Mama

Luluina lauulu i le fale

Soʻo se teineititi e iai le manaʻo e faʻamalamalamaina curls, miti o se maaleale ma le saogalemu le valivali. I totonu o le tele mafai filifiliga, o le tele o lea, paga lea, faʻaleagaina le fausaga o lauulu pe le aoga, sa i ai tasi - faʻamalamalamaina o kulimi lauulu . Ina ia maua ni laina o se moli malamalama, ua fautuaina e faʻaaoga lenei mea faʻapitoa.

Tele miti o suiga i le olaga, suiga ma fetuunaiga, peitai, mo lenei, e le o se mea e manaʻomia le vave aveina nisi mea lalolagi. E lava le amata mai ia oe lava - ma se suiga ile lanu o le laulu, e faʻapea foi ma le fulufulu mata lava ia. O le mea lea, o le brunette e le tatau ona avea ma lanu enaena, o le a lava e lava le fausiaina o ni mama mama. E mafai ona e faia lea ma le faʻamalamalamaina kulimi lauulu.

Faamaninoina o lau kulimi

Faamaninoina o lau kulimi - O lenei se mea faigata meafaigaluega mo le saogalemu lanu o curls. E tele auala e faʻamalamalamaina ai le laulu, peitaʻi, o na mea uma e le aoga pe e faʻaleagaina ai le fausaga o manoa.

Krima o se tasi o sili sili ona oloa e faʻatagaina oe e maua ni curls o se malamalama paolo.

O se ata fou o se mea e mafai ona faia ni fetuunaiga i o tatou olaga pe o tele radial suia ai. O nisi taimi e te manaʻo i ni suiga i lou olaga, o le suiina o lanu o lou laulu poʻo le fulufulu lauulu o le tali sili lea. Mo lenei, e le manaʻomia le laulu i lauuluulu, pe faʻapea, ua lava naʻo le faʻamalamalamaina o manoa. O kulimi mo le faʻamamaina o lauulu o le a faʻafouina lou lauulu ma maua ai se manaia paolo.

O le lelei ole kulimi pe a mama

E moni lava, o lenei ituaiga pupula ei ai le sili sili ona lelei faʻatusatusa i le paʻu ma le amonia vali:

O i luga foliga o mea taua manino o lenei meafaigaluega i luga o isi vali. O le agamalu aafiaga i luga o le fausaga o lauulu faʻamatalaina le lauiloa o lenei oloa i totonu o fafine o soʻo se tausaga. E taua tele mo i latou e faʻatumauina le ola maloloina o curls ma i le taimi lava e tasi e ausia le manaʻomia finagalo.

Afai e te mafaufau i le aafiaga leaga o lenei oloa, o le faʻaiuga o loʻo mulimuli mai: e mafai ona faʻamalamalamaina i le tapulaa o 1-2 tone. O lona uiga, o le ae le matauina se suiga manino, o lea afai e te manaʻo e liliu atoa i se lauulu, matou te fautuaina oe e asiasi i se teine ​​fulufulu tino e mafai ona fetuunai le vaega ma filifili le auala e sili ona saogalemu i le valiina o uila.

Mo i latou e naʻo le fia faʻafouina o latou laulu ma faʻamama tino taʻitoʻatasi, matou te fautuaina le faʻaaogaina o lenei mea faʻapitoa teuteu. O le a faʻaavanoaina se suiga lemu o le paʻu, ina ia faʻasolosolo o lanu i le curl o le a foliga masani.

Malamalama kulimi + Oxidizer

E i ai se mea faʻapitoa i le lalolagi o le lalagaina o fale gaosi tino - o lenei o se kulimi oloa e mafai faʻamalamalamaina curls oo atu i 8 tones i le tasi talosaga. O lenei mea o se kulimi i totonu o se paipa, faʻaopopo atu i le faʻaopopo e tatau ona faʻaaoga se oksidaini. O le mea moni, faʻaaogaina ia, e mafai ona e mauaina le atoatoa lelei o faʻamama mai o aʻa.

O lenei oloa e le gata e suia le lanu o curls, ae e faʻapitoa foi ma le paoa. Tele teineiti na latou faʻataʻitaʻi ia i latou lava faʻasoa a latou faʻamatalaga manaia i isi, ma fiafia i le uiga ese o lenei faʻamalamalamaga. O le vali e le faaleagaina le lauulu i na mea uma!

O loʻo i ai leisi itu i tupe siliva, e pei foi o isi metotia o le faʻamalamalamaina o vaega. Faaaoga lava e tusa ma tulafono ma vaevaega. A leai, e mafai ona sili atu mea leaga ile lauulu nai lo le faʻaaogaina o le faʻamalamalamaina e faʻamalamalamaina lauulu. O lenei sili ona lelei faia i totonu o le fale. O se tagata tomai faapitoa o le a mautinoa e le gata i le saogalemu o le faʻamaninoina, ae ia fesoasoani foi e ausia le taunuʻuga e te manaʻo ai.

Faʻapefea ona susulu saʻo?

O fulufulu mata e sili atu ona taatele mo le tele o fafine, talu ai o le toʻatele o latou faʻaaoga latou mo le valiina i le fale. O le taimi lena, e leʻo iloa uma teine ​​e faʻapefea ona faʻamalamalamaina le kulimi pe faʻafefea ona faʻaaoga.

O nisi e leʻo fufuluina faʻapitoa o latou lauulu aʻo leʻo le faʻamamaina, o isi e le talitonu i nei "faailoga" ma faʻapipiʻi se vaega ile faʻamama mulumulu. Masalo o lenei metotia galue, ma sebum puipuia lauulu mai le faaleagaina, ae o lea matou te fautua atu ia e fufulu muamua lauulu.
Faufautua! A o leʻi faaaogaina, faitau ma le totoʻa faʻamatalaga a le gaosi oloa, masalo o lenei mea faigaluega e ese mai i tala faʻatusa ma manaʻomia le faʻaaogaina faʻapitoa.

O se kulimi kulimi e faʻaaogaina i laupepa susu ma sa tufatufaina tutusa ma se mafiafia mafiafia. Ona e te manaʻo e faʻamamago lau lauulu i se fulufulu rambut - o le tele o oloa ua faʻamalosia naʻo le vevela vevela. Ua matou faʻamamaina laʻau pe faʻatali seisi taimi (fuafua ile ituaiga), ma ua maeʻa lelei lau laulu! Ona mafai lea ona e toe faia le faʻagasologa pe a mavae sina taimi.

LOREAL Manuia Glam Moli

  • Tuʻuina atu i ata e lua,
  • E fautuaina e faʻaaoga i se selu faʻapitoa,
  • Fesoasoani e toe faʻalelei lou lauulu
  • E pupula ma pupula
  • Vaʻaia faʻateleina le tele o curls.

Ole auala autu ole faʻamamaina ole fale

Glycerin o se tasi o sili ona masani faaaogaina vaega mo moli lauulu i le tele o leo. I le sauniuniga o glycerin tincture, o le ae manaʻomia le tumau i le 25 kalama o le chamomile ma 30 kalama o le glycerin i totonu o le vai faʻapuna. Ma, faʻaeteete faʻalelei le vali i uʻamea e faʻapipiʻi i lauulu ma tu mo le uiga 40 minute. A maeʻa le taimi, e tumau pea ona fufuluina le lauulu i le mafanafana vai.
Ole auala e sili ona lauiloa ole faʻamalamalamaina lea ole laulu e mafua ile hydrogen peroxide. O lenei auala ua leva ona faʻataʻitaʻi mo se taimi umi e oʻo lava i talavou ua mafai ona faʻaaogaina. Tele o feusuaʻiga o feusuaiga e faʻatauina ma a latou totoa faʻafetai i lenei metotia.

O le faʻagaioiga mo le faʻamalamalamaina o lauulu ma le peroxide e matua le faigofie lava, ae e manaʻomia le matauina o taua taua o lanu.

  • O se tasi auala e sili ona saʻo mo le faʻaaogaina o le peroxide, o le faaluaina lea. O le sprayer o le a ufiufi tutusa lauulu, ma le faʻamamaina ofu i se fofo. Mo le faʻamalamalamaina o le fale, ua fautuaina e faʻaaoga ofu tuai ma le aoga, aua a ulufale se fofo, tumau se mea leaga
  • O le isi itu taua o le faʻamamaina ole fale ole umi ole fofo. Mo ituaiga uma o lauulu, o le taimi e tagata taʻitoʻatasi ma e amata mai le 30 i le 60 minute. I le maeʻa o le afa itula, e fautuaina e fufulu ese le peroxide mai se tamai seevae ma vaʻai i le iʻuga,
  • Afai faʻaoga talavou faʻaogaina faʻaaoga se 9-12% peroxide fofo e vave faʻamalamalamaina o latou curls ona o le le malamalama, lea o le a faʻateleina televave vave le faʻamamaina gaioiga ma i le taimi lava e tasi faʻaleagaina le fausaga masani o pulu. Sili atu fafine matutua faʻaaogaina 3% peroxide, o le faiga e umi se taimi, ae o le a tausia le laulu i lona tulaga muamua. Ole saoasaoa i ia tulaga e mafai ona afaina ai itu mama ma mo le soifua maloloina,

Faʻafefea ona valivali lauulu i le fale

Muamua, e aoga le filifilia poo fea le auala e faʻamalamalamaina ai lauulu. Masalo mo blondes, tasi-taimi ma faigofie faʻamanino ua lava. Ae mo brunettes, ia maua le faʻaiuga, e manaʻomia le manumalo i le natura lanu o le laulu uliuli.
Afai o le mea moni o le nanaina lauulu uliuli i nofoaga matala o le paʻu, ona soo se faʻataʻitaʻiga ma isi vailaʻau e tatau ona le aofia ai. O le masani ai peroxide e mafai ona mafua ai se tali teteʻe, ita, ma isi faʻafitauli i le paʻu. O na nofoaga e tatau ona faʻamalamalamaina naʻo le kulimi mo le bleaching.

O le sili atu o le vavaeeseina o lauulu i luga o foliga ma isi vaega o le tino

O le le suia o lauulu o foliga o se faiga sili ona maaleale ma e le toatele fafine e mafai ona faia. Masalo o le mea lea e mafua mai i popolega fefe, talu ai ina ua uma ona aveese le antennae o loʻo iai le aʻafiaga o le tele o le tuputupu ae ma mafiafia o lauulu. Foi, o le faiga o waxing ma isi metotia, sili le lelei ma tiga. Ole teuteuga ole auala sili ona faʻamaoni e faʻataunuʻu ai le mea e mananaʻo ai ma nana le faʻafitauli ole vaega ole tino. I le faʻaaogaina lelei o lauulu i lalo ole isu, o le a avea atili i latou e le o vaʻaia ma latalata i le mea e le o vaʻaia.

Kulimi o se faʻatuatuaina auala o faʻamalamalamaina

I le anoanoai o fofo taumafa ma sili fesoasoani fesoasoani vailaʻau, o le sili sili o se kulimi mo le faʻamamaina. O le kulimi, e le pei o le tupe "tina matua", e le i ai ni mea faʻalavelave i lona tino, e hypoallergenic ma faʻafetaui lelei le lanu o laʻau i soʻo se vaega o le paʻu. O lenei mea faigaluega e mafai ona faʻaogaina e ni tagata e teteʻe atu ile paʻu ma i se aga e teteʻe atu ai ile mata.

E i ai se vaega o fafine e le mafai ona faia e aunoa ma le kulimi, pei o isi metotia o contraindicated mo i latou, ona o le le faʻatupuina o le tino i le tele o onapo nei aveeseina o lauulu.

Le tele o teineiti e iai mea e faigata ai i lauulu i lima poʻo vae. E masani ona e matauina se tamaitai talavou, ma le migao nana ona lima po o ona vae i lalo o ofu uumi. Ole mea moni, o fafine ile taimi ole taumafanafana latou te faapuʻaia latou lava ile aveeseina o lauulu e le gata ma tiga, e ui lava e mafai ona latou faʻaogaina ni ie puipui mo le faʻamamaina.

Faʻafefea ona filifilia se kulimi mo le seluinaina o lauulu

O nei aso, ua leai se mea e faigofie nai lo le faʻatauina o oloa manaʻomia i soʻo se fale faʻalelei, maketi poʻo le okaina o le initaneti. Ona o le lautele o filifiliga o kulimi, tupu mai ai se faʻafitauli e sili, sili atu, ae sili taugata pe faʻasalalau e se tuaoi ma e taugofie. E faigofie tele le le mautonu ma e masani lava ona taumafai teine ​​uma e sili atu nai lo le tasi fofo.

A iloga taʻutaʻua i le cosmetology maketi fiafia i Bili kulimi. Na ia mauaina lona lauiloa ona o ona uiga lelei. O tomai o le kulimi e aofia:

  • sili mo le suia o lauulu i totonu o le paʻu pito i totonu o le paʻu,
  • vaivai lanu o lauulu i luga o foliga,
  • faaumiumi ma tumau le manifinifi o lauulu i luga o lima ma vae,

Faʻaogaaina Bili kulimi e matua talafeagai aua ma faʻatasi ai ma se ipu palasitika faʻapitoa ma se laupepa laupapa mo le faʻaaogaina. O le vailaʻau o loʻo faʻafefiloi ma le kulimi activator i le sao talafeagai, lea e mafai ai ona e faia se tagata o se fua o le oloa. O se ataata o se fafine fiafia, o se faʻailoga e faigata ona finau ma!

E lelei ma leaga o le faʻamalamalamaina o laulu tino

O teuteu teuteu, aemaise mea na faia tutoatasi, e i ai manuia ma faʻaletonu.

O le lelei o le faʻamaligiina o lauulu ile paʻu:

  • avanoa - toetoe lava o faʻatupega uma e maualalo le tau, e faigofie ona latou mauaina, ma o mea o loʻo fai mai a tagata e mafai ona maua i totonu o le vailaʻau kapeneta ma tele i totonu o le pusaaisa,
  • tiga le tiga - o le lauulu le tosoina ese, pei o nisi ituaiga o pala, ae na o le mama,
  • faʻaititia o le afaina o le ita o le epidermis,
  • leai ni tomai faʻapitoa e manaʻomia
  • e lava le faʻaiuga mo se taimi umi (2-3 vaiaso, o isi taimi e tele)
  • i le maeʻa ai o le faʻagasologa, e te le manaʻomia le faʻaaloalo i ni tapulaa.

  • e leʻo auala uma e maua ai se tali vave ma manino,
  • lauulu o le a vaaia pea, aemaise lava ile malamalama lelei,
  • o nisi paluga e ono mafua ai papala paʻu.

Decolorizing kulimi ituaiga

Kulimi mo le faʻamamaina o lauulu i luga o le foliga ma le tino o se mea teuteu teuteu lea e mafai ona e faʻatauina i le faleoloa. I le masani ai, o ia tupe e aofia ai vaega e lua. E fefiloi ma e faatatau ile laulu. O kulimi e lautele ma fuafuaina mo foliga (ma se sili atu ona afaina ai).

Le sili aoao kulimi:

  • Bioes Netline,
  • Byly Depil (tulaga mo le paʻu maaleale)
  • Surgi Invisi-Bleach,
  • Decocream X-Chromatic.

Le kulimi sili mo le aveeseina o lanu mai le lauulu i luga o le mata:

  • SALLY HANSEN Creme Hair Bleach mo foliga,
  • Tino Natura ma vao vao,
  • Silium

E tofu le oloa ma ana faʻatonuga. Ina ia aua neʻi afaina le epidermis, e taua le mulimuli i tulafono uma o le faʻaaoga.

Faʻafefea ona saunia se kulimi mo le faʻamamaina o lauulu i luga o ou foliga

E mafai ona e faia se kulimi mo le faʻamamaina oe lava mai i mea avanoa.

Bleach pasta e talafeagai mo foliga, vae ma lima.

Ina ia faia lea, o le ae manaʻomia:

  • hydrogen peroxide (fofo 3%) - 8-10 matau,
  • 1 tsp soʻo se togafiti
  • lanolin - 10 g,
  • teuteu vaseline - 10 g,
  • amonia - 3 matau.

O mea uma e fefiloi lelei ma vave faʻaaoga i lauulu e manaʻomia le lanu ese. Taofi le paluga seia matua mago (10-15 minute). A maeʻa ona fufuluina le kulimi i le mafanafana o le vai, ua faʻasa le paʻu ile suauʻu teuteu.

Masini mo le faʻamalosiaina o lauulu foliga

I le fale, o le a faigofie ona saunia se moli uila e aoga tele e oʻo lava i lauulu uliuli. E mafai ona faʻaogaina mo le mata.

  • se vaifofo o le hydrogen peroxide 6% - 1 tsp,
  • fale talimalo amonia - 5-6 matau,
  • fufuluina poʻo le fasimoli fasimoli - 1 tsp.

O mea uma e fefiloi ma faʻaaoga i lauulu. Ole taimi faʻaalia mai le 10 i le 20 minute. Ina ua uma ona fufulu le faʻavae ile vai mafanafana ma faʻaoga le moisturizer poʻo le suauʻu.

Faigaluega a tagata

O ofu vaivai ma le le talafeagai o le lauulu i vae ma foliga e talafeagai mo fafine e pa'ū maaleale.

  • fale talavai chamomile - 2 kulimi. l.,.
  • glycerin - 50 ml.

Chamomile mutia e tatau ona faʻaofuina i se ipu vai faʻamafanafana ma tauanau atu mo 3-4 itula. Ona faʻafefiloi lea o le kulimi ma le glycerin ma faʻaaoga i le maliu. Ole taimi faʻaalia mai le 30 i le 60 minute.

E talafeagai mo le manifinifi ae le o se pogisa tele. E ese mai le lanu i le 1-2 tone.

  • vai suamalie - 2 kulimi. l.,.
  • apu kulimi - 3 kulimi. l

Acids ua fefiloi ma faʻaaogaina i le cotton poʻo gauze swab. A mago le vai, e mafai ona toe susu le paʻu. Aua neʻi silia ma le 20 minute, ona fufulu faʻalelei lea ile vai mafanafana.

  • fale talavai chamomile - 1 kulimi. l.,.
  • meli - 1 kulimi. l., suauu olive - 1 kulimi. l

O le Chamomile o loʻo faʻamamaina i totonu o le 200 ml o le vaipuna ma faʻamalosia mo le 2 itula. Faʻamama le tui ma toto le meli i totonu. Ole suauu ole olive ua faʻaopoopo ile paluga, ua lulu mea uma ma faʻapipiʻi ile lauulu. E mafai ona e taofia mo se taimi umi - mai le 1 itula i le 2-3 itula, faʻavasivasi taimi faʻasolosolo o susu. Ina ia faia se taua lanu i luga o lima ma vae ma lenei paluga, e fautuaina le afifiina o le vaega togafiti i se ata pe a uma le talosaga ina ia le mago le suavai.

Tulafono mo le pipiʻi o lauulu

Mo le saogalemu ma se faʻaiuga maua, e tatau ona e mulimuli i tulafono ma faʻatonuga.

  1. Ae le i faʻaaogaina ni vailaʻau (kulimi, vali), e manaʻomia ona e faia se suʻega i se tamai nofoaga e siaki ai le mea na tupu.
  2. Ina ia faamalamalamaina le uliuli ma le malo lauulu, o le faʻaalia taimi o le faʻamaninoina o fatuga e masani lava ona umi.
  3. Recipes e faʻatatau i laʻau ma mea masani i le tino e ono le vave aumaia se aʻafiaga. O le iʻuga e faʻaalia na o le 2-3 taualumaga.
  4. A iai le lagona mumu, pipi, poʻo isi lagona le lelei e tupu, o le oloa e tatau ona fufulu vave.
  5. Aua le faʻamalamalamaina lou lauulu ile tanu fou, ina ia aua neʻi afaina ai le paʻu faʻaititia.
  6. Ole masani o le faʻapipiʻiina ole laulu e susulu ai le tino lava ia.

Lauulu Lulu Filifiliga

Vave vave lauulu i luga o vae ma se faamaoniga mautinoa:

  • suavai hydrogen peroxide (3%),
  • hydropyrite papaʻe - 10 pcs.

O papamaa ia ua tuʻimomomoina ma soloia i peroxide. O le paluga e faʻaaogaina ma le swab cotton i vae, afifi i se ata tifaga (masani meaai) ma matua 30 minute.

O le isi metotia talafeagai mo le aveeseina o pigment mai le lauulu i luga o lima ma vae: ave le 1 tsp. amoni, faʻafefiloi ma le 50 g o soʻo se kulimi tafi ma faʻaopopo i le faʻafefiloi o le 2 kulimi. l hydrogen peroxide. E fefiloi uma ma apalai. Umi mo le 20-30 minute, fufulu ma vai mafanafana.

Vali lauulu

Soʻo se pulu laupepa sa fuafuaina mo lauulu e mafai ona talafeagai mo le tino. Ae e taua le mafaufau o lauulu o le tino e masani lava ona manifinifi. Ina ia aua neʻi afaina le paʻu ma aua le susunuina le lauulu, o le faʻaʻautu o loʻo faʻaaogaina, lea e masani ona aofia ai i totonu o le vali pusa, e tatau ona liusuavai ma le mafanafana vai 1: 1, ona faatoa palu faʻatasi lea ma le kulimi. Ae o se mea faigaluega mo le faʻamamaina o laulu o foliga, e le mafai ona aoga se vali - o loʻo iai le soona osovale vaega.E mafai ona faʻaogaina mo vae, lima.

Ole taimi faʻaalia foi e faʻaititia ile 15 minute. E ui lava, afai o le lauulu e malo ma le uliuli, e faʻatagaina ona umi se umi.

Fautuaga aoga ma togafiti

Soo se mea ma se vailaʻau faʻamago mago le paʻu. I le maeʻa ai o le faʻataʻitaʻiga, ua fautuaina e faʻaaoga kulimi faʻamalieina ma faʻapuloto.

Afai o le laulu e tele naua, e aoga le talanoa ma se fomaʻi ma le endocrinologist - masalo o le mea lea e mafua mai i le hormonal dysfunction.

O le lanu ua le talafeagai mo lauulu uma. Afai e le mafai ona 'ausia le taunuʻuga faʻamoemoeina, atonu e sili atu le lelei o le faia o le' oti ese.

E maeʻa ona fufuluina le palu o le paʻu ile paʻu ile vaega o le a sili atu ona pupula. Lenei le le tumau le aoga, e faʻasolosolo malie mou atu ina ua mavae ni nai itula. E ui lava, afai e te faia le faʻataʻitaʻiga masani, o laulu o le a mama i luga o le taimi.

O nisi taimi o le iʻuga e leʻi mafaufauina (o le laulu na liu samasama, ua mumu pe maua foʻi se isi uiga ese), o lea e sili ai le le faia o se sauniga ao le i faia ni mea taua ma mea e tutupu.

Puipuiga ma contraindications

Fautuaga pe faʻapefea ona vavae le lauulu i vae ma foliga ae aua le afaina oe:

  1. E le mafai ona faia le gaioiga i le taimi o faʻamaʻi pipisi, faʻateleina o faʻamaʻi ogaoga ma isi faʻafitauli tau le tino i le tino.
  2. E le fautuaina e faʻamamaina lauulu i le taimi o le sapasapaia. O nei aso, o le hormone e pule ile toto, e faʻateleina ai le teteʻeina ole melanin (o se pigment mea) ile faʻaumatia.
  3. Manua, manuʻa, papala, fulafula i luga o le paʻu i le nofoaga o le malamalama ua avea ma faʻailoga o le faʻagaioioiga.
  4. Aloese mai le faʻafesoʻotaʻiga o paluga ma mea faʻapipiʻi.

Matou te fautua e faitau: Lauulu vali ma le paʻi ole sukalati susu

Faigofie o faaaoga. Faigofie talosaga, tufatufaina atu, leai se lanu ma palapala i luga o le paʻu o le lima. E sili atu le faigofie lea i le vali ma le "masani" vali i totonu o fale. Ina ia faʻamalamalamaina curls i se auala vave ma faigofie, o se kulimi mea e sili ona talafeagai.

Kulimi o se tutusa ituaiga aofia ai le tele o meaʻai. Latou te le gata i le faʻamalamalamaina o le laulu, ae faʻasaoina foʻi le matagofie, susulu ma le malu.

Maitau faʻaeteete i loka, leai se afaina o le paʻu. Tele fuainumera o ia mea faigaluega e faʻaaogaina foi luga o le tino. Afai o le vaega o kulimi e tumau pe a uma ona faʻamalamalamaina, e mafai ona faʻaogaina e faʻamalamalamaina le laulu mata.

Faʻaolaina uiga i curls, o se manatunatuga faʻapitoa i le lanu - o mea iloga o lenei ituaiga vali. O se mea lelei lea faʻaalia o le alofa ia te oe lava pe a filifilia se valivali sui, aua e le pei o pupuni masani, pe a uma le foliga mai o le laulu, ma o latou tulaga, tuʻua tele na o le manaʻo i ai, o mea uma o loʻo lelei ma leai se leaga iinei.

Sili atu nai lo le vali?

E avea foi manino o lenei mea teuteu mo lauulu e sili atu sili atu itu lelei nai lo tulaga masani vali. I totonu o tamaitai o vaitausaga uma, o lenei ituaiga o valiina e sili ona lauiloa, talu ai o se uiga agamalu i lauulu, le leai o se aafiaga afaina i luga o latou fausaga, e seasea lava i le lalolagi o aso nei, tumu i le anoanoai o vali vaega lanu. O le faʻamoemoe e manaʻomia o le a le umi i le afio mai ma o curls o le a faʻasaoina i la latou tulaga muamua, tumu i le soifua maloloina ma le matagofie.

Matou te fautua e faitau: Matrix hair-dye. Iloiloga

Ae ui i lea, ma ona lelei uma, e tatau ona manatua i le mafaufau, ona o le agamalu tago i le laulu, e mafai e le kulimi ona faʻamalamalamaina latou le sili atu nai lo 1-2 tone. O le mea moni, liliu atoa i totonu o se lauulu e le aoga, aemaise lava pe a fai o le lanu lauulu masani e matua pogisa. O le mea lea, ao leʻi amataina se vali, e fautuaina oe e polofesa e faʻafesoʻotaʻi le teineulu ma talanoa ina ia mafai ona ia taʻu atu ia te oe le filifiliga saʻo o se vali, fetuunai vaega ma filifili se filifiliga saogalemu.

O lenei oloa e lelei mo i latou e moemiti e le o se atoatoa, ae le faʻapitoa suiga i lauulu lauulu. O le oloa fesoasoani e mautinoa le saʻo suiga mai le tasi paolo i le isi, o le lanu lanu faʻataʻitaʻiina o le a foliga mai e masani lava.

Faʻapefea ona faʻamalamalamaina?

Ole tele ole fafine e iai se mea e iloa ai le auala e faʻaaogaina ai vali tulaga masani, pei o kulimi, e le o tagata uma e iloa a latou galuega, ae maise lava pe a oʻo i tulaga o fale.

O manatu i le auala e sauniuni lelei ai le lauulu a o le i faʻaaogaina le vali ua matua vaeluaina. O nisi e mananaʻo e aua neʻi fufuluina o latou lauulu, aʻo isi e faʻaavanoaina naʻo le faʻamamaina o lauulu. E i ai le avanoa o le gaʻo faʻalilolilo e le paʻu le puipuia le lauulu mai le afaina, ae ui i lea, e uiga i le faʻamaninoina kulimi, polofesa fautuaina le fufuluina o lau lauulu. A o le i faagasolo i lenei ituaiga staining i le fale, e taua tele le faamasani i oe lava i le faʻatonuga, e pei ona faʻailoa e le tele gaosi oloa eseʻese faʻamatalaga e uiga i le faʻaaoga tatau a latou oloa.

E faʻapipiʻi le maso i lauulu laʻititi susu, tufatufa tutusa tutusa ma le mafiafia o fulufulu. Ona faʻamago lea o le laulu i se fulufulu laʻau, talu ai o le tele o vaega e faʻamalosia naʻo togafitiga vevela. Ua mamago manoa pe faʻatali se taimi, e faʻalagolago uma i le ituaiga. Ina ua mavae ia faigofie togafiti, o le lauulu lauulu foliga i luga o le foliga. A maeʻa sina taimi, e mafai ona e toe faia le taualumaga pe a tatau ai.

Matou te fautuaina oe e faitau: Lauulu valiina "Majirelle" - mea autu

O se auala lelei mo se faigofie ma le faʻaalu suia i foliga vaaia, e aunoa ma ni mea leaga, o le faʻamaninoina lea o kulimi lauulu. o lenei oloa o fale gaosi oloa e le gata o le lanu, ae o loʻo maua ai foi le tausiga ma meaʻai talafeagai i curls. Ina ia mafai ona avea le faʻaiuga e sili ona manaia, matagofie ma sili ona matagofie, e tatau ona e suesue ma le totoʻa faʻatonuga mo le faʻaaogaina.

Lyubov Zhiglova

Psychologist, Initaneti Faufautua. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

Teine, lelei, aua le faʻamalolosi .. soʻo se vali malamalama e afaina ai le laulu, e le tutupu vavega. Ia, ave se polofesa ma sili taugata, o le a i ai le itiiti afaina, ae o le a tutusa uma ma fasiotia le moli o le lauulu, latou avea ma oti

CHI vali, matua le afaina lava! E oʻo i faʻamalolo lauulu. Lisap faigofie faʻateleina e aunoa ma amonia.

CHI vali, matua le afaina lava! E oʻo i faʻamalolo lauulu. Lisap faigofie faʻateleina e aunoa ma amonia.

E taufaʻamataʻu le vevesi o laulu.

Ariel, lelei, o le hedgehog e malamalama lelei, o le pou muamua e moni, lona lua o le pepelo atoatoa. E mafai ona ou fautuaina oe e faatau Kapous-faʻamalamalamaina efuefu-na faatau atu i fale teuteu mo faleoloa ma lauulu. O ia, pei o mea uma susulu, e le aoga tele (ia tuu i se auala filemu). sili ona faaeteete i lauulu.Ua ou solia i le afa tausaga talu ai.Ona o loʻu laulu sa pogisa, sa ou paʻu 2 taimi.O le lauulu e leʻi taʻe, e leʻi liua i se solo.
AE: o oe, e pei ona ou malamalama ai, fuafua e faʻamalamalamaina lou lauulu mulimuli ane, ae le o se taimi. Mafaufau e uiga i ai. Malamalama masani, aemaise lava pe afai o lou lanu e matua uliuli, mafua ai le afaina ai lou lauulu. Tuputupu ae lemu, le tulaga lelei lauulu e leai se mea e sili atu, tusa lava o le tuputupu ae lauulu e sili atu le leaga, nai lo latou, aua ua faaleagaina le pulu fulufulu. Talitonu mai ia te aʻu, ou te iloa le mea o loʻo ou talanoa atu ai. Ia sili paolo lau lanu masani pe faʻafai ia teisi teisi mama - mo se faʻataʻitaʻiga, o se leo. o le a sili atu

Ariel, lelei, o le hedgehog e malamalama lelei, o le pou muamua e moni, lona lua o le pepelo atoatoa. E mafai ona ou fautuaina oe e faatau Kapous-faʻamalamalamaina efuefu-na faatau atu i fale teuteu mo faleoloa ma lauulu. O ia, pei o mea uma susulu, e le aoga tele (ia tuu i se auala filemu). sili ona faaeteete i lauulu.Ua ou solia i le afa tausaga talu ai.Ona o loʻu laulu sa pogisa, sa ou paʻu 2 taimi.O le lauulu e leʻi taʻe, e leʻi liua i se solo.
AE: o oe, e pei ona ou malamalama ai, fuafua e faʻamalamalamaina lou lauulu mulimuli ane, ae le o se taimi. Mafaufau e uiga i ai. Malamalama masani, aemaise lava pe afai o lou lanu e matua uliuli, mafua ai le afaina ai lou lauulu. Tuputupu ae lemu, le tulaga lelei lauulu e leai se mea e sili atu, tusa lava o le tuputupu ae lauulu e sili atu le leaga, nai lo latou, aua ua paʻu le pulu o le laulu .. Talitonu mai ia te aʻu, ou te iloa le mea o loʻo ou talanoa atu ai. Lelei paʻu lau lanu faʻaali tino pe fai ia faʻaitete teisi, mo se faʻataʻitaʻiga, i se leo. O le a sili atu

Faatatau mataupu

Ioe, o aʻu lava ia e leai se mea ou te manaʻo e vavaeeseina tele, ou te manaʻo lava i ONE-TWO TONS, ae taʻu mai ia te aʻu pe faʻapefea ona mafai ona faʻamamaina lemu naʻo lua tone?

E mafai ona e avea lenei paʻu, Kapous lea na ou tusia i luga. O iina, faʻalagolago i luga o le manaʻomia, o le okesene faʻamaonia ua filifilia ma o le faʻaaliga taimi tusia i luga o le afifi ma le pefu.
Ae afai e le o ni uo i mea tomai faʻapitoa, mafai ona ou fautuaina Essential Color, paolo 205. E i ai le laʻititi o le amonia ma o lea e matua agamalu i lauulu.E le gata i lea, o le a sili atu faigofie ona maua nai lo Kapous

Ae paga lea, Lash e leʻi fetaui aʻu (Ou te le manaʻomia i le taimi nei. Ina ua mavae le tele o tausaga o valiina i lanu uma e mafai ona mafaufauina, na ou filifili e tupu loʻu lanu. Sa ou talitonu e le sili atu ona aoga nai lo le lanu masani.
Ma o lea. faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi))

Mo ni tausaga, Palette o loo faʻamalamalamaina le phytolinium (2-4 tones). O le laulu e mafiafia ma olaola, e leai se faafitauli.

Malulu - sili atu le malosi moli pe a faʻatusa ile vali ma le okesene 6%. O na valiga o le a mafai ona faʻamalamalamaina le laulu ile 2 tone. E mafai ona e valivali atoa, ae faʻamalamalamaina sina vali i le vali. Ae o le vali e mafai ona e faʻamalamalamaina naʻo le lauulu e leʻi valiina, pe a fai o le lauulu ua uma ona valiina, ona naʻo le faʻamalamalamaina i le paʻu poʻo le kulimi ma le laulu, ae filifili le okesene e le sili atu nai lo 3-4%, ona viliina foi lea i se laititi% - 1.9 Ma vaʻai lelei se matai lelei e galue ma vali taugata - alfaparf , Paul Mitchell ma isi mea.

Mo ni tausaga, Palette o loo faʻamalamalamaina le phytolinium (2-4 tones). O le laulu e mafiafia ma olaola, e leai se faafitauli.

Ae ui i lea, ioe. Palet e sili ona lelei vali. Po o le a lava e te fai atu, ae o le tau e le o lona uiga o uiga lelei. Ae peitai, sa ou taumafai paʻu pogisa, ae mafai ona ou fai atu o le lauulu e moni lava i se tulaga masani (mo vali)

Ae ui i lea, ou te le fautuaina se tasi e "White henna", o le mea moni o le kilomita o henna masani (lea e lanu ma faʻamalosia) leai se mea e faia, ma e susunuina le lauulu FOREVER!

Zoe, faʻafetai tele lava mo ni tali atoatoa!) Oe malamalama lelei, atonu o se auala faʻapolofesa?) O oe o se tamai ulu?)

Ae ui i lea, ou te le fautuaina se tasi e "White henna", o le mea moni o le kilomita o henna masani (lea e lanu ma faʻamalosia) leai se mea e faia, ma e susunuina le lauulu FOREVER!

Ou te iloa mataupu i le taimi na paʻu ai lauulu o teine ​​ina ua paʻu le paepae, paʻu mai le aʻa, ma tumau ai le tele o botak. O lea, afai e te manaʻo e sili, e sili le faʻaogaina vave o le masini nai lo le faataʻitaʻi pei o lena

O sauniuniga uma mo faʻamalamalamaga gaioi ile laulu e tusa ile tutusa le auala (paopao pei ole paepae henna e leʻo mafaufauina). Afai o le lauulu o se mea e masani ai, ona mafai lea ona e faʻamalamalamaina le vali. Filifili tau vali taugata. I se tulaga lautele, se tagata agavaa faʻapitoa e tatau ona faia lenei mea.

E mafai ona e avea lenei paʻu, Kapous lea na ou tusia i luga. O iina, faʻalagolago i luga o le manaʻomia, o le okesene faʻamaonia ua filifilia ma o le faʻaaliga taimi tusia i luga o le afifi ma le pefu.
Ae afai e le o ni uo i mea tomai faʻapitoa, mafai ona ou fautuaina Essential Color, paolo 205. E i ai le laʻititi o le amonia ma o lea e matua agamalu i lauulu.E le gata i lea, o le a sili atu faigofie ona maua nai lo Kapous

Zoey E mafai ona e ave lenei paʻu, Kapous e uiga i ai na ou tusia i luga .. O iina, e fuafua i luga o le mea e manaʻomia, latou te filifilia se oksidate sui ma o le taimi faʻaalia o loʻo tusia i luga o le afifi ma le pefu.
Ae afai e le o ni uo i mea tomai faʻapitoa, mafai ona ou fautuaina Essential Color, paolo 205. E i ai le laʻititi o le amonia ma o lea e matua agamalu i lauulu.E le gata i lea, o le a sili atu faigofie ona maua nai lo Kapous
Aisea 205 o le moli mama i le palet? Fai mai le tusitala, e manaʻo i se moli uila? Masalo pogisa? Na ou valiina le vali lea a o ou uliuli. E aga malie o ia! O loʻo ia te aʻu le laulu e enaena migimigi ma le laulu mumu, ma le 205th na avea lo latou paepae, ae e matua lalelei, ae leʻo samasama.

Ia, atonu.)) Sa ou taofia mo le afa itula. Tau lava ina iai se faʻafitauli i le vave faʻaaogaina o vali, e manaʻomia se tagata ua iai le poto masani.)

O le a sou manatu O le a le moli uila o le sili ona faaola. Ou te matua fefe lava e faʻasusuina le lauulu, e matua lelei lava e le lanu, ae ou te manaʻo e faʻamalamalamaina moni i ni lanu se tolu, mai le lanu enaena enaena enaena enaena.

O mea uma lapisi ia e manaʻomia ona filifilia faapolofesa, na ou faʻamaninoina atoa le mea na fai, o le taimi muamua na ou siakiina ma le paʻepaʻe enaena ma le paepae paʻepaʻe mo le 2 aso ma le laulu uliuli, ae na mou ese atu mai ia te aʻu ma sa tatau ona teuteuina, o le taimi muamua lenei ua na o aʻu mea uma ma laʻu uo teine sa i ai, ae o la e lelei mea uma, ae mai soʻo se mea e pipiʻi, e pa'ū lauulu, o le mea taua o le a le tele o lauulu e tatau ona teuina pe afai e sili atu le lelei mai aʻa mo le 10-15 minute, ina ia le paʻu le lauulu ona tatau lea ona faia se mata mo le 30 minute, o laʻu uo matua faʻamalamalamaina i masina uma ma e lelei mea uma, ma e le tatau ona faʻaaoga tonics O aʻu, sa ou faʻataʻitaʻia ma tonics, o le mea na tupu, o loʻu laulu e 'afa le lanu uliuli, o le mea masani lava o le fulufulu paepae o le paepae henna poʻo le Ledy Blond paula, o le mea moni o le a tumau pea samasama i luga o le lauulu, ae a aunoa ma lea e le o le mea e afaina ai le tau pe afai e sili atu le pupula poʻo le vali e le faʻapea e lelei, e te manaʻomia e tilotilo poto, ma i le taimi muamua o faʻamanino, e masani lava ona pa'ū lauulu.

e leai se mea e manaʻomia e feaveaʻi ai lauulu. O LATOU UA SAU! vali mafai ona faaleagaina lauulu na o le faateʻa ona o lona vailaʻau masani! ma e leai se mea! na ona e manaʻomia le pikiina o le vali mai le tagata fulufulu lalelei, pe mai i sau oe lava poto masani vaʻaia poʻo fea o nei e itiiti le afaina ai i le fausaga o lauulu. e lē fugalaʻau loʻu lauulu, e leʻi paʻuʻua ma e leʻeseese mai le pupula o le SYOS, ae iila tele ai, i le 6-7 leo, pe a fai e te manaʻomia e faʻamaluluina nai leo, e mafai ona e ave le faʻamuamua mai Loreal, o le malamalama mama - latou agamalu malie ma na o tones on 3-4

CHI vali, matua le afaina lava! E oʻo i faʻamalolo lauulu. Lisap faigofie faʻateleina e aunoa ma amonia.

Ou te fiafia i le faʻamanino sios 12-0, e susulu le taimi muamua e aunoa ma le samasama i luga o le enaena enaena lauulu

Tina, nai lo lou manaʻo naʻo le paʻepaʻe henna. Ole mea pito sili lea e aoga ile lalagaina ai ole laulu ile tino o se paʻu. E oo lava i loʻu manatu, Blondex ua taʻua o mea uma muamua, na ona latou faamaninoina. Ae, o se fofo leaga tele lea. Ose mea e sili ona lelei mo faʻamalamalamaina le laulu ole lauulu ma sili atu, o le faʻamalamalamaina o le moulu. Lenei, o le mea moni e seasea e mafai ona e feiloai ia te ia, ae e mafai pea ona e fesili solo. Faatasi ai ma le masani le faʻaaogaina, e mafai ona e ausia le paolo manaʻomia ma le laititi e afaina.

Ou te fiafia i le faʻamanino sios 12-0, e susulu le taimi muamua e aunoa ma le samasama i luga o le enaena enaena lauulu

Hmm, ma sa ou maua se lagona leaga susunuina mai Cjes, ou te manatua pea.

o le paleti na susunuina ai le ulu, ma mai lea na ou toese uma ai loʻu lauulu na pa'ū, ma Three More My friends, horror

Lenei sa ou faʻamalamalamaina talu ai nei e le matai krivoruky, muamua sa ia tipiina loʻu lauulu uma, ona vali lea o lona ulu i se pipi (Estelle 12%), na maligi ai lauulu na o le tin ((((((((i le pito i luga o le hedgehog, ma leai se mea e mafai ona faia i ai, faamatala mai ia te au le auala) faʻatonu ma faʻafefea ona tapa le tupe pe a e tipi aʻu i le fale.

Marina, ou te manatu e tatau ona tipi lauulu lauulu. Tuu Vara uʻumi uumi mai fusi i le itu, vaai ia Rihanna! faataitai! i le sili atu o le a sili atu nai lo ragged fasi i luga o le ulu!
o le mea autu o le alu i se lelei stylist, aua le salamo i tupe i le taimi e tasi, ina ia aua le taofia lou laulu e tupu pe a uma ona tipi
>>> Ariel,
A o mo le faʻamalamalamaga, teine ​​..
Sa ou le laki i lenei tulaga, aua ou te lelei i lanu uma!
Ma sa le mafai ona taofi.
Sa ou faataʻitaʻia le tele o lanu. ma amonia-leai.
soʻo se mea leaga, e faʻaleagaina uma le lauulu o le lauulu ma totonu o le laulu.
I le aluga o taimi, o le lauulu o le a malo ma le magulu lelei. Ma, ou te faamautinoa atu ia te oe, o le a latou amata paʻu i fafo.
O vailaʻau e faia ai soʻo se laulu vali e ulu atu i lou tino e mafua ai le afaina ai o mea. Pigment lauulu o le a le toe avea pe a e te fanau ai.
Afai e te leʻi iloa, ona uma lea o le valiina o lou laulu e foliga mai e pei o se moisturising mask, e pei o le usitai ma malu, ae o le muamua taele lea!
O leisi 10 faʻafofoga latou te foliga lulu, pei o vao .. Leai se lalelei!
A uma ona vali lou lauulu na mago. E matitiva, e leai se vai, e leai se natura. Mautu synthetics ma kemisi.
I se aotelega, i le 5 tausaga ua mavae na inoino loʻu lauulu ia te aʻu.
O isi taimi ou te pasi ai i luma o le vali matagaluega, ma ou televave ina ia aua neʻi ou avea se mea faʻamalamalamaina.
O lea ua ou faia togafiti faafomai, ou te le valiina loʻu!
o nisi taimi faʻatau henna INDIAN! e fesoasoani tele ia e faʻafoʻi lauulu. ae ou te le fiafia i le le avea ma mumu ulu))
Le henna Iran o se poolshit mo le umi taimi!
Teine, aua le faia atigipusa fauina, sa ou faia i tau taugofie, ina ua maeʻa sa tatau ona ou tipi loʻu lauulu i lalo ole kapeta!
Teine, aua le susunuina lou lauulu!
Afai e te manaʻo e sui, amata ia oe lava, totonu.
O a outou amio e sili atu le taua nai lo lanu o lauulu.
O ou foliga, mata ma mulivae o se ata o oe!
E leai ma se tamaloa e toatasi na te maitauina, pe masalosalo foi, i mafatiaga tatou te tatalia pe a tatou faʻaalu tupe mo le faʻaolaina o foliga .. o nisi taimi e leai se mea!
Mafaufau ia te oe lava! Oe na o oe!