Lauiloa

Manaia i

"I le tulaga taua" (English Spotlight) - Ata Amerika faʻatonutonu e Tom McCarthy. O le faʻasalalau na tusia e McCarthy ma Josh Singer ma e faʻavae i luga o mea na tutupu e fesoʻotaʻi ma le Katoliko Ekalesia e faʻasaga i le faʻatupu vevesi i Boston lea na mafua ai ona faamavae mai Kardinal Bernard Lowe.

Na amataina le ata i le 72nd Venice Film Festival ia Setema 2015. Ole tufatufaina lautele ile USA na amata ile Novema 25, 2015, i le tele o isi atunuu na amata ai le pueina ole ata ia Ianuari-Fepuari 2016.

I le 2016, na maua e le ata le Academy Award i le filifiliga “Best Film” ma “Best Original Screenplay”, ma na filifilia foi i vaega o le “Best Director”, “Best Editing”, “Best Supporting Actress” (Macadams) ma “Best Actor” fuafuaga lona lua ”(Ruffalo).

O le ata o loʻo faʻamatala e uiga i le suʻesuʻega a le autusitala o le nusipepa The Boston Globe, i le vaitaimi lea na aliali mai ai le toʻatele o patele o le Boston Metropolitanate sa latou tosinaina tamaiti. I le taimi o le tusitusi, o le au tusitala na iai faʻamatalaga e uiga i le 87 patele. Mulimuli ane, ina ua maeʻa le faʻasalalauga faʻalauaʻitele, o le aofaʻi o patofile patele na faʻaalia na sili atu i le 290, e ui i le mea sa i ai e tusa ma le 1,500 faifeau i Boston. Na lauiloa foi o Cardinal Bernard Lowe na ia iloa e uiga i faiga tau feusuaiga ma ua nana lava ma le iloa mea moni o lenei mea, fesoasoani i tagata rapists. Ina ua maeʻa le faamavaega ma le alu ese atu o Cardinal Lowe mai Boston i le aso 27 o Me, 2004, na tofia o ia e Pope Ioane Paul II i nisi tofiga tofi i le Roma Curia ma faaigoaina o ia o le pule sili o le Basilica o Santa Maria Maggiore i Roma.

  • Mark Ruffalo - Michael Toe Maua
  • Mikaele Keaton - Walter Robinson
  • Rachel McAdams - Sasha Pfeiffer
  • Leo Schreiber - Miti Baron
  • John Slattery - Ben Bradley Jr.
  • Stanley Tucci - Mitchell Garabedian
  • E taʻi e Billy Crudup - Erika McLeish
  • Len Kariu - Katinale Bernard Lowe
  • Jamie Sheridan - Jim Sullivan
  • Paul Gilfoyle - Pita Conley
  • Lori Heineman - Faamasino Constance Sweeney

Foafoaga Suiga

O le ata na tusia e Tom McCarthy ma o le tusitala o Josh Singer. Ina ua fesiligia pe faʻapefea ona ia amata ma ana uo tusitala ma suʻesuʻega ma tusitusi, na tali McCarthy:

E pei ona ou fai atu, na ou tusia (faia se ata) mo le taimi muamua! Atonu o se mafuaaga lea na fefe ai, ae ou te manatu, e pei lava o soʻo se galuega tele, pe a e manumalo i lenei amataga faʻateʻaina ma le faʻaaloalo i le tele o mea e manaʻomia o le a suʻesuʻeina, o le a amata ona e suʻea i totonu o mea ma avea ma matua fiafia ma fesootai ma ia, e pei foi ia i matou. Ma ioe, sa tele galuega, ae sa faʻafiafiaina. Sa matua faʻafiafiaina pe a e auiliiliina faʻamatalaga e le gata o le suʻesuʻega, ae o ana suʻesuʻega, ma taumafai e iloa poʻo le a le mea e sili ona aoga i le faʻamatala o la matou tala. Ou te manatu o le iai o mafaufau e lua na aoga tele aua e mafai ona tatou talanoa tele i ai. O le mea lea, sa leʻo nofo na o ia i le potu ma tusia ni tusitusiga. Sa matou talanoa tele ma ia. O lenei faʻapitoa faʻapitoa sa manatu suʻesuʻe ma, i se tulaga, foliga mai o loʻo vaʻavaʻai totoʻa le galulue faʻatasi o tusitala i lenei suʻesuʻega. O lea, ou te manatu sa i ai se mea i la matou galulue faʻatasi na mafua ai lenei taliaina muamua faʻagasologa sili taliaina i nisi tulaga.

Na tusia e McCarthy ma Singer le tala ia Iuni 2013. I le 2013, na lisiina o ia i le blacklist of scripts. Fai mai Singer o se tasi o ana sini i le ata o le faʻamamafaina lea o le malosi o tusitala, lea, i lona manatu, ua faʻavaivaia. Na ia faamatala mai: “O lenei tala, e le o le faʻailoaina o le Lotu Katoliko. E leʻi iai foi se matou misiona e faʻavaivaia ai le faʻatuatua o tagata. O le mea moni, o Tom e sau mai se aiga Katoliko. O le mafuaaga o le faʻailoa saʻo lea o le tala, faʻaalia ai le malosi o le tala fou - o se mea ua mou atu nei. E taua lenei tala. E taua le tusi o talaaga, ma e iai foʻi le loloto o lona uiga i le talaʻaga.

Fanaina Faʻatonutonu

O le ata tifaga amata na amata ia Setema 24, 2014 i Boston, Massachusetts, ma faaauau ia Oketopa i Hamilton, Kanata. Na puʻeina foi ata i Fenway Park, Office O le lalolagi le boston o loo tu i Dorchester, Boston, ma le Boston Public Library ma le McMaster University i Hamilton, Kanata. Na fai mai le faatonu o le ata tifaga Tom Macardle mea nei e uiga i le post-production: “Sa ma faasaʻoina mo le valu masina. Sa na ona matou manaʻo e faʻalautele le galuega ile ata. Sa matou tipiina ni vaaiga se lima ma ni gaioiga mai isi vaaiga ina ia faʻaoso atili ai.

O le ata na mauaina ni faʻamatalaga lelei mai i le au faitio. I luga o le upega tafailagi a Rotten Tomatoes, o le ata e faʻavasegaina 97% e faʻavae i 335 iloiloga ma le averesi faʻatatau o 8.6 mai le 10.

Manatu talu ai nei

  • iztemnoti on Le mea na tupu i foliga ma foliga o Anna Khilkevich: luma ma ina ua uma ata
  • Ksenia252525 on Oh, e tiga: 8 le fiafia, ae aoga tele togafitiga matagofie
  • Adelina ile 11 mafuaʻaga e sili ai le tetea nai lo le faʻaipoipoga
  • ntchezhidova on Faʻafefea ona aveese faʻamalosi i le muaulu vave ma lelei. Lelei auala sili e faʻafetaiaʻi ai muaulu i le fale
  • Lady i luga o le Menu o le anapogi aso i faʻi ma susu, kefir. Fafine mekasini

E uiga i le fafine nofoaga Sweetheart I

O lenei punaoa na faia mo teine ​​ma fafine. Lea oe le a maua tala manaia ma lelei tala i luga o mataupu eseese. Lolomi lolomiina uma aofia ai ata ma mea vitio.

O itulau o le tamaʻitaʻi "Sweetheart" o se faitotoʻa e aofia ai vaega lauiloa pei o tala fou, horoscope, miti tusi, suʻega, aulelei, soifua maloloina, alofa ma fegalegaleaiga, fanau, meaʻai, sitaili, tusimea ma isi.

O le matou faitotoʻa faʻatinoina e aumaia ai le faʻamoemoe ma le lalelei i tagata asiasi e mafai ona faʻamalieina le tofo o soʻo se fafine. Recipes o kuka ipu o le a faamalosia oe e aua le lafoaia o se tamaloa ma tausia se lelei, susulu sootaga.

Tamaitai mekasini, lugalaina lomiga "Sweetheart I" o loʻo faʻafouina i aso uma ma tusitusiga talafeagai i luga o mataupu eseese. Faatasi ma matou e mafai ona e aʻoaʻo e uiga i le tele o faʻamaʻi ma isi vailaʻau e mafai ona faʻamaloloina ai. O ituaiga uma o kuka mo matapulepule e mafai ona lagolago le autalavou mo se taimi umi.

Filifiliga o fulufulu ulu ma se igoa mo teineiti ma ata

E le aoga le sulu i le laulu o se tamaititi i le uʻamea poʻo le uʻamea curling, aua e laʻititi lava ia. O le fulufulu lava ia e tatau ona talanoa e uiga i ona tausaga. Fai se faigofie faigofie ile sitaili male teine.

1. Laʻau uʻu uʻumi

Afai e umi le lauulu o le teine, naʻo le mimilo le lafi ma saili ma teuteu ma le iva. Fai mea uma lemu ma lemu, e aunoa ma le faʻaleagaina o le fausaga o lauulu tamaiti.

2. Faʻailoga i luga o le utupoto

Mo le fausiaina o ni lauulu lauulu, e te manaʻomia ni lauulu i le tino, le vaaia, selu, faʻapea foʻi ma se fusipaʻu mo laulu. Afai o lau tama e feaveaʻi, o lenei laupepa o lauulu e sili ona talia fiafia.

Muamua e tatau ona e aoina le lauulu i le ponytail i le pito i luga o le ulu, ona lalagaina lea o le fili. A tuu le tele, tatala mai sooga uma mai le lalagaina, afifi le lalaga faataamilo i le siusiu, ma nana le pito i le ogatotonu o le atigi. O ou sitepu uma e tatau ona faʻasaʻoina i fata ma pulou lauulu. A e manaʻo i ai, e mafai ona e lafoʻesea ni manoa i itu ma mimilo teisi. O le a latou paʻu'ū matagofie i ou foliga ma avatu ia sili atu le matagofie i lauulu.

3. Vaʻaiga luga o lauulu na aoina

Saunia se ofuvae fulufulu mo lauulu, le vaaia, lauulu, fulufulu lauulu ma curling uʻamea. I le amataga, tuʻu ese le mama o le manoa i le pito i luga o lou ulu, ao mai se solofanua solofanua ma vilemu atoa le umi. E tatau ona e mauaina se faasee o le a avea ma faʻavae mo le lauulu. O lenei ave se isi manoa o lauulu, tu latalata i le fusi, ma fai se tamai faaputuga i aa, lea e mulimuli ane toe faaleleia i luga o le faasee.

Nana i le pito i lalo le pito o le fusi ma faʻamau i mea e le vaʻaia. O lenei e mafai ona e ofuina se diadem. I le itu tauagavale ma taumatau, lokaina foi le ao aoina ma le le masani ai. A iai le pa, e mafai ona tuʻua pei o le, pe mafai ona e faʻaaogaina malosi faʻaaogaina le uʻamea curling. Ile taimi mulimuli, faʻalelei atoa le laulu ile varnis. O le mea lea, o le teine ​​o le a mafai ona fiafia i le lauulu i le aso atoa.

4. Se faaputuga poʻo se tamaʻi pepe

Faafetai i lenei hairstyle, o le teine ​​o le a liliu e avea ma tamaʻitaʻi. O ana curls ua aoina i se faaputuga faaaoga ai se faasee. I luma o lenei, o se fulufulu tatau ona faia i tua o le ulu e avatu ai se isi voluma. A maeʻa, faʻapipiʻi le lauulu i luga o le faaseʻega ina ia maua ai le aulelei, tutusa lelei. Mo se pupula atoatoa foliga, teuteu i le tiara.

5. Lauulu i mea puupuu

Masalo soʻo se tina e iai faʻavae tomai lalagaina. Afai e te faʻaali mafaufauga ma iloa le ala matagofie lalagaina, e mafai ona e fausiaina le laei sili ona lelei mo lou afafine.

Ole fagu "vaipuna" e talafeagai mo lauulu ma le laulu uumi. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma ni uʻu.

Le pito i tua Farani pigtail foliga foliga manaia pe afai e te teuteuina i hairpins. E mafai ona faʻaogaina se fulufulu Farani e avea ma se tasi o elemene o lauulu, pe mafai foi ona e faʻaʻofuina uma lauulu i se mea faʻapipiʻi.

O fulufulu manifinifi o le auala sili lea e faigofie e fai ai se lauulu laʻititi ma se lapisi mo teineiti

Ua teuteu lelei uʻamea ula ia tuʻufaʻatasia ma se ituaiga igoa. O manoa mama i luga o tauau e foliga sili atu le manaia ma matagofie. E mafai ona e faia se malvinki masani poʻo sina tamaʻi 'aʻai i le pito i luga ma faʻaopopo le matagofie i le fulufulu laʻau ma le lapisi. Mo teineiti faʻalelei, o loʻo tuʻufaʻatasia le aʻoga i se auvae pupuʻu maualuga ma lalagaina o fusi. A filifilia se lauulu laei, e taua le tausisi i le tulafono faavae: o le faʻavae mo le fili poʻo le ponytail e tatau ona tele.

Filifiliga mo fulufulu male laupepa mo teineiti: maualuga teuga

Lauulu maualuga i laʻasaga mo teineiti e maua ai se faʻamaoni. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia le faʻalelei saʻo o le lauulu, teisi lemu le pito i tua ma faia faʻaʻupu tau lauulu poʻo le ufiufi. A win-win filifiliga mo soo se teineititi o se lalelei, lamolemole sitaili. E vaʻaia faʻapitoa lava i ni faʻapipiʻi lelei faʻaaliga e faʻaalia manino ai le foliga o le lauulu.

Afai o loʻo e popole e uiga i le filifilia o se tasi poʻo se isi lauulu mo lau teine, e mafai ona e feutagai ma stylists poto masani i lenei mataupu ma o le a fautuaina ai le atoatoa sitaili mo lau teine ​​ma se ituaiga foliga, foliga mai i le sitaili o le laei.

Fulufulu ma se igoa mo teineiti mo pupuʻu pupuʻu

Afai e te manatu e le mafai ona faia i le lauulu lauulu lauulu laeiina, ua e sese. E mafai ona e faia toetoe o le tutusa ituaiga o lauulu, faapea foi ma le umi lauulu.

O le mafuaʻaga faigata o le mea moni e faigata ona faʻasaʻo ia pupuʻu luga o laina pupuu. Faia se volumetric bouffant, playful curls poʻo le faʻafilemu sisina uma ona filo i tua. Fausia le taufaasese o le faatamala e ala i le filifilia o pulu sitaili. Fesootai manatunatuga. A leai se mea o i luga aʻe, ave uma faʻamalosi uma ae folo lelei. E te mauaina se Malvina mai le atavili e uiga ia Pinocchio. Tau pau na o lona lauulu lanumoana ma se aufana tele ae le o le lapoʻa.

I se tulaga lautele, o le teine ​​laulu foliga e tatau ona o gatasi ma le sitaili o laei ma diadem.

Manatua lena tamaititi faʻauʻu o loʻo moemiti e vaʻai i a latou uluaʻi polo pei o se tamaʻi tamaʻi teine. E aoga e sau ma sau foliga foliga atoa, e aofia ai ma le selu o lauulu, muamua. Lenei o le a le aofia ai le faʻamalepeina o le popole i le tamaititi pe a fai o mea uma na faanatinati. Filifili muamua i le filifiliga o mea teuteu ma isi lauulu lauulu atonu e manaʻomia e faʻamaeʻaina le lauulu. O le ata i le aotelega e tatau ona vave.

Afai e te manaʻo i lau tama teine ​​e fai le lauulu lae na e faia, ma oe, aemaise lava, ia manatua tulafono nei:

1. Ina ia maua le faʻamaʻai tele, tele mafolafola, e te le manaʻomia le faʻamaʻi faʻaletonu le pepe ma curlers. Latou te faatupuina le le mautonu, ma o lau tama teine ​​e le mafai ona malolo lelei. Nai lo lena, curlers o le a faalavelave i lana moe ma o loo i ai le maualuga tele avanoa e ono i ai le teine ​​i le lagona leaga i le taeao. Ma e tatau ona e faia le tafaoga lagona i le aso atoa, amata i le taeao. Nai lo curlers, faaaoga ofu masani po o solosolo. Latou te le faʻatupuina ni lagona le fiafia ma fesoasoani e faʻataunuʻuina lau sini - o le a e maua ni lalelei matagofie. Lelei - pipi i luga ole lauulu fulufulua. Ona maua ai lea o mea masani e pei ona masani ai.

2. Aua le faʻasauaina le lauulu e tasi. O lea e te faʻaleaga foliga lautele, ma i le faʻaiuga o le aso o le a faʻafitauli i le selu ma fufulu le lauulu o le tamaititi.

3. O le pupuʻu lauulu o le a faigofie ona faʻatigaina ma se fulufulu ulu pe afai na fufuluina i le afiafi.

4. Faʻaaoga le laupepa vali. E le gata o le a fesoasoani i le teuteuina o lauulu, ae o le a avea foi teuteuga faaopoopo.

Lauulu i le ituaiga o igoa mo prom!

Masalo o se tasi o le sili ona lalelei lauulu o loʻo teuteuina i se lapisi. O se faigofie faigofie fulufulu sulu foliga faʻatusa foliga o se tama teine ​​moni.

Ma o le aso nei o le a tatou talanoaina le sili ona lalelei lauulu e mafai ona faʻatasi ma se diadem. Peitai, ae tatou te leʻi amataina le talanoaga, ou te fia maitau ua suia tele le ata i luga i nai tausaga ua mavae.

Talu ai nei, o le au mamanu o loʻo totogiina tele ma sili atu le gauai atu i maʻa tetele ma faʻamatalaga.

O le masani, e le gata i le paʻepaʻe uʻamea, ae o le auro foʻi. Filifili tiara puʻeina e foliga tutusa ma pale.

Fulufulu ma le auga mo prom: curls, curls, curls!

O se tasi o laei sili ona lauiloa o tatou taimi o le lalagaina o laupepa poo curls. O le mea e malie ai, o tamai curls ma tele curls e fausia ai le ata o se Disney purinisese i foliga. Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i lenei hairstyle o le tatau ona voluminous ma matagofie. O fulufulu tetele lauulu foliga foliga manaia, ma lalelei laʻei masani tagata atamamai toe foi atu i sea ituaiga laʻei, aua o se aso lea o laei faʻaletonu. Lauulu laei ile la, e pei ole laupepa tetele, sa talafeagai ile 80s. Ona latou fiafia i ai e toetoe lava o teine ​​uma.

I aso uma, e manaia le teuteuina o lenei fulufulu i laupepa tele. O nei onapo, o le masani ai o lauulu laʻei lea e fai ma laʻau lapoʻa e fausia ai le aʻafia o le ea. Na latou mauaina foi le igoa lona lua - faʻataʻitaʻiga agelu. E faia i latou e faʻaaoga le curlers lapoʻa, i le fale atoa ma i le potu faʻataʻavale. O mea na e mafai ai ona e faʻatupuina ni lapopoa ma ni mafolafola foliga e foliga masani ma matagofie. E le gata i lea, o se lauulu lauulu ma se faaputuga e talafeagai mo eseese ituaiga o lauulu.

Ina ia faʻaosofia le lauulu, o laʻei lapoʻa faʻaogaina se tamai seli ma maʻa lapoa. Laititi curls - o se muamua lauulu lauulu mo se prom. E mafai ona ofuina uma i luga o le laei malulu ma luga o ao laulu. Uma le lelei ile tele ole lauulu. Afai e te aoina se lauulu laʻititi mai tamai lauulu, o le a foliga sili atu le manaia.

Fulufulu fulufulu lauulu

Talu ai nei, o se Farani mimigi lau lauulu ua avea ma foliga masani e ofuina ai paga ma rims ma hoops. I le tulaga o se filifiliga faʻafiafiaga, e mafai ona e faʻaaogaina le pailate. O lenei faʻaiʻuga o le a faʻatagaina oe e faia se laʻei tauagafau ma i le taimi lava e tasi e matagofie le laulu o tupu o le tupu moni o le polo. Lenei tausaga, o Farani milo lauulu foliga e manaia e tuʻufaʻatasi ma tamai curls. Aua le misia le faiga masani.

O le isi sitaili laʻei e foliga mai o se ata faʻalelei o loʻo teuteuina se fusi i le volumetric. Pei o le tele o tausaga talu ai, o lenei sitaili laʻei masani e masani ona fausia i luga o le ulu. O sea laulu foliga foliga sili ona manaia pe a fai e te mafaufauina ma le mafaufauina le tele. O lenei la, mo se faʻataʻitaʻiga, e faia ai le aofaʻi, sitaili faʻatulafonoina sitaili foliga faia fausaga curls po fleece. A volumetric bundle e mafai ona fausia faʻatasi ma lalaga elemene ma faʻatasi ai elemene. Mo ia ituaiga laei e faʻaaoga ai se tamai diadem lapisi. O le sitaili foliga manaia tele ma matagofie!

Lauulu itu fili fili - o le mea fou o lenei tausaga, lea ua uma ona malo ma le manuia manuia. Lenei, i lenei vaitau faʻapitoa manatu e tatau ona totogi i volumetric pigtails. E masani lava ona tuʻufaʻatasia se itu poʻo lona itu. O lenei fulufulu foliga foliga sili manaia ma susulu.Ma ia avea le puʻupuʻu sili ona tele, stylists fautuaina le faʻaaogaina o se auala faigofie faigofie: teisi i luga le puʻeu lima ma ou lima, fausiaina le aʻafia o le tele ma faʻalelei i ma fulufulu.

Faʻaonapo nei ituaiga tiaras

Boho Tiara

O foliga Bohemia ua amata ona atiaʻe lata mai nei. Nei o ituaiga eseese na o mea e mafai ona e mafaufauina. Ae o latou autu aoga e mafai ona latou suia, fuafua i le sitaili. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei tausaga faʻasologa ma filifili ma lanu, ua masani ai. E aoga foi e ofuina latou i tua o le ulu. O loi laei malulu mea e fai ma foliga leiloa.

Monolithic metal diadem, e ave i luga o le tele o ituaiga ata - o le mea autu lea o le vaitau, lea na mamanuina e le au mamanuina i auala eseese. Nei e mafai ona sili ona eseese ituaiga oloa, e ese mai e le gata i foliga, ae faapea foi auiliiliga. O lenei la, i lenei tausaga, le au mamanu latou te fautuaina le gauai atu i tiara i le tulaga o tupe siliva, laulaau, fugalaau. O lanu eseese o le uamea e talafeagai: auro, 'apamemea, siliva, uliuli.

Royal style diadem

A tupu tupu ma tupu tupu o se filifiliga taugata mo se prom. Lenei o le laʻau-pale foliga foliga matagofie tele. Le ata moni o le alo tamaʻitaʻi. Mo ia fulufulu faʻapipiʻi, o le fofo lelei atoatoa o le fulufulu lauulu i le sitaili o curls tele, se Farani mimilo ma se itu fili. E le gata i lea, o le lauulu mulimuli e foliga sili ona manaia ile lauulu umi.

Tusitusiga puna: Lauulu-Fou

Lauulu ma Tiaras

Le faʻailoga o se faʻailoga o le pale, o le tupu tautupu o le a avea le teine ​​faʻaipoipo o se tamaʻi taʻutaʻua matagofie. I se faʻaopopoga, o aso nei tamaʻitaʻi o le lalolagi pito i luga o loʻo ofuina foʻi nei mea teuteu i faʻamanatuga eseese, faatasi ai ma le fesoasoani a a latou faʻailoga latou te teuteuina ulu o le au manumalo i le tauvaga tauvaga matagofie.

I le taimi nei, i fale faʻatau ma faleoloa o loʻo tuʻuina atu se tele o tiara o ituaiga eseese.
Oe mafai ona filifilia se volumetric poʻo le mafolafola, lautele pe vaʻai, mea teuteu faʻapitoa i penina, rhinestones, maʻa taua poʻo se teisi sili atu ona faʻalelei ". I soo se tulaga, o le a pei oe o se masiofo.
Ou te fai atu e matua feololo le pefu. E manaʻomia le tuʻufaʻatasia o isi auiliiliga o lou ofu ma lou ata.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tusi ata e aga lelei ma se sili atu matagofie, ofu moni tupu. O le a foliga matitiva faʻaʻofu ma se laei faigofie, sulu lelei, pupuni pupuni. O le mea lea, e tatau ona e faʻatau se diadem pe a uma ona e filifili i le faiga o se faʻaipoipoga poʻo se ofu afiafi.

Lauulu maualuga

O se tasi o sili sili lauulu laʻasaga i le faʻaaogaina o se diadem mo le umi lauulu o maualuga maualuga sitaili.

O lenei filifiliga o le a talafeagai e le gata mo le faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga. Ole lauulu e faʻalagolago atoa ile sitaili na filifilia e le teine ​​faʻaipoipo. O se tasi o tuʻufaʻatasiga matagofie e aofia ai le "pepe tama" masani ma se faʻailoga manaia ua faʻapipiʻi i le pito i luga o le ulu, ma o loʻo faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo mai i latou le fulufulu mamoe.

Ae o isi taimi o le tausiaina lelei o lenei sitaili e mafua ai le taofiofia. O le mea lea, o nisi taimi e tatau ona faʻaleaga le faʻasologa e ala i nisi o solia.

Ia ausia lenei mea i le fausiaina o se laei foliga e le ma le matai, ae ma ou lima.

E le faigata le faia o se maualuga lauulu lauulu ma se pale i le fale:

  • Muamua, o se vaega tele na faia e ala i le selu o lauulu.
  • Ona e tatau ona tuʻu le utupoto i luga o le ulu.
  • Aua le lafoaia ni uʻu o le a ufiufi ai foliga. O le tulaga taua o le sitaili o curls i se auala e sili ona talafeagai mo le teine ​​faʻa foliga foliga.
  • O le maeʻa o le ata o se diadem, lea e masani ona faʻatulaga se faʻaputuga tele faaputuga. Lelei pe a fai o le a pei se pale.

E leʻo le maualuga o le utupoto, e mafai ona tuʻuina i tua o le ulu pe faʻapopoleina. I soo se tulaga, o le ata ole a foliga talafeagai. Ae na o lona siʻitia i luga o le ulu. Mo se fusi i le vaega o faʻaaliga, o le tiara selu o le a sili lelei filifiliga.

Faiga Eleni

Aemaise vaʻai mataina o laʻei lauulu i laʻei Eleni, faʻapea ai ma tiara faia aemaise mo taimi faapena.

O faaputuga o lenei ituaiga e matua eseese lava, ma e eseese ituaiga e faʻaaoga e fausia ai. E mafai ona asymmetric fili fili o eseese ituaiga o lalagaina, o se fusi i le pito i luga ma pa'ū uumi i le pito i tua o le ulu.

O se tasi o tuutuuga o le Eleni o le sitaili o le faaopoopo voluma i luga o le pale. Tiara-faiga faa-Eleni i se faʻaipoipoga e ese mai masani hoops, e ui lava e sili. O i latou o filo e teuteuina i le auro laulaʻau ma fugalaʻau.

E mafuli i le pito i luma ma e laconicly lalagaina i totonu o fulufulu laulu i le pito i tua o le ulu. Ile auala tutusa, hoop tiaras e faʻamausali.

Faʻafefea ona fai se laulu tagata faʻaipoipo faʻa Eleni ma faʻailoga, oe vaʻai ii:

Tiaras o se fesoasoani e faʻamamafaina lelei soʻo se laulu, e oo lava i se lauulu. E faia i sitaili eseese, e eseʻese foliga ma ese faʻaputuga metotia. Tele teine ​​talitonu o le faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi mo le laei o le laʻau faʻaipoipo e maua ai faʻamalosi soona fai, lea e mafua ai le leai o se tofo. O le a sou manatu: a pupuata o se faʻateleina poʻo se mea lelei faʻaopoopo i le faʻatusa o le teine ​​faʻaipoipo?

5 lauulu ma se diadem o le a avea ma taulaiga o mataala i soʻo se faʻamanatuga

Tusitala Aleksey Ozhogin Aso Me 25, 2016

O lauulu ma tiaras i luga o fafine foliga manaia tele ma femininai. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e faia ai se laulu ma se laupepa mo taimi eseese, e le manaʻomia ai le tele o mea faigaluega ma poto masani. Ina ia faia lau laulu mo se diadem o le a vave liliu mai ma aunoa ma faafitauli.

Diadem o le a teuteuina lou lauulu

Saunia e fausia se sili atu lauulu laei: laei fulufulu i totonu o le 2017

Ina ia mafai mo le laulu mo se teine ​​ma se diadem e sau matagofie, e faaopoopo atu ia te ia, o le a e manaʻomia foʻi ia elemene:

  • Mafiafia lautele mo le curling ma selu,
  • E le mafai ona faia i le ulu lauulu laʻasaga faʻapitoa i luga o lauulu laʻititi pe a leai se curling iron, irons po curlers,
  • O pulupulu e le vaaia e tamau ai le tali,

Ua matauina o le lauulu mo se mea tauva mo se teine ​​e sili ona lelei i luga o ni uila pe lalagaina, o lea a o leʻi tuʻuina se pale i luga o lou ulu, ufiufi ou curls. Ma o le laulu lauulu laʻititi ma se diadem o le a foliga sili atu.

Teine ma se tamaʻi igoa

Masini lauulu ma se lapoʻa mo umi ma feololo

O laʻau lauulu ma se pulou mo lauulu uumi aʻo leʻi faia le faʻaipoipoga na o latou lava. E le gata i lea, afai e te faia se taumafaiga o le ae le sili atu le leaga nai lo le matai mai le lalelei. O le faʻasologa oleʻaiga ole mea lea:

  • Fai se vaeluaga ma se selu
  • Le isi, faʻasaʻo le diadem i luga o lou ulu malulu,
  • Taoto ia loka ma faʻamau i mea e le o vaʻaia ina ia mafai ai e le ulu ona fai le ulu,
  • Fai lea ma soʻoga uma, taumafai e puipui le tua o le pale,
  • O fulufulu ua faʻamautu ma varnish ina ia le motusia faʻataʻamilosaga i le matagi ma aua neʻi faʻaleagaina le aʻafiaga.

Ina ia malamalama atili pe faʻapefea ona faia lea mea, e tatau ona e matamata se vitio i luga o le Initaneti.

Tausiga ia mama faʻamama i ou lava lima: se sitepu i lea taʻitaʻiala

Lenei le talotalo ua faia e pei o lenei:

  1. Ma le tasi, o le vaeluaina e faia i le ogatotonu o le ulu,
  2. O le ie puipui e sulu i le tua o le ulu e faʻaoga,
  3. O 'auʻau ma luma o loʻo' aveina i tua ma toe faʻatumauina iina i lalo o le veli,
  4. O le pale na ofuina i le ogatotonu o le ulu,
  5. A e manaʻo i ai, tuʻu ni nai manoa i luma,
  6. Ina ia faʻalelei le iʻuga, faʻaoga le varnish.
Tiara mo se teineititi ma lauulu laititi

Tamaiti o loʻo taoto ma faʻapaʻau maualuga i le faʻauʻuga mo teine

Mafaufau nei laei mo teineiti ma se tamaititi aʻoga o le a faʻauʻu:

  1. O manoa mai le pale ma mai le tua o le ulu e vavaeʻese mai le tasi i le isi ma selu tua. I ou luma tuua ai ni ou manoa se lua,
  2. Tuʻu eseʻese ia manoa mai le malumalu agavale mai le toʻalua ma fili i lona fili, ua e tuʻu faʻatasi faʻatasi ma ia uʻu na faaputuputu iina.
  3. Fai le mea lea e tasi i le malumalu saʻo, ona ofuina lea o le pale ina ia gagau faʻateʻa i totonu o le mama o le pale. E fautuaina e aveese pito pito o le pale i lalo ole ulu o laulu.
  4. Taofi ia manoa agavale i luma o le pito i luma i curls ma sausau lenei mataupu i le varnish ina ia le lulu solo o lauulu.
Faʻauʻu i le faʻasologa

O lenei ua e iloa faʻapipiʻi se paili i luga o le lauulu o le tamaititi ina ia maua ai se lalelei lauulu.

Faʻafefea ona fai se fulufulu matagofie i lauulu puʻupuʻu?

Lauulu ma le iata mo pupuʻu lauulu foliga le sili atu le leaga nai lo isi filifiliga, ma o le teine ​​o le a mafai ona avea ma fiafia ma saunia mo mea taʻitasi. Fai se vaeluaga mai le pito i luga o le ulu, ma selu le auvae i le muaulu. Ona alu lea i le pito i tua, mai le mea e fai ai se faaputuga i luga, lea e faʻamalieina i le gel ina ia le pipii i fafo ni manoa.

Diadem, o se teuteuga, talafeagai mo soʻo se taimi

I lenei tulaga, o le pale e ofuina i le ogatotonu o le ulu, filifili le ituaiga pale e te manaʻo ai. Uma le faʻamatalaga masani ma se mea fou o le a faia, ae ia manatua e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le laei. A maeʻa ona e filifilia le Crown ma tuu le lauulu i luga o lou ulu, faʻanusisi i le varnish ina ia le pala ai curl.

O le diadem e mafai ona faʻaopoopo i soʻo se ata.

O lenei ua e iloa le faia o laei e le masani ai ma matagofie, o le la lea o le laulu o le Tausaga Fou mo se teineititi ma a diadem o le a le avea o se mea e le masani ai ma faigata mo oe. Aua le fefe e faataitai ma faateʻia le laei siomia ma le matagofie.

O mea uma e tuʻuina atu mo lau faʻamatalaga. Ae le i faʻaogaina fautuaga e faatatau i le soifua maloloina o lou lauulu, matou te fautua atu ia oe faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa. Faʻaaoga naʻo mea e faʻatagaina e naʻo le mea e iai le hyperlink i le tulaga.

Lauulu ma se faʻailoga mo se teineitiiti - pe faʻafefea ona fai?

Pe a latalata mai aso malolo faʻamanatuga poʻo aso faʻamanatu, oe amata amata ona toe manatuaina uma le laei ma le iama mo le teine, lea e ono talafeagai ma lona laupepa tamaʻitaʻi ofu taugata i lenei aso.

Mo i latou e leʻi feagai muamua ma se fesoasoani faʻapitoa pei o latou igoa, matou te ofoina atu oe e sailia poʻo le a lea mea ma pe o le a le lauulu e mafai ona faia vave ma aunoa ma le tomai faʻapitoa tomai.

O le a le igoa igoa ma o le a le mea e ofuina ai?

Uma teine ​​laiti manao ia le itiiti ifo i le tasi taimi lagona e pei o se purinisese mai se Disney atavili. Aisea, teine ​​ma fafine i nisi taimi miti e uiga i ai.

Ma e pei ona aliali mai, e na o le tasi le laʻasaga laiti e faʻataunuʻuina ai se miti - le mauaina o se laei matagofie ma le taʻutaʻua, faʻapea foi ma le agavaʻa e fai ai lauulu i luga o lenei tamaʻi mea teuteu, pei ona e vaʻaia i le ata.

Ioe, a tatou tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi laiti e tele lava mafuaʻaga e fai ai lavalava - o le faʻauʻuga lea i aʻoga amata, New Year's matinees, aso malolo i vasega tulagalua.

O le mea lea, ia mautinoa ia maua oe se aulelei faʻalelei lea e mafai ai ona e teuteuina soʻo se laei o lau teine.

O le diadem o se mea teuteu teuteu e talanoa e uiga i le tulaga o le tagata na ia faʻapipiʻi i ai.

Princesses ma duchesses na masani ona aliali mai i le polo tiaras, talu ai na o latou mafai ona gafatia se teuteuga matagofie.

Peitaʻi, i aso nei e mafai foi ona faʻatauina se pailate i se tau taugofie, ina ia avea ai oe ma sui o le aiga tupu mo le itiiti ifo i le tasi afiafi.

E i ai ni ituaiga o tiara e masani lava talafeagai mo le teuteuina o le laulu o lau teine:

Ua taʻitasi o loʻo teuteuina i lalelei matagofie maʻuluʻulu, ma atili ai ona fai ma sitaili laʻei pito sili ona matagofie.

E faʻapefea ona ofuina pe tuʻu se lapisi i le fulufulu o se teine ​​e masani ona fesiligia e i latou e leʻi feagai ma lenei masini.

E tatau ona maitauina o laʻei lauulu ma se diadem e faigofie tele i le faʻatinoina ma e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa poʻo se poto masani o se tagata e laʻua.

O le fulufulu e mafai ona matua i ai lava, ma o le diadem ua uma ona ofuina i le pito, o le teuteuga autu.

O le fulufulu lauulu lea e fesoasoani e faʻamau le faʻailoga i luga o lona ulu, o lea ia e saunia lou alo mo le mea moni afai e manaʻo o ia e fia foliga pei o se alo tamaʻitaʻi, ona tatau lea ona ia amio lelei.

Ia o le a le manuia le lulu o lona ulu, tu i luga o lona ulu ma pa'ū i lenei afiafi.

Lauulu mo teineiti ma se igoa igoa

O le fulufulu o tamaiti ma se mea faʻapipiʻi o le a faʻatagaina ai lau tama teine ​​e lagona e pei o se tama teine ​​moni moni, na ono ia miti o le avea ai, ua uma ona vaʻai i tele o atigipusa. E pei ona matou iloa, o fafine i soʻo se tausaga e miti o latou e pei o tamaʻitaʻi, ma o nisi taimi e te manaʻomia le ave o lenei miti i ou lava lima, aua o miti e tatau ona faʻataunuʻuina e le itiiti i nisi taimi. Lea mo sina aso malolo e mafai ona e faia lau tama teine ​​foliga o se purinisese ma se laei matagofie ma le laulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauluʻulu ma le diadem e atoatoa mo le faʻauʻuina i le vasega faʻataʻitaʻi poʻo vasega tulagalua. E le gata o le a e faʻataunuʻuina le miti a lau tama teine, avea o ia ma purinisese mo le itiiti ifo i le tasi aso, ae o le ae maua foi se mea e te fiafia ai ina ua mavae le tele o tausaga, iloiloina ata tuai o aso malolo, ma i le aso malolo lava ia ma le manaia o laei, o lau tama o le a tu i fafo mai le motu o tagata. O le mea lea, sei tatou faʻataʻitaʻia pe faʻafefea ona fai se laʻau lauulu ma se faʻailoga i ou lava lima, pe o le a le ituaiga o lauulu e mafai ona i ai ma pe o faigata ona faia.

Faʻafefea ona fai se togafiti mo se teine?

O lenei fesili e mafai ona faʻalogo soo i taimi uma, aemaise mai le vaega ole tama ole matua ile faʻavae. Afai e te le i vaʻai muamua i le fausiaina o fulufulu, e masani lava o loʻo i ai ma fafine, ona aua le popole - o le lauulu mo se mea faʻailo mo se teine ​​e matua faigofie lava le faʻaaogaina. Ma le diadem lava ia ofuina i luga o le ulu pe a uma ona fausiaina le lauulu lava ia. O le taamilosaga o loʻo malolo i luga o le ulu faʻafetai tonu lava i le laulu, ae, e le o se mea lelei, e le fautuaina foi e soʻona faʻaalu lou ulu, aua o le diadem mafai ona lele ese pe faʻaalu i le itu, lea, i mataupu faavae, e mafai ona afaina ai foi le laulu. Ae i se aotelega, o le laʻei o le tiara o se pito sili ona faigofie ma sili ona taua o le fausiaina o lenei lauulu, ina ia matou te le nofo ai pea i lenei taimi mo se taimi umi, ae ia tatou o saʻo i le faʻamatalaga o le faʻagasologa o le fausiaina o se lauulu laʻititi ma se tamaʻi lapisi.

Fulufulu ma se igoa mo tamaiti

O le mea taua o le aua nei galo ia oe o loʻo e faia le laulu mo se tamaititi, ae le o se teine ​​matua, o lona uiga o le lauulu laʻasaga e tatau ona matua-talafeagai ae le o le faʻaopopo. E naʻo le tasi le tamaititi i lenei olaga, e le tatau ona e faʻatopetope taimi o le lago.

O a la filifiliga o laʻau lauulu o iai?

O le mea faigofie e sili ona masani ai. Masalo curled curls o le faavae o laufatu ma se igoa mo le teine. E mafai ona faʻasaʻolotoina i latou, tui atu i le pito i luga o le fulufulu ulu, pe mafai ona e faʻapipiʻiina le lauulu i luga o le pale i se solofanua solofanua puʻe poʻo le pu. E i ai le tele o filifiliga ma o mea uma i le lautele faʻalagolago tasi i lou mafaufau lelei. E mafai, mo oe, mo se faʻataʻitaʻiga, maua ni nai curls curles mai ia te ia i latou e faʻatulaga ai foliga, lea e foliga sili manaia ma matagofie.

E le gata foʻi i lea, e le mafai ona faʻataʻapeʻapeina faʻataʻamilomilo, ma e le mafai ai ona e masani ai. I lenei tulaga, o foliga i foliga foliga sili atu ona matagofie ile laei malulu faigofie. Na ia faʻaopopoina le fiafia i le ata, ae le taofia ai o ia mai se mea manaia a tamaiti.

I se aotelega, o le diadem, o loʻo faʻatino le tulaga o le pale mo le teine, o le a faʻafiafiaina le tamaititi e tele ina leai se mea e manaʻomia ai ona faia ni taumafaiga faʻapitoa e faia ia foliga matagofie, aua o le fiafia faia soʻo se tagata. Ae o le mea moni, o nisi taimi e manaʻomia ai le fesoasoani le fiafia. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia atili vaʻaia ola le ata o se tamaititi, e mafai ona e faʻaopopo nisi mea teuteu i lau laulu, pei ni lauulu laʻititi teuteuina i fugalaʻau poʻo ni "penina", masalo e mafai ona e faʻaopopo se pupula i lou lauulu i se paʻu faʻapitoa. I se tulaga lautele, o loʻo i ai foʻi ma le tele o le anoanoaʻi o filifiliga, lea e mafai ona e filifilia se tasi e fetaui lelei ma oe, ma faʻaopopo foi se mea oe lava ia oe i lou laulu e faʻataʻitaʻia, taʻalo se tagata e teu faʻapipiʻi lauulu, ina ia tautala.O lenei faiga o le a manaia mo oe ma lou afafine.