Lauiloa

Lulu lauulu e aunoa ma se lauulu: vaʻai pe faʻafefea!

E te manaʻo e faʻataʻitaʻii se pupuʻu puʻupuʻu, ae ia fefe, ona vaʻai lea ia matou lesona pe faʻafefea ona fai se puʻupuʻu pipiʻi mai le laulu uumi mo le tasi aso

Masalo o soʻo se teine ​​ma se tamaʻitaʻi e ana le laulu uumi faalilolilo e manaʻo lava i taimi uma e taumafai ai i luga o le pulu puʻupuʻu, ae na te le mafai foi ona lototele e tipi se pulu poʻo le bob, ma o lenei aso mo oe tamaitai pele, o la matou 'upega tafaʻilagi na faia se filifiliga o lesona ma ata o le auala e vaʻai ai lau laulu mai le lauulu umi mo le tasi aso.

O sitaili faapena mo le aso e faigofie ona e faia i le fale oe lava ma vaʻai oe, taumafai oe lava pe e te filifili foi i se pupuʻu puʻeleʻele ma la matou vasega vasega.

Lauulu mai laulu umi mo se aso e tasi.

  1. Faaputu le pito i luga o lou lauulu ma nonoa i se ituaiga lauulu ina ia aua le faalavelave mai ia i matou.
  2. Ave le pito i lalo o le lauulu ma milimili i totonu o se moi, ma le le vaaia poʻo lauulu fusi mau i le tua o le ulu. Lenei vaega o le lauulu o le a natia mai le prying mata ina ia faʻamalosia le laulu mausali ma le saogalemu.
  3. Ia ave le laulu pito i luga ma tatala. O lenei o le a matou faʻamutaina i latou ina ia maeʻa le lauulu foliga ma pei o se sikuea.
  4. Lulu lau lauulu i luga pe pei ona e te manaʻo ai. Mo ia faʻamoemoeina, faʻaoga le uʻamea poʻo le uʻamea uʻamea.
  5. E mafai ona faʻaopopoina lau laʻau fou i se tasi aso o se pulou, o se ofe lelei, paʻepaʻe poʻo seisi auvae.

Lauulu laulu mo le tasi aso

I le vaega lona lua o le fusipepa, ua umi le lauulu o le teine ​​ma mo se amataga, mimilo i ai pe afai o le umi o lau laulu e umi lava i le ata.

  1. Ruffle lou lauulu mama i ou lima e faʻalauiloa ai laʻasaga taʻitasi, ma faʻapipiʻi fulufulu luga luga o latou.
  2. Ona ao mai lea o lou lauulu i lalo ifo ole fusipaʻu ma tuʻu i lalo. Taofi lauulu i le pito i tua o le ulu i lalo o le lauulu ina ia leai se mea e vaaia i soo se mea.
  3. Lima tuuina atu i le lauulu laei foliga manaʻomia ma toe faʻasaʻo foʻi lulu o latou lauulu i varnish.
  4. Mo lalelei, e mafai foi ona e faʻaoga i mea e faʻaaoga ai lauulu ia e te fiafia i ai.

O se laina sikuea umi o le laulu mo le tasi aso.

Afai e te manaʻo e taumafai e fai se sikuea sao o lou laulu uʻumi, o lea faʻamatalaga lea e mo oe.

  1. I se tulaga lautele, o mea uma e faia, pei o isi lesona muamua. O le vaega pito i luga o lauulu o lo o aoina, ma o le lauulu pito i lalo o fili i se puʻeu ma ua lelei toe faʻamau i tua o le ulu i lalo o le lauulu.
  2. Ona faʻasaʻo lea o le lauulu pito i luga i se uʻamea, pe selu ma faʻaoga le varnish poʻo isi lauulu faʻapipiʻi. Faaputuputu lauulu lauulu i se laulu maualalo ma tuu i lalo. Loka ma isi mea uma o le lauulu i le gaoi poʻo fulufulu.

Sese kapeti mo lauulu umi (38 ata): faʻataʻitaʻiga o le 2 sili ona faigofie, ae manumalo-manumalo filifiliga

Ina ia faʻateʻaina ai se umi le tei, e tele le onosaʻi e manaʻomia, aua i le masina, o le ulu i le averesi na tupu e na o 10-15 mm. Ma, o le mea moni, ina ua mavae le tele o taumafaiga e tipi uumi uumi, e le o pule uma e mafai ona filifili. E oʻo lava i le sikuea mo le laulu uumi e aunoa ma ni mea faʻapena, o le toʻatele lava e fefefe e fesuiaʻi nei, aua e te masani ai i ia lauulu.

Ae a pe a, a e ui lava, ou te manaʻo tele suiga, ua uma ona matala loka lapopoa, ma e le tulaʻi oʻu lima e tipiina? Ile foʻia o lenei faʻafitauli, e iai lava le auala faigofie - e sese le sikuea, e fesoasoani e suia ai le ata, ae i le taimi lava e tasi ia se taimi umi.

Tele fetu o televise pueata ave sese.

E le gata i lea, o le fesili o le mea e sili pe a sili e le tausia e le tagata e ana le laulu lauulu laulu poʻo se sikuea, aua afai e te le fiafia i se laulu foliga, e mafai ona e faigofie ona toe foʻi i lau foliga muamua. O lona uiga, o le tau o le leiloa o curls mo le lelei o le suia o le ata o le a le lamatia. Lea, e faʻapefea ona faia se sikuea sese mai le laulu umi ina ia le ese mai le tutusa moni lauulu?

2 auala e faʻataʻitaʻi ai se sikuea i luga o laina uumi

Ata faʻaletonu i luga o laupepa uumi umi.

O loʻo iai le tele o fesuiaʻiga o le pusa sese, faʻapea foʻi ma le mea moni, talu ai e mafai ona faia i ou lava lima i luga o laʻau uumi, ogatotonu saʻo, ma i mea pipiʻi i foliga eseese. Faavae i lenei, ma iʻuga e le pei o le tasi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona avea ma filifiliga i le osofaʻiga, aunoa ma ia, ma le faʻasolo, zigzag poʻo le teteʻe sao. I se isi faaupuga, fausiaina eseese fesuiaiga i taimi uma, oe mafai ona vaʻai i aso uma i se auala fou.

Gauai atu! Bob ese mai i le sikuea masani i lona laina o le occipital eria sili atu soona maualuga ma faʻauʻuina mo ia, faʻapea foi ma loka pito i luma faia i se tulimanu, o se mea masani.

Muamua metotia

Le iuga faʻaiʻuina o se faʻafiafiaga masani.

I le faʻaaogaina o lenei metotia, e mafai ona e fauina se sikuea faʻaleaganuʻu ma mea e lua ma aunoa ma sea elemene. O lona i ai o le a faʻalagolago lea i le lauulu lauʻeleʻele, i luga o le mea e fai ai lenei laulu.

Ae le i faia, e muamua lava ona e manaʻomia e fufulu ma faʻamago lou ulu, ia faʻasaʻo loka i se uʻamea, pe faʻapea foi ona faʻataʻapeina galu ma le faʻataʻalili uʻamea (faʻalagolago i le faʻaiʻuga e manaʻomia), ma ia saunia foi se lisi o mea:

E faʻatino saʻo le sikuea umi o le laulu e aofia ai sitepu nei:

  1. Muamua, e tatau ona vaeluaina le faaputuga atoa i ni vaega se 2 faʻaaoga se faʻavae tulimanu: le pito i luga ma lalo.

Ia pei o le vae solo vaevaeaina.

  1. Ma le isi, o manoa pito i luga o le a manaʻomia ona selu teisi i aʻa ma faʻamau i se fulufulu ulu.
  2. Ona vaʻavaʻaia lelei o loka pito i lalo ona mimilo solo lea o latou itu i se cochlea, lea e manaʻomia ona faʻamautu ma lauulu. O le mea lea, o le faʻavae e tatau ona i lalo o le sese.

O le vaʻaiga lea i lalo o le ipu sese.

  1. A maeʻa, o le a manaʻomia e ave le pito i luga o le selu na tuʻu i luga ma, toe faʻatulagaina i latou, toe lamolemole lemu ma se pulumu.
  2. Ma le isi, vaʻavaʻai vaeluaina pito i luga curls i lautele loka, e tatau ona tofu i latou i lalo ma malupuipuia ma le le vaʻaia.

Mimilo o fesoasoani mai le pito i luga o loka.

  1. I le iuga, o le fulufulu mata o le a manaʻomia ona faʻasaʻo ina ia maua ai se faʻataʻitaʻiga o se kapeti teuteu lelei, ma pe a uma lena o le a manaʻomia oe e lulu lou ulu i le varnish, lea o le a faʻatagaina oe e sili atu le pipii atu i ia sitaili.

Lua metotia

O le iʻuga o le sikuea sese ma le piki, na faia i luga o uumi uumi.

Afai e i ai ni uumi uumi e aunoa ma le pa, ona mafai lea e se tasi ona fai se sikuea ma se puʻeu, lea o le a foliga mai e le masani ai ma matagofie. E le gata i lea, o se kapeti mo le laulu uumi e talafeagai e le gata mo laei i aso uma, ae faapea foi ma tafaoga afiafi, ona e foliga sili atu ona matagofie nai lo le muamua.

A o le i faʻatinoina, o nei meafaigaluega e manaʻomia:

  • tamaʻi paʻu 'au e faia i le silicone,
  • tasi mafiafia mafiafia
  • teuteu lauulu
  • le vaaia ma lauulu,
  • se selu ma se siʻi,
  • varnish.

Faatonuga mo le faia ai e aofia ai laasaga nei:

  1. Ile taimi muamua, e tatau ona e fili se fili masani lava, amata mai le muaulu. Mo lenei, ua filifilia se filo, lea e tatau ona vaeluaina i le 3 tutusa vaega. E tatau ona mimilo muamua i se ulu masani, ma, ona, filifilia o se loka fou o lauulu maligi o loʻo i luga o le itu tauagavale, toe tatau ona e lalaga uma vaega faatasi. Sosoʻo lea ma se isi manoa ua piki ma ua faʻaopopo i le lalagaina vaega, o loʻo tu i le maʻusiʻe.

O lenei, e tatau ona lalagaina lalagaina seia oʻo i le nofoaga o loʻo i ai le pito sili ona lata mai. I le uma, e le tatau ona faʻagaloina e faʻasaʻo le pito o le pigtail le vaaia.

Le faiga o le lalagaina pigtails.

  1. Aʻo le faiga lava e tasi, o le a faia seisi lalagaina i lalo ifo o le taimi muamua. Ole iuga ole puaʻa ia e manaʻomia foʻi ona faʻamautu ile suauʻu siliketi ma le le vaʻaia, ona mafai lea ona e tuiina luga o se teuteuga lauulu teuteu.
  2. O le vaega totoe o lauulu o loʻo aoina ma faʻamautu ma se fusi e fusifusi i tua o le ulu i se tamaʻi maualuga.

O le mea lea ua pei o le siʻusiʻu uʻu foliga.

  1. Le isi, ma le faʻasolo o le pito i luga, o loka o loʻo i luga aʻe o le ofuvae e sulufaʻi lava, ma le paʻu o le slang lava paʻu ifo i lalo.
  2. Ona tatau lea ona milo pito o le siʻusiʻe i tamatamailima e lua, ona tuu uma lea i lalo o lona pito. O loʻo fulufulu mata ua faʻapipiʻi i lenei nofoaga ma faʻamau tino.
  3. I le mea mulimuli, o sitaili mafai ona teisi lalagaina ma varnish e tausia ia sili atu.

Gauai atu! Afai o le faavae lauulu umi o le a tipi i se puʻupuʻu lele o faasitepu, ona faʻaaoga lea o loʻo i luga auala e mafai ona e maua se faʻauʻu pe faʻaluaina bob-taʻavale, lea sa lauiloa tele i le 2014 vaitau.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻamalosia loka occipital ina ia sili atu lo latou maualuga nai lo luma, o lona uiga, e le o latou tulaga.

Fiafia e pipiʻi fulufulu lauulu

  1. Matou te vaeluaina le lauulu ma le itu vavaeeseina. O fulufulu i le tasi itu e fusifusi i se fusifusi uumi, pueina manoa malulu.
  2. Matou te filiina le tutusa sikoa i le isi itu o le valavala.
  3. Matou te faʻasaʻoina uma laʻau e lua i le pito i tua o le ulu. Aua le popole pe a tumau loka sese - e sili atu ona matagofie.
  4. Matou te vaevaeina le lauulu o loʻo totoe i le pito i tua i le afa, gagau i ni fusi se lua ma toe faʻapipiʻi.
  5. Ina ia faia le fugalaʻau sili matagofie, teisi faʻalautele lima i ou tamatamai lima.

Stylish curls mo se lauulu

Lenei le talafeagai lelei o le alu atu mo se puʻe poʻo se pi. O lenei sitaili e talafeagai mo aso uma olaga ma aso malolo.

1. Faʻapipiʻi le vai vevela faʻamalosi i lou lauulu. O le a ia puipuia i latou i le taimi faamaapeina.

2. Aoina le pito i luga o lauulu i le pale ma faapipii i ni mea e le mafai ona vaaia, ma faʻapipiʻi i totonu o le herringbone.

3. Curl pito puupuu pito i luga o le ulu o le ulu. Faʻasaʻo pea uʻamea uʻamea ma mimilo manoa mai aʻa i pito.

4. O lenei ua tatou liliu atu i uʻumi umi - latou te manaʻomia e manuʻa i itu eseese (tasi le filo i foliga, o le lona lua i le isi itu). Aua le taumafai e fai ia sili atu curls o le tutusa mafiafia. I luga o le ulu e tatau ona avea ma fatufatuga leaga.

5. E tumau e faʻamalolo le au. Taofi le curling iron i se tulimanu ma taofi le bangs i luga. Taumafai e tusi se uila i le uila uʻu.

6. Faʻalelei mea uma i le varnish ma lulu lou ulu.

7. I le occipital area matou te faia se moli moli ma toe faʻalelei faʻatasi i le varnish.

Lauola manaia lauulu i foliga lalelei

Teine ma 'aui i luga o le fili o le a valea e uiga i lenei retro teuga.

  1. Mo le faʻaogaina o mea, faʻapipiʻi manoa i le solo faʻamago.
  2. I le pito i tua o le ulu matou te faia se tamai faaputuga.
  3. Matou te valaauliaina ni manoa ma se sulu manifinifi.
  4. Matou te faʻamutaina le solo i mea e le vaʻaia, ma tuʻu faʻatasi.
  5. Ave lauulu i tua o ou taliga i tua ma togi ma lauulu le vaaia.
  6. Sii loka pupuʻu i le ua i luga ma faʻamausali lelei.

Filifiliga Solosolo

1. Ave se ie silika ma gagau ma lautele lautele.

2. Nonoa i luga o le ulu, ma tuu tasi faʻailoga lua ile pito i luga.

3. Matou te nana le pito o le sikafu i totonu.

Lauulu lauulu fagota

Afai ei ai lau bob 'oti, e le tatau ona ofuina i lona foliga masani. Pigails mo aso uma - ua naʻo le mea e te manaʻomia!

  1. Fufulu la matou lauulu ma se lauulu e tuta ma toso ese 'ese ma se solo fulufulu.
  2. Matou te faia se vaeluaina i le itu.
  3. Ua amata ona tatou filiina le Falani.
  4. Weave manifinifi loka i totonu.
  5. Pe tusa o le taʻi taliga, matou fili loʻa iʻa.
  6. I le isi itu o le vaeluaina lalaga lalaga masani.
  7. Sosoo ai matou lalagaina tasi faʻatasi ma fesoʻotaʻi i le muamua ma se paʻu manifinifi paʻu.
  8. Vavaeese se fasi lauulu o le pale, sii i luga ma faapipii mo sina taimi i le paa.
  9. Matou te kolosiina ni pu manifinifi ma se iʻa iʻa i tua o le ulu ma mausali faʻalelei i ni mea e le mafai ona vaaia. Latou te leʻi gaoioi.
  10. Lalo le lauulu na laga mo sina taimi.
  11. Matou te soʻona aiaina i le uila uila.
  12. Fulu le lauulu i ou lima.

O le fusifusi ma le ogatotonu

Faʻafefea ona fai ose lauulu mo lauulu puʻupuʻu ma ou lava lima? Ia taʻimua i latou i le fusifusi ma fili i luga o se fusi o ni matagofie matagofie.

1. Matamata i luga le lauulu i luga o le uʻamea uʻamea, ia taofi mau i luga.

2. Nonoa le siusiu i tua o le ulu. Ua leai se mea e maua e tagata o le malumalu.

3. Ia milo le siʻusiʻu i se fusipaʻu ma faʻamautu ma lauulu.

4. Faʻamavae lauulu lalagaina i le sese Farani fili.

5. Matou te foloina i luga o le utupoto, nana le pito i totonu ma tutuʻi i le fulufulu.

6. Faʻasusu le vali i se varnish.

Lauulu manaia i lauulu pupuu

O lenei filifiliga teuteu foliga foliga pisinisi ma fetaui lelei i totonu o le ofisa laei laei.

  1. Fufulu o matou lauulu i se fulufulu lauulu ma siitia i luga o aʻa.
  2. Matou te aoina o manoa i le pito i luga ma maʻimau le tumau i se lauulu.
  3. O lauulu o loʻo i ai i le malumalu o loʻo faʻanaia i lavalava matagofie i tua o le ulu. Matou te aoina faatasi ma tui i totonu o le ato.
  4. Tatou aveeseina le fulufulu lauulu ma selu ia filo, faʻagaioi le mafanafana mai le pito i luga i le pito i lalo.
  5. Ia vaʻai ma le faʻaeteete le vaega pito i luga o faaputuga ma folo lelei i le varnish.
  6. I autafa matou te filifilia ni ie manifinifi se lua ma fai ni fusi o latou. Matou te tuuina i latou i le 1 cm le maualuga o fulufulu, faʻatasi le teuteuina ma le le vaʻaia.
  7. Sa matou uʻuina le lauulu i se faaseʻega ma faataatia i luga o se ato o tovine.
  8. Matou te ufiufi le lauulu i le laulu.

Ulu o le puʻeaga ulu mo se pulu puʻupuʻu puʻupuʻu

E mafai ona fai ni fulufulu lalelei i luga o ni mea pupuu.

  1. Matou te faia se itu faamavae.
  2. Tatou amata amata lalagaina masani masani fili-laina tolu i le tasi itu o le vavaeeseina.
  3. Mai le lalagaina lona lua, faʻaopopo ane laina mai le lauulu autu i le fili.
  4. Na ma filiina le fili i le taliga ma nonoa i se ie lelei. Ma ina ia aua neʻi faʻateʻaina le lalagaina, matou te faʻamautuina ma le le vaʻaia.
  5. Na matou fili ma faʻamaonia le fili i le isi itu.

Vaʻai foi: 3 faigofie lauulu mo mea uma i aso uma

Lauulu mo se tamaititi

E te manaʻomia se afiafi laulu, ae o le umi o le laulu e le faʻatagaina oe ona fatuina ni lavelave teuteu? Taumafai lenei filifiliga faigofie ae sili ona manaia.

  1. Fufulu lou ulu ma solo le susu tele i se solo.
  2. Oomi le polo o mousse ma tufatufa atu i le lauulu ma se selu manifinifi.
  3. Matou te faia se itu faamavae.
  4. Faʻamamago loka ma se laulu vavae, faʻatonutonu le au i luma.
  5. Tatou mimioina au i le uʻamea curling.
  6. Tatou te taatia i luga o le muaulu, fai ni loka taʻitoʻatasi o gel.

Lomiga faʻa Eleni

1. Faaulu lauulu ile uʻamea curling.

2. Mai luga matou te ofuina i luga o se ie eleni, se pusa poʻo se fusi.

3. E afua mai le faʻaletonu le tino, tatou te faʻamauina manoa i luga ma tuʻu i lalo ole ofuvae.

4. Faʻaauau i se lio seia uma le lauulu i lalo ole ofuvae.

5. Faʻaola le faʻaiuga ma le varnish.

Faigofie sitaili

Ina ia fatuina lau laei vavalalata mo lauulu puupuu ile fale, e te le manaʻomia se tele o le taimi. Ae o le taunuuga o le a sili matagofie!

1. Vavaeese le lauulu o le itu poʻo le vaeluaina. Vavaeese le filo i le tasi itu.

2. Matou te faʻamauina se fili masani. Aua le faia ai faʻagata.

3. I le isi itu o le vaeluaina, matou te aveina le mama i le lautele.

4. Matou te lalaga mai le fua faʻapipiʻi Farani saoloto.

5. Tatou te aumaia i le vaega lea, puʻeina manoa mai lalo.

6. Matou te fesoʻotaʻia uma totoga ma se vaega lelei.

7. O loʻimata o totoe e nonoa i le solofanua pu.

Faaalo kapeta

O le auala pito sili ona faigofie o se mea-faʻapipiʻi - lalafi o lauulu i lalo o se sikafu poʻo se ofe o le sweater, toso teisi ese mai lalo i lalo o lavalava, pe faia se uumi umi ma se lauulu ma se apefai. E tumau pea le tipiina o le lauulu i ni lauulu i le pito i tua o le ulu, ma tuu i fafo i luma o foliga - ma i latou o loo siomia oe o le a mautinoa o le a tipiina lou lauulu. Fufulu lau lauulu ile laupepa mo le tele, vavae lou laulu i le solo, faʻapipiʻi mousse poʻo le fulufulu ma mago le faʻamago i se fulufulu. Faapipii i latou ma ou lima laititi ma faia le aafiaga o lauulu tousled, pei o le ata. Faaputuputuʻu lauulu uʻamea i le solofanua ma tataʻi, punou i totonu. Faʻaopopo ma varnish.

Pulu laʻau? Leai - o se taufaasese!

Na faʻafuaseʻi ona ou manaʻo e faʻapuʻupuʻuina loʻu lauulu? O nisi taimi o lenei manaʻo e oso i luga o teine ​​uumi uma. Taofi ma puʻe lau manava, e leai se mea e tipi ese ese mai curls, pe a fai e mafai ona e afifiina! Tele filifiliga, ua matou filifilia le mea sili mo oe. Tau lava manatua o le faia o le pepelo pi poʻo le sikuea, e sili atu le mimilo o lauulu i se curling iron (mo sili faʻatuatuaina).

Afai o lou lauulu e le umi se taimi, ona sili atu lea ona faigofie mo oe!

E mafai ona e faʻaaogaina le lauulu, mimilo ma le mimilo i tagata taʻitoʻatasi.

Pe faʻapau foʻi le "laʻei" lauulu i le solofanua solofanua.

Ma o loʻo umia e le laulu o le laulu lalelei, ua lava mo latou le mimiloina o faʻapipiʻi i le "bagels" ma nonoa i latou i le le vaʻaia.

Ma faatasi ai ma le lua uʻamea solofanua ma se tamaʻi ato laʻau (e te le manaʻo e faʻaleagaina lou lauulu?), E mafai ona e mauaina se tino faʻaalia!

Mo i latou e umi ona faʻataʻutaʻu, e sili atu lona faʻalelaina puaʻa mo le faʻatuatuaina!

E fiafia e fai ni faʻailoga? Ma faʻaaoga la ii!

Faʻasaʻo lou lauulu i se uʻamea ma liliu atu i se moni retro diva ma ni nai lauulu ulu!

Fulufulu lauulu: nana 'au

Ua fiu i 'au e faapau i le muaulu, ae leai se taimi e tupu ai? Aua le popole, e faigofie ona e nana! Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia foi se curling iron ma varnish!

Ma o nisi taimi o mea matagofie fesoasoani o le a sau aoga.

Tusa lava pe iai sou mafiafia mafiafia, talitonu mai ia te aʻu, e leai se mea o iai lau mataupu!

Ma e mafai ona e nana le 'au i se laʻasaga vave!

Ou fili i se puʻeupuʻu.

Afai ua tupu au faʻatonuga, ona toʻatele lea o filifiliga mo oe, filifili nisi!

Ia, afai e te le manaʻo e fetauaʻi ma sitaili, ona e toe faaluʻe lea o au boring bangs i tua!

Faʻafefea ona tatou faia se kapeta?

Mo se amataga, faʻaoso oe lava i seleulu ... leai, leai, na o le faʻataʻamilo, latou te le manaʻomia! 🙂 Pau mea e te manaʻomia o le selu, fulufulu paʻu mo lauulu, le vaaia, se kilipa ma fulufulu sulu.

O lea mea e tatau ona e faia:

  1. Aoina le lauulu i luga, teu i se kilipa.
  2. Fili le lauulu lea na faʻamutaina (pei o lou ex).
  3. Olea la lenei fili i le fesoasoani ile vaai leaga ile tua o le ulu.
  4. Faʻapipiʻi lou lauulu i le pito i luga o lou ulu.
  5. Fai se selu i totonu o le lauulu i luga o le pale. Foliga fulufulu manu.
  6. O lauulu e tumau (e uumi lava), fai se maualalo sulu. Fai i lou lauulu e ufiufi ai ou taliga.
  7. Nana lou siʻu i lalo ole vaega o totoe o lou lauulu.
  8. Tuu atu i lau laulu lauulu foliga foliga. Foliga fulufulu manu.

Matamata le vitio ma faʻamatalaga auiliili ma ou te mautinoa o le a e manuia!

Na e fiafia i le auala? Vaʻai poʻo a fulufulu mo tamaiti o le a teuteuina i lenei vaitau!)

Le teuteuina lelei foliga

O lenei fulufulu mo teine ​​ma teine ​​e ofoofogia i le matagofie. E leai se isi e talitonuina o nei pulutasi faʻalelei i fili i luga o le pipiʻi puʻupuʻu.

1. Matou te faia soʻo se vaeluaina. Vavaeese i le tasi itu se vaega lautele o le lauulu. Ua amata ona tatou fili i le au-aʻai o Dutch i le laina tuputupu aʻe o ni manoa, e faasino i le pito i tua o le ulu. A oʻo i le mea e tupu ai le taliga, tatou te le toe faʻaopoopoina ni manoa fou i le puaʻa.

2. Toe fai le lalagaina i le isi itu.

3. Faʻamau vilivili ma ou tamatamailima, ma atili ai le mafiafia o toloa.

4. O le laulu e totoe gaogao, tatou te nonoa i se fusi ma fai se matasele.

5. Matou te kolosiina ni totoa e lua ma faʻalelei ia i ni mea e le vaaia poʻo ni fulufulu mata.

6. Matou te liliuina le matasele mai le fusi i lalo o 'ie faʻapipiʻi ma tutuʻi ma le mea e le o vaaia.

Vaʻai le vitio mo nisi faʻamatalaga:

E pei ona e vaʻai, o le faia o se laulu lalelei mo lauulu pupuʻu e matua le faigata lava. Tofotofo ma aumai mea fou i lau masani masani.

Masani kapeta

Mo i latou e le o manaʻo e faʻapau se lauulu, e fetaui lelei leisi filifiliga: faʻapipiʻi se meafaitino faʻapipiʻi ile lauulu mago ma lulu i ou lima. Fai se pito maualalo, ma tuu le pito i totonu ma tutuʻi i fulufulu. Sulu lemu le lauulu i aʻa e ala i le tosoina i ou tamatamailima ma faʻanusisi ma varnish. Voila - ua sauni le laulu!

A sili atu alualu i luma o le bang-hairstyle e tutusa lava ma i le lomiga lona lua, ma le tasi faʻatagaina: faia se vaega sao ma vaeluaina le lauulu i ni vaega se lua, faia i lalo maualalo solofanua e tatau ona mimilo ma mautu i mea le vaaia, o latou ula i aa. Vaʻaia, e tatau ona maua se sikuea. Tatala ni nai manoa i foliga ma tamate mea uma ma varnish.

Hirst Shkulev Lomiga

Moscow, st. Shabolovka, fale 31b, 6th ulufale (ulufale mai Horse Lane)