Faʻasologa kalena

Aperila 2018 lauulu sapalai kalena

O le masina o Aperila 2018 o loʻo iai le faʻamatalaga e uiga i le suiga o aso masina, vaega o le masina, tulaga o le masina i le zodiac faailoga mo aso o le masina ma le latou aʻafiaga ile tausiga o lauulu. E maua ai se lisi o aso lelei ma le lelei mo lau 'oti ma isi lauulu lauulu. Na ia faʻailoa ia te oe le taimi e sili ai le tipi o lou lauulu, fai ni valivali poʻo le curling, sui lau laulu. E fesoasoani i le fuafuaina o se malaga i se lalelei pailate poʻo le faʻataʻotoʻulu.

Filifilia o le sili ona talafeagai aso mo faʻataʻitaʻiga i lauulu, o le a faʻaleleia o latou tulaga, aveese ese le le lelei ma maua se moliaga o le olaola ma lelei.

Aso lelei ma le lelei mo le tipiina o laulu ia Aperila

Aperila 1st: I le aso muamua o le masina, o le masina i Libra o le ai ai i lalo ifo ifo. A fesuisuiai o laei ile laulu ile taimi lea e mafai ona afaina ai le soifua manuia ma mafua ai ile ulu. O le sili ona lelei lauulu tausiga o masks e mafai ona e kuka i le fale.

Aperila 2-3: nei aso ua alu le masina i le faaputuga o Scorpio. O fulufulu e tatau ona faia i tagata o loʻo iai le laʻau manifinifi ma le manifinifi ina ia o latou mafiafia ma maaa. Ua fautuaina e le au atamamai o Dailyhoro.ru le faaaogaina o matapulepule. O le meaʻai lelei o au folika i lalo o le faʻafitauli o le vai e tuʻu faʻafuaseʻi le afaina ai o le tuputupu aʻe o ou curls.

Aperila 4-6: i lalo o le faatosinaga a Sagittarius i le lotogatasi ma le a mou masina, e tatau ona tolopo le lauulu. I lenei tolu-aso vaitaimi, o le po o le tino o le a le maua se malosi lelei mo le lauulu, ma o se lauulu 'oti e mafai ona mafua ai masani ona fesuisuiai lagona.

Aperila 7-8: O le masina i le Capricorn i nei aso e fesoasoani tele i se suiga i foliga. O se lauulu lauulu fou o le a faʻaleleia atili le tulaga o ou curls ma lou lagona. Faatasi ai ma le fesoasoani a se agavaa stylist, e mafai ona e filifilia mo oe lava se ata fou ma tosina mai le mafaufau o le isi itupa.

Aperila 9-11: tipiina o lou lauulu aʻo i ai le masina i le faaputuga o Aquarius mafai ona mafua ai lou tele faigata. Ua fautuaina e tagata saili fetu e le asiasi i se teine ​​fulufulu. Lenei vaitaimi e talafeagai mo tausiga taualumaga, e aofia ai le lamination o vaevaega pito.

Aperila 12-13: E mafai ona e faʻaalia lou matagofie e ala i le suia o lau lauulu. O le masina i Pisces o le a fesoasoani e faʻatumauina le amio lelei, ia lagona le saoloto e fuafua se malaga i lou matai. O nei aso, e oʻo lava i laʻasaga lauulu o le a alualu i luma, o lea aua le fefe e faataʻitaʻi ma ou foliga vaaia.

Aperila 14-15: i lalo o le faatosinaga a le Aries Sign, e mafai ona faigata ona tausia le paleni i totonu. Ina ia le aofia ai fesuiaʻiga o lagona, faʻavasega tagata fetu e faʻatapulaʻaina ia lava e teuteu le faʻatonuga. O nei aso, e mafai ona e fesuiaʻi le laulu e ala i le tipi eseina le ova atu laʻau.

Aperila 16-18: O le masina fou o le 16 o le a faia i le faaputuga Taurus. Faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu e tipi, e mafai ona e tiaʻiina faʻaletonu mafaufauga ma faʻalautele i fou manumalo i le olaga. I aso e sosoʻo ai, o le a amata ai ona tutupu vave lauulu, o lea la fou laei e le faʻatumauina ai le latou foliga muamua mo se taimi umi. E mafai ona e suia i totonu ma faʻaalu i se tulaga lelei faʻatasi ai ma le fesoasoani o le saʻo o filifiliga o lauulu, ina ia aua le misia le avanoa e faʻaalia atoatoa ai lou atoʻatoa.

Aperila 19-20: Le masina faaauau pea lona tuputupu aʻe, pasia i le faaputuga Gemini. Oe mafai ona lagona le oso atu o le malosi i nei aso talu ona sui le lauulu. Ua fautuaina e tagata suʻesuʻe ia faʻataunuʻuina o se miti tuai ma faʻaaogaina se stylist filifili se lauulu lototele ma le fausiaina.

Aperila 21-22: le vaitaimi o le masina i Kanesa e le o le taimi sili ona lelei e alu ai i le teine ​​lulu. Ina ia faʻaitiitia le le lelei lagona, vaʻavaʻai i ou curls ma le fesoasoani a fale o taua ma masks. O lea e te taofia le susulu ma le malosi o lou lauulu.

Aperila 23-24: O le masina i Leo o le a sapalaiina avanoa ma lelei malosi. O lona uiga, e le gata o le manuia i se malaga i le stylist, ae e fesoasoani foi e te aluese mai faʻafitauli tau le soifua maloloina. O le lauulu o nei aso o le a fesoasoani e faasaʻoloto ma tuuina atu le malosi mo fou ausia.

Aperila 25-26: i lalo o le faatosinaga a le faaputuga Virgo, o le a le lauulu lauulu o le a le o le sili manuia taumafaiga. A maeʻa ona asiasi i le teine ​​fulufulu, atonu o loʻo iai lou ulu ma isi faʻailoga o malaise. Ua fautuaina e fetufaʻai le vasega se malologa e malolo ai ma toe faʻafoʻi le soifua maloloina.

Aperila 27-28: O le masina e ui atu i le faaputuga o Libra, e faʻatumuina le avanoa i le malosi malosi. O se lauulu lauulu poʻo se teuga o le a alu e aunoa ma ni faʻafitauli, ma fesoasoani foi ia te oe e lagona le fealofani i totonu. Faʻatuatuaina naʻo matai e fai le lauulu fou e fetaui ma ou manaʻoga.

Aperila 29-30: lauulu i nei aso o le a le maua ai le fiafia. I le masina atoa o le masina o Aperila 30, o le suia o foliga mafai ona e mafua ai le le migao ma faʻamalosiʻau, e naʻo le leaga lava pe a fesoʻotaʻi ma e pele. O lauulu e tatau ona tuua na o ia ma faʻatino i le toe faʻaleleia o le malosi.

Soʻo se fesuiaiga o lauulu e tatau ona avea ma fiafia. Ina ia faʻalelei lou foliga, faʻaaoga vitamini complexes ma aua nei galo e uiga i le faʻamalositino gaioiga. O le saʻo olaga soifua o le a fesoasoani ia te oe e susulu moni mai totonu mai fafo, foliga le mafaatusalia ma faʻatumauina le matagofie o lau lauulu. Matou te faʻamoemoe ia te oe se lagona lelei, lelei le loma i lou lava olaga, ma aua nei galo e kiliki i luga o faʻamau ma

Le faatosinaga o paneta e fegalegaleai ma aafia ai le faʻamoemoega mo le kalena masina

I se taimi lata mai, o le paneta Venus o le ai ai i le faailoga o Taurus. Lenei taimi lelei o le alofa faʻamasani, i latou na muamua maua ni faʻafitauli, o le "suamalie" taimi o le a oʻo mai i le alofa, fealofani ma faʻamafanafanaina oe i le mafutaga. Mo tagata nofofua, e i ai avanoa lelei e feiloai ai ma se agaga mate. E fautuaina e faʻalu se taimi tele i le natura, e faʻamalosia ma toe faʻaleleia le ola maloloina.

I le vaitaimi faʻatulafoina o Mercury, seʻia oʻo ia Aperila 14, e le fautuaina e amata se pisinisi fou, togafitiga, poʻo le faia o faʻataugata. Fuafua le maeʻa o tuai mataupu ma poloketi. Ae ina ua maeʻa Aperila 14, faʻafou ofu ma soo se faatauga o le a aumaia le fiafia tele ma o le a tautua ia te oe tele taimi.

O le Jupiter o loʻo i le toe solomuli gaioiga, o se taimi o le faʻaopoopoina ma le aʻoaʻoina i le poto, auai i le tuputupu aʻe faʻaleagaga, agaalofa, taumafai mai le taʻele o lou loto e fai ni mea lelei se tele e mafai ai, fesoasoani i tagata mo le saʻoloto ma vave ona matauina le tele o lou olaga ua suia mo le lelei.

Aperila 2018 lunar hair cut - aso uma

Aperila 1 - suia le masina i Libra. Le o le sili aso mo se lauulu. Aso o faaosoosoga ma feeseeseaiga. Taumafai ia e onosaʻi ma onosaʻi i le mafai e mafai ai.

Aperila 2 ma 3 - le vaivai o le masina i Scorpio. E le fautuaina le faia o ni gaioiga ile lauulu, aua e ono afaina ai le soifua maloloina. I nei aso, tolopoina le foia o feteenaiga mataupu, aua le vevesi, ia toʻa. Le taimi o mea faʻaleaiga, alofa, faʻafiafiaga, fesoʻotaʻiga.

Aperila 4 ma 5 - le masina ua mou i Sagittarius. Afai e te tipiina lou lauulu ma faia se lauulu i nei aso, suia le ata o le a atagia lelei i taumafaiga uma, fegalegaleaiga ma e pele ia avea o le a sili atu sili pe a iai se feeseeseaiga muamua. E le fautuaina e faaipoipo, totogi aitalafu, alu i malaga. E aoga e lafoai amio leaga. I le vaitaimi o le quadrature o Mercury ma Saturn, faʻafitauli e ono tulaʻi mai i le fetuʻunaiga i faʻasalaga. Gauai totoʻa i le vaega o le manava, pe a fai ua e lagona le lelei, talanoa i se fomaʻi.

Aperila 6, 7 ma 8 - suia le masina i Capricorn. E le fautuaina e asiasi atu i le matai i lenei vaitau. Aso o le faatoilaloina o le masalosalo, lafoaia mea uma e afaina. Mo gaioiga galue, e sili atu le filifilia o isi aso. E tele mea e aoga ma faigamalaga. Mo tagata fatufatuaʻi, Aperila 6 o se aso sili ona lelei, o le a e lagona le musuia ma le malosi e faʻatino ou poloketi.

Aperila 9 ma 10 - suia le masina i le Aquarius. Aso le mautonu mo se malaga i le teineulu ma le manicure. Ua fautuaina e asiasi i se aulelei, e toe malosi atoatoa le tagata. Taumafai e 'aloʻese mai tagata faʻamalosi. E aoga e faʻaleleia ai le soifua maloloina, alu i le faletaʻele, inu pia ma faʻamamaina le tino.

Aperila 11, 12 ma 13 - le masina ua mou i Pisces. E le fautuaina le faia o se lauulu 'ulu i le vaitau lea. A maise pe a uma ona faʻaosofia vailaʻau ma staining, e mafai ona faʻaleagaina curls ma o le a umi se taimi e toe faʻaleleia le soifua maloloina, tele ma le malosi o le lauulu. Ole faanatinati o se faʻailogaina, faʻaalu i pisinisi, sili atu le faʻaalia ma mafaufau lelei.

Aperila 14 ma 15 - o le vaivai o le masina i Aries. E le o aso lelei le asiasi atu i le pulu faʻatu. O le tipiina o le laulu i nei aso e ono maua ai se leaga i le faʻatulagaina o lauulu, faʻapea foi ma le afaina ai o le soifua maloloina o le tino. Pulea ou lagona, aua le soona faʻaosooso pe o le mafaufau pe i le tino.

Aperila 15, Mercury tuua le toe solomuli gaioiga, o le ae lagona se siʻitia o le malosi ma le malosi.

Aperila 16 o le masina fou i Taurus. O se tasi o aso sili ona alofagia mo le tipiina, faʻamaloloina lauulu, foliga, tino. Aloese mai agaga, manogi ma meaʻai masima.

Aperila 17 - o le tuputupu aʻe o le masina i Taurus. Ose aso lelei mo le asiasia ole teine ​​fulufulu male laʻau faʻapitoa. A maeʻa le lauulu lauulu, o le a sosolo vave ia curls, o le tulaga o le a matauina alualu i luma. Faʻamolemole ma oe e faʻafouina ofu talaloa. I le pisinisi, taumafai e aua le faia faʻavave, vave le faʻaiuga. Lelei avanoa e faʻamaonia ai oe lava i mea e manaʻomia ai le malosi ma le lalelei, faʻapea foʻi i le faʻatupega.

Aperila 18 ma 19 - le tuputupu ae o le masina i Gemini. O se fulufulu i nei aso o le a faʻaleleia atili ai le tulaga tau tupe, saofagā i le manuia i galuega uma. Aso e lelei mo le malamalama. I nei aso e lua, taumafai e faʻaeteete, aʻo faʻateleina ai le faataapeapeina. O le manaʻo e faʻaalia i le malamalama faʻatasi ma le alofa. Ia Aperila 18, le paneta Saturnu o le a toe tuʻufaʻatasia, mo le faʻamaeaina maeʻa o galuega o le a manaʻomia e faʻaalia ai le maualuga o le amio pulea ma mafaufau totoʻa e uiga i soʻo se gaioiga.

Aperila 20 ma 21 - o le tuputupu aʻe o le Moon i le Kanesa. E sili atu le tuʻuina atu o le asiasiga i le teine ​​fulufulu i isi aso. O se taimi lelei mo suʻesuʻega, galuega, fesoʻotaʻiga, ae ia e mataala i pisinisi ma mea tau tupe.

Aperila 22 ma 23 - o le tuputupu aʻe o le masina i Leo. O nisi o aso sili ona lelei i le masina o laluina o lauulu ma lauulu laʻasaga faʻafouina. Soo se taualumaga ma le faʻamalosia o lauulu o le a aoga le soifua maloloina o le lauulu. Lenei aso, taumafai e faamagalo i latou na sese mai ia te oe.

Aperila 24, 25 ma 26 - le masina tuputupu aʻe i Virgo. I le maeʻa ai o se lauulu i nei aso, o le a amata ai ona vevesi lauulu ma sele faaitiitia. E lelei le amataina o se meaʻai, faʻaleleia le tino i mea mata, faʻapipiʻi. Taumafai e mataala, o mea uma e manaʻomia ma le faaeteete sauniuniga. E aoga e faʻailoa atu meaalofa. E le fautuaina le malolo, ita ma tagi.

Aperila 27 ma 28 - o le tuputupu aʻe o le masina i Libra. I le maeʻa ai o nei aso, o le a tupu tele lauulu. O se aso fiafia. O mea uma o le a manuia, ae o le amio pulea e taua. Aua le soona galue ma faʻateʻa le taumafaina o le ava.

Aperila 29 - le tuputupu ae o le masina i Scorpio. E le fautuaina le tipiina o lauulu, aua o le fegalegaleaiga o le faia sese filifiliga e ono faateleina. Taumafai e faʻamalosi i le faʻaaliga o osofaʻiga faʻatatau i le va ma isi, oe mafai ona e faia.

Aperila 30 - le masina atoa i Scorpio. Afai e te tapaina le faʻaiuga i lenei aso - aluese mai le faʻaputuputu o lagona le lelei. Faʻatino ni gaioiga e toe faʻafoi ai. Aotele, faamaea mataupu faʻaputuputu.