Lauiloa

Faʻafefea ona avea ma tagata Numera 1 - pale o laulu

Ua uma ona matou talanoa e uiga i le auala e fai ai sitaili sili ona manaia o lenei taumafanafana. O le aso o loo tatou talanoa e uiga i se fulufulu laulu o le a faʻaʻafia i lona alofa ma agamalu. Sauni e avea ma tama teine ​​moni? Ma faʻasolo loa i le faʻatinoina! O le a e maofa i le vaʻai i le faigofie ma le faigofie ona fai!

E te manaʻo e faʻaopopo le paʻi ole aga faʻalelei? Faamamafa mama ma le femininai? Afai o mea uma ia e lua o le tali o le ioe, ona avea lea ma lalaga pale o le mea e te manaʻomia! O se sitaili laʻei manaia e le gata e matagofie, ae e sili foi lona mafanafana (i le vevela, o lena lava!). Hollywood, mo se faʻataʻitaʻiga, ua maeʻa ona faʻaopoopo faʻamalosiʻau atu fafo i luga o le kapeta mumu ma lenei laei. Vaʻai mo oe lava!

O i latou taʻitasi o loʻo feololo ma le umi le laulu, e mafai ona fili i le fili faʻapipiʻi. Lalo o se laasaga ma lea laasaga faatonuga. Nai lo, faia se selu ma toe fai nei laasaga faigofie ma matou.

Faʻafefea ona faiʻu se pale faʻapitoa

Mo le faia o lenei lalagaina o lalagaina foliga foliga lelei lelei, taumafai e aua le faia ni fulufulu fusi ma aua nei galo e faʻaopopo se paʻi o le faʻaletonu le faʻatamala ile lauulu. Pau mea e te manaʻomia mo le lalagaina o se selu, mea e le o vaaia ma lua e le o vaaia (ma le 20 minute o le taimi, ioe).

Faiga numera 1.

Laasaga 1 Vavae lou lauulu i ni vaega se lua, vaeluaina i le ogatotonu.

Laasaga 2 I le tasi itu, amata lalaga lau lauulu. Alu mai i tua o le ulu agai i le muaulu. Faʻamau le fili i se ofuvae le vaaia. Toe fai le laasaga lea i le isi itu. O le iʻuga, e tatau ona e mauaina sina uʻamea pipi, e pei ona faʻaalia i le ata i le itu taumatau.

Laasaga 3 Uu afifi ia muamua vaʻai poʻo fea o nei mea e lua e sili ona natia i lalo ae o le a luga.

Laasaga 4 Ia milo le isi fili i luga ole ulu ma malupuipuia ma ni mea e le o vaaia. Toe fai ma le isi scythe, faʻapipiʻi i luga o le isi scythe.

Laasaga 5 Toso ni nai fulufulu o lauulu i ou foliga e avatu ai i lou lauulu sina maseesee. lea e talafeagai i lenei vaitau. Faia!

Faiga numera 2.

Lenei o le metotia e tutusa, ae o le auala o lalagaina suia laititi. O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata e umi le laulu. O le faigofie ona faʻamauina se fusi i le ulu e pei ona iai. Matou te vaai!

Laasaga 1-2. Ua fili faʻamaʻamana lua, amata ona lalagaina latou mai le maualuga o le auvae. A maeʻa, faʻasaʻo i latou i sina mea, ma vaʻai faʻateleina le tele o lauulu.

Laasaga 3-4. Sopo faʻatasi uma pigtails ma afifi faataamilo i lou ulu.

Laasaga 5-6. Ave le le vaaia ma faʻapipiʻi pito o ia fili. Faia!

Matamata i se vitio pe faʻapefea ona faʻanaia se fusi i luga o le ulu

Scythe-pale: faʻafefea ona fai se fili i le ulu 315 600 https://www.youtube.com/embed/eMNSLDqOBk4 2016-08-01T13: 53: 23 + 02: 00 T4H26M0S

Ua uma ona sauni e fai le sili laei ma sili ona manaia ile laulu o le taumafanafana? E pei ona outou silafia, o le lalagaina o se lalaga lalaga e le faigata tele. Alu ia!

Coronation o le lalolagi mai lauulu

Aisea ua faaigoaina ai lenei laulu foliga pale? Aua i foliga e foliga tutusa lava le tupu ulu. Na aliali mai i tua i le ogatotonu Ages, ina ua le ofi tamaitai amioatua ofuina laulu papaʻe. Ona amata ai lea ona latou faʻatupuina ni lalagaina eseese, o loʻo i ai ni lalaga faʻapipiʻi i le ulu. Teuteuina i lipine, fugalaʻau, maise.

I le 2016, toe foʻi atu le pale i laei catwalks. I se faʻamatalaga faʻaonapo nei, o se faʻailoga o le tamaʻitaʻi, matagofie, tamalii. O le pale o le a faʻaopoopo le faʻaaliga i aso uma, talafeagai mo se tafaoga faamasaniga faʻapitoa, o le alu ese atu ma le faʻaipoipoga.

Eseese o lauulu i launiu: maualuga afiafi mo le faauuga poʻo aso uma

E lua auala e fai ai se pale:

  1. E ala i le tofa o se tasi pe toʻatele ni fili, ma faʻataʻamilo solo i le ulu.
  2. Faatinoina lalagaina i se lio, pei o se spikelet, sui faʻapipiʻi le pito i luga ma lalo o laina.

E tele ituaiga o lenei lauulu:

  • aganuu, Farani, tele, mafuli fusiua, fishtail, po spikelet fausia i luga o le ulu. E talia e faʻaoga le tuʻufaʻatasiga o nisi metotia,
  • o le ato i le pale e faia i le fili,
  • filo eseese e maua ai, faataamilo i le ulu,
  • galuega tatala lalagaina (lautele, po o ma faʻaʻumiʻau uʻamea), siosiomia le ulu

Faʻafefea ona fai se matagofie matagofie tupuʻaga lauulu lauulu mo se teine ​​faʻaipoipo ma se ufiufi

O le faʻatusa o le teine ​​faʻaipoipo e tatau ona matagofie ma onomea - o le a mautinoa lea mo le faʻaeʻeina o le pale. I le mafiafia, uumi lauulu, e foliga matagofie ma mamalu, ae tamaitai. A fili faʻataʻitaʻiina matala o le a tatalaina le ua o le teine ​​faʻaipoipo, taulaʻi atu i foliga o le ulu ma foliga foliga. O lenei filifiliga sitaili e talafeagai mo toa lalelei e fiafia e tumau i le malamalama. O le pale e lalagaina faigofie ma vave, ae i le taimi lava e tasi foliga foliga masani. Ma ia, o le teine ​​faaipoipo o le a lagona e pei o se masiofo. A fili fili lapotopoto e mafai ona teuteuina i le fulufulu fugalaau, fugalaau, ae le tatau ona tele ni mea fesoasoani.

O le taatitia faataamilo i le ulu, na faia i le faavae o lalagaina "laina apogaleveleve", "French braid", poʻo le "iʻa iʻa", faatasi ai ma ni manoa ua faʻasaʻolotoina, o le a faʻalelei le ata o le teine ​​faʻaipoipo. E masani ona ia ufiufi foliga a le teine, ma maua ai sina foliga lilo.

Fanau lauulu laʻau mo teineiti

Tina o tamaitai talavou e i ai se latou faʻapitoa misiona - e aʻoaʻo i latou i le auala e tausi ai latou lava, e atiaʻe se lagona o sitaili. O se vaega taua o lenei o hairstyles. Ae talu ai o teineiti e masani ona lelavava, styling tatau ona faia vave. Mo nei faʻamoemoe, ma saunia faigofie lauulu mo teine ​​i lalo o le pale. O sitaili faapena e masani ona laʻei e tamaʻitaʻi atamamai, latou e mautinoa lava o le a latou ole i tamaitai talavou.

O fulufulu o tamaiti ma se pale e mafai ona faʻavaeina i luga o se masani masani fili. Mo le lalagaina, faaaoga uma lauulu, pe na o le pito i luga, tuu ai i tua o loʻo tafe ai i tua ma luga o itu. A sili atu ona teuteuina lauulu i se teine ​​o se pale o lauulu, e aofia ai se fili fili faia mai milo loka. E foliga faigofie, agamalu ma masani. E le gata i lea, o le lalaga faʻafefiloi e mafai ona faʻaseʻe ane i le itu, e faʻatupu ai sina foliga faʻapitoa. O fugalaʻau laiti na tuu i lona siʻomaga o le a faʻaalia le manino lelei i le lalagaina.

Fesuiaiga o se pale tele pe itiiti mo le lauulu uumi ma pupuu

O le lalagaina o se fili faataamilo e mafai ona le gata mai le uumi lauulu. O aso nei faʻatekinolosi faʻatagaina oe e fai se pale o manoa o ituaiga eseese. O le afa lalaga o se vaega o lauulu ma se pale i luga o le lauulu laulu e tau i tauau. E aofia ai ni vaega se lua, le mafai ona fesoʻotaʻi i totonu ia i latou lava. O pulu pupuu e mafai ona fili i le tasi itu o le spikelet ina ia i ai le puʻeu i se 'afa. I le isi itu o le ulu, tafe loka alu ese. Ia, o le filifilia o se fulufulu ulu ma se pale i luga o le lauulu uumi o le a le faigata - e i ai le lautele lautele o latou

Lauulu lauluʻau, toe faʻatoʻilaloina faʻataʻitaʻiga catwalk, o le a faia tamaitai uma lagona o se masiofo. E matua ese lava ma e talafeagai mo lauulu o soʻo se umi. Ma faʻafetai i lona lautele, faʻataʻitaʻiga mafai ona faʻaaoga e faʻauma ai le foliga i aso uma, faʻaipoipoga ma faʻapitoa taimi.

Ona sosoʻo ai lea i le vaega o le lalagaina o lalagaina:

1. O le a tatou saunia uma le teuteuina o laulu e manaʻomia. I le faiga, ou te manaʻomia: se selu, selu, sela, lauulu, pulumu o le ulu ma se diadem o se teuteuga. O le tarako tupu lea!

2. Tuu lou ulu ma amata lalagaina. O le fulufulu ua taʻua o le "pale" ma oe, ioe, manatu na o le a punou faataamilo i lou ulu i se lio i le foliga o le lauiloa teuteuga o masiofo. O lea la, amata amata ona fai se “maea” o flagella, tatou te ave loka o laulu mai le taliga lava ia. E tatau ona telē le filo, aua o le a sili atu le faigofie mo isi galuega ma sili atu le matagofie. Vavae le filo i ni vaega tutusa se lua.

3. O lenei ua matou liliu i le uiga ese lalagaina "maea". E faʻatinoina faʻaaoga se lua mimilo flagella. Muamua, ave ni afa se lua ma faliu uma i le itu taumatau. Naʻo nai faʻalua - ua lava lena.

4. O lea ua matou liliuina la matou flagella i le agavale, ma tuu le taumatau “maea” i luga o le itu tauagavale.

5. Le isi, ave se fasi filo o lauulu mai le itu taumatau ma faafesootai i le pito i lalo flagellum. Matou te liliu uma flagella i le itu taumatau ma lalagaina i le agavale, tuu le taumatau i luga o le agavale.

6. O loʻo faʻaauau pea ona fai le "maea" i le lio o le ulu e tusa ma lenei metotia faigofie o lalagaina. E le afaina pe a le vaeluaina e le tutusa - e le afaina le lauulu lauulu mulimuli. Faamolemole ia matau o le "maea" e le tatau ona alu i le pito o le lauulu, ae i se mamao mai le muaulu ma taumatau i tua atu o taliga - sili atu matagofie.

7. Ina ua ou mimiloina le “maea” i le taliga, ua ou toe tuʻufaʻatasia le selu ma isi vaega o le lauulu ina ia lalagaina ma lemu ma lalagaina. E tatau lava ona auiliiliina le faʻatulagaina o le "maea" i luga o le au o le ua, talu ai o le taimi lea ua ou lalagaina uma lauulu mai loʻu ulu iinei. E manaʻomia le mautinoa o le lauulu i luga o le pale e taʻoto lelei ma e leai ni "moa".

8. Faia o se "maea" i le pito i tua o le ulu, pe a ou oʻo i lona pito, e manaʻomia le faia ia matua fufusi lalagaina. E moni tele lenei mo le taʻamilosaga mulimuli. I lenei vaega, o le "maea" e tatau ona mimilo mimilo ma o le lauulu e le tatau ona paʻu i fafo. Ma faʻataunuʻuina le faʻaiuga mulimuli, tuʻu mau i le ulu. E manaʻomia ina ia mafai ona fetaui lelei le "maea" i le tua o le ulu.

9. A uma le vaega o le fulufulu laei i le ulu ua maeʻa. E tatau ona ou miloina le vaega na totoe. I le faʻaogaina o se metotia faʻapena, ou te mimilo uma ai manoa i le taumatau ma taʻitasi le tasi i le isi i le itu tauagavale. I lenei auala ou te fausiaina se "maea" i le pito o le lauulu. E tatau ona fufusi lelei ina ia aua neʻi toulu le laulu. O lenei e tatau ona tatou faʻataʻamilo i le tatou "maea" faataamilo i le ulu, ma faʻaeteete faʻapipiʻi i le pito i tua o le "pale".

10. Ou te taumafai e nana le pito o le “maea” e ala i loʻu teu lemu i lalo o le lalagaina i le muaulu, pei ona faʻaalia i le ata.

11. Ua uma ona valivali le “solofanua pupuʻu” i lalo o le lauulu, e tatau ona e tuia le mea lea i se lauulu e le vaaia, ina ia aua neʻi paʻu ese ma le laulu e paʻu ese. I lenei tulaga, o le atoa manifinifi o le "pigtail" mafai ona tuu i lalo o le amataga o lalagaina, ui atu i le laina o le muaulu. Ma o le sitaili o le a foliga holistic ma atoatoa. A faʻapea e manaʻomia le pine o nisi togi i isi nofoaga.

12. O le faaiʻuga mulimuli o le faʻaopopo lea o le matagofie ia tatou “pale”. I le malamalama, agamalu gaoioi, ou toso ese le lauulu mai le fusi o le maea sina, tuu atu i le lauulu laulu ma le tele. E manaʻomia le faʻanusuina o mea uma ile fulufulu mata.

13. O le mea na ou maua. Malilie iai, o se teuga afiafi moni.

14. Ma afai e te teuteuina mea uma i se tiara, ona avea loa lea o fulufulu ma tupu moni!

O le vasega master na faʻatautaia e Enina Julia Viktorovna

Se faigofie “pale” e tolu manoa

O le mea moni, i lalo o lenei igoa, faʻatupulaia faʻatasi ma se mea lavelave ma taugata, soʻo se laulu e faʻatonu lalagaina lalagaina: e mafai ona faʻaalia uma, tasi, ma faʻatele.

O le "pale" masani, ua fausiaina i luga o le lalagaina o vaega o le 3, e ala i le lalagaina o le lalagaina, ma e manaʻomia le umi o le laulu e tauʻau tuli poʻo lalo, aua a leai, e i ai le avanoa e le "fusi" atoa le ulu.

Ole siakiina pe o lou umi e talafeagai mo lenei laulu e faigofie tele: aoina atoa le tapoleni i le pito i tua o lou ulu, liliu i se sikoa sikoa mo 2-3 fesuiai ma tusi faataamilo i lou ulu. Afai e faʻaiʻu le pito i le mea lava e tasi faʻavae - e mafai ona e amata lalagaina. A faʻapea e te leʻi oʻo i ai, e sili atu pe a e toe liliu i le lite version pe lafoai lenei manatu mo le taimi nei.

Selu le lauulu laʻau, gagau ma le vavae ese vae tonu i le ogatotonu i le 2 vaega, faʻasaʻo soʻo se tasi i le kilipa ina ia le faʻalavelave ai i le galuega. Taulimaina le isi mea ma se pulupulu susu, selu toe, vavae ese ie manifinifi i le itu pito i le laina laina ma vaevae i 3 vaega.

Amata lalagaina i le auala masani: aumai le agavale tauagavale i le ogatotonu, satauro, ona toso le vaega taumatau i le ogatotonu fou (lea na totoe muamua). I le isi folasaga i le galuega o le itu ese, faʻaopopo se vaega laititi o le laʻau fua i ona tafatafa. يعني o lenei togafiti e tutusa ma lea faʻatatau e fausia le "French braid", aʻo lenei, o le faʻatonutonuga e mai lava i lalo i le pito i luga.

O le taimi lava e te oʻo atu ai i le ogatotonu o le muaulu, aveese le kilipa mai le tapoleni tatala ma amata ona piki eseina mai ai. A maeʻa, lalaga atu i le pito o le mea oi ou lima. Faʻamau le pito i se manifinifi paʻu paʻu e tutusa.

A faʻapea o le faʻaiuga na faʻaiʻu i le amataga, naʻo le pito i lalo o le mea faʻavae ma faʻasaʻo i se mea e le o vaʻaia. Afai e umi le lauulu, ma faʻatasi ai ma le mea o loʻo mafai ona amata ona tuʻu atu le laina lona 2, gagau i totonu o le moi i tua o le ulu, toso soʻotaga taʻitasi i le itu ma faʻapipiʻi i mea e le o vaaia. Ua teuteuina lelei i le sitaili laʻei ma le manaia.

E tatau ona fai atu e oʻo lava faʻatekinolosi lenei mafai ona faʻatino matua ese: O le auala pito sili ona faigofie o le lalagaina i totonu o se lio lapoa - pe a faʻataʻoto le lalaga faʻapipiʻi ina ia paʻi atu i le pito o taliga ma le laina pito o lauulu ulu. Ma e mafai ona e faia le "pale" nofo maualuga - alu i se tamai lio, tuʻuina le fili i luga o le alofilima o lou lima i luga aʻe o le pito o le taliga ma le lauluʻulu. Ina ia faia lenei mea, o le mamao o le filifili piki agai i le tulaga o la latou folasaga o le a eseese - o le pito i luga o le a puʻupuʻu puʻupuʻu, o le pito i lalo o le a umi umi.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Mamalu harness pale

Afai e leʻo tuʻuina i ai le lalagaina masani, e mafai ona e taumafai faigofie atu filifiligalea faia mai se tafaoga. O lena ituaiga lauulu na faia i ni nai minute, e ui i lea, e aoga le malamalama ai e le lava le malosi, ma e manaʻomia foi se lauulu laʻititi ma le matua tipiina, a leai, ia motusia faʻateʻa ma le fusifusi o le a malepe ese. Taumafai lou lima fautuaina i le lite filifiliga.

  • Fuluʻi le lauulu lauulu, faʻapipiʻi ma se pulupulu susu, vavaeese se lautele lautele i le pito i lalo o le ulu. Amata ona milo i luga ma i totonu.
  • I le maeʻa ai o taimi lona 3, uu se vaega fou o lauulu mai le pito i lalo, ao selu ona ulu aʻo leʻi ulufale i le lauulu.
  • Faʻafoe le taʻamilosaga i lou ulu seʻia oʻo i le pito i tua o lou ulu. Lenei e le mafai ona milo i se fusifusi, pe o pito o le laulu e fusifusi ma se uʻamea paʻu ma nana i le "tino" o le taamilosaga i le ogatotonu o le ulu.

Ole aofaʻi o suiga e maeʻa ona e manaʻomia e faʻaopopoina se filo fou e faʻalagolago i le malosi o le laulu laʻau tatau. Ua mafai ona sosoʻo i le 6-7, ae peitaʻi o le "pale" e malu.

O i latou e feagai ma ia ituaiga fesuisuiai e mafai ona ofoina atu faigata filifiliga faavae i luga o le 2-vaega fili. E manaʻomia sina taimi, peitaʻi o le faiga lava ia e manaʻomia le sili atu o le faʻamuamua ma lelei.

  • Sisu le tapoleni atoa o lauulu i le tasi itu, luga, pe tusa o le 2-3 tamatamailima mai le pito o le laina tuputupu aʻe i luga atu o le muaulu, vavae ese le lautele o le filo ma vaevaeina i 2 vaega.
  • Sopoʻia latou, ona mimilo lea o se tasi o vaega ina ia e maua ai se faʻamalieina, malosi sikoa. Tuu fua le isi.
  • Fai se isi kolosi, ona ave lea o se manoa tele mai i le pito i luma (luga o le muaulu), faaopoopo i le vaega malosi o le lalaga (o le o le a o le a papatisoina nei mai luga), milo faatasi. Ae naʻo le pau lava lena o le kolosi, fai se taamilosaga fou.
  • E tusa ma le faʻavae o le 3rd laʻasaga, fai le laei atoa i le pito i tua o le ulu, i le mea e leai se lauulu e tatau ona iʻu. Pau lava le mea o totoe o le mimilo o manoa ma se masani taamilosaga i le pito pito pe faʻatutuina se fusi.

O se taua taua: pe a fai o le mimilo o le fusi autu e faia i le itu tauagavale, ona a faʻaopopo lea o se manoa i le gaioiga, e tatau ona mimilo i le isi itu faʻafeagai, i.e. i le agavale. A leai, o le laulu lauulu o le a vave paʻu ese.

"Pale" i luga o lauulu laulu

E pei ona taʻua muamua, o se laʻei fulufulua e sili atu ona faigofie le fausiaina i luga o ufiufi uumi, ae ui i lea, e ona, tagata e ona le sikuea uumi laina pe na o se lauulu i luga o tauau poʻo tauau mafai foi ona taumafai i lenei lalagaina, ae le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se "pale" faʻatoʻa mafai ona faia i le vaega pito i luga o le ulu (mai le pito o le taliga i le pito o le taliga). Ae tele na o latou aoina mai ile 2 vaega.

  • Vavaeese le lauulu lauulu i ni vaega tutusa se lua, mai lalagaina taʻitasi se lalaga faigofie i ni filo e 3, faʻamautu le pito i le silikon paʻu. E taua le maitauina o le itu o lalaga lalaga e le tatau ona faʻapipiʻi, ae ma le laʻititi faʻataʻamilo - i le faʻafeagai ma luga ma luga: o lea o le laulu lauulu o le a sili atu le saʻo. E fautuaina e aua le faia manino le vaeluaina vavaeina - e sili atu le solia o lauulu i se toetoe lava a le mafai aʻi lau Kerisimasi laʻau.
  • Ua maeʻa ona sopoia braids i le pito i tua o le ulu ma taofi i itu eseese i le ulu. O le "fonotaga" e maua tonu lava i le ogatotonu i le pito i luga, o fea e te manaʻomia ai ona nana faʻalelei i lalo o sooga o sooga o le fili ma faʻamau lelei ia mea e le vaaia.

O le faigata faigata iinei e tutusa lava le faʻatulagaina o le afa: o le sili ona saʻo e aveese pito, o le a sili ona matagofie foliga lauulu foliga o le a foliga mai.

I se aotelega, e taua le taʻu atu o loʻo i ai se sili atu "paleia" sili ona faigata, lea e faia i le tele o vaega, ae e fautuaina e pulea lona fausiaina i lalo o le vaʻavaʻaiga o se matai mafai ona tuu lona lima i totonu ma faʻasaʻo uma mea sese. Ma o manatu o loʻo faʻaalia i totonu o le tusitusiga e sili mo le tutoʻatasi faiga masani i uo teine, tuafafine, afafine, ma e oʻo lava ia te oe lava.

Lauulu mo lauulu laulu

O le averesi umi o lauulu o le a avatua se laititi tele lapoʻa mo faʻataʻitaʻiga. I le taimi lava e tasi, o se mea e faʻaoga ai sapalai faʻaoga e mafai ona faʻaaogaina uma i luga ole faavae o le rim ma ile faʻavae ile selu.

Laʻei faʻaipoipo masani lauulu mo lauulu laulu - malvina. Curls selu malamalama ile pito i luga ma tua o le ulu. O nisi oi latou o loʻo aoina i totonu o se auʻaunaga le iloa lelei, ma nisi o faʻataʻutaʻu ma faia faʻamalama o loʻo tafe mai fua. Faʻamau le ie puipui i le pito i tua o le utupoto, ma se pale matagofie o le a faʻamamafaina ai i luma o le.

Mo le umi o le lauulu e tele lauulu e faʻavae i luga o lopa. Filifili mea e le masani ai ma faʻataʻalelemu. O lea o le ata o le a tuuina atu māmā ma aga faʻanatura. Faapipii ni manoa, tuu i latou e faafao ou foliga ma matagofie uila. E filifili e palealii le matua le masani ai, ae laʻititi. Faʻalelei sili i le cuckoo.

Lauulu mo laulu umi

E i ai le tele o lauulu mo le uumi lauulu. Le sili ona lauiloa: maualuga lauulu lauulu, fili ma lalagaina, tatalaina tatala. Toeitiiti lava o latou uma e mafai ona fetuunai i le pale. Ae sili ona lelei le aulelei lauulu lauulu, malulu curls ma eseese fili.

O le lavelave maualuga lauulu o le a avatua i le ata le moni tupu mamalu. Taumafai e faʻatumauina lau sitaili tutusa ma lau aotelega sitaili. O le tamaʻi lamolemole ma le puʻupuʻu, ioe, o le a foliga lelei, ae o lo o fatuina ai le faʻatusa o se vaʻaiga matua ese.

O le lona lua sili ona lauiloa nofoaga mo lauulu i fusi. O fulufulu uumi e mafai ona fili i le auala sili ona faʻaletonu. Fai le fili i se mea faʻapepelepe ma faʻaseʻe, ma i luga o le pale faʻapipiʻi le pale i le faʻaputuga. Ua sauni le ata o le tamaʻitaʻi lilo.

E pupula tele le pale i luga o lauulu uumi. Curl out ma tetele curls ma faʻapipiʻi le pale i le hoop.

O aulelei e aulelei ma le laumata foliga o loʻo potopoto i se leoleoga maualalo. Mo sili natura, e sili atu le teuteuina o laulu i curlers muamua.

Lauulu laei

Leai se sili lauiloa lauulu foliga ma se pale mo teine. E mafai ona e faia lea mea mo se aso fanau, aso malolo faaleaiga, teine ​​faʻaipoipo i le aoga faʻataʻitaʻi poʻo le Tausaga Fou. Ma se mea e le masani ai teuteuga i luga o lona ulu, o le alo tamaititi laititi e mautinoa o loo i ai i le malamalama.

A fai se laulu mo se tamaititi, aua nei galo o laulu mo tamaiti laiti e tatau ona sili faigofie ma sili atu masani nai lo mo se teine ​​matua. Faʻapipiʻi "pei o le tina" i pepe e foliga le masani ai.

O le tulaga muamua i totonu o tamaiti e ala i le lalagaina o loʻo uʻuina mausali e fili. E mafai ona filifilia le lalagaina mo soʻo se umi ma le maualuga o lauulu. O le pale o le a avea ma mea maualuga o ata: o le a faia matagofie e oo lava i le sili faigofie sitaili. Ina ia faia le laulu foliga foliga matagofie ma fiafia, filifili ni 'ie manaia e fofoa ia fili i le le mafai ona vaaia. E sili le faʻaogaina o silicone.

O le vaega lauiloa lona lua o le fusi. E sili lava le fai i lalo ifo, ma faʻataʻamilomilo lauulu laʻititi. O le pale i luga o le pale o le a faia ai le faʻatusa o le tama teine ​​tamaʻitaʻi mamalu maualuga.

O loʻo faʻatuʻu lauulu poʻo lauulu e totonugalemu i se mataʻupu foliga e aulelei ma agaalofa. Ae mafaufau i lenei auiliiliga: i tamaiti toaaga, o lenei teuga leiloa lona foliga muamua i le taimi lava e amata ai taʻaloga ma pranks. O le mea lea, matou te fautua atu ia ituaiga laulu e naʻo le toʻamalie ma lemu tamaiti.

O se teineititi ma lona lauulu puʻupuʻu e mafai ona toso i tua teisi ma se pale teuteuina i se pale.

Vaega o le filifiliga o le pale

Tamaiti laiti e talafeagai mo soʻo se tele. Tupulaga talavou maua se tasi filifiliga filifilia: o le susulu, sili atu. O le mea lea, 'aua le avea le tina e taofi ma rhinestones, fulufulu ma isi "mea matagofie". O le mea taua o le alo tamaʻitaʻi e tatau ona nofo lelei ia te ia.

O le a sili atu faigata mo teine ​​matutua matutua filifilia se pale mo se laʻau lauulu faʻaipoipo. E tatau ona fetaui lelei le ofi i le ie puipui, mea teuteu ma laei faaipoipo. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se laʻei e teuteuina i penina, e oʻo lava i se pale sili ona matagofie ma rhinestones o le a foliga vaʻaia tele. Tuu sao mea faʻapipiʻi. Tagata e ona se ofu puupuu e mafai ona faamamafaina le lauulu i le filifilia o se pale matagofie. Afai o le tino o le laei e matua teuteuina lelei, taulaʻi i ai. Teuga o se laulu i lenei mataupu e tatau ona faautauta.

Lauulu ma se pale foliga foliga masani ma manatuaina e tagata uma. Poʻo le a lava lau mea e te filifilia, ia mautinoa - o le faʻailoga o le masiofo o le polo ua saunia.

Vitio i luga o le autu o le tusitusiga: