Valivali

Paʻepaʻe paʻepaʻe: 44 manatu faʻatasi ma ata

O le fulufulu male paʻepaʻe e leʻo se filifiliga faigofie mo le toʻatele o fafine, o le le faʻaalu foliga o tamaloloa. Tele teineiti e saili ia lanu moli lauulu. O le "avega" o le laulu e foliga sili atu ona matala, mama, talavou i foliga. O le lanu malamalama e le alu i fafo o le masani. Eseese filifiliga e fetaui lelei i soʻo se vaitau, lautele mo foliga foliga, lauulu tipi foliga. O le mea taua o le filifilia o lau paolo taumatau. A uma mea uma, paʻepaʻe lauulu e ese.

Valivali foliga

Mafaufauina le fausaga o lauulu, paepae e manatu o ni filo e leai se lanu. O Albinos e masani ona maua i se suiga. I isi tulaga, o moli moli o ituaiga o paepae ma eseese tikeri o lanu.

O lanu paʻepaʻe mama paʻepaʻe o se filifiliga le masani ai. Tagata e ona "sterile" manoa e masani ona foliga pei o tagata ese mai isi paneta. Lauulu i lenei mamanu e manaʻomia se uiga patino, faatumauina o le ata.

Paʻepaʻe paepae o le a maua ai foliga aloaʻia, mafai ona toe faʻafouina, tosina le mafaufau. O se pupula susulu o le a manaʻomia ai se faʻaeteete uiga i le filifiliga o ofu, vali. E le lava le naʻo le faʻateʻaina o le lanu uliuli, ua tatau ona sui atoa lou olaga.


Tala faʻatatau o Olga Buzova ma lauulu sinasina

Paʻepaʻe lauulu sinasina, pei o soʻo se paolo o uliuli, e talafeagai i taimi uma. O le mea autu pe a filifilia se tulaga le-masani o le saʻo ona iloilo le foliga. E le o tagata uma o le a alu mo se tali faapena. A o lei valiina, e tatau ona e mafaufau mamafa i le mafuaaga e i ai tapulaʻa.


Emilia Clark o se foliga lalelei ma lona paʻepaʻe

Fausiaina o se Organic Ata

A o lei faia se filifiliga i le valiina i le papaʻe paepae, e tatau i se tasi ona mafaufau totoʻa i le iloiloga o foliga vaaia, sitaili, ma amio. O se catchy lomiga e aofia ai le faateleina o le gauai mai isi. O i latou e le o mautinoa mo i latou lava, e le sauni mo le masani a manatu o tagata ese, e le fautuaina e ave lamatiaga.


Matai faʻateleina tamaʻitaʻi ma le laulu papaʻe

Tusa lava pe a iai se manaʻoga malosi e fai le paʻepaʻe lauulu sinasina, e le o tagata uma o le a mafai ona faia lenei. E tatau ona tatou mafaufau mamafa poʻo ai lea ata e fetaui. O foliga vaʻaia e le masani ai ona e faia ni suiga taua. O loʻo vaʻaia faʻatasi uma lava ma laʻau-laʻau paʻepaʻe e foliga uliuli ma le natura. O le ituaiga Nordic ("manino" pupuni paʻu, malamalama mata) o le a avea ma se faavae lelei.


Ata o tagata pepese lauiloa i le lalolagi ma lauulu papaʻe

Taua i le filifilia o foliga o foliga. Ole sao e tatau o se filifiliga lelei lea. Taʻamilosaga faʻatulagaina o le sili ona leiloa filifiliga. E taua le mafaufau i le tulaga o le paʻu. Le iai o nai sese laiti o le a faʻaleagaina ai se fealofani malamalama.


Le tulaga ese ma aulelei Kim Kardashian ma lauulu sinasina

Lapataiga! Masani ona moni kiona-paepae ufimata lauulu lauulu. Lenei o se auala lelei e nana ai tausaga. O le umi o pupuni e le mautu. O Paulo "daredevil" e iai foi lona aoga.

Lauiloa paolo

E tele lanu o papaʻe. Filifilia o se leo e tatau ona faavae i foliga vaaia, o le mafai ona ausia se matagofie vaaia vaʻaia. I le faʻaopopoga o paʻepaʻe paʻu, ua lauiloa foʻi ni paʻepaʻe ma le malulu malulu o le oneone mafiafia. O se mea manaia a faʻatasi o le a paʻepaʻe ma lanu piniki, lanu viole, lanumoana faʻafefiloi.

Faamalulu sinasina

E tele faʻatapulaʻa e faʻatupu ai le foliga saʻo ma le paepae papaʻe. Le fiafia, le mautonu le paolo e talafeagai mo iunite. Mo e ona le lanu mafanafana ituaiga o foliga, samasama (tanned) paʻu tones, o faʻataʻitaʻiga ma paʻepaʻe moni o loʻo faʻailogaina. Ina ia faia le saʻo ata, 'oti ulu ma laʻau manino (kapeti, laulu uumi ma faʻasologa sasaʻo) e sili. Fulufulu lauulu e manaʻomia e le aofia ai.


Fiafia ma faʻafiafia faʻaipoipo ma laulu papaʻe


Matua ma susulu Suga mai le bts ma paʻepaʻe paʻepaʻe, vaʻai sili atu faʻataʻitaʻiga o laulu papaʻe i alii

Lefulefu, penina filifiliga paʻepaʻe - o se fofo talafeagai. O le lauulu maua maua se paʻepaʻe enaena, enaena. Ina ia faʻalauiloa le saʻo foliga, naʻo se malulu lanu ituaiga foliga e talafeagai. O le faataʻitaʻiga ua fautuaina i tagata e maua ni pupula.


Lauiloa faataitaiga ma lauulu sinasina

Faatasi ai ma le platinum gamut, naʻo le paʻu talavou o teine ​​foliga foliga lelei. O foliga vaaia o maanuminumi foliga maanuminumi o se taimi e fesuiaʻi ai i se vevela mafanafana. Faʻauʻuina, tafeʻu curls - o le tali lelei mo se paʻepaʻe paʻepaʻe ma efuefu. Le filifiliga o le faigofie faʻamamaina, valivali o lefulefu tone o se sili sili ona amata le faʻataʻitaʻiga.


O le mulatto ma le laulu papaʻe foliga foliga manaia ma manaia

Paʻepaʻe papa

O se liliu agai i le lautele - o se filifiliga o paolo ma mata oneone. O le filifiliga e itiiti le manaʻomia i foliga. Paʻepaʻe papa e faʻatagaina le tuʻufaʻatasiga o nota o lanu eseese lanu. Manatunatuga ole platinum i lanu mafanafana mafanafana o le a fetaui ma paʻepaʻe paʻu, auro - mo tanning pule. Beige tone e talafeagai mo tamaitai matutua ma tamaitai talavou. Soʻo se fafine fulufulu ua faʻatagaina: mai le puʻupuʻu-puʻupuʻu e oʻo i le umi umi. O mamafa mamafa e tatau ona faʻamamaina e ala i le faʻauʻuga.


Foliga matagofie ma malamalama - tamaitai Korea ma le laulu papaʻe


Ultra-pupula ata o le tagata manumalo - ose uliuli fulufulu ma paʻepaʻe paʻepaʻe i mma

White auro

O le lanu mafanafana ituaiga o se mea muamua lea e filifilia ai le auro lanu o lauulu. O tamaitai sesega foliga o le a le toe faʻamalieina foliga ile pulupulu auro ole faʻaputuputu. Flickering mafanafana nota e lelei mo lavelave lauulu ma valiina tekinolosi. Le susulu, faʻalialiavale i la i laupepa o le lanu paʻepaʻe-auro lanu eseʻese - o se vaaiga mataina. O le umi o filifili e sili atu le feololo, i tauau - o le filifiliga sili.


Malamalama, talavou ma taʻaʻalo i le ata e mafai ona vaaia i tamaiti e paʻepaʻe lauulu

Fale dyeing

Mauaina o se kiona sinasina lanu i le fale o se galuega faigata. E oo lava i le poto masani colorists masani faigata faigata taumafai e fausia se lelei. E fautuaina ai i latou e ana le valiina muamua, e masani ona pogisa uliuli e mafaufau i se tutoʻatasi lanu suia. I taimi faigata, e tatau ona faʻasolosolo ona faia se suiga e toʻatele. O lenei mea o se mea e sili ona faigata, leaga mo le lauulu.

E faigofie ona faʻataunuʻuina le faʻamoemoe e faʻaoga e faʻaaogaina ai ni matata sili ona lelei oloa. O se maualuga o le oxide mea o le a fesoasoani ia te oe e vave ausia lau sini, ae e mafai ona afaina ai lou lauulu. O ituaiga vali ia e faʻaletaina mo o latou e vaivai, mago paʻu. Ammonia-saoloto filifiliga e talafeagai pe a fai e te manaʻomia se suiga laititi. Natura lanu fefiloi galue vaivai, ae aua le matua faaleagaina le lauulu.

Faatasi ai ma le tumau pea pupula, o sili ona lauiloa o:

Fautuaga. O le sua o le kulimi, rhubarb poʻo le chamomile broth o loʻo faʻaaoga o ni vali masani. O le faʻamamaina o le a tele se taimi, o le iʻuga e le sili atu nai lo 1-2 tone. E faigata ona faʻatupuina se paʻu paʻu paepae.

E toatele e taumafai e faatau paʻepaʻe henna. E faʻaosofia le igoa o le oloa, tutusa ma le vali faʻalenatura. O se artificially foafoaina efuefu. O loʻo iai faʻapitoa mea faʻapitoa vailaʻau:

  • ammonium persulfate
  • magnesium carbonate
  • magnesium oxide
  • hydrogen peroxide
  • citric acid.

I se taimi e seasea lava, o se laʻau faʻaena paʻepaʻe faʻaopoopo ua faʻaopopo i le faʻatulagaga. O le leaga i le lauulu pe a pisia ma paʻepaʻe henna e le faʻaititia mai i lea. O le mea e faʻamalamalamaina ai uumi i le 5-6 leo (pei o Garnier poʻo le Loreal dyes), o se taugofie lea analog i kulimi vali, ae e matua faʻaleagaina le fausaga lauulu.

Mauaina o faʻaiuga le tumau

Tuuina atu se paolo i lauulu, fatu se sili atu matauina aafiaga faʻaaogaina ni moliu moona, tonics, kulimi, soʻoga. La latou fatuga pe a faʻatusa ma le vali e sili talia. E le faʻalavelave le fausaga o lauulu, naʻo luga le lanu e tupu. O na tupe faʻapitoa gaioi faʻapitoa i luga o lauulu laʻulu lauulu (pe a e manaʻo e maua se lanu paʻepaʻe). Le pisia le iʻu umi 1-4 vaiaso. Leiloa leiloa le malosi sa faʻasolosolo, fufulu ma faʻamamaina uma o le lauulu.

Ole puʻupuʻu lona aoga o le varnish, kapina. Sa latou afifi o latou lauulu i se ata lanu. I le taimi muamua e faʻaosofia ai le susu, e leiloa se lanu tutusa. O le a liliuina, e aunoa ma le afaina o le lauulu, e malamalama ai pe paʻepaʻe lauulu e sau. O na ituaiga faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia pe a fai e iai lauulu ile ulu ile ulu.

Vaeluaina le lanu

O se vaega o faʻamalamalamaga o filifili e lauiloa. O le taualumaga faʻataga oe e maua se matagofie foliga, vaʻai paʻepaʻe lanu o lauulu, laititi faʻaleagaina. O se filifiliga masani mo ia ituaiga staining o le maitauina. E tele fesuiaiga o lenei metotia. Le faʻatinoga masani: faʻapipiʻi toso moli moli o manoa i le umi atoa. O le hairstyle o loʻo avea ma foliga fou. O le mea lea, o le a liliu faʻasolo lemu e sui mai le pogisa i lanu malamalama ma le laʻititi leiloa.

Mai filifiliga faaonapo nei mo se mea taua, balayazh, ombre e eseʻese. O metotia faʻaavanoaina oe e ausia ni aʻafiaga maoaʻe. Balayazh - vevesi lanu o filifiliga filifilia i 1 pe sili atu leo. O le aafiaga o curls susunuina i le la ua faia. O le lauulu e maua ai se paʻaga matagofie, faʻalelei lamolemole lanu. O le mea lea o le pisia e tusa ma ombre tekinolosi, o se valiina o se vaega o lauulu ua mauaina. O le fulufulu lauulu faʻatasi ai 2 lanu eseese. E masani lava ona tuʻuina le lanu uliuli i le pito i luga, o le moli malamalama e faʻaopopo i lalo. E tupu na o pito o le iloga.

Totonu Moli Taualumaga

Le tau o le faʻamaninoina o lauulu e faʻalagolago i mea muamua manaʻomia, o le polofesa o le matai, le umi ma le paʻu o lauulu. Vailaau masani lanu o 1 tone e aunoa ma le faigata ni galuega e fuafua i le averesi o 1-3 afe rubles. Pupuni uliuli e masani ona manaʻomia le tele-sitepu auala. O le aofaʻi atoa o galuega e mafai ona oʻo atu i le 10,000 rubles. mo le ausia o le manaʻomia iʻuga.

O se vaega o faʻamalamalamaga (faʻamamafa) faʻasologa e masani ona sili atu taugata nai lo masani vali masani. Aemaise pe a fai e filifilia se togafiti poto (balayazh, ombre). I salons, o le averesi o tau o se vaega vavaeina tulaga amata mai 3,500 i 10,000 rubles.

Vaʻavaʻai mo pupuni uaea

A maeʻa le faʻamalamalamaga faʻasologa, o le lauulu e manaʻomia le faʻateleina le gauai. E fautuaina e faʻatulaga lelei le tausiga. O paʻepaʻe paʻepaʻe e sili ona maaleale, mago, vaevae pito e masani ona faʻaalia Curls manaʻomia se faʻaeteete uiga, faʻamalosiʻau, taumafa.

E fautuaina e tausi tulafono: maua mea faʻamamaina mo lauulu lanu, masani e faʻaaoga balms, masks. E fautuaina e teena tosinaga faʻaosoosoga malosi (sitaili, faʻamamaina, mago le vevela, eseʻesega o le vevela). Taulelei lauulu e manaʻomia le lagolago masani i le valiina o tupu olaola.

White lauulu o le miti a le toatele. O le filifilia o se paolo talafeagai lelei, ia maua se taunuʻuga aoga pe a tuʻufagu, ia faʻatumauina le taunuʻuga o se mea faigata, e manaʻomia ai le faʻateleina o le mafaufau.

Lauiloa, le masani ai ma aulelei lauulu metotia faʻailoaina:

Vitio aoga

Faʻafefea e 'ie lou paʻepaʻe.

Faʻafefea ona lanu le samasama o lauulu i fulufulu sinasina.

O le a le mea e faʻamalamalamaina ai lauulu?

O lenei faiga e tupu pe a iai se le maua o le eumelanin. O fulufulu taʻitasi foliga tutusa ma se gaogao ipu, i totonu o pigments o loʻo iai. O le tuʻufaʻatasiga o latou leo ​​e faʻatulaga ai se tagata masani ole lanu masani. A oʻo i le tagata le matua, o lona tino e faʻatupuina ifo ma faʻaititia pigments, ma i se tasi taimi, ua le toe gaosia, ma le faʻasaoga o loʻo totoe ua mou atu, lea e tau atu i se masani faʻafefeteina o lauulu.

Uumi sinasina lauulu

O le valivaliina ole laulu sinasina o le paepae ose manatu maualuga, ae o se teineititi ma le paʻepaʻe uumi laulu e foliga pei o se tala mai se tala fai mai.

A o le i filifili e vali atoa ou curls, manatua o lenei faiga e le talia ai mea sese, talu ai o le galuega faatino e le tatau ona avea ma lanu samasama o lauulu uma atigi malo, e pei o se kiona-paʻepaʻe leo. E mafai ona e mauaina lenei mea i se tagata tomai faʻapitoa i le salonone, ona e le tatau ona e faia se mea e oe lava pe a lamatia lou lauulu. Faalagolago i le matai i lenei mataupu.

Paʻepaʻe lauulu puʻe

O se teuteu manaia po o se pulou e mafai ona suia e ala i le valiina o loka i le paepae. E mafai ona e valivali uma le ulu atoa, ma tagata taʻitoʻatasi, pe e mafai ona naʻo ni manatu.

I soo se tulaga, o le aafiaga o le a ofoofogia. Ae ui i lea, aua nei galo o le paʻu e tatau ona i ai foliga mataina: e le tatau ona i ai ni pimples, mumu ma isi le le atoatoa, a le o le mea e le aoga ai le ata.

Ua maeʻa le laulu paʻepaʻe

Afai o oe o se natura e le o se paʻepaʻe, ae o se brunette, poʻo se uliuli lanu uliuli, o lona uiga e le o se mea e manaʻomia e suia atoa lou sitaili. Tau lava o le faʻamalamalamaina o pito o lau aulelei matagofie, ma tuu lou lanu masani e pei ona i ai.

Lulu lanumoana ma sinasina

E le lava le na o le "kiona paʻepaʻe"? E te manaʻo i se taʻaloga o leo ma faʻatusatusa? E leai se mea e faigofie nai lo le valivali o loka i nisi paolo, e eseʻese ma le paepae paʻepaʻe.

O le lanu sili ona lauiloa i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe e manatu e lanumoana. Taaalo ma ata: e mafai ona faʻataʻitaʻiina lanu lanumoana, pogisa, poʻo - turquoise. Lenei ua uma a satauro i le va lanumoana ma lanumeamata.

Faʻafefea ona e iloaina pe o lauulu lanu e talafeagai pe leai

Teine ma fafine e masani lava ona paso lea lanulauulu e filifili. Faatasi ai ma ituaiga uma o lanu, tasi e manaʻo tele ia aua neʻi sese se mea ma filifili tonu le paolo o le a avatua le foliga i se tulaga lalelei faʻapitoa.

Tusi lesona

  • A filifilia lanuae lauulu stylists fautuaina le gauai atu i le paʻu lanu, density lauulu ma le lanu le mata. Mo lenei, na latou fatuina foʻi se laulau faʻapitoa lea e vaeluaina ai tamaʻitaʻi i ni ituaiga 4: tautotogo, taumafanafana, taumalulu ma toʻulu.
  • Teine-ituaiga teine ​​e iloga i le malamalama, toetoe lava manino, paʻu, malamalama mata (moli lanumeamata, moli laʻititi, samasama, moli moli enaena), peach blush. E tele taimi e iai vaʻaiga. Natura lanulauulu - auro - mai le uliuli ile moli enaena. A e manaʻo e sui, filifili vali mo lauulu mafanafana lanus, o latou ia e fetaui i lenei ituaiga. O oloa uma ia ma le lanu mumu, mai le 'apamemea i le pogisa chestnut. lauulu pe leai "data-lightbox =" tusitusiga-ata ">lauulu pe leai "gif, base64, R0lGODdhAQABAIAAAP /// wAAACwAAAAAAQABAAACAkQBADs =" data-src = "http://img.kocakpaca.ru/kak-uznat-kakoj-cvet-volos-mne-podojdepg_7 Teine - taumafanafana e iai foi paʻu paʻu ma mata. Ae, e le pei o le tautotogo ituaiga, lanu mata ipu lanumoana lanumoana, lanumeamata lanumoana, efuefu lanumoana. O mata enaena e maua foi. Natura lanulauulu - mai le lefulefu blond i le medium blond. O fafine faapena ua malulu uma lanuma vali mo lauulu. Se lanu lanu viole, lanu enaena, mahoni - o sea paleti e aoga tele le taumafai. lauulu pe leai "data-lightbox =" tusitusiga-ata ">lauulu pe leai "gif, base64, R0lGODdhAQABAIAAAP /// wAAACwAAAAAAQABAAACAkQBADs =" data-src = "http://img.kocakpaca.ru/kak-uznat-kakoj-cvet-volos-mne-podojdepg_8 Autumn teine, pei o tautotogo, sau i lanu mafanafana. I le natura, e masani ona apamemea - mumu, ma lanu paʻepaʻe pe, faʻafeagai foi, ma lanu samasama, paʻu. Lanu o mata - soʻo se mea, mai le lanumoana lanumoana e enaena. Vali mo lauulu e sili le filifili i le latalata lanui le. Taumafai ata mai le malamalama - apamemea, meli, i uliuli chestnut. O nei vali o le a aumaia le malulu i lou paʻu ma faʻamamafa matagofie matagofie. lauulu pe leai "data-lightbox =" tusitusiga-ata ">lauulu pe leai "gif, base64, R0lGODdhAQABAIAAAP /// wAAACwAAAAAAQABAAACAkQBADs =" data-src = "http://img.kocakpaca.ru/kak-uznat-kakoj-cvet-volos-mne-podojdepg_9 Teine pei ole "malulu" mo le tele lava o vaega, mumu brunettes. Paʻu lanu mai lava mama, toeititi paʻepaʻe e papae. Mata o malulu malulu - lanumoana, efuefu, laumei. E faʻafefea ona fai se siʻitiʻe ole brunette e le lavea ai o ia lauulus, e matua faigata, taumafai 1-2 tone e mama nai lo le lanu masani lauulu. Soʻo se malulu malulu mai moli enaena e o lanuma "uliuli sukalati" o le a i ou foliga. lauulu pe leai "data-lightbox =" tusitusiga-ata ">lauulu pe leai "gif, base64, R0lGODdhAQABAIAAAP /// wAAACwAAAAAAQABAAACAkQBADs =" data-src = "http://img.kocakpaca.ru/kak-uznat-kakoj-cvet-volos-mne-podojdet_10
  • Le filifiliga lanuae lauuluo le mea moni, e taua. Ae o le vali ma le laulu lavalava, oe e te tuʻuina atu i ai lou ulu, e taua foi. Faʻatuatuaina naʻo le aulelei teuteu ituaiga teuteu ma taumafai e saili se faioloa faʻapitoa oe na te le faʻaleagaina ou foliga.

Lulu lauulu lanu - o le masani o le tausaga (ata)

O le mea moni, e le gata i le lauulu lauulu, ae o le lanu o lou lauulu e fuafua ai lou ituaiga ma lagona. O fulufulu mata e le itiiti ifo le taua nai lo lavalava, vali, ma mea teuteu. Lenei ua i ai le faatupulaia le masani o le malulu lauulu lanu. I le 2014, stylists bet ile "malulu" valivali. Faiga fale i latou talu ai nei faʻaaliga manino aʻiaʻi i lenei aga.

Malulu lauulu lanu enaena

O lenei lauulu lanu e sili ona sailia i totonu o malulu ata. E mafai ona e mauaina lea aʻafiaga i le faʻafefiloi lua lanu i le taimi e tasi: efuefu ma siliva. O le faʻamatalaga mulimuli lea o le a faʻaalia se malulu, ma sina malamalama lelei. O se tagata fiafia i fulufulu malulu lanu o Hollywood tagata fai pese Jennifer Aniston. O le fetu e le gata e le suia ai lona lauulu i le tele o tausaga, ae e tumau foi faamaoni i lona lauulu lanu. Tasi le taimi, i le filifilia o le mea tonu paolo, ua le toe manaʻo Jen e toe valavala ma ia. O le mea moni, o le malulu lauulu e faia le lauiloa lauiloa sitaili.

Lulu lauulu lanu: O Jennifer Aniston e fiafia tele i malulu lefulefu-enaena paʻu

Lulu lauulu lanu: atoatoa mo teine ​​lanumoana-mata

Malulu malulu lauulu lanu

O lenei lanu e maua foi i ona foliga masani. Le tele o teineiti mafai mimita o uliuli blond curls mai le fanau mai. Malulu malulu uliuli lanu o loʻo i ai le tomai e mitiia malamalama, o lea i lalo o nisi tulaga moli, o lauulu e ono foliga pogisa nai lo le mea moni. Afai na e laki e fanau mai ma se laei e felanulanuaʻi, ona fautua faʻataʻitaʻa faʻaaoga faʻapitoa balms e fesoasoani faʻalauteleina le malulu siliva siliva. Amanda Seyfried ua filifilia soo le malulu malulu uliuli lauulu lanu. Faʻafetai i paʻepaʻe paʻu, malulu lanu malulu teuteu lelei le teine ​​pese.

Lulu lauulu lanu: Amanda Seyfried foliga sili atu ma le lanu enaena enaena

Lulu lauulu lanu: Kim Kardashian e le masani ona le amanaiaina le lata mai i lauulu lanu

Lulu lauulu lanu: atoatoa mo teine-paʻu-paʻu

Lulu lauulu enaena lanu

O lenei lanu e tatau ona galue malosi. Malulu lanu enaena e sili atu faigata ona ausia nai lo le lua muamua. I le natura, e le tupu lenei lanu. E masani lava ona iai le mafiafia mata o lauulu lauulu. Ae ui i lea, o se tagata e masani ai lau fulufulu masani o le a faia mea uma e fai ai ou pogisa pogisa e foliga lelei ma matagofie. Ina ia maua se lanu enaena malulu, lua faavae ua fefiloi: enaena ma lefulefu. O lenei palu e faʻaaoga ai fulufulu lauulu ma lanu siliva. O Angelina Jolie e vali lona lauulu i taimi uma faapenei.

Lulu lauulu lanu: lanu enaena foliga foliga manaia e aunoa ma se masani "mafanafana" susulu

Lulu lauulu lanu: enaena faʻatasi ai ma le paʻu lefulefu faʻatupuina ai se malie matagofie

Malulu lauulu

O teine ​​lalelei e faʻateleina ona latou filifilia le lanu malulu o lauulu. Lenei e malamalama lelei i le mea moni o le malulu malulu e le maua ai le lanu samasama, lea e maua i nisi taimi pe a uma le valiina o lauulu i lanu malamalama. Fashionistas ma lanumoana pe lanu efuefu mata ma lanu paʻepaʻe lagona lagona saoloto e filifili lenei mea fou o le vaitau.

Lulu lauulu lanu: fesoasoani e aloese mai le lalelei i luga o laulu

Lulu lauulu lanu: enaena

Malulu Lefulefu Lauulu Valivali

Lefulefu lauulu lanu e masani ona le faʻaaogaina faʻapitoa, aua a uma le valiina o le a e maua ai le aʻafiaga o le laulu sinasina, ma o lenei ua matua le manaʻomia se tasi. I le avea ai o se tulafono, ashen shades ua tuufaatasi ma isi lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, ashen blond, ashen-blond, ma isi. Sienna Miller, o se lauiloa iloga o le sitaili, masani ona fiafia i malulu lauulu lauulu lanu. E auai foi Uma Thurman ia te ia - e masani ona faamaoni le tamaitai amio i malulu malulu.

Lulu lauulu lanu: Sienna Miller filifilia paʻu laupepa paʻu

O ai e manaʻomia le malulu lauulu lanu?

Malulu lauulu lanu e sili atu talafeagai mo teineiti ma le paʻu paʻu. Afai oe auai i le taumafanafana poʻo le taumalulu ituaiga lanu, ona vali lea o lou lauulu i malulu ata. Otooto e uiga i le lanu ituaiga.

O le lanu o le taumafanafana ituaiga e faʻamatalaina e paʻu laulu o le paʻu ma faʻamalama laʻau. O moli i luga o foliga e masani ona pulu pe efuefu. E oʻo lava i le mimigi i ona foliga le malu lanu piniki. Summer Girl e le tatau ona filifilia ni laulu mafanafana lanu.

Ae mo le lanu o mata, iinei e le taua tele, ae ui i lea, o le sili atu mataina ma sili ona fealofani lauulu lauulu o le a foliga mai i le paʻepaʻe, lanumoana, lanumoana ma lanumeamata mata.

Lyubov Zhiglova

Psychologist, Initaneti Faufautua. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

- Aukuso 25, 2008 10:13 pm

O ai le paʻepaʻe lauulu? I fafine matutua!)))

- Aukuso 25, 2008 10:13 pm

- Aukuso 25, 2008 10:28 pm

mo aʻu e leʻo le mata uliuli.

- Aukuso 25, 2008 22:30

- Aukuso 25, 2008, 22:31

E mafai ona ou taʻu atu tonu ia te oe le na te le o alu i ai. Ae na ou vaʻai i se tagata Saina, pei ona faia e Buryat, i le lanu enaena enaena. Ou te leʻi i ai muamua i se faʻalogona foliga i loʻu olaga. Afai o le tusitala o oe mai le tutusa suʻega, e sili atu le aua le toe vali. IMHO.

- Aukuso 25, 2008 10:32 pm

Ua e sauni e vaelua le tele o lou lauulu ma vali ou aʻa tasi le vaiaso?
autu: sili ona lalelei lauulu alu lalelei-paʻepaʻe, lanumoana-mata teine

- Aukuso 26, 2008 02:44

afai e paʻepaʻe lou paʻu, ona talafeagai lea o le paʻepaʻe .. Valivali ou laulu mata, filifili le toner saʻo. Ou te manatu e lelei. Ae pei o sukalati pe a paʻepaʻe.

- Aukuso 26, 2008 03:54 AM

O se paʻepaʻe paʻu lauulu mata-mata o le a faia?

- Aukuso 26, 2008, 16:52

a e aulelei e aoga mea uma mo oe

- Ianuari 10, 2009 17:20

Oute manaʻo e vali loʻu lauulu paepae ae ou te le iloa pe fetaui ia ma aʻu?

- Aperila 12, 2009 00:28

Olya | 08/26/2008, 16:52:38 Olya
a e aulelei e aoga mea uma mo oe
Ou te ioe uma i le 100.

- Aperila 12, 2009 00:28

Olya | 08/26/2008, 16:52:38 Olya
a e aulelei e aoga mea uma mo oe
Ou te ioe uma i le 100.

- Aperila 17, 2009 9:14 i le afiafi

I loʻu la manatu, e sili le fai o le paleni o loka lapopoa, ae le o le vali atoa. Ma lautele, liliu atu i le stylist!

- Me 5, 2009, 19:51

ae aua nei galo e alu i le solarium - tanoina ma manogi o pale manogi (ala freshener mo le faleuila)))))
Ia, o le pulupulu o le mea moni))

- Iuni 3, 2009, 19:35

Ma ei ai mata enaena ma lauulu sinasina ma le paʻu lelei.

- Iuni 18, 2009, 20:50

E i ai loʻu uliuli ua valiina. Oute manaʻo e vali loʻu lauulu sinasina ... ae ou te le iloa pe o le valiina pe leai

- Iulai 9, 2009, 17:42

I le tagata lava ia, e le aoga le lauulu lauulu mo aʻu, o le taimi lava na ou valiina i le malamalama, sa vave ona ou toe valiina, talu ai o oʻu foliga ma fulufulu lauulu na tupu tele. Ia, pe a valivali i tua i le chestnut mea uma sologa lelei i totonu ma foliga faʻaitiitia.O lea la se tasi alu, se tasi e tatau ona savali e pei ona faia e le Atua, pei o lena.

Faatatau mataupu

- Oketopa 8, 2009, 20:09

E enaena oʻu mata ma uliuli o ou mata! E lanumoana loʻu lauulu (e matua mafiafia), e mafai ona ou fai atu sa ou paepae! Ona ou vali lea e lanu uliuli ma e fai mai tagata uma e le fetaui mo aʻu! Na matua sili atu ona lelei i le faailoaina o mea!

- Oketopa 16, 2009 17:38

lauulu papae i le disco o le a susulu! tatou o!

- Oketopa 26, 2009 10:52 pm

Ou te manatu e mafai ona e vali paʻepaʻe ma le saogalemu) Ou te iai foi i loʻu laulu sinasina lanu, efuefu-lanumeamata mata, uliuli laulu mata ma mata mata.
Na ou vali paepae ma latou fai mai ia te aʻu o mea uma e matagofie, ona ou vali lea o le sukalati lanu uliuli ma latou fai mai ia te aʻu o le paepae e fetaui lelei ia te aʻu) Ia, o lea ua ou toe laʻititi mai)

- Tesema 29, 2009 13:10

Oi, ou te leʻi i ai muamua i lenei olaga ma ou te leʻi valiina, o le ai ai pea tagata e fai mai “e te lagona lelei” ma le isi itu. O aʻu, pei o le tusitala o le fesili, e enaena lauulu enaena lauulu, uliuli laumata mata ma o latou mata, ae e le uliuli. o le paʻu e māmā, mata e lanu efuefu-lanumeamata ma lanu malamalama o lauulu na o mai ia te aʻu. Ae o le faʻatumauina o latou foliga e faigata, o aʻa e vaʻaia pe a mavae ni nai aso, mai le faʻamamaina o lauulu i pito e mago. I se lautele, ou te talitonu afai e te filifilia le saʻo teuteuga ma lanu pa puipui o le 'ie, e mafai ona e fetuunai i soʻo

- Ianuari 4, 2010, 19:05

Talofa O loʻu lanu o loʻu lauulu sinasina e uliuli! mata lanumeamata, enaena mata, enaena mata mata, ou te manao e vali paepae e te manatu? o le a

- Ianuari 8, 2010 15:49

E lelei le lauulu sinasina o se tagata atamai i lona laitiiti.Ua ou faitau i lenei i se atamai mekasini.

- Mati 5, 2010, 23:59

O le lauulu e mo i latou e paʻu lona paʻu 'apamemea, e tatau ona e faʻaalia o le lanu paʻepaʻe o le a le ofi lanu piniki ma paʻepaʻe)

- Mati 29, 2010, 18:05

Oi lelei, sao i le paʻepaʻe paepae naʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe lava e tasi e matua talafeagai lelei!

- Mati 31, 2010 16:25

Lanu paʻepaʻe paʻepaʻe e lanumoana-mata, lanumeamata-mata ma enaena-mata. Ae o mata lanumeamata ma lanu efuefu ua faamamafaina atu le pogisa ata sili atu nai lo malamalama malamalama.

- Aperila 11, 2010 07:49

Fesoasoani faʻamolemole, ou te manaʻo e faʻamama moli i paʻepaʻe. Faʻafefea ma faʻafefea ona fai lenei mea?

- Aperila 14, 2010, 18:07

faataitai i luga o wigs.

- Aperila 23, 2010, 22:56

Oute manaʻo foʻi e valiina loʻu tagata.

- Aperila 25, 2010, 19:40

E i ai ou mata lanumoana, o lea la ua i ai le lauulu o Minya ae ua i ai se mea e leʻo tutusa, ua pupula mata o mata o Minya, e pupula foi ona foliga. o le a sou manatu e fetaui mo aʻu?))

- Me 27, 2010 18:03

E lanu enaena mata ma paʻu ole paʻu .. ole a sinasina le lanu paʻepaʻe mai ia te aʻu.

- Iuni 25, 2010 16:25

Faʻafesoʻotaʻi, pe a fai e lelei lau paʻu (ma ole paʻu uliuli male lalelei, o mea uma le atoatoa e avea ma sili atu ona iloga) ma le lalelei tanumia ae le o manino tele, malamalama mata, ona e ono lelei lea.
Sveta, o laʻu uo teine ​​e lelei ona paʻu paʻu ma paʻu mata - sa paʻepaʻe paʻepaʻe ma le lefulefu pe lanu paʻu (e masani ona malulu i lona lanu, afai e te mafanafana, e tatau ona e faʻataʻitaʻia ma lanu mafanafana). Ae e sili le taumafai e valivali i paepae pe a iai sou foliga ile mata faata pe ole lanu uliuli mata, pe, faʻapea, o mata e matala tele, malamalama.

- Iulai 2, 2010 13:16

Talofa! E iai loʻu lauulu enaena, lanu enaena mata ma uliuli laulu

- Aukuso 8, 2010, 21:46

Talofa
faamolemole fesoasoani i fautuaga, aua e taʻu mai e se tasi le mea se tasi ae seisi seisi. Ua ou le iloa le mea o le a fai. Ua na o loʻu 16 tausaga, ae ou te matua manaʻo e suia se mea ia te aʻu lava ma ua ou filifili e suia le lanu o loʻu lauulu. O lea ua iai loʻu lauulu laulu, lanumoana mata, foliga pupula. (I loʻu tamaitiiti sa ou laumata paʻu) Fesoasoani mai ia te aʻu faamolemole.

- Aukuso 14, 2010 13:06

E i ai ia te aʻu lava le toeititi lava ni mata uliuli, uliuli mata, o loimata uliuli, o loʻu lauulu lanu e lanu enaena ma lanu paʻepaʻe.) Ma ou te paʻepaʻe tele) e fetaui ma aʻu)

- Oketopa 23, 2010 03:18

O aʻu foʻi o le aliʻi e enaena ma enaena, ma na latou o mai uma ia te aʻu. Ae sili atu le vaai a alii i le paʻepaʻe lauulu. E paʻu loʻu mata uliuli (e le o le uliuli) ma e uliuli la ou mata. O mata e lanumoana-lanumoana .. O le leai o se laulu malamalama, e manaʻomia le tele o le tausiga nai lo le pogisa aua o le malamalama vali e faʻamalosia lou lauulu. Afai e tele le taimi avanoa, e faʻataʻitaʻi i luma :) ina ia le vevesi tele le laulu i masina uma na o aʻa , ma ina ia le laʻua uma o le laulu e liu samasama, fufulu ma faʻaalu taimi faʻatasi ma le shampoo Schwartskopf, e toe faʻafouina atoatoa le lanu. O i le itulagi o 1500 p. manuia))

- Novema 16, 2010 16:26

Ua ou laʻititi, ua manifinifi ma paʻepaʻe le paʻu o mata, ua lanumoana mata, ua ufiufi mata o mata, ua malo foi ona lauulu mata, ma alafau foi o alafau. O loʻu lanu e lanumoana enaena, ou te manaʻo tele e vali paepae, o aʻu uo e fiu aʻu, o le a sou manatu o le a le mea e fetaui ma aʻu?

- Novema 16, 2010, 21:51

39) Muamua, vali lima i le blond ma faapipii i foliga, pe a e manaʻo ai, - vali!
***, Ou te na o le maofa, pe o le manatu o "faʻalavelave" tagata faʻaaoga i luga o le Initaneti e sili atu le taua nai lo uo o loʻo vaʻaia oe o loʻo ola?
Ui i lea, o fea le uiga o le "laiti, manifinifi pe mimiti?" E tusa le lanu _volos_! : FAFESILI

- Tesema 25, 2010 23:09

leai se aoga e puapuagatia ai. Aisea ua matua toso esea lauulu discolor? Aua le valea lou lauulu i lenei paʻepaʻe paepae, aemaise le brunette .. E foliga timu, o le mea lena e taʻu ole perhydrol blonde. ua le o toe aoga.

- Ianuari 10, 2011 17:16

Lanu paʻepaʻe paʻepaʻe e lanumoana-mata, lanumeamata-mata ma enaena-mata. Ae o mata lanumeamata ma lanu efuefu ua faamamafaina atu le pogisa ata sili atu nai lo malamalama malamalama.

- Ianuari 10, 2011 17:18

E i ai loʻu paʻu lanu uliuli ma ou enaena mata. le laulu ua mumu nei. Oute fia valivali i le enaena .. taʻu mai ia te aʻu pe a ia pa pe leai. faʻamolemole ((

- Ianuari 25, 2011 12:33

teine ​​o blondes uma le a iloa tagata pei blidas! mafaufau.

- Ianuari 25, 2011 12:37

* E mafai ona e faʻamalamalamaina lauulu pe a fanau mai e pei o se lauulu. I se faʻaopopoga, pe a oʻo i le laititi o lau laulu e uliuli, ma ua pouliuli, pe ua pogisa, ae faigofie ona susunuina i le la, ona e foliga mai o le natura lava na fuafuaina o le laulu laulu e fetaui ma oe.
* Afai o le a e faʻamalamalamaina lau lauulu i le fale, e sili atu le filifilia o se malulu pe le faaituau lanu. Leʻo ni tagata faʻapolofesa mafanafana foliga (masani ona faʻaigoaina "meli" poʻo "auro"), o se tulafono, liliu i le mumu pe e le foliga mai. I soo se tulaga, afai e te manaʻo e faʻamalamalamaina le sili atu nai lo tones lua mai lou lanu autu, ona sili ai lea e faia i le fale.
* Oona malamalama, e toetoe lava paʻepaʻe lauulu foliga lelei na o le iai o le paʻu soifua maloloina lelei ma se lalelei sili atu le paʻu pe i luma foʻi o mea e teuteu lelei i aso uma. I isi tulaga uma, o lauulu ua faamamafaina e faamamafaina uma le atoatoa ma le matua.
* A faʻamamulu lauulu, faʻaaoga na o mea lanu sili ona lelei, ae le o le faʻatulagaina hydrogen peroxide.
* Ole malamalama ole laulu e manaʻomia faʻapitoa ona alu ese. Sauni mo le manaʻoga e vali faʻamavaega aʻa.

- Mati 5, 2011 23:40

Teine fai mai le pzhl. afai e iai loʻu paʻu uliuli, enaena mata, o loʻu laulu e uliuli uliuli. Ou te mafaia ma o le a ou alu e avea ma se uluulu ??

- Me 3, 2011, 23:33

Teine fai mai le pzhl. afai e iai loʻu paʻu uliuli, enaena mata, o loʻu laulu e uliuli uliuli. Ou te mafaia ma o le a ou alu e avea ma se uluulu ??

O Lena foʻi e paʻu lona paʻu lona paʻu, enaena mata, uliuli lona paʻu. O le tele o aʻu uo e manatu o se mea masani. O lea e mafai ona e taumafai. Ma e sili atu e alu alu taumafai i se wig ae le o le avetaavale.

- Me 5, 2011, 21:36

Talofa tagata uma! E i ai loʻu lauulu uliuli, enaena-lanumeamata mata, uliuli laulu ma paʻu lanu. Ua ou fiu e fai ma brunette, ou te manaʻo ia ou sulu. ae na latou taofia au, ona mai le pomu feusaiga oe mafai ona liua i le isumu efuefu)) Ae i le isi itu, o le malamalama moli e talavou .. Ae ou te fefe e leiloa .. Ou te le manao e pei o se mogamoga. O le a sou manatu, pe aoga le afaina pe leai? Taʻu mai ia te aʻu, plizz ...

O ai le lanu paʻepaʻe mo?

Sei o tatou auiliiliina auiliili, o ai o loʻo fai le moli lanu o le laulu.

Muamua lava, e tatau ona e taʻitaʻia e le lanu ituaiga foliga.

A o faia se faʻaiuga, vaʻai totoʻa i lau lanu lanu e foliga mai i foliga ina ia foliga tutusa lelei.

  • O teine ​​e iai le ituaiga o le "spring" ma le "summer", e iloga i le paʻu paʻu ma mata - i lenei mataupu e sili ona laki. Latou te gafatia le valiina o latou lauulu papaʻe.
  • Teine o laʻau ole tautoulu ma le taumalulu ituaiga lanu, e iloga i se lanu uliuli o lauulu ma e sili atu le lanu uliuli o le paʻu ma mata, e le fautuaina e vali ia manoa i se lanu malamalama. Ae afai le naunau e avea ma lauulu lauulu e le tuua oe, o le a lalelei laulelei tatau ona vali o latou lauulu i lanu uliuli o "blond", mafanafana auro po o le meli tone, ma i le taumalulu - i platinum.

Faufautua! Afai o iai sau paʻu uliuli ma pouliuli uliuli, ona avea lea o le faʻailoaina o mea lelei, ma mea e mafua mai, ona o le pupula o le malamalama i laulu foliga foliga tutusa ma manaia.

Sauniuniga mo vali

E aoga le amata i le mea moni o le muamua valivali e le vave avea oe ma aulelei lauulu, oe manaʻomia le suia o le pogisa leo i le malamalama tasi lemu.

Sauniuni mo se suiga faifai malie.

  • O sili faigata e faʻatali mo teineiti ua leva ona valiina curls i isi lanu. O le tuai lanu e tatau ona fufulu ese ma se vailaʻau faʻapitoa lea e mautinoa e le faʻaopopo le soifua maloloina i ou manoa.

Ma o le mea sili ona faigata o le a mo i latou e vali lanu mumu. O le “pipii” pigment o ia lanu o le vali tele lava: latou loloto loloto i le lauulu. O le mea lea, afai e te filifili e toe vali mumu i le malamalama, ona e sauni mo se iʻuga e leʻi mafaufauina. Tausi lelei oe.

Talu ai nei, o le lanu uliuli-ma-paʻepaʻe na matua talafeagai lelei, o se lelei auala e vaʻaia mataʻina ai, malilie!

Faʻafefea ona maua o oe se lauulu lauulu atoatoa

Ina ia vali ia curls i se paʻepaʻe paepae, paepae lauulu vali, lea e faʻavae i luga o minerale suauʻu, e sili ona talafeagai, aua e itiiti ifo le afaina i lauulu. E mafai ona vali ia soʻotaga pe tusa o le vaiaso talu ona maeʻa le taotoga.

Teine o lona lauulu na valiina i lanu eseese o le a tatau ona valiina latou curls le itiiti ifo i le tolu taimi e avea ma lauulu sinasina, ma se malologa pe a ma le masina. E le gata i lea, ina ia mautinoa e maua lelei atoatoa paʻepaʻe lauulu, e sili le faʻatuatuaina o lou lauulu i se faʻapitoa, o le tau o ana tautua e le faʻamaoni i taimi uma, ae o loʻo i ai isi faʻamaoniga o se iʻuga lelei.

E te manaʻo e alu i le meaʻai samani i le paʻepaʻe? E mafai, ae e matua faaeteete lava!

Taua! Manatua, pe a oso se hormonal oso i lou tino (maitaga, menstruasi, o se auala o antibiotics), e sili atu le lelei o le mumusu e pisia i lenei vaitaimi. I lenei tulaga, o curls e mafai ona amio "le masani ai" ma maua ai se foliga le mafaufau.

Lau sauniuni

Ae e te leʻi ausia se lanu paʻepaʻe lauulu, e tatau ona e faʻamalamalamaina.

  • E tatau ona malamalama o le vavega o le a le tupu i le taimi muamua staining. E manaʻomia le fesuiaʻi i faʻamaninoga faasolosolo malie, e alu ai le taimi.
  • Afai sa vali muamua ia curls, ona tatau lea ona fufulu ese le vali tuai ma se mea faigaluega faapitoa. Ae ia manatua lelei pe a uma ona faʻaaogaina, o le a avea mama faʻamalosiʻau ma feololo i le malulu.
  • Le tele o faʻafitauli uma e mafua mai i le faʻamaninoina o lauulu mumu. E masani ona mumu ulaula latou.

Valivali

O le isi laasaga o le valiina, ia e tatau ona e agaʻi i luma le fitu aso mulimuli ane. O le vali laʻau e lanu paʻepaʻe, e tatau ona faia faʻataʻitaʻiga tusa o le tolu taimi, fai se malologa i le va o latou i le tasi masina. E naʻo le auala lenei e mafai ai ona maua se paʻepaʻe paepae lelei e aunoa ma se afaina tele.

Ata: vali oe lava lauulu.

Mo faamatalaga! Ina ia aua neʻi le fiafia i se faʻaiuga, e tatau ona e suia tele le lanu mai se tagata e faʻataʻotoʻulu.

Le togafiti togafiti

I atigipusa taitasi ma vali o loʻo iai se faʻatonuga e tusa ai ma matou saunia se valivali fatuga.

Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega se fa: mai le taliga i le taliga ma mai le muaulu i le pito i tua o le ulu, malupuipuia vaega uma ma se kiliva.

  • Matou te oofu totigilima, ma o matou lava lima e amata vali mai le pito o le lauulu, i le itu mai le muaulu i le pito i tua o le ulu. Ona matou aveeseina lea o le pito i luma e tasi, vavaeʻese se manoa e tusa ma le centimeter le mafiafia mai le vavaeeseina, lea matou te valiina i itu uma e lua. Toe fai le faʻasologa ma isi loka seʻia oʻo atu i tatou le taliga. I le tutusa auala, matou te valiina curls i le lua itu.
  • Ina ua mavae lena, matou te agai atu i le valivaliina o le occipital vaega o le lauulu. Tatou aveese se tasi kilipa ma fai se itu itu mai le pale. Matou valivali le loka ma gagau. Ona matou faia lea o le isi vaeluaga ma toe faia gaioiga tutusa.

E manaʻomia le apalai o vali i vaevaega.

Le isi, vali le vaega mulimuli lauulu o le laulu.

I le faʻaiuga o le valiina, matou te siʻiina i luga manoa i luga, pe a uma le 15 minute e tatau ona e selu i latou, ina ia tutusa le valiina o laʻasaga uma i le lauulu.

Ole taimi faʻaalia ile vali e faʻalagolago ile ituaiga o laulu. Tausi le valivali fatuga i luga o lou ulu e pei o le tele o faʻatonuga e manaʻomia.

A maeʻa ona fufulu le vali, ua fautuaina le fufuluina o lauulu i le mafanafana, vai faʻasamoa.

Manuia le lanu o lauulu lanu tutusa.

Tausia lelei lauulu ua paʻu

A maeʻa le valiina, e lelei lava ona fai ni mea e faʻafailele ai maso e toe faʻafoʻi ai le fausaga o lauulu. Matou te fautuaina le faia o matapulepulega e faʻatatau ile burdock suauu pe tusa o le lua / tolu taimi i le vaiaso.

O le mea moni, mo le faʻatumauina o lanu mo se taimi umi, o curls e tatau ona vali ma vaitaimi. Faʻapena foi, mai lea taimi i lea taimi, faʻaaoga pulou faʻapitoa ma pulupulu o lauulu, aua o taimi e faʻamamulu ai le malamalama e mama ai filo, faʻatigofie ma palapala ai.

Ina ia tausia ikal maloloina mo se taimi umi pe a uma le pala, latou te manaʻomia le tausiga masani.

Paʻepaʻe lauulu ma paʻepaʻe paʻu

E talia faʻatele e paʻepaʻe lauulu laʻasaga faʻatasi ma le paʻepaʻe paʻepaʻe, ma e le tatau ona taumafai tamaʻitaʻi paʻepaʻe paʻepaʻe e faʻamalamalama latou lauulu. O le mea moni, e leʻo le manatu saʻo lea. Ole tele ole blondes masani e fiafia ile tanning, o lea o le pogisa mata ma paʻu e le o se faʻalavelave i le suia o le ata.

O ai e paʻepaʻe lauulu lanu

I taimi uma, matagofie aulelei foliga matagofie fafine ma mamalu. Ae na o tagata e ona le loka lelei e aunoa ma repellive yellowness, ma aunoa ma le mataina le vaeluaina mai "tuputupu ae uliuli aʻa" lea e faʻaleagaina ai le ata atoa atoa, e mafai ona taua.

E le lava le mauaina o le manaʻo manaʻo pe a vali, e manaʻomia lava oe pe a mafai ona e faʻatumauina lona susu susu mo se taimi umi, aʻo le agavaa tausiga mo pipiʻi uaea.

O sitaili o lanu o le uliuli e tatau ona filifilia e faʻafetaui le paʻu ma foliga o foliga, aua nei galo e mafaufau i mea sese ma le le atoatoa o loʻo i ai, faʻapea foi ma le lanu o le tan.

A o faufautua latou lava faufautua, o se paʻepaʻe paʻepaʻe o le loka e aunoa ma le lefulefu leo ​​ma yellowness e tatau ona filifilia na o teineiti ma le paʻu lalelei, lea e tatau ona saʻo saina, e aunoa ma ni faailoga o le mataga mataga ma le masani ai tan. O mata o mata e tatau ona lanumoana, efuefu-lanumoana pe efuefu.

Mo teineiti pogisa mata, susu susu-lanu o le a le foliga masani.

Uma sese paʻu - fuafua, paʻu, mumu, o le a sili atu ona matauina.

O lenei lauulu lauulu o le a sili lelei le tuʻufaʻatasia ma se foliga foliga oval, ausia sili ona lelei ma soʻo se lauulu.

O paepae paʻepaʻe e le aoga mo teineiti ma se ituaiga lapotopoto o foliga, e faʻaalia atili ai o latou foliga.

E tatau ona na ona e valiina lou laulu sinasina ma se tomai faʻapitoa. E faigata ona maua se maualuga-lelei faʻaiuga naʻo oe, ae, seʻi vagana, o le mea moni, o oe o se tagata tomai faʻapitoa.

Mauaina o le manaʻomia finagalo e faigofie pe afai e te aveese le masani le lanu o le lauulu, ma faʻaaoga tekonolosi talafeagai, o le leaga faʻafitauli i le lauulu o le a faʻaititia.

O ni nai fautuaga i luma o le oti lou lauulu i platinum

Afai e te filifilia i luga o se faʻataʻitaʻiga lototele, ae e te leʻi alu i le fale faʻafuaseʻi, mafaufau i lau ata i le lumanaʻi i le mea laititi. I le mea uma, o le lauulu e tatau ona iai se atoatoa paʻu paʻu ma se soifua maloloina o ni manoa.

Ae e te leʻi alu i le fale mo le faiga, e tatau ona e filifili se lauulu ma fai, aveese le vaevaega, ma vavaeʻesea auʻau, pe a iai o lona uiga.

Faʻapena foi mo le aoga faʻamoemoe, e tatau ona e suʻesuʻe le iloiloga e uiga i vali ua fautuaina e le taʻitaʻi lauiloa, o latou fatuga, faitau i manatu o tagata asiasi e uiga i lau salota filifilia.

Tatou amata i le faʻamaloloina o lauulu

O le faʻamamaina gaioiga o le a le mafua ai faʻaleaga taua na o soifua maloloina curls. O le mea lea, o le a matou faʻamalosia ma faʻaleleia atili ia i latou le faʻamaloloina ma le toe faʻafoʻi o balms, masks ma shampoos.

E aoga le aloese mai vailaʻau lalagaina ma sulfate oloa tausiga, aua o le a latou taofia ai le lauulu o le suauu faalenatura.

E ui i le maualuga o le tau o mea teuteu faʻatasi ma vailaʻau faʻalenatura faʻalenatura vailaʻau ma suauʻu, e aoga le sili atu taugofie.

Talu ai faʻaletonu aafiaga faʻavaivaia le folika lauulu, e sili atu le tuʻua o le faʻaaogaina o le vevela tongs ma masini solo lauulu.

I le faataatitia mea, e te manaʻomia e lafoai varnish, faaaoga naʻo oloa masani.

Sauniuniga mo le taualumaga mo le valiina o laulu papaʻe

Ia faʻamalamalamaina le laulu, e mafai ona faʻatau mai uma loli faʻapipiʻi mo lenei faiga, ma faʻatau uma vaega talafeagai talafeagai ese, ae sili atu ile gaosi tutusa lava. Sili atu e fiafia ai faʻapolofesa faʻasologa.

O lea la, o lenei ua tatou aʻoaʻoina mea lilo o mimita i le fale.

Muamua lava, matou te mauaina uma vaega talafeagai:

  • whitening efuefu. Talu ai vave pe tuai o le a manaʻomia le valiina o aa tele, e sili atu le faʻatau faʻapitoa i le taele,
  • atinae kulimi 20-40 maualuga. O le vaega lea a, soʻotaga ma le paʻu, o le a paʻepaʻe paʻu. Le fua o moli faʻamoemoe e faʻalagolago i lona tulaga, o lea, mo le paʻepaʻe, tulaga 20 e talafeagai, ma le 40 mo puluuli lauulu,
  • toner e setiina ai le paʻu moni: lanumoana, siliva, auro,
  • Mikston (mo manoa umi - 2 fagu), lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi le valiina ma fetuunai le pipiʻi,
  • samasama lanu viole e mafai ona avatua i lou lauulu se kiona paʻepaʻe. Faʻafouga loka, faʻasaoina mai le totoe o le samasama.

I se faʻaopopoga, e tatau ona e teu se pulumu, totigilima, fulufulu lauulu, kilipa, fagu palasitika, meaʻai afifi, solosolo ma se solo.

Faia ole platinum lauulu lanu

Muamua, matou te faia ni mea sauniuni aʻo leʻi faia vave. Le faia o lenei:

  • ufiufi ou tauau i se solo, ma sauni ni solosolo e aveese ai le manogi vali,
  • laei totini lima e puipuia ai le paʻu o lima mai faʻalavelave e ono le manaʻo i vaega o le vaega.
  • saunia se paluga o tagata atiaʻe, paʻu ma faʻasaʻo e tusa ma faʻatonuga.

A maeʻa tapenaga, e mafai ona amata le faiga.

O le taunuuga faʻafefiloi o loʻo faʻaaoga i lauulu, tuuesea lauulu e le mafaamatalaina ma fulufulu. A e faia na o oe mea uma, ona e tilotilo lea i le faʻata, ia mautinoa ua e valivaliina le loka ia saʻo.

A maeʻa ona vali le vali i luga atoa o le umi, e tatau ona afifi le umi o le ulu ma se ata ma e tatau ona teu le fatuga mo le 30 minute.

Fautuaina taua! A faʻaalia se faʻamamaina o le paʻu i luga o le paʻu, o loʻo aliali mai se lagona mumu, pe a fai e le mafai ona e tatalia le le fiafia, aveese le ata mai lou ulu ma fufulu loka, e ui o lenei mea o le a mafua ai le faʻavaivaia o le iʻuga.

A maeʻa ona tusia le mea mo le 15 minute, ia aveese ma le faʻaeteete le paluga mai le loka ma se solosolo ma saili pe o le a lea faʻaiuga. Afai e leʻi mou atu le pouliuli uliuli, vali le loka ma ou lima ma toe faatali se isi 10 minute i lalo o le ata tifaga.

O lea siaki e tatau ona faia i taimi uma 10 minute, ae aotelega e le mafai ona faatumauina le tuufaatasiga mo le sili atu nai le itula, ina ia aua le tuua pe a leai se lauulu.

A maeʻa ona maua le lanu manaʻomia, o loka e tatau ona fufuluina i le malulu vai ma faʻaaogaina le laupepa mai le pusa, ma faʻamama le lauulu manifinifi e mago i se auala masani.

Faamolemole matau! O curls o se lanu uliuli pe lanu moli e tatau ona toe pupuni pe a uma le lua aso.

Paʻepaʻe paepae: lanu paʻepaʻe e paʻepaʻe

O le manaʻo o soʻo se lalelei lauulu e suia ona foliga i le malamalama moli foliga masani.

O lea, faʻapitoa lava mamago curls o vali. Ina ia faia lea mea, o le paluga o le tonic ma le atinaʻe e saunia i totonu o se pesini (e masani lava 2 vaega o le tagata e faʻaopopoina ua faʻaopopoina i le 1 vaega o le tonic), mulimuli i faʻatonuga, ma faʻasaʻo le corrector i le paluga mulimuli.

Ole paluga e faifaimea faʻatasi ai ma se faʻamalamalamaga - ma se pulumu ile loka.

O le ulu ua ufiufi ma pipiʻi ata tifaga e mafanafana, ma le toner ua matua mo le tusa o le afa itula.

Ona faʻamamaina uma lea i le vai malulu, ua faʻamalama le sampo, ma toe fufuluina mea uma.

O le taunuʻuga na maua o loʻo siakiina pe o le valiina e tutusa, le tulaga o le pupula ma le susulu sinasina. A faʻapea e maua ni faaletonu, ona faʻafaigofie lea o se mea lona lua i le 2-3 aso.

Paʻepaʻe Paʻepaʻe Motugaafa Tausiga

Muamua, pupuu lauulu laulu e manaʻomia se masina faʻamalamalamaina o toe tutupu aa.

Lona lua, o fulufulu mata e manaʻomia faʻapitoa tausiga:

  • a faʻapea e te le faʻaaogaina tinting shampoos, ona tatau ai lea ona faʻaaoga le toner i le masina,
  • o le le togafitia taualumaga e le masalomia se manua i le lauulu, o lea latou latou matua manaomia le fomai masks,
  • e taua le aloese mai le soʻo tuʻufaʻatasia loka paʻu ma vevela-faʻailoaina.

O nai fesoasoani mai le au polofesa.

Ina ia fiafia i le loloto ma le pupula o lanu, e te le manaʻomia e sefe, e sili atu le faʻaogaina o taugata taugata vailaau.

O le leo lelei e maua i se faʻafefiloi o ni paolo, e toetoe lava a le mafai ona kuka i le fale e aunoa ma se iloa ma tomai. O le mea lea, o le filifiliga sili lava o le faʻaaogaina o tautua a tagata faʻapitoa.

A filifilia se paolo, e tatau ona e mafaufau i le tele, fausaga ma le umi o le curls. Aua, mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie ona vali vave ni paʻu, ma e faigofie foʻi ona faʻapalepaleina se moli lanu masani. Lelei, mo umi ona e tatau ona faʻapipiʻi i le tele o aufaʻatasiga ma le onosaʻi.

E matua faigata e pipiʻi tele pogisa, apamemea ma mumu mumu lanu masani. Masalo tele, tele taualumaga o le a manaʻomia i malologa i le va o faʻataʻitaʻiga o nisi vaiaso. Ma faʻaopopo foi, e maualuga le avanoa e maua ai le taʻu o se samasama poʻo le mumu lanu.

Afai e te le tausia lelei a loka, o le a mautinoa lava latou samasama ma pouliuli i luga o le taimi.

O fulufulu o laulu e faʻamalosia oe e masani ona faʻatautaia faʻamalositino - faʻapipiʻi vailaʻau ma toe faʻafouina masima, faʻapea foi ma le fufuluina ma faʻamamaina saʻo. A fufuluina lau lauulu ina ia tausia ai le paʻepaʻe o le lanu osooso ma susulu, tonics e tatau ona faʻaaogaina. Le masani ona fufuluina e matua le manaʻomia, aua o le malosi vai o le a faʻaopopoina samasama. O le mea moni, a lava se taimi avanoa, e mafai ona e faʻamalulu le vai i le faʻafefeteina pe faʻaʻaisa.

O le fufuluina lelei ma le taugofie o le a avea ma suavai vai poʻo vai minerale.