Fautuaga Aoga

Manua lauulu i le taimi o maitaga

Maitaga i se fafine fafine ei ai ofoofogia mea. O taimi fiafia e fesoʻotaʻi ma le i ai o le ola mai olaga i totonu o le tino e mafai ona ufitia e le fesuisuiai lagona ma suiga faifai pea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o foliga vaaia o laʻau e le moʻomia i vaega eseese o le tino. O nisi fafine o loʻo tutupu faʻafuaseʻi o latou lauulu, lea e mafua ai ni lagona fiafia. Aisea ua tutupu ai, e mafai ona aveeseina ma tupu, ma e tupu lea mea i le lumanaʻi?

Mafuaʻaga o Lauulu Tuputupu Ae

Tele fafine i le taimi o maitaga matauina malosi o lauulu i luga o le ulu. Ae mo nisi, latou te aliali mai i nofoaga e le manaomia (mo se faʻataʻitaʻiga, luga o le manava, fatafata), faʻatupuina se lagona le mautonu ma le fefe. Manatua o le paʻu o le manava o loo i ai lauulu folika. Faatasi ai ma suiga hormonal, latou te amata galue i se alualu i luma auala, o se masani masani gaioiga.

I le amataga o le trimester muamua, e oso ai i luga le maualuga ole progesterone, o le hormone na gaosia e le corpus luteum. E fesoasoani i le tausisia o le totoina toto i totonu o le tina, e le mafai ai ona saeia le fuamoa fuamoa, ma afaina ai le atinaʻeina o susu susu. Hormones i le tino o se fafine maʻitaga puipuia pa'ū lauulu ma i le tele o tulaga aafia ai lo latou faamalosia, lea e faamatala ai o latou foliga foliga i foliga o se mafiafia ufiufi i luga o le tino. O foliga vaaia o lauulu o loʻo afaina lava i hormones o le adrenal glands ma le plasenta, ma o nisi taimi o ia suiga e mafua ai le fefe ma le taufaamataʻu i fafine.

Manua lauulu i le taimi o maitaga: faailoga

E iai le talitonuga: o le fulufulu na fausia i luga o le manava i le taimi o maitaga o se faailoga e iloa ai le itupa o le pepe e leʻi fanau. E tusa ai, o le i ai o laulu i luga o le manava ua taʻu mai ai o le a fanau mai se tama, aua o le uliuli lauulu, o le tele o laʻau na amata mai i taimi anamua na fesoʻotaʻi ma le itupa. O le leai o le manava lauulu faʻamaonia le fanau mai o se teineititi - o se ata o le mama aʻiaʻi ma le mama.

O le mea moni, o faʻailoga ia o faʻailoga faitotoʻa, talitonuga faʻatuatuaga, faʻailoga tagata, lea, masalo, o tatou tuaʻa faʻaaoga na faʻaaoga i le taimi o le leai o se masini ultrasound. I se faʻaopopoga, faʻamasinoina e ala i fesoʻotaʻiga o fafine maʻitaga i luga o fonotaga, soʻo se faʻailoga e faatatau i le maʻitaga ma le itupa o le pepe e seasea faʻafetaui ma e le fesoʻotaʻi le tasi ma le isi.

Mafuaaga pe aisea e tupu ai lauulu manava i le taimi o maitaga

Hirsutism o se faʻataʻitaʻiga lea i totonu o fafine, e aofia ai i le tulaga, ova tele laʻau na i luga o le tino: e masani lava i le manava, lima, soʻo latalata i le matāsusu, luga o foliga ile laugutu pito i luga. O lenei gaioiga e tupu i tua o suiga o hormonal i le taimi o maʻitaga ma o se natura pasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le hormone progesterone na te faʻatulaga le uta mo le fanau mai, o lona faʻateleina o mafuaʻaga e mafua ai "itu afaina", o le mafuaʻaga lea e tupu ai lauulu i luga o le manava i le taimi o maitaga.

O le lauulu o luga o le manava pe a amoina se pepe foliga mai i fafine uma i se tele pe faʻaititia foi. Teine o sasaʻe foliga - brunettes, enaena-lauulu fafine - o loo i ai mafiafia ma uliuli lauulu. Masiga lauulu i le taimi o maʻitaga o lauulu-ulu ma lauulu laulu e tau le iloa, ae o loʻo i ai nei. E tofu lava le fafine taʻitoʻatasi ma se vaega o le ufiufi: i nisi, o le manava e ufiufi i se tamai fluff; mo isi, lauusiusi lauolaola o se uiga.

I le avea ai o se tulafono, lauulu e aliali mai faʻatasi ai ma se pouliuli lanu i luga o le manava, pe a ma le lua poʻo le tolu trimester. O faʻaliga mai fafo e mou atu ma le fanau mai o le tamaititi i le tausaga ma le afa. I fafine lactating, lauulu tuputupu ae ma le enaena enaena o loo i ai umi: ona o le mea moni i le taimi o fafagaina, o le tulaga o le fafine o le fafine e le o mautu, o le adrenal glands e galue ma le malosi tutusa e pei o le taimi o maitaga.

Faʻafefea ona aveʻesea manava o lou manava aʻo maʻitaga

Tele fafine i le taimi o maitaga popole e uiga i o latou foliga, tiga tiga i le tino, tiga le tino atoa. O le mea lea, o le faʻatupulaia o le fausia o lauulu i totonu o le manava mafua ai le popole tele. Ma e oʻo lava i le tulaga o le teine ​​i mea uma taumafai e aveese le soʻona faʻalavelave ma talanoa ma fomaʻi, cosmetologists i auala e aveese manava lauulu i le taimi o maitaga.

Tuuina tekinolosi i aso nei, oloa, manava lauulu e mafai ona aveeseina le faʻaaogaina o metotia nei:

  • leisa talosaga (laser aveeseina),
  • lauulu aveeseina, aveeseina o tino,
  • Fetulaiga
  • aveeseina ma seleulu, tafi mumu, faʻaliliuga, filo,
  • taualumaga faʻaaoga fofo tagata.
E tatau ona faʻamamafaina e le o mea uma teuteu lauulu 'aveʻese gaioiga e saogalemu mo le soifua maloloina o le pepe. Vaʻaia o le paʻu o le manava o lo o agamalu, maaleale, metotia pei o shugaring poʻo le electrolysis mafai ona mafua ai le tiga ma iʻu ai i le faʻaititia o maso o le uta. O le faʻaaogaina o mea e faʻaalu ai le tino e mafua ai tui, mageso ma pupuni o le paʻu.

Aveesea lauulu i se tafi poʻo seleulu o se mea malupuipuia mea na tupu, ae e tusa ai ma tagata poto masani, ina ua mavae nei taualumaga, le lauulu fausaga avea ma mafiafia ma tupu vave.

E tusa ai ma fofo togafitiga tagata, o le lauulu ua valivali ma se 3% peroxide fofo, masani sua o le tipolo. O le faʻaaogaina o le 'aina o nettle, faʻaalu o fatu datura, sua o fualaʻau meamata ma fualaʻau lanumeamata, ma lefulefu lefulefu o paʻu poppy e faʻaititia ai le ola o le ulu i le manava. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina o mea masani faʻalenatura e le masani ona saogalemu: o aʻafiaga teteʻe e tutupu i laʻau sili ona le lamatia.

Pulu uliuli i luga o le manava i le taimi o maitaga, o le mea moni, o le mea masani e le tumau, pei o le pouliuli pigment strip. I le ono masina po o le tausaga, o le togalaʻau a mou atu. Ole mea lea, ina ia e le manaʻomia le totogia i alergi, mageso, o le soifua maloloina o le pepe - galo e uiga i le fana le lelei i lou manava, fesuiaʻi i le sili ona manaia taimi.

O lauulu na aliali mai i luga o le fatafata ma manava i le taimi o maitaga: 9 auala saogalemu e aveese ai

I le taimi o maitaga, o se isi faʻalavelave e aliali mai i luga o le tino - le laulu o tupu i luga o le tino malulu. Pulu uliuli mafai ona aliali mai luga o le manava ma le fatafata. Ua amata ona sauaina fafine ile tele o fesili. Aisea ua tupu ai lenei mea? E mafai ea ona aveese na vao? O le a taofia ea nei laulu pe a uma ona fanauina?

E tatau ona faʻaeteete tele ile maʻitaga i o latou soifua maloloina

Ua saʻili tele le manava ma le susu o le ulu ile maʻitaga

I le taimi o maitaga, e taua le fafine e maualuga o latou agaga ma itiiti le popole ono mafai. O se uiga lelei e fesoasoani e faʻatumauina le soifua maloloina ma le soifua maloloina. Ae o nisi taimi o maitaga e faamalumalu mai i le foliga mai o le tele o pogisa lauulu i luga o le tino. Le tele o taimi, lauulu e aliali mai i le ogatotonu o le manava.

Teine po nei teine ​​aveeseina vao vegetation i luga o le tino. Le faʻafitauli i le soʻona tupu tele lauulu mafai ona faʻaletonu i le taimi o maitaga, o lea e mafai ona amata ona tupu tele lauulu luga:

O le mea moni, o tina maʻitaga e le fiafia i le faʻaalia o soona lauulu i luga o le tino. Manava lauulu i le taimi o maitaga faia le teine ​​lagona le mataga. E toʻatele e fefefe foʻi neʻi le toe iai lauulu, pe a uma ona fanau le pepe.

Mafuaʻaga o le ova tele lauulu Tuputupu Ae

O le tino o se fafine suia tele i le taimi o le fanauina o se tamaititi. Na te manaʻomia le faʻasolosolo o le malosi o le hormonal ina ia mafai ai ona ia sauni mo le fanauina. Suiga e amata tupu mai lava i le amataga, ae o lauulu tuputupu ae amata mai 12-14 vaiaso.

I le taimi o le maitaga, o le hormonal suia le talaaga, ma o lauulu i luga o le tino ua amata ona tupu mafiafia, latou umi ma pouliuli. Tuputupu ae e faʻatupuina e androgens ma progesterone, aʻo lauulu e toetoe lava a le paʻu ese. E i ai le itu lelei i lenei tulaga - faʻafetai i hormones, o paʻu i luga o le ulu ua avea ma mafiafia, iila ma malosi.

E tatau ona ou popole pe a fai o le lauulu lauulu ola

Ole foliga ile tele o laulu pouliuli umi ile tino e mafai ona faʻamataʻu ile tina ua iai. E tatau ona ou popole pe a fai o le manava ole manava e aliali mai ile taimi o maitaga? Ua faapea mai fomai o se mea masani lenei ma masani ai. I le masani ai, o le tino atoa e ufiufi i laʻititi, laʻau sili ona lelei e foliga i se moli malamalama.

I le vaitaimi o 12-14 vaiaso, o le adrenal cortex amata ona faʻamaloloina tane feusuaiga hormone - androgens, lea e faʻaosofia ai le foliga mai o vao. O le mea lea, o le tele o lauulu tuputupu e faʻaalia ai se maʻitaga masani.

I le taimi lava e tasi e iloa ai le tutupu aʻe o lauulu, ua vaʻaia le pogisa o matāsusu ma toʻulu mai le taʻifau i le pou. E le tatau ona e popole ona o lenei mea, aua o nei le manaia uma faʻaalia o le hormonal explosion o le a mou atu i nai masina talu ona fanau mai.

O le a iai le tama: faʻailoga

Fai mai talitonuga lauiloa, afai e tupu le lauulu i luga o le manava a o maitaga, ona mautinoa lea o le a fanau mai se tamaititi. E talitonu le toʻatele, o le malosi a le tama e afaina ai le tina.

Ae ui i lea, fai mai fomai o le iai poo le leai o lauulu e leai se mea o faia i le itupa o le pepe. Naʻo le mea moni o le faʻapogisaina o nisi paʻu o le tino poʻo le faʻaaliina o tele o lauulu e le mafai ona faʻaalia faʻamaoniaina le itupa o le tamaititi.

Faailoga foliga foliga saʻo, talu ai o faʻamatalaga saʻo e masani ona manatuaina, peitaʻio manatu sese e vave galo.

Saogalemu Lauulu Aveesea Auala

O le maʻitaga e le o se mafuaʻaga e lafoai ai oe lava. E tatau ona maua e se fafine se auala e tausia ai lona tino o le a le afaina ai lona soifua maloloina. Muamua lava, o mea nei masani o auala o le aveeseina o lauulu. O lauulu e le manaomia e mafai ona puleaina e le tafi. Lenei o se auala faigofie ma saogalemu, ae o le aafiaga o le a tumau na o ni nai aso.

Mo ni nai vaiaso, fulufulu ese le a fesoasoani:

  1. eletise eletise
  2. fasi pepa
  3. lafoaʻi.

O se tiga faʻafofoa eseʻese gaioiga e fautuaina na o na teineiti na faia muamua. A leai, o le fefe ma le le manuia e ono afaina ai le fatu. E faasa ona fai fulufulu mata pe a fai o le tia e i se tulaga lelei pe o loʻo iai foi se tulaga taufaʻamataʻu. Ae le i faia lea faʻataʻitaʻiga, e sili atu le feutagai ma se fomaʻi.

Mai le tafi, lauulu o le a avea pupula, ina ua mavae ni nai aso o le a tulaʻi mai o le laʻau. Fiafia le aveeseina o lauulu e mafai ona mafua ai faafitauli o le soifua maloloina. O le mea lea, ua fautuaina e fomaʻi fafine e le aveese lauulu pe a le mafua ai le popole. Le tele o taimi e lava lava e vavae latou pupuu ma manicure seleulu.

O le isi metotia o le faʻapipiʻi, o lona uiga, naʻo le faʻamalamalamaina o lauulu ma se 3% fofo o le hydrogen peroxide. A tuʻu ese le fana, e tatau lava ona e fufuluina vaega o loʻo faʻafitauli ma le ie uʻamea o loʻo liligi i totonu o le peroxide. E matua faʻasaina le faʻaaogaina o isi vailaʻau faʻamalama.

Faigaluega a tagata

E tele ni auala lauiloa e aveese ai lauulu. I totonu o le saogalemu tagata fofo vailaau, tasi e mafai ona iloa ese vine suavaia, o se vaifofo o le potassium permanganate ma se metotia mo le aveeseina o lauulu e faaaoga ai se filo.

Ina ia alu 'eseʻese lauulu ma vine, e tatau ona e aveina sina lima e le matutua ni lanumeamata, oomi le sua ma solo ese i latou ma faʻafitauli vaega mo ni nai aso. E mafai ona e faʻaaogaina se vaivaiga fofo o le potassium permanganate pe a na o le paʻu e le lanu, a leai, o le a avea atili pogisa.

Faʻaaoga naʻo oloa e sefe.

Talu ai nei, solo i luga ma le fesoasoani mai o le siliki poʻo vavae filo ua maua atili ma sili lauiloa. A o leʻi faia lenei faiga, e tatau ona faʻamama le pulu. O se motuina filo e tosoina mai fafo lauulu, lea e matua tiga lava.

O le a le mea e le mafai

E iai ni fofo e le tatau i fafine maʻitaga ona tausimaʻi. Muamua lava, o ni vailaʻau fagu nei - kulimi ma foams mo le faʻaumatia. E faasa ona faʻaaoga nisi pupula seʻi vagana ai le hydrogen peroxide ma le sua o le tipolo. E le mafai ona faʻaogaina ni fofo faʻa-tagata pei o datura herb ma nettle fatu. Aua le faʻaaogaina suavaia e faʻatatau ile ava malosi ma le yodium.

Tamaitai i tulaga tulaga mataituina suiga i o latou tino. Ma o se mea faʻaalia i le soona fai o lauulu e mafai ai ona oso ifo ai i latou i le le mautonu. Ae aua e te ita, a uma ona fanau, o le a vave ona toe foʻi le tino ile tino masani. O lauulu sili atu e mafai ona aveesea, e te manaʻomia le filifilia o se auala saogalemu.

Manava lauulu tuputupu ae i le taimi o maitaga

I le taimi o maitaga, le tino o le fafine iloa suiga taua e aafia uma ai lona tulaga lautele ma ona foliga.

E mafai ona ufiufi le paʻu ile uila ole laulu, e fulufulua pe feololo foʻi lauulu, ma malolosi fao. I le faʻaopopoga, o le fafine maʻitaga ua i ai foʻi se faʻalauteleina malosi o laulu i nisi vaega o le tino.

E mafai ona faʻaalia ia lava aemaise o le manava. Ina ia malamalama pe aisea e tupu ai lauulu manava i le taimi o maitaga, e tatau ona mafaufau i le mea moni e faapea i le faagasologa o le fanauina fua o le tino suia tele.

Mafuaʻaga o le manava tuputupu ae o le manava ao maitaga

I le taimi o lo o tauʻaveina ai se tamaititi i totonu o le fafine fafine, o se faʻaletonu o le mafaufau, tupu, lea e tupu ai laʻau i vaega eseese o le tino.

O le mea ua tupu o le hypertrichosis. E tatau ona faʻapea o lauulu o luga o le manava i le taimi o maitaga tupu i tagata uma, naʻo nisi latou te maitauina sili atu, i isi e itiiti ifo.

E masani lava, o le foliga mai o se laulu e latalata i le manava o le tino e foliga mai o se vulu e le tatau ona faʻaosofia ai ni lagona.

Peitaʻi, e i ai tulaga pe a paʻu le laulu o lauulu ma le mafanafana, o le faʻafitauli o le a avea ma faʻaosofia vaega.

Latou te tino mai e pei o se fasi pepa, sopoia le nila poʻo luga o le itu atoa o le manava. Ae ui i lea, e masani lava, o le fasi mata o le a matauina e 7-8 masina ma o le ai ai se lanu enaena.

Mafuaʻaga o le sili atu o le manava lauulu i fafine maʻitaga

Ina ia faʻamautu le amataga mafuaʻaga o lauulu i luga o le tino o le fafine, e tatau ona e manatua le mea e tupu ia te ia i le taimi o maitaga:

  • I le amataga tulaga o le 1st trimester, o le anotusi o le progesterone, lea e maua mai i le corpus luteum, matua faʻateleina. O ia e nafa ma saunia le tesi mo maitaga ma mafai ai ona faasao. O lenei hormone e afaina ai lagona ma suiga masani ile faʻamalosia ole laulu. I nisi o tina maʻitaga, e faʻaosofia le suia o se fana vaivai i luga o le manava i le mafiafia ma uliuli lauulu.
  • Maualuga testosterone e faʻamalosia foʻi i le siʻitia o lauulu ulu. Ole faʻatupuina o lenei hormone e lamatia ile taimi ole maʻitaga, i nisi tulaga, e taua tele fualaau.
  • Tofi tofi. E ui lava i le mea moni o tagata tomai faapitoa ma nisi vaega o masalosalo e fesootaʻi ma se mea moni, e tatau ona maitauina pe faʻafefea e le mafiafia o lauulu i luga o le manava ona tupu i le taimi o maitaga faalagolago i le mea moni. E mafai ona faʻamatalaina manino ai le mafuaʻaga e ala ai ona le matala seisi fafine i le manava, aʻo isi ua malo le laulu.

O le foliga i luga o le manava i fafine i le tulaga o tane-ituaiga lauulu e taua o hirsutism.

E tele taimi, e manatu ai o se faʻafitauli tau teuteuga, e le afaina ai le soifua maloloina, ae e mafai ona faʻaosofia ai faigata faigata.

I se tulaga masani, o se fafine e lauulu lauulu, manifinifi le lauulu ufiufi lona manava ma le tino tele.

O le le masani ai o le tuputupu aʻe o lauulu i luga o le manava i le taimi o maitaga e faʻaalia i luga sili atu ona iloga, uliuli, malo malo.

E mafai e fafine maʻitaga ona aveese lauulu tino

Talu mai tagata tomai faapitoa e le fautuaina faʻamutaina le manava o le manava i le taimi o maitaga, o se tasi tatau ona taofia mai le saogalemu, i le taimi muamua tilotilo, lauulu 'eseʻese metotia.

E le tatau i fafine maitaga ona faʻaogaina le faiga lea:

  • Fulufulu lauulu ma fulufulu. O se gaioiga e mafai ona faʻatupuina ai le tiga tele, mafua ai le mimiti o le tino, ma mafai ai ona muta le maʻitaga.
  • Tulu ese lauulu e le manaʻo iai. I le maeʻa ai lea faiga, e tele mea e tupu i le paʻu, e ono tutupu mai ni papala ma papala.
  • Faʻaaoga kulimi e aveʻese ai lauulu laʻau ma fasi vaega o le paʻu. Depilation cream aofia ai vailaʻau elemene e lamatia mo le fanau e leʻi fanau. O fusi e aveese ai le manava o le manava e mafua ai se fafine tele le tiga. O le faʻamamafa e tatau ona i luga o le mea moni o faʻamalieina fasi pepa poʻo faʻamafanafana mafiafia naʻo faʻaaogaina peʻafai i se tulaga pe a tupu le lauulu i se umi faʻapitoa.
  • Faʻaaoga taualuga faiga. E matua mataʻutia lava mo le faʻatuina o le fetus.

E mafai e faʻamalamalamaina le lauulu i luga o le manava ma hydrogen peroxide (3% fofo). O lauulu e tatau ona fufuluina i le cotton swab e tusa ma le tolu taimi i le aso, ma pe a uma le taimi, o le a leai se mea e vaaia.

Le faaaogaina o seleulu fao, ua fautuaina e tipi lauulu i luga o le itu o le manava ma matua faaeteete. A tutusa metotia e talia mo tamaitai uma tulaga.

Foliga metotia

O se tele aofaʻi o fofo togafitiga tagata ua lauiloa ina ia faʻateʻaina mai lauulu e le manaʻomia i luga o le manava.

Mo le mauaina o le faʻamoemoeina e mafai naʻo le mea o loʻo iai le lauulu i luga o le manava e le o soona malosi.

Ole faʻaiuga e mafai ona tali i faʻamoemoega. O le fofo fale sili ona lauiloa e faʻaumatia ai lauulu le manaomia:

  • E tatau ona faʻaopopo sina vaega o le potassium permanganate i le vai ma, e ala i le fofo ua uma ona faia, faʻatino i aso uma taʻele uʻamea e oʻo atu i le 20 minute, o le faʻaiuga lea o le lauulu tutoʻatasi e paʻu faʻatasi faʻatasi ma folikel.
  • Fatuina le dope fatu, faaopoopo vodka ina ia maua ai se kulimi kulimi. E tatau ona tuu le mea faigaluega mo le 3 vaiaso i se mea pogisa ma i aso uma smear i latou i se vaega o le paʻu ma sili atu lauulu tuputupu ae.
  • E taua lava le paluina o le 3 g o le yodium, 4 g o le amonia, 70 g o le ava malosi, 10 g o le suauu tuʻugamau ma tuʻu mo le 3-5 itula seʻi uma le lanu ua maeʻa. Ona faʻaaogaina lea o le faʻateleina o le tino i luga o le manava faʻalua i le aso, ma a maeʻa 2 vaiaso o le a afaina atoa le laulu lauulu.

I le taimi nei, e tele lava ituaiga metotia eseʻese ua lauiloa mo le tineia o lauulu e le manaʻomia i luga o le pito o le manava i fafine maʻitaga, e le gata mo le taimi puʻupuʻu ma mo se taimi umi.

O le faʻaogaina o nei metotia, e mafai ai ona aveʻesea mafaufau loloto ona o le soona tupu o lauulu, toe faʻaleleia muamua le talitonuga ma le mafai ona maitauina le lalelei o lou tino.

Ole tele o faʻalapotopotoga teuteu tino e ofoina atu le anoanoai o auaunaga e tineia ai le soona lauulu i luga ole totoga ole maʻitaga i fafine maʻitaga.

I le masani ai, e faigata tele le aveese atoa o le lauulu i luga o le itu o le manava, aua mo lenei mea e tatau ona faia pea lava pea teuteu teuteu, faatasi ai ma le masaniina o le paleni hormonal.

I le amataga o le maʻitaga, o suiga taua i le tino o le fafine, ona o lona foliga e mafai e le gata e faʻaleleia, ae ia faia foi nisi suiga le lelei.

O se tasi o faʻafitauli taatele o lauulu i luga o le manava i le taimi o maitaga.

O le tina i le lumanaʻi amata amata ona lavelave ona o lona lava tino, lea e afaina ai le mafaufau-lagona i le fafine.

E masani ona ia taumafai e faʻaola tutoʻatasi metotia o le faʻamutaina o lauulu tele. I nisi o taimi, o ia gaioiga e mafua ai ni suiga tele i le tupu olaola.

O le mea lea, pe a fai o lauulu luga o le mata o le manava i le taimi o maitaga, aua le tago i ai. E le pine ae mou ese atu pe a maeʻa le toe faʻaleleia o le hormonal paleni i fafine.

Le mafuaaga o le manava lauulu i le taimi o maitaga

O le lauulu lauulu ile fafine o se taatele masani. Le tele o taimi, vellus lauulu e malu ma manifinifi, toetoe lava a le mafai ona vaʻaia ma e le manaʻomia faapitoa le aveeseina. E seasea ona tupu, o fafine e uliuli ma mafiafia lauulu - e masani lava ona o se mafuaʻaga masani poʻo le le lelei o le endocrine faiga.

Ole soona lulu o lona tino ile fafine maʻitaga e fesoʻotaʻi ma suiga o hormonal. I le avea ai o se tulafono, manava lauulu amata ona tuputupu ae malosi i le amataga laasaga o le maitaga - i le faaiuga o le muamua trimester. I le taimi lea, i le vaega o le adrenal glands ma le plasenta, o le faʻatupulaia o le gaosiga o le tane feusuaʻi o hormones amata, faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o laʻasaga leai

Ole isi mafuaaga mo le faʻaalia mai ole manava o le manava o se siitaga i le tulaga o le progesterone. O le tele o fafine maitaga aitalafu ai progesterone sili matagofie ulu o lauulu e leiloa lo latou maualuga seia oo i le matua fanau mai - o se tele o lenei hormone e le mafai ai lauulu e paʻu ese, umi le ola o le folikel. I le taimi lava e tasi, o le aofaʻi o le laulu na leiloa ua faʻaitiitia e le gata i luga o le ulu, ae o le tino atoa.

O nisi taimi, o le faʻatupulaia o lauulu ulu e mafai ona avea ma se tasi o faʻailoga o le hyperandrogenism - o se tulaga e tupu ai le adrenal cortex poʻo ovaries e maua ai le tele o aliʻi feusuaiga hormone nai lo le tatau. Hyperandrogenism mafai ona taitai atu ai i le vave faamutaina o le maitaga, o lea, pe a fai o le tele o lauulu i luga o le manava ma isi vaega o le tino, o latou foliga e tutusa ma se suiga i le tulaga o le paʻu (faateleina le sebum secretion, foliga o le fuafua), e tatau ona e feutagai ma se fomai mo le maʻi.
Tusa lava pe faʻamaonia e le suʻega suʻega o se siʻitia o le tulaga i le itupa o tamaʻitaʻi, o se fafine maʻitaga e le manaʻomia ni togafitiga faapitoa - afai e leai se faʻamataʻu o le faʻauʻuina o pepe, o le fomaʻi o le a faʻatapulaa o ia lava e mataitu.

Le tumau le mea

Ina ua mavae le fanauina o fanau, pe a toe foi le tulaga o hormones i masani, fafine masani ona matauina faateleina lauulu ulu, ma e le gata o le lauulu laʻititi ua pa'ū - le lauulu e pa'ū uma i luga o le ulu ma luga o le tino. I le taimi lava e tasi, pigmentation mou ese. E masani ona tupu lenei mea i le tolu i le ono masina talu ona fanau.

E le fautuaina le aveeseina o le manava o le manava i le taimi o maitaga - o le masani metotia o le mailei, e aofia ai le tafi, faʻaaoga kulimi, toso ma le faʻapipiʻi, e taitaiina i luga uluulu, foliga o pustules i luga o le paʻu.
O metotia o masini o le aveeseina o lauulu i le taimi o maʻitaga e matuā puipuia lava tusa a lona umi.

A mafiafia ma mafiafia le vaomatua, e mafai ona teuteu lemu i le manicure selea - o le a lava lea ao leʻi fanauina e faia le laulu faʻaitiitia vaʻaia, ma i se taimi vave pe a fanau le pepe, o le a latou filemu lemu latou lava.

Fesootai anotusi

Filifili faʻapitoa mea mai le upega tafailagi, aua nei galo e faʻailogaina le mafuaʻaga: ua maitauina o tagata e le faia lenei mea amata amata ona tuputupu aʻe i lauulu manu. E faʻasaina le kopiina atoa o tala.

“Fesili Fiafia” o le a le sui lau fomai, so ave laʻu fautuaga ma loʻu poto masani i le tele o masalosalo: lou tino o lau kenera uiga ma se tuʻufaʻatasiga o maʻi maua.

Mafiafia i le taimi o maitaga

Tasi lea o se tasi taʻutaʻua auala. O le palu mafiafia ua faʻapipiʻiina i le paʻu poʻo fasi vaega ua sausau, ma pe a maeʻa ni nai sekone, ma le maʻai faʻasolosolo gaʻo faʻatasi ma le laulu sa le manaʻo. O le mafiafia o le laulu, o le sili atu le tiga le taualumaga, o lea la e fautuaina mo tagata ei ai le maualuga tiga tiga. Waxing faʻatagaina oe e aveeseina le manava o lauulu mo le tusa o le lua i le fa vaiaso, ina ua uma ona latou toe amata ona tupu, ma o le aveesea o le tino e tatau ona toe faia. E i ai le tele o contraindications: solia o le faamaoni o le paʻu, maitaga, epilepsy, agalelei ma malignions manuaga paʻu.

Alena, 25 tausaga le matua: "E masani ona ou faʻatauina le fale i le fale ma le faasolo. E masani lava ona ou faʻatauina fulufulu mimiti. O le faiga e le fiafia, ae mafai ona maua. Ae o le paʻu pe a uma ona lamolemole ma matagofie mo sina taimi. "

Fortune faamatalaina i luga o le manava. Tama poʻo le teine?

E ui lava i le mea moni o soʻo se tina poto o le a fai mai e mo ia o le itupa o le tama e le taua, peitaʻi, loloto, lalo ifo, e tofu lava le fafine ma ana mea e fiafia i ai. Tele matua e naunau i le fesili poo ai e faʻatali. E ui lava i le mea moni o masini faaonapo nei

Feula o se faafitauli masani i le tele o fafine maitaga. O le tuputupu aʻe o le uta e ufiufi luga o totoga, manava. E tupu i masina muamua le manava o le manava i se lapoʻa e te ono manatu ua e maua nei le lima masina.

O lenei masani, e leai se mafuaaga mo popolega. Mulimuli i se meaʻai, ai i vaega laiti, faʻaaoga apricots mago, aso, faʻi ae le o le falaoamata. Ia e leai se maʻi. Bloating mafai ona mafua mai i dysbiosis usus. Ina ia 'aveina le bloating, faʻaaoga oloa susu susu.

06/01 / 2012Loʻi tino i le taimi o maʻitaga O le maʻitaga o se taimi faapitoa. O lanu e vaʻaia eseese, o manogi e ese le vaaia (ma e le naʻo le mea oona), o le lalolagi atoa o suia moni ona o le mea moni o se vavega moni e nofo i totonu ia te oe - pepe.

O le mea lea, afai e popole se teineititi i le leai o se mafuaʻaga, o le tuputupu ae lata mai o le manava o lona manava, e talafeagai la le faʻafesoʻotaʻi o se gynecologist, endocrinologist ma iloa le mafuaʻaga moni o lenei mea. E mafai ona taʻu atu e le fomaʻi pe aisea ua tupu ai lenei mea ma, atonu e fautuaina nisi auala e tafiesea. I nisi o tulaga, o le faʻafitauli i le manava o lona manava e mafai ona mamao tele ma e le manaʻomia ni faʻapitoa faapitoa, aemaise lava pe a fai o le laulu laʻititi, e le vaʻaia.

Ole foliga mai ole manava ole manava a o maʻitaga, e manatu tagata faapitoa e pei o se tasi o faʻailoga o le faʻalauteleina masani o le pepe. O lea la, aua le popole pe a e feagai ma lenei tulaga. I le taimi lava lea e tasi, pe a fai o se tulaga faʻapitoa faʻatasi ma isi faʻaaliga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi fomaʻi e puipuia ai le tutupu mai o se faʻamaʻi.

Mafuaaga o Abdominal Hair

Ole tele o taimi, alualu i luma lauulu tupu tupu i le muamua trimester (faitau atili e uiga i lenei vaitaimi i le mataupu 1 trimester o maitaga >>>). E tele mafuaʻaga e ala ai ona tuputupu ae lauulu manava i le taimi o maitaga:

  1. Faateleina tulaga o progesterone - o le hormone o lona autu autu o le saunia o le tino mo maitaga,
  • O le Progesterone e nafa ma le faapipiiina o se fuamoa fuamoa i le matua,
  • O loʻo fausia se siosiomaga alofagia mo le faufauga,
  • Taofi le palapala
  • Faʻaosofia le tuputupu aʻe uterine
  • E aʻafia foʻi le tino faʻapea, le tulaga o le paʻu, lauulu ma fao.
  1. Le gaosiga o male tama tane e le tino o se fafine maʻitaga.

Ole faʻaopopoina o le testosterone ile taimi ole maitaga o se mea masani. O lona maualuga na tupu i le tolu trimester o le maʻitaga, talu ai, faʻaopopo atu i le adrenal glands, ovaries ma le uterus, o se tamaititi amata ona maua.

E tatau ona manatuaina o le tele o faʻatonuga o tama tane e afaina ai se tamaititi.

Amata mai le lua trimester, amata tapena mo le loma fanau mai i le fua o le Lima laʻasaga i se manuia fanau >>>

Taua! Faatasi ai ma auga e pei o fuafua, faʻateleina afu, faʻateleina lauulu ulu i luga o le tino, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi e suʻesuʻe hormones ma togafitiga, pe a tatau ai.

Omens: tama poʻo teine

Mo le tele o fafine, e taua tele le iloa o le itupa o le tama e leʻi fanau.

O lenei e faigofie ona fai lenei mea i le fesoasoani a suʻe faʻataʻitaʻi, peitaʻi o loʻo iai faʻailoga tagata e tusa ma fesili a tina i le lumanaʻi poʻo ai e fananau mai ia i latou (faitau le tusitusiga: Fuafuaina le itupa o le tama e ala i ultrasound >>>).

Latou te fautua mai o le fuafuaina o le itupa o le pepe e leʻi fanau mai e mafai:

  • I le foliga o le fafine manava,

O le maoʻi manava e faasolosolo malie mai luma uiga o tama. O se manava faʻataʻotoʻo faʻataʻutaʻu e taʻu mai ai o le a fanau se teine.

  • E ala ile faʻaleleia o laʻau ile tino. O loʻo iai le faʻailoga afai e tupu le laulu i luga o le manava, o le ai ai le tama,
  • Tusa ai ma le paʻu tulaga

E talitonuina, afai e oso faʻafuaseʻi se fafine i ona foliga, ua soona leaga lona paʻu, ona fanau ai lea o lana tama, aua o teine ​​e 'aveʻesea' le lalelei a lona tina. Ma afai e foliga lalelei se fafine - o le fanau mai lea o le tama.

E le faʻamaonia faʻamoega e vailaʻau. I fonotaga a tamaʻitaʻi, e i ai foʻi e tutusa aliʻi ma le tamaititi, ma e e le tutusa.

Iloa! O le faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga a fafine maʻitaga fafine taʻitoʻatasi e, ona, e leai ni faʻavae lautele mo le fanauina o se tama tama poʻo se teine.

O meaʻai i le taimi o maʻitaga e maualuga tele lona lelei ma tatau, ina ia tusa lava poʻo le a le itupa, e fanau mai le soifua maloloina le pepe. Mo meaʻai lelei, faitau le tusi Secrets of a tatau tatau mo tina i le lumanaʻi >>>

Faʻafefea ona lavea ese le lauulu e le manaʻomia

Foliga tino e taua mo tamaitai uma. O le a le mea e fai pe a fai o lauulu lauulu tuputupu ae i le taimi o maitaga?

Afai o le tele o faʻatoʻaga e faʻaopopo ai lavelave ma faʻaoso oe ia e le tosina i ai, e mafai ona e faʻaogaina auala nei e aveese ai:

  1. faʻaaogaina le faʻaaogaina o se manava siliva poʻo seleulu,
  2. aveesea lauulu e faaaoga se epilator, fasi solo, shugaring (vaʻai tala faʻatatau: Shugaring i le taimi o maitaga >>>), tweezers,
  3. faʻamalamalamaina o lauulu, faʻaaogaina fofo tagata.

Ole sili ona faigofie, aoga ma le tigaina ole a fai ma auala ole faʻafefeteina o lauulu e le manaʻomia. O le le lelei o lenei metotia o le foliga mai o pupulu lauulu i ni nai aso.

Taua! Aua le faʻaaogaina kulimi faʻamama. E mafai ona faʻatupuina ai le ita poʻo se maʻi alualu i luma o le paʻu.

  • O se metotia na faʻatagaina ai oe e faʻaumatia tumau o lauulu e le manaʻomia,
  • Ae o lenei tiga tiga faiga e fautuaina na o na tamaitai e faia e le aunoa,
  • Le faʻaaogaina pea o le epilator faʻaititia le tiga tiga. Afai e te leʻi faʻaaluina lenei auala o le aveeseina o lauulu muamua, ona e le tatau ona amata. O le fefe ma le tiga e ono afaina ai se tamaititi,
  • E faʻasaina lauulu pe a fai e lelei le tino, mo se taimi umi, faʻapea foi ma le taufaʻamataʻu o le faʻamutaina o le maʻitaga,
  • Mo auiliiliga i lenei metotia o le aveeseina o le le fiafiaina lauulu, faitau le tala Fulufulu ese i le taimi o maitaga >>>.

I totonu o fofo togafitiga, e mafai ona iloga le faʻaaogaina o le hydrogen peroxide poʻo le sua o le tipolo. O auala saogalemu ia e fesoasoani e faʻamamaina ai lauulu o le manava, ma faʻaitiitia ai le iloga.

  1. O le swab cotton e susu i le sua o le tipolo poʻo le 3% fofo o le hydrogen peroxide, e tatau ona e fufuluina le nofoaga o loʻo i ai se laʻau le talafeagai.

Faʻaamoemoeina o se tamaititi e le o se mafuaʻaga e aua le tausia oe. Afai ua aliali mai lauulu ile manava i le taimi o maitaga ma mafua ai le le fiafia, aveese e faʻaaoga se auala saogalemu.

Aua le popole!

O le faamaʻi o loʻo maitauina ai le tuputupu aʻe o lauulu ua maitauina luga o le tino o le tagata ua taʻua o le hypertrichosis. E taua le matauina, e tupu e le gata i tina maʻitaga, ae faʻapea foʻi i fafine masani, faʻapea foʻi ma tamaloloa.

Ona o le toe faʻatulagaina o le mafaufau i tua, o le moli uila i luga o le tino amata ona faapogisaina, o le lauulu e atili mafiafia ma malo.

Ua matauina, o tina maʻitaga e paʻu paʻu ma uliuli mafiafia e sili atu ona aafia i lenei faʻamaʻi.

Manua lauulu i le taimi o maitaga masani amata ona tupu pe a uma le 12 vaiaso o le maitaga ma faailoa mai ona masani masani. O le taimi lea na amata ai ona gaosia e le adrenal cortex le tane itupa. Aua le popole. E masani lava, a uma le maʻitaga, o le hormonal talaaga ogatasi, o le tupu o le lauulu tuputupu ae o le a na o ia.

Pupuni pouliuli i luga o le manava ao maitaga

E masani lava, o lauulu tuputupu ae i fafine maitaga e le o faalauteleina luga o le itu atoa o le manava, ae na o se vaega patino o ia, ma sili atu tonu i le mea o le pigment band pasi.

O lenei "mea teuteu", o loʻo i luga o le laina paʻepaʻe o le manava, ua taʻua o le hyperpigmentation ma o loʻo fesoʻotaʻi lava ma suiga o hormonal i le tino.

O le laina lea e i ai i tagata uma, ae i le masani ai, e le matauina ma e le maua ai se faʻalelei o mea.

E le tatau ona i ai se mafuaaga mo popolega e uiga i le foliga mai o se pigment strip i fafine maitaga. Na o le tasi lenei faʻamaoniga o le maʻitaga ua tupu masani. Se fasi pepa e masani ona aliali mai pe a maeʻa le 12 vaiaso, ma mouʻese pe a uma ona fanau. E le gata i lea, o le laina pigment amata ona susulu faasolosolo malie, ma atonu e le mou ese uma, ae na o le avea itiiti manino.

E iai le faʻailoga e iai ma isi maitaga mulimuli ane, e amata na muamua mai le laina pigmen, ma mou mulimuli ane.

E le gata i lea, o loʻo taumafai nisi fafine e suʻe e ni matala o le a fananau mai mo latou - o le tama poʻo le teine.

Faailoga a o maitaga faʻaalia ai e leai se fesoʻotaʻiga i le va o lenei tulaga ma le itupa o le tamaititi. O lona uiga o fafine e malolosi pigmentation e le maua ni tama.

Manava lauulu i le taimi o maitaga: tama po o se teine?

Tele tina taumafai e saili lona itupa ae e le i fanau le pepe. Ma e tusa lava pe faʻailoa mai e le ultrasound se tamaititi o le itupa lava e tasi, fafine taumafai e toe siakiina ma saili poʻo ai o loʻo nofo i totonu o latou manava: tama poʻo se teine.

Faʻailoga i le taimi o maʻitaga e fesoʻotaʻi, muamua o mea, faʻatasi ma le foliga mai o le tina faʻamoemoe.

Latou taumafai e iloa le itupa o le tamaititi e ala i foliga o le manava, e ala i le tulaga o le paʻu o le mata, e le lanu o le laina pigment ma e ala i le faʻaopopoina o le tuputupu ae lauulu i luga o le tino o le fafine.

E talitonuina afai e amata ona tupu tele le laulu i le manava ma le fatafata o se fafine maʻitaga, ona i lalo o le fatu na ia ofuina se tamaititi. Ae o le mea moni, o iloiloga a fafine ua uma ona avea ma tina teena atoa lenei manatu.

O le a le mea e fai pe a fai o lauulu lauulu tuputupu ae i le taimi o maitaga?

E ui lava i faamautinoaga uma a fomai e faateleina lauulu lauulu ma pigmentation i le taimi o maitaga o se tulaga masani faalenatura, ma ina ua mavae le fanauina o le a latou mou ese na o latou, fafine o loo sailia ni auala eseese e aveesea le faatupulaia o vao luga o le paʻu. O nisi fafine e amata toso ese le laulu ile fulufulu, ae e le gata ua toe aliali mai, ae ua tele na tutupu i totonu ole paʻu. O isi fafine maitaga latou te faʻaaogaina se manava tuga pe faʻaaogaina ni mea sili ona aoga.

Manua lauulu i le taimi o maitaga avea itiiti matauina ina ua afaina i hydrogen peroxide (3%). Ua lava lava e faʻapipiʻi ai le sone o faʻamalosia lauulu ulu ma se vavae faʻafefeteina i totonu o le vaifofo.

E matua faʻasaina ona faʻaaogaina ni metotia o le eletise, solo ese lauulu ma le leisa ma le faʻamalosi.

Ua faamaloloina e le taimi

Afai o le mafiafia o lauulu i luga o le manava mafua ai ogaoga afaina o le mafaufau, ona mafai lea ona e taumafai e aveese mai e faʻaaoga auala agamalu. Ae o le tele o taimi, o se fasi fulufulu i luga o le manava i le taimi o maitaga e le foliga mataga e pei o fafine lava latou te tosoina i luga o latou ulu. I lenei mataupu, ua na o se 'alofaga e tosina mai ai le mafaufau, aemaise lava ona e leai se mea e popole ai.

E pei foi o le ofuvae vali, o le lauulu o le a avea mama ma manifinifi pe a uma ona fanau le pepe, ma e ala i lona matua o se tasi, e mafai ona galo atoa e uiga i nei faigata. I le isi itu.

Manua lauulu i le taimi o maitaga

Maitaga o se vaitaimi ofoofogia i se olaga o se fafine, i le taimi o le tele suiga e tupu, mo se faʻataʻitaʻiga, maualuga hormonal toe fausia, o se faʻaiuga o le tino tuʻuina atu le tele o "mea e ofo ai". Manua lauulu i le taimi o maitaga o se faafitauli e masani ona feagai fafine.

Mafuaaga mo lauulu tino

I le taimi o maitaga, tupu a lauulu tupu mafai ona aliali mai pe faateteleina i tulaga le masani ai - luga o le fatafata, tua, puimanava, manava. O suiga hormonal talafeagai mo le tino e tauaveina ma maua se pepe soifua maloloina e tau atu i lenei.

Ole tele o fualaʻau ile tino, e aofia ai male manava i le taimi ole maʻitaga, e taʻua ole hypertrichosis. O le mafuaʻaga sili o lenei faʻaleleia tino o le gaosiga o le androgens i le adrenal cortex ma le placenta.

I le taimi o le fanauina o se tamaititi, o tama tane hormone i le tino o se fafine faia tele galuega, i totonu o latou:

  • Faateleina le malosi.
  • Faʻatumauina galuega lelei o le fatu ma alatoto.
  • Faaitiitia lauulu.

I lalo o le uunaiga o hormones, o le moli malamalama i luga o le tino o le fafine amata ona suia, lauulu pogisa, avea ma mafiafia ma lapopoa, taofi le pa'ū ma ua le lelei aveeseina.

E tatau ona ou popole?

O se lauulu fulufulu i le taimi o maʻitaga o se taatele ma matua le afaina. Le tele o taimi, o le soʻona tupu tuputupu ae ua maitauina i le 12-14 vaiaso, o le tele o tagata atamamai latou te manatu o lenei mea o se faʻailoga o le masani ona tupu aʻe o le pepe e leʻi fanau.

Fomai atonu e mataala i le tele o laʻau pe a fai o lauulu i tulaga le masani ai na maitauina a o lei maitaga. I lenei tulaga, e tatau ona faia suega ma siaki le gaioiga o le adrenal glands, ina ia mafai ona e iloa ai ma e iloa ai faʻafitauli. I se faʻaopopoga, o le faʻapogisaina o le paʻu i foliga o se laupepa i le pito i lalo o le manava faʻaalia o se faʻateleina o mea i totonu o androgens.

A faʻaalia le tutupu aʻe o lauulu, o le mataʻituina pea lava e le gynecologist-endocrinologist ma talafeagai faasaʻoina o le hormonal tulaga e manaʻomia.

Aveesea o le le fiafia lauulu

O le maʻitaga e le o se mafuaʻaga e tuʻua ai lau oe lava foliga, o le mea lea e tele ai ina faʻateʻaina e fafine le soona lauulu o latou lava pe o le vaʻai atu i le tautua a fomaʻi faʻapitoa.

Afai o le manava lauulu tuputupu ae i le taimi o maitaga tele, e mafai:

  • Tago ane ia i latou i le tafi (ua tatau ona fai le seluluina pe a uma ona taele ile faʻaoga ole busa ma se gel faʻapipiʻi faʻapitoa). O lenei auala e vave ma e le tigaina, ae o le aʻafiaga pe a maeʻa le faʻasologa e naʻo le 2-3 aso, ona faʻaalia lea o lauulu fou.
  • Toso i luga o fulufulu o se umi ma tiga tiga faʻafitauli e mafai ona faʻaaoga pe a nofofua lauulu e leʻi manaʻomia foliga mai i luga o le manava. E mafai ona tupu manua leaga.
  • Sulu malieina lauulu i sulu laititi.

E le fautuaina le kulimi faʻamaʻi. O vailaʻau i latou tuʻufaʻatasiga e mafai ona mafua ai le mageso mumu, mumu ma le mago o le paʻu maʻaleʻale taimi o maitaga.

E mafai ona fai ni lauulu?

E tele fafine e mananaʻo e aveese se pito i luga o latou manava e faʻaaogaina ai le susu i le puʻeina poo le shugaring. E le fautuaina e fomaʻi le faʻaaogaina o nei metotia, ae i nisi tulaga, e mafai ona e faʻaogaina i le 1st ma le 2nd trimester o maʻitaga, i le leai o ni contraindications.

I se taimi mulimuli ane, o tiga e mafai ona mafua ai le faateleina o le leo uterine ma, o se taunuuga, vave fanau. A o le i aveesea lauulu, e tatau ona e masani ona vaʻai ile fomaʻi.

E le fautuaina le faia o faʻagaioiga o le aveeseina o laulu eloto-, ata- ma laser, aua e ono afaina ai le tulaga lautele o le tina ma le soifua maloloina o le tamaititi.

Fofo togafiti

O fafine maʻitaga e fefefe e faʻaogaina fofo masani ma e fiafia i metotia a tagata, pe a manatu e saogalemu mo le pepe. I le fale, e faʻatagaina:

  • Valivali lauulu ma se 3% hydrogen peroxide solution.
  • Faʻasusu le sua mai le lanumeamata lanumeamata ma le faʻamamaina faʻamalieina vaega o le laʻuina maualuga lauulu mo le 2-3 vaiaso ina ia maua ai le aafiaga.
  • Faʻaoga le potassium permanganate - ma le moli lanumoana vai o le potassium permanganate, e manaʻomia le togafitia o le tagata afaina i aso uma. O lenei metotia o se mea e manaʻomia le faʻaaogaina pe a aliali mai se pogisa pou luga o le manava, talu pigmentation mafai ona faʻateleina.

E le tatau i se tina i le lumanaʻi ona faʻaoga le vai inu o fualaʻau ma fatu nettle, aua e ono afaina ai le maʻitaga. A o le i faʻaaoga ni togafiti a le tagata e aveese ai le le togafitia, e manaʻomia le feutagai ma le fomaʻi.

O le ulu lauulu e leʻo se mea e popole ai

Ole faʻaopopoina ole laulu ile manava, fatafata ma ogavae ua maitauina ile tele o tina maitaga. I le tele o latou, o le faʻafitauli e mou ese atu 5-7 masina talu ona fanau mai le pepe.

Soʻo se fafine e manaʻo e lagona le lalelei ma teuteuina faʻalelei, ma o foliga mai o laʻau e le moʻomia e aumaia ai ni lagona le lelei tele. Ma le tele o lona manava i le taimi ole maitaga, e tatau ona feutagai ma se fomai. I le maeʻa ai o suʻesuʻega ma deciphering le suʻega, o le a filifilia e le fomaʻi le faiga saʻo ma avatu fautuaga lelei ma le leaga mo le aveeseina o le ova lauulu.

Aisea e tupu ai lauulu ile manava i le taimi o maitaga?

Maitaga o se taimi fiafia, ae o nisi taimi e manaomia ai e fafine le maofa. A uma mea uma, o le tina maʻitaga e tatau ona talia ana suiga i le tino, aʻoaʻo tele.

E taua le matauina e masani ona faliu atu fafine i le fomaʻi ma faʻafitauli faafitauli, o se tasi o le fulufulu lauulu i le taimi o maitaga.

Pe a vaai se teine ​​i lauulu muamua o lona tino, na amata ona popole, ae, o se tulafono, e leai se mea leaga i lenei mea ma e leai se mea e popole i ai se suiga faapea.

Aisea e maua ai lauulu manava fafine maitaga?

I le vaitaimi o le siiina o le pepe, o suiga o hormonal tupu mai i le tino o le tina ua faʻamoemoeina, faʻapena e mafai ona tupu o laulu i vaega eseese o le tino. O le faʻaiʻuga e taʻua o le hypertrichosis.

E taua le matauina o lauulu manava i le taimi o maitaga foliga mai i tagata uma, naʻo nisi latou te sili atu le iloga, aʻo isi e itiiti. O le a pogisa latou o le a faʻalagolago i ai, muamua o mea, i luga o le masani lanu o le lauulu.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, brunettes ma fafine o sasaʻe foliga mai o le a sili pupula vegetation luga o latou manava. I nisi blondes, lauulu tuputupu ae o lenei vaega o le tino atonu foi le matauina.

I le avea ai o se tulafono, o le foliga mai o meaola i totonu o le manava e pei o se lulu ma e le tatau ona tupu ai se popolega.

Ae o loʻo i ai foʻi ni tulaga na iloa ina ua amata ona pogisa ma mafanafana lauulu manava, o le mafuaʻaga o nei mea uma o se genetik sauniuni. E mafai ona aliali mai e pei o se fasi pepa, sopoia le nila poʻo le lapotopoto o le manava.

Ae, o se tulafono, faʻailoga e iloagofie i le ogatotonu o le tolu trimester ma e iai lona lanu enaena.

Ina ia malamalama pe aisea e maitaga lauulu fafine fafine, e tatau ona e iloa ai pe a fanau le fetus, o le tino suia tele. O le mafuaaga autu mo lenei mea o le hormonal toe fetuunaiga. Mai le mea lea, o fafine amata ona matauina laʻau o latou tino i le amataga o le lua trimester.

O mafuaʻaga o le manava o le manava i le taimi o maitaga aofia ai le siʻitia o le progesterone maualuga. O lenei hormone e sauniuni le uteri mo le fanau mai. O lona uiga, o le tino atoa o le fafine maʻitaga ua "saturated" ma hormones, latou te le faatagaina le lauulu e pa'ū masani, pei ona i ai i luma o le fausiaina o le fetus. Faatasi ai ma le faʻateleina o lenei hormone, ua faʻaalia e se fafine maʻitaga le manaia o lona lauulu i luga o lona ulu.

O lenei mea e mafai ona faʻamatalaina o le hyperandrogenism, pe a maua mai e le tino le tele o tane tane nai lo fafine.

O se tasi lea o mafuaʻaga e tatau ona popole ai le fafine maʻitaga, aua i lenei faʻavae, e mafai ona e maliu se tamaititi i totonu o le manava.

O isi faʻailoga o lenei suiga faʻafitauli e aofia ai foliga o le maʻi i luga o le tino, o se suiga i le paʻu, ma le faʻateleina o le faʻaalu.

O le a le faʻamatalaga a faʻailoga?

Tele tagata o loo mautinoa e na o latou e faʻamoemoeina le fanau mai o le tama o le a tupu ai le manava o le manava i le taimi o maʻitaga. I le tele o fafine i le taimi o fanau, o le itupa o le tamaititi ma le foliga o laulu e matua faʻatusatusa i le va oi latou. Peitaʻi o le toʻatele o fafine o loʻo faʻamoemoeina teineiti o loʻo tigaina foi i lenei faʻafitauli. O lea e mafai ona tatou manatu o le itupa o le tamaititi ma lenei faʻailoga o le maitaga e le fesoʻotaʻi le tasi i le isi.

Saili pe faʻafefea ona aʻafia le soifua maloloina o lau pepe ile vegetarianism aʻo maʻitaga.

E mafai ona ave Augmentin mo maitaga fafine, o le ae faitau iinei.

O lenei faailoga na faia mo se mafuaʻaga. E moni lava, i le faaiuga o le muamua trimester i le adrenal glands ma le placenta, male hormone e gaosia malosi, lea e faʻaosofia ai le tuputupu aʻe o lauulu i luga o le manava. Ae e le o lona uiga o se tamaititi o tupu aʻe i totonu o le manava.

E taua le iloa: toʻatele fomaʻi talitonu o lauulu e tupu i luga o le manava i le taimi o maitaga i uma tina maitaga ma talanoa e uiga i le masani ai atinae o le fetus i totonu o le manava.

O le a le mea e fai pe a fai o lou manava e fulufulua

Tele fafine, vaʻaia le laʻau toto i o latou tino, ua amata ona oso le ita, mafaufau pe aisea e tupu ai le manava o le manava i le taimi o maʻitaga ma pe faʻafefea ona tiaʻiina latou.

Ole mea moni, e le tatau ona e faia se mea ia i latou, aua e mafai ona e faʻaleagaina lau pepe. O lenei laʻau toto o le a pasia pe a maeʻa le fanau mai o se tamaititi, e masani lava o lenei faiga e le faʻaauau mo le sili atu i le ono masina.

Ae i nisi tulaga, o lauulu e puipuia seia oo i le taimi o le tina fafagaina le pepe.

O nisi fafine i le tulaga e popole ai o le foliga mai o laʻau e mafai ona afaina ai le pepe, aʻo isi e sili atu le le fiafia ona e le matagofie le aulelei pe lalelei.

Taualumaga e ono afaina ai se pepe e leʻi fanau:

  • faamavaeina twee
  • fulufulu
  • aveeseina leisa
  • aveesea lauulu.

O nei metotia uma e momoli mai ai le tele o lagona le fiafia ma tiga e leai se aoga mo se fafine maʻitaga. E le gata i lea, a mavae se taimi, o le a toe aliali mai foi lauulu ile manava, ma a uma ona fanau mai o le pepe o le a le pasi. E aoga e matau o loʻo i latou nofoaga papala ma fuafua e ono aliali mai.

Afai o se fafine e matua maasiasi i se manava lauulu i le taimi o maitaga, ona mafai lea ona vavae ese laau ma seleulu pe aveeseina ma se 3% hydrogen peroxide vaifofo.

Afai tatou te talanoa e uiga i le auala lona lua, o le lauulu e le mou ese atoa, na o latou e malulu ma avea ma mea e le o vaaia. Le faia o lenei mea, fufulu le manava i le tele o taimi i le aso.

E mafai foi ona e faʻamalamalamaina i latou e ala ile faʻaogaina metotia masani faʻafomaʻi.

Saili pe aisea o tamaiti e taofi o latou manava i se miti.

Pe o Atenolol e saogalemu i taimi o maitaga, o le ae mauaina iinei.

O le a le mea e mafai ona tupu i le pepe pe a pa'ū muamua i le sofa, e mafai ona e faitau iinei: //moeditya.com/vopros-otvet/rebenok-upal-s-divana-vniz-golovoy-posledstviya.

Afai ua tupu lou manava i le taimi o maitaga, e mafai ona e faʻamalamalamaina i le sua o le tipolo. Ile iai ole sua sua suamalie, e mafai ona e faʻamalusia le sua ma fufulu le aʻafia o le tino i le tele o taimi o le aso i le susu o fulufulu mamoe susu. A leai se auala e faʻatuina le sua, e mafai ona e fufuluina le tino ma se fasi tipolo.

Fautuaga: e mafai lava ona e fufuluina le paʻu ile sua o le vine, o le aoga o loʻo i ai o le a faʻaosofia le pa'ū lauulu.

E taua le maitauina o lenei faʻailoga e le afaina ai le pepe i soʻo se auala, ma o lea e le aoga le aveeseina o lauulu mai le manava. Maitaga ma le manava lauulu o ni manatu e faʻailoaina ai le masani feololo o le fetus.

Ua faʻaalia e le vitio metotia mo faʻamalamalamaina le laulu:

Masima lauulu aliali mai i le taimi o maitaga

I le tino o se fafine maitaga, ofoofogia suiga tupu mai, i totonu ma fafo.

O totoga ma totoga uma e toe faʻavasega, o le hormonal background suia. O suiga mai fafo e mafai ona le fiafia, mo se faʻataʻitaʻiga: lauulu e amata ona paʻu 'ese, faʻailoga faʻataʻitaʻi ma tausaga o aliali mai.

Nisi tina iloa o le manava lauulu tuputupu ae i le taimi o maitaga.

Peitai, o se moli malamalama ma le lē masani ai sa i ai i luga o le tino tusa lava ma le amataga. Ma i le fesoʻotaiga ma suiga hormonal i le tino, o le lauulu suia le lanu ma le fausaga, na mafua ai ona sili atu ona latou matauina.

I le faaopoopo atu i le faʻateleina o le tuputupu ae i luga o le manava, lauulu mafai ona aliali mai:

  • i le tua ma lalo le tua
  • luga o le fatafata
  • i luga o puimanava ma puimanava.

I le taimi lava e tasi ma le tupu o le laulu, o se laina uliuli e aliali mai i luga o le manava ma faʻanenefu o le uaua na tupu.

A uma ona fanauina, a toe malosi le tino, o le tulaga o le laulu o le a toe foi atu i se tulaga masani, le vaaia, o le fasi i luga o le manava o le a mou atu. E tusa la e ono masina ma le tausaga.

Le mea e fai

O fafine maʻitaga e masani ona liliu atu i fomaʻi ma fesili poo le a le mea e fai i lauulu manava. O le tali e manino: leai se mea. O le a latou mou atu na o latou i se taimi faapitoa.

Peitaʻi, o nisi tina maitaga o loʻo taumafai e 'aveʻese fua o vao ma soʻo se auala. I le taimi lava e tasi, e mafai ona afaina ai oe ma le tamaititi.

O lea la, toso mai fafo o le laulu ma tiʻetiʻe maua ai le tele o le tiga, lea e le manaʻomia uma i le taimi o maitaga. I se faʻaopopoga, a maeʻa ona tosoina mai fafo lauulu, o loʻo iai le avanoa o latou tutupu aʻe i le paʻu.

Ma o le a taitai atu ai lea i le faʻatupulaia o manua ma pustules.Afai e seleina lou lauulu, e mafai ona tipiina le paʻu, lea e sili foi le manaomia i le taimi o maitaga.

E le faʻatagaina ona fai i le eletise poʻo le faʻamaluluina ao faʻatali le pepe. O le afaina i moli eletise poʻo le paʻu vevela e ono afaina ai le soifua maloloina male maʻitaga.

Afai e te manaʻo e aveese le manava o lou manava, e mafai ona e tipiina ma le faaeteete i latou ma tamai seleulu. A faʻapea foi se auala saogalemu o le faʻamamulu lea o le laulu ma se 3% hydrogen peroxide solution. Faʻafuaseʻi i le aso, oe manaʻomia le faʻaʻaluʻaina vaega ma lauulu ma le fulufulu mamoe ua faʻaʻofu i le peroxide.

Ole foliga mai ole manava ole manava a o maʻitaga, e manatu tagata faapitoa e pei o se tasi o faʻailoga o le faʻalauteleina masani o le pepe. O lea la, aua le popole pe a e feagai ma lenei tulaga. I le taimi lava lea e tasi, pe a fai o se tulaga faʻapitoa faʻatasi ma isi faʻaaliga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi fomaʻi e puipuia ai le tutupu mai o se faʻamaʻi.

E faʻamaoni i se tamaititi pe a amata ona tuputupu aʻe muamua le manava mimiti? O a faʻailoga mo le filifilia o le itupa o le tamaititi?

Sina O le Artificial Intelligence (104651) 8 tausaga talu ai

Na ou le fetaui ma se faʻailoga e tasi. Naʻo le ultrasound mo le 2 vaiaso o le maʻitaga na fai saʻo e le fomaʻi.

O le tele o le manava i le taimi muamua maitaga amata ona foliga mai i le tuai laasaga, i le lona lua ma mulimuli mai maitaga toeitiiti lava - o le mea lea e le o se faʻailoga.

Afai e maai ma oso le manava - o lona uiga o le manava lea ma le tama, lapotopoto ma lautele - totonu o le teine.

O lauulu i vae i le taimi o maitaga tuputupu ae tetele - o le ai ai se tama. Afai e le faaopoopo lauulu - o se teine.

Afai o le tama ma le tina ua uma ona faaipoipo pe ua faaipoipo i le taimi o le manatu, ona fanau ai loa lea o le teine, ma a leai, ona iai lea o le tama. Le tama, e pei ona i ai, o le a sui lona tama ma avea ma se tamaloa i le fale.

Afai e le alofa se fafine i se ulugaliʻi, o le a fanau mai se teine. I se tulaga faʻafeagai - o se tama.

Afai o le toʻalua e masani ona ola feusuaiga aʻo leʻi amataina le manatu, ona fanau ai lea ole teine, ma afai e malolo ile tele o aso, ona iai lea ole tama.

Afai e faʻaofu e se tamaloa ni ofuvae fufusi, ona fanau lea o le tama, pe a leai se teine ​​- o se teine.

Afai e tupu manatuaga i le aso o ovulation, o le a fanau tama. Afai o nai aso muamua - o se teine.

O le tina i le lumanai na momoe lona ulu latalata i le itu i matu - o le a fanau se tama, i le itu i saute - o se teine.

Sa malulu vae o Tina nai lo le taimi aʻo le i maʻitaga - o le ai ai le tama.

Tina tina faʻalelei i le taimi o maitaga - faʻatali mo le tama. Ua amata ona faʻasolo foliga vaaia - faatali mo le teine. O nisi taimi o lenei faʻailoga e naʻo le faʻaalia o le fafine foliga poʻo le fatafata. Latou te fai mai o teineiti e gaoia le lalelei o lo latou tina.

O le nila i luga o le filo e faʻamatala faʻataʻamilosaga i luga o le manava - o le a fanau se tama. Afai e lelea mai i lea itu i lea itu - o se teine.

Afai oe tosina atu i suamalie, fualaau aina - o lona uiga ua i ai sau teine. A faʻapea o le masima poʻo le masi, faʻapea foʻi ma aano o manu ma le sisi - o se tama.

O se isu nenefu paʻu e faasino atu i le tama.

Daria Sage (11406) 8 tausaga talu ai

tamaʻi e maʻai le manava, o teine ​​e puaoa, alu saʻo mai itu

Sa tele loʻu manava))) ma afai e te vaai mai tua, o le a e le fai mai ua ou maʻitaga. I le avea ai o se tulafono, faatasi ai ma tamaititi o le manava e maai ma lapoa

Faifaatoaga koleti faifaatoaga Oracle (56384) 8 tausaga talu ai

Lelei, o le feusuaiga o le tamaititi e tatau ona fuafuaina muamua))) i lalo o le asini i le faitalia e tatau ona tuu se lagona seevae. )) pe uu i luga o le mea faʻaoto ma lona lima taumatau. )))

Foliga Matua (1625) 8 tausaga talu ai

mafai ona vaʻaia peeps ultrasound peʻa le tama :)

O le timu. O le Artificial Intelligence (219295) 8 tausaga talu ai

Afai e te moemiti o se kukama, ona i ai lea o le tama!

Victoria Sage (11641) 8 tausaga talu ai

Lenei e le moni. Ma lou atalii ulumatua, o loʻu manava, e iloa atu i isi, na aliali mai ina ua mavae le 26 vaiaso. Ma se tamaititi laititi - le laititi atu muamua, o le vaiaso i le 23-24. Ma o faʻailoga uma e le faʻamaonia ai le 100% fanauina o le tamaititi o le tasi ituaiga.

Katya Erofteeva Matua (1037) 8 tausaga talu ai

na ma tamaʻi ma si tamaʻi manava. Mai le vaiaso muamua o le maʻitaga, sa ou lagona na pei o ta tama e fafaguina aʻu. latou fai mai o le teine ​​ave ese sili malosi mai le tina ma le tina suia tele fafo. e ui o nei mea uma e ono le talitonuina.

Marina Lebedeva Matua (1771) 8 tausaga talu ai

E le moni (na latou aumaia aʻu e fanau - oi, o le manava e matuitui - o le a e maua se tamaititi) ae leʻi i ai se ultrasound, ae sa ou lagona ma loʻu loto o le a ou maua se afafine - na tupu). E na o le tasi le faʻailoga - e taʻuina e lou loto ia te oe le na e fanau ai

Tala o le Tagata Lava Ia Matua (1190) 8 tausaga talu ai

E mafai ona fuafua le itupa o le tama ile toto o le tama ma le tina. I alii, e faʻafouina le toto i tausaga uma 4, i fafine taʻitasi 3 tausaga. O le itupa o le tama e masani ona fetaui ma itupa o matua ma le toto laiti. Fuafua pe fia lou tausaga na iai ma le tama o le tama i le taimi na maua ai. Vaelua lou tausaga ile 3, vaevae lona matua ile 4.

Po o ai lava e i ai le laʻititi iuga, o ia ma le toto laiti. Afai e le tele 'oe, ona tatau lea o le itupa o le tamaititi ona avea ma fafine. Ae afai o se tasi o matua na faia se taotoga ma le toto leiloa poʻo se manuʻa i le toto leiloa, ona tatau lea ona e faitauina le toto faʻafouina mai le aso o lenei faʻalavelave. I se tulaga lautele, o le mea moni, e talitonuina e fai atu leai. E oʻo foʻi i le ultrasound e sese.

O le mea taua o le pepe e soifua maloloina.

Kristina Ivakhnenko (Pogrebnyakova) Apprentice (142) 8 tausaga talu ai

Natasha, o faʻailoga uma o mea noa. Na fai mai tagata uma, e iai laʻu tama, ma sa ou fanauina se tama teine ​​(5 masina). Ma faʻailoa mai e le ultrasound le teine ​​i le taimi muamua. O le mea lea ou te le talitonu ai i faʻailoga.

Ivanova Tulaga (776) 8 tausaga talu ai

Maimoa! Tomai ma le tama Tummy na mafai ona vaaia i le lima o masina ma alu i totonu o jeans! E laitiiti le manava, ae na fanau
3790.a faʻailoga la! e patino lava ia! o le mea taua o le soifua maloloina! ma sa tigaina pea i le susulu, o le ulu lauulu atoa na fanau mai!

Nyura Matua (1344) 8 tausaga talu ai

E faigofie le faʻailoga - alu i le ogatotonu o le molecular kinetics ma ua oʻo ile 3-4 vaiaso o le maʻitaga, e te iloa tonu le itupa o le tamaititi e ala ile suʻega o le toto.

Liudmila Matua (2485) 8 tausaga ua mavae

ma se tamaititi, e manava le manava, ma se teine ​​na lapotopoto. Ma o le sili sili ona lelei o le ultrasound.

Faʻafefea ona e iloaina le itupa o le tama e leʻi fanau mai e ala i faʻailoga

O matua i aso nei e maua le avanoa i le faʻaiuga o le muamua trimester o le maʻitaga e suʻe ai le itupa o le la pepe i le lumanaʻi.

Ae ui i lea, e toʻatele i le taimi e amata ai ona mafaufau loloto po o ai e faʻaali ia i latou? Afai e le manaʻo le tina ma tama e faʻatali seʻia oʻo i le fomaʻi ma le ultrasound e iloa ai pe o latou maʻitaʻia se afafine poʻo se tama, e tatau ona latou faʻaaogaina metotia faʻa-popoto e iloa ai le ituaiga o le tamaititi.