Lauiloa

2 filifiliga lauulu tagata - pulou: masani mo pulu pupuu ma faʻapitoa

O fulufulu-pulou i le masani masani vaʻaia o loʻo i ai i lalo: o laʻau pupuʻu e saʻilia le sao, o le laina tipi o le laulu i le pito i tua o le ulu lemu liliu atu i le pulu. E i ai le tele o fesuiaiga o lauulu, ae o le ata silhouette masani e masani ona avea o le faʻavae.

O se lauulu 'ulu na tosina mai fafine mo le tele o tausaga i lona faʻamalosi ma le aoga. O le fulufulu e sili ona faʻateleina le aofaʻi i lauulu.

O le faʻataʻitaʻia o le lauulu laʻuina ua faʻaalia i le mea moni e faigofie tele i sitaili - lauulu pe a uma ona fufulu e mafai ona faʻatagaina e mago naʻo ia, aua o curls o le a nofoia nofoaga ma aunoa ma le fesoasoani a se fulufulu tagata.

E mafai ona e faʻaogaina se laʻau fulufulu ma se selu lapisi pe a e manaʻo e faʻaopopo sili atu aʻa tele i le sitaili. Ae e faʻapena ona fetaui tonu lea ile natura pe faʻalenatura ile laulu. Curly fafine sili atu le lelei. Ina ia mafai e le laulu foliga foliga lelei ma lelei, e le lava le tipiina na o bangs - e tatau ona e faia le faʻasaʻoina o le lauulu atoa atoa.

Pulou lauulu masani

O lauulu e tipiina i se lamolemole, lamolemole laina tulei mai tua o le ulu i le 'au, fausiaina se ituaiga pulou. Vaeluaina i lenei lauulu e leai ni mea e fai. O le umi o le laulu i le pito i tua o le ulu atonu o le umi nai lo 'ie, ae o le suiga o le uumi i lenei tulaga e tumau le lamolemole ma faifai malie - leai ni laina maai. O le auvae e masani ona lauusiusi ma tutusa, e amata mai ile pale.

Pulou ma faʻauʻuga fesuiaʻiga o le umi uumi

O se lauulu 'oti e faʻatinoina i luga o le masani masani. Le eseesega autu: mai le pale i le pito o le lauulu, o le curls pasi i le umi mai le puupuu i le umi. E mafai ona leai se faʻatapulaʻaina numera o vaega - e faʻalagolago uma i le manaʻo o le teine ​​ma tomai o le matai. Curls ua matua milia milo ina ia mafai ona fausia loka masaesae i le auivi. O le a e le vaʻai i le masani masani o pulou i totonu o lenei fulufulu i laʻasaga, o laʻei e alu i luga o le ulu i se faʻasologa.

Filifiliga tipiina o le Asymmetric

E le mafai e le Asymmetry ona faʻaalia ia lava. - e faʻalagolago mea uma i le mafaufauina o le e ona le lauulu. O itu o le lauulu sipela e ono 'eseʻese lona umi. Aemaise lava teineiti totoa e mafai foi ona tipiina a latou lava malumalu. O le umi o curls i luga o le umi atoa mafai ona ese. E pei lava e le masani i fesuiaiga ua mavae - e leʻo se paʻu lamolemole, ae e 'eseʻese le uʻu i le uumi. E aofia ai foi ma le lua pulou.

O le lauulu ei ai ni vaega se lua - o le pito i luga e tipi faalava i luga o pito i luga o taliga, ma o le pito i lalo o le atoaga o le umi.

Pulou i le vae

O lenei fulufulu laʻua ua taʻua foi o le pulupulu. Le fatuina, o le laulu mai le pito i tua o le ulu i 'ie' ua tipiina faʻatasi ma le faʻasologa masani - o se laina lamolemole, lamolemole pasi mai le tele o lauulu i le auvae. Ae o le vaega o le ulu i lalo ifo o lenei laina faʻavae, ua tipi toetoe lava a leai.

E sili ona aoga ma faʻaalu tipi ulu, e mafai ai ona toe vaʻaia ai lona tagata e ona.

Pulou ma 'ie

Bangs, pei ona taʻua muamua, o loʻo avea ma tuʻufaʻatasia o lenei fulufulu. E mafai ona i ai se eseʻesega o le 'au i se pito, ae o lona i ai e faʻatauaina. O le masani masani o se tu sao saʻo mai le pale. Ae le o teine ​​uma e manaʻomia se teteʻe malosi mo ia lava, aemaise lava ona e le fetaui uma foliga foliga.

O le tele lava o taimi, o fafine e tipiina o latou vaega faʻapipiʻi poʻo le le faʻailoaina o foliga faʻapipiʻi - tausiga ma styling e sili atu faigofie ma e moni lava o nei filifiliga e sili atu sili atu lautele - latou fetaui lelei i teine ​​uma. O pulu sasaʻo mamafa e ufiufi ai fulufulu mata, e mafai ona nana ai le lautele ma le muaulu, ae o 'ie e tipi i le itu o loʻo faʻaʻataʻuina ai foliga, ma faʻamalosia ai.

Faʻafefea ona filifili se laʻau foliga e fua ile matua ma foliga foliga?

E i ai se numera tele o lauulu fesuiaiga, o lea toetoe o tamaitai uma o le a mafai ona filifili le mea tonu mo ia lava.

O se pulou masani e sili ona lelei i teine ​​talavou; e sili atu le lelei o fafine matutua i le vaʻai i isi filifiliga. Ae o le foliga o foliga - e teʻena ai se lauulu laʻau e tatau ona faʻataʻitaʻia teine ​​poʻo tamaʻitaʻi ma se laʻau tele sikuea. O ituaiga o loʻo totoe e mafai faʻataʻitaʻiina lemu se lauulu fou.

O se fulufulu asimetric e mafai ona fetaui i soʻo se ituaiga tamaʻitaʻi ona o le mea moni o le asymmetry mafai ona faia i nofoaga eseese mo tulaga taʻitasi. Le vaitau tausaga o lenei lauulu e matua le faʻatapulaʻa - uma i le luasefulu ma le onosefulu ia ituaiga e mafai ona talafeagai. O le mea taua o le maua ai e ona le faʻanofo lelei.

O pulou i luga o le vae o se mea sili ona manaia ma manaia foliga o sea laei. E fetaui lelei mo fafine ei ai le muaulu ma lautele o latou alafau, ova ma foliga faatafafa. E toeititi iloa ona o le mea moni e mafai ona faʻamalu eseʻese sese i le fesoasoani a ituaiga eseese o faʻaogaina o loʻo faʻaogaina i lenei sitaili. Tamaitai talavou ma matutua e mafai ona ofuina se laei ulu, ae o tamaitai matutua e sili atu le lelei.

Faiga masani i le vaitau 2018

I nei aso, o se pulou lauulu na sili ona lauiloa nai lo se isi taimi. Vagana atonu o le onosefulu. O le faiga masani o lo tatou taimi o le retro-style, o lea la, i lenei lauulu laulu, e moni, e le iloa. E masani lava ona masani ai, faʻataʻitaʻiga i faʻaaliga o le lalolagi e sau ma se laulu-pulou ma puʻupuʻu saʻo i le faiga Farani.

E taua le matauina o ituaiga sitaili e le gata o se vintage mea e manatua ai le taimi ua tuanaʻi, ae e faʻapea foi ma se metotia fofo faaonaponei. E le gata i lea, o laʻei o lauulu e lauiloa e le gata i talavou, ae faapea foʻi ma fafine matutua.

O le pulou o se auala sili lea e faʻafouina ai le puʻeina o lauulu tipi, taumafai se mea fou mo oe ma naʻo le faʻataʻitaʻia ma lau oe lava foliga vaaia. I aso nei, o se pulou e mafai ona ofuina uma i luga o le laulu o le tutusa lanu, ma i lanu i le tolu pe sili atu leo. E moni lava lenei mea mo potopoto lauulu - i latou, o le lanu lanu foliga mai fou ma manaia.

Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou fesoasoani atu ia te oe ia maua le filifiliga saʻo mo se lauulu-pulou. Aua le fefe i mea faʻataʻitaʻi, taumafai se mea fou. Tele o fafine na latou filifili i luga o lea lauulu mo le taimi muamua, ua le toe mafai ona teena. Manatu taua - filifili se aliʻi poto tele mo le faʻagasologa. O le pulou, e ui e faigofie, ae manaʻomia ni tomai ma le poto lauulu lauulu.

Ata o se fafine fulufulu ma se pulou mo pupuʻu, ogatotonu ma le laulu umi ma faʻailoga

O sea laulu e iloga i le alofa tunoa, faigofie o laina, ma le faʻamaninoina foliga. I tua atu o le faigofie faigofie i fafo atu o loʻo i ai togafiti a tagata e faʻatinoina fulufulu lugā latou te le faʻatagaina se laʻuina fulufulu e foliga vaʻavaʻaia. Ina ia faia lenei mea, o pito i totonu ua tipiina ma se apefai, lea e fausia ai le voluma, ma fafo o le ufiufi ufiufi na tipiina ina ia i le faaiuga o le lauulu foliga foliga faigofie ma e aunoa ma le vaai mamafa.

Le aoga o se lauulu mo le tama

O le pulou e fetaui lelei mo tamaitai mautinoa e fiafia e lagona ile malamalama. A lelei le gaosia lauulu fausaga e faigofie i sitaili, faia o se lalelei ata.

O lauulu e faia i 3 suiga:

  • luga o lauulu puʻupuʻu
  • i loka o le umi umi
  • luga o uumi uumi.

O le igoa o pulou lauulu na mafua mai i ona foliga: lauulu malamalama lelei foliga, ma le voluma tumau i tua o le ulu.

A saʻo lelei le tipiina o lauulu e mafai faʻasaʻo ai ni faʻaletonu foliga: soona vaʻaia alafau poʻo le paʻu tele tele.

Filifiliga pulou i le 2017: o se faʻataʻitaʻiga i luga o vae ma isi

O lenei fulufulu lauulu fafine e sili ona lelei mo teineiti ma se tafatolu pe sikuea foliga oval, ma fafine o loʻo iai o latou alafau poʻo le faataamilosaga oval o loʻo fautuaina e filifili se isi lauulu.

Fafine e manaʻo i lenei lauulu e tatau ona manatua e manaʻomia le fetuʻutuʻunaʻi masani o le vavaeʻese, a leai, o le soʻosoʻafaʻulu uʻamea o le a faʻaleagaina ai foliga.

O lenei lauulu 'oti e fetaui lelei lava mo fafine e i ai ni mafiafia pe paʻu sina paʻu. Oe tatau ona e mumusu e ofuina se lauulu mo fafine o loʻo i ai i latou e lalafi, faapea foi ma le manifinifi ma le lauulu lauulu: le le lava o le aofaʻi ua lalagaina ai lenei laʻei lauulu i se vaaiga e le matagofie ma pagatia.

Fautuaga: ia manatua o lauulu pupuu pipi ma se pulou e sili ona talafeagai mo fafine maaleale ma foliga foliga mataga.

O pulou lauulu e faia i le 2 lomiga:

  • faʻapea
  • masani malosi.

Asymmetry aofia ai le tipiina o lauulu i tulaga eseese: o se auala faʻaonapo nei mo fafine e le fefefe e faʻataʻitaʻi. O le le-faʻapitoa e faʻaalia i eseese uumi o autafa itu poʻo le faʻataʻapeʻapeina faʻataʻamilomilo i luga o le lauulu atoa o le ulu. Asymmetric pulou e manatu o se sili sili ona lelei mo le teuteuina o lanu.

E masani ona faia le "pulou" i luga o le pulu puʻupuʻu, ae i nisi taimi o loka uumi e talafeagai fetuutuunai i ai. I lenei tulaga, o le pito i luga o le ulu e tipiina masani, pei o le mea o lauulu pupuu, ma uumi uumi e tumau pea i lalo.

I ituaiga eseese o lauulu, e taua le taofiina o foliga o le pulou, ma o le pito i lalo o le lauulu e tipi tutusa po o ni sitepu.

Ae ui i lea, o se pulou umi faʻaaogaina e masani ona faʻaogaina nai lo le masani ai - se puʻupuʻu, lea ua tipi i ni auala:

  1. I se afaliʻo.
  2. Ma se fafao.
  3. Faatasi ai ma ni 'auʻai e eseese lona umi.

O lenei laʻei lauulu e le taʻavale e alofagia e le au faipisinisi tamaʻitaʻi e faʻatauaina lo latou taimi avanoa, aua o le lalagaina o loʻo manaʻomia se laʻitiiti taimi, ma le faʻatulagaina o laʻei fulufulu e mafai ai ona eseese ituaiga: curling strands, corugation poʻo le faʻasaʻo.

O se lauulu 'ulu ma se sogasoga suiga e faʻaalia ai le leai o se manino faʻailoga i le va o le pito i luga ma lalo o le lauulu, lea e faʻaopoopo i ai o le 3 ituaiga o faʻailoga: saeia, talepe pe umi.

I lenei tulaga, e mulimuli mai lena

  • faʻasolosolo faʻataʻitaʻia vaʻaia umi le ata ma ofaina tamaitai talavou ma se foliga foliga lapotopoto,
  • ua saeia le masaesae i luga o le ovalu,
  • o le umi uila e tapunia ai le muaulu ma toe vaʻai faʻapitoa.

Le faiga o lauulu i lalo o se pulou ma lamolemole suiga

Matou te fuafua e mafaufau lelei le faʻatulagaga o tulaga masani o le "Hat".

Mo galuega oe manaʻomia ni seleulu, selu, lauulu lauulu, laulu vela ma seleulu mo manifinifi.

  • I le vaeluaina o le vaevaega o loʻo uuina i le nape ma le ogatotonu o malumalu, o le pito i luga o le laulu ua vavaeʻese, lea o loʻo tuʻi ma ni faʻapipiʻi.
  • I luga aʻe o le taliga, o loʻo fai ai se avanoa i le "malumalu puʻupuʻu".
  • Oti lauulu ma ni manoa o lo o i lalo ifo o le vavaeeseina. I le tulaga lea, o loʻo taʻitaʻia latou e le uumi o laina i le malumalu. O fulufulu e momoli malieina "leai se mea", pe a maeʻa ona faia le paolo, pe o manoa ua tipiina faʻataʻamilomilo i vavaeina vavaeina, e tusa ma le "Strand by strand" metotia.

  • Ona vaeluaina lea o le pito i luga pito i luga ma galue ile pito i luga ole vaega ole occipital. O manoa ua toso i lalo faʻata i luga ma valeina, taulaʻi i le umi o le laulu i le pito i lalo o le nape.
  • O toega lauulu e tatau ona vaeluaina vaevaeina faalava ma ma le tama laina ile 45 tikeri, faapuʻupu latou agai ile pale. O le iʻuga, o se fulufulu mumu lamolemole ma faifai malie le paʻu i le uumi.
  • Oti ni manu ma tipiina le lauulu i le pale o le ulu. A mana e tatau, faʻaaoga seleulu manifinifi.

Lauulu pulou - o se masani pisinisi ma faiga masani

O le "pulou" e manatu o se lauulu 'ulu, mo le faʻatinoina o ni manaʻoga ma faʻapitoa e manaʻomia.

O le lalelei o sitaili sitaili na afaina ai lagona o se fafine, o lona lava-faailoaina ma lona talitonuina ia te ia lava.

Ituaiga o lauulu

Lauulu-tisaini ofoina uma ituaiga o fesuiaiga o pulou mo i latou e fia foliga vaʻaia faʻalelei ma le-faʻataʻitaʻiga.

O le filifiliga saʻo e fetaui lelei ma foliga, ituaiga ma sitaili o laʻei o se mea muamua na mo le faʻatupuina o se fefaʻatauaʻiga faʻalelei a tamaʻitaʻi, laʻasaga mataina ma le sao saʻo.

  • masani - faʻavaea faia i luga o se laina mafolafola atoatoa mafolafola, e faʻatupu ai se tala faatusa ma le laumata tutusa,
  • asymmetric - o le sili ona taʻutaʻua ma multifunctional faʻataʻitaʻiga, o le leai o ni tulafono manino e maua ai avanoa tulaga ese mo le fatufatuga,
  • faʻasolosolo - fai se suiga lelei mai le puʻupuʻu i faʻamalama umi,
  • i mea taugata ma aunoa - e faʻamoemoe i le ituaiga pulou ma le ituaiga o foliga,
  • ile faiga ole bob - ole uluai faauigaga ole ata lemu ma le poto naua,
  • i luga o le vae - o le pu o le pito i lalo o faapuupuuina toetoe lava a leai.











E taua le mafaufauina o ituaiga uma o pulou foliga ma faʻataʻitaʻi i se auala uiga ese, e leai se faʻatulaga. Tele faalagolago i le umi o le lauulu.

Mafaufau auiliili i vaega taʻitasi o 'oti.

Pulou masani

O le masani masani e le mafai ona fenumiai ma le isi lauulu e tusa ai ma le mataupu faavae o le gaosia ma foliga vaaia:

  • le a faia i se afa lapotopoto i le laina o mata o mata ma le ogatotonu o le occipital sone, fausia se voluma polo,
  • i nisi faʻataʻitaʻiga, o le pito e faʻamutaina i le pito i lalo, tutusa o se kapeti,
  • vaeluaina ua leai,
  • le i ai o se loloto pa, lea e masani ona sau mai luga o le ulu,
  • fetaui lelei mo soʻo se ituaiga, seivagana le faʻataʻamilomilo lapotopoto poʻo se sikuea ma le auvae mamafa,
  • sili i tupulaga talavou
  • aveese nuances o foliga pito i luga.

Lauulu pulou ma se lamolemole suiga

Uiga muamua o le faʻaaogaina faʻaaogaina eseese tulaga tulaga tekonolosi:

  • faʻatinoina e se apefai vaivai faʻasolosolo mai uumi pupuu i le umi,
  • e le vaaia le pulou i tua o le ulu.
  • Ua auiliilaina le faila o faila e fauina ia loka i le auala,
  • talafeagai mo soo se ituaiga,
  • sili ona lauiloa ma sili ona talafeagai mo le tagata matua.

O le ata faʻataʻitaʻia o pulou mo le pupuʻu o le laulu ma ata faʻatasi ai ma ata o le pito i tua ma luma vaʻaia e manaia tele e suʻesuʻe mo i latou o le a suia a latou ata.

Fulufulu Beanie aunoa bangs






O se faʻaaliga matagofie o foliga e maua e ala i le fesuiaiga o nisi elemene.

Lenei faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga ua iloga i mea nei:

  • nana maualuga ma fetuunai le lautele muaulu,
  • o le faiga pito sili ona aoga o se pulou e aunoa bangs o le puʻupuʻu lauulu i le pito i tua alu umi i luma, o loʻo faʻaalia faʻataʻamilomilo mata ma tineia le aʻafia o alafau chubby
  • manaia vaeluaina, tele poʻo lanu pupula foliga lalelei ma talafeagai mo soʻo se ituaiga ma tausaga,
  • o le filifiliga e aunoa bangs e lelei mo oval, luga pe vaʻaia mata, foliga manino faʻamanino lelei le amataga o foliga,
  • Tele auala mo felanulanuaʻi i sitaili mo olaga i aso uma, faʻapea foʻi mo le afiafi, kalapu poʻo siva laʻasaga.

Fulufulu pulou ma 'ie



Le auiliiliga autu e faia le lauulu lauiloa o le pa i le eseese faʻauiga o le faʻataʻitaʻiga.

Maofa metamorphoses o le fesuiaiga o foliga foliga tutusa ma le filifiliga o lenei elemene:

  • masani masani - o se laina sao ma se fetaui lelei tipi o le a faʻaopopo ai le matagofie ma faʻamamafa le mamalu,
  • faaumiumi itu po o le asymmetric aveese le le atoatoa o se mata tele, isu po o le auvae,
  • le Farani lomiga mai le pito i luga i le sitaili o le sessun toso ese, faia le otootoga sili oval, talafeagai mo mafiafia mafiafia curls,
  • i le masani, mamafa mamafa i le laulu mata, matuā nanaina le maualuga o le muaulu,
  • ua saeia poʻo le faʻamamaʻi feoloolo se aga e talafeagai mo le lototele, maʻoti, faʻamalosiʻau, o le a faʻaalia ai se faʻaaliga faapitoa i tagata talavou, o le a ave ese sili atu mautu tausaga, e foliga matagofie ma avant-garde,
  • o se faʻataʻitaʻiga ma ni faʻataʻamilomilo umi poʻo le faʻataʻitaʻi e faʻasaʻo ai le atoʻatoa, faʻataʻamilomilo poʻo le faʻataʻamilomilo foliga, e faia ai ni foliga laʻititi.

Ata ma ata faʻataʻitaʻiga o filifiliga eseese o loʻo faʻaalia i le aotelega o laʻei teuteu mo lauulu pupuʻu.

Asymmetric pulou



O lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo manaʻomia tele faʻafetai i le tele o sitaili metotia. Vaʻaia sili i soʻo se ata - mai taʻaloga i le alofa faʻafiafia poʻo le lalelei.

E faʻaalia i le faʻaaogaina o le sili ona fausiaina faʻaleleia:

  • i le masani ai o se pulou faalua - le aufaʻamilosaga pito i lalo e oʻo atu i le ogatotonu o le taliga, o le pito i luga luga o le lobe, foliga sili i le valiina faʻapitoa metotia,
  • tipiʻina vaega o loʻo teuteuina i vaega eseese,
  • lelei i faʻataʻitaʻiga ma foliga foliga tutusa lelei,
  • lavea i faiga masani a ni tausaga talu ai - o le pito i lalo o le ulu tumau umi (le itiiti ifo i le tauau fusi), ma o le pito i luga o loʻo faia i le auala masani o se puʻupuʻu puʻupuʻu.

Asymmetry fetaui toetoe lava o soʻo se ituaiga o foliga pe o le fausaga o curls, e le faʻafitia ai le le atoatoa ma faapaleni paleni.

E le manaʻomia le tele o le taimi ile faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻailoaina ole sitaili. O le fulufulu lea e aunoa ma tapulaa o tausaga ma mafaufauga pe a fai o latou tisainiina, ofuina pe valiina.

Volume pulou

Le sili filifiliga ma le lelei lauulu fausaga. O se fafine fulufulu mata ma se puʻupuʻu nape malie faʻasolosolo malie i le pito i luga o loʻo faia e faʻaaogaina ai le faʻauʻuga.

O le folasia o faʻataʻitaʻiga e fausia ai le mamalu talafeagai, faʻasaʻoina faʻafitauli o le porous po o le vae vaevaega.

E faʻataʻitaʻia e auala eseese, e faʻalagolago lava i le mamanu a le matai. E mafai ona e tipiina le apefai i le pito maualalo pe mai luga i luga o laina vavala.

E faigofie, ae manaʻomia le poto masani ma le tomai.

Fulufulu Bob Bob Beanie


O le bob style hairstyle configurations e faamatalaina e nei vala:

  • lapotopoto foliga ma lamolemole laina vavaeina,
  • pupuu nape
  • maualuga le leo i le pale
  • faaumiumi ia pito i luma i foliga ma sina maamaai,
  • O isi filifiliga e amata mai i cheekbones ile auvae pe laititi ifo foi i lalo
  • mo talavou alualu i luma, o le filifiliga i le manino geometry e talafeagai,
  • talafeagai mo soo se ituaiga, aua e mafai ai ona tosina ese le mafaufau mai mea sese,
  • Fetaui lelei mo eseese valiina metotia.

Faʻafefea ona fai se pulou ulu - sitepu i lea sitepu faʻatonuga (ata)














O le aoao o mea e le manaʻomia ai le lelavaina o laʻei i aso uma e faia i lima o le tagata poto masani.

Peitai, mo i latou e fiafia e faʻataʻitaʻi pe faʻataʻitaʻi la latou lava malosi, na maua se fofo na o latou - ose vaega faʻatekinolosi mo le faia o se puʻupuʻu pulou i le fale.

Faʻamatalaga o le auiliiliga ata.

  • uʻamea sasaʻo ma faʻamalu,
  • se selu ma soo se uumi
  • togafiti.

  1. Sulu lau lauulu i lalo e aunoa ma le vaeluaina, amata mai le ogatotonu o le pale.
  2. Faʻamama sina
  3. Filifili se manoa o le itulagi faʻaletagata i tū luga, tipi ese i le itu o 45 ° faʻatatau i le ogatotonu o le taliga.
  4. O pupuni o le itu itu e tatau ona tipi e tusa ai ma le siakiina fasi.
  5. Faʻaauau le tipiina ma le suiga i le pito i luga okipital.
  6. O le paʻu pito i lalo mo laulu tuputupu aʻi e faʻapipiʻi i le tutusa auala, tulei ese mai i loka o le pulou.
  7. O le parietal sone ogatasi i le laina laina o le mafuaʻaga semicircle.
  8. I se faʻaiuga, togafiti faʻapipiʻi i le manifinifi, pe a manaʻomia, fai se tuaoi.

Mo le faʻafaigofie, tausisi laʻasaga i lea laasaga i lea ata i ou luma.

Lauulu teuteu

Ole tausiga lelei e aofia ai i lalo tulafono faigofie:

  • fufulu lau lauulu e le aunoa
  • faʻaaoga le tautua o se teineulu laʻititi ile taimi e tumau ai le laʻei lelei o pulou ma laina laina saʻo,
  • E le mafai ona e faia se solofanua pupuʻu i luga o lauulu pupuʻu, o lea e tatau ona i ai sou manatu pe faʻapefea ona tuʻu lau lauulu i se laulu laulu foliga.

Auala faigofie mo le fale:

E faʻataunuʻuina lava i luga o curls mama fou.

  1. Vailaau - faʻamautu le pito i luga ma se lauulu, mago le pito i lalo ma se lapisi pulumu e laiti lapoa i totonu, ma faʻataʻamilo i se lio. E tutusa foi, ia galue ma le vaega parietal faʻaaogaina tele fufuluina fufulu.
  2. Filifiliga filifiliga - faʻaaoga le teuina o oloa ile laʻititi mimita o lauulu, faʻamago. Toso manoa i uʻamea pe faʻamau i se uʻamea uʻu. Faaaoga se basal faaputuga, gagau curls ma ruffle. O le hipster foliga ua sauni!
  3. Retro - faatasi ai ma le fesoasoani a togafiti, fatu galu i luga o luma pito uumi, ua uma ona togafitia ma se faʻapipiʻi mo le faaleleia.

Sago mago, aveese le faʻamoe, gagau lemu le au i le faʻata o le selu. E i ai le tele o sitaili filifiliga, e faʻalagolago uma i le mafuaʻaga ma mafaufauga.

Lauulu ma migimigi lauulu


I galugalu curls, o le pulou foliga foliga e le mafaatusalia. E fetaui lelei mo teine ​​lavalava ma se pupula foliga foliga.

Ua fautuaina e le au faʻaogaina le faaaogaina o lenei fausaga e fuafua ni loka pito i luma.

O se foliga matagofie ma pale pupuʻu lemu liliu atu i foliga masani i foliga e le manaʻomia ni sitaili. Curly curls ua na o se meaalofa a le natura. O le mea autu o lauulu e faʻamaonia i le milimita ma faʻataʻitaʻi e se tagata poto faʻapitoa.

Lauulu manifinifi

Mo teineiti e seasea pe vaivai curls, o le pulou o se faʻaolataga e fesoasoani e maua le talitonuina pe faʻamaʻimauina lavelave.

I se tulaga talitutusa, o le faʻataʻitaʻiga o loʻo manaʻomia e tagata e ona se manifinifi fausaga, lea e manaʻomia ai le tele o voluma. Le fesuiaiga o lauulu e le afaina, ae o le cascade poʻo le tele-laulau metotia e sili ona talafeagai. O se mea e manaʻomia - o le pale e tatau ona pipi puʻupuʻu.

Lauulu valiina


Mo pulou, soʻo se mea e faʻatupuina ai ata i ata e faʻatagaina:

  • filifiliga sili-puupuu - filifili leo mai le blonding ma malulu paolo i juicy chestnut,
  • asymmetry - le matagofie matagofie lanu o le lauulu, o le manaia o mumu, mumu, violet ma isi, fatufatuga tuʻufaʻatasiga, faʻalua metotia, e talafeagai
  • lemu semi liole - foliga i moli paʻu lanu, faʻatasi ai ma le paʻepaʻe ma le saito, moli enaena, 'apamemea ma isi leo,
  • masani ai - laina manino e iloga matagofie e lanu suamalie uliuli, e ui e foliga mai e le laititi le lanu uliuli,
  • masani ai, ae le faʻamoeina ata - talafeagai mo se ofisa o le a le saʻo ofu ofu pe mo teineiti e le mananaʻo e tu matilatila i fafo.

Valivali filifiliga e aunoa ma tapulaa - ombre, balayazh, shatush, valivali pe iloga. Faʻaaoga le felanulanuaʻi auala o le valiina loka tagata faʻamalosi faʻataʻamilomilo pe tosoʻatasi, ma se faʻaiuga poʻo se tiger metotia mo faʻataʻitaʻiga lelei.


E leai ni tapulaʻa, e taua le filifili i lau oe lava filifiliga ma saili se tagata poto faʻapolofesa.

Afai e te fiafia i ai, faʻasoa atu i au uo:

O le a le fulufulu asymmetric?

O se vaʻaiga iloga o lenei faʻaaliga o lauulu o le leai o se faʻatulafonoina. E matua le afaina lava poʻo fea lauulu e faia ai: puʻupuʻu, feololo pe umi. O le tulafono faavae o le faʻagaioiga o le eseʻese umi o le manoa ma le faʻaaliga atoatoa o le tagata faʻapitoa. Ona o lenei itu, ua mafai ai ona tuʻuina atu i le faʻaaliga faʻaalia ma uiga taʻitoʻatasi. O na fatufatu puʻupuʻu fafine 'oti ulu e talafeagai mo teineiti e le fefefe e faʻataʻitaʻi.

Le aoga sili o le fausiaina o se muamua ma tulaga ese foliga e, pe a manaʻo ai, e mafai ona suia i aso uma: mai aso uma i avant-garde.

E i ai i se fafine se foliga lalelei e ui lava i le le faʻatamilo faʻata, ae le o faʻatinoina faʻafuaseʻi.

Mo sea sitaili, e le afaina pe 'ia vaʻai lou laulu pe leai. Vaʻaiga ata o lauʻeleʻele mo lauulu uumi, tuʻuina atu le tele, oe mafai iinei.

Faatasi ai ma le filifilia lelei o le laulu ma sitaili, soo se tagata tomai faapitoa o le a mafai ona fausia se moni vavega.

O le filifiliga lelei o le leai se fulufulu mo tagata e ona foliga foliga oval, mo teine ​​e iai laina manino ma alafau mataga. Ae e le faʻapea e le mafai e teineiti ma foliga faataamilo foliga faataamilo faʻataʻitaʻi ma faʻataʻitaʻi se filifiliga o le oti ulu.

Eseese

Fausia se ata o se galuega sili ona tigaina. Pe a filifilia le filifiliga talafeagai mo se laʻei fulufulu i luga o pulu pupuʻu, e taua le mafaufau i le ituaiga o lauulu, foliga foliga, ma, o le mea moni, manaʻoga a le tagata lava ia. Ina ia fausia se ata, e mafai ona e faʻaaogaina nei filifiliga ma lau pupuʻu fafine laei:

  • ma le vaeluaina,
  • ma ufiufi
  • ma 'ie
  • lauulu laititi.

Lauulu

Mo tamaʻitaʻi mo na o lea e faʻapipiʻi ai se laʻei fulufulu i aso uma, e tatau ona e aʻoaʻo e uiga i lana sili atu filifiliga fausiaina. O se laupepa asimetrielu ma le vaeluaina na tulai mai e leʻi leva talu ai, ae i le taimi lea na ia manumalo i loto o le tele o fafine. E ui lava o lenei lauulu lauulu e manatu o se filifiliga fausiaina, ae mafai ona ofuina e aunoa ma ni faʻafitauli ile ofisa. Ma le isi, e sologa lelei ma soʻo se laei tulafono.

O nei laʻei fulufulu mo se foliga foliga oval o le a lelei. Aisea? Ioe, o mea uma e matua faigofie lava, i le faʻatulagaina o lauulu o le le mautonu, o lena tagata o le a maua se sili atu ona aulelei ma matagofie foliga vaaia. O a ni 'oti mo se foliga tafatolu, e te aʻoaʻo mai la matou tusitusiga.

Aemaise mo vaʻai lauulu na e manaʻomia ona vaʻai i teineiti ma se "pepe foliga", o loʻo iloa i mea aulelei, faʻa-tamaiti foliga.

Afai tatou te talanoa e uiga i se foliga lapotopoto foliga, ona a fulufulu lea ma le itu itu o le a foliga sili atu pe a iai se umi umi i totonu. Faafetai i le uumi umi, o le a mafai ona fai ai o se faʻatu. Ole a avea male sao e vaʻai ai ile tino ile mata.

Teine ma se foliga e vaʻaia ma vaʻaia foliga, e mafai ona e faʻaogaina lenei laulu 'ulu i aso uma. E mafai ona e faʻaopopoina i se paleni malo. O se fulufulu foliga e le fetaui ma tamaʻitaʻi e faʻaalia foliga mataga ma foliga mataga, sikuea alafau.

O se le fulufulu asimetric ma le vaeluaina foliga sili atu ma le lauulu o soʻo se paolo.

Afai e te manaʻo e faʻaopopo atili uiga, oe manaʻomia se lanu uliuli ma susulu atu o manoa. Teine ma lona laulu feololo e mafai foi ona filifilia se laʻei le manaia aulelei. O ulu o fafine mo lauulu mo le laulu ma ni faʻailoga o le a fesoasoani i le vaʻai vaʻaia vaega o foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o teine ​​mimita e atoatoa le asetimeti caret.

Faaaogaina lanu susulu i lenei filifiliga e le fautuaina atoa. A leai, o se foliga faigata ma "sili atu ona mamafa" Afai o se teineititi e i ai aulelei ma aulelei foliga, ona susulu lanu e mafai ona saofaga o latou manatu lelei i le fatuina o se ata.

Faatasi ai ma curls

Asimetris haircut o se sili lelei filifiliga mo teineiti ma curls.

Latou te le tau aʻafia i taua ma o latou ulu ulavale i taeao uma, faʻasaʻo i latou i le uʻamea, faʻaaoga auala eseese e faʻasaʻo ai uʻamea ma avatu ia i latou le lamolemole. E tatau lava ona e filifilia le talafeagai vaega o le faʻatusa mo curly curls ma faʻaliliu lenei mea le lelei i se lelei.

Mo tagata e uuina lautele cheekbones, oe manaʻomia le filifilia o se lauulu 'otiʻai lea o le a faigofie lava ona faʻataʻotoʻii luga ia i latou ma faʻalugofie a latou laina. Vaʻaia vaʻai o se auvae maʻamaʻa o le a fesoasoani i se lauulu lauulu. Naʻo mea lava ia e leʻo le taimi mulimuli o lona uiga o se tagata poto faʻapitoa e mafai ona filifilia se ata matagofie ma aoga mo lauulu ulavale.

A filifilia se lauulu asymmetric ma curls, e taua le mafaufau i le ituaiga o curls.

Curls foliga sili atu le matagofie i se vaega le lelei bob lauulu. Laʻai maataʻi gimolo, faʻataʻamilomilo, foliga le masani ai pe a pa'ū ni uʻamea i ou foliga, ma le puʻupuʻu o lou ulu.

Mo i latou e le mafai ona fai e aunoa ma ni manifinifi manifinifi, e mafai ona e faʻaaogaina le filifiliga lea e i ai ni uumi umi i le pale, ma pupuʻu i tua atu o taliga ma ua.

Faatasi ai ma uu lamolemole

O loʻo i ai se tala o se pulu puʻupuʻu o se foliga e le tutuu ma manaia. Ae e leʻo le moni lea pe a fai o oe e te le tutusa lauulu ma 'ulu. O le a ia faamamafaina mea nei:

  • mafiafia lava - ua mataʻi uma mata i mata,
  • ogatasi - faʻaalia umi o foliga,
  • olo - faia ni suiga i se taamilosaga pe sikuea foliga.

Faatasi ai ma le uumi umi, e fautuaina e toe tuʻu i lalo pe faʻalelei ia ma se fulufulu ulu. Faifai pea e mafai ona e faʻataʻitaʻi ma maua se ata fou ma matagofie. O le umi bang lava ia o se teuteuga foliga-saunia.

Lauulu laulu

O le Pixie o se filifiliga lelei mo tagata e ana le laulu laulu.

O lenei hairstyle ua lauiloa talu mai 50s. O le taimi lena na vaʻaia e le au maimoa le lauiloa Audrey Hepburn i le faʻafiafiaga taʻutaʻua Roman Vacations. I totonuI le filifilia o se foliga faʻatulafonoina ma le faʻatamala, e mafai e fafine uma ona faia ma le saogalemu faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga. E sili tuʻufaʻatasia ma lanu eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻalauiloa faʻasologa.

O se faataʻitaʻiga lelei o le mea lea ua saeina. O lenei fulufulu laulu e fatuina se foliga foliga ma le i ai o le laʻititi faʻaletonu aafiaga. O se lauulu 'ulu e tu i luga o pouliuli manoa, ma o le pito i tua o loʻo faʻamamafaina ai le matagofie ma le alofa tunoa o le ua o le fafine. Tuʻituʻi mai le lauulu, faʻailoaina faʻamatalaga o eseese umi - e le gata o se foliga foliga, ae o se faʻaopopoga isi mea.

Fai teuteu sao

Soo se lauulu lauulu e manaʻomia. Naʻo le taimi faʻatoʻa mafai ona faʻamamafaina uma le aoga o le leai faʻapitoa i mea pupuʻu. Oe e manaʻomia ia mea teuteu nei:

Afai o iai sou galugalu uila, ma o loʻo faʻatinoina foi le laei e tutusa lava ufi, ona e manaʻomia lea o se faʻaogauli. Ia mautinoa e faʻaaoga le sili sili ona lelei puipuiga mo lauulu. Afai latou te le taua taua, ona manaia lea e faʻatulaga se lauulu 'ulu ma le fesoasoani o manulele misia ma faia se ituaiga o vevesi. E le gata i lea, o le filifiliga mulimuli o le aga masani o le vaitau.

Le mea sili ona taua o se fulufulu asymmetric o le auvae. O le ata talafeagai o le a faʻalagolago i lona foliga.

E mafai ona e faʻaaogaina metotia 'eseʻese e fausiaina ai le patupatu malosi. Ia mautinoa e faailogaina lelei aoga ma faʻamamaina mea sese.

O mea faʻataʻimua uma e tatau ona feoloolo. Mo nei mafuaʻaga, e tatau ona e fufuluina sina pulu o le gel i totonu o le lauulu, ma seʻia matua mamago, alu e tipi le 'au. I lenei tulaga, o lauulu e tatau ona selu manino. Asymmetry tatau ona faia i luga o se laina faʻailogaina muamua, ma e le tatau ona pipii faʻatasi. O le taunuuga o ia gaioiga o le a le tutusa.

A filifilia se mea pupuni, o se teuteuga matagofie o foliga e tupu i le ala.

Ina ia faʻaleleia o le asymmetry o le a fesoasoani i se fulufulu filifiliga, lea, i le tasi itu, o le punou e tatau ona sili atu le malosi nai lo le isi itu.

O le asimetris haircut o se sili lelei lea mo i latou e fia maua se foliga fou. O se tagata tomai faʻapitoa filifilia, maitauina foliga o ou manoa, o le a mafai ona faia se uluaʻi lauulu lauulu, faʻafetai ia e te foliga mai o taimi uma o le a foliga vaʻaia ma manaia.

Matou te fautua atu e te faitau foi i le tele faʻamatalaga auiliili e uiga i le fafine 'oti fugalaʻau "pulou" mo pulu pupuʻu.

Lauulu foliga

  • E le talia e lenei laulu lea ni nai leo (pe a le o leisi pulou), o lea e sili ai le aloese mai le faʻailoaina ma isi faʻailoga, ma mafaufau pea i mea manino, ma sili atu o mea uma, lanu masani (e ui lava, o lanu malu ma le le mafaufau o le a faia foi). O le faʻamasinoga autu pe a filifilia se lauulu lanu o le e tatau ona susulu ma aua le fouvale, i se isi itu e i ai se afaina i le pa'ū i le punk.
  • Mo e ona le fulufulu ma le laulu lauulu, o le sili uo o le a avea ma uʻamea ma faʻamafanafana vevela, faʻalautele loka ulavale, e le gata i lea, pe a fufuluina lau lauulu, e tatau ona e faʻaogaina faʻasaʻo ma faʻamau o laupepa ma balms.
  • 'Au faʻailoga. E tatau ona suia le fuafua i foliga ma foliga eseese.
    • Ole faʻaata foliga e sili ona lelei mo le taamilosaga ma foliga lautele, aua o le le faʻapitoa e mafai ai ona e "faʻalaʻosoʻo" ou foliga ma faʻateleina teisi.
    • 'O le mea e mafai ona faʻaau ai vaʻai i ni foliga foliga e mafai ona faʻamamalu.
    • Ma le mea mulimuli, le pito umi o le uo faʻamaoni a le tamaʻitaʻi ma se muaulu maualuga ma le fuafuaina.
    • O le faia o patupo o le sili lea i le sogasoga mata i autafa autu. Lenei, o le mea moni, ua feteʻenaʻi ma tulafono ma tulafono o le teuga o le 60s, ae faʻafouina le vaʻai ma foaʻi i ai lana lava mea faʻapitoa.
    • E faʻapena foʻi ona fesoasoani le paʻu ile laugutu ma fetuʻutuʻunaʻi le umi ole isu.
  • O se tasi o mea lilo o manuia lauulu lauulu o le umi o le lauulu i luga o le ulu. O le pupuʻu na i latou, o le malosi foi o le faʻateleina o le a i ai.
  • O le faʻailoaina o lauulu puʻupuʻu o se mea e sili ona filifili pe a fai, e pei ona taʻua i luga, o lauulu laʻititi pe le mausali e tatau ona teuteuina i taimi i se uʻamea.
  • O le tulaga e ese lava ma se lauulu i luga o le lauulu laʻau, lea e mafai ona faʻasaʻo i ni auala eseese se tolu, faʻalagolago i le ala sa faʻataʻoto ai le vaega pito i lalo - tuʻusaʻo, fafo pe totonu.
  • O le laulu o lauulu ma le laulu uumi faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi e le tele i se pulou e pei o le pito i lalo o le lauulu, faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia le lavea masani o le 60s ma le ponytail, spikelet pe oʻo foi i le iʻa o le iʻa. Mea uma e mafai e lou mafaufau gafatia ona faatagaina iinei.

Ituaiga o lauulu

O le mea autu i se lauulu e tipiina le lauulu i le mita millimita, o isi mea uma o sitaili elemene, ae ui i lea, ua fai ma masani le vaevaeina i ni ituaiga se lua:

  • Klasik, e pei ona e pa'ū mai i le itulau o mekasini pe mai ata tifaga, ma se atoatoa fetaui laina. Glasses ma tioata lapopoa (lelei faia fausaga "anamua") o le a avea ma se sili avanoa i se fulufulu faapena.
  • Asymmetric, lea, i le isi itu, e vaevaeina i geometrically le tutusa pulou, pulou ma eseʻese uumi o manoa i itu uma e lua o le foliga, ma le sili ona faʻaupuga muamua, o le ua faʻaigoaina "pulou faalua", pe a tasi vaega o le lauulu alu atu i le taliga o le talaloa ma le isi i le pito i luga ona vaega. Lauulu lanu i lanu e lua o le a maua ai se faʻapitoa faapitoa. Best mo asymmetry o se lauulu vavae i luga o le lauulu laulu, aua o le a faʻatagaina oe e fetuunai foliga o foliga.

O le a le foliga o se pulou?

O pulufulu pupuu, o se maitau masani i tausaga talu ai nei. I le 80s, o le pulou na manatu o se taʻaloga lauulu. Na faasolosolo lava ona amata ona faatagaina o ia e pisinisi, pei o pisinisi, faʻamalieina.

O 'oti ulu e tele ona lelei:

  • E mafai ona tosina mai le mafaufau o isi.
  • Faʻaalia tauau tauau ma matagofie uumi uaua.
  • Faia lona pule sexy ma manaia i le isi itupa.
  • E le manaʻomia ni tomai faʻapitoa mo sitaili ma lauulu tausiga.
  • Vaʻaia vaʻaia foliga, toe faʻaola vaʻaia mo le 10-15 tausaga (mo fafine 40+).
  • Tagata e ona seisi lauulu ma manifinifi le faafetai i lenei tipi lauulu e mafai ona fausiaina le aafiaga o lauulu matagofie, mafiafia.
  • Saosaoa faʻapipiʻi saoasaoa.
  • Sefe vailaau mo le ulu.
  • Faʻatagaina oe e faia ni ata eseese: se tamaʻitaʻi pisinisi, se tamaʻitaʻi le aulelei, se tamaitai talavou matamuli, i se aulelei o se fafine aulelei ma isi.
  • Faamamafa le faaalia o mata, alafau ivi, laugutu.

O se lauulu lauulu e mafai ona foliga mataina e tusa lava pe leai se polofesa faʻapolofesa.

E mo ai?

O se lauulu 'ulu' pulou 'e faia e teine ​​o soʻo se matata, ma le eseʻese lauulu laʻau ma faʻamaumauga mai fafo. E masani na tipi ma teineiti.

Ae o le lauulu 'ulu mo e ona e matua talafeagai lelei:

  • alaga i paʻu alafa,
  • manifinifi laulu
  • oval foliga
  • ovoid occiput,
  • vaega tonu a le ulu,
  • ua uumi le ua
  • ua tauaao le tauau o laina
  • foliga laiti ma le tino puʻupuʻu,
  • umi, lauulu ulu,
  • lauulu o soʻo se lanu.

"Pulou" aveese le sese. E na te faʻatupuina lona umi ma paʻepaʻe e ona le pule. O le laupepa lapoa ma mafiafia o 'au e toso ese ai le gauai mai i le isu tele, taliga faʻaʻulu, ma muaulu lautele. Ina ia taumafai i luga o se lauulu tipi muamua, e tatau ona e selu lou lauulu i luma o le faʻata. E ono vaʻai vave le agavaʻa o le pulou.

O ai e le fetaui

E ui lava i le lautele o le lauiloa ma le lauiloa o se lauulu, e le talafeagai mo tagata uma. E fautuaina e fafine ma teine ​​e lalagaina o latou lauulu e aua le ofuina se pulou. O foliga o le laulu e matua afaina atoa.

O pulou "pulou" mo pulu pupuʻu: (ata 2018, luma ma tua faʻaaliga faʻamaonia) e le ofi teine ​​i le mamafa, lautele auvae ma ma se foliga lapotopoto. O le "pulou" o le a faia tutusa foliga le fetaui.

Peitai, toetoe o fafine uma e mafai ona suia e lima o se poto masani ma poto masani tufuga. E taua e faʻamasani le tagata tomai faʻapitoa i metotia uma le lauulu - o le a fesoasoani lea e filifili le lauulu i le ata e fetaui lelei le tele.

Vailaau "pulou" ma se lamolemole sologa lelei

O le masani "pulou" o le sili ona taatele lauulu lauluʻaiga. O le fomu e faʻaalia atoatoa ai le igoa. O lenei ituaiga na amata ai ona aliali le lauulu i luga o catwalk i le 60s o le 20th seneturi.

Tulaga iloga:

  • fai e aunoa ma le vaeluaina,
  • pati mafiafia mafiafia,
  • auupega toe fai o le mata o mata
  • ua i ai le foliga o se afa lapotopoto, lea e taofi ai le pa, tuufaatasia i totonu o malumalu ma curls ma ua faia le voluma polo,
  • 'aui e tatau ona loloto, i.e. amata mai le pale
  • pito ua mimilo teisi i totonu.

I lenei lauulu 'oti, e mafai ona e nana le lautele o le muaulu ma faʻataʻamilomilo taliga, vaʻai vaʻai foliga o foliga. Ae o tagata e ona sikuea sikuea na o le a faamamafaina mea mamafa. I lenei tulaga, o le masani "pulou" e le talafeagai.

Afai o le lauulu e i ai se laʻei faʻaalu pe fulufulua, ona uʻamea i ni nai minute o le a fesoasoani e fausia se laei manaia.

Aveina Hood: ma pe leai foi ni pu?

Mo le tele o fafine, o le pito o se mea ulavale ma mimilo o se lauulu. Ole mea foʻi lea e aoga ile "pulou" masani. E mafai ona faʻatinoina peʻa aunoa ma ni pu. Tamaitai e fiafia i se sili matala foliga ma muaulu, filifili le lua filifiliga.

O teine ​​laititi ma talitonuina, filifili se laʻei lalelei "pulou" mo pulu pupuʻu e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi. Ata 2018 ma luma ma tua faʻaaliga manino le agavaʻa e faʻaliliu ai lau ata - ia faia ia saʻo, pisinisi, taʻaloga poʻo le faʻamafanafana.

O fulufulu mata e pei o se polo faataamilo i le ulu, o pito e mimilo i totonu. Ae i le leai o se pa, ua folo lauulu lau i luga o le tasi itu, teisi vaega o le malumalu po o le muaulu.

Faapitoa

O le uumi lauulu e le masani ona faʻamalieina faʻamoemoega. O le tausiga oi latou e faigata, e masani ona vaeluaina, e malepelepe, manifinifi ma vaivai.

Ae tusa lava pe i na lauulu e faigata tele ona vaeluaina, aua mo le tele o le i ai o le umi o se faʻailoga o le femininity ma o ia lava ia talitonuina. I lenei tulaga, o se sili 'oti lau filifiliga o se tele-laei "pulou". E lelei tele mo e ana ia foʻau i tauʻau, faatasi ai ma le vaevaega.

Vaʻaiga iloga o le multilayer hairstyle:

  • le i ai o fulufulu umi - le vaega pito i lalo,
  • "Pulou" fetaui ma earlobes - ogatotonu vaega,
  • saeia loka i le pale ma se "pulou" ogatusa ma malumalu - le vaega pito i luga.

O lenei fulufulu ua matua mamafa ai le laulu ina ia māmā, faʻaititia le aofaʻi o tipi pito, faʻaopopo le laʻau manifinifi ma le soifua maloloina o le laulu ma le soifua maloloina.

O tamaʻi mitamita faʻaalia ma le lototele o le a talisapaia le "pulou" i luga o le vae.

E pei ole mea lea:

  • tatala matape - o fasi e faʻapuʻupuʻu toetoe a oʻo i le leai,
  • ni faaputuga o manoa,
  • o pito i luga foliga pei o se "pulou" masani,
  • le fesuisuiai suiga mai le pito i tua o le ulu i le pito i luga o le ulu na tupu ai le "mushroom" aafiaga.

O 'oti ulu e manaʻomia e i le va o teine ​​talavou ma tamaitai o le matutua matutua. Faʻafanua avea ma mananaia, tulaga ese, matagofie ma matagofie. O le vaʻai i luma o le "pulou" i luga o le vae e mafai ona matua eseʻesea: ma saʻo, gagau, mafiafia pa, leai ni paʻusi, faʻamau uumi, asymmetry.

Beanie

O se foliga manaia, feminaʻi male lalelei e faʻamaonia i le lauluʻulu bob-pulou. E faʻamatalaina e se puʻupuʻu nape, se pale tele ma lamolemole laina tipi. O se vaʻaiga iloga o hairstyles o le tele asymmetric elongated curls pauu i lalo i luga o foliga. O le latou umi e ese mai ile amataga o le alafau ile auvae.

O sea "pulou" e fetaui lelei i ituaiga uma o fuainumera ma ituaiga, a tuʻufaʻatasia ma sitaili uma o laei, e foliga sili ona matagofie. O fulufulu e tataʻiina le mafaufau mai le le atoatoa o foliga: alafau lapoa, taliga lapoa, isu umi. I le taimi lava e tasi, matagofie alafau, puapena laugutu ma foliga faʻapitoa e faamamafaina.

Faʻafefea ona fai sou 'ulu i le fale

O le faiga o fugalaʻau "pulou" e faigofie. Ae Naʻo se matai faʻapolofesa e mafai mea uma lava ma le saʻo ile 100%. Tutoatasi ile fale, o se laulu e lelei a le aoga o le a fai pe afai e iai lou poto masani ma tomai. O se uo poʻo se tina e mafai ona tipi i lalo o le "pulou", mulimuli i le faʻatonuga i luga o le lauulu 'ulu auala. Ae le o le mea moni o mea uma o le a aoga i le taimi muamua.

Faʻavae tulafono

E mafai ona e faia oe i le tele o auala:

  1. I luga o lauulu mago, mago, faʻaaoga sitaili teuteu, ona faʻaaoga lea e ala i lou lima ia curls i foliga talafeagai. Ua sauni le fulufulu.
  2. O loʻo mafai ona e togafitia le mama, faʻaititia o lauulu i se fulufulu fulufulu poʻo le mousse, tutuʻi ni filo ma ni kilipa mo le 30 minute. O le iʻuga o le malulu laulu.
  3. O fulufulu mama mama e faʻatulagaina ma le uʻamea, ona faʻapipiʻi ai lea o le iʻuga ma le varnish.
  4. O le lalagaina ua faʻaaogaina ile lauulu susu, faʻamago ma faʻasaʻoina e ni uʻamea ma se uʻamea. Faʻaogaina se pulumu, fau se faaputuga i aʻa. O le faʻatusa o le ata ua mautu i le varnish.

Dyeing curls

Tagata e ona le susulu mataʻina lauulu "pulou" e mafai lava ona faia ni valiina faʻataʻitaʻiga. O le faʻamamaina, o le valivali, faʻataʻamilomilo ma faʻataʻamilomilo ni laʻasaga eseese o le a faʻaalia ai le pupula o le ata, faʻalelei ma sili ona aulelei.

Lauulu beanie mo lauulu pupuu. Ata, luma ma luma vaʻaiga, ma ni mea faʻapipiʻi, lamolemole faʻaleleia, soʻo se lanu o lanu e talafeagai i le vae

Stylists fautuaina filifiliga nei:

  • Vailaau "pulou" - manino lanumoana, susulu mumu lanu, loloto uliuli uliuli.
  • Asimetri - Faʻataʻitaʻiga ata o le a mauaina e faʻaaogaina le lanu vali lanu mumu, mumu, mumu. Soʻo se eseʻeseʻesega o le a faʻamamafaina ai le lauulu ma aga a oe le faletua.
  • «Taligaʻimoa"Ma isi filifiliga ultrashort - malulu, malu malu o paepae, chestnut e lelei.
  • Faitio Lelei - fautuaina lanu paʻu: moli enaena, 'apamemea, chestnut.

Ata: luma ma tua vaaiga

Lauulu "pulou" mo pulu pupuu - o se laei faigofie, manaia ma matua matagofie. Ata mai i le faʻaali o tauvaga laʻua i le 2018 faʻamautu manino lenei. E tusa ai ma le pito i luma ma tua manatu, e mafai ona e filifilia se lauulu i le natura, foliga ma mea e fiafia iai le tagata.

O le pulou e tele mea e aoga: e faigofie ona tausia, faʻamamafa le lelei, nana mea le lelei, vave fetaui, faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi ma pupuni ma e talafeagai mo soʻo se matua.

O le a le fulufulu asimetric?

O le Asymmetric haircut na sau ma Vidal Sessun, le lauiloa Igilisi stylist. O nei aso, ua talimalo lelei soʻotaga faʻatasi e pei o se elemene o lauulu (fausaga faʻataʻitaʻi, faʻataʻoto i le tasi itu, tasi-itu faʻamatalaina faʻailoga pe valivali), ma o se vaega o le ata atoa.

O se fulufulu faapena e le mafai ona tuʻua le catwalk ma auala, aua e faigofie ona faatino, faʻamalamalamaina le tagata e ona ma e tuʻua ai lava taimi mo le fatufatuga.

Asymmetry aoga

O le asimetric haircut e le leiloa le lauiloa mo ni mafuaaga manino:

  • faʻafetai i le poto faʻatautaia o mea fai mea faigaluega, ua sili ona faʻamamafa e le matai le foliga fafine: faʻatasi ai ma le fesoasoani a faʻatosina e faigofie ai le faʻamamafa o le lalelei o mata poʻo laugutu, tusi se foliga i le ua aulelei, matagofie foliga o le taliga,
  • asymmetry, i se faaopoopoga, faaauupegaina ma elemene o le faauuga, valivali, curling, masani tosina mata o se fafine, taulai atu i lona mafaufau,
  • O se fulufulu asimetric na faia mo le pupuʻu lauulu e faigata ona faʻaleagaina ma le le lima lima, talu ai e leai se tutusa i le faʻatinoga metotia. O le mea lea, le pa'ū o lauulu lavalava e le vaʻaia i isi ma faʻapea - e mafai ona liliu i le faʻataʻitaʻiga o lauulu,
  • o se fulufulu faigofie e faigofie ai ona laʻei. Lē mafai ona vaʻaia, gum o se mea o aso ua tuanaʻi. O le taimi faʻaalu i le tapenaina o se foliga faʻaalia ua faʻaititia.

Le atoatoa o lauulu

Tulaga le atoatoa o se asymmetric pupuu laulu:

  • faʻaitiitia le tikeri o faʻalauiloa fafine,
  • tapulaa sitaili filifiliga (e le mafai ona fili lou lauulu, saisai lauulu, fai se fusi),
  • a e manaʻo e sui lou lauulu, e tatau ona e faʻatali umi se taimi seʻi uma le lauulu i tua,
  • e manaʻomia le faʻateleina faʻafouga, a le o lea ma le tuputupu aʻe o ni manoa, o le auʻiliʻili o le lauulu e puaʻi, o le faaputuga o lauulu e amata ona ave le foliga mataga.

Mo le e le talafeagai i ai le lauulu

O mea nei o le a avea ma faʻalavelave i le iloaina o le manaʻomia Asymmetry mo se pulu umi laulu:

  • faafitauli o le paʻu o foliga. O pulu pupuʻi e taulaʻi atu i le vaega faʻatapulaʻaina. Faatasi ai ma le faanaunauga o le auiliiliga i le mumu, o le iai o maʻila, nila, fuafua, mea uma le atoatoa o le a faʻailoa atu i isi. E faatatau foʻi le mea lea i le lanu o nifo ninii, taʻe nifo, ma isi. E fautuaina e muamua faia faʻamalositino poʻo le tumama faiga, ona faʻailoa lea o le paʻu paʻu ma se pupuu Asymmetry,
  • tele manifinifi. I le tuʻufaʻatasia ma se lauulu puʻupuʻu asymmetric, foliga mai o le tamaʻitaʻi e tele ina fesoʻotaʻi ma foliga o se tama talavou. E i ai taimi e afaina ai le faʻatulagaina o olaga o le tagata, ae o se tulaga le lelei lea,
  • tele atoatoa. Tamaitai ma e tele a latou tulaga e ono lamatia o le ita e ala i le faia o se pulu puʻupuʻu. O le ulu o le a amata foliga foliga tele pe a faʻatusatusa i le ua, tauau ma fatafata matagofie,
  • fulufulu mata foliga. O le auvae lona lua ua oʻo i fafo poʻo ua alualu i luma ma le lalagaina o le pito i lalo ole mata i le ua, e foliga mai o ni mea le manuia pe a filifilia se lauulu puʻupuʻu puʻupuʻu, aʻo le uumi lauulu o ni auala e faʻafetaui ai nei vaega,
  • umi foligaOle isu tele foi e faasa ai le faʻaaogaina o lauulu lauulu filifiliga. Asymmetry na o le faʻamalosia o nei foliga,
  • aulelei foliga foliga. O le puʻeina lauulu lauulu o le a faʻateleina ai lena lagona.

Mo se tafatolu foliga

O foliga o se tafatolu foliga e le atoatoa, o lea e taua le aua le faʻamalosia o loʻo i ai nei le paleni, ae taumafai e faʻaitiitia. Faʻaaogaina le le mafaufau i lenei mataupu, aua neʻi aveʻese e le tautau faʻataʻavale i luma, fai se paʻu mamafa mafiafia. O le toso ninii puʻupuʻu o le a tautua leaga foi.

E manaʻomia ni suiga lemu, e tau le iloa, ae le faʻaalu faʻapitoa: pa e faʻataʻatia i le tasi itu, le faʻapogai ona faʻauluina o filo.

Mo foliga oval

Oval mata ua manatu e sili ona lelei mai le vaʻai o manatu lautele taliaina, o lea, o ona tagata e faʻatagaina soʻo se faʻataʻitaʻiga e le afaina ai le foliga.

E faʻatagaina ona sui le le mafaufau i tua i le faia o ni puʻupuʻu puʻupuʻu faʻapipiʻi i se lauluʻulu pixie, poʻo le seleina o le malumalu, ma faʻaalu se faaputuga o lauulu i le itu itu.

Mo le sikuea foliga

O lenei foliga o foliga e manaʻomia ai le faamaluluina o laina mataga i le auvae laʻititi. Ina ia faʻalelei faʻamalieina foliga, soʻoga faʻatasi ma faʻamatalaga faʻataʻamilomilo, lamolemole suiga e talia.

O fulufulu mata e le mafai mo lauulu puʻupuʻu faʻatagaina oe e faʻatupuina le fatufatu ma foliga manaia

E taua tele le aloese mai laina manino, 'oti saʻo o manoa. E sili atu pe a faʻapea o loʻo taoto faʻalilolilo uʻu i luga o foliga ile vaega ole paʻu, lea e faʻataʻamilo ai ile vaega lea.

Asymmetry mo mafiafia lauulu

Mo se vaega tele o fafine, mafiafia lauulu o se mea o le mimita, latou tuputupu ae, sili atu le ofuina.

Ae afai e i ai se manaʻo e radically suia le foliga, oe manaʻomia le tipiina lou lauulu pupuʻu i le amanaia ai nisi nuances: mafiafia loka manaomia maelega faaeteete, mamafa curls manaomia se isi voluma. Ona maua mai lea o le laulu i foliga lalelei, ma faigofie ai le ulu.

Mo lauulu manifinifi

Mafiafia, malamalama ma le mamago lauulu, i se faʻaopopoga, faigofie ona tipiina, e faigata ona ola, e oʻo lava. Asymmetrically trimmed, latou te tuuina atu le faʻatusa malamalama, o le a maua le voluma manaʻomia. O le pulu lauulu e le masalomia e faigofie ona togafitia. O se fulufulu asimetriata o le a nana le leai o se matagofie, nana le faigata o foliga.

Faʻataʻitaʻiga ma faʻailoga samala gaosi

E manaʻomia mo lua faʻafeagai ituaiga lauulu uiga: manifinifi ma mamafa tele, mafiafia.

I mea uma e lua, o le a avatua ia lauulu laulu mama, i le vaega mulimuli, o le manaʻomia le a faʻaalia atili ai le lanu. Manaʻomia le faaitiitia faaeteete.

Faʻataʻitaʻiga ma se uumi umi asymmetric

Lauulu asymmetry mo pulu pupuʻu, faʻaopopo i le umi bang, ua manatu o se manatu lelei, foliga lelei i uma ituaiga o lauulu, vagana latou e vave ona afaina i le sebum. Ona o le uumi uumi o le a faia uma le laulu lauulu e le saʻo.

Bangs amata mai le pale e manatu o le le finauina malo faʻatusa.E vaʻai faʻalelei, faʻaopopo le tele o filifiliga i le laei o aso uma, avea le fafine suia, ae le faʻaseʻe.

Faataʻitaʻiga e aunoa ma ni pu

Asymmetry, leai ni paʻu, ua faʻataʻitaʻia i se auala tulaga ese - e ala i le selu i luga o le itu itu. O sea laʻasaga e matua faigata lava ona ofuina, aua o le uiga o le laʻei pupuʻu puʻupuʻu ma le asimetri, o le a vaʻaia tonu o le ono mafai ona eseese vasega o lauulu, e aofia ai ma faʻataʻitaʻiga.

Aua neʻi e fenumiaia se lauulu e aunoa ma le pa ma o se mea oti ma se lavea mai le pale.

Faʻataʻitaʻiga ma curls

Ole uumi e mafai ona faia ile lauulu sao, tuʻu ile tasi itu o foliga. O le mea lea, o le asymmetry o le a faʻateleina i le tele e mafai ai.

Mo lauulu ma le migimigi lauulu, o se sitaili tutusa e manatu foi e taliaina, vagana ai e puʻupuʻu mea puʻupuʻu e tatau ona aloese mai ai. Vaʻaiga, laina faʻapitoa o asymmetry e le mafai ona ausia, ae i faʻamalama o lauulu e le tutusa, o loʻo i ai lona lava aulelei.

Ole faʻailoga ole vaega ole paʻu ole pulou ile pito i luga ole ulu. O le tiute o le lolo ia matau le umi o manoa pulea. O le malu o lauulu teuteu pito uʻamea e maua ai se laʻei faigofie ma faigofie e aunoa ma le faʻaaogaina o mea faigaluega faapitoa.

Ma ma e aunoa ma patupatu, i luga o le lulu ma le lauulu lauulu, ma le ulu leleʻe ma le faʻasaʻo, asimetris bean ua manatu o le sili fugalaʻau filifiliga mo tamaitai o soʻo se tausaga.

Pau lava le tulaga le lelei o le manaʻomia mo lauulu laulu i aso uma, o se laei teuteu lauulu leiloa lona foliga ma faatupuina vevesi i luga o le ulu.

Pixie, i fafo atu o lima o se tagata poto tufuga, leai se tapulaa tausaga. O loʻo faʻaalia mo lauulu manifinifi: o loʻo vaʻaia mata o le a faʻaopopoina le tele o le ulu, fatu ai se laʻasaga manaia. O le faigofie sitaili sefe taimi. O le fulufulu e tele i luga o le ulu: o se ulu matala, taliga ma le ua e tatau ona i ai i se tulaga sili ona lelei.

E pei o soʻo se faauʻuga lauulu 'oti, e manaʻomia le laei i aso uma, faʻaeteete le faʻaeteete, masani faʻafou i le teine ​​laulu.

Ona o le faʻaletonu suiga, e le fautuaina mo fafine o loʻo vaʻaia foliga - o le faʻatusatusa o le a faʻateleina foliga le atoatoa. E leai se mea e alu ai le lauulu mago male laugutu susulu.

O se lauulu lauulu e manatu e faigata tele ona faʻatinoina, e manaʻomia le toleniga lelei lauuluulu, aua o lauulu e sipiina faʻatusatusa i le atoatoa. Asymmetric itulau pupuʻu lauulu - o se lauulu lauulu e le mo tamaitai uma. Ole faʻataʻitaʻiga lea ma se tagi, ma le leo faʻalauiloaina o ia lava. E le mafai ona e ofuina se asymmetric itulau e aunoa ma se vali, o se lauulu lauulu e manaʻomia se susulu malamalama.

Oti kolosi ma se fale na tipiina

Lenei filifiliga o le le aulelei lauulu lauulu o le a liliu vave le teine ​​i se tagata teʻi ma malamalama. E mafai ona e fai atu i le taulaitu e tafi le ata. Mo i latou e le o sauni mo ni faʻataʻitaʻiga ogaoga, e talafeagai le laʻulu faʻatasi ma le malumalu na tipiina ma uumi uumi, ma o lauulu o loʻo i luga o le malumalu e le tatau ona tipiina i le paʻu.

Faatasi ai ma le tolotolo o le tapulima, o 'ie e faʻasolo atu i le itu ua tipiina ma ua faʻaititia ai le maualuga o le fatufatuga.

Tomboy ("Tomboy")

O se lauulu 'oti e faʻataʻuina o se vaega pupuʻu Bob, talafeagai mo fafine e i ai le mafiafia o lauulu. Faia e faʻailoaina mea le lelei, talavou, malosi. E manatu anti-matutua.

E faigofie ile sitaili i le tapulaa: faʻapipiʻi wax i lou alofilima o lou lima, liusuavai, lulu lau lauulu i ou lima.

O se lauulu 'ulu na atiae mo fafine manifinifi o le puʻupuʻu. O se foliga o faʻaputuina loka i luga o le pito i tua o isi lau tutusa tipi lauulu, ia le mautonu ma Cascade. Ona o le layering, o se basal voluma ua faia, o le lauulu foliga foliga matagofie.

Asymmetric Rhapsody

O laʻau fulufulu, i se mea faʻapitoa, Rhapsody, ua saeia, tele-laʻasaga lauulu e ala i loka faʻapitoa sa manaomia i le vaitaimi o le disco. O le Asymmetry o le a faʻalauiloaina se elemene o faʻaonapo i totonu o le lauulu lauulu e faʻaalia.

O le faʻaitiitia Rhapsody ma se faʻalaau umi e talafeagai. Lelei lalelei i luga o le lulu lauulu lauulu.

Asymmetric fata

Kare - o le isi lauulu tipi mai le vaega o le lelei, talafeagai mo tamaitai o soo se matua ma foliga. Faʻataʻitaʻiga fuafuaina e Sessun. E masani ona faʻatinoina i mea faʻapipiʻi, o se mea e sili ona faigata mo le matai, o le matauina lea o ni matata i luga o lona lauulu, ina ia mafai ai e le laulu ona vaʻaia le susulu ma le maua ai le soona faʻaeteete.

Faauigaina lauulu

O le teuina o fulufulu asimetri mo pupuu lauulu e faia ma le itu vavaeeseina. E le tatau ona puʻupuʻu le aliʻi le pale - na o le amio faʻapipiʻi loka o le a faʻaopopo ai le atamai i le ata.

E fiafia ile lauulu sao. Faigofie ona fetaui, vave suia uma e fausia ai se ata i se taʻaloga sitaili, ma mo se malologa malologa afiafi.

Mo tina 30-40 tausaga

I lenei vaitau, ua masani ona iai se galuega tumau a se fafine, fausia se aiga, avea ma tina. Asymmetry i lenei vaitau e sili le toʻafilemu, ae fiafia faʻamamafa ma iloga eseesega i le umi o le lauulu e mafai lava.

I lenei tausaga, tele e faatagaina: le fiafia i elemene ma Cascade, Tomboy, Page, Aurora ma isi laei tisaina, lea i se malamalama lelei o le a faʻaalia ai se ata matagofie o se tamaitai talavou manuia.

Mo fafine 50 ma tua atu

Asymmetry atoatoa toe faʻafouina, faʻaalia le laititi i totonu o le laulu ma ua faʻatagaina i le matua. O le mea taua o le aua le ufiufi lou muaulu i se uumi umi mafiafia. Mo tamaʻitaʻi e ova atu i le 50 tausaga, o loʻo ofoina atu e le au faʻapipiʻi pixies ma ni mea e faʻatautaia ai; e le talafeagai ia Bob ma Kare.

O le faʻaalia o maanuminumi e mafai ona faʻamamafaina e ala i le faʻapipiʻiina o laina ile fusi o foliga, o lea e sili ai le taotoina o lauulu i galu pe selu mai ile foliga.

Auala e tausi ai le le fiafia

I le filifiliina o le le lauulu i se fulufulu talimalo, ua faʻatinoina e le fafine le matafaioi e tausia lelei lauulu pupuu.

O faʻavae o le tausisia o le loka i luga o le ulu:

  • faaaogaina masani o styling oloa. A aunoa ma latou, e faigata ona faatumauina se lauulu lauulu foliga,
  • le faʻaaogaina o le pulumu ao faʻaaoga,
  • se asiasiga i le teine ​​fulufulu i le itiiti ifo tasi i le masina - tasi ma le afa e toe faʻalelei le lauulu.

I le maeʻa ona faʻauʻuina o faʻamasaniga pe le filifili, o le a tatau ona e faʻaaogaina se uʻamea. O le mea lea, lauulu o le a manaʻomia tausiga i foliga o masks, balms ma isi. I se faʻaopopoga, e tatau ona e fufuluina lau lauulu e tele taimi, aua o gaʻo loka e le mafai ona toe nana e ala i le afifiina o ufiufi i se faasee poʻo faʻapipiʻi se lalagaina.

Lauulu Motugaafa

Stylists fautua ia le itiiti ifo i le tasi i lou olaga e taumafai e faia se fulufulu asymmetric, o le umi o le lauulu e le taua. Asymmetry faʻalauiloaina se pepa lada i totonu o se masani masani, fatuina se lagona o le mama, foliga talavou ma malosi. I le taimi lava e tasi, le taʻutaʻua i le lototele faʻataʻitaʻiga, ua fautuaina e manatua - o se laʻei lauulu e manaʻomia le teuteu. O le mea lea, sefe i luga tupe talafeagai o le a le aoga.

O 'oti pupuʻu e leiloa e faigata ai i tagata taʻitoʻatasi ona filifilia se pulou. O lenei tulaga e tatau foi ona mafaufau iai. I le taimi nei, o le leai o se pulou i le malulu pe susu, o le a le leaga o le tau o le a afaina ai le tulaga o le lauulu ma le soifua maloloina lautele.

O le finauga mulimuli e faʻapea o taimi pupuʻu e le masani ai ona faʻatagaina e tamaʻitaʻi le auala. O fulufulu-uumi lauulu e savali i luga o le catwalk, sainia se konekarate e faasaina ai le togafitia o lauulu. Ma i le olaga masani, o le pupuʻu lauulu ei ai le faʻailoga, e faʻatagaina ai oe e faʻataʻitaʻi atili masani ma susulu.

Vitio e uiga i le asimetriasi lauulu 'oti

Fatuina pupuu asymmetric lauulu:

Oti pupuu mo fulufulu lauulu: