Foliga mata ma mata mata

3D mata o mata

Muamua e tatau ona e mafaufau poʻo le a le 3D aʻafia i le faʻapipiʻi. Ole faʻatinoina lea ole ata moni e ala ile tuʻufaʻatasiga o lauulu male togafiti e asaina ai, e maua ai le voluma ile mea. 6D o se faʻataʻitaʻiga tele-faʻataʻitaʻiga tusiata ma elemene o fulufulu, lauulu metotia ma le faʻaaogaina o silau. I le faʻaaogaina ma nei metotia, e tele lanu e faʻaoga. Le tikeri o ata na tuʻufaʻatasia ma eseese nila e faʻaaoga. Lenei fesoasoani e maua ai se aafiaga o le toetoe lava 100% natura. E oo lava i mata le manino o mata e mafai ona faia susulu ma faʻaali. Ma le isi, e aunoa ma le aafiaga o se "penitala." E iloga lava foi le eseʻesega o le faʻasolosolo o le tino i lalo o le paʻu, lea e faʻatagaina ai e le lanu ona sui lona paolo, ae na ona faʻaleaogaina ai le taimi. O le averesi taimi mo tato mata o mata ma le 3D aafiaga: 1.5-2 tausaga, ona faʻasaʻoina lea o se mea. O le mata mata mo le mata 6d o loʻo ofuina mo le 1-1,5 tausaga, ona faʻasaʻoina lea o se mea.

O le metotia o le 3D eyebrow tattooing o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasiga o auala e lua: fulufulu ma lauulu laʻasaga. I lenei tulaga, faʻatasi ai ma le faʻavae faʻavae o pigments, e faʻaaoga ni nai moli moli moli, e faʻaopopoina le vaʻai ma le tele. E tofu laulu uma ma se nila manifinifi, e tusa ole 0.3 mm. O lauulu e faia i eseese ituaiga ma uumi, faʻataʻitaʻiina le tuputupu aʻe o lauulu moni. O lenei metotia e sili mo tagata e laʻititi le malamalama pe seasea foi le laulu, ma o le a fesoasoani e toe fausia mata "mou" atoa. E le gata i lea, o le latalata i le aʻafiaga faʻale-natura e maualuga tele.

Faʻafefea le faʻagasologa mo le 3d tato tato:

Tata mata 6D

O le 6d eyebrow tattoo method o se metotia faʻavae mo le tusia o lauulu taʻitasi. Faʻafetai i le faʻaaogaina o ninii manifinifi o le 0.14 mm, o le tosoina lauulu ua i ai le mafiafia o se lauulu masani. O lenei metotia faʻaoga uma mea lelei mai i ona tuaʻi, sili atu e uiga i ituaiga e mafai ona maua iinei: ituaiga o mata mata. Faʻataʻitaʻiina ma le fesoasoani a se peni ma le nila e manifinifi, e tofu uma laulu. O le mamao i le va oi latou e faʻatumuina i le pigment o isi lanu, lea e mafai ai ona ausia le aʻafiaga o le tele ma le paolo. Laiti flare o isi ata ua tusia i luga o le laulu, lea e fausia ai le foliga mai o lauulu masani.

Le lelei o mata o mata peʻa faʻaaogaina le metotia 6d:

  • Maoaʻi sili. E faigata tele ona ilo ese lauulu mai o latou lava.
  • E le sui lanu le lanu ile taimi, na o le leiloa ile atoatoa. Talu ona malepelepe i luga o le paʻu i luga o le paʻu.
  • O faʻanoanoa e faʻaititia. I mea uma, o le ata e le faia e se masini metotia, ae o le lima.
  • Le mafai ona toe vaʻai mata o latou mata mo le latou toʻesea.
  • Leai se toto ma le fulafula pe a uma le taualumaga.

Ina ia malamalama i le le mafai gafatia o lenei metotia, oe mafai ona vaʻaia faʻataʻitaʻiga o galuega a matai. O iʻuga e ofoofogia:

Faatasi ai ma tusi faʻavae tusi, o le faʻatulagaga o le workflow e ese mai i le tattoo masani mamanu. Ma o le toe faaleleia e manaʻomia se taimi puʻupuʻu. Ae o le fautuaga ile toe faaleleia vaitaimi e tutusa. Auiliiliga o mea e fai pe a uma le taualumaga: fulufulu mata pe a uma peʻa.

3D Fulufulu Mata

Teine uma teine ​​miti lelei, matagofie le teuteuina o mata. Ma o 3D eyebrow tattoo e mafai ai ona e faʻatinoina lenei miti. O se faʻamanuiaga lelei o lenei metotia o le lemu suiga mai le malamalama i le pogisa, lea e faʻatagaina oe e tuʻuina atu i lauulu se faʻaaliga vaaia ma se foliga masani.

Ae, e mafai ona na o le vaʻai vaʻai o le faʻagasologa pe a maeʻa le faʻamaloloina o vali tumau E taua tele e le gata i le sailia o se matai faʻamaonia, ae ia mulimuli foʻi i ana fautuaga uma mo le vaʻaia o le peʻa mata. I tulaga lautele, o nei fautuaga foliga mai ia:

  • O aso uma e manaʻomia ai le fufuluina o se mea teuteu tumau ma se faʻamama o le faʻamama ma faʻamama loa ma se kulimi faamalolo,
  • uma togafiti tatau ona faia e tusa ma le tuputupu ae o lauulu ma faasaga i,
  • mo le taimi o le faʻamalologa, e tatau ona e mumusu e asiasi i taele, sauna, tanoa otaota,
  • le mafai ona e faʻapagofieina le paʻu,
  • aua le faʻaogaina ava kulimi,
  • le mafai ona tou exfoliate fasi, e tatau ona latou o ese mai latou lava.

Ole isi taua taua ole 3D eyebrow tattooing o lona tau taugofie. Afai e te manaʻo e iai ni mata mata manaia, fautua atu matou te taumafai ia auala faʻapitoa.

Le mafai o mata o laulu mata: le aʻafiaga o le lalelei

O le fulufulu mata o se vaega o foliga o se tagata e aʻafia lava i le vaʻaiga o tagata e latalata ia te ia. E faʻamamafa poʻo le faʻaleagaina o ou foliga i nei vaega o le tino e faigofie. E foliga mai, o se a le taua, ae o le a le tele o faʻalagolago ia i latou. Maofa, taofiofi, ma le faʻaalia, ma le faʻaalia vaʻaia foliga e mafai ona maua i le "taʻalo" ma le foliga o mata o mata.

Mai le malaga taamilo, e iloa ai e leʻo tuʻua e tamaʻitaʻi lenei vaega o foliga - na latou luluina, tata, vali, vali. O onapo nei fafine e faapipii tele taua foi i foliga ma lanu o laulu mata.

Foliga mata foi

Ina ia faʻafaigofieina le tausiga o lenei vaega o foliga, o faʻatonutonu faʻaonapo nei ua ofoina mai lea ituaiga o fetuunaiga e pei o 3D eyebrow tattooing.

Faʻamatalaga lautele: tau, fulufulu mata metotia mo lauulu

O fulufulu mata 3d e mafai ona mauaina e ala ile faʻaalu i le tautua a tagata faʻapipiʻi tumau. O le aano o le faʻagasologa o le tuʻuina lea o se vaega faapitoa o vali i lalo o le paʻu i le loloto manaʻomia. O le lanu valivali o loʻo i totonu o le epidermis faʻatagaina oe e faʻatumauina le manaʻomia foliga ma lanu mo le umi umi nai lo le taimi tinting ma fetuunai ma tweezers.

Le aoga o ia mea i le moni ma faafaatusa uiga - i luga o foliga:

I soo se tau tu ma aafiaga o mea i fafo e le afaina ai lou matagofie

  • faʻasaʻoina taimi avanoa (leai se mea e tatau ona nofo ai "ile faʻafeiloaʻiga" ma le tusiata valiina, fetuunaiga o foliga ma le lanu),
  • mo se mea leaga o lenei vaega o mata ('ai le maʻila, suiga o le paʻu i le paʻu, le maua o laʻau, ma le lauulu e le iloa i luga o le fulufulu mata),
  • auala i fafine matutua E atili ai ona manifinifi le lauulu o laupepa sili ona lelei.
  • o se apili i se tagata faʻapitoa lea e "toso" 3D fulufulu mata o le a fesoasoani e suia le foliga mo le sili atu.
  • Faʻafefea ona fai 3D eyebrow tattooing i salons: faʻatinoga metotia

    E masani lava o se faʻatasiga i le vaʻai mata o loʻo faʻaaogaina ai le metotia 3d o loʻo faia i ni laasaga. O le faʻavasegaina o gaioiga a le matai faia le faiga e mafai ona faʻaalia e pei o nei:

  • Le folasaga o tagata tigaina.
  • Faatinoina o fana. O lenei upu atamai nana le lalagaina masani o ata ma vali, latalata i le natura leo, e aunoa ma le tusia o se auivi.
  • Tusia o lauulu.
  • Ole mea moni lava 3D tatino mata, o loʻo fai ma sui o gaioiga faigata mo le tuʻufaʻatasia o le muamua lua sitepu.
  • O le loloto o le "tupu mai" o le vailaau vali e tusa ½ centimita. Le tumau o matagofie fulufulu mata na mautinoa e se vasega teuteu o le 5 tausaga.

    Ua le aoga le faʻalataina o mata ile mata e ala ile laulu e faʻataʻitaʻia ai le ogatotonu faʻalalelei, ma e sili atu foi. E le mafai ona fai se faʻagasologa i le fale - e te manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa, ma e le faigofie le tusia o sau oe lava ata tusi.

    O fulufulu faʻapitoa e mafai ona toso luga le Europa ma Asia faiga.

    I le tulaga muamua, tattoo tusiata o loʻo faʻaalia ai lauulu e tutusa le umi ma le faʻatonuga o le tuputupu aʻe i faʻalenatura fausaga. Taʻo o le umi lava e tasi e faʻaaoga i taimi masani, mai le pito i lalo i le pito i luga, mai le isu i le itu faaletino.

    O le faʻaA Asia auala e tele faiga faʻapitoa. O taualumaga faʻapenei e umi atu le umi ma e manaʻomia le tele o le filiga ma le tomai ile itū o le tagata faʻapitoa. "Fofoina" i lenei mataupu e heterogenous ma e faia i le amanaia o uiga taʻitasi o foliga o fafine. O mata o mata tosina i lenei auala e latalata i le masani ma foliga lelei ma masani.

    Faia le faʻagasologa naʻo le matai, i le fale e te le mafai ona ausia le taunuʻuga manaʻomia ma e faʻaleaga mea uma

    Gaoioiga pe a uma se sauniga o lauulu peʻa

    Fafine na faʻaalu i le faiga e tatau ona manatua o le tato tato mata 3d e fesoʻotaʻi ma le solia o le faʻamaoni o le paʻu, microtrauma. O le paʻu e faataamilo i mata o mata e liu mumu, avea ma tiga ma fulafula. I le aluga o taimi, o keratinized kerusts o le a aliali mai i luga o le nofoaga o manua, ona latou paʻu'ū loa lea ma le paʻu e toe malosi.

    Tagata o le paʻu faʻaituau e ese, faʻaeteete

    Aua le “fesoasoani” i le paʻu ma piki ese maʻilaʻila paʻu o le paʻu, aua e mafai ona sili atu faʻaleagaina le paʻu ua faʻaleagaina ma mafua ai faʻamaʻi. Ma le onosaʻi, e mafai ona e vaʻaia le fou epidermis ma matagofie fulufulu mata.

    Ole toe faʻafouga ole taimi o le a vave tele peʻa e mulimuli i fautuaga uma o tagata lalelei:

    1. aua neʻi faʻalavelaveina i le ultraviolet light (i le natura, i le solarium),
    2. Aua le asiasi i le sauna ma le taele (ina ia aua le fufuluina le paʻu),
    3. aua neʻi e tago ile mata ole mata i mea teuteu,
    4. Aloese mai le le mautonu masini.

    Masters o a latou togafiti o le a aʻoaʻo ai tamaʻitaʻi le toe faʻasaoina pe a maeʻa peʻa - le itula pe a maeʻa le faʻagaioiga, o mata o le fulufulu mata ma se paʻu o chamomile (faʻaaogaina se 'ie vavae) ma faʻafefeteina ma D-panthenol. I le sefululima minute muli- muli ane, ua aveʻese le suauu i le faʻaaogaina o se tisiketi ma laʻau tisaina.
    O ia faasologa faifai pea e faia soo i le lua itula.

    Oloa i luga taua vailaʻau

    E fautuaina e fai lenei tolu aso pe'ā uma ona fai se 3D eyebrow tattoo.

    Anotusi

    Fulufulu mata 3d - o se auala sili mo fafine ma le le lava o le taimi pe i le tulaga o le manaʻomia o faʻasolosolo faifai pea. Ae pe i latou uma o miti i fafo matagofie e mafai ona maua le tāina o lenei vaega o foliga?

    Contraindications ia faʻaaogaina lenei metotia:

    • mali suka
    • foma
    • tui mata
    • faaitiitia le toto toto.

    Tekinolosi ma metotia tatu

    O le mata o mata o le laulu mata i luga ole laupepa, o se filifiliga lea o le faʻaaogaina o ni mea teuteu tumau, e faʻavae i luga o le folo lanu i totonu o le pito lalo ifo o le paʻu. O lenei metotia faʻatinoga e mafai ai ona e sefe le ata mo se taimi uumi, faʻatusatusa i le masani le pisia. Lenei e talafeagai tele pe a fai ou fulufulu mata manaomia aso lanu fetuunaiga.

    Tata, e faʻatatau i le metotia faʻaoga, e vaevaeina i ni tolu ituaiga:

    • puʻupuʻu (paolo): vali atoa luga o le paʻu o laulu mata (e aunoa ma le faʻatulagaina o auivi) ma se paolo masani poʻo ni lanu tutusa. E masani lava ona pei o se ata o ataata po o se penitala ma e i ai se foliga masani.
    • tusia o lauulu: e masani ona faia i se Europa poo Asia. O le auala a Europa o le faʻaalia o lauulu o laulu mata toe fai le faʻatonuga ma le umi o lauulu masani. E faia lea i tuʻaiga tutusa o le mafiafia i taimi tutusa. Olea le sitepu mai le pito i luga agai i le malumalu. O le faʻaA Asia auala e sili ona faigata ma faʻatagaina oe e faia taʻaloga o ituaiga eseese. E foliga sili atu i le natura, ae o le galuega e sili atu faigata ona faʻatumu. Faʻatonuga mo le faʻaogaina o ia mea e le mafai ona tutusa le ituaiga, talu ai le galuega e tatau ona amanaia le tagata i fafo atu vaega o le tagata o tausia. Uma auala faʻaavanoaina mo le suiina o ata o pigment, fuafua i le aesthetic manaoga.
    • 3D eyebrow tattoo: o se metotia faʻaaogaina le tuʻufaʻatasiga o le valiina ma tusia le lauulu o laulu mata. Ole togafiti sili lea ona faigata e faʻatino ai, manaʻomia le tomai maualuga o tomai. O le mata mata mata ma le 3D aafiaga faʻatagaina oe e tele auiliiliga o fulufulu mata o laʻasaga io latou foliga masani, lea o nisi taimi e le mafai ona mate e uiga i lo latou le masani ai. O le mafuaaga lena 3D eyebrow tattooing i le salon e sili atu taugata nai lo isi taualumaga ma e umi lava le umi i le taimi.

    Polokalame taualumaga

    E toetoe lava a le mafai ona faia oe lava se mea teuteu tumau. Muamua, o lenei taualumaga manaʻomia mea taugata, malamalama, tomai, faʻafiafiaga atamamai ma se poto masani. Lua, e tusa lava pe o oe o se poto i le faʻataina o le tino, e matua faigata tele le faia o se ata i ou lava lima, ma sili atu i le sili ona tusia o se laulu mata, ufiufi tasi mata ma se masini, toetoe lava a le mafai. Ma i le fale, o le faia o se mea teuteu o le mea mautinoa e le tatau.

    I le 3D salon, tumau mata sapalai mata o loʻo faʻataunuuina i vaega e pei ona taua i lalo.

    1. E manaʻomia le manino faʻatasi ma le aliʻi (e oʻo lava i le amataga o le faʻagasologa) le manaʻo o mata o fulufulu mata (e tatau ona fetaui lelei ma ou foliga o loʻo iai) ma ata o le valiina. O le faia lea o lenei mea, e muamua lava e mamanuina e le matai poto le auivi o mata aluga ma se penitala masani, ma filifilia ai le atoatoa foliga. Blondes ma red-hair-hair girls ua fautuaina e filifili ata o le lanu lanu i lanu enaena, ma mo enaena lauulu lauulu ma brunettes - i le pogisa. Ae ui i lea, taumafai e aloese mai le peʻa i le uliuli pigment - e maua ai se lanu uliuli luga o le paʻu, ma o le a le foliga matagofie faʻalelei. I lenei tulaga, e fautuaina e fai le paolo teisi mama nai lo lauulu - o lea o le a e maua le aafiaga o lauulu masani.
    2. Ina ua maeʻa tuʻufaʻatasia o vaega uma o le faʻalapotopotoga ma le matagofie, o loʻo faʻaogaina se gel faʻapitoa anesthetic i le "nofoaga faigaluega". Ona faʻataunuʻuina lea o le fana, ona tataʻi lea o lauulu. O le poto faʻapitoa, i le faʻaaogaina o le masini e ala i le pu nana, faʻaalia le taua talafeagai i lalo ole paʻu. O loʻo faʻalauiloaina atu i totonu o le vaega laulaʻi atu ile loloto pe tusa ma le 0.5 milimita.

    Ona o le mea moni o le faiga o le faʻapipiʻi o mata mata e aofia ai le solia o le faʻamaoni o le paʻu, e taua tele i le taimi o faʻamutaina le atoatoa sterility mataituina. Le faʻaaogaina o le nila ma totini lima e le matai, o se mea tatau!

    I totonu o le manino lelei o lenei faiga, o le mea moni o le mata mata o mata ma le 3D aafiaga e le manaʻomia le sili atu le lanu mo se taimi umi - mai le lua i le lima tausaga, e fuafua lava i uiga o tagata taʻitoʻatasi o le tino ma mea i fafo atu. I lenei vaitau, naʻo sina fetuutuunaiga o le auiliili poʻo le lanu malosi e mafai. Manatua o le 3D eyebrow tattoo, pei lava o isi lava vali foliga tumau, mulimuli ane faʻaalia lona lanu i totonu o le masina talu le faʻaaogaina.

    Toe faaleleia le vaitaimi

    E tatau ona saunia mo le mea moni pe a maeʻa le galuega, o le paʻu o le a toe faʻafoʻi i totonu o le lua i le tolu vaiaso, faʻalagolago i ona uiga masani. Ina ia amata le toe faʻaleleia, o se laʻititi fula ma mumu o le paʻu ua manatu masani, ona foliga mai o se manifinifi manifinifi, lea lava, pe a uma le maʻila o le 'upega, exfoliates. I le a le mea aua le taumafai e aveese oe lava! Muamua, o le auala lea na o oe faʻaleagaina le paʻu, ma e mafai foʻi ona e aumaia le faʻamaʻi i totonu o le manua. Lona lua, o le le lelei o le faʻamalologa o le 'ie mafai ona faʻaleagaina foliga o le fulufulu mata mo se taimi umi.

    Ina ia faʻaititia le le mautonu i le taimi o le toe faʻaleleia o le aʻoga, atonu e fautuaina e le matai se auala e faʻamalulu ai ma toe faʻaola ai le paʻu, lea e mafai foi ona avea ma antiseptic.

    O a tulafono masani e tatau ona e mulimuli ai i le taimi malolo ina ia aua neʻi afaina le peʻa:

    • aua e te sunbathing i le solarium poʻo luga o le matafaga,
    • Aua le sousou i ou foliga
    • aua le tagofia mata o mata i le teuteu,
    • taumafai e aua le faʻaleagaina le paʻu ua aafia.

    Faavae tulafono mo le faaaogaina o le saʻo foliga

    Mo le faia o teuteuga matagofie, e le lava le naʻo le i ai o se seti maualuga-lelei polofesa faʻalelei, oe manaʻomia le iloa o tulafono faavae o lona fausiaina ma mafai ona faʻaaoga i latou i faʻataʻitaʻiga. O se teuteuga manaia e foliga mataina tele, tosina maia le vaai a isi. O se teine ​​e iloa le metotia faʻaaoga e mafai ona faigofie ona liua, faʻamamafaina ona uiga lelei ma mafua ai le agaga faʻafetai. E ui lava i le mea moni o foliga e sili ona taua tamaitai ata, e le o tamaitai uma e umiaina. Ma o le i ai o le sili ona taugata ma aupito lelei cosmetics e le faʻamaonia ai se faʻaiuga sili ona lelei pe a fai e te le puleaina tulafono mo lona faʻaaogaina.Ole iloa ole auala e faʻaoga tatau ai seisi, e mafai ona e vaʻaia ile mataʻina ma manaia i soʻo se tulaga, e aunoa ma le iai ose auupega o tubes, fagu ma pallet.

    O mea teuteu e mafai ona lua ituaiga - faigofie ma lavelave. O le mea muamua e tatau ona avatu ai le malala i foliga o le fafine, ma le fesoasoani o le lona lua, o le le atoatoa paʻu (moles, maʻila) ua teuteuina ma le faaeteete. Fuafua i le taimi o le aso ma le gaioiga, o vali mafai ona o le ao (latalata i le natura) ma afiafi, o lona uiga, fuafuaina mo se solomuli solomuli.

    O aso uma e teuteu ai o se faigofie foliga. E mamanuina e pupuni laiti le atoatoa, avatu le foliga fou ma faamamafaina lona matagofie matagofie. Afai o le paʻu e leʻo iai ni mea iloga e vaʻaia, ma o foliga o foliga e fealofani, o le teuteuga lelei o le ao na o le a faʻaosofia ai le siʻosiʻomaga masani o se fafine, aʻo ia lava o le a le mafai ona vaʻaia. O afiafi e masani ai ona faʻatupu le mea e manaʻomia ai, e manaʻomia le tele o taimi ma mea taugata. E faʻatagaina le faʻaaogaina o mea teuteu elemene, susulu, sese mata mata ma isi mea faʻaoga.

    Tusa lava poʻo le a le ituaiga o vali na e filifilia, e tatau ona e uia auala tutusa o le faʻaaogaina: toning ma pefu le paʻu, eyeliner eyebrows, mata, faʻapipiʻi blush ma lipstick poʻo le lip gloss.

    Lavea Sauniuniga

    Sauniuniga e le itiiti ifo taua nai lo le faʻagasologa o le faʻapipiʻi o mea teuteu. Ole mea teuteu saʻo naʻo le faamamaina o le paʻu. O le mea lea, mo tagata amata, oe manaʻomia le aveeseina o mea totoe o le vali, fufuluina ou foliga, ma olo ou foliga i le tonic. Le isi, matou fuafuaina le ituaiga o le paʻu. O le paʻu mamago e taua e faʻasusu ai le kulimi i le aso. I le tulaga o le paʻu poʻo le paʻu pipiʻu, faʻaaoga se matting sui faʻavae poʻo le faʻavae.

    O le naunautaʻiga ma le saʻo o mea e faʻataulaitu, faʻapea foi ma le taimi na faʻaaluina i lona fausiaina, e faʻalagolago tele i le tulaga lea. E taua tele le faʻalogo i mea laiti uma, taumafai ni metotia fou ma filifili se tuʻufaʻatasiga talafeagai o ata ma vali. O aga faʻataʻitaʻi o le a atiaʻe i le aluga o taimi, ona le toe fesiligia lea o fesili pe faʻapefea ona faʻaogaina saʻo mea e teuteu ai. O le vali e faʻataʻoto i luga o le mama ma le faʻamamaina foliga ile sili atu ma tumau lona umi le tumau. E le faʻatagaina ona faʻaaogaina ni ie fou i le faʻapipiʻi o loʻo i ai nei. Ole faia-e tatau ona iai. I se tulaga lautele, o le tele o paʻu e malolo mai mea teuteu, o le sili atu lona lelei faʻaalia ma tulaga. Afai e leai sou taimi pe i le vaiaso, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le faʻaaogaina o ufimata mata i ou lima pe mai i le faleoloa. O le masani ai o ia gaioiga o 1-2 taimi i le vaiaso.

    E le lava le mulumulu ile vai mo le paʻu matutua, e tatau ona faʻaopopoina i le kulimi kulimi, susu poo le gel. Faamamaina ma tonic poʻo kulimi mimiti. Ole tausiga e filifilia e fuafua ile ituaiga paʻu ma le vaitau. O le fomaʻi faʻafomaʻi atonu o se kulimi kulimi, o se kulimi faʻafefeteina poʻo se faʻamalosi tino, se emulsion.

    Faʻafefea ona fai le faʻavae ma le faʻavae

    Faʻasaʻoina o faʻafitauli vaega ma laiti faaletonu o loʻo faia e faʻaaogaina le corrector, concealer. Latou mafai ona "nana" pogisa liʻo i lalo o mata, pimples, protruding vein, pigmentation. Ina ia faʻasaʻoina le camouflage aafiaga, faʻaaoga le faʻavae ma le paʻu, lea e maua ai foʻi se foliga tutusa.

    I le tulaga o le uʻu poʻo le paʻu tuʻufaʻatasiga, e mafai ona faʻaogaina oloa ma se matting aafiaga, o le a faʻaaogaina le sili atu o sebum ma faʻamamaina ai suauu susulu.

    1. Faaaoga le faavae. Ae le i faʻatinoina le faʻavae, e tatau ona e saunia le paʻu. Ina ia faia lenei mea, o le ae manaʻomia se faʻavae faʻapitoa mo le vali. Teine ma aila gaosia poʻo se tuʻufaʻatasiga e tatau ona taofi ma se matting aafiaga; mo le masani poʻo le matutu paʻu, o se faʻafaileleina, susu faʻamalosi talafeagai. O na oloa aoga e tusa lava pe vaivai, faʻafouina. A maeʻa le faʻavae, tatou te nana lio, fulafula i lalo o mata ma le fesoasoani a se faasaʻoga. E aoga le faia i tamatamai lima, lima vaivai.
    2. Tatou faʻaaogaina le faʻamasaniga faʻavae. E tatau ona ia ufiufi mata o mata o foliga e lamolemole ai i latou, faʻaalia le malu lemu, sili atu le malu. Savali i luga o le laina o le alafau, isu, aluga, alafau.
    3. Faaaoga le faavae. Aua neʻi faʻamamaina foliga, aua e oʻo lava i mea sili ona taugata ma taugata faʻataugata na mafai ona tuʻuina atu i ou foliga foliga le masani ai. Oomi le kulimi laitiiti i le pito i totonu o le alofilima ma amata lemu ona faʻaaoga ma se pulumu, alu ese mai tuaoi o foliga ile ogatotonu. Faafefiloi lelei le oloa i luga ole paʻu atoa. Paʻu sina laititi o le faʻavae ma se pulumu malu - e maua ai e le natura foliga.

    A fai le vali, e taua le filifili o le lanu talafeagai mo le faʻavae ma le faʻavae. O le malamalama tele o le a faia ai foliga o pepe pepe foliga, leai se ola. O le pogisa e mafai ona fausia se le masani ai faʻaletonu ma le ua ma isi vaega o le tino. Pe a filifilia se leo, apalai i luga o le pulumu - o le oloa e tatau ona fetaui lelei le lanu o lenei nofoaga o le lima. Ina ia fetuunai foliga o le mata, e tatau ona e faʻaogaina ni ata se lua o le faʻavae - lau masani ma pogisa. O le mea muamua e faʻaaoga i luga o le foliga atoa ma se manifinifi manifinifi. Ole mea lona lua e faʻaalu luga ole zonally, e fuafua ile ituaiga o foliga.

    Meafaigaluega ma mea teuteu

    Fuafuaina le lanu ituaiga o foliga, e pei o le paolo o le paʻu, mata ma lauulu, o le isi laasaga i luga o le ala e faaatoatoa vali. O le saʻo le filifilia o ata o le paolo, mumu ma lipstick e mafai ona faʻamalamalamaina pe suia atoa ai le foliga o se fafine. E mafai ona e fuafuaina le gamut empirically, faalagolago i luga o fautuaga a tagata tomai faapitoa vali ata ma lou faʻafiafiaga faʻalauiloa. E manino lava mo mo le teuteuga ao, e aoga le filifilia o nude ma pastel paolo o le a le manino le tu matilatila i luga o foliga. Lanu susulu, lanu susulu, aulelei faʻatasi, manaia tino e talafeagai mo foliga o le afiafi.

    I soʻo se mea e sili atu, e sili atu le saunia lelei o mea teuteu talafeagai ma mea faigaluega muamua, ina ia mafai ai ona faʻaaoga uma mea i le taimi e tasi ma aua neʻi faalavelavea e le sailiga i le gaioiga o le faia o le vali. E taua le gauai atu i le olaola o mea teuteu ma teuteu oloa ma aua le galo e uiga i le teuina taimi pe a uma ona tatalaina le afifi.

    O se seti o momoga ma pulumu o foliga eseese ma lapopoa o le a fesoasoani i le faigata, ae manaia gaioiga o le fausiaina "vali." Maʻeu vavae ma fasi faʻasaʻo e faʻasaʻoina mea sese ma aveese sili atu foliga. Ma o le mea moni, o le a faigofie atu le faʻaogaina o vali i luga o se laulau malolo ma lelei moli ma se faʻataʻitaʻiga tele (sili atu faʻalauteleina).

    Nisi fesoasoani:

    • Tagata e ona se sikuea foliga foliga ua fautuaina e faaaoga se moli moli i le ogatotonu o le muaulu, i le pito o le auvae ma le vaega i lalo o mata. O le fofo pouliuli o le togafitia lea o le vaega lata ane i le laulu, i tulimanu o le auvae ma faʻataʻamilo. O tuaʻoi i le va o fesuiaʻiga e ao ona vaʻai malu.
    • O le lio lapotopoto e tatau ona ufiufi i se malamalama malamalama, ma faʻaaogaina se mea pogisa e faʻapupuni vaʻai ai, faʻanenefu le vaega o alafau ma malumalu.
    • Teine ma se foliga tafatolu foliga e tatau ona faʻaogaina se moli mama i luga o le muaulu, auvae ma lalo o mata - o le auala lea e te faʻamuamua ai i le ogatotonu o foliga. I se leo pogisa, pupuni le laina o alafau, muaulu.
    • Faatasi ai ma se umi foliga o foliga, e tatau ona faapogisaina le pito i lalo o le auvae - o le a vaʻaia vaʻaia foliga. Aua le faʻasaoina le mumu mo alafau, ona o se faʻamamafa e faʻamamafa e fesoasoani foʻi e faʻaliliu atu ai le mafaufau i le ogatotonu o foliga.
    • I luga o foliga pir-foliga (vaʻai luga, atoa i lalo ifo), le muaulu vaega, o le eria i lalo o mata ma le pito o le auvae e tatau ona faailogaina i se malamalama leo. O le lanu uliuli e faʻaaogaina i alafau ma auvae - o lenei vaʻai e faʻaitiitia ai i latou.

    Laasaga ma lea laasaga fausaga-faia

    E taua le mulimuli i le vali faʻataʻitaʻi masani talia e tusiata vali. I le teuteuga, aemaise i le afiafi, e fautuaina e taulai i soʻo se tasi itu o le mata. O mata masani ia. Latou tuuina atu tapulaʻa avanoa mo le faʻaogaina le mafaufauina o ata o latou paolo, o latou manaia tuʻufaʻatasiga ma le lanu masani o le iris. Se vaega mata matagofie o fulufulu mata, se faʻatosina foliga - o nei vaega e le aoga le faʻaaogaina pe a faʻamatala mai fafine lalelei.

    Afai e i ai se manaʻo e faʻailoʻesea laugutu faʻafiafiaina luga o foliga, e faigofie ona fai lea ma le lipstick manaia. I lenei tulaga, o fulufulu mata na faia lelei faalenatura ma le iloa. Taulai atu i luga o le lua pe sili atu foi vaega o foliga o le a avea le ata puppetry pe sili atu foi "fafine". O le faʻatuatuaina ma le saʻo o faʻailoga o se fafine lalelei ma matagofie.

    O le fofoga mata e sili ona nafa ma faigata vaega.

    Faʻafefea ona fai ou mata i mata? O le mea muamua e mafaufau ai o le a le ituaiga o vali e tatau ona faia. Mo teuga o le ao, e tatau ona e faʻaaogaina ni nai ata lafoia ma se penitala i le enaena enaena pe uliuli. Faatasi ai ma le agamalu taga o le penitala, paolo le laina mata o mata ma le pulupulu o le mata o le pito i luga o laumata. Ole vaʻai mata mata o le a foliga mai mafiafia, ma mata o le a mauaina se foliga matagofie foliga. Faaaoga ata ata ma se pulumu lapisi poʻo se pulumu. Afai e te le iloa le leo e fetaui ma oe, e mafai ona e faʻaogaina ata lautele - latou te manatu o lanu efuefu ma enaena. Ina ia mauaina le faʻalauteleina o mata, faʻaaoga moli ata i totonu o le mata, pogisa i fafo. Matte shades i pastel lanu foliga masani. Mo teuga afiafi, filifili penina mafanafana pe malulu leo. O le laasaga mulimuli o le a faʻaaogaina le mascara i luga o mata mata.

    E masani ona faʻaaogaina meafaigaluega e pei o:

    • lalo i le paolo
    • penitala poʻo se vai eyeliner,
    • pamu o ata lafoia
    • mascara.

    I le ao, na o ata uila ma mascara e mafai ona faʻaaogaina, pe naʻo mascara. Ole afiafi po ole faʻatiga ole mea e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma le faʻaali o u ma le lanu matagofie, e faʻatagaina ai le faʻaaoga ole sese ole laulu mata ole rhinestones. Faʻapena foʻi, se ata mamalu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma ofu, lauulu ma mea e faʻaaoga.

    I se mata lavelave mata, e faʻaaoga le eyeliner pe a uma ona faʻavae, ona lafoia lea o ata. O loʻo iai ni polokalame faʻa foliga - faʻalava, faʻamalosi, "manulele", "smokey aisa", "faʻi". O latou aoga e faʻamoemoe i le tipiina o mata, le mamao i le va oi latou, foliga o le laumata. Le filifiliga o mascara e fuafuaina e le tele masani ma le umi o le laumata mata. E mafai ona umi, faʻamutaina, faʻateleina voluma. Le susu e maua ai le sili atu ona umi se vali. Mascara lanu e ono eseese foi. O lea la, o teine-enaena mata-mata e fautuaina e faaaoga lanu enaena i le ao. Mo se aso fiafia, mascara lanumoana, lanu viole, lanumeamata poʻo le siliva e mafai ona aoga. Aemaise lava fafine soona fai faʻatosina latou liliu mai i le mumu. O nisi gaosi oloa e ofoina atu oloa "2 i le 1", e aofia ai le tausia lelei o le serum, lea e faʻaopopoina foi le mafiafia o lauulu, ma le valivali fatuga.

    O le paolo o ataata e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lanu o mata. Teine mata-Green latou te manaʻomia le faʻaaogaina lanu lanu e fatu ai le vali. O le lalelei o mata lanumeamata e mafai lava ona faʻamamafaina ma le fesoasoani a lanu lanumoana, efuefu, lanu viole. O mata enaena e tatau ona valivali ma lefulefu paʻepaʻe, lanu o lanu enaena-Beige. Mo mata lanumoana, ata o se malulu faʻafiafia, mo se faʻataʻitaʻiga, ulaula, paʻepaʻe, lanumoana, e talafeagai. Ina ia maua le manaʻomia manaʻomia pe a nafa mata mata, e mafai ona faʻataʻitaʻiina ni auala e faʻaaoga ai mascara:

    • faʻataʻi, lea e sifi agai ai le pulumu faʻataatusa e faatatau i mata, o lona uiga, tutusa i le lauulu,
    • faʻaliliuina - o vave salu o mata o mata pe a faʻafesoʻotaʻi i latou ma se pulumu,
    • zigzags - fesuisuiai pulumu gaioiga agavale-taumatau ma luga-lalo.

    O se tasi o laasaga mulimuli o laugutu teuteu.

    Ina ia faamamafaina le matagofie matagofie o laugutu, filifili moli, ae leʻo samasama lanu. O lanu fou e atoatoa lelei mo le taumafanafana-make-up poʻo le mama-make-up mo aso uma. Filifili moli moli, malamalama lelei berry, peach pe lanu piniki. O le iʻuga, o laugutu e le tatau ona pupula malamalama, ae faʻaalia mea. E le afaina poʻo le a le mea e filifili ai le teineititi - lipstick poʻo le susulu, e faʻatagaina uma ona faia se faia foliga masani. Afai e fiafia o ia e faʻaaogaina le lipstick e maua ai se ie ogatasi ma se malamalama manino, faʻaaoga i se pulumu.

    O laugutu e mafai ona muaʻi faʻafefeteina ma le pulu lipotia ma faʻapena ona saunia mo le faʻaaogaina o le lipstick. E i ai foi faʻapipiʻi faʻapitoa ma tamai fasi exfoliating na faʻamamaina aveese le keratinized vaega ma paʻu paʻu. E faʻamamafa e laugutu lipine, pe a manaʻomia, faasaʻo latou foliga. O lona lanu e tatau ona fetaui ma le lipstick pe ese mai foʻi e ni nai leo. O le paleni malie ma le faʻamaʻai lelei o le a fesoasoani e faʻatino se foliga manino.

    O le paolo o lipstick e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le lanu o ata lafoia, paʻu paʻu. Mo uma ituaiga lanu foliga, o loʻo iai fautuaga mo le filifilia o mea teuteu. Faatasi ai ma mata susulu mata, nude, o lona uiga, lipsticks latalata i le masani lanu o le laugutu e masani ona faaaogaina. I aso uma, e mafai ona e faʻatapulaaina oe lava i se vai pupula poʻo le palama. Tumau laugutu atonu e tofo i se tasi, ae aua le faʻaaoga sese lo latou faʻaaogaina, pe a latou faʻamago le paʻu o laugutu.

    Blusher - faʻafouina le leo o foliga

    Ave ia te ia se mea masani ma mumu lelei. O latou lanu e masani lava ona filifilia e faʻafetaui le paʻu paʻu: lanu piniki ma lanu samasama e talafeagai mo foliga-foliga lelei, 'apamemea poʻo lanu enaena e talafeagai mo lanu uliuli-paʻu. O le suia o le faʻatonuga ma le lautele o laʻau, e mafai ona e fetuunai foliga o foliga, vaʻai faalelei faʻataʻamilomilo pe faʻafailele, faʻatele pe faʻaititia le lautele. O le mea e sili ona lelei o le auala e faʻaoga ai le mumu pe a latou le tū i luga o foliga.

    E faigofie ona e malamalama pe faʻapefea ona faʻaaoga matagofie foliga ma lalelei. Ole faʻamaopopoina o le malamalama na mauaina o le a fesoasoani ia latou faʻatinoga faʻatino. O le mauaina o ia tomai, o se fafine i soʻo se tulaga o le a lagona mautinoa ma o le a mafai ona tuuina atu le manaʻo manaʻomia i isi.

    Faamatalaga lautele

    O le togafiti o se tasi o ituaiga o vali tumau. I se aotelega, o le faʻavae o lana gaioiga e faʻavae i luga o le folasaga o lanu lanu i lalo o le paʻu i totonu o se vaega ua filifilia i le tele o le loloto. 3D eyebrow tattoo tuʻu faʻatasi ni metotia lauiloa tele: puʻupuʻu (faigofie vali o le paʻu atoa) ma tusia ni lauulu (o lo latou ata o loʻo atoa le umi). O ona uiga faʻapitoa o le faigata ma le umi o faʻatinoina, o le masani foliga mai o le iʻuga mulimuli ma le maualuga tau.

    Laasaga

    O lenei taualumaga e tatau ona faia faapitoa ile faleoloa, aua e mafai ona faʻatino lona aoga pe a fai e iai le tagata lalelei faʻalelei ma tomai faʻapitoa. O le faagasologa atoa e mafai ona vaevaeina i ni tulaga faʻavae tulaga:

    1. O le mea muamua e faʻatino ai o le filifiliga o foliga ma lanu o laulu mata. O loʻo faʻatinoina ma se penitala, tele filifiliga e iloiloina e iloa ai le sili. E tatau ona maitauina e masani ona galulue tagata faʻapitoa i ata o lanu enaena, latou e masani masani e mafai,
    2. Faaaogāina le tui faagutu.
    3. Faapuupuuina. Faafefiloi le vali i luga o le paʻu o le mata o mata.
    4. Tusia o lauulu taitoatasi.

    O le iʻuga ua saunia mo le lima tausaga, o le folasaga o valivali lanu o loʻo faia lea i le loloto o le afa senitimita.

    Vitio: 3D laulu mata peʻa ma lauulu laʻasaga

    Toe Maua

    Talu ai o le faamaoni o le paʻu ua solia e mafua mai i le togafiti, aua nei galo e mafaufau i le manaʻomia mo le toe faaleleia taimi. E tumau i le tolu vaiaso ma e ono o faatasi ma ni mea laiti ae le lelei. I totonu o latou, mumu, mumu fulafula, pala. Ina ia tuʻufaʻatasia le iʻuga ma faʻaititia itu o aʻafiaga, e tatau ona e masani ona faʻaogaina antiseptics ma moisturizers, aua e te goto ma aua le faʻapipiʻiina le vaega ua togafitia, faʻaitiitia le aʻafiaga i luga.

    Tupu muamua ma tua

    Ata i luma ma tua o le 3D tattoo of eyebrows Nu 1

    Ata i luma ma pe a uma le 3D tattoo of eyebrows Nu 2

    Ata i luma ma pe a maeʻa 3D tato mata o le numera 3

    Laugutu peʻa

    Mamalu ma matagofie faʻamatalaina laugutu i le pito i luga o foliga mo le tele o tausaga ma e le taumateina o le taimi nei suiga o le a suia i le lata mai. 3D laugutu tattoo maua ai e le gata o se sili manino malamalama, ae sa fesoasoani i se vaʻai faʻateleina le tele, ma le faʻafouina o laugutu ma faʻaleleia o latou fausaga.

    Laasaga o le taualumaga

    Faʻasaʻoina e le faia i le taimi e tasi, suiga lelei e mafai ona maua na o le 2 - 3 sauniga. I le uluaʻi asiasiga, o se foliga talafeagai ma le lanu e fuafua, faʻaopopo isi faʻaletonu e maitauina (maanuminumi i tulimanu, pigmentation). O le auivi e masani ona faʻatumuina mo le faʻagaioiga tutusa

    O le asiasiga lona lua i le cosmetologist aofia vali luga o le laualuga atoa o laugutu. Le faʻaogaina o ni ata i se faʻasologa e mafai ai ona e faia ni foliga fou, faʻateleina le voluma. Malamalama lanu e masani ona faaaoga e tau ai maanuminumi ma pigmentation.

    Vitio: uuina 3D lau peʻa

    Sauniuniga ma le toe faaleleia

    O le faʻamaloloina o le paʻu o laugutu e umi se umi, e uiga ile 5-6 vaiaso. I le faʻaopopoga i fautuaga mo le umi o le toe faʻaleleia, e tatau foʻi ona e mafaufau i fautuaga i le taimi e sauniuni ai mo le faʻataʻitaʻiga. O lea, ina ia aua le faaosofia ai le tele o siama, o fualaau faapitoa lea e taofia ai le siama e tatau ona faia 5 i le 7 aso ao le i faia vasega taitasi.

    Ae mo le toe fuataiga lava ia, i lona vaitaimi ua tatau ona aloese mai le umi o le faʻaalia i le la, aua le asia solarium, vaitaʻele, sauna, ua fautuaina foi e teena le faʻaogaina o meaʻai vevela poʻo meainu. Ina ia faʻamama le mafai ona faʻamamaʻia ni mea, e le tatau ona faʻagaloina le manaʻoga e faaaoga vailaʻau antiseptic. E aoga foi le faʻaoga o le moisturising ma le toe faʻatulagaina o fomaʻi faʻatonuina e se cosmetologist.

    Tau o taualumaga

    3D tattooing eyebrows ma laugutu e taugata tele metotia. I le taimi lava e tasi, aua nei galo o le mea e tupu mai ai e taua tele le tupe, aua o lona tino mai e le faia i le tasi pe lua masina. O le tau e masani ona aofia ai le galuega a se fomaʻi faʻapitoa, o se filifiliga o le lelei faʻatusa ma lanu, o le i ai o isi tautua (anesthesia). E mafai ona faʻamasani i le tau lata mai i le siata i lalo: