Lauiloa

Rihanna: 3 vaitau o eseese tulaga lauulu

E i ai fetu e faʻamaoni i o latou sitaili ma ua avea ma se pito latou. Ma e i ai ni mea suʻesuʻe faʻavasega foliga, oe foliga mai i luga o le kapeta mumu tatou te tulimatai atu i ai. Mo i matou, o le sili ona taua sitaili fouvale, o Rihanna. Sei o tatou vaʻai i le tele o laʻau lauulu na suia e le diva i lana galuega.

O le mea sili ona manaia o Rihanna ma toetoe lava o lona lauulu e foliga e masani tele. O foliga o le tagata pese e faigata ona faʻaleagaina, e oʻo foʻi i fulufulu mumu ma le sisi Aferika o loʻo i ona foliga.

Ae i le itu e sili ona faʻamanuiaina, e taʻutaʻua e le lalolagi taʻutaʻua stylists le lauiloa lau fulufulu pulu. Ina ua uma ona faaali Rihanna i luma o tagata lautele ma se lauulu i le 2007, o le toatele o teineiti na tamomoe i faleoloa fai atu ia latou tipiina o latou lauulu "pei o Rihanna".

Rihanna na avea ma se tasi o tagata lauiloa faʻatasi ai ma Victoria Beckham, o l who na aumaia le faʻafiafiaina o le bob i se tulaga fou. Ma o lenei vaitau tatou vaʻavaʻai i lea lava le paʻu e tasi i luga o catwalk ma aga masani, ae i se suiga.

Le evolusione o sili sili ona lauulu lelei a Rihanna

Na amata le matata ile Star ile 2005, ina ua 17 ona tausaga. Talu mai lena taimi, o lauulu lauiloa lauulu na suia i taimi uma. Faʻamatala ni vaitau o le evolusione:

  1. Suamalie ma fiafia ma fulufulu umi
  2. O le lauulu puʻupuʻu a Rihanna,
  3. Vaitaimi fou.

Vaega 1: Ole Manaia le Vaʻai a Rihanna

I le 2005, na iloa e le lalolagi le igoa o se fetu fou. I le 17, o se teine ​​talavou na laeiina fulufulu uumi, lea na mimilo i faʻataʻamilomilo lapoʻa pe saʻo.

Ona amata ai lea o ...

Laʻasaga muamua i le auala e suia ai o le faʻapipiʻi o paʻu i tua atu o le pito i tua o le lulu lauulu. O lenei lauulu 'ulu na o faatasi ma le fetu mo le tele o tausaga i le vaʻai i lona lautele: o le tele o sitaili i luga o ia lauulu o le a faʻamalieina soʻo se manaʻoga faʻapitoa. Na suia e Ri le mamanu:

  • Tofotofo ma le valavala,
  • Suia le auala: curls, laina laina,
  • Mo taʻutaʻuga musika taualoa, ua faia e laʻeiʻulu tino laʻei maualuga.

E taua le maitauina o le tagata pese na taumafai i le tele o auala faigofie o le lalagaina ma teuteuga.

Mai le 'oti ulu i fili

Rihanna faataʻitaʻi ma lona lauulu 5 taimi i le tausaga. Peitaʻi, e leʻi taofia ai lea lo matou lalelei matagofie mai le mulimulitaʻi i le gasologa o lana sitaili. O le fetu na ofuina curls o le umi ogatotonu ma tipi puupuu, vali lona lauulu i lanu uma e mafai ona mafaufauina, ae o taimi uma e lelei ma e le mafaatusalia!

O lea la, afai e te fiafia i tagata tipi, filifili se tasi pei o Rihanna's - o le wiski ma le tua o le ulu e tipi puʻupuʻu, ma le pito i luga o le lauulu o le 10-15 cm le umi. O lenei filifiliga o le a mafai ai e oe ona faʻauluina le tele o eseʻeseʻau lauulu, e aofia ai ma le curl. Na ofuina e Rihanna se lauulu i le meli, uliuli ma le uaina mumu.

O se fulufulu laʻititi e masani. Na tipiina e Rihanna ma faasaʻo lona lauulu ina ia atoatoa ona foliga e pei o foliga o le alo tamaitai Aikupito o Cleopatra.

O sitepu laʻititi e vaivai le tagata pese. Na fiafia o ia ia i matou i na ituaiga laulu mo se taimi umi, suia na o le lanu o lona lauulu. Ma ina ua iloa lelei lona lauulu, na amata e le fetu ona lalagaina latou i se fili.

Kate Middleton ua avea ma faʻataʻitaʻiga e le gata mo i tatou, naʻo tagata fai pisinisi, ae mo Rihanna lava ia! O le pule o Cambridge Rihanna na aoina loka a la i le oʻu. I le 2013, na ia aliali i luga o le kapeta mumu ma se laulu lea na faʻamalieina atoatoa le faʻatulagaina tumaoti.

Ombre o se auala talafeagai e vali ai lauulu i le taumafanafana ma le tautoulu o le 2013. O lauulu e lanu e faʻapea o se sitaili faʻalelei - mai le pogisa i le malamalama. O le masani masani na filifilia e le pese pese Rihanna.

Lauulu o Rihanna - gaioiga faʻatino

E manino lava, e fiafia o ia e sui ma faataʻitaʻi i lona lava lauulu. I tua i le 2006, e mafai e le pese pese ona mitamita i lauulu uumi ma le maoaʻe, lea na taʻe i totonu o uʻamea matagofie pe faʻasaʻo. Ma, e leʻi mafaufauina mo tagata uma, na faia e Rihanna le pi. I le 2010 le sala e le tagata pese lona lauluulu, seleina ona malumalu ma le tua o lona ulu. Ona amata ai lea ona sui le paolo o lona lauulu. O se lalelei lanu enaena foliga lanumoana, ona susulu lanumumu lea. Ina ua tupu le lauulu, ua paʻepaʻe Rihanna. Ae e leʻi umi. I aso nei, o laei o Rihanna o loo faaauau pea ona maofa. O lea foi ua toe brunette mai.