Sau i le vaifofo o le fesili, o le a le eseesega i le va biowaving ma perming? O se tasi e mafai ona faʻaiʻu mai le igoa o le tasi ma le isi taualumaga. I le perm, o le afaina e mafua ile eseese vailaʻau. Aemaise lava le amonia. Ae mo biowaving, o le sauniuniga e faʻavae i mea masani aano e le afaina ai le fausaga o lauulu. Ma e le gata i lea, pe a uma le faʻagaioiga, o curls o le a avea atili sili ona silky, ona o le fafagaina o lauulu ma vitamini ma amino acids.

O lea la, ina ia malamalama atoatoa i eseesega uma, e tatau ona e masani oe i le fesili i auiliiliga:

  • Na maua e perms le lauiloa lauiloa i le ogatotonu o 70s o le seneturi talu ai. O le manaʻoga mo le taualumaga na matua tele lea sa taumafai ai uma tamaitai ia te ia lava o le mea moni lava lea. Peitai, ina ua mavae ni tausaga, o le lauiloa o perms na amata loa ona vave le maua se latou tulaga. O le mafuaaga autu na mafua ai lenei mea e mafai ona taua e le faʻamaulalo i aga masani. Ma o le mea moni o le faʻataʻitaʻiga sa matua lamatia lava i lauulu, ina ua maeʻa taumafaiga le tamaloa, ua le toe faʻatino e fafine le latou mea tiga. Talu mai le tele o toe fai, o le lauulu na matua mago ma taʻe, ma foliga mai e le masani ai,
  • E le masalomia, e toaitiiti tagata o le a fiafia i lenei manatu, e ui i lea, e tele na moemiti i 'oa taua. O le mea lea, amata ona sailia e cosmetologists se fofo fou. Ma o le vailaau aafiaga na suia i se faʻasolosolo gaosi gaioiga. O faʻataʻitaʻiga muamua e faia se biowave sa i le faʻaiuga o le luasefulu seneturi. Ole taimi lea ole amataga na amata ai ona amata faʻateleina le maitau ole faiga lea ma ua tupu ai pea. O le vaega autu mo le faʻasolosolo faʻaaogaina faʻaaogaina le cystine, o ia lea e taua tele mo tagata curls. Talu ai ona o lona aoga i luga o laina e aoga tele. O le a le mea e le mafai ona fai atu e uiga i le perm, lea o loʻo tuʻufaʻatasia ai le le saua o fulufulu ma le le mautonu o fafine. O lea la, pe a maeʻa le faʻagasologa, o le laulu e faʻamamaina ma le soʻo taua o cystine, o se ituaiga o porotini. O le faʻaiuga, o se faiga faʻapenei e tele mea lelei, o se tasi o ia mea o le laulu e tupu lelei. E le gata i lea, o le taimi e mafai ai e biohairing i soʻo se vali lanu e mafai ona avea o se lelei o le faʻagasologa. Ma le mafaatusalia curls le a faamalieina le talimalo mo le ono masina.

E pei ona e vaʻai, a e a malamalama i le fesili pe faʻafefea ona ola le biowave mai faʻaaliga o eseesega, e mafai ona maua le numera tele.

Ma o le taimi nei ua manino o faʻafefea biowaves ese mai perms.

O mea e tatau ona aʻoaʻoina e uiga i se curl ae leʻi faia se tonu

Tusa lava poo le a le ituaiga faʻapitoa o perm e aʻafia, latou te maua uma le tele o foliga e tatau ona mafaufau iai aʻo le i faia se faʻaiuga.

  1. Ole faʻaiuga mulimuli e faʻalagolago i le tulaga o le tomai faʻapitoa o le teine ​​fulufulu. O se fomaʻi lelei e faʻatautaia le laʻasaga e sili ona faigata e mafai ona laʻititi. Oe tatau ona filifilia ma le faaeteete se matai ae aua le tulituliloaina ii mo taugofie.
  2. E mafai ona e uʻuina soʻo se ituaiga lauulu - e oʻo lava i avega mamafa. O se matai ua iai lona poto masani o le a feagai ma se galuega faʻapena.
  3. I lauulu ulu, e mafai e chemistry ona fetuunai foliga.
  4. Tusa lava pe curling, le laulu e le ofi i luga o ia i matagofie matagofie. I le ma lea, pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga latou te manaʻomia le faʻaopoopo faʻaopoopo, laupepa faʻapitoa, etc.
  5. Kemisi lulu lauulu. Mo i latou o loʻo pagatia ile laʻau uila, ose faʻaopoopoga sili lea. Ae e tatau i tagata e ona le mamago o curls ona mafaufau lelei a o lei filifili e faia se laʻasaga.
  6. O le valiina o lauulu e faia naʻo le chemistry (o le taualuga e na ona fufuluina le vali). Peitai, e le o se mea taua le faʻatali mo lenei mea mo ni vaiaso. O aso nei, o mea uma e mafai ona faia i le aso e tasi.

Ina ua uma le biowave taualumaga

Ituaiga o perm

Le vaega autu e faʻavasega ai ituaiga ituaiga o curls o le reagent faʻaaoga i le faiga.

O le auala tuai, sa faia suiga taua i le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau. Le reagent galue malosi - thioglycylic acid - faʻaleagaina le fausaga i totonu o le lauulu, tuua le faʻavaʻa utu. O faʻaletonu e aofia ai le le mafai ona aveʻese le curl aʻo leʻi sau lava ia (e masani ona taʻi ono masina).

O lenei filifiliga e talafeagai mo le mafiafia ma le paʻu o lauulu ma e le fautuaina mo le manifinifi ma le magaugofie, faʻapea foi ma i latou e ona le mamago o le ulu.

O le gaosi mea - o se tuʻufaʻatasiga o le glycolic acid ma le amonia - e ulu atu i totonu o le lauulu, faʻaalia lona mafolafola, lea e tau atu ai i le fausiaina o uʻamea eleni e foliga masani. E moni, o sea ituaiga curl na o le tolu masina.

E le talafeagai le ituaiga lea mo le mamafa ma le paʻu o lauulu, aua e le mafai ona lelei.

O le sauniuniga o loʻo i ai amino amino ma protein o loʻo i ai se aoga aoga i le soifua maloloina o le lauulu. O le curl umi lava pe tusa o le lua masina ma e le talafeagai mo le uumi lauulu, aua latou te faʻasaʻo i lalo o latou lava mamafa. O le mea lea, o lenei filifiliga e sili ona talafeagai mo pupuu ma manifinifi laulu.

Ose vaʻaiga o le amino acid chemistry o mea e taua o Iapani "Silk Wave", e mafai ai ona e toe faʻaleleia lauulu na faʻaleagaina.

O le auala sili ona lelei e pupuni ai lauulu, ona o lona tekonolosi e le o faʻaalia le faʻaaogaina o vailaʻau malosi. E le gata i lea, o le aʻafiaga e sili atu le mautu nai lo le tulaga ile alkaline perm - mai le tolu masina i le ono masina. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e aofia ai keratins, e faʻafaigofie lauulu lauulu, toe faʻafouina.

E manatu e sili ona lelei ituaiga uma. O le tuʻufaʻatasiga o le paluga e puleaina e le natura elemene (sili atu nai lo le afa - cysteine ​​porotini), e faʻatagaina oe e tausia lauulu ia tutusa soifua maloloina e pei ona i ai i luma o le faʻagasologa. O vailaʻau o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasia ua suia i fua ma faamaluluina ma le faʻaopoopoina o isi mea, ina ia maua ai foi e le laulu se vaega o vitamini.

O le curling process lava ia, e faia i ni laasaga se tele, e fai lava si uiga:

  • faamaapeina lauulu i luga curlers ma togafitiga ma porotini tuufaatasiga,
  • togafitiga ma se porotini mafiafia sui,
  • i le faʻaiuga - togafitiga ma se auala e toe faʻaleleia ai le acid-base paleni.

O le bio-curling o le a tumau e tusa ma le ono masina, ma afai o le laulu lava ia e ulaula, ona oʻo lea i le iva masina.

O le Silk Wave lea ua maeʻa taʻua, o le lipw bio Iapani ma Mossa, e manatu o ni vaega o le biowave. O mea mulimuli e lua e pito sili ona talafeagai mo le laititi ma lauulu puʻeleo, faʻatatau.

O lea ua matou toe foʻi i le uluaʻi fesili. Ma o lenei ua manino o biowaving o se ituaiga o perm.

O le mea moni, paiolo galu ua tetee i isi uma ituaiga. Le paluga na faʻaaoga mo le leai o le amonia ma le thioglycolic acid. O latou na e suia le fausaga o lauulu ma iai se aafiaga leaga ia latou.

I le biochemistry, o loʻo faʻaaogaina se porotini okeni - cysteamine hydrochloride, o loʻo i ai se malosi faʻamalosiʻau i luga o le lauulu. Mo lenei mafuaaga, o le taualumaga e mafai ona faia masani e aunoa ma le afaina. A o faʻaopoopoina, keratin ma silika porotini mafai ona aofia ai i totonu o le paluga e fai ai lauulu laulu ma vaivai.

O tagata gaosiga i aso nei o mea teuteu e ofoina atu le lautele o filifiliga o lauulu curlers mo eseese ituaiga o lauulu. O se matai lelei i totonu o le potu o le a mafai ona filifilia se mea faigaluega talafeagai mo soʻo se lauulu.

O le a le lauulu biowave?

Bio curling (iloa foi o le biochemical curling) o se tekinolosi na amata ona faʻaaogaina nai lo le sefulu tausaga talu ai. E le o i ai ni vailaʻau leaga e faʻaleagaina ai le lauulu, e faʻavae ile suʻesuʻeina o le natural cystine, o se vaega o le lauulu tagata. O le faʻaaogaina o le cysteamine chloral hydrate e le solia ai le soifua maloloina o lauulu, e le faʻaititia lona susulu, e le faʻamagago le papala.

O galu o le gaosia, faʻataʻamilomilo tetele, o ufi moega, o galu tetele ma isi ituaiga ua tutusa lava le aoga ia o le taimi nei.

E mafai e le biowave wizard ona fautuaina le tuʻufaʻatasia o lenei faʻafitauli ma le togafitia o le paʻepaʻeina poʻo le pamu paepae, toe faʻaleleia lona fausaga, ma faʻafaileleina lauulu ma le uluulu. Muamua faʻamalosia ole paʻu ma le mago ole laulu pe puipuia foʻi lo latou paʻu e mafai ona faia.

Eseese o meaola-curling

E tusa ma le tolusefulu ituaiga o biowave lauulu; e mafai ona e filifilia le sitaili i lou tofo.

  • Le sili ona lauiloa o le biocarving, o lona uiga, umi-taimi sitaili. A o tuputupu aʻe le lauulu, eseese filifiliga 'oti fuga ua filifilia, mafai ai oe e teuteu gofie lou lauulu i le laulu.
  • Ma matou te fautua foi ia te oe ia vaʻai totoʻa i le Iapani metotia - porotini-lauulu biotexturing. O lauulu e maua mai ai susulu faaopoopo, ma curl foliga foliga masani, ao le lauulu vali sili lelei luga o lauulu.
  • Faʻataʻitaʻiga vavaeina lau curling (corrugation, afro, zigzag) o nei i faiga i le taimi nei. E matua talafeagai lelei i tamaʻitaʻi ma tamaʻitaʻi matagofie e aulelei, tuʻufaʻatasia ma lavalava ma mea teuteu foliga tutusa lava.
  • E lelei le vaʻai a le lotoifale (naʻo aʻa o loʻo i ai, naʻo pito o le laulu, e suiina loka saʻo ma le lauulu, vavae ese vaega o le ulu).
  • Mo i latou e leai se mea e maua ai le natura i se ofoofogia teʻi o le lauulu, o le biowave o lauulu ma le tele o curls o le a avea ma tali lelei.

A o le i faia le filifiliga mulimuli, e tatau ona e feutagai ma le matai, matamata i lisi, ma afai e mafai, faia se komepiuta faʻataʻitaʻiina o le ituaiga o le ulu pe a maeʻa ituaiga eseese o curling.

O le a le umi e tumau ai le biowave?

Lenei tele faalagolago i le ituaiga o lauulu. E pei ona e iloa, e leʻo lauulu uma e talia tutusa le curl. Le itiiti ifo vaitaimi vaitaimi o ia ituaiga o tolu masina, o le tapulaa o le iva i le sefulu.

E taua le manatua o nisi taimi e le aoga le faia o le biowave, aua e le lelei.

  • ni nai aso ao lei oʻo i le maʻitaga ma i aso faigata o latou lava,
  • i le taimi o maʻitaga ma lactation,
  • i le faʻateleina o faʻamaʻi faigata,
  • pe a ave ni vailaʻau mamana (aemaise o antibiotics ma hormones).

Afai e i ai oe ile maʻi teteʻe, e aoga le faʻatinoina o se suʻesuʻega o mataʻutia: o le vaega aoga e faʻaaogaina i le paʻu o le lima i le vaega o le tulilima i totonu o le tulilima - ma afai mo le sefululima minute e leai se fula, gatalia, mumu o le paʻu, e mafai ona e faia saogalemu se biowave.

Lauulu biowaving i le fale

Faʻamaoni, e faigata ona malamalama i latou e alolofa i le faia o lenei faʻataʻitaʻiga na o latou: a uma, e sili atu le manaia i le faʻatuatuaina oe lava i lima o le poto masani le poto masani, malolo i se nofoa faʻanofo lelei. Ae afai o se tasi e manaʻo e taumafai, aiseā? Ae uma ane, fatufatuga mo biowaving ua faatauina atu i tamai afifi, na o le tasi taualumaga.

  • o le curler lava ia
  • kulimi leai se siliva
  • laupapa laupapa poʻo le palasitika mo curling lauulu,
  • pau totini lima
  • o se ipu o mea e le oona (mea palasitika, faience),
  • lua moli uila momono,
  • palasitika selu
  • peignoir ma pulou,
  • ni solo.

Laasaga o lauulu biowaving i le fale:

1. Fufulu le laupepa i lou ulu ma patipati lemu i le solo.

2. Matou te faʻamamaina totigilima uʻamea ma faʻapipiʻi sina laʻititi o le curling agent ma se omomi i le uumi atoa o le lauulu.

3. Vavae ese le lauulu i ni manoa laiti ma faamaʻimau i luga o laau, tutusa fusifusi i luga o le ulu. Muamua, latou te faamaamulu le lauulu i tua o le ulu, sosoo ai ma le pale o le ulu, i autafa ma luga o malumalu.

4. O le curling sooupu e matua faʻaitigaina ma lauulu laulu. O le faʻailoga lea o le faʻapitoa le tuʻuina atu o le faʻamalu o le vai. Ona tuu lea o le pulou palasitika i luga o le ulu.

5. Ina ua mavae le 10 minute, matou te mimiloina le tasi curl mo le puleaina: pe a fai o le lauulu e le i maʻosi, e tatau ona e faʻaopopoina le taimi faʻatali, pe a fai o le lapoa o le curl e tutusa ma le lapoa o le laʻau, o le matua taimi o le tuʻufaʻatasiga i luga o le lauulu e tatau ona itiiti.

6. Aveese le pulou ma fufulu le lauulu manuʻa i luga o fasi laau ma le tele o vai vevela.

7. Matou te faʻaogaina le 1/3 o le tele o mea e faʻateʻa faʻamalosi, ma tatalia 10-15 minute.

8. Aveese ma le faʻaeteete fasilaau, apalai le au faʻasusuaga na totoe. A maeʻa le lima minute, fufulu ile vai vevela.

9. Faʻaoga le ea malulu. Aunoa ma le fufuluina, faʻamago o matou lauulu.

Afai o se tasi, pe a uma ona faʻamatalaina uma taualumaga, ua i ai le manaʻo e fai bio-curling ia te ia lava, fai! Ae ui i lea, e sili le faʻatuatuaina o le faʻatonuga i le tagata poto masani ile faleoloa ma pulea le tulaga ole lauulu.

Le tau o le biowaving

E faigata tele ona faʻaalia manino le tau o le biowaving. Muamua, i potu faʻapitoa (aemaise salon o 'aʻai eseese), eseʻese tau, lona lua, eseʻese ituaiga o curls ma styling e ese tau, lona tolu, o nisi lauulu e manaʻomia faʻaopoopoga taualuga, lona fa, o le tau e afaina ai foʻi lauulu o le

I le averesi, faamoemoe e alu ese atu i totonu o le fale puipui mai le 2,000 i le 6,000 afe rubles. Lenei Moscow, ma i le itumalo o le tau o na taualumaga o le a ese i taimi - faʻalenatura, lalo. Afai la e te maua le avanoa e asiasi ai i se faleoloa mamao mai le laumua ma sefe i biowaving, e tatau ona e faʻaoga faʻaaoga tatau.

Elastis curls ma masani curls sa masani lava i faiga. E tusa lava po o le a le fausaga o le setete po o le vaitaimi, fafine ma lauulu lauulu tosina a sili atu naunau tane foliga. E le o se mea e le masani ai, mo le fatuina ma tausia matagofie matagofie, o fafine e faʻaalu i metotia curling i nei onapo.

I le tumutumu o le lauiloa, bio-curling, ae faʻafefea ona ese mai le perming, o fea o le curls e filifili mo oe lava?

Perm lauulu - Le na iloaina o le umi-taimi puipuia lau lauulu i se foliga foliga mimilo. O lauulu o lauulu lea e sili atu le saogalemu nai lo latou muamua, ae o lenei faiga o le a le alu matauina e le lelei o lau lauulu. E mafua lenei i le metotia ma le mataupu faʻavae o le gaioiga o vailaʻau reagents.

O le tuʻufaʻatasiga o reagents mo faʻamaʻi masani e aofia ai le hydrogen peroxide, thioglycolic acid ma le amonia - o mea e faʻatamaia le afaina o polotini ma e le toe faʻatumuina.

Se filifiliga talafeagai?

Ae mo biowaving, o sauniuniga faʻamoemoe mo ia e i ai se matua faʻaitiitia malosi aafiaga. O le vaega autu o nei oloa o le cysteamine hydrochloride, o se tala faʻatusa o le cysteine, o se porotini na maua i lauulu. A uma ona faʻaalia, ona puipuia lea o le tino masani o lauulu. O le mafuaʻaga lena pe a uma le faiga, o le curls e le leiloa lo latou lalelei, lamolemole, eleni ma le susulu. I lenei tulaga, o le lauulu e mafai ona vaaia mafiafia ma sili ona tele.

Afai o lou lauulu e faʻavaivaia ma faʻamaloloina, ma e te manaʻo tele e faia ni lalelei matagofie, ona avea lea o se laʻau o le ola e avea ma tali sili mo oe. O le aoga o lenei metotia o loʻo taʻoto foi i le mea moni e vave tele (pe a maeʻa 3-6 masina), o amata curls amata lemu ma masani ona faʻasaʻo, ina ia latou te le maua le taimi e vaivai ai oe. Ae i le masani chemistry, curls o le a le mafai ona sasaʻo, o lea ina ia toe faʻafoʻi lau lauulu i lona foliga muamua, o le a tatau ona e faasolosolo lava ona tipiina, tuputupu ae lauulu lauulu.

Ae peitai, o lenei auala o le mauaina o lauulu lauulu ei ai ona vaivaiga. O le mea muamua o na mea, o le fesoasoani mai ai e le mafai ai ona maua se faʻataʻutaʻu ma malosi le curl, ae naʻo oe e mafai ona e avatua ia curls se lalaga malie. O le lua vaivaiga o loʻo taoto i le sili atu le tau o biowaving.

O le a le mea e tupu ai lauulu

Chemical (pe o le mea foʻi e taua o le tumau) perm e aʻafia ai le laulu i le fesoasoani a sapalai eseese e suia le fausaga o lauulu, faamaluluina, e mafua ai ona mafai ona ave i ai ni manoa foliga manaʻomia.

Afai e te faʻatusatusaina ma le auala ma le a le mea sa e faia i le limasefulu tausaga talu ai, ma pe oa tekinolosi e te faʻaogaina i le taimi nei, e mafai ona fai ma le mautinoa e mafai ona fai mai o nei faiga fou ua saogalemu mo lauulu. O lenei e matua faʻamaoni. O tekinolosi faʻaonapo nei e ofoina mai ai ituaiga mea faʻapipiʻi, e matua ese lava i le tulaga o aʻafia i le lauulu, e aofia ai ma sili atu lemu.

Perm lauulu

Le eseesega i le va biowaving ma perm

O lea ua matou toe foʻi i le uluaʻi fesili. Ma o lenei ua manino o biowaving o se ituaiga o perm.

O le mea moni, paiolo galu ua tetee i isi uma ituaiga. Le paluga na faʻaaoga mo le leai o le amonia ma le thioglycolic acid. O latou na e suia le fausaga o lauulu ma iai se aafiaga leaga ia latou.

I le biochemistry, o loʻo faʻaaogaina se porotini okeni - cysteamine hydrochloride, o loʻo i ai se malosi faʻamalosiʻau i luga o le lauulu. Mo lenei mafuaaga, o le taualumaga e mafai ona faia masani e aunoa ma le afaina. A o faʻaopoopoina, keratin ma silika porotini mafai ona aofia ai i totonu o le paluga e fai ai lauulu laulu ma vaivai.

O tagata gaosiga i aso nei o mea teuteu e ofoina atu le lautele o filifiliga o lauulu curlers mo eseese ituaiga o lauulu. O se matai lelei i totonu o le potu o le a mafai ona filifilia se mea faigaluega talafeagai mo soʻo se lauulu.

Le mataupu faavae o perming lauulu:

I lalo o le faatosinaga o curling tuufaatasiga, o fausaga poloka ma fusi o le lauulu ua faatamaia, lea e mafai ai ona e tuuina atu i ai le foliga o se curl. Ona sosoʻo mai lea ma le vaega o le faʻamau, ona o le faʻafitauli o le mimilo mimilo umi mo 5-6 masina.

O nei tagata kemisi o loʻo atiaʻe faʻamalosi tino mo le vailaʻau e ala i le faʻaofi mai o laupepa ma mea e aoga mo le laulu ia latou, ae o le aʻafiaga o nei vailaʻau o loʻo taofia teisi, ma lauulu, pe a maeʻa le kemisi, o loʻo manaʻomia le toe faʻafoi faiga.

Foi, o le vaega autu o lenei metotia o lauulu curling o se faʻasa i le valiina. O ia fulufulu e le ufiufiina lanu lanu lelei ma o nisi taimi faia foliga le mafaufau.

O le a le biowaving ma e faʻapefea ona ese mai le chemistry?

O le tali o loo taoto i le ulutala. Ole vaega autu ole gaosiga ole biowave e tutusa ma le masani porotini ma lauulu amino acids. Siosiomaga galu fefiloi aofia ai:

Ole amino Acic Organic e faʻaalu ai le malosi ma le paʻu ole laulu e fai. O lenei amino amino o loʻo faʻamau i totonu o le fausaga o laulu, malo ma faʻapea "taofi" le curl. I se faʻaopopoga, e faʻaleleia atili le motusia o le lauulu i le taimi o le curling, faʻafetai i lenei lauulu foliga susulu, maloloina ma malosi.

Vitamini o vaega B, C, PP ma le A. Beta-carotene (vitamini A) ua lauiloa ona o ana meatotino e puipuia mai le la ma le faʻatulagaina o saʻolotoga i se mea ola, lea e taofia ai le lauulu mai le mumu ma mago.

Phytoextracts - o nei vaega e faʻamoemoe i le gaosiaina o mea faʻapipiʻi ma mafai ona tauaveina le tele o galuega mai le faʻamalosiʻau i le meaʻai ma le toe faʻaleleia o lauulu na faʻaleagaina.

Ole biolog wave e ese mai i le kemisi e le gata i le reagent sucker, ae faʻapena foi i le metotia o curling.

Biohairing aofia ai laasaga nei:

I le vaega muamua, o le curling σύνθεση e tui i totonu o le lauulu, faʻaleagaina le polotini masani fusi ma fatuina mea faʻapipiʻi ona o le anotusi o vaega e tutusa ma le natura amino acids o le lauulu,

O le sitepu lona lua o le faʻaaogaina lea o se e soʻomia faʻamalosiʻau. O loʻo faʻaauau pea le faʻagaioiga o le toe faʻaleleia o le amino acids tusia o le lauulu ma taofia le faʻaleagaina o lauulu lauʻeleʻele porotini,

Ole vaega lona tolu ma le mulimuli ole faʻaaogaina ole ea malulu-faʻapitoa e tapunia tipi, faʻamamaina le lauulu ma puipuia lona faʻavae.

O se taua taua i le va biowaving ma kemisi o le faʻatagaina oe e filifili se laupepa faʻapitoa tusa ai ma lau lauulu ituaiga.

O lenei na atiaʻe ituaiga o oloa gaosi paʻu:

  • - mo mago, vali, faapea foi ma lauulu masani,
  • - mo le laulu ma lauulu lauulu.
  • - mo lauulu ma mafiafia lauulu,

Mauaina o se faʻaiuga mai mea uma o loʻo i luga, e mafai ona tatou faʻapea o oe afai e te manaʻomia ni faʻaumiumi iʻuga ma e maua lou soifua maloloina, malosi ma e le valiina lauulu, e mafai ona e maua i perms, ae afai e te le o faamalieina i nisi uiga o le faʻagasologa, e mafai ona faʻaaogaina se isi ituaiga o fofo: bio-curling, o se auala sili atu agamalu ae le maua se iʻuga tumau. O le filifiliga e a oe lava.

I lo matou salonaina i le Pervomaiskaya e mafai ona e faʻaaogaina le chemistry ma le bio-curling, faʻapea foi ma le keratin toe faʻafouina le lauulu na faʻaleagaina. O mai ia tatou tufuga i le salon "Cest a moi"

E ofoina atu tupe i seleni:

  • alkali mo lauulu sinasina ma mafiafia,
  • exothermic mo vali, masani, pa'ū ma mago lauulu,
  • suamalie mo lauulu lelei ma paepae.

O mea faigaluega taʻitasi e aofia ai:

  1. faʻagaioiga o mea toto
  2. vaega laupepa
  3. vitamini.

3 sili ona lauiloa ituaiga

O ituaiga sili ona lauiloa e aofia ai:

  • Mossa (Moss) o Italia amataga. O loʻo i ai le ofe 'eseʻese ma se puipuiga. O le leai o ni mea gaosia elemene i le fuainumera faʻatagaina oe e faʻamalosia rapia ma toe faʻaleleia lauulu. O le isi vaega o le cysteine ​​o se meaola faʻatamaula e pei o se lauulu o se tagata.
  • Estelle Niagara. O le agamalu o lenei augatupulaga fou ma gaioiga malie. E gaoioi lemu, e aofia ai luga o le lauulu vaivai. O ona manuia:
  1. o le i ai o le cysteine ​​(o se faʻamama amino acid),
  1. Le iai o provitamin B5,
  2. toetoe lava le paleni acid-base paleni,
  3. le manogi
  4. Fetaui lelei mo soʻo se lauulu: faigata, paʻepaʻe, faʻaleagaina, vevesi.
  • Vitamini - O le Iapani biowave lea i le ituaiga o vitamini lipid-moisturising complex. O le oloa e aofia ai beta-carotene ma mea e faʻafailele ma toe faʻaleleia le fausaga o lauulu. I le faʻaopopo atu i le mauaina o ufiufi, iila ma pupula o lauulu ua puipuia.

Sizing o curls

Pe a filifilia le tele o curls, e tatau ona e mafaufau i le lanu o le lauulu. I tamaitai lauulu enaena, blondes ma teine ​​lalelei lauulu e sili atu le filifilia o se laulu lauulu curl mo tele curlers - ina ia latou curls le a foliga sili atu aoga. Soo se curls e talafeagai mo uliuli ma mumu. E le manaʻomia le faia o ia lava curls. O le aʻafiaga faʻa-natura e maua mai i ituaiga eseese o curls.

Mo umi uumi

O le lauulu valiina foliga sili atu masani pe a uma le biowaving ma curls tetele. Ae latou fuga vave nai lo tamai curls. Ma tele foi curls foliga mai e pei o se galu vaivai. O le mea lea, latou tausiga manaomia varnish ma foam. Biohairing ma tele curls alu atu i fafine ma se foliga lapotopoto ma foliga lapopoa.

E moni le faia o lenei mea i le fale?

E le talia e tagata pulu faʻapitoa taimi o tagata faʻatau latou lava o le bio wave. Tusa lava, e le o se mea faigofie lea tau. Ae e mautinoa e mafai e teine ​​ona faia na o latou pe a latou malamalama i auiliiliga.

Mo se alualu i luma gaioiga i le fale, oe manaʻomia:

  • bio-curling sooupu,
  • tagata liliu mai ma le ea malulu,
  • laupepa (leai se silicone),
  • laupapa laupapa poʻo palasitika mo mimilo,
  • pau totini lima
  • palasitika ipu (po o ipu omea),
  • tamaʻi pasi faʻamama
  • ni solo
  • se pulou
  • peignoir.

O le gaioiga biowaving aofia ai laasaga nei:

  1. Fufulu lau lauulu ile laupepa ma solo solo faʻamago lou lauulu. E taua le aua le solo, o le mea o le susu ina ia lava le vai e totoe. Fai ni totini lima, apalai se fulu mimilo ile lauulu.
  2. Vavaeese le lauulu i ni manoa laiti ma fusi faʻamau lelei i luga o fasilaau. Amata mai le pito i tua o le ulu, agai i le pale o le ulu, itu ma whiskey.
  3. Malulu tele faʻatasi ma biowave togafitiga. Tuu se pulou ma alu mo le 10 minute.
  4. I le mauaina o laina talafeagai, aveese le pulou. Aua le tatalaina le lauulu ma fufulu ile tele o vai vevela.
  5. Faʻaaoga le tasi vaetolu o le faʻapitoa mo le 10-15 minute. Aveese ma le faʻaeteete fasilaau.
  6. Ufiufi lauulu ma totoe neutralizer mo le 5 minute ma fufulu i vai vevela.
  7. Faaaoga conditioner ma mamago lauulu e aunoa ma fufulu.

Faʻafefea ona tausia lauulu pe a uma ona fai curling?

Curls i luga o le lauulu taofi lo latou foliga mo 3-6 masina. Mo lo latou tumau, o le faʻagasologa e tatau ona toe faia e tolu taimi i le tausaga. Ae mafai ona faʻalauteleina le iʻuga o biowaving i le matauina o tulafono nei:

  • lua pe tolu aso talu ona fai curling, curls le tatau ona fufulu ma faʻamago ma se fulufulu,
  • mo le fufuluina faʻaaoga se faʻapipiʻi faʻapitoa mo lauulu migimigi (faʻatasi ai ma le aano o mea e aofia ai i le silicone lea e puipuia mai faʻamago),
  • ua fautuaina e faʻaaoga se selu ma nifo e seasea lava,
  • na o le lua vaiaso talu ona e vali ou curls.

Le a le mea e uiga i mata mata?

O le tele o mata e faʻateleina ai a latou bio-curling ma hypoallergenic malulu fatuga. Ole aafiaga e tolu ile fa masina.

  1. sauniuniga galue: mo le faamaluluina o mata, latou fusi, tausia lelei i latou, faamamaina o mea na totoe,
  2. kelu mo le faʻaaoga i luga o le tino o tagata,
  3. fulufulu laupapa fafie,
  4. roller silicone faapitoa lea o loʻo fausia ai le mata mata.

O le taualumaga lava ia e aofia ai ni laasaga:

  • Faapipii kulimi i le silicone faasee i nofoaga o le a pipiʻi i fafo ma totonu o tulimanu o mata.
  • Faalelei le faasee i luga o le tuputupu aʻe o mata mata.
  • Faʻasusuina mata mata uma i le faaseʻese ma se nifo.
  • Faʻaaoga se vavae faʻapipiʻi i le fulufulu mata e palu ai le tapuni.
  • Taimi Curling: mo manifinifi mata mata 8-10 minute, ogatotonu-mafiafia mata mata - 10-15 minute, mo fulufulu mata uliuli faigata - ia le itiiti ifo 15-20 minute.
  • Faʻaaoga se fasi ie mago e aveese mai ai le soʻona faʻaolaina.
  • Faʻaoga mai se swab cotton, faʻaoga se milo filo e faʻaoga fulufulu mata ile laulu ole suauʻu. Taofi le tele pei o emollient.
  • Aveese le sili atu o mea mo le faʻamau ma se solo mamago.
  • Mo 3 minute, pupuni mata o mata ile suauu.
  • Faʻaaoga se pulu fou e fufulu ai mata mata ma se mea e faʻamamaina ai mea uma na faʻaaogaina.
  • Ia seʻe ese lemu ma le malie ese aitu mai le faaseʻe i le vavae faʻamau ma se fufulu.
  • Aveese le faasee ma fufulu mata o le toe aisa.

Faitau iloiloga e uiga i lenei faʻagasologa

O e ua uma ona taumafai le biowave, e tali lelei i latou. Le tele e mautinoa o toilalo e fesootai ma na o le tulaga o le tomai o le teine ​​fulufulu.

  1. Alena, 26 tausaga le matua. Mulimuli ane, na ou mauaina se fofo. Ole pa afi lea ole Niagara Estelle. E taua tele e le spoil le lauulu, ma o le mea na tupu, o le manaʻomia le voluma maua. E mafai ona toe fai Niagara, aʻo le laulu e le liliu ile "toso." Le fiafia tele i se tau maualalo. Ou te talitonu o le taunuuga e faʻalagolago atoa i le tomai o le laulu. E iai 4 Niagara biowave numera mo lauulu eseese. O se polofesa poto e tatau ona “lagona” le lauulu o le tagata ma filifili le numera tonu o le vailaʻau, le sili ona lelei o le fiva pia, ma taimi faʻaali. Naʻo se faʻamatalaga aoga ma uiga o le matai e manuia ai.
  2. Katya, 22 tausaga. O matou tina na faia ni pemita. O le le taʻua ai o tulaga lamatia o lenei faiga, faatasi ai ma toe tuputupu aʻe o le lauulu, o se suiga manino tapulaa sa masani ona vaaia, lea na faaleagaina ai foliga. Vaʻai atu ia te ia, sa ou le manaʻo e fai aʻu "chemistry." Ae na oʻo le taimi na ou vaai ai i se uo ina ua uma na faʻasoʻaga. Na ou fiafia tele i ai na ou filifili ai se vitamini biowave. E manaia i le faʻasolosolo o faʻamaʻi uʻumi o loʻo agaʻi malie i pito faʻaalu. E foliga sili ona manaia. O le a ou faia i taimi uma.
  3. Elena, 31 tausaga. Na toe faʻatonu e ia i le taua o le sailia o se matai lelei. Ina ua maeʻa le moss biowave muamua, o pito o le laulu na liu faʻataʻavaleina ma ua tatau ona teu. Mo se taimi umi na ou le maua le lototele e toe fai le faiga. Sa ou filifili pe a fautuaina se alii lelei o aʻu, ma sa ou vaaia lana galuega i luga o le ulu o laʻu uo. O lenei ua ou malamalama i le uiga galuega faapolofesa. Ua ou fiafia lava i ufi moana ua ou ofuina mo le masina lona lua. O le laulu e masani ona masani lava, ma ou te le popole pe a fai ou te galo le selu o loʻu ulu i le ao. Ou te iloa o loʻu laulu e fetaui lelei.
  4. Lily, 28 tausaga. Fiafia tele i Niagara biowave. O loʻu laʻau ua gaʻo ma manifinifi. O loʻo iai pea laa i loʻu ulu. Mai lea taimi i lea taimi na o loʻu mimilo ma maua ai se valea voluma. I le ao, e le suia uma laulu. O le lauulu e le soona faʻaalu ma le mu, e foliga maloloina ma susulu. Ua i ai le lona fa masina, o le pupuni e toetoe lava a le suia. Ia mautinoa e toe fai le taualumaga.
  5. Natalia, 32 tausaga. O le vaiaso lona fa ou te ofuina ni lalelei matagofie ma ou te le fiafia tele! O loʻu laulu e masani ona malosi ma e masani ona pipii aʻe i itu eseese. O le mea lea, o taeao uma toeititi afa itula na faʻaalu i le taʻotoina. I luga o le fautuaga a se uo i le faleoloa, na faia ai e Moss se biowave. O le mea na tupu, ua galo ia aʻu le fulufulu ulu ma le selu lapotopoto. I le taeao pe a uma ona fufuluina loʻu laulu, gagau i lalo ma patipati lemu loʻu lauulu i se solo. Ou te le selu, ae faʻamautuina curls ma se sulu malamalama. A oʻu galugalu, ou te fai pisinisi. O le mea la ua tupu, aulelei manaia tusa a le tele se taumafaiga. O uo uma ma uo e na o le fiafia. O loʻu manatu, i lenei mataupu, o le itu taua o le sailia o se mea poto faapitoa.

Lelei, pe a fai o le faʻamatalaga o loʻo aumai iinei ua aoga ia te oe. E mafai ona faʻaalia lau oe lava manatu e uiga i soʻo se ituaiga o bio-curling, faʻapea foi ma fesiligia au fesili. Afai na e uma ona faʻataʻitaʻia lenei ituaiga tausiga o lauulu, faamatala le iʻuga e tupu.