Mataupu

Faʻafefea ona fai gofie ma faʻafaigofie foliga o alii?

Musuia o se tamaloa o lona uiga - "Mautu" ia te ia se manaʻo. O le naunautaiga ia tupu, atiaʻe, manaʻo e galue, maua tupe, o le manaʻo e faaipoipo, faatau se fale, o le manaʻo ia iai sau fanau, o le manaʻo e faamaoni i lau toʻalua, ma isi mea faapena. O le fesili i musumusuga a se toalua pele, popole tele fafine. Ma o lea e malamalama ai, ona o le toʻatele o tatou e mananaʻo e vaʻai i le tatou toʻalua ua manuia ma iloa, tumu i le afi ma le faʻamalosi. Musuia o ia mo fugalaʻau, faamalo ma meaalofa - e le o aso malolo, ae pei o na
. Ae ina ua foi, i le fale mai le galuega, na ia, manatuaina e uiga ia i tatou, na faafuasei ona alu i totonu o se fale teu fugalaʻau e faateʻia ma se teuga manaia. E mafaia lenei mea? Ioe! O i ai ma se tamaloa? Ioe!

Sa masani ona ou faʻalogo i le 'alofaga a nisi tamaloloa, fai mai, "Outeu te leʻi avatua i fugalaʻau fafine." Aisea - latou te le mafai ona faʻamatalaina. I le na o sina taimi, na ou iloa ai e le o faʻamalosia nei tamaitai. I le agaga o tagata uma ola se romantis, e oo lava i le sili ona ogaoga, e oo lava i le tele pisinisi, e oo lava i le sili ona taua. Faʻafiafia se tamaʻitaʻi o le polokalame masani o loʻo pulea ai tama tane uma. E le mafai e se tamaloa ona faia se mea mo ia lava, na te le o fiafia i ai, aua o lona lagona faʻalauiloa e le lautele e pei o se fafine.

O lagona o le fafine - o le mea lea e faʻaosofia ai le mafaufau o se tamaloa, ma faʻamumu le afi totonu. O lagona o le malosiaga lea na tietie ai le tamaloa. O le maualuga o lagona o se fafine na fafagaina ai, o le sili atu, o le sili o le tane o le "tietie" i le olaga. O le mea lea, pe a fai o lagona e le lelei le tulaga, o lona uiga, o le gaioiga a se tamaloa, pei o se taʻavale e tumu i mea taugofie, o le a puʻupuʻu, pe e oʻo foi se faʻaletonu o le mea o le a tupu, ma o le afi o le a mumusu e galue. O le mea lea, o le fuaitau "Ou te Manatua Ou Te Le Tuuina Fafine Fugalaʻau" o loʻo fai mai na o tagata le faʻaosofia, i latou e leʻi lava laki e feiloai ai ma se tamaitai moni io latou olaga!

O le mea moni, o le fesili o musumusuga e le faigata e pei ona ono foliga mai i le taimi muamua na tilotilo. E ala i mea na tutupu ia te aʻu, ua ou faailoaina ni manatu e tatau ona matauina e se fafine ina ia musuia ai galuega a lana tane pele!

1. e aulelei.
2. Ia e musuia e oe lava ia.
3. avatua i le tamaloa le fiafia.
4. tuuina atu i se tagata lagona lelei, avea ma punavai o le fiafia.
5. Aua le faia galuega a alii ma aua le faʻaali o se tamaloa.

Beauty o se malosi sili na musuia tele se tamaloa. Foliga foliga o le mea muamua lava lea e vaʻai ai se tamaloa pe a feiloaʻi ma se fafine. O le mea lea, afai o lona foliga e le o fiafia ai, o le a le mafai e le tamaloa ona manaʻo e loloto lona mafutaga. O le matagofie e avea ma se tasi o tiute faʻaaloalo a se fafine lelei. A aunoa ma le amanaia o lenei tulafono, o uiga lelei o le a le galue. O se tamaloa e sili lona matagofie tamaititi e musuia! E faigata ona taoto i tafatafa o le faleaiga teine, ma e matua le ofa lava i le avea ma se namu e sosoʻo ma le ava faauo o loʻo laʻuina teuga ma se laʻau manaia.

Ina ia musuia, e tatau ona avea oe mase poto. Ae o musu malie, paʻi, i efuefu ofuvae ma i se ofutino T-shirt. I se isi itu, muses o ni meaola sili ona matagofie, matua ataata, alofa tele i le tasi latou musuia, matua talitonu ia te ia. Ma mafai tele ona fiafia i le olaga! Fiafia i le manogi o fasimoli manogi, faʻafiafia le manogi suamalie Cherry mai le keke, fiafia i kisi ma se savili mafanafana. E tele le matagofie i le olaga e mafai ona e fiafia i ai! Ma o le muse e faʻatumu i taimi uma ia lava, faʻaogaina le matagofie o le lalolagi e ala i le fiafia i ai.

Ma e na o se fafine faʻamalosiʻau tumu, aulelei ma fiafia, e faigofie ona faʻaosofia se tamaloa mo aga toa, e aunoa ma le faia o se mea faʻapitoa! Na o ia na i tafatafa o le tamaloa. Alofa ia te ia ma le matagofie o le lalolagi. Na saʻo lava. O le a ia faia mea uma. E le mafai ona faʻatosina se tamaloa ma loimata, pe faitio, pe ita foi. Pau lava le mea e mafai ona ia musuia e lenei amio o le tetea! Ma afai e maua e se fafine le mea na te manaʻo ai ma le le faʻaauupegaina faʻaogaina, na ona faʻaalia ai lona le leai o se fafine ma le musumusuga. Aioi atu, tagi. E le mafai e tamaloloa ona tutulu i loimata fafine, o le mea lea, ua latou sauni e faʻatau mai ia tatou mea uma ma malilie i mea uma, pe a faʻapea e mafai ona tatou toʻafilemu. Ae ei ai se taua i totonu. Leai lava. Ae a e musuia o ia i lou aulelei, ma lou alofa, ma lou atoaga, lenei isi lagona faʻaavanoaina oe!

O se fafine e tatau ona musuia e ia lava. E tatau ona fiafia na o ia ma ia lava, e tatau ona ia faia ni mea manaia, mea fiafia. Naʻo fafine, afai e te le iloa le auala e maua ai le fiafia mai ia oe, aua nei e iloa le fiafia ma faʻafiafia oe lava, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i siva, mafaufau loloto, savali, pati teine, o fea e te maua ai le malosi o musumusuga mo lau tane pele.

E faʻafiafia le tagata.

Faʻafiafiaga e mafai ona i luga o le lua tulaga: mālie ma faʻaleaga. Ole faʻaleaga e faʻasino i le faʻafesoʻotaʻi tino, mo se faʻataʻitaʻiga, o le fai aiga, faʻailo, paʻi atu. Ma i le atamai: o se ataata, alofa alofa, lagona lelei, talie fiafia, faʻaʻupuga, coquetry.

O nisi fafine faitio e faʻatatau ia latou tamaloloa i le mataupu tau feusuaiga; latou te ulavale. E mafai ona tupu lenei mea pe a le avatua e le ava i lona toalua ni mea malie. O se tamaloa e manaʻomia suauu i le ituaiga o fafine malosi. Ae e mafai ona e maua i ni auala 'eseʻese, ae le o le faʻaipoipo. O se fafine e mafai ona faʻatumu se tamaloa i le kisi, e ala i upu alofa, paʻi, ma isi mea.

Ae, pe a fai o se fafine e le o faʻamalosia e ia, ma afai e taofia lona ogatotonu o fafine, ona iai lea o faʻafitauli ma le toe foʻi mai o le fiafia. Oe manaʻo e faʻateleina hormones fafine i lou tino e ala i le auai i mataupu a fafine, e ala i le 'ai suamalie o meaʻai, e ala i le talanoa ma lau atua fafine ma laʻei ofu fafine, faapea foi ma le fafagaina oe lava i lagona lelei mai le mafaufauina le matagofie.

Tuu i se tamaloa lagona lelei, avea ma punavai o le fiafia.

O se ava e tatau ona avea ma puna o le fiafia mo lana tane, o se punavai o tala lelei. O lenei faiga i le malamalamaaga o le tamaloa e sili ona manaia faʻafeiloaʻiga fesoʻotaʻi ma oe, ona ia taumafai ai lava lea mo oe, o se mea e maua mai ai le vevela ma le malamalama. Taumafai e aua le faʻailoaina ia te ia le tala leaga, aua le faʻateteleina mea e te masani ai i le fesuisuiai o ou lagona. Ioe, e i ai i le fafine le aia e faʻalogo ai se tamaloa, ina ia faʻamafanafanaina ai o ia, salamo ai, ae aua e te alu mamao. E tele naua faʻafitauli i le lalolagi, tele galuega faigata e feagai ma le tamaloa, ma afai i le fale o le a vaʻaia le mata mataga o lona toʻalua, e le faʻamalieina i se mea, pe o lagona faʻalogo foi mai ia te ia, agaalofa mo ia, e mautinoa lava, e le mafai. O le isi mea o le taimi e tautala ai le lalolagi atoa i mea leaga mai i ou laugutu - na ia faʻalogoina naʻo upu fiafia, naʻo upu musuia! Mafaufau pe o le a se sili taua taimane e mafai ona avea ma lau tamaloa i lenei tulaga.

Mo le mafaufau o se tamaloa, e taua tele, a uma le galuega, e sau i le fale e vaʻai i se fafine lalelei foliga ataata o tautala upu alofa (e tusa lava pe ua tuai. O se tasi foliga lalelei o se ava alofa, tasi paʻi agamalu, agalelei upu alofa, mafai ona aveesea ona popolega ma le vaivai, maua le filemu ma fiafia, ma ua i ai i le tamaloa le naunautaiga malosi toe foi i lenei potu, i le mea sa ia faamoemoeina, alofagia ma faafeiloaia ma le fiafia.

Aua le faia galuega a alii ma e le foliga mai o se tamaloa.

Ina ia avea ma se ava musuia, soo se gaoioiga e ese ai ma lau fafine e tatau ona aloese mai ai. Ia, mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻatonu e se fafine i se tamaloa e aveese le kapoti. Peitaʻi o tamaloloa, e pei o se tulafono, e le vave taliina se talosaga a se fafine. Muamua, e manaʻomia ona alu ese ma le mafaufau, mafaufau i upu a lona toʻalua, fai le filifiliga, maeʻa le pisinisi, ona faatoa faataunuu lea o le tofiga. Se tamaloa e seasea lava ona tamoe e fai le mea sa faʻatonuina ai, ma o lenei masani. Ae ole fesili ole ava, ma e faaauau pea ona kiliki ele tane ile remote control i luma ole TV. Na toe fesili mo se taimi lona lua, ma lona tolu, ae sa leai se tali. Ma e lua filifiliga mo le atinaʻeina o mea tutupu. Muamua: le fafine. Ina ia alu ma, faʻamalosi ia te ia lava, ave le kapoti ia te ia lava, ma ia mautinoa ia lafo se faʻalavelave i lona toʻalua ona o ia o le namu, pe naʻo na matua ita ia te ia ma savali i le aso atoa pei o se pogisa.

Ma o le filifiliga lona lua: feminina. Faaali atu se talosaga i lona toalua, tuu ia e mafaufau iai. Aua le tosoina i le lima minute, ae alu lau pisinisi. E le umi se leva, ae o le a alu le tamaloa ia le kapoti. E te iloa pe a feaveaʻi tamaloloa kapeneta? I mataupu e lua. O le muamua, ma e tatau ona i ai pea: taimi latou te mananaʻo ai! Ma le lona lua: pe a faʻamalosia. Na faʻaoga e le fafine le talosaga ma aluese. I lena tulaga, afai e alu vave se tamaloa e faʻataunuʻuina, ia lagona o ia lava o se sub-henchman o le "They Made Me". O le mea lea, na te tosoina le taimi. O le mea lea, sa galo ia te ia le talosaga, ma sa ou, pei lava, na ou filifili e aveese le kapoti ia te aʻu lava, alu ma aveese. O i latou ia, aliʻi, ma e tatau ona iloa ma faʻaaloalo i ai.

O lona uiga, o le uluaʻi filifiliga - o le faia o mataupu a alii lava ia - e le tusa ai ma le amio a le fafine, ma o le mea lea e le mafua ai musumusuga. I le tulaga e te manaʻo e faʻamaonia se mea i se tamaloa ma fai faʻataʻitaʻiga galuega tama i luma o ia lava, ona faʻamaonia lea ia te ia i se auala e te malosi ai ma le tutoʻatasi fafine, e mafai ona e faia oe lava ma e te le manaʻomia se tamaloa. Ae i le tulaga lona lua, lea e le feteenaʻi ma le fafine, o le a faʻaalia ma le fiafia se tamaloa le tausiga ma le fesoasoani, aua i ona luma o se tagata vaivai, le iloa se mea ma e le o iloa meaola. O le mea moni, ua ia manatu i ai, tatou te iloa a le o iai se tamaloa i le fale, e faigofie lava ona momoli a tatou kapeneta ma tuʻi foʻi fata. Ae a se tamaloa latalata ane, e le tatau ona ia faʻatagaina se manatu faapea e te iloa faʻafefea ona fai galuega a aliʻi. O le tele o lau tamaʻitaʻi oe, o le tele foi lea o lona faʻamalosia e lototele! Faʻaaoga lenei poto mo le lelei, ma ia fiafia! Maria mawela.

Lauulu masani

O le ituaiga o laʻau e taʻua o le nonoa pito i luga. O le a le sitaili ua i ai nei i faiga? Le sitaili sili ona lauiloa o le 2017 e faigofie ona faʻatinoina mo oe ma isi, o teine ​​e sili ona fiafia i ai, i lalo o le igoa o le tala, o le pito i luga foliga foliga lototele. E fai ma sui o lauulu sa aoina i le pito i tua o le ulu, ae le o mea uma, ae naʻo le pito i luga o le ulu. O le siʻusiʻu e le i toso atoa mai le kusi, ae o se fusi e tuʻua. Mo se aʻafiaga sili, o le wiski ua tipiina. Afai e le umi le laulu, ona e tuu lea o le solofanua. Faigofie tele ona fai i le fale. Ole sikuea pito i luga e talitonuina o le filifiliga o le au talavou manuia.

[smartcontrol_youtube_shortcode key = "Hairstyles a alii" cnt = "2 ″ col =" 2 ″ shls = "sese"]

O a isi laei e fiafia iai teine? O 'oti puʻupuʻu e leʻi faʻaleaogaina. Latou foi tumau vasega. O paʻu itu e mafai ona vaivai. Afai o le lauulu o se alii umi atu nai lo se "iunite", ona mafai lea ona e faataʻitaʻi ma faataʻoto i luga ma wax i luga, ruffle. Afai o le tagata e umi ona foliga, e fautuaina e selu le laulu i le itu, o lea o le a vaʻaia mata o le lautele. Manaʻomia le feagai ma le ituaiga o foliga, ma pe faʻafefea ona filifili le laei sili ona lelei? Ma mafaufau foʻi i le taua autu o le faʻapefea ona tusia lau ata atoatoa.

Faʻafefea ona fai o se laulu? E manaʻomia le vaʻai ia oe lava ile faʻata. Aoao foliga foliga. Faʻafefea ona tusi lou ata? Vaʻai totoʻa i laina o loʻo faʻataʻoto ai alafau ma auvae, e mafai ona e mafaufau faalemafaufau i se sikuea poʻo se oval - o le auala lea e tusi ai ou foliga foliga. Afai o mata e sikuea pe faataamilo, tousled lauulu ma patupatu i foliga o le a foliga lelei. Afai e 'umi le mata, e laʻititi uma le laulu e laʻititi ma le laulu e laʻei lelei. Faia iinei e talafeagai.
Faʻafefea ona tusi lou ata? E mafai ona e faia se lauulu mo Madame Pompadour. Faʻafefea ona tusi le ata o se tagata fiafia ma le le faʻaaloalo, faʻaaloalo ma saʻoloto le fiafia muamua Madame Pompadour? O le selu e sisina lemu i le itu o le a fesoasoani i le mataupu pe faʻapefea ona toso se tamaloa mai ia te ia. Le talafeagai mo lenei ata lauulu foliga e mafai ona pupuu lauulu. Matou te filifilia le sili sili ona lelei mai le ato atoa o sitaili.

Hippie hairstyles o le a fesoasoani i le au lagolago o le saolotoga o faʻamatalaga. O fulufulu umi, solofanua atigi puʻeina ma puʻega. O sili ona manuia ma faʻafouina o lauulu 'ulu ma ni maluʻaga o malumalu ma se pale faʻaleʻo. O lenei sitaili vaʻaia faʻaalia ata i foliga ma faafouina. O loʻo i ai se isi filifiliga, faʻafefea ona fai se sitaili faʻalelei oe lava: faʻasalalau lauulu e iai le paʻu mo le faʻailoaina ma suʻega ma ou tamatamailima. Teine mafaufau i tamaloloa feusuaʻiga pe a lagona e tamaloloa le mautinoa. Ole mea lea, e le tatau ona faʻamau manatu i se tagata i se mea e talafeagai, ae o mea e sili ona talafeagai mo se tama talavou pe faʻaosofia foi le talitonu ia te ia lava. O le vaeluaina i le ogatotonu e le mo alii uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fetaui ma tagata fai pese. Talu ai e maua ai le ata atamamai. I galuega i le ofisa, vaeluaina i le ogatotonu mafai ona fausia se "nerd" mai se tamaloa. Lauulu laei ma ulu luluina foliga foliga sili ona manaia.

Malosi fola ma super superspray

Masalo e toʻatele o le a faʻateia, ae e leʻo ni tamaloa e fiafia tele i ni lavelave faʻaleaga i luga o ulu o le 'afa matagofie o tagata. I se isi itu, o le toʻatele o tane e fiafia i laufanua masani ile laulu fafine. O mea e faia e aunoa ma le tele o taumafaiga ma taimi.

E mafua mai i le mea moni o soʻo se alii e fiafia e paʻi i lauulu fafine, tamoʻe lona lima i totonu ia i latou ma fusi. Ma afai o lona lalelei o lona tamaʻaiga e mausali i fulufulu, ona paʻi atu ia te ia e le manaia. O le mea lea, i nei aso, i le vaitau o le masani mo mea masani, galo ai monograms ma tele fagu mafanafana ma varnish. Ave le faamuamua i le faigofie ma le masani o le ituaiga lauulu.

Le sili ona fiafia i ai tagata o le fulufulu ulu

E mautinoa lava, e leai se tagata i le lalolagi e na te le talisapaiaina le umi, laʻei-lelei, susulu ma laulu le fafine.

O lenei o le a leai se tumau klasik, talafeagai i taimi uma, i soo se mea ma soo se mea. Ae ui i lea, e le o tamaitai uma na tauia moni matagofie lauulu ile natura. Ma afai o lau mataupu lea, e le tatau la ona faʻasauaina lou tagata poo lou laulu. E sili lava i taimi uma le maua, pe a le umi, ae teuteuina faʻapipiʻi, nai lo le ola o le uumi i le pito i lalo pito i tua ma vaevae pito. Iinei le faamamafa i luga o le upu "maloloina", ae le o le upu "umi".

Afai o le ofuina lauulu laulu e le o se masani ma talafeagai mea mo oe, matou te fautua ia oe ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai ni lauulu mo le uumi laulu o lauulu. O le latou mea taua, pei o se tulafono, o le teisi loka le laulu e totoe i le pito i luma loka i le pito i tua. Afai e te fia iloa pe o le a le laulu e fiafia ai tagata, faʻapea foi ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai se tasi o latou i luga o latou lauulu, matamata le vitio.

Aulelei faʻapea

O le tulafono faavae mo le manaia aso o lauulu o le: "E alofa tane i fafine mea uma latou te le i maua." Masalo e aoga le manatuaina o teine ​​uma, a aunoa. Sei o tatou vaʻai poʻo a mea e fiafia i ai tamaʻitaʻi mo fafine, e faʻaopopo atu foi i faʻatuʻu mai laʻei.

O lea la, o le laʻei le faigata e pei o le "romanie fusi" e matua manaia i le malosi feusuaʻiga. Ia manino, e le o se faʻatele masani lea o le la ballerina. O le umi, ma le faaseʻe o fusi e nonoa i le lipine poʻo le paʻu. Mo sea fulufulu, e leai se gel poʻo se fulufulu lauulu e manaʻomia. Mea uma e tatau ona foliga masani ma faigofie e mafai.

Faʻafefea ona fai Sulu lou lauulu ma liligi lou ulu i lalo. Faatasi ai ma lima e lua, uu i luga o lou ulu, peiseai e te faia se maualuga maualuga. Amata mimilo le lauulu i se siku ogatotonu ma taofi i le pito i lalo, mimilo le bun. Le isi, ia faʻasaʻo le tali i se fusipaʻu. Mo sili taʻalo ma faʻaletonu, e mafai ona faʻataga lua o loka i itu. Ina ia le faia le laʻulu foliga le 'aulelei', faʻaaoga laupepa mago. E tatau ona e faʻamama mama i aʻa ma taumafai e tuʻuina atu le aofaʻi ma se faʻamaeʻa maeʻa.

Faia o se laei tipi i le fale

Muamua e tatau ona e filifilia le puʻupuʻu le laulu. O le laʻei lauulu masani e maua ai o le nape e faia i ni pulu faʻapipiʻi pei o le wiski.Ma amata loa le faasolosolo faʻateleina le umi latalata i le pale. Tagata uma fai se pa i luga pe a loto. Uma lauulu oti ma fesuisuiai faasolosolo i unta auai i le ituaiga o lauulu ma fesuiaiga i luga o le umi. O le mea lea, e taua tele e fuafua pe o le a le maualuga o le umi o lauulu e tatau ona i luga o itu uma o le ulu, e oʻo lava aʻo leʻi amataina le lauulu.

Sei o tatou nonofo i luga o filifiliga autu mo lau vasega masani lauulu.

  • Kaisara. E mafai ona e faia ma le itiiti ifo le umi i le ua ma le mea o i ai le wiski. I le palealii, e umi le faʻasologa. O lauulu lava i le pito i luga e tatau ona selu i luga e aunoa ma le vaevaeina e ala i le vaeluaina. Pulu pupuu e tatau ona selu i le itu.
  • I lalo o le Siamani. I lenei faʻataʻitaʻiga, o manoa e toetoe a matua luluina lava wiski ma nape o le ulu, ma i le pito i luga o le ulu latou te tuua se tamaʻi pulou mai le uumi o laina uumi. O lenei ituaiga e manatu o se lauiloa filifiliga mo fitafita lauulu oti. E mafai ona faia e tagata atamamai. A manaʻomia, e mafai e se tamaloa ona fai ni pu.
  • Princeton I lenei sitaili, o lauulu i le pito i luga e iai le umi o le 2.5 i le 5 centimita. Sili atu mai ia i latou mulimuli ai se faasolosolo suiga i laina pupuu i tua o le ulu ma i itu.
  • Iroquois. O lenei fulufulu foliga tutusa ma Princeton, ae i ai ma le manino le uumi laina suiga. O lauulu i le pito i luga e uumi tele, ma o malumalu ma nape e tipi puʻupuʻu pe na tipi foi. Nisi tagata e fiafia e fai ni uumi mo alii.

Matou te filifili pe o fea le umi e sui ai laina. Tele aliʻi e eseʻese manatu i lenei mea. E masani lava, o le suiga e tamoe i luga o le laina o taliga, ona faasolosolo lava lea i lalo le umi i lalo, agai atu i le pito o le ua. O sea suiga e mafai ona teuteu foliga o le ulu. Ae ui i lea, e aoga le mafaufauina i taimi faapena:

  • afai e seasea lou lauulu i nisi nofoaga, ona tatau ai lea ona amata le fesuiaʻiga i le mea o loʻo suia ai le peʻa o manoa (afai e latalata i taliga) - o le a faʻafaigofie ai oe mo oe faʻafefe lenei sese,
  • afai e i ai se tui i luga o le lauulu e faʻaʻavaʻai ai le lauulu o tamaloloa ma le suiga i se tasi itu o le ulu, ona tatau loa lea ona otooto le amataga o le suiga laina i luga ae lalo ifo,
  • ma le faaeteete faapitoa matou te faia le auupega i le tamaloa, ma amanaia ai lona manao faatatau i lona umi.

Faʻafefea ona fai e puʻupuʻu tamaloloa lauulu?

  • Faaaoga le masini e tipiina ai lauulu o alii. O le faʻaaogaina o se mea faapena o le a mafai ai ona maua se mama ma sili atu ona tutusa mafuaʻaga, lea e le mafai ona mauaina pe a tipi ma seleulu. Ina ia faʻataʻuina se laʻau lauulu mo se Siamani poʻo seisi lava tipi 'oti laʻititi, oe manaʻomia le faʻaogaina o ni laupepa eseese: o le pito i luga e mafai ona faia nozzle Nu 3, wiski - Nu. 2, ua - Nu 1. O le metotia ua taua 1-2-3.
  • Ua amata ona tatou fauina se laulu ile laupepa numera 3. Tatou faʻapipiʻi i luga o le masini ona tatau lea ona tatou tipiina le ulu atoa, i le mafaufauina o le pito i tua o le ulu, wiski, pale. E tatau ona tutusa le umi. Ina ia faia le lauulu lauulu lamolemole, o le a galue lelei faasaga i le faʻatonuga o le tuputupu ae o manoa.
  • Alu i le nuʻu numera 2. Faatasi ai ma faʻataʻamilosaga agai, matou te tipiina le lauulu i le pito i tua o le ulu i se agai i luga mai le ua. E tatau ona e tu i tafatafa o le pito i luga o le ulu ina ia mafai ona tumau le uumi i luga.

Fautuaga: pe a e latalata atu i le pito i luga o le ulu, e tatau ona e laʻititi teisi le masini mai le paʻu. o lea e te ausia se sologa lelei fesuiaiga. Ina ia faʻalelei ia soʻo se faʻafitauli, naʻo na o le numera 2.

  • Tatou faamaeaina ma le numera numera 1. Amata mai le ua ma faasolosolo agai atu agai i le ogatotonu o le nape, galue le masini i se ala agai i luga. I le suiga laina o le umi o unta, teisi teisi le masini. Ona faʻaauau ai lea ona vavae ese le ulu atoa, aʻo tatou faʻasolo le masini ile mamao ese mai le ulu. A e manaʻomia, e mafai ona e faia le avanoa.
  • Siaki atoa lauulu. Masalo i le taimi nei nisi faʻaletonu, umi pe faʻapipiʻi foʻi ni manoa o le a faʻaalia. I luga o latou e manaʻomia le galueaina o le masini ile faʻailoga talafeagai. I le faaiuga, matou te tafiina lauulu i luga o le ua, ina ia sau mai i fafo se malamalama manino o le pito i lalo o le lauulu.

DIY haircut umi

  • O le a tatou galulue ma le masini i le tuʻufaʻatasia ma seleulu. Lauulu e pei o Princeton ma Caesar o le a manaʻomia le faʻaaogaina o le tele o mea faigaluega. Ae o le lauulu mataupu faavae tumau pea tutusa: tatou tuua umi loka i luga, ma wiski ma le pito i tua o le ulu e tatau ona faia puupuu. Ae ui i lea, o auala e ausia ai le fesuiaiga e matua ese lava ese mai le auala muamua. E ala i le faʻamamaina o lau lauulu, e mafai ona e faʻaitiitia lau galuega. Ua lava le fufuluina o lou lauulu ma patipati lemu ao leʻi amataina se lauulu.
  • Ole pito i lalo e tatau ona tipi muamua. Ole taimi lea, tatou te faʻasolosolo ona puʻupuʻu ia manoa mai le ua i luga. Oe manaʻomia le selu mafolafola. I ai, o le a siitia lou lauulu, uʻuina i le va o le ogatotonu ma faʻasino lima. O le faʻatonuga o tamatamaʻilima e faʻatu lemu. Faʻaoga ia seleulu, faʻapipiʻi le manoa o loʻo i le va o ou tamatamai lima. Le isi, ave ni manoa laiti ma faʻaititia lo latou uumi i le tutusa le mamao mai le ulu. Fai lenei mea seʻia oʻo i le pito i tua o le ulu ua teuteu mai le ua i le pito i lalo o taliga.

Fautuaga: afai e manaʻo se tamaloa e i ai ni ona puʻupuʻu pito i lalo i le pito i lalo, o lona uiga e sili atu le faʻaaoga o se masini e iai le aufaʻi No. 3 e galue ai i luga o le vaega faʻapitoa o le ulu. E ala i le faʻaogaina o agaʻi i luga, faʻamalosi teisi le masini aʻo latalata atu i le pito i lalo o taliga.

  • Matou te liliu atu i malumalu ma tua o le ulu. I se auala faʻapena, e manaʻomia le faʻagaioia pito i tua ma le nape i luga aʻe o le laina o taliga. I lenei tulaga, e manaʻomia le laʻititi lemu o tamatamaʻilima mai le ulu i le itu ina ia mafai e sulu ona pasi ane i latou. Tuu le talie i le talosaga a tagata.

Fautuaga: Sisiʻi le seleulu galue faʻasolo ina ia latou mulimuli i faʻamau o le ulu. Afai o le seleulu e faʻasino atu i le ulu, ae le o le mea mai, e faʻapena ona le mafai ona fai saʻo le galuega. A maeʻa ma le vaega lona 2 o le 'oti, e tatau ona e siaki le lauulu. E tatau ona latou liliu ese mai le puʻupuʻu i le laina o le ua ma i le tuaoi o taliga ma teisi umi mai le taliga i le pale o le ulu. Faasaʻo ni faaletonu na maua, teuteu ma le faaeteete i seleulu, lea e masani ona faʻataʻitaʻi e faʻatatau i le punou o le ulu.

  • Tipi le pale. O manoa e tatau ona sii i luga ina ia o latou pito i le va o ou tamatamai lima. Le isi, tipi latou i seleulu. Tatou te faia ia gaioiga i le faataamilosaga atoa o le ulu seia oʻo i le umi e tutusa. Toe fai foʻi, faʻalogo i le suiga mai le pito i luga i le pito i tua o le ulu. E i ai se suiga gofie? A e le fiafia i se mea, faʻaaoga le seleulu e fai ai se fetuunaiga. Manatua o ou tamatamailima e tatau ona saʻo. Naʻo lenei ole auala e mafai ai ona e ausia le taunuʻuga manaʻomia. Ma siaki le laulu lea i luma. Ua e faia se male a le tamaloa? A manaʻomia ni suiga, ia toe susu faʻamalosi, ma toe faasaʻoina.
  • Fai se siaki lauulu. Salu lou lauulu ma vaai lelei. Afai e maua ni faaletonu, o le lauulu toe faʻamaluluina ma toe faasaʻo.

E pei ona e vaʻai, e mafai ona e faia se tamaloa 'oti i le fale. Na matou faʻalauiloaina naʻo vaega taua ole lauulu. Aua nei galo e tofu le alii ma lona ituaiga ituaiga o lauulu, e manaʻomia ai suiga i le metotia o galuega. Ma o le a manaʻomia ai sina malosi ma le poto masani.

Maualuga maualuga mo le aʻoga atamai

Foi i luga o le lisi o mea e pei o tagata lauulu e pei ona lisiina maualuga pe pei foi ona taʻua foi o se "solofanua atavili". I le tuʻufaʻatasiga ma lauulu uumi, o se laei faigofie e maua ai le "wow effect" ma afaina ai le 99% o alii. Aisea e iai le vaivai o le feusuaʻiga i fafine ma lona maualuga maualuga? Masalo, o le mea atoa, o se laʻei lauulu e faʻamanatuina ai tamaloloa o latou tausaga aʻoga, ma le latou feosofi i alofa ma se tagata taʻalo ma na o se teine ​​aʻoga lelei. O se teineititi, o le tulafono masani, sa i totonu o soʻo se vasega. Ae talu ai e toetoe lava a le mafai ona ausia, na o le pau le mea na totoe o le miti ma faʻaalia o ia i ana miti.

O lenei fulufulu lauulu e fetaui i le tele o fafine ma teine, e tusa lava po o a foliga foliga. Matua tele protruding taliga mafai ona avea ma tuusaunoaga. Ae o loo i ai le togafiti ii. A faʻapea o lau masani lea, na ona faʻapaʻu pito o ou taliga i lou lauulu ma toso se fusi uauaʻi.

Ina ia faia se maualuga maualuga, fufulu lou lauulu ma selu lou lauulu lelei i lona umi atoa. Ina ia maua le lauulu sili lamolemole, e sili atu le faʻasolosolo o uʻu i le uʻamea ma na o le aoina lea o le siusiu. Ma lou ulu ua faʻamau, aoina le laulu ile pale ma faʻaauau ona selu ile selu. Ona faʻamau lea ole ofu tino ma sulu solo ile hairspray. O se sili sili ona lelei lea mo le laulu o teine ​​ma e uumi lauulu.

Fautuaga: afai e faia "roosters" i luga o le lauulu, aua le faatopetope e toe fai le toe. Nai lo, faʻaaoga se scallop ma masani ona manifinifi ma manifinifi. Afi mea uma mai le muaulu i le pulu.

O piggails e le masani ai

Taʻitaʻi i totonu o toʻa - vavao. Ma e saʻo lava. Tele o tane e le fiafia i fufusi mafiafia ma manifinifi. Ae o le manatu o braids i tamaitai e matua, matua manaia.

A e manatua, o le sili ona taua o le natura ma le faigofie. O le mafuaʻaga lea matou te fautua ai oe liliu lou mafaufau i soʻona mataga tatala. O lenei lomiga feminine e talafeagai mo teine. Mo tamaitai, e sili atu ona fai se tasi o se fusi ma tao i lona itu.

I se aotelega, o se fulufulu foliga e faʻamanatu i alii le lalelei mai tala a tagata Rusia, o le ata e masani ona fiafia i ai tama talavou. O se tasi o filifiliga mo lauulu mo teineiti ma lauulu uumi - o se moli laupepa o le fili - vaʻaia le vitio.

Lauulu Long ma bob 'oti

Ioe, e le o tagata uma e fiafia faʻapitoa i ata faʻanatura. O nisi - i se isi itu, pei o le teteʻe ma le laʻei fulufulu mo tamaitai. O se tasi o nei mea o le bob 'oti ma se uumi umi, sina pa'ū i luga o mata. Ina ia faʻamalieina lou laulu, faʻapipiʻi sina laʻau lauulu ma fofola i ou alofilima. Ona faaaoga lea e mama mama, aloese aʻa.

O se laulu lulu na e talafeagai mo na tamaʻitaʻi e le o fiafia tele e faʻaalu se taimi i le tausiga o lauulu ma tuu i totonu o fusi poʻo fulufulu i aso uma. I le taimi lava e tasi, ua matua femoumouaʻi ma agaʻi i tamaloloa.

Malamalama malamalama

Afai ua e le lava i le fulufulu paʻu, mafai ona e faʻataʻitaʻiina ma latou curl. Ina ia fausia galu matagofie i aso nei e tele mea matagofie masini. O se tasi o na mea o loʻo magalua ma lautele lapoʻa.

E taua le aua le soona fai pe liliu foi i se poodle. Nonoa le lauulu e le mai i aʻa, ae mai le ogatotonu o le umi. Ma taumafai e aua le faia sili atu le manino. Ailoga mea, e tatau ona oso ese galu malamalama. Fai ese ituaiga curls i aso uma, sui le mafiafia o manoa, ma matamata le tali a lou tamaloa. O lea o le a e malamalama i le faiga lauulu tagata e sili atu ma o le a le itiiti ifo.

Polokalama Foafoaga Ata

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le Initaneti ma ona agavaʻa, o le tele o mea na masani ai e foliga mai e le talafeagai faʻamaoni. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai le taimi nei, ina ia iloa ai pe faʻafefea ona filifili le saʻo lauulu e ala ile ituaiga o foliga, e le o se mea e manaʻomia le alu i le teine ​​fulufulu poʻo le faafaigaluegaina o se polofesa e feutagai. Faʻafetai i polokalame o loʻo taumafai i ituaiga eseese o laei i ou foliga, e mafai ona e taumafai i ata eseese e aunoa ma le tuua o lou fale. E masani ona tupu se fafine e ofuina ia lava le laulu e tasi na te le o iloaina o se matua ese lanu po o le umi o le a fetaui lelei ma ia. Faatasi ai ma le fesoasoani a polokalame mo le filifilia o laʻei lauulu, o lenei ua mafai.

O nei aso, ua tele polokalame faʻapena mo le komepiuta komipiuta ma telefoni. O le sili Android apps o Celebrity Hairstyle Salon, Flower Crown, Best Hairstyles.

Faʻaaogaina polokalame ia mo le filifilia o lauulu e faigofie. Pau le mea e manaʻomia o oe o le pueina o lou ata. E taua ona faia i le ao ma le puʻeata lelei. A leai, o se fesuisuiai foliga e mafai ona faʻaleagaina ai le gasologa atoa o le taumafai i lauulu.

Faasino le mea pueata tuusaʻo ia te oe e aunoa ma le faʻamauina o lou ulu pe faʻaola i luga. Aua neʻi e faia ni foliga faʻamalamalamaina aʻo leʻi puʻeina. Tau lava o lou suʻega o lou leo, pe a manaʻomia, ma faʻamamafa mama mata ma laugutu. A uma ona pueina se ata, ona lafo lea i le polokalame ma faatali mo ni nai sekone. Mea uma e mafai ona e amata taumafai.

Taumafai e faʻataʻitaʻi i ata e leʻi mafaufauina. Aua le vave tapunia le faʻaiuga na tupu. Tapuni mo sina taimi ma toe tepa i tua, atonu o le mea tonu lea na e sailia. Faʻataʻitaʻia foʻi ma eseʻulu lauulu. E le gata o se polokalame aoga lea mo fafine, ae e faʻafiafiaina foi!

O le aʻoaʻoina o mea e te fiafia ai i tagata i lauulu, o le ae latalata atili ai i le mea sili!

E laititi e uiga i le mea taua

Faʻafefea ona fai o se laei foliga o se tamaloa? Ina ia filifilia se laei o tagata, e tatau ona e iloa o le mea autu i le faʻatusa o se tagata o le malulu ma mama lauulu .. Afai o se tagata e masani ona laʻei lauulu, ia faʻatumauina pea le pipiʻi. E foliga faʻalenatura ae le faʻaoso. Lauulu sao mai le natura i le taeao e le mafai ona teu i soo se mea, ma mo afiafi teuteu, faʻaaoga gel lauulu ma gagau faʻataʻamilomilo pito i tua. Faʻafefea ona filifili se laulu mo oe? Muamua lava, e tatau ona taʻitaʻina oe e lou lagona toʻamalie. E mafai ona e taumafai e tipi i le ova ma faʻamalolo lou lauulu laʻititi ina ia e faia se solofanua solofanua. Ma faʻatusatusa ou lagona, taumafai se vaeluaina i le itu pe i le ogatotonu. E iloa e tagata uma o moli mama ma 'ava o loʻo talafeagai lelei. E le toe faʻateʻia e le 'ava le tagata, tuʻu i le tamaloa austerity ma faʻaopopo le mautu ma lona matua. I ata mai ata lauiloa a le TV, e tele toa e naʻo le 'ava. O a isi sitaili lauulu o lo oi ai? E manaʻomia le mafaufau loloto i lenei mataupu. E faatatau i le tausiga o lauulu mo alii.

[smartcontrol_youtube_shortcode key = "Faʻafefea ona fai se lauulu o se tagata" cnt = "2 ″ col =" 2 ″ shls = "false"]

Faʻafefea ona fai lou laulu i le fale? I le fale, o le tausiga o lauulu mo alii e le faigata. Tau lava o lou laulu pe a manaʻomia. Ma fulufulu umi e sili ona fufuluina i aso uma i le taeao ma teuteu aʻo leʻi tuʻua le fale. O le auala lena matou te filifilia ai se lauulu laʻei, teuteuina e tusa ai ma le pito sili ona fou foliga o le pito i luga. O mea uma i luga sa matua fiafia i teineiti, ae maise le 'auʻau i o latou itu. O le a le lauulu oti e talafeagai mo se tagata faʻapitoa?

Teine e tatau ona mitamita o latou tagata, fesoasoani ia te ia malamalama ia te ia lava. Afai o le teine ​​e manaʻo e galue i luga o lana ata ma toe fai sina mea, ona tusi ai lea o lau mea sili ona toe faia lea i luga oe pele. E mafai ona faʻaofo o ia i lau laulu fou, ona e faʻaali lea ma faʻataʻitaʻia oe lava. E tatau ona e faʻaavanoa fua i au faʻataʻitaʻiga ma lau 'oti. A filifilia se sitaili mo lau tamaloa, e tatau ona e fesili ifo ia te oe lava se fesili, ae o le a le mea e tosina mai ai aʻu i alii?

Faʻafefea ona ou tusia se ata i luga o le malumalu ma seleulu? Fai atu lenei fesili mai le matai.
mai - le mea e taua o lauulu lauiloa i talavou. Faʻafefea ona fai ni pito i luga mo teineiti? Selu le lauulu mai le pale i tua o le ulu i totonu o le bun. O teineiti e mafai ona filifili i se filifiliga susulu ma itu na tipiina. I luga o itu e mafai ona e tusia pe tipiina se mamanu.

Lauulu filifiliga

Ole taimi nei, o lauulu e tipi ese e matua lauiloa, lea ile laulu e sipiina i manoa o eseʻesega, selu, mo se faʻataʻitaʻiga, i se tasi pe eseʻese itu. Ma le isi, e mafai ona fausia e ala i le liliuina o le masani vaega.

O laei o Gavrosh e tumau pea lauiloa, lea e iloga i lauulu umi ile pito i tua ma puupuu ile malumalu. Ina ia faʻafouina ai, e mafai ona e faia ni faʻatusatusaga, faʻaaoga le metotia o faʻailogaina, valivali, vavaeina vaega i lanu eseese, ma isi.
Ina ia faia se laulu lauulu tagata i le fale, oe tatau ona mafaufau i filifiliga talafeagai:

    Muamua lava, o sitaili mo tamaloloa i le fale e aofia ai ituaiga masani - laʻititi-umi lauulu, selu i le tasi itu. Fufulu maeʻaeʻe lou lauulu, faʻapipiʻi se mea faʻapipiʻi ma selu ile itu male selu ile tamaʻi nifo.




A tipi, le pale, pito i luma ma occipital vaega ua manatu e sili ona faigata sone, lauulu tuputupu ae mafai lava mafua ai faigata faigata, i se faaopoopoga, gauai atu i le tele o le lauulu, e mafai foi ona ese.

A o lei faia, ia mautinoa e selu ma le faaeteete le lauulu, saili le itu o lona tuputupu ae ma le mafiafia.Ma seʻi maeʻa le faʻatinoina o nei tulafono faigofie, lototele e faʻatino ma le foafoaga.