻatinoina o se lauulu e matua manaia lava: e faia e faʻaaoga ai se lau (po o se tafi masani), e maua ai le aʻafiaga o le lauulu masaesae,

papu - I totonu o Falani lauulu sipela e matua lauiloa ma lautele, e fetaui ma toetoe o tamaʻitaʻi sui.

Lauulu laulu Falani mo lauulu pupuu

O le lauulu Farani mo lauulu puʻupuʻu e lelei tele mo fafine pisi lava, ma le naunau uma ina ia foliga lalelei ma faʻalelei, e le gafatia ona faʻaalu se tele o le taimi i luga o le teuteuina o laulu. O lona aoga o le faʻatumauina lea o lona foliga, talu mai lauulu tuputupu aʻe tupu tutusa. Na te tausia mo se taimi umi i le tulaga na faia e le matai. O le lauulu Farani-laulu i luga o lauulu puʻupuʻu e matagofie foi i totonu e mafai ona nana ai ni faaletonu laiti i luga o foliga (o lenei aafiaga na fausiaina e ala i le auivi, na fausia e ala i le faʻamau o loka ma ni mea faʻapipiʻi, lea e vaʻavaʻaia uma le lapisi ma le soona faʻateleina o foliga) ma, i se isi itu, faamamafa maualuga le mamalu ma le matagofie.

Fulufulu Falani e taulai atu i mata. I le ma lea, latou te mafai ona vaʻaia faʻalelei le umi o le isu. O le laulu, lea e tipiina e le matai i le maualuga i le taliga vaega (i le lobe lava), fatuina isi voluma i le vaega o le pale. O le mataupu faavae o le faia o se lauulu 'o le "loka i le loka". O le umi tele e i le pale sone. O isi curls uma e ogatusa i le uumi. O nei mea uma e mafai ai ona e maua se lalelei sili atu ona atoatoa.

O le mea lilo o se siliseli lē mataofiofia o loʻo taoto i le faʻamalepeina. Ma i le pito mulimuli lava - i le teuteu o lauulu, lea e faia ai i latou palasitika, faʻatagaina le voluma e ofi lelei i luga o le ulu.

Lauulu laʻasaga Farani mo lauulu laulu

Mo tamaitai uma o loʻo sailia se ata fou ma e le mafai ona filifili i le filifiliga o lauulu ulu, o se Farani-sitaili lauulu mo laulu-umi lauulu e lelei. I le tulaga o le fausiaina o se laulu tipi, o le faʻamamafa i luga o le lua voluma - i le pale nofoaga ma le tua o le ulu. O se patikati e feololo le ata. O manoa o loʻo taoto i le auivi atoa e faia ia sili atu le umi e taunuʻu ai i le sili ona aoga. Ae ui i lea, o mea uma e patino ma faʻalagolago i le tofo ma mea e fiafia iai le fafine lava ia.

Afai o lauulu pupuʻu e matala ai le ua mamanuina mo ni teineititi maaleale, ona leai lea o ni faʻatapulaʻaina o loʻo i ai i le laulu mo laulu lauulu: o le a foliga sili atu i fafine ma soʻo se ituaiga o foliga. E fautuaina le faia o sea laei i luga o laulu lauulu (tusa lava pe o le a le maualuga o le maualuga). O auiliiliga o le gaioiga faʻaopopo le tele o lauulu, iloga i le manifinifi ma le maʻai.

O le fulufulu Farani o le a foliga sili atu i le masani lanu. Ma ina ia faʻaleleia atili ai le aʻafiaga o le natura, ua fautuaina e tatau ona vali faʻataʻitasi a tagata ina ia faia le lagona e faʻapea o le laulu e laʻititi susunuina i fafo i le malamalama o le la. O le siliva talafeagai mo ia ituaiga lauulu e mafai ona tuʻuina atu faigofie: ua lava le faʻaogaina o mousse poʻo le busa i luga o aʻa o le lauulu. O le faigofie ma le masani o le sitaili tuuina Parisian 'aulelei, fafine ma le matagofie.

Lauulu laʻasaga Farani mo lauulu umi

O le lauulu Falani mo le uumi lauulu e pei ona taua i lalo: o se mea laʻititi le faʻailogaina o lauulu. O le faʻamamafa i luga o le pale nofoaga, lea e fau ai le tele. O lenei 'oti ulu e faigofie ona tausia. E le manaʻomia le lalelei o sitaili, ia masani ona asiasi atu i le sitaili. O nei mea uma faʻatagaina tagata e ona le uumi lauulu e le faia ni taumafaiga faʻapitoa i le tausiga o le lauulu, ae i le taimi lava e tasi foliga lelei ma lalelei. Manoa foliga, lea e faʻaaoga o se faavaa mo foliga, e maua ai se faʻaopoopoga ma le matagofie i le ata faʻatusa fafine.

Vaʻai le ata lenei mo se Farani na tipi i luga o le laulu uumi.

O le Farani-style haircut o le a mafai le lauulu e masani ona teuteuina ma lelei. E tusa lava pe na ona alu ese mai le moega, o le a le feagai ai se fafine ma le manaʻoga e tapena lona laulu mo se taimi umi pe a uma le moe. Ole iai ole a pamu faʻatasi male nei laulu ole laulu e faʻatupu ai le mea e toe faʻatupu ai se tamaʻitaʻi matua, e faʻaauau ona faʻaosofia le faʻatosina mata o tamaloloa, ma mitamita ai ile tauleʻaleʻa male aulelei ile umi o le a sau.

O le fulufulu Farani o le a le tuʻulafoaʻiina fafine na ua masani ai e oʻo i le latou pito sili, tausia se lagona o le sitaili ma faʻaalia lelei o tofo ma na o le foliga vaʻaia ma le aulelei. O lenei laʻei lauulu na faia lava mo na.

Garson haircut - o le laei sili ona lelei, ae le mo tagata uma!

O ulu pipi, pei o le tele o isi elemene o se foliga teuteu, ua leva ona le toe avea ma tama tane. Tamaitai talisapaia le faigofie o lauulu pupuu, le faigofie o le tausiga mo i latou, ma le ofoofogia lalelei o lauulu puupuu. I nai tausaga ua tuanaʻi, o le taʻitaʻi i totonu o fulufulu ua avea ma laʻei fulufulu lauulu - o se flirty filifiliga mo tamaitai o soʻo se tausaga. E faigofie lava le maua o le garson hairstyle. O ona autu autu:

  • Puupuu le umi. Ma e ui lava e ufiufi luga fofo tali o loʻo ofoina atu i aso nei, o le tamaititi faiga o le autu lea o se laei foliga foliga.
  • Geometric manino o lauulu. O le vaʻaiga lea e manaʻomia ai le atamai o le seleulu o seleulu e faʻafaigofie ai ona fai le laulu.
  • Faatauvaʻa tele Ua 'ausia i le mafuaʻaga, ae vave ona fai ma e le manaʻomia ni tupe faʻapitoa.

E toetoe lava o mea patino uma o le garson hairstyle o aoga o se lauulu. E uiga ese o ia:

  • Fiafia Tutoʻatasi. Garcon e tipiina lauulu - o se ata lea a Coco Chanel toeitiiti atoa le 100 tausaga talu ai, ma Anne Hathaway o loʻo teuteuina i aso nei.
  • Faigofie sitaili. O le fulufulu ulu o Garson e mafai ona faia i le moni minute.
  • Avanoa mo faataʻitaʻiga. A o tuputupu aʻe le lauulu, e mafai ona e faʻataʻitaʻi i luga o le tele o ata, ma le lauulu lava ia e saofaga i le cardinal suia o sitaili.
  • Lautele O fulufulu Garson mo pulu pupuu ua filifilia e tusa ma le ituaiga o foliga, ae matua le faʻalagolago i le matua o le tamaʻitaʻi teuteu.

Ma o le taimi mulimuli e aoga tele le totoa i ai. O Garson haircut e ala ile ituaiga o foliga fafine na mauaina fautuaga nei:

  • Vaega foliga ma alafau alafau. Lelei mai le ituaiga foliga mo se laei i ofu sela, aemaise pe a fai o le teineitiiti e maaleale tino ma puupuu.
  • Lotoa o foliga. Le o le sili filifiliga mo le tipiina o se garcon, ae mafai ona e taumafai e maua se lelei aafiaga e ala i faʻataʻitaʻiga ma bangs.
  • Faʻataʻamilosaga foliga o se fafine foliga. E ono alu aʻe Garson, ae tatau ona e mafaufau e uiga i le voluma i le pale ma le i ai o se oso umi.
  • Oval foliga. A leai se vevesi ituaiga foliga o lea e atoatoa le lauulu lauulu.

E tatau ona e faʻaeteete e filifili se lauulu 'aina garson pe a fai o le lauulu e agaʻi atu e fai ni curls. Lenei e mafai ona mafua ai faʻatiga faigata ma o le laulu lauulu o le a leiloa uma lona matagofie.

Garson haircut: ata, ituaiga, teuteuga filifiliga

Garson hairstyle mo lona toeititi atoa le seneturi o tala faasolopito ua mauaina le tele o filifiliga mo le faʻataunuuina. Ole aso, toetoe lava ole fafine e mafai ona filifilia se garson haircut ma ia faamalieina ile iʻuga. Le masani ai, stylists ofo atu:

  • Kala Garcon. O lauulu i lenei tulaga e tipi i se malamalama manino. O garson fulufulu mai tua ma luma foliga manaia, talavou, manaia.
  • Ultrashort Falelotu. I lenei lauulu lauulu, mea uma e puʻupuʻu - mai le umi umi i le 'au.
  • Faaalo Garcon. O le lauulu e se asimetris, pe o lona uiga o le i ai o ni manoa i luga o le ua. I soo se tulaga, lauulu uma e le tipi puʻupuʻu.
  • Garcon ma se pu. Le filifiliga e sili ona masani ai mo le tele, talu ai o le au faʻatagaina faʻatagaina oe e filifili se lauulu mo le toetoe lava soʻo se ituaiga foliga.

O Garson haircut e ofoina atu foʻi ituaiga eseese o sitaili, i totonu o le sili ona lauiloa filifiliga o tousled, i le tulaga lua - atoatoa lamolemole. E mafai ona e “ofuina” le garcon i le tasi itu, ma selu lou lauulu i tua, ma e oʻo foʻi ina tosoina ou 'au i luga i le faiga a tusiata papa.

Garson hairstyle, e ui lava i lona foliga fiafia, o se filifiliga sili lea mo tamaitai lalelei galue e le manaʻo e ola i mea e masani ai ma mulimuli i tu ma aga o laei. Filifilia se garcon, o talanoa se fafine e uiga i lona tutoatasi ma le tulaga ese, faamamafaina lenei ma mea uma o le ata.

Garcon oti lauulu tala

I le 1922, na lolomi ai le tusi o le tusitala o Victor Margheritt La Garcone. O lenei tusi na mauaina vave lava le lauiloa tele. O le tusi e uiga i se teine ​​malosi ma faʻataʻitaʻiga, o le sa pupuʻu, na manumalo i loto o le au faitau. Tamaitai amata ona faʻataʻitaʻi i le tamaʻitaʻi ole tusi ma suia o latou laulu masani ile laʻei pupuʻu. O le faʻatusa o se fafine laititi e aulelei ma agamalu na atili ai ona lauiloa. I le lautele o le sa avea muamua Soviet Union, o le foliga mai o lenei lauulu 'ulu na mafua ai le matua tali lelei mai le fafine. Talu mai lena taimi, o le fafine tipiina o lauulu Garson o ituaiga eseese. O lenei fulufulu sa aliali mai saʻo ma lanu. E faia i luga o le lurus ma le lauulu lauulu. 'O laʻau fulufulu e faʻavae i Garzon ua mauaina le lauiloa i totonu o fafine o vaʻai tausaga ma galuega.

Garcon foliga tipi

O se vaega o lauulu 'oti o lona gaosi lea i le fanua o malumalu. Ina ua maeʻa le faʻagaioiga autu o le tipiina, ua ave e le aliʻi manifinifi seleulu ma faʻatino le wiski ma le ua o faʻatasi ma i latou. Faafetai i lenei mea, o lauulu e fetaui lelei i luga o foliga o foliga. O le galuega autu a le matai o le faia o le auivi ia saʻo e mafai, o le sili lea ona faigata i le faʻatinoina o lenei lauulu.

Ole pupuʻu puʻupuʻu mo se tama e aulelei lelei i teineiti ma le paʻu foliga. O le maʻaleʻea ma i le taimi lava e tasi o taʻaloga e foliga mai ai le laulu e maeʻa lelei. O lenei laʻei lauulu e mafai ona teuteuina i auala eseese, o le a foliga mai pea fou ma i le taimi lava lea e tasi feminina.

Taumafai i sina mea teuteu mumu ma mago faʻamago. A uma ona mago, teisi lemu ma lulu lou lauulu i ou lima. O le lauulu lauulu o le a foliga faʻaalia le fiafia tele ma faʻaatoatoa faʻatautaia le sitaili poʻo le masani masani.

Taumafai i se sitaili sili atu le manaia. Sii lou lauulu laʻititi i luga ma faʻalelei i le fulufulu manu. Uʻu uma le tuʻu i tua, ma totoe ai na o se pa. Uma e te manaomia e matagi i curlers, ina ia o le lauulu lauulu o le a sili ona tele.

Lauulu ulu o Bob Garson

O lenei lauulu ulu i le pito i luga o lauiloa e le o le vaitau muamua. Faʻatasi ai ma le laei o Garzon masani, sa mausali ona tulaga e le taʻutaʻua. Ole koluse lenei ile va o se sikuea ma le lauulu puʻupuʻu mo se tamaititi. Ose filifiliga sili lea pe a e manaʻo i ni pupuʻu pipiʻi, ae ia iʻu lava ina fefe. I le uma, e le o tamaitai uma e mafai na ona aveina ma tipi lona lauulu pei o le tama lena. Mo amataga, e mafai ona faʻataʻitaʻia se pupu pupu garson. O lenei lauulu 'ulu e manaia tele mo soʻo se matua.

Le faʻatinoina o se pu pupuʻu, e amata e le matai ona galue mai le tumutumu o le ulu ma faasolosolo malie ona agai atu i le muaulu. I le maeʻa ai o nei mea, e amata galuega i salu faʻaletupe ma okapital. I le uma, ua maeʻaeʻa le laʻau lauʻeleʻele.

E mafai ona e faʻafetaui le lauulu e te fiafia iai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e lau le lauulu ona tutusa le umi, pe mafai ona e fai i le matai e fai le pito i tua o le ulu "tulimanu". E mafai foi ona faia sina uumi musumusu.

Le aoga.

O se lauulu e leai se taimi, ua leva ona i ai i le silia ma le selau tausaga, o loʻo tosina pea, o lona faʻaavanoʻa faʻamaualuga, o le feminaʻi faʻaosofia le faʻafouina o le ata, faʻafaigofie ma manaʻomia. Faʻafetai i le faʻavasegaina faʻavae, e leai se manino, ma loka matagā na faʻatinoina ia te ia se malie malie.

O le faigofie o le folaina o le garcon mafai ai e eseʻese faʻataʻitaʻi ma se suiga i foliga vaaia, o se ata matagofie ma lamolemole lamolemole e mafai ona faigofie ona liua i se lototele flirty-tousled.

O se lauulu 'ulu faigofie fofo faʻatasi ma eseʻese tausaga, fafine i soʻo se matua taumafai e faʻataʻitaʻii faʻatamalii ma fiafia.

Pepa puupuu

Le matagofie puʻupuʻu O le Garson e maua ai le laulu o foliga o le laulu, matala puʻupuʻu puʻupuʻu, lelei le tipiina o lauulu i le malumalu ma se malamalama laititi i le pale.

I totonu masani masani faamatalaina i fasi ma mamanuina ni manoa i le nape ma i autafa. Luluina ma manino le auivi o le lauulu laʻuina le faʻaalia o le matagofie. Aua le fefe i le faʻataʻitaʻiina, o le filifiliga sili mo se klasik garzon e puʻupuʻu lauulu.

I se ultra-manifinifi garzon, o le tuʻufaʻatasiga o se pupuʻu puʻupuʻu 'au ma faʻailoga manino o le lauulu o le a avatua i ou foliga sili atu le alofa.

Lautele Garcon

Afai o suiga mautu e le taliaina oe, e mafai ona e faʻaaogaina le filifiliga faaʻei luga garzon.

E 'eseʻese mai se leoleo puʻupuʻu i se foliga sili faʻalelei ma mafai ona nana ou foliga sese. I lauulu maua le matagofie ma faʻateleina le aofaʻi, e mafai ona e faʻaogaina le filifiliga o lauulu lapoa.O manoa manifinifi pa'ū ifo i ou foliga o le a avatua ia te oe se lilo faʻaalia. E taua tele le amio ma lauulu mimita, aua le soona fai i le tipiina o lauulu, ina ia aua nei liliu atu i se lopa.

E taua tele i lauulu faʻailogaE taua tele o lona tuʻufaʻatasiga talafeagai ma se lauulu laʻau. I Garzon, e faaaoga ituaiga uma o bangs, e fuafua i le ituaiga o tagata.

  • Oval foliga - fetaui ma toetoe o ituaiga uma o faʻailoga.
  • O se sikuea foliga lapotopoto - lelei le faʻaʻumiʻumi ma umi.
  • I se vaʻaiga vaʻaia - sao ma puʻupuʻu.
  • Laʻititi foliga o le a faʻaalia faʻapitoa ni foliga pupuʻu.

O le teuina o sitaili vave, o le tutusa lauulu ma le fesoasoani a le fulufulu, lauulu mago ma varnish e mafai ona faataatia i auala eseese. I le laʻititi lalagaina o lou lauulu, e mafai ona e mauaina le aʻafiaga o le faʻatamala, mo fafine saʻo e mafai ona e faia se laʻei manaia, mo foliga tetele o foliga, fautuaina se laulu e tasi itu, lauulu folasaga i tua o le a fausia se foliga lalelei retro mo lau foliga.

Tofotofo ma so o se filifiliga ma tumau matagofie ma se garzon lauulu.

Fafine i le ofutino a se tamaloa

O le mea e malie ai, o aso ua tuʻuina e faʻatapulaʻaina le filifiliga o lavalava mo tamaʻitaʻi e oʻo i ofu ma faʻalavalava, ma o elemene o lavalava o tamaloloa i totonu o laupepa a tamaʻitaʻi e matua tapunia lava. O le taimi nei o foliga e sili atu faatemokalasi. Ma o iinei e aoga le nofo i lalo ma le faʻaaloalo curtsy i luma o le sili Coco Chanel, o se moni fouvalega i le lalolagi o faiga. Ole mea lea e tatau ia te ia ona faia se ofu laʻititi uliuli, ma o ese mai fusi uʻamea ole korset, ma, o le mea moni, faʻamautu le tulaga o le ofuvae e pei o se mea matagofie i totonu ole laupepa o tamaʻitaʻi faiaʻoga uma e faʻaaloalo ia te ia lava.

Faatasi ai ma le sitaili, o le sili lava manatu faʻatino o le feminini na faasolosolo malie lava. O lenei ua le toe fulufulu ma matagofie skirts amata amata ona puleaina le polo. Ou te mafaufau poʻo ai na maitauina foliga faʻafiafiaina foliga o se fafine i se ofutino paʻu mo tagata. Ma aisea e le taua ai le ofuina se fusi i le puimanava, ae foliga feminina ma atamamai tusa lava pe i ai se lauulu i lalo o le tama?

E le o se mea e ofo ai, o fafine Farani na musuia i tatou mo le manumalo ma le tuʻufaʻatasia o auiliiliga auiliili ma faʻataʻitaʻiga i mea tau lavalava. Ma na latou faʻaigoaina foʻi igoa i nei suiga fou tau masani. O lea, faamasani - le uso Garson ma le gamin lava oe.

Garzon ma mea pisa. Ou te fai atu ia te oe e aua le fenumiai

Leaga, soona faʻatamilo ma i le taimi lava e tasi faʻataʻitaʻiga ma feusuaiga - o lenei e mamao ese mai se le atoatoa lisi o le auala e mafai ona faʻailoaina ai le sitaili a la la garzon. I se maʻi faʻataʻitaʻia, o laʻei o ofuvae a aliʻi ma ufanafana, ofutino paʻu, fusiua, pulou bowler, suspenders, seevae tosotoso lalelei e fausia ai le poto tele male faʻamoemoeina o lenei ituaiga lauiloa.

E afua mai i le amataga o le 20th seneturi ma mausali lona tulaga i le aso nei, o le faʻatusa o le "tamaititi" (o lona uiga, o le upu "garconne" ua faaliliuina mai Farani) e sili ona lelei mo teine ​​manifinifi, teisi tulimanu ma tamaʻi fatafata. O tama teine ​​talavou e foliga mai i fafo, e mafai lava ona maua se fiafia i soʻo se tamaʻitaʻi foliga matagofie. Fiafia faʻatasia lipine lanu mumu ma faʻapipiʻi paʻu, faʻaputuga ma le tuxedo o se tamaloa, o lena teineititi o le a le tumau lava i le paolo o oʻo lava i le sili ona mataina siva.

O se mea e ese ai, ae le faʻapea foi ni tagatama iloga, e mafai ona e tusia ai se ata o se teine ​​afi, o se mea leaga, faigofie, taʻalo, malie ma fiafia teine ​​tomboy. E leai se mea, o le sitaili gamins e manatu o le uso laititi o le "tagata matua" Garson style. E le pei o le masani ona lanu uliuli lanu masani o uiga, o le magalafu o se pa susulu susulu e le fefe i lanu samasama, mumu ma lanumoana, ma, ioe, tagata fiafia sili ona lanu vest. Fafine pe a aunoa ma le malosi feusuai, talavou e aunoa ma le fouvale, tamaititi leaga e aunoa ma matau ofuvae ma manaia lalelei e aunoa ma le piniki cloying o uiga autu uma o le "teine" sitaili (le upu "gamine" ua faaliliuina mai Farani).

Aloaia aneti-glamor foliga foliga

Afai o sui sili ona aloaʻia o le Garcon style o le matagofie o Coco Chanel, Marlene Dietrich, Greta Garbo, ona avea lea o le pale mamalu o le faipule o le sitaili o gamines, e le taumate, e ao ona avatua i Audrey Hepburn e le mafaatusalia. Ma o iinei se tasi e le mafai ona le taʻuina e taua ia teine ​​gamina lauiloa pei Twiggy, Audrey Tautou, Winona Ryder, Emma Watson.

O latou uma lava, e ui lava i se eseʻesega, faʻaalia foliga masani, e sili ona faʻatulagaina ma faʻatinoina le tuʻufaʻatasia o laʻau fulufulu o tagata, tuxedos, suspenders ma le faʻapipiʻi-seevae, avatu se faʻailoga faʻapitoa ma faʻateleina i a latou foliga lalelei, aulelei, sina taʻalo ma faʻatusa o se tamaʻitaʻi foliga.

O le tilotilo ia latou, ua e malamalama o le mea lilo o le manuia e le taoto i rhinestones ma frank mini, ae i le tomai e avea ma fafine e tusa lava ma le suti a se tamaloa, i le tomai e foliga pei o se masiofo, leai ni silikon ma Botox, i le tomai e faamamafa ai lou aulelei masani, ae aua le faia faʻalelei i lalo o poloaʻiga o se laʻasaga malosi.

E fiafia i seevae mananaia ma matagofie.

Studs ma se tulaga maualuga o le Eiffel Tower - o lenei mea e le o le mea a teine ​​lalelei o Pale. I le uma, tusa lava pe ose aso poʻo se faʻaaliga fou o loʻo faʻatali mai ia te ia i le afiafi, ae le i manaʻomia e tatau ona e galue i le aso atoa. Ma Farani fafine, e ui lava i latou uma alofa mo le feminine style, alofa sili ia latou lava. O le mea lea, e leai Farani aulelei o le a faapuapuagatia ona vae ma se poloka le lelei. O le a ia filifilia le ulugalii sili ona mālie, laconic, ma avea ai ma fesoasoani e manaʻomia i aso uma ma faʻamamafaina le mataina ala o ia e ona.

E fiafia i moli vali

Parisians, e tusa lava po o le a le matua ma tulaga lautele, taua taua faalenatura i luga atu o mea uma, aua e tofu i latou ma lona lava foliga tulaga ese. Pau le mea e manaʻomia e faʻailoa mai ai ou agavaʻa ile malamalama saʻo. Ina ia faamamafaina lona lalelei i le ao, o le a ia ofuina se mascara itiiti, se mataua o le mumu ma se lipine gogolo. O le "heavy artillery" i foliga o le mafiafia leo, ata uila ma lipstick susulu i Farani e talafeagai na o le teuteuga afiafi, ma i le ao e manatu leaga.

Ae i le taimi lava e tasi e fiafia o ia i le mumu lipstick

"50 lanu o lanu mumu" - e le mafai ona e fai atu ese o loʻo iai le alofa o le fafine Farani mo laugutu o lenei lanu. I le auupega o soʻo se tasi e faʻaaloalogia tagata o Farani, o le a mautinoa lava o le a le itiiti ifo ma le tasi mataupu ma ia lipstick. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei togafiti faʻataulaitu, o le Parisian mafai ona vave suia. Afai e alualu lelei le aso i le afiafi, ma le mafai ai ona valaʻau i le fale, e na ona vali e teineiti latou laugutu i le lanu mumu mumu, ma faʻaliliu foliga o aso uma i se afiafi.

E fiafia i lauulu faigofie

Lelei lauulu lauulu foliga e seasea tupu. Tele le saʻo, terlalu saʻo. ma faʻapea foi ona fiu mo afafine o Farani. Lauulu, puipuia ma le puipuia e le atigi o le teuteuina o oloa, latou mafua ai na o le le mautonu. Manatua, o le pito i luma o le natura. O ni nai manoa o manoa, leai ni gaoi poʻo se vaimea lauiloa, ia e aunoa ma se mafuaaga taʻua o le "Farani", o le filifiliga a se Pale.

Faaopoopo i taimi uma se paʻi o le faʻatalale i le ata

O le a ia le faia ni ofu le talafeagai e tusa ai ma lana ata - o lona sitaili o loʻo faʻaalia ai se soʻotaga uiga ese o mea. O le ata e le tatau ona soona fai fua, o loʻo i ai pea se elemene o le faʻatamala i totonu e maua ai le faʻatosina. E aunoa ma se mafuaaga na fai mai ai Coco Chanel: "Afai e taia oe e se fafine i le lalelei, ae e te le manatua mea sa ia ofuina ai, ona sa laʻei lelei."

Alu i se puluʻulu lelei

O se fafine Palei e sili ai le faʻatauina ofu taugofie nai lo le sefe i luga o lana faleoloa autu - lauulu. O le tau o se mea e le taua tele pe a fai e fetaui i le sitaili ma e teuteu le faʻatusa, ae o se le lelei o fugalaʻau ma le leaga le lanu e mafai ona vaʻaia mai mamao.

E leai mo se mea e pei o fulufulu gofie, pei o le bob, page, garzon ma bob, e le o toe lauiloa i le tele o tausaga, na o mai ia Farani matou. O le Paris haircut e le naʻo le fulufulu lauulu, ae o le faitioga o le amio a le fafine ma lona amio. O le au faigaluega tomai faʻaaogaina latou te faʻaaogaina se metotia e faʻapena ai le laulu foliga masani, ma e le manaʻomia ai se lauulu laʻuina le faʻatulagaina o sitaili.