Mataupu

Aso Hairstyle: 4 Filifiliga

O teine ​​uma i le tasi taimi sa alu e tafafao. E manatua uma e tagata le matua fiafia o lenei taimi. Sa ou manaʻo e foliga agamalu, faʻafiafiaina, foliga faʻapelepele, flirty ma feminuaʻi. Ma na tofu foia uma le faʻafitauli e faʻavavau: o le a le mea e ofuina, o le a le mea teuteu e fai, o le a le mea e fausiaina ai se lauluulu mo se tafaoga faamasani. Na ia manaʻo e faia se faʻauʻau tumau i luga o le tagata miti o ana miti ma faʻaalu o le au tauva.

Tamaitai talavou e tatau ona ola i lenei: le aso muamua, masalosalo, togi i luma o le faʻata. Lauulu, laei, vali e mafai ona taʻu atu i se tamaloa le tele o mea e uiga i se teine, aemaise ile aso muamua. O uiga ole tamaloa i lauulu ua leva na matuā faʻapitoa lava - latou, e pei o se maneta, e tosina mai foliga o alii.

Le taua o lauulu ile aso

Pe a alu i se tafaoga faamasani, e tatau ona e manatua pea le masani masani upu moni.

  1. O le lauulu laʻasaga e le tatau ona avea o ni mea faʻafefeteina ma mea tau gofie. A leai, o le fesili o le a faʻapopoleina pea: o mea uma o loʻo lelei, o le faʻatonutonu le fausaga ua solo.
  2. O le fulufulu i le aso muamua e tatau ona fetaui ma le aso ma le ituaiga olaga. Faatasi ai ma le mulimuli ane atiaʻeina le mafutaga, atonu e le fiafia le alii peʻa vaʻai i laʻasaga i aso uma e faigofie nai lo le aso muamua.
  3. O lauulu faʻalenatura e matua sili atu le matagofie i tagata nai lo le soʻona faʻaalu o lauulu vali i lanu valea. Tagata e fiafia e paʻi i le lauulu o fugalaʻau masani, nai lo pepe pepe.
  4. Aua le faʻalavelavea i le faʻasaʻosaʻo o mea faʻapitoa, ae maise o fulufulu manu. O le malamalama moli o le lauulu fulufulu po o se laulu mo le lauulu e sili atu le manaia nai lo le manogi sili manogi lauulu, pei o se uaea.
  5. O fulufulu mataʻitu e talafeagai mo sauniga aloaʻia ma mo le siosiomaga galue, i se aso e sili atu le i ai o le ulu fulufulu lemu.

O le fea ituaiga o lauulu e ave ai le fiafia i ai o se mataupu o le tofo, ituaiga ma tulaga o le lauulu.

Loimata lauulu

Ole sili ona faigofie ma sili ona faigofie i lauulu. E i ai se tasi faʻaopopo tele - o le tele o tagata e valea i lauulu laei. E mafai ona e manumalo lelei i se laʻei e le faʻaalia: se mea manaia manaia, o se manaia lauulu lauulu, ola se fugalaʻau poʻo se lipine. E mafai ona e selu lou lauulu i le tasi itu pe fai se muamua zigzag vaeluaina.

E taua le faʻaititia o foliga ma mea aoga, aua o le paʻu malulu lava ia e foliga manaia ma sexy.

Romantis curls

O curls ma tutusa le manuia foliga uma luga o lauulu uumi ma luga o le uumi o lauulu. E leai se numera o filifiliga mo le faʻaputuputuina o uʻumi. O ia lauulu e mafai ona faʻataʻitaʻia matagofie e le gata e se tagata tomai faʻapitoa, e mafai ona e faia se ata fiafia i lauulu ulaula e ala i ou lava lima. O fulufulu mama e tatau ona faʻamamaina ile lauulu e faʻaaoga ai se pulumu lapotopoto, ma savili ile curlers poʻo tongs. Ina ia ausia ni laʻasaga matagofie, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaata o lauulu.

Fantasy o le a taʻu atu ai ia te oe pe faʻapefea ona folo le curled galu:

  • e tuu o lauulu i le tasi itu,
  • fai se vaega sao ina ia malu galu malu le foliga,
  • siitia le pale o le ulu ma sina malamalama le iloa
  • taʻoto se itu malosi ma selu le laulu faʻapena.

I soo se tulaga, o le alii o le a fiafia i le afu paʻepaʻe.

Faigofie Faigofie

Ose pupula laulu foliga mo se tafaoga masani o le masani solofanua.

Pau le mea e tatau na fai ai le sitaili mousse e faʻamama ai lauulu ma nonoa le laulu ma se paʻu ole paʻu ile tua o le ulu ile tau.

O se mea taua o se lauulu lauulu e mafai ona avea ma se fasi fulufulu o fusi o loʻo faʻataʻamilomilo ai i se fulufulu paʻu ma se pale teuteu. O manoa agi paʻu i luga o le fofoga o le a avatua le agamalu ma le fiafia i foliga.

Lauulu mo se aso "Malvina"

O le agamalu ma le manaia "malvina" foliga sili ona manaia i luga o le lauulu uumi. Ua lava le faʻapipiʻi o se sela ile lauulu e faʻaopopo ai le voluma, faʻamama lelea ile curlers tetele ma faʻalelei le lauulu ile mea e muamua ile laulu.

O le faaputuga malamalama i luga o le ulu o le a maua ai le matagofie, ma curls tafe i le pito i tua o le a tauia ai soʻo se tagata.

Lauulu i pulou

O Scythe e masani lava ona fesoʻotaʻi ma taupou. O laʻei o lauulu ma lalagaina ma lalaga lalagaina o se tamaʻitaʻi tele ma e le masani ai faʻamalamalamaina. E le faatapulaaina le faigamalaga o fatufatuga i lalagaina.

A matagofie fusi volumetric i le tasi itu o se filifiliga aoga mo se aso. Na te le tuua le tagata filifilia le faʻatauvaʻa ma o le a lafo atu le faʻailoga ia te ia e aunoa ma se masalosalo.

Farani Farani, fulufulu fulufulu mafiafia, spikelet, vaifugi fili, eseese plaits ma pigtails o le a faia foliga o se teine ​​i le aso muamua e le mafaagaloina. Le faatamala ma fili, matagofie ma sexy le pipi-boho mafai ona fasiotia vave so o se sui o le isi itupa.

E faigofie ona faʻataʻitaʻiina ia lauulu i le laulu, aua e le manaʻo e fili uma fulufulu i se fili. E faigofie lava lou teuteuina o lou lauulu i se mea e faʻaopopo i lona aufaʻapapa poʻo faʻamanuiaga. Mai palu manifinifi lua, e te mauaina se ulutala bezel, o se teuteuga masani mo se maualuga uila po o se matagofie fugalaʻau e faʻasaʻo lauulu o le "malvina".

Lauulu laulelei Eleni

Maʻeu le maoaʻe o le tamaʻitaʻi ma le aulelei i laʻasaga Eleni. Na te faʻamamafaina faʻalelei foliga, le uaua aulelei ma e avea ma maneta mo le aliʻi.

Ole fulufulu la lea e tuʻufaʻatasia ai le faigofie ma le matagofie, e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. E matua faigata lava ona e faia oe lava ia i le fale.

Sili faʻalenatura i lauulu mo se tafaoga faamasani, ma ona o le a le o le mulimuli, ae o le a atiaeina i se alofa faaleuo sootaga.

1. Lauulu laʻititi tafaʻiliga laulu "Fiafia fugalaʻau"

Filifili lenei fulufulu lauulu pe a e manaʻo e faʻaali i lau tama tama o oe o se tagata faʻaaloalo, alofa faʻamaoni ma fiafia. Talitonu mai ia te aʻu, e leai se tagata e mafai ona teteʻe atu i le ata o se fugalaʻau paʻi, suamalie ma sili ona agamalu. Pei ona latou fai mai - o lo tatou malosiʻai o lo tatou vaivai J

Faʻafefea ona fai: Fufulu lau lauulu, apalai mousse i lauulu, tufatufa tutusa i le umi atoa o filo - mai aʻa i pito. Faʻamago lou laulu i se fulufulu laʻau. Ona vavae ese lea ia i latou, ma amata afifi i totonu o se maea malo (mai le tasi taliga i le isi), faʻamautu ia i latou faʻapipiʻi i le umi atoa.

Manatua: Ina ia faia le foliga foliga sili atu masani - sulu lemu le lauulu ma ou lima. Ona tatala lea o le tasi curl mai le tourniquet - o lenei mea o le a avatua i le lauulu se sili atu faʻatupuʻuga lagona.

2. Lauulu laʻititi "Galu Faafiafiaina"

O le lauulu o se tasi o sili taua teuteu a le teine. Ma fulufulu lauulu i curls o se teuteuga faalua. I le uma o mea uma, e leai se isi mea sili atu ona matagofie, sili atu ona faʻalelei ma ... ioe, ioe, tatou te le fefefe i le upu J- e sili atu le lalelei nai lo le uila, silika ma ofu mafiafia. Talitonu mai ia te aʻu, na te faʻafetaia au taumafaiga ma ia malamalama o talaane o ia i na mea laiti J

Faʻafefea ona faia: faaaoga styling mousse i lauulu fufuluina ma feula mago ma se fulufulu. Ona amata loa lea ona faʻataʻamilomilo manoa i se uila faʻapipiʻi pe faʻamau, faʻamau lelei taʻitasi taʻitasi ma se kilipa. A maeʻa ona "gaosia" le ulu atoa, ia malulu le lauulu. Ina ua mavae 15 minute (lea e te, ala, mafai ona faaalu i luga o vali laupepa poʻo se ipu ti tea J), aveese le kilipa, lulu lau lauulu i le fulufulu fulufulu feololo.

Manatua: e mafai ona tata lou lauulu i ou tamatamai lima, ulu i lalo o le a avatua i le lauulu laʻasaga faʻafiafiaina ma le faʻatagofieina foliga i lenei tausaga.

3. Le masani ai "Spikelet"

E te manaʻo e faʻaofo si au tama? Ona ave lea o lenei laei tunoa le masani ai i le tautua. Vaʻai atu ia te ia, e leai se tasi o le a mafai ona fai mai o oe "le faʻaoso", "masani" ma "pei o isi tagata uma."

Faʻafefea ona faia: Vavaeʻese lua tutusa lautele loka i autafa o lou ulu (e mafai ona tuu le vaega o lou lauulu i totonu o se moega - latou te le popole ia te oe). Ia fili ni fatu se lua (muamua le tasi fasi, ona lua ai lea), faʻafesoʻotaʻi i le pito i tua o le ulu i se fusi faʻaoso. Aveese le lauulu mai le bun, selu ai.

Tusi: Ina ia faia lenei foliga foliga lavelave, e te manaʻomia lava le tomai e lalagaina se spikelet poʻo le "iʻa iʻa".

4. Lulu pupula

O lenei fulufulu lauulu, e tusa ai ma le 'upega tafaʻilagi mo teineiti, o le sili manumalo-manumalo filifiliga mo se aso. Muamua, o le siusiu e alu i matua tagata uma, lona lua, e matua taʻutaʻua ma e manatu o se tasi o mea taua i le vaitau o loʻo i ai nei, lona tolu, o lenei laʻau lauulu e mautinoa e faʻafiafiaina lau tama - ona e taulaʻi lava i ona mata ma le ua aulelei.

Faʻafefea ona faia: apalai le mousse i lauulu susu, mago le mago ma se pulumu lapotopoto. Fulufulu le lauulu i se selu manifinifi (e aveese ai le "roosters") ma ao mai i se solofanua i le pito i tua o le ulu (po o se isi mea - pe a manaʻo).

Manatua: Vavaeese se manifinifi manifinifi o lauulu mai le siʻusiʻu ma afifi faʻataʻamilomilo faʻaʻofu - e faʻapea o le a avatua i le lauulu laʻitiiti se paʻi o lalelei

Matou te faʻamoemoe na e mauaina le lauulu na o oe ma lou lauulu, ma mafai ona e 'manuia "savali i le isi aso.

Donna rosa


Ua iloa e teine ​​uma o le aulelei faʻapitoa e maua ai e le gata talitonuina ma lagona, ae e tele foʻi lana sao i soʻo se ata. Ae o le a le mea e fai pe a fai e te manaʻomia e pei o se miliona tala, ma e laititi se taimi mo sauniuniga.

O le aso o le a matou faʻaali atu ia te oe ni filifiliga se tolu mo le televave ma sili ona tulaga maualuga lauulu, mo na o tulaga faapena.

Fausiaina o le lauulu muamua e le aveina oe sili atu taimi nai lo le 'aiga taeao ma se ipu kofe.

Muamua lauulu

Ina ia fausia se sitaili, matou te manaʻomia: Comb, curling iron ma varnish mo le styling.

  1. Fufulu muamua lou lauulu.
  2. Ma, vaevaeina i ni manoa, sui le matagi i latou taʻitasi.
  3. E mafai ona e faʻamamaina lelei le laulu ile laulu.

Ua ia i matou se vavai felanulanuaʻi, sitaili e talafeagai mo toetoe lava o soo se taimi, e tatau lava ona e filifili le mea teuteu sao.

O le lauulu lona lua "Eleni style"

Ia fatufatuina, manaʻomia: selu, varnisisi, le vaai ma vaʻai.

A e manaʻo ai, e mafai ona e tuua ni manoa matagofie i ou foliga.

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega se tolu.
  2. Ia mimilo vaega taʻitasi i le moli mama.
  3. Toso se manoa manifinifi mai le ogatotonu o le tafaoga, ma toso i luga i aʻa i ona tafatafa.
  4. Faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le pito i lalo o le vaega.
  5. E tutusa foi, tatou te faʻalelei ia lauulu totoe.
  6. E mafai ona e faʻamamaina lelei le laulu ile laulu.

E i ai la matou sitaili sili ona taugofie, i le faʻa Eleni. Lelei mo le aso. O le a fiafia o ia.

Lau tolu lauulu "Farani sitaili"

Mo lenei filifiliga, tatou te manaʻomia naʻo le le vaʻaia ma sina taimi.

  1. Vavaeese se tamai seevae mai foliga ma tamau ma le le vaaia i tua o le ulu.
  2. Vavae ese le filo i le isi itu, afifi i tua ma afifi faataamilo i ou tamatamailima ma loka ma le le vaaia i totonu.

Sa matou mauaina se laʻei manaia ma faʻafiafiaina, lea o le a sologa lelei ma ofuvae uma ma ofu.

Faafetai mo lou gauai. I luga o le "Studs" auala, e mafai ona e vaʻaia i le tele o isi ata mataina ma aoga.

Ua maua se mea sese i le tusitusiga? Filifili filifili ma fetaomi Sifi + Ulufale

Faʻafetai mo lau fesoasoani! O le a matou siaki le sese ma faasaʻosaʻo!