Togafitiga Dandruff

E aoga le faʻatauina o moli ma suauʻu mo le fefete (seborrhea): aoga ma faʻaletonu o latou faʻaaogaina, aoga ma mafuaʻaga

Dandruff o se faʻailoga e faʻalogo tele ai i lou soifua maloloina, toe mafaufau i meaʻai taumafa ma suia fulufulu oloa. Faatasi ai ma le fesoasoani a shampoo, e mafai ona e le gata faʻaleleia tulaga o le lauulu, ae o le a faʻamama foi seborrhea mo se taimi umi. O le vailaau filifilia e tatau, faʻaopopo atu i le agamalu ma le sili ona lelei faʻamamaina, ia i ai antiseptic, antifungal aafiaga, faʻamama le pupula ma fesoasoani faʻamalosia le puipuia puipui o le paʻu. Tele faufautua fautuaina se moli ma siliva mai seborrhea o le ulu.

Mataupu faavae o le faʻagaioiga

Ole foliga o fulufulua fua ile ulu e mafai ona faʻatupuina e vaega eseese, i le tele lava o tulaga o le solia lea o le sebaceous glands ma le gaioiga o patogenic microorganism, fungi. O le le faatamala uiga i le faafitauli taitai atu ai i le lauulu lauulu ma faigata le toe togafitiga o seborrhea.

O se tasi o vailaʻau aoga e mafai ona faʻaumatia ai le le lelei auga o seborrhea, afaina ai le mafuaʻaga o le faʻafitauli ma puipuia ai lona atinaʻe i le lumanaʻi, o le zinc pyrithione.

O le gaioiga e iai vaega nei:

  • e maualuga fungicidal, antifungal aafiaga, aoga i le togafitiga o psoriasis, atopic dermatitis, ringworm, eczema,
  • faʻalauteleina le gasologa o gaioiga i totonu o sela o le totoga o le ulu,
  • faʻaosofia le toe faʻafouina, saofaga i le vave faʻafouina o tisu faʻaleagaina e le faʻamaʻi,
  • fesoasoani e aveese toxins, mea leaga mea mai le tino ma epidermal sela,
  • auai i le faaleleia atili o le lelei o curls,
  • faʻamalosia fulufulu mata, puipuia le paʻu o lauulu,
  • aveeseina le pupuga
  • faʻamalosia le faʻailoaina o alatoto faʻalu o le uluulu,
  • E i ai le mamago aafiaga, ma faʻaitiitia ai le sebum o lauulu.

Mo se vave toe faaleleia, trichologists ma dermatologists fautuaina togafiti le faafitauli i le amataga, i le muamua foliga. O lenei auala o le a faʻaitiitia ai le aʻafiaga o le toe faʻaletonu i le lumanaʻi.

Faamolemole matau teuga laʻau ma le zinc mai le seborrhea, o faʻamaʻi fulu o le papala e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamalologa ma le faʻaavanoaina faʻamoemoe.

Tulaga lelei ma leaga

I totonu o uiga lelei o lauulu oloa ma le faʻaopoopoina o zinc, oe faʻaaogaina matau:

  • Taugofie
  • aoga i le taua faasaga i seborrhea,
  • vave aveesea le vevela ma le afaina o le afaina vaega o le ulu,
  • o loʻo i ai maualuga antibacterial meatotino, o loʻo faʻaaoga foi i le togafitiga o psoriasis, eczema,
  • seasea tupu ni aafiaga
  • faaaogaina masani o le a faamama ma taofia le faafitauli o le lauulu leiloa,
  • le lisi o contraindications masani ona faʻatapulaʻaina i le le faʻamaoni lava tagata,
  • e le o iai ni overdose faʻamatalaga.

O le faʻapipiʻi ma le zinc e faasaga i le seborrhea e le aunoa ma ni faʻaletonu. Muamua lava o le solia o faʻatonuga a le gaosi oloa ma le fomaʻi o loʻo alu atu e faʻatupu ai le tagofia o mea ua fai ma vaisu, o se faʻaititia i le lelei o le vailaʻau. Tele gasegase ua matauina foi o le oloa e le lelei i le togafitiga o le faʻamaʻi ma sili atu gasegase. I lenei tulaga, o le tuʻufaʻatasiga o le zinc ma isi mea gaosi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma ketoconazole, climbazole, allantoin, o le a manaʻomia.

Anotusi

O le tapoleni o tapenaga tuʻufaʻatasia se fofo aoga mo le faʻafitauli ma se agamalu i luga ole curls, o lea, i le tulaga e leai ni contraindications. E faʻasaina na ona faʻaaogaina i tagata mamaʻi o loʻo afaina ai vaega.

Ina ia aloese mai se tali le manaia a le tino i se allergen, lea e faʻaalia i le ogaoga gatalia, magaugofie curls ma faateleina lagona maaleale o le uluulu, o se suʻega alergi o le a fesoasoani ae e leʻi faʻaaogaina le vailaʻau mo le taimi muamua.E mafai ona e siakia pe faʻafefea o le tino ona tali atu i vaega o le oloa, i le pito i totonu o le tulilima, i tua o le taliga poʻo luga o le tapulima.

O nei fofo e sili atu ona talafeagai mo tagata e ona le gaʻo o ituaiga lauulu. Mo mago i le natura curls, e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete tele.

O se toe iloiloga o le sili siliva shampoos

O le oa o le taاندeni filifiliga oloa e mafai ona fenumiai tagata faaaoga. La matou iloiloga o lauiloa shampoos e faasaga i seborrhea o le a taʻitaʻia i latou i le filifilia o le sili.

Aofia ai le zinc pyrithione faʻamalosia i se vaega o le 1 g i le 100 ml o le vailaʻau. E fetaui lelei mo le fofoina o le mamago ma le gaogao seborrhea, aoga i le togafitia o psoriasis, seborrheic ma atopic dermatitis. O le faʻaaogaina o le Skin-cape le afaina ai le lanu ma le fausaga o lauulu, vave faʻaitiitia faʻailoga o le faʻamaʻi.

E fautuaina e faʻaoga uma 2-3 aso mo 2 vaiaso. Le togafitiga faasaga i seborrhea umi 2 vaiaso, faasaga i le psoriasis - e oo i le 5 vaiaso. Ole vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina mo le puipuia ma le faʻateleina ole 1 taimi ile 7 aso.

Tau - mai le 1200 rubles i le 150 ml. I le faʻaopopoina o le faʻamalama, gaosiʻoaʻo le ofoina kulimi ma aerosol Paʻu-pulou.

Friderm Sinaʻi

Friderm Zinc o le taugofie faʻataʻitaʻiga o le Skin-cap. O loʻo i ai se faʻamalologa o le zinc pyrithione, i le fua faatatau o le 20 mg o mea gaʻo i le 1 ml o le vailaʻau mo togafitiga. E leai se vali ma mea manogi i totonu o le fale.

E faʻaogaina e faasaga i le seborrhea, seborrheic, atopic dermatitis ma faʻamamaina o latou faʻailoga. O le fualaau faasaina feagai ma lauulu leiloa, faaosofia ai le ola tuputupu ae fou.

Friderm Zinc e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. E manaomia ona fufuluina o latou lauulu faalua i le vaiaso. A maeʻa le 2 vaiaso, ua mafai loa ona faʻaaoga le oloa tasi i le 7 aso. O le togafitiga togafitiga e mafai ona tumau e oʻo i le 2 masina, a maeʻa ona e manaʻomia se malologa puʻupuʻu.

E mafai ona faʻatau le oloa i le fale talavai poʻo le faleoloa i luga ole laiga. Tau - mai le 576 rubles i le 150 ml.

Keto faaopoopo

Keto Plus o se malosi malosi mo le puipuia o le kanesa. I le 1 g o le fualaau faasaina o loʻo iai ni vaega aoga se lua: zinc pyrithione (10 mg) ma ketoconazole (20 mg). O lenei tuʻufaʻatasiga e fesoasoani e tauina ai le tele o ituaiga laʻele, seborrheic dermatitis, e oʻo lava i se tulaga maualuga.

Keto plus ua faʻaaoga e togafitia ma puipuia le paʻu o faʻamaʻi o le ulu, faʻatasi ai ma foliga o susu. Mo faʻamatalaga fomaʻi, o le faʻasologa e faʻaoga faalua i le vaiaso mo le masina, mo le puipuia o le naʻo le tasi sulufaʻi i le 7 aso.

Leai ni mataupu o le overdose ua faailoaina.

Le tau o se fagu 60 ml - mai le 520 rubles. O loʻo faʻapea foi ona saunia e le tagata gaosi oloa i voluma 75, 80, 100 ma le 150 ml.

Lapataiga! E ui i le maualuga o le aoga o le vailaʻau, Keto plus e le faʻamauina mo le maʻitaga ma faʻasusu.

Zinovit (Zinovit)

Ole vailaau faʻasaina a Zinovit e faʻaalu ai le faʻamoe ile ulu. Climbazole (1%) o loʻo i ai i le faʻasologa ma zinc pyrithione (2%). Tandem o nei mea gaosi faʻamaonia le ausia o le faʻamoemoeina aafiaga pe a uma se vasega o talosaga.

Le oloa ua faʻaalia e faasaga i faʻamaʻi tele o le papala. O le oloa e tausia faʻatasi ai lauulu, faʻafetai i le panthenol, glycerin ma masani o le suauʻu pepamiti o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasiga.

Mo le faʻaalia o le seborrhea, ua fautuaina e fufuluina lau lauulu i luga o le 2-3 taimi i le vaiaso. O le umi o le togafitiga togafitiga o le 1 masina.

O le tau e ofo ai faʻafuaseʻi - naʻo le 262 rubles i le 150 ml.

Zinc + birch tar (Green Fale Talavai)

O le oloa faʻaaoga e faʻatauina ai le papala o berminyak. I le faʻaopopoina o le zinc pyrithione, birch tar, ua iloa ona o le maualuga o ana anti-fungal, anti-inflammatory, antiseptic properties, o loʻo faʻaopoopoina i le faʻavaeina.

Afai o faʻaiʻuga pito o le laulu ma mafatia i le matutu, ao leʻi fufuluina lau lauulu i le Zinc + Birch Tar mai Green Pharmacy, togafiti i latou i le suauʻu fualaʻau ma taumafai e aua le afaina i le taimi o le faʻagasologa.

O le mea taua ua i ai, o le le manogi ma le manogi leaga. Tau - e le sili atu nai lo le 100 rubles i le 350 ml.

Faaeteete! O le oloa e matua leaga tele ma mafai ona liua lauulu i le "vao". Ae le i faʻaaoga, siaki le faatanoa ma le taimi o faʻasologa.

Zinc Librederm Faʻamaʻi

Libriderm “Zinc” - teisi fefete ma le zinc ma allantoin. O loʻo faatonuina e faʻatatau i ituaiga eseese o laʻele, seborrheic dermatitis. E le oi ai i le tuufaatasiga ni mea teuteu, manogi ma parabens.

Faigofie mo soo se ituaiga o lauulu, e oʻo lava mago ma malepelepe. E mafai ona faʻaogaina e toe faʻafoʻi mai ai curls pe a uma ona pisia.

Le vasega fautuaina o togafitiga o 2-3 vaiaso. Faʻaaoga i laupepa uma.

Tau mo 250 ml - mai 400 rubles.

Talosaga foliga

Le faʻaaogaina o le togafiti tuʻufaʻatasiga e le ese uma mai masani masani i le faʻamamaina. E tatau ona e:

  1. Lulu le fagu, susu lou lauulu.
  2. Faʻamama sina i ou alofilima o lou lima ma faʻapipiʻi i luga o le ulu.
  3. Fofō mo le 1-2 minute. Tufatufa le faʻaosofia o le busa i le uumi o curls.
  4. Fufulu le mea totoe i le tele o vai mafanafana.
  5. Mo se aʻafiaga tele, o gaioiga e toe fai. Ole taimi lea, ole laʻasaga e teu ile lauulu mo le isi 2-3 minute.
  6. Tui fufuluina le lauulu.

Tele tagata faʻaaogaina le faʻapea a maeʻa ona fufulu, vaimama vilivili ma se tino lelei o vailaʻau vailaʻau (chamomile, calendula, etc.), o le faamoemoe faʻaalia e mafai ona ausia vave, faʻapea le lauulu o le a malu, siliki.

O le umi ma le faʻaaogaina o le vailaʻau e faʻalagolago i le filifilia filifilia ma le tikeri o le faʻafitauli. Ole averesi, gaosi oloa faʻamasani i le lua i le tolu taimi i le vaiaso mo 1-2 masina.

O se mea taua! O nei vailaʻau e faatau e aunoa ma se talavai, ae manaʻomia fautuaga faʻafomaʻi ma faʻamaonia lelei ia faʻamaonia o le maʻi.

O a ni aʻafiaga e faʻamoemoe ai

E ala i le faʻaaogaina o le solo, e faʻatali ai i lalo suiga nei:

  • gatalia, le mautonu ina ua mavae nisi faʻagaioiga,
  • faasolosolo peeling o le vaega taua ma le aofaiga o susu,
  • lauulu masani o gaʻo faʻapipiʻi
  • ua faasolosolo lemu lauulu, masani susulu foliga mai.

Togafitiga o seborrhea ma le zinc shampoos faʻamautuina se malu ma aoga fofo i le faʻafitauli. O ia vailaʻau e tausia lelei curls ma puipuia a latou leiloa. Aua le taofi iina, faʻaaoga le mea e puipuia ai le toe foʻi.

Vitio aoga

Fofo vailaʻau mo seborrhea.

O le le pulupulu sili ona lelei.

Lelei ma vaivaiga o le taamilo zinc shampoos

O vailaʻau galue i lenei mataupu e faʻamago ai le paʻu ma faʻatonutonu le aofaʻi o sebum e faʻailoaina e le kelenesi. O faʻamalama faapena ua tele naua:

  • i ai se aafiaga lavelave, puipuia e le gata i le atinaʻeina o le seborrhea, ae faʻapea foi ma le leiloa ulu. Togafitiga togafitiga faaosofia fou lauulu tuputupu ae,
  • oloa e i ai zinc, maua ai le anti-inflammatory faapena foi ma le antibacterial effects,
  • sauniuniga e leai ni contraindications, o loʻo avanoa mo le toʻatele. E mafai ona faʻatau e aunoa ma se talavai i le tele o faleoloa faleoloa, fale talavai, le Initaneti,
  • le tau o le shampoos mai seborrhea ma le zinc e maualalo.

O le fualaau faasaina ei ai foi faaletonu:

  • o le faapalepale i le tagata o ona vaega
  • ua fai ma vaisu ma, o lona uiga, o se faʻaititia i le lelei,
  • mafai ona fesoasoani i taimi uma i le faʻateleina o le faʻamaʻi.

E taua: Zinc pyrithione faʻaleleia atili meatotino a soʻo se lauulu oloa tausi.

O le a le ituaiga o faʻamaimu faʻamoe ma zinc e mafai ona maua i totonu o se fale talavai?

O le tele o filifiliga o zinc shampoos mo le togafitia o le folo ma le faʻafitauli o lauulu o loʻo faʻailoa mai i filifili faleoloa ma fale talavai.

Nei o sili ona lauiloa o latou:

  • Friderm Sinaʻi. O le vailaʻau o le vailaʻau o le zinc pyrithione. E masani ona fautuaina mo ituaiga uma o laʻai, faʻatasi ma isi auala,
  • FulufuluZinc + birch tar»Faʻatinoina e le Green Pharmacy. O le sauniuniga o loʻo iai 2 vailaʻau malosi: zinc pyrithione, tar. E leai ni tapulaʻa i le numera o ana tusi talosaga. Pau lava le faʻaletonu o le saoasaoa manogi o faʻamalama,
  • Keto Plus. O vailaʻau aoga o lenei vailaʻau o le ketoconazole ma le zinc pyrithione. Latou fegalegaleaiga gaioiga faateleina le aafiaga o togafitiga,
  • Tamaloa Tamalafi Saunoa. E manatu i se fou fou faʻamamago-fofoa. Mea aoga o le zinc pyrithione, climbazole. Uma ua i ai aafiaga anti-inflamasi ma antifungal,
  • Ufi paʻu. Lelei, ae le taugofie.

Faitau ia mau pe faʻapefea ona filifili le mea e saʻo i le tane poʻo le fafine, faʻamago foʻi ma le mago.

Faʻapefea ona filifili le fofo sili ona aoga?

Filifilia o le sili fofo mo le faʻaleleia o matemo, e tatau ona mafaufau i le tele o itu.

Faʻafefea ona amata le faʻamaʻi?. Afai o loʻo iai ni vailaʻau mo se mea fai meaʻai, ole zinc, e mafai ona fesoasoani i le amataga ole maʻilili, ona faʻapea lea ile tulaga ogaoga o loʻo sili ona fautuaina le faʻaaogaina o oloa o loʻo i ai, faʻaopopo i le zinc pyrithione, ketoconazole.

Ituaiga o Lemalu: suauu pe mago.

Tagata le fiafia i le fualaau faasaina. E pei lava o isi lava mea teuteu teuteu, laupepa ma meaʻai i totonu o le tuʻufaʻatasiga e ono le aoga, i mataupu taʻitoʻatasi e faʻaalia le tonu faʻafeagai le aoga.

E taua le matauina e mo le gaosiga o le maualuga le lelei faʻamalama, faʻaoga masani mea mata e faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, vailaʻau toto: sage, chamomile, nettle, lichen.

Faia o se filifiliga e fiafia i ai se ituaiga ituaiga, e tumu i le taulai atu i le matagofie afifiina ma ata o aulelei matagofie i faasalalauga laupepa. Muamua lava, e tatau ona e amanaʻia le faʻapipiʻi, filifilia se fofo e faʻavae i le ituaiga o laulu ma mafuaʻaga o le faʻamaʻi.

O le a le mea e aofia i totonu o le faʻavae?

I le faʻaopopoina o le zinc pyrithione, o mea nei e i ai i totonu o laupepa:

  • Sulifoa, tar, masima. O la latou galuega o le faʻaleleia o le folasi o tino paʻu oti,
  • Clotrimazole, ketoconazole, cyclopirox - malosi vaega e puipuia ai,
  • Suauu taua (tea tree, lavender, arasi, moli) - ei ai se antibacterial effect,
  • Totoʻo o laʻau ma laʻau toto,

  • Suavai
  • Salicylic acide i ai le faʻamaʻiina aafiaga i luga o le ulu, aveese fungus ma vaega o sela oti,
  • Selenium sulfide - faʻaitiitia le gaioiga o fungal sela, faʻafouina faagasologa,
  • Ichthyol - ei ai se analgesic, antiseptic aafiaga.

Polokalama faʻapitoa faʻapitoa gaosi e pei ona taua i lalo: zinc pyrithione i le tuʻufaʻatasia ma isi mea gaosi faʻasili atu i le pito i luga o le epidermis, faʻaititia le gaioiga o le fungus ma saofaga i le faʻamamaina o paʻu paʻu..

E taua: i le avea ai ma vaega o le oloa, e mafai ona aofia ai mea leaga i ni mea matautia e avea o ni mea taua pe a galue gaioiga vaega.

Faʻapefea ona faʻaaoga le vailaʻau mo le falemaʻi?

Dandruff shampoos e faigofie ona faʻaaogaina. O le tekonolosi talosaga e toetoe lava tutusa mo uma auala:

  1. Faʻaitiiti sina vaega ile laulu malulu.
  2. Leva na tufatufa tutusa i luga o le ulu.
  3. Alu mo 3-5 minute (le taimi talafeagai mo le gaosi oloa e galue).
  4. Fufulu faʻalelei.

Ole faʻaogaina o le faʻamalama e fautuaina e le sili atu ile 3 taimi ile vaiaso i se isi suiga ma auala masani.

O afea e matauina ai le faʻaiuga?

Ole faʻataʻitaʻiga mo maʻafiaʻe ma shampo ma le zinc ole masani lava 3-4 vaiaso. I le taimi lava e tasi, e tele lava le aofaʻi o pili e matau ifo lava pe a maeʻa 2-3 shampoos.

A manaʻomia, mo se fomaʻi sili atu e teteʻe atu i vaega o le paʻu, e mafai ona faʻatonuina se fomaʻi.

I se faʻaopopoga, faʻapipiʻi faʻapipiʻi sipi moʻi e mafai ona sui pe faʻaaoga faʻatasi ma isi auala:

  • Masani masani faʻamoeʻe-susu. E FAʻALILIU UPU & SHOULDERS, NIVEA,
  • Paʻu faʻapitoa, oloʻo, vailaʻau faʻapitoa,
  • Faʻataʻitaʻiga o gaioiga: cryotherapy, vailaau vailaʻau, osone togafitiga.

O ai e talafeagai ma o afea e faʻasaina ai le zinc oloa?

O vailaʻau oʻona-o loʻo fesoasoani fesoasoani e fofo le faʻafitauli i le toetoe lava o soʻo se ituaiga o laʻau.

O vailaau oona e ono taofia i tamaiti laiti, i le taimi o maitaga, faʻasusu, faʻapea foi ma le le faʻapalepale taitoatasi i vaega.

Tusa lava poo le a le ituaiga o le vailaau filifilia, e tatau ona e manatua o le vave togafitiga amata, o le vave o le a oʻo mai le iʻuga.

Vitio aoga

Se aotelega puʻupuʻu o meatotino o moli ma faʻafefeteina:

I le samasama shampoos, e maua le togafitiga togafitiga ona o fulufulu vaega. Ole saoasaoa ole gaioiga e faʻalagolago tele ile tuʻufaʻatasiga ole oloa. A le mafai ona fofo le faʻafitauli o le faʻamamaina e se faʻapipiʻi faʻapitoa ma se togafitiga togafitiga, e aoga le faia o se taimi ma le fomaʻi faʻapitoa.

O le a le mea ma o le a le mativa

Pityriate exfoliations o efuefu poʻo paʻepaʻe lanu o le mafuaʻaga o le solia o le faʻaleagaina o sela oti o le corneal epithelium. Tagata tomai faapitoa taʻua lenei tulaga o se ituaiga ituaiga o seborrhea, lea, i lalo o le aafiaga o nisi tulaga, e mafai ona atiae i seborrheic dermatitis. Faʻalagolago i le tuʻufaʻatasiga o le faʻaletonu o sebaceous glands, matutu ma mago seborrhea ua iloga.

O lona faʻatusa muamua e sili atu ona iloga i talavou i le vaitau aʻo leʻi oʻo i le tulaga talavou. O mafuaʻaga o lona atinaʻeina o le le lava le faʻailoaina o gaioiga o sebaceous glands poʻo le faʻailoaina o se soʻona mataga faʻalilolilo.

E faʻaalia i se faʻaletonu i le fausaga o lauulu - malulu, mago, mimilo vaevaeina, faʻapea foi ma le tele o latou leiloa. E tele taimi, o le faʻafitauli e o mai ma le ogaoga o le vevela, o se lagona o le faʻamamaina o le paʻu, o le faʻatulagaina o samasama poʻo le paʻepaʻe-papaʻe-paʻepaʻe, o foliga o mata o le mumu-lanu piniki.

O le matuia o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi e mafai ona oʻo mai ma le faʻatulagaina o nofoaga o faʻafiafiaga ona o le poloka o folasaga o lauulu ma le faʻatupulaia o le staphylococcal infeksi i totonu o latou. O le mafiafia foliga o seborrhea e o faatasi ma le mafiafia o le epidermis ma le sosolo o le gutu o le glands, e mafua ai le fausiaina o comedones.

Mafuaaga o Lemalu

Tele taimi o le tulaga lea e taʻua o le lalelei tino, ae o lona faʻaalia e faʻailoa ai le solia i le tino poʻo se faʻamaʻiina o le puipuiga, o lea e le tatau ona alu e le iloa.

Le solia o le faiga faaosofia ai le faia o tulaga lelei mo le faasalalauina o le fungus ma tupu ona o le tele o tulaga o le tino:

  • suiga i le acid-base paleni o le epidermis,
  • faateleina le maualuga o le exfoliation po o le matua matutua o epithelial sela,
  • maualuga sebum secretion,
  • tele sua ole oleic i le sebum,
  • faʻalavelave faʻafuaseʻi o le papala epidermal (pe a selu), ma isi.

Ma le, o le lamatiaga o faʻataʻitaʻiga ua faʻateleina e:

  • kenera predisposition (lapisi lapisi sebaceous, fatuga ma le tele o gaosi sebum),
  • uiga faʻapitoa i fafine (suiga i tulaga o hormonal i le taimi o le talavou, maitaga, ovulation, menopause),
  • faʻaletonu o le tino ma le pancreas,
  • vaivai natura puipuiga puipuiga o le tino,
  • le paleniina o meaai, vitamini le lava,
  • maualalo-teuteu teuteu teuteu mo curls, solia o tulafono a le tagata lava ia tumama,
  • maʻi ma faʻafitauli o le mafaufau (popolega, neura, le mafaufau),
  • faʻamaʻi o le paʻu, totoga i totonu (ate, manava, totoga),
  • mea le lelei fafo (tulaga o le siosiomaga, tau, vevela ma vailaʻau aafiaga).

Ituaiga ma tuʻufaʻatasiga o laupepa

O fomai ma mea teuteu teuteu mo le tafiʻesea o le susu na filifilia e mafaufau i mafuaʻaga o lona tulai mai ma ituaiga. O vailaʻau mo le susu ile vailaʻau i fale talavai e mafai:

  1. Antifungal (ketoconazole o loʻo aofia ai i le faʻatulagaina).
  2. Antibacterial (o loʻo aofia ai le zinc pyrithione ma octopyrox).
  3. Exfoliating (o loʻo aofia ai le salicylic acid ma le sulfur, o loʻo iai le aoga o le scrubbing).
  4. Faatulagaina mea e faʻavae i meaola tau laʻau.

Ole maualuga ole ketoconazole e le sili atu ile 1-2%. Ae, e mafai ona faʻaogaina seisi vailaʻau mo le puipuia o le kanesa - cyclopirox. O se tulaga iloga o le mea mulimuli o le faʻavavevave sao i totonu o le pito i luga o le paʻu ma malosi poloka o le tuputupu ae ma le toe gaosia o le fungi.

Zinc pyrithione (o loʻo i ai se antiseptic, antimycotic effects) e mafai ona avea o se vaega o le antifungal ma le antibacterial treatment agents, tar - i le faʻavae o antifungal ma le okeni.

O isi mea fai e faʻamalolo ai:

  • selenium sulfide (aafiaga cytostatic),
  • ichthyol (faʻateleina ai le seleni faʻafouina),
  • salicylic acid (faʻaleleia le faʻamama)
  • selenium disulfate (aafiaga antimicrobial).

Otium Tulaga Ese, ESTEL

O le mea faigaluega e au i se faasologa o polofesa faʻapipiʻi, faʻatau atu i fale faʻapitoa ma faleoloa i luga ole laiga, o fale lalelei. O le mea lea e faʻataʻitaʻia mo le faʻamalosia ma le faʻamalositino, faʻatumauina le paleni o le epidermis ma i ai lona aʻafia ma eseʻesega (peeling effect).

O le mafiafia e mafiafia. I le muamua talosaga faʻaputumu sina mea. Lanu - lanumoana lanumoana. O le manogi e manaia, citrus-peach, na faaleoina.

E faʻaalu faʻaalu, 250 ml fagu mulimuli mo 2-3 masina. Mo ni faʻaiuga sili, e mafai ona e faʻaopopo se faʻaoga mai le laina tutusa.

E le aofia ai ile parabens male sulfates. Laititi laʻititi o mea faʻasao e aofia ai methylisothiazolinone ma sorbitol.

  • panenenol
  • glycine,
  • mannitol (o se ava malosi aliphatic o loʻo iai se moisturizing ma le antioxidant aafiaga),
  • allantoin (faʻamalieina le ita, faʻagaioia ai le sela faʻafouina gaioiga, maua ai se tulaga lelei),
  • Zinc (ei ai le antijungal aafiaga)
  • Pyrocton olamine (puipuia le sosolo o le fungus, aveese le pupula).

Ole averesi o le 450 rubles.

Dercos, VICHY

Sulfate-leai se aoga aoga laʻititi o loʻo iai vai vevela, salicylic acid ma DS selenium, cohesyl (toe faʻaleleia le fausaga o intercellular lubricant) ma selenium disulfide (o loʻo iai meatotino antifungal).

O loʻo i ai se ogatotonu tumau. O le manogi e manaia, fugalaʻau ma fua. Valivali - saturated samasama ma le tina o penina. E 'aina le pala, aua e leʻo i ai ni sulfate.

  • maitaga
  • faʻasusu
  • tamaiti i lalo ole 12 tausaga,
  • faapalepale i vaega.

Ole tau averesi i Rusia o 649 rubles i le 200 ml fagu.

Kelual DS, Ducray

E fetaui lelei mo le togafitia o le maʻi suka, toe taʻu soo seborrhea.

O le mafiafia e mafiafia. O le lanu e sinasina. O le manogi e agamalu, manaia. Foams lelei, e faʻaalu lelei. O le tele o le fagu o 100 ml.

Ua fautuaina e le gaosi oloa ni auala se lua mo le faʻaaogaina: o se vailaʻau fofo - 3 taimi i le vaiaso mo le sefulufa aso, mo le puipuia ma le puipuia o le toe faia - 1 taimi ile 7 aso.

O le tuufaatasiga aofia:

  • B-glycyrrhetinic acid
  • cyclopiroxolamine 1.5%,
  • zinc pyrithione,
  • keluamide (talafeagai mo le faʻamamaina loloto o le paʻu, exfoliation o le stratum corneum).

Atunuu na afua mai - Farani. Tau - 990 rubles.

Dandruff Toomaga, Jason Natural

E leʻo aofia ai ni parabens, sulfates ma paʻu lanu. Mea malosi o sulfur 2% ma salicylic acid. E i ai se manogi faʻapitoa, ae le faʻamanatuina, na te puʻeina le manogi o fafie.

O le tuʻuʻaiga e palu, maulalo mafiafia. Valivali - beige, susu kulimi. O le faʻaalu i mea tau tupe, e ui lava i le mea moni e faʻaogisa leaga. Ua fautuaina e le gaosi oloa le tuʻuina atu o se pulu itiiti o le oloa i totonu o le aʻa vaega.

Le o avanoa mo le faatauina fua. Ole averesi o le tau mo se 355 ml fagu i fale faʻapitoa i luga ole laiga e 1,590 rubles.

Vaʻai foi: filifili se mauluʻe shampoo (vitio)

Sebozol, LLC "Dionysus"

O le gaʻo mea e maua o le ketoconazole (1%), faʻaopopo atu i ai, glycerin, citric acid ma isi vaega o loʻo aofia i le fua. E mafai ona faʻaaogaina mo le seborrheic dermatitis ma le psoriasis, pityriasis versicolor.

O nisi tagata faʻaaogaina matauina se lagona o le mago ma se umi taofi o le oloa i luga o le paʻu, o lea e te manaʻomia le faʻaoga faʻamalosi e tusa ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina - le sili atu nai lo 5 minute. Ona fufulu faʻalelei lea ma le tele o vai. E fetaui lelei mo tamaiti mai le tausaga le matutua.

Ole tau averesi e 335 rubles.

Faʻamalolo Laupepa, Faʻailo Key MAYU

Faʻapipiʻi suʻega ma se lanu samasama. Taugofie mafiafia, tufatufaina lelei i totonu o laina. Le manogi le manaia, teuteu faʻalelei, suamalie. Faʻaavanoa Paraben. E leai se palu. Mea aoga e aofia ai solofanua gaʻo ma faili mai o walnut, uliuli soya, peach laulaʻau.

Ole tau averesi i totonu o le fale talavai o 790 rubles.

Markell Tomai Faapitoa Laina

O loʻo iai se vai suamalie ma le faʻamaninoina manogi teuteu. Valivali - manino lelei ma se laʻititi pene pupula. E taofiofia lelei ona o le i ai o le laureth sulfate (o se tali saogalemu o le SLS) i totonu o fuainumera. O isi mea malosi gaogao o ni vaega o nettle ma burdock, porotini o saito saito ma isi vaega.

Le tau mo le 500 ml fagu o 229 rubles.

Mikanisal, Grindex

Iloiloga e uiga i lenei vailaʻau faasaga ile seborrheic dermatitis ma le susu susu eseese. I totonu o ona vaivaiga e taua o le unonomonomical taumafaina ma e le o se faʻamamaina atoa o le faʻafitauli, ae o le numera o tali lelei o manumalo.

O loʻo iai i le masini faʻapipiʻi se mafolafola, gel ma le lanu uliuli lanu moana. O le manogi e toetoe lava a le lagonaina. Foamoa vaivai. O le mea aoga gaosia o le ketoconazole, o ausilali mea o vailaʻau faʻamama ma se vali. Faʻailoaina i tagata ma le ate.

Ole tau o le 385 rubles.

Tar 911+, Twins Tech

Fofo taugofie ma se malosi ua taʻua o le manogi o le tar. E iai le lanu samasama uliuli pe lanu enaena. Ogatasi e latalata ile vai. I le faʻamasinoina e ala i faʻamatalaga, e taʻutaʻua tele ai, ae le mafai ona faʻatautaia ai le faʻafitauli. I fonotaga a tamaʻitaʻi, ua fautuaina e maeʻa ona faʻaogaina, faʻamalosia ma faʻamalosia o manogi ua faia, faʻapea foʻi ma le teuteuina ma le teuteu oloa.

Le tau mo le voluma o le 150 ml o 130 rubles.

Instant Clear Pure Shampoo, LʻOreal Professionnel

E fetaui lelei mo le aiga atoa. E mafiafia paʻu ma e le manogi foʻi manogi. O le lanu e lanumoana. Fofo lelei. E faʻaalu ma le faʻaolaina. O loʻo i ai le zinc pyrithione ma alpha bisabolol.

Tau - 586 rubles i le 250 ml.

Susu, mumu mumu. Faavae i luga o le cotoconazole (2%). Foamoa vaivai. E faʻaalia mo le ekorrema seborrheic, pityriasis versicolor, ma paʻu paʻu ma fungi. E le maua ni faʻamatalaga i le faʻapalepale o le faʻamama i tamaiti, maʻitaga ma le faʻamalieina susu, o lea, mo ia ituaiga tagata, e manaʻomia faufautua faʻapitoa.

Tau - 700 rubles mo le 60 ml.

Algopix, Medica

O loʻo i ai le salicylic acid, o se tuʻufaʻatasiga o meamata laʻititi Contraindicated i le i ai o mea masini leaga i le paʻu (fou maosiosoina, maʻimata). E iai se mea manogi leaga. O se fagu tatala e teuina mo le sili atu ile masina.

Tau - 260 rubles i le 200 ml.

E faʻaaogaina mo le puipuiga. O le gaosi o le selenium disulfide (e faʻagesegese ai le gaioiga o le matua ma le faʻamamaina o sela sela, puipuia le tuputupu ae o le fungus). E i ai foi le aneti-inflamasi aafiaga. E i ai maai manogi faʻapitoa. Lanu - moli pe moli-samasama. Faitau atili e uiga i le faʻamalama i lenei tusitusiga.

Tau - 225 rubles i le 150 ml.

Mirrolla Sulsen Forte

E i ai i se faʻasologa o oloa teteʻe-faʻataʻitaʻia oloa e faʻavae i luga o selenium disulfide ma cotoconazole, ae o loʻo aofia ai foʻi ma nisi o vaega masani. E i ai se manogi, e leai ni vailaʻau. Suavai. Fusa e averesi. A maeʻa le faʻaoga, o le curls selu lelei, tumau malu.

Tau - mai le 150 i le 330 rubles.

Node DS, Bioderma

O le vali o le meli, faʻalautele. O mea manogi e maua mai kemisi, ae vave ona pala. E 'aina lelei le pulu, ae a fufuluina, e ono iai se lima mumu ole lima. O loʻo i ai le alga o loʻo i ai, o se tuʻufaʻatasiga o antifungal vaega ma se vaega o zinc vitamini B6.

Tau - 1450 rubles mo 125 ml.

Togafitiga Faʻapipiʻi

E tusa ai ma fautuaga a tagata gaosi, o mea faʻapipiʻi-pena e faʻaosoina i totonu o le root zone e le sili atu nai lo 1-2 taimi i le vaiaso.A maeʻa le faʻaaogaina, ua tuʻu le faʻapipiʻi mo 3-5 minute (o nisi taimi 10 minute) mo le sili atu togafitiga togafitiga.

O le oloa e aofia ai malosi antifungal vaega, o lea e faʻaaogaina tuusaʻo i vasega (e le talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma). O le tulaga vasega vasega masani ona le sili atu 4 vaiaso. E le fautuaina e faʻalavelave, e ui o uluaʻi faʻaleleia e maitauina pe a uma le muamua faʻaaogaina le oloa.

Puipuiga

O ia sui o loʻo faʻailoaina e le maualalo ifo o vaega o gaioiga. O loʻo faʻaogaina e le gata mo le puipuia muamua o le faʻaolaina o paʻu paʻu, ma ia puipuia foʻi le toe foʻi i tua. E sili ona lauiloa i nei oloa o le faʻamalolo shampoo-tonic Sorcerer "Puipuiga o le faʻamamaina", o le faʻavae o lea e aofia ai burdock ma hops, faʻapea foi ma Sulsen shampoo "Forte", e leai ni tapulaa tausaga mo le faʻaaogaina.

Mo aso uma faaaogaina

I le "lauiloa" lisi o shampoos mo le taua ma le puipuia o mativa foliga mai:

  1. Belorussian Wellreal e faavae i luga o le fasi aloe, D-panthenol ma pyrotonolamine.
  2. Perhotinet (o loʻo iai le suauʻu castor, siama chamomile, tar ma vitamini)
  3. Clear Vita Abe - shampoo-balm mo alii.
  4. Ulu & tauau.

Faʻamatalaga a tagata faʻatau

Marina: "E i ai loʻu paʻu maaleale ma e masani ai i ekzema. Sa ou taumafai i auala eseese, ae na ou nofoia luga o se oloa ma le lavelave igoa Secret Key MAYU Healing Shampoo. Ou te le malamalama poʻo le a le mea e aofia ai i totonu, aua o loʻo i ai ni tusitusiga i luga o mea teu peʻa leai se faʻaliliuga. O lagona lelei lava maʻai ma le faʻamati aveʻese mai tua o le 2 vaiaso o le faʻaaogaina. ”

Tatyana: "Na mafai ona ou taumafai Tar Tar 911 + ... O le manogi e masani mo tar, ae e le umi le umi. Na fesoasoani ia te aʻu. Lelei tasi. "

Veronica: "Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te fiafia i le vali a Vichy, ae o le tau, ioe. Ma le faigata tele, na ia faʻasoaina tupe mo le faʻatauina o le VICHY Dercos, na gaoioi o ia ma le malosi! "

Zhenya: “Ua ou maua i le lapopoʻa suka. Ou te mafaufau pe na fesoasoani Ducray Kelual DS i ia tulaga. O le a ou faia mo le faamasinoga. ”

Natalya: “Ou te manatu o le alu i le masima e le o se mea teuteu faʻaletonu, ae o fomai. Ou te taulimaina tusa - ma vailaau auala. Faatoa maua mai Nizoral, mo aʻu o lenei shampoo e sili ona lelei i mea uma sa ou taumafaia. "

Faʻafefea ona galue le faʻamafu samosi?

Pei ona e vaʻaia mai le vitio o loʻo i luga, e te 'eseʻese mai le laʻai lapisi e te manaʻomia pe faʻaititia le sebum secretion, pe faʻavavevaveina le faʻafitauli o le faʻaleagaina masani o le paʻu, pe afai e te maua i se siama faʻamaʻi, faʻaleagaina le taliga i le togafitiga.
O le mea lea, pe a filifilia se lauulu mo le susu, o lona tuʻufaʻatasi e tatau ona aofia ai:

  • gaʻo faʻamalosi (tar, vaega o laʻau, taua suauʻu, Iichthyol, Zinc, ma isi.)
  • exfoliating mea mo mate paʻu ipu (salicylic acid, tar, sulfur)
  • vaega antimicrobial (ichthyol, cyclopirox, ketoconazole, zinc pyrithione, selenium disulfate, climbazole, clotrimazole)

I le faʻapipiʻi mai tagata lautele o le maketi, o le tulafono masani, e te le maua ni vailaʻau, pe a fai o le mafuaʻaga o le faʻamili o le fungus, faʻatau mea faʻapipiʻi vailaau mo le fefete. A faʻatau, ia mautinoa e vaʻavaʻai i le aotelega - e tatau ona aofia ai a le itiiti ifo ma le 3 vaega mai vaega ua lisiina atu i luga.

Sei o tatou vaʻai poʻo a ni vaega o loʻo aofia i totonu o le tuʻufaʻatasiga o le anti-ketdruff mai le tatou vaega:

Maualuga 10 Pharmaceutical Dandruff Shampoos

O loʻo tuʻuina mai ile lautele o vailaʻau fofo ile vailaʻau tuʻufaʻatasia, ile fesuisuiai ile ituaiga gaioiga, fatuga ma mea aoga.

A o le i faagasolo le filifilia o sea mea faigaluega oe manaʻomia le fuafuaina o lau ituaiga paʻu ma lauulu, talu ai e masani ona faia i le fulufulu uʻu ma le mago, faʻapea foi ma lauulu e mago i le mago poʻo le matutu, e faʻaaogaina shampoos eseese, afaina ai le faʻafitauli i auala eseese.

Afai o le paʻu ma lauulu e tuʻufaʻatasia uma le matutu ma gaʻo foliga, o se auala mo le fufuluina o le ulu e tatau ona filifilia ma le talafeagai mo le ituaiga fefiloi.

  1. Klorane. E faʻamamaʻi le susu mago, aʻo le faamaluluina o lauulu.
  • atunuu e afua mai: Farani,
  • fatufatuga: Nasturtium vai-ava malosi, salicylic acid, vitamini B5, faʻapea foi ma antifungal ma emollient faʻapipiʻi,
  • o le faʻamatalaga: togafitiga-ma-prophylactic shampoo, talafeagai mo ituaiga uma lauulu o se profilaksis ma mo le vevela mago o se fofo mo matutu mativa,
  • meatotino: faʻamama ma le faʻamaloloina,
  • gaioiga: faʻamalolo ma faʻamama le uluulu, faʻamama le mamago seborrhea (le susu,) faʻamaʻi ma aveese faʻaleaga mea leaga,
  • o ai e fetaui: mo le togafitiga o le matutu ituaiga maʻi,
  • tau: e uiga 650 rubles.
  1. Fale inisitituti. O se sili aneti-palau vai fofo mo le ulu ma lauulu gaʻoa. I luga o le mutia.
  • atunuu e afua mai: Farani,
  • fatufatuga: panthenol, laupepa laupepa o nettle, ginseng, burdock, faʻapea foi ma le farani vaipuna ma le faʻaputuga faapitoa o le kamupani lea e aveese ai le susu,
  • o le faʻamatalaga: Herbal dermatological shampoo, faʻamalieina le ulu ma faʻalelei le tulaga o le lauulu,
  • meatotino: faʻamamaʻi le mageso, peeling, faʻamamaina ma le faʻalelei le paʻu, fesoasoani e faʻamama ese faʻafitauli ma le fefete i le fesoasoani mai o mea masani,
  • gaioiga: nettle fasi mea o se vaega o lenei oloa o se natura antiseptic e faʻamama ma faʻamamaina le paʻu, faʻaleagaina leaga siama
  • e faafaigofieina: mo suauu o sesorrhea ma le fefete na mafua mai i le gaosia o le sili atu subcutaneous gaʻo,
  • tau: e uiga 350 rubles.
  1. Suluena moli. O se vailaʻau fofo dermalological siʻi e matua faʻamamaina ai le alu teteʻe e mafua mai i le fefete.
  • atunuu e afua mai: Iukureini,
  • fatufatuga: vai, sodium laureth sulfate, selenium disulfide, salicylic acid, citric acid, sodium hydroxide, glyceryl olerate, glyceryl stearate,
  • o le faʻamatalaga: laupepa faʻavae i luga o selenium disulfide, taua o le fefete ma le fefete,
  • meatotino: faʻatonutonuina ai le gaosiga o le uʻu paʻu o le paʻu o le tino, faʻatauina fungi, faʻaleagaina i latou,
  • gaioiga: exfoliation, faamamaina, normalization o le sebaceous glands, faigofie mago,
  • o ai e fetaui: aoga mo pepese e mafua mai i le fefete,
  • tau: e uiga 300 rubles.
  1. Squaphane s. O se fofo lautele na faʻaaogaina e faʻateʻa ese ai le matatiʻa mo ituaiga uma o le paʻu.
  • atunuu e afua mai: Farani,
  • fatufatuga: Climbazole, salicylic acid, natural juniper essential oil, agamalu surfactant cleaners ma se mea na faia faʻapitoa mo togafitiga e faʻatamaʻia le taliga ma siama,
  • o le faʻamatalaga: togafiti ma le puipuia o matemati ma isi faamaʻi o le ulu. Filemu aafiaga, tamaoaiga talafeagai,
  • meatotino: faamamaina lemu o le paʻu ma lauulu, le faʻaumatia o fungi, lauulu faʻamalosia ma faigofie selu,
  • gaioiga: antiseptic, toʻafilemu ma faʻafouina,
  • o ai e fetaui: aoga mo seborrhea e mafua mai i fungi o ituaiga eseese, faʻapea foi pe a tatau ai e tuʻimomomoina gatalia ma isi faʻaaliga o susu,
  • tau: mai 600 rubles.
  1. Keto Plus. E tau faasaga i se faʻamaʻi e mafua mai i le fefete.
  • atunuu e afua mai: Lusia,
  • fatufatuga: ketoconazole, zinc pyrithione e faʻafefe ai le fungi ma isi tulaga faʻamama o le fufuluina o vaega,
  • o le faʻamatalaga: talafeagai mo le togafitia o le susu i le amataga o lona foliga mai. Mo uma paʻu ma lauulu ituaiga,
  • meatotino: antifungal ma le malu lelei,
  • gaioiga: Tau le mafuaʻaga o le fefete - fungi, ma faʻamutaina foi le le lava. Le sili atu aʻafiaga e tupu pe a faʻaaogaina lenei oloa e faʻataʻitaʻia ai le amataina o mativa, ma faʻamai pasene o paʻu paʻu,
  • o ai e fetaui: faʻaaoga i le amataga o le faʻamaʻi mo ituaiga eseese o laʻele ma seborrhea,
  • tau: mai le 600 rubles.
  1. Sebozol. E faʻaoga mo ni paʻu o paʻu ma iga ma utiuti.
  • fatufatuga: o le vaega malosi o le ketoconazole, sodium chloride ma isi vaega mo le faʻamamaina lelei,
  • o le faʻamatalaga: o se vaifofo e faʻaumatia ma le mafai ona aafia ai siama,
  • meatotino: antiseptic ma moisturising meatotino faʻatagaina le faʻaaogaina o lenei oloa mo mamago paʻu ma susu na mafua mai le mamago seborrhea,
  • gaioiga: faʻamaʻamaina le paʻu e le gata mai fungi, ae faapea foi i kiki, fufulu malie lauulu mai mea le mama, faigofie fufulu ese paʻu paʻu,
  • o ai e fetaui: faʻaogaina mo le fefete o soo se ituaiga,
  • tau: e uiga 300 rubles.
  1. Vichy fale. Ole laina ole Vichy e aofia ai fulufulu mo le mimita mo eseʻese ituaiga o laulu.
  • atunuu o mea gaosiga: Farani,
  • fatufatuga: o le vaega malosi o le aminoxyl, e faʻamalosia le laulu, vitamini E, faʻapea foi ma selenium sulfide, salicylic acid e fufulu ma faʻafetauia ai le faʻafitauli o le taetaei ​​ma isi mea faʻaopoopo,
  • o le faʻamatalaga: e aoga tele i le faʻaogaina o le tele o laʻei,
  • meatotino: taua le faʻamafu ile faʻatonutonuina ole selaceous glands o le ulu, ma faʻamamaʻi le tele o gaʻo,
  • gaioiga: exfoliating, faʻamago, faamamaina ma faʻamafanafana - faʻamama le vevela, faʻamamaʻi le ita,
  • o ai e fetaui: o lenei laupepa e faʻaaogaina tele mo soʻo se ituaiga o fefete ma soʻo se tikeri o lona mamafa,
  • tau: e uiga 800 rubles.
  1. Brown Rice Anti Dandruff Shampoo. Mea faʻamamaina faʻavae i suauʻu masani.
  • atunuu o mea gaosiga: Korea,
  • fatuga: mea aoga - climbazole, suauu taua o enaena alaisa ma lemongrass, faapea foi ma porotini o saito, oats ma rye, glycerin ma d-panthenol,
  • faamatalaga: o lona uiga mo le faʻamamaina lelei o faʻamamaina ma le filogia,
  • meatotino: aveʻesea le susu, faʻamamafa lona aʻa mafua ai ma le gaʻo mea i le aotelega ma afaina ai le lauulu, faʻamalosia latou,
  • gaioiga: aveeseina le susu i le fesoasoani a mea masani, faʻaleleia le toto, faʻamalosi le laulu ma faʻaʻumiʻumi ai le laʻau,
  • e faafaigofieina: mo ituaiga uma lauulu,
  • tau: e uiga 500 rubles.
  1. Hanaro Plus. O se mea e fou tele i le maketi o vailaau faʻamalolo, lea e tu ese mai mo lona tele masani natura.
  • atunuu o gaosiga: Korea
  • fatuga: o loʻo i ai i le fitu vailaʻau vailaʻau faʻapea foi ma le sua o le ofe, e na te faʻamamaina malie ai le palapala ma fufulu le lauulu,
  • faamatalaga: o se tasi o laupepa e sili ona lauiloa moʻi-faʻaili i totonu biocosmetics,
  • meatotino: faamamaina o le paʻu, faʻafouina ma faʻamalosia o lauulu. E le manaʻomia se faʻaopoopoina faʻapipiʻi atili i le conditioners poʻo le pama,
  • gaioiga: aveʻesea le susu, malie le faʻamalieina o ona fasimea ma puipuia faʻaopopo foliga ona o ona vaega masani,
  • e faafaigofieina: mo uma ituaiga lauulu ma le ulu,
  • tau: e uiga 450 rubles.
  1. Tala Fuafuaga o le Kapous. Dermatological laupepa, faʻamago ma faʻamama le vailaʻau.
  • atunuu o mea gaosiga: Italia,
  • fatuga: faʻavae i luga o le suauʻu ma le lauti suauʻu laʻau - o le lauiloa vaega o loʻo faʻaaogaina tele e faʻateʻa ai le taemo, faʻapea foʻi ma agamalu mama faʻamamaina
  • faamatalaga: faʻamalolo laupepa ma se manogi manogi manaia, mafai lelei ona feagai ma le galuega o le aveese mai le seborrhea, fufulu lelei lauulu,
  • meatotino: toe faʻaleleia o le saʻo paleni o le ulu suauʻu, faʻateʻaina o le folauga o soʻo se natura ma mafuaʻaga o ona foliga mai,
  • gaioiga: E i ai le faʻafilemu, antifungal, antimicrobial ma anti-inflammatory اثر. I se faʻaopopoga, faʻamalosia le lauulu, maua ai le malu ma le susulu maloloina.
  • e faafaigofieina: se fofo e talafeagai mo soʻo se ituaiga o meaʻai ile soʻo se ituaiga fulufulu,
  • tau: e uiga 370 rubles.

Anetungal Dandruff Shampoos

  1. Mycozoral.
  • atunuu: Lusia
  • fatuga: ketoconazole o le sili atu gaosi mea, faʻapea foi non-rigid surfactants mo faʻamamaina,
  • faamatalaga: o se masani masani aneti-palauva tulaga i le tulaga o se moli mo so o se ituaiga o seborrhea ma dermatological faafitauli e fesoʻotaʻi ma mativa,
  • meatotino: taofia le atinaeina o fungi ma faaleagaina i latou,
  • gaioiga: mago faʻamago le paʻu ma exfoliating fasimea, o lenei vailaʻau tui loloto i totonu o le paʻu, faʻatonutonuina o le gaosiga o subcutaneous gaʻo o le ulu,
  • tofiga: seborrhea, dermatitis, fefete o soʻo se natura ma soʻo se malosi o faʻaaliga,
  • tau: e uiga 500 rubles.
  1. Faalapotopotoga.
  • atunuu: Peleseuma
  • fatuga: ketoconazole e faʻamutaina ai le matemate ma mafuaʻaga o ona foliga mai, collagen, faʻapea foʻi ma le auala e laʻau ese ai vailaʻau ma seisi laititi,
  • faamatalaga: laupepa e mafai ona feagai ma le masese o eseʻese ituaiga. Vaega: i le taimi o faʻaaoga, o lenei meafaigaluega e fautuaina e tu i luga o le ulu mo le lima minute ao leʻi fufulu,
  • meatotino: ua i ai le faʻamamaina, antiseptic ma antimycotic (antifungal) meatotino,
  • gaioiga: faʻavasegaina le microflora o le paʻu ma le lauulu o le ulu, lelei faʻamamaina fungi ma isi mea leaga mikroorganism, faʻasaoina mai le faʻateleina o faʻamaʻi dermatological,
  • i: se vailaʻau mo vailaʻau e talafeagai mo soʻo se ituaiga o paʻu ma lauulu, mo le togafiti o le seborrhea ma mo le puipuia,
  • tau: e uiga 560 rubles.
  1. Dermazole.
  • atunuu: Lusia
  • fatuga: ketoconazole, sodium chloride, sodium lauryl ether sulfate ma isi vaega faaopoopo,
  • faamatalaga: aoga tele vailaʻau mo faʻafetauina o ituaiga o fungi ma siama,
  • meatotino: antifungal, antiseptic ma antimicrobial,
  • gaioiga: ati atu le paʻu ua aʻafia i fungi ma meaola mio leaga, o lenei laupepa e faʻagesegese le sosolo o le matemate, taofia le tuputupu aʻe o fungi ma faʻaleagaina i latou,
  • le taimi e talosaga ai: ma fula paʻu paʻu o soʻo se malosi,
  • tau: e uiga 300 rubles.
  1. Keto faaopoopo.
  • atunuu: Lusia
  • fatuga: ketoconazole o le o loʻo avea ma mea faʻagaioiga sili ma vaega faaopoopo mo le faʻamamaina o le faamamaina o lauulu ma le ulu,
  • faamatalaga: se tapenaga malie faʻamamalu e faʻamamaʻi le alu taʻi malie ma le laʻasaga,
  • meatotino: antifungal, exfoliating ma malu lagona,
  • gaioiga: E togafitia le taetaei ​​lava ma ona foliga le manaia uma, faʻafitia ma faʻamama le paʻu ma paʻu o le paʻu. E faʻaaogaina foʻi e puipuia ai dermatological faʻamaʻi,
  • mo ai: faatasi ai ma soo se ituaiga o seborrhea ma le fefete i le amataga o latou foliga vaaia,
  • tau: mai 600 rubles.
  1. Laupepa moli.
  • atunuu: Lusia
  • fatuga: glycerin, sodium chloride, popo suauʻu, birch tar, citric acid ma isi vaega,
  • faamatalaga: oloa lautele e faʻaleagaina le tele o siama ma le fungi,
  • meatotino: exfoliation, desinfection ma aveesea o le manaia faaaliga o seborrhea,
  • gaioiga: tui loloto i totonu o le paʻu, o mea gaosi i le tuʻufaʻatasiga o lenei sooupu faʻamaʻi ma le faʻamutaina le foci o le faʻasalalauina o le faʻamaʻi, faʻatamaʻia le fungi ma meaola laiti e fesoasoani i le amataga o lenei faʻamaʻi, ma o le faʻamalama e fufulu lelei le paʻu ma lauulu mai le afaina, e aunoa ma mafua ai le ita,
  • taimi e talosaga ai: faaaogaina e aveese soo se ituaiga o susu,
  • tau: e uiga 150 rubles.
  1. Bioderma.
  • atunuu: Farani
  • fatuga: betaines, o faʻatonuga faʻalenatura ma suauʻu, faʻapea foʻi ma isi vaega faʻapitoa,
  • faamatalaga: laupepa aniva-faʻamama ma se lagona faʻamamaina ma faʻamaluluina,
  • meatotino: o se sooupu ma antifungal, antimicrobial, anti-inflamasi ma faʻafilemu meatotino,
  • gaioiga: faamaluluina le paʻu, exfoliating pamimili vaega ma mamago seborrhea, disinfects faatasi ai ma le fesoasoani o mea faalenatura o loʻo i ai i le tuufaatasiga, ma e maua ai foi le lauulu malulu ma maloloina susulu,
  • tofiga: mafai ona faʻaaogaina i le palapala kronorroma o sili matutu foliga, mago, psoriasis ma le leiloa lauulu,
  • tau: mai 430 rubles.

Le ula fomaʻi faʻapitoa mo togafitiga faʻapitoa

  1. Fetaui.
  • atunuu e afua mai: Slovenia,
  • fatuga: o le suamalie e faʻavae i luga o le zinc ma le paʻepaʻe 'eseʻese willow, o loʻo auai malosi i le faʻamutaina o mafuaʻaga o le susu, faʻamaloloina afaina o le paʻu,
  • faamatalaga: se fofo fofo mo le palapala o faigata feololo,
  • meatotino: aneti-inflamasi, faamaluluina, moisturising ma exfoliating,
  • gaioiga: o vaega aoga i le tuʻufaʻatasiga o lenei sooupu togafitiga faʻaititia le numera ma le gaioiga o siama ma fungi, aʻo i le taimi lava e tasi e faʻaumatia lelei le vevela ma le paʻu o le paʻu o le paʻu,
  • e faafaigofieina: faaaoga e togafitia ai le agavaivai i le feololo,
  • e fia le aofai: e uiga 450 rubles.
  1. Dandruff Pulea Shampoo.
  • atunuu e afua mai: Peretania.
  • fatuga: zinc myriton, sage laupepa laupepa ma isi faʻamamaina,
  • faamatalaga: pamu samamu faʻapitoa ma mea masani,
  • meatotino: le toe faʻaleleia o le microflora masani o le ulu, aveese le faʻamamago ma le tele o fungi, siama ma meaola mimita leaga, exfoliation, togafitiga ma le puipuia o mativa,
  • gaioiga: fufulu lemu le paʻu ma lauulu, o lenei laupepa e faʻatatau lelei lava i le susu ile tele o ituaiga, a o le faʻamamaʻi o le ita ma le mageso, e faʻamamaina foi lelei lauulu, faʻafouina i latou,
  • o ai e fetaui: mo ituaiga uma o lauulu ma le ulu,
  • e fia: e uiga 1000 rubles.
  1. Tervapuun Tuoksu.
  • atunuu e afua mai: Finelani,
  • fatuga: Finnish pine tar, ammonium lauryl sulfate, glyceryl ma isi vaega,
  • faamatalaga: togafiti ma le faʻamamaina o le faʻamalosiʻau e faʻavae i luga o se faʻaaliga faalenatura o Finnish pine
  • meatotino: aveʻesea le susu ile fomaʻi, fufuluina ma faʻamalosia lauulu, fafagaina ma faʻamaluluina latou,
  • gaioiga: tar faʻaumatia faʻamaʻi feʻaveaʻi e aunoa ma le faʻatupuina o le paʻu ma aunoa ma le faʻatupuina o mea ua fai ma vaisu,
  • o ai e fetaui: mo lauulu e masani ona mago pe faʻapipiʻi, faʻapea foi mo fefiloi ituaiga,
  • e fia: e uiga 400 rubles.
  1. Vave Vave e LʻOreal.
  • atunuu e afua mai: Farani,
  • fatuga: vaega ole zinc ua faʻaitiitia ai le mafuaʻaga o le aluʻeseʻe, vitamini E, faʻapea ai ma le LʻOreal tulaga ese faʻatusa,
  • faamatalaga: se vailaʻau aoga o se kamupani taʻutaʻua e fesoasoani e faʻagalo e uiga i le faʻafitauli ma le fefete ile faʻaaogaina masani,
  • meatotino: faʻamama, faʻamamaina, faʻamamaina o le paʻu ma faʻamalosia lauulu,
  • gaioiga: Zinc i le tuʻufaʻatasia ma isi vaega e lelei faʻatamaia ai le susu, faʻamalosia le paʻu ma le lauulu ma le aoga vitamini ma minerale, faʻamalieina ma faʻamamaina lagona vevela,
  • o ai e fetaui: mo lauulu masani ma uʻumi o loʻo mafatia i le mativa ma mo le puipuia o le toe faʻatulagaina o le faʻamaʻi,
  • e fia: e uiga 800 rubles.
  1. Grindex Mikanisal.
  • atunuu e afua mai: Estonia
  • fatuga: o le faʻavae o le ketoconazole, o mea faʻaopopo o le sodium laureth sulfate, diethanolamide o le popo suauʻu gaʻoa gaʻo ma isi mea fesoasoani,
  • faamatalaga: anapogi-aneti-fulufululele sooupu mo ituaiga uma paʻu,
  • meatotino: antijungal, anti-inflammatory ma antiseptic,
  • gaioiga: le vaega autu, pe a aveʻese i totonu o vaega o le uluulu e aʻafia i le fungi, amata loa se vave ma aoga faʻasaʻi e tau ma i latou. O se vaʻaia vaʻaia lelei e amata i le maeʻa ai o le muamua faʻaaogaina o lenei vailaʻau,
  • e faafaigofieina: faaaogaina mo seborrhea e mafua mai i le fefete, dermatitis ma lagona gatalia ma dermatological faamaʻi o le ulu,
  • e fia le aofai: e uiga 500 rubles.

O le kulimi pito sili mo le puipuia o le susu

  1. Mirolla Sulsen Forte.
  • gaosiga: Lusia
  • fatuga: le vaega aoga gaʻo le sulsen. Ua faʻamalosia foi le faʻamalama i vitamini ma fualaʻau faʻaopopo,
  • faamatalaga: fofo togafitiga ma puipui puipuia e faʻamamaina ai le mativa ma ona faʻaaliga,
  • meatotino: faʻamama, faʻamamaina, faʻamamaina, faʻavasegaina le gaosia o le gaʻo maatoto ma toe faʻafouina le laʻau,
  • gaioiga: faʻamamaina o le paʻu ma faʻaleleia le galuega o le sebaceous glands, o lenei vailaʻau o se vailaʻau ma o se profylactic i le taua faʻasaga i faʻamaʻi dermatological, aemaise o le susu. Taofi le tuputupu aʻe o fungi, faʻaititia lo latou gaioiga ma faʻaleagaina,
  • tofiga: suauu o sesorrhea, fefete na mafua mai i fungi,
  • tau: e uiga 250 rubles.
  1. Tar.
  • gaosiga: Lusia
  • fatuga: birch tar, infusion o oak bark, peppermint oil and lemon juice as the main active ingredients,
  • o le faʻamatalaga: o se vailaʻau aoga ma taugofie e mafai ona faʻafetaui lelei i lona galuega i le faʻamutaina o le susu ile ma lona puipuia,
  • meatotino: masani-faavae anti-inflammatory, antifungal,
  • gaioiga: aveʻese le laumei ma le seborrhea e ala i le faʻafetauiina o mea e le masani ai, faʻaleagaina ma faʻamaʻiina le paʻu, fesoasoani tuʻuaia le vevela ma toe faʻafouina o le ulu,
  • tofiga: ogaoga seborrhea, susu,
  • tau: e uiga 150 rubles.
  1. Tsinovit.
  • gaosiga: Lusia
  • fatuga: zinc pyrithione ma climbazole, faʻapea foʻi ma mea talafeagai,
  • faamatalaga: laupepa ma le tausiga lelei ma le faʻaitiitia o faʻafitauli ma le susu,
  • meatotino: antiseptic, antifungal ma emollient afaina i faʻafitauli vaega. E faʻaaogaina uma mo togafitiga ma mo le puipuia
  • gaioiga: aveese le susu, le mafuaʻaga ma le faʻaaliga, sosolo i totonu o le paʻu, faʻaleagaina fungi ma faʻatonutonu le sebaceous glands,
  • tofiga: suauu, mago pe fefiloi seborrhea, puipuiga ma togafitiga,
  • tau: e uiga 250 rubles.
  1. Tar tar.
  • gaosiga: Lusia
  • fatuga: d-panthenol, citric acid, birch tar, glycerin ma isi vaega faaopoopo,
  • faamatalaga: samoa maualuga-lelei ma se malosi masani gaosi mea i le tuufaatasiga,
  • meatotino: fufulu, faamaluluina, toe faʻafouina ma faʻamago,
  • gaioiga: aveeseina le ulu ma le laulu mai gaʻoa ma le eleelea, fesoasoani e faʻaletonu le susu, faʻatonutonu le paʻu uʻu ma faʻamalosia le lauulu,
  • tofiga: mo le masani ona faʻaaogaina mo faʻafitauli i le susu ile susu male
  • tau: e uiga 400 rubles.
  1. Panthenol.
  • gaosiga: Czech Republic,
  • fatuga: dexpanthenol, sodium chloride, lactic acid ma isi vaega,
  • faamatalaga: laupepa e faʻamaloloina ai e le gata i le susu, ae o le paʻu foʻi e pa'ū ai,
  • meatotino: faʻamalologa, faʻamamaina ma le faʻamalosia,
  • gaioiga: mea aoga mafai aveese le mafuaʻaga o le fefete ma taofia le toe foʻi e ala i le fufuluina o le paʻu ma le faʻapipiʻi i ai ma faʻaaoga aoga vaega,
  • tofiga: o se puipuiga mo le dermatological faʻafitauli ma le ulu
  • tau: e tusa 550 rubles.
  1. Moli faʻamalolosi tonicFaamaloloina “Puipuiga o le taemo”.
  • gaosiga: Lusia
  • fatuga: fufulu burdock, burdock root ma hop cones, faʻapea foi ma le faʻamamaina ma le faʻamamaina o faʻaopopo,
  • faamatalaga: laupepa, lea e iai le tele o mea masani,
  • meatotino: mama ma le faamamaina. Na te fafagaina foi le paʻu ma lauulu i mea aoga, e maua ai le laulu le soifua maloloina ma susulu foliga,
  • gaioiga: na te fafagaina, fafagaina ma faʻamaligi lelei, lea e taua tele mo paʻu e oʻo ile matutu. I lenei tulaga, o le faʻamamaina ma le faʻaaogaina o mea ai ma mea masani o le puipuia lea o matutu mativa,
  • tofiga: puipuia le seborrhea ma le susu, tele o le matutu ituaiga,
  • tau: e uiga 100 rubles.
  1. Friderm.
  • gaosiga: Italia
  • fatuga: le vailaau aoga o le zinc pyrithione,
  • faamatalaga: mataalia i le taua ma le mativa ma mo le puipuia,
  • meatotino: antiseptic, antifungal, antipruritic ma faamamaina,
  • gaioiga: e faʻapisa i se sela tele i le papala ma taofia ai le tuputupu ae o fungi ma siama, faasolosolo ona faʻaleagaina i latou,
  • tofiga: penitimu ma seborrhea, gatalia ma ita, tulaʻi,
  • tau: e uiga 800 rubles.

O le siliva pito sili ona lelei mo le faʻaaogaina i aso taʻitasi

  1. Dandruff Shampoo Wellreal.
  • gaosiga: Belarus
  • fatuga: d-panthenol, pyroctone olamine, aloe vera aveese mai o mea autu malosi,
  • faamatalaga: maualuga-lelei fulufulu-vailaʻau fuga faʻamoemoe e faʻatonutonuina ma le faʻaeteete le faʻapipiʻi o le paʻu uila,
  • meatotino: le faʻapogai o le seaceous glands, exfoliating ma faʻamalieina le vevela, faʻamamaʻi o le ita ma puipuia le susu,
  • gaioiga: faʻamamaina o le tele o le gaʻo, faʻamago le paʻu e aunoa ma le sili atu le faʻamalieina ma le faʻatupuina, o meaʻai ma faʻamamaina ma le aloe
  • faailoga: gaʻo poʻo le uʻu gaʻo ma lauulu, faʻapea foʻi ma le susu ile mafuaʻaga
  • tau: e uiga 100 rubles.
  1. Perhotinet Aneti-Dandruff Shampoo.
  • gaosiga: Lusia
  • fatuga: tar birch, laupepa chamomile, castor suauu, citric acid, vitamini ma isi vaega,
  • faamatalaga: ose oloa e faʻavae i luga o tar ma isi mea faʻalenatura e mafai ona faʻaogaina i aso uma,
  • meatotino: loloto faamamaina, gaʻo pulea, faamaluluina,
  • gaioiga: faamamaina e aunoa ma overdrying, normalized le gaosia o le subcutaneous gaʻo ma, o se taunuuga, faʻamamaina faʻafitauli ma le fefete,
  • faailoga: gaʻo uʻamea ma le faʻamamaina e mafua mai i uila,
  • tau: e uiga 90 rubles
  1. Dandruff Shampoo Himalaya Herbals mo lauulu gao.
  • gaosiga: Initia
  • fatuga: suauu laau lauti, rosemary ma indigo otootoga ma ausilali vaega,
  • faamatalaga: o se natura faʻapitoa ma se laʻititi o vailaʻau faʻaopoopo faʻatagaina oe e faʻaaogaina le faʻapipiʻi masani e aunoa ma le fefe i vaisu,
  • meatotino: aluese o le tele o le gaʻo ma ona faʻaletino, faʻamalosia ma fafagaina o lauulu,
  • gaioiga: gaʻo ma faʻamamaina o le paʻu o gaʻo, faʻafouina ma faʻamaloloina o le paʻu ma lauulu,
  • faailoga: gaʻo uʻamea, lauulu uʻamu ma laʻevae gaʻo,
  • tau: e uiga 200 rubles.
  1. Biocon.
  • gaosiga: Iukureini
  • fatuga: mea gaosi - o le lauti laʻau suauu ma ketoconazole e faʻafefe ai faʻamaʻi fungal,
  • faamatalaga: agamalu mama faʻamamaina ma masani gaosi mea mai le faʻailoaina,
  • meatotino: malu, faamamaina ma antiseptic,
  • gaioiga: fesoasoani i faʻafitauli ma faʻasolosolo ona aveʻesea le palapala lava e ala i le faʻaleagaina o fungi ma mea taua i totonu o lenei fofo,
  • faailoga: agamalu e feololo seborrhea, puipuia o le susu,
  • tau: e uiga 150 rubles.

Le sili atu lavelave faʻafiafia gaioiga ma lauulu

  1. Secret Key MaYu Healing Shampoo.
  • tagata gaosi: Kolea i Saute
  • fatuga: gaʻo gaʻo, tele vailaʻau vailaʻau ma a latou suauʻu ma faʻatonuga, mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻau o le uolanati, peach lau, le soya uliuli ma Saina dereza o mea galue malosi,
  • faamatalaga: se vailaʻau lautele-lautele ma mea masani,
  • meatotino: faaosofia o lauulu tuputupu, moisturising matutu le paʻu ma le aveeseina o le tele o gaʻo pe a tatau ai,
  • gaioiga: aneti-inflamasi, antiseptic ma puipuia gaioiga faʻamoemoe e faʻamutaina le leaga o le ulu,
  • e faafaigofieina: atoatoa mo soʻo se ituaiga o lauulu, e aofia ai fefiloi,
  • tau: pe tusa o le 800 rub
  1. Tipiuta.
  • tagata gaosi: Lusia
  • fatufatuga: Zinc perition ma allantoin o le faʻavae o mea galue,
  • faamatalaga: manuia faʻamamaina le mafuaʻaga o le fefete ma le mataʻele ia lava e aunoa ma le soʻona faʻamamaina,
  • meatotino: antimicrobial, anti-inflammatory ma firming,
  • gaioiga: aveeseina le susu, leona ma le vevesi, faʻamalosia le paʻu uʻu ma lauulu, faʻamamaina ma faʻamaʻamia le lauulu, ma tau foi le leiloa lauulu,
  • e faafaigofieina: o se sauniuniga e talafeagai mo lauulu e afaina ile gaʻo pe masani,
  • tau: pe tusa o le 500 rub.
  1. Jason Natural Danruff Toomaga.
  • tagata gaosi: ISA
  • fatuga: colloidal sulfur, salicylic acid, jojoba suauu, oat susu, lauti o le suauu, folic acid.
  • faamatalaga: o se vailaʻau aoga tele ma vailaʻau masani i le tuʻufaʻatasiga, e faʻaleleia atili ai le faʻagaioioiga o le sebaceous glands ma faʻamalolo le lauulu,
  • meatotino: antimicrobial, anti-inflammatory ma antifungal,
  • gaioiga: loloto ma faʻamamaina ma faʻamama le paʻu, faʻamamaina le mafuaʻaga o le faʻamaʻi e oʻo lava i se tulaga le amanaiaina, fafagaina le ulu ma faʻalelei le toto, ona o le laulu e atili malosi ma tupu lelei,
  • o ai e fetaui: tagata e iai le lauulu ma le paʻu ituaiga e agaʻi atu i seborrhea ma dermatological faafitauli,
  • tau: pe tusa o le 700 rub
  1. ALPECIN ALPECIN ma kafeini.
  • tagata gaosi: Siamani
  • fatuga: Ole eseesega autu ole faʻamalolosi lea mai isi, o le tuʻufaʻatasiga o lea mea faigaluega ole elemene taua ole kafeini. I se faʻaopopoga i ai, panthenol, salicylic acid, menthol ma isi faʻaopopoʻa iai
  • faamatalaga:
  • meatotino: aveeseina o le fefete, antiseptic ma antimicrobial aafiaga, taumafa ma tulafono faatonutonu o gaʻo mea,
  • gaioiga: e lua vaega - ua amata le 'aveʻese, ma le fesoasoani o le salicylic acid ma isi mea faʻamamaina i le tuʻufaʻatasiga, ona sosolo lea o le paʻu ma le paʻu o aʻa ma le kafini,
  • e faafaigofieina: ituaiga uma o lauulu
  • tau: pe tusa o le 500 rub

O le siliva taugofie sili ona taugofie

  1. Librederm
  • gaosiga: Lusia
  • fatuga: faavae i luga o le zinc, panthenol, glycerin ma excipients,
  • o le faʻamatalaga: o se tasi o laʻei masani e maua ai le susu palu faʻapitoa ituaiga,
  • meatotino: suamalie, fafagaina, aveese o siama ma fungi o ituaiga eseese,
  • gaioiga: faʻamamaina ma le faʻamamaina o le mativa e tupu i le fesoasoani o zinc, ma o vaega o loʻo totoe fesoasoani i le faʻamalosia o le lauulu, toe faʻafouina le malosi ma susulu,
  • ia te iafetaui lelei: tagata ma paʻu o soo se ituaiga,
  • tau: pe tusa o le 500 rub
  1. Lauulu Vital.
  • gaosiga: Italia
  • fatuga: zinc perition ma faʻaopoopo faʻaopoopoga,
  • faamatalaga: aoga aneti-taemilo vai ma fetuunai gaʻo mea,
  • meatotino: faʻamamaina, faʻamamaina o fungi ma meaola faʻatamaʻi leaga, aveeseina o le mageso ma le paʻu,
  • gaioiga: antiseptic ma antifungal faatasi ai ma le fesoasoani a o le vaega autu e galue, faʻapea foi ma le masani ai o le hydrolipidic paleni o le ulu ma le puipuia o faʻamaʻi dermatological,
  • e faafaigofieina: faaaogaina mo soo se ituaiga o mativa,
  • tau: pe tusa o le 450olo.
  1. ESTEL Otium Aqua.
  • gaosiga: Siamani
  • fatuga: zinc pyrithione, pyroctone olamine, allantoin ma fua o laʻau,
  • faamatalaga: vailaau aisa, leai-sulfate,
  • meatotino: normalization o le lipid paleni o le epidermis, aveese o seborrhea,
  • gaioiga: puleaina le paleni o le ulu, puipuia le faʻamoe, faʻamaʻimau ma faʻamalieina le ita ma le vevela, fulufulu lelei lauulu,
  • e faafaigofieina: mo le puipuia ma le togafitia o le susu,
  • tau: pe a ma le 400 rub.

Le pulou mo le pulu lalelei: tau - lelei

  1. Solofanua Horsepower.
  • tagata gaosi: Lusia
  • fatuga: faavae i luga o le ketoconazole ma le citric acid,
  • faamatalaga: laupepa mo le puipuia ma le togafitia o le susulu o soʻo se ituaiga,
  • meatotino: antiseptic, antimycotic ma antioxidant,
  • gaioiga: faʻamalieina laititi ma faʻaititia le gaʻo o mea ua mafua ona o le citric acid, ma faatasi ai ma le fesoasoani a ketoconazole e tau lelei ai le faʻaili ma ona faʻailoga, faʻaleagaina sela o le fungal,
  • e faafaigofieina: talafeagai mo ituaiga uma o lauulu,
  • tau: pe tusa o le 400 rub
  1. Ducray Kelual.
  • tagata gaosi: Farani
  • fatuga: mea gaosi - cyclopiroxolamine ma zinc pyrithione,
  • faamatalaga: o se malosi malosi aneti-ketapila
  • meatotino: antifungal, aneti-inflamasi ma malu,
  • gaioiga: faʻaleagaina mea lesi o soʻo se tikeri, taofia le tuputupu ae ma le numera o fungi, ma faʻamutaina foi le le lelei o faʻailoga i foliga o le vevela, mumu ma le ita o le paʻu,
  • e faafaigofieina: mo tagata e mafatia i le ogaoga o le suka ma le tele o taimi o toe tupu o le 'oa,
  • tau: pe tusa o le 1000 rub
  1. Matrix Biolage Aneti-Dandruff Scalpsync.
  • tagata gaosi: ISA
  • fatuga: o le vaega autu o le anti-inflammatory o le peppermint, ma o le vailaʻau e faʻamamaina le paʻu mai le susu ile o le zinc pyrithione,
  • faamatalaga: fulufulu lauulu kulimi,
  • meatotino: faamama, faamamaina ma le faamama,
  • gaioiga: faʻatonutonuina o paʻu leiloa, faʻamamaʻi o susu, meaʻai ma faʻamalosia o le lauulu,
  • o ai e fetaui: aoga i le suauu o le seborrhea,
  • tau: pe a ma le 800 rub.
  1. LʻOreal Professionel Experts Faʻamama Mama.
  • tagata gaosi: Farani
  • fatuga: zinc pyrithione, sodium sulfate laureth, porotini ma amino acids, faʻapea vitamini ma se "faʻapitoa fomaʻi",
  • faamatalaga: se fufulu loloto e toe faʻafoʻi ai le paleni vai-gaʻo,
  • meatotino: meaʻai ma faʻamalieina, faʻamamaina ma le toe faʻafouina, faʻatasi ai ma le faʻaititia o le paʻu o le paʻu o le tino,
  • gaioiga: faamamaina aʻa lauulu, faʻamalosia i latou ma faʻamamaina le susu ile maʻa,
  • o ai e fetaui: sili fetaui mo le togafitiga o suauu fefete ma le aveeseina o soona suauu lauulu,
  • tau: pe tusa o le 800 rub

O le sili fulufulu-sapalai shampoos mo tamaiti

Filifilia o le mea lelei moega ole pulu mo tamaiti o se tiute faʻamoemoe, ona e tatau ona e mautinoa e le gata i le aoga o le vailaʻau e mafai ona faʻaalia se le fiafia faʻaletonu, ae faʻapena foʻi i ona hypoallergenicity.

O nai tulafono e fai ai le filifiliga saʻo:

  • O le oloa e tatau ona fetaui ma le matua ole tamaititi E matua faʻasaina le faʻaaogaina o vailaʻau mo tagata matutua
  • Ole fualaau faasaina e le tatau ona aofia ai vailaʻau leaga, lanu poʻo mea manogi, faʻapea foi ma sulfates ma parabens,
  • I le tulaga o se fesoʻotaʻiga faʻafuaseʻi i mata, e le tatau ona pala pe pipili.

Le lisi o moli pepe:

  1. O Chicco. Italia vailaau fautuaina mo le faaaogaina mai le fanau mai. O loʻo aofia ai i lea vaega mea masani e pei ole porotini o saito, ma ni mea e maua mai i hawthorn ma chamomile. Aafiaga lelei i lauulu ma le paʻu, suluʻesea le malie o le susu, Tau o le vaega: tusa o le 300 rubles,
  2. Mustela. Fualaau Farani vailaʻau mo pepe seborrheic momi ma susu. E aofia ai faʻamama faʻamamaina ma faʻamafanafana vaega: zinc, ketoconazole. Tau vaega: e tusa o le 600 rubles,
  3. La Cree. O le vailaʻau o le gaosiga o le aiga i se tau taugofie o 200 rubles aveeseina o le matemati ma mago le papala. O le vailaʻau o loʻo i ai le bisobalol, keratin, panthenol, faʻapea foi ma le saito polotini, faʻamalosi jojoba ma suauʻu olive. Faamama, tui ma fafagaina.

Dandruff Shampoos mo Tamaloloa

E tatau ona i ai i le vailaʻau ni mea antiseptic ma anti-inflammatory, faʻapea foʻi ma vailaʻau masani ma le masani ai, faamama ma fafagaina le paʻu.

Faʻatatau o laumei mo tamaloloa:

  1. Faalapotopotoga (Lusia). Ketoconazole fasiotia lelei fungi ma fesoasoani i le vevela. O ia fualaau faasaina o le a tau i le eria 700 rubles
  2. Sebozol (Lusia). Ole vailaʻau e toetoe lava leai ni contraindications, e faʻatagaina ai ona faʻaaogaina ma le maaleale ma matutu le ulu. Ketoconazole o le faʻavae. O le tau o 300 rubles,
  3. Ducray (Farani). O mea e aoga e i ai le zinc, faʻapea foi ma le faʻamalosia o le vailaʻau e le gata e faʻaitiitia ai le faʻafitauli ma le seborrhea, ae faʻapea foi le fafagaina lelei ma tausia lelei le paʻu ma lauulu ma minerale. Tau vaega - latalata i le 750 rubles.

Mo lauulu gao

Fualaʻau faʻafefete e mafua mai i le soʻona susulu lauulu tatau ona faʻatonutonuina lipid paleni o le ulu ma faʻamamaina mama paʻu ma lauulu.

Mo gaosia ma le ufiulu ole laulu, e talafeagai nei vailaʻau nei:

  1. Tar-faavae shampomo se faʻataʻitaʻiga Friederm, Tar Tar poʻo Plain Tar mo mativa teteʻe malosi. Ole tar e fesoasoani e fufulu ma faʻamama, ma faʻaopopo isi mea faʻalenatura e faʻafailele le paʻu. O nei vailaʻau i totonu o le atunuʻu gaosi ma tau mai 200 i le 800 rubles,
  2. Initia moli Himalaya Herbals mo lauulu gao.E faʻatonutonuina lelei le paleni o le lipid, faʻamamaina faʻalelei ma le faʻamalieina faʻatasi ma le fesoasoani a mea masani: suauʻu laʻau, o indigo ma isi. Le tuufaatasiga o se tau taugofie o 200 rubles. ma galuega sili.

Mo mago lauulu

Ina ia faʻamamaʻi maʻimau le faʻamago, e tatau ona susu ma faʻamalieina le ulu mo le aoga o vaega.

  1. Lauulu Vital (Italia). O le Zinc o le faʻavae, lea e mafua ai ona maua se lelei aʻoga ma faʻamautu mo se taimi umi - ma faʻaaoga taimi, le taamilo o le a mou ese atoa, ma o faʻailoga le lelei o le a mou ese pe a uma ni nai faʻaaogaina o lenei vailaʻau. 450 rub.,
  2. Vichy Dercos (Farani). Ole faʻaaogaina o lenei mea mo le laulu mago fesoasoani e faʻafetaiaʻia ai ole susu ile taimi puʻupuʻu. O le tuʻufaʻatasiga, faʻaopopo i faʻamama ma antiseptic vaega i le tino o le salicylic acid, o loʻo i ai foʻi le tele o suauʻu ma faʻaopoopoga o le natura, e fesoasoani e foia ai le faʻafitauli o le mamago seborrhea. 800 rub

O le a le mativa shampoo e faʻatau ai

Afai e faigata ona iloa le mafuaʻaga o le fefete, faʻapea foʻi ma le paʻu-ituaiga paʻu poʻo mea masani gaʻo, e talafeagai le filifili Panthenol pe "Zinovit"

Mo paʻu paʻu Librederm ma le Lauulu taua,

I le amataga o le faʻamaʻi, e mafai ona e faʻaogaina le vailaʻau “Keto Plus” pe Estel otium aqua,

Mo puipuiga - “Biocon” ma le MaYu Faamalolo Shampoo,

Ole aoga mataua ole American Shampoo e Aveesea ai le Dandruff Malosi Jason faʻaleaganuʻu tuʻumamaʻi mapu,

A faʻapea ua ave le faʻamuamua i sauniuniga faʻanatura - Himalaya herbals mo lauulu e afaina i le uu ma Hanaro faaopoopo mo ituaiga uma.

Ole a le mea e fai pe a o mai le susu ile sifi

O nisi taimi o le faʻaaogaina o se vailaʻau e le saʻo ona filifilia, e mafua ai le folo.. Faʻapea foi, o lenei faʻafitauli e mafai ona tupu ona o se tali teteʻe i soʻo se vaega i le tuufaatasiga.

I mea uma la e lua, ua fautuaina ai ia aua neʻi e toe faʻaaogaina le faʻamalologa.e ala ile fesuiaʻi i le le masani ai, sili ona agamalu tapenaga, pei o le pepe faʻamalama.

I le tulaga o se aʻafiaga teteʻe i soʻo se ituaiga, e taua le asia o se fomaʻi faʻapitoa, lea o le a fesoasoani e faʻamautu le mafuaʻaga tonu, ina ia mafai ai ona alo ese mai ia faʻafitauli i le lumanaʻi e ala i le faʻailoaina o le allergen ma aloese mai ai o se vaega o mea faʻatau.

E mafai ona e faʻatoʻilaloina se faʻamamaʻi o le maʻi pei o le susu i luga o le fesoasoani ma le faʻamamaina ua filifilia lelei, o le a faʻaaogaina masani.

O puipuiga puipuia o se tasi lea o sili ona taua, o le mea lea, o le anti-ketapula shampoo o le a fesoasoani e le gata i le togafitiga, ae faapea foi i le puipuia o le toe foʻi i tua.

Faʻamatalaga Lautele

Le tele o taimi, le faʻatulagaga o le "zinc" shampoos aofia ai vaega nei:

  • ichthyol poʻo tar (faʻaleleia le puipuiga o le lotoifale, faʻavaveina le paʻu faʻafouina),
  • salicylic acid (faatelevaveina le exfoliation o paʻepaʻe flakes),
  • apamemea
  • selenium disulfate (faʻaititia le ogatotonu o le fefete).

E masani lava, se manogi manogi ua faʻaopopo lava, talu mai tar ma Ichthyol i lona masani masani mamao mai le sili ona manaia manogi.

Faʻapefea ona faʻaaoga?

Ua faʻamautinoa e le Trichologists le tatau ona faʻaogaina ni launiu e sili atu nai lo le faʻalua taimi i le vaiaso. I se lautele, fufuluina o lau lauulu masani ona le fautuaina. O le tele o taimi e faia e le tagata gasegase lenei - o le tele glands o le a synthesize sebum. Le sili filifiliga o le faʻatasi i le vaiaso (e naʻo lea e faʻatumauina le lauulu i se tulaga lelei).

Fautuaina alualu i luma o togafitiga o le itiiti ifo 4 vaiaso. Le tapulaa maualuga faʻatagaina o 2 masina, a maeʻa ua maeʻa faia malolo o le le itiiti ifo 2 vaiaso.

O afea e faʻatali ai se iʻuga lelei mai le faʻaaogaina o le laupepa ma le zinc e faʻatatau i le seborrhea? Faʻaititia o laulu o lauulu o le a matauina pe a uma le muamua faʻaaogaina. Ae e le tatau ona galo ia i tatou o le galuega a sebaceous glands e faʻalagolago tele i le meaʻai a le gasegase.

E tusa ai, pe a le fesoasoani lelei se faʻamalama ma zinc, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻi mo se fesoasoani i se trichologist poʻo se fomaʻi mo nisi faʻamatalaga auiliili o le faʻafitauli.

Mo ai e sili ona fetaui lelei lea fofo?

Le tele o taimi, fomai fautuaina le faʻaaogaina o faʻamama fuluʻifoa shampoos ma cynovitis mo tagata, talu ai latou lapisi sebaceous e galue malosi (physiology o le malosi feusuaʻiga). Ae, i le mea moni, lenei o le a fesoasoani e aveese faʻateʻa i tagata uma ua maua ona o le soona uʻumiʻumi lauulu.

O ai e le tatau ona faʻaaogaina? Tagata e ona le tele o mago ma le paʻu lauulu, ona o lo latou faafitauli e manino lava e le o fesoʻotaʻi ma le malosi gaosi o sebum. Laʻupepa ma faʻamalama e naʻo le afaina.

O lenei mea faigaluega e mafai ona faʻatonuina e fomaʻi ile togafitiga o le seborrhea, pe a fai e faʻaosofia e ala i le faʻaopopoina o lauulu namu. I le uma o lea, o se siosiomaga e alofagia mo le faʻafaileleina o meaʻai faʻafefete, lea e faʻaosofia ai le faanatinatiina o keratinization o le epithelium.

A o le i faʻaaogaina ia vailaʻau, e tatau lava ona e soalaupule ma se trichologist poʻo le dermatologist, ma e sili le faʻatauina i latou i se fale talavai, nai lo faleoloa masani.