Tausiga

5 hairstyles e vete ai lauulu

O le a se mea e mafai ona faigofie, sili atu, ma sili atu vave nai lo maualuga maualuga? Aemaise pe a uumi le laulu. O sea faigofie ma le faigata o sitaili e matua fetaui lelei i na aso pe a leai se taimi e fufulu ai lau lauulu, ae e te manaʻo e foliga matagofie ma matagofie i le taimi e tasi. Ae e i ai le tasi faʻafitauli taua o le vave poʻo le a foʻi le taimi o le a faʻataʻitaʻia ai o ia lava: o se fusifusi uʻamea fufusi e tosoina lauulu, faʻalavelaveina le toto i totonu o le ulu ma fai ai lauulu ia malepelepe, mauli ma matutu.

O le mea moni, mo se savaliga i taeao po o faamalositino i le faletaalo, e sili atu le le mafaufau i se sitaili. Ae o aso uma e mautinoa e le tatau ona e ofuina. E faʻapena foʻi le paʻu o le ballerina, lea tatou te mananaʻo e fusifusi solo ma faʻataʻitaʻi ma fusipaʻu.

Ae o loʻo i ai se auala e alu i fafo: e mafai ona e faʻaaogaina ni paʻu malulu lalelei, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa i foliga o se uaea.

Ae ui i lea, e le manaʻomia e faatau ni paʻu taugata faʻa la “uaea telefoni”. Ole taugata taugata e fai foi lelei ile galuega lea. Aisea la e sili ai totogi?

Maualuga maualuga

E masani ona e fai sau solofanua i taimi uma (aemaise maualuga)? Aua le e te ofo pe a fai e le laititi lau paʻu ma pupula. I se faʻaopopoga i le faʻasolosolo o le toto, lea e afaina ai e le gata i le lauulu, ae e faʻapena foʻi i le tino atoa, o lenei laʻei o loʻo tumu ai foʻi i le laʻititi paʻu ma mago. Elastis ma fulufulu manuʻa lauulu, ma fulufulu fesoasoani i lo latou mago.

E foliga mai o le afaina o le fulufulu ua leva ona malamalama i ai: oe le mautonu i lou lauulu e fatu ai se lapoa tele (ao masani afaina ai lou lauulu i le faiga). O le mea lea, pe a fai o le bouffant masani ona faia, e i ai le tulaga lamatia e faʻaleagaina ai le lauʻeleʻele o le lauulu, ma o le iʻuga, o le a avea le lauulu malulu ma magulu.

Ae faʻapefea i latou e leai ni a latou mea i le aʻa? O le Bouffant e mafai ona suia i se le faʻaitiiti auala: faʻamago lou lauulu, faʻasolo i luga o lou ulu, ona faʻapipiʻi ai lea o le lapoʻa i luga o aʻa. Atonu e te le maua se faʻaolataga mata, ae o lou lauulu o le a foliga vaʻaia mafiafia.

Umi utupoto

Afai e masani ona e fiafia e fai se lauulu "a la ballerina" (o lona uiga o se fulufulu paʻu ae le o se "malepelepe" mafanafana), ona e ono mafai ona e iloaina le auala e afaina ai le ulu i le faaiuga o le aso, pe a fai o le lauulu e matala mulimuli. E masani lava, e leai se mea maloloina i lenei ma e le mafai. Fiafia faʻaosofia i lenei faiga o lauulu mafai ona faia lou laulu malulu ma lou ulu malo mago ma flaky (talu ona e faʻalavelave i masani feololo toto).

Aferika afifi, o le faiga lea e toe foi mai, o le mea moni, e matua leaga lava i le lalelei o lau curls.

Pe a lalagaina mea uma mo fulufulu i lou lauulu, faʻaopopo mea mamafa ua faia, sili atu mamafa nai lo le mamafa o lau curls.

O sea avega e mafua ai le malepelepe lauulu ma leiloa foʻi. Ma o le a e matauina uma le lelei taunuuga o sea laʻau lauulu pe a uma ona e 'ese mai lalagaina.

2. Tulouna solofanua ma fusi

Muamua lava, e afaina i le toto o le ulu o le ulu - e le maua e le lauulu ni meaʻai. Ma talu ai o fulufulu paʻu eseese, fulufulu fulufulu ma ninii, latou amata foʻi ona malepe. O nei mea uma e ono faʻaosofia ai le manifinifi ole laulu ma folo ole uluulu. Ina ia mafai na toe faʻafoʻi latou, mo sina taimi e tatau ona e faia se malologa mai le laei mata ma savali faʻataʻamilomilo ma lauulu laʻei, faʻapea foi ma faia ni ufimata faʻamalieina ma faʻafailele.

4. Perm

O se mea e faʻavae e faʻatonu i le vailaʻau o loʻo iai se faʻalavelave mataʻutia i le lauulu - o le ulu fula ua amata ona vaeluaina ma mimigi. E i ai se sili atu agamalu filifiliga - alkaline perm, ae o loʻo taofia, aofaʻi, faʻaititia.

Kristina Stolyarova, Beauty Corner stylist:

Mo le fulufulu ma le lauulu, o se tasi o le sili ona leaga faʻailoaina o tapuvae fusi, faaputuga, corrugation. Ma e tusa lava pe e te faia, ona seasea mafai, ona o le lauulu mai ia i latou e matua malepelepe. O le sitaili e le afaina ai lauulu? 1) Fusi faʻaʻupu sili ona matagofie i aso nei. 2) Malamalama malamalama. Ae e tatau ona e manatua o le fegalegaleaiga o lauulu ma maualuga vevela mai le teuteuina masini e faʻaleagaina ai foi i latou. Ou te fautua atu ia e faia faigofie sitaili mo fufuluina. 3) Laau utupoto. Taua: aunoa ma le fulufulu manu ma e le fufusi. O ia fusi e mafai ona tuʻufaʻatasia ma fili.

O mamago laupepa, gel ma pulupulu e matua leaga lava i le ulu - latou “faʻamau” le paʻu, mago ma susu le susu, ma ua vave ona palapala le lauulu. E fautuaina le teena o ia tupe.

Ina ia auiliiliga lauulu e sili atu le lelei o le faʻaogaina o moli mama o le “sami masima” ituaiga. Ma aua le tuulafoaia lauulu tausiga. Ou te fautua atu i le meaʻai lelei le Mafuaʻaga Faʻafefeteina male Cool Orange e le Lebel - e faʻafouina le ulu ma faʻafaileleina le lauulu.

Lauulu mohawk lauulu

E moni lava, o le fulufulu lauulu, faʻafetai i le Iroquois i le ogatotonu o le ulu, pei se sui o le ituaiga Initia. E foliga faʻamaoni, e le matagofie faʻalelei. Ui i lea, e sili atu le lava tuʻuga faʻapitoa i lenei ata.

O lenei ituaiga faʻamalama e tautua pe a tuʻuina se ea i fafo atu o faʻalogo, pe o se teuteuga. E tatau ona e faʻaali o filifiliga uma e matua uiga ese lava ma aua e te teuteuina le tagata e ana le laulu e tasi, ae, i le isi itu, latou te faʻaleagaina ona foliga.

O le fulufulu, e moni lava, tutusa ma se mea o se maile. Ma afai e te vaai totoʻa, ona ... lea o ia, o se poodle i lona ia lava tagata!

O le faʻatusa o ala i foliga o lalaga faʻapipiʻi faʻamaeʻaina le lalelei i le ogatotonu o le ulu, ua avea ai le tagata e ona le laulu foliga, pei o se maile o le ituaiga na iloa e tagata uma.

O fulufulu luga o loʻo i ai i luga e selu i se auala e pei ai le laupepa atoa e pei o se vaomatua. O lanu pupula lanumoana foliga mataʻutia, e pei lava o se solofanua solofanua na faʻaleagaina uma lauulu i se mea o lona itu.

E foliga mai, o lenei fulufulu lauulu e mo i latou e i ai le agaga - o se manu e mate i totonu o le pouliuli pa. Lauulu atagia se tulaga tutusa o le mafaufau.

Leai se mea leaga e mafai ona fai mai e uiga i lenei teuina. Peitai, o se tamaloa e filifilia se laulu e avea e pei o se monike mai le ogatotonu tausaga ma e le pei foi o se tagata nofomau o se megalopolis.

I luma, o le lauulu e le mafaamatalaina. Peitai, afai e faliu lana pule, e mafai ona vaʻaia le togitogia o Chuck Norris i tua o lona ulu. E mautinoa lava, o le 'aila o se tagata fiafia i lenei superhero.

O lenei lauiloa Angry manulele autu ua atagia foi i lauulu. Ua ou fiafia ua na o le toaitiiti ua latou filifili i se faʻatelega faʻatele ma avea ma faʻasalalauga savali o se taʻaloga gofie.

Ua tipi le pale o le ulu i le ulu, ma i autafa o lauulu pulu ua aoina i itu e lua. O se lauulu e le faʻamanuiaina o loʻo faʻamamafaina atili ai le mamafa o lona tagata e ona. O lenei, moni lava, "alaga ma tamoe."

Lauulu lapisi gaseade

11. I le fale

Ina ia avea ma lē e ana se laei e le masani ai, e le taua le alu i se lalelei. Aisea e te faʻataua ai se sela selau tala mo le tipiina o vaega o lauulu? O le fulufulu o sea fuafuaga e mafai ona mauaina i le fale, e aunoa ma le avea, o le taimi lava lea, e avea ma se laulu ulu.

E te le tau faʻaaoga se faʻata. E mafai mea uma ile mata. O sea "apefai" foliga le mautonu ma masaesae. Ae, atonu, le pule o lenei hairstyle saili tonu lava lenei aafiaga.

12. E avea ma faʻailo ma faʻasalalauga

Na iloa lelei e lenei tamaʻitaʻi auala e faʻatupe ai le avanoa i faʻasalalauga avanoa. O le fesili na tulaʻi mai: e fia le totogi o le tagata faʻatau mo ia faʻasalalauga?

13. O le tamaitai fai pese

A o musika o lou olaga, ia e le tatau ona faʻaali lea alofa i le lalolagi atoa, pei o le e ona ia ituaiga sili ona lauulu. A uma mea uma, ua lava ma totoe le musika i lou loto.

14. O lala i itu eseese

O le fulufulu lauulu tutusa ma se laʻau o ona lala e faʻalauteleina i itu eseese. E pei e aoga le agi i le matagi, ma o le fale atoa o le a paʻu ese.

Lauulu laulu: ata

15. Galu i luga o le sami

O lenei fausaga i luga o le ulu e pei o galu e fafati i luga o le sami i le taimi o se tsunami. E foliga mai e iai se mea lata ane o loo i ai se tamaʻi matafaga manaia, e mulumulu e nei laʻau "galu".

E leai se ata sili ona manaia o isumu ua sulu i luga o lona ulu. O le laulu ulu e faaauau pea i tua o le ulu, alu i lalo i le pito i lalo pei o se mea pei o se isumu isumu.

Ma o lenei fulufulu lauulu o se fiafia manino o pop King Michael Jackson. O le mafuaaga lena na filifili ai le alii e tuu se ata o lana tupua i lona ulu.

Iroquois fafine

18. Tautua faʻalua

Mai i luga, o le lauulu e potopoto i mohawk, ma mai lalo, o le umi ua totoe, masalo i le tulaga o le tagata e ana le fulufulu tino e manaʻo e fili lalagaina poʻo le alu atu ma se mea manaia ma lena vaega o le lauulu e leʻi paʻi i ai le seleulu.

I lenei laʻua lauulu, e vaevaeina faʻailoga i vaega e 4, e tofu ma le aofaʻi i le atigi paʻu o paʻu ma tautau saʻo i luga o mata. E pei e inosia, e pei o le suavai o loo faaloaloa atu ona faʻamasinoga ma taumafai e uu i luga ona foliga.

O le mea moni, o le tagata e ana lenei laulu e mautinoa e leai se isi auala e sili atu e faʻamaonia ai le alofa i le atunuʻu nai lo le tuʻuina o se fuʻa ma se ata o se taʻitaʻi faapolokiki i luga o lona ulu. I luga o le lulu vaega o le ulu ua tuu uma i ai faʻamatalaga autu e uiga i le setete ma lona pule.

Ole leai o ni vaega oona alalo e faʻaalu i luga ole lulu i le muaulu. Uma faatasi foliga mataga ma valea.

Lulu i luga o lou ulu

Afai o se tamaloa e pulu, ia tuu ia bald matagofie. O lenei toeaina ua matua na filifili e nana le pulu lapisi i lenei auala e foliga atoa valea. Na tupu o ia le lauulu i tua o le ulu, ona selu lea ma luma.

Lauulu pili

E foliga mai o le e ona lenei lauulu ma le tagata ma le isumu i luga o lona ulu e tutusa mea e fiafia i ai. O le uiga ese e na o le manu filifilia. Afai e muamua ona manaʻo le tagata na ia ofuina le ata o le isumu i luga o lona ulu, o lenei sa ia filifilia le pili e fai ma ata.

O le fulufulu laʻau e lelei mo i latou e masalosalo pea poʻo le a le mea e tatau ona filifilia: o se mohawk pe tipiina le paʻulu. Ua sulu se vaega o le ulu, ma se isi ua teuteuina i lauulu. O se filifiliga sili mo tagata masalosalo.

Dreadlocks tama

25. Lauola e leʻi maeʻa

E foliga mai na motusia faʻafuaseʻi nei tagata fulufulu i lenei mea i le ogatotonu o le lalagaina o gaioiga na taʻua o dreadlocks. Pe, o le mea uma, o lenei talavou faʻatulagaina se fou fou mo Aferika Amerika lauulu?

Lauulu laʻititi e faʻaleagaina ai le lauulu numera 3: puʻupuʻu pigtails

Braids - le lona lua sili ona lauiloa lauulu, lea mo le tele o teineiti foliga mai e matua le afaina. Ae tusa po o le a! Ua ufitia fusi uumi matuia mafatiaga ma popolega. Le masani ona ofuina o ia ituaiga laulu e mafai ona mafua ai le laulu o lauulu.

E faigofie lava le fofo: fili lalagaina, toafaga malolo. O aso nei ua latou i ai i le tumutumu o le taʻutaʻua ma e sili ona fetaui lelei mo foliga foliga masani o se bohemian matagofie.

Lauulu laʻau e faʻaleagaina ai lauulu numera 2: teuteuina o laulu susu

O le laʻau lauulu i le sitaili o le "surfer girl" ua toe foi mai i le masani - o le fashion models ma le Hollywood divas e faʻaalia ma le agaʻi atu sapalai o le masima sami, waxes ma gels i luga o latou lauulu. Ae na o sina taimi puʻeu le laulu ma le uluulu e oʻo i se vailaʻau.

Mea e maua mai ai: faʻaaoga le ufiufi agamalu ma le uʻumi o lauulu mea e maua ai Taele i le sami, e sili pe a le faʻamaʻimau lou lauulu i uma pe faʻaaoga foi luga-taua ile uʻamea filogia. Aua le aveesea seiloga e malo mago atoa le lauulu. I luga o fasi mea mago, faʻapipiʻi se pulupulu vaʻaia faʻapitoa - o lenei mea o le a 'alofia le vaeluaina o lauulu, mago ma lanu paʻu.

Lauulu laʻititi e faʻaleagaina le lauulu numera 1: o se moega mo le moe

Ma o le a ulu i la matou lisi fulufulu lea e faʻaleagaina ai lauulu, o se foliga foliga mama. Ma mafai lava ona "malolo" pe faʻamautu ma se vavaega faʻataʻavaleina - leai se mea e mafai ona laveaʻiina oe mai mea leaga i luga o lauulu.

O le faʻafitauli o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaosofia e le gata i le le mautonu, ae ia malo foʻi le lauulu. A o moe, matou togiina ma feliuliuaʻi taimi, o fulufulu o lauulu ile aluga, o pipii ai ile fusipaʻu ole ofuvae. Ae a pe ana tatou aʻoaʻoina le vasega sili ona faigofie le vasega i le fatuina o aulelei matagofie talu mai laiti, ma o lenei tatou te le o sauni e vaeluaina?

Fofo: sui le ie vavae i luga o le aluga i se satin tasi - o lona lamolemole lamolemole le a faʻatagaina ai le lauulu e feololo lemu ma faʻaititia le feʻei i luga o alafua.

E tusa Perm

E uiga i le lamatia ai o perm, oe atonu ua uma ona mate. Ae na e iloa le leaga o lou manaʻo e fai se lauulu i le sitaili a Tina Turner e ono afaina ai lou lauulu? Malulu, mamago ma leai se ola o lauulu - e le o mea leaga uma o loʻo faʻatali mai mo oe pe ae filifili i le faʻagasologa. O fulufulu lauulu e manaʻomia le tausiga faʻaeteete, faʻamalosi tino masani (sili atu le malosi nai lo masani), faʻapea foi ma le laeiina i aso uma, a leai, o le a foliga vaʻaia lelei. Ma le isi, pe a uma ona fai le curling, o le lauulu e matua le mautonu ma vaeluaina.

O ni nai tulafono mo le filifilia o fulufulu mo laulu manifinifi

Ole lapoʻa tele e faʻamamafa atili ai le fausaga matagofie o laʻau manifinifi ma le sefululele, ma faʻapipiʻi faʻamatalaga vaʻaia mafiafia o manoa ma foliga sili atu le matagofie.

Fulufulu tutusa "le mautonu" mo aso uma, o le sitaili poʻo le apefai matagofie foliga sili ona manaia i lauulu manifinifi. E le gata i lea, o le aafiaga o le "faufau leaga" i luga o le ulu e le o le vaitau muamua i faiga.

Ole fuainumera tele o mea e faʻailoaina ai latou mea e faia ai le laulu e mamafa, o lea e taua ai le sili atu lauulu laʻau filifilia "taoto" e tusa lava pe leai se laei i aso uma.

Filifili se lauulu

O le galuega taua o loʻo feagai ma se tagata luluulu o le puipuia ma faʻaopopoina le tele o lauulu. O le mea lea, filifili laulu i laei puupuu. Ole a faʻatagaina oe e laga luga le laulu i aʻa ona o le faʻaititia i le mamafa o curls.

Faʻatulagaina o se lauulu lauulu o se faigofie ma faʻamaonia auala e 'ausia ai le vaʻaiga faʻapitoa. Tusa lava pe e te le manaʻo e tuʻuina atu le umi, e mafai ona e faʻauʻuina i le faʻauʻuga pe tipi lou lauulu i se taʻaloga.

Lauulu mo pulu manifinifi laulu

Masalo o le auala mautinoa lea e foliga lelei ai i taimi uma. O fafine e masani ona ufiufi uʻumi latou te tosina uma i ai le mafaufau ma faʻaosofia ai le fiafia. E moni lava, mo se pulu puʻupuʻu, naʻo tamaʻitaʻi lototetele ua le maua se faʻailoga tagata, ma o le mea moni, e manaia.


Le faalavelaveina o le vaitau! Ole Pixie e iloga ile eseese o sitaili. E mafai ona e faia se sitaili malu ma se faʻailoga susulu i le galuega poʻo le aʻoga, peitaʻi, o se mohawk e atoatoa mo se pati. E le manaʻomia e le Pixie ni mea faigaluega faʻapitoa - e tusa lava pe o le a le laulu e paʻu i lalo, e foliga mai e pei ona sa fuafuaina.

O le fulufulu faʻapena e faʻatagaina ai le ogatusa, maʻaeʻe ma faʻapipiʻi fausaga, ae sili atu le 'alo ese mai i latou e ona le lauulu manifinifi mai le mafiafia.

O le Pixie e talafeagai mo teineiti e ova foliga pe tafatolu foi, aua e faʻamamafa lelei ai i alafau.


A faʻamalosiʻau lelei pi pi faʻateleina le vaʻai foliga, e fetaui lelei ma tagata e ufiufi alafau. O Bob "na alu atu i le lautele" mai le kapeta, lea na ia muaʻi faʻataʻitaʻia ai i luga o Hollywood divas.

O le pi saʻo e puʻupuʻu le pu i luga o le puimanava ma umi i luga o foliga - o lea e mafai ai ona e faia seisi faʻateleina ma siitia lou lauulu. E aoga foʻi le taʻalo ma le lanu - e mafai ona valiina lauulu e fai ai ni lanu.

O le puʻupuʻu pi e mafai ai ona vavaeina se uaua ma leai ni laina.


O le aofaʻiga o le a maua ai lou lauulu laʻitiiti laiti. E le aoga le ata faʻatagata fai ata mo aso uma, ae mo le aso poʻo se pati, e lelei tele. O se pupula lauulu e feololo mo laulu manifinifi (pei ona iai i le ata) e mafai ona faia e faʻaaogaina ai curlers po curling irons o laiti lapoa. Faauʻu ia curls i le varnish ma le voila! Ua maeʻa a foliga foliga.

Lauulu mo lauulu manifinifi o le umi

O le lalelei o laulu foliga o le umi o le sili lea filifiliga mo tamaitai lauulu laulu e masani lava ona foliga foliga manaia e aunoa ma le faaaluina o le tele o le taimi i luga o sitaili. Ole vaeluaga ole laulu e mafai ona fai i lalo, selu i tua ma faʻaputuputu lava ile ponytail. Nei o ni faataitaiga o tali talafeagai ma faigofie mo le lauulu laulu.


Ole auala sili lea e teuteu ai ile laulu mo lauulu manifinifi. Mo sitaili oe manaʻomia se lauulu fulufulu ma se pulumu lapotopoto.Ma faatasi ai ma le fesoasoani a curlers po curling uons oe o le a maua le vaivai poo le ausila curls ma e oo foi Hollywood galu. A o ni nai toleniga sauniga ma o le ae iloa le auala sili atamai fatuina e oo lava i lauulu manifinifi. Ae ui i lea, e faigofie ona e faʻaalia le sili ona lelei foliga o le "malamalama mess" i le averesi umi.

E mafai ona faʻaʻeseʻeseina se sikuea ma se pa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻamilomilo faʻasolosolo pe puʻupuʻu tasi o le a matua talafeagai lelei i lenei vaitau. Ma le avanoa, o le sikuea faʻatagaina se faʻasologa, le faʻamatalaina ma faʻamamafaina laina saʻo.

Ole kapeteni e mafai ai ona e suia le vaʻaiga o foliga. Mo faataamilo pe faatafafa foliga, lauuluʻoti ma ni uumi laina i luma ma ma se puʻupuʻu nape e talafeagai. Ae o tamaitai talavou ma foliga oval mafai faigofie ona maua soʻo se filifiliga.

Faʻataʻitaʻi ma 'au


O le lauulu manifinifi e faʻapitoa tele pe a pa'ū i lalo ole auvae. O le mea lea, curls o le umi umi e mafai ona toe faʻafouina ma se faʻasologa o pa faʻailoa. Multilevel loka faʻaavanoaina lava lauulu manifinifi e taofi le tele ma fatu se manaia manaia. O patupatu i le tulaga lea e faʻaopopoina le tele o voluma ma le laulu foliga foliga malulu.

Lelei faatino le valivali o le a vaʻai vaʻaia o aʻa ma fatuina le aafiaga o le mafiafia o lauulu.


Lenei foi, o le soona faʻatele! O lenei hairstyle ua moni lava i le pito i luga o foliga foliga faʻafetai i na faʻaaliga pisinisi pisinisi pei o Rihanna ma Victoria Beckham. E iloa lelei e tamaʻitaʻi nei le auala e faʻatoʻilaloina ai le aofia i se lauulu 'eseʻese.

I le faʻasolosolo lomiga o le pi, o pito o le laulu e latalata i le collarbones, ae ui i lea, o le occipital vaega e mafai ona sili atu ona puʻupuʻu. I luga o lauulu e seasea, o le tele e ausiaina e ala i ni puʻupuʻu puʻupuʻu e tu i luga ma seti le maualuga o le lauulu. Matagofie ma foliga faʻamamafa faamamafaina sloppy disheveled bean, lea e faigofie ona "fausiaina" luga lauulu manifinifi.

Lauulu mo laulu manifinifi umi

Ole lauulu manifinifi e leʻo le "alofa" ile umi, o lona uiga ole filifilia o fulufulu mo aso uma e faigata tele. Ae ui i lea, e mafai ona ausia le manaʻomia le voluma ma le fesoasoani o tamai togafiti:

filifili ni lauulu 'eseʻese ma ni manoa o eseʻese,

faauma le lauulu i ni mea ua saeia pe gagau,

taʻalo ma lanu - le tekonolosi ona o le valivali i nisi o leo o le a faʻamalamalamaina lou lauulu.

O nisi nei o fofo lelei mo le uumi, seasea lauulu:


E faigata i le lauulu uʻumi ona taofi le voluma ona o lona lava mamafa, o lea e mafai ona vavaeeseina: fai se paʻu vaivai mai le ogatotonu o le lauulu e oʻo i le pito. O lea, o le pito i luga pito i luga o le a avea mama mama, tulaʻi ma fatuina se vaʻaiga vaaia, ma o le pito i lalo o le a taofi lo latou umi. O le slanting, tafe tele 'au i luga o mata e faʻaalia foi luga o le lauulu, faʻaopoopo matagofie.


O lenei fulufulu lauulu o se faʻamatalaga o le cascade, ae naʻo le laupepa vaaia na faia ona o le laʻa e tipiina o manoa i foliga. O le puʻupuʻu lele o faasitepu e matua uiga ese lava, o lea e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona uuina se fulufulu laʻau ma se pulumu lapotopoto, a leai, pe a uma ona moe uila malulu o le a "foliga" i itu eseese.

O se lauulu 'ulu e mafai ona fesuisuiai ma faʻataʻamilomilo poʻo le mea e saʻilia, ni mea faʻapipiʻi ombre poʻo ni lanu matagofie. O le puʻupuʻu lele o faasitepu e tele vailaʻau - e mafai ona e ofuina lou lauulu fulufulu, aoina i le fusi, lalagaina fili, faia ni pulou lamolemole ma foliga mai o taimi uma manaia. Laititi malamalama mafai ona fausia e ala i curlers po curling uamea o le a foliga sili foi.

Auala e teuteu lelei lauulu

Amata feula-faʻamago ma se fulufulu ulu i luga o le lapisi pulumu mai aʻa i pito. Afai e leai se selu ole lapoa manaomia ile lima, faamago lauulu lauulu i lalo.

I le “suavai” pito sa leʻi foliga mai e laititi, teisi lemu ia i latou ile selu e tasi ma le solo laʻau.

Aua le faʻaaogaina mea mamafa o loʻo faʻaaogaina: gels, mousses ma varnishes o ultra-malosi fixation o le a na o le "sasaina" curls i le ulu. O lenei i luga o fata faleoloa o loʻo i ai se lautele lautele o le mama laulauina teuteu 'ie ma faʻapipiʻi e fesoasoani e fausiaina le tele o taimi umi.

Filifili se faʻamalosi tino lelei tumau - o le a aoga e pei o se lelei antistatic ma maua ai lauulu ma faʻaopoopoga meaai.

Lauulu manifinifi, o se tulafono masani, e faigofie ona mago, o lea e le tatau ai ona aafia ai i le vevela "sauaga". O paʻu e faʻamamaina, e mafai ona amata ona malepe, e mataʻutia lava i mea faʻatumu, ma e te le vaʻai i ni faʻatupulaia, tusa lava pe e te le selea lou lauulu mo ni masina.

Lauulu manifinifi

Poʻo le a foʻi le laʻau e te filifilia, o le vaivai ma le magisaʻu o le a le teuteuina lava. O le mea lea, e taua le filifilia o le lelei tausiga oloa mo curls.

Mafiafia ma le lauulu lauulu vave gaʻoa i aʻa ma leiloa le tele, o lea e tatau ona fufuluina i aso uma. Ole moni lea ole suega mo lauulu. O le mea lea, polofesa faʻataʻitaʻiga ALERANA ® sau i le laveaʻi. O le faʻamalosiʻau moona faʻapipiʻi ALERANA ® e talafeagai mo le fufuluina o lauulu manifinifi ma vaivai.

O le laupepa o loʻo iai faʻanatura o tupu olaola e faʻatinoina le gaioiga o folasaga o lauulu, fualaʻau faʻamalosi tino ma porotini e toe faʻaleleia ai le fausaga masani o le lauulu. Ole masani ile faʻaogaina o le mimiti e faʻagesegese ai le tuai ole gaioiga ole pulu, toe maua le paleni ole ulu, faʻaosofia le gaosiga ole kolagen ma elastin, e iai lona aoga aoga ile tulaga lautele ole curls.