Talotalo

Chasal chemistry mo lauulu lauulu: iloiloga, ata, taualumaga

I totonu o ona po nei taualumaga faiga, faʻalaeʻetia luga o le mauaina o le sili atu ma sili atu lauiloa, pe i se isi upu, ogaoga kemisi mo le faʻaopopoina o le tele. Matou te maitauina le manuia o lenei tekonolosi - o le auala na aliali mai talu ai nei, peitaʻi ua maeʻa ona manumalo i le tele o faʻaaliga manatu ma tulaga o tagata fiafia. Basal chemistry e mafai ona fausiaina le lauulu lauulu e fa, ma o foliga vaaia o le lauulu lauulu poʻo le lauulu e tipiina e le suia.

O lauulu e mafua mai i le lalagaina o lauulu i aʻa o le a avea atili sili matagofie, susulu. I le tusitusiga o le a matou nonofo i auiliiliga i foliga o lenei metotia o le faʻateleina o le tele o lauulu, mafaufau i faʻailoga mo le faʻalaeʻetia luga, saili pe o iai radical chemistry e i ai contraindications, saili pe faʻafefea ona fai le faʻasologa ma lona tau. E mafai foi ona faʻataʻitaʻia mea fai fale mo lauulu tele.

Le aano o le metotia

Faʻaleleia o le, o le mea moni, o le perm, e ui lava - tele. O lena, i lenei tulaga, o le autu ie o le lauulu e le suia: tuusaʻo, lamolemole - o le aafiaga na o luga o le sone i aa. O le sili ona lelei o le faʻagaioiga o le lauulu maualuga tele lava. Leai se tasi e mafai ona malamalama e faapea o le tele o le lauulu laʻei ua fausiaina.

O le taualumaga e faia i se tulaga uiga ese: o le basal volume e fausia e ala i curling curls i luga o lauulu faapitoa i le foliga o se ata valu. I luma ma le taimi o le curl, o manoa ua togafitia i ni faʻapipiʻi faapitoa ma faʻapipiʻi vailaʻau.

Ae o le a le uiga mo le basal volume o lauulu e sili ona aoga ma pe faʻafefea ona filifili le sao ona fesoasoani ai ia malamalama i lenei faʻamatalaga.

O loʻo tatou matauina le le afaina o nei vailaʻau: e le pei o perms masani, o le faʻateleina e le mafua ai le leaga o le laulu, le faʻamamago, le faʻaliliu.

I le faʻagasologa o le root curling, o se faʻapitoa lua-vaega vaega e faʻaaogaina, o loʻo i ai o cystiamine o le vaega autu. I le faʻaopopoga i le mea autu, o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai ma isi mea e faʻamalosia ai le lauulu, puipuia lauulu leiloa, ma le mago o le epidermis.

I luga o le vitio - pe faʻafefea ona fai ma o le a le mea e mafua ai le root chemistry mo le voluma:

Basal kemisi ua taʻua i tulaga nei:

  • a e faʻaalu lou taimi tele i le teuteuina o aso,
  • afai e leai ni lauulu i aʻa o le aofaʻi, e foliga lalelei le laulu, tataʻe,
  • pe afai e manifinifi le laulu ma se tutusa.

Ae faʻafefea lelei ona faʻaogaina le corugation uʻamea mo aʻa lapisi e matua auiliiliina i le tusitusiga e ala i le faʻasino atu.

Faavae maa vailaau: o le a lea?

O le igoa o le faiga lava faʻailoaina mai e tupu ona o le faʻaalia i vailaʻau. Carving o le ogatotonu igoa o lenei taualumaga. O lona aoga e aofia ai le faʻaaogaina o se vaega faʻapitoa i le lauulu, e faʻatagaina ai oe e faʻasaʻo ni manoa i se tulaga faapitoa mo se taimi umi. I le avea ai o se tulafono, o le taualumaga e talafeagai mo le fausiaina o pea tumau curls ma le fesoasoani a reoping tale po o curlers. Ae o le mea moni, basal vaneina, e faia faʻapitoa i le vaega o le amataga o lauulu tuputupu ae. O toega o le lauulu e tumau pea le paʻiina. O le mea lea, pe a fai e te manaʻo e faʻatupu sili le matagofie o curls, ae i le taimi lava e tasi latou te faʻatumauina ia latou foliga, o le root chemistry mo le tele o lauulu o le a avea ma filifiliga lelei. I le fale, o le faia pe ile fale e le taua tele.

Manaia o taualumaga

E i ai tulaga lelei o lenei faiga - o le a tatou iloiloina i latou auiliili.

Muamua, i lenei tulaga, o le aafiaga i luga o le lauulu e agamalu mafai. Leai se mea e faʻaleagaina le ulu, o folo, o le laulu lava ia. O le susulu o lauulu e puipuia, o le uʻamea ole filo.

O le tele o lauulu ma le matagofie e sili ona matauina. Ua alualu i luma foliga vaaia, "le filemu" ua mou atu, ma le faanoanoa fetagisi tapuni o se mea o le taimi ua tuanai.

O le manaoga mou faʻatasi ma fulufulu, a faʻapepeina le lauulu. E le gata i lea, o le teine ​​na faia le faʻamalosia i luga e le toe manaʻomia e fatuina le tele o lauulu i le fesoasoani a se curling iron - e leʻo se mea e sili ona aoga masini, masani ona susunuina lauulu.

O le tele na maua mai le faʻaogaina o le chemistry e le fefe i le tau: timuga, matagi, timu, kiona. Oe mafai foi saogalemu lavalava pulou - latou te le afaina ai le matagofie o lauulu.

O le mafuaʻaga o le mafuaʻaga ua faʻasao o se taunuuga o le taualumaga. O lona uiga, e faasolosolo gaʻoa le lauulu, o lea e mafai ona fufulu lau lauulu tele taimi. Faasaoina taimi i lauulu tausiga ma sitaili.

Ae faʻafefea ona faʻaogaina le corugation curling iron mo root volume ma le aoga tele o lenei mea faigaluega pe a faʻaogaina o loʻo faʻaalia ua auiliiliina i lenei tusitusiga.

O le fulufulu foliga foliga masani, e foliga sili teuteuina, matagofie a matagofie. Ina ua maeʻa le faiga faʻapena, o le laulu e le pei o se "dandelion", lea e masani ona tupu pe a uma le tulaga masani "chemistry". O le faʻalauteleina luga e le gata e aumaia ai se aofaʻiga aulelei, ae e faʻaalia ai foʻi se susulu matagofie i lauulu, foliga maloloina ma lamolemole.

O le mauaina o le tele o lauulu e tusa ma le ono masina. Manatua o le fuainumera e le fufuluina vave, ae faasolosolo malie lava, o lona uiga, matagofie e leai se mea e lemu, ae le o se mea maʻimau.

Ina ia mafai ona faia se mea faʻaalia manatu e uiga i lenei faʻatonuga, e tatau, faʻatasi ai ma mea lelei, ona e iloa lona leaga.

Le autu pau o le faʻaleleia o le maualuga tau o lenei taualumaga. O lea la, fuafua i le tulaga o le mamalu o le salon ma mea o loʻo galue ai le faʻatonuina, a root curl o le a tau mai le 2,000 i le 6,500 rubles.

O le umi o se gaioiga e mafai foi ona avea ma mea le lelei mo se tasi. Ina ia faʻaeteete faʻateleina le aʻa sone o le lauulu, e tatau ona faʻaalu e le matai le itiiti ifo i le tolu itula i le tagata e toʻatasi, sili atu.

Ae faʻapefea ona faʻaaoga le busa mo le tele o lauulu i aʻa ma le aoga o sea mea faigaluega, o loʻo faʻamatalaina iinei.

I luga o le vitio - o a mea e ono afaina ai:

Ole manuia ole faiga e faalagolago tele ile tikeri o le agavaa ma le poto masani ole matai. Manaʻomia le saʻo ma le tausiga, faʻaeteete i le tekonolosi. O lona uiga, ina ua maua se poto masani e le lava le poto, le kalani faʻatatau i le faʻaaluina o tupe e aunoa ma le mauaina o le manaʻomia o le tulaga o le tautua mo i latou. E le gata i lea, o le a le mafai ona faʻasaʻo le faʻaiuga vave i le mea lea: e tatau ona e faʻatalitali pe a ma le ono masina seʻia oʻo i le fuainumera tuai.

Atonu e te fiafia foʻi i faʻamatalaga pe faʻafefea ona fai aa tele i le fale.

Se malaga puʻupuʻu i le talaʻaga

O le faʻagasologa mo le faʻamauina o manoa sa faia i le sili atu ma le 100 tausaga talu ai. O le na faia le gaioiga, i aso nei ua taʻua o le vaneina, o le tamaitai fulufulu Karl Nessler. I le 1906, na ia faʻataʻitaʻia se faʻataʻitaʻiga i luga o lauulu o lona toʻalua, ina ua maeʻa, sa faʻaalia se faʻatonuga fou i tagata lautele mo le faʻataʻitaʻiga, ma faʻatagaina ai le umi ona teuteuina. Na fausia e Karl Nessler tekonolosi curling, o lona uiga o le faia o curls faatasi ai ma le fesoasoani a apamemea rollers, vevela i le vevela maualuga, faapea foi ma le mulimuli ane togafitiga o curls ma se fausaga faapitoa. E moni, o se gaioiga leaga mo lauulu. I le aluga o taimi, o le vaneina ua avea ma se faʻaitiitia saua gaioiga, ma o aso nei ua leai se aoga i le soifua maloloina o lauulu.

O le a le mea ma o le a le mea e manaʻomia mo

O le taualumaga o se perm, faia i le lotoifale - i le aʻa o le ulu. I lenei tulaga, o sauniuniga e faʻaaoga i le paʻu ma le aniani.

O le faʻaiuga autu o aʻa togafitiga o le tuuina atu o se mautu tumau i le laulu. Faatasi ai ma se alualu i luma gaioiga, o le aafiaga e ono masina.

O le taualumaga e fesoasoani e foia faʻafitauli:

  • ma le lautele, lauulu saʻo,
  • Faʻasaʻo se mea na fai muamua,
  • fesoasoani i tagata e faʻatonutonu curls e fai le voluma i aʻa. E masani lava, o lauulu masani i luga o le pito i lalo, o le basal luga e tutusa ma lamolemole. O le mea lea, teineiti e masani ona faʻaleaʻeaʻea fusi tali le faʻafitauli o le tele e faʻaaoga le chemistry.

Faamolemole matau le auala faʻatagaina oe e faʻatumauina totoa le fausaga o vela, eleni, susulu.

Tau i totonu o le fale ma faʻaaoga ile fale

Ole taualumaga e faigata ile faʻatinoina ole metotia. O le mea lea, mo se iʻuga lelei, faʻataʻitaʻi e tatau ona faʻataunuʻu. I le fale, o se manuia basal kemisi e faigata. E le mafai ona e faigaluega ma ni ou seevae na o oe, e filifili ai le sili sili ona lelei o le vailaʻau. Talu ai o le iʻuga o le ono masina, e fetaui le talitonuina o le matai.

O le togafiti o le salon e tau tele atu, ae o le iʻuga o le a sili atu ona tumau. O le tau o se aʻa galu o 3,000-6,000 rubles, e faʻalagolago i le maualuga o le faʻalapotopotoga ma le laulu o laʻau tomai.

Anotusi

I totonu o le contraindications i le basal taualumaga, lauulu laʻititi tusi faʻamanatu:

  • aso faigata
  • maitaga
  • faʻasusu
  • taumatemate ma seborrhea,
  • i ai o manuʻa i luga o le ulu,
  • tui mata i fualaau.

E le manaʻomia le faia o kemisi mo tagata e faʻavaivaia curls. Lenei e mafai ona oʻo i lauulu leiloa, mago, mimilo pito. Lelei tele - faʻatautaia basal chemistry i lauulu na te togafitia. Lenei o le a fesoasoani i le faʻaliliuina taualumaga ma le laititi leaga aoga.

Curling Vaega

Manuia faia basal perm perms e faʻaopopo le tele o le lauulu e ala ile 4 taimi. O le mea autu o faʻataʻitaʻiga o le laulu e taofiofi ona faʻalenatura masani, ae i le taimi lava e tasi e manaʻomia le tele o lauulu foliga e aliali mai.

Faʻagasologa faʻapitoa:

  • A faʻaaoga le fofo, e le paʻi le matai i le vaega pito i luga o curls.
  • E le auai se manoa i lalo i se galu. Latou te manaʻomia e faatumauina le aafiaga.
  • Mo le taotoga, lamolemole lauulu, faaaoga curlers. O le lautele e filifilia e fuafua i le tulaga o le lauulu, le manaʻomia.
  • O uʻamea e le faʻataʻuina e puipuia i le pepa puipui poʻo le polyethylene.

O a mea faigaluega e faʻaaogaina

I le taimi o galue, e faʻaaoga e le pulu faʻapipiʻi oloa-faʻavae cystiamine. O mea e totoe o le tuʻufaʻatasiga o mea e tausia, o loʻo fesoasoani e faʻasaoina le fausaga o le paʻu ma le pulu.

O ituaiga taʻutaʻua - Wella, Londa, NaturalBeauty, Schwarzkopf e maua ai se faʻasologa o oloa mo fale o vailaʻau, ma sauniuniga faʻapolofesa.

Lapataiga! O le filifiliga o se tuʻufaʻatasiga mo se mea e fai i le curl e faʻamoemoeina i le tele o itu, ma o le faʻaiuga e faia e le matai.

Laasaga o le taualumaga

A o leʻi faia le faʻagasologa, e tatau i le matai ona iloilo le tulaga o le ulu, fai se suega o suʻega mo se aʻafiaga o le mata. Masters iloagofie va o sikaili atoa ma vaega.

A oʻo ina faʻaalia atoa curls i aʻa o le lauulu o le faasologa o gaioiga e faʻapea:

  1. Saunia curls mo le taualumaga. Latou fufuluina o latou ulu i le kulimi loloto-faʻamamaina.
  2. Ole laititi o laʻau na vavaeʻese, ua fai le fofo i aʻa ma le nofoaga lata ane. O le isi vaega o le filo o loʻo afifi i puipuiga polyethylene / pepa alumini.
  3. Faovilivili le fasi pepa i luga o curlers (lamolemole lauulu).
  4. Toe fai le gaioiga ma mea uma curls seia uma le tino atoa o le ulu.
  5. Ufiufi lou ulu i se pulou. Alu mo le 30 minute.
  6. O le aʻa vaega e togafitia i se fixative. I le 15 minute ua mulumulu ese ia le tuufaatasiga.

Taua! Ina ia faʻatupuina ai le laititi leaga ile paʻu, aua le fufuluina lou lauulu aʻo le i faia. O le puipuiga puipuia faia le faʻagasologa sili atu lemu.

Afai e tatau i se vaega o le basal wave, ona tatau lea ona faia gaioiga nei:

  1. Saunia le lauulu.
  2. Ua taʻapeina ia manoa ma ua faia se sauniuniga faʻapitoa i le sone o aʻa.
  3. Naʻo vaega o lauulu na togafitia ua afaina ile curlers (lauulu ulu).
  4. Toe fai le faiga ma fasi taitasi.
  5. Tuu se pulou. Tu mo 30 minute.
  6. Faʻaaoga se mea e fai ai le vaega e faʻapipiʻi ai vaega. Fufulu pe a uma le 15 minute.

O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

Chemistry tumau mo le 6 masina. A lelei fai togafiti e mafai ai ona e sefe le taimi ma tupe i aso uma faʻaofu.

  1. Ina ia maua se iʻuga tumau, e tatau ona e faia se soifua maloloina faʻamalosi tino o le a faʻamalosia le paʻu ma lauulu. Vitamini complexes o le a fesoasoani i lenei mea.
  2. O le aafiaga o le fualaau faasaina ile efuefu curls mafai ona taitai atu ai i le feʻaveaʻi, le lelei mulimuli taunuuga.
  3. E aoga le mataala i lauulu lanu. O le kemisi basasal na faia i luga o curls o loʻo pisia talu ai nei, e le avatua le mea e manaʻomia ai.
  4. Mo le aoga umi-tumau aafiaga, e le mafai ona faʻaogaina silicone-o loʻo i ai lauulu teuteu aʻo leʻi amataina le faʻataʻitaʻiga.

I le noatia i nei tulafono, o le iʻuga lava e umi ma tumau.

Taunuuga ma lauulu tausiga

Tusa lava pe faʻaaoga lemu bio-curling mea, afaina e mafua i le paʻu tulaga, lauulu folau. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia se faʻaopoopoga malosi mo le curls.

  • e manaʻomia le faʻaaogaina o balms fuafuaina mo fulufulu lauulu,
  • aofia ai ma i latou o loʻo i ai silikini mai le tumama ma tausia sauniaina,
  • faʻaaoga pulou foliga toeitiiti 2 taimi i le vaiaso,
  • aua le fufuluina lou lauulu i le vevela tele vai,
  • E le tatau ona i ai i le la matala, ona o lenei matua overdries soo se lauulu.

Tulaga lelei ma leaga

O le taualumaga e tele faʻaalia tuutuuga faʻaalia:

  • umi o le faʻaiuga. Ole aafiaga o le chemistry e le itiiti ifo ile 6 masina. Lenei mea e tatau ona mafaufau i ai pe a filifilia se salon ma matai,
  • faʻateleina le voluma pe a maeʻa le faʻagasologa,
  • ua faigofie faiga,
  • e sago tele le papala. Lenei e tau atu i le mea moni o le iʻa o laulu e mafai ona fufuluina lo latou lauulu e le masani ai, ao le tulaga o le lauulu tumau matagofie,
  • agamalu auala e faʻaaoga mo le taualumaga.

Lapataiga! Lauulu ina ua uma ona paʻi foliga masani.

O tagata le lelei manatu e aofia ai:

  • maualuga tau o taualumaga
  • Mo se faʻaiuga lelei e manaʻomia se tomai faʻapitoa. Afai ole faʻaiuga e leʻo le mea na faʻamoemoeina, ona le mafai lea ona faʻataʻitaʻia vave,
  • umi le umi o le taualumaga. A o le isi itu, afai e aoga le iʻuga mo le 6 masina, ona talafeagai ai lea ile onosaʻi,
  • lē gata i lea, e tatau i le matai ona amanaia auiliiliga ole lauulu ole tagata o tausia, le tulaga ole paʻu.

Basal swirling mafai ai ona e faʻaopopo le tele o lauulu, faasaolotoina i luga o le tele o taimi. I le noatia i le tele o tulafono, o le iʻuga lava o le a faʻatagaina ma faʻataga le tagata e maua e vaʻaia matagofie ma maoaʻe.

Lauiloa filifiliga lauulu curl:

Vitio aoga

Basal voluma mo le ono masina.

Le metotia o le fausiaina o se basal volume.

Le ute o le root curling

O se vaʻaiga iloga o lenei faʻasologa, o le laulu e tumau saʻo, ae avea ma le tele o le tele e mafai ai. I le ma lea, o mea uma e foliga faʻalenatura lava e le iloa e isi na faia e le matai le ata. O le mea lilo o loʻo taoto i nisi ituaiga:

  • le o luga ma le pito i lalo o lauulu e le aafia i le faiga,
  • o le liliuina o manoa e faia e faʻaaoga ai lauulu lamolemole,
  • o le fausia curls ua faʻamauina i le pepa foʻie,
  • a uma ona aveʻesea le vailaʻau mai le lauulu, e manaʻomia se faʻamau pasama.

O le voluma foliga mai i le taimi lava e maeʻa ai le faʻasologa ma umi le umi. E le gata i lea, e teuina i soo se taimi o le tausaga, e tusa lava pe o le a le tau ma le pulou.

Ma o lenei e sili atu e uiga i auala e fai ai le malamalama galu luga o le lauulu.

Le lelei ma mea e le atoatoa

O le aʻa o le galu mo le tele i aʻa e faʻatulaga e le matai e avea o se taualumaga e iai ona lelei lelei pea. E moni lava o latou:

  • e malu le aafiaga ile curls, e faʻamautuina le faʻasaoina o lo latou susulu ma iila / silkiness,
  • i totonu o le ono masina e le tatau ona e faia ni selu, faʻaaoga malosi mea faʻapipiʻi (varnish, mousses) ma faʻapipiʻi curling iron mo styling,
  • o le basal vaega o le lauulu e vave mago ma o lenei faʻaititia le numera o vai vai togafitiga mo i latou,
  • e aliali uma iʻuga tino, e oo lava i le matua le manuia lauulu / laulu foliga e faia i se foliga manaia, teuteuina lelei,
  • e le sili atu le mamafa o faʻamalosi, e faigofie ona tuʻu i luga ma e oʻo foi i le ogaoga o le selu latou te le fatufatuina le "dandelion" aafiaga, lea e iloga ai le perm perm classical.
I luma ma ina ua uma root curling

Ae e taua le matauina - e naʻo le 2, ae afaina ai le faʻaiuga mulimuli. Muamua, o le taualumaga o root curling e le taugofie, ma e tatau ona toe faia i masina 6 uma. Lua, e le moni ni nai tagata tomai faapitoa o le a faʻatautaia le faʻaaogaina malosi ma ia usitaia uma puipuiga saogalemu.

Le solia o tekonolosi e mafai ona mafua ai le soʻona faʻamamaina o laulu, faʻaleagaina o latou fausaga. O nisi e manatu i le mea moni e faapea, o le umi o le togafiti o le 3 itula, ae afai e agavaa se tagata tomai faapitoa, ona faia lea o isi mea uma e le afaina - o le iʻuga mautinoa lava.

Le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau

O le malu o le lauulu o se lauulu e taua tele, aua e faʻaaoga ai se vailaʻau vaivai. O le mea taua gaʻo i totonu o le cystiamine - e iai se malosi faʻamalosi tino. O isi vaega uma o loʻo fuafua e toe faʻaleleia le fausaga o lauulu ma puipuia ai le ulu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻaleleia o le tekonolosi, ua faʻaosoina ai se basal volum, e taofia pea i luga o le lauulu mo ni nai masina

A faʻaaoga se vailaʻau mo vailaʻau faʻapitoa, e vave ona toe faʻaleleia e le uila ia toe afaina.

Curlers mo le taualumaga

O le filifiliga sili e manifinifi ma lamolemole faia i laupapa poʻo palasitika. E matua faʻasaina lava ona faʻaoga uamea "meafaigaluega" mo le faʻafefeteina o aa - e le mafai ona vavalo le malosi o le uʻamea faʻaʻofiofia tali ma se vailaʻau.

E masani lava ona latou le faʻaaogaina ni mea faʻataʻavale mo le faʻataʻitaʻi, ae o laʻau laʻau laʻititi i pito uʻumi - o le tale malepe. E matua talia gofie lea, le iʻuga e le suia, ae o le matai e sili atu ona malie i le galulue ma latou.

Ituaiga o Curlers

O ai e tatau ona fai

I le mataupu faavae, e mafai e tamaitai uma ona faia se pupuni foliga tutusa o laʻasaga - o le ai ai se manaʻo. Ae o loʻo iai ni faʻaaliga o loʻo mafai ai ona foia se faʻafitauli ae e le mafai ona foʻia. E aofia ai:

  • i aso uma e tatau ona e faʻaaluina le tele o le taimi i le faʻatulagaina o lou lauulu ma e le faia ai le lapoʻa, tele,
  • lauulu e manifinifi ma se matuia, e umi o lona i luga o tauau ma lalo ifo,
  • ua mafiafia ia curls, latou "mamafa" ma aua neʻi tulaʻi i aʻa e tusa lava ma le fesoasoani o se curling iron ma fixing auala.
Lauulu manifinifi ma manifinifi

Tekonolosi o root curling mo pupuu ma uumi lauulu

O le matai agavaa e le mafai ona faia le faʻatonuga e aunoa ma le muaʻi tapenaina le tagata faʻatau. O le a ia tuuina atu ia te ia fautuaga e faatatau i le teena o shampoos ma balms ma silikon i le tuufaatasiga. Ma o mea uma na faia e tusa ai ma le algorithm lea:

  • Estel ESSEX Deep Shampoo Shampoo iloilo le fausaga o le lauulu, avatu se fautuaga i le tagata maʻi e uiga i le ono maua mai ai faʻaiuga. O le taimi lava e fai ai le suʻega o le tali a le tino i se vailaʻau faʻaaogaina mo root curling.
  • Fufuluina o lauulu ma se mea faʻapitoa mo le faʻamamaina loloto o latou ma le uluulu. A maeʻa ona faʻamamaina i latou i le solo, ua vaeluaina le laulu atoa i se vaega - o le matai e tatau ona maua le avanoa.
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a fulufulu manifinifi ma le lamolemole, curlers manoa manifinifi ua manua ina ia o latou pito tumau saoloto tautau, ma mausali ma le 'ie.
  • E le gata i lea, o nei vaega togafiti ua faʻamamaina ma se vailaʻau, o le pulou palasitika e tuʻuina i luga - o "fale oona" o le a mautinoa ai se gaioiga ma se faʻaiuga lelei.
  • A maeʻa sina taimi (fuafuaina e se fomaʻi faʻapitoa), ua fufulu ese le faʻavae, ua aveʻese le pepa alumini ma le curlers. E faʻapipiʻi se palama faʻapitoa i le lauulu atoa mo le 20 minute.

O le vaega mulimuli o le fufuluina o lauulu i le mafanafana o le vai tafe, faʻamago faʻamalosi masani pe faʻaoga le ea malulu mai se lauulu.

Matamata le vitio i aa lauulu tekonolosi mo lauulu umi:

E mafai ona e faia na o oe ile fale

Uma mea faigaluega manaʻoga ma mea faigaluega mo root curling ua i luga o le faʻatau atu ma o le toʻatele ua talitonu o le faʻasologa e mafai ona faia i le fale e aunoa ma se iloa faʻapitoa. Ae o tagata atamamai faʻapitoa latou te le fautuaina ni faʻataʻitaʻiga:

  • o loʻo e manaʻomia ia vaʻai saʻo lauulu i vaega ma faʻapipiʻi faʻapitoa vaʻaiga ogatotonu,
  • pe a faamaapeina le aʻa vaega, e le tatau ona faʻatagaina le gauʻese o manoa,
  • e tatau ona e faʻaitiitia lelei le vailaʻau ma faʻaaoga i se aofaiga,
  • oe manaʻomia le malamalama i le aofaʻi o lauulu o le a faia le taimi e maua ai le mea e te manaʻo i ai.

I le fale, e mafai ona na faʻatinoina le "lite" faʻaaliga o le root curl. Ina ia faia lenei mea, faʻaoga se uʻamea faʻapipiʻi ma le mafolafola o faʻapipiʻi uʻamea, ma faʻaopopo ai le lauulu i aʻa mo le tele o sekone. Tele, matagofie e mautinoa, ae sei vagana le isi laupepa.

Mafai ona faigata

A maeʻa le curling root, e ono feagai le tagata o tausia ma faʻaletonu nei:

  • o lauulu malulu o le a faʻateleina - o le a faigata ona faʻaʻofuina le lauulu, o manoa ua amata ona faʻapipiʻi ma fulufulua,
  • matua fetuʻutuʻunaʻi le lauulu ua matua faʻaalia - o le tulaga e mafai ona faʻasaʻo naʻo le fesoasoani a le tausiga faapitoa mo curls faʻaaogaina mea faigaluega faʻapolofesa
  • o le taimi e tulaʻi mai ai le laulu o le a alu ese le aafiaga - ua fautuaina e le matai faia se root curl i tamaitai na o lo latou lauulu e tuputupu ae lemu lava.

Radical chemistry mo lauulu lauulu: iloiloga ma sili ona lelei

Afai o ni nai tausaga muamua na o tala taufaʻamataʻu na mafai ona faʻalogoina e uiga i se perm, o lenei ua viia i laasaga uma. E le gata i lea, o loʻo faʻamaonia mai i manatu lelei o tamaʻitaʻi ua tofo i le matagofie o vaneina. E mafai ona faʻamatalaina e le tele o faʻamanuiaga o loʻo matauina e tamaʻitaʻi ua uma ona latou taumafai lenei mea faigaluega:

Aafiaga umi, ma o le mea lea, tele o faʻasaoga i taimi ma tupe,

A faʻateleina le siʻitia o le aofaʻi i le vaega o fulufulu, lea e avea ma tele faʻaopopo mo tagata e iai lauulu lulu,

Tetee o lauulu i le susu, teuga oloa ma aafiaga vevela,

Ole faʻaopopoga o taimi i le va o le ufiufi faʻamalolosi ona o le faʻamamaina o le aoga o le vailaʻau.

I se faʻaopopoga, afai e faigata ona faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo mafiafia mafiafia, ona tutusa lea ole vailaʻau mo le tele o lauulu e feagai ma le le faʻatagaina. E leai sona aafiaga i luga o le lulu lauulu nai lo luga pupuu lauulu. O fafine finau e faapea o se faʻaiuga o se faiga faʻapipiʻi, e mafai ona maua le aofaʻi manaʻomia e aunoa ma le ositaulagaina o le umi lauulu ulu.

Talanoa e uiga i mea sese

Afai tatou te iloiloina ma le faʻamoemoe le gaioiga vaneina, tatou te mafaia ona faʻaiuina e leai se tauvaga i le matagofie pisinisi. Fausia se umi-umi voluma i aʻa e aunoa ma le lamatia ai le soifua maloloina o le lauulu - e le o le mea lena e moemiti uma fafine? Ae ui i lea, e tatau lava ona faʻamanino mai ni nai nuʻu e teteʻe uma i itu lelei o perm:

O le taualumaga e mamao ese mai taugofie, ma tau amata mai le 3,000 i le 7,000 rubles.

E le o uma matai o le a mafai ona faia faʻailoga lelei le vaneina, o lea e sili atu faʻafesoʻotaʻi se poto masani faʻapitoa.

O le taualumaga e umi se taimi. 3-4 itula - le taimi aupito maualalo mo le lelei faʻaoga chemistry e faia mo le tele o lauulu.

  • Iloilo fai mai o le vaneina aafiaga tumau tusa e ono masina, o lea o le faiga e fesoʻotaʻi ma nisi lamatiaga. A faʻapea e te mauaina oe ua le faʻamalieina i le iʻuga, ona le mafai ai lea ona faʻasaʻo le laʻau seʻi faʻavaivaia le gaioiga.

O ai e aoga i le basal vaneina

O le vailaau o le lauulu i aʻa lava e tasi, faia e se poto masani matai, mafai ona avea ma tagata ola moni i tulaga nei:

A e tatau ona fetuʻunaʻi na faia muamua vaneina. Le vailaau faʻamalosi afaina ai le lauulu, o lea la, e le fautuaina e faʻaaogaina soo. O se avanoa e faʻaavanoa e mafai ai ona e faʻatutuina ia luga o laʻau-o le tele o vailaʻau mo le tele o lauulu. Iloiloga o fafine na uia se faiga faapena e faʻamaonia ai o le laulu e toe maua le aulelei, ae e leʻo le laulu. E mafua mai i le mea moni o le laulu e le faʻatautaia faʻasolosolo togafitiga ma le tuufaatasiga.

Mo i latou e seasea ma pupuu curls. O se suiga o vailaʻau faʻaalu e fesoasoani e faʻatupulaʻia ai le lauulu mafiafia ma atili matagofie ai. I se faʻaopopoga, o gaioiga fou uma e aofia ai le togafitia ma se faʻapitoa faapitoa na o le soifua maloloina, lauulu fou. O curls e aafia i vaneina e vavaeeseina a o tuputupu aʻe.

Afai o le lauulu e curly mai le natura. O le faafitauli autu o ia curls o le fusi uumi i le pito ma toetoe lava o laina sasao i le amataga o latou tuputupu ae. Ina ia ausia le tutusa i le lauulu, o le mea moni, lautele vailaau faʻaaogaina mo le tele o lauulu.

Faʻafefea ona fai vaneina: atoa le umi o le ulu o le lauulu pe na o lona pito i luga - o oe e filifili. Ae ui i lea, e aoga le matauina o curls e le aoga mo tagata uma, ma e le gata i lea, o le lemu vailaau foliga e sili atu ona masani.

Tekonolosi Ukaraina Aiga Root

O le faia o se mea lava mo oe lava mo se taimi umi lava e le faigata, ae sili atu ona faigata i le aloese mai mea sese. O le mea lea, e taua tele le iloa pe faʻafefea ona faʻamamaina tatau vailaau i le tele o lauulu i le fale. O iloiloga o fafine o loʻo faʻataʻitaʻiina latou te vaneina latou lava faʻailoa mai e ono eseʻesega le faʻaiuga mai le galuega a le matai, ae o loʻo faʻatagaina oe e maua ai le manaʻo manaʻomia.

E lua tekinolosi mo le faʻatinoina o vailaʻau o le root wave. O se tasi o latou ia aofia ai le tumu ai o paʻu i luga o curlers. I lenei tulaga, e naʻo le sone o aʻa e susu ma le faʻavasegaga, ma le isi vaega o le faʻasologa o loʻo afifiina i le polyethylene. O le lona lua tekonolosi e faigofie ma sili atu le tamaoaiga ile taimi. O manoa o manuʻa i luga o curlers na o le amataga o le tuputupu ae, ma le tele o lauulu tumau saoloto. O le tuufaatasiga e gaosia le vaega o curls o loʻo pipiʻi, o lona uiga, i le basal sone. I mea uma e lua, pe a uma ona faʻaaoga le sui malosi, e tatau ona ufiufi lauulu i se palasitika pulou. A maeʻa le afa itula, ona tatau ai lea ona fai eseʻese manoa ma e tatau ona fufulu pe a uma le 10 minute.

O le fesili autu e faʻafiafiaina tamaʻitaʻi na tosina i ai aʻa chemistry mo lauulu lauulu o le auala e faia ai. Iloiloga ma le sitepu ma le laʻasaga ata e mafai ona avea ma se fesoasoani vaaia tele, ma o lenei tusitusiga o se punavai o faʻamatalaga.

Mea lilo o se lelei faʻatulagaina perm

I se vaitaimi umi o le i ai o vaneina, na mafai ai e fafine ona maua ni ato o le poto masani i le fanua o lenei taualumaga. O le mea moni, e leai se mea e mafai ona mautinoa faiga atoatoa o le faʻaaloalo atoatoa i tulafono uma i lona faʻatinoina. Ae ui i lea, e tele ni mea lilo e afaina ai le lelei o le curl. Mo se faʻataʻitaʻiga, i aso faʻapitoa e sili atu le teena o le umi ona taʻoto. I lenei taimi, suiga o hormonal e tupu i totonu o le tino, o lea o le aʻafiaga e ono avea ma le le mautonu. Leisi fautuaga - ao fufuluina lau lauulu, e fautuaina ai le taumafai e aua le faʻafofoina malosi le uluulu pe a fai e i ai ni mea faʻapipiʻi chemistry mo le tele o lauulu. Iloiloga, ata lea e faʻamaonia ai o le vaneina moni faia lauulu lalalelei, talanoa e uiga i le aoga o taualumaga. Peitaʻi, o le vailaʻau gaosi faʻamago le paʻu, o lea e sili pe a faʻatumauina sina gaʻo o se puipui puipuia.

Lauulu tausiga pe a uma le faiga

Oe mafai ona tausia le curls maloloina ma faʻateleina le aafiaga pe a maeʻa le faʻagasologa ma lelei lauulu lauulu. O le mea muamua e manatua o le maeʻa ona vaneina, o loʻo manaʻomia le soifua maloloina ma faʻamalosia tino. O le mea lea, pe a ma le tasi i le vaiaso e aoga le faia o matapulepule. Ae o le solo, e fautuaina ai le faʻamuamua i se mea malu, agamalu oloa, ma sili atu - mamanuina faʻapitoa mo lauulu e manaʻomia le toe faaleleia pe a maeʻa. I le vaitau vevela, o le lauulu e manaʻomia puipuiga mai le la. Mo lenei faʻamoemoe, e mafai ona e faʻatau mai se sapalai o loʻo i ai ni faʻamama e le feʻaveaʻi ai le ultraviolet ray.

Curls o soʻo se fausaga e matua matagofie faʻatulagaina faʻaaoga faʻaaoga se taualuga e pei o root chemistry mo le tele o lauulu. I luga o le lulu lauulu lauulu (faʻamaoniga o faʻamaoniga), e maua ai se aulelei matagofie, le faʻatagaina latou e leiloa le matagofie i lalo o latou lava mamafa. O le vaneina e faia ni manifinifi manifinifi foliga manifinifi mafiafia, curly - sili atu saʻo. O le a le faʻaiʻuga? O le taʻaloga e mautinoa le aoga o le moligaʻo!

O le a le basal volume o lauulu ma aisea e manaʻomia ai?

O foliga vaaia o se lalelei lauulu e aofia ai ni vaega o le tele. O le muamua oi latou o se saʻo filifilia fulufulu foliga. Ma se lalelei o lauulu, o lenei ua faia faigofie. O le vaega lona lua o le soifua maloloina o lauulu. Afai o le laulu o laupepa, vaeluaina, pa'ū i fafo, o lenei matua faaleagaina ai le aotelega o foliga o le lauulu. Ina ia aveese faʻafitauli i le lotoifale, ua lava le faia o se matapulepule e talafeagai mo le ituaiga o laulu. O pulupulu saʻo o le a fafagaina le lauulu, faʻamalosia le ola o lauulu, ma ono tupu ai le tele o aʻa. I nisi tulaga ogaoga mataupu, atonu e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi se trichologist.

O le tele o lauulu i aʻa e nafa ma le matagofie. Tusa lava poo le a le ola maloloina ma susulu lou laulu, a aunoa ma le tele o lou lauulu o le a le foliga foliga lelei. O le mea lea, pe a fai o le togafitiga e leʻi fesoasoani, ona faʻapena lea o metotia faʻaopopo e tatau ona faʻaogaina e maua ai le lauulu i le aʻa.

Faʻalauteleina Taualumaga

O se metotia e faʻafofoa ai le lauulu ole lauulu ua avea talu ai nei e sili ona lauiloa. Ole tekonolosi lea ole root curling, e le aoga ile pito i luga. Suiga e le vaaia i luga o le laulu uumi, latou tumau e pei ona sa iai, ae o le voluma foliga mai.

O le tekonolosi ua mamanuina mo le umi ona faʻaaogaina, o le aafiaga o le tumau pea pe a ma le ono masina. O loo taʻua o Boost Up e saogalemu mo ituaiga uma o lauulu, e aofia ai maʻilaʻulu ma manifinifi. Na pau lava le tapulaʻa o le le mafai ona faʻaaoga i luga o le puʻupuʻu pupuʻu, o le mea e faʻafuaseʻi ai ona pulou.

O le taualumaga e uiga ile 2 itula. O le matai e faʻapipiʻi se paluga faʻapitoa i aʻa o le laulu ma faʻatautaia le biowaving. Ma le faʻafetai, i le fausaga, latou te folafola e toe faʻaleleia le fausaga o lauulu. Ae o le Boost Up tekonolosi ei ai ona vaivaiga. Ae, na o le kemisi, ma o le chemistry e afaina ai le tulaga o le lauulu.

I le taimi muamua na tilotilo ai, o le sili ona mataʻina i le minus o le tau. O le taualumaga e taugata tele, e ui lava o le aʻafiaga na folafolaina mo le ono masina. Ae mo lenei mea, e tatau ona e filifilia se matai agavaa, e le maua i soʻo se mea. Ma le isi mea, ina ua mavae sina taimi, o le aʻafiaga o le corugation i luga o laina e amata ona foliga mai. O manoa ma corugation tuputupu ae tua ma pauu i luga o taliga.

I le taimi nei, i luga o le Initaneti e tele naua iloiloga o teineiti na ui atu i lenei faʻasologa. Ua uma ona e maitauina o le taualumaga e le saogalemu e pei o le matai tautoga.

I le tele o teineiti, i se taimi pe a uma le Boost Up, amata ona pa'ū lauulu mai le fola i le tele tele.
E le iloa poo le a le mea - o le inferiority o taualumaga lava ia pe le lava le agavaa o le matai. Ae i le taimi nei oe mafai ona maua ni nai tagata toaitiiti oe fautuaina le faia o se faʻaopopoga i luga o aʻa i aʻa o Boost Up ma le faʻamalosiʻaga aafiaga.

Totoʻoto umi vaneina

O lenei sitaili tumau pe a ma le 2-3 masina. I se faʻaopopoga, mo lona faʻatinoina, o vaega masani e faʻaaoga e le afaina ai le fausaga o lauulu. Faʻafetai i lea mea, e mafai ona faia i le tele o taimi i le tausaga, toeititi lava, pe a faʻaitiitia le aʻafiaga o le faʻasologa muamua.Ole taua ole eseesega lea ile vaneina ma perm perm masani, kemisi e matua faʻaleagaina ai le laulu ma mafai ona faʻaaoga naʻo le tasi ile tausaga.

O le umi o sitaili mafai ona avea lona lauulu laʻau mo pito, e fuafua i le mea o loʻo i ai le faafitauli. Naʻo le faʻatapulaʻaina o le faʻagasologa lea mo le manifinifi o le lauulu malulu, o le a le mafai ona vaʻaia i luga o maloloina ma mafiafia iʻuga. Tulaga e sili ona lelei, vaneina i luga o le laulu ituaiga o laulu e maua, o le taualuga latou mamago. I le taimi lava e tasi, e le o fautuaina e faia ni uumi mo pulu mago, o le kemisi o le a faia i latou magaugofie.


Ina ua uma ona vaneina, e naʻo le mea e tatau ona faʻatumauina le soifua maloloina o lau lauulu, ae ui i lea, e le o se mea e ofo ai mo e ona ma malulu ma manifinifi lauulu. O le mea lea, e aoga le itiiti ifo i le faʻatasi i le vaiaso, ae fai se matapulepule, faʻapea foi ona fufulu lou lauulu i le faʻamalosi ma le pulou 2-3 taimi i le vaiaso. Ae o le laʻei i aso uma ua avea nei ma mataupu o minute ma e leai se manaʻomia e faʻaoga ai ni fagu.

E tofu ma le vaivaiga. Ae, o se agamalu, ae e tumau pea galugalu ma se gaioiga corugation mafai. O le mea lea, o vailaʻau faʻaalia e ono faʻaleagaina le fausaga o lauulu. Afai o lou lauulu e matua vaeluaina pe e leʻi leva na maitauina se vali, ona le manaʻomia lea o lenei faʻatonuga, o le tulaga na o le faʻaletonu.

Fulufulu lauulu

O se auala lea mo i latou e le o mafiafia le laulu mai le fanau mai. I lenei tulaga, e leai se togafitiga o le a fesoasoani e faʻatino le manaʻomia o le voluma, ma le kemisi o le a aveʻesea toega o le soifua maloloina, o lea e te manaʻomia e tau mo ia i isi auala. Ina ia faʻatinoina lauulu faʻalauteleina, oe manaʻomia le mataituina ma le totoʻa o latou soifua maloloina. Afai e paʻu'ū lauulu, vaeluaina pe gagau, ona aua le tuputupu ae. Lenei o le a na faʻateleina le tulaga. Mo fale, e tatau ona e filifilia ma le faaeteete mea, o lona uiga, o manoa o le a faʻapipiʻi i ai.

E mafai ona e filifilia ni filo o lau lanu pe, i se isi itu, faia le maualuga e ala i le faʻaopopoina o manoa o se isi lanu.

A uma ona fauina, e tatau ona manatua ni nai puipuiga. O manoa matutua e le talia le sami vai, ma ua fefefe foi i le maualuga o le vevela. E mafai ona faʻaogaina ni ufimata faʻapitoa. E manaʻomia foʻi le tausiga faʻapitoa mo ia lauulu. I le po, e tatau ona e fili lauulu i se puaa, e mafai ona e selu na o se selu ma nifo e seasea lava. E tatau foi ona fai se faasaʻoga mai lea taimi i lea taimi. Ae o lenei faiga e mafai ai ona fausiaina le tele o lauulu i aʻa.

Na faʻatau mai tupe

I le taimi nei, o loʻo iai le tele o 'auala' eseʻese i maketi mo le faʻaopopoina o lauulu lauulu. O le muamua oi latou, e moni lava, o faʻamalama. O se vavaeʻese o kulupu o le faʻamalulu ma silikon. Latou te ufiufi le lauulu i se puipui puipui ma siitia i latou. Faʻapipiʻi porotini ma keratin mo faʻaaoga faʻapitoa tele faʻalauteleina le soifua maloloina o lauulu.

Latou te fafagaina le lauulu, susulu, ma faia foi le tele ma le tele o le lauulu.

E i ai foi faʻaopoopoga meafaigaluega e mafai ai ona e fausia le telega mo sina taimi ile fale. E aofia ai maila, varnish, gels ma isi oloa faʻapena. O le mea e ofo ai, o le faʻaaogaina o vitamini eseese e matua faʻateleina le voluma. Vitamini o vaega B, A, E ma C e filifili le soifua maloloina o le lauulu ma, e tusa ai, faʻateleina le voluma. E i ai lava faʻapitoa pulu masima ma se seti o vitamini ma minerale. Aemaise lava, vitamini C faaleleia atili toto toto i le uluulu ma faʻaosofia ai lauulu tuputupu ae. Vitamini E fafagaina lelei lauulu ma puipuia mai le UV ultraviolet. B vitamini faʻaosofia le maualuga o lauulu ma tau suauu i fale.

Faailoga auala e fesoasoani ai. Aemaise lava, o le sulfur e maua ai le malosi ma le susulu, potassium e faʻalelei faʻamalosi ai le laulu, phosphorus e nafa ma le lanu saturation, apamemea ma zinc faamalosia lauulu, silicon faʻaleleia le malosi ma le fausaga o manoa, kalisiu faʻamalosia le tuputupu ae lauulu, uʻamea puipuia le magalafu, ma aveese le aafiaga o corugation.
E le gata i lea, e iai le paʻu mo lauulu.

E faigofie tele le pulu e faʻaaoga - e te manaʻomia le faʻasusuina o lou ulu, ona e fofola ai lea ma ou tamatamailima. Ole pauta faʻapitoa lea e faʻaopopo le faʻaputuga ole lauulu. O le pulu lea e fufulu ese lava faigofie: laupepa masani.

O le efuefu e le talafeagai mo tagata e umi ma le mafiafia lauulu, o le aafiaga o le a faʻaletonu. Ma le manifinifi laulu, o le efuefu na ova ulagia.
Efuefu manaʻomia se fuafua faʻalelei fuafuaina. I luga o le lauulu vaivai, o le efuefu e le tatau ona sili atu nai lo le 5 itula. Aveese le efuefu mai le lauulu ma le lauulu.

Falefaʻi Falefasi

E oʻo i o tatou tuaʻa sa latou iloaina mea aoga o laʻau eseese. I le taimi lea, e silia ma le selau 'eseʻese falaoa ua fausiaina e faʻatagaina oe ia tumau le malosi ma le soifua maloloina o lauulu ile fale. O loʻo i ai foʻi fale shampo latou e faʻaopopoina le tele o lauulu, latou te le faʻaogaina chemistry.

O le faigofie auala e aofia ai se decoction o chamomile ma gelatin. O fugalaʻau Chamomile e manaʻomia ona luluina mo le 15 minute, seʻia matua malulu.

Le isi, e tatau ona e ave le le atoatoa atoa le sipuni o gelatin ma sasaa ma le lua po o le tolu sipuni o se malulu malulu o chamomile. O le mea e tupu mai ai e tatau ona tuʻua naʻo mo le 40 minute, seia oʻo i le gelatin ua matua matapeʻapeʻa.

Sosoo ai, i totonu o le container oe manaʻomia le faʻaopopo e uiga ile 1-2 sipuni o soʻo se laamalologa faigofie e aunoa ma ni pulu ma isi faʻaopoopoga. A faʻaaoga, e tatau ona faʻaalu le lauulu ile laulu ma tuu mo le 5 minute, ina ia mafai ona galue le faʻaopoopoga.

Faʻapea foʻi se auala lelei tele o se faʻaputuga o le 'eliʻesea o fatu fenugreek i le fale. I le ofe, e mafai ona e faʻaopopo sulu i le aofai o tasi i le tasi. E manaʻomia foʻi ona tuʻu i luga o le lauulu mo le 5-10 minute. Ole auala lea e faʻagaioi ai le tuputupu ae ma le toe faʻafouina o lauulu ile fale.

Fautuaga mo le faia o aa tele o lauulu fai oe lava

I le fale, e mafai lava faʻateleina le lapoʻa o lau lauulu e aunoa ma le faʻaaogaina o le forceps poʻo le faʻaola. Ina ia faia lenei, e tatau ona e mulimuli i ni tulafono mo lauulu tausiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia ona faʻamago lou laulu i le faʻapipiʻi o lou ulu i lalo. I le maeʻa ai o lau moli, fufulu lou ulu ile malu ole vai ma le sua o le tipolo. A e alu i fafo ile leaga o le tau, faʻalelei le lauulu laʻititi ma le varnish.

Ma afai e leai se isi auala fesoasoani, e mafai ona e faʻaaogaina se faaputuga ma curlers. Isi isi mea, e mafai ona e faia le aofaʻi e faʻaaoga ai crimper tongs. Ose auala faigofie lenei. E manaʻomia le faia o se vavaega i luga o le ulu, vavae ese pito i luga, faʻaaoga se vai vevela i luga ia latou ma faʻaaoga le uila.

O loʻo manaʻomia ona faʻataʻapeʻapeina le tasi i le isi, o le aʻafiaga i luga o le tasi manoa e le tatau ona sili atu i le 15 sekone, a le o lea, o le soona faʻafuaseʻi o le a galue faʻaleagaina, pei o le chemistry.

Togi mafai foi ona faʻaaogaina e fausia ai se faʻavae faʻavae. Mo le faia o lea, faʻaoga laupepa e togafitia aʻa, aua le faʻagaioia le umi atoa o le laulu. E tatau ona faʻaogaina saʻo ia le fulufulu mo le umi ma le paʻu, e manaʻomia le vevela o le 210 tikeri, ma le manifinifi o le lauulu, le sili atu ma le 180 tikeri. A maeʻa le 'au, e mafai foi ona faʻaogaina le paʻu.

Faavae vailaau faʻavae - o le a lea?

Mai le igoa e manino lava o lenei perm, lea e faʻatino lava i luga o le basal zone. O le aano o se curl o le fofoina o lauulu aa i se tulaga faapitoa mo se taimi umi. Mo le faia o le voluma, bobbins po curlers ua faʻaaogaina. Faapitoa faʻapitoa gaosia naʻo aʻa. A o tuputupu aʻe le lauulu, o le aofaʻi e itiiti le matauina. Ma le faʻaopopoga, ile aluga o taimi, ole fufuluina e fufulu ese. A e matauina o le laulu lauulu ua le toe maua le aofaʻi, toe fai le taualumaga.

O ai e tatau ona faʻaoga le vailaau faʻasili?

O lea ituaiga curl e talafeagai e le gata mo teineiti e mananao e fai o latou lauulu curvy, ae le manaʻo e iai ni curls. E le gata i lea, o lenei perm o le a sili fofo mo teineiti e masani ona faia chemistry. Nai lo le toe faʻaaogaina le fausaga ile atoa umi o manoa, ua lava lea e faʻagaioia ai le lapoʻa o aʻa ma le. O lenei auala e faʻaititia ai le leaga faia i curls.

Fundamental chemistry mo lauulu lapoʻa e talafeagai mo tagata e faʻavasega saʻo ni pito uumi. Ole vaʻai vaʻaia, pe a maeʻa se faʻagasologa o le faiga, o le a amata ai le laulu o lauulu ma tele. Soʻo se isi vasega o loʻo aʻafia ai le faʻagaioiga o aʻa fou ma ua tupu aʻe. Ma o lea, toe fai o le faaleagaina le lauulu muamua togafitia i se vailaau vailaau e le aofia. Basal kemisi o se tali lelei mo teineiti e i ai curls e ala i le natura. Masini lauulu, o se tulafono masani, e leai se aofaʻi i aʻa. O ituaiga curls e faia tele i pito, ma i le amataga o lauulu tuputupu, o manoa e saʻo. Basal kemisi o le a faia ia filo tutusa lalagaina ma tuuina atu i le laulu lauulu faaopoopo.

Curls alu mamao mai teine ​​uma. O le mea lea, e le talafeagai i taimi uma ona faʻaavanoa le umi atoa o manoa. I se faʻaopopoga, i le maʻea o le chemistry, o lauulu e foliga sili atu ona masani le tino.

Tekinolosi mo le faʻatinoina o vailaʻau autu

E lua metotia mo le faia o lenei. O le mea muamua e pei ona taua i lalo - o le faiga e tutusa lava ma masani masani chemistry mo le umi atoa o manoa. Ua paʻu lauulu i papala poo curlers (atoa). I le taimi muamua, o le fuainumera e faʻaogaina na o aʻa. Ma le vaega o totoe o manoa uma ua fusia i se ata. O le mea lea, ina ua uma le tatalaina o manoa, mamalu ma le faʻaaliga foliga mai i na o le aʻa sone.

O le auala lona lua e ese mai le muamua i le e le o faʻataʻitaʻia le faʻamamaʻaina o filo atoa. Le tamaʻitaʻi faʻataʻitaʻi ia ni manoa i le amataga o le tuputupu aʻe, ma le vaega o totoe o le laulu e tumau pea le leai. Ina ua maeʻa ona lalagaina lauulu i le amataga o le tuputupu ae, naʻo lenei vaega e faʻagaioia e le vailaʻau. Tusa lava poʻo le a le metotia filifilia, ina ua uma ona matutua le fulufulu i luga o le lauulu, o manoa i le basal sone o loʻo togafitia i se fixative. O le tausia o le fusi i luga o le lauulu e amata mai i le 30 minute pe sili atu, fuafua i le oloa faʻaaogaina, o foliga o le lauulu fausaga, ma isi. E tatau ona teuina le meafaigaluega sui mo le 10 minute. Ona fufulu ese lea ma ua mago le lauulu i se fulufulu.

E i ai ni faʻailogaina?

Basal kemisi e le mafai ona faia:

  • maitaga
  • i le taimi o lactation,
  • pe a ave fualaau oona,
  • pe a ave ni fualaau,
  • i le i ai o maosia ma isi manuʻa i luga o le papala.

Aua le faia se galu i teineiti e vaivai le lauulu. I le taimi muamua, ua manaʻomia le faʻatinoina o auala mo le latou toe tu mai. Lelei aoga e maua pe a fai o le perm i luga o le soifua maloloina lauulu e le o faʻaleagaina e le vailaʻau.

Vailaau foliga mo le lauulu lauulu - ata

Malamalama i faʻamatalaga o le vaʻaiga o le lauulu o le chemistry e faigata tele. Ina ia iai se manatu i le iʻuga, vaʻavaʻai i ata o teine ​​i luma ma ina ua maeʻa le galu. O loʻo faʻaalia mai e lenei ata le maoaʻe o le laulu e fai. E le gata i lea, e foliga masani, e pei o se voluma ma le matagofie e maua e le natura.

Faʻafefea ona maua ni faʻalelei atoatoa?

Ina ia faia sea teuteuga-umi atoatoa, e taua le maua o se tagata poto masani tufuga. Ae e oo lava i se polofesa le mafai ona tuuina atu se 100% mautinoa o le taunuuga o le a tutusa tutusa e pei ona e mafaufauina. Ina ia maua le manaʻomia le aʻafiaga, aʻoaʻo e uiga i mea e afaina ai le lelei o le curl.

E aoga le faʻamaloloina o le perming i le taimi o maʻitaga. I le vaitaimi lea, o se suiga i le hormonal tupu i le tino o le fafine, i le taimi o maitaga ma i le taimi o le susu. Ona o nei suiga, o le aʻafiaga o le vailaʻau tuʻufaʻatasiga atonu e le mautu. Ina ia taofia le voluma mo se taimi umi, pamu le ulu i le taimi e fufulu, e aunoa ma le faʻamalosi faʻamalosi i ou tamatamailima. Le vailaʻau faʻaaogaina mo le faʻataʻitaʻi e faʻamago le ulu. Ole mea lea, e sili pe a faʻapea e iai sina gaʻo itiiti i luga pe a uma ona fufulu. O le a aoga e pei o se puipui puipui, puipuia le leaga le aʻafiaga o vailaau.

Vitio o aa chemistry mo lauulu lau

E mafai e teineiti uma ona faia lenei kemisi e naʻo ia. E le ose faiga faigata tele lenei mea. E sili atu faigata e taofia ai mea sese. Ina ia aloese mai lenei, muamua e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻatino saʻo vaega o laʻasaga o le root curling. Ina ia faia lenei mea, e fautuaina e matamata le vitio ae e te leʻi faia le faʻavaeina i le lauulu. O teine ​​na latou faia na latou mea, na finau mai o le iʻuga na ausia e ese mai lena sa mauaina e le matai. E ui i lea, e mafai lava ona e mauaina lou aofaʻiga.

Fundamental chemistry mo lauulu lauulu - iloiloga

Saili e uiga i isi teineiti ua uma ona faia lenei faiga mafaufau i lenei pemita.

Anna, 30 tausaga

Ou te faia root chemistry i masina uma ono. Sa i ai laʻu chemistry i le atoa. A o loʻo tuputupu aʻe lauulu i tua, na suia le lauulu. Na ou iloa e le mafai ona tatalia le toe fai faʻasolo. O lea la, o le chemistry malosi ua avea ma fofo lelei. E le paʻu le lauulu, talu ai ma taʻitasi toe faʻaliliuga, naʻo na toe maua o aʻa e faʻagaioia. Mo lauulu manifinifi e aunoa ma le tele, radical chemistry o mea tonu e te manaʻomia.

Marina, 29 tausaga

Ua uma ona ou faia se root curl 5 taimi e faʻaaogaina ai se kulimi vaivai. Na fautuaina au e le aliʻi ina ia ou filifilia se faʻavae e le afaina ai le laulu ma faʻapea latou te le o foliga pei o se solo taele, pei ona masani ona faia le vailaau masani. Sa ou popole o lenei voluma i aʻa o le a faasolosolo malie atu i lalo, o loʻu laulu e tupu! Ae na ou matauina a tupu le laulu i tua, o le galu e faasolosolo malie ona faaitiitia ma mou atu. E leai se faʻailoga o le chemistry! Mai loʻu lava iloa sa ma talitonu ai, o le chemist agamalu aganuu o se auala lelei lea e fai ai lau “suavai” fulufulu mata ma lauulu.

Olga, 34 tausaga

E pupuʻu loʻu lauulu, e paʻepaʻe loʻu laulu. I aso muamua, sa tatau ona ou faia le styling i taeao uma. A aunoa ma le taʻoto, e le mafai ona ou tuua le fale. Ae o lenei faiga i aso uma na iu lava ina faapopoleina aʻu. Sa ou fesili i loʻu laʻuluʻuluʻulu pe faʻafefea ona fai le sitaili mo se taimi umi. Sa ia fautua mai ia te au le chemistry. Na ou filifili e taumafai ae leai se salamo. Nei e le tatau ona maʻimau taimi i aso uma styling. E tatau ona e faʻatali seʻia mago le laulu e masani ai pe feula faʻamago pe a uma ona fufulu. Ma ua matagofie lauulu lauulu ua saunia !! Ua ou fiafia lava i le iʻuga. O le a ou toe faia pe a tulaʻi mai le lauulu.

Tausiga tatau pe a uma

Tusa lava pe na agamalu le aʻafia i le laulu, pe a uma le faʻataʻitaʻiga o le a tatau ona fai ai faʻapitoa teuga faʻapitoa teuga. Ma o isi fautuaga ua tuuina mai e le matai i le taimi lava e maeʻa aa:

  • shampoos ma palama e le tatau ona aofia ai silikon ma sodium lauryl sulfate,
  • 2 taimi i le vaiaso oe manaʻomia ona faʻapipiʻi matapulepule mo le tausia o lauulu laulu,
  • a maeʻa ona fufuluina e le ulu, o lo o fufuluina lauulu i se fasi o le chamomile pharmacy poo burdock root,
  • oe manaʻomia le fufuluina o lou lauulu e le o le vevela, ae i le vai mafanafana.

Matamata le vitio i le auala e tausia ai lou lauulu ina ua uma perming:

O le a le umi e tumau ai le aafiaga?

E lapataia vave le kalani o le aʻafiaga maua pe a maeʻa aa curling o le a tumau mo le sili atu 6 masina, ina ua maeʻa le taualumaga e tatau ona toe faia. Ae afai o le lauulu tupu tele vave ma le fafine faʻamalosia e fetuunai le lauulu i 2-3 uma masina, ona tumau ai lea o le leva ma le matagofie na o le vaitaimi lea.

Fautuaga & togafiti

Ina ia mafai ona alu sao le ulu o lauulu, ma o le iʻuga e sili lona lelei, e aoga le faʻalogo i fautuaga mai le au atamamai:

  • I le taimi o le "aso faigata" e le tatau ona faia le gaioiga - o le hormonal tulaga o le fafine ua faʻalavelavea, ma e mafai ona faʻaleagaina ai le iʻuga.
  • A o le i asia se fale lauulu, e te le manaʻomia le fufuluina o lou lauulu, e tatau ona laʻitiiti ona faʻaleagaina.
  • A maeʻa curling, e tatau ona puipuia lou lauulu mai le ultraviolet ray, lea e le gata pulou, ae faʻapitoa foi sapalai, balms e faʻaaogaina.

Ma o lenei e sili atu e uiga i lauulu toe fausia.

Ole faʻatatau ile gaʻoa ole vailaʻau o se faʻasologa fou, lea e leʻi salalau.Ae o ia lea na te fofo faʻalelei ma tumau le faʻafitauli o le lurus, "le usitaʻi" ma le paʻu pe paʻu mamafa foi.

Le aano o le fou metotia

O se metotia uiga ese na atinaʻeina e le au faʻausia Rusia. Ata i le taimi muamua ma pe a maeʻa le faʻaleleia atili o taualumaga mo lauulu faʻamaonia le sili ona lelei o le taualumaga.

Ole taua tele mai isi ituaiga o perm o le laulu e tumau saʻo, ae mauaina le maualuga ole pito i luga. E leai se tasi o le a mateina o le matagofie matagofie o le lauulu e le "masani", ae mauaina pe a uma ona asiasi i le salonona.

Le mea lilo i mea tau tekonolosi fou:

  • o lauulu mama e vaevaeina i ni sone, o le pito i luga ua vavaeeseina (o le a le manaʻomia),
  • e le paʻi le matai i loka pito i lalo (latou e manaʻomia e faʻatumauina le aafiaga),
  • o le curling o loʻo faia i luga o lauulu lamolemole, faia curls o loʻo faʻamauina ma le pepa malulu,
  • ua faʻaoga se tuʻufaʻatasia mo le faʻaola. Ole tagata e faʻatau e iai se taimi ile pulou ile ulu.
  • a maeʻa ona aveʻese le 'oti, ona faʻaaogaina lea o le fulufulu puipui, pe a mavae sina taimi, ua mulumulu le lauulu, ua faʻamago ia filo.

Faʻaaliga mo le taualumaga

Taumafai i le fou tekonolosi tekonolosi i mea nei:

  • o aso uma e te faʻaaluina le tele o le taimi i le faʻatuina, le manuia taumafai e sisiina lauulu i aʻa,
  • ei ai ia oe manifinifi, e le lelei ni faʻaola i ou tauau ma lalo,
  • e i ai a oe mafiafia ma mamafa, o loʻo e manaʻo e faʻaopopoina le laulu i laʻau.

E saogalemu saogalemu le kemisi?

O le taualumaga e manatu o se tasi o sili ona saoasaoa i ituaiga uma o curls. Tausiga ma tekonolosi, i le amanaia lelei o le tulaga o le tagata o le fulufulu le a maua soʻo se aafiaga i luga o laina. I le maeʻa ai o le sauniga, e le gata e mauaina e le tagata faʻatau se voluma tele, ae o loʻo iila foʻi ile uila.

Mo le faʻagaioia manoa, e faʻaaoga e le matai se tulaga maualuga-lua vaega-vaega. O le gaosi oloa autu o le cystiamine. O lenei mea e faʻaaoga i le taimi o biowaving. O isi vaega o le tuʻufaʻatasiga e toe faʻafou ai le fausaga o laʻau fulufulu, puipuia faʻafitauli le lelei mai le epidermis.

Fale Tekonolosi

E mafai le faatupuina o le matagofie i aʻa oe lava ia? O faʻatau fale gaosi oloa aaʻi fale? Faʻafefea ona fai faʻamalosi luga i le fale? O nei fesili e tele taimi e fesiligia e teineiti o le na maofa ai i faʻaiuga o le fauga fale.

Tagata tomai faapitoa latou te le fautuaina le gaosia o latou lava laina. Ole mafuaʻaga e le gata i mea teuteu, e le mafai ona faia tutoatasi, ae o le saʻo o le fuafuaina o le tuʻuina atu o mea, o le saʻo le iloiloga o le tino o lauulu. O ia auiliiliga e le o iloaina e se "masani" tagata o loʻo i ai le le mautonu o lona mafaufau i laʻei.

Lauulu Feololo foliga

Soo se "chemistry" manaʻomia le faʻaopoopoina o lou mafaufau ile lauulu. Tusa lava pe itiiti se faʻaaliga i ni manoa, e manaʻomia se puipuiga faʻaopoopo.

Tulafono mo le tausiga o lauulu pe a uma le kemisi:

  • faʻatau mai ni vailaʻau mo le pulou, faʻapipiʻi, pulunao fafagaina mo lauulu lauulu. Faʻaoga fofo leai se silicones, sodium lauryl sulfate,
  • Fai ni pulupulu faʻafouina mai mea masani i le faʻalua i le vaiaso. Faaaoga ni gaogao ma vailaʻau fofo i sina mea itiiti: mea faʻaleleia fafo curls. A maeʻa ona fufulu, ia mautinoa e fufulu ia manoa i le laʻau decoctions (chamomile + sage),
  • aua le fufuluina lau lauulu i le vai vevela pei ona palapala. Ina ua maeʻa le uluaʻi 'curl, o laina i le basal sone e faʻamalo faʻalala itiiti, le mama o lauulu umi umi.

Styling fautuaga

Auala e gaioi ai:

  • e tuʻuina atu i se laulu se laulu, faʻaoga le selu masani ma se lauulu fulufulu (e le manaʻomia se pulumu lapisi-pulumu),
  • aua le selu manoa: matagofie le faasao e aunoa ma le togafitia, afaina ea lauulu,
  • o se lelei filifiliga o le mago faalenatura
  • ia avatua le matagofie sili, faʻamau lou ulu, tata loka ma ou tamatamailima, feula faʻamago ma se la fulufulu,
  • Tusa lava poʻo le a le metotia faʻapipiʻi, o le ae maua pea le lelei o taunuʻuga. Ia selu ma le faʻaeteete ia manoa, fiafia i le sili ona matagofie o le laulu.

Iloiloga vitio o le Boost Up taualumaga:

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

2 FESOASOANI

O lenei ua i ai se sili atu agamalu salon taualuga-fulufulu. O ia e sili ona agamalu ma e leai ni nei ulaga le lelei e te le iloa faʻamalosi pe a le lauulu ua lava lona tupu. A sola ese, e selu le laulu ma togafitia i se fatuga faʻapitoa, ona fufuluina lea o le fofo, ma le laulu e selu ma le faaeteete. Sa ou, ou te matua fiafia i ai.

E fai si oʻu lauulu, sa ou taumafaia le tele o auala e avatua ia i latou ia le itiiti ifo. Ou te malilie o le faʻaleleia e le o le sili ona aoga taualumaga mo lauulu. Ae o le sili ona leaga amata i le lua masina, pe a amata le gofreshka lemu ma foliga na maasiasi! Sa ou taumafai e sosola ese 3 masina talu ai, fiafia tele i le iʻuga. Aulelei lelei ma aoga auala. E aoga le umi o le aoga, o le laulu e teu lelei. Ma mea sili ona taua - ou te leʻi matauina se faʻaletonu atoa i le tulaga o lauulu. Na o le faʻamalosi laʻititi lemu fufulu ma le voluma laʻau. Ou te matua fautuaina ia e sui i le faʻaleleia.

Vala

Mafaufau i le sili taua manatu e faatatau i le tuusao faʻatino o lenei taualumaga.

Muamua lava, e manaʻomia le sailia o se tagata aʻoaʻoga maualuga poto ma le poto masani tele, ma ia e aʻoaʻoina mautinoa e faʻatinoina le faʻaleleia. O lenei mea moni o le ki i le manuia o le taualumaga.

A o le i faʻatautaia le chemistry, e taua le togafitia o lauulu. Afai e matutu le lauulu, magaugofie, e mafai ona e faia faʻafailele pulou e toe faʻafoi ai le gaioiga. Ma na o le lauulu e maua ai se soifua maloloina foliga, ua toe faʻaleleia, e mafai ona e faʻalauteleina luga.

I le taimi lava aʻo leʻi faia le faʻagasologa, mo le 2-3 vaiaso, taofi le faʻaaogaina o mea teuteu ma laʻei teuteu ma silikon. O le mea moni o lenei mea e tali atu i mea o loʻo i ai le vailaʻau, ma faʻavaivaia ai le aafiaga o le faʻatulagaina.

E taua le faʻataʻitaʻi mo se aʻafiaga o le mataʻi aʻo leʻi faia le faʻagasologa. Ae naʻo mea e leaga ai, e mafai ona faatino se galu.

Ae pe faʻafefea ona fai se lauulu lauulu maualuga faʻaaogaina le faʻateleina luga, oe mafai ona vaʻaia i lenei vitio.

Laasaga:

  • fufuluina o lou lauulu i se faʻapipiʻi faʻapitoa o iai le faʻamamaina loloto,
  • vaevaeina o lauulu i vaevaega,
  • vavaeeseina o laina, faʻapipiʻi ma pepa alia, vailaʻau togafitiga,
  • ina ua uma ona faʻagaioia le atoa aʻa sone, ua faʻapipiʻi se pulou faʻapitoa i luga o le ulu e faʻagaioia le gaioiga o biowaving,
  • pe a uma le 20 minute, ua aveʻese le pulou, toesea valu 'ia toesea, o le ulu ua fufuluina i lalo ole vai tafe,
  • ua mago sina maea, ina ua maeʻa ona faʻapipiʻi se pulupulu faʻapitoa.
  • fufuluina le pulu pasama ma faʻamamago filo i se fulufulu laʻitiiti o le vaega mulimuli o le faʻagasologa.

I luga o le vitio - faʻafefea ona fai le faʻagaioiga:

O le mea lea, o le laulu maua mai i luga lamolemole ma susulu, ma mai lalo, i aʻa latou lagolagoina e se lauulu ofuvae "aluga", lea e mautinoa faʻamautuina e le vailaau.

Faʻafefea ona tausi

A maeʻa ona faia ni vailaʻau felanulanuaʻi, e tatau ona vaʻai faʻalelei lelei le lauulu ina ia tumau lemu, lamolemole ma susulu i le taimi lava e maeʻa ai le faʻagaioiga. Nei o ni nai fautuaga e faatatau i le tausiga.

Ia mautinoa e faʻatau mea faʻatau tino ma se tau togafiti. Ufimata, pulu, moli, conditioner - e tatau ona iai so latou aoga faʻafailele ma faʻafouina. E lelei pe a fai o le aufaioloa o le a aofia ai sili aoga ma masani aano. Le tuʻufaʻatasiga ma silicones, lauryl sulfate e le fautuaina.

Faʻalua i le vaiaso ua fautuaina e faia toe faʻafouina masini faʻapipiʻi. E mafai ona e faʻaaogaina le fesuiaʻiina faʻatauina o fua ma mea na faia i le fale mai mea masani a le tino.

Faaaoga suauu i le mea sili ona mafai, aua latou maua ai se lamolemole faʻamalosi.

A maeʻa ona fufuluina lou lauulu, fufulu lou lauulu i laulaʻiga decoctions. E mafai ona latou tuʻufaʻatasi tutoʻatasi mai fualaʻau na faʻatau i le fale talavai.

E le gata i lea, e mafai ona e fiafia iai i faʻamatalaga pe faʻapefea ona fai se laulu tele ma ni mea faigaluega e manaʻomia mo lenei.

O le a tatou iloaina faʻafefea teineiti ua uma ona taumafai e faʻaopopo nisi laupepa i o latou lauulu ma le fesoasoani a radical chemistry talanoa e uiga i lenei faʻagaioiga.

  • Yana, 35 tausaga le matua: "Mo le tele o tausaga sa ou faia le kemisi i loʻu lauulu uma, ona o latou lava foliga ma le tele na le fetaui mo aʻu. I tausaga talu ai nei, na amata ai ona ia maitauina ua amata ona mago lona lauulu, maanuminumi, ma manifinifi - ona o le tele "chemistry" na latou faasolo ina leaga. Ae o le savali ma le aulelei e sasaina e leʻo se filifiliga - o le mea e lelei ai, na oso mai le faʻateleina, ma na fautuaina e loʻu matai le faiga lea ia te aʻu. Lenei ua avea ma se auala moni i fafo - o lea ua ou faia chemistry na i luga o le basal sone, ma le vaega o totoe o le lauulu e le o aafia ai. E matagofie le aofaʻi, umi le ono masina, o le lauulu laʻau e le faʻaleagaina. Ua faamalieina aʻu. "
  • Dasha, 26 tausaga: “O loʻu laulu e manifinifi, manifinifi, ma e leai sona lava voluma. Na tatau ona taʻoto i taeao uma, faʻaalu se taimi tele. Ma na tutusa lava mea uma, o le sitaili masani na ou le ola ai seia oʻo i le iʻuga o le aso faigaluega - O lea na ou sau i le fale ma le lelea faʻaalu, le ulavavale o tautau lauulu. Afai o le galuega e tatau ona feiloai ma se isi tagata, o le tulaga na avea ma mea faigata tele. I totonu, na fautuaina au e fai se auala fou - faʻaleleia: Na ou filifili, e ui lava e aunoa ma le faatuai. O lenei ua ou matua fiafia - ua iu lava ina maua e le lauulu le voluma na ou manaʻo ai, ou te le tau tuʻuina i luga mo le sili atu ma le afa itula i le taeao, e mafai ona ou moe umi, o le laulu foliga foliga sili atu i le uati - o le a le isi mea e manaʻomia. Ou te fautuaina. "

Ma, matou faʻamasani i le faʻavae o root root chemistry mo lauulu. Faʻaleleia i luga o nei aso o se sili sili lea i le tulaga masani perm, o se saogalemu, faʻaonapo nei ma sitaili auala e maua ai i le lauulu le talafeagai laupepa. Pei ona e vaʻaia, e le manaʻomia le alu ma ni sikuleni, tautau nonoa ma faʻaalu le tele o itula e faʻatulagaina - e mafai lava ona e faia le tele o kemisi - ma o nei faʻafitauli o le a avea ma mea o aso ua tuanaʻi.